Waistade en dag

Nu ska jag sätta igång att packa och sen ska jag köra hem alla mina saker till pappa. Det känns inte jättekul att erkänna att jag faktiskt inte har fått ett crap gjort idag.

Jag tar nya tag imorgon. 


Sexig klänning till salu


Jag köpte den för rätt länge sen men har aldrig använt den. Nu är det dags att den hamnar hos någon som faktiskt använder den, den är på tok för fin frö att ligga och damma i min garderob. Den här kan bli din
för 1 krona om du klickar här, det är betydligt billigare än vad jag handlade hem den för kan jag säga.


Sex för research?

 

Omröstningen Sex för research? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


Mitt sexmisstag

Vissa saker får mej tänka tillbaka. Relationer, sex, allt jag gjorde för första gången och sen blev man plötsligt bra på det. Första gången var man rädd. Vad är det som gör att man alltid skräms av första gången? Första gången jag sög av en kille, första gången jag hade sex.. till och med första gången jag rakade mej under armarna skakade jag.

Jag minns the moment of truth.. det var också första gången. Då skämdes jag, sen skrattade jag - nu ser jag det som ett misstag.

Klockan var mellan natt och gryning och efter extrem spänning hade jag haft sex med en kille jag verkligen gillade - det var första gången på närmare ett år som jag hade sex med en kille jag faktiskt gillade.
Jag vet inte vad som hände men plötsligt var jag som oskuld igen. I panik sprang jag och rakade benen, eftersom jag misstänkte vad som skulle hända. Det var första tecknet på oskuld. Efter det låg jag som en stel pinne och försöke andas lugnt när han la armarna om mej och drog mej till sej. Det var andra tecknet på oskuld. Jag minns att jag inte tog ett enda initiativ, utan låg bara där, livrädd.
Jag var livrädd att förstöra något.

Jag minns att vi kysstes, han var magiskt. Det var första gången på närmare ett år som jag såg en kille som något annat än min sexleksak. Sen hade vi sex. Jag minns inte riktigt vad jag sysslade med men jag har nog aldrig varit så svår. Det var tredje tecknet på oskuld.

Jag minns att vi körde missionären, jag vet inte hur länge men räkna upp emot 45 minuter. Missionären råkar dessvärre vara något av det tråkigaste jag vet. Jag dör på en romantisk omgång med ögonkontakt och kyssar. Det var första tecknet på icke oskuld.
Dessutom är jag så liten så jag försvinner under honom.

Efter mycket om och men slapp jag ifrån och i ytterligare för många minuter körde vi doggy. Att jag kände mej mer hemma ser jag som andra tecknet på icke oskuld.

Stackarn var förmodligen rätt bra i sängen. Men fjärde tecknet på oskuld blev ett rejält snesteg. Jag minns att jag strax efter en krallig sats började kackla om att tjejer oftast inte vill knulla i en timme och att missionären inte alls är min grej. Jag babblade som om han tagit både min oskuld och mitt hjärta på samma gång och nu  var jag livrädd att bli lämnad. Med andra ord skämde jag ut mej big time.
När han äntligen fick tyst på mej fick jag frågan : Var det över huvud taget något i den gär omgången som var skönt?
Hur svarar man på det?
Tja som jag gjorde kanske: jaaa du var jättebra.
Jag kan inte direkt säga att jag lyckades övertyga honom med den meningen. Såhär efteråt förstår jag verkligen varför. Jag hade i princip dragit upp allt han gjorde och gjort om det till nackdelar, utan att jag varken hörde vad jag sa eller hängde med på att jag pratade.

Märkligt nog tog han in vad jag sa och för varje gång blev han bättre och bättre. Missionären var bara ett alternativ om jag hade lust och 20 minuter var standardtiden. Jag har aldrig beskrivits som den dominanta tjejen som tar initiativ men uppenbarligen är jag inte helt fel som oskuld.
Han blev min sexgud, det kan jag lova. Och ganska snart såg jag på homom som inget annat än min sexleksak.

Första gången skrämde mej, sen blev jag tydligen bra på det. Men det finns ingen tvekan om att det jag gjorde den kvällen var ett stort misstag. Jag tog slut på något som inte fanns - det är troligtvis det närmaste orgasm en kille någonsin har drivit mej.


Statistik från bloggportalen

Loggade in på bloggportalen för första gången sen jag startade mitt konto  Jag har inte sett något direkt värde i att kolla siffrorna, eftersom jag vet att det är dom högsta hönsen som tävlar. Men ja, jag blev lite förvånad när jag såg mina siffror faktiskt.

Jag fick känslan av att det är något som inte riktigt stämmer här. Men kul att min blogg innehåller såpass mycket humor att jag ligger på plats 25. Sant eller ej, siffran var rolig. Vad gäller sex är jag inte riktigt lika förvånad. Den här bloggen stiger flera steg bara tack vare att den och stuumpan är sexiga. Innehållet kan man väl bättra på kanske.


Veckans träning

Eftesom jag hostar så mycket ser veckans träning ut såhär.. Det gillar jag inte!


Måndag

Hej

Det är måndag och jag är igång. För en gång skull är jag faktiskt duktig!  ... eller snart ska jag vara duktig. Bortsett från att Sex and the city är igång ska jag snart sätta igång med en plan. Jag har gott om ärenden som måste fixas så det är lika bra att sätta igång.
Det är nog första gången på länge som jag ler åt att det är måndag. Det kan antingen bero på att det det är soligt och en otroligt fin höstdag, eller att jag plötsligt fick känslan av att måndag innebär att jag har massa tid att göra allt jag ska göra.


Ha en bra måndag alla


Godnatt

Ärligt talat orkar jag inte packa. Jag städade lite och nu ska jag trava iväg till pappsen. Packa får jag göra någon annan dag.

Godnatt


Fyller på med mer te

Nu blir det några avsnitt av Sex and the city och te sen är det dags att böra städa och packa. Det blir min 4:e kopp te idag. Min hals verkar inte bli bättre av det.
Så fort jag har druckit upp är det dags att börja göra lite nytta av min söndag.. som visseligen precis blev måndag.


Tröja från Melba

Jag hittade en snygg tröja på Melba. Det är visserligen en killtröja, men ärligt talat - hade jag haft en pojkvän hade jag aldrig köpt den här till honom, hade han köpt den till sej själv hade jag antingen slängt den eller börjat fundera på hans sexuella läggning.
♦ Tröja - Melba - 399 kronor


Från 2001 till 2011

För 10 år sedan.

Hur gammal var du? 9
Var gick du i skola? Nälstaskolan
Var bodde du? Nälsta
Var brukade du hålla hus? Skolan, hemma och hos Linn 
Bar du glasögon?
Nej
Vem var din bästa vän? Bytte nog från Dennen till Linn
Hur många tatueringar hade du? Inga
Hur många piercingar hade du? Inga
Hade du varit på ett riktigt party? Bara kalas
Hade du fått ditt hjärta krossat? Lyckligtvis inte


För 5 år sedan

Hur gammal var du? 14
Var gick du i skolan? Vällingbyskolan
Var bodde du? Nästa, Spånga
Var brukade du hålla hus? Skolan, kompisar, träningen, hemma
Bar du glasögon? Nej
Vem var din bästa vän? Elli
Hur många tatueringar hade du då? Inga
Hur många piercingar hade du? 1 tror jag
Hade du varit på ett riktigt party? Inte med alkohol tror jag
Hade du fått ditt hjärta krossat? NopeFör 2 år sedan

Hur gammal var du? 17
Var gick du i skola? Thorildsplans gymnasium
Var bodde du?Nälsta, Spånga
Var brukade du hålla hus? Skolan, kompisar, jobb, träningen, pojkvännen
Bar du glasögon? Nej
Vem var din bästa vän? Hade nog flera bla Olivia
Hur många tatueringar hade du? 1
Hur många piercingar hade du? 8
Hade du varit på ett riktigt party? Jorå
Hade du fått ditt hjärta krossat? Yes


Idag

Hur gammal är du nu? 19
Var går du i skola nu? Ingen
Var bor du? Nälsta, Spånga
Var brukar du hålla hus? Hemma, jobbet, träningen, kompisar
Bär du glasögon? Nej
Vem är din bästa vän? Har flera
Hur många tatueringar har du? 2
Hur många piercingar har du? 14/15
Har du varit på ett riktigt party? Självklart
Har du fått ditt hjärta krossat? Arå
Säljes

För några dagar skrev jag om att jag säljer grejer just nu. Jag har helt enkelt inte plats för allt, speciellt inte det som jag inte använder. Därför säljer jag nu av en del av garderoberna och för er som är intrsserade är det bara klicka på länkarna längst ner. Här är två plagg jag säljer just nu. Passa på att fynda, snart är det försent.
Nu säljer jag en topp och ett par cargo som båda har setts på Kenza. Passa på att fynda dom till en billig peng. Klicka här och här för att komma till respektive auktion.
Bland dom säljer jag också andra plagg och skor.


Like the first day

Perhaps it's going to start all over again.
one part of me is terrified
one part of me can't stop hoping..


Stuck i soffan

Idag har det verkligen varit en seg dag. Jag har precis varit ute för första gången. Jag, morsan och brorsan (som är uppe i Stockholm över lovet) var och käkade och nu har jag landat i soffan igen. Om ett tag ska jag och mamma kolla på film. Som om jag inte gjort annat idag, haha.

Nattens aktiviteter lär väl heta packa.
Jag hostar så förjävligt att jag förmodligen inte kommer kunna sova, det räckte tydligen inte med att det enda jag klarar av att göra är att sitta och kolla på film. Minsta kraftansträngning innebär ett hostanfall som konsekvens. *Yeey*

Eftersom hag nu är trapped i soffan kan jag lika gärna passa på att blogga. Nästa problem är dock fantasin.


10 veckor


Lämnar aldrig kvar trosor

Igår vaknade jag upp på helt fel ställe efter en natt av värdelöst sex. Efter två hårda månader borde det känns perfekt oavsett hur dåligt det var men total bottennapp.
Ingenting med honom var egentligen speciellt bra.. förutom att han tydligen lyckades dra hem ingen mindre än mej.
på morgonen vaknade jag lagom snurrig av att mitt alarm på mobilen ringde. Då hade jag sovit kanske 2 timmar och ville inget annat än hem. Att hans polare crashat på soffan var inte direkt något trevligt plus. Han vaknade också av mitt alarm.
Tyvärr råkade jag veta att dörren inte gick att låsa upp om man inte visste hur man gjorde, så det fanns ingen chans att fly.
Jag passade på att slänga på mej så mycket kläder som möjligt medan polaren var på toaletten, sen fanns det bara ytterligare ett problem; Vart tusan var mina trosor?
Jag hade inte planerat att lämna dom, inte heller hade jag planerat att väcka snubben och börja jiddra om dom.

Jag letade så gott det gick, utan framsteg och när allt kändes som mest hopplöst vaknar han självklart. Först undrade han vad jag sysslade med och därefter bevisade han vilket gigantiskt bottennapp han var. Till att börja med fick jag förklara både för honom och hans polare att jag letade efter mina trosor, därefter fick jag vända mej och skämmas lagom mycket för att några minuter senare höja stämningen med ett stort flin. Efter att ha letat efter mina trosor i säkert en halvtimme hittade jag dom på mej.
Såhär efteråt önskar jag att jag aldrig gett mej själv anledningen att leta efter dom, dom borde suttit där dom skulle hela kvällen, hela natten och gärna tills jag kommit hem.

Söta toppar från H&M

Nu blev jag riktigt sugen på att shoppa. Jag funderar på att ta mej till ett centrum imorgon. Dags att börja planera veckan kanske.
Dom här ska jag verkligen kolla upp, speciellt den första. Supersöta!

♦ Topp - H&M - 129 kronor


Söndag

Hej

Idag har jag en slppdag i soffan.. igen. Jag åkte på en förkylning i fredags så jag sitter och hostar som en gammal kärring här. Inte alls kul, hosta stannar alla gånger i ett halvår när jag väl åker på det. 

Om ett tag tror jag att jag ska gå och köpa choklad. Något måste jag ju ha som muntrar upp mej lite, men än så länge står jag emot.


Svenskkasinoguide

svenskkasinoguide.com är som namnet antyder - en guide till spelaktiviteter på internet.

Första gången jag gick in på sidan fick jag ett väldigt bra intryck. Eftersom jag inte spelar själv får jag tänka mej in i en situation där jag överväger att börja spela, och då troligtvis vill ha lite på fötterna innan jag sätter igång. Mitt intryck av svenskkasinogude är att allt man behöver finns samlat snyggt och enkelt på samma ställe.

Sidan har funnits sedan 2005 och har idag en utvecklad guide till bland annat online casino, bonusar, spelregler, recensioner och nyheter. Något som imponerade på mej ordentligt var den utvecklade sidan om spelberoende. Svenskkasinoguide tipsar inte bara om bra erbjudanden inom spelvärlden, utan tipsar också om länkar för människor med spelberoende.

Hemsidan är seriös och uppdateras ofta.
Det bästa med den är den enkla uppbyggnaden, den noga utvalda informationen, guiderna och självklart det seriösa kring spelberoende.
Utöver det tåls det att gilla alla erbjudanden och att syftet verkar vara att guida folk till en roligare spelvärld.
Detta framkallar givetvis tankar kring att guiden säger emot sej själv lite. Dels får man en extremt bra guide till allt inom spelvärlden, men samtidigt guidas man ur spelberoende.

Jag antar att man får använda sitt sunda förnuft och behöver man hjälp på traven finns svenskkasinoguidecom.Kors från Gina tricot


Litos

Jag gav er ett smakprov på Litos för ett tag sen. Här kommer lite till

Modell: Jag
Foto: Olivia

Primers

Jag har ett stort problem med att min foundation inte vill vara med så länge när jag är på ute och partar. Det är svintråkigt när man hittar sej själv vit, blek, tråkig och dessutom har en del tidigare täckta grejer börjat komma fram.
Jag använder ju inte consealer så det är min foundation som täcker eventuella grejer jag inte vill ha i plytet.

Nu är jag trött på det så jag slog näven i bordet och åkte till Make up store. Med mej hem fick jag inte bara en faceprimer utan också en ny eyeprimer.♣ Eyeprimer - Make up store - 155 kronor
♣ Faceprimer - Make up store - 385 kronor


Eclipse

Linserna jag hade på mej ser ut såhär.

♣ Linser - Butterick's - 249 kronor


Vampire

Hej

Jag är helt död från igår. Jag är jättetrött men nu börjar jag vakna till lite, i alla fall tillräckligt för att kunna blogga lite.
Det blev en galen kväll igår.. såklart. Jag och Olivia började på alkishaket och sen sen fortsatte vi till Daam med tjejerna, där svepte vi varsin drink snabbt och sen åkte vi vidare till Amnesia. Jag har inte varit där sen det var bryggan och då var jag där en gång och brstämde mej för att aldrig gå tillbaka. Det var bryggan det, men jag gav Amnesia en chans. Det var lyckligtvis sjukt mycket bättre än bryggan.

Efter Amnesia åkte jag självklart inte hem. Det blev en tripp till helt fel lägenhet. Som tur var slapp jag jätteläskiga överraskningar.

För er som är lite nyfikna på hur jag såg ut igår, här kommer lite bilder.
Lookbook inspiration


Vampiretutorial

Hej

Jag har precis lyckats ta mej upp ur sängen. Helt kry är jag inte.. typiskt! Jag ska försöka komma igång här nu, för snart kommer Olivia. Jag har bestämt att vi ska börja festa tidigt så jag kan inte sitta här och snörvla nu. Nej plikterna kallar.

Jag börjar dagen med klippet jag lovade er. Varning för en riktigt dålig tutorial.

OBS! Jag frånsäger mej allt ansvar vad gäller säkerheten av användning av mixing liquid.
 
                

Sleep tight

Det är 30 minuter kvar på klippet och jag är ledsen men jag borde verkligen sova några timmar. Jag skulle verkligen vilja vara frisk imorgon och nu när jag har hällt i mej mina häxblandningar måste jag sova. Jag får helt enkelt låta klippet ladda klart, hoppas på att det hinner klart innan datorn går över till stand by och sen får jag lägga upp det när jag vaknar. Jag hoppas att det är okej.

Godnatt
                    


Planen för morgondagen
Jag är en vampyr som käkar vitlök

Jag är svinförkyld just nu. Jag vägrar vara förkyld på min stora dag! Halloween är en dag att vara frisk! Jag som har förberett mej och allt, typiskt!

Då finns det bara en sak att göra- Jag har precis hällt upp ett glas med vatten och lagt i C-vitamin och på det gör jag min äckliga drink som består av bland annat vitlök. Minns ni när jag tipsade om den?

Om inte, här kommer den igen.


Ny kofta

Nu har jag fixat klart videon. Jag ska bara göra det till en riktig film sen ska allt laddas upp på Youtube. Det kan ta ett tag till, under tiden visar jag upp vad jag drog med mej hem från H&M mer än lösögonfransarna som jag gick dit för.  Jag ville ha en redan när en liknande såldes på BikBok förra året, men då sålde den slut innan jag kom fram, så det var ingen tvekan om att köpa hem den här.♣ Kofta - H&M - 299 kronor


Håll utkik efter Halloween-make

Strax är lyxfällan slut, då ska börja knåpa med Halloween-maken som jag halvt lovade tidigare idag. Nu har jag äntligen fått tag i en kamera så det ska nog gå bra.


Mitt köp på Butterick's

Mitt besök på Butterick's gick hyfsat smärtfritt. Det var precis så mycket folk som jag väntat mej så det var svettigt och äckligt. Utöver det gick det prima.  Det här kom jag hem med. Snart kommer ni nog fatta vad jag ska klä ut mej till imorgon.
♣ Färdigt set - Butterick's - 159 kronor
♣ Extra burk special blod - Butterick's - 69 kronor


Dags att börja dagen

Nu har jag suttit och funderat fram och tillbaka ett tag. Jag vet inte vad jag har kommit fram till, men jag tror att jag i slutändan kommer tänka; äsch vad fan nu kör vi.

Jag ska nu göra mej i ordning snabbt och sen åkte mot stan för att handla prylar.

Eftersom jag inte är tillräckligt kry för träning än så skippar jag det.

Vi hörs om ett tag


Snoris

Idag börjar jag dagen med massa te. Jag är en riktig snoris idag - snörvar och hostar. Usch inte nu igen, speciellt inte nu när jag ska fira Halloween imorgon. Inte okej!

Jag ska försöka piggna till nu så jag orkar åka till Butterick's. Jag vill helst komma dit så tidigt som möjligt. Halloween är Butterick's bästa högtid, då är kön utanför affären en mil lång. Jag tänkte försöka gå dit innan folk har slutat skolan sen kommer kön öka.

Jag hoppas att grejerna jag ska inte är slutsålda bara. Det får dom inte vara! Butterick's är vana vid att Halloween är extremt. Jag ska ha blod och det kan ju inte vara slutsålt!

Nu ska jag fylla på mitt te.


Blodigt sår

Här är ett inlägg jag skrev i februari. Jag tänkte göra ett sår till Halloween så då visar jag igen.Jag har fått lite frågor om min vackra självmordbild. Det finns självklart flera, men jag ville inte slänga ut alla på samma gång. Den som väntar på något gott får gärna vänta ett tag till. I det här fallet blir det; Ni

En av frågorna jag har fått är; Varför togs bilderna?
Svaret är att jag gillar att göra saker som jag aldrig sett någon annan göra. Jag älskar att knäcka en idé före någon annan. Det här är dessutom vad jag skulle vilja kalla modern konst.
SÅ DET SÅ!

