Jag är van vid tårarna

Fan, jag har en dålig kväll. Eller så är det sanningen som kommer fram.

Inte nog med att jag inte tvis med mej själv just nu, att jag har gått upp i vikt som fan. Allt bara går åt helvete. Jag hatar verkligen mitt liv just nu. Jag låter som en fjortis men jag skiter i hur folk tycker att jag låter, folk får tycka vad fan dom vill.
Ni är ändå bara typ 100 pers som kommer se det här, vad fan spelar det för roll.
Nu ska 100 pers få bevittna när stuumpan ersänner sitt liv som totalt misslyckat. Tja, det hade i alla fall inte en fjortis gjort.

Jag sitter helt ensam en jävla söndagkväll. Jag snackar med en kille som alltid har tjatat om att få träffa mej, men precis om alla andra bangar han när jag väl går med på det. Jag får mitt första sms på hela dagen, det är från en i klassen som undrar hur jag mår. Jag blir självklart chockad men svarar. Jag hinner bara skicka sms:et sen kommer ett följdsms där det står att sms:et skickades till fel person. Det borde jag ha fattat. Jag blev bara så glad att det för en gång skull var någon som frågade hur jag mår att jag inte ens tänkte tanken att det såklart inte var till mej.
Jag hatar facebook. Man kollar runt, ser hur fucking glada alla är. Dom har kul med sina vänner. Vad gör jag? Sen fanns det ju en jävla person som var lite annorlunda, som stack ut lite ur mängden och som var en av få jag litade på. Människan försvann, rakt av.
Om man ställer upp alla vänner jag haft på en lång rad kan man se att nästan alla är borta.

Folk får tycka vad dom vill. Säg att jag tycker synd om mej själv, gör det då. Jag skulle inte bry mej. Kommentera vilket inlägg som helst på den här bloggen, men det här inlägget vette fan om det ens är någon idé att kommentera. Jag vet ju att det enda folk skulle skriva är : väx upp, skaffa ett liv, sluta tyck synd om dej själv.. bla bla bla. Sånt idioter slösar sin tid på.
Skriv det då, vad väntar ni på?

Jag kan svara redan nu. Jag växer, men det går så in i helvet långsamt. Jag önskar varje dag att tiden kunde gå fortare så jag kan få gå ut skolan snart fort som fan skaffa en taskig utbildning, fort som fan jobba några år, fort som fan gå i pension och jävligt, jävligt snart se en skrynklig spegelbild en dag innan graven.

Bra idé.. att skaffa ett liv. Hur gör man det?
Jag tror att mitt nya liv heter alkohol, då var det fixat.

Vad är definitionen på att tycka synd om sej själv? Om det är det jag gör nu så.. aa fan då gör jag väl det. Fast det är inte ett dugg synd om mej och det tycker jag inte heller egentligen. Jag är så jävla van vid att mitt liv går åt helvete så fort jag börjar le så jag har slutat tro att jag en dag ska kunna leva utan rädsla för att något ska gå åt helvete. Idag är en sån dag då jag insåg att jag inte har någonting egetligen.

Jag har 2 vänner och en halv familj.

Jag ska aldrig mer bli kär, jag ska aldrig mer ta ut lycka i förskott och hädan efter ska jag alltid se vad som kan gå åt helvete innan det hinner göra det så vet jag vad jag ska vara beredd på för jag vet ju det, jag får aldirg vara lycklig länge.

Jag skiter i vad folk säger, nu blir det alkohol

No more sunday

Jag jobbade till 14, jag kom hem jag sov resten av dagen. Jag önskar att jag inte hade vaknat

Problem med statistiken

Usch vad deppigt det är att kolla statistiken just nu. Jag tror att det är något fel på den. Alltså att den inte räknar alla besökare.

Tidigare har jag sagt att statistiken som ni kan se på min framsida på bloggen skiljer sej med 30 besökare åt fel håll. När det står 70 på bloggen har jag egentligen 100 besökare, engligt publishme.

Den senaste veckan vet jag inte riktigt vad som har hänt. Statistiken som ni kan se rör sej uppåt precis som vanligt, men den jag kan se står helt still. Ni kommenterar vissa inlägg och jag vet att ni kommer in och läser o.s.v. ändå rör sej statistiken inte uppåt, snarare neråt. Jättetråkigt. Så här ser det ut just nu
Ett exempel bara. Det är inte det bästa att ta ett sånt här exempel en lördagkväll. På tex. en vardag är det mycket större skillnad. Hade et varit tisdag hade statistiken legat på 70 och den som nu är 99 hade förmodligen legat på åtminstone 160. Men men, det är som det är

Jag tyckte bättre om blogg.se för några år sen , innan det blev jävla publishme. Det är fan bara problem nu.

Är det någon annan som har problem med statistiken, eller är det bara jag?


Förläng sexet

Kollade min mail igen, det droppar ner en hel del mail men jag tar ju inte upp alla i bloggen. Jag läste ett nyss som var från en tjej. Hon säger att hennes kille har det där problemet som vädligt många killar har och som dom flesta killarna upplever som jävligt jobbigt- För tidigt utlösning.

Klart det är jobbigt när tjejen förväntar sej hårt, snabbt och länge och sen kommer man efter 3 minuter. Besvikelse nr. 1

Tur att det finns hjälp då.Det här är en olja som ska hjälpa till att förlänga sexet.

Sängkammarolja

Oljan gör så att blodkärlen vidgas, vilket fungerar ungefär som en kukring när hela kuken är insmord ( 2-6 droppar ). Resultatet blir att blodet pumpar långsammare, något som ger fördröjd utlösning.
 Tjejer reagerar med ökad känsel i kontakt med oljan.

Ät för fan inte den här oljan.


Jag vet ine exakt vad oljan på bilden innehåller, så ät den inte för säkerhets skull. Ska ni hålla på med oralsex är det bättre att smörja in kuken efteråt. Vanligtvis tar det en liten stund innan man märker någon skillnad också, det kan vara värt att tänka på.
Jag tror, men jag är verkligen inte säker, att i princip den enda effekten av att suga av en kuk som är insmord i den här oljan är att läpparna domnar bort ett tag. Men det beror nog på vilken olja det är. Som sagt, jag vet inte vad oljorna innehåller för konstiga ämnen så om ni köper en, käka inte upp det då. Och om ni gör det och det händer något, skyll inte på mej då . Härmed avsäger jag mej allt ansvar .. Hmm, undrar om man kan säga så

Scorett

För typ ett halvår sen köpte jag 3-4 par skor i månaden.. jag förstår inte hur jag hade råd med det.. Det kanske är för att jag prioriterar att köpa smink nu. Jag vet inte, men för någon vecka sen hittade jag ett par skor i mina favorit skoaffär- SCORETT såklart- och kag bara måste köpa dom. Jag vet inte riktigt varför, men det var som att just dom ropade på mej.

 

                                  

Så ser dom ut.. Självklart mycket snyggare i verkligheten, men det tror jag att ni förstår. I verkligheten är klacken skinande silver. Riktigt snyggt.

899 kronor kostar dom och finns på Scorett

Vad tycker ni? Snygg eller ful?


Ofarligt att sola solarium

Jag hittade det här:

Lotta Nilsson arbetar på företaget Ultra Tan som tillverkar solarier:
"Det stämmer inte. Rapporten som WHO stödjer sitt beslut på - att lägga solarier i samma riskklass som solen, sill, arsenik och rött vin - är numera sågad av forskareliten eftersom den byggde på felaktiga grunder.
Cancerforskare som Professor Moan, Docent Pelle Lindqvist, Prof Giovanucci är alla överens om hur bra det är med D-vitamin för att motverka bl a cancer och blodpropp. Den viktigaste källan till D-vitamin är sol och solarier, enligt dem. Björn Ferry som läst in sig på forskningsresultaten kring solariesolning valde att sola solarium för att hålla sig frisk från förkylning osv. Han tog GULD!"Hoppas att det är sant! Fan vad lycklig jag skulle bli då  Dock känns det inte så trovärdigt att UV-stråling skulle vara ofarligt, men men önsketänkande önsketänkande.
Jag solar ju solarium ändå, men det skulle kännas lite bättre om man visste att man gjorde det utan risker för cancer. Får man cancer måste man ju hålla sej skyddad mot solen resten av livet, och jag som älskar att åka utomlands.
Önsketänkande, önsketänkande

Få henne att vilja ha sex igen

Jag fick ett mail av en kille som har ett problem med att hans tjej inte vill ha sex lika ofta som han vill. I många fall har ju killar ett större behov av sex än vad tjejer har. Jag säger verkligen inte att det är så i alla fall, jag vet gott och väl och har goda erfarenheter av när det är tvärt om .

 

Han frågade i alla fall mej hur han skulle göra för att få henne att vilja ha sex oftare. Jag vet inte om jag är rätt person att fårga om den saken egentligen, för jag är ju inte riktigt tjejen som säger nej till min kille... på den tiden då jag hade en *host* jag är inte tjejen som sa nej till min dåvarande kille. Men jag är tjej och jag vet gott och väl vad som fick mej att vilja komma till honom lite mer vissa gånger.

Det kommer från ett japansk ordsrpåk som lyder såhär:

Mannen är eld och kvinnan är vatten.
Mannens eld får kvinnans vatten att koka.

Det där kan säkert ha olika betydelser från person till person, men jag känner såhär  (och jag tror att många tjejer håller med mej) att det är "roligare" att komma till en kille som uppskattar det än som tjatar.

Låt mej ge ett exempel.

Du som kille har säkert använt den här eller liknande replik någongång:

- Varför vill du aldrig ha sex med mej längre?

eller

- Tänder inte du på mej längre?

Och ni som tjejer har säkert hört dom flera gånger, och shit vad avtändande det är. Kille med taskig självkänsla och dåligt självförtroende på samma gång. Killar, det är då den röda lampan blinkar!

Byt ut dom replikerna mot något i den här stilen istället:

- Du är så snygg att jag inte kan motstå dej

- Kom hit så ska jag...

O.s.v. Använd er fantasi för fan! Det är knappast jobbigt att säga en sån mening. Det kanske tar emot att behöva säga till en tjej att hon är snygg för att få ligga lite, stackars er, men är det svårt? egentligen. Tänk efter en gång till.

Tjat är bara jobbigt och jävligt avtändande, lek istället, få henne att bli nyfiken.

Tjejer drömmer ofta om olika "sexsituationer", i vissa fall är sexfantasierna starkare och återkommer oftare hos tjejer än hos killar. Använd er av det! Det är ett jävligt smart vapen som nästan ingen av er verkar veta om. Överraska henne och få henne att komma krypande till sängen.

 

Att hon inte vill ha sex beror inte på att du gör ett dåligt jobb. Ibland har man vissa perioder då man har så mycket annat att tänka på att man helt enkelt inte är kåt. Det kan vara allt från prov i skolan till att en nära släkting är sjuk, ni fattar vad jag menar. Sex kan lätt komma åt sidan och det blir inte bättre av att man som kille pushar för mycket. Ta det lugnt istället och fantisera ihop något nytt du aldrig gjort förut.

 

Om jag var kille och hade en tjej som hade tappat sexlusten och jag ville få henne att få tillbaka den skulle jag:

 

- Om man ska ses senare på kvällen, förbereda några timmar innan med lite porriga sms. Jag skulle försöka få igång hennes tankar genom att skicka dom porrigaste meningarna jag kunde komma på. Jag skulle i noga utvalda detaljer beskriva exakt vad jag ska göra med henne.

Om vi dessutom är tillsammans och har varit det ett tag bör jag veta en hel del om vad hon gillar, är hon tuff eller gilalr hon lugna misionären, vill hon ha det hårt, vill hon leka med handbojor och piskor eller bara ha det allmänt romantiskt med många kyssar.. Jag skulle fundera ut lite och sen skriva sms utefter vad hon gillar.

 

- Choklad, choklad, choklad. Choklad gör en inte bara glad, det gör tjejer kåta så in i helvete.. sägs det. Är man desperat är det värt ett försök. Jag skulle dra med henne till sängen och sukta henne med att lägga choklad på hennes mage och äta upp det. Det dröjer inte länge innan hon också vill ha choklad.. men vill ha det får hon komma och ta det.

 

- Överraskningar i all ära. Jag skulle inte vänta tills kvällen kommer och man har gått och lagt sej. Den typiska "sovscenen". Man ligger i sängen och jag som kille börjar hålla på med henne och får som svar:

- Inte ikväll älskling.

Och gnällande svarar jag

- Men så säger du ju varje kväll.

Och som varje kväll förlorar jag.

Nej, så skulle jag inte göra. Jag skulle till exempel hoppa på henne i hallen. Hon kommer hem och får en vild överraskning redan när hon kommer inanför dörren. Det beror i och för sej på hur hon är , men min tjej skulle gå igång som aldrig förr på det! (jag bestämmer att hon är sån nu)

 

- Förspel. Jag är ju kille precis som alla andra killar nu, och precis som dom flesta andra killarna har jag missuppfattat helt vad tjejer gillar med sex. Så nu ska jag göra det som inte många killar gör, jag ska tänka efter. Sanningen är den att många tjejer fullständigt älskar förspel. Själva in-ut-prylen är väl skön, men förspelet med allt smek och alla kyssar kan för många tjejer vara en riktigt härlig dröm. Tyvärr får man som tjej sällan uppleva det längre om man inte visar killen att man vill ha det så. Och killar vill ju gärna gå rakt på sak. Jag som kille tänkte ta det lugnt den här gången. Strunta lite i vad hon säger och bara visa hur mysig jag kan vara. Min hårde kompis får vänta lite längre den här gången.- Mitt sista tips är att göra saker tillsammans. Det behöver inte vara romantiskt. Baka bullar eller vad som helst. Att göra roliga saker tillsammans kan göra att mna hittar tillbaka till varandra och brukar sexet ge med sej tillslut. Bio är kanske inte det bästa ni kan göra tillsammans, men åk och bowla, spela badminton, plocka svamp, måla.. ypu name it. Det där var bara massa konstiga exempel jag kom på nu, utom bowling då det är ju inte så konstigt. Men gör allt man kan göra tillsammans, saker som får er att skratta och se posititvt på ert förhållande.

Haha, det är kul att spela kille alltså.  Nu försökte jag ge några små tips på vad tjejer drömmer om, men sällan får uppleva för att man inte vågar berätta om det.
Det är inte alltid så konstigt för jag ska tala om att tjejer kan tända på dom mest sjuka grejerna. Jag och mina tjejkompisar har genom alla tider diskuterad vad vi tänder på och herregud vad vi har kommit fram till konstiga saker ibland.
Det är lite pinsamt att ta tag i er killar och bara visa er vilka sjuka grejer vi tänder på, vi vill ofta att ni ska upptäcka det själva. Och när ni då kommer kväll efter kväll och vill köra missionären, som inte alls matchar våra drömmar, då blir det lätt tradigt. Det är absolut inte killars fel, det är brist på kommunikation. Och klart som fan att killar inte vet vad man vill om man varken visar det eller säger det.

Men därför är ett av mina starkaste tips att bara dra med tjejen och testa något helt nytt. 
Om inte ens det fungerar tycker jag att ni ska börja fundera på hur stabilt erat förhållande är.
Litar ni på varandra?
Har ni kul tillsammans?
Trivs ni med varandra?
Vill ni ens vara med varandra? 

Hårt, men sex är i många förhållanden en viktig faktor och fungerar inte det blir det lätt fel i andra grejer också. 
Snabbt exempel. Försoningssex, varje gång man bråkar känns det alltid så bra att knulla efter. Om man inte klarar av att ha sex med varandra kan bråken bli väldigt låååånga. 
Om inget av mina tips här fungerar ens i närheten av lite så tycker jag att ni ska sätta er ner och diskutera allting. Kanske går hon och trycker på en anledning men som hon aldrig fått tillfälle att berätta, och det kanske kommer fram om du som kille tar steget och frågar vad som är fel.  Hoppas att något tips hjälper. Go, get her tiger


Stuumpan svarar: Glidmedelhej, vart kan man köpa glidmedelmed smak förutom apoteket? hur mycket kostar det ungefäär ? btw, din blogg är as bra! puss!


Tack så mycket  Kolmplimanger blir man alltid glad av.

Glidmedel kan man hitta i precis alla sexshoppar. Jag har otroligt svårt att tro att man kan gå in i en sexshop utan att hitta glidmedel. Okej att det kanske inte finns dildos i precis alla färger men glidmedel i olika färger och smaker finns alltid. Om man bor i Stockholm finns det ett antal sexshoppar längs Drottninggatan. Jag har själv varit inne i nästan alla och samtliga har sexleksaker och glidmedel. Det finns en som bara säljer jävligt porriga kläder.. fast det är ju ingen sexshop. Bor man i Stockholm finns det också en i Hornstull. Jag vet att det finns en i Visby på Gotland och i Danmark finns det är jättebra i Köpenhamn, dock lite undangömd. Danmark är ju lite sådär.

Om man känner att man inte vill gå in i en sexbutik eller om man inte vet vart det finns någon går det alltid att beställa glidmedel från internet. Det är inte överdrivet dyrt och är otroligt lätt att hitta.
Självklart kan jag sriva ut några länkar på en gång så slipper ni leta

http://mysigare.se/store/catalog/index.php

http://www.amorspilar.se/

http://www.lustjakt.se/

http://www.kondomkungen.se

http://www.lekosmek.se/

Sådär. Jag hoppas att dom 5 länkarna räcker ett tag i alla fall.


