You fucking unfaithful liar. Here's the truth asshole

Jag sprang på det här av ren slump. Jag rensade klart gamla datorn och det här var mer än vad jag ville se just nu. Även om jag är över allt kommer jag aldrig glömma. Inte ens efter ett riktigt hårt träningspass skakar jag så mycket om jag gör just nu. Det gör ont i hjärtat att veta att man höll fast vid något som egentligen skadade en mer än vad det goda var värt. Det gör ont att veta att man blev brutalt lurad av någon som sa att den älskade en. Natt efter natt, dag efter dag spenderades tillsammans. Det mesta tog man sej igenom och oftast var man lycklig - lyckligt ovetande.
Men hur ovetande är man egentligen?
Egentligen känner man väl på sej vad som händer, och den känslan är sällan fel. Finns förtroende finns ingen anledning att varken bedra eller misstänka att någon bedrar. Finns misstankarna ligger troligtvis en hund begravd närmare än man vill, troligtvis mitt i ens eget revir.
Hur många hjärtan krossas varje år på grund av det? Hur många blir aldrig hela igen? 3 år har gått, jag minns det som om det vore igår.

Här har ni ett av bevisen till varför det är otrohet att chatta med randoms på internet. Hade jag vetat och godkänt hade det inte varit det. Tror ni att jag visste om detta?
Förresten.. glöm den sista frågan. Jag vet inte ens om jag vill besvara den. Däremot kan jag bara kort säga att ingen kille hittills har lyckats lura mej, däremot har dom lyckats fortsätta det jag vetat om för att jag vägrar inse vad jag behöver eller snarare vad jag inte behöver. Jag vet inte vem som var det största svinet mot mej - han som bedrog mej, eller jag som vägrade försvara mej själv.









Jag tror det räcker så va? Det finns betydligt värre saker, men jag tänker inte dra upp det.
Här har ni ett riktigt bra exempel på hur dåligt man hanterar att ens partner kommer på att man fifflar med grejer man kanske inte riktigt borde. Först skyller man ifrån sej, sen när man inser att det loppet är kört försöker man göra sej till ett offer, när även den planen går i kras försöker man istället säga det man tror att ens partner vill höra.
Samtliga delar finns med här.

Jag ångrar mycket, det finns ett visst hat men jag har lärt mej några mycket bra saker.
- Jag vet när han är otrogen.
- Jag vet att det aldrig kommer ta slut
- Jag vet att det kommer förfölja mej
- Jag vet att jag tar sönder mej själv genom att inte slänga skiten åt helvete
- Jag vet att allt han kommer säga när jag konfronterar är rent skitsnack
- Jag vet att jag har all rätt att vara arg, besviken, ledsen och må riktigt skit
- Jag vet att jag måste lämna honom
- Jag vet att jag förtjänar mer
- Jag vet att jag kan komma över honom
- Jag vet att jag måste ta det första steget


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0