Sittande tjuren





I den här ställningen sitter killen upp med benen isär. Tjejen ligger på rygg med benen över sin killes axlar. Det är ganska svårt att komma in i den här ställningen, det enklaste är att tjejen sitter upp först och sen lägger sej ner.

Det här är en kul och bekväm ställning för båda parter, men det är ganska svårt att få till ordentlig rörelse. Däremot kan namnet kanske vara lite avskräckande. "Sittande tjuren" är kanske inte det första man vill prova på.

Sittande tjuren

 

Extra
Låt killen använda sina händer för extra njutning och lägg gärna en kudde under rumpan för att komma upp lite.

Loveugasrs betyg (0-5)

För tjejer
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 0,5
Njutning: 3

För killar
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 3
Njutning: 3

För båda
Intimitet:,5
Penetrationsdjup: 4
Penetrationsrörlighet: 1,5


Virrigt yrväder hemma från jobbet

Hej

Nu är jag hemma från jobbet och såklart kunde jag inte slita mej. Jag borde egentligen sova och jag är riktigt trött för en gång skull. Så trött att jag på vägen hem började bråka med Carre om vilken dag det var idag. Jag skojar inte när jag säger att jag trodde att det är måndag. Jag trodde att Carre hade blivit galen som påstod att det var onsdag. Sen la han till att det var onsdag imorgon. Jag blev nästan arg på honom innan jag insåg att jag hade riktigt fel.

Hur som helst gott folk, det är tisdag idag. Nu har jag i alla fall koll på läget.

 

Det är tisdag och klockan har paserat 23, vilket innebär att säkert mer än 70% av Sveriges befolkning över 12 år just nu antingen har sex eller ligger i sängen och fantiserar om det. Jag tänker inte avslöja vart mina tankar är riktade men nog fan vill jag till sängen nu i alla fall. Vad sägs om den absolut sista ställningen i min lilla ställningsläran?
Woho nu när det är slut kom jag på vad jag skulle kalla det! Otroligt. I över ett år har jag hållt på något som jag har kallat för projekt, så otroligt tråkigt och nu när jag nästan är klar kommer jag på det ultimata namnet. Aja då vet vi i alla fall att jag är mej själv fortfarande.

Juste sex var det..


Dagens outfit

Nu måste jag gå och käka något innan jag sticker till jobbet. Jag kommer hem sent ikväll så kommer antaligen att bli riktigt hungrig om jag inte äter något nu.
Det blir att sova ensam i natt igen  så har ju inte direkt något att skynda mej hem till. Tror inte att det blir fler inlägg idag men man vet ju aldrig.

 

Slänger upp dagens outfit innan jag går bara. Den är enkel, eftersom jag sov hos Carre i natt. Jag kan ju inte ta med hela garderoben. Och jag lekte lite på ett nytt sätt med bilden idag. Haha hoppas att det inte distrarherar för mycket det är ju kläderna som är själva grejen med det här 




♥ Puss och kram jeans- Gul & Blå
♥ Tee- Bershka
♥ Munkjacka- Carlings
♥ Örhängen- Åhléns
♥ Sneakers- Le coq

Ha en mysig kväll nu sköningar


Nya Latexbrallor från Redikal

Igår fick jag mitt efterlängdate paket från Redikal. Mina Latexbyxor.
Dom var lite för stora men det visste jag j uatt dom skulle vara, så jag ska klippa och klistra lite här så kommer dom nog bli jävligt snygga! OCH JAA DET ÄR BAKFICKOR OCH KNAPP OCH JYLF  annars hade jag definitivt inte haft dom nu

Så här ser dom ut nu i alla fall


Bruna ögon utan linser och photoshop

Jusste kom på en sak. Igår när jag tog bilder till dagens outfit tog jag en närbild också. Märkte igår kväll att mina ögon är bruna på bilden.



Bilden är alltså inte photoshopad. Jag köpte bruna linser för några år sen men dom kom aldrig hem. As tråkigt, så jag vet fortfarande inte hur det hade sett ut. Är det något att satsa på eller ska jag köra gröna det sköna?

Vad tycker ni?


Att jobba på Donken

Hej

Nu sitter jag i min säng och laddar upp inför en kväll av jobb. Yes, om ett tag stiker jag iväg igen och ska jobba några timmar.

Nu ska jag låta det här inlägget gå till mitt jobb.

Många har frågat hur i helvete jag klarar av att jobba på donken. Inte för stressen utan för att det är ett av jobben med "sämst rykte".

Mitt svar på det blir :

- Hur i helvete klarar ni av att INTE jobba på Donken.

 

Jag och kollegorna har skitkul faktiskt. Alla har lite olika åldrar och olika personligheter men vi alla har en sak gemensam, vi är sociala och har inga problem att prata. Så när det är ont om gäster kan vi stå där bakom kassan och snacka om allt möjligt. Lite bakom kulisserna får ni nu.

Och tro mej när jag säger det, vi har riktigt kul ibland. Sen är det ju klart att det finns några riktigt torrbollar, precis som på alla jobb men i det stora hela är vi som en enda stor familj som det är otroligt lätt att komma in i.

Så kort sagt, jag trivs otroligt bra. Sen är det ju fortfarande ett jobb. Vissa dagar är ju jobb riktigt pain in the ass precis som föräldrar, pojkvänner, skolan, mensvärk, vänner, träning, plugg, städning... ..... ....

Allt är ju fan pain vissa dagar. That's life. Men jag är otroligt glad att jag alltid har mitt jobb som muntrar upp mej. En trist dag i skolan med omogna människor som gått mej på nerverna så att jag kommer hem och är lite smått irriterad muntras snabbt upp av folket på jobbet.

Så jag säger det igen till er som undrar hur jag kan vilja jobba där: Jag trivs otroligt bra och jag är jätteglad att jag hamnade där jag är.

 

Dessutom finns det en hel del fördelar med att jobba på Donken:

  • Man blir stresstålig, vilket är bra för framtida jobb
  • Man träffar nya människor
  • Man utökar sitt sociala sinne och har lättare att prata med människor
  • Man går ner i vikt, yeeey
  • Man kan få jobb på Donken utomlands, eftersom hela världens Donkar har som policy att se likadana ut vart man än kommer


Sitt där på era ålderdomshem och torka gamla kärringar i röven, sopa fimpar på perronger, Sitt i en biljettlucka och se alla hoppa över spärrarna i Johannelund, tryck ner nappar i halsen på små barn som vägrar sluta skrika, rasta lata människor hundar, sälj jultidningar, gör vad fan ni vill jag stannar precis där jag är

 


Dagens outfit

Hej

Är lite stressad just nu så jag slänger upp dagens outfit snabbt bara och sen ska jag iväg så vi hörs imorgon igen.

 

♥ Långt svart linne- Gina tricot
♥ Jeans leggings- Vero moda
♥ Svart munkjacka- Carlings
♥ Örhängen- Åhléns
♥ Stövlar- Din sko
♥ Väska- Belle

Kram på er


Rädda mej !

Hej
Nu sitter jag i skolan och försker jobba. Jag ligger efter lite och efter den här lektionen kommer jag antagligen ligga efter ännu mer, eftersom jag sitter i ett studierum med en klass som har stora svårigheter att håla käften.
Kul, nu sitter jag här och försöker jobba och lyssnar på patetiskt skitsnack om en kille som är jäääääätteintresserad av henne. Människor som sjunger falskt och idioter som snackar med jobbiga och tillgjorda röster.
Pleeeaaas rädda mej härifrån, jag gör vad som helst.
Ooops klassen kanske läste. Cry me a river!


Stuumpan slår hål på "Paows" texter

Förlåt att jag säger det men fan Paow och Dessie är två vav Sveriges vidrigaste brudar. Äckliga, korkade och jävligt wanna be. Jag förstår att det måste vara jävligt trist att bara vara 15 och 14 eller vad fan ni nu är, men er tid kommer också.

Paow:

"Mina planer ändrades helt och hållet. Jag drog upp och mötte upp söta Linda, som följde med mig till Club Notch 1. , och blev lite förvånad när en av dom vakterna sa ”bloggkändis” och släppte in oss 2.. Supergulligt Fast det brukar i och för sig vara så, men jag blir lika förvånad varje gång 3. Hihi…

Sen så gick vi in dit och mötte upp en full Steffi 4. och en galen Dessie, haha. Så sköna mina brudar är! Vi dansade lite och gick runt och drev med folk. Det var faktiskt helt okej men jag var rätt så otaggad. Klubberiet är mycket bättre! Klockan ett så började vi röra oss hemåt och Linda gick till tuben eftersom hon bor rätt så nära .

Jag fick åka med supersnälla Daniel i en taxi in till stan. Han skulle tydligen på den nya krogen ”Piliot”, men tyvärr så är man liten och oskyldig så jag drog hem!"5.

1:
För er som inte vet vad Club Top Notch är, obeservera att det är ungefär som ELVERKET

2: Konstigt att ni blev insläppta, Notch har precis som Elverket en åldersgräns på ungefär 13 år men dom bryr sej ju inte så mycket så även yngre och äckligare snoris fjortisar kommer ju in

3: Varför blir du förvånad? Du är 15 och för gammal för att springa runt där.. Det är nog snare tönten som släppte in er som ska vara förvånad, förvånad över att du fortfarande hänger kvar där med alla 96:ot
4: En full Steffi? Hur gick det till när Noth är alkoholfritt? Om hon nu var full borde hon nog inte blivit insläppt från början. BULLSHIT PAOW SLUTA LEK!
5: Liten och oskyldig? Snarare jag har 3 år kvar tills jag kommer in, därför åkte jag hem.

Paow du är en riktigt jälva snorunge fortfarande. När jag var 15 var jag i alla fall lite mogen men du beter dej precis som alla jävla 96:or Grow up for fuck sake! Du är så vidrigt jävla omogen. Sluta tro att folk älskar dej för det finns ingen anledning för någon att göra det

Ingen bild på henne i den här bloggen. Hela min fina blogg blir ju förstörd om jag ska ha hennes tryne här, det förstår ni väl? Hur som helst kan jag säga att hon blev jäääättte bakis efer kvällen på Notch ;) Stackars Paow.


