Jag kallar det livets bro

Jag sitter i mörkret och funderar på om det här är vad livet handlar om.

Några brustna hjärtan, några glada minnen, några brutna ben och några leenden. Vi lever på hopp, tro och kärlek. Vi lever på att det som inte dödar oss stärker oss. Vi lever på att hela tiden bli lite bättre, ganska ofta misslyckas vi. Vi kommer kämpa eller ge upp, tids nog tar döden oss alla.
Är det det här livet handar om? att vandra över en lång bro, för vissa något kortare. Man vandrar och på vägen möter man människor som gör en gott och ont, händelser som påverkar den fortsatta resan, saker som vi aldrig kunnat ana och för vissa slår drömmar in.
När vi kommer till slutet på bron ser allas öden mer eller mindre likadana ut, oavsett hur resan har sett ut.
Är det inte lustigt? nästan skrattretande.

Vissa blir på sin resa kända, rika och får oändlig uppskattning. Andra är fattiga och lever på en brödbit om dagen. Trots dessa olika levnadssätt går alla samma öde till mötes.
Denna tanke kan inte få mej att låta bli att fundera över hur min resa kommer att se ut. Jag vet vad som hänt på min resa hittills, inte mycket har jag varit stolt över. Jag funderar nu över om jag kommer fortsätta likadant eller kommer jag byta skor?

Har ni någonsin funderat på det?

Ibland ser jag livet som en bok, men det är trevligare att se det som att man vandrar på en bro. Varför? Jo för då kan man måla upp en bild över hur bron och omgivningen ser ut.
Min bro är en lång bro mellan två berg. Under är det hav och ramlar jag ner dör jag innan jag lyckats nå vattenytan. Över mej finns en himmel som är näst intill klarblå och miljön runt bergen beskriver jag lättast som sagolik.
Är det inte märkligt att jag kan beskriva mitt livs bro som en saga, trots det jag hittills varit med om. Min resa har inte varit en dans på röda rosor, jag har förstått att livet inte fungerar så. Men på något sätt borde väl en dyster människa som mej se denna bro som en grå bro gjord av sten och som leder från en dunkel borg till en annan. Inte borde jag väl se grönska och en vacker miljö med ett hav och blå himmel.
Märkligt.

Jag sitter här och funderar på om det här är vad livet innebär. Blir det inte bättre än såhär? Kommer jag alltid fundera över varför vissa människor verkar ha det så lätt medan andra måste kämpa för att komma någonstans? Kommer jag alltid tycka att livet känns så tomt och ganska värdelöst?
För visst är det sant att jag inte ser livet som en kista full av guld.


Bli inte förvånade om matförgiftning blir min bleka död

Hur lyckades jag precis bränna köttfärsen i micron??

Snälla gör mej rik så jag kan skaffa mej en personlig kock, min matlagning kommer bli min död.

Klantarsel, det är jag det.

Såhär gick det för pizzan för några år sen, som tur var åt jag inte upp den.

                

Vilket hemskt öde för en lite pizza.

Kvällens planer

Alltså.. jag trodde att det var onsdag idag! Eller rättare sagt, jag var säker på att det var onsdag!!
Hur kan en dag bara  försvinna? Milda makaroner.
och aporopå makaroner är det dags för mej att göra lite middag nu. Jag ska pinna ner till affären och handla lite sen blir det spagetti och köttfärssås. Mums, tur att jag inte har vitt på mej idag. Jag brukar alltid lyckas ha det när köttfärssås serveras. Nu är det ju i och för sej lite lättare att byta kläder än när man var till exempel i skolan.

Ikväll blir det nog Harry Potter om allt går som jag vill. Det är, som sagt, dags nu.


14 days

Om 2 veckor är du borta ur mitt liv
nedräkningen har börjat..Update

Hej

Jag tänkte berätta om mitt tråkiga liv.

I tisdags blev det en vild partynatt och det slutade med en stukad hand och ett nytt blåmärke på hakan. Jag har ingen aning om hur jag lyckades med det men som vanligt lyckades jag i alla fall.
Jag har på sista tiden kommit fram till att jag sällan lyckas med något.. mer än dåliga saker. Stuka händer och fötter, blåmärken och andra kroppsliga problem är jag expert på.

Idag har jag fixat bankärenden och pass. Om en månad sticker jag i väg till Spanien så det kan ju vara bra att ha ett pass då. Jag hade helt glömt att mitt hade gått ut, kul överraskning att komma till Arlanda och dom ber om pass och så står man där som ett frågetecken.
"Hej jag heter issa och jag har varit i närmare 20 länder , några flera gånger. Jag har rest sen jag var 4 veckor gammal men jag har ingen aning om vad ett pass är."
Funny.

Om ett tag ska jag laga mat och sen mot kvällen ska jag gå på bio.. tror jag. Harry Potter. Det känns som att det är dags.

Det var en liten update om mitt söta liv.

Nu fick jag ett sms. Kan det vara så bra som att någon har kommit på att jag kanske ligger död här i lägenheten och ska kolla läget, eller är det reklam från H&M. Bäst jag går och checkar.
Jepp, dissar hästbloggar

Varför är det bara massa äckliga hästbloggar med på mest aktiva listan? 

Vad händer???


Skrubbsår kvar

Hej

Det har varit kaos i några dagar nu men nu börjar allt lägga sej. Jag sov 12 timmar i natt och börjar känna mej hyfsat hel igen. Lite små skador här och var finns fortfarande, men inget som syns tydligt som tur är.
Jag ser att ni vill veta vad som har hänt. Jag brukr ju berätta allt men jag är ledsen att behöva göra er besvikna. Den här gången tänker jag inte berätta något.

12 timmars sömn har gjort att jag är hyfsat pigg nu, men jag ska göra ett försök att sova om ett tag.


Lever än

Jag slogs för att rädda mitt eget skinn.

Nu repar jag mej..


Freeedag

Hej

Nyduschad och fin sitter jag nu i sängen och känner mej lagom stolt som har genomfört allt på min lista.  Jag väcktes klockan 13. Då var det dags för fotvård. Efter det åkte jag i väg och solade solarium. Svettig och äcklig av värmen kom jag hem och började träna direkt. Just nu sitter jag och kyler ner mej själv med ansiktsmask i ett kallt rum. Sweet!

Ikväll blir det utgång.. som jag misstänkte. Nu ska jag sova en stund och sen kör jag igång

Ha en bra fredag.


Godnatt

Nej nu är det dags att sova.
Det blir en lång dag imorgon och ska jag hinna med allt är det nog bäst att jag verkligen kommer upp klockan 11. Jag har ju inte lyckats hittills så jag håller tummarna för att det går den här gången.


Flickan med sinne för sex                                                               En midsommarnattsmardröm
Hon ställde sej upp, kisade mot solen och det långa håret följde med vinden. En stark hand tog plötsligt tag i hennes. Det var en man. Han log, hon log tillbaka, han hjälpte henne upp ur båten.
När hon kom i land möttes hon av ytterligare en man. Med ett leende på läpparna tänkte hon att hon var glad att det bara var morgon än så länge. När hon gick på byggan mot huset kände hon hur fyra manliga ögon såg efter henne och framför allt den vita klänningen som slutade bara några centimeter nedanför rumpan. Hon njöt av tanken av att det bara var morgon och hon hade redan fått napp.

Den första champagneflaskan var öppnad, flickorna band fina kransar och killarna tittade på. Solen sken och den friska sommarluften skrek av kärlek och eldig passion.
En stund senare satt de alla samlade runt ett bord. Hon försökte att undvika hans blick men det var näst intill omöjligt. Han tittade mot gräset som om en hemlighet låg gömd bland de långa stråna.
Han bjöd henne på whiskey, de skrattade, drack tillsammans och för första gången på länge kände hon att hon trivdes bland människor. För första gången kände hon att det var avtändande att han såg henne utan kläder trots att hon hade en av sina absolut finaste klänningar på sig.
Trots att hon trivdes kunde hon inte komma ifrån vem hon egentligen var. Hon kunde inte låta bli att fantisera om kvällens händelser som ännu inte inträffat.
Att ännu vara ovetandes var spännande och om bara några timmar skulle hon ha chansen att påverka det.
Dagen fortsatte och hon gjorde det hon gjorde bäst- charmade, drack alkohol och frestade.