Den andra frågan som ställs då och då är hur jag gjorde själva såret. Det tänkte jag förklara nu. Det finns flera sätt att göra ett sår på. Jag gjorde det lätta komplicerade såret.
Der här behöver du:
♦ Lera
♦ Sked / annat platt verktyg
♦ Flytande latex
♦ Nål / vasst föremål
♦ Sminkv / teatersmink
♦ Blod
♦ Fantasi
♦ MASSA BLOD!

Man kan antingen springa runt och köpa allt separat, eller så gör man som jag och Marre gjorde.
♦ Färdigt set - 169 kronor - Buttericks
♦ Extra burk special blod - 69 kronor - Buttericks

 
1. Börja med att lägga en korv av lera där du vill ha såret (i mitt fall var det ju på armen)
Om man vill kan man sminka med lite rosa, rött, lila, svart och blått innan för att få lite rodnad under såret. Det funkar också att lägga till det efter om man vill.2. Ta sen något och smeta ut kanterna lite, jag tog en sked för jag hade inga direkta verktyg.3. När leran har torkat är det dags att smeta på flytande latex. Täck allting.4. När latexen har torkat blir den genomskinlig. Ta då ett vasst föremål och gör en reva genom korven.5. När revan är klar är det dags att få allt att se hudfärgat ut. Jag använde min foundation till det.6. När det är klart ska revan fullas med massa blod. Man kan sminka fram blodådror på sidorna av revan, fixa rodnad o.s.v. Använd fantasin.


Stuumpan svarar: HalloweensminkningHej, jag undrar om du kan kanske göra en halloween sminkvideo , skulle va skitkul om du gjorde en ! :) Och din blogg rockar !


Hej. Oj jag kan inte sätta mitt allt på att det kommer bli bra, men jag kan alltid testa. Jag måste bara få tag i en kamera först.

En del av min torsdag

Om ett tag ska jag försöka sova. Här är en del av vad jag ska göra imorgon. Jag vågar inte skriva in resten för känner jag mej själv rätt skjuter jag ändå upp det.  Jag blir lika stolt varje gång jag går in på Butterick's och jag undrar när jag kommer sluta briljera med att det är våran släkt som grundat Butterick's och än idag ägs allt av ingen mindre än våran släkt. Förmodligen kommer jag aldrig sluta briljera med det.


Säljes

Nu säljer jag en topp och ett par cargo som båda har setts på Kenza. Passa på att fynda dom till en billig peng. Klicka här och här för att komma till respektive auktion.
Bland dom säljer jag också andra plagg och skor.


Nya skor

Och ni vill självklart alla se mina skor, som jag hämtade ut idag.  Jag är smått besviken på den blåa färgen. Det fanns ett par turkosa för samma pris som de gula, men jag betalade lite mer för att få blåa och när jag nu fick dom var dom ändå lite mer turkos än blå. Men men, dom är snygga ändå. Dom gula glittrar på bilderna men inte i verkligheten. Tips till er som kollar på likadana: dom är rätt små i storeken. Jag brukar egentligen vara 36.5, men tog 37 för det passar rätt bra det med. Dom här var nästan på gränsen till för små.♣ Gula pumps - Have2Have - 299 kronor (ord. pris 498 kronor)
♣ Blåa pumps - Have2Have - 350 kronor (ord. pris 498 kronor)


Ni ville se mej i action

Nu är ni några som har bett mej lägga upp en film när jag är i action. Någon sån har jag inte för tillfället, men jag har en gammal. Den är från maj 2009 och jag tror att det är min näst sista termin. Det finns dock inga spår efter att jag har tränat en termin till men jag minns gott och väl att vi inte hade min ordinarie tränare under mitt absolut sista pass och det var bland annat på grund av tränaren som jag slutar. När man tränat i flera år och kommer till ett pass där tränaren går igenom hur man slår och bockar ett rakt slag, då lovar jag er att man lägger av. Därför tror jag att jag tränade fram till december 2009. Jag tog sen paus fram till den 13 september 2011. Mina handskar låg på hyllan rätt länge.

Idag tränar jag oftare och hårdare än vad jag gjorde då, men här har ni en film när jag är heeelt slut, efter ett rätt hårt pass.
Efter den här ronden var det en rond till och efter det körde vi idioten. Jag lovar att jag var död när vi var klara.
 
             

Syns det att jag är trött eller?

Onsdag

Jag tränade en timme tidigare än vanligt idag. Det blev en timme med bara sparring, alltså matcher. Det är förjävla jobbigt och efteråt har man fått en hel del smällar så man är inte helt kry i skallen. Jag är glad att jag tog ut navelpiercingen och och staven i örat, ananrs hade dom åkt. Däremot kunde jag inte ta ut mina ankare, så ett av dom flög åt helvete igen och den ena ringen i örat lossnade också. Lyckligvis räddade jag allt, men huvudvärken är fortfarande kvar och läppen är lite svullen. Jo tack, nu snackar vi kampsport. 

Efter träningen åkte jag för att hätma ut paket och posta ett paket. Irriterande nog var jag så snurrig efter alla smällar att jag åkte hem istället. När jag kom hem kom jag på det och fick ta bilen istället. Det var rätt bekvämt. Först postade jag ett paket, sen hämtade jag ut ett och efter det åkte jag hem till pappa för att hämta blod till fredag. 

Jag fick till lite jobb också innan träningen så jag är rätt nöjd med dagens prestation. Det enda jag är missnöjd med är prestationen på träningen. Jag antar att jag inte tränar tillräckligt ofta.. även om jag är där nästan varje dag. 

             

För några år sen när sparring fortfarande var snällt och inte dödade mej

Inte min dag

Hej

Jag vaknade för snart en timme sen och jag är fortfarande arg. What's up med det? Brukar man inte bli glad när man sover?
Jag har i alla fall vaknat på helt fel sida. Just nu går allt åt helvete och hur jag än gör är det inget som går bra.

Om en stund ska jag åka och hämta ut ett paket från Have2Have och låt mej gissa, skorna kommer vara för stora!


Early bedtime

Jag bestämde mej för att sova tidigt idag, för en gång skull. Jag kommer förmodligen inte kunna sova men jag ska göra ett försök. Nu är klockan 00.30. Vanligt vis går jag och lägger mej 02.30 så det är i alla fall 2 timmar till godo, sweet.

Vi hörs imorgon godingar


Dagens krubb

Gaaah jag blir galen. Jag kunde inte stå emot den där jävla cheesecaken som Mini gjorde i söndags. Det fanns fortfarande lite kvar och ni vet ju hur det är. Det är en sak om man är sugen på något gott och det faktiskt inte finns något, då kan man ju inte göra något åt saken. Men finns det något i frysen blir man automatiskt sugen, egentligen bara för att man vet att det finns där. Och eftersom man vet att det finns där är det omöjligt att släppa det och för varje minut som går blir det värre.
Rökare; ni fattar vad jag menar. Det är som att ni inte har rökt på 2 timmar och precis bråkat som fan med eran partner. Ni har en cigg kvar, den tar lillebrorsan och sen håller han den retsamt ungefär en meter i från er. Sen säger han att ni ni får köpa den för 50 spänn. Trots att ni får ett helt paket för det priset kommer ni att köpa den, eller hur?

Apropå det.. sååå glad att jag har slutat. Vafan, kan väl få lite cheesecake som belöning för mina 9 veckor.


Mary mördade två yngre pojkar

                

I Slutet av 60-talet går lilla Martin på 4 och ett halvt år, ut för att leka. Det var inte ovanligt att han gick ut för att leka, däremot kom han alltid hem. Denna kväll år 1968 blev Martins mamma, Jane, av med sin enda son.

Det tog inte lång tid för polisen att hitta Martin. Han hittades död i ett hus. Man undersökte liket noga men kunde inte hitta några spår av mord. Martin hade inga märken på kroppen och var inte förgiftad och efter flera undersökningar fick man helt enkelt anta att det hela var en olycka. Då visste man inte att sanningen låg i en 10-årig flickas händer.

En dag ringer det på Martins mammas dörr. Hennes bleka ansikte öppnar dörren och ser då två flickor i 10års-åldern. Hon frågar vad dom vill och den ena svarar att dom vill träffa Martin. Med gråten i halsen svarar Jane att han är död. Till svar får mamman att flickorna vet, men att dom vill se hans kista. Mamman stränger dörren. Hon är sårad, uppriven och mår fruktansvärt - men framför allt kan hon inte glömma leendet på den ena flickans läppar. 

Martins mördare var den 10-åriga flickan, Mary. Hon var inte riktigt som andra barn. Till skillnad från många barn bar Mary på en mörk bakgrund. Hennes mamma var prostituerad så Mary tvingades leva i en härva av grova sexupplevelser. Hennes mamma hade fått Mary när hon var 17 år och hade ända sedan dess försökt bli av med henne. Hon försökte förgifta sin dotter med smärtstillande genom att överdosera, hon hade förstökt få Mary att flytta till grannen och eftersom hon så starkt ville bli av med sin dotter fanns det ingen anledning att visa respekt för henne i huset. Hennes mammas jobb var ett jobb Mary fick följa med i, tillslut gick det så långt att hennes mamma sålde henne vid några tillfällen. 
Att Mary som 10-åring blev annorlunda, var inte konstigt. Hon hade ingen mamma som brydde sej om henne och, utan kärlek blev hon ett ensamt barn som gärna drog sej undan.
Mary hade bara en vän, som var 3 år äldre - Norma.

3 månader efter Martins död hittades en annan pojke, dödad. Hans namn var Brian och han var bara 3 år och hade liksom Martin varit ute och lekt. Precis som Martin, var Brian strypt. Detta kunde man dock inte se, eftersom deras halsar var såpass smala att några märken inte hade hunnit skapas. Till skillnad från Martin hade Brian blivit skuren med en sax, han var blodig och dessutom fanns två bokstäver inristat - MN, vidare hade gärningsmannen dessutom försökt kapa Brians könsorgan.

Till en början fanns ingen misstänkt, framför allt inte 10- åriga Mary, inte heller 13-åriga Norma var ett namn man hade på tapeten. Men av en slum lyckades en polis observera ett leende från Mary när Brians kista passerade henne. Först då misstänkte man att Mary visste något om mordet
När man började forska kring hennes liv hittade man inte bara mörk historia utan även dagböcker, teckningar och lappar. "Jag dödade Martin, ni tar mej aldrig", "Jag gillar att skada folk som är svagare än mej" och "Jag mördar så jag ska kunna komma tillbaka" var tre meningar polisen hittade bland hennes anteckningar.
Mary ville att alla skulle veta vad hon gjort, därför berättade hon flitigt i skolan och hemma om sina gärningar. Ingen trodde på henne, eftersom hon bara var 10 år. Det var ofattbart att en så ung flicka skulle mörda två yngre pojkar.

Efter att man hittat anteckningarna var man inte lika osäker längre. Mary och Norma togs till förhör. Norma erkände allting på en gång och berättade att N:et på Brians kropp stod för hennes namn, då hon varit där under mordet. Hon var dock noga med att förklara att hon inte gjort något.
Mary var en betydligt hårdare nöt att knäcka. Hon hade inga planer på att erkänna och tillslut blev polisen tvugna att visa upp teckningarna och texterna. Detta gjorde det otroligt svårt för Mary att släppas fri, och det gjorde hon inte heller.

Mary dömdes till livstid internering.
Men hon satt bara på ungdomsanstalter i 12 år, sen släpptes hon.
Mary fick en ny identitet och lever idag ett anonymt liv. Hon har fått ett barn och aldrig begått ett brott igen.


Så mycket ilska

När jag kom hem från Kickboxningen tog jag en kraftansträngning och pluggade faktiskt lite drinkar. Det känns bra att har hyfsat bra koll på ungefär halva bunten i alla fall.  Däremot är jag as pissed just nu. Jag har inte fått min lön, jag har ett flertal paket som är försvunna, vilka jag redan borde fått hem och allt känns bara allmänt förvirrat just nu.

Jag har använt nästan alla mina besparingar till.. gud vet vad, jag hatar att det är dammigt på kontot, jag hatar att jag vill sova nu men inte är trött, jag hatar att folk inte bara kan göra det dom ska så allt flyter på Ärligt talat är denna irritation mest riktat mot .. få se nu... typ 5 personer och en mindre irritation till några till. Lägger man ihop allt är jag som ett frustande monster just nu. Hur fan ska man kunna sova då?

Usch jag är jättearg. Inte alls så där söt och harmonisk som ni tror att jag är. Just nu finns det 2 personer som jag vill strypa, men ingen av dom kan jag komma åt.
Det här är en kväll att hata, yes I said it.


Casino

Vad vet jag om casino?Egentligen vet jag bara det jag minns från när jag var yngre. Innan det blev 18årsgräns på casino spelade jag med dåvarande vänner en del.
Jack Vegas maskiner var det vanligaste. Jag minns att jag ofta tittade mot spelborden där man körde bland annat Roulette och Black Jack. Jag var dock alldeles för liten för att delta vid dom borden. Jack Vegas maskinerna var okej, ibland förlorade man mycket men ibland hade man tur och pengar sprutade ut.
Det huvudsakliga casinot för min del var ombord på en stor färja. Vi kunde spela i flera timmar, precis som alla andra. Den stora skillnaden på mej och andra var att jag var nykter. Det gjorde att jag många gånger vann dubbelt så mycket som många andra. Att spela var kul, att vinna var ännu roligare och eftersom jag var i yngre år var det lätt att bli besatt av att vinna.
Pengar var stort, och det hade jag inte mycket av. En av mina favoritmaskiner slukade mycket men när jag väl vann var det riktigt stora summor.

Mina erfarenheter av casino är både bra och dåliga. Först älskar jag alla lampor och energin, det ser ut som ett riktigt nöjesfält för vuxna. Nackdelen är just den besattheten av att vinna mer. Jag minns att hur stora summor jag än vann satt jag tillslut med en krona kvar. Det är, om jag har förstått saken rätt, meningen med casino att banken förr eller senare ska vinna allt.

Numera spelar jag aldrig. Däremot är mina vänner hejare på att spendera tid vid Jack Vegas maskiner och en gammal vän till mej hittar man alltid vid pokerborden ute på nattklubbar. Jag stod ofta bredvid honom och såg honom dra in stora vinster. Mina vänner vid Jack Vegas maskinerna förvirrar mej mest. Det bästa med casinon numera är att jag ibland får en gratis bira när mina vänner vinner stort.

Casino - för dom som älskar att spela
Dålig jag är

Grym jag är! Jag har fortfarande inte satt igång att plugga in drinkarna och om en stund måste jag gå och byta om till träningskläder och sticka iväg till träningen.
Hanna kommer inte idag heller så det innebär att det blir en timmes träning och en extra timme av blogginlägg. Om jag skaffar mej någon fantasi på vägen hem, vill säga.

Nu ska jag plugga in drinkar i åtminstone 10 minuter sen måste jag gå.

Later


It would be easier

Sometimes I wish I was stupid
If I had been stupid
, I would't need bother about anything
and I would never understand when someone insults me.
I would go through life with a smile on my face
because grief would be something I can't understand
Sometimes I wish that I was stupid
but I'm
too smart


Nia

             

Nia är tillbaka i sortimentet på Nelly, sen ett tag tillbaka. Passa på att shoppa hem ett par innan det är för sent. Köp dom för 449 kronor på Nelly.

Sport, spel och pengar

Att ha pengar är en förutsättning för att kunna leva ett hyfsat trevligt liv dag, men det är också makt. Idag letar många efter vägar att tjäna så mycket pengar som möjligt så snabbt som möjligt. När man upptäckte att man kan tjäna pengar på spel, hissades troligtvis flaggan.
Spel har i alla tider varit något människor sett som ett viktigt nöje. Romarna, Antikens Grekland och förmodligen spelade men redan på stenåldern.
Nu kan man tjäna pengar på att spela och självklart stiger då intresset.

Idag spelar man på casino, trav, sport och en rad andra aktiviteter. Personligen har jag bara en utomstående syn på allting och egentligen inga som helst erfarenheter, då jag själv inte spelar, Däremot finns det en hemsida som vet desto mer. På sportoddset kan man få all information man behöver för att till exempel börja spela. Om man är en grottmänniska, som jag, på dessa saker är det utmärkt att läsa på lite innan.
Bortsett från förberedande information berättar sportoddset om olika odds och hur dessa fungerar, casino, olika sporter och dessutom har sidan koll på det senaste inom sportvärlden.
Det enda som inte finns på hemsidan är mina åsikter.

Är du intresserad av sport, spel och pengar? Klicka på sportoddset
Min personliga åsikt, som inte spelar, är att det är lite läskigt. Det jag vet är att man ofta vinner ibörjan, ibland stora summor. Sen går det utför och så kan allt gå åt pipan. Det jag är mest rädd för är att det kan bli så kul att man skapar ett beroende. Spelberoende är ju inte helt ovanligt. Jag har valt att hålla mej borta från det helt för att jag är en liten fegis.


Tisdag och jag är en latmask

Hej

Nu är jag vaken igen. Det tog några timmar men nu kör vi igen.

Dagen idag ser typ likadan ut som gårdagen. Jag kommer sitta och slappa, fast jag har 100 andra saker jag borde göra men inte orkar ta mej för, och sen kommer jag åka till kickboxningen, träna 2 timmar och sen blir det att åka hem och sitter vid datorn till 02.30. Yeeey mitt liv är så kul!

Jag borde kanske skriva en to do -lista på allt jag borde fixa den närmaste tiden. usch gillar inte sånna listor alls. Bara om man får en belöning, och då ska det vara en bra belöning så det är mödan värt.

Det första jag ska förrsöka göra är att plugga igenom några av alla drinkar jag lärde mej för några månader sen. Nu har jag visserligen tappat bort över hälften av alla men jag får börja med det här. Jag har i alla fall kommit så långt som att plocka fram lapparna, det kan jag lova tog över en vecka.


Tomorrow

Jag tänkte försöka sova lite tidigare idag. Än så länge är det en timme tidigare. Men jag måste hänga tvätten så nu blir det hänga tvätt först och sen ska jag sova några timmar.

Tomorrow


Sexnovell

Insnöad med flickvännens lillasyster
Författare: Stor-henrik
Källa: sexnovell.se


I vintras skulle jag och min flickvän Åsa åka skidor i vecka i fjällen och med på resan skulle även min flickvän lillasyster Alice vara. Åsa och jag hade hyrt en liten stuga i fjällen och eftersom Alice precis blivit dumpad av sin kille och behövde muntras upp så skulle hon också få följa med tyckte min flickvän. Jag tyckte kanske att det inte var perfekt men vad gör man inte för familjen. Jag och Alice skulle åka upp en dag i förväg och göra iordning allt när min fru var på säljkonferens på jobbet. Hon skulle komma upp med tåg dagen efter. Dagen för avfärd kom och jag plockade upp Alice hemma hos henne. Alice som precis fyllt 18 är 11 år yngre än sin syster och det är först under de senaste åren som de två systrarna börjat umgås som vuxna. Både Åsa och Alice är riktiga blondiner och ganska lika i ansiktet. Åsa är ca 1,65 lång och har alltid varit ganska sportig. Det har gett henne en muskulös och stark kropp men hon har ganska små bröst. Det är inget som stör mig utan jag tycker hon är superfin i kroppen. Alice har en något annorlunda kropp. Hon är ganska smal med långa smala ben, platt mage men stora bröst. Hon tränar inte lika mycket som sin storasyster och är därför inte så muskulös. Många skulle säga att Alice har ett fotomodell utseende men att hennes bröst är för stora vilket inte jag tycker.

