Kalorisnålt

Om ni vill ha en kalorisnål middag ikväll kan ni käka det jag käkade härom dagen.

 

Kyckling
Sallad
Ägg
Rödlök
Morot
Keso

Så vitt jag vet finns det knappt kolhydrater i det där. Det finns några få i keson och antagligen lite grann i kycklingen, men det är knappast spceillt mycket. Det här kan man äta hur mycket som helst av. Och gott är det också.
Gud vad hungrig jag blev nu - dags för frulle kanske.

Fejk-silver till äkta
När jag köper smycken som inte är i äkta silver brukar jag pensla på genomskinligt nagellack eller överlack. Det hjälper till att behålla silverfärgen, i alla fall ett tag. Om man använder smyckena ofta får man fylla på ibland. Man märker när man behöver fylla på, eftersom smyckena blir bronsfärgade. Hittills har det funkat jättebra för mej och alla mina smycken som är fejk har hållt sej silverfrägade.  Så gör man fejk-silver till äkta.

Nytt från Style by Tyra

Idag kom paketet från Style by Tyra.♣ Örhängen - Style by Tyra - 54 kronor
♣ Diadem - Style by Tyra - 45 kronor
♣ Pistolring - Style by Tyra - 95 kronor


Onsdag

Hej

För en gång skulle hörde jag väckarklockan, men det gjorde inte speciellt mycket. När den ringde fanns det inte en chans att ta sej upp. Jag ställde om klockan några gånger och vips så var den 13.16.

Idag är planen att ringa samtal och sen åka och träna. Efter träningen ska jag väl hem och uggla, som vanligt. Det blir troligtvis en hel del inlägg innan jag tillslut går och lägger mej runt 4-blocket.

Ha en bra onsdag


03.30

Det är tidig morgon. Hade det varit sommar hade det varit ljust nu. Man hade hört fåglar kvittra och ljudet av bilar flera kilometer bort. Allt hade varit lugnt och tyst och hade man gått ut barfota hade man känt dagg i gräset.

Nu är det vinter, kallt och vidrigt. Det har varit någon stormliknande grej i 2 dagar och jag är glad att jag är inomhus.
Lite sömn skulle dock inte sitta helt fel.

Godnatt
Dagens krubb

Räkna med att det kommer stå lussebullar varje dag en tid framöver. Lussebullar är en av mina största laster i livet.


I'm a geek

Jag vet att uppdateringen inte direkt har haglat idag. Dels har jag inte haft någon inspiration men för övrigt har jag behövt fixa lite grejer - bland annat laga 3 små hål i min vinterjacka (passade även på att laga ett hål för bygeln i en av mina bh:ar), måtträning inför mitt omprov och sen har jag den senaste timmen gjort en check på filmerna. Jag brukar göra det ibland - gå igenom att alla finns, att alla nya är registrerade och så vidare. Det verkar kanske löjligt, men eftersom jag har en mindre videobutik här lånas det en hel del åt olika håll. Om jag inte skulle lista vart mina filmer är skulle jag inte ha samlingen kvar speciellt länge.
Alla filmer som kommer in registreras och alla filmer som lånas ut registreras. Tyvärr slarvar jag väldigt mycket och därför gör jag en grundlig koll lite då och då.

Yes det här är exakt så seriöst som det låter. Jag slarvar dock även med den grunliga kollen så just nu är det 3 filmer som står i hyllan och som inte är registrerade. Jag har ingen aning om vilja det är och jag orkar inte ta reda på det. Som ni förstår är min samling mycket viktig för mej och det är klart att jag är seriös då, fast tydligen inte hela vägen ut.
Men visst är det väl så att om man lånar ut grejer vill man väl veta att man får tillbaka det (?) Oftast när man lånar ut till exempel kläder till en tjejkompis, får man inte tillbaka dom förrän ett halvår senare. Om man inte fått dom inom ett halvår får man dom oftast inte alls. Under tiden glömmer man att man har lånat ut, den som lånat glömmer vem den lånat av och plötsligt befinner sej paggen hos någon 3:e part. Känner ni igen er?

Det gör inte jag, för jag har alltid haft koll på den typen av registrering.

                  


Jag veeet! Jag ska sy in dom

Nu har jag äntligen provat färdigt mina byxor från Bubbleroom och kommit fram till att dom får stann.  Förmodlien får även den ena koftan och toppen stanna och sen får den sista koftan åka tillbaka. Tyvärr måste jag sy in byxorna, men det är jag rätt van vid. Jag har ju rätt stor kagge men rätt smala ben. Om byxorna ska sitta bra i midjan måste jag alltid sy in dom i benen.

Jag har provat dom med skor och skjorta och om jag bara syr in dom lite kommer dom bli perfect! Såhär ser dom ut just nu.
När jag har sytt in dom ska jag slänga upp en bild på hur snyggt det blir med pumps och skjorta till. Minns ni att jag srkev att cargo kommer vara hett i höst, cargo, skinnbrallor och metallicbrallor? Inte tusan hade jag fel!
Fast jag tycker egentligen inte att vi har speciellt mycket till höst, i alla fall inte som är anpassad till alla snygga höstkläder. Det är ju sommar och sen får vi kanske max en månad och då går man gärna fortfarnade i sommarkläder - fast det är för kallt, sen blir det plötsligt jättekallt och den första snön börjar dala. I år har vi haft tur dock.

Snygga västar


 
♦ Västar - Nelly - 289 kronor


Klockrent!

och troligtvis rätt sant.Tisdag

Hej

Jag krashade planet halv 5 i morse, bättre än halv 8 men sämre än halv 3.
Det innebär att jag kommer sitta uppe även i natt och blogga. Yeeeey!

Och hungrig blir man. Först ut blir mat, sen får vi se... aa jusste fan, ringa samtal står ju på listan också. Gud vilken underbar dag detta blir.

Ha en bra tisdag


I need to win this battle

Jag tänkte testa att gå och lägga mej lite tidigare idag. Jag gör ju det i bland.
Jag känner mej faktiskt småpömsig så förhoppningsvis lyckas jag somna om åtminstone en timme. Jag hoppar verkligen att jag slipper somna 7-halv 8 som jag gjort den senaste veckan. Jag har faktiskt ingen lust att vrida mej i 5 timmar.

Önska mej lycka till


Dagens krubb

Om man inte tränar finns det ingen anledning att trycka i sej massa kalorier som man inte gör av med - inte om man vill gå ner i vikt. Bland dessa onödiga kalorier räknas naturligtvis inte lussebullar in.


Titanic

Jag fick plötsligt ett sug att se Titanic. Det måste vara flera år sen man såg den sist. Nu rullar den i alla fall på första sekunderna, jag har gjort en stor kopp te och känner redan att Celine Dion måste hålla käften annars kommer jag börja gråta innan första minuten har gått.

Okej nu ska jag inte överdriva. Jag är ingen snyftare och Titanic får mej inte att gråta. Endast två filmer har fått mej att gråta. Den ena är Disney's Micke och Molle och den andra minns jag inte namnet på men då grät jag nog mest för att det satt en tjej bredvid mej och bölade. Så tekniskt sett är det bara Micke och Molle som fått mej till tårar.

Däremot tycker jag att Celine Dion har en sagolikt vacker röst, låten; My heart will go on, sitter mitt i prick i Titanic.


Lookbook Inspiration


Prostitution

En prostituerad kvinna, en hora - fenomenet man kan funder över i flera år, utan att direkt komma fram till något. Ska det vara lagligt eller ej? Vad innebär det? Hur är det? hur ser den etiska bilden ut?
Frågorna är många och ärligt talat behöver man nog, precis som med massa annat, uppleva det själv för att kunna svara på dom.

Jag är ju inte direkt prostituerad men jag ska göra så gott jag kan att svara på dom frågorna jag har fått av er, angående ämnet.

Den första, som jag får väldigt ofta är; har du någongång funderat på att prostituera dej?

Det tror jag faktiskt att dom allra flesta tjejer funderar på, speciellt i tonåren. Man vill ha snabba pengar till allt man vill köpa och man tror att det är lätt. Lite sex och sen är det klart. Man tror verkligen att det är lätta pengar. Jag har, som sagt, aldrig gjort det men jag är väldigt duktig på att tänka mej in i olika situationer. Vi snackar alltså om att man ska klä sej utmanande, eventuellt gå långt under sitt värde, på ett eller annat sätt få kontakt med män - troligtvis riktiga grisar- därefter säljer man sej till dom och dom kan göra vad fan dom vill. 13- åriga tjejer säger lite sex, jag tror snarare att det handlar om sitt livs värsta upplevelse i många fall. Man vet aldrig vem man stöter på. Det kan vara en vidrig typ som inte alls har tänkt sej lite sex, betala och vara klar. Man kan råka ut för så jävla mycket. Om man har sålt sej till någon, kommer den personen anse att den har rätt att göra vad som helst. Det är klart att det inte är så, men när man är i en situation med en man man inte känner, som kanske är 30 år äldre och 3 gånger så stor , då har man nog inte så mycket att säga till om längre. Han kan praktiskt taget våldta, misshandla, mixtra med grejer som han blivit inspirerad av porrfilmer att göra och en jävla massa mer - rätt vad det är ringer polarna på dörren och plötsligt är det inte bara ett svin vi snackar om.
En 13-åring har tyvärr sällan det tänket.
Självklart har jag funderat på dom positiva bitarna , vill säga den lilla slanten man får. Men riskerna är alldeles för stora för att jag ska vara korkad nog att göra det.
Jag är för smart, och en smart människa kan skaffa sej ett jobb där man inte behöver sälja sin värdighet. Man kan skaffa ett jobb där riskerna att bli lurad är mindre och framför allt behöver man inte bli lika trasig. En prostituerad mår knappast bra inom sej.
Jag tror inte att dom som köper sex är normala snygga killar i 25-årsåldern. Snarare ensamma äldre män med speciella fantasier som gjort att ingen lägger sej framför som, eventuellt ett rätt avtändande utseende. Jag har svårt att tro att en hora knullar hunkar dygnet runt.
Jag vill inte ytta mej för mycket om det men jag har sett en hel del snubbar som jagar efter prostituerade och ärligt talat skulle jag inte ligga med någon av dom, inte ens om det var dom enda snubbarna kvar på jorden.

Folk har försökt köpa mej, flera gånger. Jag är bara glad att jag har en hjärna som säger att jag kommer behöva stora mängder droger för att klara av det.
Som svar på frågan om nya prostitutionslagen säger jag att jag tycker att det är jättebra att den finns. Det är en säkerhet för alla tjejer som kan hamna snett eller råka ut för något. Det känns bra att veta att man har ett stöd från lagboken om man blir utnyttjad eller lurad, om man är dum och går med på något som sen inte blev speciellt bra. Jag håller med om att det är varje enskild individs val vad man vill göra med sin egen kropp, men när man inte kan tänka för sitt eget bästa är måste någon gå inte och tänka åt en. Det gäller självklart inte bara prostituerade eller folk som .. vad vet jag .. hamnar snett- men nu var det prostitutuon som var ämnet.

Jag vill inte veta hur Stockholm hade sett ut om prostitution varit lagligt. Det hade väl funnits massa horföretgag överallt. Det hade förmoldigen blivit ett överskott av horor och ett underskott på den övriga arbetsmarknaden. Jag tror inte på att det är hållbart att göra det till laglig verksamhet. Om det skulle bli ett vanligt jobb skulle säkerheten öka så att det skulle bli lättare för folk att klara av det och snart skulle vi höra 5-åringar säga; När jag blir stor ska jag bli hora.


SkorDom här snyggingarna från Have2Have finns även i brunt och svart. Själv föredrar jag dom gröna. Grymt snygga pjucks för ynka 498 kronor. För att vara Have2Have var det faktiskt riktigt billigt.

Alla har vi varit fjortisar

Tiden då jag hade rätt att vara fjortis är över för länge sen. Då det var min tid att vara fjortis var man det i högstadiet. Det där har ju gått ner i åldrarna, tyvärr. Jag tänker inte yttra mej mer om den saken för då blir jag bara arg - däremot tänkte jag slänga upp några bilder på mej från när jag var "fjortis".
Jag var nog aldrig en riktig fjortis, men jag såg ut som en.

Det finns ju både utseende och beteende (jag minns hur glad jag blev när jag hörde Roya säga det. Det var första och sista gången jag hörde det).

Typiskt för fjortisar är ju att dom förökar sej som råttor och umgås ofta med flera stycken. Eftersom jag inte hade några vänner direkt finns inga bilder på mej tillsammans med mina fjortiskompisar, både bra och lite tråkigt. Det hade varit kul att minnas tillbaka nu, det hade dock varit mycket pinsamt på samma gång.

Jag körde alltså mitt fjortisrace ensam. Inte jättefjortis precis, men med idomin och platinablont hår kommer jag nog inte undan.3 bilder är från 2007, men för er som alltid har undrat hur jag såg ut innan jag började blogga - där har ni mej. Ganska söt, inte jätteextrem - låt mej dock poängtera att jag hade väldigt speciellt stil, näst intill bedrövlig. Vissa dagar såg jag verkligen inte klok ut, det hade varit kul att ha med på bloggen. Haha. Tur att man klär sej lite bättre idag i alla fall.


Nu finns klippet!

Observera att klippet nu finns på bloggen.  Scrolla ner för att se det!

Dear Diary..

... I'm so tired of this. I'm tired of being some kind of extra person. They always do that. They're always coming back. What I want to tell them is to back off, or better - go to hell, that I never wanna see them again, that I hate them.
Fine, maybe I don't hate them, but it's true - I never wanna see them again, I'm just too kind.

Dear Diary I have a friend, suddenly it turned out that I obviously had a friend. The friend suddenly has other prioritys.
Yeah, I know what you're thinking - how could someone prioritize someone else instead of you?
I was asking the same question, and it turned out - nobody can.
After a time they all come back. They should be standing on their knees, but instead they are all coming with tears.
They are alone, left by everyone but me. Because I'm just to kind... or stupid.

Dear Diary I'm so tired of it. It feels like I'm sort of a shrink or something. People expect me to be there when they arrive. They want me to hug them and tell them I'm here for them. The truth is that they have never, and will probably never, be there for me.
Some of them comes back because they miss me, or so they say. I say they miss great sex. Some of them comes back because everyone else has failed on them. Some of them comes back just because I never got out of their brains. And some of them are just jerks.

Dear Diary I could say it in a short sentence - I'm not worth a horse shit to them.


Frulle vid 17

Nu har jag äntligen fått min frukost. Klockan är 20 i 5 och nu käkar jag frulle, hehe.
Film och mat blirt det nu. Det tycker jag faktiskt att jag förtjänar efter att ha sökt runt efter massa platser så flitigt.

Later


Ont i revbenen

Hej

Jag vaknade runt 12 idag och sen dess har jag snackat med pappa om allt möjligt. Nu håller jag på att svälta ihjäl här så ska strax försöka fixa mat, sen måste jag sätta igång och ringa runt igen. *suck* Inte alls kul!

Vad gäller träningen så måste jag nog skippa den idag. Jag har fruktansvärt ont både i revbenen och i större delen av alla organ som sitter runt omkring. Såfort jag hostar lite känns det som att jag ska gå sönder. Tyvärr hostar jag minst en gång i minuten..
Det här är allt annat än skönt.  Jag har så ont att jag inte ens klarar av att skriva något kul.

Ha en bra måndag


05.00

Suck, efterson ingenting funkar som jag vill är det väl lika bra att jag vänder blad.. vill säga, sova och vakna upp till en ny dag.
Nu är klockan visserligan snart 5 så det är ju redan en ny dag, men det är i alla fall mörkt än så länge.

Jusste.. måste hänga tvätten först

Dags att sova


Hantverkarvideo från 2009

Nu tänkte jag avsluta min söndag med ett klipp. Yeey säger alla i kör.
Jag såg att flera märkte att jag hade lite problem med klippet. Sanningen är att jag hade en låt med, men Youtube ville inte alls ha med den. Jag fick göra om allt 2 gånger och testade med 2 andra låtar, vilket resulterade i att det tog en satans tid.

Efter mycket om och med fick jag ge upp och här är klippet utan musik. Lite tråkigt, men så får det bli när det finns något som kallas upphovsrätt. Klippet är rätt kul ändå, till och med jag skrattade.. i alla fall under större delen av andra tagningen.  För att få till det sista roliga måste man nog se klippet två gånger och lägga ihop det jag säger, för det blir verkligen så himla idiotiskt allting. Kul, men helt fel.

Det här klippet är i alla fall från 2009 när jag började feja i mitt rum. Jag har precis gett mej på att bygga ihop mina filmhyllor och nu ska ni få följa hur det går. Issa har gett sej på något som borde vara lätt, men som vanligt i hennes värld blir inte mycket som hon har tänkt sej. 


They're never alone

They get depressed.
They tell their friends they're tired of being alone.
They never understand that they aren't
Not even the most lonely person in the world is always alone.
They just want to complain


Jeffrey Campbell

 

Hade jag haft typ 1200 spänn hade jag alla gånger köpt dessa tönga pjucks från Jeffrey Campbell. Tyvärr har jag inte det så jag får sitta här och ge ifrån mej en kärleksfull suck istället *snyft*

Lite fett vafanEn schnitzel hör väl oftast inte till det vi kallar nyttigt krubb. Allt ströbröd fick mej att fundera på exakt hur mycket skit den verkligen innehåller. Men jag blev faktiskt förvånad när jag såg att den inte innehåller en avsevärd mängd kalorier, dock ca 16% fett. Men folk är för rädda för fett. Fett är livsviktigt, men det handlar om att käka rätt fett. Det är därmed inte sagt att denna schnitzel innehåller rätt sorts fett, högst troligt är att den innehåller helt fel grejer. I övrigt innehåller den faktiskt inte speceillt mycket skumt, inget jag skulle äta varje dag dock, klart man rullar fram tillslut - om inte annat mår väl kroppen rätt taskigt ändå.

Rösti är potatis, och alltså kolhydrater. Därför drog jag ner på antalet, men eftersom jag tränat och nästan kollapsat behövde jag kolhydrater. För att inte bli svinhungrig efter en halvtimme är det suveränt att fylla på med minikeso. Det kan man äta praktiskt taget nästan hur mycket som helst av, och dessutom till nästan vad som helst. Sallad, check och morötter för synen bland annat.

Även om schnitzeln i sej inte är gjort av vitaminer och mineraler betyder det inte att man inte kan äta den. Käka på, men rätt mängd och framför allt variation och kombination. Jag tycker att folk gör fel när dom utesluter saker. Det är knappast en hållbar diet i långsiktigt perspektiv, kanppast en diet kroppen föredrar heller. Man blir glad och mår bra av fett och socker. Man måste unna sej själv det man vill ha, men det innerbär inte att man tappar hjärnan för det - som vissa verkar tro.

Dom som på riktigt har tappat hjärnan är ju dom som slutar käka och lever på 2 salladsblad om dagen .. osv. jag vette tusan hur dom tänker, men efter 10 år inser dom nog att det inte var så bra. Visst, jag kanske inte rasar i vikt men jag går inte heller upp dom kilona jag tappar, inte lika lätt som en som slutar äta och en börjar igen i alla fall.


Det jag ville säga var alltså att man kan göra det mesta mindre nyttiga till mindre onyttigt.

Blazer

 

Funkar till festen eller till vardags, på jobbet eller på fika med tjejkompisar, afterwork eller varför inte lite speed-dating?
Alla kommer från Nelly och självklart till bra priser

Hon kom som vitt skräp, hon var nog vilse

Usch och apropå kläder, stil och lite inspiration så såg jag världens white trash på mässan. Det var faktiskt lite ironiskt att det var en skönhetsmässa och sen klampade hon in där. Jag är inte mycket för att anmärka på folks stilar, med tanke på hur jag själ klädde mej en gång i tiden, men det här var .. alltså.. jag finner inga ord. Gräsligt är inte gräsligt nog.

Hon hade paljettshorts med passform som om hon klippt hål i en LIDL-påse och klätt på sej. Pösigt men ändå inte så att säga. Ut från hålen kom två kritvita rätt vidriga ben. Dom var smala men ändå sladdriga.. hur det nu går till. Plötsligt tycker jag att jag har sjuukt snygga ben!
Till det hade hon en gigantisk pälsjacka i någon ful brun färg och på fötterna ett bar söndertrasade "vita" converse. Snörena hände åt alla håll, håret var trassligt och vidrigt och hela hon gav ett förfärligt intryck.
Nej usch.