Han stod i ett hörn och sneglade på henne. Hon var förmodligen det vackraste han någonsin sett. Han såg att de andra såg på henne som en sexleksak, han kunde se hennes skönhet. Hennes leende gjorde honom varm. Han ville prata med henne, se det vackra leendet riktas mot honom. Men hon såg honom inte. Hon såg han som tittade mot gräset. Honom såg hon.
Det gick inte att missa vad han var ute efter. Hur kunde hon falla för det?
Han tittade ner på sina skor och skämdes. Plötsligt kände han sig otroligt fel.

Hon satte sej på en kulle för att vila från alla festligheter. Hon blickade ut över vattnet och sen över alla människor och log för sej själv. Plötsligt såg hon honom. Han stod där, tittade på sina skor. Varför såg han så skamsen ut? nästan ledsen.
Hon hade hälsat på honom men mindes inte hans namn. Han höll sej för sej själv.

Timmarna gick och plötsligt gick de bredvid varandra, på väg mot mer festlighet. Hur gick det till? Han tittade inte längre på sina skor. Han gick med stolt blick och höll i henne hårt. Plötsligt stannade hon. Han ropade på henne. Ensam lät hon honom komma ikapp och han viskade:
- Du har din chans, vi gör det här.. i gräset.
Hon tittade på honom. Det var frestande. Hon tittade över axeln. Han hade börjat titta på sina skor igen.

Han slängde upp henne ur sitt knä, bar henne och sen sprang han mot stången. De skrattade och hon klappade honom på huvudet när han satte ner henne i sitt knä igen. Hon satt i hans knä hela kvällen. Då och då kom han:
- Du hade din chans, varför tog du den inte?
- Jag vet att du vill..
Hon sprang mott buskarna, gömde sej och masserade sin panna. Vad ville hon?
Hon satte sej på en bänk för att tänka en stund, hon ville vara ifred. Då kom han vinglandes och satte sej bredvid.
- Varför är du med honom? Jag vet att du vill vara med mej?
- Och hur har du kommit fram till det? 
- Jag ser hur du tittar på mej, jag vet att du vill.
- Det är ingen som har påstått att jag inte vill.
- Synd, du hade din chans, men du tog den inte.
- Det var ju verkligen synd, svarade hon ironiskt och tittade bort mot honom där han satt på stolen och väntade på henne.
Hon lämnade honom på bänken, gick tillbaka och satte sej trivsamt i hans knä igen. Han la armarna runt henne och kvar på bänken satt han med ilska i blicken och såg hur han omfamnade tjejen som inte borde sitta där hon satt. 

Klockan var 5 på morgonen, det var ljust igen, fåglarna kvittrade och dom var ensamma. Dom gick mot huset och satte sej i gräset en bit från huset. Hon drog honom till sej och han la sej försiktigt över henne och kysste henne. Det höga gräset gömde dem.
Efter en stund började han långsamt knäppa upp hennes jeans. Han började smeka insidan av hennes lår. Det hela gick ganska fort. Hon var full och tänkte inte speciellt mycket på vad hon gjorde. Plötsligt kände hon honom inuti sej. Hon böjde huvudet bakåt och njöt. Det blöta gräset kylde hennes bara ben medan värmen från hennes kåta kropp vällde ut. Effekten mellan temperaturerna gav extrem njutning och hon glömde nästan bort sexet. Hon öppnade ögonen och tittade på honom. Hon kunde inte minnas när det hela började. Hon slöt ögonen igen och blundade hårt. Egentligen var det perfekt. Hon låg i gräset, solen hade gått upp, alla sov och fåglarna kvittrade runt henne. Hon gjorde det hon älskade. Egentligen var allt perfekt.
Han la sej bredvid henne i gräset och andades tungt. De låg tysta en stund och sen gick de tillbaka till huset. Några var fortfarande vakna men ingen sa något. Han satte sej i fåtöljen och tittade på henne, hon gick raka vägen mot alkoholen och hällde upp ytterligare ett glas.

Han kom ut ur sovrummet och tittade på dem. Han förstod vad som hänt och det gjorde honom inte på bra humör. Han tog hennes hand och bad henne att följa med honom ut. Ofokuserat följde hon med och innan hon visste ordet av var hon utanför huset. Allt gick för fort. Han tog tag i henne, drog henne intill sej och kysste henne. Hennes läppar följde med och hade hon inte tänkt innan var det ingenting emot vad hon inte gjorde nu. Han drog med henne en bit bort och sa att han ville gå en promenad. Tafatt följde hon med. Även om hon var lätt förvirrad förstod hon vad som skulle hända. Än så länge hade hon inga planer på att stoppa det.
Han drog med henne till en öppen, liten äng som omgavs av granar och träd. I gräset fanns det gott om blommor  och på sidan av ängen fanns det högre gräs.
Han drog henne intill sej igen, kysste henne och sen puttade han ner henne i gräset. Han var inte alls lika försiktig men det gjorde henne ingenting. Han började röra sej emot henne, kysste henne igen och med en snabb rörelse drog han ner hennes jeans. Hon böjde huvudet bakåt igen och kände de blöta grässtråna i pannan. Hon visste hur han var. Han var exakt som hon. Hon planerade inte att njuta av det här, bara för att.
Men det gick inte att stå emot. Hon förvånades över att han hade väldigt liten kuk i förhållande till tidigare prestationer men hon lät honom gå ändå. Hon njöt, det kunde hon inte annat än erkänna. Han vände henne över på mage och även om doggystyle inte var den första ställningen hon tänkte sig när man knullar i gräset så tackade hon och tog emot.
Han kom, flera gånger om men slutade inte. I över en timme knullade han henne.
Plötsligt blev de avbrutna av ett prasslande ljud.

Några meter bort stod han, han som såg hennes vackra leende, han som såg ner på sina skor. Han hörde henne stöna och såg hennes ögon fulla av lust. Hon kysste honom och log emot honom. Med avsky såg han på dem där de låg i gräset. En stund tidigare hande hon varit hans. Nu lät hon en annan vända på henne till olika ställningar, utan en tanke på honom njöt hon det kunde han se. Hon lät honom fortsätta och hennes stönande gjorde honom illamående. Det var vidrigt att se men han kunde inte låta bli. På samma sätt var det vackert. Hennes hår och kropp flöt samman med det blöta gräset och alla blommor som omgav henne. Hennes ansiktsuttryck visade maximal njutning och det som irriterade honom mest var att det inte var han som gav henne den. Han tittade på honom igen. Han hade dragit ner byxorna till knäna och lutade sej över henne. Även om det var vackert var det något av det värsta han någonsin sett.
Hon med det vackra leendet, hon med ögonen. Hon svek honom.

Stuumpans fredag

Nu har jag planerat min fredag lite  Hör och häpna! Issa har planerat. Det händer inte ofta. Det finns flera bra anledningar till att jag inte planerar. En av dom är att mina planer alltid går i kras i alla fall.

Nu har jag i alla fall gjort ett försök. Ser inte min morgondag helt fantastisk ut? En riktig issa-dag.. jag känner redan nu att det inte finns en chans på världskartan att jag lyckas genomföra allting.

                

När jag satt och gjorde rubriken insåg jag att det är fredag imorgon! Förs nu connectar jag.  
Då är det nog bäst att jag går och lägger mej snart, om jag ska ha en chans att hinna med åtminstone punkt 1 på listan. Jag gissar bara.... jag kan ju ha fel.. men jag tror att jag kommer gå ut imorgon. Vad tror ni? hehe

Skrubbad med choklad

Just nu känner jag mej riktit fräsch faktiskt  Efter träningen tog jag en lång dusch, la hårinpackning och skrubbade hela kroppen med en scrub gjord på mörk choklad.
Då kan man verkligen säga att jag gjorde 2 flugor på smällen  Dels skrubbade jag bort död hud så kroppen blev alldeles len och dels luktar hela jag lite choklad just nu. Inte för mycket som tur är.