Lång dag på jobbet imorgon

Gud vad mycket tid jag har lagt på dom här inläggen nu. Ett inlägg har tagit typ en timme bara för att jag har hållt på och trixat lite med photoshop.
Och den här kvällen skulle jag egentligen plugga *suck*

Får sätta igång nu. Sen måste jag sova. Jag har en lång arbetsdag imorgon. Och hemskt nog är det lördag:

- Ett happy meal med cheeseburgare tack
- .....
- jaa, och QP för mej
- Okej så du vill bara ha en cheeseburgare i ditt happy meal eller?

- 2 happy meal med milkshake
- smak?
- vad finns det?
- choklad, jordgubb, vanilj och skogsbär
- choklad
- i båda?
- och big mac company till mej tack

Herregud vuxna lär er läsa. Om det står att man ska göra 4 val till varje happy meal så gör fan inte ett då! Och imorgon är det lördag det är haaaaaaappy meeeaaal - dagen. Hela jag är så fruktansvärt haaaaaappy på jobbet på lördagar.
Snorisar som bråkar , skriker och vägrar säga vad fan dom ska ha. Och sen trasslar dom med leksaker och ska hplötsligt inte alls ha bilen utan nu ska dom ha dockan för att syrran tog den...

It´s gonna be a tough day... and I´m not gonna grab a snickers


Bilden har inget med texten att göra


Dagens shopping

Och nu till dagens höjdpunkt.
Vanligtvis brukar jg ju inte åka hela vägen till Skärholmen för att shoppa men jag är ju ett fan av New Yorker och då måste man ju. Någongång ibland brukar jag ta mej dit för att kolla New Yorkers uppdatering. Och jag säger det med sorg i rösten. Fan vad besviken jag blev idag. Aldrig har NY gjort mej så beviken. Normalt sätt brukar jag hitta grejer jag vill ha för åtminstone en tusenlapp där och då får man en del ska jag säga. Idag kom jag ut därifrån med ett ynka plagg. Snyggt som tusan, ja. Men besvikelsen satt kvar.
Som tur var försvan den fort, eftersom det fanns en hel del andra affärer med betydligt bättre utbud

Som vanligt har jag ju fixat ihop allt lite lagom snyggt i photoshop
och trots min besvikelse och trots att jag håller stenhårt i pengarna just nu blev det såklart några påsar

              


              

                                         ♥ Vita jeansleggings- Vero moda 250 kronor
                          ♥ Svart munkjacka- Carlings - 200 kronor (ord. pris 400 kronor)
                                     ♥ Mjuka luddiga strumpor- Cubus- 79 kronor
                                                   ♥ Pälsväst- Vila- 300 kronor
                                               ♥ Linne- New Yorker- 139 kronor
 
Jag har nämnt det förut men jag gör det igen. JAG ÄLSKAR RYGGAR. Jag älskar ryggar på precis alla sätt med undantag för finnar, äckliga röda prickar, miljoner leverfläckar, massa extra fett, fula stora födelsemärken och så seniga att man ser revbenen klart och tydligt.

Haha jaa det var nog allt. För övrigt är ryggar jävligt sexiga, speciellt om man tränar *dregglar*
Okej så vart jag vill komma är varför jag köpte en helt svart vanlig tröja och vad som är så speciellt med det svarta linnet. The answer..

              

              

Okej det var rätt dåliga bilder oh båda plaggen är mycket snyggare i verkligheten men jag tror att ni fattar principen.

Egentligen tänkte jag visa en bild på hur västen ser ut på också för den är riktigt snygg. Men bilderna blev så jävla dåliga och visar inte alls hur snygg västen var så jag struntar i det. Ni får se hur den ser ut när jag har den på mej någonannan dag istället



Sen var jag riktigt nära på att köpa dom här underbara skorna också men jag bestämde mej för att köpa dom i slutet av månaden om jag har pengar kvar. Jag har ingen lust att ta slut på alla pengar samma dag som man fått dom

                                     
Helt underbar!! Och självklart snyggare i verkligheten
Om jag har 800 kvar i slutet av månaden ska dom bli mina!

Fastnade för ett par bruna stövlar för 2000 också.. kanske nästa månad





Shoppingoutfit

Som ni vet trippade jag iväg till Skärholmen idag. Tänkte visa dagens enkla outfit innan jag tar shoppingen.

Eftersom jag skulle traska runt i ett inomhuscentrum hela dagen valde jag en bekväm outfit, som för en gång skull inte heter mjukibrallor. Sen skippade jag skinnpajen också, eftersom det antagligen skulle bli för varmt. Då föredrog jag att frysa på vägen till och från Skärholmen.

 

Såhär såg jag ut då

 



♥ Jeansleggings- Vero moda
♥ Långt linne- Gina triocot
♥ Tjocktröja- New Yorker
♥ Väska- Belle
♥ Örhängen- Åhléns
♥ Sneakers- Le coq

Mycket enkel och bekväm. Känner att jag helt klart gjorde ett bra val


Grattis gubben

Hej

Nu är jag hemma från Skärholmen. Eller jag har varit hemma i typ 2 och en halv timme kanske. Sen dess har jag fått i mej lite mat, kollat runt bland bloggar och den sista tiden har jag fixat med lite bilder.

Jag lovade ju att skriva grattis på ett lite finare sätt så...

 



På båten för ett år sen:






 




..... Men ändå är jag rädd för dej. Hur kommer du att vara när du kommer hem? Ditt liv kommer vara helt annorlunda och ingenting kommer vara som det var förut... inte ens vi (?)
Hoppas att alla som precis har fyllt 18 tänker så och sen upptäcker att det inte riktigt är så.
Man har ju hört många säga det: - fan vad skönt om en vecka är jag 18.
Och då svarar någon som är, vi säger 25: - haha aa och då upptäcker du att hela livet är precis om det var innan bortsett från att du nu plötsligt fick köra bil och fick mer krav på dej.

Det stämmer väl delvis, men det finns ju fortfarande en hel del som 18 åringar får göra som inte vi 17 åringar får göra.
Jaja vad fan nu känner jag bara att jag låter som en riktigt liten snoris som försöker förklara för männikor hur livet är men egentligen vet man ingenting. Nej jag vet inte mycket jag och det är jag nog bara så fruktansvärt glad för. Jag vet det jag själv varit med om och på dom punkterna vet jag mer än dom flesta, det räcker för mej. Allt annat kommer när det kommer.


På väg ut

Godmorgon

Hoppas att ni alla har sovit bra. Själv hade jag svårt att somna trots att jag var så himla trött igår. Men somnade tillslut i alla fall och nu har jag precis gjort mej i ordning och ska snart pallra mej i väg till bussen.

Vi hörs senare i eftermiddag


Sista inlägget

Klockan har passeat 00.00 och det innebär att det är den 25:e.

GRATTIS GUBBEN

Photoshop vägrar just nu så fixar lite snyggare grattis imorgon. Nu ska jag ta en promenad och sen ska jag sova några timmar.

Jag ska försöka komma upp i hyfsat bra tid imorgon för jag har så mycket att göra. Först och främst ska jag ju till Skärholmen sen ska jag hem och plugga så gott jag kan till alla prov som jag har nästa vecka. Och blir det någon tid över kör jag en tripp till gymmet och värmer upp inför flextestet på tisdag, eller så blir det outgoing. Får väl se. Jag jobbar ju på lördag så det får inte bli för sent.
Jaja det löser sej imorgon.



HELVETE HELVETE HELVETE HELVETE.... Nu kom jag på att jag glömde spanskaböckerna i skolan! FAAAAAAAN!! Tog med mej matte hem istället. Varför det? Spanskaprov på tisdag.... Det här kommer bli kul. Jag ska lära mej ett antal kapitel i spanskan på måndag alltså. Jaha... aja wish me luck

Godnatt

Del 13. Levande begravd


                              


I slutet av 9:an gick jag med på något som skulle kunna förändra min framtid på många punkter. Folks syn på mej, dom kommer se på mej som någon som inte passar in, någon som inte borde få finnas. Men jag står för vad jag har gjort, mitt misstag. Men det faktum att samhället kommer att dömma mej kommer jag inte ifrån. Och frågan i mitt huvud, varför blev det såhär? kommer alltid att leva kvar.

Efter det som hänt gick det ett par veckor och jag började andas ut, kände mej lugn igen, trodde att vi klarat oss. Men ett telefonsamtal morgonen den 2:a juni 2008 avslöjade att polisen var mej hack i häl.
Samma dag stals min moppe.

Personligen erkänner jag att det är mycket i denna handling som jag ångrar men erfarenheten kommer jag alltid att ha kvar.
Jag vet hur det känns att sitta på den hårda, så obekväma sängen i det lilla rummer, där väggarna är helt vita. Jag minns galret över det smutsiga fönstret och dom två knapparna.
En av knapparna ger en direktkontakt med folk som hatar en, folk som inte har någon anledning att vara trevliga, eller ens försöka vara trevliga mot en. Den andra knappen är till för att inte torka ut den som gjort fel, den som kan dömas till ett framtida liv i ett rum som det här.

Man tappar greppet totalt. Man förlorar sej själv till dom som jobbar där. Man förlorar tidsbegreppet och allt man kan göra är att gråta, försöka sova, tugga i sej den billiga maten bit för bit och hela tiden tänker man på dom närmsta

- Hur mår han?
- Var är han?
- Vad gör han?
- Vet han vart jag är?
- Bryr dom sej?

Men hur frustrerande känslan än är får man ingen kontakt med någon, bara dom otrevliga rösterna och ljudet av nycklarna som låser eller öppnar dörren.

Efter ett tag får man känslan av att livet är slut, det är såhär det ser ut i graven. Väggarna dras ihop och plötsligt är allting väldigt litet och väldigt ensamt. Och den illgula madrassen tillsammans med filten som ser ut qtt varqa tagna från nämrsta åldersomshem, gör ingenting bättre.