Vi åkte på fredag morgon och det tog 5 timmar att komma fram till stugan vi hyrt. Under resan pratade jag och Alice om allt möjligt och vi pratade ganska mycket om hennes förra kille som dumpat henne. Det visade sig att han skulle flytta utomlands och plugga och ville vara fri under det året som han var borta. Jag sa att om jag varit den killen så hade jag hållit hårt i henne och det gjorde henne glad. Hon sa att hon självklart saknade honom en del men det som hon saknade mest var att ha sex. Alice sa att hon älskade sex och sedan hon blev av med oskulden när hon var 14 så hade det inte gått långa perioder utan att hon hade haft sex. Nu var det 3 månader sedan hon knullat och hon började bli riktigt kåt sa hon. Av någon anledning fastnade den meningen i mitt huvud och jag började fantisera hur det skulle vara att ha sex med henne. Något som jag visste aldrig skulle hända men man har ju rätt att fantisera. Jag skämtade om att vi kanske skulle kunna hitta någon lokal kille som hon skulle kunna knulla skiten ur på semestern och vi skrattade. När vi började närma oss stugan så började snön vräka ner. Jag tänkte inte så mycket på det förutom att det skulle bli skönt att köra lite lössnö i morgon.

Stugan var jättemysig och hade ett stort sovrum och ett litet sovrum med våningssäng. Vardagsrummet var hopbyggt med köket och fungerade som en enhet. Precis som man vill ha det på semestern. Jag paxade självklart det stora sovrummet med dubbelsäng och förpassade Alice till det lilla rummet. Alice tittade på mig med avundsjuka ögon och sa att i natt skulle vi ju båda kunna sova i den stora sängen. Jag skattade till och frågade varför hon ville sova i samma säng som jag. Alice sa att det var så länge sedan hon sov i samma säng som någon annan och hon somnade som bäst till någon annans andhämtning. Jag hade inga problem med det och blinkade till henne att det fick bli vår lilla hemlighet. Inte för att jag skulle tro att Åsa skulle ha något emot det men man vet aldrig. Varför hade jag sagt ja till detta? Det fanns inget gott som kunde komma ut av att jag och Alice skulle dela säng men nu skulle jag ha svårt att komma ur det. Vi packade ur bilen och åkte till affären och handlade mat. Snön fortsatte att vräka ner och när vi kom ut från affären var vi nästa tvungna att skotta loss bilen för det snöat minst 2 decimeter. När vi kom hem så satte jag igång att laga mat och Alice sa att hon ville ta en dusch. Eftersom hon hade sina saker inne i det lilla rummet gick hon dit för att klä av sig. Jag stod i köket och av en slump råkade jag snegla in i det lilla sovrummet. Alice stod där inne i bara trosorna och hon hade en magnifik kropp. Jag höll på att skära mig i fingret av vad jag såg. Alice hade en perfekt uppnosig rumpa och ett par makalöst långa smala ben. Hon måste vara närmare 1,75. Magen var platt och hennes bröst var de vackraste jag någonsin sett live. Alice höll på lite med sina saker och plötsligt vaknar jag upp ur min trance. Min telefon ringer och jag ser på displayen att det är min flickvän som ringer. Jag svarar men håller fortfarande blicken fixerad på Alice som håller på att sätta upp håret i en knut och står med uppsträckta armar. Hon visar upp hela kroppen för mig och det slår mig att hon kanske är fullt medveten att jag spanar in henne. Hon kanske testar mig och tycker att det är roligt att retas.

Åsa har lite tråkiga nyheter och det är att hon kanske inte kan komma upp i morgon. SJ har ställt in en del avgångar och det påverkar trafiken norrut. Enligt väderleksprognosen så ska snöovädret fortsätta i flera dagar till så hon vet inte vad som kommer hända. Hon frågar hur det är med Alice och jag säger att det är bra och att vi bunkrat med mat så vi klarar av att bli insnöade i en hel vecka. Åsa vill prata med Alice och frågar om jag inte kan räcka över luren till henne. Jag säger att hon är inne på sitt rum men Åsa insisterar och jag tvingas ropa på Alice. Alice kommer ut ur sitt rum i bara trosorna när jag ropar och ett mycket nöjt leende sprider sig på hennes läppar. Jag tappar helt fattningen och stirrar på hennes kropp. Jag får knappt ur mig att Åsa vill prata med henne. Hon går nära mig och tar luren från min hand. Utan att släppa mig med blicken står hon väldigt nära och jag får omedelbart en märkbart röd ton i ansikten och i mina byxor reser sig kuken som ett spett. Alice fortsätter att stirra mig rakt i ögonen medan hon pratar med sin storasyster. Jag hör Åsas röst som säger ungefär samma sak till Alice som hon sa till mig. När Åsa säger att hon kanske inte kommer upp förrän i mitten av veckan beroende på SJ och vädret ler Alice med hela ansiktet. Med sin fria hand smeker hon sig över magen och upp över bröstet. Jag står som förhäxad och tittar på. Hur kan en sån ung tjej ha denna effekt på mig kan jag inte förstå. Alice hand vandrar vidare och hon smeker båda sina bröst precis framför mig. Medan Alice lyssnar på Åsa formar hon en ljudlös suck med läpparna. Jag känner att jag måste göra något så jag bryter förtrollningen och går tillbaka till köksbänken och fortsätter med maten. Alice fortsätter att prata med Åsa och går bort till soffan som hon lägger sig i. Hon sneglar ibland på mig och särar på sina ben och börjar smeka sig över magen igen. Åsa verkar inte vilja sluta prata och Alice fortsätter att egga mig med sin underbara kropp. Hennes hand smeker båda hennes bröst och i ögonvrån ser jag att hon har flyttat handen ner till sina trosor och att hon mycket lätt smeker sig utanpå dem.

Jag vet inte vad jag ska tro men det verkar som om Alice har siktet inställt på att förföra mig och jag känner mig såklart smickrad men också rädd och en stark skuldkänsla att jag låtit det gå så här långt. Jag hör Alice säga till Åsa att hon lovar att ta hand om mig och ge mig kärlek när hon inte kan vara där och sen kommer Alice fram mot mig där jag står i köket. Hon räcker mig luren och säger att Åsa bara vill säga hej då och samtidigt som hon räcker mig luren så råkar hon komma åt mina byxor och känner jättebulan jag har i dem. Hon tittar nöjt ner och stryker sig förbi mig när hon fortsätter mot badrummet. Åsa säger att hon är så ledsen att hon kanske inte kan komma upp i morgon och hon får mig att lova att ta väl hand om hennes lillasyster och ge henne en massa kärlek. Hon behöver allt stöd nu när hon blivit dumpad. Jag lovar att ta väl hand om Alice och hoppas att det löser sig med tåget. Innerst inne undrar jag om jag menar det där sista. Hade det inte varit spännande att få några dagar ensam med Alice i stugan utan Åsa. Det hade varit galet skönt att få knulla den unga systern. När vi säger våra avsked tittar Alice ut med huvudet från badrummet och när jag lagt på skrattar hon så att hela hon skakar. – Du skulle sett din min. den var obetalbar. Och kolla på dig. Vilken effekt har flickvännens lillsyrra på dig egentligen? Jag kan ju inte ljuga och säga att jag är opåverkad men att det nog vore bäst att vi inte gick vidare. Alice tittar mig i ögonen och säger att jag ser att din kropp vill men dit huvud säger nej. Vi får väl se hur länge huvudet orkar stå emot. Med de orden går hon in i badrummet igen utan att stänga dörren och 5 sekunder senare kommer hennes trosor flygandes ut genom dörren.

Jag står helt paralyserad igen. Vad ska jag ta mig till? Nu har jag fått en rad inviter och om jag ville kunde jag bara kliva in i badrummet, ta av mig mina kläder och knulla med Alice direkt. Mycket flög genom mitt huvud men jag valde att gå tillbaka till köket och fortsatte att laga mat. Jag hörde efter en stund hur duschen gick igång och jag smög fram till dörren och tittade in. Hon hade lämnat duschdraperiet helt öppet och duschen stod Alice med ena benet på en plastpall. Jag fick fri insyn i hennes fitta och den visade sig vara helt renrakad. Hennes högra hand låg över fittan och hennes fingrar masserade klittan. Precis när det börja gå för henne tittar hon upp och våra blickar möts. Ett njutningsfullt och pillemariskt leende sprids över hennes läppar och hon stönar ljudligt när det går för henne. Jag ler också och sliter mig tillslut. Det är en bild som jag kommer ha länge på näthinnan.

När Alice är klar i badrummet kommer hon ut till mig i köket invirad i en handduk. Hon undrar hur jag känner mig och jag säger som det är att jag är full av motstridiga känslor. En viss del av mig vill bara riva av henne handduken och knulla henne där och då medan en annan del av mig vill hålla mig i schack och inte göra något som jag sedan kommer ångra. Alice tar ett steg närmare mig och låter handduken falla och greppar tag om min styva kuk innanför byxorna och viskar i mitt öra – Du kommer aldrig att ångra dig. Jag är helt grym i sängen och du kommer vilja ha mer och mer och mer. Jag säger att det är det jag är lite rädd för men jag lutar mig ändå fram och kysser henne och hon trycker sig mot mig och vi står så en lång stund. Alice tar tag om min t-shirt och drar den över mitt huvud och låter den falla till golvet. Hon trycker sina fantastiska bröst mot mig och jag låter mina händer utforska hennes rumpa och rygg. Jag masserar hennes rumpa och Alice stönar lätt. Hon knäpper upp mina byxor och drav av dem och sedan får hon jobba lite med att få av mina kalsonger eftersom kuken är stenhård i dem. Hon greppar min kuk och jag känner att det har kommit en del försats som gör ollonet helt vått. Alice faller ner på knä framför mig och tittar upp. Jag är så kåt att jag inte vet vad jag ska göra och Alice frågar då om vi ska avsluta eller om hon får fortsätta med det hon tänkt sig. Jag är inte mer än man och just nu är den enda tanken som far i mitt huvud att jag vill knulla den här lilla dockan i alla möjliga ställningar i flera timmar. Jag lyckas ändå få ur mig att vi nog inte borde göra detta men jag låter inte så övertygad och Alice närmar sig min kuk med sin mun. Precis innan hon ska ta den i munnen tittar hon upp igen med blanka ögon och jag nickar bara lite till henne. Med den signalen slukar hennes varma våta mun min kuk. Hon suger först in ollonet och suger på det en bra stund och slickar min sträng på undersidan. Hon är helt otroligt bra på att suga kuk och snart har hon hela kuken till roten i munnen.

Med försiktiga rörelser börjar hon att suga av mig och jag får ta tag i köksön för att inte falla omkull. Alice suger mig som ingen någonsin gjort tidigare. Känslor av välbehag och kåthet väller upp inom mig och alla tankar på att detta skulle vara fel har helt lämnat mig. Jag hoppas nu innerligt att Åsas tåg i morgon blir inställt. Alice fortsätter att suga mig och jag vet att det inte kommer ta lång tid innan jag kommer spruta min sats. Jag har aldrig haft problem att knulla flera gånger i rad som många av mina kompisar och jag låter därför Alice fortsätta suga min kuk. Med släpig röst meddelar jag att jag börjar närma mig och Alice ökar takten lite. Min sats byggs upp under en halv minut, jag varnar Alice att nu är jag på väg och hon gör inte en tillstymmelse till att sluta. Åsa brukar aldrig svälja min sats men hennes lillasyster verka älska sperma för när jag skjuter sats efter sats så sväljer Alice allt jag har att komma med utan att spilla en droppe. I vanlig fall bruka min kuk slakna efter en sådan utlösning men inte nu. Jag var så kåt och ville bara återgälda vad jag just fått. Jag drar upp Alice på fötter och hon leder mig bort mot soffan. Hon frågar om jag tyckte hon var bra och jag måste erkänna att det var den bästa avsugning jag fått i hela mitt liv. Jag ser att hon gillar att få beröm och vem gör inte det. Alice lägger sig lite halvlutande i soffan och särar benen vilket får min hårda kuk att bli ännu hårdare. Hennes fitta är den vackraste jag någonsin sett med lite mindre yttre blygdläppar och större inre som kommer fram lite utanför de yttre. Hela hennes fitta glänser av hennes egen fittsaft och jag bara längtar att få gå ner på henne och slicka henne till en kraftig orgasm. Jag går bort till stereon och kopplar in min iPod och väljer en spellista med lugna låtar. När jag vänder mig om ligger Alice i soffan med ena benet på soffans ryggstöd och det andra i golvet. Hon särar brett på benen och hon väntar på att jag ska slicka henne.

Jag går sakta fram och studerar henne där hon ligger. Hon är oerhört sexig med en kropp som jag är tagen från en av toppmodellerna i någon av Sports Illustrateds baddräktsnummer. Jag ser att hon är kåt och jag kommer knulla henne så att hon skriker. Jag berättar vad jag ska göra och hon ler och räcker ut händerna mot mig. Jag tar tag i hennes händer och lägger mig på henne. Vi kysser varandra passionerat och hennes kropp svara på min beröring när jag sakta smeker henne över lår och mage. Sakta börjar jag min vandring neråt och kysser henne sakta över halsen. När jag når hennes bröst börja hon stöna och jag koncentrerar mig på hennes bröstvårtor. Hon stönar högt och jag fortsätter resan nedåt med min hand. Jag kommer fram till hennes fitta och jag smeker den försiktigt utanpå. Med min hand i fittan och min mun slickandes och sugandes på hennes bröst så börjar hon andas tyngre och hon trycker ner mitt huvud mot sin fitta. Alice vill bli slickad och jag är inte den som säger nej när hon ber så snällt. Jag hittar hennes fitta med min mun och Alice stönar högt. Mina läppar och tunga slickar ömsom på hennes blygdläppar och på hennes klitta. Hon blir som galen varje gång jag slickar över hennes klitta och efter en stund så koncentrerar jag mig på den. Hon närma sig orgasmen med stormsteg men när hon precis ska få den så slutar jag och retar henne. Hon försöker med våld föra tillbaka mitt huvud mellan hennes ben men jag är starkare. Hon gnyr, bönar och ber att jag ska fortsätta slicka och efter en stund så fortsätter jag. Jag håller på så ett flertal gånger och håller säkert på att slicka henne i över en halvtimme. Tillslut låter jag henne komma och hon skriker ut sin orgasm och skakar helt okontrollerbart med hela kroppen.

När hon lugnat ner sig tittar hon ner på mig och säger att det där var det skönaste oralsex hon någonsin fått och att det inte är sista gången jag ska slicka henne. Jag skrattar till och känner på min kuk som är stenhård. Jag vill knulla dig nu Alice säger jag och hon svara att hon inget hellre vill än att känna mig inne i henne. Jag tar henne i handen och börjar leda henne in i sovrummet. På vägen passerar vi köksön där min telefon ligger och precis som vi går förbi den så börjar den att ringa. Alice tar upp den och visar displayen för mig. Det är Åsa och ett sting av dåligt samvete kommer över mig men jag vill knulla och jag vill göra det med Alice nu. Jag säger till henne att låta det ringa men hon trycker på svaraknappen samtidigt som hon ler ett pillemariskt leende mot mig. Jag fortsätter att släpa Alice in mot sovrummet och hör hur hon pratar med min sin storasyster. –Nej tyvärr är han i duschen så du får nöja dig med att prata med mig hör jag Alice säga. Åsa säger att nu är det definitivt inställt. Både SJ och flyget har ställt in så hon vet inte när hon kan komma upp. Nu är vi framme i sovrummet och Alice puttar mig varsamt ner i sängen. Med telefonen tryckt mot örat klättrar hon efter mig. Systrarna har nu börjat prata om något annat och jag har fokus på Alice supersexiga kropp. Med telefonen i ena handen greppar hon min kuk och placerar sig med sin fitta precis ovanför den. Hon sänker sig sakta ner över kuken och låter den sjunka hela vägen till botten. Det svartnar för mina ögon. Hon är så trång att jag tror att det ska gå för mig direkt och jag har väldigt svårt att hålla tyst. Hon fortsätter prata med sin storasyster och börjar långsamt rida mig. Jag placerar händerna på hennes fantastiska bröst och börjar smeka dem samtidigt som jag ser min stenhårda kuk försvinna in i denna underbara 18 åring. Åsa och Alice pratar på och jag börjar reta henne genom att börja massera hennes klitta samtidigt som hon börjar rida mig lite snabbare. Plötsligt säger Alice – Du syrran nu kommer Henrik ut från badrummet. Jag ger honom luren. Jag får nästan panik. Vad ska jag säga och kommer hon att höra att något är knas. Alice ler ett busigt leende och räcker mig luren.

Jag tar motvilligt emot telefonen och för den till mitt öra. Den andra handen har jag kvar på Alice fitta och jag fortsätter att smeka hennes klitta. Alice börjar rida ännu snabbare och jag säger hallå älskling till Åsa. Åsa berättar samma sak för mig som hon gjorde för Alice om tåget och flyget. Jag försöker inte säga något men jag vill inte sakta ner tempot som Alice rider mig. Alice fitta är helt renrakad och blänkande och min kuk går som en pistong ut och in i den. Varje gång Alice sänker sig ner över mig tar hon kuken så långt in i sig som det bara är möjligt. Svett börjar bryta fram i hennes panna och jag ser att hon närmar sig en orgasm. Det förbjudna i situationen att jag samtidigt som jag pratar med min flickvän i telefon blir knullad av hennes lillasyster får mig att börja tappa fotfästet. Jag känner att det inte är långt kvar innan jag måsta sluta prata för att jag inte kan behärska och jag försöker avsluta samtalet. Åsa fattar dock inte vinken och börjar prata om något som sagts på hennes konferens. Jag är nu nära att börja stöna högt för Alice har börjat dels rida snabbare men också krama min kuk med sin fitta på ett helt otroligt sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Vi närmar oss ”the point of no return” både jag och Alice men precis innan vi gör det så saktar Alice ner sin ritt och sätter sig stilla med mig djupt inne i sig. Hon kramar min kuk med sin fitta och jag får tillslut slut på samtalet med Åsa. Jag ser till att samtalet verkligen är avslutat sen vräker jag ner Alice i sängen och lägger mig ovanpå henne. Hon lyfter upp benen på min rygg och griper tag i min höft med händerna. Hon greppar sedan kuken och styr in den i sin otroligt sköna fitta som är både bland de trängsta jag knullat med den i särklass våtaste. Med starka stötar som Alice möter som hon inte gjort något annat börjar vi återigen vandringen mot våra orgasmer. Alice börjar nu stöna högre och högre och jag som i vanliga fall är ganska tyst under sex nästan skriker av brunst när jag bottnar henne. Vi triggar varandra och med förnyad kraft knullar jag Alice hårdare och hårdare. Hon möter kuken med fittan på ett helt fantastiskt sätt och börjar snarat kippa efter andan. Min orgasm bygger upp från pungen och satsen skjuter med en jättekraft långt inne i Alice. Jag skriker ut min orgasm och Alice skriker i kapp. Det är den kraftigaste utlösning jag fått på hur länge som helst och Alice svimmar nästan av sin orgasm. Min kuk pumpar stråle efter stråle av varm säd i Alice och hennes fitta kramar min kuk och suger fast den i botten på sin fitta.