Om ni vill hitta scrubs som är gjorda på godbitar så leta på eleven.se. Här är lite trevliga grejer till bra pris


My day

Nu tänkte jag skriva några rader om dagen som gått. Jag kollade på film, jag städade väl inte direkt men jag tränade  Imorgon ska jag fortsätta med mer träning, nu kör vi!

Till middag gjorde jag en supergod sallad och nu har jag precis betat av ytterligare en film. Om ett tag tänkte jag försöka sova. Det känns som att det kommer gå ikväll.  Ingen blir gladare än jag om jag lyckas vrida tillbaka dygnet lite i alla fall.


Torsdag

Hej

Jag börjar ana ett visst mönster här. *Suck*
Klockan är 2 igen. Jag satte klockan på 11 som vanligt, och såhär bra gick det.

Idag regnar det ute.. igen. Ytterligare ett mönster. Vilken jäkla sommar alltså. Svinkalla kvällar och regniga dagar. Toppen!

Det innebär hur som helst att det blir film idag . Det tackar jag i och för sej aldrig nej till. Efter filmen ska jag fortsätta min städning, som jag duktigt nog påbörjade igår och sen ska jag försöka fixa det där träningspasset som jag mindre duktigt nog inte påbörjade igår.
Efter det har jag förmodligen fullt schema fram till 4 i natt när det är dags att sova igen. Jag ska laga jeans, åka till pappa och ta in posten, fixa med en reklamation och så vidare.

Först ut: frulle. Nu ska jag laga lite mat  Sen blir det film.

Ha en bra dag


Sweet dreams

Nu känns det som att det börjar bli dags att dejta sängen. Det blev 2 timmar framför datorn i alla fall.. inte helt oförutsägbart kanske.
På den här tiden har jag hunnit beställa hem lite nya filmer och kollat runt på alla möjliga grejer.  Jag försöker att hålla mej från att beställa allt jag ser men det är svårt alltså. Usch för internet. Haha.
9 nya filmer blev det i alla fall  På två timmar tycker jag att jag har hållt i plånboken mycket duktigt. MVG till issa och filmer som belöning  Sweet

Sweet dreams.Don't!

I know you want to..
Try to stand it..Don't do it!


Topshop

Nu har jag precis kollat lite på toppar på topshops hemsida. Ärligt talat är det toppar, koftor och tjockare tröjor jag behöver mest just nu. Ändå är det allt annat än det jag köper. Varför är man så?

Jag föll för en hel del toppar på hemsidan. Jag tänkte nu visa upp 3 exempel på vad man kan hitta på sidan. Ett av plaggen föll jag absolut hårdast för. Det kanske inte är någon slump, eftersom våran älskade Kenza äger ett likadant.

                 

Om våran sommar kan sätta igång någon gång så skulle det vara galet snyggt att matcha den rosa toppen till typ ett par slitna ljusa jeansshorts och bootsen och den svarta till ett par vanliga blekta jeans (gärna slitna om man frågar mej)


Things happen and not even God can tell why

They say that everything happens for a reason.
That's the most rediculous thing I've ever heard.


Besatt

Har ni någon gång känt er som gigantiska satans frågetecken? Har ni någon gång känt att allt sviker er och ni vet verkligen inte vad ni ska göra?

Det känns som att jag har stött på känslan alltför många gånger.. och nu är jag där igen.

Mina vänner har rätt, jag är besatt.
Men dom tror att jag är besatt av att fånga det dom tror att jag vill ha.
Det är sant att jag är besatt, jag är besatt av att få svar på alla mina frågor. Jag vill göra det gigantiska satans frågetecknet till ett litet och ganska gulligt frågetecken.
Jag vill ha svar.
Utan svar kan jag inte gå vidare.
Det är sant att jag är besatt, men ni har helt fel.

Mina vänner tittar på mej, flinar och säger att jag är helt borta i dimman. Att jag svävar fram.
Jag tittar tillbaka med arg blick och säger att jag står med fötterna på jorden och dom anar inte hur fel dom har.

Jag är betydligt smartare än vad fångsten verkar tro, jag har koll på det mesta och jag tror inte att fångsten har en blekaste aning om vad den sysslar med, vad den har gett sej in på. Jag tror att jag kan vara en riktig dröm, men jag vet att jag också kan vara den värsta mardrömmen. Just för att jag är smart och har koll.

Jag trodde jag visste vad jag ville, men allt har fått mej att fundera. Jag vet fortfarande vad jag vill.. tror jag.
Det stora frågetecknet säger mej att jag har blivit sämre. Jag har tappat kollen jag hade, jag har förlorat mitt flyt och jag vet inte längre varken in eller ut. Mina vänner tror att det är fångstens fel. Dom påstår att jag är besatt av denna fångst. Dom har rätt i en sak. Jag är besatt.
Min fångst ska hjälpa mej att reda ut vissa knutar, få mej på fötter igen.

Jag har koll.. bara inte lika mycket som jag brukar.
Jag börjar tappa fokus.. det är inte alls bra.

Lucifer, hjälp mej nu.

                

Stackars Bella har inga öron kvar

Home sweet home.

Nu är jag hemma igen. Har precis tryckt i mej lite sen middag.. mycket sen middag. Mina matvanor är kaos. Nu måste jag skärpa mej. Det är dags att starta träningssäsong.

Vad ska jag göra nu då? Lite pömsig är man väl, men knappast att jag kan sova nu. Träna kanske.. hmm. Det skulle behövas kan jag säga.
Eller så slappar jag framför datorn. Det behövs inte lika mycket kan jag säga.  

Hos Bella var det i alla fall lika mysigt som vanligt. Jag malde på som vanligt och Bella tappade öronen som vanligt. Jag börjar förstå varför hon inte bjuder över mej så ofta.

Efter ett antal timmar av malande från min sida gissar jag att hon sitter hemma och är helt slut nu. Hon lär sova gott i alla fall, hon borde tacka mej!

Miss pratkvarn, det är jag det .


Städa och sen träffa Bella

Nu ska jag börja pyssla med det som det var tänkt att jag skulle pyssla med idag: Städning.

Någon direkt träning lär det väl inte bli idag. Jag ska röja snabbt som tusan sen ska jag åka över till Bella och snacka skit en stund. Det var ett tag sen man såg en bruttan, får se om jag känner igen henne!!

              

En gammal bild på mej, Bella och Isabelle. Det var tider det. Det var alltid lika kul när vi skulle presentera oss för folk.
Issa, Bella och Isabelle.
Det låter som ett gammalt brudband från typ 50-talet.

Later

Tips från Baresso

Jag köper ju nästan alla mina hårgrejer på Baresso.se. Nu börjar en del grejer ta slut och det är dags att slänga in en ny beställning.
Jag var inne nyss och jag tänkte passa på att tipsa om 2 grejer som jag tänker beställa hem. Dom har nämligen extra bra pris nu och himla bra erbjudanden.REF:s saltvattenspray är super när man vill fixa dom perfekta strandlockarna. Själv tycker jag att det är döhett med slarviga lockar, speciellt på sommaren om man är lite lagom brun. Med rätt smink kan man få hem vem som helst med den looken. Hehe skämt åsido.
Jag brukar ju väldigt sällan locka håret men om jag skulle göra det lite oftare skulle jag absolut använda en saltvattenspray. För 199 kronor tycker jag att det är taget! Det är en buy helt klart. REF är ett märke med mycket bra betyg och dom flesta som använder denna spray blir förälskade rätt fort. Det är vad jag har hört, upp till bevis.

Worked up från Paul Mitchell är en spray för volym , glas och stadga. Av vad jag har förtått klibbar den inte och det gör att den inte blir så tung och tynger ner håret. På så sätt kan man få en bra stadga i barret och en frilla som håller. Att den skulle ge glas och sånt tror jag inte på en sekund, men det är inte därför jag vill ha sprayen.
Fimpa H&M:s hårspray och lägg slantarna på något lite bättre. Ungefär så känner väl jag. Det är svårt att välja hårspray, eftersom det finns minst en mille att välja på. Den här verkar bra, har fått bra betyg och används av många. Why not? Dessutom; 2 för 269. Det borde räcka tills jordens ungergång 2012.