Tillslut rinnertårarna hejdlöst, igen. Så många gånger som tårarna rinner. Jag vet hur det är att vara levande begravd och inte kunna göra annat än att gråta.
Man vill bara ut och tillslut är man beredd att göra vad som helst för att få se solens ljus, se barnen leka och få en härlig kram av den man älskar.
Men i det här rummet finns bara ondska och det luktar synd om varenda millimeter i rumnmet. Till och med vattnet smakar brott.
Efter 3 dygn slöpps mab bara sådär men vad är vitsen med att vänta så länge? Sen kommer människorna i blått att vara på en veka ut och vecka in, månader om det behövs, speciellt om dom är säkra på sin sak. Bäst att få det överstökat.
Varför gjorde jag det? Hur kunde jag vara så korkad?
Pang
- Erkänn!
Tystnad
Skamset ser jag ner i golvet på mina vita strumpor och gröna mjukisbyxor, medan fyra ögon tittar förväntansfullt men ändå stelt, vänligt men också så otroligt anklagande, på mej.
- Erkänn! Det är enda vägen ut

Jag vet att dom i princip har rätt. Men hur kan jag lita på dom?
Det går några tysta sekunder och tårarna börjar rinna. Det senaste dygnet har dom i princip inte gått att hejda.
- Det var han
- VA?!
- Det var han...
- Kan du vara snäll att uppge namnet...

Frisk luft, jag skakar i benen. Jag saknar honom så otroligt mycket.
Jag vill bara se honom, har tänkt på honom varje minut och varje timme i lite mer än ett och ett halvt dygn.
Men han är arg när han ser mej, han blir inte ett dugg glad när han ser mej.
Varför? Jag har ju saknat dej så himla mycket. Snälla.
Men ha ser mej inte längre.
När han väl såg på mej var hans ögon svarta. Som om jag hade gjort honom något. Vad var det han var så arg på?
Efter ett tag pratade han med mej igen, men det var vaken med glädje eller stolthet i rösten. Han var splittrad, förvirrad men framför allt antydde hans röst en stark våg av rädsla.
Rädlsa för vad som komma skall.

Jag hade problem med att komma hem den dagen, men lyckades tillslut. Efter händelsen var jag en hatad faktor, samma sak gällde min pojkvän. Våra föräldrar, advokater och poliser försökte dra oss isär. Vi förbjöds först att träffas. I hemlighet lyckades jag ringa honom för att fråga hur han mådde. Jag saknade honom otroligt mycket, hela tiden.
Någon gång ytterst sällan lyckades vi träffas i smyg i stan, men våra föräldrar hade stenkoll på vart vi höll hus. Jag grät mej till sömns varje natt. Huvudvärken tog över och sen orkade inte min kropp hålla emot.

I skolan gick allt sämre, men det var snart dags för sommarlov så det spelade inte så stor roll.
Jag blev i stort sätt okontakbar. Allt jag koncentrerade mej på var tanken på honom och på att få träffa honom igen. Jag älskade honom verkligen och jag var fast besluten att inte ge upp hoppet. Han var verkligen allt man kunde önska sej och jag var inte beredd att låta samhället förstöra det vi hgade.
Jag fortsatte att skriva hans namn överallt, fortsatte att gråta men hoppet fanns alltid med mej.

Snart kallades jag till ett samtal med en socialsekreterare. Hon drog upp en incident där jag var anklagad för misshandel. Jag förklarade så gott jag kunde att jag oh "offret" klarat ut allting och att "offret" drog tillbaka anmälan.
Socialsekreteraren anteckande det som- Fallet läggs ner p.g.a. brist på bevis.

Det här var början på en otroligt lång resa på ett helt nytt plan...


Törnrosa

 

Det här är som en liggande variant av skottkärran och den är både extremt bekväm, enkel och framför allt otroligt stimulerande. Tjejen ligger på sidan och killen kommer in mellan hennes ben.

                           Törnrosa

Det kan ta ett litet tag att få till det så att tjejens ben inte pressas för hårt, men så fort ni har överkommit kommit över den lilla tröskeln är chansen stor att orgasmerna kommer snabbt!

Överkurs
Tjejen har bra läge att leka lite med sej själv om hon och killen uppskattar det.

 

Loveugars betyg (0-5)

För tjejer
Bekvämlighet: 5
Svårighet: 0
Njutning: 4

För killar
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 1
Njutning: 5

För båda
Intimitet: 2
Penetrationsdjup: 4,5
Penetrationsrörlighet: 3,5


Del 12. Carre


Mobbigen slutade, precis som dom hade lovat. Men minnet fanns kvar.
Jag hade precis börjat 9:an och i två år hade jag tvingats hit och dit på olika samtal, tvingats lyssna på hur värdelös och äcklig jag var varje dag, tvingats gå till ett helvete som jag bara ville bort i från. Jag hade tappat hela mej själv, och idag är jag så otroligt glad att jag hittade mej själv innan det var försent.
Vart hade jag varit nu om jag inte satt stopp för allt den där dagen? Den dagen som förändrade mitt liv.

Även om jag sakta men säkert började må bättre vågade jag inte riktigt slappna av. Högstadiet lärde mej en sak:
Var alltid beredd
Jag lärde mej att varje gång jag började slappna av hände något nytt. Jag var mobbad, men träffade Henning. Jag kände mej inte lika ensam längre och började slappna av. Resultatet av det var att jag blev gravid och han lämnade mej.
Det var ett exempel men jag har gott om dom.
Kort sagt var jag alltid beredd på att något nytt skulle komma, och visst gjorde det det.
Jag gjorde ju ett misstag.

Den 4:e april 2008, 6 dagar innan min födelsedag och aborten, är jag och två vänner på en fest i Bredäng. Det var ingen stor fest, snarare chillkrök bestående av mej och mina två kompisar, 3 killar och 2 tjejer till. Där träffar jag honom. Han som skulle hjälpa mej att förändra mitt liv.
Mitt första intryck av honom var att han var lite skygg, det andra: - shit han är en riktigt jävla hora.

Den kvällen förändrade mitt liv. Efter den 4:e april var vi alltid tillsammans. Det var Carre, han med dom blåa ögonen och det busiga leendet.

Vi spenderade otroligt mycket tid tillsammans och trots att vi inte kände varandra gjorde vi en hel del. Vi satt i solen och drack cola och bara pratade, matade fåglar, promenerade, åkte båt och så vidare.
Den 18:e april blev det vi på riktigt. Jag kände mej för första gången sen barnsben lycklig igen. Och där begick jag mitt misstag. Jag slappnade av för mycket.
Jag lät honom styra över hela mitt liv och tänkte adlrig på hur många tårar jag skulle fälla senare på grund av det.

Tiden med Carre var ett ständigt leende på läpparna. Nog för att vi bråkade en del men han fick mej alltid att känna mej speciell. Han fick mej att skratta, han fick mej att öppna mej och berätta om allt jag tyckte var svårt, han fick mej att le och att våga leva igen. Han fick mej alltid att känna mej trygg och en kram av honom gjorde mej alltid lika varm i hela kroppen. Carre var och är en mycket speciell person och oavsett åt vilket håll livet drar mej kommer hans namn alltid att vara stort i mina ögon, hos mej kommer han alltid vara personen som räddade mej.

Carre är en bra person på alla sätt, men han sårade mej så otroligt mycket under våran tid. Han fick mej att gråta mej till sömns och han fick mej ibland att känna mej riktigt värdelös. Att bli kallad värdelös av Sofie, en för mej helt oviktigt människa var en sak, men att känna sej värdelös på grund av en person man älskar och dessutom är tillsammans med är obeskrivligt.
Redan under vår första sommar tillsammans började han hålla på med andra tjejer. När jag var i Spanien gick han bakom min rygg, på ett milt sätt förvisso, men det är principen som räknas.
Första året i gymnasiet gik det plötsligt rykten om att han var tillsammans med någon Alexandra, hur gick det till? Jag vill egentligen inte veta, men jag vet. Inom mej står svaret med stora bokstäver, jag är inte dum jag fattar att dett vr mer än en "hälsningskram".

En kväll jag aldrig kommer glömma var kvällen som jag planerat att överraska honom. Han hade fyllt år och vi hade varit i Estland. Min present till honom var ett halsband från internet och det kom på posten först efter att vi hade kommit hem. Jag valde en fredag då han skulle få sin present och en middag som han länge hade velat ha. När jag bad honom träffa mej den kvällen vägrade han. Vi var tillsammans men han ville hem till Alexandra och göra helt andra grejer. Jag minns vilken kniv i hjärtat det var. Jag visste vad jag hade planerat och jag ville överraska personen jag älskade med något som jag verkligen var nöjd med själv. Jag hade tänkt igenom allt länge för att det verkligen skulle bli perfekt. Och när det väl är dags säger han till mej rakt ut att han ska hem till Alexandra. Jag frågar om jag får följa med. Svaret på den frågan kan ni nog lista ut själva. Ett sträng nej såklart.
Jag har aldrig kämpat så mycket i hela mitt liv. Jag kämpade för allt jag var värd för att få ha kvar honom och han kämpade för allt han var värd för att lyckas slingra sej hur mina armar och mina planer.
Han kom med den ena bortförklaringen efter den andra och jag gjorde allt för att prata med honom utan att börja gråta.
Han hatar det, och jag hatar hans kommenter när jag börjar gråta framför honom.
Därför grät jag alltid efter att han hade lämnat mej. I flera timmar kunde jag låta tårarna rinna längs mina kinder.

Carre är en bra människa, men jag har aldrig träffat något som fått mej att må sådär dåligt när han väl får mej att må dåligt. Den där obehagliga känslan i magen som han ger mej ibland. Ett år senare kan jag fortfarande inte hantera den. Jag vet bara att jag hatar den, hatar hatar hatar.