Så får du orgasm

En av er läsare ville att jag skulle skriva om G-punkts orgasm.
Jag tänkte göra det nu när jag ändå bara sitter hemma och mår som jag mår.


Till att börja med är det väldigt många killar som känner sej dåliga när tjejen inte får orgasm, och tjejen känner sej i många fall tvungen att får orgasm för att inte göra killen besviken- fejkorgasm.
Det alla glömmer är att kvinlig och manlig orgasm inte är samma sak. 
Jag hittade en liten statistik källa står under
 • Alla kvinnor får inte alltid orgasm. En del kvinnor får orgasm för det mesta, en del bara ibland, en del inte alls. I en typisk undersökning fann man:
  • 15 % av kvinnorna fick orgasm varje gång de hade samlag,
  • 48 % fick orgasm oftast,
  • 19 % fick orgasm ibland,
  • 11 % fick orgasm vid enstaka tillfällen,
  • 7 % fick aldrig orgasm.
 • För de flesta kvinnor kan sex vara tillfredställande även utan orgasm. De sätter värde på närhet, intimitet, kramar och smekningar mer än de sätter värde på orgasm. I en undersökning där man frågade kvinnor varför de gillade sex, var det mest vanliga svaret emotionell intimitet. Och när man i samma undersökning frågade vilken händelse under sex som de gillade mest, var det fler som svarade införandet av penis i slidan, än som svarade att det var orgasm.
 • En kvinna kan fortsätta att ägna sig åt och njuta av aktivt sex även efter orgasm. En del kvinnor kan få mer än en orgasm efter varandra.
 • Källa: http://web4health.info

  Det var lite grundläggande bara. Jag letade upp den där informationen för att verkigen trycka på att den kvinliga orgasmen inte är det viktigaste i sexet, inte för dom flesta i alla fall.

  Det lättaste sättet för en tjej att få orgasm är genom att stimulera klitoris.  För dom flesta känns den igen som en liten pnkt, men den sträcker sej egentligen ganska långt. Klitoris stimuleras lättast av händer, med eller utan glidmedel och tunga. För dom flesta tjejerna är det bara en tidsfråga innan man får orgasm genom att stimulera klitoris.  För att uppnå g-punkts orgasm måste man först veta vart G-punkten sitter. Den hittar man ganska lätt genom att rakt på sak köra upp ett finger i fittan och känna runt lite. När man hittar en del som känns lite skrovlig, nästan som en liten bit sandpapper har man hittat rätt.
  Det kan vara rätt knepigt att stumilera G-punkten till orgasm och det tar tid innan man lär sej det (vissa lär sej aldrig). Det lättaste sättet och mest rekommenderade är att tjejen är över killen. På så sätt kan hon själv kontrollera rörelserna och stimulara sin G-punkt själv.

                                   

  Många tjejer har problem att stimulera G-punkten själva, eftersom det får en att känna sej jävligt kissnödig. Det där är en smaksak och man får känna efter vad som passar en bäst själv. 

  Något du kan testa som tjej
  En del tjejer måste koncentrera sina tankar på erotiska fantasier för att få orgasm. Dom fantasier som fungerar bäst för en kvinna kan upplevas som konstiga och bestå av aktiviteter som dom aldrig skulle göra i verkligheten. Att tänka "jag kanske inte kommer att få någon orgasm" kan förstöra möjligheten att få en orgasm.

  Om man inte får orgasm, vad kan det bero på?

  Fysiska orsaker:

  • Skador på centrala nervsystemet, ryggmärgen och perifera never, t.ex. till följd av olyckshändelse, tumörer eller multiple sclerosis.
  • Läkemedel.
  • Hormonella anomalier.
  • Kirurgisk operation.
  • Otillräcklig inlärning: För lite övning genom onani.
  • Trötthet.
  • Depression.
  • Bristande kunskaper om den egna kroppen.

  Psykologiska orsaker:

  • Oförmåga att koncentera sig och ta emot kroppsliga upplevelser.
  • Bristande koncentration på sig själv under kärleksakten.
  • Önskan att till varje pris uppnå orgasm.
  • Se på sig själv från ett avstånd och bli distraherad av detta.
  • Bli distraherad av stress, speciella tankar, etc.
  • Negativa minnen.
  Sociala orsaker:
  • Inte få den typ av stimulering som behövs för att uppnå orgasm.
  • Otillräcklig säkerhet, trygghet, respekt, kommunikation.
  • Erfarenhet av smärtsamma händelser på det sexuella området.
  • Alltför stark fokusering på partnern.

  Källa för orsaker: http://web4health.infote

  Nu vet ni i alla fall lite om vad g-punkts orgasm är.
  Med en halvtaskig bild försökte jag visa vart g-punkten sitter, men det är lättare om ni bara trycker in ett finger och känner lite själva. Den är inte så svår att hitta om man koncentrerar sej lite.
  När ni väl har hittat den kommer ni antagligen fatta att det är rätt svårt för en kuk att komma åt och stimulera den hela tiden. Man får helt enkelt testa sej fram och ha lite tålamod, tyvärr finns inget facit på hur man gör, bara små tips som kan underlätta.

  Och killar kom ihåg att orgasm inte alltid är viktigast för tjejen. Även om ni killar älskar att se tjejen komma så är det inte alltid höjdpunkten för en tjej.
  Men vill ni hjälpa henne att få orgasm ska ni lyssna på vad hon vill. Det tar er ett steg längre.
  Enligt undersökning är det bara 1 av 10 tjejer som kommer varje gång dom har sex. Det kan vara värt att tänka på. 1 av 10, släpp pressen. Orgasm ska kännas naturligt


  ...

  Grattis, du lyckades. Nu kan du sitta och rulla tummarna ett tag...


  Stoppa Kissie

  Jusste. Jag kom en sakt. Igår när jag skulle skriva klart min labbraport i skolan skulle jag söka på google vad som kan stoppa amylas aktivitet.
  Jag gick in på google för att skriva just "stoppa amylas". När jag hade skrivit stoppa kom dessa sökresultat upp
  Haha , ibland förstår jag inte hur männikor orkar slösa tid av sitt liv på en enda riktigt korkad människa som ändå
  inte kommer vara ett skit om några år.

  Iblnad kan man ställa sej frågan, vem är mest patetisk, Kissie som håller på så omoget som hon gör eller människor som orkar engagera sej i det omogna hon gör?

  Lördag  Usch jag mår riktigt dåligt nu. Jag får väl se hur många inlägg jag orkar skriva.

  För en timme sen var jag så trött att jag inte orkade titta på skärmen. Jag försökte sova en timme men mitt konstanta hostande höll mej vaken. Jättelyckat. Jag är inte precis pigg nu. Man kan till och med se på mej i klippet att jag är riktigt hängig

  Sjuk

  Hej
  Det är fredakväll och jag ligger hemma och hostar, as förkyld. Hipp Hurra!
  Imorgon börjar jag jobba klockan 8, ännu mer Hipp Hurra!

  Just nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Jag måste vila upp mej lite.

  Hörs om ett tag igen


  Analsex


  En av er läsare ville att jag skulle skriva om analex. Eller jag är rätt säker på att fler av er vill, men bara en sa något.
  Här kommer några rader i alla fall.
  Analsex är en sån där grej som man antingen älskar eller hatar första gången man gör det. Oavsett när man gör det lär man lära sej något. Jag lärde mej att det där är ett hål där det ska komma ut grejer och inte in. Vissa lär sej att dom kommer av det och andra lär sej att det helt enkelt inte var deras grej.
  Oavsett vad är analsex en grej som många vill testa, och det är väl inte så konstigt med tanke på alla porrfilmer som spottas ut varje dag.
  Nu tänkte jag bara ge några tips för att lyckas så bra som möjligt med analsex.  Det absolut första man ska tänka på är vem man gör det med. Speciellt om man är tjej. För en kille är det mest in ut, in ut och antingen är det för tight eller så är det inte det.
  För en tjej är det så oerhört mycket mer än då.
  Om man som tjej har analsex första gången med en kille man inte känner kanske han inte alls är speciellt snäll. Om han kör på som ingenting kan man räkna med att inte kunna sitta ordentligt på minst en vecka. Se till att du, som tjej, kör första gången med antingen din pojkvän eller en kille du verkligen litar på och vågar säga till. Om det inte känns bra är det viktigt att man vågar säga nej.
  Jag tycker att det här är en av dom viktigaste punkterna att tänka på, eftersom analsex oftast gör jäävligt ont första gången.. och några gånger till.

  Det andra man ska tänka på är att ha gott om bra glidmedel. Det hade inte jag. Jag och snubben körde med matolja. Ni kan ju tänka er hur det blev, bajs blandat med matolja fresh!  Glidmedel finns i olika former och uteseende, med eller utan smak och i olika konsistenser. Det spelar egentligen ingen större roll vilken man väljer första gången, huvudsaken är att man inte snålar med det. Efter ett tag kommer man hitta sin egen favorit.

  Det tredje man bör tänka på är att använda kondom. Det här tipset ger jag framför allt till er killar. Det är inte för att tjejen kan bli gravid, för det är praktiskt omöjligt men alltså testa någongång att trycka upp ett finger i röven (on ni inte redan gjort det) och kolla hur fingret ser ut när ni tar ut det. Tänk er då att eran kuk ska ännu längre in i en röv.. and guess what, vi tjejer skiter också  Var beredd på att:
  - Det kommer göra jävligt ont
  - Det kommer stinka skit i hela rummet


  Den bästa ställningen att köra för det här är nog Doggy. Då slipper killen se tjejens minst sagt osexiga ansiktsuttryck också.
  Man kan köra missionären analt, men det är inte lika lätt.

  Det finns en riktig konsekvens för tjejer med analsex och det är att ringmuskeln kan gå av, vilket innebär att man inte kan skita ordentligt förrän den har läkt. Den är ju väldigt elastisk, eftersom den är gjord för att kunna vidga sej när dom största korvarna ska ut , men om det mot all förmodan skulle hända med någon kille som är riktigt elak är mitt tips att du inte har kjol på dej. Mjukisbrallor och en blöja är nog den bästa outfiten om det skulle hända.

  Jag vill inte avskräcka er som inte har testat analsex. Självklart ska ni testa det, se bara till att göra det när ni är helt redo.
  Att vara redo för analsex är inte samma sak som att vara redo att ha sex. Fittan är ju gjord för att ha en kuk i sej, det kan jag säga att stackars analen inte är. Analsex kräver lite mer övning och tålamod än vad vanligt sex gör. Det gör antagligen ont för dom flesta i början och det beror på att analen är väldigt tight och ringmuskeln är ihopdragen när man inte ska göra nummer 2.
  Som sagt, det gör ont, men många lär sej att tycka om det och det sägs att flera tjejer till och med kan komma av analsex. Faschinerande, själv klarar jag inte av det.

  Och for sure. Du kan inte bli gravid av analsex. Analen är inte på något sätt bunden till livmodern.

  Stuumpan svarar: Till Johan  Trodde att alla på den här sexkunskapsbloggenvisste att att Cumshot = Ejakulation.

  För övrigt var den där svarttaxin eller civilbullen en ytterst seriös förfrågan. Hellre ett "Nej tack."


  Johan, missuppfattar jag allt när jag gissar att du blev irriterad eller ledsen?? I sånna fall får jag väl ta tillbaka allt. Självklart vill jag ha din svarttaxi och allt vad det innebär

  Musik


  Hairstyle

  Hej

  Tänkte börja dagen med ett videoklipp. Idag handlar det om mitt hår. Haha, vissa dagar är jag verkligen brudig


  Stuumpan svarar: frågestund

  vilken skola går du i?
  Svar: Thiroldsplans gymnasium

  har du facebook?
  Svar: Finns det någon som skulle svara nej på den frågan?  Jag har facebook men jag är inne max en gång om dagen om ens det. Jag hatar communities. Jag har dom jag vill snacka med i mobilen. Communities gör folk osociala och tråkiga. Som idioter sitter folk inomhus och "snackar" framför en dator, istället för att gå ut och ha kul. Det där är något jag aldrig kommer kunna förstå.

  vad heter carre?
  Svar: Jag har fått den frågan några gånger nu. På den tiden (haha vad gammal jag låtr) då jag var tillsammans me honom, ville han inte att man skulle säga hans namn. Jag tror att han har ändrat sej nu, men jag respekterar det han sa till mej sist och kan inte svara på frågan. Men jag har med all säkerhet skrivit ut det i bloggen. Under våran kategori. Det vore konstigt om jag inte har gjort det. Jag tycker att hans riktiga namn är så fint 

  Vilken är din favoritgrönsak?
  Svar: haha morot tror jag.. eller njae gurka är det nog. Så jävla gött. Gurka och morot

  hur får man g-orgsam ?
  Svar: Jag antar att du menar g-punkts orgasm (känner inte till någon g-orgasm) Den frågan kan jag svara på i ett inlägg, lite mer utförligt än vad jag kan göra nu. Det blir lite för mycket text då. Skriver upp det på min "mentala lista" över saker ni vill läsa om och så fixar jag det

  Vill du ha svarttaxi (inte av mig)?
  Svar: Haha SJÄÄLVKLART ! Kan man få lite kuk också när vi ändå är igång? Grattis till den typ dumaste frågan

  Do you like cumshots, and where do you prefer to be cumed on?
  Svar: Bäst för dej att du inte kan ett ord på svenska för då... helvete vad du äcklar mej alltså. Jävla NORTH VIKTIGPETTER. Du har gått liiiiite för långt. Nog för att lite dirty talk kan vara lite dirty ibland men du är fan äcklig. Vad jag gillar hit eller dit behöver du inte veta. Säger jag det till dej kommer du ha bonge resten av livet och inte fan får du ut något av det.

  Två frågor: Hur många snoppar har du haft i din slida och hur mycket sperma har du svalt?
  Svar: Haha, jag ska försöka att vara ärlig. Jag räknar inte och det beror på att jag tycker att det är löjligt med alla som räknar. Om jag är 50 bast och har varit gift i 30 år och då bara haft sex med 3 personer och aldrig varit otrogen skulle människor antagligen garva. Men är det så jävla konstigt? Om man gifter sej när man är 20 och har haft sex med 2 personer och sen bara har sex med den man är gift med sen i 30 år är det inte så konstigt att listan inte blir lång. Jag tycker att vi ska räkna antal omgångar istället för då slår jag nog dom flesta i min ålder några gånger om. Igenomsnitt har jag nog knullat ca 3-4 gånger om dagen i 2 år.
  Men du Olle som ställde frågorna. Jag tänkte ge dej en liten kuggfråga.
  Jag blev av med oskulden när jag var 15 och sen hade jag för hållande i 2 år. Jag har precis blivit singel och inte haft sex med någon sen jag blev singel. Jag var aldrig otrogen ändå har jag knullat med 6 personer, hur gick det till?

  Som svar på fråga två har jag svalt förlösning. Om en kille inte ber snällt eller på ett jävligt porrigt sätt tvingar mej, sväljer jag inte en droppe. Inte hittills i alla fall. Det av flera anledningar.
  Hoppas du är nöjd med dina svar

  Vem är snyggaste kändiskillen enligt dig? ;)
  Svar: Shit vad svårt. Jag vet inte om jag kan välja en! Några av dom snyggaste är nog Channing Tatum, Chad Michael Murray, Andreas Wilson, Ben Afflec.. aa jag skulle nog komma på några till. Men dom + lite bad guys. 

  Följer du några tv-program, isf vilka?
  Svar: ICA-reklamerna. Dom är jävligt bra. Men det är nog det enda jag följer  Jag kollar hellre på en film än på tv. Sen har jag ju en hel box med Sex and the City hemma. Det är ju en tv-serie.. räknas det?

  Favoritplagg?
  Svar: Gosh vad svårt. Jag gillar ju baslinnen från Gina. Man kan matcha dom till allt. Lackleggins är också en gåva från Gud och jeansleggings! Det skulle jag säga om jag inte fick välja allt som finns.

  Har du något husdjur?
  Svar: Nu ska jag avslöja något om Stuumpan som ni kanske inte visste. Jag älskar djur! Speciellt vovar. Jag vet inte när jag träffade en hund senast som inte gillade mej. Jag och Mattes hund tex. Vi kommer nästan bättre överens än vad jag och Matte gör. Jag har haft husdjur, men jag har inget just nu. Jag har en lillebrorsa och det räcker gott och väl

  Fest eller hemmakväll?
  Svar: Ytterligare en svår fråga. Jag en partypingla och en hejare på att ställa till en riktig fest. Men det beror mycket på årstid. Under sommaren är det high life dygnet runt och under vintern vilar jag gärna upp mej med mysiga filmer och en pjkvän som är bra i sängen. Jag behöver ju samla krafter inför sommaren. Men det här är min första vinter som singel på några år så jag trivs inte så jättebra med hemmakvällar just nu. Fest får vinna just nu. Men jag har definitivt inget emot hemmakvällar. Det är bara att jag är på fel humör för sånt just nu

  Har du bra betyg?
  Svar: Haha det skulle jag nog inte vilja påstå. Det var bättre i 9:an. Jag har ett IG nu som jag ska jobba bort med någon idiotisk komplettering. Sen har jag G i resten och några enstaka VG:n.