Skorna kanske jag inte borde klaga på, med tanke på att jag själv vandrade runt i ett par minst sagt trasiga sneakers fram tills nu när jag köpte mina uggs. Minst 100 gånger har jag hört att jag måste köpa nya skor, men jag har inte sett någon anledning till att shoppa sneakers nu när det ska bli vinter. Då köper man vinterpjucks och inget annat... om man inte hittar ett par dösnygga goingar till bra pris. Då kan till och med jag tänka mej att vika mej.  Klackar köper man såklart året runt, men det har ni väl inte missat?


Lookbook Inspiration


Dagens krubb


En lussebulle har två ändar och påminner lite om en dildo

Fuuuuuuuck, nu börjar lussebullssäsongen igen. Eller... yeeeeeeeeeey nu börjar den igen.

Jag vette fan om jag ska fira eller inte. Jag missbrukar lussebullar mer än vad en tungt drogad alkoholist missbrukar allt den kan. Jag skiter ut lussebullar och russin in i halva augusti, ingen överdrift.

Jag har redan ätit 6 stycken ikväll. Dom 6 slank ner i min mage på ungefär 40 minuter och då hann jag både åka iväg och slänga tidningar, panta massa burkar och flaskor och åka och slänga glasflaskor.

Ni fattar va? Jag är en otroligt tränad lussebullskäkare. Jag har ett fint rekord som jag gärna går med näsan i vädret för.. fast jag vet inte vad rekordet ligger på.. hmm.. Aja jag är stolt ändå, fast jag blir jättetjock. Men jag kan säga att ett hushåll med dubbel sats inte får behålla den i mer än max 1½ månad, och då är jag snäll.

Happy 1:a advent


Som den filmgalning jag är

 

På den tiden hade jag sannerligen ingen koll på hur man tar hand om sina filmer! Idag har jag sannerligen ingen koll på när det är dags att sluta köpa filmer. Jag gissar att min 4:e hylla är full om max 1½ månad. Yeey, då är det dags att åka till IKEA ... igen.


Min lya var inte jättesnygg 2009 .. höhö

Nu börjar jag känna att jag närmar mej målet på mitt rum. Jag började sommaren 2009 och är nu klar vintern 2011, i alla fall tills jag kommer på något mer jag vill göra.. snacka om lång projekttid.

Såhär ser det ut nu.

Sjukt snygga byxor

Dessa underbara smycken för spirorna hittar ni hos Nelly. Jag tror att dom ligger på 499 kronor, men är lite osäker. Jag kan skriva under på att jag vill ha dom! Gärna nu!


Vecka 11
Cm: 93
Träning: 8 timmar
Vikt: 62 kg14 veckor


Sa nej till ambulans och fortsatte driva på

Efter mässan åkte jag och morsan och handlade och sen åkte vi hem och gjorde ceasarsalld och kolla på film. När hon hade somnat fortsatte jag att glo på tv. Det gick ett gäng filmer igår - Freaky friday, Mr Beans semester, Hopplös och hatad av alla och sist men inte minst Sagan om ringen. Jag hade fullt upp jag.
Några timmars sömn blev det i alla fall.

I morse fick jag skjuts hem till pappa, jag slängde i mej lite frulle och sen åkte jag direkt till träningen. Det gick inte så bra idag. Det första som hände var att jag fick håll. När man får det ska man egentligen stanna och vänta tills det försvinner, faktum är att det kan vara rätt farligt att fortsätta träna med håll. Men jag fungerar inte speciellt bra tillsammans med "egentligen".
Jag fortsatte träna lika hårt och tillslut föll jag ihop på mattan och kunde inte andas. Smärtan går inte att beskriva. Det gjorde så tusans ont att jag inte kunde göra annat än ligga där och försöka andas. Det värsta var att när jag andades gjorde det desto ondare.

Först funderade några på om dom skulle ringa ambulans, men jag sa bestämt nej till det... mellan kvidningarna. Efter ett tag var jag på fötter igen - jag känner mej själv, inte fan ligger jag där på golvet och väntar på en ambuland. Nej då.

                                      

Efter passet bestämde jag mej för att att köra mer. Jag slog och sparkade på en säck ett tag och sen kom en kille och frågade om han kunde få lägga några uper cuts på mej för att se om det blev rätt.. eller något. Han tränade på något nytt. Han slog rätt hårt men det gick bra. Men dum som jag är ibland, frågade jag honom om han kunde köra 100 slag på mej en stund senare.
Det innebär att man slår hundra slag i någons mage och samtidigt står den och spänner för att kunna ta emot smällarna. Det är rätt hyggligt för magmusklerna, och dessutom lär man sej att klara av smärtan från slag.
Det är bara det att han slog betydligt hårader än vad man kanske brukar. 100 långsamma och stenhårda slag senare hade han blod på hanskarna och jag var på väg att kollapsa fullständigt.

Jag gick till omklädningsrummet där några tjejer tog hand om mej. Det värsta var att slagen gjorde ont, visst , men han hade träffat något organ så jag var illamående och jätteyr. Dessutom dunkade kroppen sådär som den gör när sår ska läkas. Min navelpiercing såg.. lite halvblodig ut kan man väl säga.
När tjejerna såg mej ville dom ringa ambulans igen, men jag höll fast vid att jag inte behövde det. En tjej som studerade kroppen och tydligen kunde sånt här rätt bra gjorde någon undersökning och kom fram till att det var min lever som gjorde ont. Levern och även längre ner längs buken. Ingen jättetevlig smärta kan jag säga.

Don't worry, nu mår jag bra igen. Jag hade varken ätit eller sovit bra så inte konstigt att kroppen reagerar som den gör egentligen. Jag tränade för hårt i förhållande till vad min kropp egentligen klarade av idag. Efteråt gick jag och solade. Jag kan säga att jag slockande direkt. Sen åkte jag hem och käkade och kollade på Gustav.  

Ambulans? pff, här behövs ingen ambulans!


Skönhetsmässan

Hej

Jag är riktigt söndagstrött idag, vilket egentligen är konstigt när jag har tagit det lugnt hela helgen. Det har däremot blivit väldigt lite sömn.

Igår var jag på skönhetsmässan med mamma. Hon håller på mycket med naglar så jag fick gå med henne till 6 olika nagelställen. Jag, å andra sidan, tycker inte alls om naglar. Jag kände mej exakt som en kille som går och shoppar med flickvännen. Mamma stod och snackade naglar och provade grejer, köpte grejer och resten fattade jag inte riktigt. Under tiden stod jag och kollade runt efter snygga killar, alternativt en flykt väg.

Herregud, om jag någonsin skaffar en snubbe igen ska jag absolut inte dra med honom ut i affärer. Det är som gjort för att slänga iväg honom, haha. *Bara ibland*

Jusste! Jag sprang in i två läsare också. Det var kul.  Som en liten bloggmänniska är det alltid kul att bli igenkänd.
Förutom dom två supertrevliga tjejerna sprang jag på Laila Bagge, Marie Robertson och .. min före detta kollega.


Borde sova

Med tanke på hur lite jag sov i natt borde jag vara riktigt trött nu men nej, självklart inte. Om några timmar ska jag upp och iväg till hälsomässan med mamma så lite sömn skulle nog inte skada.

Om en stund ska jag göra ett försök.

Godnatt


Fjortis är nog inget jobb för mej

Jag hittade ett klipp som ni inte har sett men ni kommer nog känna igen det, eftersom ett klipp som spelades in precis innan är det mest sedda klippet jag har. Det finns faktiskt väldigt många klipp som inte ligger uppe på bloggen. Jag ska väl försöka fxa det så småningom. Det här klippet är i och för sej sämst.

             

Nytt i garderoben

Jag orkar inte ta kort med mobilen så fram tills jag skaffar en ny kamera får det bli gamla bilder på mej och shoppingbilder från internet.

Här är det jag beställde från Bubbleroom. Njae vars, jag ska ta mej en funderare och se vad som ska behållas och vad som ska skickas tillbaka. 

   

   

199, 179 och 129 kronor ligger resten på. Den i mitten ska tillbaka, det har jag i alla fall bestämt mej för.


Mot posten

Nu sticker jag till posten och hämtar ut mitt paket från Bubbleroom.  Jag hade tur, det kom idag. På ett sätt hoppas jag att ingenting passar, då sparar jag pengar  men på ett sätt hoppas jag självklart att allt passar, det var ju anledningen till att jag beställde från första början.


Skorna jag aldrig glömde

OMG!! Jag dör! Jag avlider typ nu! Närsom helst.

Igår kväll var jag inne på Gojane, jag brukar surfa in där rätt ofta och kolla på alla snygga skor. Kläderna har jag aldrig riktigt gillat, utom ett antal par jeans jag tipsade om för typ ett halvår sen.

Som sagt, igår gick jag in och vad fick jag syn på? Skorna som jag velat ha i flera år! Dom fanns ett tag på Skonamig.se, men jag var dum och beställde inte då och sen tog min storlek slut. Nu finns dom på Gojane, och inte bara det. Dom kostar inte en krona över 80 kronor! Det här är ett jävla mirakel! Sån här händer inte mej!!

Och nej det är klart att det inte gör. Som vanligt finns inte min storlek när jag väl blir så lycklig. Grattis till er med stora fötter, ni får alltid er vilja igenom!
Jag däremot hinner knappt gå in i affären förrän mina skor har vandrat ut.

   

Nu missade jag tåget igen. *Suck*
För er som har större fötter än mej och älskar dom lika mycket som jag gör, här finns dom.

Kvällsro.. vilket skämt

Jag rekommenderar absolut inte kvällsro för er som har problem med att somna. För mej gick det ju åt helvete, som ni märkte. Att somna halv 8 på morgonen kallar jag inte för kvällro.
Nej inget mer sånt för min del.

Den får en positiv för att det var gott i alla fall, men det var verkligen det enda som var bra med skiten.

Bert blir komplett

Av någon anledning har jag både 2:an och 3:an i Bert-serien, men inte 1:an. Snacka om att ha fått allt om bakfoten när det kommer till serier.
By the way, vem älskar inte Bert-stjärt?

Mitt liv skulle inte vara det det är ute utan honom, han har förändrat mej på alla sätt - både kroppsligt och själslligt. Klart som tusan att man ska ha Bert i filmhyllan, helst en komplett serie och även långfilmen, annars kan man inte kalla sej för filmsamlare.

Jag kom att att jag borde ha 1:an strax efter att jag beställde hem filmpaketet, så förhoppningsvis dimper den ner i brevlådan i början på nästa vecka, can't wait!


Ställer in

Hej

Jag har haft en helvetesnatt rakt igenom. Från det att jag gick och la mej fram till 7.30 i morse, sov jag inte en blund. Efter det somnade jag och när klockan ringde vaknade jag inte. 12.20 började jag äntligen återuppstå och även om jag sovt i 5 timmar var jag inte ens nära på utvilad.
Jag struntar i träningen idag, för jag känner att jag inte kommer ha tillräckligt men energi för att ge allt. På ett sätt vill jag dit, men på ett sätt vill jag bara vara hemma. Eftersom jag nickar till lite då och då är det nog lika bra att vila. Jag blir så himla omotiverad när ett pass går dåligt och det finns inte en chans att det skulle gå bra idag.

Jag funderar på ett riktigt filmmaraton istället. Det är jag tillräckligt pigg för.. tror jag.


Upp om 7 timmar

Okej.. klockan är 04.00 om 4 minuter. Jag tror jag vågar ta mej till sängen nu. Nu kan ingen klaga på dålig uppdatering i alla fall. Jag har skrivit 10 inlägg på 4 timmar. Och med detta blir det 11. *Fnys*

Jag ställer klockan på 11.00


November 2007

För er som ogillar att det första kommer upp är nakenbilder när ni går in på min blogg, kommer här en glad lite bild på mej från 2007. Jag tänkte att det var dags att fiska upp en gammal goding.
Jag minns den där minen så väl, bilden påminner väldigt mycket om den. Väldigt ofta satte jag ut tungan på ena sidan och blinkade med andra ögat. Det var min gest på något sätt. Jag tror inte att den har fångats på bild så många gånger men jag kan försöka hitta en, om inte annat kommer jag aldrig glömma att folk alltid påpekade att jag gjorde så hela tiden.

Varför?
Tja det kan man ju fråga sej.

    

Ibland när jag ser bilder som denna tänker jag: Hur fan blev hon så hatad?

Dirty secrets

Nu har jag nog lyckats fiska upp alla frågor ni har frågat mej om mitt sexliv sen jag började skriva om sex. Det har blivit en hel del som ni ser. Jag brukar ju inte svara direkt men här har ni allt. 

                                Är du oskuld? Njae sist jag kollade var den som bortblåst
Någon gång haft sex med samma kön? Jupp
När hade du sex senast? Ooops... länge sen, söndag den 13:e alltså typ 11 dagar sen
Vem hade du sex med senast? Det var det där research-ligget. David hette han visst. Cute name.
Haft gruppsex? Jorå
Haft sex på öppen plats? Check
Drömt sexdrömmar? Sen jag föddes, tills jag dör.
Sugit av någon? Tror det..
Ångrat att du haft sex med någon? Självaste självklart.
Hur många oskulder har du tagit? Minst en.. mer vill jag inte veta
Har/haft kk? Över min döda kropp! Vad fan är det för hemsk fråga?
Tänkt på någon annan när du haft sex? Jag brukar nog mera tänka på annat, men det finns nog en och annan också
Haft sex med någon kompis bror/syster? Inte som jag kan komma på nu
Somnat under sex? Absolut
Haft sex när det är andra i rummet? Ingen favoritscen men väl upprepad. För övrigt brukar den jag har sex med vara i rummet.. det är lite skämmigt det med.
Varit med någon som är lika gammal? Aråå
Varit med någon som är över 18+ år? myndig eller 18 år äldre än mej?
Varit med någon som är yngre än dig själv? skulle det vara en 93:a då eller? Gud nej! Never! Då får ni lägga in mej.
Gjort sönder något när du haft sex? Yes, strängen på mitt ex kuk.
Har du haft ett one-night-stand? Det kan nog tänkas.
Blivit påkommen under sex? Vem har inte kommit på mej under sex?
Kommit på några andra ha sex? Absolut
Största åldersskillnaden på dig och ett hångel? AA han var nog 31 tror jag.. så det blir väl.. 12 år
Vad tänder du på? gosh, svar: nej jag har inga skumma fetischer
Hur många har du hånglat med på en kväll som mest? Aldrig räknat, men kan väl dra till med en rimlig siffra på kanske 5
Vem av dina kompisar är riktiga kåtbockar? Äsch vi har vuxit ifrån det där.
Har du hånglat med någon av samma kön? Men gud, sjääälvklart inte. Jag förblir orörd till äktenskap.
Hur många har du haft sex med? Fler än du kan räkna på händer och fötter sötnos.Jag hittade en lista, som inkluderar några av era frågor, också.


Haft sex:
(x)I en bil
( ) I snön
() I skolan
(x) I gräset
() På offentlig toalett
(x) I duschen
(x) I badkar
(x) På badrumsgolv
(x) I en sjö/hav/pool
(x) I någons förälders säng
( ) På stranden
(x) I någon annans säng
(x) I din egen säng
(x) På ett köksbord
(x) I en soffa
(x) På en stol
( ) I en garderob
(x) På ett sovrumsgolv
() På ett köksgolv
() I en tvättstuga
(x) Med någon över 25
(x) Gillar att sexpartnern stönar
(x) Anser att sex ska vara hårt Variation låter rätt trevligt
(x) Med någon som varit längre än dig Det är rätt svårt att hitta en kille som är över 1.60
( ) Med någon som varit kortare än dig
(x) Haft sex i under 10min
(x) Haft sex i över 1 timme
(x) Haft sex i över 2 timmar
(x) Filmat när du haft sex
( ) Filmat någon annan som haft sex
( ) Lagt upp en film på
internet när du haft sex
( ) Lagt upp en film på internet när någon annan haft sex
(x) Haft oskyddat sex
(x) Haft skyddat sex
( ) Haft sex med någon yngre
(x) Haft sex med någon äldre
(x) Haft sex utan känslor
(x) Haft sex med känslor
(x) Smakat på sperma
() Svalt sperma
(x) Blivit runkad/runkat någon
(x) Sprutat/blivit sprutad i håret
() Sprutat/blivit sprutad i ansiktet
Strikt nej-policy till det
(x) Sprutat/blivit sprutad på brösten
(x) Sprutat/blivit sprutad på rumpan
(x) Sprutat/blivit sprutad inne i
() Fått sperma i ögat

() Gillar analsex
(x) Gillar att ge oralsex
() Gillar att få oralsex
(x) Haft sex samtidigt som du tittat på porr
(x) Gillar smärta under sex
definiera smärta
(x) Gillar att vara undergiven
(x) Gillar att vara dominant Variation
(x) Har fantiserat om någon annan under sex
(x) Haft sex med fler än 5
(x) Haft sex med fler än 10
(x) Haft sex med fler än 15
(x) Haft sex med fler än 20
() Gillar att bli lätt nafsad på
(x) Haft sex onykter
(x) Haft sex nykter
(x) Haft sex flera gånger under samma dag
(x) Haft sex med fler än en person under samma dag
(x) Fått orgasm under sex
(x) Använt piska eller andra diverse redskap i samband med sex
(x) Tycker att kondom gör det mindre skönt
(x) Haft sex med kläderna på
()
Haft sex med någon enbart för att hämnas och/eller göra en annan person svartsjuk/avundsjuk
(x) Har svarat ärligt och seriöst på alla frågor, inklusive den här
Sex under ytan

            

Kylan börjar komma, mörkret är redan här och vintern närmar sej med stormsteg.
Vi håller oss gärna inomhus och väldigt gärna med vår partner. Det ju den som alltid kan göra oss varma, oavsett hur kallt det är.
Varför inte värma upp stämningen lite?

Tända ljus, öppen spis med en romantisk brasa, mysiga filtar och romantiska komedier.
Det är mycket typiska tips för att öka värmen lite.
Men ikväll tänkte jag tänka förbi det där torra förspelet och gå rakt på det våta..

Äger ni ett badkar, eller ännu bättre en jacuzzi, eller på topp - en utomhusjacuzzi?
Varför ska man då uggla i soffan?

Sex i vattnet har en dålig klang för många. Att tjejer alltid får ont i magen dagen efter är en myt. Det skulle alltså finnas någon teori om att killen inte bara kör in kuken utan också flera liter vatten. hmmm.. knappast troligt. Utöver det har vi faktiskt något som kallas tyngdkraft, får man på något sätt vatten i sej är det bara ställa sej upp så kommer allt ut den naturliga vägen.
Att man får ont i magen av vatten känns märkligt med tanke på att kroppen är både beroende av vatten och bestående av ett antal liter. Magont dagen efter beror troligtvis på något annat, graviditet exempelvis.
Vi snackar sex, ingen baksmälla.

Ett badkar kan bli trång, det håller jag med om. Halva stämningen försvinner ju om man inte kan knulla ordentligt. Jag har ju då självklart testat både badkar och utomhusjacuzzi för att kunna vägleda er på bästa sätt.
Att knulla i ett badkar är självfallet lite mer komplicerat. Där blir tekniken väldigt viktigt och snabba rörelser gör att halva badkaret töms på några juck. Sen blir det kallt.. jag förstår att folk tycker att det är värdelöst att sex i ett badkar.
Om man däremot gör så kallat "rätt" och istället använder vattnet till sin fördel kan jag bara säga: gaaah! It's fucking awesome.
Hur man använder vattnet till sin fördel beror naturligtvis mest på den som för tillfället är i mest rörelse. I mitt fall var det killen och när han rörde sej i takt med vattnet blev det mer än skönt.

Starkare adjektiv behövs dock för att beskriva akten i jacuzzing. Nackdelen där är att man ganska sällan tömer en utomhusjacuzzi. Det beror på fler saker, som jag inte behöver gå in på nu med risk för att döda den sexandan.
Nackdelen med det hela är att om killen kommer har man sarre i vattnet tills man tömer jacuzzin. Jag är rätt osäker på att päronen vill bada i sonens manliga vätskor.
Bortsett från det har man mer space, en mörk himmel med stjärnor till tak och en vägg av kyla runt omkring. Den härliga känlslan av kylan som möter värmen från vattenångorna är bara den otroligt tändande. Tänk er då att man har en flaska champagne bredvid, en sexig kille i ena hörnet och vatten som skimrar i oliak färger från lamporna under ytan.
Han är sådär sexig i håret som han är när han kommer ut ur duschen och man kan enkelt sitta i hans knä utan att känna sej tung, eftersom man är viktlös i vatten. Det kan inte bli mycket bättre.. eller jo det kunde det. Plötsligt har man en kuk i sej, en kuk man förhoppningsvis älskar, och han får inte komma.
Spänning, hett sex och mycket blandade känslor kontra ovan miljö - vad klagar folk på?
 