Ibland kan jag tänka att jag borde ha lämnat honom för sakerna han utsatte mej för. Även om det inte var en sak om dagen så var det rätt många, men framför allt otroligt jobbiga.
Idag kan jag känna att kanske hade det varit bättre för oss båda om jag inte hade varit så envis. Kanske hade det varit bättre om jag hade tvingat bort mina känslor och jobbat på att må bättre.
Men det är svårt att bara släppa någon man älskar. Jag älskade honom verkligen, och även om han fick mej att gråta floder, äver om han fick mej att ta fram kniven, även om han fick mej att dricka för att dränka mina sorger, även om han framkallade anfall hos mej som gjorde att jag kunde ligga och skaka eller ha svårt att andas och även om han sa saker som fick mej att vilja ta livet av mej älskade jag honom...

Stuumpan ikväll

Denna då deppiga kväll tänkte jag ta mej tid att göra lite av dom sakerna om jag har lovat er läsare ett tag

Dels ska jag försöka fixa nästa del på novellen, det var jättelänge sen så det är verkligen dags

Sen blir det väl en till sexställning

och efter det ska jag försöka tagga till lite och försöka skriva några inlägg som man blir glad av istället.

Låter det bra?

Stupid


Stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid...

I wanna be better than this..


Deppig kväll

Hej

Toesdag kväll och skolveckan är slut för min del. Idag har jag haft en hemsk dag. Lång, tråkig och jag har varit otroligt trött precis hela dagen.

I morse åkte Carre till Estland också, så han är nog nöjd och glad nu. Imorgon fyller han 18. Jag minns när han fyllde 17, herregud vad året har gått fort. Nu ska min lillkille bli myndig och börja köra bil.
Själv sitter jag här nu i sängen och har nyss fått i mej lite mat. Sen jag kom hem har jag inte orkat göra någonting. Jag har sovit, suttit en stund med lapen och sen sovit igen.
Nu undrar jag mest om han överhuvud taget tänker på mej.. ens lite.
Något inom mej skriker "Nej för i helvete, issa gör dej inte så jävla korkad!"
Men det är lätt att bli korkad när hjärtat och hjärnan pratar två helt olika språk. Jag känner mej så ensam just nu, den senaste veckan har jag bara sprungit fram och struntat i allting. Min hjärna och mitt hjärta samarbetar inte alls och det gör att hela mitt liv blir otroligt komplicerat nu.

Jag har verkat arg men egentligen vill hela jag bara sätta mej i ett hörn och gråta.

Imorgon har jag studiedag, det blir en dag i riktig ensamhet. Inte ens tanken på att det finns nya pengar på kontot muntrar upp.

Det är otroligt deppigt här just nu. Vill ha och behöver min Roya


Sexiga shorts

Nu ska jag snabbt slänga i mej något att käka och sen ska jag hem till Carre igen. Han åker till Estland imorgon bitti så tänkte träffa honom lite innan han åker.

På fredag har jag studiedag  Så jävla skönt. Då ska jag och Roya kanske till Skärholmen, det är inte säkert än men hoppas på det.

 

Sprang precis på dom här också..

Klicka för att visa Megabild! TOTAL SeXy HOTPANTS jeans MINI SHORTS st. 34-36 ! ! !

Köpa.. inte köpa... köpa... inte köpa... köpa... inte köpa.. köpa


Stuumpans outfit idag

Hej

 

♥ Jeansleggings- Vero moda
♥ Långt boxarlinne- Gina tricot
♥ Skärp- New Yorker
♥ Vit munkjacka- H&M
♥ Örhängen- Åhléns
♥ Armband- Spanien
♥ Skinnjacka- Hollies
♥ Stövlar- Din sko
♥ Väska Belle

Skärpet fick sitta på en dag till, eftersom jag sov hos Carre igår så. Stövlarna är inte med på bilden men jag har dom på mej.. Hahah det är ju huvudsaken. Om ni vill se hur dom ser ut så finns dom på bild i gårdagens outfit och på en hel del andra bilder också.


I skolan

Hej

Lite skumt inlägg, det förra. Jag har tråkigt som ni nog förstår. Vi har precis käkat lunch här och nu har vi håltimme, som snart är slut i och försej.

Tänkte bara lägga upp videobloggen som jag lovade er igår.

 

 



usch jag är inte så fin på det klippet, jag vet. Ögonskuggan ser helt skum ut. Den är lila i verkligheten. Det ser ut som att jag har 10 lager idomin på läpparna, men ni som läser min blogg vet att jag bara använder idomin när jag har torra läppar och ska sova. Idomin är för efterblivna fjortisar, det vet ni ju. Ja och jag ser att jag ser allmänt kladdig ut, som tur är gjorde jag inte det i verkligheten.

Slipper jag onda kommentarer nu? (a)

Winterbells

Förra veckan hade vi en lång och tråkig genomgång där jag satt och gjorde allt annat än att lyssna.

Bland annat spelade jag Winterbells  Haha jag vet, jättemobbad men man blir så lycklig av den lilla kaninen.



Slog för övrigt mitt rekord...



Nu har jag i ochförsej slagit mitt rekord igen..


För er som inte ser vad det står och är olagligt nyfikna så står det 
femtiofyramiljarder-sjuhundraåttiosexmiljoner-trehundratrettiotretusen-åttahundratrettio

Var bara tvungen att säga det 

 


Dagens outfit

Hej

Kom nyss hem från skolan. Ska snabbt slänga in dagens outfit oh sen ska jag åka vidare till Tumba. Det kanske kommer in en liten videoblogg senare också.

 



♥ Tights- Lindex
♥ Långt boxarlinne- Gina tricot
♥ Zip- Gina tricot
♥ Strumpor- H&M typ
♥ Stövlar- Din sko
♥ Halsband- Från Carre
♥ Örhängen- Åhléns
♥ Skärp- New Yorker
♥ Skinnjacka- Hollies
♥ Väska- Belle


Troja finally

Hej
Nu är jag hemma från jobbet igen. Ska strax lägga in minibaguetter i ugnen och nu äntligen se på Troja 

Vi hörs imorgon igen

Omfamningen


 

Det här är en schysst variant på missionären där båda ligger ned på sidan med magarna mot varandra. Trots att ställningen tar bort en del från penetrationsdjup och rörlighet, så frigör det en av killens armar så att han kan smeka och röra var han vill och dessutom är det en härlig variation mot den ibland tradiga vanliga missionären


ExtraOmfamningen

Tänk på att både killen och tjejen har en hand fri att leka lite med.                         

Se till att ni varierar den här ställningen både med den vanliga och omvända missionären. Ni kan rulla fram och tillbaka mellan dem för lite härlig omväxling.


Loveugars betyg (0-5)

För tjejer
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 1
Njutning: 4

För killar
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 2
Njutning: 4

För båda
Intimitet: 5
Penetrationsdjup: 3
Penetrationsrörlighet: 3



Humping dog

Hej

Nu har jag precis fått i mej lite frukost här och ska snart åka iväg till jobbet och jobba några timmar. När jag kommer hem ska jag nog göra ytterligare ett tappert försök att kolla på Troja. Haha det har fortfarande inte blivit av.

Tänte bara visa en söt hund som jag stötte på. Det ser ut som ett USB-minne men det är det inte däremot tycker jag att dom är mycket sötare än dom som Foki tipsade om för ett tag sen

Den här hunden kallas "humping dog" och det gör det hela lite mer intressant än ett vanligt USB-minne. Är du smådeppig eller irriterad en dag och har liknande humor med mej, köp den här då. Tryck in i USB porten och sen lovar jag att du inte är lika deppig längre.

Så fort du trycker in hunden i USB porten kommer den känna av det och börja jucka som en jävla idoit. Rätt underhållande faktiskt.

Funderar på att köpa en till Roya när hon fyller år

       

                                 


Observera att det som sagt inte är ett USB- minne

Hunden är ett billigt sätt att muntra upp sej själv en grå dag. Köp den här för 89 kronor


Zzzzoovaaaa...

Klockan är lite efter 6 och jag börjar bli ganska trött nu.
Tänkte försöka sova så hörs vi om några timmar igen.


En liten gris med stor kuk

Haha den här ska bli min nya maskot

Willy-gris med ljud och rörelse


Objektbeskrivningen: Mjuk och gosig gris som grymtar och viftar på snorren när du klämmer den på handen.

Det låter intressant. Jag ska beställa den egentligen bara för att se exakt vad dom menar med det
Är det tråkigt får jag väl låta bli att trycka på handen eller helt enkelt ta ur batterierna och ha den som en mjuk maskot.
Här ska beställas!

Den galna delen av stuumpans lägenhet

Om jag bara får fortsätta att drömma lite då. Klockan är ju ändå kvart över 5 på morgonen så det kan väl knappast skada någon.

Min lägenhet... Ja inredning är ju det roligaste, och min smak är ganska speciell om man säger så. Bjuder på ra bilder för jag hittar inte rätt ord just nu

Blinkande shotglas - Playboy
Sprillans shotglas som dessutom blinkar om man har lust med det. Playboy såklart! Blinkandet är inte the big thing, men dom är rosa!

Playboy - Flasköppnare



Kapsylöppnare, inget annat är playboy

Dossör för fyra flaskor

Dossör, det vore rätt ballt bara. Att ha en oavsett om man använder eller inte

Till bilen:

Left-Right
En rattmuff för att jag älskar det unika! Men det ska nog inte vara just den här

Rosa


Tärningar är ju ett måste, men det ska ju såklart vara två stycken

Mr. Moon


Em plastgubbe som visar röven åt all bilar som kör bakom är ju också en del av min mångsidiga humor.

Tillbaka till hemmet:

                 Salt och pepparkar
Salt och peppar. Egentligen vill jag ju ha dom två söta spermierna som jag hittade för något år sen men jag tappade bort hemsidan och har inte lyckats hitta dom igen. Men dom här är ju minst lika söta, fast dom har inga ögon det är lite trist.


 


 

Så det var lite galna grejer, haha. Utöver det kommer väl det mesta se rätt normalt ut. Men vad har jag försökt säga med det här då?

Jo, att jag älskar det unika.