Snyggt från Modekungen

Passa på att klicka in på Modekungen nu. Det finns grymt mycket snygga kläder, men framför allt smycken och skorna är det definitivt inget fel på
Dessutom finns det en hel del grejer på REA nu.

Jag plockade ut några snygga shorts som jag föll för pladask.
Tyvärr är ju jag inget fan av hög midja än, men det kommer. Segt men det kommer.
Onsdag

Hej

Ytterligare en natt har gått och jag vaknade sent.. igen! Jag ställde klockan på 11 och orkade inte ta mej upp förrän 13. Jag hoppas att jag är riktigt trött ikväll, då ska jag försöka gå och lägga mej tidigt.
I och för sej är det onsdag så risken finns att jag drar ut ikväll. Jag hoppas att jag klarar av att stå emot. Lite mindre alkohol skulle nog min lever tacka och ta emot för.

Idag är det i alla fall en seg dag. Jag måste städa halva huset, tvätta och sen tänkte jag väl försöka träna lite. Låter som en svintrist dag om man frågar mej.

Hoppas eran blir bättre.


Sleep tight

Nu tänkte jag slänga iväg ett sista inlägg innan jag går och lägger mej. Klockan är 3 så sovklockan har ringt. Nu ska jag göra ett nytt försök att dra tillbaka dygnet lite. Jag sätter väckning på 11. Wish me luck!

Jag har precis haft Malin här på lite middag och mys. Alltid lika trevligt.
Middag, tjejsnack, tjejsnack, tjejsnack och film.  

För typ en halvtimme sen promenixade vi till henne och sen gick jag hem igen. Nu sitter jag här, har precis satt igång diskmaskinen och livet känns fullständigt underbart.. eller inte. Men när jag har somnat kommer mitt liv kännas fulländat . Can't wait!

Tomorrow


Letar skrot i gamla datorn

Igår när jag skulle åka och tanka bilen passade jag på att åka över till pappa och hämta min gamla, trasiga dator. Det som är trasigt är skärmen så nu har jag kopplat in en extern bildskärm och tänkte gå igenom vad jag har för skrot i den. Så vitt jag vet finns det över 200 mappar fulla med bilder och typ 2000 låtar. Det kommer ta sin tid men en dag som denna då jag ändå är rätt uttråkad antar jag att det får duga som sysselsättning.

                

Here we go...

Fånga kärleken

Jag tänkte skriva om kärlek.
Men vad vet jag om det?

Ingenting..

Jag har ju inget hjärta. Bara ett hål.

Men jag gör ett försök..
  
Det finns en person du inte kan sluta tänka på. Du kollar regelbundet på mobilen, gärna med 5 minuters mellanrum, du väntar på att få ett samtal eller något så litet som ett sms, kanske ett "hej" det skulle räcka för stunden.
Du tänker på personen det sista du gör innan du somnar och förmodligen det första du gör när du vaknar. Personens ansikte finns i ditt huvud hela tiden och bara tanken på att se den med en annan kan få dej att må riktigt illa.
Du vill vara med personen hela tiden, du fantiserar om roliga saker du vill att ni ska göra tillsammans och när du kramar personen försvinner allt och du vill inte släppa famnen.
Du kan göra upp planer med vänner för att mitt i allt vända om helt och träffa den personen bara för att den sms:ade och ville ses. Plötsligt är inget viktigare än den personen. Du känner att du kan göra vad som helst för att få vara med personen och när du väl är det tänker du på precis allt du gör för att inte förstöra något. Du har svårt att till fullo vara dej själv, eftersom du är rädd att personen ska ogilla ditt riktiga jag, så istället är du en person du tror att den hellre skulle vilja att du var. Du tar reda på allt du kan om vad personen gillar och uppskattar och försöker därefter uppfylla dessa saker.
Värst av allt är att du kan försvinna fullständigt till den personen och göra allt den ber dej om. Du tillbringar större delen av ditt vakna dygn med att analysera det den säger, det den gör och fundera över om den personen möjligtvis kan känna likadant som dej.

                  

Har jag rätt när jag säger att många av er där ute passar in mycket bra på den beskrivningen eller är jag helt ute och cyklar?

Den stora frågan är då; Hur fångar man denna person?

Eftersom jag inte vet något själv pratade jag med en kille som verkade ha huvudet på rätt ställe. Tillsammans har vi några bra knep som är betydligt lättare att rada upp än att följa.

1.) Utgå ifrån att den personen gillar lika mycket uppmärksamhet och tanke som du gör. Skicka iväg ett sms ibland, visa att du lever och att du faktiskt tänker på personen. Det gör du ju uppenbarligen eftersom du kommit på att sms:a just den personen.
Det viktiga att tänka på är vad du skriver, hur du skriver det och hur ofta.
Basic är att bara kallskriva lite, sånna saker som typ "hur är läger?" "Vad gör du?" o.s.v. Jag tror ni greppar. Skicka något enkelt och inte för prassligt. Vad gäller att inte skriva för ofta är olika från person till person. Där får man helt enkelt läsa av personen. Vissa får gärna ett sms varje dag, medan andra känner sej förföljda då.

2.) För att dölja att du tittar på mobilen regelbundet är det en bra idé att svara med olika tidsmellanrum. Svarar man alltid med 10 minuters mellanrum på ett sms är det rätt uppenbart att man spelar upptagen, svarar man alltid med 2 minuters mellanrum är det rätt uppenbart att man sitter och väntar på sms. Variation är bästa kryddan.

3.) Spela inte upptagen, var upptagen.
Det är ett av mina absolut bästa tips. Ett bra sätt att slita sej ifrån personen är att aktivera sej, räkna med att personen inte sitter hemma och väntar på att du ska höra av sej. Gå ut, träffa vänner, träna, syssla med någon typ av hobby. Det finns så mycket man kan göra istället för att sitta och vänta på att personen ska göra av sej. Den kommer troligvis inte höra av sej ändå. Man får nästan alltid sms:en när man minst anar det.

4.) Man vill ofta ha det man inte kan få.
Det är ett uttryck som hänger ihop med 3:an. Att man väldigt ofta vill ha det man inte kan få är ett vanligt sätt att tänka. Det gäller inte på alla men enligt killen jag pratade med är det så. Själv är jag en person som tröttnar snabbt på folk som ska vara svårfångade. Då kan jag inte låta bli att tänka: Om det är såhär den här personen beter sej nu, hur kommer den då bete sej om vi blir tillsammans?
Jag tröttnar och brukar dissa efter ett tag. Ta reda på hur just din person är. Är det så att den oftast vill ha det den inte kan få måste du se till att aktivera dej så mycket som möjligt för att ha rätt lite tid över till personen. Men träffa den fortfarande ibland för att se till att bättra på dennes minne om hur bra du är.

5.) Vad gäller intim kontakt är mitt tips att försöka dra ut på det. Drar man ut på det kan man säkerställa vilken typ av person det är. Vissa människor kan kämpa som djur för en person bara för att få den i säng, efter det försvinner dom. Drar man ut på det kan man lära känna personen och genom det ta reda på vilken typ av person det är man har att göra med. Har man sex för tidigt finns risken att man efteråt blir sedd som mindre attraktiv. Dessutom är det ju tusen gånger roligare med lite spänning.

6.) Försök locka med personen att göra roliga saker. Då lär ni känna varandra och dessutom lämnar du personen med ett trevligt minne av dej. Vem vill minnas som personen man bara glodde in i väggen med. Använd fantasin och gör vad som helst. Det behöver inte vara värsta grejen, dessutom kan det tråkigaste bli riktigt kul med trevligt sällskap.

7.) Mitt absolut bästa tips är att alltid vara ärlig. Jag vet att man lätt spelar i början, jag vet att man försöker vara någon som personen ska tycka om o.s.v. Men vad tror ni händer när ni vunnit, fått personen och allt är bra? Ska spelet fortsätta då? Vågar man bli den man faktiskt är?
Mitt tips är att alltid lägga korten på bordet redan från början. Om personen inte kan tycka om dej för den du faktiskt är, kommer ni aldrig kunna bli det perfekta paret. Dessutom kommer alltid sanningen fram tillslut. Att ljuga är aldrig den bästa lösningen.