             


Stort minus!!
Det är jätteosexigt att suga av någon under vattnet. Ärligt talat är det bara på film som det är sexigt. För det första är en av anledningarna till att man lätt får ner den i halsen att man kan andas genom näsan, under vatten blir den proceduren något svårare. För det andra måste man upp för att hämta luft rätt ofta, eftersom det är svårare att hålla andan både under vatten och när kroppen är i action. Det hela blir alltså bara ett stort fiasko. Lag om tills han börjar tycka att det är skönt slutar hon för att hämta andan.
På film däremot, där skådisarna bara ligger stilla under vattnet, kan dom alla gånger hålla andan en hel scen på allt mellan 2 och 5 minuter. I verkligheten fungerar det inte riktigt så, precis som vanligt med film. Håll det till hett sex och stanna där. Håll dom övre regionerna över ytan och dom undre regionerna under ytan - it's as simple as that
ExcitedJag hoppas att jag får hem ett paket imorgon. Det är mitt livs första paket från Bubbleroom, skumt va? Alla har väl köpt något därifrån. Det är som att säga att man aldrig beställt från Nelly.. då är det något som inte gått helt rätt till. Hur som helst ska jag bli av med oskulden nu. Jag tycker att jag har varit duktig som inte avslöjade något strax efter att jag hade beställt.  Om paketet inte kommer imorgon måste jag vänta ända till måndag, det vill jag inte.

Väst från VILA

Jävlar vad lycklig jag blev när jag såg det här när jag gick in på Nellys hemsida.Västen från VILA som jag skrev om för rätt länge sen finns åter igen och dessutom till mycket bättre pris!! Jag hann aldrig få tag på någon förrän dom sålde slut.. men ... falskt alarm, det är bara den mörkbruna och den gråa som finns och jag vill ju ha den ljusare bruna. *Suck*
Det är väl bara fortsätta att vänta antar jag. För er som ville ha aden mörkare - passa på!

Att vara vaken varje natt

Eftersom jag vridigt så hemskt på dygnet har jag nu testat något nytt. Sömntabletter funkar tydligen inte på mej och en hård utekväll har inte heller funkat speciellt bra. Jag har kommit hem vid typ 100 på morgonen, sovit till kanske 15, varit svintrött hela dagen och sen på kvällen har jag alltid kvicknat till lagom till att man kan sova. Jag menar, hade jag inte gått upp 15 hade jag sovit till typ 21 och då hade jag varit vaken hela natten och sen skulle dygnet vara vridet igen. Det gäller att tvinga upp sej själv och sen hålla sej vaken hela dagen. Att hålla sej vaken är en konst, men det mest irriterande är att man vaknar till vid typ 21-22.
Hur som helst testar jag nu ett te som heter kvällsro. Vette tusan om det gör något. Jag tror inte ens att det är till för att man ska somna, men det är ett örtte och jag tror att tanken är att man ska komma till ro i alla fall. Jag gissar på att jag är immun även mot det här.


Alkoholfri helg?

Typ såhär tror jag att min helg ser ut. Problemet är att jag har en del frågetecken. Dom frågetecknen kan utvecklas till utgång om det vill sej riktigt illa. Men om mamsen underhållermej hela lördagen blir det nog en alkoholfri helg, eftersom jag inte kan gå ut fredagkväll.  Börjar bli för vuxen för att supa hela tiden tror jag.

You wanna know what I'm up to

I know you're still thinking about me,
you wanna know what I'm happy
or if I miss you.
You wanna know how many guys I fuck in a week
but you already know.
Yes honey, you are as obsessed as I am
just in a worse way.


we♥it


Dagens krubb


Film!

Så vad har jag pysslat med idag?

Bortsett från att jag har sökt massa jobb och gått min promenad har jag kollat på film. Surprise!! Haha
Jag skulle ju solat, men eftersom dom har en riktigt schysst kampanj där man november ut får sola i 12 minuter för 10 kronor och 18 minuter för 15 kronor kutar hela området dit. Jag är van vid att sola för 50 kronor per gång så jag tänker inte vara lika hysterisk som alla andra. Jag testade en gång men solariet var inte direkt överimponerande. Jag nöjer mej med mitt för 50 kronor, där slipper man i alla fall stå i en mil lång kö.

Istället för att sola gick jag hem, sökte jobb och efter det blev det film. Jag var sugen på att se Pirates of the Caribbean, men när jag öppnade fodralet var skivan borta. Skumt. Även Strandvaskaren har vandrat iväg från sitt fodral. Mycket märkligt.

Hur som heslt fick det bli Flickan som lekte med elden istället, och eftersom den har halvtaskigt slut var jag tvungen att se Luftslottet som sprängdes direkt efter.
Ibland får jag frågan hur jag orkar kolla på så mycket film. Det är väl inga problem. Jag älskar ju film, min soffa, min kudde, mitt täcke och allt gott jag kan trycka i mej under filmens gång. Min tv skulle däremot behöva uppdateras.
Filmerna är skitbra, dock egentligen bara riktigt bra första gången man ser dom. Men jag tycker att dom duger även 10:e gången.
Jag har visserligen inte förstått namnet på den sista filmen. Luftslottet som sprängdes, vad ska det symbolisera? Någon som har koll?

Hemklickat från Style by Tyra

Kollade in rean på Style by Tyra och kunde inte låta bli att klicka hem lite. Egentligen har jag allt annat än råd, men vad ska man göra när det är rea och grejerna snart försvinner?

Svar: Man tar sej råd.

♣ Örhängen - Style by Tyra - 54 kronor
♣ Diadem - Style by Tyra - 45 kronor
♣ Pistolring - Style by Tyra - 95 kronorÄntligen blir örhängena mina.  Jag har ju tipsat om dom tidigare, men aldrig köpt hem dom. Jag passade på att kolla efter resten som jag tipsade om då men det var inte på rea och halsbandet som jag föll pladask för finns inte kvar alls.
Jag vet att jag redan har ringen, men eftersom det inte är äkta silver lär väl den bli rätt solkig snart. Den dagen kommer jag ångra mej om jag inte hade beställt hem en ny nu innan den försvinner. Det är 3:e ringen jag beställer av samma modell haha.

Bantningspiller ??


  

Kanske värt att prova för research.  Jag brukar ju i och för sej vara emot sånt här. Jag tror inte på genvägar. En bra hälsa med en pigg och stark kropp måste man jobba sej till. Det finns inget hokus pokus som fungerar. Nej jag tror på bra kost, träning och sömn. Den guiden känns som den mest logiska - därför att det är den mest arbetsamma. Folk som tror på sånt här har hoppat över kapitlet där man lär sej att inget i livet är speciellt lätt. Om det är lätt är det nästan alltid något fuffens med det.

miss prettymisspretty


Wishlist

Såfort jag får in lite mer pengar på kontot ska jag hiva iväg en beställning. 5 par nya skor skulle inte sitta helt fel i min skogarderob.  Observera att inte ett enda par är svart , jag som klagat på min svarta skosamling  


Skor

  

Jag fullständigt älskar dom här skorna, men jag vet inte varför. Billiga är dom också. Förut fanns om i min storlek, nu är dom slut så det är bara vänta på att dom ska komma in igen. Ni hittardom här.

Update: checkade precis in på Have2Have och såg att dom även finns där nu. Det är både till min lycka och till min besvikelse. Nu kan jag besälla dom, men nackdelen är att väldigt många andra också kommer göra det. Men men, jag får se vad jag ska göra. Dom är dubbelt så dyra på Have2Have i alla fall.


Röra på benen

Det är fortfarande ljust ute så jag ska passa på att ta en promenad innan det blir mörkt. Jag har inte sett solljus på flera veckor så jag tror att jag behöver det.
När jag ändå är ute tänkte jag ta en sväng förbi solariet.

Vi hörs om ett tag


Dear Santa

Dear Santa
The only thing I want for christmas is the guy of my dreams.1 månad kvar till jul

Hej

Kan ni fatta att det är den 24:e november och alltså bara en månad kvar till julafton? Vad tusan hände med det här året? Fort gick det i alla fall.
Inte mej emot egentligen. Att ha varit 19 var inte direkt ett nöje. Det ska bli skönt att bli 20, faktiskt. En 19-åring känns inte speciellt attraktiv i någon situation mer än att det är sista året att delta i porrfilm där beskrivningen är "Kåt tonåring blir hårt knullad av 2 kukar". Yeeey , det kommer jag verkligen sakna!

                   

Miss santa 2010.. snygga ben, undrar vart dom kom ifrån

Ge mej april.. och gärna lite cash

Nu ger jag upp den här skiten för idag.

Sova eller inte, nu ska jag umgås med sängen. Jag vill inte tänka på varken jobb, pengar eller hur i helvete jag ska kunna köpa julklappar i år. Jag vill dra täcket över mej och sova och när jag väl vaknar igen vill jag att det ska vara april, vår och 2 månader kvar till jordens undergån.

Vi hörs


Söka jobb, yes det är pain in the ass

Nu blev jag på riktigt dåligt humör. Jag sitter och letar jobb och jag har ju inte direkt mycket att välja på, eftersom jag bestämt mej för exakt vad jag vill göra och exakt vilja tider jag måste jobba. Det är ganska begränsat med antal jobb då om man säger så. Men det finns ändå en hel del. Det som stör mej mest är att alla arbetsgivare i sinna beskrivningar säger: Du ska ha minst .. år/års erfarenhet.
Men vad i helvete. Tänk om alla sa så, då hade ju ingen fått jobb. Kan man inte bara ge folk en chans? Hur lång tid tar det för folk att lära sej rutinerna på ett nytt jobb?
Tja det beror ju förstås på vad det är för jobb, men om jag utgår ifrån mej själv. När jag började på Donken fanns det inte direkt någon tid för lazy kid. Jag lärde mej hela främre delen på max en vecka och efter en månad rullade det på galant.
Köket var stressigare. Den delen jag lärde mej av köket, och vilken jag bedömmer som störts, lärde jag mej på 6 timmar. Efter det var jag självgående.
Men bara för att man säger att man inte har några års erfarenhet vill arbetsgivare inte ha med en att göra längre.

Man that's fucked up!
Jag önskar att folk kunde se lite längre än så, tänk vad vissa har att ge. Sure, du kanske inte är någon vidare kock men du är utmärkt på att fixa recept, ta hand om gäster, räkna pengar och ta hand om personalen. Nej glöm det, jobbet är inte ditt! *suck*

Jag är inte dum, jag fattar väl att arbetsgivare vill ha så kompetenta anställda som möjligt och så lite extra jobb som möjligt. Dom har väl 1000 andra grejer att tänka på än att utbilda en nybörjare när dom kan få ett proffs på en gång.
Men jag ifrågasätter hur man kan veta att en person med några års erfarenhet skulle vara så himla mycket bättre än en som inter har det.
Tro mej, man lär sej väldigt mycket av att jobba på donken.
Jag har sett så himla mycket att det i dagsläget inte finns några regler för mej. Allt är bara undantag.

Återigen kan jag sätta mej själv som exempel. Jag kom till donken och tyckte att allt var pain in the ass, jobbigt och svårt. Ett halvår senare var jag färdig värdinna, ytterligare ett år senare blev jag förflyttad till en betydligt större restaurang och bara någon månad efter det sålde jag bäst på hela stället.
Ge mej en anledning till att en arbetsgivare inte ska kunna ge mej en chans?
Oj jusste ja, jag har ju inte pysslat med det som jag vill göra nu. Men vad i helvete, ska jag stå på donken resten av mitt liv bara för att jag inte har flera års erfarenheter av något annat. Hur fan ska man få det då om man inte får en chans?
Hur långt ska man behöva gå i att sälja in sej själv? Någonstans kommer väl ändå den mänskliga skamen och hälsar på?

Jag tänker inte säga att det var dumt att quita donken, för hade jag varit kvar där hade jag absolut inte kunnat skaffa mej några års erfarenhet av något, däremot börjar jag tycka att mian erfarenheter av arbetslöshet är över förväntan.

                    

                    Kan det inte bara gå bra för mej, en enda jävla gång?`
                                                      Snälla!

Dagens krubb


Medan alla är ute och super

Jag har verkligen haft en fullspäckad eftermiddag och kväll. Träningen gick bra, middagen lagade jag snabbt och allt annat jag skulle göra idag har jag hunnit med.  Eller tja.. nästan i alla fall. Jag har några mail kvar att skriva och det ska jag göra nu. En film har precis rullat klart här så nu kan jag satsa på att fixa med mailandet, blogga och dessutom ska jag skriva om mitt CV.

Fullt upp ett tag till med andra ord.


Fullt upp

Nu ska jag sätta igång och fixa lite mat här. Om en timme ska jag skpringa iväg till bussen och åka och träna.
Under den timmen ska jag hinna ringa några samtal, käka, byta om, packa väskan och skickan någa mail.

Det blev inte speciellt lyckat det här.

Later


Stövlar

Svarta skor och stövlar har jag så det räcker och blir över av. Faktum är att jag börjar bli lite trött på att nästan alla mina skor är svarta. Det blir rätt enformigt.
Ett bar i beige eller blush skulle nog passa bra i min garderob. för $37.40, vilket är typ 240 kronor, kan man köpa dessa Här

Nya ögonskuggor, jepp jepp

För ovanlighetens skull, kan jag meddela att jag fick hem ett paket för någon timme sen.  För ett tag sen klickade jag nämligen hem några ögonskuggor. Dom kostade 110 kronor styck men ju fler man beställde desto billigare blev det. Inte mej emot. 110 kronor per skugga var väldigt dyrt, eftersom det är väldigt lite i, så jag hoppas att dom är bra!
Det ska bli kul att se hur länge dom räcker, med tanke på den näst intill obefintliga mängden. Jag betalade 60 kronor styck, det känns lite mer rimligt.
På bilderna ser frägerna as fula ut, men i verkligheten är dom riktigt beautiful.  Dom kommer trivas fint bland mina eyedust.


I'm the murmeldjur

Hej

Jag somnade halv 5.. nu är jag igång igen. Jag som hade vridit tillbaka dygnet - att sova 15 timmar var nog ingen höjdare.

Snart ska jag käka lite lunch och om typ 2 timmar ska jag ringa lite samtal och skicka några nya mail. Jag börjar bli ett riktigt murmeldjur, det känns som att det enda jag gör är att sitta i källaren och ringa, skriva mail och kolla på film.


Godnatt

Snart kommer jag bli hungrig och då kommer jag inte kunna sova. Jag ska göra ett försök att somna nu. Jag tror inte att det kommer gå men man misslyckas först när man slutat försöka, right?

Godnatt


Metallic jeans

Hittade dom här snyggingarna på Gina tricot. Dom finns även i svart, men om man ska tro bilderna ser dom svarta rätt råkiga ut. Jag gissar att dessa, precis som alla andra plagg, är snyggare på bild än i verkligheten. Upp till bevis, issa ska på skattjakt.
♦ Jeans - Gina - 399 kronor


Säljes!

Jag tänkte påminna om att jag just nu säljer en hel del grejer!

För tillfället säljer jag 2 skinnjackor, en riktigt snygg jacka/kavaj från MQ, smink och smycken. Allt är oanvänt så gå in och fynda!

             

                  


Klicka här för jacka 1

Klicka här för jacka 2

Dagens krubb


Tisdag

Nu har jag tränat, duschat och käkat. Fit for fight igen.

Idag blev träningen inte riktit så lång som jag hade tänkt. Efter ungefär en halvtimme av sparring med Hanna, råkade jag få in en ordentlig fullträff i typ.. tinningen/ögat på henne och sen var matchen slut.
Stackarn. Hon var röd runt större delen av ögat och hon påstod att hon var grå i ögat. Själv har jag lite svårt för det där med att kolla in i ögon som ser helt blodsprängda ut så jag hann inte se något grått, men gott om rött såg jag. Ouch, det kan inte ha varit skönt det där.
Nu låter jag som värsta mästaren, men sanningen är nog egentligen att hon bara fick smaka på sin egen medicin. Att dela ut slag i ögon och på näsan är vardagsmat för henne.

Hur som heslt var hennes pass slut när hennes öga vägrade sluta rinna, men jag fortsatte ett tag till.

Om en stund ska jag gå raskt vidare på nästa grej- pappa ska förhöra mej på drinkar, eftersom jag bara fuskar när jag förhör mej själv.
Sen blir det nog film tror jag.

Ha en bra kväll alla


Dags för dagens ärenden

Nu måste jag sätta igång med grejer här. Först och främst måste jag få i mej lite mat, sen ska jag ringa några samtal och skicka iväg några mail. Om drygt en timme ska jag springa iväg till bussen för att åka och posta iväg några paket och sen blir det 2½ timmar träning. "Fullt ös, tur man är arbetslös".

Jag lär inte kunna sova på ett antal timmar när jag kommer. Först ska jag spendera lite tid med pappa, iform av plugga in drinkarna igen, och efter det blir det massa inlägg. Jag måste dels ta igen för mina missade dagar och dels ha något att göra, eftersom jag inte kommer kunna sova.

Later


Lördag/Söndag

I lördags var jag ute med en gammal kollega från Donken - Nina.
Det blev verkligen en lång kväll, där vi började på Lion bar för lite förkrök. Efter det gick vi vidare till Helenes och näe klockan började närma sej 00.30 (tror jag) drog vi vidare till After för några sista knyck och lite dancemoves.
När After stängde skulle vi först åka på efterfest, men efter tillräckligt mycket jiddrande tröttnade vi och åkte hem till mej istället. Varsin korv med bröd och några shots senare lunkade vi ner för trappan till mitt rum för några timmar av sömn.
Vid 15.00 vaknade jag av att mitt jävla alarm satte igång. Efter det var det svårt att somna om. Med för mycket alkohol kvar i kroppen, lyckades jag efter mycket om och men att ta mej fram till filmhyllorna.
Följaden 3 timmar bestod av BERT och sen ännu mer film joinat av chirre och dipp.

Baksmällan försvan lagom till att jag skulle sova igen. Min söndag var väl kanske inte speciellt händelserik, annat kan man säga om min lördag. Hujeda mej. Inte udnra på att man blir så himla bakis. Jag tror jag slog mitt personliga rekord i spritmängd i lördags. *yeey*

Tyvärr har jag inga bilder från kvällen.. mer än den här fräsiga grejen.


Vecka 10

Cm: 92.5
Träning: 7 timmar
Vikt: 63.5 kg


13 veckor


Dagens krubb

Det här är för gårdagen, men jag orkade inte lägga upp den då.


Kanske lite mer än 9 timmar senare

Hej

Igår gick jag och la mej rekordtidigt - 23.00, och jag somande direkt  Jag ställde alarm på 10.00. Perfekt tänkte jag, nu kommer jag vrida tillbaka dygnet. Jovisst .. när klockan ringde 11 timmar senare sov jag vidare till 13.30. Jag har alltså precis sovit i 14½ timme. Snacka om sömntuta.

Anyway.. dags att uppdatera om allt jag har struntat i dom senaste dagarna.


Back in 9

Jag har ställt alarm på 15.00. Om jag går och lägger mej nu får jag i alla fall 9 timmars sömn. Jag skulle säkert behöva mer, eftersom jag ska tralla runt på stan och mer därtill från 19.00 - ... jag lämnar det tomt för att inte skräma livet ur folk.
9 timmar är bättre än ingenting, det kör jag på.

Vi hörs runt 15.00


Lookbook Inspiration


Dagens krubb

Det är alltså krubbet för min fredag.


Mina möbler är gay

puh!! Nu när jag satte mej ner kände jag hur trött jag är. Jag har verkligen hållt igång så jag har varken haft koll på vad klockan är aller att jag börjar bli trött. Det är i alla fall fullt förtåligt att jag är trött, klockan är snart 6 på morgonen.
Jag ska sova strax för jag måste upp och fixa grejer snart och sen ska jag ju ut och parta så jag behöver verkligen sömn.. vad det nu är.

Dom senaste timmarna jag har målat, hängt upp alla mina kläder (alla som fick plats), lagt ut annonser på tradera, städat hela rummet, dammsugit, klätt soffan, spikat upp 3 tavlor och hängt upp 3 hattar på väggen. Det var sannerligen inte dåligt. Jag är helt slut.

Något jag har rätt svårt för är trämöbler i träfärg. Oftast tycker jag att det är sååå fult, speciellt om möblerna är riktigt fjolliga. Därför målade jag dessa två.. vad det nu är för något.
Den palliknande grejen hade jag till mitt smink förut.. när jag orkade, vilket var sällan. Jag lät det oftast ligga i min gigantiska sminkväska. Nu vet jag inte vad jag ska ha den till, men jag ställer tillbaka den där den stod. Den andra fula grejen, som jag varken vet vad det är eller vad jag ska ha den till, ser också allmänt gay ut.
Nu när jag har målat dom vågar man i alla fall ha dom framme. Nu återstår bara att hitta någon bra funktion till dom. Den vänstra fick agera plastblomsbärare förut. Jag hade en vas med plastblommor, eftersom jag dödar alla växter jag försöker ta hand om, och vasen behövde någonstans att stå. Jag gjorde verkligen två flugor på smällen när jag ställde vasen där- dels fick jag någonstans att göra av vashelvetet och dels blev den fula gaymojängen något snyggare, dock lika gay.