 

Allt jag äger och allt jag gör, det ska på något sätt vara typiskt mej, det bara är så. Och den dagen någon kommer in i min lägenhet kommer dom först tänka ; herregud vad är det här . Hon har två kukar som salt och peppar.

Visst så kommer det vara några gånger sen kommer folk istället tänka; Jaja men fan det är ju issa.

Lite pervers humor har väl ingen dött av.. möjligtvis en präst i om det har hänt, men det inte mitt fel i sånna fall.

Men hörni kära läsare, överdriv inte era reaktioner nu. För om ni gör det, har ni missuppfattat. Sluta se en lägenhet full med porr framför er och se istället en rolig sida av något jävligt naturligt. AA okej jag kommer ha en minikuk som häller ur sej ett vitt pulver på mitt köksbord, än sen då? Se humorn i att kunna göra så istället för att sitta hemma i en jävla IKEA- lägenhet.

Det unika får en att känna sej som hemma.


Stuumpan förbereder sej smått

Nu tänkte jag lämna tipsen på allt man har på sej och gå över till när jag verkligen hamnade på rätt ställe för mej.

Jag sitter här och klickar runt och hittar prylar med alla möjliga konstiga funktioner när jag plötsligt hamnar på en sida som är helt rätt för mej, eller rättare sagt en bild med en sak, som man kan köpa och som bara skriker åt ej att jag borde köpa den.
Varje gång när jag ska gå ut står jag och räknar så jag har med mej det viktigaste. Jag vet exakt hur många det ska vara problemet är att det alltid saknas en och jag kan inte komma på vad det är. Pengar, nycklar... pengar, mobil. Aa ni fattar.

Den här saken tänkte alltså hjälpa mej nu när det inte är så farligt långt kvar tills jag skaffar mej en egen lya

 



Den dörrmattan ska definitivt följa med mej när jag flyttar hemifrån. Och för en så billig peng som 259 kronor behöver man ju inte ens diskutera saken

Ibland är jag rätt harmig av mej. Jag har redan börjat spara undan grejer som jag ska ha när jag flyttar och jag vet ju inte ens när jag har tänkt göra det. Hur som helst har jag en påse med lite glas och sånt som jag har fått tag på genom åren. Flyttar jag hemifrån när jag är 25 så kommer den påsen bli stående riiiktigt länge. Låt oss hoppas att jag inte tänker flytta så sent ...

 

Så okej jag vet mycket väl vad som ska följa med mej , en sak som däremot inte ska följa med mej är den här från samma hemsida som dörrmattan:

 



Usch vilken vidrig.. förstår inte hur någon någonsin ska vilja köpa den där. Eller jovisst den är ju cool och så men fan efter all skräckfilmer man har sett med sånt där så känns det tveksamt. Nej inget blodigt duschdraperi för mej inte.


Den rosa

Innan jag lämnar tipsen på saker man kan ha på sej tänkte jag bara säga att http://www.mihi.se/ där några av smyckena från förra inlägger kommer ifrån, har en hel del söta väskor mer rosetter och sånt där. Om du är sån som gillar det tycker jag absolut att du ska klicka in, om du inte redan har gjort det vill säga.

Jag gillade den här rosa för endas 499 kronor. Inte dåligt det



Smycken gjorda av kärlek

I samma veva som jag förlorade min mobil förlorade jag också två halsband som jag har haft sen jag var liten. Det var faktiskt jävligt tråkigt men inte mycket att göra åt.

För att mntra upp mej själv lite sitter jag och kollar runt på andra smycken. Nog är det lätt att hitta smycket på internet men jag är kräsen och jag vet precis vad jag vill ha.
För övrig är jag väl en sån där person som har en hel del smycken varje dag, varför?
Jo för att jag känner att smycken drar upp allting. Om jag en dag är trött, osminkad eller bara luffar runt i mjukiskläder kan jag alltid piffa till mej lite med lite smycken. Där är räddningen som inte förstör varken hud eller hår.










Halsband med ringformad namnbricka och romantiska hängen.

Det här är några eempel på smycken som gärna får komma hem till mej. Synd bara att alla utom dom första ska vara så himla dyra

Dom första 2 kostar 299 respektive 149 kronor och du hittar dom här

Dom föjande 5 bilderna visar ett armband och en ring. Ringen gillade jag verkligen. Den är gjord så att bara den man vill ska se ska kunna se vad det står. Jättesöt på precis alla sätt, fattar inte hur dom kan ta så mycket pengar för den bara  Jag låter jättesnål nu men for fuck sake det är en jävla ring. Armbandet ligger på 590 kronor och ringen på 980 kronor. När jag har fixat upp min ekonomi lite då ska jag fan ha ringen!
Vill du köpa den före mej så finns den
här

Sista bilden var verkligen en av favoriterna. Självklart vill inte jag att det ska stå Kasper oh Isabella på mitt, men det har ni säkert redan förstått. Just nu är det väl egentligen inte ens någon mening med att köpa det eftersom jag inte har något namn att skriva tyvärr... men ändå. Det är så himla fint.
Det sista halsbandet kostar allt mellan 1599 - 2549 kronor, eftersom du gör det själv. Gör halsandet
här

Det var det


Stuumpans väska upp i dagen

Jag hoppar vidare igen, från underkläder till skor oh från skor till väskor.
Nu kanske ni börjar förstå att jag har hittat något som verkligen har klistrat mej. Och om det var något jag verkligen fastnade för så var det den gär väskan:

Juicy Couture 'Classic Baby Fluffy' Velour Satchel



Så underbart vacker. Jag vet inte riktigt vad det är med mej för jag brukar aldrig bete mej såhär jävla brudigt när jag ser en väska men åååh vissa saker får en verkligen att smälta. Vad som är nästan mer skumt än mitt beteende är att den är brun.  Alla som har sett mej med en brun väska någongång räcker upp en hand.
0 händer, ja men det är ju alldeles strålande, inte en enda hade fel. Jag går bara med svarta eller vita väskor, men nu såg jag den här i brunt och shit vad snygg den är.

Och till min fasa märkte jag senare att den finns i både svart och rosa.
Vad i helvete ska jag göra nu? BESLUTSÅNGEST!

Juicy Couture 'Classic Baby Fluffy' Velour SatchelJuicy Couture 'Classic Baby Fluffy' Velour Satchel

Okej men på grund av att jag alltid har svart så går den bort. Oh rosa är lite svårare at matcha men den är fortfarande så himla söt. Men samtidigt är ju den svarta jävligt snygg. Men gillar verkligen guldkedjorna på den bruna väskan. Då andra sidan har jag ju en guldkedja på min svarta väska. Men den är ju inte alls likadan och eftersom den är svart behöver jag ju inte en till, även om den här inte är ett dugg lik den jag redan har. Och brunt har jag ju inte så det kanske är dags för det n. *SUCK* Då måste jag ut och köpa bruna skor också och det är verkligen inte min grej med bruna skor

Väskan kostar 178$ och går att beställa här

Mysiga skor

Jag tänkte tipsa vidare lite till. Vi hoppar från underkläder till SKOR!

jusste ett lite P.S snabbt bara. Om jag skriver luddigt beror det antagligen på att min halva hjärna sover. Tyvärr är det också fel hjärnhalva som sover så det blir lite skumt ibland.. kanske. Skit samma då var det slut på P.S

SKOR SKOR SKOR SKOR

för något år sen hatade jag skor. Det var nog för att jag ALDRIG lykades hitta ett par jag tyckte var snygga. Nu ÄLSKAR jag skor. Och det beror antagligen på att jag drunknar i bilder på snygga skor.

Tänkte tipsa om ett par varma och mysiga.     

    

Jag var emot uggs förra året. Eller det där var en lögn. Jag gillade dom som är riktigt låga, speciellt dom som min älskade best friend har. Men dom som var högre, nej fan jag gillade inte dom. I år är jag lite mer positiv till dom.
Dom som jag tipsar om nu är ju inte uggs, så jag vet inte varför jag snackar om det

Eller jo, det är för att dom påminner om uggs. Det smarta med dom här är däremot att man kan välja lite vilken höjd man vill ha på dom. Det är bara vikeli vika lite hit och dit så blir det precis som man vill ha det





Just dom här skorna är från Danmark, men det finns
ju flera liknande i Sverige också.








Underkläder för 2

Plötsligt fick jag lust att skriva lite om konstiga underkläder. Och det satte jag igång med, till en början gick det faktiskt riktigt bra. Jag vet inte hur mycket konstiga underkläder jag har skrattat åt denna ensamma natt. Hur som helst gick det bra.. och sen blev jag klistrad på något helt annat. Nu sitter jag här med lite för många internetrutor uppe så photoshop vill inte alls som jag vill just nu. Så tyvärr får jag nöja mej med att visa upp en bild på något som jag helt ärligt inte ens kan namnge. Kolla på bilden och sen får ni bedömma själva. Sånt där är verkligen inte min grej 


För er som då är intresserade av att dela underwear med någonannan så kan ni beställa hem det Här.
Just för tillfället är dom dock slutsålda, vilket inte är så konstigt eftersom dom kostar lite över 100 kronor och dessutom är aningen.. vad ska man säga? unika?

Men i mitt huvud återstår fortfarande den stora frågan: "Vad gör man sen då?"
Okej låt oss säga då att man står där och delar tygsaken med en annan och i början är det kul, man skrattar, man är skitdåligt på teamwork så man ramlar, och det är också skitkul. Sen då? Sen lär man sej det där efter ett tag och sen ska man bara stå där rakt upp och ner eller?
Alltså som jag ser det finns det ingen direkt intressant funktion med den där saken. Personligen kan jag väl erkänna att jag nog skulle tycka att det där är helt hysteriskt roligt i början. Men då tillhör ju jag dom människorna som underhålls av lite udda saker också. Men sen vette fan längre. Okej jag står där och delar mina trosor eller tja, eller kanske står jag rent utav i ett par kallingar, det gör det samma. Jag delar underwear med en naken kille. Ja okej jag har erkänt det är förmodligen jättekul i början och nog en rätt konstig känsla eftersom man har varit helt ensam i sina underkläder sen man satte på sej ett par för första gången.