Vi masar oss ur sängen och äter en lätt middag. Sedan somnar vi tätt ihop och jag håller om Alice bröst och med dem i ett fast grepp somnar jag snabbt. Jag väcks på morgonen av att jag känner att Alice ligger precis bredvid. Kuken ställer som ett spett igen. Minnesbilderna från i går återkommer och jag känner att det är dags för lite mer action. Försiktigt kryper jag ner och utan att väcka Alice som sover tungt tar jag sikte på hennes fitta. Försiktigt börja jag slicka henne över hennes blygdläppar och det tar inte länge innan jag hittar till hennes klitta igen. Alice vaknar när jag börjar slicka henne lite hårdare. Hon stönar och tar tag om mitt huvud. Jag fortsätter en bra stund och Alice börjar stöna och gny när min tunga hittar in i henne. Jag rullar över henne på mage och lägger en kudde under hennes fitta. Hennes fitta är nu öppen som en ros och jag placerar mig bakom henne och trycker in hela min kuk i henne. Alice kippar efter andan och möter varje stöt med sin underbart trånga fitta. Hon har blivit ordentligt våt igen och hennes fittsafter dränker min kuk. Alice kommer i en skön orgasm och sedan tittar hon bak på mig som pumpar på för fullt. Hon puttar bort mig och säger att hon blev sugen på att smaka lite på sig själv. Resolut tar hon kuken i munnen och börjar mästerligt suga. Det tar bara ett par minuter innan jag känner att jag kommer. Jag känner hur min orgasm fyller mig och med starka sprut sprutar jag i hennes mun. När hon är klar kryper hon upp till mig och vi kramar om varandra. Vi beslutar oss för att spendera hela dagen inne i stugan. Utanför fönstren vräker snön fortfarande ner och vi inser att det är många dagar innan Åsa kommer om hon överhuvudtaget kommer på hela veckan.

Åsa kom inte och jag och Alice knullade som besatta hela veckan. Vi åkte inga skidor utan hängav oss åt varandras kroppar. Alice visade sig vara en av de vigaste personer jag träffat vilket gjorde att vi knullade på en mängd nya sätt. Vi använde hela stugan och knullade hårt, älskade ömt eller utförde de mest akrobatiska sexakter jag någonsin skådat. I duschen, bastun, köket, vardagsrummet och inte minst i sängen. Det var inte ovanligt att vi knullade 10 gånger en dag. Jag lärde mig exakt vad som fick igång Alice och hon lärde sig att trycka på rätt knappar vad det gällde mig. Hon knullade mig en gång bara genom att krama min kuk utan att jag pumpade. Bland det skönaste jag varit med om. Tack lillsyrran för min bästa fjällvecka någonsin.

Svart och silver

              

Den feta klacken och kilklack är grejer jag inte har gillat hittlls. Kilklack dissar jag fortfarande men jag måste medge att dessa var riktigt snygga. Men som sagt, det är ju jag och svart och silver. Jävlar vilken effekt det verkar ha på mej.
Båda är från Wildflowe by Kenza och går att hitta på bland annat Nelly för 799 och 849 kronor.

Cheesecake

Haha här är det inte många kilon som springer iväg. Jag kunde tillslut inte låta bli våran hemmagjorde cheesecake som låg i frysen. Det fanns en bit kvar, och snart finns inte ens den kvar. Jag kan bara be för att hemmagjord cheesecake är något nyttigare än det man kan trycka i sej på caféer. Jag tror att jag måste satsa lite mer om jag vi losa lite vikt.


The creeps

After the only thing that was good .. I am terrified to see you with her ​​outdoor.

I can't stop wonder.. why?


Dagens krubb


Lookbook Inspiration


Fnular på ny tattoo

Jag brukar ju mest uppdatera på kvällar och nätter just nu. Men ikväll känner jag mej ofokuserad. Dels har jag ingen fantasi och dels sitter jag och fnular på en ny tatuering. Jag har gjort det rätt länge nu så det är verkligen inget spontant. Jag vet exakt vad den ska sitta och jag jag vet på ett ungefär hur jag vill ha den. Det enda är att jag velar melan motiv, och nu vill jag få ett helt eget uppritat. Jag känner att blommor inte är min grej och jag fattar inte varför det ska vara ett typiskt motiv för tjejer. Blommor och stjärnor.. njae.
Då andra sidan känner jag mej manlig så det räcker, så kanske behöver jag något mer girly. Jag fnular på och sen ska jag försöka hitta någon som är åtminstone lite bättre än mej på att rita, som kan rita upp hela rasket. Jag sitter nu och funderar på någon enstaka blomma, lite fåglar kanske.. resten säger jag inte.


Måndag kväll

Träning för dagen är avklarad. Nu sitter jag i soffan igen. Jag kör hårinpackning, ansiktsmask och god mat. Kyckling, bulgur och sallad. Min kväll är gjord.  Ska man palla hela veckan måste man nog ha en skön måndagkväll.


Kickboxning

Hej

Som vanligt vaknade jag sent denna måndag. Jag har ätit lunch och slappat framför tv:n. Snart är det dags att åka till träningen.
Egentligen har jag ingen större lust, eftersom Hanna inte kommer vara där idag och det innebär att jag kommer träna med nybörjarna. Jag tränar alltid med nybörjarna när Hanna inte är med, då alla i min vanliga fortsättningsgrupp har partners. Det suger rätt hårt.
Som tur är kör nybörjarna mycket fys så det blir i alla fall bra träning även om jag inte blir proffsboxare på det.


Godnatt

Nu måste jag sova. Svintrött är man. Jag fick i alla fall precis i mej i macka så hungern är borta.

Godnatt


Trött och hungrig, jepp jepp

Nu börjar jag bli trött.. och hungrig. Inte bra.
Det är så himla svårt att sova när man är hungrig. Ju mer man jobbar för att somna, desto tröttare blir man. Two and a half men är igång här hemma hos mej. Ett avsnitt började precis så jag ska väl se klart det och sen leta upp min säng.

Imorgon vet jag inte riktigt hur min dag ser ut. Det blir väl lugnt som vanligt, sen träning. Jag borde ge mej ut och leta jobb men det orkar man ju inte.


9 veckor


Vecka 6

Eftersom jag tog sönder min kamera igen har jag inga bilder idag, men vi kör utan. Det är bara kolla på dom jag redan har uppe, jag ser likadan ut fortfarande.

Cm: 92
Träning: 4 timmar
Vikt: 63


Converse i skinn

Jag blev aldrig något riktigt fan av Converse, men något jag alltid har tyckt är rätt häftigt är Converse i skinn. Nu har jag hittat ett par som är rätt snygga.                                            ♦ Converse - Converseshop - 999 kronor

Rör varandra


Sextips

Som singel är det lätt att tänka tillbaka på saker man gjorde i sina tidigare förhållanden. Inte för att jag kommer ihåg speciellt mycket, då framför allt ett av dom var obetydligt och nästan bara waist of time. Men en hel del sexgrejer kommer man ju ihåg, såklart.
Dom bra grejerna vill man ju ta med sej till nästa offer.  Det är rätt nyttigt att ha några "test-förhållanden" innan man binder sej och blir seriös. Nu menr jag ju inte att man ska utnyttja killar men.. tja.. utnyttja dom.

Nu tänkte jag tipsa lite för er som har ett förhållande. Lite ironsikt förvisso, eftersom jag inte vet speciellt mycket om förhållanden längre.. frågan är om jag någonsin visste det.

Nåväl, här är några typiska stuumpan-grejer, alltså saker jag gära torterade mina pojkvänner med. Det var nice att se hur galna dom blev. Jag kan garantera att det mesta leder till betydligt mer än en hård kuk.  Det är visserigen bara 3 små enkla tips, men hur ofta glömmer man inte hur effektiva dom verkligen är?Då får man klä ut sej

Jag har alltid gillat maskerad. Jag vet inte varför, men har alltid tyckt att det där med att klä ut sej är himla kul. Framför allt när man blev äldre och insåg att man kunde ta tillfället i akt att klä sej riktigt sexigt utan att folk skulle tycka att det var skumt.
Vanligtvis drar man sej för att överdriva när man ska ut, men runt Halloween, till exempel, ser man det som helt normalt att folk ser konstiga ut. Då kan man dölja rätt hyggligt att man egentligen vill gå klädd så. Lite luddigt kanske men jag tror att många tjejer förstår exakt vad jag menar.

Nu är det ju snart dags för Halloween, och glad som tusan är jag att det blev löningshelgen. Jag försöker nu övertala mina tama vänner att vi ska klä ut oss och köra som aldrig förr.. men vette tusan hur det går.
Här är lite trevliga exempel på mej i andra skepnader.


Skor

Ni vet hur jag är med svart och silver. Då är det klart att jag faller hårt för det första av dessa 3 par.♦ Skor - Heels.com - $49.99


Veckans träning

Träningsschemat för kommande vecka är lite halvsnurrigt. Jag är osäker på vilka dagar jag ska träna, men såhär ser det ut än så länge. Jag failade ju en hel del på veckan som precis var så jag ska försöka att bättra mej nu. Det stora problemet är helgen. Då måste jag försöka träna åtminstone fredag eller söndag. Det är ju Halloween så firandet lär bli..


Clear från Make up store

Nu tänkte jag tipsa om min primer. Den är svinbra och jag tycker att alla borde skaffa den! Den är billig, räcker länge och funkar till max. Oavsett om jag har sminkat mej till vardags eller gjort en partymake till en lång utekväll har sminket suttit som jag velat. Endast när jag har tränat riktigt hårt har sminket blivit förstört. Det är ju inte så konstigt när svetten rinner. Jobbar man i ett kök på Donken där det är 80 grader varmt typ, kan man också behöva fylla på lite efter, men utan den här primern sitter sminket i vadå... två timmar?

Köp den, men se till att det blir rätt. Dom har flera och personligen tycker jag att den här är den som är klart bäst  av dom jag har testat

♦ Eyeprimer - Make up store - 155 kronor


Videoblogg


Military

Boots.. I love! Jag äger 3 par svarta och det känns som att det är dags för ett par nya, helst i en annan färg. Och glad när jag sprang på dessa. 

             

Alla par hittas här och kostar £28, utom det 3:e som kostar £20. Jag funtar på att beställa hem det första paret, eller det 3:e i brunt.. eller kanske det 4:e. Dom är ju slående lika men ändå är dom olika.

Lookbook inspiration


Friday night out

Hej

Uppdteringen har varit rätt dålig den här helgen. Inga konstigheter egentligen. Jag var ute i fredags, lördagen var jag död och nu är det söndag.
Bortsett från det tappar jag internetanslutning heeeela tiden! Det blir bara värre hela tiden så jag ska ringa Tele2 imorgon och fråga vad dom pysslar med.

I fredags var jag ute med Emilia. Vi körde en liten barrunda för en gång skull. Först var vi på konsert på Improvisations teatern. Där blev det 3 glas vin. Efter konserten åkte vi till Söder, tog 2 snabba bira på Hellströms och sen gick vi vidare. Dom två ölen blev inte jättesnabba men vi hade gott om tid. Vi fortsatte till Ojojoj för en eiktigt partynatt. Där träffade vi några från gamla klassen så vi blev kvar till stängning. Efter det tog vi en snabb runda till Lobby, stannade dock inte utan gick till Max istället.

Vi var egentligen inte hungriga , men det kändes jävligt bra att bara trycka i sej mat.

Sen började den långa resan hem.


Fredag

Hej

I natt blev det inte mycket sömn. Först vid 05.30 lyckades jag somna och sen sov jag fram tills för en halvtimme sen. Typiskt!

Det passar inte riktigt nu när jag har en rätt fullmatat kväll. Eller jag hoppas att den är det. Först ska jag på pappas konsert. Han ville så gärna att jag skulle komma, men jag ville inte gå dit ensam, speciellt inte eftersom jag planerat en utgång, så jag fick med mej Emilia.
Efter konserten ska vi kanske gå och spela biljar, mycket osäkert dock, eller så hittar vi på något annat. Något ska vi i alla fal göra!

Det blir en matat fredag.
Torsdag

Hej

Jag har inte orkat uppdatera idag. Jag vet inte varför men vissa dagar är ju så.
Jag vaknde, sov vidare, vaknade, sov vidare och tillslut gick jag upp. Jag lagade en jättegod sallad och sen slappade jag tills jag var försenad. Jag åkte till jobbet, sen träningen och efter det åkte jag hem. Till sen middag blev det 2 pannkakor och nu tvingar jag mej själv att blogga för att uppdateringen inte ska stå still. Så har min dag sett ut.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag.


Time to sleep

Nu är jag trött.

Vi hörs imorgon.


Snyggaste bootsen

Här är ett par riktigt snygga boots för alla er som har storlek 41. Jag var nära på att klicka hem dom även om dom är lite över 4 storlekar för stora. Jag tänkte att jag kunde ha ett par stora strumpor i eller något.

                       

Dom här underbart snygga bootsen kommer från Have2Have och jag tror att dom ligger på 350 kronor på rean.

Stövlar

Som ni vet har jag en passion för stövlar. Nu har jag hittat ett par vita som är to die for.

             

Riktigt snygga grejer från Urbanog.com. Dom kostar $59.90, vilket motsvarar typ 365 kronor. Riktigt schysst pris.

Katheleen dödade sina barn

            

Katheleen och Craig var ett lyckligt gift par som 1989 fick sitt första barn. Dom hade haft sin son i 3 veckor när han plötsligt dog en kväll. Även om det var väldigt ovandligt att barn dog av så kallad PSD - Plötsligt spädbarnsdöd, så tolkade man det så. 
Man kunde inte hitta någon förklaring till varför sonen dött så plötsligt, så tillslut fick man se det som enda anledningen.

Paret sörjde men fick snart en ny son. En natt vaknar Katheleen av att sonen skriker. Hon går upp för att se efter honom och snart slutar även han att andas. Den 4 månader gamla pojken lyckades räddas men han blev blid och skulle efter den dagen leva med epilepsi. Detta blev dock ingen längre tid, då sonen inom ett år fick andningsstiellestånd och dog. Alla trodde att han fått ett epilepsianfall och att detta tagit död på honom, därför la man ingen större vikt på fallet.

Paret sörjde återigen men fick tillslut en tredje barn, denna gång en dotter. En natt var dottern förkyld och orolig. Modern såg efter dottern till hennes sista andetag. Det började nu bli konstigt att ingen såg över varför paret förlorat 3 barn.

Paret fick ytterligare en dotter och när hon dog 19 månader gammal började folk reagera. Att barn dog av PSD var väldigt ovanligt, men att det skulle hände ett barn som var 19 månader gammalt var näst intill omöjligt. 

Man började undersöka Katheleen, eftersom det var hon som hittat samtliga barn döda.  Det visade sej att Katheleens pappa dödat hennes mamma en sen kväll. Han hade kommit på att hon var sjuk. Hon kunde inte älska sin dotter och fantiserade hela tiden om att ha ihjäl henne. Fadern fick välja och tillslut högg han sin fru med en kniv. Hon höggs 24 gånger och tack vare fadern var Katheleen räddad. Hon var bara 18 månader när detta hände och ingen hade kunnat ana att hon skulle bära på samma åkomma som sin mördade mor.

Det avgörande beviset mot Katheleen kom när Craig hittade en dagbok. I dagboken beskriver Katheleen ett hat hon känner jämte sina barn. Hon beskriver hur hon vill strypa dom varje gång hon ser dom och tillslut hade hon gjort det. Därefter skrev hon texter om hur mycket hon led av att släcka sina barns liv. När hon vaknat på nätte av sitt barns skrik hade hon tagit tillfället i akt. Istället för att försöka få sitt barn att somna om, hade skriket gjort henne galen och tillslut hade hon inte klarat av det längre. För att få tyst på barnet hade hon strypt det och därefter skrikit av fasa tills Craig kommit inspringande i rummet.

När man stryper en vuxen blir det normalt märken på halsen. För att strypa ett barn krävs det så lite att några märken inte hinner bildas. Därför kunde man inte spåra någon dödsorsak.

Vid förhör med Katheleen nekade hon först till brott. Hon nekade till att dagboken handlade om hennes barn och att hon under inga omständigheter skulle ha ihjäl sina barn.
Detta räckte dock inte för att rädda sitt skinn.
Katheleen var oförmögen att kunna älska sina barn. Hon var inte som andra mödrar och till skillnad från vanliga föräldrar ville hon ständigt döda sina barn. Varför hon fortsatte få nya berodde i stort på att hon ångrade sej och ville bli kvitt sitt hat. Varje barn fick leva lite längre, men tillslut brast hon.

Katheleen dömdes till 40 år för 3 mord och ett dråp. Hennes straff sjönk sen till 30.

Vid fastslagen dom kunde man tydligt se i dagboken och därefter på henne. Det var tydligt textat:
"Jag är min fars dotter".


Dagens krubb


Så var det kväll igen

Så var ytterligare en dag över. Man blir deppig av att räkna dagarna på det här sättet.

Idag har jag i alla fall gjort det jag skulle - jobba och träna. Det blev bara en timme träning men det var nog min rygg väldigt tacksam för.

Undrar vad jag ska göra nu.. det var något jag skulle göra.. men ja.. det har jag ju såklart redan glömt. Var någon förvånad?


Still, I haven't forgotten you

When I wake up mornings like this.. alone.
When I go to sleep by my own.
When I see happy couples outside my window
When I can't sleep
When I can't open my eyes without seeing happiness

That's when I miss you most...


Onsdag

Hej

Jag ställde klockan på 10.00 men gick upp för en stund sen. Jag såg ingen direkt anledning till att kuta upp faktiskt.
Idag känner jag mej utvilad för första gången på länge, vilket är konstigt eftersom jag somnade kvart i 4 i morse.
Solen skiner och just nu har jag ingen som helst anledning att beställa hem svarta pumps.

Nu ska jag käka lite lunch och sen om ett tag bär det av till jobbet. Efter jobbet ska jag till träningen och pumpa, dock bara en timme idag.

Ha en bra dag.


Slut på tisdag

Dags att sova igen. Det känns som att jag precos gjorde det.. men det var ju ett helt dygn sen.

Godnatt


Lårhöga stövlar

Jusste ja! Jag glömde lägga upp en bild på hela stövlara. Såhär ser dom ut i alla fall.


Stuumpan svarar: SminkvideoHej !
Ja undrar om du kan ta och göra en sminkvideo och lägga upp ! För älskar att titta när du sminkar dig och blandar färger , blir skitsnyggt ! Så skulle va kul om du slängde upp en video . :)
Btw, I love your blogg ! Den är AWESOME !:D

Sminkvideos finns under kategorin; Make up. Dom är inte så många men dom finns bandat med alla bilder på när jag har sminkat mej. Det kommer självklart komma fler, när jag har en fungerande kamera igen. Vet dock inte hur lång tid det kommer ta.

Hoppas du blir nöjd med svaret och tusen tack för komplimangen.

Snygga pumps

Har länge snackat om att jag måste skaffa ett par svarta pumps och att det nästan är lite skamligt att jag inte äger ett par. Så.. nu har jag hittat dom här, som jag bara måste ha!  Just nu finns det pumps i alla möjliga färger och priser på Have2Have♦ Blåa pumps - Have2Have - 299 kronor (ord. pris 498 kronor)
♦ Gula pumps - Have2Have - 299 kronor (ord.