Svart - I like


Klart man ska måla mitt i natten

Nu orkar jag inte lägga upp flera annonser. Jag kommer troligtvis göra lite reklam här på bloggen så oroa er inte, ni kommer få veta vad jag säljer den här gången.

Nu ska jag gå och måla. Det är ju sånt man gör vid den här tiden.

                  

När jag målade mitt rum i juni 2009. Jag minns att jag skulle föra det jag gör just nu redan då- nämligen ett "ombyggnadsprojekt". Alltså, jag ville börja med att måla om rummet sen skulle det fixas med möbler och allt möjligt. Tyvärr kom jag inte längre än till att måla väggarna. På ett sätt var det bra annars skulle jag ju behöva göra det nu. På ett sätt känner jag mej dålig som tog 2 år på mej att komma dit jag är idag.  Dagens ungdom haha. Men jag tog orentligt före-bilder då, så dom ska jag minsann inte svika!

Nästa vägg

För typ en timme sen bestämde jag mej för att det var dags att ta en paus från städandet. Dels vill jag ju uppdatera er som sitter hemma och väntar på att jag ska uppdatera och dels måste man ta en paus från städning för att palla med. Just nu håller jag på och lägger upp flera nya auktioner på Tradera. Skinnjackor och grejer från MQ, passa på att checka det.

Det här är en av dom nya skillnaderna i rummet.

     

     

Som ni ser jobbar jag väldigt mycket med att göra små skillnader. Ärligt talat har jag faktiskt kommit fram till att man inte behöver göra en brakförändring för att det ska bli riktigt hemtrevligt.
Mitt rum hos pappsen är rätt stort, faktum är att det är lika stort som en lite mindre 1:a. Jag har varken spis eller dusch här inne så jag har rätt mycket space som ska fyllas. Det enda som verkligen behövs är garderober. Jag har 3 och dessutom en stor byrå, mer än så blir pinsamt.
Nu försöker jag göra det här stora schabraket lite hemtrevligt.. efter att ha bott i det här rummet i typ.. 6 år eller nåogt.  Ajja bättre sent än aldrig säger man ju

Bra jobbat issa
Dags att börja med städningen

Ironisk klyscha

Jäklar vad duktig jag har varit idag. Jag har gjort exakt allt jag skulle. Endast städning står kvar på listan men har inte kommit så långt än. Nu är jag på väg hem till mamma för middag och sen ska jag tillbaka till pappa och sätta igång. Jag köpte choklad nyss för att hålla motivationen igång. Det känns som att gör pensiossysslor på en fredagkväll. Det känns inte direkt hoppa upp och ta mej i arslet kul direkt.

mötet på ego gick förresten bra men det gav kanske inte jöttemycket men det var jag ju beredd på.

ååh Jusste! Varför träffar man alltid snygga killar när man själv ser ut som hej kom och hjälp mej? Är det det som kallas ödets ironi? Där står jag i kön och ska betala för min choklad när en snygg kille dyker upp bakom mej. Som en typisk tonåring, ville håg sjunka genom golvet. Jag lixom, med intorkat svett, träningskläder, svettigt hår typ, inget smink ... Alltså allmänt äcklig fast lyckligtvis utan stank. Ändå är jag glad att träningskläderna var på, man vill ju att folk ska tro att man på allvar ser ut såhär till vardags. Jag lubbade ut med min choklad jävligt snabbt jag säga.

Klyschigt: på bröllopet - men hur träffades ni nu då?
- i kön på ICA. Han var skitsnygg och jag såg ut som skit.. idag är det tvärt om.

En sak har jag i alla fall lärt mej av dessa situationer. Det är lika bra att tänka att han har tjej och förmodligen inte ens brydde sej om hur jag såg ut.


Fredag

Hej

Jag hade en minst sagt jobbig natt, nu är den över och jag försöker göra av min dag någonstans. 2 saker på listan kan jag bocka av - jag har snackat med både min förra och min nuvarande chef.
Nästa steg är arbetsförmedlingen och det tar emot satans massa måste jag säga.

Strax ska jag börja göra mej i ordning och åka in mot stan. Jag hoppas att det där mötet ger någonting. Jag gissar på inte - med min vanliga otur.

Efter mötet blir det, som sagt, träning. Tur att klockan redan är 2 jag vill astt den här dagen ska vara slut nu.

Ha en bra dag


Korvparty

Nu har jag korvparty i sängen... Det är faktiskt sant haha. Kul att jag kan skämta till och med vid den här tiden.
Efter att jag skrivit förra inlägget gjorde jag mej färdig för sängen och gick och la mej. Nu, 2 timmar senare, är jag fortfarande vaken och hur jag än försökt har jag inte lyckats somna . Ja det suger rätt ordentligt . Och hungrig blir man. Jag försökte strunta i det men man kan inte lura magen. Min sista utväg blev att gå upp och fixa en korv, vilken jag sitter och mumsar på i sängen nu.. hmm.. undrar om jag stängde av spisen.. Anyway, hittade en muffinliknande sak som jag tog halva av. Den har någon typ av fyllning som ser lite halvkul ut.

Hoppas eran fredag börjar bättre. Medan ni sover sitter jag och beskriver en muffin. Värre än såhär kan det inte bli.. eller jo. Om jag glömde stänga av spisen lär det med all säkerhet börja brinna snart och jag som håller till i källaren lår bli innebränd.. braa jobbat Issa , nu kan jag verkligen sova.

Snarare hungrig än trött

Jag ska göra ett försök att snarka ett tag nu.

Vi hörs om några timmar


Min fredag blir en underbar dröm jag inte vill vakna upp ifrån

Jag borde sova.. och det för länge sen egentligen. Men jag kan ju aldrig det längre. Tanken var att vänja sej vid lite sömn.. nu när jag ändå aldrig sover. Hittills går det ju bra. Jag är fortfarande vaken och pigg. Haken är att jag inte vaknar när jag väl har somnat.
Egentligen ska jag upp om 6 timmar.

Jag har massor att göra imorgon. Först och främst måste jag försöka få tag i min gamla chef för att få pappersarbete gjort, sen måste jag försöka få tag i min nuvarande chef, sen måste jag ringa arbetsförmedlingen för jag råkade tabba mej, efter det måste jag troligtvis ringa alfa-kassan och förklara samma sak. Så småning om ska jag röra mej mot stan för mötet med Ego. Efter det ska jag skynda iväg till träningen och rensa skallen lite, samt slå på någon stackare. Efter träningen ska jag hem, duscha, slänga på mej kläder och börja röja i mitt rum igen. Jag vill bli klar nu så det är verkligen dags att böra lägga på ett kol... *Puh* Jag tror att det var allt.

Vid vilken pukt tror ni att jag bangar ur och sätter mej i min soffa och kollar på film istället?
(trots att soffans kläder hänger på tork fortfarande, då jag inte vill klä på soffan förrän mitt rum är klart)


Musik

Länge sen jag la upp en låt. Medan ni läser mina "känsloladdade" inlägg varvat med totalt "okänsliga" inlägg kan ni kicka igång den här. Med bra bas får man exakt den där rätta feelingen.Nice jeans

Föll för dessa som just nu finns på Gina tricot.

Passa på, spring spring. Amerikanska flaggan är så himla inne så dessa lär ju försvinna snabbt.♦ Jeans - Gina - 399 kronor


Lookbook Inspiration


Some people just can

      


Or so they say...

Som vanligt håller jag definitivt inte med. Åååh det låter jättefint, hjärtskärrande. Men vad vet jag?

Jag berättade för länge sen att jag inte har något hjärta. Jag slängde det åt helvete när jag insåg att jag inte behöver det. Hjärtat jag hade fungerade inte riktigt som det skulle och oavsett vad jag gjorde blev jag lidandes. Jag orkade inte längre och slängde iväg det.
Idag känner jag med hjärnan. Hjärnan har ett betydligt mer realistiskt sätt att känna på och det passar mej bättre.

Jag äter, jag sover, jag går, jag skrattar, jag springer, jag skriker. Jag är som alla andra, jag kan bara inte förstå kladdiga känslor och hormoner som kutar omkring och gör att man inte kan sova. Det är kemikalier för mej och inget jag har något som helst intresse av att pyssla med.
Jag förstår känslan för sex, jag förstår det materiella, jag förstår det vackra i skönhet.
Jag undviker kärlek och allt som har med ämnet att göra. Jag tycker att det är slöseri med tid att leta efter den rätte och det kommer dröja innan jag uttalar dom tre små orden. För mej är det viktigt att aldrig säga att man älskar någon förrän man verkligen menar det, och det genom att kunna gå genom eld och vatten för den personen. Man häver inte ur sej det som folk gör idag. Vad säger man då den dagen man verkligen kan gå genom eld och vatten för någon?

Det är tydligt att jag inte tror på kärlek, jag tror inte på evig lycka och förlåtele, jag tror inte på religion och jag tror inte på att mänskligheten kan åstadkomma vad som helst.
Jag tror däremot på att våld kan lösa problem, att man förtränger det som dödar och att man kan välja hur man ska känna. Med träning, beslutsamhet och mental styrka kan man som ensam individ göra exakt vad man vill.

Detta tror jag på, för att jag själv har genomgått det, har bevis och upplevt känslor ni inte ens kan drömma om.
Därför att jag slängde mitt hjärta åt helvete.I can close my eyes to things I don't want to see.
I can also close my body to things I don't want to feel.


You fucking unfaithful liar. Here's the truth asshole

Jag sprang på det här av ren slump. Jag rensade klart gamla datorn och det här var mer än vad jag ville se just nu. Även om jag är över allt kommer jag aldrig glömma. Inte ens efter ett riktigt hårt träningspass skakar jag så mycket om jag gör just nu. Det gör ont i hjärtat att veta att man höll fast vid något som egentligen skadade en mer än vad det goda var värt. Det gör ont att veta att man blev brutalt lurad av någon som sa att den älskade en. Natt efter natt, dag efter dag spenderades tillsammans. Det mesta tog man sej igenom och oftast var man lycklig - lyckligt ovetande.
Men hur ovetande är man egentligen?
Egentligen känner man väl på sej vad som händer, och den känslan är sällan fel. Finns förtroende finns ingen anledning att varken bedra eller misstänka att någon bedrar. Finns misstankarna ligger troligtvis en hund begravd närmare än man vill, troligtvis mitt i ens eget revir.
Hur många hjärtan krossas varje år på grund av det? Hur många blir aldrig hela igen? 3 år har gått, jag minns det som om det vore igår.

Här har ni ett av bevisen till varför det är otrohet att chatta med randoms på internet. Hade jag vetat och godkänt hade det inte varit det. Tror ni att jag visste om detta?
Förresten.. glöm den sista frågan. Jag vet inte ens om jag vill besvara den. Däremot kan jag bara kort säga att ingen kille hittills har lyckats lura mej, däremot har dom lyckats fortsätta det jag vetat om för att jag vägrar inse vad jag behöver eller snarare vad jag inte behöver. Jag vet inte vem som var det största svinet mot mej - han som bedrog mej, eller jag som vägrade försvara mej själv.

Jag tror det räcker så va? Det finns betydligt värre saker, men jag tänker inte dra upp det.
Här har ni ett riktigt bra exempel på hur dåligt man hanterar att ens partner kommer på att man fifflar med grejer man kanske inte riktigt borde. Först skyller man ifrån sej, sen när man inser att det loppet är kört försöker man göra sej till ett offer, när även den planen går i kras försöker man istället säga det man tror att ens partner vill höra.
Samtliga delar finns med här.

Jag ångrar mycket, det finns ett visst hat men jag har lärt mej några mycket bra saker.
- Jag vet när han är otrogen.
- Jag vet att det aldrig kommer ta slut
- Jag vet att det kommer förfölja mej
- Jag vet att jag tar sönder mej själv genom att inte slänga skiten åt helvete
- Jag vet att allt han kommer säga när jag konfronterar är rent skitsnack
- Jag vet att jag har all rätt att vara arg, besviken, ledsen och må riktigt skit
- Jag vet att jag måste lämna honom
- Jag vet att jag förtjänar mer
- Jag vet att jag kan komma över honom
- Jag vet att jag måste ta det första steget


Att knulla men med vän

Om man har sex med en kompis blir man KK då?

Jag är säker på att många har ställt sej själv frågan. Det är ju egentligen logiskt - man är kompisar och plötsligt knullar man.

 

Har ni någonsin haft sex med en kompis?
Har ni träffats på fyllan och sen har det bara råkat hända?
Har ni varit vänner länge och sen plötsligt inser någon att den är attraherad av den andra?

Det finns en mängd orsaker till att man plötsligt hittar sej själv i fel säng. Den stora frågan är; vad händer sen då?
Kan man gå tillbaka till att bli vanliga vänner, eller kommer man för all framtid att knulla varje gång man ses?

Ärligt talat är det något jag funderat på flera gånger. Hur kan sex påverka så mycket när det egentligen är det mest naturliga i världen? Borde det inte finnas saker som påverkar relationer desto mer?

Vi kan fortsätta fåga oss själva frågor i all evighet, men det kommer knappast ge oss några svar, och om det mot all förmodan gör det måste svaren prövas.
Detta har jag vaken tid eller lust att vänta på så vad gör man?
Man testar.

Jag ville få svaret på frågan många frågar: Vad händer med vänskap efter att man tagit steget till sex?

Min första fråga var; varför har man ens sex med en vän när det finns så många andra fiskar i havet (kul ordval btw)?
För min del hände det bara, framför allt för att jag var full och kåt. Det är två komponenter som inte riktigt spelar den bästa melodin tillsammans när det kommer till fel person, men med rätt person kan det bli ytterst trevligt.

Självklart blev det fel. Vi knullade, sämta sexet på länge om jag får säga det själv, och dagen efter undrade jag vad tusan jag pysslade med. Har ni frågat er samma sak? Jag antar att svaret blir ja.
Det är så svårt i stundens hetta att avgöra vad som är rätt eller fel. Problemet är att man sen måste städa upp.

Jag fann svaret. Visserligen kanske man kan räkna ut det i förhand. Men detta ger kanske lite mer.
Vår vänskap blev fucked up. Vi sågs när vi sågs och enbart för sex. Det var egentligen inte från min sida för sämre sex får man leta efter men han var lättillgänglig och uppenbart intresserad av ingen mindre än mej så varför inte?
Vi hade redan förstört det vi hade, så varför inte göra det lite värre så slipper man ångra att det bara var en gång?
That's what we did.
Vi snackade aldrig om det, jag låtsades om att jag inte visste att det hänt, att allt var glömt, han låtsades tro på det.
Det värsta var att han i stort sett alltid var nykter. Att jag var full funkar ganska bra som förklaring till misstaget, men att han var totalt sober är inte okej!
Speciellt inte när sexet var så dåligt. Något måste han ju kunna skylla på.Hur vänder man då denna onda spiral? Det finns flera sätt, varav jag tyckte att jag valde det bästa.
Bye bye typ.
Man behöver egentligen inte ens säga något. Vem tar ett sorgligt farväl av dåligt sex? Inte jag i alla fall.
Men han var tydligen ledsen över att förlora våra nätter. Utan ett enda svar från min sida gav han tillslut upp.. trodde jag.
Men han fortsatte höra av sej då och då.
När det gått tillräckligt lång tid, när jag trodde att allt var över, vågade jag svara igen. Jag hade tydligen fel och återigen hamnade jag i fel säng.
Jag gjorde om det och tillslut, min kära vänner, kom jag på att det bara fanns en enda lösning.
Jag sa åt honom att jag inte ville mer och att jag hade hoppats på att han skulle fatta det när jag försvan. Det hade han såklart inte riktigt gjort, men han respekterade det och sen dess har han dunkat andra. Glad för det är jag, men våran vänskap är och förblir fucked up.

Jag fortsätter room makeover

Såhär långt har jag kommit på rummet nu.

    

Det syns på långa vägar att det första inte var hållbart, inte när man är så slarvig som jag är.

Än så länge är jag jättenöjd. Istället för att ha alla grejer packade står dom nu med lite mellanrum, även om allt inte är uppe än.
Mina smycken låg förut i en av dom översta lådorna, jepp det var trassel kan man säga. Numera ligger allt snyggt på 3 plan.
Sminket har förflyttats från en gigantisk sminkväska, där bakterier förmodligen bara är förnamnet. Så blir det när man låter massa ögonskuggor ligga och kladda av sej på varandra, någon öppnas och vips är hela väskan full med pulver och så vidare. Efter att ha tvättat allt ordentligt ligger även sminket på 3 plan i en hurts jag köpte för endast 99 kronor, snacka om kap!
Nu ska jag bara fixa resten av rummet, haha. Ja det är väldigt mycket kvar.

Först och främst ska såklart vinglaset bort och mitt lösbuder som man kan skymta på sista bilden (liggandes på golvet) ska självklart på plats.

   

Snacka om kakfat!

Hemklickat

Sådär jag, sagt och gjort.

                    

      

 Something borrowed får hänga med någonannan gång. Jag var rätt osäker på om den är bra. Men det finns gott om filmer jag vill beställa så den kommer säkert hänga med i någon annan runda. Jag gillar ju Kate Hudson så ska fundera vidare på den. Ärligt talat hade jag nog inte ens funderat på att beställa hem den om det inte var för att Kate Hudson är med i den. Jag brukar gilla hennes filmer.


Dagens krubb


Deadly chic
Deadly chic by Gina .. vad tycker ni?
Skinn, nitar .. mama I'm home


Hitta Nemo

Passet på träningen var inte speciellt hårt idag. Egentligen är det skönt med lite variation, men samtidigt vill man ju vara helt slut efter träningen. Nåja, jag hoppas att det blir lite hårdare imorgon.

Just nu sitter jag och kollar på Hitta Nemo. Plötsligt fick jag lust med en gammal goding. Jag har för mej att jag inte tyckte att den var speciellt bra sist jag såg den. Det var liksom kul en gång men sen blev den bara långtråkig. Nu fick jag i alla fall lust att se den.
Jag kollar på versionen med svenskt tal och till en början var det kul att identifiera rösterna, nu känns det mest creepy. Vette tusan varför men jag har väl svårt att se stora skådespelare som fiskar. Tur att jag inte äter fisk - omvänd vegiterian, som jag brukar säga. Hade jag ätit fisk hade jag nog fått sluta med det nu.


Too tired

Eftersom jag vaknade så himla sent idag och är så trött som jag är, skippar jag mötet med Ego och tar det imorgon istället. Klart jag ringde och kollade om det gick och det var tvärlungt. Nu ska jag äta och försöka få lite mer ordning på röran här innan jag sticker och tränar.


Torsdag

Hej

Första inlägget blir bara senare och senare för varje dag som går. Det kan bero på att jag somnar allt senare och senare för varje dag som går, men jag vet inte. Hur som haver, jag somnade runt 7 i morse. Skitkul. Jag började fundera på om jag skulle käka frulle för en gång skull men bestämde mej för att fortsätta min kamp mot sömnen.
Tillslut gick det vägen och jag sov från 7 till 13.30.

Nu ska jag försöka planera hur jag ska göra med tiden.

Later


Dags att ladda batterierna

Klockan är över 4, jag tror att jag precis slog ett nytt rekord. Det går inge vidare det här med att dra tillbaka dygnet.
Jag känner att jag har skrivit det några gånger nu.

Jag tänkte på och lägga mej nu och jag hoppas verkligen att jag kan somna. Imorgon ska jag in på möte med Ego, om jag orkar. Det återstår att se, annars får jag skjuta upp det till en annan dag. Träning ska jag nog orka med i alla fall.

Godnatt och godmorgon till er som går upp om 2 timmar


Tänkte köpa film

Eftersom jag som vanligt är vaken vid den här tiden har jag kollat runt efter lite julklappar till mej själv. Eller tja.. jag tänkte ju köpa det nu, så får väl leta vidare efter julklapp

Som vanligt är det film. Eller egentligen är det faktiskt inte som vanligt - det var ett tag sen jag klickade hem film, men nu såhär till vintern tycker jag att det är helt okej att beställa hem massor. Det blir snart en ny tripp till IKEA för en femte filmhylla tror jag.  Stackars pappa, han måste ogilla morsan starkt för att hon köpte en film till mej i födelsedagspresent för ett antal år sen. Efter det satte filmintresset igång och sen dess har han fått ranta till IKEA i tid och otid med mej för att köpa hyllor till min samling.