8.) Låt det ta tid, gå inte för fort fram. Många förhållande crachar just på grund av att man inte lärt känna varandra ordentligt och istället hoppar rakt in i ett förhållande.

9.) Försök att inte tänka och analysera så mycket. Det där är tjejer ofta experter på. Det är lättare att analysera än att ta reda på riktig fakta, men det är mer givande att ta reda på riktig fakta. Om det är något du undrar; fråga.

10.) Ett annat bra tips från min sida är att så tidigt som möjligt ta reda på vart pjäserna står. Det är otroligt svårt men du måste skydda dej själv. Jag är en väldigt öppen person och jag har precis gett 9 tips på att man ska vara öppen och ärlig, här kommer ett 10:e. Att vara öppen och ärlig gör en väldigt sårbara. Man bjuder in personen till både hjärtat och hjärnan. Plötsligt står man där och kan konstatera att personen vet allt om en men man vet inget om den. Det är ett rätt jobbigt läge men jag vill gärna tro att det fortfarande ger högsta vinst att ha varit ärlig.
Mitt 10:e tips är att skydda er genom att så tidigt som möjligt ta reda på hur den andra personen känner. Har ni umgåtts en del, snackat om saker och gjort grejer tillsammans borde personen kunna säga åtminstone en mening. Helt svart är det inte. Ju tidigare du får reda på hur den personen känner desto fortare kan du dra på dej kläderna igen. Fram tills du tagit reda på hur personen känner står du naken och den har nyckeln till både din hjärna och ditt hjärta. Det kan få ett rätt otrevligt avslut.
Ju fortare du tar reda på vad personen känner desto bättre. Även om ni bara snackat två gånger kan personen har något att säga om så bara: Jo du verkar ju trevlig och så.
Om du har lagt korten på bordet är det inte mer än rätt att den också gör det. Men var åtminstone lite smidig. Skrik inte ut vad du känner utan låt personen komma till tals först. Det bästa sättet att ta reda på vart personen står är självklart att fråga. Ge inte upp förrän du får ett ordentligt svar.

                                

Jag vet att den här listan är otroligt svår att följa. Men gör ett försök.
Jag vet också att jag talar emot mej själv lite genom att säga att man ska ta allt långsamt, men ändå ta reda på vad personen känner så fort som möjligt.
Det första är för att inte stressa fram känslor och det andra är för att skydda dej själv mot att bli riktigt sårad. Själv tycker jag att det är betydligt skönare att få reda på att personen inte känner något när man umgåtts en veckan än om man träffats i två månader. Att slänga ut frågan innebär inte att man stressar fram något. Man kan fortfarande återgå till att följa resterande 9 punkter efter att man frågat.

Tisdag

Hej

Idag är det äntligen fint väder. Det har varit mulet så länge jag kan minnas nu, kanske några dagar sol här och var men inte tillräckligt för att jag ska kalla det sommar.

Trots att det är fint väder sitter jag inne. Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska ut och göra. Jag vaknade 13.30. Nej jag har inte fixat mitt dygn än och det suger. Jag gör så gott jag kan. Jag går och lägger mej runt 1 på natten men lyckas inte somna förrän 3. Jag sätter klockan på 11 men orkar verkligen inte upp. Antingen hör jag inte klockan eller så ställer jag om den i sömnen när den ringer. Sen vaknar jag vid 13.30 bara för det. Klockan är snart 5. Ångest.

Vad ska jag göra idag då? Ärligt talat har jag ingen aning. Jag är riktigt rastlös och alla jobbar så ingen har tid för mej.
Det kanske är dags att jag går ut och börjar leta lite jobb.


Chill till 22

Min lördag hade jag tänkt spendera hemma såhär

               

Sallad och massa filmer.

Det gick bra till 22, så Linnea sms:ade mej och tyckte att jag skulle följa med ut istället. Vi var självklart på Ojojoj. jag tror inte ens att jag behöver säga det längre.  Men som jag beskrev i förra inlägget hade det nog varit bättre om jag var hemma istället. Att festa bakis gick tydligen inte igår. Men trevligt sovsällskap fick jag i alla fall.

Helgen som gått

Hej

Här kommer ett litet inlägg från en grymt sliten issa. 2 veckors semester har jag haft nu och det känns som att jag borde ta tjuren vid horen och börja leta jobb. Det har blivit mycket festande, många långa och hårda nätter och knappt någon sömn. Sliten är bara förnamnet.

Igår var jag ute fast jag borde varit hemma. Ett deppigt inlägg var resultatet av en vidrig baksmälla. Vad gör man för att bli av med en sån? Tja man går ut och festar mer. Det gjorde jag och gårkvällen blev väl sådär. Jag lyckades aldrig känna av alkoholen och hela jag var väl rätt avtrubbad. Efter några glas åkte jag hem till Mr A och somnade.

Fredagen var desto livligare. Först var jag, Olivia och Linnea på Ojojoj, medan resten av gänget hände på Hellströms. Vi började med att alla förkrökade lite tillsammans och sen skiljdes vi åt på vägen till stan, då alla ville till olika ställen. Efter några timmar blev det efterfest i Tensta och sen åkte jag och Olivia vidare till en efterfest i Hagsätra. Trötta och slitna åkte vi hem 10 på morgonen och jag landade i min soffa runt 11. 15 väcktes jag av en trevlig huvudvärk. Så kan det gå.

Här är några få bilder som togs under kvällen.Mitt livs första Piña Colada
Värdelös dag

Ibland känns allt så fruktansvärt jävla meningslöst. Idag är en sån dag. Jag är bakis, trött, kom hem 11 i morse, jag mår illa, känner mej äcklad av lite allt möjligt och på det - satans jävla förvirrad. Min hjärna står still samtidigt som jag tänker tusen olika tankar. Jag är rastlös men orkar inte ens vicka på stortån. Jag är trött men får inte somna.

Idag är det en helt värdelös dag, en dag jag egentligen borde supa bort men istället sitter jag här- trött, illamående, bakis, sliten, äcklig och känner mej helt jävla värdelös.


Nu blir det träning

Hej

Det går som det går för mej att vrida tillbaka dygnet.. inte alls bra med andra ord. Jag har precis vaknat!
Jag försöker att ställa alarm på typ 11 så att jag inte ska vakna klockan 2, men jag är ju så jäkla trött så jag hör ju inte alarmet . *Suck*
Det kanske är lika bra att jag sover mycket nu, uppenbarligen behöver jag det.

Nu ska jag ut och springa ett tag. Bäst jag sätter igång innan jag blir hungrig. Käk blir det när jag sprungit bort gårdagens kallorier.

Later

                                                                     


Off till farmor

Nej nu bär det av till lilla farmor.

Later
Dear Diary...

... I'm sooo confused right now. Everything is so perfect in my head, especially he. He is nice, sweet, kind, good-looking, has a good sense of humor and he is there for me all the time. He wants to be with me and he is always very honest. Nothing is wrong with him. In reality he is somebody totally different. He is not like the one in my mind and he makes me confused.

Dear Diary I don't know what to do, I don't know what I want and I don't know what's worth fighting for. I enjoy most of the time of my life. I don't need any new trouble. I don't need this. But still I keep wonder. I have so many questions and now it's too late to ask.

Dear Diary even if I make it a try, and even if I make the wrong decision - could you please tell me that everything will be allright?


Fullt upp

Om en stund ska jag brumma över till farmor  Det var verkligen för länge sen jag var där. Jag borde hälsa på henne oftare men tiden räcker ju inte till allt. Idag ska jag i alla fall åka dit .

Vad gäller kvällen känner jag att jag dras i småbitar nu. Egentligen skulle jag bli bjuden på en dejt. Middag, vin och sånt hos en kille. Mysigt ju, men det är något som stoppar mej där. Jag vet inte vad men jag kan väl tänka mej att bara tanken på att åka hem till en snubbe som kanske har helt andra avsikter än att lära känna mej (vilket han påstår) skrämmer mej lite. Dessutom är det en bra bit att åka. Igår skickade jag ett sms och ställde in dejten prel. Jag kan fortfarande ändra mej idag.
Samtidigt fyller Olivia år och dom ska typ spela brännboll tror jag. Jag hatar brännboll men det kan väl fortfarande vara kul att vara med, bara för att.
Slutligen fick jag nyss ett sms från en före detta kollega som frågar om jag ska med före detta jobbet och spela biljard ikväll.  Det skulle ju också vara kul.
Usch jag gillar inte det här. Antingen har man inga planer alls och ingen har tid för en, eller så händer allt samtidigt. Varför är det alltid så?

