Hur vet man om han är otrogen?


Allt mitt röjande fick mej att tänka på otrohet igen. Jag får ju ofta frågor, från er tjejer, angående just detta. Jag antar att det beror på mina tidigare mindre trogna pojkvänner.
Jag kan bara delge er dom erfarenheterna jag har, så återigen; ni kan aldrig ta det jag skiver för komplett sanning. Att jag besitter en viss åsikt eller erfarenhet innebär inte att det är lika i alla fall.

Det är vanligt att tjejer börjar reagera för att killen plötsligt har minskad sexlust. Många ser det som att det ska till ett mirakel för att det ska hända. Enligt mej har man antingen reagerat försent eller hakat upp sej på fel grejer då.
Otroheten börjar egentligen låååångt innan det. Ärligt talat är killen bara dum om han slutar ha sex med sin flickvän. Det är ju självklart att det blir misstänksamt då. Nej, det där är film. I verkligheten fortsätter killen exakt som tidigare och det kan ta ett tag innan något kommer fram om otroheten. Min filosofi är att alla lögner kommer fram tids nog, därför har jag valt att vara så ärlig jag bara kan. Om man lever så, och endast tar till lögner när man absolut måste - då är det lätt att avslöja en otrohet.

Det första och absolut starkaste tecknet på otrohet är märkvärdig svartsjuka från hans sida.
Det här testet har båda mina tidigare pojkvänner failat på fullständigt. Plötsligt blir dom misstänksamma när det gäller till exempel ens mobil. Dom vill veta mer om vilka man snackar med, tittar konstigt på en när det ringer - speciellt om det är dolt nummer-, kan börja anklaga en för att sms:a med massa killar och vissa kan gå så långt som att kolla i ens telefon.
Ett annat exempel är när man ska ut. Vi säger att man ska ut en kväll med några tjejkompisar. Om pojkvännen sen ställer en inför förhör om killar man träffat, hur många nya nummer man fått, hur mycket man har raggat och så vidare - då är det dags att börja ana oråd.
Såvida han inte alltid har gjort så vill säga.

En person som är otrogen börjar väldigt ofta automatiskt misstänka sin partner för att göra samma sak. Om jag vet att jag sms:ar med 5 killar jag inte borde sms:a med och jag vet att min kille inte vet om det, är det lätt att jag undermedvetet börjar misstänka honom för att sms:a med 5 tjejer han inte borde sms:a med. Av någon märklig anledning verkar det som att dom flesta fungerar så. Mina tidigare pojkvänner började plötsligt misstänka mej för att dona med alla möjliga killar. Sanningen var att det var exakt vad dom pysslade med. Medan jag satt hemma i godan ro och tittade på film var dom och gjorde något helt annat än det dom uppgett.

Ett annat tecken på otrohet är givetvis märkliga skillnader i förhållandet. Om killen plötsligt förändrar sitt sätt att bete sej, snacka, tycka och tänka ligger det förmodligen en hund begravd någonstans väldigt nära. Ärligt talat tappar man ju inte känslorna för något över en natt.

Otrohet är oftast lätt att dölja ett tag. Man kan ljuga så enkelt och spelar man sina kort väl är det svårt att komma på. Men som jag sa tidigare; otrohet kommer alltid fram.

Jag har slutligen bara ett väldigt bra tips. Det är att alltid vara en så bra tjej som möjligt. Låter ju dumt, det försöker ju alla. Det jag menar är att man kan styra mycket själv över om han ska vara otrogen eller inte. Med att vara en bra tjej menar jag att man ska försöka att trycka alla sånna tankar ifrån sej, leva i nute så gott man kan, inte vara så förbaskat misstänksam, försöka le åt allt, bry sej om annat, vara så lättsam som möjligt, var honom till lags, ge honom ingen anledning att bedra, var delaktig i hans intressen, visa honom uppmärksamhet och tjata inte onödigt mycket är killen fortfarande otrogen är det bara lämna skräpet och det bästa är att han har förlorat en fantastiskt bra tjej. Det ska göra ont att vara otrogen. Om man har en tjej som är en riktig ragata är det kanske det han flyr ifrån. Gör han ett stort misstag och man dumpar honom kommer han må precis som han förtjänar.

Det finns något som killar inte känner till, det är tjejers hemliga vapen i nästan alla lägen: Kvinnlig intuition.


















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

Det du skrev var riktigt bra vill jag bara börja med att säga! Som du säger så är det vanligt att den otrogne blir mer misstänksam gentemot sin partner och svartsjuka kan växa fram. Det tror jag som du gör. Men till min nästa tanke, av tidigare erfarenheter så har jag själv funderat lite. Jag har själv varit den ''andra tjejen'' som killen är otrogen med emot sin flickvän. (Det var med mitt x) Även fast det var han som var i ett nytt förhållande och jag levde singellivet så påvisade han mer svartsjuka och började fråga ut mig om vilka och hur många jag låg med utöver honom. Hur många som raggade på mig på krogen, allt det där du beskrev var klockrent på honom. Jag trodde faktiskt inte att han skulle bli svartsjuk och framförallt visa det eftersom han aldrig gjorde det under vårt förhållande. Men det kanske är vanligare än vad man tror, att killen kan bli svartsjuk och hålla på på samma sätt emot den andra tjejen som emot sin flickvän?



Sedan tror jag dessvärre att i en del fall så spelar det ingen roll vilken bra tjej man är. För om en kille kan vara otrogen och bedra, spela dubbelspel under en längre tid så spelade det aldrig någon roll hur bra man faktiskt var. Antagligen var han för dum för att se det ändå och saknade med stor chans de rätta känslorna. Det var nog mer spänningen som lockade, att han visste att han gjorde fel men inte kunde låta bli eller något.



Man kan vrida detta ämne fram och tillbaks tio gånger om. Utan att bli smartare av det för det!

2011-11-04 @ 13:39:03
Postat av: Ellen

cool blogg! btw, kika gärna in på min frågestund och fråga ngt http://kitchies.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment kram :)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0