  Vad vill du göra efter studenten? Plugga vidare, resa, jobba?
  Svar: Jag har flera planer. En av mina drömmar en jag var liten är att resta utomland och jobba som bartender på någon mysig bar. Min stora dröm i livet är att bli polis. När jag går ut gymasiet har jag ett år på mej att göra vad jag vill innan man får söka till polishögskolan. Jag tror att jag kommer jobba som en tok då och sen resa.

  Vilka är din favoritfilmer?
  Svar: Så mycket som jag glor på film kan jag knappast välja en. Men en film som berört mej mycket och som jag tycker är jävligt vacker är Dagboken. Den finns i mitt huvud nästan jämt. Ett antal andra sköna filmer som jag gillar är Heratbreak hotel, Wanted, heartbreakers, weddingcrashers, Marley & Me, Taken, Strandvaskaren, Beckfilmerna kan jag helt utantill, Ondskan.. aa haha jag känner att jag skulle kunna hålla på ett tag. Jag är filmälskare så är det bara

  vad tänder du på hos en kille? Både utseende och personlighet!
  Svar: Äntligen en lättare fråga. När det kommer till utseende tänder jag på en kille med snygg rygg och snygg mage. Han måste ha brunt hår och vara längre än mej, helst ska han ha en gosig rumpa också. Men brunt hår och längre än mej är endra riktiga kraven. Att vara längre än mej är i och för sej inte så svårt  Om man är 1,65 ser man ner på mej redan  Jag tänder som fan på vältränade killar, men det ska inte vara för mycket. Jag vill ju ha honom för mej själv.
  Personlighetsmässigt tänder jag på en kille som vet vad han vill och ser till att han får det. Killar som ger upp är avtändande för då fattar man precis vad dom är ute efter. Jag vill att killen ska vara dominant i sängen och visa vad han vill och om han visar mej kärlek och ger mej den värmen jag behöver kommer han ganska snabbt att upptäcka hur enkelt man kan ha både tjej och dessutom göra lite som man vill. Fler drag i personligheten som jag gillar är killar som är ärliga och inte behöver ljuga för att kunna göra det dom vill, killar som inte behöver flera tjejer för att kunna känna dej manliga och killar som är stolta över det dom har och gärna visar det också.

  när blev du av med oskulden?
  Sar: Jag hade precis fyllt 15. Den händelsen nämner jag inte gärna men det finns ett avsnitt i kategorin Novellen om du verkligen är intresserad av hur jag blev av med oskulden

  Vad hände med carre? ni var så söta ihop och plötsligt bara försvann han
  Svar: Jag tänker, återigen, respektera att han inte vill att man nämner hans privatliv, men jag kan väl säga kort att han flyttade hem. Nu lever han ett nytt liv med, vad jag förstod, en tjej... fast det betyder väl att han har henne och minst 4 tjejer till. Han är inte så söt som du tror, tyvärr.

  Hur långt var ditt länsta förhållande och med vem var det?
  Svar: Mitt längsta förhållande varade i ca. 1,5 år och det var med Mr. Carre

  Vem var bäst i sängen, carre eller henning? :P

  och vem var bäst att ha förhållande med?
  Svar: Haha dagens roligaste fråga. Jag är inte sån som jämför människor men Carre lär nog bli ledsen om jag säger att Henning var bättre, eftersom jag snodde Hennings oskuld och Carre hade övat i flera år innan han träffade mej.
  Haha nej men jag skiter i vem som blir ledsen. Det är solklart att Carre var bättre. Ni skulle bara veta hur många timmar vi har spenderat sammangaddade. Herregud. Räknar man ihop alla timmar lär det blir månader sammanlagt. Vi var två riktiga kaniner vi, men vårat sexliv var gudomligt så. Man fick ju lixom passa på. All good things come to an end.
  Vem som var bäst att ha ett förhållande med kan jag nog inte svara på. Henning hade typ bara idiotiska sidor. Jag vet inte om han hade någon bra. Men så mycket som Carre sårae mej har nog ingen sårat mej. Men måste jag svara på frågan är det rätt slklart även det här. Carre och jag hade otroligt bra stunder tillsammans då vi skrattade mycket och gjorde saker, vi skapade minnen på ett helt annat sätt än vad jag och Henning gjorde. Dom glada dagarna med Carre är nog något jag alltid kommer sakna. Henning är bara ett jävlit fult namn.

  Rosor är röda, violer är blå.
  jag känner inte dig men jag älskar dig ändå

  Stuumpan, vill du gifta dig med mig?
  Jag är en kille på 20 ,1.86 lång. jag har magrutor ljusbrunt hår
  Du tycker säkert att jag är sjuk som kollar din blogg då och då men jag verkar ju inte vara den ända. Svårt att låta bli när det är du som skriver. rolig , söt och extremt sexig!

  Vad gäller min kukstorlek (det är du säkert intressrad av) så kan vi väl tadet över en fika. vad säger du?
  Svar: AAW otroligt gullig kommentar. Den är säker oseriös som allt annat skumt jag får, men oavsett vad så värmde den. You sounds like a hottie to me  Men jag har slutat med blinddates, sorry.

  vad tycker du om din skola?
  Svar: Jag varken gillar den eller ogillar den. Det finns mycket som skulle kunna bli bättre, men dom jobbar väl på så gott dom kan. Lärarna är pungkulor hela bunten, typ.. inte alla men dom flesta. Men vi åker i alla fall till Rom i en vecka  Men jag tror att om jag hade fått välja om hade jag nog inte valt THG. Men jag är otroligt glad att jag träffade Emilia och Roya


  Slut på frågor. Slut på svar.
  Fan vilken tid det tar att svara på alla frågor varje gång


  Twilight

  Alla  grova Twilight-fans bör nog skippa det här klippet  (Ni kan nog inte se det roliga i det på samma sätt, eller vad vet jag?)


  Dagens outfit

  Nu är jag nyduschad och nyrakad, så len, ren och fin
  Dagens outfit blir det nu först då


  Haha, jaa jag ser min mage. Jag får nog sluta dricka så mycket alkoläsk eller svanka mindre  ♥ Lackleggings- Gina tricot
  ♥ Långt grönt linne- Gina tricot
  ♥ Bälste- Gina tricot
  ♥ Zip- Gina ticot
  ♥ Uggs- Eurosko
  ♥ Väska- Belle
  ♥ Jacka- Vero Moda

  Fan det börjar bli tråkigt att alla kläder kommer från gina hela tiden. Jag får nog sluta köpa så mycket smink och börja kolla mina garderober istället

   


  Later

  Jag ska bara duscha snabbt, sen kommer dagens outfit, svaren på frågorna och lite annat smått och gott

  Deep Forrest

  Hej
  Nu är jag hemma och har tid att skriva några inlägg. Jag såg att det har kommit några kommentarer på frågestunden. Jag ska kolla igenom det om en stund

  NU tänkte jag först visa dagens make

                  
  Allt kommer från Make up store om jag inte skriver något annat


  ♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
  ♦ Loose powder Milk
  ♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
  ♦ Eyeprimer clear
  ♦ Ögonskugga Maybelline
  ♦ M/S Zone
  ♦ E/D Strict
  ♦ E/D Bmboo
  ♦ E/D Panic
  ♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
  ♦ Ögonpenna Snowflake
  ♦ Ögonbrynspenna H&M
  ♦ Mascara Masterpiece

  Frågestund hos Stuumpan

  Jag vet inte hur många inlägg jag kommer hinna skriva imorgon under dagen och så, och jag har en lång dag framför mej med mycket att göra. Jasg tror att jag ska köra brum brum på kvällen också.

  Jag kör igång en frågestund så har ni något att göra när ni kikar in här. Ställ en fråga om ni har lust, annars är det bara hoppa, men undrar ni något speciellt är det ju ett utmärkt tillfälle att fråga, eftersom jag inte alltid hinnr med att svara på era frågor som ploppar upp då och då


  come here chappie

  Nu blev issa trött. Jag får skriva om analsex imorgon istället. Jag måste verkligen sova nu, jag tror att jag sover för lite.

                                      

  Han ska sova med mej inatt... fast då måste han nog låna en handduk först


  Sex

  Sorry grabbar, men det blir 3D nu  Den här ställningen är precis lika lätt som alla andra jag tipsar om. Om jag får lägga in några subjektiva meningar skulle jag vara negativ och säga att den här ställningen är tråkig och det är för lite närhet och fysisk kontakt.
  Men jag ska ju inte vara subjektiv utan objektiv så testa på.

  Beautiful words  Tyckte att den var fin bara

  Invisible

  Dagens make då.
  Ni får ha lite överseende med att bilderna sucks idag. Men men, så kan det bli ibland.

  Skrivs inget annat kommer som vanligt allt från Make up store

  ♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
  ♦ Loose powder Milk
  ♦ Brunpuder- vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
  ♦ Eyeprimer clear
  ♦ E/D Strict
  ♦ Ljuslila ögonskugga, ljusrosa ögonskugga MaxFactor
  ♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
  ♦ Ögonpenna Snowflake
  ♦ Ögonbrynspenna H&M
  ♦ Mascara Masterpiece
  Do you wanna have...?

  Efter mycket dividerande fram och tillbaka här borta, om sminkbilder (först tänkte jag visa, sen kom jag fram till att dom var för dåliga och nu tänkte jag visa dom minst dåliga bilderna ändå)
  har jag bestämt mej för att det får komma i nästa inlägg

  och nu får jag visa min kreativa sida istället


   

  Do you wanna have..  ..with me?


  Videoblogg de Stuumpan

  Hej

  Jag är hemma från teatern nu.. eller jag kom för ett tag sen.

  Nu tänkte jag först lägga upp klippet som jag lovade, och sen blir det dagens make, antagligen lite sex och kanske knåpar jag ihop inlägget om analsex som en av mina läsare efterfrågade

   

     Woho, jag blir lika glad varje gång jag ser att stillbilden blir så underbart vacker

  Stuumpan svarar: Kontakta mej

  Skriv ut din mail så man kan kontakta dig!

  Jag har en speciell mail för mina läsare, där ni kan ställa frågor om bloggen eller om annat. Jag är egentligen öppen för det mesta. Blir det för mycket eller om jag känner att någon stör mej på ett eller annat sätt med trakasserier eller annat kommer jag blocka den personen. Mycket enkelt för mej, det är jobbigare för er att adda om mej hela tiden bara för att trycka ner mej.

  Min bloggmail är till för er som vill komma i kontakt med mej  av seriösa anledningar.

  Det går bra att adda på msn eller slänga i väg ett enkelt mail
  2 videoklipp

  Jag och Roya sitter ju hemma hos henne just nu och vi har inget att göra, då blir det lätt såhär:  Det finns dagar då jag faktiskt skrattar åt mej själv. Dom kommer inte så jätte ofta.. några gånger i veckan


  Tant Agda made my day

  Hej
  Jag är hemma hos Roya just nu och jag tänkte börja dagen med ett skratt. Watch this  IP- adressen avsjöjar det mesta om vem det är som har skrivit kommentarerna.

  Jag gillade den där med jordbävningen, det var riktigt kul. Jag och Roya driver för fullt om det just nu, eftersom hon råkar stå och sminka sej . Haha

  Nej, helt ärligt. Jag vet inte vad som är mest patetiskt
  DU som är så löjligt jävla besatt av min blogg att du måste skriva 9 kommentarer som skriker avundsjuka.
  Eller jag som TROR att jag kan så mycket om sex fast jag är oskuld och som är en sån jävla ful fjortis som tror så bra om mej själv.

  Min blogg är uppskattad, skaffa en egen och gör det bättre själv. Jag tror inte att du kommer lyckas. Men lev på min framgång, det verkar du ju göra bra

  En sak undrar jag bara. Du skriver att jag är 92:a (det vet jag i och för sej redan, men tur du påminde mej jag kanske hade glömt) men jag undrar bara HUR GAMMAL ÄR DU SOM ENS ORKAR LÄGGA NER TID PÅ MEJ!?

  ÅH , är jag dåligt på paint! Shit nu fick du till det, blev så jävla sårad.. Men du det där är gjort i photoshop och I don't give a fuck om det blir snygget eller fult.

  Vart fick du att jag tror att jag vet allt ifrån? Har du scannat hela min blogg eller? GOSH du är verkligen besatt.
  Du får tycka vad du vill om mej, men du är nog det mest patetiska jag någonsin har haft att göra med.
  Och jag hoppas som fan att du är 93:a, 94:a eller 95:a annars tycker jag riktigt synd om dej.

  Nej nu har jag lagt ner tillräckligt mycket tid på dej. Men keep going, det här var roligt. Men om du vill såra mej bör du förflytta dej lite mer än en dator, ett tips bara

  Förlåt Roya..

  .. Men vet inte om du någonsin kommer förstå det här.
  Du har blivit sårad, du har fått ditt hjärta krossat, du har hatat allt men har du någonsin tappat hoppet?

  Dom säger att hoppet är det sista som lämnar människan. I sånna fall är jag närmare död än levande just nu.

  Du kallar mej alkis, och du anar inte hur mycket värre det är att höra det från dej än från någon annan.
  Jag skiter fullständigt i vad folk tror, tänker och tycker om mej, men när du säger att jag börjar bli alkoholist skär det. Jag vet inte vad jag ska göra.

  Jag har inget hopp och inga drömmar kvar. Jag leker.

  Jag ser ingen mening med livet just nu, jag bara vet att i mitt liv existerar det så jävla mycket idioter för nära mej. Jag vet inte om jag klarar av att leva med att människor inte kan låta mej vara i fred när jag vill och jag vet inte om jag klarar av att se människor fatta idiotiska beslut.

  Förlåt Roya, förlåt att jag gör dej besviken. Jag hatar bilden du har av mej just nu. Men jag vet inte vad jag hatar mest, bilden du har av mej eller att vakna varje morgon och fatta att jag fortfarande lever.

  Det är gott och det tar mej bort.
  That's all I'm asking for.


  Kissie goes Stuumpan  Härligt, nu kan mitt älskade ex blanda ihop mej med Kissie på riktigt. Det gjorde han ju så duktigt för några månader sen. Nu kan det till och med bli såpass verkligt att folk tror att han på riktigt blandar ihop oss, eftersom hon har köpt en likadan bh som mej och nästan har lika stora bröst som mej. Den lilla skillnaden på oss är väl att jag har en normal näsa, äkta bröst, äkta hår, äkta läppar, en tatuering i svanken, mindre fötter och piercingar här och var och dessutom är jag blond medan hon numera är brunett.. men det är väl lätt att blanda ihop oss ändå.

  Nej fan vad elak jag var nu. Usch jag blir en riktigt bad person när jag dricker . Fy på mej

  No, she didn't

  Vill man har något gjort får man göra det själv


  Guys, take your chances, before it's too late

  Imorgon är det tisdag. Jag skulle egentligen ta en sväng till Filip då , men det verkar som att han bangar. Trist för det hade varit kul, jag behöver nog någon som får mej att skratta lite nu. Men jag tror att han är lite rädd för mej  Jag vet inte varför, men han läser ju min blogg så något har väl skrämt honom.

  Stackarn, jag känner igen det där.

   

  Det var samma sak med Matte. Matte är en kille jag har känt i typ 5 år. Han försökte med mej på alla sätt. Och nej det handlar inte om sex, inte bara i alla fall . När han fick chansen tog han inte den, jag gissar att han blev rädd eller så var jag helt enkelt inte värd att slänga tid på. Jag vet inte.
  Han ångrade sej efter ett tag, och då var det försent. Jag hade kille och var inte beredd att ge upp mitt förhållande för honom. I 2 år gav han inte upp. Han ringde mej, skrev på msn och tjatade som fan. Klart , han tog ju det lugnt. Han var ju inte jobbig , mer än att han fick mej att längta efter att vara singel ibland.

  Just nu gör Filip samma grej. Hoppas att han inte ångrar sej bara, för det lär ju vara försent då. Det finns en kille där ute. Jag vet inte vart han är eller hur jag ska hitta honom, men den dagen jag hittar honom...


  Måndag, fucking måndag

  Hej

  Förlåt för absolut inga inlägg idag. Jag ska korka upp någonting gott här och sen ska jag väl lyckas få iväg några.

  Helt ärligt har jag inte haft ork att blogga. Egentligen har jag inte haft tid heller. Jag vet inte längre vad jag ska skiva. Jag känner mej iaktagen frå precis alla håll. Överallt sitter folk som jag absolut inte vill ska läsa min blogg, och läser den.

  Jag ska göra ett försök nu


  Hur gick det för er 08:or i morse förresten?

  För mej tog det 2 jävla timmar att komma till skolan. När jag var nästan framme sms:ade Roya och sa att vi inte hade några lektioner. Jippie! Vi käkade lunch och sen åkte vi hem till mej.

  Totalt värdelöst

  Jag stod i Brommaplan i 1 timme. Jag lovar er, jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. När jag äntligen kom till Fridhemsplan och bussen åkte tillbaka så jag kunde gå av i Thorildsplan, hade jag fortfarande inte "tinat". Jag har aldirg haft så ont i mina tår och jag har aldrig känt att jag har varit så nära köldskador.

  -23 grader på Brommaplan i en timme en jävla måndagmorgon, som om det inte var tillräckligt att det var måndag morgon.

   

  Nej jag är hemma imorgon, det där gör jag inte om igen


  Musik  Haha fan vad man dunkade till den där för några år sen. Det värsta är att jag fortfarande kan den utantill, typ. Lite rostigt uttal kanske

  Angående min statistik

  Vissa av er säger att min statistik går neråt

   

  Antar att jag har helt fel uppgifter då... Haha

  Jag tyker nog att min statistik har tagit ett kliv uppåt, men det är ju jag . Suck, nur har vi rett ut det också.