Killar och cigaretter - och jag har fimpat

Killar är exakt som cigaretter - Ena stunden kan jag sitta och skaka och skrika efter company, andra stunden känner jag mej äcklad av bara tanken. Suget är helt borta och om någon kommer nära slänger jag iväg den med en äcklad min. Jag brukar skippa det där med att trampa, men har jag inget bättre för mej så kan jag gärna trampa två gånger.

Egentligen finns det mycket runt killar man kan jämföra med cigaretter.

Att komma över en kille är som att sluta röka.. faktiskt. Det blir lite lättare för varje dag som går. Att suga kuk är som att röka, varken gott varken äckligt men i slutändan gör det sällan gott.
Sex går också att jämföra- Först är man galen och när suget är som värst kan man nästan döda för att få det och efteråt är man hur lugn och snäll som helst. Ibland kan man känna att det löser en hel del problem, men ganska snart behöver man fylla på för att hålla sej lugn.

Jag skulle kunna hålla på och komma på grejer i all evighet. En stor del av tiden tycker jag faktiskt att jag klarar mej jäkligt bra utan killar. Mina manliga kompisar kan ibland bli för mycket och det räcker alldeles lagom att ta en överdos av dom ibland.

För övrig känner jag mej rätt fulländad bara jag har choklad.


Dagens outfit

Trots vädret körde jag stenhårt på mina lårhöga stövlar.

♥ Jean - Gina
♥ Topp - Gina
♥ Kofta - MQ
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Lårhöga stövlar - Skopunkten
♥ Väska - Lindex
♥ Mössa - Åhléns


Litos

Jag träffade ju som sagt Olivia idag. Och ni vet ju vad det innebär! Okej det kom ni inte ihåg men jag gör det.  För ett tag sen plåtade vi 300 bilder, sen fick hon ett minneskort av mej och först idag har vi kunnat mötas upp. Nu har jag fått tillbaka det. Till min besvikelse hade bara 15 av alla 300 bilder kommit med så här får ni ett ytterst litet smakprov. Det kommer mer.

Plåtningen döpte jag idag till Litos. Den som kommer på varför jag valde just det namnet ska bli rikligt belönad.Modell: Jag
Fotograf: Oliva


Nya stövlar

Apropå stövlar.. Här är stövlarna jag köpte igår.  Sexigast i höst, alla gånger!

♣ Svarta stövlar - Belle - 799 kronor
♣ Gröna stövlar -Belle - 799 kronor


Tisdag

Hej

Jag sa att jag skulle upp tidigt.. Så blev det inte´riktigt. Jag lyckades ta mej upp för en timme sen och nu har jag precis fotat det första som ska säljas.
Om ett tag ska jag åka och träffa Olivia och sen får vi se om det blir någon träning ikväll. Jag känner mej lite krasslig igen, men framför allt känns det som att kroppen behöver lite vila.

Jag har en stund på mej att fundera.

Tråkigt väder är det också, men jag tror att jag ska köra på lårhöga stövlar ändå.  Dom är dessutom varma på insidan.

Ha en bra tisdag 

                

Signar ut

Nu behöver jag några timmar off tror jag.

Tomorrow


Lookbook Inspiration


Todo tisdag

Imorgon blir det inget jobb, lite hemifrån kanske men känner jag mej själv rätt blir det inge jobb imorgon. Skönt, det passar mej utmärkt.
För rätt länge sen drog jag upp att jag måste sälja av lite i mina garderober, jag ska försöka starta upp det imorgon så håll utkik.


Dagens outfit

Att stå och posa hur som helst mitt i stan, stressad till träning... tja det vette tusan om det är min grej. Här har ni dagens outfit.

♥ Leggings - Nelly
♥ Linne - Gina
♥ Pullover - Rut m.fl.
♥ Klackar - Deichmann
♥ Halsduk - Glitter
♥ Mössa - Åhléns
♥ Skinnjacka - Hollies


Dagens krubb

Jag vill inte veta vad det här motsvarar i kaloriväg, men med tanke på allt jag burit och kånkat på hela dagen tror jag faktiskt att jag brände det mesta! Hela dagen har varit ett träningspass.


Home sweet home

Oj vad dålig uppdatring det var här då.

Jag kom hem från träningen för 1 och en halv timme sen. Brorsan, hans tjej och mammas bästa kompis var här när jag kom så jag har chillat med dom, käkat lite och sen var jag nere snabbt hos farsan. Han lagade min kamera  Min pappa är ett geni han.. han bankade den i bordet några gånger och sen var det klart. Nu har jag en kamera ett tag till.

Dagen har varit rätt fullmatad. Först skouppdraget, sen jobb, sen 2 timmar träning och nu sitter jag äntligen i soffan och ska precis hoppa in i duschen, Sen blir det nog en kopp te och fler inlägg.Lunch

Just nu sitter jag på Sandys och mamma har precis bjudit mej på lunch .. fast hon visste inte om det . Jag skickade ett sms nyss och så det Om jag någon gång får en dotter kommer jag aldrig ge mitt bankomatlort till henne.

2 sätt att plocka en kondom

Hej
så var det måndag igen.
jag började mun dag med ett skouppdrag och jag klarade det med betyg mycket väl godkänt . 4 par skor har jag handlat in och nu måste jag bära runt på dom hela dagen. Tyvärr är inte heller alla till mej. 2 par är till mamma. Men jag är nöjd med mina 2.
När jag sprang omkring i affären tappade jag en kondom på golvet . En normal reaktion för dom flesta är ätt rodna, slänga sej ner på golvet och hoppas att ingen har sett. Jag fattar inte varför det där med kondomer är så skämmigt, och Dessutom är det just när man gör sådär som folk ser.
fast när man gjorde som jag - tog fet lugnt, tog upp den och la den i fickan - såg det mer ut som att jag hade hittat en tia. Att ge intryck av att man fiskar kondomer är väl skämmigt om något!
fattar inte riktigt varför jag la en kondom i fickan över huvud taget. Jag leker ju typ virgin nu, det går inge vidare för mej och mission : hitta kuk


Stella förgiftade läkemedel

              

År 1986 började Seattle skaka. Det hela började en eftermiddag när Sue Snow tog en smärtstillande tablett mot sin huvudvärk.

Sue hade aldrig haft några problem tidigare, hon var frisk och levde ett normalt liv. En efteriddag tar hon en tablett och några minuter senare faller hon mot golvet - medvetslös. Hennes dotter hittade henne en stund senare och Sue fördes snabbt till sjukhus, men det var försent. Väl på sjukhuset dog Sue.
När man undersökte Sue hittade man Cyanid i kroppen. Cyanid är ett otroligt giftigt ämne och endast 0,15 gram behövs för att döda en människa.

6 dagar tidigare hade Stella gett sin man, Bruce, en huvudvärkstablett och även han hade dött. Självklart blev det stor uppståndelse i Seattle, när det kom fram att inte ens läkemedlen var säkra.

En dag får Stella besök av en polis. Han frågar en del frågor och innan han ska gå ber han Stella ta fram burken med tabletterna. Under tiden som hon hämtar den tittar polisen på fiskarna i Stellas akvarium.
När hon kommer tillbaka har hon med sej två burkar och hon uppger att hon köpt dom på olika ställen.
Detta blir polisens första misstanke.

Polisen började misstänka att Stella mördat sin man, men det fanns ett stort frågetecken kring varför hon dödat Sue. Kvinnorna hade ingen förbindelse över huvud taget. Men svaret fick man efter att ha undersökt tabletterna i Stellas burkar.

Vissta tabletter innehöll Cyanid, men inte bara det. Man kunde också hitta spår av ett algmedel. Misstankarna kring Stella växte, eftersom hon hade ett akvarium. Man började måla upp en bild av hur det hela kunde ha gått till.

Stella hade suttit i köket en kväll. Hällt några tabletter, tillsammans med Cyanid, i en skål. Sen hade hon med hjälp av en gaffel krossat och malt ner det hela till pulver. Därefter hade hon tagit burken med smärtstillande och tömt 9 av tabletterna, för att sen fylla dom med pulver.
Där gjorde hon en miss. Hon använde samma skål som hon använt när hon några timmar tidigare höll på med saker till akvariet. Hon hade använt ett ämne som finns i alger och detta fanns kvar i skålen. När hon sedan använde samma skål till att förgifta tabletterna, kom en del av ämnet med.

I Stellas hem kunde man hitta böcker från ett bibliotek i närheten. I en av böckerna kunde man läsa om Cyanid och på dom sidorna fanns det gott om fingeravtyck - alla var Stellas.

Polisen hade nu Stella som huvudmisstänkt, men det fanns fortfarande inget motiv. I förhör med dottern läggs dom sista pusselbitarna då dottern berättar att hennes mamma ofta drog upp att dom skulle döda hennes pappa. Hon sa det på ett skämtsamt sätt och dottern trodde aldrig att dessa skämt skulle bli verklighet. Viktigt att poängtera är att dottern började prata först när polisen lovat henne 250 000 dollar.

Bevisen mot Stella var många men hon nekade till brott vid varje förhör. Tillslut fick hon möta lögndetektorn och först då åkte kunde man ställa henne inför rätta.

Det visade sej att Stella vuxit upp i svåra förhållanden. Som 14-åring blev hon våldtagen och hennes mamma brydde sej inte mycket om henne. Mamman hade varit gift 7 gånger och levde själv ett dystert liv. Hon gav inte Stella någon glädje i livet utan visade henne istället riktig sorg.

Anledningen till Stellas brott var pengar. Hon hade förfalskat sin mans livsföräkring så att den skulle bli mer värd om han dog vid olycka. Därför var hon tvungen att få det att se ut som en olycka. Sue fick sätta livet till för att hennes man skulle dö. Stella hade lagt några giftiga tabletter i några burkar, ställt dom på hyllor i affärer och sen väntat på att någon skulle dö. Tyvärr blev det oskyldiga Sue. 

Stella dömdes till 90 år för giftmord 


Godnatt

One word

Godnatt


Veckans träning

Det ser lite svajigt ut. Jag tänkte faktiskt försöka hinna med lite pary så jag har dragit ner träningen i veckan.


Det tog bara ett halvår

För någon vecka sen beställde vi äntligen hem mina studentbilder. Hahah inte en dag försent! Nu har dom kommit.

Här är ett litet smakprov

                   

Nej man ska inte ta fota ett kort med mobilkamera i mörkret.. inte fint

Film och apelsin

Såhär har mina typ 2 senaste timmar sett ut. Apelsin är supergott.  Ett tips är att dricka vatten till.. På något märkligt sätt blir det godare då.
Filmen var inte så bra som jag trodde. Filmer med Vince Vaughn brukar vara riktigt roliga, när jag dessutom såg vilka andra skådisar som var med växte förväntningrna ytterligare men tyvärr. Det enda som filmer verkligen framkallade var ännu starkare känslor av att komma härifrån och iväg8 veckor


Vecka 5Cm: 92
Träning: 7
Vikt: 62


Söndag - Still horny

Hej

Jag efter två timmar på kickboxningen. Det blev lite sömn i natt, thanks to you! Inte nog med att Hanna åkte sent, sen upptäckte jag att min mail var översvämmad så jag satt fram till halv 4 i morse och svarade på allt. Klockan 10 var det upp igen och iväg till träningen.
Nu sitter jag i soffan och om en stund ska jag ta en nap.. min dag är ju inte över än. Om någon timme skag jag och morsan iväg till Kista och handla någon present till Mini, och sen blir det middag.

Självklart är Sex and the city igång.. jäkligt olämpligt nu när jag i mina senaste inlägg har skrikigt efter manligt sällskap. Det känns inte som att det hela blev bättre för att jag ser folk som knullar i varannan scen.

Vågar man sova? Jag slänger iväg en gissning på vad man kommer drömma om .. höhö

          

Tur att jag är snygg, med hjälp av lite charm ska jag ut och jaga på fredag.

Sex eller skor?

Jaa vafan, det var ett jävla klagande. Mina manliga läsare vill inte se fler skor och tjejerna klagar på att det plötsligt dök upp lite naket igen.

Jag har inga svar längre. Er önskan är min lag.

skor, sex, skor, sex, skor, sex, skor, sex..

Satan så gammal bild


God"natt"

Shit.. klockan är snart halv 4. Missade det helt! Om bara några timmar ska jag upp och orka slåss. Bäst jag sover.
God"natt"


Virgin

You were just another victim

innocent

of course


Tankar kring sex, skrivet av en satans kåt brud

Sitter och funderar på en grej, apropå att vara kåt. Hur kommer det sej att det är så jäkla skönt att bli pullad av en kille (oftast) men inte alls samma grej att göra det själv, trots att man oftast har bättre koll på vad man gillar själv än vad killen gör? 
Några manliga fingrar och sen är det klart, knappt någon action behövs. Ska vi dessutom lägga till action då börjar vi sancka helt andra nivårer.
Illa om man inte tänder på sina egna fingar på samma sätt.

Jag har hamnat i en situation jag aldrig har varit i förut. Jag är fan "manlös". Hur kommer det sej? I en stad som denna där det bor.. vadå? 1 miljon människor, varav åtminstone 500 000 borde vara knullbara och kanske 200 000 av dom är killar och kanske i alla fall 80 000 av dom har ett vettigt utseende och är trevligt välutrustade både över och under bältet... kanske lite extra där bältet trycker åt om man kör häng. 80 000 killar, i alla fall 10 0000 av dom borde vara kåta just nu. Så.. vart tusan håller ni hus?
Inte är nu här i alla fall?
Hur gick det till? Jag som alltid haft killar tillgängligt och i värsta fall några på lagret. Ni vet hur det är, har man svårt att kontrollera sej är det perfekt att ha lite alternativ. Se det från den ljusa sidan, dom får ju också ut något av det.
Jag har inga problem med att utnyttja killar för sex, det är ungefär samma behandling jag får. fast dom slipper få något jävligt hårt uppkört i röven och ner hårt som fan i halsen. Lyckligvis verkar jag stå på den manliga sidan numera, för det slipper ta mej fan jag med. Somliga har tur, värre grejer har man ju hört.

Det är faktiskt skillnad på att utnyttja och utnyttja. Om man utnyttjar någon för att båda ska få njuta kan man då kalla det dör att utnyttja? Om man utnyttjar för att tillfredsställa sina behov, vilka dom nu är, oavsett om den andra tycker att det är skönt eller inte, då börjar vi väl snacka om att utnyttja, eller?
På ett sätt gillar jag det där ordet, är det inte jävligt sexigt? Eller är det bara för att det har gått över en månad? Plötsligt förvandlades allt till sexsymboler, till och med min fula matta blev sexig. Alla killar förvandlades plötsligt till vandrande snoppar. Jäkla tur att jag inte ska till Drottninggatan imorgon... Däremot ska jag trängas i en svettig sal med en jävla massa bara överkroppar, tatuerade, svettiga och vältränade. Undrar vad som är värst?

Om jag dör imorgon vet ni varför.


Did you know?

I love the way I hate you..

and.. hate is a very sexy feeling.


Frisyrtips


Tacokväll med Honung

Nu har Hanna kommit hit precis så jag måste skärpa till mej. Sitter och blir kåt av mina egna texter.. eller egentligen är det väl tankarna som texterna framllar... Okej nu räcker det!

Jag och Hanna ska köra en tacokväll så nu ska vi först börja med att åka och handla.


Ge mej inre massage

För ett tag sen berättade jag kort om kryssningen jag var på. Kanske berättade jag lite för lite. Jag nämnde kort att jag haft till det med två killar och att den ena spenderade den tidiga morgonen i min säng. När ni nästan satt hjärtat i halsen lugnade jag er med att förklara att jag fick exakt den massagen jag länge berhövt.. for free!
Eller som jag uttryckte det då: jag betalade inte notan.

Kanske borde jag ha gjort det. Nu har killen sökt upp mej på facebook.. how? Bra fucking fråga! Jag visste inte ens vad han hette och han har tydligen koll på både mitt förnamn och efternamn! Och jag som alltid presenterar mej som issa.
Hur han har hittat mej vette tusan men det tog bara 10 dagar.

I ett mail beskriver han nu att han har massor att berätta för mej och att han inte kan sluta tänka på mej.. bla bla bla.. Översatt till vanligt språk betyder det ungefär: "Du, jag är aslack på att jag pullade dej i flera timmar och du kunde inte ens toucha min kuk lite. Kom hit, sära på benen och låt mej knulla skiten ur dej."

Ouf vad det tog emot att skriva den meningen. Jag är rekordhorny just nu. Jag klarade 1 svart månad, det var avtalet, men 1 månad och 10 dagar till det har jag inte sagt att jag klarar av!
"Odlar du öken eller?" brukar jag säga till tjejer som inte har knullat på några veckor, nu får jag äta upp det .. fast om jag ska vara helt ärlig så vattnar jag Östersjön... helt i onödan verkar det som, eftersom jag verkar köra springnota numera.
Inte undra på att man är kåt!

Hur som helst svarade jag lite smått avvisande på mailet. Typ: okej kör hårt, det är bara börja snacka. Klart man blir nyfiken. Vad tror ni grabben gör?
Självklart skyller han på en fylla. God I love when they do that! När killar väl har skyllt på att dom var fulla när dom skrev en sak har dom gått rakt in på fel stig, men dom fattar ju aldrig det.

För det första åker dom dit på ett av få ordspråk som stämmer riktigt bra: "En full man säger det en nykter man tänker" Glöm aldrig det.
Och för det andra åker dom på att tjejen kan få väldigt fel syn på hela situationen och risken finns att det killen vill få fram aldrig kommer fram och förevigt kommer helt fel saker vara framm. Ooops.

Elller så gör man som jag gör. Efter att ha fått ern uppsats om att han var full och inte riktigt visste vad han skrev svarar man: okej.
Och sen.. tja let's move on.

Om han inte skriver om några dagar och försöker släta över det han ställt till med, är jag sämst på killar, och sämst är jag inte. Tro mej när jag säger det, han kommer gå genom eld och vatten för att jag ska lägga mej i hans säng. Inte för att han tycker att jag är snygg eller trevlig, utan för att jag inte betalade notan vid förra serveringen. Såvitt jag vet är det straffbart som tusan att strunta i att betala för sej.. vissa klassar det som snatteri eller i värre fall - stöld.
Bäst jag passar mej innan Mr polis tar in mej på stationen, då kan det nog gå exakt hur som helst. Speciellt för en som råkade dra ut sin svarta månad från 1 månad till 1 månad och 10 dagar.
God I'm horny!


                         Update: Jag kan meddela att det inte ens tog en timme innan det kom ett svar. Dessutom har han nu fattat vilka regler jag spelar efter. Hade jag varit intresserad hade jag nog hoppat på även det här spelet, men med pengarna i behåll drar jag mej ur. Vem bryr sej om ära.. knulla ska jag göra ändå


Jennifer mördade en vakt

              

År 2004 tar en tjej anställning på ett fängelse. Hennes namn är Jennifer.
Hon är ung, snygg och dom manliga fångarna attraheras snabbt av henne. Dagligen blir hon trakasserad på sexuella sätt av männen och snart anlitas en fångvaktare för att skydda henne.
Denne fångvaktare är egentligen inget annat än en livsfarlig brottsling som dömts till 30 år för misshandel, rån och försök till mord.