Jag frå se vad jag gör. Känner jag mej själv rätt får jag spader på allt och kollar på film och käkar knäckebröd istället.


Gårdagen

Hej

Jag som skulle vrida tillbaka dygnet. *Skrattar högt* Det gick ju bra.

Gårkvällen, med lite fler ord , var supermysig. Efter att vi hade ätit var alla helt slut och hade ont i magen. Vi började med att slänga oss på gräsmattan och när vi orkade ta oss upp kollade vi på en film. Det var väl där jag började känna mej riktigt trött, så jag somnade en stund, men försökte hålla mej vaken för att kunna vrida tillbaka dygnet. Det hade gått alldeles utmärkt om jag inte fått ett sms från Malin precis när jag klivit inanför dörren.
Men vem sitter inte hellre och snackar tjejsnack än att sova?
Jag valde tjejsnack så runt 3 trippade Malin iväg på rosa moln.

Tack brudar för en awesome kväll!


Får inte nog av brudarna

Nu är tjejkvällen med brudarna slut... höll jag på att säga.  Jag kom nyss inanför dörren efter att ha varit och lämnat Linnea, Olivia och Jossa. Om en stund kommer Malin förbi.  Jag antar att första punkten på schemat är våra kärleksaffärer. Mums! Det är alltid lika intressant  Ser fram emot en kanonnatt.

Nu ska jag fortsätta städa bort efter middagen. Vi hörs imorgon.


Time to picka tjejerna

Ikväll ska jag ha tjejmiddag.  Om ett tag ska jag rulla ut bilen och åka och hämta Olivia, Jossa och Linnea . Det ska bli jäkligt mysigt!

Tyvärr kan ju jag inte laga mat, så det får dom göra. hehe. Dom är duktiga på det så det är nog lika bra om jag håller mej undan annars förtör jag väl allt.

Later


Filmklipp från i fredags

Jusste! Hittade en kul film från i fredags.

Som vanligt är jag full, som vanligt har jag hamnat i skit, som vanligt har jag något på gång och som vanligt har det hänt hur mycket som helst innan videon spelas in.

Enjoy

                  

Btw.. vi visste nog gott och väl vad hotellet hette men ni vet hur man är på fyllan. Hahaha

Gårdagen i kort

Hej

Hoppas allt är bra med er denna tisdag. Själv är jag smått sliten. Igår hade jag en helt värdelös dag men sen kom ju Malin förbi, då blev det lite bättre  sen började det hända massa skit som jag inte kan snacka om just nu och då bestämde jag mej för att vi skulle supa ner oss. Sagt och gjort. Vi gick till kära alkishaket och tog några bira. Efter mycket drama lyckades alkoholen lösa mina problem! Hör och häpna!

Kvällen slutade tidigt... på morgonen , hemma hos mej med Mr A.

Alkohol alkohol alkohol. Vad sägs om lillfredag på måndagar?Jag och gårdagens hjälte.. bortsett från alkoholen

Har beställt hem underhållning

I morse skulle jag egentligen gått till vårdcentralen, men så blev det tydligen inte. Jag hade också tänkt åka och hälsa på min farmor, men så blev det inte heller. Jag hade tänkt gå ut och springa men det verkar som att inte ens det blev av. Prestationsnivån för dagen är på topp!

Jag hoppas att Malin kan komma och ändra på det lite.


Min söndag

Hej

Nu börjar jag vakna till här. Igår hade jag en stört seg dag då jag inte ens orkade blogga. Som pricken över i:et var jag obeskrivligt uttråkad och ville typ strypa mej själv. Hatar den känslan men det verkar som att det måste vara så ibland. Tyvärr var mitt humör kvar när jag vaknade i morse och sen dess har jag suttit hemma och glott på film.
Först nu har jag orkat ta tag i så lite som min telefon och ringt Malin, så om en stund kommer hon över och underhåller mej lite.

Såhär tillbringade jag min söndagkväll.

               

Svingod tacos och HP, trots det var jag riktigt uttråkad. Säger det något om hur uttråkad jag var?

Söndag

Hej

Några timmars sömn blev det. Jag gick upp vid typ 13.00 och sen kollade jag på fotbollen. En härlig vinst till Sverige
Nu ska jag börja packa ihop mina grejer och städa lite sen ska jag flytta hem till morsan. Bloggar mer senare.


Time for knapring

Nu tror jag att jag ska göra det jag gör bäst vid den här tiden (eller egentligen alla tider på dygnet) - kolla på film och knapra knäckebröd.

Later


Musik


In the grass

Jag passar på att visa sminket från i fredags, nu när jag ändå är igång.

Observera att bilderna blev skitdåliga och orättvisa. I verkligheten var ögonskuggorna mycket mer skimrande och betydligt snyggare.Allt är från Make up store om det inte står något annat.


♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ High tech lighter Phenomenon
♦ M/S Satin
♦ M/S Zone
♦ E/D Panic
♦ M/S Kakaw
♦ Kajal L´oréal Kick, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...Gårkvällens outfit♥ Skinnshorts - New Yorker
♥ Linne - Eliteladies
♥ Boots - Deichmann
♥ Väska - Lindex
♥ Nitarmband x2 - Ur&Penn
♥ Silverarmband - Spanien
♥ Skärp - LA
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Ring pistol - Style by Tyra
♥ Ring ros - Indiska


Crazy night out

Hej

Allt har varit helt skumt dom senaste dygnen och det har tagit mej över en timme att komma fram till vad jag har gjort när och vilken dag.
Nu har jag dessutom kommit fram till att det är söndag. Som ni märker, jag har riktigt taskig koll.

I fredags var jag ute och stökade med Olivia och Linnea. Först var vi på Oj oj oj och när dom stängde åkte Olivia hem och jag och Linnea följde med lite folk till Stureplan. Egentligen skulle vi till Labbet men det blev Spy bar istället. Av någon anledning gick vi inte in och hamnade istället på hotell kung Carl.

Vi körde en snabb visit, fixade till oss och sen flydde vi. När vi kom ut mötte vi upp några och sen gick vi tillbaka till Spy bar. När dom stängde åkte vi på efterfest hos någon i Skärholmen och först när jag såg att klockan var 10.30 på morgonen gick jag och la mej. Några timmar senare väcktes vi och sen åkte vi hem. Jag var hemma runt 18 på lördagen och då var jag rätt jävla sliten så det blev en film och sen somnade jag vid 21.30.

Nu har jag det stora problemet att jag har vaknat och inte kan somna om. Jag vaknade vid typ 00.10 så resultatet blir väl att jag förstör dygnsrytmen ännu mer nu.
Det är alltså söndag nu... men för mej är det lördag för jag hade aldrig någon direkt lördag. Jag gick och la mej på lördag förmiddag och vaknade några timmar senare och sen sov jag på tunnelbanan hela vägen hem och sen var det kväll.
Det är väl därför det har blivit så satans snurrigt nu. Men nu känns det i alla fall som att jag har rett ut allting lite. Även om det fortfarande känns som att det var igår jag var ute.. men det var tydligen i förrgår.


Dagens outfit♥ Shorts - Jane Norman
♥ Svart linne - Vero moda
♥ Boots - Deichmann
♥ Väska - Lindex
♥ Jeansväst - Bik Bok
♥ Ormörhängen - IC
♥ Ring vädur - Cocoo
♥ Ring ros - Indiska


Videoblogg

Ett litet klipp från dagen

                  

Mitt nya piercingprojekt

Här har ni lite före och efter bilder på början på mitt nya projekt.

Före:Direkt efter:Nu:Det kommer mer, vänta och se

Galen dag med Malin

Nu är jag hemma igen. Det har varit en lång men rolig dag

Först var jag och Malin på East street för att börja mitt nya projekt och sen åkte vi till Kista och käkad på Sandy´s. Idag var jag extra duktig på att tigga till mej käk. Jag fick en rekordstorsallad!
När vi proppat i oss det mesta och knappt kunde röra oss rullade vi ut och satte oss på lite "gräs" och chillade i solen.Som sagt, en rekordsallad!Efterrätt!2 riktigt heta brudar, våga inte säga något annat!