  Stuumpan svarar: Analsex

  Hej
  Jag kom hem från gymmet för en stund sen, det är därför jag inte har uppdaterat på några timmar. Ett tappet försök att plugga, gym och solaruim, det tar några timmar det.

  Nu börjar jag faktiskt bli trött, men min dag är inte slut än. Jag har lite grejer jag måste fixa innan jag får sova.
  Innan jag gör det ska jag bara svara på en läsarfråga

     Kan du inte skriva lite om analsex? Har aldrig provat men börjar bli lite smått nyfiken...

  Många är vi nyfikna på analsex och att prova saker vi inte testat tidigare eller hur?
  Jag antar att ni alla redan vet vad jag tänker svara.
  Sjävlklart kan jag skriva lite om analsex! Kul att någon lägger märke till att jag väldigt sällan nämner ämnet. Jag ska nog kunna fixa ihop ett eller flera riktigt bra inlägg om det, det svåra blir att vara objektiv. Jag varnar för att det finns risk att jag kan råka nämna några egna upplevelser, men ibland måste man nog det för att kunna förklara saker på bästa sätt. Jag offrar mej för laget lixom.

  Nej men självklart jag kan skriva lite om det. Hur man gör, hur det känns, vad man behöver o.s.v. Det blir nog ett nytt trevlig projekt från Stuumpan

  Nej tack

  Ungefär såhär bra går det för mej att plugga idag:  Hurra för stuumpans abitiösa sida!


  Tänker över allt

  Tack för era förslag när det gäller min funderingar kring bilderna. Det är riktigt svårt, eftersom jag tycker att det blir lite mer liv i bloggen om man har bilder än om man bara skriver en länk. Jag ska tänka över allt och försöka komma på en lösning.

  Dom förslagen jag har fått av er är i och för sej bra

  Musik


  Söndag

  Godmorgon godmorgon

  Jag har sovit ut för första gången på flera månader. Jag var hemma igår, fan vad konstigt det kändes. Men det var nog lika bra. Illamåendet och trötthetn tog tillslut över.

  Nu sitter jag, denna härliga söndag, och gör ett gott försök att plugga. Fortfarande inte min grej. Ikväll ska jag nogförsöka dra mej iväg till gymmet. Det var en vecka sen jag var där. Usch jag kommer rulla fram om jag fortsätter såhär

   

   


  Stuumpan svarar: Porr

  Jag skulle vilja reda ut en sak till  seriöst det blir för mycket. det finns porrsidor! jag kan inte ens kolla din blogg hemma, fan mamma tror ju att jag kollar på porr.

  Det gäller givetvis alla synpunkter på min sexdel som blivit lite mer naken. Jag förstår att många reagerar som personen som skickat kommentaren jag nu svarar på. Jag själv tycker att det är för mycket. Jag säger det igen som jag sagt så många gånger förut. Ni efterfrågar saker och jag levererar det ni vill ha.
  Det är bra att ni kommer med kommentarer om ni tycker att något är dåligt. I många fall kan jag skära ner på saker. Men det här är svårt, eftersom det är så många som vill ha mer av det, men samtidigt tycker jag att det ger min blogg en helt annan bild än vad jag vill ge, och dessutom vill jag att alla ska kunna läsa min blog utan att känna obehag.

  Jag själv känner att det är lite för mycket, så jag håller med många av er. Men bland mina manliga läsare verkar det där vara det enda som underhåller dom. Jag lägger upp någon bild någongång ibland, det är inte så ofta. Jag ska tänka över det hela mer, men samtidigt är det ju ni som styr det här bloggen mest.

  Den 8:e februari gjorde jag en undersökning angående detta och såhär svarade ni:

  Det är en rätt klar majoritet som vill ha mer, men samtidigt måste jag ta hänsyn till dom 30% som inte vill se sånt. Text och fula bilder på mej kan man lätt bläddra förbi, men många upplever det där som stötande. Och personen som skrev kommentaren har rätt i en sak- det finns porrsidor.

  Jag håller med alla. Jag driver en blogg som inte liknar någon annan. Jag har med lite av varje och mitt mål är att försöka få alla att hitta något som intresserar dom.

  Nu vet ni lite mer om det här i alla fall. Jag hoppas att ni förstår att det är lite svårt för mej att bara rakt av ställa mej på en sida.


  Stuumpan svarar: Otrohet  Är du inte rädd för pojkvännen ska vara otrogen?

  Jag ska försöka att inte skriva att för långt svar nu. Jag tycker att det är kul att någon frågar en sån sak för jag har funderat på det ibland.

  Till att börja med har jag ju ingen pojkvän, men då jag hade en kan jag ärligt säga att det fanns perioder då jag var rädd att han skulle svika mej eller vara otrogen.

  Svartsjuka och rädsla för att sånt ska hända hör ofta ihop med dåligt självkänsla. När man har dålig självkänsla och ser ner på sej själv, inbillar man sej lättare att man aldrig blir bra nog för en kille. Hur mycket man än försöker kommer man aldrig bli tillräcklig för honom i sina egna ögon. Det, om något, är otroligt oattraktivt och ökar oftast risken för att killen ska vara otrogen.

  Jag var rädd att min kille skulle vara otrogen. Jag hade otroligt starka känslor för honom och jag visste att många andra tjejer skulle kunna gå genom eld och vatten för att få spendera en kväll med honom.. eller det var vad jag trodde i alla fall. Såhär efteråt kan jag väl se att jag trodde det för att jag själv tyckte att han var så underbar. Han blev ju det för att man hade så starka känslor för honom. Visst fann det tjejer som ville ha honom, men någonstans måste man inse något otroligt viktigt:
  Om han är med just dej är det ju något han gillar mej just dej. Har ni dessutom varit tillsammans ganska länge är han antagligen rätt fast i det speciella med just dej.
  Den andra viktiga saken som jag lärde mej då jag jobbade på min självkänsla var att en kille som är otrogen mot mej är inte värd mej.
  Jag förtjänar bättre än en som är otrogen.

  Det är nog mitt mest ärliga svar. Jag var rädd ibland, men ju starkare jag blev i mej själv desto mer insåg jag mitt eget värde. Då blir allt som en bra cirkel där man som tjej blir mer attraktiv. En tjej eller en kille som ser ner på sej själv och hela tiden är svartsjuk och orolig att partnern ska vara otrogen, är det inte många som vill ha. En person som är stark i sej själv och vet sitt värde är oftast mer intressant.

  Otrohet händer, men det kommer närmre om man fokuserar på den och tänker för mycket.

  Idag är jag så pass stark att jag vänder ryggen till killar som behandlar mej som skit. När jag ska göra något med någon kille kollar jag alltid (det har jag gjort i alla tider) om han har tjej innan. Jag vet hur det känns när ens kille är otrogen. Det gör så jävla ont och jag skulle aldrig vilja bidra till att en annan tjej får känna hur jävla ont det gör.


  Trött

  Ikväll är jag hemma och slappar. Jag är för seg för att gå ut någonstasns.
  Jag har precis satt igång en film här så det blir nog en del inlägg nu. Jag ska bara orka skriva, det är nog det jobbigaste just nu


  En dag på stan med Indi

  Hej
  Lesen för dålig uppdatering, ikväll blir det nog mer för jag mår tillräckligt illa och är tillräckligt frusen för att inte gå ut ikväll.

  Igår kväll blev det inte riktigt som jag hade tänkt mej, men vi hade kul ändå. Jag var hemma hos John med Indi, Böna, Emilia, Josan och Fanny.

  Jag kom hem tidigt i morse, precis som vanligt. Sen åkte jag och jobbade några timmar senare och efter jobbet åte jag in till stan och träffade Indi.

  Gissa vad vi gjorde, haha  ... Käkade på taco bar såklart  Haha

  Först fick han följa med mej till Kicks och köpa en mascara. Tur för stackarn att jag har lite tunnt på kontot nu en vecka innan lön annars hade han fan fått följa med mej och shoppa


  Kom över din kärlek- 3

  Godmorgon godmorgon
  Jag sitter i skolan just nu. Helt otroligt att jag är uppe såhär tidigt på morgonen. Lite stolt är jag i alla fall för det är den första svenskalektionen jag orkar upp till på hela terminen.

  Jag tänkte bara slänga upp videon ni efterfrågat.

  Observera att att jag hade en dålig dag av flera orsaker. Jag berättade om en av anledningarna men jag klippte bort det innan jag la upp klippet på youtube.  Som sagt, det blev som det blev. Hoppas något av tipsen är bra i alla fall


  På jobbet

  Testar att skriva lite från mobilen. Jag är inte så jävla duktig på det så jag testar mej fram lite

  På jobbet

  Hej. Just nu sitter jag i personalrummet på jobbet och väntar på att det ska bli dags att jobba några timmar. Det har varit en väldigt lång dag för mej idag . Först har jag varit i skolan sen kvart över 8. Efter skolan åkte jag till körskolan och nu ska jag jobba. Tur att man har allt på en dag annars hade jag ju inte hunnit med att göra något annat. Men jag klagar inte, jag är rätt nöjd med tillvaron just nu:-) Vi hörs när jag komme hem

  Att knulla på toaletten

  Till killarna som ville ha lite mer live då  Killar, gillar ni att knulla på toaletten? Sitta lite halvt bekvämt på en kall toalettstol och låta tjejen sköta grovjobbet.

  Vill ni har mer livegrejer får ni fan komma fram ur garderoben och avslöja lite intressanta saker här, jag är nyfiken vettni


  Att knulla på toaletten, som på bilden
  Är det en rak eller slak?


  Ni vet vem jag är .. creeeepy

  Hej
  Nu kom jag precis hem igen här. Börjar bli lite smått trött så jag ska väl snart börja ta bort sminket och sen sova några timmar.
  Sorry guys för att filmen fortfarande inte finns uppe. Jag har försökt korta ner den lite, men det går i princip inte. 8 minuter lång är den, men för er som är intresserade lär det inte bli jobbigt att kolla på. Enda grejen är väl att dagen idag har varit en otroligt låg och deppig dag för mej. Först nu på kvällen tinade jag, eftersom vi fixat lite roliga planer för fredag. Hoppas det blir av.

  Filmen är i alla fall på G men det kommer ta ett tag till. Den kommer antagligen inte vara uppe förrän imorgon. Men för er som har efterfrågat den här filmen är det kanske inte helt fel att ha något att längta efter.
  Vad vet jag?

  Förlåt till alla grabbar också som spänt suttit och väntat på att få se lite B-porr. Jag får väl för eran skull, tjejer också förstås, lägga upp en bild strax.
  Det är bara att jag har lite svårt för det där.

  För varje dag som går inser jag mer och mer att större och större del av västerort läser min blogg. Jag måste helt ärligt börja tänka på vad jag lägger upp.
  Dels för att jag inte har någon lust att det går massa idiotiska rykten om mej
  men också för att bilden av mej inte ska förändras.

  Av respekt försöker jag också hålla mej till en blogg som ska gå att läsas av alla utan att man ska må illa när man klickar in. Men jag vet ju att ni är en hel hög kåtbockar allihop så..

                                                   Ni önskar, jag levererar
                                                      That's stuumpans lag.

  Later

  Nej nu ska jag ut ett tag. Det blir sex när jag kommer hem, och så ska jag kolla hur det går för min video också.

  Puss och kram

  Nytt från Make up store

  Jusste vet ni vad jag fick göra igår?!  Jag shoppar ju så ofta på Make up store att dom numera å två ställen känner igen mej när jag kommer gående. Framför allt på ett ställe, där kan vi stå och snacka i evigheter jag och tjejerna.

   

  Så igår fick jag den stora äran att se Make up stores nya vårkollektion innan den ens kommit upp på hyllorna  Det var faktiskt jättekul. Klart jag köpte två grejer med en gång, så 4 nya grejer kom jag hem med

     ♣ Lila eyedust - 135 kronor

  ♣ Ljusrosa eyedust- 135 kronor
  ♣ Cypershadow - 135 kronor
  ♣ Cybershadow - 135 kronor


  Vårkläder från New Yorker

  Igår gjorde jag ett försök att lägga upp bilder på allt som jag shoppade igår. Det gick inte sådär jättebra, så jag gör ett nytt försök idag.
  Jag har inte orkat använa PS för det tar så lång tid så jag slänger upp lite halvtaskiga bilder. Ni får se hur allt ser ut när jag har det på mej sen istället. Lite nya vårkläder från New Yorker fick det bli.

                     ♣ Topp- New Yorker- 169 kronor
               ♣ Jeansleggings - New Yorker - 269 kronor
                    ♣ Tee - New Yorker - 139 kronor
                   ♣ Väst - New Yorker - 199 kronor

  Onsdag

  Nu är jag hemma. Jag orkade inte hitta på något efter skolan utan jag åkte direkt hem. Struntade i chokladen gjorde jag också. Jag kom på att jag måste vara stark och stå emot ibland, annars kommer jag rulla fram snart.

  Jag har precis spelat in en video som ni ville ha. Den blev lång, lite för lång kanske. Jag håller på och laddar in den i lapen nu så jag ska väl kolla på den och försöka klippa ner den lite. Jag hoppas i alla fall att ni gillar den. Det handlar, återigen, om hur man kommer över någon man har varit tillsammans med länge. Ni har bett om det, så det är 100% för er skull  Själv tycker jag bara att det är roligt om ni uppskattar det och om jag kan hjälpa människor.


  Någon i skolan som vill ta en snabbis?

  Haha.. skämt förstås. Jag vet att ni är många THG-are som klickar in här en del, så det kanske är bäst att jag förtydligar att det där var ett skämt  En enkel ställning i alla fall. Intim och mysig. Gillar man ögonkontakt fungerar allt ställningar som den här fina fisken. Många killar klagar på att tjejer ha en tendens att bara ligga där som döda paddor. Jag förstår att dom inte gillar det, det skulle inte jag heller göra om jag var kille. Den här ställningen fixar till det hela lite i alla fall. Genom att klamra fast benen runt killen kommer han känna lite mer närhet och intimitet. Tänk dock på att itne klamra fast dej för hårt, för då blir det rätt svårt för honom att röra sej ordentligt, självklarhet för många men inte för alla. Eftersom benen är lite pressade mot huvudet kommer man som tjej upp lite och det gör att han kommer in ovanifrån och oftast kan komma riktigt djupt. Det är något som killar måste tänka på. Längs in är inte samma sak som skönast.

  Nej nu hinner jag inte skrva mer. Testa ställningen. Den är jävligt skön. Lite tråkig om man frågar mej, men skön. Själv ska jag springa iväg och vara en duktig samhällsvetare höhö.
  Att njuta av livets goda saker i bitar

  Hej

  Det blev sent igår så det blev inga fler inlägg. Just nu är jag i skolan och ska snart börjar min sista lektion.

  På vägen hem ska jag hämta ut ett paket och sen kanske kanske kanske jag ska köpa med lite choklad hem . Jag vet att jag inte borde men jag njuter av det goda i livet just nu. Choklad, shopping, smink, ett bra jobb, vänner och en bra familj. Det är typ allt jag har. Det är ju inte precis lite, det tar sin tid att njuta av allt så jag tänkte börja med choklad idag . Haha fan vad luddig jag är nu, precis som vanligt. Packad i skolan, det är bra grejer det.

  Time för samhällskunskap, yeeeah

  Later


  Utgång

  Måste ut snabbt bara

  Videos by Stuumpan

  Under tiden som absolut ingenting fungerar här, kan jag slänga upp två videos som jag gjorde idag.  Lika charmig som vanligt.  Dansen börjar bli lite tjatig nu, men jag lovar att det var sista gången ni behövde sen den.

  Dansen är till alla som får mej att fälla en tår ibland eller som helt enkelt bara fuckar upp hela stämningen i mitt huvud. På ren svenska- Dansen och några extra fingrar är till er som jag helt enkelt inte tål. Grattis till lite attention


  Shopping i Södertälje

  Då var det dags att visa upp det som jag har bränt bort månadens pengar på... typ.

  Det har varit en jävligt tuff månad. Jag började med att betala körskolan och lägga undan mina tusenlappar till Spanienresan, resten har jag haft kul för.

  För första gången på länge är det en tresiffrig summa när jag kollar på kontoutdrag. Höhö, jag låter mortskämd, men jag jobbar och förhoppningsvis förtjänar jag mina slantar. Jag har ju precis blivit fast anställd, så något bra gör jag väl tydligen.
  I och för sej är det väl svårt att göra dåligt i från sej när man jobbar på ett ställe med så underbart härliga människor. Vi är som en enda stor familj

   

  Anyway..

  I lördags brände jag skallen igen. Fast på ett snällt sätt den här gången. Det var ingen annan person i spegeln, nej inte den här gången. Jag vet att jag skriver luddigt, men jag tror att ni förstår mej.

  I söndags jobbade jag kväll så jag slaggade i Södertälje och innan jobbet blev det lite shopping. "Bra-att-ha-grejer" ni vet.  Allt är från H&M


  Svar på två kommentarer

  Hej

  ¿Cómo estáis?

  Den här kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mej. Efter många och långa samtal kan jag väl säga att en och annan person kan dra åt helvete. Kvällen har alltså varit.. livlig. Om jag får uttrycka det själv. Jag hade tänkt läsa min 40 sidor geografi och vara en duktig THG-are, men nej. Det blev lite annat.