Jag tror ni fattar min poäng.. Kul i början men sen inser man nog att det står en naken person vääldigt nära och jag tror att dom där underkläderna för dom flesta blir rätt ointressanta då.

Taylor Lautner

Tänkte dra upp en gammal goding som många av mina gamla läsare brukade gillar. Dagens hunk kallades det förut.
Namnet är bytt eftersom det inte kommer en heting varje dag, men när det väl kommer en är det en 10 poängare.
Det är så sant som det är sagt




Hur kunde jag missa Taylor Lautner?!


Värdelöst inlägg

Hej

Jag är hemma igen, lite lagom trött men har ingen lust att sova. Vill blogga men har lite torka just nu. Jävla skit, så är det alltid!

Just nu sitter jag i alla fall och kollar runt bland massa bloggar. Mina favoriter är ju redan igenomkollade så nu sitter jag och klickar runt.

Funderar på att käka blåbärspaj

 

Haha gud vilket värdelöst inlägg... vi börjar om


Statistiken



Välkomna tillbaka. Hoppas inte att jobbet förstör dethär igen nu.

Nu ska jag iväg och sola

Ha en bra kväll

Till Sara!

Till Sara: Gumman hoppas du ser det här. Förlåt att jag inte ringde men jag råkade klicka ner din ruta när du loggade ut och sen var numret borta. Dessutom har jag en sån där fin Nokia som älskar att krångla så jag kan praktiskt taget inte göra ett skit med min mobil mer än att ta emot samtal... när den är på det humöret.

Förlåt förlåt förlåt
Men jag ska försöka fixa det här på något sätt. Sorgligt nog är det ju inte bara ditt nummer jag har förlorat så jag är lixom typ lost in space nu och det finns väl en del människor som tror att jag finally har dött eller något.

Jag ska försöka få tag i dej igen då. Och jag ska försöka ta reda på var numret till min mobil är också så du kan få det.

Love you


Mr 707




Ja du.. jättevacker video, men mr 707 och jag kommer aldrig bli ett lika bra team


Saknar min Z

Så vad har jag gjort idag då?

Jo, jag har varit och kollat på ny mobil. Jag sörjer min Z som fan  När jag ser oss två tillsammans på gamla bilder börjar jag nästan gråta..

Så jag gav mej ut på jakt efter en uppföljare som är så lik min saknade Z som möjligt. Och svaret blev: T707

Eh.. fan... nej jag vette fan

             

Nackdelar med T707:

♦ Onödiga funktioner
♦ Har ingen tydlig beskrivning någonstans (okej det är inte ditt fel)
♦ För liten
♦ För oklumpig (lätt att tappa bort min Z var en riktigt tjockis, that's the way I want it baby)
♦ Någon jävla konstig rörelsegrej... för vadå????
♦ DEN ÄR INTE MIN Z!!!

Ush jag hatar att Z är borta.  Vilket äckligt jävla öde.

Okej men ska förklara pilarna i bilden. Det finns några fina likheter mellan dessa skönheter. Dels är dom ju båda rosa och det är ju ett krav men dom har också en osynlig display, vilket var en av orsakerna till att jag och Z fördes samman från början. Jag är alltså förälskad i det unika.
Funktionerna går att hitta i mer eller mindre varenda lur idag. Vissa har mer av vissa saker och andra har mer av andra saker. Den stora skillnaden var att Z hade allt.

Den som har dej nu är nog en lycklig jävel. Bäst för den att den har hand om dej fint!

Ingen mobil blir som min Z men tja får väl göra det bästa av situationen.... T707 välkommen till min lilla familj


Premiären av Flickan som lekte med elden

Hej

Inte ett enda inlägg har det blivit idag. Det beror på att jag och Carre kom hem väldigt sent inatt. Klockan var väl typ närmare 4 när vi gick och la oss, tror jag.

Ja om ni har läst mina senaste inlägg så vet ni att vi var på premiären av Flickan som lekte med elden. Filmen började 23.59... eller tja det var väl reklamen som började då och sen slutade allt 2 timmar och typ 9 minuter senare tror jag. Sen skulle man ju ta sej hem också.

Det tog sin tid så ja vi somnade nog någongång efter 4.
Jag har med andra ord varit lite för seg för att blogga idag.. Eller hehe det är väl när man är seg som man är bäst på att blogga.

Skit samma



 

 

Filmen var grym, men ettan var bättre. Det var väl det jag hade att säga om den

Filmen var också otroligt förutsägbar.. det kan bero på att jag har läst boken  men jag är inte helt säker. Funderar fortfarande på det.

Rktigt mysig kväll var det i alla fall  


Later bloggen

Hinner inte skriva mer på ett tag nu.
Ska klä på mej träningskläder och springa ner till pappa och hämta pengar som sagt. Får se när nästa inlägg kommer, jag vet ju vad Carre tycker om att jag bloggar när jag är med honom .

 

Later then


Älskar skorna!!!

Tänkte tipsa om ett par sjuuuuuuuukt snygga skor!  Kanske inte helt oförutsägbart hittar ni dom här



Jag kan bara inte bestämma mej för om jag ska köpa svarta eller bruna. Det blir nog svarta. Det är ju trots allt lättare att matcha... men fan brunt är så snygg på hösten. Jag ska tänka lite till. Köper nog hem dom nästa månad

 

LÄÄÄÄÄÄÄÄNGATAAAAR!!!


Mötet

 


Den här ställningen sägs verkligen vara en härlig ställning. Tjejen sitter på kanten av en säng eller soffa med benen ner i golvet och armarna som stöd bakom sig medan killen kommer in från knästående. Ställningen är intim och ger väldigt bra manöverutrymme för killen.

Mötet

Plus att den ger en tajt känsla tack vare  att tjejen sitter med parallella ben.

Extra
Lägg gärna en kudde under rumpan för att komma upp lite. Och som ni säkert listat ut själva kan killen ha en kudde under knäna annars lär han väl börja gnälla efter ett tag.

Loveugars betyg (0-5)

För tjejer
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 0,5
Njutning: 3,5

För killar
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 0
Njutning: 4

För båda
Intimitet: 4
Penetrationsdjup: 5
Penetrationsrörlighet: 5


Få dina naglar fixade gratis!

Som jag skrev i förra inlägget har mamma precis fixat mina naglar med nya tippar.

Tänkte visa en bild också



Hon har gått typ 2 nagelurser tror jag. En med bara manikyr och sen lite extra massage och grejer för händerna. Och nu håller hon på med tippar.
Som vanligt när man börjar med sånt här så behöver man ju folk att träna på så hon blir alltid glad när jag ställer upp. Och från det att hon gjorde sin första nagel på mej tills nu kan jag säga att det har blivit stor förändring!

Om du bor i Stockholm och gärna vill ha dina naglar fixade men känner att priset är för dyrt, så kör min mamma gratis. Skriv bara en kommentar så är det fixat.  
Hon blir bara glad om hon får några att öva på så det är bara att höra av dej om du är intresserad.

Dagens outfit

Hej

Nu har jag kollat på några avsnitt av Idol samtidigt som mamma har suttit här och pillat lite med mina naglar. Hon håller på och lär sej fortfarande så hon älskar när jag ställer upp. Hahah.

 

Tänkte slänga iväg dagens outfit bara, sen blir det väl några inlägg till och sen ska jag springa ner till pappa och hämta lite pengar som jag har gömt där. Senare ikväll, natten och en bit in på morgonen blir det premiären av "Flickan som lekte med elden" aaaaah som jag har längtat! Det ser jag verkigen fram emot

Anyway, dagens outfit var det



♥ Puss och kramjeans- Gul&Blå

♥ Svart linne- H&M

♥ Vit munkjacka- Bershka

♥ Scarf- Indiska

♥ Skinnjacka- Hollies

♥ Väska- Belle

♥ Tygskor- Le coq

♥ Örhängen- Åhléns

 Är inte den där bilden läskigt lik den här:



Helt otroligt att det är 1 år emellan dom, det kan man ju inte tro.


Godnatt

Ser att min statistik har gått ner  Jättetråkigt men det beror antagligen på att jag jobbar hela tiden.

Imorgon är det fredag och jag jobbar inte förrän på söndag så ska verkligen försöka skriva några inlägg och så ska jag svara på några kommentarer också.

 

Nu ska jag äntligen få sova

 

 


Nattbak med Roya

Hej

Nu är jag hemma från jobbet och ska snart bada spa med Carre och brorsan. Tänkte bara sanbbt lägga upp några videos från nattbaket med Roya, preis som jag lovade




Minneskortet blev plötsligt fullt så filmen är uppdelad i två delar




Och sen har vi då det vackra resultatet! Haaha det är nästan bäst av allt



Haha jag måste medge att jag ibland är jävligt skön!

Men tro´t eller ej men det blev faktiskt bra




I skolan

Hej

Nu sitter jag i skolan och försöker få något gjort. Det har blivit lite halvt dålig uppdatering på sista tiden och det beror mest på att jag börjar jobba direkt efter skolan och sen kommer hem sent flera dagar i veckan, dessutom tappade jag väl humöret en hel del när min mobil blev snodd.

Men idag när jag kommer hem från jobbet ska jag försöka få iväg lite från mitt och Royas nattbak härom dagen.

Jättekul

 

Nu ska jag som sagt försöka få något gjort här

 

Later


Stockholms tingsrätt

Okej det där gick åt helvete. Allt dom senaste dagarna har bara gått åt helvete! Ush jag vill bara lägga mej ner oh dö ett tag just nu. Det hade verkligen passat perfekt med en del av novellen nu men men.

Nu ska jag gå och skölja ur min hårinpackning i håret... om jag orkar.

Jusste först ska jag visa när jag och Emilia var på Stockholms tingsrätt igår. Hahah låter sååå intressant. Men tänk lite nu. Det var jag och Emilia...

Först och främs skulle man gå på 2 mål. Jag och Emilia gick på 1 sen "gick vi vilse"  när det var dags för andra målet.