Problemet med denne fånge är att hans charm kan slå sönder en mur från starkaste sten till smulor.
Problemet med Jennifer är att hon hatar sitt liv, har inte många människor i sitt liv och absolut ingen man.
Fången hjälper henne upp och snart har dom ett passionerat förhållande bakom vakternas ryggar. Egentligen ser fången henne som ett lätt byte, samtidigt är han mannen hon alltid drömt om.

En dag smugglar Jennifer in räkor i fängelset och sparkas omedelbart när vakterna kommer på henne med att sitta och dela dessa räkor med en av fångarna. Istället för att återvända hem till sin man och sitt barn flyttar Jennifer närmare fängelset och hennes dagar består av att prata i telefon med mannen på andra sidan muren. Han ser henne fortfarande som ett lätt byte och för att vara säker på att ha kvar henne ber han om hennes hand. Dom gifter sej och fortsätter ha kontakt på varsin sida om fängelset.

En dag frågar han henne om en tjänst. Han säger att han vill ut och har kommit på hur det ska gå till. Exakt ett år senare skulle han på domstolsförhandling. Han förklarar att han kommer bli eskorterad av två vakter och att han vill att hon ska skaffa en pistol, lära sej att använda den och sen skjuta vakterna vid eskorten. Jennifer är besatt sv sin man och går med på detta.

I augusti 2005 öppnas portarna till fängelset. Ut kommer en man med två vakter. Utanför står en svart bil. Jennfer laddar pistolen och går ut ur bilen. Först gömmer hon sej bakom bilen men när hon hittar rätt tillfälle springer hon fram mot fången och vakterna. Vakterna står med ryggen emot henne och håller på att ta in fången i en lastbil när dom plötsligt hör henne komma. Dom vänder sej om och ser henne sikta mot dom med pistolen. Fången skriker åt henne att skjuta och ett skott avlossas. Strax efter det är fången på väg mot Jennifers bil och dom flyr från platsen.

En av vakterna blev träffad i magen och det är så illa att han dör senare på sjukhuset. Jennifer blev träffad i benet men kände det inte förrän senare.
Flykten avslutades vid ett hotell. Paret tar ett rum, tvättar Jennifers sår och går till sängs. Mitt i natten väcks dom av att telefonen ringer. Jennifer svarar och på andra sidan är det en polis röst som pratar. Paret kan se ett blått ljus blinka utanför fönstret och polisen säger åt dom att komma ut.

Det har bara gått 36 timmr när Jennifer grips för mord på vakten.
Hon slipper undan dödsstraff genom att erkänna att mordet var planerat. Därefter slängs hon i fängelse och kommer aldrig ut igen.


Lördag

Hej

Det blev inte mycket till sömn i natt. Runt 5 drog jag ur jacket och sen vid 10 ringde min chef och väckte mej. FÖrst klockan 11 orkade jag svara.
Då var det dags att hoppa upp ur sängen och möta honom snabbt. När jag kom hem igen struntade jag i att göra mej i ordning för att fixa det jag skulle köpa. Istället sitter jag nu, inne på min andra kopp te, och kollar på Sex and the city. Det är det enda jag har hos mamma i filmväg så jag har precis tvingats börja om serien igen.


Trött

Nu ska jag försöka få min hals att bli bättre.

Godnatt


To do lördag

Klockan passerade 00.00 för länge sen och nu är det lördag... igen. Jag ska försöka bli trött nu så jag kan sova några timmar. Imorgon har jag fullt upp. Jag ska bland annat träffa Hanna. Vi tänkte först åka och kolla på en kick/thai-tävling och sen tänkte vi köra på tacokväll. Allt för att jag inte ska gå på krogen haha.


Forbidden is desire

If you're not allowed to do it,

then you should definetely do it..


Gårdagens outfit

För att vara rätt död var det en rätt schysst outfit. Kan ni tänka er att jag låg i soffan en timme senare och lovade att ge allt jag äger till mamma.

♥ Jeans - Gina
♥ Vit topp - Gina
♥ Kofta - Bok Bok
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Halsuk - Glitter
♥ Klackar - ZOE
♥ Ring pistol - Style by Tyra
♥ Ring Vädut - Cocoo
♥ Ring ros - Indiska


perhaps murder is the right way to go

Sometimes I fantasize about being murdered, then I won't have to do it myself.
And after all.. who wants to die alone?


Sminkförvaring

Jag tillbringar denna fredagkväll hemma i soffan. Jag börjar bli pigg faktiskt  Vilket i och för sej inte kommer kännas lika kul om några timmar när jag inser att jag kommer vrida om dygnet igen. Vad gör jag då?
Jag sitter faktiskt och kollar runt efter sminkförvaring. Kul va? haha. Det är ju precis vad man gör en fedagkväll. Usch vad ångest jag hade haft om det var löningshelg. Det är det lyckligtvis inte så jag besparar mej den sorgen.

Jag vet att många har samma problem som mej. Man köper massa grejer, i mitt fall just den här gången är det smink, och sen har man ingen aning om vart man ska göra av allt. Här har jag lite tips för er som just i det här fallet har problem med vart man ska göra av sminket.

Klicka på bilderna för att komma till respektive affär.

Själv ska jag satsa på att kolla vidare på den första och den sista. Den första har föer lådor, men dom ser ut att vara mindre. Den andra är extremt billig så tänkte köpa 2 i så fall. Jag kollade på hemsidan och antingen har dom skrivit helt fel mått eller så är den inte bara extremt billig utan också extremt liten.

Armyjacket

Jag föll direkt för den här. Riktigt snygg armyjacket!


                                                     ♦ Jacka - Vivistyle - 599 kronor

Vinn foundationprimer
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Sexiga underkläder till höstmyset

När det börjar bli kallt är det dags att ta av sej mer. Förhållanden är som mysigas på höstern och vintern, men det är också då man kan få störst problem. Att man vinterdeppar kan gå ut över förhållandet och ett av mina tips för att hålla kylan ute och glöden kvar är att shoppa hem lite snygga underkläder att undehålla pojkvännen med. Det måste inte vara onödigt dyrt. Här är ett trevligt exempel.♦ Set - Nelly - 286 kronor


Stuumpan svarar: Deadly women
Vad är grejen med det här?Jag vet inte om det är för att jag är sjuk, det måste det nästan vara. Jag kan inte komma på en annan anldning till att jag reagerar som jag gör på den här frågan - aggressivt.
Frågan var kanske inte menat att skapa negativ effekt, men så känner jag. Så fort jag gör något annarlonda, vilket jag gör most of the time ska ta det ta mej fan alltid ifrågasättas. Jag skriver om sex när jag vill, jag lägger upp nakenbilder om jag vill, jag fjantar mej om jag har lust, jag svär och gormar om jag är på det humöret, jag har stötande designer och annorlunda ämnen, Ja jag har en annourlunda blogg. vad ska ni göra åt saken?

Så okej jag är ingen "tjatja blogääään"-brud, jag leker inte korkad och jag försöker inte vara som alla andra. Jag är en dark person med ett stort leende på läpparna, jag är svår att läsa och ska alltid tas med en nypa salt. Hur många gånger ska jag behöva säga det? Usch jag är så förbannat trött på det här!

Deadly women skriver jag för att jag tycker att det är fruktansvärt intressant. Andra skriver om skvaller, medan jag bloggar om skor sitter vissa och kollar på nyhetena på tv. Vissa läser tidningen varje morgon, då jag vanltigtvis sover och andra dör för sportdelen. Jag har deadly women. Det är visserligen inte nyheter, nej okej. Men det handlar om saker som har hänt i världen och som förmodligen händer även idag. Kvinnor som dödar är fortfarande ovanligt, det är det som gör det så intressant. Speciellt för en person som vill bli polis! Men det var det ingen av er nötskal som tänkte på, eller?

Jag kollar inte på nyheterna för jag känner att det inte ger mej någonting. Jag kan inte göra något åt alla krig hit och dit. Det jag behöver veta tar jag reda på. Jag läser inte tidningen på morgonen för att jag oftast är för trött för att fatta vad det står och så är det med den saken.

I programet Deadly women har jag fått lära mej om olika kemiska ämnen som är fullständigt livsfarliga och vad som kanb hända om dom kommer i kontakt med vissa andra ämnen, jag har lärt mej hur vissa har använt dessa kunskaper för att döda på brutala sätt och jag har lärt mej hur uppväxt, samhälle, lagar och närmsta miljön på verkar en som människa. Jag som gillar psykologi har betydligt större användning för den faktan än vad metro har att erbjuda. Det som skrivs i Metro på måndagen, är glömt på tisdagen för nya nyheter. Det gäller inte Deadly women, här snackar vi historier som levt kvar i över 50 år många gånnger.

Anledningen till att jag skriver om det på bloggen är för att dom som inte har kanalen ska kunna följa det som har hänt, dom som är lika intresserade som jag alltså, för att jag själv ska kunna läsa det och minnas, för att jag gillar att skriva, för att jag lär mej massor av det , för att jag tycker att det här programmet är ett av få som faktiskt är värt att se och för att det faschinerar mej något otroligt.

Jag hoppas att detta duger som svar. I fortsättningen kommer jag alltid att ha samma bild innan texten så för er som finner Deadly women hemskt, skrämmande eller onödigt är det bara scrolla förbi det. Problems solved!
Jättesjuk

Hej

Det blev varken jobb eller träning igår. Plötsligt på Sandys blev jag jättehängig ovh sen gick det bara utför. Efter att ha tvingr mej till jobbet, för att sen inte kunna komma in på kontoret, drog jag mej hem så gott jag kunde.
Så fort jag kom inanför dörren satte jag på mej mjukisbrallor och kröp ner i soffan med dubbla filtar. Det var länge sen jag mådde så dåligt som igår. Idag är det bättre men jag har fortfarande ont i huvudet och jätteont i halsen.
Jag tror att det är för att jag har sovit så lite på sista tiden. Imunförsvaret hänger inte riktigt med då.
Igår var det i alla fall en vidrig eftermiddag/kväll för min del. Jag frös, svettades, hade ont i hela kroppen, kunde inte röra mej och så vidare.
Skönt att det är lite bättre idag.


Penny ströp sin 12-åriga dotterPenny och Karissas lever ett vanligt liv som mor och dotter. Karissa är 12 år och bråk med mamma är deras vardag. Detta är förstås inget anmärkningsvärt, snarare en normal mor-och-dotter-relation i den ålder Karissa befinner sej i.
Penny och Karissa bor i ett hus tillsammans med Pennys nya man, Vernon, och han är givetvis trött på att lyssna på bråket hela tiden. Då och då säger han att han inte längre orkar men han stannar fortfarande kvar.

Det hela tar en hemsk vändning en mörk kväll.
Karissa och hennes mamma sitter i bilen och av någon anledning utlöses ett bråk. Dom skriker åt varandra och precis som Karissa kan man tolka hennes mamma för en 12-åring. Penny gör inte det många mödrar skulle göra, skaka på huvudet och vänta på att dottern ska växa upp. Istället bråkar hon på samma nivå och det hela trappas snabbt upp. Dom skriker och snart vill dottern ut ur bilen. Penny vägrar stanna och dottern forstätter att skrika. Snart kör Penny av vägen och upp i ett dunkelt område. Där stannar hon och ger sin dotter chansen att gå ur bilen. När Karissa sitter kvar kastar mamman ut henne i mörkret och låter henne gå iväg. 

Men Karissa hinner inte långt förrän hennes mamma anfaller henne bakifrån och fäller henne till marken. Karissa vänds om på rygg och mamman sätter sej över hennes bröstkorg. Dottern skriker att hon ska gå av henne och låta henne vara ifred, men Penny har helt andra planer.

Istället för att släppa sin dotter tar hon upp ett snöre ur fickan, trär det runt sin dotters hals och drar åt. Karissa sprattlar för livet för att komma loss, hon försöker skrika men snart sluts ögonen långsamt. Normalt sätt tar det cs. 2 - 3 minuter att döda en människa med ett snöre som detta, men eftersom modern sitter på dotterns bröstkorg blir det fortare än så svårt att andas. Sin mammas hånande ansike blir det sista 12-åriga Karissa ser.

Dottern lämnas på plats och när mamman kommer hem anmäler hon sin dotter saknad. Polisen tar snabbt upp fallet och till en början misstänks det givetvis att hon rymt till en kompis eller liknande. När Karissa inte hittas börjar man misstänka brott, dock misstänkts inte mamman.

När Karissas kropp inte hittas går modern ut i tv och ber allmänheten att hålla utkik eller höra av sej till polisen om någon sett något. I direktsändning gråter hon och och berätta hur mycket hon och alla andra saknar Karissa. Även en presskonferens hålls och där avslöjas mer än vad som borde avslöjas, anser polisen.
Polisen kan inte förstå hur en mamma kan prata om sin försvunna dotter i tv på det sättet som Penny gör, och här läggs första spåret. 

Efter 2 veckor hittas Karissas döda kropp. Hon har inte flyttats från platsen och hon hittas med både byxor och trosor nerdraga till knäna. Detta skakar samhället och polisen jagar nu en våldtäktsman.

Penny bestämmer sej för att berätta för Vernon att hon är skyldig till mordet och det blir genast bråk. Penny förklarar att den utlösande faktorn var att Vernon dagen innan mordet sagt: "Jag är så förbannat trött på allt bråk, jag drar.. nu får du välja, henne eller mej".
Men vad Vernon egentligen menade inkluderade inte mord.
Paret grälade länge och högljutt och snart reagerade grannarna på att dom flera gånger hörde Penny förtvivlat skrika: "Jag gjorde det för oss!"

Snart greps både Penny och Vernon för mord. De sattes i varsinn cell och Vernon delade cell med en annan brottsling. Dom började prata och brottslingen förklarade att han satt med i ett brottssyndikat och att dom skulle behöva någon som honom. Vernon litade på berottsingen och såg sin chans att ta sej ut, eftersom han var oskyldig. Detta blev parets undergång, då brottslingen egentligen är polis.

Snart släpps Penny och Vernin och dom tar sej till brottssyndikatet för att få jobb. Penny förklarar att hon vill att dom ska bränna alla bevis polisen har. Hon vill ha alla arkiv om henne förstörda av elden och detta har förstås ett pris. En av brottdlingarna i syndikatet säger att om hon kan genomföra ett mord på en person dom vill få bort, lovar dom att bränna arkiven. Penny går självklart med på det och vid mötet syns det tydligt vilken roll Vernon har - oskyldig.

Penny tar med två brottslingar och Vernon till platsen där hon stypt sin 12-åriga dotter. Med hjälp av skådespel visar hon från början till slut hur hon släckt sin dotters låga. En bit bort ligger ytterligare en "brottsling" med filmkamera.
Männen bestämmer sej för att dom tror henne och dom åker tillbaka.

Den här gången är bevisen mot Penny för starka och hon döms till livstids fängelse för mord på sin dotter.

På Sandys

Just nu sitter jag och Marre på Sandys i stan. Jag pimplar te för halsen.


Träffa marre

Hej
Det tog emot ordentligt att gå upp o morse kan jag säga . Först somnade jag runt halv 5 och sen försov jag mej. Det går bra nu!
sitter och väntar på pendeln nu. Som vanligt är den sen. Jag ska i alla fall göra ett försök att umgås med marre. Risken finns att jag somnar.


Natti natti

Nu ska jag kolla klart på mitt avsnitt av sex and the cty sen blir det sängen.

Godnatt


Todo tisdag


I'm not sure I have any more words..


Lookbook Inspiration


Kollar på Deadly women

Nu är det Deadly women som gäller. Sen ska jag sitta uppe en stund till och sen blir det sängen.

Imorgon blir det en lång dag och jag måste upp rätt tidigt. Egentligen borde jag sova redan nu, men ni vet ju hur jag är. Nattuggla som få.
Dagens krubb


Middag

Hemma från Träningen och nyduschad. Nu sitter jag i soffan och käkar en god middag. Tyvärr är det inte riktigt luka nyttig som god men men.


Beverly mördade spädbarn

               

År 1991 började det inträffa minst sagt märkliga saker på barnavdelningen på ett ett sjukhus. Spädarn som var inlgada av olika anledningar och som precis började återhämta sej dog plötsligt.

Beverly var en sjuksköterska som vid flera tillfällen hittade spädbarn närmare döden än livet. Hon satte igång larmet fick sina kollegor att komma inom några sekunder och tack vare det blev många barn räddade. Därför fick Beverly ofta förtroende för barnens föräldrar och i många fall lämnade föräldrarna sina barn till henne personligen. Dom trodde att deras barn var i goda händer, då Beverly räddat många barn tidigare.
Det dom inte visste om, och inte kunde föreställa sej, var att den som försökte döda deras barn var Beverly själv.

Ett av dom första fallen under 1991 var 9 veckor gamla Patrick. Han kom in till sjukhuset och togs om hand av Beverly. Plötsligt slutade han andas en kväll. Beverly tillkallade hjälp och med hjälp av flera läkare överlevde Patrick. Men det hela inträffade igen och den här gången kunde inget rädda Patrick.

Patrick hade en tvillingsyster, som hette Becky. Även hon blev snart sjuk och föräldarna visste att Beverly tagit väl hand om deras son, så dom överlät Becky åt henne. Vid det här laget hade 20 märkliga incidenter inträffar och när Becky plötsligt dog började man ta fallen på allvar. Då Becky endast haft en liten förkylning var det av högsta grad anmärkningsvärt att hon dött så plötsligt.
Vi obduktion hittade man 9300 millimol insulin i den lilla kroppen. Efter det var en polisutredning i full gång.

Man undersökte tidigare fall nogrannare och hittade då kalium, brutna revben, att dom var kvävda eller klämda och därefter var det insulin.

Beverly blev snabbt misstänkt, eftersom hon var den enda på hela avdelningen som var på plats vid samtliga incidenter.

Efter att ha fastslagit att hon förmdligen var skyldig började man fundera över varför hon begick dessa brott. Det var märkligt att hon försökte ta livet av barnen och därefter försökte rädda dom. Det visade sej att Beverly led av en svår sjukdom där hennes svåraste symptom var att bli en hjälte. Hon försökte därför döda baren, sen såg hon till att dom räddades och därefter dog dom en hjälplös död.

1993 fastslog man alla incidenter och att hon var den skyldige.
2007 fastslog man alla domar och Beverly dömdes till bland annat 6 mord.


Otrogen? Hur klarar du av det?

Hur fan kan man vara otrogen? Jag menar.. hur klarar man av det?

En tanke som ofta slår mej.

Jag minns när jag hade kille. Om jag så en kollade på en annan kille dök pojkvännens ansikte upp framför mej. Jag förstår inte hur människor har samvetet att slå sitt förhållande i 1000 bitar för ett ligg. Som om partnern inte var tillräckligt bra.
Vissa säger att dom ville leka lite med elden, andra säger att dom faktiskt hade ett dåligt sexliv men fortfarande älskade sin partner.

no matter what, jag fattar inte hur man i vissa fall kan dra tankar till gärning.

Jag kan bara tala för mej. Jag skulle aldrig klara av det. Antingen beror det på att jag inom mej har en moraltant, eller för att jag vet hur det känns att bli fullständigt nerslagen av en partner tillsammans med en annan.


Onsdag

Hej

Det är redan onsdag förmiddag och snart är det helg igen.  
Min dag började med att pappa ringde och bad mej cykla hem till honom för att kolla om han hade stängt av spisen i morse. Som tur var, var den avstängd. Om inte, hade den varit igång i 5 timmar efter att pappa åkt hemifrån. Good job!