  Jag tänkte i alla fall göra som jag har lovat, jag börjar med att svara på två kommentarer och sen rullar jag vidare med dom senaste dagarnas shopping. Damerna först, sen får killarna sitt.
  Anonym: Tack för din kommentar, verkligen. Jag uppskattar när ni skriver en kommentar och berättar vad ni vill ha mer av. Självklart kan jag försöka mecka ihop fler inlägg om hur man kommer över killar. 2 stycken har jag redan gjort (finns under kategorin; killar), men med lite fantasi och egna erfarenheter ska jag nog kunna fixa några fler. Jag är bättre på att hjälpa andra än mej själv så om det finns något specifikt du eller någon annan vill ha hjälp med kan ni antingen skriva en kommentar i bloggen och beskriva det hela, eller så tar ni det med mej anonymt genom mail eller direktkontakt på stuumpan@live.se

  Jenni: Jag önskar att jag visste vilken typ av videos du menar. Jag kan väl avslöja lite lätt att jag har en underhållande videoídé på gång och jag tror att den kommer uppskattas av flera av er. Det skulle  vara bra om du skrev en kommentar till och beskrev vilken typ av videos du menar. Menar du "Hej bloggen idag har jag gjort..."? eller tips? allmänt galna grejer?  o.s.v

  För övrigt kan jag väl upprepa återigen att det när NI som bestämmer vad som ska finnas med på den här bloggen, ni önskar och jag levererar. Säger ingen något fantiserar jag ihop inlägg själv och försöker mixa så att det ska passa alla, och som vanligt på ett så underhållande sätt som möjligt

   


  Be right back

  Inläg kommer snart. Jag håller på och pluggar Geografi till imorgon. Jag har ett litet läxförhör på 40 sidor + anteckningar. Hemskt!

  Men jag kommer med några roliga inlägg snart, det blir dagens shopping (det blev en del den här gången), jag tänkte svara på era frågor, någon video kommer upp och sen för alla kåta människor där ute ska jag väl försöka göra mitt bästa för att tillfredställa även er, as always.

  Later guys

  Chatta med Stuumpan

  Ni har väl inte glömt att ni kan chatta med mej då och då? Om jag inte är inloggad är det bara hiva iväg ett mail, om ni inte vill kommentera i bloggen.


  Sex  Ganska lik missionären, eller en omvänd sked. Den är enkel, men om jag ska vara lite subjektiv (för en gång skull) är det inte ställningen jag rekommenderar mest. Den är skön, visst precis som dom flesta ställningarna, men det är svårt för killen att komma riktigt djupt och ofta ligger han på tjejens ena ben, vilket gör jävligt ont efter ett tag.
  Fördelen med den här ställningen är att man har fria armar att smeka varandra med.  De när också lätt att börja med, om man vill börja "snällt"

  Car- for some wonderful moments  Roadtrip har sina fördelar


  Det blir kanske fler inlägg senare, nu ska jag börja göra mej i ordning här för att sticka ut och köra bil ett tag.
  ..

  OOPS HAHAHAHAHAHA

  Makes me smile  Haha ett typiskt skämt om stuumpan får välja


  Fredagens outfit

  Nu tänkte jag lägga upp min outfit som jag hade i skolan i fredags. Haha när jag tänker efter minns jag inte ens vad jag gjorde fredagkväll.

  Jo, jusste jag var med Emilia!

                   

                                         ♥ Lackleggings- Gina tricot
                                          ♥ Långt linne- Gina tricot

                                            ♥ Bälte- Gina tricot

  En riktig Gina tricot- outfit haha


  Nattens lagar

  Jag grät mej till sömns i natt, för förtsta gången på länge. Allt började så simpelt. Jag letade som en idiot efter mammas passerkort till jobbet, men kunde inte hitta det någonstans. Efter över en timmes letande gav jag upp och av utmattning la jag mej i sängen. Det var antagligen mitt känsliga tillstånd som fick mej att gråta, jag har inte sovit ordentligt på länge. Tårarna rann i alla fall, i flera timmar. Jag grät över besvielsen, svartsjukan, värjen i mina ben, mitt svaga psyke, avundsjukan, flykten och längtan efter att bli älskad på riktigt.
  När jag gråter gråter jag över allt på en gång. Det är mörkrets tortyr.

  Anledningen till att jag ligger kvar i sängen på morgonen är att jag inte vill gå upp. Mina dagar är en enda lång flykt från allt. Men jag flyr hellre under dagarna, låter människor förolämpa mej, såra mej, jag går hellre till ett jobb och får otroligt mycket skäll för allt jag gör, än ligger i mörkret och låter det bestämma över hur jag ska må för stunden.

  Roya säger att jag börjar bli alkoholist. Jag förnekar det. Men när man är rädd för både dagen och natten och när man flyr för att slippa tänka, när man är så otroligt trött på sej själv och på att natten ger en mörka tankar med bilder av knivar och död, då är det inte konstigt att man längtar efter smaken av att se en annan person när man kollar sej i spegeln..


  Min eyeliner från Smashbox

   

  För er som missade det finns den på Kicks och kostar 230 kronor

  Betyg:

  Bra, snygg, lätt att använda, kladdar inte, rinner inte. Jag är supernöjd med den. Dock får den ett litet minus för pris och innehåll. 230 spänn är inget studentpris direkt. Det hade det varit om burken hade haft ett innehåll på en dl men nu är det ju inte riktigt så. Man får snåla helt enkelt. Tur att jag har mitt jobb. Maxbetyg är 5 min eyeliner får:


  Ska försöka gottgöra er

  Förlåt, förlåt, förlåt 1000 gånger om för en jävligt dålig uppdatering under helgen.

  Jag har en mängd förklaringar på varför.. eller nej det kanske jag inte har , men några har jag nog.
  Just nu är jag otroligt sliten och behöver sömn. Imorgon blir det nog ingen skola för min del. Jag tänkte försöka vara duktig och plugga lite hemifrån, ha ha.

  Några inlägg ska det nog kunna bli,

  Anonym: Frågestund ska jag nog kunna fixa. Det borde jag ha tänkt på, men hade ingen aning om att jag skulle uppdatera så dåligt den här helgen

  Sara: I will be back  Jag har inte precis en miljon läsare men dom jag har tänker jag inte sluta underhålla

  Johan: Med respekt för läsare som inte vill se porr i min blogg kommer det nog vara torrt ett tag till, men jag ska nog kunna fixa fram något som du kanske gillar, tillsammans med resten av grabbarna som läser min blogg. Duger inte det rekommenderar jag alla tusentals porrsidor som internet erbjuder

   

   

   


  Later

  Ingenting fungerar här just nu, sorry dudes men det blir nog inget bloggande på en stund

  Dirty Love

  Hej
  Jag tänkte börja med dagens make up idag och som vanligt är bilderna tyvärr inteh elt rättvisa men ni får tänka att det är snyggare i verkligheten. Om ni gillar bilderna skulle ni definitivt gilla det i verkligheten.

  Idag firade vi alla hjärtans dag i skolan också så jag tog tillfället i akt och skojade till allt med lie hjärtan i plytet. Jag ville ju använda mina fina hjärtan från Make up store.  Såhär såg det då ut, och som vanligt kommer allt från Make up store om inget annat anges:

  ♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
  ♦ Loose powder Milk
  ♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
  ♦ Eyeprimer clear
  ♦ M/S Dita
  ♦ E/D Sassy
  ♦ E/D Lollipop
  ♦ Glitter Red heart
  ♦ Lim Lash Grip
  ♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
  ♦ Ögonpenna Snowflake
  ♦ Ögonbrynspenna H&M
  ♦ Mascara Masterpiece

  Ja, jag har ingen mixin liquid än så det fick bli lim  Egentligen funkar det precis lika bra  Körde på gröna ögon , eftersom lila framhäver dom .


  En sexnovell för killar

  Elevrådets ordförande 9
  Författare Palpet
  Källa: sexnovell.se

  Den här är nog framförallt skriven för killar.

  Tiden gick fort och det var nu bara en dag kvar till jag skulle åka tillbaka till min egen skola. Det hade varit en händelserik tid och jag hade Olgas överraskningskväll kvar att se fram mot. Jag hade fått inbjudan att vara i idrottshallen klockan sex och var där punktligt. I idrottshallen hade Olga gjort i ordning en stor säng av hoppmadrasser, mitt i salen. Den var cirka tre gånger tre meter stor och fylld med kuddar. Runt sängen stod bord med flaskor, frukt och godis. Jag fick sätta på mig ett lakan och lägga mig i sängen, där jag såg ut som en grekisk gud.
  Olga kom in och satte sig bredvid mig i sängen.

  -Har du det bra? började hon
  -Jag ligger skönt och jag ser fram emot kvällen
  -Jag tror inte du kommer att bli besviken
  -Det tror inte jag heller
  -Du styr och bestämmer, säg vad du vill, med vem du vill eller vad de ska göra. De är alla här frivilligt och de ser nog fram emot det här lika mycket som du. Du har gjort dig känd hos alla för att vara en sexgud, så det var därför du fick ligga så här, som en grekisk gud.
  -Tack, Olga
  -Jag har så mycket att tacka dig för vad du gjorde för mig på din skola

  Olga böjde sig ner och kysste mig, våra tungor möttes och vi lät dem jobba mot och med varandra en lång stund. Hennes hand greppade min kuk och med orden, nu börjar vi storkuk, lämnade hon mig.
  Så tändes strålkastare upp och en dörr öppnades. Från dörren strömmade ett långt led av tjejer, alla klädda i färgglada bikinis. De ställde sig på en lång rad framför mig. Var och en hade ett nummer målat på magen. Fån ett till trettio. Så trettio tjejer. Hur skulle jag klara det här?
  Jag kände igen flera från skolan, tjejer jag hade lagt märke till av en eller annan anledning. Mest för att de var snygga, sexiga eller både ock. Jag visste bara namnet på en av dem och egentligen inte det heller, för det var en av trillingarna och jag kunde inte se vem av dem det var. Men jag tänkte jag börjar med henne. De brösten vill jag ha hos mig ikväll och få känna på igen och se igen.

  -17, ta av dig din bikiniöverdel.

  Trillingen satte händerna på ryggen och knäppte upp sin överdel och blottade sina fantastiska bröst. Lika fasinerad blev jag nu också. Hur kan man ha sådana bröst?

  -Ta av dig bikinibyxorna också

  Hon gjorde det och stod där, en av trettio, alldeles naken.

  -Kom, sa jag

  Utan ett ord lämnade hon gruppen och kom fram till mig i sängen. Hon kröp upp och la sig bredvid mig. Vi gav varandra en lätt kyss och jag greppade direkt bägge brösten med mina händer och smekte de fantastiska topparna. Lika härliga som sist och jag kände att jag kunde smeka dem hela kvällen

  -Jag vill att du stannar hos mig hela kvällen, viskade jag
  -Javisst min gud, viskade hon tillbaka
  -Du har de mest fantastiska bröst jag sett och känt
  -Tack
  -Vem av trillingarna är du?
  -Elina, vi drog lott om vem som skulle få komma ikväll och jag vann. Alla ville gå
  -Alla ni tre?
  -Nej alla på skolan, så Olga har haft uttagningar. Bara de snyggaste tjejerna, med de bästa kropparna fick komma och vi var uttagna alla tre.
  -Jag förstår det
  -Tack
  -Så stanna här bredvid mig, låt mig smeka dig lite då och då
  -Får jag inte knulla?
  -Jo alla ska få det, om jag bara klarar av det
  -Vad bra, för jag är så kåt, hela jag brinner i kroppen och jag vill känna dig i mig
  -Vi hinner, men vi väntar lite
  -Alla har haft den här veckan på sig att hetsa upp sig för i kväll. Man fick själv välja om man ville vara återhållsam eller förbereda sig på annat sätt
  -Hur har du gjort?
  -Jag har inte knullat eller onanerat eller någonting sedan vi var tillsammans. Varje dag har jag smekt mig lite och tänkt på dig, men bara så mycket så jag har blivit rejält kåt, utan att komma. Och nu är jag som en tickande bomb
  -Kan du vänta en liten stund?
  -Ja bara jag vet att jag inte behöver vänta hela kvällen
  -Vi tar lite annan upphetsning först

  Jag lämnade Elinas bröst och vände mig mot gruppen. Tittade ut över de 29 som var kvar och jag såg att Olga verkligen gjort ett bra jobb med att hitta så otroliga tjejer. Den ena vackrare och sexigare än den andra. Dags att gå vidare. Nummer 10 var lång och kraftig. Säkert en vältränad idrottare.

  -10 ta av dig allt och kom hit

  Sakta klev hon ur sina kläder och kom naken fram till mig i sängen. Fasta bröst, som gungade lätt när hon gick, helrakad fitta och en rund fast stjärt. Hon kröp fram till mig på sängen och jag gav henne en kyss samtidigt som jag lät mina händer glida över hennes muskulösa rygg och ner till skinkorna. Jag kramade de fasta skinkorna, medan vår tungor lekte. Så lät jag tungan lämna hennes mun och sakta ta sig ner för hennes kropp. Jag slickade halsen, ner över axlarna, ner mot brösten. Läpparna smekte bröstvårtorna på de stora fasta brösten och jag lät tunga slicka topparna på bröstvårtorna. Händerna hade nu lämnat stjärten och jag klämde bägge brösten med dem i stället. Jag hörde hur tian började kny och jag fortsatte ner över magen och till springan mellan de fasta vältränade låren. Tungan gled fram och tillbaka längst springan som då öppnade sig mer och mer och snart var jag inne i hennes inre. Jag smekte vidare upp och ner, stannade vid fittöppningen och lät tungan gleda allt längre in, så fortsatte jag uppåt till jag nådde klitorist, som jag smekte vidare med tungan. Hon börjad nu kasta sig fram och tillbaka och jag förstod att hon började närma sig en orgasm. Hennes lår klämde ihop om mitt ansikte och hennes händer tryckte mitt huvud hårdare och hårdare, mot fittan. Näsan smekte nu hennes blöta och svullna klitoris, medan min tunga jobbade i hennes vida öppning. innan det var dags att komma, ville jag tränga in i henne. Så jag slet mig loss, satte mig på knä, mellan hennes särade ben. Den fuktiga öppna fittan skrek åt mig att komma och jag lyfte lakanet och blottade min kuk och så trängde jag direkt och hårt in i henne. Jag drog ut kuken helt, lät den glida längst springan, lät ollonet smeka hennes klitta och så tillbaka med kuken in i henne igen. Elina smek henne över brösten, viskade jag och hon var inte sen att lyda. Hennes små händer kramade tians bröst och jag körde kuken hårt ut och in. Det tog inte många juck förrän hon skrek ut sin orgasm. Hela kroppen skakade och spände sig. När orgasmen slutat drog jag ut kuken och la mig ner över henne och kysste henne.

  -Tack, viskade hon. Det är sant som alla säger att du är den bästa knullaren i världen
  -Du är fantastisk du med och vilken fantastisk kropp du har
  -Snälla en gång till
  -Jag ska klara av alla, så även om jag gärna vill, måste jag fortsätta
  -Jag förstår
  -Så om du går tillbaka när du orkar och ställer dig på din plats, så får vi se om det blir mera
  -Får jag onanera när jag står där nere?
  -Självklart, det får du gärna. Jag skulle uppskatta det. Jag hör dig gärna få flera orgasmer

  Så lämnade hon mig och Elina i sängen och jag sträckte ut mig och bad ettan och tvåan komma. Det var två rödhåriga tjejer. Bägge ganska korta, med väl rundade former och bägge hade väldigt stora bröst. Med bikini på sig kröp de upp bredvid mig Varsin kyss och sedan tog jag av dem överdelarna på deras bikinis. Fyra härliga bröst blev synliga och jag smekte dem med mina händer. Den ena hade mindre och fastare bröst, medan den andras var fylligare och lite mjukare. Bägge var härliga att smeka och bägge slöt sina ögon och verkade njuta av att bli smekta över och på sina bröst.Jag nöp i deras bröstvårtor och snart var alla fyra bröstvårtor stora och pekade ut från deras bröst.

  -Vänd er om, bad jag och ställer på alla fyra.

  De gjorde så och deras bikiniklädda bakar var vända mot mig. Jag ställde mig bakom dem och förts tjejen till vänster blev av med sina bikinitrosor och så den andra. Jag greeppade tag om deras skinkor och smekte de hårda spända kullarna. Mina fingrar gled in mellan deras lår och jag smekte deras fuktiga fittor. Med fingrarna smekte jag deras springor, deras klitorisar, jag stack in ett finger, två fingrar i deras fittor och lät fingrarna glida in och ut. Jag lät ett fingar glida in i anus på dem och så med tummen inne fittorna smekte jag dem snabbt, snabbare och snabbar ut och in.

  - Kom, sa jag till Elina, slicka henne mellan skinkorna, medan jag knullar den andra.

  Elina var snabbt på plats och hade snart sitt ansikte nere mellan skinkorna. Jag såg hur hennes tunga smekte stjärtskårans botten och hur tungan cirklade runt anushålet. Under tiden hade jag tryckt in min kuk i fittan och knullade hårt och snabbt. ett finger hade jag i anus och stötte det med samma takt som kuken ut och in. Elina och jag bytte plats, jag knullade den andra också med ett finger i anus, medan Elina slickade stjärt och anus på den andra. När vi bytte ännu en gång, kom henne jag knullade och när vi sedan bytte igen, kom även den andra. Jag drog ut min kuk och la mig på rygg i sängen, medan jag så de två med sina vickande stjärtar ta plats på golvet igen.