Fredag

Hej

Ny dag, nya äventyr. Mitt första äventyr för dagen blir att städa. Blä vad trist.
Jag ska försöka stöka undan det fort sen ska jag fixa till mej snabbt och sen ska jag träffa Malin.  Det var ett tag sen jag nämnde hennes namn här.. typ två år sen!

Vi ska först fixa en ny älskling till mej, om det går och sen ska vi gå och käka  Det blir en bra dag.

Later


Musik

Jag tänkte nu avsluta denna långa dag med några lugna och sköna toner från gamle Gessle.

Godnatt

                   

Trevligheter i min smak

Något annat som skulle få mej på bättre humör är om lite trevliga grejer skulle vilja dimpa ner i min brevlåda om några dagar. Fast det är klart.. då måste man ju beställa först. Jag vette fan om jag vågar det just nu.


Dagens krubb

Nu är filmen slut och självklart hände det jag minst ville skulle hända nu mitt i allt. Usch nu blev jag smått deppig.
Kanske en bra idé att slänga upp något som får mej på lite bättre humör.

            

För att vara en bakisdag är det mer än godkänt!

Glöm honom innan det är försent

Du vet att du kan få bättre. Du vet att han inte kommer att stanna. Du vet att du förtjänar något annat. Du vet att han inte går att lita på. Du vet att du bara kommer bli sårad. Du vet att du borde glömma allt. Du vet att du måste gå vidare. Du vet att han inte kommer förändra sig för dig. Du vet att du har gjort det du kan.
Du krossar dej själv genom att försöka tro något annat..we♥it


Frukt och Shrek

Såhär bra har jag det just nu

                  

                 

Perfekt avslut på en jobbig dag.

Dressed in the flag of the U.S

             

Jag dööör, en sån topp vill issa ha! Det är tyvärr inte det lättaste att hitta. Några tips?
Annars får jag väl knåpa ihop en själv..

Hurtigaste bullen

Nu känner jag mej riktigt duktig  Jag har varit ute och sprungit och gått i typ 40 minuter och sen har jag kört styrketräning i typ 30 minuter.  Kalla mej hurtig, nu är min baksmälla som bortblåst!


Release the Animal

Nu ska jag göra något som jag inte gjort på väääldigt längev- Slänga upp en Make!

 
Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks
♦ High tech lighter Phenomenon
♦ M/S Kakaw
♦ M/S Satin
♦ E/D Panic
♦ Kajal L´oréal Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
Tidigt i morse... vart jag nu var

Jag och Sofia tillbringade gårkvällen på Ojojoj. Undrar hur många gånger jag har sagt att jag har varit där nu.  Stammis!!

När dom stängde åkte vi på efterpartaj det var därför jag kom hem halv 8 i morse. Annars hade jag väl varit hemma runt 5. Tur att man är ung alltså. Ibland undrar jag hur man orkar. Det känns som att jag alltid kör lite för hårt, men antar att man får passa på medan man kan.

                  

Jättesliten issa!


Egoo

Under tiden som jag väntade på Sofia igår tog jag massa egobilder. Här ser ni issa som fjortis typ.. vad det nu är höhö.

Slänger upp några bara för att jag blev så söt på vissa  

Nej nu räcker det... så kul ska vi inte ha!

Gårkvällens outfit

Igår kväll när jag skulle välja kläder stod jag som ett frågetecken och kollade mej i spegeln i säkert en halvtimme. Det är mycket för att vara mej! Det normala är att jag drar fram något, drar på mej det och sen får det bli som det blir. Bara jag känner mej bekväm så är jag nöjd.  

Igår hade jag lite större problem men tillslut bestämde jag mej för att köra white party.  White party solo!

♥ Linne - Gina
♥ Shorts - Bershka
♥ Munkjacka - Bik Bok
♥ Skärp - Lindex
♥ Väska - Lindex
♥ Boots - Deichmann
♥ Armband höger arm - Glitter
♥ Armband x2 vänster arm - Ur&Penn
♥ Ring pistol - Style by Tyra
♥ Ring Vädur - Cocoo
♥ Ring Ros - Indiska

Det som syns taskigt på bilderna kan synas bättre på klippet i inlägget under


Videoupdate från igår

Nu har jag vaknat till lite. Det blev ingen lång stund i solen, tyvärr. Värmen och den hårda marken gjorde mej illamående och helt vimelkantig så det blev soffan istället.
Resten av dagen har jag proppat i mej mat och kollat på film. Då och då har jag suttit en stund på altanen och glott rakt ut i luften. Energinivån är på minus kan jag säga.

Här har ni ett litet klipp från igår när nivån var betydligt högre.
 
                


Hemma från partykväll

Godmorgon godmorgon

Nu har jag precis snubblat in inanför dörren. Klockan är halv 8 på morgonen och vad gör jag? Ni får en gissning.

Självklart har jag precis satt igång en film och sitter och knaprar knäckebröd och dricker ett stoooort glas mjök. Vad om inte det skulle issa göra nu?

Typiskt mej på något vis.

När filmen är slut ska jag ut och dö i solen, det är redan varmt!

Vi hörs sen


Musik


Modell: jag
Foto: Andreas Hultman


Onsdag

Det blev inte mycket till joggingrunda. Jag och pappsen tog cyklarna och åkte till maltan istället. Det är ett bad som ligger en bit härifrån. Vägen dit på cykel är jättemysig, speciellt när det är fint väder. Väl på plats käkade jag frulle och sen satt vi i solen ett tag och sen rullade vi tillbaka.

Trevlig dag

Nu ska jag snart börja duscha och rota fram kläder för kvällen. Först blir det biljard och sen utgång


Run bitch, run!

Hej

Hoppas allt är prima med er idag. Själv är jag dödstrött. Jag har ju vdridit om dygnet så nu är klockan 1330 och jag har precis gått upp. Inte bra.
Men eftersom jag kanske ska ut ikväll tänkte jag låta det vara såhär ett dygn till. Det skadar ju inte att vara rätt pigg ikväll i alla fall

Nu tänkte jag ta mej ut och springa en stund innan frullen.. innan jag blir för hungrig. Hurtbulle som jag är *host* Jag är snarare än bulle än hurtig för tillfället

LaterNär saker och ting såg lite bättre ut än vad det gör nu.

älskar.. älskar inte.. älskar.. älskar inte.. älskar

We spend the summer to find someone so we won't have to spend the winter alone...we♥it


Hus i helvete

Vad mer har jag gjort sen jag kom hem?
Joo, jag har kollat på film ... självklart.

Vad annars skulle issa göra? haha

Ikväll blev det Hus i helvete. Stört skön film. Det finns många komedier som är riktigt roliga och som får en att skratta till max, men det är inte lika många som verkligen sätter pricken över i:et. Hus i helvete beskriver verkligen ett hus i helvete. Såå sjuuukt rolig film. Jag tror att jag har tipsat om den tidigare, se den för tusan!


Kvällen som gått

Tjaa nattugglor. Jag kom precis hem från en två timmars promenad med Malin  Jag känner mej riktigt nöjd! 2 timmar igår och 2 timmar idag. Egentligen skulle jag gått ut och sprungit men det här funkade lika bra  tyvärr förstörde jag väl allt med att käka en macka nu. Nåja.. det blir värre imorgon. Då ska jag och Sofia till Ojojoj och stöka runt lite.
Jag som skulle försöka få bort min alkoholkagge men det får väl blir någon annan gång antar jag.


Nytt i garderoben♣ Skjorta - H&M - 50 kronor (ord. pris 149 kronor)
♣ Jeansväst - Bik Bok - 299 kronor
♣ Grå munkjacka - Bik Bok - 199 kronor
♣ Vit munkjacka - Bik Bok - 199 kronor
♣ Shorts - Bik Bok - 298 kronor
♣ beige klackar - Deichmann - 298 kronor
♣ Boots - Deichmann - 349 kronor

Jag åkte för bootsen och kom hem med både boots och en massa annat


Videoblogg


Vem försöker jag lura?

a

I filmens värld är allt tillåtet

Såhär ser en tjej som vill kolla på film ut
Enkel outfit

Eftersom det är trist väder och jag ska hänga på en buss i en timme har jag valt en lite softare outfit idag.