Om ett tag ska jag åka till jobbet och sen blir det träning.

Ha en bra dag


Godnatt

Jag hade bestämt mej för att gå och lägga mej tidigt ikväll. Sen vette tusan vad som hände. Nu är klockan i alla fall 02.30 och ja beroende på åt vilket håll man kollar kan man ju fortfarande säga att jag går och lägger mej tidigt.

Nu drar jag ur jacket, jepp jepp


Höstnytt på Bluebox

Nu är det höst och Bluebox har dragit fram dom bästa höstprylarna. Ljus, filtar, te och muggar i olika former är några exempel. Jag kan inte annat än hålla med om att det hör hösten till. Tråkigt nog får vi inte ha höst så längr innan snön kommer.

Här är två saker som jag gillade lite extra.
Båda ska värmas i micron först. Ett par mysiga tofflor så man slipper frysa om fötterna. Jag som missbrukar film dör självklart för ett par sånna här. Dom finns i flera färger och man kan ju bara hoppas att dom är lika mysiga som dom ser ut. Och sen för oss som failade med att skaffa pojkvän i slutet av sensommaren, alltså vi som inte har någon att sitta inne och mysa med en mörk höstkväll såhär i oktober.. ja för oss finns det übersöta nallar att lägga i micron och sen sitta och krama.

How about that? misslyckas jag med allt annat kan jag alltid bli någon töntig säljare.♦ Får - Bluebox - 199 kronor
♦ Tofflr - Blebox - 289 kronor


Dagens krubb


Nya penslar och borstar

Jag hann faktiskt ta några sista bilder innan jag tog sönder min kamera. Här kommer 2 bilder på ett set med penslar och borstar som jag beställde för ett tag sen.  30 stycken gjorda på äkta hår.. självklart. Syntet är ju inte jättemycket att hänga i julgranen. Dom funkar bra till kladdiga grejer dock.♣ Make up kit - BN - 899 kronor


Där åkte nästa kamer i soporna

Jag sitter utslagen i soffan, trött som vanligt, och kollar på mitt toma inlägg.
Jag varken orkar skriva eller har något att skriva. Nyss tog jag sönder min kamera också. Bra jobbat issa.
Det är andra gången min stackars kamera åker på en stor attack från min sida, nog har det varit några olyckor men bara två med dödlig utgång. Denna gång klarade min kamera inte av att återuppstå. *Suck* det blir att köpa en ny... när jag har råd. Fram tills dess ska jag försöka tigga pappas.

Ärligt talat brhöver jag bara en kamera för att jag bloggar. När min blogg stängdes ner insåg jag att jag inte heller var i speciellt stort behov av en dator. Jag kunde gå in och kolla facebook, läsa lite bloggar, betala räkningar, kolla mail och sen.. tja det var ju klart på en timme.
Min blogg däremot, den gör att jag behöver en både dator, kamera och gott om pengar för att shoppa.
Fatta vad affärer tjänar pengar på bloggmodet. Jag menar, hur många gånger har man inte känt att man måste köpa något för att visa upp det i bloggen när man börjar få bloggtorka?
Det har nog hänt alla. 

För att vara helt ärligt vet jag inte om jag har lust att köpa en 3:e kamera på alldeles för kort tid. Men då blir det ju inga nya bilder, inga outfits, inga shoppingbilder, inga sminkbilder och ärligt talat inte mycket mer än gamla bilder som ni sett 100 gånger.
In that case.. jag tror jag ska spara ihop några slantar och skaffa mej en ny.

För att vara ett tomt inlägg tycker jag att jag lyckades fylla det rätt bra. På tal om gamla bilder...
 

Mot träningen

Nu är det dags att börja byta om till träningskläder och fixa proteinpulver. Om 5 minuter ska jag springa iväg till bussen.
Vi hörs om några timmar när jag är hemma från träningen.


Nästa piercingprojekt avklarat

Jusste jag glömde helt!!

Kolla vad jag satte i i lördags!Så himla snyggt! Jag är supernöjd  
Så var nästa piercingprojekt avklarat. Jag har fler på G, believe me.

Does real love exist?

Will I ever find someone who loves me for real?
He who loves to wake up next to me every morning..
He who can se the beauty inside of this dark me..
He who ... does he even exist?


Tisdag

Hej

Det blev inget jobb idag heller. Jag har verkligen haft fullt upp med annat, som till exempel att åka till pappa och leta efter min digipass för att sen hitta den hos mamma strax efter att jag kommit tillbaka, boka tid hos min kiropraktor år min kompis, ringa Klarna och betala fakturor. Det var bara en del.
Om ett tag ska jag jobba lite hemifrån och sen ska jag iväg till träningen.


Dags att försöka sova

Nu börjar jag bli riktigt trött här. Jag hoppas att det håller i sej hela vägen till sängen. Det brukar ju inte göra det tyvärr. Jag brukar bli pigg så fort jag lägger mej.

Wish me luck


Dagens krubb

Räkmackorna var hyfsat kalorisnåla. Men bättre middag kunde det blivit.


Sygga skor från Skona mig

Såå snygga skor, eller vad säger ni?

Okej så snygga var dom inte.. ärligt talat. Det är bara helt vanligs pumps.. sånna jag borde införskaffat mej för flera år sen. Nu har jag hittat 3 olika bar - Nelly, Bubbleroom och nu Skona mig. Ett par borde jag ju köpa i alla fall. Dom här fanns i rött, beige och grått också, men gillar nog svart och blått bättre just nu. Blått är speciellt snyggt på mörka vinterfester närmare nyår♦ Skor - Skona mig - 399 kronor


Christine dödade för kärlekChristine går sista året på High school och lider av en jobbig sjukdom. Denna sjukdom orsakar håravfall och för en tjej i den hår åldern kunde det inte bli värre. Att knappt ha något hår på huvudet gör att människor i samma ålder drar sej ifrån och Christine blir mobbad i skolan. Hon har inga vänner och i hemmet är hon ofta ensam, då hennes föräldrar av någon anledning nästan aldrig var hemma.
Plötsligt kommer en dag som förändrar hennes liv föralltid.

Christine skaffar en peruk och från en dag till en annan blir hon plötsligt snygg. 2 tjejer mår dåligt över hur dom och deras vänner behandlat Christine och bestämmer sej för att gå över på hennes sida. Det är första gången i Christines liv som hon har vänner. Tjejerna umgås tätt, gör allt tillsammans och för första gången på länge känner sej Christine lycklig. 
Men hon vet inte då att detta kommer ta en hemsk vändning.

En kväll är Christine bjuden till en fest. Bara det populära gänget från skolan är där och hon kommer dit ensam. När hon kommer är hennes två kompisar redan där och hon välkomnas med en stor kram och många skratt. Under kvällen tar en av killarna fram en kamera och fotar. Tjejerna står framför kameran, ler, skrattar och allt känns som en lek. 
Det är inte svårt att förstå Christines lycka vid tillfället. Hon har aldrig haft vänner, ständigt varit förföljd av hat och inte ens hemma har det funnits stöd. Hon har alltid varit en ensam själ på flykt från sej själv. Plötsligt ändar hon på det som gör allt till ett helvete och inte långt efter det har hon fått nya vänner och blivit accepterad hos skolans populäraste gäng. Allt går fort och plötsligt befinner hon sej framför en kamera tillsammans med sina ända vänner.
Killen fotar och från ett hörn står Chris och diskret tittar på. Han tittar på Christine och ser något vackert. Hennes leende och utrstrålning får honom att dras till henne och snart kan han inte stå emot längre.

Chris och Christine inleder ett förhållande, men Chris är inte som alla andra. Han missbrukar Marijuana och Extacy och eftersom Christine aldrig blivit älskad förut är hon lätt att påverka. Dom spenderar mycket tid tillsammans och allt eftersom tiden går testar Christine på hsns livsstil. 
En kväll frågar han om hon någonsin tänkt på hur det känns att döda någon. 
Christine vill inte svara fel och skrattar istället frånvarande. Chris fortsätter att fråga. Han frågar återigen om hon någonstin undrat hur det känns att döda, därefter om det finns någon hon vill döda och slutligen om hon skulle vilja ha en pistol om han kunde fixa det.
Hon svarar "ja" och kysser honom.

Christines två ända vänner och två killar sitter en efteriddag i huset där festen hållits. Den enda tjejen, vars namn är Rachel, ska gå iväg till affären och handla och precis lagom tills att hon ska gå kommer Christine och Chris förbi. Dom går in i vardagsrummet och finner killarna i ena soffan och den andra tjejen i andra soffan. Rachel bestämmer sej för att stå kvar en stund för att prata och plötsligt får Chris ett utbrott och börjar skrika om "grejerna". Killarna fattar ingenting och ber honom att lugna ner sej men han fortsätter att skrika om "grejerna". När killarna sitter kvar i soffan och inte ger mycket till intryck av att gå och hämta det Chris vill ha drar han fram en pistol ur bakfickan. Han siktar mot killarna, som för sitt liv skriker och håller upp händerna. Tjenen i soffan skriker och plötsligt drar även Christine fram en pistol. Rachel ser sin chans att fly och springer till rummet bredvid. 
Detta blev hennes stora misstag.

Christine springer efter henne och ser till att hon börjar rota i lådor efter Marijuana. Christine håller hela tiden sin pistol riktad mot Rachel, som ber för sitt liv. Hon kan se rädslan i Christines ögon och för en stund tror hon astt hon kanske kan övertala henne att sänka pistolen och gå emot Chris, men båda stannar upp när dom hör två skott avlossas från vardagsrummet. Dom springer tillbaka och ser hur Chris skjutit båda killarna. Dom ligger i soffan och skakar, blodet forsar ur deras kroppar och rädslan för att dö skriker ur deras kalla ögon. Dom kippar efter andan och gör allt för att fortsätta andas och be Chris att skona dom. Christine ser vad hon måste göra. Dom är så illa skjutna att dom aldrig kommer överleva. Christine avlossar två dödande skott och sedan ett mot sin skrikande tjejkompis i andra soffan. Endast en är nu i livet - Rachel.

När hon försöker fly för sitt liv blir hon träffad i ryggen och faller mot golvet. Hon skriker av smärta när nästa skott träffar henne i benet. Ytterligare ett skott träffar henne i baken och därefter lämnas hon kvar att dö. 
Chris och Christine springer ut ur huset. 

Återigen har Rachel en chans att rädda sitt liv. Smärtan i kroppen sprider sej och hon kan inte ställa sej upp. Istället ålar hon, med den lilla krafen hon har kvar, bort mot sin mobil. Hon knappar in 911 och börjar för en sekund få hopp om att det är över.
En sekund spricker hoppet, då hon hör fotsteg. 
Christine är tillbska i huset för att kontrollera att det inte är någon levande kvar. Hon hittar Rachel på golvet, förgäves kravlande för att komma undan. Christine tar tag i hennes ben och släppar iväg henne. Rachel ber för sitt liv, ligger på rygg och tittar rakt in i Christines svarta ögon. Christine siktar återigen pistolen mot henne och ser Rachels hopp försvinna ur dom livrädda ögonen. Hon trycker av, men inget händer. Magasinet är tomt.

Rachel inser till sin fasa vad som kommer hända när Christine vänder pistolen. Det är redan blod överallt men det är ingenting emot vad som täcker golvet när Christine tagit pistolen och slagit ihjäl sin bäste vän. Slag efter slag, tills vännen tagit sitt sista andetag. 

Christine återvänder till pojkvännen, men ganska snart tar det slut emellan dom. Det enda som inte försvinner med honom är ångesten över att ha dödat sina ända vänner för kärlek. Christine träffar en ny pojkvän, även han är missbrukare, men ångesten fortsätter att skölja över henne. Varje gång hon tittar sej i spegeln ser hon Rachels blodiga ansikte skrika emot henne. Tillsammans med sin nye kille börjar hon ta tyngre droger och deras lägenhet har snart flera lådor med sprutor och heroin.
Men inte ens droger kan dämpa hennes ångest. Tillslut berättar hon för sin nye pojkvän vad hon gjord. Hon litar på honom och genom hav av tårar berättar hon hur hon skjutit dom ända vänner hon någonsin haft och slagit ihjäl en av dom med en pistol. Inte alltför långt därefter får paret besök av polisen. En kväll störtar dom in i sovrummet och det kommer fram att någon har tipsat. Det var inte alltför svårt att räkna ut vem som gav tipset.

Christine erkände brott och dömdes till livstids fängelse.
Chris ställdes aldrig inför rätta, eftersom han hittades död i skogen då han tagit sitt liv. 

Home sweet home

Nu är issa trött. Det var först en jobbig natt där jag höll på att spy flera gånger och tillslut somnade 05.00 av utmattning och sen ett besök hos farmor, min kiropraktor och tränging på det. Ärligt talat har jag inte ens hunnit äta idag. Lite när jag vaknade och sen en räkmacka nu när jag kom hem.

Sen jag kom hem har jag slösat tid på att se för "Ensam mamma söker" och just nu är "Hollywoodfruar" igång. Så in i helvete värdelösa program. Jag förstår inte vem som sitter och tittar på sån här skit. Jag tippar på folk som anser sej korkade och behöver hjälp med att få upp ögonen för sin intelligens lite. Jag har ju lagt en stenhård diss på Ensam mamma söker förut, jag orkar inte göra det igen så jag sätter punkt där.


punkt 1 avklarad

Hej
Nu har jag prickat av punkt 1 på listan. Vem visste att det kunde vara så kul att fika med 3 tanter? Först var det jag ,.farmor och 2 tanter och senare kom min farbror och hans fru . Just bu sitter jag på bussen och ska snart möta äkta smärta hos min kiropraktor . Sen blir det äkta flås på träningen


Godnatt

Nu ska jag upp om några timmar igen så bäst jag går och lägger mej. Livet är bra jävla kul alltså.

Godnatt


Lookbook Inspiration


To do måndag

Det är måndag och jag har en hel del att göra om några timmar. Egentligen borde jag sova, men nätter som dessa blir gärna sömnlösa numera.


Veckans träning

Efter att ha latat mej i en veckas tid är det verkligen dags att lägga i nästa växel. Nu blir det en stenhård vecka.


Vecka 4

Här kommer veckans mått. Jag har haft en rekordfet vecka så jag är verkligen glad stt jag inte har travat uppåt.
Haha ni som följer det här projektet måste seeriöst tycka att jag är värdelös. Det blir ju ingen skillnad. Okej nu räcker det, nästa vecka ska det definitivt bli ändring!Cm: 93
Träning: 3 timmar
Vikt: kg


7 veckor


Lördagens outfit

Och sen självklart gårdagens outfit., vilken var enkel eftersom jag inte tänkt mej någon raidarkväll.


♥ Lackleggings - Gina
♥ Klänning - Nelly
♥ Jacka - Gina
♥ Väska - Lindex
♥ Boots - Deichmann
♥ Lövörhänge - Gina


Snowstorm


Allt kommer från Make up store om det inte står något annat


♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Platina
♦ Blush Metal cherry
♦ M/S Pollution
♦ E/D Sassy
♦ E/D Strict
♦ M/S Kakaw
♦ Eyepencil darkest shadow
♦ Mascara Dior


Videoblogg

Här är ett klipp från igår kväll. Enjoy!
 
             

Jag missade min stora dag

Hej

Jag har hamnat i en svacka där jag inte gärna bloggar men jag ska göra ett försök att skriva några inlägg nu.

Min helg har hittills bestått av filmtittande och utgång igår. Tyvärr missade jag tävlingsinspiationen idag och jag har varit deppig ända sen jag insåg att jag hade missat den. Jag ställde alarm på mobilen för att verkligen inte missa den men likt förbaskat gjorde jag det.
Jag kan inte beskriva hur jag känner så fort jag tänker på det. Jag mår seriöst skit för att jag missade det. Jag såg fram emot det sååå mycket och sen missar jag det för en jävla utgång. Usch nu vill jag inte tänka på det mer.


Städa? Jorå, det kan jag

Hej

Jag är ledsen att det inte har blivit några inlägg under dagen. Jag antar att jag har lite bloggtorka.. eller var det den långa sovmorgonen jag tog.. som jag egentligen inte skulle tagit?
Jag vaknde vid 13, käkade och kollade på Sex and the city.

Nu börjar det skymma ute och jag har tagit mej hem till pappsen för att göra det jag har lovat i månader nu - städa.
Jag har också skrivit ut så många som 26 cv:n, som nu ska kastas ut över hela Stockholm. Jag börjar med 26, dels för att om bunten är för stor kommer jag aldrig att sätta igång och dels för att 26 just idag kändes som ett bra antal.
Don't ask.

Alldeles strax ska jag städa vidare. Jag gissar på att jag är klar lagom till 23 juli 2016


Varför sover jag inte?

Jag har inte fattat att klockan är över hslv 4 än. Jag borde sova som alla andra normala människor .. som inte är ute och roar sej vid den här tiden. Oavsett vad folk gör borde jag sova istället för att sitta här och pressa olagligt många avsnitt av Sex and the city.

Godnatt


Planer för lördag

Efter Deadly women är det dags för några timmars sömn. Jag har lovat pappa att åka över till honom och städa så jag måste komma upö i hyfsat bra tid. Efter städningen ska jag försöka plugga lite bartendergrejer. Jag misslyckades ju med det praktiska när jag skulle fixa certifikat så jag ska göra om det.
Känner jag mej själv kommer jag skjuta upp bartendergrejerna och göra något annat.
Egentligen måste jag komma på något som kan hålla mej sysselsatt, eftersom jag inte får kröka. På söndag ska jag på tävlingsinspirationen och jag har inte planerat att slåss som en kärring. Därför , ingen alkohol och mycket sömn.
Det sistnämnade kan bli ett stort problem, eftersom jag vridit om dygnet. hmm.. måste fixa det på något sätt. Inte för att mitt senaste 2-månadersförsök var något annat än hopplöst


Deadly womenKlockan är snart 03.00. Det innebär att Deadly Women börjar snart. Någon som sett det?
Jag är besatt.

På ett sätt är det tragiskt hur man blir så besatt av programet. Det visas mitt i natten och jag är så besatt att jag sitter vaken och väntar. Programet handlar om, som namnet antyder, kvinnor som dödar.
Grejen med dessa kvinnor är inte bara att dom dödar. Dom dödar på helt sjuka och tragiska sätt och dom dödar sina män, barn, vänner, randsoms och släkt. Ibland är deras anledniningar både sjukare och värre än själva morden.
I varje program får man följa 3 händelser och alla är olika. Det ända kvinnorna ialla avsnitt har gemensamt är riktig ondska.
Allt har hänt på riktigt och lyckligtvis har alla åkt fast och för det mesta fått minst 60 år på kåken.

1 minut kvar.

Vilsen på kvällen leder till frid i sömnens värld

Klockan har passerat halv 3 och jag är fortfarande vaken. Sex and the city har varit igång i ca. 11 timmar och jag börjar känna att allt är värdelöst igen. Jag brukar älska friheten jag lever i. Jag brukar älska att jag gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Jag brukar älska att inte vara bunden till nåon eller något.. nu vet jag ingenting.

Ena stunden vill jag bara ge mitt liv till någon annan. Tanken av att ge ansvaret till någon annan ett tag är lockande. Jag tänker på att bara dras med och inte behöva tänka. Känslan av att stå på ett dansgolv, onykter, omringad av folk och bara dras med i musikens rytm.