  En av tjejerna på golvet, nummer 19, hade jag spanat in på skolan. Hon måste tillhöra de allra snyggaste och sexigaste på skolan. hennes långa ljusa hår som alltid varit knutet i en lång svans över ryggen, var nu utsläppt. Jag kunde ana att hon hade härliga bröst. de spände ut i bikinin på ett helt annat sätt än vad de gjorde på de andra. Hon hade en rund stjärt, vilken jag hade beundrat i hennes tajta jeans under veckan. Jag var glad att Olga valt ut henne. Nu kände jag att jag ville se och känna mer av henne. Jag bad henne komma, men innan att hon klädde av sig. Hon började med underdelen och när hon började dra ner byxorna vände hon sig om, med stjärten mot mig. Byxorna gled över de runda skinkorna och när hon så böjde sig för att trä dem över fötterna blottade hon hela sitt inre. Jag såg in mellan hennes rosa, fuktiga läppar och hennes fitthål öppnade sig, liksom hennes anushål. Så vände hon sig, jag njöt hennes rakade fitta, där blygdläpparna stack ut genom springan och sa välkommen med din kuk. Jag vill ha den här och bli knullad. Så knäppte hon av sig överdelen och hennes fulländade bröst sprätte ut. Det är inte ofta man ser sådana bröst, stora, fasta och uppåtsträvande. Brösten spände rakt ut men gjorde också en böj uppåt. Jag hade haft rätt att hon hade väldigt speciella bröst. Nu fick Elina konkurrens. Bröstvårtorna var styva och förstärkte bröstens uppnosighet. Så kom hon till mig, naken och mycket vacker och väldigt sexig. Det första jag gjorde innan jag kysste henne, var att smeka brösten. Så fasta och så härliga med bröstvårtorna som stack i mina handflator. Så en lång tungkyss och jag kände att det snart var dags för mig att klä av mig lakanet. Kuken spände under tyget och det såg ut som ett rest tält i sängen. Men först ville jag njuta lesbiskt. Två så vackra tjejer, i min säng med så fantastiska kroppar och så fantastiska bröst.

  -Jag vill att du Elina börjar med att slicka henne till en orgasm och sedan byter ni. Jag ligger här och njuter av er.
  -Visst, sa Elina direkt

  Nitton la sig på rygg, med särade ben, medan Elina kröp ner mellan benen. Nittons bröst pekade rätt upp och jag lät en hand glida öven dem. Så fasta, så sköna, jag smekte och klämde, medan Elinas tunga svepte runt i fittan, som låg öppen och vacker. Det här var mycket och jag visste nu att jag inte skulle klara av att hålla mig hela kvällen. Jag behövde snart få släppa en sats, men inte ännu. ett tag till skulle jag klara av. Jag viskade till tjejerna, att säga till strax innan de skulle komma, så skulle de få byta tunga mot kuk. Nittons andhämtning ökade och jag såg hur kroppen spändes allt mer.

  -Snart kommer jag, viskade hon vänd mot mig

  Elina slutade slicka och i en stöt trängde jag djupt in i hennes trånga fitta. Jag kände hennes muskler krama min kuk och hur hon spände hela kroppen, samtidigt som hon skrek högt, när orgasmen skölde över henne. Elina la sig på rygg och nitton dök ner mellan hennes ben. Det tog inte lång stund innan Elina bad henne sluta och när jag trängde in i henne, kom hon. Hon tryckte sina ben över mig och jag kände hennes naglar borra sig in i min rygg. Det tog lång stund innan orgasmen ebbade ut och jag fortsatte att stöta min kuk i henne, medan svallet efter orgasmen la sig.

  -Ni kan stanna här bägge två, sa jag. ligga på varsin sida om mig
  -Visst
  -Jag skulle behöva lite dricka och lite frukt.
  -Varsågod, de matade mig med druvor och chokladbitar
  -Klä av mig, bad jag och de var inte sena att lyda.

  Nu låg jag naken på rygg med en massa kuddar bakom mig och blev matad av två skönheter, medan jag njöt av bikiniklädda tjejer och nakna tjejer framför mig. Min kuk var nu gigantisk och sprängfylld. Jag kunde inte klara det här längre, jag måste komma.

  - Be trean komma hit, klä av henne, smek henne och sedan vill jag att hon rider mig, sa jag till tjejerna i min säng.

  Trean, en lång smal tjej, med mörkt långt hår, kom fram och ställde sig i sängen. Tjejerna skötte avklädningen, samtidigt som deras tungor och händer smekte henne över kroppen. Hennes fasta bröst hävdes eftersom hennes andhämtning ökade och efter en stunds smekande, sa de:

  - Nu är hon klar för digTrean gled ner över min kuk och hennes rakade fittas öppnande inre slöt sig om min nu sprängande gigantiska kuk. Jag smekte hennes hårda bröst, medan hon först sakta och sedan fortare och fortare red mig. det var så fantastiskt skönt.

  - Smek mig, viskade jag till tjejerna i sängen och snart var deras tungor och händer överallt på mig, medan tre nu red galopp.

  Snart kom hon och galoppen ökade medan hon stönade och kved fram orgasmen. Jag behövde komma också och slängde henne av mig, sug beordrade jag tjejerna och med deras tungor och munnar runt kuk, pung, bröstvårtor, skinkor sprutade jag en hög och lång kaskad. Sperman flög i luften och de tre tjejerna slickade i sig allt de kom åt. Helt urpumpad sträckte jag ut mig i sängen, medan deras händer smekte min kropp.

  Nu behövde jag en paus för att återhämta mig, innan jag skulle vara beredd att fortsätta. Det var ju faktisk mer tjejer kvar än avklarade

  Fortsättning följer, efter en behövlig paus

  Sex  Det här är enkel och skön ställning. Tjenen får en schysst möjlighet att använda knipskillsen och eftersom hon redan har benen ihop ger det förmodligen en tight känsla för honom. Jag har i alla fall aldrig varit med någon som sagt något annat än att den här ställningen är tight. Så till er tjejer som är duktiga på att knipa, knip inte för mycket. Kniper gör man mest för att det ska bli skönare, framförallt för honom, men det blir det inte om man kniper för mycket och i den här ställningen är det lätt hänt. Finns inte mycket mer att säga om den här, den är enkel och skön helt enkelt

  Dangerous Candy

  Såhär ser sminket ut idag. Jag är jättenöjd med att det höll hela dagen. Trots att jag gjorde det i morse behöver jag inte ens fylla på det nu, möjligtvis ögonbrynen lite men så blir det när man köper ögonbrynspenna från H&M (men jag gillar färgen så jag kommer antagligen fortsätta på den)  Allt kommer från Make up store om jag inte skriver något annat

  ♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
  ♦ Loose powder Milk
  ♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
  ♦ Eyeprimer clear
  ♦ Svart ögonskugga Maybelline finns på Åhléns
  ♦ E/D Lollipop
  ♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
  ♦ Ögonpenna Snow
  ♦ Ögonbrynspenna H&M
  ♦ Mascara Masterpiece


  Dagens lilla shopping


  Dagens minishopping då.

  ♣ Väska- Belle- 145 kronor (ord- pris 300 kronor)
  ♣ Rosa klänning - Gina tricot- 199 kronor
  ♣ Leopardklänning- OHIO- 199 kronor

  Den rosa klänningen blir nor riktigt fin till bruna ben i sommar 


  Torsdag

  Idag har jag haft en rätt konstig dag i skolan. Jag missade första lektionen, som vanligt. När jag kom till skolan övade jag, Roya och Emilia på våran vackra dans i en timme typ. Efter det hade vi engelska och sen övade vi lite till på våran dans.
  Sen åkte jag och Emilia till stan och käkade på taco bar och shoppade lite.  Dagens roliga kom helt klart inne på taco bar

  - ÄR DET ALKOHOL I COLA?
  ...

  MEN JAG SKA JU KÖRA BIL EFTER DET HÄR!


  jag garvade i evigheter åt det... såg att dom bredvid oss gjorde det också. Inte så konstigt kanske och nej ingen av oss trodde seriöst att cola innehåller alkohol. Men är man på skumt humör så är man.


  Outfit från förrgår  ♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå
  ♥ Långt brunt linne- Gina tricot
  ♥ Väst- H&M
  ♥ Uggs- Eurosko
  ♥ Örhängen- Björn&Birgitte


  Gårdagens outfit  ♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå
  ♥ Långt svart linne- Gina tricot
  ♥ Rosa minikofta- Bershka
  ♥ Örhängen- Björn&Birgitte


  Dagens outfit

  Hej

  Nu är jag hemma från körskolan, trött och sliten. Jag ska nog gå och lägga mej tidigt ikväll, men först har jag lovat er några inlägg och så måste jag plugga på något skit som ska in imorgon.

  Först ut blir dagens outfit

                         

                                                ♥ Lackleggins- Gina tricot
                                              ♥ Långt svart linne- Gina tricot
                                                 ♥ Rosa munkjacka- BikBok

                                                         ♥ Skärp- Lindex
                                                   ♥ Örhängen- Björn&Birgitte

                                                          ♥ Uggs- Din sko

  Första gången jag täcker över ansiktet. Men det blev helt enkelt inte bra, okej


  Onsdag

  Hej

  Det har varit en jättelång dag och jag har haft fullt upp hela dagen, så det har tyvärr inte blivit några inlägg. Jag kom precis hem från jobbet och är helt slut men jag tänkte ösa på med inlägg efter körskolan imorgon. Har bland annat 2 eller 3 outfits som jag tänke lägga upp och sen måste jag ju se över hur det ser ut på sexfronten och sen blir det väl lite annat smått och gott.

  Tomorrow


  Stuumpan reder ut några oklarheter

  Godmorgon godmorgon

  Nu har issa precis kommit till skolan här, bara en timme försenad. Wonderbar!

   

  Låt mej reda ut en del saker som verkar vara lite oklara.. innan jag springer iväg på nästa lektion.

  Vissa av er verkar tro att det är jag på bilden två ilägg ner, vilket det inte är. Bilden är tagen från internet (google) liknande bilder på mej kommer ni aldrig få se, inte här i alla fall. Förhoppningsvis ser ni inte liknande bilder på mej någonannanstans heller, för då skulle det betyda att jag har knullat med ett svin som har fotat mej och lagt ut på internet.

  vad gäller undersökninen hoppas jag att ni har läst frågan ordentligt. Svaret NEJ innebär att man vill ha mer i det här fallet

  Okej.. då var det dags för natur då. Hoppas ni får en bra dag


  Chatta med mej


  porriga boggen

  Jorå, jag har några "manliga" läsare också.. Eller människa med kuk mellan benen är nog en bättre benämning i det här fallet.

  Jag vill helst inte gissa på vem den där människan är men jag hoppas för mitt liv att det inte är den där 50-åriga gubben som skulle kunna tänka sej att göra både det ena och det andra med mej.. Fast han kanske inte äger en mobil.

  Hm.. anyway, jag ger ju mina läsare vad dom vill ha. Känslga läsare bör scrolla ner rätt fort eller hoppa in på Fokis blogg eller något.

   


  Jag tycker att det var a bit too much. Men det är ju ni som bestämmer vad som ska finnas med här på bloggen.
  Jag vill att bloggen ska vara sexig, men någonstans måste man nästan dra en gräns.


  Sex - Våga rida  I ett förhållande går några procent av sexet ut på att ge och ta. One night stand.. aa där kör man väl bara på. Så det här går väl ut främst till dom som har en KK eller ett förhållande, eller möjligvis ett aktivt sexliv på ett sätt som jag inte riktigt kan förstå.

  När det kommer till att rida ser många förhållanden ut såhär: Killen tjatar som fan om att tjejen ska ridan, men hon vill ha allt "serverat på silverfat". Vill säga, hon tycker att han ska sköta jobbet, av olika anledningar.
  Jag vet att flera av er känner igen er nu.
  Tyvärr fungerar det ju inte så.
  Många tjejer är också väldigt osäkra när det kommer till att rida. Det kan bero på att dom inte gör det så ofta, och då blir det en ond cirkel av alltingl. Man gör det ine så ofta, det gör att man intalar sej själv att man är dålig och då vill man ännu mindre göra det.

  Mitt tips till tjejer som har en kille dom kan lita på är att våga ta steget och föröska rida lite oftare. Han kommer antagligen inte klaga. Kolla hans reaktion så märker du vad han gillar. Killar är inte sådär jätteduktiga på att klaga när dom har en naken tjej över sej så lita på dej själc och det du gör. God damn it, det är fan bara sex. Man behöver inte fokusera så mycket. Överraska honom, bränn några kalorier och känns det otroligt obehagligt att titta på honom, gör som ovan. Det är faktiskt en otroligt bra ställning när man känner sej lite osäker på att rida. Fast jag tycker att man bör sitta på knäna istället, och det underlättar om han ligger stilla. Så börjar man, sen kan man avancera sej uppåt.
  Glöm inte, som jag skrev, att sluta tänka så himla mycket. Jag vet att det är jobbigt och att det känns grymt osexigt att bli andfådd och jag vet att man inte kan njuta fullt ut och har man dessutom lite större bröst är det inte det absolut skönaste att hoppa upp och ner. Men testa och hitta din stil.

  Mitt tips till killar som är med en osäler tjej är att peppa henne istället för att tjata. Visst gör vi det om ni tjatar tillräckligt länge, mest för att man känner sej pressad för att ni ska lämna en för någon annan, eller för man inte vill se er besvikna, eller för att man helt enkelt inte pallar med erat tjat. Men blir det skönt då? Många killar bryr sej inte om, och känner inte av om tjejen inte vill. Men är det ine skönare att bli tagen av en tjej som överraskar er och gör det utan att ni behöver tjata? Elller har jag fått allt om bakfoten nu?
  Peppa henne istället, hur gay det än låter, men det kommer få henne att göra det fortare och hon kommer antagligen göra det bättre också.

  Reultatet är bättre sex. Lyssna på den som har erfarenhter av hur man får till ett bra sexliv.

  Som avslut kan jag väl erkänna att jag inte är en ryttare för 5 öre. Jag vill ha allt serverat på silverfat jag

   

  ... Men jag är jävligt duktig på att överraska


  Dagens 2 höjdpunkter

  Nu har jag käkat och tänkte snart kolla på en film. Har precis fått hem en härligt komedi så klart man blir lite sugen på att kolla då.

  Idag är det måndag. Dagens två höjdpunkter har helt klart varit:

  1. Jag fick en kram av Rpoya, plötsligt, i skolan. Det händer inte ofta kan jag säga.

  2. När jag var ute ohc körde i den härliga rusningstrafiken och stannade för rött var det en bil som stannade precis till vänster om mej och tutade. Jag kollade ut och där sitter 4 jävligt snygga killar och vinkar. Helt klart en härligt höjdpunkt. Mindre härligt var min körskolelärare, det hade varit bra om han kunde gått upp i rök för 5 sekunder eller något.

  En härligt höjdpunkt för er kommer i nästa inlägg


  Snabbt bara

  Hej

  Idag är jag på lite bättre humör. Allt känns forfarande skit, men med lite hjälp av en gammal vän igår och en hyfsat bra dag idag så känns det åtminstone lite bättre. Tyvärr inte så mycket.

   

  Jag kom precis hem från körskolan så jag tänkte käka lite nu och så blir det mer bloggande sen.

   

  Later


  En shot eller två, tack

  Jag har ont i hela kroppen ,jag är trött som fan, hela dagen har gått åt helvete, farsan dödar mina drömmar och ingenting känns bra just nu.

  Jag vill bara supa ner mej som aldrig förr, alternativt sova över några år av mitt liv.

  Bloggen känns ointressant just nu. Jag är trött på att försöka underhålla människor som ger no respons och som inte verkar bli underhållna.

  Jag kommer väl tillbaka när jag är på bättre humör.

  Sista inlägget

  Jag ska upp tidigt som fan och jobba imorgon och efter igårkväll och 3 timmars sömn tänkte jag väl att det nog är bäst att gå och lägga sej nu.

  Godnatt

  Never regret anything that made you smile

  Kollade nyss en blogg som jag bara slumpade upp. Längst upp på headern står det

  "Never regret anything that made you smile"


  ..... And he's back again


  Oralsex


  Jag orkar inte skriva något, jag är helt slut i huvudet. Usch, jag brukar ju alltid vara seg dagen efter men det var ett tag sen jag var som jag är nu. Skittåkigt ju, men men.