Typiskt mej; trist, enkelt och bekvämt.
♣ Jeans - Mango
♣ Linne - Vero moda
♣ Munkjacka - Nike
♣ Sneakers - Le coq sportif
♣ Ormörhängen - IC
♣ Väska - Lindex


Mot Stinsen

Godmorgon godmorgon

Det är i och försej inte morgon längre men likt förbaskat ligger jag och dunar fortfarande. Jag lyckades ta mej upp ur sängen för typ 20 minuter sen och nu har jag precis tryckt i mej lite frulle.

Om en stund tänkte jag sticka iväg till Stinsen. Dom har ett par farligt snygga boots där som jag måste ha!

                                  

När jag var yngre brukade jag och mamma åka till Stinsen ibland. Jag vet inte varför vi åkte just dit men det gjorde vi i alla fall. Vi brukade kolla lite i affärer men framför allt åkte vi dit för att fika.  Sist vi var där var på alla hjärtans dag för några år sen så det var ett tag sen. Nu kanske det är dags snart.

Tomorrow

Nej nu är det dags att få några timmars sömn.

Godnatt på er


Partyanimal

I lördags körde jag all in för att fira min frihet lite. Allt var nästan över. En kväll på jobbet återstod sen var allt slut.
Jag, Olivia, Melissa och Linnea började kvällen med lite förkrök i parken på Söder. Sen körde vi några snabba bira på Hellströms och sen gick vi till Ojojoj.. Haha neej ingen blev förvånad.  Linnea drog efter ett tag men vi andra partade vidare. För mycket alkohol och några timmar senare åkte vi iväg med några till Labbet.
Där blev vi servade med gratisdrinkar av Kissies pojkvän resten av kvällen. Soooo fab. Haha  (Lägg av issa)

Efter det tog vi en taxi hem till den ena. Mer än så säger jag inte. Jag och Olivia vinglade hem till henne vid 7 på morgonen och Melissa blev hämtad av sin kille.

Sjukt hård kväll. Jag partade till och med sönder min klack på ett par av mina favoritskor  Det var helt klart ett tragiskt ögonblick. Men jag ska försöka fixa det.                         
                               

Just party like there is no tomorrow.

Slut på bartenderutbildningen

Nu när bartenderutbildningen är klar har jag mycket mer tid att blogga. Jag har ju haft ett hektiskt schema i 3 veckor så det har inte blivit mycket tid över för bloggen. Jag har först jobbat på dagen och sen åkt direkt till utbildningen, för att sen komma hem runt 22 rätt trött. Då har det oftast blivit film och te och sen har jag fått några timmars sömn. Nu är det slut på det ett tag. Jag klarade visserligen inte proven, trist men det känns grymt mycket bättre när jag vet att det inte var speciellt många som gjorde det.

                           

               


Endast iklädd rock och underkläder

Nog om framtidssnack, nu ska jag skriva en lightversion av en typ av inlägg som inte blivit skrivna på väldigt länge.

När jag var ute och promenixade i två timmar hade jag Bella som sällskap i telefonen. Stackarn. Hon fick lyssna på mitt prat i två timmar, och jag är ju inte direkt personen som håller snattran.

När hon väl kom med en syl i vädret så kom en trevlig idé på tal. Jag tyckte att hon kunde stå och baka naken när hennes kille kommer hem en kväll och hon tyckte , hör och häpna, att jag skulle åka hem till en kille endast iklädd rock och underkläder.

Alltså.. ju mer vi snackade om det desto mer intressant blev idén. Fullständig galen men intressant. Haken är väl att man lär bli haffad på vägen till killen, så därbehöver vi nog jobba lite.

Det jag vill med det här inlägget är väl attt slänga ut frågan.

Tjejer: Skulle ni kunna fucka ur fullständigt och åka hem till en hyfsat random snubbe med bara underkläder och en rock?
Killar: Hur skulle ni reagera om en hyfsat random tjej gjorde så?

Jag kanske borde klargöra det här lite. Det ska inte vara en heeelt random men ingen ni har haft sex med i alla fall, då pajar ju halva idén direkt. Ärligt talat skulle jag nog aldrig våga, inte nykter i alla fall.  Möjligtvis att jag skulle kunna åka dit i vanliga kläder och byta om på toaletten sen,  Det är eventuellt tänkbart. Vad tycker ni? Är jag fullständigt jävla dum i huvudet eller är det en kul och galen idé?


Första dagen på resten av mitt liv

Okej.. så det är nu livet börjar. This is it.
Om det har varit hårt att välja hittills har det förmodligen inte varit någonting jämfört med vad som väntar. Vad har jag valt hittills?
Vilken skola jag ska börja i två gånger, vad jag vill ha till middag ibland, om jag ska dumpa en snubbe eller inte.

Nu handlar det om val som kommer att påverka mej för resten av livet. Creepy!

Blev det någon polis av mej? Eller blev jag ägare för en egen nattklubb? Gick allt åt helvete så jag hamnade med flaskan på bänken och tillbringar mina icke vakna timmar i ett trapphus? Flyttade jag till Norge? Fick jag honom eller gick allt upp i rök? Blev jag förlåten? Gjorde jag allt jag planerade eller blev det inget annat än planer? Var vi vänner livet ut?

Så många frågor. Hur ser mitt liv ut om 10 år? Jag är livrädd för att fucka upp allting nu. Tyvärr är det ju så satans svårt att göra gjorda saker ogjorda.

Mitt liv börjar nu. Det är nu jag bestämmer vad jag vill göra av min tid och vad som är viktigast för mej och för första gången i hela mitt liv har jag ingen koll på vad jag vill med någonting. I hela mitt liv har allt varig glasklart. Jag vet vad jag vill och sen gör jag det. Nu står jag och glor rakt fram och vet inte om jag ska back och gå hem eller fortsätta. Vågar jag ta ett steg till?

En sak är säker. Livet börjar idag. Jag är fri och jag gör vad jag vill. Eftersom jag inte vet vad jag vill får jag helt enkelt följa mina impulser och göra det bästa av situationen. Wish me luck.


Dear Diary...

...I'm scared. The world is too big, I have too many choices and most of the choices I make are totally wrong. I'm just like a hurricane.. but worse. A hurricane kills people just like that. 5 sec and then it's over. I kill them bit by bit.

Dear Diary it's all in front of me. One step and then I'm in my way. One step in an other direction will make everything completely different. Do you understand my fear.. or my frustration? Help me to chose the right direction.

Dear Diary would you still like me if I stayed in bed for a couple of years?


Snabb shopping

♣ Jeans - Mango - 449 kronor
♣ Kofta  - Mango - 599 kronor


Måndag

Hej

måndag och det första dagen på det nya livet. Undrar vad jag ska göra nu. Det återstår att se, först måste jag ta itu med allt skit jag har ställt till med på sista tiden.

Jag tänkte börja mitt nya liv med en ny piercing  Vågar ni gissa vad det blir den här gången? hehe

Förra inlägget var rätt onyktert så nu kör vi på några nyktra.

Vad har jag gjort idag då?
Svar: Jag började med att sova bort halva dagen, sen käkade jag frulle och kollade på film. Efter det drog jag iväg för massage hos min kiropraktor. På vägen hem stannade jag förbi i några affärer för lite shopping och sen åkte jag hem och gjorde middag och kollade på en film till. Efter det blev det 2 timmars promenad och nu sitter jag här nyduschad med hårinpackning. Om ett tag lär väl sängen se rätt välkomnande ut.
Snacka om att hinna med mycket för att ha sovit bort halva dagen.


Hos Jossa med flera

Hej

Just nu sitter jag hos kära Jossa och vi har precis korkat upp. Ett antal "trevliga# människor är givetvis på plats och går min vilja igenom drar vi ut ikväll.

 

                        

Sötaste Olivia är självklart på plats och ska självklart med ut!

 


 

Pressat inlägg höhö


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0