Lite blandat blev det. Jag har faktist bara sett 2 av dom, märkligt nog. Hur som helst tänkte jag väl lite "feel good" och lite "kom igång". Ibland är det skönt att bara dra igång en rulle och slippe fundera så mycket på om det finns något budskap man ska analysera och ibland vill man ha en riktigt spännande thriller eller actionfilm. Här blev det drama, komedi och action för en, förhoppningsvis, fin slant. Jag ska kolla om jag vill ha mer när jag ändå håller på och sen klickar jag väl hem allt imorgon.

Lookbook Inspiration


Wanna fuck my neighbour. Part 2

Förra gången körde jag" break the news". Det är ingen nyhet längre - min granne är en hunk!
Kan ni föreställa er att vi ser varandra perfekt när vi båda står i köket? Med bara några meter emellan oss får jag stå där och fantisera om att vi kunde varit bara några centimeter ifrån varandra istället.

Ikväll hände något nytt... eller snarare i natt. Hett och mer spännande. Jag börjde bli himla sugen på en nattmacka. Jag hade försökt stå emot i nästan två timmar och nu gick det inte längre. Av någon anledning verkade min granne tänka likadant. Vid samma tidpunkt stod vi och gjorde nattmackor, i varsitt kök. Han, endast iförd en morgonrock.
Det är svårt att beskriva hur man febrilt försöker få hjärtat att sluta pumpa så satans hårt när man ser honom. Det kändes dumt att snegla på honom, speciellt när han verkade upptäcka det. Han gjorde inte direkt några försök att komma ifrån det, inte heller sneglade han tillbaka. Han är sådär oemotsåndligt svår.

Mer action än såhär blir det inte. Jag är done med otrohetsprojekt. Jag hatar otrohet och jag ångrar att jag föll offer för att testa på det. Lyckligtvis var jag inte den otrogna, men likt förbaskat var jag en av pjäserna i spelet - as always.
Men så stod jag där i köket och tänket; jag kommer inte behöva göra någonting. Tids nog kommer han och bruden börja bråka. Med två småttingar i huset blir det nog bara lättare för varje dag som går att dra sej ur. Jag behöver inte göra något, tids nog står dörren på vid gavel. Jag behöver inte ens sitta och vänta.

Apropå det såg jag precis en minst sagt passande film. En man, en kvinna, två barn... i trotsåldern. Det kan inte bli mycket värre.. tyckte mannen och började söka sej till horhus. Kvinnan, frustrerad för att behöva sköta två jobb medan mannen super och ränner ute halva nätterna, kastar ut honom. En klassiker, eller hur?
Inte för att jag någonstans tror att detta drama kommer mynna ut i så drastiska sluttampar. Jag har dock inga tvivel om att min tid kommer, om jag vill.
Fram tills dess njuter jag av tanken på nästa möte i köket... nästa gång kanske morgonrocken är av.


                                                           

Dagens krubb

När man vridigt på dygnet som jag har blir matvanorna lite konstiga. Idag har jag ett bra exempel.


Lika som bär

Yeeey! Alla hoppar av lycka. Nelly har fått in ett par nya skor... Som i och för sej är exakt likadana som skor som redan finns.

    

Personligen tycker jag att det är löjligt. Skillnaden är skrämmande liten och jag tror att den är desto mindre i verkligheten. Skillnaderna jag kan se är material, öppen tå på Have2Have's version och 99 kronors skillnad i pris. Det är möjligt att en klack är länge, att en har några fler nitar och sånt skit. Men ärligt talat, det varken syns eller gör någon större skillnad.
Ladies, ska vi hoppa en gång till?

Hårgrejer på plats.. en del i alla fall

Nu håller jag på och fixar i rummet igen. Middag och pappersifyllanden är avklarat och jag går raskt tillbaka till städning. Om ett tag ska jag ta en paus igen och gå och sola.  Jag gör verkligen ett grovarbete med rummet nu. Jag tvättar till och med soffans kläder.. vad det nu heter.
I och för sej behövdes det, eftersom jag hällde ut en hel eyedust härom kvällen... men ändå.

Nu har hyllorna kommit upp också  Såhär blev det med en del av hårgrejerna uppe. Ni vet ju hur jag är med mitt hår så inte en chans att allt jag äger får plats, men jag har i alla fall packat upp några grejer nu för att visa hur det blev.


 

NyårsoutfitSå var man redo för nyår. Eller tja.. skorna tänker jag inte beställa men ett par svarta pums ska jag försöka klicka hem så snart som möjligt. Vad gäller klänningarna tycker jag att båda är superfina men dom har båda fått dåliga omdömen på Nelly. Det verkar vara lite blandade åsikter kring storlekarna och tydligen ramlar paljetterna av rätt snabbt. Det där med att paljetterna ramlar av tycker jag verkar vara ett vanligt problem. Jag vet inte om jag någonsin hört talas om en klänning där alla paljetter sitter kvar.

Dags att röja igen

Hej

Som vanligt blir inget som jag tänkt mej. Jag vaknade ännu senare än jag brukar och har fortfarande inte börjat städa.  Jag har precis kollat på en film och käkat lunch så nu är det dags att sätta igång. Jag har träningsvärk i benen och det drar som tusan i hhandlederna och underarmarna. Att knappa på tangenterna är påfrestande, det ska bli kul hur det går att städa. Jag kan inte direkt påstå att jag ser fram emot det.

Jag ska speeda upp lite och sen ikväll ska jag ta en promenix till solariet. Dom har lite kampanjpris nu så jag ska dit och passa på.


Godnatt

Nu gör jag ett nytt försök. Jag har för mycket att stå i imorgon för att kunna sova till 13. Det är deppigt att vakna då och inse att man sovit för många timmar och att man inte kommer hinna med allt man ska. Klockan är ni strax 00.00, det är 4 timmar tidigare än vad jag brukar. I natt somnade jag halv 6. Förhoppningsvis går detta försök något bättre.

Sleep tight


Skippa vit jul i år, ja tack

Det var en fröjd för ögat att titta på min termometer i förmiddags. Hela 23 grader celsius! Visseligen ligger min temperatur i solen på dagtid men ändå.
Visst har vi haft en underbar november i år. Alla säger att det var snö såhär års förra året. Jag håller inte med. Jag har kollat varenda bild jag tog i november förra året och inte ens en halv snöflinga finns med. Däremot minns jag gott och väl hur bitande kallt det blev redan i oktober. Jag minns att det snöade i oktober men precis som alltid med den första snön, försvan allt snabbt och så blev det slaskigt som tusan. Sen kom den riktiga snön, men ska man tro min blogg var det inte i november.

Nåväg, kallt var det i alla fall. Det kommer man aldrig glömma. November 2011 kommer gå till historien som legend.

                     
 
Mars 2010, vad tror ni? Hur länge kan vi gå innan det blir såhär i år?

Det tar sej

Idag har det varit en bra dag faktiskt.. tror jag.

Det första var kanske inte så bra - att jag sov så dåligt och alldeles för länge.
Det andra var faktiskt bra - jag ringde runt till alla ställen jag skulle ringa och från 2 ställen fick jag faktiskt i alla fall lite napp. Jag vet inte om det blir något, men det var i alla fall inte helt kört.
Det tredje var värre- jag mådde skit illa av all nervositet och höll på att spy när jag skulle till träningen, jag hade knappt ätit något och mådde verkligen skit.
Däremot var det fjärde extremt bra - träningen ikväll gick suveränt och tränaren kom med trevliga nyheter. Jag vill ju gärna börja tävla, men är inte alls på rätt nivå för att börja träna med tävlingsgruppen. Dom har redan gått flera matcher och 2 av dom i gruppen är svenska mäste i thai- och kickboxning. Jo tjena, ska jag vara med där eller? Knappast.
Dom bra nyheterna var att dom ska starta en till tävlingsgrupp för dom med lite mindre erfarenhet och på lite lägre nivå. Mitt och Hannas nya mål är att rekryteras till den gruppen när den drar igång i januari.
Forsätter jag som jag gör nu platsar jag där alla gånger.

Så.. min dag kanske inte var helt prickfri. Jag är lite stel, har ont här och var, vet egentligen inte om jag kommer få något av jobben och så vidare men hey! Jag käkade köttbullar till middag.
Dagens krubb


Stuumpans vecka


Speciell kjolSurfade runt lite och hittade den är, något speciella, kjolen på Chicys hemsida. Jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag gillar den eller inte. På ett sätt gillar jag att den är annorlunda men på ett sätt känns den bara goofy. Ärligt talat passar den egentligen mej rätt bra. Jag som alltid vill komma härifån, kanske leder vägen exakt dit jag vill.


Skor

            

Dessa underbara fotjuveler är äntligen på rea. Om jag kunde hosta upp 1259 kronor och hade storlek 39.5 skulle jag klicka hem dom direkt. Kande någon av er har mer tur i dom frågorn. I så fall hittar ni dom Här.

I made a mistake

I became one of the girls I used to hate.


Tisdag

Hej

Nattens plan gick tyvärr i kras. Jag somnade inte förrän runt halv 6 så det var rätt misslyckat. Att sen komma upp vid 10 var omöjligt. Jag sov till 13, som vanligt. Det blev i alla fall ungefär 2 timmar mindre sömn än vad jag är van vid. Hittills lever jag.

Om ett tag ska jag sticka iväg och träna. Imorgon får jag vila kroppen, men ikväll blir det hårdträning.

Ha en bra dag


Drar ur jacket

Yes, då kör vi.

Godnatt


Sova mindre för att jobba mer

Nu ska jag göra ett försök att somna tidigare. Jag ska gå och lägga mej nu - 2½ timme för tidigt. Jag kommer antagligen inte somna förrän om minst 1 timme, men men.
Jag ska försöka ta mej upp tidigare imorgon och förhoppningsvis kommer jag snart att komma fram till att jag kan minimera antalet timmar av sömn. Det låter helt sjukt, jag vet att kroppen behöver sömn men sanningen är den att om jag får något av jobben jag söker nu måste jag lära mej att sömn inte är något att prioritera just nu. Jobbet kan vara otroligt krävande och dessutom är det fel tid på dygnet. Även om man sover 9 timmar på dagen blir man inte helt utvilad men 9 timmar på natten känns rätt gött, eller hur? Man vaknar som en ny människa.

Får jag något av jobben jag söker kan det innebära pass på 14 timmar om jag har otur. Det lär med all säkerhet innebära jobb fram till ungefär 04.00 och sen har jag restid hem. Det är kallt och vidrigt vid den tiden och jag kommer komma hem runt 05.00. Det blir några timmars sömn men för att inte sova bort hela dagen måste jag kämpa mej upp efter några timmar igen.
Och detta är ju förstås inte alla omständigheter man får räkna med. Så ja jag ska praktiskt taget föröka vänja min kropp vid att sova när tillfälle ges. Det är kanske lite mer invecklad än så, men återigen är jag dålig på att göra tankar till ord.
Jag är väl medveten om att detta kommer påverka min kropp rätt negativt men lyckligtvis är jag i precis rätt ålder för att klara av en del slag.

Och då ställer sej många frågan; varför söker man ett sånt jobb?

Jo, därför att: Om man vill bli framgångsrik ligger med all säkerhet ett av svaren i att jobba hårt. Ingen blir miljonär genom att sitta och kolla in i väggen. Det gäller att jobba sej upp till toppen. Man börjar längst ner och jobbar sej upp. Ju hårdare man jobbar desto längre lär man klättra. För dom som nöjer sej halvvägs kan livet vara rätt glassigt även nu. Men jag har aldrig påstått att jag nöjer mej där.
Dagens krubb


Järnbrist, eventuellt även hjärnbrist

Jag är hemma från träningen, har duschat och precis fixat lite mat. Jag skakar i hela kroppen så jag får ta ett break och käka och slappna av lite.

Till middag serverade jag mej själv blodpudding, så jag insåg att jag har järnprist.. (haha höll på att skriva hjärnbrist så vad kan vi lära oss av det här?) Jag vet inte när jag åt ordentligt med järn senast och min mens som vägrade sluta fullständigt forsade för ovanlighetens skull, too much information?

När ni käkar grejer som innehåller mycket järn, drick då apelsinjuice till. Nej du är inte ensam, jag undrade också varför man alltid fick det till blodpuddingen i skolan - idag vet jag.  Det är nämligen så att C-vitamin hjälper till att ta upp järn. Om man sätter sej in i det lite mer finns det diskussioner hur vida det gäller heme-järn. Vissa säger att det bara gäller vegetabiliskt järn och alltså är det totalt meningslöst att köra apelsinjuice till blodpudding. Inte fan vet jag vad som är rätt, har aldrig sagt att jag är en vetenskapsman jag bara kör.
Mot kroppsrubbning

Nu ska jag göra mej i ordning och sticka iväg till träningen. Jag hoppas att jag överlever. Hela min kropp säger att det här kommer bli vidrigt. Konditionen är som bortblåst och hostar.. jag det gör jag fortfarande.

Yeeeey!

Later


Kronjuvelerna

Om ni inte har något att göra ikväll gå och hyr Kronjuvelerna. Personligen tycker jag att det är ett rätt kul namn på en så seriös film, då jag oftast kopplar kronjuveler till två bollar som krossas stenhårt av min fot.. men det är ju jag.
Som filmälskare kan jag rekommendera filmen för bra handling, snygg uppläggning och häftiga effekter. Skådespelarna är på topp och jag tycker att den lilla gnutta av humor passar perfekt som kontrast till den tragiska historien.
Filmen är helt klart sevärd!


Imorgon är det nyårsafton...

.. Kanske inte men som det skyltas med glitter kan man ju nästan tro det.

Jag som älskar glitter, glamour och galna partaj föll och sjönk som en sten för dessa.. självklart. Det borde vara alla tjejers skyldighet att ha åtminstone ett par glittriga dojor i skosamlingen. Man brukar ju äga en hel del svart och brunt och klart som tusan att det behövs något som glittrar upp allt lite. Am I right?

Skorna hittar ni på Nelly

  

Shepherd

             

Jag älskar dom svarta uggsen jag köpte i lördags, men jag skulle verkligen vilja lufsa runt i ett bara sånna här från Shepherd i vinter. Älskar att dom har lite ljusar ludd på insidan. Många uggs har ju samma färg på insidan som på utsidan. Shepherds uggs bukar ligga runt 2200 så det är bara börja spara.  Nej men tekniskt sett har jag pengarna men dom ska räcka till allt annat som jag också vill ha. That sucks

Tillbaka till hårdträningen

Nu börjar jag vakna till liv. Idag ska jag göra ett försök att träna igen. Jag måste komma igång. Nu har jag lufsat hemma i 2 veckor. Damn den tiden gick rysligt fort.
Det är dags att dra tillbaka konditionsmätaren och börja träna på riktigt. Jag hoppas att Hanna hoppar på det tåget, annars kan det bli jäkligt knepigt.

För övrigt ska jag väl försöka fixa lite ärenden. *Suck* Usch vad jag drar mej för att göra det här.

- A girl has to do, what she has to do


Måndag

Godmorgon godmorgon

Medan ni nu är på väg till skola och jobb ligger jag kvar i sängen och snusar.
Om några timmar kommer jag vakna, konstatera att jag har massor att göra och sen inte orka ta mej för ett skit av det. Gosh jag vär verkligen lat. Eller egentligen inte - egentligen är jag bara en helt vanlig tonåring som njuter av sina sista månader som'en.

Ärligt talat. Ni där ute som är runt 19 barre. Vad gör ni? Inte en chans att ni är proffesorer hela bunten, nej ni slappr så fort ni har chansen, erkänn. Jag har slitit i 6 år med extremt äcklig skola och mina 2 sista år jobbade jag dessutom. Nu är det min tur att slappa lite- fast det kan ju bli ett problem när pengarna nu är slut. hmm..


Ha en fenomenalt bra dag

              
 

20101211

Punkt

Klockan är redan halv 4! Nu på slutet gick tiden himla fort. Minns ni när jag klagade på att jag gick och la mej halv 3 och febrilt försökte vrida tillbaka dygnet, utan framgång. Nu går jag och lägger mej vid 4. Märker ni någon förbättring?
Det gör inte jag kan jag säga.

Jag kommer inte på något mer att skriva för dagen så antar att det är lika bra att sätta punkt.

Punkt.


1 år med F

Ungefär i denna stund för exakt ett år sen träffade jag F för första gången. Det känns sjukt! Året har gått så fort! Jag kan inte fatta att det snart är 2012!!
Inte för att det känns som att 2011 började igår, men kanske i förrgår i alla fall.


Jaktsäsongen är över..

.. Ladies, checka era håvar. Jag hoppas att ni alla har hittat något att släpa med hem efter sommarens galenskap och höstens jaktsäsong.. kanske inte rensa, tillaga och käka upp, men mysa, knulla med och tycka väldigt mycket om.

Själv struntade jag i jaktsäsongen i år. Men hade jag fått någon som Ben Affleck i håven hade jag nog kunnat ge upp singelskapet tillfälligt. Tillfälligt räcker mer än väl, han är säkert ett svin. Det hade jag också varit om jag kunde få både allt och alla jag tittar på.
En vecka hade funkat bra. Lite som semester. Jag hade ju min romans i våras/somras. En riktig sommarflört som mynnade ut i ett totalt fiasko.


Viljan

Här är en del av vad jag vill dom närmsta åren. Får se hur mycket jag lyckas genomföra


Vecka 9

Cm: 93
Träning: 0 timmar (på grund av sjukdom)
Vikt: 63.5 kg


Därför tycker jag att internet är fel sätt att dejta på

Att chatta med den man vill ska vara Mr right kan vara himla spännande. Har han humor och verkar vara den man söker kan man chatta i flera timmar. Visst kan man få fjärilar i magen av att chatta och någonstans tappar man förståelsen för att den man chattar med kan utge sej för att vara någon helt annan än den den är. Det är knappast en lögn att man vågar lite mer bakom en skärm än i verkligheten. Även den blygaste kan verka överdrivet utåtriktad. Allt kan bli så fel.
Vad gäller utseende kan man bara gå på några bilder och man har ingen aning om hur bra dom stämmer överens med verkligheten.
Faktum är att den man chattar med egentligen inte blir en människa förrän man först träffar den. Att träffa folk från internet är oftare en besvikelse än fullträff, om man frågar mej.

Det är lätt att bli lurad, gå för långt och att bli riktit sårad. Att dejta via internet tar bort så mycket av det traditionella pirret och det känns som att det hela blir rätt stelt och dolt.
Det faktum att man inte vet någonting är till en början spännande, men sen då?

Jag har svårt att göra tankar till ord, men ibland saknar jag verkligen att träffa folk som man gjorde förr.. eller som på film.
Varför bjuder man inte ut folk längre? Eller gör man det? Jag har ingen aning. Det enda som har existerat för mej dom senaste åren är desperata killar på internet som hoppas få omkull så många som möjligt.
Faktum är att jag själv haft 2 seriösta förhållanden, varav ett är rakt igeonom från internet och det andra har internet till viss del.
Vi såg ju hur bra det gick.
Vi har också sett bevis på hur besatt man kan bli av en person man träffar i verkligheten. Det blir på något sätt ett minne av vad man gjorde första gången man sågs.En tanke som går lite längre är något alla borde ha i huvudet när dom börjar jakten på den rätta på internet:
Väldigt sällan snackar man endast med en person, gör du? Knappast, varför skulle någon annan göra det?
Man har flera bollar i luften på en gång och hoppas på att en av dom ska visa sej vara den rätta. Det finns ett litet problem med det där bara. Det är att man kanske börjar träffa en och det visar sej att det kan bli något seriöst vad gör man då med resten av dom man snackade med?
Många vekrar ha stora problem med att släppa dom man snackat med och trots att man har en seriös relation fortsätter man.
Personligen tycker jag att det är ett jävligt vidrigt sätt att gå bakom ryggen på någon.
Men jag tror också att det är väldigt vanligt. Jag vet flera som råkat ut för det, jag är en av dom. Internet kanske verkar så oskyldigt men ärligt talat, är det det?  Man snackar ju så jävla mycket skit och framför allt triggas det allt mer.
Jag kan bara tala för mej själv - Jag hoppas att jag håller hjärnan på plats och fattar att det är betydligt lättare att lura skiten ur någon på internet än i verkligheten.