En sak som vi båda tyckte var riktigt kul och som jag inte kunde låta bli att fota var det här:




Bilden är alltså tagen i hissen och tja dom flesta hissarna jag har varit i står det 1, 2, 3, 4... på knapparna, alltså vilken våning man ska till. På Stokholms tingsrätt heter våningarna ½, 1, 1½ ... osv. Haha fett kul! Speciellt när den där inspelade rösten ska säga "vånging... en halv. Haha så jävla kul.. tyckte vi. Bortsett från att man typ blir deprimerad av den där rösten i hissen och jag fattar inte hur folk klarar av att lyssna på det varje dag. 

Sen fick jag syn på en grej som jag tyckte såg ut som en pissoar.. det var det ju såklart inte men vi hade kul med den ändå

 


Det var bara en kort extragrej som var lite kul. Nu ska jag gå och tvätta ur hårinpackningen.

 


e


Roya och Emilia kör videoblogg

Det enda roliga jag minns från måndagen var just då när min outfit-bild blir tagen. Efter det blev dagen ett helvete för det var en stund efter det som jag insåg att min mobil hade blivit snodd.

Innan jag märkte det fick vi i alla fall skratta lite. Det var när Emilia och Roya försökte sej på att göra en videoblogg.




Okej det där kanske inte var deras grej. Efter många misslyckade försök lyckades dom i alla fall konstatera att det var måndag.
Haha nej det där var jag inte om jag gör om igen


Måndagens outfit

Hej
Det blev en glad gubbe men jag vet inte varör. Jag är allt annat än glad. Jag är trött, sur, sliten, förbannad, besviken, full av ångest, svimfärdig, stressad och utsvulten.

Tänkte i alla fall försöka få iväg några inlägg, trots att jag har haft en lång dag och nästan precis kommit hem. Jag kom hem för typ 40 minuter sen och jag har lyckats duscha på dom 40 minutrarna... det var väl allt.

Usch jag har aldrig känt mej så trött och hängig förut.

Jag lovade er en oufit. Det kom ingen.. men jag lägger in den nu istället. Jag lovade er nästa del på Novellen. Det blev ingen och jag är ledsen för det. Min anledning är att jag höll på och ringa till poliser större delen av eftermiddagen, eftersom min mobil blev snodd samma dag. Sen var jag med Carre också och det var ju inte planerat.

Här kommer i alla fall måndagens outfit

          

 

                                     ♥ Puss och kramjeans- Gul&Blå

                                     ♥ Svart boxarlinne-  Gina tricot

                                     ♥ Kofta- Bershka

                                     ♥ Sneakers- Le coq sportif

                                     ♥ Halsband- Gina tricot

                                     ♥ Örhängen- Åhléns

                                     ♥ Väska- Belle


Vinnaren i tävlingen

Som jag lovat ska jag dra vinnaren i blogg-tävlingen idag. Det är gjort och även om jag misstänker lite fusk så kör vi.

Vinnaren med flest röster blir :

http://mellansyyster.blogg.se/





En vidrig dag

Okej som jag skrev i förra inlägget. Jag har haft en bokstavligt talat vidrig dag, helt vidrig. Minst sagt. Herregud det var för svaga ord!
Det här var precis en sån där dag som är sådär fruktansvärt onödig, en sån där dag som alla klarar sej skitbra utan.

Först och främst fick jag fucking mens på bussen på väg till skolan. Försöker ta mej till skolan relativt snabbt, men ni vet ju hur det är. Springer man så rusar ju blodet snabbare och då.... aa ni fattar.
Så som sagt, relativt snabbt.
Kom till skolan och hade, som ni säkert förstår, förstört mina trosor (Haha jaaa "Adam" fantastiskt va jag hade trosor på mej!)
Löste det så gott jag kunde just då och sen var det direkt till lektion. Hela dagen i skolan var allmänt tråkig.

Jag får världen jävla mensvärk och det gör ju inte saken bättre. Och som pricken över i:et blev min mobil snodd i skolan idag!
Kan det bli mycket värre.
Sen blev vi stoppade av polisen i Vällingby
och som sista händelse inträffade en grej med Carre nu på kvällen. Jag vill inte gärna nämna det så jag skiter i det.

Det största helvetet är att jag blev av med mobilen! Känner mej så jäva handikappad. Vad fan, mensvärk har inte dödat mej tidigare men nu har jag inte ens alarm så jag kan vakna i tid på morgonen.

Aaa ni förstår säkert, en vidrig dag helt enkelt.

Sista timmen i skolan satt jag i kö för att snacka med någon från Norrmalmspolisen, jag gav upp efter en timme.
Imorgon ska jag fortsätta jakten på min mobil!

Nu ska jag försöka slappna av lite

"Adam" får en syl i vädret

Haha fick en skön kommentar. Tack "Adam" du avslutade min vidriga dag med ett garv



Kan väl ta ett kort svar:

Näääe. Haha varför ska man ha det? Det känns väl jävligt töntig. Har det ibland, du vet det känns så jävla oanstädigt att gå in på någon bal eller något naked men det är väl inget jag föredrar.
Nej men fan "Adam" du vet, du och jag känner ju varandra. Synd bara att du aldrig kommer få veta sanningen.
Klart om man kan kolla på bilder och dra den lustiga slutsatsen då får man fan skylla sej själv

Men tack som fan för en skön kommentar, som sagt du gjorde min kväll... och antagligen min natt

Från min kreativa best friend

Hej

Fucking måndag igen och jag är i skolan. Kollade nyss min mail och såg att min söta bästa vän har skickat en jättegullig bild som hon har gjort. Klart man måste lägga upp den



Hur ball som helst! Tack älskling

 


Glöm inte att rösta

Jusste och som sagt så avslutas min sega blogg-tävling imorgon. Missa inte det och här kan du rösta om du inte har gjort det än:

RÖSTA!

1 av 3 bloggerskor kommer att bli glad om du klickar och röstar


Sista inlägget med en kick av energi

Hej

Nu är jag hemma från jobbet. Har precis fått i mej lite eneregi for no reason. Är med Carre och snart ska vi ut och waista min energi. Sen blir det sova och upp tidigt imorgon igen.

 

Tog sönder en askkopp på jobbet idag, höll på att peta ut ögonen på kollegan med ett parasoll och har dessutom varit på a secret mission.

Haha jaa jag fick åka till Fridhemsplan och hämta lök... Livsfarligt!

 

Hörs imorgon igen, ska försöka fixa en dagens outfit då och så har jag ju lovar att skriva en till del på novellen. Får se om jag är på tillräckligt bra depphumör imorgon. Ha det bra tills dess och glöm inte att sakna stuumpan

Haha känner att jag är på ett konstigt humör nu. Jävla energikick.


Min helg

Såhär har min helg sett ut:

Fredag: Jag kom hem från skolan, as trött. Satte på en film och mitt i filmen ringer chefen och undrar om jag kan jobba extra under lunchen på lördagen, alltså dagen efter.
Jaja visst, kan jag väl. Fast egentligen hae jag hoppats på en helt fri helg. Senare kommer Carre och så ser vi om hela filmen igen. Eller tja, det blev några stopp. Först pausade vi för att gå och laga mat. Tacos blev det, som vanligt haha.
Sen bastade vi . Carre hade med sej öl till sej och cider (xide) till mej så även om bastun var lite för varm så var det mysigt.
Efter det kollade vi i alla fall klart på filmen och sen spelade vi ett spel som jag fick hem på posten för några dagar sen.
Jusste det har jag glömt att berätta om. Hahaha då får jag göra det i något inlägg snart

 

Lördag: Jag går upp relativt tidigt och klär på mej och slänger i mej lite frukost, för att sen få ett samtal från en av skiftledarna på jobbet och då få reda på att snurrig som jag är har jag sprunigt upp en timme för tidigt. Haha rolig mening det blev. Anyway, det gjorde inget för dom behövde extra hjälp på jobbet så jag åkte dit och kom dit en timme tidigare än vad som var tänkt.

Efter det åkte jag hem där Carre fortfarande låg i sängen. Vi gjorde oss i ordning. Jag bytte om, sminkade mej, fixade håret bla bla bla. Sen gick vi över till mamma och "firade" brorsan som fyllde år för några dagar sen.

Några timmar senare åkte jag och Carre hem till Sara för att käka middag. Egentligen skulle Roya också komma men hon var nog lite för bakis för att palla tror jag. Stackarn. Det gjorde inte så mycket. Visst det var trist att hon inte kom men vi klarade oss ändå.

Vi gick och handlade käk först, tacos blev det.. oj vad oväntat.

Sen gick vi till videobutiken föratt hyra Troja men skiten hade inte den. Jävla skit. Så vi gick hem till Sara, lagade mat och sen spelade vi Yatzy istället. Gissa vem som vann, haha! I did!

Sen kollade vi på ett rätt kul program på MTV och sen åkte vi hem alal 3. As trött kom man hem och somnade nästan på en gång.

 

Söndag: Jippi, sista dagen på helgen och som vanligt tyker man att man inte har gjort något vettigt. Idag är det plugg för min del. Jag försöker och jag kämpar stenhårt och det går fullstänigt åt helvete. Jag ska snart försöka igen. Sen ska jag åka och jobba igen.

Under tiden tror jag att Carre ska sitta och prata lite med min mamma eller något haha. Sen får han fan komma med bilen och hämta mej. Tror att jag ska försöka göra ett tappert försök att se Troja ikväll istället.

 

Det var det nu måste jag verkligen plugga, sen ska jag packa och sen är det antagligen jävligt bråttom till jobbet.
Nu kanske ni förstår lite bättre varför jag inte riktigt har haft tid för bloggen..

 

Puss och kram


Sista chansen

Imorgon koras vinnaren i min blogg-tävling. Se till att rätt blogg vinner här:

Klicka här för att lägga en sista röst!


Djupet

                                            

För att komma in i den här ställningen ligger tjejen på rygg och har benen på sin killes axlar och han kommer in från en knästående position. Djupet håller verkligen vad den lovar (med tanke på namnet) : killen kan komma väldigt djupt in och köra på med allt han har, om han inte är för stor vill säga.