  Hur som helst orkar jag inte skriva något men ni ser väl själva. Bara en som är emot oralsex skulle tacka nej till den här. Om tjejen skulle flytta sej lite till höger skulle hon kunna få in hans kuk längre, men man gör som man vill det beror ju på hur man vill ha det. Mycket enkelt i alla fall. Spänn inte käkarna för mycket, då kan ni få en del obehagliga problem, både som tjej och som kille

  Bikini

  När jag kom hem hade jag fått ett paket också.  ♣ Bikini - Ed Hardy - 59.99$


  Ny eyedust

  På vägen hem härom dagen sprang jag in på Make up store snabbt. Haha det börjar se ut som att mitt mål är att ha en helt uppsättning av Make up store hemma  Jag var i alla fall rätt dktig den här gången och kom bara ut med en sak

                         

                                    ♣ Eyedust - Make up store -135 kronor

  Dark Dita

  Jag önskar att jag i alla fall hade bilder på gårkvällens make men det har jag tyvärr inte. Däremot har jag lite halvtaskiga bilder från gårdagens make så jag visar den


  Allt kommer från Make up store om jag jag inte skiver något annat

  ♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
  ♦ Loose powder Milk
  ♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
  ♦ Eyeprimer clear
  ♦ M/S Dita
  ♦ Svart ögonskugga Maybelline finns på Åhléns
  ♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
  ♦ Lipstick Exit
  ♦ Potgloss Spy
  ♦ Lip sealer
  ♦ Ögonbrynspenna H&M
  ♦ Mascara Masterpiece

  Det blev rätt många bilder, men tycker att dom blev så dåliga så det fick bli fler. Jag använde en lila ögonskugga, därför valde jag att ha gröna ögon igår. I verkligheten lyste mina ögon i spegeln, dom fick en as häftig färg som jag aldrig har sett förut, men i kameran blev det lite annorlunda tyvärr

  Helgalen kväll på alla sätt

  Hej

  Det är lördag och jag är verkligen helt slut. 3 timmar har jag lyckats sova sammanlagt.

  Herregud jag hade en helt galen kväll igår, jag blir helt enkelt tvungen att berätta allt. Jävla skit att jag glömde kameran hemma, lite bilder hade varit jävligt kul att se nu.

   

  Min fredag skulle egentligen varit rätt lung, jag skulle gått på bio eller något med Filip. Det var i och för sej inte bestämt. Runt 5 tiden på eftermiddagen hörde Emilia av sej och frågade om jag orkade komma till Södertälje och chillkröka lite. Aa fan jag hade ju ändå inga planer så jag gjorde mej i ordning och åkte dit.

  Vi var bara 4 stycken sammanlagt men jag tycker ändå att vi hade kul. Det är kvalitét som räknas inte kvantitet  Jag fick i mej en drink och några flaskor smirnoff ice, sen skulle vi på krogen. Jesper (Emilias snubbe) ringde dit taxi och sen åkte vi till någon jävla korg. Jag brydde mej inte så mycket. Det roligaste kom när vi skulle in då vakterna reagerade på att mitt leg hade gått ut. Två av vakterna började snacka på något annat språk med varandra och det blev ett jävla jiddrande. Hur som helst kom vi in och jag och Emilia hann knappt komma ner innan Jeppe hade beställt ett helrör. Social som jag är hade jag efter kanske en halvtimme redan snackat med 6 brudar på olika ställen och fått det bekräftat för mej att jag har rätt snygg röv.. idag känner jag att jag kanske drack lite för mycket  När Jesper beställde champagne fick det bli ett glas sen drack jag läsk ett tag. Det kändes helt ärligt som ett bra val, med tanke på vad som hände senare.

  Kvällen var rätt lugn till en början. Det var fortfarande vi 4, vi satt där vi satt och sen började det komma folk. Flera gånger under kvällen snackade både jag och Emilia med en av tjejerna som jag hade börjat snacka med rätt tidigt, Josefin hette hon tydligen.

  Plötsligt började någon kille dra i mej på dansgolvet. Han undrade om jag kände igen honom. Nej, borde jag det? Kanske var det killen från efterfesten för några veckor sen, hoppas fan inte det!
  Jepser drog i alla fall iväg mej från honom och sen fortsatte vi dansa, jag tror det var det vi gjorde då.

  Allt började egentligen i rökrummet. Skiten satte igång och det var då kvällen började spåra. Emilia var as förbannad, jag förstår henne.
  Vi stod inne i rökrummet och jag försökte prata med henne, och så kommer den där jävla Josefin och vill tigga cigg. Emilia avvisar irriterat, och Josefin blir arg. Då kommer hennes kompis med en cigg och då vill Josefin ha tändare. Emilia, som har tändaren i bh:n, säger att hon inte har någon. Josefin ville då tända sin cigg på Emilias cigg, som då har rökt klart och kaxigt släcker den.
  Det syntes på hela Emilia att hon inte var på humör för någon krävande brud. Jag förstår henne för det också. Tyvärr syntes det också på Josefin att hon var lite för kaxig för att ta sån stil, och Emilia var verkligen inte på humör för att vara liten och snäll.

  (Men helt ärligt måste jag säga att jag as diggade Emilias stil när hon fimpade ciggen rakt framför Josefins ögon och man hörde Josefin skrika att vi varken hade tändare eller cigg och det var hon skitsur för bla bla bla och strax efter det smällde det ordentligt)

  Josefin slår till Emilia på axeln och det leder självklart till att Emilia kaxar upp sej och ska slå tillbaka. Till en början kände jag mej duktig som gick emellan, jag försökte få kontakt med Josefin men det enda hon såg var Emilia och dom började skrika båda två. För mej blev allt svart när Josefins kompis kom och skulle hoppa på Emilia. Jag försökte få kontakt med henne istället, totalt hopplöst.
  Jag suckade och sen tog jag tag i henne och puttade henne en meter bakåt och tryckte upp henne mot väggen.  2 sekunder sen hade jag hennes hand runt halsen.
  I den stunden var jag glad att jag visste hur man skulle ta sej ur sånna där situationer. När jag hamnat i överläge lugnade jag ner henne och försökte snacka med henne igen.

  Det värsta var att en kille gick emellan oss och jag blev så jävla irriterad på att både han och hon vägrade lyssna på vad fan jag sa. Jag hade gjort ett flertal försök att få kontakt med idioten, om hon inte hade varit så jävla trång hade hon fattat.
  Jag lyckades reda upp allt tillfälligt och drog bort Emilia tillbaka till vårt bord. Men jag fattade att det där verkligen inte var slutet.
  Efter att ha suttit ett tag gick jag tillbaka mor rökrummet för att göra ett försök att snacka med dom, så att dom inte skulle hoppa på Emilia igen.
  Jag möttes då av Josefins svarta ögon. Hon tittade hatiskt på mej och tryckte upp mej mot en vägg. Helt ärligt minns jag inte riktigt hur jag tog mej ur det. Jag vill nog inte minnas det, men jag kan inte hitta några blåmärken idag i alla fall.

  När jag gick tillbaka till Emilia minns jag att en mening fanns i mitt huvud: - Jag tar henne när vi kommer ut.
  Josefins ord. Jag satte mej och det dröjde inte länge förrän Josefin satte sej bredvid vår 4:e person i soffan. Hon satt där bara för att irritera. Dum som jag var hade jag sagt till Emilia att Josefin hade sagt att hon skulle plocka henne på vägen ut. Jag medger att det inte var så smart för det startade ju ett nytt jävla bråk. Som tur var var Josefins kompis åtminstone lite ovanför ytan och hon såg till att få bort Josefin därifrån. Tyvärr hann Emilia kaxa upp sej mot henne innan hon hann ta bort Josefin så jag kände för 2 sekunder att det kunde smälla igen, men som tur var gjorde det inte det.

  Ett tag senare drog vi därifrån, det berodde till 99% på allt som hände innan bråket med Josefin. Vi gick och käkade kebab och jag minns att det var en as skum snubbe som fågade om jag hade kille och när jag sa nej svarade han: Tack gudskelov.
  Jag fattade aldrig vad han menade med det.
  Jag frågade om jag hade tolkat det rätt om jag tolkar det som att det hade varit synd om min kille om jag hade haft någon och då svarade hans kompis att det var tvärt om. Jag fattade aldrig det heller, men Jesper blev sur då så det kom inte längre än så.

  Efter att vi hade käkat tog vi en taxi hem till mej för att bada jacuzzi. På vägen kom vi på att vi skulle vända tillbaka snabbt och hämta några sista flarror och lite extra sprit hemme hos Emilia och Jesper. 1300 spänn senare var vi hemma hos mej. Då var klockan ungefär 3.
  Klockan 5 kom en taxi och häntade Jesper, Emilia och våran 4:e person och så åkte dom hem.

  Jag var helt slut.
  2,5 timmar senare ringde mitt alarm på mobilen, dags att jobba.

  Jag sminkade mej till och med för att se lite fräschare ut, det brukar jag aldrig orka göra på lördagar när jag har partat på fredagen, även om jag jobbar. Men idag anstängde jag mej faktiskt och sminkade mej, somnade på bussen, somnade på tåget, vinglade till jobbet och som pricken över i:et fick jag veta att jag inte skulle jobba idag.

  Perfekt start på lördagen. Jag hatar när jag gör sådär!

  Önskar att jag kunde haft några bilder på allt, men tyvärr blev det bara en enda långt tråkig text


  Sex

  Och sist det ni gillar mest.  Så vitt jag vet gillas den här ställningen av dom flesta.. dock tillhör inte jag riktigt den gruppen. Jag ska inte gå in så mycket på egna åsikter utan försöka vara helt objektiv men den här ställningen kräver att man som tjej är åtminstone lite vig eller inte alltför stel. Har man svårt att slappna av blir det lätt att man tänker mer på att inte prutta än om det är skönt eller inte. Killar å andra sidan brukar kunna uppleva den här ställningen som rätt.. skön. Jag antar att det är för att dom "sitter" rätt bekvämt och dessutom blir tjejen rätt tight av att ligga sådär, dels för att magen dras ihop men också för att benen är ihop.
  Ställningen är enkel, svår att misslyckas med. Nackdelen är att den inte är helt bekväm och att många killar har en tendens att komma rätt snabbt i den... Eller tja, ibland kan det ju vara bra om killen kommer fort.

  Packad på museet

  Idag var vi på museeum, arkitekturmuseet till och med. Helt värdelöst
  Men dom hade god fika där  Dagen på museet var i alla fall rätt galen. Fast det var mer som att jag var riktigt packad, jag minns inte mycket av den. Jag minns att jag sparkade ner en askkopp när jag skulle ta bort lite snö, jag minns att jag låg över Emilia vid bordet och att jag garvade oavbrutet. Sen minns jag att jag gick med benen i kors till toaletten och var riktigt nära på att kissa på mej.
  Sen kommer en rätt lång minneslucka.
  Sen minns jag att det var en full finne som började snacka med oss. Han sa något om att han kom från Finland och att det var för mycket snö i Vällingby.
  Sjuk snubbe, men han var charmig på sitt sätt  Nästa minne jag har är att vi sitter på en buss och sen är vi hemma hos mej och dansar plötsligt.

  Händelserik dag, eller hur?
  Gillar by the way inte Pepsis nya logga, fet diss på den alltså


  Stuumpan goes dancingqueen

  Visste ni om att jag har en oupptäckt talan när det kommer till dans?  

  Det där skämtet lär vi kunna leva på ett tag va? Haha, ett härligt bevis, enjoy:  Aa.. alltså grejen är ju refrengen då.. Vad vi gör innan och efter.. okej jag har inga ord

     Kör jag ens samma dans? Haha

  Aja huvudsaken är att JAG tycker att jag är duktig

  Dagens outfit

  Hej
  Det har inte blivit några inlägg idag för blogg.se har krånglat, som vanligt.
  Jag tänkte i alla fall få iväg några nu innan jag går och lägger mej. Först blir det en halvtaskig outfitbild. Jag hade dansat i 2 timmar prcis innan bilden togs så jag ser inte precis underbart söt ut i ansiktet. Bilden blev som den blev och ansiktet är inte med, så ni slipper mardrömmar i natt

                                          ♥ Jeansleggings- Vero moda
                                        ♥ Långt brunt linne- Gina tricot
                                            ♥ Cardigan- New Yorker
                                                  ♥ Uggs- Eurosko
                                                   ♥ Väska- Belle
                                              ♥ Jacka - Vero moda
                                        ♥ Örhängen - Björn&Birgitte
                                       ♥ Halsband - Någon liten affär

  Jag hade tänkt visa dagens make också men jag dansade bort sminket så det blir inget med det. Bevis på dansandet kommer i form av film om en liten stund

  Korv till middag

  Nu ska jag käka middag.. det blir KORV... hmm... passande


  Låt kondomen klämma skiten ur din kuk. HELL YEAH

  Haha fan vad jag garvade åt mej själv när jag skrev om kondomen i inlägget under.

  När jag skrev att det ibland gör ont för killar, det var då jag sprack. Haha vem fan bryr sej?!?! Haha
  Nej men seriöst,
  dom kräver att tjejer ska raka benen, fittan och under armarna. I en av 10 gånger skär man sej.
  Dom kräver att vi ska vara smala. Många gånger kan man inte sova för att man är så hungrig.
  Dom kräver att man ska se ut på ett visst sätt och vara på ett visst sätt, vissta tar livet av sej på grund av det.
  Dom kräver att man ska hålla i hop benen på tunnelbanan, man ska inte rapa och inte prutta man får alltså inte leva bekvämt, resultatet av det heter sjukdomar resten av livet.

  GRABBAR HOPPAS ATT NÄSTA KONDOM KLÄMMER LITE EXTRA!  OUUF.. fan vad brutal jag är..


  Safe sex

  Precis när man börjar utbilda sina sex-skills börjar man väl fundera över det där med preventivmedel. Jag vet ärligt talat inte när jag började tänka på det. Jag minns i sexan när skolsyster försökte pracka på mej en jävla bok och preventivmedel, nej tack. Jag tog den inte.

  Jag vet inte riktigt hur jag började med preventivmedel. Svaret är väl att jag helt enkelt aldrig börjad med det. Efter att ha haft ett förhållande några månader skaffade jag p-piller, blev på smällen och sen tyckte jag väl inte att preventivmedel var sådär jättebra. Men jag fortsatte med mina p-piller och vi det här laget har jag väl fyllt 10 magsäckar med skiten.

   

  Det här inlägget gör jag till er som funderar över vilket preventivmedel som är bäst och vilket just du ska använda. Jag kommer inte kunna svara på vad just du ska använda, däremot kan jag ge lite bra info om alla alternativ så blir det kanske lite lättare.

   

  P-piller gör så att du inte får någon ägglossning. Dom påverkar också slemmet som man har i livmoderhalsen så att det blir segt och tjockt och spermierna får svårare att tränga in i livmodern. Det finns många olika typer av p-piller. Du väljer lättast vilken sort du ska ha genom att prata med en barnmorska på ungdomsmottagningen eller med en gynekolog. P-piller fungerar så att man tar ett piller varje dag i 3 veckor. Dessa piller innehåller hormoner. Efter 3 veckor slutar man antingen att äta piller (vissa sorter har bara för 3 veckor), eller så äter man hormonfria (om kartan har för 4 veckor). Om kartan har piller för 4 veckor kan man välja om man vill äta den sista veckan eller inte, det spelar ingen roll. Pillrerna innehåller inget hormon och man kan egentligen lika gärna äta en sockerbit. Vissa äter dom för att ha som rutin att äta ett piller varje dag, på så sätt glömmer dom inte ett enda piller. Andra väljer att strunta i att äta sista veckan och kommer bara ihåg när dom ska börja på en ny karta. Detta gäller bara dom kartorna med piller för 4 veckor. Dom kartorna som bara har piller för 3 veckor har inget val, då är det bara komma ihåg när man ska börja på en ny karta.
  Fördelar med p-piller är att man minskar mensen väldigt mycket, både i mängd och i antal dagar. Eftersom det tar 3-4 dagar innan mensen kommer hinner man bara ha mens i ca. 3 dagar, sen är det dags att börja på en ny karta och då försvinner ju mensen.
  Det är också väldigt lätt att fuska med mensen när man äter p-piller. Vill man skippa mensen är det bara strunta i 4:e veckan och börja på en ny karta direkt. Undvik helst att göra det, det är okej någongång ibland men det är inte så bra för kroppen att man gör det för ofta.
  En annan fördel är att många med jobbig mensvärk blir av med den. Det gäller dock inte alla. Nackdelar är att det är lätt att glömma att ta ett piller varje dag. Man måste komma ihåg det för att skyddet ska vara kvar. Helst ska man ta pillret vid samma tid varje dag, men skyddet gäller i upp till 12 timmar försening. Tyvärr sägs p-piller öka risken för blodpropp och dom skyddar ju inte mot könssjukdomar.
  Priset ligger på ca 60 - 1460 kronor per år. För ungdomar är det ofta billigare. Mina p-piller kostar 60 kronor per år. P-pillers säkerhet ligger på 99%.
  P- ringen fungerar ungefär som en tampong. Man trycker upp den och låter den sitta kvar i 3 veckor (gör inte det med en tampong) 4:e veckan tar man ut den och det är då man får sin mens. En vecka senare trycker man in en ny. Det här är ett bra alternativ för dej som inte vill behöva tänka på att skydda dej hela tiden (som med p-piller). Man trycker in den och sen sitter den där den sitter. Ringen formas efter kroppens rörelser så den känns inte och den ger regelbunden mens. En fördel med den här är att skyddet är kvar även om man blir tex. magsjuk, till skillnad från p- piller.
  Nackdelar är att den ökar risken för blodpropp, vissa kan känna av den ibland och den skyddar inte mot könssjukdomar.
  Som med alla prventivmedel finns vissa biverkningar. Biverkningar är inte speciellt vanligt och det är ingen anledning att välja bort ett preventivmedel, om inte barnmorskan säger det. P-ring kan framkalla biverknngar som:  huvudvärk, illamående, akne, migrän, humörförändringar, bröstspänningar, viktökning, minskad sexlust
  P-ring kostar 1300 kronor per år. Om man bor i ett område där soporna inte bräns ska man lämna in sina p-ringar till Apoteket, eftersom det fortfarande finns hormoner i dom. Pinsamt värre- P-ringens säkerhet är precis som p-pillers- 99%

  P-plåstret är ett tunnt plåster som placeras på armen, magen eller ena skinkan. Det byts ut en gång i veckan och 4:e veckan har man inget alls. Det är alltså då man ska han mens. Det här passar den som har lätt att glömma att ta ett piller varje dag. Det är en av fördelarna, man behöver bara tänka på det en gång i veckan och man är skyddad även om man är tex. magsjuk.
  Nackdelar är att det kan ge hudirritation, man måste vara noga med att det inte ramlar av och precis som ovanstående skyddar det inte mot könssjukdomar. Biverkningarna är likvärdiga med p-ringens. Av p-plåster kan man också få migrän, yrsel och oregelbunden mens.
  Säkerheten är 99% och priset ligger på ca. 1200 kronor per år.