12 veckor


Tills döden skiljer oss åt

I.M.I
2008-03-03
Originaltitel: Tills döden skiljer oss åt

Det fanns en enda person som gjorde att jag ville fortsätta leva. Det var hon.
Hon fanns alltid där när man behövde henne, hon var alltid glad och man kunde lita på henne. Jag gav henne allt och utan henne hade jag inte överlevt alla svåra och hårda tider. För när livet var som värst fanns hon alltid där. Hon stöttade och tröstade mej alltid, när alla gick kunde hon stå ensam kvar för att vara den enda att stötta mej. Så varför detta öde? Förtjänade vi det? Var det helt enkelt inte meningen att vi skulle träffas och leva lyckliga tillsammans förevigt?
Utan henne var jag ingen alls, det var hon som fick mej att vilja leva. Allt vi gjorde, våra minnen, allt var så oförglömligt. Vi var bästa vänner, trots att hon kunde valt vem som helst istället för mej.
Jag kan fortfarande se allt framför mej, hur det som inte fick inträffa, inträffade.

Först var jag ingen, sen träffade jag henne, då blev jag någon, sen gick allt åt helvete och nu är jag ingen igen. Allt gick så snabbt, för snabbt.

Det fanns en nackdel med alltihop. Hennes pappa slog henne så förbannat mycket. Hon måste varit världens mest oskyldiga människa och trots det fick hon dag efter dag gång på gång genomlida hans ändlösa terror. Det är sant, det tog aldrig slut. Det bara fortsatte och forrtsatte. Jag ville hjälpa henne men vad kunde jag göra?

Så här i efter hand ångrar jag mej för jävligt. Jag kunde gjort något, jag kunde gjort mer än någon annan, jag som skulle föreställa hennes bästa vän.
Men hon fortsatte att le. Hennes leende försvan aldrig, det fanns alltid där. Men jag tror att hon grät hav i sin ensamhet, men  hon visade det aldrig, hon visade sej aldrig svag, varför?
Och jag som skulle föreställa hennes bästa vän fanns aldrig där för henne. Jag trodde att jag gjorde henne lycklig men hon sa det aldrig.
Hon var lyckan i mitt liv, nu finns det inte längre någon lycka. Vi gjorde allt tillsammans, nu gör jag allt alldeles ensam.
Det hade inte behövt sluta såhär. Jag fäller en tår bara av tanken.

En dag gick hennes pappa för långt. Hon kom hem efter skolan. Hon var glad, precis som hon brukar vara. Hon nynade på en sång hon sjungit på musiklektionen samma dag. Hon anade inget ont när hon hoppade in i hallen, slängde ifrån sej väskan åt sidan och stängde igen ytterdörren för sista gången.
Han var redo. Han hade planerat det länge men aldrig fått tillfälle. Mammans plötsliga försvinnande hade tagit hårt på honom. Hon var hans enda ljus i livet.
Hon hade bara stuckit. Det var tydligen någon snygg italienare. Hon lämnade allt, huset, sin man, dottern och hela sitt liv för ett nytt i Italien.

Han hade aldrig tyckt om sin dotter. Han såg aldrig något speciellt i henne. Enda anledning till att hon ens blivit född var för att hennes idiotiska mamma tydligen inte var nöjd med ett liv tillsammans med bara honom, hon behövde tydligen något mer.
Han hade föreslagit att de skulle köpa en hundvalp, men när hon inte nappat på det hade han erbjudit en gård med höns, kor, hästar, grisar och hundar. När hon inte ville ha det heller verkade det bara finnas en utväg och det var att dras med ett äckligt litet barn.
Redan när han såg sin dotter efter förlossningen kände han ett hat, och när mamman stuckit till Italien fanns det ingen anledning att ha dottern kvar.
Äntligen skulle han bli av med det som förföljt honom så länge han kunnat minnas.
Hon såg honom först när hon fått av sej ena skon. Han såg sliten ut, inte helt nykter, håret var rufsigt och kläderna hängde slarvigt på.
Hon tittade på honom. Han visade in henne till sitt sovrum där allt skulle ske.
Sen började han slå henne, till en början med öppna händer. Hon vek sej inte, utan tittade bara med iskall blick på honom. Det hade hon aldrig gjort tidigare. Detta gjorde att pappan blev så frustrerad att han höjde styrkan på slagen mycket mer än han brukar. Han började slå med knytnävarna och tillslut föll hon bakåt och sjönk ihop i hans säng. Hon blödde lite men det var inte så farligt än. Han slet upp henne ur sängen och höll i henne med ett hårt grepp med ena anden samtidigt som han slog omväxlande med den anda.
Tillslut släppte han hennes livlösa kropp och anades ut. Han var anfådd och svetten rann i pappan. Han tittade på sin dotter som låg ihopsjunken på sängen. Hon såg mycket mindre ut nu och hennes leende var borta.

Det dröjde inte länge innan det spreds att en flicka blivit mördad, men man visste inte vem som utfört mordet eller hur många som var inblandade.
Jag visste men jag sa aldrig något, varför?
Hennes pappa flydde och ingen visste vart han tog vägen. Jag var nog den enda som visste säkert att han var skyldig.

Jag står vid kanten av klippan. Det kanske aldrig var meningen att vi skulle leva hela livet tillsammans, men det har heller aldrig varit meningen att jag ska leva ensam.
Ytterligare en tår letar sej ner längst min kind.
Jag gör det för dej, tänker jag och ser min väns lyckliga ansikte framför mej.
Jag hoppar och hennes leende blir det sista jag ser...


Jag och mina datorer *suck*

                

Det här har ni sett några gånger tidigare. Åtrigen sitter jag med  3 skärmar och försöker få koll på hur jag ska ha allt. Det känns som att jag har gjort allt lite mer komplicerat än vad som behövdes. Men idag tänker jag baskemej bli klar!


Mina skor från 2010

Jag har på sista tiden fått frågor om hur många par skor jag äger. Jag har aldrig riktigt fattat vad som gör en frågan så intressant, men jag antar att det finns någon inre kvinlig täving vad gäller skor - typ, ju fler skor desto kvinligare är man. Att jag har en walking closet och 3 garderober fulla med kläder är inte lika intessant, eller?

Jag bor, som sagt, på 2 ställen. Att bo så gör att jag har himla dålig koll på vad jag äger. Mina skor är ofta uppelade. Men för er som var intresserade av mina fotvänner kommer här en passande bild jag hittade. (Jag hade nog inte tagit upp frågan om jag inte hade hittat bilder nu.)

Här är en del av skorna jag hade hos mamma. Alla är inte med och resten är hos pappa. Bilden är tagen i slutet av oktober 2010 så det har väl förändrats lite sen dess.Några av favoriterna, vissa går fortfarande att köpa så från bakre raden till vänster:
- Scorett
- Wildflowe by Kenza
- Deichmann
- Scorett
- ScorettFavoritstövlarna från vänster:
- Skopunkten
- Sorett
- MM


Det var det. Om det fortfarande finns intresse får jag väl plåta skogarderoben som den ser ut nu. Men då måste jag nog fixa till den lite först, numera ligger nämligen alla skor på varandra. Så blir det när man shoppar för mycket *oops*


Söndag

Hej

Jag slaggade över hos mamma igår och idag tog jag en lång sovmorgon. Fram till 13.00, som vanligt, låg jag och drog mej i sängen. Sen dess har jag umgåtts vidare med mamma. Först drack vi chailatte och snackade och nu sitter hon och fixar juldekorationer till naglar medan jag rensar min gamla dator. Det är verkligen på tiden.


                

Hittade en gammal bild från typ 2005. Jag tror att det var i Bulgarien, men är rätt osäker.

Lördag kväll

Så vad har jag gjort ikväll? Det blev ingen fika så jag och mamma köpte hem mat istället. På vägen hyrde vi också 2 filmer och köpte chirre och dipp. Jag har haft en rätt mysigt kväll jag. Men nu har jag ont i magen


.                   


Nya uggs

Hej
Trevlig uppdatering för dagen, jag vet. Jag vaknade 13, gjorde mej i ordning och sen skulle håg träffa mamma för eb fika. Sen åkte jag på att handla år farmor så det hela blev lite försenat. Efter farmor åkte jag och mamma till Bromma blocks för en fika. Det blev ingen fika men besöket resulterade i ett par nya vinterskor till mej.


♣ Uggs - Scorett - 1199 kronor


Slut på fredag

Nej varför sitta uppe nu? Egentligen finns det ingen anledning, mer än att jag inte har lust att sova. Men det är nödvändigt sägs det.

Godnatt


Klänningar på rea

Jag har alltid haft en passion för söta klänningar, jag har vägrat ta på mej dom på grund av att jag dels känt mej för manlig för klänningar och dels för att jag aldrig haft kroppen för det. Idag skiter jag faktiskt i båda. Visst har jag väl blivit lite mer kvinna men kroppen vette tusan om den skulle vara så himla mycket bättre idag. Men what the hell! Med snygga skor och rätt accessoarer kan det nästan aldrig bli fel.

     

Dessa 3 och många fler klänningar  + lite andra grejer hittar ni på rean Här. För övrigt finns det ju såklart en del som inte är på rea. Just nu sitter jag och tittar på mina 3 exempel som en liten hundvalp. Klart jag vill ha dom!

Alkoholfri kväll

Vet ni? Det har faktiskt varit helt okej att vara hemma ikväll. Det är jag väldigt glad för! Det finns inget värre än att verkligen vilja dra ut men tvinga sej själv att stanna hemma, eller att sitta hemma för att man har planerat det och sen tar filmen slut och man har inget att göra och klockan är för mycket för att dra ut, eller slutligen att man planerat att stanna hemma, man har laddat för att inte bli uttråkad och sen hör 3 pers av sej angående fest på 3 olika ställen.

Ikväll har allt gått awesome. Bara en person har hört av sej och det var tillräckligt tidigt för att jag skulle stå fast vid min plan. Vidare har jag verkligen haft grejer att sysselsätta mej med.. det kanske ni har märkt . Nu har jag en plan för hur jag ska göra nästa gång jag planerar att köra en alkoholfri kväll.  Awesome!

              

Nope, ingen dricka för issa ikväll. Bilden är tagen i september 2008 . Har jag förändrats något?

Rent smink på plats

Nu har jag fått ungefär hälften av alla ögonskuggor rena, fina och på plats. Vet inten är jag såg dom så fräscha sist.. möjligtvis någon dag efter att jag köpt dom sen var det kört.  Det är ca. 40 stycken nu, fatta att det tog en hel film och en ordentlig andel papper för att få 40 ögonskuggor rena. Jag orkar inte fortsätta, det får bli någon annan dag. Gosh jag är duktig på att skjuta upp saker.

                  

Vad tycks? Själv är jag jättestolt över mej själv.

Film, chirre och smink

Hyllor och städning får vänta, jag tar det en annan dag. Nu har jag precis slagit mej ner i soffan med apelsinjuice och lite chirre. Det blir film och sen sova. Nu när jag bara sitter och kollar på film ska jag passa på att tvätta sminket lite. Har man monterat ihop en ny hurts som är ren och fin vill man ju inte lägga smutsigt smink i lådorna, right?


Issa goes snickare

Bortsett från att jag har ätit massa tacos har jag kommit såhär långt på mitt byggande här. 

               

Jag har monterat ihop kakfatet, hurtsen och fixat med bilderna till ramarna och hängt upp dom. Det som är kvar nu är att montera upp hyllorna, fylla dom med hårprylar, fylla burkarna med hårspännen o.s.v. och en ordentlig städning och dessutom ska jag försöka få upp det sista av mina kläder. Eftersom jag har haft brist på galjar har jag inte kunnat hänga upp allt. Nu har jag 8 galjar till. nu behöver jag bara plats att hänga galjarna på. Det blir ett större problem.. hmm.

111111

Det skulle varit magiskt att vara vaken 11.11 i förmiddags, men då sov jag som en klubbad kris. Nästa gång vi får uppleva detta är 121212 sen är det slut på det roliga fram till om typ 100 år.


Jackan

Här är en egen bild på jackan jag köpte i förrgår. Känns lite halvfel att lägga upp en bild från H&M, speciellt när modellen bär jackan jättekonstigt. Jag ska visa upp den när den sitter på mej 1000 gånger snyggare.


Ikväll ska jag snickra

Hej

Idag har jag haft fullt upp. När jag vaknde klockan 13 lyckades jag övertala pappa att följa med mej till IKEA. Först var vi där och strosade runt och efter det åkte vi och handlade käk till ikväll. Jag ska nämligen sätta igång att fixa lite tacos här strax.  Yes ni läste rätt. Jag kör en kväll hemma.  Det känns helt okej faktiskt. Eftersom jag var ute i förrgår är jag inte så desperat efter alkohol.

Här är det jag shoppade hem från IKEA. Jag är supernöjd, det blir en snickarkväll ikväll.  ♣ Kakfat - IKEA - 149 kronor
♣ Kakfat - IKEA - 149 kronor
♣ Glasburk - IKEA - 15 kronor
♣ Glasburk - IKEA - 15 kronor
♣ Tavelram - IKEA - 19 kronor
♣ Tavelram - IKEA - 19 kronor
♣ Galjar - IKEA - 45 kronor
♣ Glashylla - IKEA - 199 kronor
♣ Glashylla - IKEA - 199 kronor
♣ Hurts - IKEA - 99 kronor


Later

Nu börjar jag bli riktigt trött. Jag ska ställa alarm relativt tidigt så det blir inte många timmars sömn. Bäst jag sätter igång.

Be right back


Ny jacka

Igår drog jag med mej den här snyggingen hem från stan. Jag har letat länge efter en sån här jacka och nu äntligen hittade jag en jag gillade som dessutom var på REA!

                        
                      
                                     ♣ Jacka - H&M - 149.50 (ord.pris 299 kronor)

Jeans i silver

Det finns så mycket grejer jag vill köpa från H&M just nu. Ni vet hur det är, vissa perioder hittar man massor, andra inte. Det suger när man inte har pengar. Hur kunde det gå såhär illa för issa? Det var det nog ingen som trodde. Här är ett par jeans jag gärna skulle lägga vantarna på, men det får väl vänta antar jag. *suck*


♦ Jeans - H&M - 399 kronor


Skor

Jag kollde in lite skor på Melba och hittade 4 par jag tänkte slänga upp. Jag rankade dom också för skoj skull, guld till brons.


Pain

Hej

Jag har haft ett galet dygn och efter galenskap kommer problem, så dom senaste 15 timmarna har jag bara velat dö. När jag vill dö finns det bara en sak att göra - sova. Jag sov och vaknade med 9 missade samtal, 3 röstmeddelanden och 6 sms. Jag besvarade inte ett enda av dom.
Fortsättningsvis när jag har vaknat är det bara film som gäller. Jag gömmer mobilen och kollar på film efter film. Sömn och film får mej verkligen att tänka på annat.

Jag tog tillslut mod till mej och gick problemen till mötes. Först blev det otroligt mycket värre, men efter det fick jag en stor kram av mamma. Jag fick krypa upp i hennes famn i soffan. Vi åt nachos, kollade på lyxfällan och sen gjorde hon chailatte till mej. Det var verkligen ett perfekt avslut på alla problem.

Problemen är inte lösta men för en stund kändes det bra att slippa tänka på det.


På Sandys igen

Jag börjar verkligen bli stammis på Sandys. Nu är jag här igen med Sofia.


Off för några timmars sömn

Nu är det dags för issa att sova. Om några timmar är det upp igen som gäller. Åh livet är verkligen kul.

Godnatt


.. Där jag går i mina gyllene skor

.. Eller i det här fallet, väldigt glittriga.

  


Jul och nyår, glitter och glamour.. och idag sak det börja satans tidigt. Jag älskar skor som är lite annorlunda och silver - I love, så jag antar att ni fattar att jag föll pladask för dom silvriga. Dom skulle nog sitta fint på nyår bortsett från med två små detaljer. För det första är det här Sverige och inte USA, så när man kommer in tar man alltid av sej skorna. I princip kan jag lika gärna komma i träskor. Detalj nummer 2 är att man går ut strax innan tolvslaget och det är oftast snö på nyår.. det kan bli lite kallt med dom här.
Jag får helt enkelt åka till USA och fira nyår i år.

Dom glittrande skönheterna kommer i alla fall från Melba och kostar 499 riksdaler


Pirates of the Caribbean

                          

Jag skulle verkligen vilja klicka hem den här fån CDON.com. Kolla designen, hela grejen och dessutom ligger den bara på 379 kronor.
Det finns dock ett problem. Det verkar som att det kommer ut en 5:e film sommaren 2013 och om jag har förstått saken rätt finns även planer på en 6:e och vidare filmer så länge det finns intresse hos publiken. Det påminner mej om BECK - en serie som överlever längre än förväntat, tack vare en gigantisk publik.
Pirates of the Caribbean har dragit in en obeskrvligt stor summa pengar och tack vare att varje film blir en succé har man råd att fortsätta. Så den stora fågan är; blir vi någonsin av med Jack Sparrow .. let's hope not.

Problemet blir väl däremot att om man, som jag, vill ha en samlad box får man antingen vänta väldigt länge eller köpa ett antal boxar. Så nästa fråga blir, ska jag vänta till 2013/2014 när det finns en box ute, eller ska jag bara köpa den här och sen köpa en ny när nästa kommer ut?  Som om man inte väntat tillräckligt länge på den här snygga lådan redan.

Secret

Glöm städning och sova. Jag hittade något fantastiskt. Jag visar imorgon.


Ska träffa min Sofia

Nu ska jag stöka undan här en liten stund till och sen ska jag försöka sova. Jag gick ju upp så tidigt i morse så lite sömn vore inte helt fel. Imorgon ska jag också upp hyfsat tidigt. Klockan 13 ska jag vara i stan för att träffa Sofia. Det blir nog fika och jag ska försöka att hålla mej undan från kalorierna så gott jag kan.


Stuumpans mest visade klipp
Enligt mitt konto är det just nu 38 800 visningar på första klippet. Ni har dock inte riktigt samma siffror. Anledningen till dom höga sifforna i 1:a klippet är att någon printat en bild från filmen och sprider runt den. Inte jättekul, men lägger man ut sej på internet får man skylla sej själv.


Vecka 8

Cm:
Träning: 0 timmar (pga sjukdom)
Vikt:


11 veckor

Kan inte fatta att jag har glömt! Det här är ju hur viktigt som helst ju!


After bad sex - Masturbate

This happens after bad sex..
You'll be indescribably hornySå gick det till när jag blev en player

Jag ljuger inte när jag säger att det var år sen jag testade det här. Det var definitivt dags. Klart jag är klockren som covergirl.


Allt försvinner med tiden

Nu är jag igång och rensar igen, men blev plötsligt lite deppig när jag hittade lite arbeten fån 7:an. Jag vet inte vad det är med mej men allt skolarbete jag hittar numera åker direkt i papperskorgen. Endast dikterna jag skrev, som kommer göra mej känd som död, sparar jag.

Jag vet inte varför jag har sparat grejer från 7:an, jag trodde väl att jag skulle få användning av det senare kanske. Det fick jag inte. Allt har legat i gareroben fram tills nu. Jag tror att allt egentligen handlar om att när jag nu plötsligt har mitt förflutna i händerna blir det svårt att acceptera att man har upplevt det och nu vandrar vidare i livet.
Jag tror att jag har svårt för "nästa steg". Jag går inte längre i skolan och nu är det dags för en framtid som hittills är helt främmande för mej. Mitt förra steg var att börja skolan, att bli lite äldre och börja ta lite ansvar. Jag gick inte längre på dagis, det var dags att börja bli en egen individ. Det var 13 år sen.
Nu är jag klar med skolan, jag är en egen individ, nu är det dags att börja välja ett liv. Vad händer efter det? Kommer jag sitta och fundera såhär om 13 år igen? Kommer jag hitta min uniform från Donken och titta tillbaka på allt jag lämnat bakom mej?

Face it - alla jag täffade i mellanstadiet är idag främlingar för mej. Näst intill alla jag träffade i högstadiet är idag också främlingar. Kollegorna jag lärde känna på Donken är som bortglömda och ärligt talat har jag inte planerat att träffa någon från klassen i gymnasiet. Inte ens pojkvännerna jag hade är kvar. Är det det här vi kallar livet?
Jag kan se tillbaka i bloggen på alla jag träffat dom senaste 4 åren och inse att dom allra flesta är bortglömda.

Men det handlar inte bara om människor. Det är allt jag gör.. och allt jag inte gör.
Allt jag borde gjort och allt jag inte borde gjort, allt jag önskar att jag gjort och allt jag önskar att jag gjort annorlunda. Så ofta vill jag spola tillbaka tiden för att återuppleva saker, ändra på saker eller för att bara se på med andra ögon. Hela tankebanan gör mej dämpad.
Jag har insett att materialet jag sitter med, det som är 6 år gammalt bara kommer bli äldre, och även om det blir äldre kommer del aldrig ge mej någon lycka bara sanningen.Några av dom som försvann. Jag kan inte direkt påstå att jag saknar mina ex, men det är klart att det finns ett visst tomrum som min vänner lämnade. Jag sa inte att jag älskade mina vänner utan att mena det.


