Mina möbler är gay

puh!! Nu när jag satte mej ner kände jag hur trött jag är. Jag har verkligen hållt igång så jag har varken haft koll på vad klockan är aller att jag börjar bli trött. Det är i alla fall fullt förtåligt att jag är trött, klockan är snart 6 på morgonen.
Jag ska sova strax för jag måste upp och fixa grejer snart och sen ska jag ju ut och parta så jag behöver verkligen sömn.. vad det nu är.

Dom senaste timmarna jag har målat, hängt upp alla mina kläder (alla som fick plats), lagt ut annonser på tradera, städat hela rummet, dammsugit, klätt soffan, spikat upp 3 tavlor och hängt upp 3 hattar på väggen. Det var sannerligen inte dåligt. Jag är helt slut.

Något jag har rätt svårt för är trämöbler i träfärg. Oftast tycker jag att det är sååå fult, speciellt om möblerna är riktigt fjolliga. Därför målade jag dessa två.. vad det nu är för något.
Den palliknande grejen hade jag till mitt smink förut.. när jag orkade, vilket var sällan. Jag lät det oftast ligga i min gigantiska sminkväska. Nu vet jag inte vad jag ska ha den till, men jag ställer tillbaka den där den stod. Den andra fula grejen, som jag varken vet vad det är eller vad jag ska ha den till, ser också allmänt gay ut.
Nu när jag har målat dom vågar man i alla fall ha dom framme. Nu återstår bara att hitta någon bra funktion till dom. Den vänstra fick agera plastblomsbärare förut. Jag hade en vas med plastblommor, eftersom jag dödar alla växter jag försöker ta hand om, och vasen behövde någonstans att stå. Jag gjorde verkligen två flugor på smällen när jag ställde vasen där- dels fick jag någonstans att göra av vashelvetet och dels blev den fula gaymojängen något snyggare, dock lika gay.

Svart - I like


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: grammar check

Everything looks clean and cool. Nothing odd here.

2011-11-20 @ 15:14:52
URL: http://editing-services.org/grammar.php

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0