 

                        Djupet
Extra
Låt killen (som vanligt) använda sina händer för extra njutning och lägg gärna en kudde under rumpan för att komma upp lite.

 

 

Loveugars betyg (0-5)

För tjejer
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 1
Njutning: 4

För killar
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 1
Njutning: 4,5

För båda
Intimitet: 2
Penetrationsdjup: 5
Penetrationsrörlighet: 5


Förlåt... igen

Hej
Förlåt för den hemska uppdateringen. Ja jag är medveten om att jag inte har uppdaterat på 5 dagar. Och ni vet vad det beror på. Som vanlig är svaret: jobb, skola och inget att berätta.

Men det är ju sant
Jag släpar mej fram och tiden går otroligt långsamt och hela jag skriker efter den 25:e. Jag har inga pengar kvar just nu och ingen längtar mer än jag till löning. Inga stålar betyder att bloggen blir jävligt trist. Men vi har ju i och försej våran sexkategori kvar
Men får väl erkänna att jag har lite lätt ångest när man kommer till det.

För ett år sen startade jag ett projekt där jag tipsar om alla möjliga sexställningar. Nu har jag tipsat om rätt många och snart är hela grejen klar. Jag hatar när saker tar slut, så jävla tråkigt ... såvida det inte heter skolan förstås för då kan det få sluta en himla massa gånger.

Aja vi kör en ställning nu. Lugn jag ska nog kunna komma på något knullbart förslag att roa era sexiga sinnen med  Haha


I skolan

Hej
Sitter i skolan och tråkar. Helt otroligt att jag slår ihjäl så många timmar av mitt liv här, men men.
En lektion kvar sen är det onödigt klassråd.. sen får alla gå hem... utom jag.

Vad ska lilla jag göra då? JOBBA! Som vanligt. Usch fan jag ingen tid för mej själv längre.
Men men, det blir inte många inlägg ikväll då.

Yo nací para vivir




No soy un ángel, y no trato de convertirse en un.
Yo nací para vivir.
 Nadie dijo que sería fácil, y no es...


Saknar dej som du var

Ibland blir jag bara så trött, nästan ledsen.
Jag hatar det faktum att människor förändras, jag hatar att dom gör det.

Killar man trodde var ens vänner vill plötsligt bara ha sex
Tjejer man trodde att man kunde lita på skriker ut allt som bara inte får komma ut
Människor man trodde var snälla blev plötsligt ondskan på jorden.

Jag hatar det faktum att jag trodde att just DU var så jävla mycket bättre. Jag hatar att höra det du säger till mej, jag hatar att ta din skit och jag hatar att du har blivit den du är. Men mest av allt hatar jag att se dej såhär. Jag ser att det är ditt eget liv du är missnöjd med och jag hatar att behöva se dej så. Jag önskar bara att allt var som för flera år sen.

Jag hatar att du har blivit en människa som ber mej att dra åt helvete och jag hatar att jag tar den skiten.
Varför blev du sån?
Du snackar så mycket skit, säger att allt är andras fel. Men öppna dina ögon. Den enda som behöver förändra något och den enda som kan förändra något är du själv.
Hade jag levt ditt liv hade jag också varit deppig. Men jag hatar att du tar ut det över mej och över människor som bryr sej om dej och tycker om dej precis som den du är. Jag hatar att du inte kan se det och mest av allt hatar jag att jag inte kan säga det till dej och att jag inte kan hjälpa dej för du kan bättre än såhär.


Idol 2009

Hej

Det har inte blivit några inlägg idag oh det beror mest på att min brorsa fyller år idag men också på att det har varit en himla massa mailande hela dagen. Usch känner mej jätte deppig just nu. Tröjan jag ville beställa som jag la in i bloggen är tyvärr slutsåld . Inte alls kul, jag som verkligen ville ha den och det ser inte ut som att den kommer komma tillbaka

Just nu sitter jag och kollar på Idol 2009 som satte igång för 16 minuter sen.


Kram

 

Nu ska jag springa vidare igen.

Men rösta på någon av dessa bloggar och gör en duktig bloggerska glad

Rösa här


Mini vintershopping

Sen blev det lite snabb shopping efter skolan idag.
Tänkte att jag skulle värma upp inför vintern i tid i år. Normalt sätt brukar jag ha hittat den perfekta vinterjackan och dom perfekta vinterskorna lagom tills vintern är över och då är det ju ingen idé att köpa för nästa år vill jag ju ändå ha nytt.

Så jag tog mej i kragen och handlade hem några få saker för att slippa bli förkyld nu också, det har jag ju inte tid med när jag har ett jobb att sköta. I och försej är jag redan förkyld och har redan legat hemma i några dagar så förhoppningsvis blir det inte värre. Men fan, alltid bra att vara på den säkra sidan

                 

                                                       ♣ Halsduk- 199 kronor
                                                       ♣ Mössa- 79 kronor
                                                       ♣ Örhängen

Brukar inte shoppa på Åhléns, så jag fattar inte vad som fick mej att gå dit men men. Jag är nöjd jag


Dagens outfit

Hej  
Första inlägget för idag. Får se hur många det blir. Jag har precis ätit lite och tagit några outfits-bilder som jag tänkte lägga upp.
Snart är det dags att städa mitt hemska rum och sen trippar jag iväg till Carrebarre. 

                

                                                   ♥ Jeansleggings- Vero moda
                                                   ♥ Långt boxarlinne- Monki
                                                   ♥ Linne- Gina tricot
                                                   ♥ Munkjacka- Estland
                                                   ♥ Örhängen- Gina tricot
                                                   ♥ Skinnjacka- Hollies         
                                                   ♥ Sneakers- Le coq
                                                   ♥ Väska- Belle


Haha kände mej lite galen i morse och slängde på mej vad som helst. Kom en timme försent till skolan också så det är också en liten förklaring till mitt galna val av kläder och färger.
Men fan, någon måste ju liva upp gamle Thorild lite

Veckans blogg

Okej nu kör vi på veckans blogg och det är röstning som gäller.
3 tjejer med riktigt bra bloggar har valts ut och det är dom ni kan rösta på.

Here we go. Vill ni checka bloggarna innan ni röstar, klicka på bilden då

1


2


3


Om du har bestämt dej för vem du ska rösta på så funkar det precis som i vilken tävling som helst. Skriv en kommentar med siffran som bloggen har och sen är det klart. Mycket simpelt.

Som vanligt är det viktigt att omröstningen sker i det här inlägget, annars blir det så himla krångligt

 


Godnatt

Nu ka jag sova tänkte jag. Försöker skriva åtminstone ett inlägg imorgon innan jag åker till jobbet


På jobbet

Idag. lördag har det varit en ny dag med jobb. Jag slutade jobba 17.00 och runt 16.30 kom Roya förbi och smygfotade lite.






Stackars hussen

Samma dag filmade jag in det här lite roliga klippet.
För er som inte fattar: Precis bredvid oss stod en hund med sin husse. Filmen visar lite otydligen några tappra försök att gå därifrån från hussens sida. Det är bara det att hunden totalvägrar.
Skit kul. Haha
Synd bara att jag inte fick med hela scenen utan bara det sista


En dag i skolan

Hej

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering . Ni vet hur det är. Jobb, skola, sova. Jag är helt utmattad men jag ska försöka få iväg några inägg ändå.

 

Snart är det dags för en ny hemsk vecka igen. Men innan den börjar tänkte jag visa lite grejer från veckan som varit.

Först och främst några bilder från skolan



Försökte posa likadant som skelettet (/dockan) på tavlan i bakgrunden. Vette fan om det gick speciellt bra



Och som vanligen en liten film



Godmorgon

Godmorgon

Just nu sitter jag i skolan och har håltimme. Förta lektionen blev håltimme. Jävligt kul och våra otroligt shyssta lärare hade tydligen stora problem att kläcka ur sej det så nu sitter jag här. Resten av min klass då? Ja, dom har väl också håltimme vissa av dom så dom är borta andra skolkar. Så ser det ut denna härliga morgon. Och jag kunde varit hemma och sovit istället.

Det är ju inte precis så att jag inte behöver sova. Igår var det en tuff dag för mej. Trots att jag är sjuk och var sjuk gick jag till skolan, slutade 15.30, började jobba 16.30 slutade jobba 21.00, kom hem typ 22.00. Det var en jobbig kväll på jobbet igår också. Totalt kaos och jag klappade mej själv på axeln för att jag för första gången på otroligt länge inte blandade mej i bråket som blev bland oss anställda.


Nu sitter jag här i alla fall och det ska jag gör till typ 10. Härliga jävla morgon


I skolan

Sitter i skolan och tråkar... Det enda jag kan tänka på är dej och ditt finger


Snabbt inlägg

Hej

Nu är jag hemma igen. Större delen av dagen har jag varit med Roya .  Först köpte vi en ny näspiercing till mej, eftersom jag tappade min efter jobbet igår.Det blev en fotring också, eftersom jag är så förälskad i sånna där små saker  Sen köpte vi en ny hårinpackning till mej och sen käkade jag kebab och Roya kollade på.

Haha känns som att större delen av dagen har handlat om mej.
Nej men efter det satt faktiskt VI på en liten gräsmatta och solade. Sen åkte vi in till stan ett tag och nu är jag hemma för att snart åka iväg igen.
Destination: T****

Ska hem till Carre så blir nog inget mer pluggande ikväll.

Vi hörs imorgon istället.


Latexbrallor

Woho Jag upp i dagen

STAR-LOOK LATEX LEATHER  VINTAGE BYXOR  ! ! ! ! 36

Dom här ska bli mina

Godmorgon

Godmorgon godmorgon

Nu har jag vaknat här och jag ligger hemma idag också. Jag mår bättre men jag inte tillräckligt pigg för att gå till skolan... Haha det är man väl aldrig men ändå.

Igår tappade jag min piercing som jag har i näsan så idag blir det att köpa en ny. Sen ska jag träffa Roya.     
Får se vad vi hittar på


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0