Designa din egen almanacka

Ett bra tag har jag behövt en almanacka nu, men tyckt att det känns onödigt att köpa en när det snart är dags för 2012. Jag ska skaffa en riktigt fin grej till 2012 och hoppas att jag får planera in mycket saker hela året.
Jag tänkte göra en redan till 2011 men det gick inge vidare. Nu gör jag ett nytt försök. För er som också vill designa en egen, klicka på bilden.


Today I'm wearing this

♥ Strumpbyxor - Lindex
♥ Långt brunt linne - Vero moda
♥ Kofta - Gina
♥ Benvärmare - Gina
♥ Stövlar - MM
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Lindex


Videoblogg

               

P.s rånet gick inge vidare.

Tisdag

Hej
Nu har jag varit hos halsläkaren och än så länge kan dom inte hitta något fel, självklart så är det ju alltid. Det är i alla fall inte cancer men det kunde man ju räkna ut själv. Lustig tanke det där, igår skändade håg om det. Cancer är så overkligt för mej. Jag har alltid varit frisk så det är en sjukdom som är alldeles för långt bort för att jag ska kunna ta den på allvar. Men tänk OM jag hade haft det. Nu när jag ser folk som röker vill jag typ gå fram och försöka övertala dom att sluta men det blir ett evighetsarbete, så istället gick jag till Sandys för lunch sen ska jag försöka kolla efter jobb och efter det - hem för filmtime.


Godnatt

Nu är det dags att tackla mitt första problem - sömn.

Jag ska upp om 6 timmar och 45 små minuter. Yeeeey.

Godnatt


Söka jobb är en pärs

Just nu sitter jag och kollar runt efter ställen jag ska söka jobb på. Usch det här är så himla jobbigt, det värsta jag vet är att gå omkring till ställen och tjata om jobb. Visst är det lättare att bara skicka mail, men så får man inget jobb idag. Att ringa vore betydligt skönare, men ändock är det dom som kommer in och visar sej som får jobbet. Så är det alltid. I alla fall i min åldersgrubb. Det är klart att en 40-åring inte går omkring på stan med CV, men i min ålder har man oftast inte speciellt många arbetserfarenheter i bagaget och då är det desto viktigare att visa upp vem man är, tror jag.
Jag ska göra ett försök imorgon. Det kommer troligtvis inte gå speciellt bra, men eftersom jag ändå ska mot stan kan jag lika gärna göra ett försök att ta tjuren vid hornen. Sen lär jag behöva göra om det försöket ett antal gånger, innan jag tillslut tar steget och faktiskt delar ut mina CV:n men det är en annan story.
Jag ska försöka att tänka att det var värt att sluta på Donken för det här. *Suck*


Hat - Ett starkt ord på endast 3 bokstäver

Vad hatar vi mest - oss själva eller andra?
Eller hatar vi oss själva på grund av det faktum att vi hatar andra så mycket?
Hatar vi andra på grund av att vi hatar oss själva?
Eller är det helt enkelt så att vi hatar oss sjäva på grund av att andra hatar oss?


Skor

Man måste vara galen för att inte älska dessa. Skorna som sådana är väl inte överdrivet speciella, det är nitarna man dödar för!
För 698 riksdaler blir dessa dina.. och då får du gärna donera dom till mej.It's hard to let go of a ghost

I realized I'm in love with a ghost.
Him I'm kissing in my dreams is a ghost..
Because the fact is, he's dead to me, I just don't want to admit it to myself.


Lookbook Inspiration


Att vara den andra tjejen..

.. är något jag alltid varit strikt emot att vara. Inte på grund av att kallas just "den andra tjejen" utan på grund av att jag hatade när mina pojkvänner sket i mej och valde den andra tjejen.
Den andra tjejen har självklart ingenting med otroheten att göra, mer än att hon särar på benen. Men förhoppningsvis har hon ingen direkt koppling till killens flickvän, och det gör ju att det hela för hennes del blir okej.. eller?
Tja, inte om man frågar mej. Frågar man mej finns det också något som heter moral.
Även om jag inte känner tjejen i fråga, som har en pojkvän som beter sej som ett ass, betyder det inte att jag inte kan ha moral nog att säga: skulle jag vilja vara henne?
Låt någon annan tjej ta på sej det. Så brukar jag tänka, därför har jag aldrig haft sex med en kille som varit i ett förhållande.. förrän nu.

Sex för research var okej för mej, och enligt undersökningen var det okej även för er. Jag tog mej friheten, lyckligvis blev offret en som varit otrogen tidigare så han var ingen virgin på svinfronten. Ändock var det fel om man frågar mej. Men jag har aldrig sagt att jag är Guds bästa barn.. tvärt om brukar jag knulla Djävulen bakom hans rygg.

Anyway.. ni minns min lördagkväll. Den var galen, men inget går upp emot när jag och Nina slöt våran packt.

När jag kom in i lägenheten och hälsade på grabbarna såg jag honom direkt och på en sekund visste jag att vi skulle veta betydligt mer om varandra än varandras namn när kvällen var över. Jag hade lite fel. Tiden gick snabbare än så, och ingenting var slut förrän på förmiddagen nästa dag. Antingen var jag seg, eller så är jag en riktig teaser, avgör ni.
Oavsett vad tycker jag att jag tor mej själv ett gigantiskt steg åt något håll jag aldrig har utforskat förut.

Jag började med att stänga in mej med honom i köket. Vi snackade.. bara snackade. Jag blandade någon skum drink som blev förvånandsvärt god. När vi hade varit där inne lite för länge kom resten av gänget, och visst var dom chockade att vi inte hade kommit längre än till någon halvknäpp diskussion ingen förstod något av.
Besattheten började nog när jag gick därifrån och försvann rätt länge. När jag väl kom tillbaka var det dags att packa ihop gänget och åka till Linnea.
Jag fick sitta i hans knä i bilen och jag kan lova att det inte fanns ett enda finger han kunde hålla i styr. Nina satt i en killes knä bredvid oss och när dom började strula tror jag det blev lite för mycket för honom.
Vid den här tiden hade jag ingen aning om att han hade tjej så ett schysst strul kunde jag offra. Väl i lägenheten satt jag, han och Linneas kille och sanckade och av någon anleding kom vi in på det där med om han hade tjej eller inte. Han svarade exakt som alla killar som vill knulla gör: tja.. alltså.. det är lite komplicerat.. eller alltså.. jag har inte tjej.. eller jo, men jag vet inte.. vi håller typ på och gör slut.. hon är otrogen hela tiden och då är jag det med..
Sanning: Vi har det rätt bra tillsammans, jag behöver bara lite variation för att palla stanna kvar i ett förhållande.

Efter det hamnade jag och Linneas kille, av någon anledning, i en evighets diskussion om gud vet vad. När jag tillslut kom tillbaka till Linnea frågade jag direkt vart han var och fick svaret att han hade gått. Mitt hjärta stannade för 2 sekunder. Sen blev jag lättad när jag såg honom i soffan.. trodde jag. Det visade sej sen att han i alla fall hade gått.

Problemet var att vid denna tidpunkt hade jag och Nina redan slutit vår packt. Vi hade varsin kondom i bh:n och ingen fick svika packten. Hon skulle dra över sin snubbe och jag skulle få till det med min skumma, icke närvarande snubbe med flickvän. För en stund såg det rätt hopplöst ut för mej. Först försökte jag få Linnea att ringa till honom och snacka med honom. Tanken var att hon skulle ringa och inte nämna mej, dumma mej.
Det första Linnea säger är: Hej.. uhm.. issa vill snacka med dej.
Jag fick stå mitt kast helt enkelt. Efter det försökte jag få hans nummer, det gick inge vidare. Jag skickade då Nina för att försöka få numret genom att ljuga om att han hade hennes kamera. Det var inte heller en av mina mest genomtänkt idéer. Men hur det än var lyckades jag få hans nummer.Jag gick till ett annat rum, la mej i en säng och började snacka om hur otroligt ensam jag var där, där jag låg i sängen kåt och krossad av hans frånvaro. Hans snygga leende skrek seriöst genom telefonen och jag kan erkänna att det var värt att snacka lite för. Hur det än var hade han en hund han skulle hem till, observera att detta inte var hans flickvän.

Jag försökte övertala honom att ta med sej hunden, han var tveksam.
Sanning: Han ville höra mer om vad jag kunde göra med honom.
Idag minns jag nästan ingenting av vad jag sa, men jag minns att jag ringde honom några gånger och att han tillslut lovade att komma. Jag ringde, han sa att han skulle åka hemifrån om en kvart. Jag ringde en stund senare, han sa fem minuter.
Nina åkte hem till killen hon skulle dra över och så vitt jag vet körde dom fler omgångar än man kan räkna på händer och fötter.

Jag å andra sidan, var trött på att tjata. För att vara helt ärlig var jag för trött för att ens orka fundera på om jag fortfarande var kåt eller inte.. eller om jag ens varit det. Det hela kunde handla om ett spel och därav en enorm frestelse. Tanken på att dragit irriterade mej inte längre, trots allt var det ju inte på grund av mej utan på grund av att han hade en hund att gå ut med. Märkligt nog berodde det inte heller på att han hade flickvän, den hunden måste vara mycket värd.

Jag la mej i sängen igen, och strax efter att jag lagt mej under täcket kände jag att det blev otroligt svårt att hålla ögonen öppna. Nu när jag ändå gett upp tanken på att han skulle komma, kunde jag lika gärna sova. Men å andra sidan ville jag hem. Klockan var 9.30 och jag visste att jag skulle sova hela dagen om jag somnade. Jag bestämde mej för det enda dumma man kan bestämma sej för i det här läget - att sova en stund.
Sånt funkar aldrig.
Jag var på väg att decka helt när jag plötsligt hörde ljudet av tassar ute i hallen. Jag var uppenbarligen tillräckligt skarp för att fatta att en hund hade kommit in i lägenheten. När han öppnade dörren blev jag pigg på en sekund. En extremt söt hund hoppade upp i sängen och strax efter det kom hunden jag kallat på och som äntligen gett upp att trotsa och insett vad den själv ville. Han la sej i sängen och inte bara var han väldigt duktig på att kyssas, jag höll på att dö när han tog av sej tröjan.
Det blev plötsligt väldigt klart varför en tjej inte kan hålla honom trogen och varför han så gärna är otrogen.

Sexet var.. vad ska man säga..
Med all rätt, jag börjar bli väldigt kräsen.
Det enda som var riktigt oslagbart var mitt blowjob. Jag hade tydligen använt det för att få honom att komma dit, så det var bara att bevisa. Jag tackar fortfarande för att jag inte klantade bort mej. Men med tanke på att han inte var en ren stjärna i sängen har jag inte mycket att pusta ut över egentligen.

Det var inte dåligt, speciellt inte eftersom det var första gången jag haft en hund som deltagit duktigt i akten och jag är ju hyfsat nyfiken på det där med att testa nya saker, men det var definitivt inte en tia.
Han var enformig och hela in-ut-in-ut-effekten, som jag brukar beskriva det, var något monotont. Det var lite som: Hej älskling vi ska knulla för att få en unge nu och inget annat. Min extrema njutning var nog rätt fejk, när jag tänker efter. Men där och då var jag alldeles för full för att tänka på något annat än att det här måste vara den snyggaste killen jag någonsin haft sex med.
Apropå det måste jag nog tänka efter ordentligt. (Just i denna sekund kan jag komma på åtminstone en som alla gånger ligger minst på samma plats.) Han hade dock inte den snyggaste kuken och det var.. en besvikelse. Men den besvikelsen får hans tjej ta hand om.
Efter ett antal omgångar utan något riktigt avslut, inga orgasmer, utan bara stelt sex utan känslor, klädde han på sej, kysste mej, log sitt sexiga leende och gick.

Det där med otrohet har alltid intresserat mej, idag vet jag lite mer, men jag kommer nog aldrig riktigt förstå fullt ut hur man klarar av att göra det och varför man gör det. Jag lär inte föstå förrän jag gör det själv, och jag den dagen jag gör det är det dags att lägga in mej på riktigt. Det blir lite som en homosexuell homofob.. helt fel.

Jag hade sex med honom för research, och för att han var för snygg för att inte provåka. Jag fick inget avslut på sexet men jag fick ett bra avslut på frågan kring otrohet. Precis när han skulle gå stoppade jag honom och frågade varför han var otogen. Svaret jag fick var:
-Äsch jag har ju bara varit det 2 gånger.
Jag hoppades att jag var den 3:e, det skulle få mej som moraltant att känna mej något bättre till mods. Jag frågade ingen, varför?:
- Har du någonsin varit tillsammans med någon i 4 år? Testa det så förstår du. Man tröttnar och behöver variation, var svaret jag fick.

Om jag någonsin skaffar en kille igen och han kan tröttna på mej, då är han definitivt inte rätt kille för mej.


Dagens outfit

Här kommer dagens "arbetsförmedlingsoutfit"

♥ Jeansleggings - Kappahl
♥ Topp - Gina
♥ Zip - H&M
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Väska - Lindex


Videoblogg


Måndag

Hej

Idag blev det en extremt lång sovmorgon, jag hoppas att jag kan sova ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Nu ska jag göra ett nytt försök att gå till arbetsförmedlingen och bli inskriven. Dom stänger om en timme och jag har precis kommit ut ur duschen. Det känns som att det kan bli lite tight med tid för jag är hungrig också.  Om bilen inte är här kan jag lika gärna ge upp, då finns det inte en chans att hinna.

Bäst jag sätter igång


Slut på bakissöndag

Nu är serien slut igen. Det känns weird men men.

Dags att sova


Klänningen från Nelly

I paket från Nelly låg inte bara ett par skitsnygga skor, en klänning följde med också. Jag visade upp tidigare att jag funderade på att beställa den, eftersom jag har den i vitt visste jag att den skulle vara snygg på. Det var bara ett litet problem.. jag tänkte inte på att jag styrketränat rätt många timmar i veckan dom senaste veckorna, så jag borde provat min vita innan jag beställde. Nu är jag osäker på om jag ska skicka tillbaka klänningen. Jag har fått så bred rygg att det var mission impossible att få upp blixtlåset. Det gick efter att jag dragit så mycket att fingrarna sved, och så ska det ju inte vara. Typsikt!
Man får välja klänning eller träning helt enkelt. Samtidigt är den ju snygg men jag vette tusan om jag köper ett plagg som tar mej en timme att få på mej för 399 kronor.

♣ Klänning - Nelly - 399 kronor


Farväl SATC

Jag borde egentligen sova men jag är på sista avsnitter på Sex and the City så det först. Kan ni fatta att jag har gått igenom serien en gång till?! Det är helt sjukt egentligen. Sist jag kollade på den var bara några veckor sen och så fort den tog slut började jag om från början igen - samma dag. Den här gången ska jag försöka att inte börja om igen.


Fredagens outfit

Här är min enkla dagsoutfit från i fredags.
♥ Jeans - Gina
♥ Topp - H&M
♥ Kofta - Mango
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Väska - Lindex
♥ Örhänge - Gina
♥ Halsduk - Glitter


Nästa piercing

Om jag ska göra det här! Jobbigt att man har 2 öron, det blir svårt att välja vilket öra jag ska köra på. Vad tycker ni? Döhett eller hur?


Lördag

Igår körde jag all in. Först var jag och min före detta kollega Nina, på alkishaket och förkrökade och lite senare kom hennes syrra. Vi började tidigt så att vi verkligen skulle få en lång kväll och det kan jag lova att det blev.

Vid typ 21.30 åkte vi mot stan och mötte upp Linnea, Ninas kompis och hennes typ snubbe. Tanken var att förkröka mer men istället hamnade vi på Ojojoj. Vi stannade där hela kvällen och jag träffade 4 supersköna tejer. Tråkigt nog bor dom i Borås, jävligt synd för sånna tjejer träffar man int evarje dag.
När det stängde skulle vi egentligen vidare på efterfest på Lobby, men det visade sej att vi var lite för många för att dom som vi skulle dit med skulle vilja betala alla drinkar så istället gick vi mot en lägenhet där det tydligen skulle vara efterfest. Sen spårade allting lite och det slutade med att jag, Nina och Linnea är i en lägenhet där hennes kille och hans kompisar är.
Jag minns att jag hälsade på killarna och när jag hälsade på en av dom minns jag att jag tänkte: wow vi kommer knulla ikväll.
Damn vad snygg han var, han slog många rekord måste jag säga.

Efter några timmar där åkte vi vidare till Linnea. Där inledde jag och Nina en packt att vi skulle ha sex med killarna som var mej, inte Linneas kille men dom 2 andra. Jag vet inte hur det gick för Nina men jag vet hur det gick för mej.
Plötsligt var klockan 9.30 på morgonen och den hann bli mer innan jag somnade. Jag sov några timmar och sen åkte jag hem. Sen dess har tiden gått rätt långsamt och jag har varit svintrött hela dagen. Lyckligtvis har jag i alla fall sovit en timme så nu kan jag hålla mej vaken... förhoppningsvis inte för vaken.En bild från en annan galen kväll


Hemmafest

Hej

Man mår som man förtjänar.. jag har haft en asvild helg.

I fredags var jag på fest hos en tjej jag inte kände.  Det var kul faktiskt - tills det som vanligt blev bråk och alla var tvunga att dra. Så är det ju alltid på hemmafester, folk kan ju inte bete sej. Det är tråkigt tycker jag att man inte kan samlas ett gäng och ha kul tillsammans utan att fönster ska gå sönder, grannar ska klaga och polisen ska komma. När jag var på hemmafester när jag var typ 16 var det ju mer regel än undantag att polisen kom. Det har jag mer förståelse för, i den åldern är man ju forfarande ett barn, men ärligt talat i fredags var det ändå folk som går i gymnasiet. What's up med att inte ens vara nära på att bli vuxen?

När polisen kom fick jag som vanligt vittna. Jag hamnar alltid i situationen där jag måste göra det. Vette tusan varför men så är det. Som tur var hade vi en B-plan. En av oss var nyktra så vi åkte bil till en kompis som var hemma och fortsatte kröka där. Vid typ 3-tiden började jag rulla hemåt. Då var man full och glad kan jag säga.15 år på mitt livs andra hemmafest. Egentligen kan man nog inte kalla den första för hemmafest.. kanske inte heller den här. Men gratis sprit var nice.

Nya skor

Jag trodde nog aldrig att jag skulle köpa hem sånna här skor, men jo nu var det min tur.♣ Skor - Nelly - 399 kronor


Stuumpans ceasarsallad

Förlåt, jag var lite snabb med att lägga up frisyrtipset när jag skulle lagt upp receptet. Tur man har uppmärksamma läsare

Här kommer lilla receptet jag snackade om.  Stek kyckling och bacon och rör ihop allt i en stor skål - färdigt att äta. 


Från garderoben till tippen

Minns ni när jag tipsade om att låsa in pojkvännen i garderoben? För er som inte minns kan ni kolla upp tipset här
(Det tog mej ca. 1 vecka att komma över honom efter att han blivit inlåst, det är ett tips värt att testa)Igår när jag röjde här händen något sjukt. Jag höll på att slänga grejer för att få mer plats och då hittar jag lådan där mitt ex ligger instängt. För första gången på över ett år öppnade jag lådan. Det kändes verkligen konstigt. Hans själ typ flög ut i rummet. Alla saker jag sparat ihop från vårt förhållande låg där, precis likadan som jag lagt det för över ett år sen. Det var bland annat en låda med olika chokladsoreter från Estland, en torkad ros, en skiva full med bilder och självklart "Supercow" som jag köpte åt honom i Spanien 2009.
Jag har längde känt att supercow inte riktigt förtjänar att vara instängd och nu har jag äntligen plockat fram henne. Nu när jag väl tagit fram honom ur garderoben måste jag göra av honom någonstans. Det mesta hamnade i soppåsen, så numera kan jag säga att jag slängde mitt ex på tippen.
Jag känner mej väldigt känslokall, då sanningen är att jag slängde honom för att jag behövde mer plats för mina saker. Men come on, det var över ett år sen kan väl många tänka.
Ja det är självklart inte honom jag tänker på, eller förhållandet som sådant. Det är mest hela symboiliken - att jag först stänger in allt i en låda och sen blev det inte längre tillräckligt värt för att få ta upp lite plats så då slängde jag det. 2 år slängde jag i papperskorgen på 5 röda.

Det var bara en märklig känsla. Ni som testade att stänga in exet i garderoben, när jag tipsade om det, kommer förstå mej när ni en dag släpper ut honom igen. Det är som att gömma undan en leksak som barn och hitta den 10 år senare. Häftigt men läskigt på samma gång.