  P-staven är nog det mest avskräckande preventivmedlet. Staven trycks nämligen in av en barnmorska eller läkare under huden i överarmen. Den syns inte sen men man kan gott och väl känna den. Staven är mycket liten men många upplever det som ganska obehagligt att ha den i armen och väldigt många tycker att det gör otroligt ont att få in den.

  Staven sitter där den sitter i armen och gör nästan samma sak som p-piller. Efter 3-5 år ska man gå tillbaka och få staven utbytt. P-staven är ett bra alternativ om man vill slippa tänka på att fylla på skyddet varje dag / en gång i veckan. Det är också bra om man har tänkt vänta med att skaffa barn i några år. En stor nackdel är dock att man kan få väldigt oregelbunden mens och många har mens konstant i flera månader medan mensen hos vissa försvinner helt.

  Säkerheten ligger också på 99% och priset är på ca 1000 kronor, men det är oftast billigare för ungdomar


  Minipiller är ungefär som p-piller men innehåller inte smama hormon. Minibpiller innehåller bara gestagen och p-piller innehåller flera olika hormon. Båda två skyddar på likadant sätt, men vissa klarar inte av p-piller av olika anledningar. Tyvärr är minipiller inte lika säkra som p-piller. Ungefär 2-6 st. per år blir gravida, alltså har minipiller en säkerhet på ungefär 94-98%. Minipiller är också välidigt "förseningskänsliga". Man måste ta dom nästan exakt samma tid varje dag. Max 3 timmars "glömskemarginal". Fördelen med minipiller är att dom inte har så många biverkningar och ökar inte risken för blodpropp, dom är dessutom bra att ta om man ammar, eftersom dom inte påverkar bröstmjölken.
  Minipiller kostar ca. 400-700 kronor per år men är oftast billigare för ungdomar.


  Det finns två typer av spiraler- hormonspiral och kopparspiral.
  Hormonspiralen fungerar som en vanlig spiral, den gör så att slemhinnan på insidan i livmodern blir tunn, och då kan inte ett ägg fastna där och växa.
  I livmoderhalsen finns ett slem (sekret) som blir tjockt och segt, det gör det svårare för spermierna att tränga in i livmodern. Hormonspiralen ska bytas vart femte år, och den måste sättas in och tas ut av en läkare eller barnmorska. Fördelarna med hormonspiralen är att den ger ett bra skydd i flera år och många blir mensfria av den. Den har en säkerhet på 99,9% och kostar ungefär 1000 kronor för 5 år, men är som redan nämnt oftast billigare för ungdomar. Nackdelen med den är att den kan göra ont att sätta in och kan också stötas ifrån. Spiralen skyddar inte mot könssjukdomar.
  Kopparspiralen sätts också in av en barnmorska och den är väldigt lik hormonspiralen, men den innehåller inget hormon. Dom flesta som använder kopparspiralen har varit gravida en gång tidigare. Till skillnad från hormonspiralen är kopparspiralen gratis på ungdomsmottagningen eller mödravården.


  Kondomen är det enda preventivmedlet för killar och det är också det enda som skyddar bådet mot graviditet och mot könssjukdomar. 
  Kondomer kan köpas på apotek, i livsmedelsbutiker, kiosker, bensinstationer och på många andra ställen och finns i olika storlekar, smak, lukt och färg. På ungdomsmottagningen brukar man kunna få gratis eller för ett otroligt lågt pris. Kondom passar bäst för dej som rent ut sagt knullar runt och inte vill få könssjukdomar. Fördelen med kondom, bortsett från att den skyddar mot sjukdomar, är att den inte har några biverkningar. Nackdelen är att den kan vara otroligt irriterande och ivägen, och att vissa killar får ont av den.
  Kondomer kostar ca. 6 kronor st.


  P-sprutan hämmar ägglossningen fullständigt, och det går enkelt till så att du får en spruta i skinkan var tredje månad av en barnmorska eller läkare. P- sprutan passar bäst dom som inte har tänkt att skaffa barn på länge, men rekommenderas inte till unga. Fördelarna med sprutan är att man har ett säkert skydd i tre månader och mensen minskar eller försvinner helt. Nackdelar är att man måste besöka en läkare eller barnmorska var tredje månad och en ny forskning visar att p-sprutan kan urkalka skelettet. Under tonåren och de tidiga vuxenåren byggs skelettet upp och man tror att p-sprutan kan påverka uppbyggnaden så att skelettet inte blir lika starkt som det ska vara.
  Och som alla andra preventivmedel, utom kondomen, skyddar inte sprutan mot könssjukdomar. P-sprutan har en säkerhet på 99% och kostar 100 kronor per spruta.


  Bild från google

                                               Safe sex by stuumpan


  Sex  Den här ger absolut bäst effekt om tjejen sitter upp och håller upp sej själv med armarna. Om hon palcerr armarna på killens bröst kommer hon dels får jävligt snygg rygg, vilket är ett litet +, dels kommer killen kunna andas ordentligt, eftersom han slipper ha henne liggande över sej och bäst av allt blir man som tjej otroligt tight när man sitter lite upp. Det är jobbigt för armarna i längden och av egna erfarenheter vet jag att om killen har stor är det efter en rätt kort stund näst intill omöjligt att hålla sej uppe. Det beror mest på att han kommer så otroligt långt in men också på att det är så himla tight. Att klara det plus att hålla sej uppe.. som sagt, av egna erfarenheter säger jag bara att man lätt faller efter en stund.
  Om killen har kort underlättar det för honom om hon sitter upp, annars är det lätt att han glider ut hela tiden.

  För övrigt är den här, som alla andra ställningar jag visar, värd att prova. Ni kommer gilla det

  Nya p- piller

  Nu är jag laddad och beredd på vad som helst igen


  Att vägra suga och att vägra analt

  När jag satt på bussen hem satt jag som vanligt och lyssnade på folks samtal.. eller aa det brukar jag ju inte göra. Folk brukar lyssna på mina samtal 

  Hur som helst råkade jag just idag höra två tjejer, kanske något år yngre än mej, snacka om helt ointressanta saker. Plötsligt börjar den ena snacka om sex, jag tror det var då jag började lyssna. Hallå?! Klart man gör.

  FÖrst pratar dom om analsex, det säger den ena tjejen att hon alltid kommer vägra. Jag log lite för mej själv när hon sa det. Aa, jag kan förstå dej tänkte jag.
  Sen gick dom över på oralsex, då började det blir riktigt intressant.
  - Ja men asså munnen är ju privat, jag tänker aldrig suga av någon.
  Inte ville hon suga, hon ville inte bli slickad och inte tänkte hon ta minsta lilla grej i röven.
  Tråkig tjej, tänkte jag.

  Vad ska man ha henne till?  
  Nej men jag kan bara tänka mej in i situationen om jag var kille och försökte fälla henne och jag lyckas. Så drar man in henne i sovrummet och ska precis börja klä av henne och så börjar hon totalvägra allting utom missionären.
  Jag hade slaknat på 5 minuter, utan tvekan .. aa om jag var kille, nu har jag ju inte det problemet som tur är

  Vägrar man både oralt och analt lär man få det tufft i livet.. åtminstone om man vägrar oralt. Stackars sate som har en privat mun.


  Microshadow

  Jusste, jag missade en grej. Jag var ju på Make up store också.. SURPRISE!  Nehe.. okej ni blev inte förvånade.

  Det blev bara en liten ögonskugga i alla fall.. eller liten och liten.. men den är fin  ♣ Microshadow - Make up store- 135 kronor


  Nytt i garderoben

  Hej

  Nu är jag äntligen hemma. Hela dagen har jag farit runt för att fixa lite olika viktiga saker.. och helt ärligt har jag itne fått speciellt mycket gjort. Först var jag på körskolan, det var en av dom viktiga sakerna och sen på vägen hem shoppade jag lite, det var också viktigt  Resten som typ ***** och att åka förbi mamma och oviktiga saker som plugg får jag ta en annan dag.

   

  Dagens lilla shopping:  ♣ A Korsett- New Yorker - 179 kronor
  ♣ B Skinnkjol - New Yorker - 79 kronor
  ♣ C Kofta - New Yorker - 199 kronor
  ♣ D String - New Yorker - 69 kronor
  ♣ E Bh - New Yorker - 139 kronor
  ♣ F Jeansleggins - Vero moda - 159 kronor

  Jaa, det blev en del frå New Yorker.. men jag gillar ju den affären


  Mail från förr


  Hej älskling. Tere kallis
  Hej hjärtat är allt bra med dig? Jag saknar dig jättemucket :(. Jag vill se dig och höra din röst, jag vet inte hur länge till jag kan klara mig utan att höra dig säga att du älskar mig. Jag önskar att du kunde ringa mig någon dag bara en snabbis så jag ska kunna få höra din fina röst. Annars, så du vet är allt bra med mig. Jag är frisk och hel :D och jag längtar hemma till dig, vet inte vad jag ska skriva mer skulle bara vilja prata med dig snabbt men i alla fall önskar jag att du ska må bra och att du har kul där utan mig tyvärr :( men aa jag älskar dig v hela mitt hjärta och du är mitt allt de ska du ha jävligt klart för dig :D :P Ma armastan sidn kallike. Skriv till mig snart :D


  Jag rensade min mail och hittade det här. Jävla skit.
  Varje gång jag börjar glömma dej och tänker på annat, kommer du tillbaka igen.

  När du sa att du inte tänker låta mej kommer över dej, visste du vad du snackade om.


  Kärlek är ändå bara jävla skit. Det är jättefint i börja och jätteromantiskt och gulligt bla bla bla. Jävla prassel bara. Men om man jämför det med smärtan i slutet är det fan inte värt.

  No more love, this girl just wanna have some fun.
  Det där låter bra i mina öron

  Två riktiga vänner

  Jag ville bara skriva ett inlägg till två underbara personer som är otroligt viktiga i mitt liv, och dom verkar inte riktigt ha förstått det.
  På sista tiden har allt blivit så fel och hur jag än försöker förklara blir det inte rätt. Jag har antagligen sårat dom och fått dom att tro att dom inte har lyckats med någonting.
  Och det är en fet lögn.

  Sanningen är att utan dom två vet jag inte vart jag hade varit nu. Sanningen är att det är dom två som får mej att ens fundera över att gå till skolan, dom får mej till och med att skratta när jag är där. Det är dom två som finns där för mej när precis allting är skit.

  Av dom få vänner jag har haft hittills har ingen varit som dom. Många har sagt att dom finns där och ställer upp, men när det väl gäller vänder dom ryggen till. Gör en riktig vän så?

  Riktiga vänner skrattar och har kul tillsammans, bråkar om onödiga saker, gör helt sjuka grjer, sviker varandra, ber om usäkt, försvinner ett tag, men kommer tillbaka, beter sej som största idioterna ibland men.. dom finns alltid där när det väl gäller. En riktig vän kan man alltid luta sej mot när allt är som värst.

  Ni säger att ni är kalla personer som inte kan visa känslor, men ni har ingen aning om vad era ögon säger och vad ert beteende visar. Hade ni gjort det ni gör för mej varje dag om ni inte hade tyckt om mej? Knappast. Ni kanske inte klarar av att kolla mej i ögonen och säga att ni gillar mej men

  Roya: Du hade aldrig pratat med mej i telefon timme efter timme, om du inte hade brytt dej. Du hade inte kommit ut 3 på morgonen för att träffa mej om du inte hade gillat att umgås med mej. Du hade inte snackat om allt vi gjort som roliga minnen om du hade sett det som waist of time.

  Emilia: Du hade inte åkt hem till mej sent på kvällen med cola och choklad när du visste hur dåligt sällskap jag var just då, om du inte hade velat se mej le igen. Du hade inte låtit mej ringa när som helst, du hade antagligen inte träffat mej på fritiden och du hade inte sagt allt du säger om du inte hade brytt dej. Ditt leende, dina ögon, hela du gör mej glad.

  Jag är inte dum och inte långsint heller för den delen.
  Jag vet att ni ibland tycker att jag är hopplös och att ni iband ger upp totalt för att ni tror att det ni gör inte hjälper.

  Om ni ser det här vill jag att ni ska veta att det visst hjälper. Jag kanske inte ler hela tiden, jag kanske mår skit trots det ni gör. Men försök att se dom små detaljerna. Sömn och mat till exempel. Eller det faktum att jag kanske börjar komma 1 timmer försent istället för 3. Det går långsamt, men det händer saker hela tiden.
  Utan er hade jag aldrig pallat det här, och även om ni inte vet allt så vet ni en del.

  Om jag skulle berätta om allt som drar ner mej just nu så skulle ni antagligen .. jag vet inte, jag kommer inte på några bra ord. Men ni har ingen som helst användning av det. Ni vet det lilla och det räcker.

  Ni kommer antagligen hata mej för bilden, men det var den enda jag hittade på er

  Jag sa inte det här personligen till er för ni skulle antagligen bara fnissa bort allt då eller bli otroligt generade. Om ni orkar kan ni läsa det och ta det som ni vill.


  Love for no reason  I keep the rose alive just because I love you


  Sex  Det var någon dag sen jag tipsade om en liten sexställning och jag vet ju att ni vill ha mer av det. Så här kommer en. Den här ställningen finns det väl inte så mycket att säga om. Killen har sina händer fria. Är han duktig och fattar vad han håller på med ser han till att göra så att dom inte är fria längre, exempelvis som ovan.
  För övrigt är den en väldigt simpel ställning som jag tror att dom flesta har kört, eller en liknande när man som tjej håller upp sej. Den får jag visa nästa gång.

  Hemmaoutfit

  För rätt länge sen frågade en av er hur jag ser ut när jag kommer hem. Easy.
  Det första jag gör när jag kommer hem är att slänga av mej alla obekväma kläder och sen skuttar jag runt i det skönaste jag kan hitta på 2 minuter.

  Såhär ser det ut idag:
  Dagens hemmaoutfit alltså  (Kanske något man borde börja med haha)  Åh.. gillar att mitt hår börjar bli så långt

  Och med den söta magen får jag nog käka lite glass ikväll


  Shopping

  Nämnde snabbt igår att jag hade fått hem två paket, men jag hann ju inte visa vad det låg i då.

  ♣ Klänning - www.stylebystars.com - 399 kronor
  ♣ Halsband (tro, hopp och kärlek) - Finns lite här och var, minns inte namnet på just den där lilla affären  - 69 kronor

  Dagens outfit

  Hej

  Idag har jag varit i skolan! Haha , unbelievable.
  Sen var jag, Roya och Emilia i Kista och fixade nya p-piller. As skönt att ha det gjort, nu kan jag vara lugn i ett år till

  Tänkte hur som helst slänga upp dagens outfit lite snabbt.  Oops.. ihop med benen lite

                           ♥ Puss och kram jeans - Gul&Blå
                                ♥ Långt linne - Gina tricot
                                    ♥ Zip - Gina tricot
                                      ♥ Väska - Belle
                                ♥ Rosa uggs - Dinsko
                             ♥ Örhängen - Björn&Birgitte


  Sista inlägget

  Jag fick hem 2 paket idag, men jag hinner inte visa det nu för jag måste verkligen sova. Känner att jag skriver som en kratta just nu

  Godnatt

  Lollipop

  Tänkte visa dagens make också. Flera av er har svarat i min undersökning att ni vill ha mer av det så here we go.

  Tänkte skoja till allt med att hitta på lite roliga namn på alla nya makes som jag testar.
  Jag har redan kommit på det perfekta namnet på dagens.  Allt är från Make up store om jag inte skriver något annat
  ♦ Foundation Visible lift L´oréal  H&M (den finns överallt)
  ♦ Loose powder Milk
  ♦ Brunpuder vet inte nåon dyr jävel
  ♦ Eyeprimer clear
  ♦ E/D Lollipop
  ♦ Cake eyeliner Smashbox midnight black Kicks
  ♦ Mascara Master piece finns överallt utom MUS
  ♦ Lipstick Exit
  ♦ Lip sealer


  Bilderna visar inte Eyedusten speciellt bra tyvärr

  Dagens outfit

  Hej
  Nu är jag hemma från jobbet.. Eller jag kom hem för typ 1,5 timmar sen, sen dess har jag gjort absolut ingenting. Helt ärligt, vet inte vart jag har gjort av den tiden.

   

  Tänkte slänga upp dagens outfit Enkel som vanligt och helt ofixad.


  I look a bit.. bakis

  ♥ Lackleggins- Gina tricot
  ♥ Långt linne- Gina tricot
  ♥ Hoodie- Bik Bok
  ♥ Uggs- Eurosko
  ♥ Örhängen- Björn & Birgitte

  Sa ju att den var enkel.. Det är som jag är på vintern, enkel.


  Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
  RSS 2.0