Andra stunden vill jag bara leva för mej själv. Tanken av att slippa problem och att alltid behövs stå till svars lockar precis lika mycket som att fly från ansvar. Känslan av att se det jag vill se och tillåta mej själv att göra vad som helst just den stunden, bara för att jag kan.

Alla känslor och tankar åt olika håll sliter mej sönder och samman och jag kan inte längre minnas när jag sist visste exakt vad jag ville.


Snygga skor från Nelly


Everything is short, except missing

Almost everything about you is short.
A few months with you
 A few months without you
A few hours of love
A few minutes of desire

Almost everything about you is short,
except missing


Lookbook Inspiration


Dojor som funkar

Jag har ju dissat dessa dojor ett tag. Men nu har jag hittat ett par som jag faktiskt tycker är helt okej. Dom ser bekväma ut också. Problemet är att det är dojor som man bara kommer kunna ha ett tag till. Många skor funkar som jeans eller skinnjackor - året runt, dom blir aldrig ute. Dessa kommer snart att se riktigt illa ut. Därför skulle jag aldrig tipsa om att köpa ett par för flera lax. Tur att dom här är billiga.♦ Skor - Nelly - 399 kronor


Slapp dag

Vad gör jag då denna fredagkväll? Jag gör samma sak som jag gjort hela dagen - Degar framför sex and the city. Jag har tappat räkningen på hur många avsnitt jag har sett idag, jag har bara en viss koll på hur många timmar det är. Massa mat, choklad och ett glas vin har jag fått i mej. Det är sannerligen en fet vecka det här. Jag skulle tränat idag men ställde in.

Jag tror att det är bra att ha en sån här dag ibland.. även om mina kommer lite väl ofta nuför tiden.


Sex och billig alkohol - det är kryssning det

Hej

Jag ska vara ärlig - jag har fan inte pallat blogga.

Kryssningen var galen, självklart. Jag tror att jag minns det mesta och det finns bara en sak jag slår mej i huvudet för och det är att jag strulade upp två killar... och dom råkade vara bästa vänner.
Ena stunden satt jag gränsle över den ena höst upp i båten och andra studen tryckte jag upp den andra mot väggen precis bakom ryggen på den första. Schlut! Haha. What can I say? Alkohol, båt och en svart månad som precis avslutats är kanske inte den bästa kombinationen.
Jag tror att det hela slutade med sovsällskap. Inge sex men jag fick några timmars trevlig behandling ändå. Shit vad jag var värd det.  Det bästa var nog att jag inte betalade notan.  
Nog om min sexupplevelse, jag tror inte att jag behöver säga så mycket mer.

Jag vill inte förstöra er syn på mej men jag hoppas att ni vet att jag också är en människa som har sex.

I övrigt skulle ni sett mina ögon när jag fick veta att shotsen gick på 45 spänn! Jag tror att 5 stycken svaldes ganska enkelt.
Apropå att svälja vet jag en tjej som svalde och spydde direkt efter. Killen sa alkohol, jag ifrågasätter smaken på hans sarre. Skämt åsido.
Ärligt talat var den största delen av kryssningen ett stort skämt! Skitkul. Så kul att 11 personer fick bevittna hur jag är när jag är övertrött - jag skrattade oavbrutet i 4 och en halv timme dagen efter. Krampen i magen har precis släppt kan jag meddela.

Skitkul var det i alla fall. Eventuellt blir det en kryssning efter löning. Jag snackade med Emilia för några veckor sen och är hon på ska vi bara övertala Roya också.


Godnatt

Nu är snart nästa avsnitt av Sex and the city slut. Jag borde verkligen sova lite. Imorgon är det jobb och sen ska jag väl ströva runt på stran tills det är dags att åka mot båten. Jag har väl precis insett att det inte är någon idé att åka hem emellan. *Suck* det blir att bära runt på väskan hela dagen.

Bäst jag sover några timmar.


Kryssning comin' up

Imorgon sticker jag iväg på kryssningen. Jag ska försöka fixa några inlägg på mobilen under dagen men sen blir det nog rätt torrt tills jag är hemma från kryssningen.


Vit kavaj

Jag skulle verkligen behöva en vit kavaj. Jag har letat runt ett tag men inte hittat någon jag gillar. Kanske den här från BikBok.. hmm.. får nog åka och testa.

♦ Kavaj - BikBok - 599 kronor


OBH Nordica Wave maker

Var inne på Elgiganten snabbt innan träningen. Jag har sett lite reklam om OBH Nordicas Wave maker så var bara tvungen att köpa en.
Well.. now it's mine.

♣ Wave maker - Elgiganten - 399 kronor


Min brun utan sol

Nu när vintern närmar sej börjar alla tappa sommarbrännan och den bleka trötta hyn kommer fram. Jag tillhör skaran som absolut vägrar bli vit. Eftersom jag är en flitig solare av solarium, som numera börjar bli rädd att få hudcancer ska jag nu introducera och betygstätta min nya brun utan sol. Jag tänkte väl varva lite.

Jag använder Dove. Jag tesade den för några år sen - både den mörka och ljusa, och måste väl erkänna att jag testade den nu för att jasg tänkte att dom kanske uppgraderat den lite.


              

Betyg4 ½
Jag gillar att man inte blir superbrun direkt utan att man grafvis blir brunare, det gör att man inte blir flammig. Har man bråttom eller är lite klantig kan det bli jäkligt jobbigt dagen efter om man blir jättebrun direkt Den ger en fin bränna snabbrt - man behöver bara smröja in sej max 2 gånger för att se resultat.
Det dåliga är att den torkar segt , har en jobbig lukt som man inte direkt blir av med, man måste smörja in sej varje dag för att det ska hålla (knappast sällsynt för denna) och den räcker inte så himla länge. Då andra sidan är den billig och jag gillar att man bli jättelen av den.

Vecka 3


Cm: 93
Träning: 7 timmar
Vikt: 63 kgTisdag kväll

Puh. Jag har tränat i över 2 timmar, jag har duschat, ätit, packat upp alla kläder och börjat packa inför kryssningen imorgon. En hel del energi har gått åt att vara förbannad också. Jag orkar inte ens rada upp alla saker som gjorde mej förbannad. Jag är bara otroligt lättad att jag nu äntligen sitter i soddan med en kopp te och kollar på Sex and the city.
Lite egen tid innan jag packar det sista till kryssningen och sen går och lägger mej.

Usch jag ska upp och jobba snart. Jag kan inte ens förstå hur jag orkade gå upp och vara på jobbet klockan 9 dom första veckorna. Nu börjar jag två timmar senare och det är näst intill omöjligt att ta sej upp ur sängen på morgonen.

                      

Nu blir det kickboxning

Oj vad tiden går fort. Om några minuter ska jag slänga på mej träningskläderna och sticka iväg till kickboxningen.
Åh jusste! Om ni undrar varför jag inte har lagt upp förra veckans mått än så beror det på att jag glömde kameran hos pappa igår. När jag kommer hem från träningen ska jag åka till honom och hämnta den, sen ska jag fota och lägga upp måtten.

Later


Sex på första dejten

Jag har tänkt på några saker på sista tiden. För det första - varför dejtar folk inte längre? Folk gör väl det men det känns som att det var vanligare förr. Nu träffas folk på internet och vad gör dom sen? Träffas man ute, vad gör man då?
Ringer folk varandra och frågar om dom får bjuda på middag?
Jag har inte hört det på minst 9 år. Det känns old school, kanske Men vad gör man istället?
Träffas folk på krogen en lördagkväll och sen tar man sällskap hem, eventuellt hörs man igen?
Jag har funderat en hel del på det där med date. Existerar ordet ens längre?

Om vi säger hypotetiskt att man faktiskt skulle gå på en "riktig" date, då kan man ju börja fundera på det som diskuterades gott för ett antal år sen - sex på första dejten eller ej?

Kanske lägger jag upp detta på ett rätt konstigt sätt. Klart att folk fortfarande dejtar, att jag inte ser det betyder inte att det inte existerar. För mej har det mesta vad heter romans försvunnit ut i rymden och kvar finns alkohol, fyllemisstag och sex där killen med ordentligt krigande får upp den.
Överdrift, kanske. Men ni fattar vad jag menar. Jag ser aldrig folk i min ålder som faktiskt går ut och har en romantisk kväll med någon av motsatt kön, och sen går man hem till sej själv. Är det det eller sex jag fokuserar på nu?

Om vi forstätter på hypotsen att man faktiskt är på date finns risken att man absolut inte vill hem till sej själv efter, finns då risken att det hela slutar med att man blir personen den andre hade sex med och inget mer? i så fall var väl dejten rätt waist? Dejtar man inte för att träffa den rätta?
I'm cunfused!

Framför allt är väl kanske den stora frågan om samhället har blivit såpass styrt av sex att man inte längre bryr sej om känslor. Jag försöker se hur jag tänker angående det. Jag håller mej ju undan från känslor så gott jag kan, men sex är oundvikligt. Har jag då hamnat i det träsket där date känns som mil långt bort och kvar finns bara dregglande fulla människor som knappt är kapabla att gå, egentligen ännu mindre att knulla.
Tisdag

Hej

Jag känner mej sååååå dålig. Det blev inget jobb idag heller. När jag vaknade i morse kände jag mej helt snurrig och mådde inte alls bra. Jag skickade ett sms till en kollega och sen sov jag vidare. Efter några välbehövda timmar av sömn har jag precis vaknat. Jag täkte åka till jobbet men insåg att jag bara kan vara där i en timme innan jag ska iväg till täningen. Istället sitter jag nu och äter min matlåda och kollar på Sex and the city.

By the way, jag fick min korv igår.


The power of owning his heart

You know I can break you, make you bleed, make you cry, make you feel the real pain.
You know I can make you wish you were dead, make you regret everything you've done wrong, pray to God even though you're not christian.
You know I can make you cut you arms, make you run without feet, make you stand on your knees in front of me.
You know I can make you do anything, without even touching you, don't you?Jag vill ha korv med bröd!

För typ en timme sen kom jag hem från ett svinjobbigt pass på kickboxningen. Jag är bokstavligt talat helt slut! Nu är planen att jag ska packa ihop mina grejer och sen flytta till mamma. Det brukar ta mej minst en timme att packa allt så vette tusan hur det blir med inlägg för kvällen.

Hur som helst blev jag så himla sugen på korv med bröd nu så jag tänkte packa så fort jag kan , åka över till mamma, ta en dusch och sen mysa med en film och en korv med bröd . Det blir nog bra.


Lördagens outfit

Såhär såg jag ut i lördags för plåtningen. Sen behöll jag samma kläder men tog av mej hatten när vi gick ut på kvällen.

Det ska bli superkul att visa upp resultatet från plåtningen.


♥ Shorts - BikBok
♥ Linne - Gina
♥ Kavaj - Vila
♥ Skinnhandskar - Bluefox
♥ Hatt - Bluefox
♥ Boots - Deichmann
♥ Väska - Lindex
♥ Skärp - Lindex


Sotning tutorial

Här visar jag hur jag sotade ögonen härom kvällen. Klippet är inte det roligaste jag gjort, hoppas ni inte tappar sugen att kolla vidare på klippen.

             

Snygg kofta från BikBok♦ Kofta - BikBok - 499 kronor


Mulan

Jag sitter och kollar på Mulan just nu. Jag vet inte vad det är med den men jag älskar filmen. Den är rolig och har ett bra budskap på samma gång. Dom gamla Walt Disney filmerna är helt klart speciella.

Jag känner igen mej mycket i Mulan. Hon är tjej som lever ett visst liv men känner inte att hon passar in alls. Hon gör inte som hon borde, tänker inte som hon borde och hon känner att hon misslyckas med allt. Jag vet exakt hur hon känner. 
Kanske kan man lära sej något av henne. Hon drar iväg och försöker hitta sej själv och göra det rätta.  

Man kan faktiskt analysera Disneyfilmer.


Måndag

Hej

Jobbet blev inställt idag, eftersom det regnar. Det passade mej perfekt, eftersom jag gick och la mej 2.00 i går och sen inte somnade förrän kanske 04.00.
Det blev en lång sovmorgon och nu har jag äntligen tagit mej upp ur sängen . Tanken är att jag ska packa och städa, men istället blev det en film nu.  Känner jag mej själv rätt kommer jag inte börja städa idag heller. Men jag borde verkligen.

Om typ två timmar ska jag åka iväg och träna. Det behövs verkligen efter denna feta helg, kan jag säga! Jag känner mej stor som ett hus igen.


Nu räcker det

Klockan är 02.00. Äntligen börjar jag bli riktigt pömsig här. Det känns som att det är dags för duschen och sen sängen. Can't wait.

Vi hörs om några timmar.


No matter what I miss, I'll still be alone

When I say that I miss you, usually people say: you don't miss him, you miss someone.
They may be right, I mean you can't possibly be so special that I still
think of you..


Ja.. man kan ju göra det lätt för sej

Fatta vad skönt att vara kille. Man slipper lixom oreda i hjärnan, det finns ordentlig struktur på det enda som finns, vilket bara är en sak.

Förlåt, jag var bara tvungen när jag sprang på den är bilden på google.

Svart månad status

Genomfört och klart. Grym var jag! Vette fan om det gav något egentligen. Det känns bra att vara klar, nu ska jag se om det gav något eller om jag kommer gå tillbaka till den jag var. Hope not! Men ibland är det svårt att hålla koll på sej själv. Känner ni igen er? Man tappar lixom snörena ibland och så flyger man iväg och så kan allt gå precis hur som helst. Men hur kul är det att alltid ha kontroll?

Bara man inte skadar sej själv eller människor i sin omgivning tycker jag inte man behöver vara så himla seriös hela tiden. Men att vara som jag var.. tja det var nog inte den bästa koden av alla.


Oktober 2010

Jag gjorde ingen september så nu kör jag stenhårt på oktober.
Jag började oktober med att välkomna 3 nya piercingar. Det var en lycklig dag. Sen dess har jag gjort om dom några gånger .. det är mindre lyckligt kan jag säga.Det tåls att kort nämna middagen hos Mr E, som jag umgicks med ett tag. Det var med all säkerhet den finaste middagen jag någonsin varit på. Jag har lite svårt att bestämma mej för vad som var bäst, men oricken över i:et är helt klart att salladen jag åt var gjord av ingen mindre än min kära vän Linnea. Hur det gick till kan nu ju fundera på. I denna lilla ask låg en fin present från Schweiz om jag inte minns helt fel.Åh, jag gick in i den vuxna världen och gjorde mej av med mr maestro.. eller ja.. han ligger kvar i plånkan, undrar varför.Jag spelade in en oerhört charmig videoblogg upp och ner.En av många snygga outfitsI slutet av oktober åkte jag till Rom med klassen mot min vilja till långt över 100%. Det visade sej dessutom att det blev min västa resa någonsin. Även ska man genomlida eller hur?


Bortsett från snygga outfits och annat smått och gott bjuder oktober 2010 på massa videoklipp, för er som gillar det.

Veckans träning

Jag failade träningen idag. Synd  Jag lägger upp träning och vikt imorgon. Jag känner mej inte riktigt fit för det just nu. Däremot lägger jag upp veckans träningsschema nu.
Det blir inte så mycket eftersom jag åker på kryssning onsdag torsdag


6 veckor


Tack för alla söta kommentar på youtube!

Sista filmen är slut. Snart ska jag duscha och sen försöka sova, några inlägg först bara. Just nu sitter jag och läser kommentarer jag har fått på youtube. Det är helt sjukt vad snälla vissa av er där ute är, men som alltid finns det ju folk som ska förstöra den lilla glädjen som för tillfället finns. Det är synd det där. Jag har ägnat mycket tid och energi åt att försöka övertyga människor om att det inte finns någon som helst anledning att sitta och klanka ner på folk. Men jag har äntligen insett att det är waist of time. Vissa människor behöver inse själva att dom inte får ut något av det, det kan ta ett tag. Vissa behöver hjälp, andra lyckas själv och ja.. vissa lär sej helt enkelt aldrig.
Jag tänker lägga min energi och tid på något som faktiskt ger något.

Tack för alla söta kommentar, jag är jätteledsen att jag inte tar mej tid att svara på frågor och andra saker som skrivs i vissa kommentarer. Jag läser alla kommentarer och jag hoppas att ni som gillar klippen förstår att anledningen till att jag forsätter vara lika glad och oftast lite rolig är för att jag har en bra publik.


Bakissöndag

Hej

Det magiska vädret försvann och nu är allt som vanligt igen. En kall och vidrig kväll i oktober. Det är söndag och jag säger bakis, bakis, bakis! Jag tror att jag drack en halv platta bira igår och svepte en rom och cola. Jepp man mår som man förtjänar.
Jag crashade hos Jessica och vi gick och la oss 8.39 i morse. Jag vaknade några timmar senare och åkte hem. Sen dess har jag kollat på 3 filmer och tjockat mej obehagligt mycket.
Just nu känner jag att jag kommer spy närsom heslt och det är troligtvis inte alkoholen. Min mage låter som ett odjur så jag misstänker att den inte alls gillade en stor och fet hambrgare, pompa, 2 liter cola och chirre med dipp. Shit! Ni hör ju.. och nu blev det precis värre när jag räknade upp allt.

Tragiskt nog börjar jag bli pigg nu. Jag har varit en zombie hela dagen, precis som man alltid är när man är bakis. Men sådär lagom tills att man ska sova då blir man pigg. Kul!


Lördag

Hej

Jag har nästan precis kommit upp ur sängen och käkat lite frulle. Idag blev det en fralla. Mörkt bröd, som vanligt när jag käkare fralla, och en pannkaka.  

Jag tror på varation jag. Det funkar inte att köka keso till frulle varje dag. Det tröttnar man ju på.

Just nu sitter jag och kollar på film. När den är slut ska jag väl börja göra mej i ordning och åka mot Olivia. Först ska vi väl försöka fixa någon plan.


Trötter på hög nivå

Nu är jag sivntrött, glömmer saker och ja.. vad skulle jag skriva nu då?

Jag är rätt stolt över att jag lyckades fixa allt idag. East street, jobb, träning, naglar och blogg! Det enda som saknas nu är lite sömn, do you mind..?

Godnatt


Kryssning

               

Jag bokade nyss en kryssning. På onsdag bär det av. Det ska bli jäkligt kul att bara komma bort, om så bara för 24 timmar. Den ordentliga baksmällan dagen efter får man på köpet.
Än så länge har vi 3 fulla hyttar, alltså 12 personer.
Jag tror att det kommer bli grymt


Dagens krubb


Dagens outfit

Ni får ursäkta den hemskt dåliga "utklippningen" men klockan är snart halv 3. Jag är dödstrött.♥ Jeans - Mango
♥ Vitt topp - Gina
♥ Scarf - H&M
♥ Pälsväst - Rut m. fl.
♥ Sneakers - Le coq sportif
♥ Ring pistol - Style by Tyra
♥ Ring vädur -  Cocoo
♥ Ring ros - Indiska
♥ Armband peace - Josign
♥ Glajor


Nya naglar

För ett tag sen.. eller ja, snart 3 timmar sen, kom jag hem från mamma med nya naglar  Man kan lugnt säga att dom här blev bättre än experimentet igår.

         

Den här gången är det inga tippar utan bara en påbyggnad av min egen nagel.. eller vad det nu heter.
Vi gjorde dom i alla fall väldigt korta, eftersom mina intressen inte riktigt stöttar långa naglar

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0