Fredag

Hej

Jag vaknade förvånandsvärt tidigt idag. Redan klockan 11 vaknade jag till, men sen sov jag vidare till 12. Eftersom jag somnade efter 4 i morse kändes det helt okej med en sovmorgon.
Hittills har jag ätit en macka och kollat på film.. självklart vad annars?

Nu tänkte jag ge mej på och maila företagets revisor, jag ska bara försökta ta reda på vad jag ska skriva först. Jag kommer antagligen skjuta upp det till senare. Istället ska jag fixa med alla paket, hämta ut ett paket och göra ett nytt försök att åka till arbetsförmedlingen. Jävlar vilka vuxenpoäng jag precis samlade på mej.

Ha en bra dag


Godnatt

Jag tyckte att det var dags för en ny godnatt-bild. Vad säger ni om det? Jag slängde ihop den här på 5 minuter nu. Det får bli bra, jag måste faktiskt sova nu!
Det är visseligen inte mycket till natt längre, men mörkt är det.

Godnatt


Hur vet man om han är otrogen?


Allt mitt röjande fick mej att tänka på otrohet igen. Jag får ju ofta frågor, från er tjejer, angående just detta. Jag antar att det beror på mina tidigare mindre trogna pojkvänner.
Jag kan bara delge er dom erfarenheterna jag har, så återigen; ni kan aldrig ta det jag skiver för komplett sanning. Att jag besitter en viss åsikt eller erfarenhet innebär inte att det är lika i alla fall.

Det är vanligt att tjejer börjar reagera för att killen plötsligt har minskad sexlust. Många ser det som att det ska till ett mirakel för att det ska hända. Enligt mej har man antingen reagerat försent eller hakat upp sej på fel grejer då.
Otroheten börjar egentligen låååångt innan det. Ärligt talat är killen bara dum om han slutar ha sex med sin flickvän. Det är ju självklart att det blir misstänksamt då. Nej, det där är film. I verkligheten fortsätter killen exakt som tidigare och det kan ta ett tag innan något kommer fram om otroheten. Min filosofi är att alla lögner kommer fram tids nog, därför har jag valt att vara så ärlig jag bara kan. Om man lever så, och endast tar till lögner när man absolut måste - då är det lätt att avslöja en otrohet.

Det första och absolut starkaste tecknet på otrohet är märkvärdig svartsjuka från hans sida.
Det här testet har båda mina tidigare pojkvänner failat på fullständigt. Plötsligt blir dom misstänksamma när det gäller till exempel ens mobil. Dom vill veta mer om vilka man snackar med, tittar konstigt på en när det ringer - speciellt om det är dolt nummer-, kan börja anklaga en för att sms:a med massa killar och vissa kan gå så långt som att kolla i ens telefon.
Ett annat exempel är när man ska ut. Vi säger att man ska ut en kväll med några tjejkompisar. Om pojkvännen sen ställer en inför förhör om killar man träffat, hur många nya nummer man fått, hur mycket man har raggat och så vidare - då är det dags att börja ana oråd.
Såvida han inte alltid har gjort så vill säga.

En person som är otrogen börjar väldigt ofta automatiskt misstänka sin partner för att göra samma sak. Om jag vet att jag sms:ar med 5 killar jag inte borde sms:a med och jag vet att min kille inte vet om det, är det lätt att jag undermedvetet börjar misstänka honom för att sms:a med 5 tjejer han inte borde sms:a med. Av någon märklig anledning verkar det som att dom flesta fungerar så. Mina tidigare pojkvänner började plötsligt misstänka mej för att dona med alla möjliga killar. Sanningen var att det var exakt vad dom pysslade med. Medan jag satt hemma i godan ro och tittade på film var dom och gjorde något helt annat än det dom uppgett.

Ett annat tecken på otrohet är givetvis märkliga skillnader i förhållandet. Om killen plötsligt förändrar sitt sätt att bete sej, snacka, tycka och tänka ligger det förmodligen en hund begravd någonstans väldigt nära. Ärligt talat tappar man ju inte känslorna för något över en natt.

Otrohet är oftast lätt att dölja ett tag. Man kan ljuga så enkelt och spelar man sina kort väl är det svårt att komma på. Men som jag sa tidigare; otrohet kommer alltid fram.

Jag har slutligen bara ett väldigt bra tips. Det är att alltid vara en så bra tjej som möjligt. Låter ju dumt, det försöker ju alla. Det jag menar är att man kan styra mycket själv över om han ska vara otrogen eller inte. Med att vara en bra tjej menar jag att man ska försöka att trycka alla sånna tankar ifrån sej, leva i nute så gott man kan, inte vara så förbaskat misstänksam, försöka le åt allt, bry sej om annat, vara så lättsam som möjligt, var honom till lags, ge honom ingen anledning att bedra, var delaktig i hans intressen, visa honom uppmärksamhet och tjata inte onödigt mycket är killen fortfarande otrogen är det bara lämna skräpet och det bästa är att han har förlorat en fantastiskt bra tjej. Det ska göra ont att vara otrogen. Om man har en tjej som är en riktig ragata är det kanske det han flyr ifrån. Gör han ett stort misstag och man dumpar honom kommer han må precis som han förtjänar.

Det finns något som killar inte känner till, det är tjejers hemliga vapen i nästan alla lägen: Kvinnlig intuition.


Röjer för fullt

Dom senaste timmarna har jag röjt som ett djur. Jäklar vad jag har jobbat. Klockan är över 3 och jag är hyfsat lång ifrån klar.. blir man någoins klar? Ärligt talat hinner det bli skitigt igen innan man har städat färdigt. Jag har egentligen inte kommit till själva städningen, istället har jag slängt massa saker. Bara det gör ju att hela placet ser fräschare ut. Härligt, då väntar jag ett år till med städningen.

Varvande med allt slit här har jag fotat massa kläder som jag nu säljer lite för billigt. Kolla som vanligt in allt på Tradera. Ni har några länkar om ni kollar tillbaka några inlägg.


Städa, jepp jepp

Nu ska jag städa lite här. Det är dags att packa upp väskorna och få någon ordning. Just nu ligger allt jag tog med mej hit utspritt på golvet. Det ska hängas upp på galjar och in i garderoberna.
Jag beräknas vara tillbaka ca. 9 maj 2012


Tomten är far till alla barnen

När jag kom hem från farmor käkade jag lite middag och kollade på Tomten är far till alla barnen. Den är verkligen en sinnessjukt rolig komedi som jag verkligen kan rekommendera. Med tanke på allt som händer är det egentligen sjukt att man kan garva. Egentligen är hela storyn hemsk - otrohet, en morsa som har 3 barn med 3 olika killar, barn som får se på när vuxna super och bråkar och en hel del mer. Som sagt, det är tragiskt. Men självklart är slutet allt annat än tragiskt så jag langar en 5:a på allting. Att det nästan bara är kända skådisar som spelar i filmen gör ju självklart allt till ett stort plus. Ilike


Nya toppar från H&M

Som jag sa gick det bra på H&M idag.. kanske lite för bra. Jag hittade mer än vad jag skulle ha, men höll fingrarna i styr. Andra gången på en vecka, bra jobbat issa!♣ Svart topp - H&M - 129 kronor
♣ Beige topp - H&M - 129 kronor


Dagens outfit
♥ Jeans - Veromoda
♥ Topp - Gina
♥ Kofta - H&M
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Väska - Lindex


2% vin.. det är grejer det!

Hej

Idag har jag haft fullt upp. Jag vaknade som vanligt rätt sent, sen såg jag på film och efter det insåg jag att jag hade alldeles för mycket att göra för att sitta här och uggla.
Först packade jag ihop alla paket jag ska skicka iväg, sen stack jag iväg till Arbetsförmedlingen. Jag kom på att det kan vara en bra idé att vara inskriven, så det skulle jag fixa. Tyvärr stängde dom precis när jag kom så jag gick till H&M för att leta vidare efter topparna jag vill ha. Det gick strålande den här gången.  Efter det åkte jag hem till farmor. Nu kan jag i alla fall bocka av det på to do- listan.

Det var första gången jag och farmor drack vin tror jag. Det var visseligen 2% alkohol och visade sej vara dessertvin.. men ändå.
Vecka 7

Cm: 93
Träning: 3 timmar
Vikt: 62.5


Tomorrow

Nu känns det som att det börjar bli dags att dra sej tillbaka. Jag har varit trött sen typ 16.00, men nu börjar jag piggna till. Typiskt! Det är bäst att jag crashar innan jag vaknar till helt.

Sweet dreams


Bäst utklädd eller?

Jag kom att tänka på en sak. När jag skrev novemper 2010 nämnde jag att jag hamnadep på Finest förstsida på Halloween. Det gjorde jag i år också! Vad är oddsen haha. Jag får väl helt enkelt acceptera att jag rockar ut alla andra på Halloween. Jag fångar känslan helt enket. Det är ju som jag har sagt, Halloween är min högtid. Varför ge sej in i en kamp mot den som sitter på rekordet, om man saknar både armar och ben? Halloween är min dag, that's it. Sen har jag väl inte planerat att hamna på förstasidan varje år, men min karriär är långt ifrån över.

Jag lyckades få mitt hår att växa ut också ser jag, det känns bra. Mitt hår är nästan helt identiskt på båda bilderna olika frillor dock. How? ja det vette tusan.Jag kör 69 alone

Apropå att knulla sin granne så funderade jag på en sak härom dagen.. och det har ingenting med grannar att göra, men apropå ändå.
69.. Siffrorna tillsammans ser ut som två killar som desperat försöker suga av varandra men inte riktigt når fram. Jag har aldrig fattat ställningen.
Vad är det som är så hett med den? Överallt hör jag 69, 69, 69.. Ärligt talat. Om jag suger för allt vad jag är värd (kul ordval), vill jag att killen ska koncentrera sej på att tycka att det är det skönaste han någonsin varit med om och han ska absolut inte vilja göra något annat än att ligga där och njuta ... framför allt ska han inte slicka mej. Hur fan ska jag kunna göra ett bra jobb med en tunga mellan benen? Och hur ska han kunna fatta hur mycket man spänner käkarna, hur irriterad tungan blir efter ett tag, hur yr man blir i huvudet, hur mycket hjärnan hoppar fram och tillbaka i skallen, hur jobbigt det är att försöka hinna med att andas genom nästan samtidigt som man ska skjuta nacken åt olika håll och så vidare, om han har fullt upp med att försöka fatta hur han ska röra tungan?

Nej jag kör på oldschool - en sak i taget.

Men allt ska ju vara så satans stressigt nuför tiden, aouch lät jag precis som en gammal tant där? tror ta mej tusan att jag satte den i krysset.
Men ärligt talat så är det ju så. Jag kan inte minnas att jag någonsin gjort en sak i taget. Kan inte fatta att det till och med ska vara stressigt i sängen. Inte undra på att man aldrig kommer när folk ska stressa så förjävligt.

In, av med kläderna, så , lägg dej, sära på benen kvinna, in fort som tusan, jucka i 180, se till att hon skriker , det var säkert bra, åh vad skönt, in ut , in ut, klart. Flytta på dej, var är mina kläder? där, tröjan ut och in, skit samma, kuta iväg, tillbaka till reallity.

Yeaaah, can I tell you.. I just loooove sex!


Wanna fuck my neighbour

Just nu känner jag såhär: I need to break the news.

Okej here we go.

Alltså.. jag vill ha sex med min granne! Hur jävla klychigt är inte det? Granntricket känner ju alla till.. men ärligt talat, jag dör för min granne!
Nu börjar jag verkligen haja granntricket på riktigt. Varje gång jag ser honom genom fönstret vill jag typ klä av mej och fresta honom.
Självklart blir han jättefrestad, vilket gör att jag teasar desto mer. Jag låter det gå ett tag, några månader och allt han får är några glimtar genom fönstret. Givetvis är det inte allt jag får, jag har ju mina reserver, men ingen reserv i världen går upp emot min granne.
Tillslut pallar ingen av oss mer och vi ses, inte ett ord bara en stor kuk och ett jävligt bra fuck.

Det är bara ett problem, mina hämningar stoppar mej ifrån att över huvud taget ens försöka teasa honom.. det kan bero på att han har tjej och två nyfödda tvillingar. Mina odds stiger ju inte i taket direkt.
*suck*

Fram tills vidare får jag nöja mej med lite glimtar genom fönstret.

November 2010

1:a november har passerat och det är dags att blicka tillbaka lite. Vad gjorde jag för ett år sen? Vill man ens veta?
I slutet av oktober var jag i Rom med klassen. Det var den värsta resan jag varit på i hela mitt liv. Det säger ne hel del med tanke på hur mycket jag har rest. Jag kan säga att jag var lycklig att det bara var 4 dagar.. än dock var det 4 vääääldigt långa dagar. Det enda som var någonlunda bra var spriten jag drog med mej hem, den kom väl till användning efter den resan, kan jag säga.Sen var det dags för Halloween! Jag festade loss som katt på Lobby och hamnade på Finest förstasida. Jag fick faktiskt en ny vän.. dock rätt tillfällig, men vi hörs ibland faktiskt. Sen hade vi sex.. det förstörde en hel del, men men life goes on.Jag skrev ett inlägg och en liten kärleksförklaring till Norge - ett ursprungsland. Detta inlägg väckte enormt stora känslor hos vissa. Jag förstod aldrig riktigt varför, men utgångspunkten var väl att jag beskrev min bild av stockholmsbruden och stockholmssnubben. Det är möjligt att min bild var rätt hård, men jag tror inte att jag var på mitt bästa humör när jag skrev det, ärligt talat.Jag fikade med min käre vän Indi, som jag numera saknar väldigt mycket. Han har skaffat tös så klart det blir mindre träffar då.Jag dissade unga mammor, gick på bio och sen var det mer bråk. Från alla håll attackerades jag för min syn på stockholmare. Samuel från min klass var duktigast av alla på att slänga ut kommentarer, inte många av dom innehöll något vettigt ärligt talat. Från ingenstans kände sej folk anklagade, utan att jag nämnt ett enda namn. Jag satt som ett frågetecken och försvarade mej mot anklagelser angående ord jag inte skrivit och ingen försökte ens bevisa något emot mej utan fortsatte kackla om nya grejer istället.
Jag skrev inget i bloggen, då jag lämnade alla spekulationer åt andra. Men såhär ett år senare kan jag säga att bakom kulisserna fick Samuel be om ursäkt för att han missförstått hela grejen - efter en jävla massa onödiga kommentarer. Och det hela var en av anledningarna till att min och Royas vänskap tog slut. Ni vet hur mycket jag sörjde det.
Därför var det dags att starta ett nytt liv.Jag slutade röka. Om jag inte mins helt fel, tror jag det varade i nästan 2 månader. Eftersom jag drack mycket och rökte när jag drack tog "feströkandet" tillslut över.Jag skaffade en peruk.. som ni genast hatade.
Klart ni gjorde, ni hatar ju allt jag gör när jag inte gör som alla andra.jag började träna för att få ur mina aggressioner.Och jag bytte stil till mer svart och nitar.. självklart var peruken med.

November förra året  var en dyster månad. Jag var ensam i skolan, hatade livet som det var och ingenting gick riktigt som jag ville.
Jag beställde hem filmer för att muntra upp mej själv men alla svarta och dystra texter under där här månaden slår ut vilken komedi som helst.
Som tur var hade jag lite killar som tog hand om mej. Indi, F och Mr F var nog några av dom. Observera att vi snackar rätt behandling här - det var nog bara en av dom jag hade sex med - F.
Egentligen var det nog bara en som jag verkligen såg som vän - Indi. Han kommer nog alltid vara min vän. Även om vi inte ses på 10 år hoppas jag att allt är som vanligt när vi väl ses.
Här är ett videoklipp från november.. men det kan man verkligen inte tro

Sexigt

Vad säger ni om den här?

Jag säger bara ett ord; MUMS!♦ Body - Bonprix - 199 konor


Stuumpan.bogg.se - In case of emergency

För någon timme sen gick det upp för mej att det är onsdag idag! Jag var helt säker på att det är tisdag. Jag undrade varför folk åker på kyssning på en tisdag.. tja det förklarar ju allt nu. Då återstår bara den största frågan av alla, vad tusan gjorde jag igår?
Ärligt talat har jag inte en susning. Tur man har en blogg man kan kolla tillbaka i.Or is it just me..

Do you ever think of me?

.. Just for a sec?


Frisyrtips

                  

Dagens outfit

Jag vet att jag ser helt knäpp ut men men.. haha det är ju kläderna som räknas.  Bättre har vi sett va?♥ Jeans - Mango
♥ Topp - Gina
♥ Kofta - BikBok
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Väska - Lindex
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Halsduk - Glitter


Videoblogg

Hej  

Inte mycket till uppdatering idag heller. Jag har haft fullt upp, bland annat med att göra klipp. Idag får ni hela 2 stycken! 
Förutom det blir det lite annat smått och gott om ett tag. Jag måste bara vila först. Här är förta klippet.


Godnatt

Det går inge vidare för mej med städningen kan jag säga. Jag har dammsugit lite i alla fall men alla kläder ligger fortfarande inte väskor.
Jag får ta nya tag imorgon. Nu ska jag göra ett tappert försök att sova lite. Imorgon ska jag till en halsläkare på dagen så jag ska upp tidigt.. tidigt för mej är 09.30 just nu. Usch vad hemskt det låter.

Anyway.. sova.
Min klänning i blått och rött

Min älskade studentklänning som jag hade finns nu äntligen i blått och rött! Jag har letat länge efter en blå klänning. Den här vet jag hur den sitter på.. men den röda då.. gaah. Lika bra att beställa båda. Jag ska fundera lite och sen är jag helt säker på att dom står med på min månads inköpslista.


♦ Klänning - Nelly - 399 kronor


Mysiga leggings

På vägen hem sprang jag in på H&M och sen Gina för att leta efter plaggen som jag har visat upp här på bloggen. Väl i provrummet kände jag mej lite osäker så jag gjorde vad jag aldrig gjort tidigare - jag struntade i att köpa något.

Jag provade dock ett par av dessa leggings och jag bara måste köpa hem några. Hur mysiga som helst! Jag köpte inga för jag provade en storlek som kändes för stor och orkade inte testa en mindre för att se om den skulle passa bättre.                                                     ♦ Leggings - Gina - 199 kronor

Jobba i Skåne?

Jag följde dagens plan hyfsat bra. Fröst städade jag så mycket jag hann innan jag var tvungen att åka till kontoret för ett snabbt möte med chefen. Egentligen kom vi inte fram till speciellt mycket under mötet, men jag blev rätt chockad när nyheten om att jag ska åka till Skåne och jobba kläcktes.
Men jag tror att jag stannar här uppe i Stockholm ett tag till, Skåne.. njae..

När jag kom hem blev det middag och nu slappar jag framför Sex and the City... filmen för en gång skull.
Jag borde egentligen städa vidare, men gör nog det senare.. kanske.Tisdag

Det är tisdag och klockan börjar bli rätt mycket. Det är dags att vaska fram en plan för dagen.
Planen är som följande; först nu ska jag städa mitt rum och packa upp alla prylar. Jag vet hur lång tid det brukar ta så jag kommer förmodligen inte hinna långt innan jag ska åka till kontoret för att fixa med lön och papper och andra trevligheter.
Jag hade tänkt att åka och träna idag men jag tror inte att jag kommer hinna med det. Det kanske är lika bra, eftersom jag fortfarande hostar.


En tuff kväll

Hej

Det är tisdag och jag vaknade för runt 40 minuter sen.
Igår kväll blev det inga inlägg. Det beror på att jag hade fullt upp med att packa, sen åkte jag och brorsan till Coop och köpte chirre, dipp, choklad och läsk. Riktigt mycket fett med andra ord. Då var det bara fett, men det visade sej att det skulle komma att behövas.

När vi kom hem hade pappa nämligen helt andra planer på kvällen. Istället för film och chirre skulle det diskuteras mina framtidsplaner. Mina föräldrar vill ha koll, det ä väl på ett sätt bra, men ibland blir det för mycket. Ibland är dom som insekter som äter sej in under huden. Det är inte mycket jag kan göra eller tänka utan att dom vet om det. Som sagt, jag supportar att man är bästa vän med familjen, men det är väl knappast något konstigt att man vill ha vissa saker för sej själv.

Det blev en rätt het diskussion och när vi äntligen la ner var jag rätt uppriven. Plötsligt var jag glad att vi hade köpt grejer. Jag och brorsan rullade igång en film och sen öppnades allt. Chokladen kunde inte suttit mycket bättre kan jag säga.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0