Kom över din kärlek - 4




Hittills har jag skrivit 3 delar om hur man kommer över sitt ex. Samtliga inlägg med text och video hittar ni under kategorin : killar
Nu tänkte jag skriva en 4:e del.

Observera! Långt men viktigt inlägg, för er som vill komma över en kille och mår riktigt dåligt, ta er tid och läs det. Det tar inte så många minuter

Som ni vet håller jag själv på med det stora projektet; att komma över en kille. Ni som ville att jag skulle skriva om hur man kommer över en kille är inte ensamma om att tycka att det är jävligt svårt. Men en sak jag hittills glömt att säga är att vi tjejer har en tendens att tro att killar kommer över en på 10 minuter, skaffar en ny brud och sen lever loppan igen. Så är det inte. Jag har lärt mej så jävla mycket på senaste tiden!

En kille som skaffar en ny tjej på en gång är en kille som inte verkar klara sej ensam, avtändande om man frågar mej. Han kan antingen skaffa en ny tjej för att dölja och trycka bort sina känslor för dej eller rakt av för att göra dej grymt svartsjuk. En sak jag har lärt mej om ett sånt förhållande är att den tjejen aldrig kommer kunna göra honom 100% lycklig. Om en kille gör så kan vet du att han fortfarande har känslor för dej, eller att han helt enklet bara inte vill att du ska komma över honom. Ignorera det där. Det är omoget och jävligt löjligt.

En annan sak jag har lärt mej är om det tar slut och killen börjar bli jävligt elak är han sårad. Glöm inte det. Ibland när man dumpar en kille kan han börja kasta ur sej saker som tex. att man är en hora, han har aldrig velat ha en från första början, han är glad att man är borta, han tycker att man är ful och äcklig, han säger att han vr med en för att få knulla enkelt, han snackar skit om ens kompisar, drar in saker som inte har med saken att göra och gör praktiskt taget allt för att få dej att må dåligt. Där har vi en sårad kille. En kille som på riktigt känner; nåja det var kanske lika bra att det tog slut mellan oss, behöver aldirg kalla sitt ex för slampa eller säga att hon är äcklig och psykiskt sjuk och att han inte fattar att han stod ut med henne ens en dag. Så säger en kille som är så jävlar sårad att han inte vet vart han ska ta vägen. Men han tror att han kommer må bättre av att få sitt ex att må dåligt.

Det är 2 viktiga saker jag lärt mej på senaste tiden. Nu tänkte jag lära er något bra!
När man försöker komma över sitt ex måste man ibland byta "taktik". I mitt fall var det i och för sej jag som gjorde slut så det jag försöker komma över är väl att jag inte kan ringa honom när jag verkligen behöver, jag kan inte sms:a honom på morgonen och säga ; godmorgon älskling. Jag måste helt enkelt lära mej att leva med att jag inte kommer se honom igen. Det är tungt, självklart, men det är fan långt ifrån omöjligt. Så jävla underbar är han inte, så jävla underbar är inte någon! Alla går att komma över, VILJA I ALL ÄRA, det är vad jag säger.

Efter några ganska bra försök att bara glömma honom testade jag något nytt. Hittills har jag många gånger nästan glömt honom. Men ibland kommer han upp i skallen och ibland gör man så jävla dumma grejer som egentligen bara plåga en själv. Ett bra exempel är att sitta och titta på mobilen. Det är ett sätt att plåga sej själv på. Han kommer inte att höra av sej, och om han gör det är det ändå inget speciellt. På det sättet plågar man sej själv med alla dessa förhoppningar. Jag vet att ni gör det! Jag är bara glad att jag slutade med det för länge sen.

Hur som helst kände jag att det var dags att testa en ny taktik. Det jag gjorde var att stänga in honom.
Yes, låter sjukt va? Men jag stängde in honom. Stäng in honom i vad som helst, gör det och låt honom inte komma ut. Jag stängde in honom i en låda. Det spelar ingen roll om man väljer en låda, ett skåp eller något annat. Det viktiga är att han inte kan komma ut.
Nu låter det här förmodligen jättekonstigt men jag ska reda ut det.
Det jag gjorde var att ta en stor låda (det behövdes) och sen plockade jag ihop exakt allting som har med honom att göra, allt som påminner mej om honom. Det kan vara saker som hans kvarglömda strumpor, hans deo, hans tandborse, saker du fått av honom osv. osv.
Jag plockade ihop allt jag såg som påminde om honom, sen tog jag några toma DVD-skivor och brände ner varenda lite bild och film med oss två. La DVD- skivorna i lådan och sen raderade jag allt från datorn.
När allt låg i lådan tejpade jag igen det och gömde lådan i ett skåp jag inte öppnar så ofta.
Så låser man in sitt ex.

Ni måste tro att jag är galen, men testa det för det funkar faktiskt. Det är as jobbigt att radera alla bilder i datorn, men att titta på bilderna och sakna sitt ex är ett sätt att plåga sej själv. Han kommer inte tillbaka för att man tittar på bilderna eller hur?

Det viktiga är att man inte öppnar lådan varje kväll sen också. Låt alla sakerna ligga där i och öppna den när man är helt över honom om man vill. Det kanske kommer en dag så man vill titta på bilderna tex. När jag låste in mitt ex i lådan var det som att hans själ i mitt rum förljde med in i lådan. Det var faktiskt riktigt skönt. På kvällarna när jag ska sova kunde jag ibland känna lukten av honom i rummet. Hela mitt rum är ju fyllt av 2 år av minnen med honom. Det försvinner inte på en dag.
Men nu är han inlåst i en låda och jag har totala makten, jag bestämmer när han ska komma ut.

Det låter kanske jätteskumt men det skadade inte mej att prova. Tvärt om känns det faktiskt bättre


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Sarah

Skitbra tips! :) har faktiskt varit inne på samma tankar innan.. att ha bilder i datorn är förjävligt, eller att ha kvar numret i mobilen & liknande.. tack! :)

2010-09-05 @ 19:26:01
Postat av: Josefine

Måste tacka dig för det du skrivit. I lördags blev jag lämnad av min pojkvän som jag hållit ihop med i ett och ett halvt år. Hamnade på detta inlägg av en slump när jag googlade (och det är jag glad över). Mår så jädra dåligt just nu och vet inte vad jag ska ta mig till. Är fortfarande i denna fas då jag sitter och önskar att han ska höra av sig och vilja ha mig tillbaka. Kanske pga att det bara gått fem dagar. Känns helt overkligt. Kände mig alla fall inte lika hopplös när jag läste dina tips. Tack!

2012-01-19 @ 21:16:24
Postat av: marian

Jag vittnar om en stor man vid namn< [email protected] som förde mig till mitt ex

efter 1 års skilsmässa i kontakt med honom i dag kan lösa alla problem för din.

som är specialiserade på följande sätt: (1) trollformler för att skydda sig från fara (2)

magiska trollformler (3) Samkönade Kärlek Spell (4) helande trollformler (5) osynlighet trollformler (6) Stava

av rikedom och berömmelse (7) Stava att få ett bra jobb (8) gav stark kärlek och relationer

(9) trollformler för att få tillbaka ditt ex (10) HIV och AIDS (11) OM DU VILL adoptera ett barn

UTAN STREET (12) VILL DU VARA RIK ELLER vill utföra ritualer han har stor

befogenheter och generous.You kan kontakta honom> [email protected] vara användbart utan

betona domare idag

2014-03-05 @ 08:19:29
URL: http://stuumpan.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0