Tisdag

Godmorgon godmorgon

Kolla vad klockan är och häpna! Jag är i skolan!!
Det är nog första gången på 3 år som jag är i skolan den här tiden!  Men det är med stor lycka jag kan presentera att jag inte kommer göra ett skit den här lektionen  Det var en prestation att bara ta sej upp ju.

Ha en bra dag



Sexinlägg på väg

Ni ville ha fler sexinlägg.. Jag ska förska fixa det. Hade jag inte deckat hade jag gjort det i natt.

Måndag

Hej

Skriver ett inlägg från skolan. Jag har precis skrivit ett jämförande analysprov om Stockholm och Rom. Jag börjar bli riktigt duktig i skolan känner jag .
På sista tiden har jag faktiskt gjort något, det brukar jag ju inte gör annars.

Der blir nog ett G på det här i alla fall  G så är jag nöjd.

I kväll ska jag försöka ta mej till gymmet. Det var ett tag sen jag var där nu så dags att kämpa lite.


Deckar

Nej, nu är det dags att sova. Tillåt mej att säga att jag är dödligt trött just nu! Det ska bli riktigt jävla skönt att decka nu.

Godnatt

Kör rött i jul

Julens färg är röd.
Första advent har precis passerad
och löningsdagen var för 3 dagar sen.

Ta tillfället i akt!



Passa på att skaffa röda underkläder. Är det någon tid på året då det passar så är det nu!

Speciellt ni som har pojkvänner. Vintern är här, det är kallt, man drar sej tillbaka och svullar lussebullar. Nu finns det gott om tid att ha dom där riktigt mysiga stunderna som man aldrig har tid med annars. Röda underkläder är pricken över i:et

Gå inte till H&M det finns betydligt snyggare underkläder med betydligt bättre kvalitet.

Jag ska hjälpa er lite på traven

Evas underkläder

Katsumi

Elite ladies

Mysigare

Rock the boat

En bra dag





Smile.. before it's too late

Stuumpans bakissöndag

I morse vaknade jag upp i ett varmt rum, i en varm säng hemma hos F. Det är andra gången han räddar mitt lilla liv nu. Riktigt klippa den där F.

När jag vaknade gick jag och tvättade bort mitt smink. På toaletten märkte jag till min fasa att jag hade en stor svart fläck på hakan. Först trodde jag att det var smink men när det inte gick bort och när det dessutom gjorde förjävla ont började jag fatta att det var ett blåmärke.
Så numera går jag runt med en svart fläck på hakan. Riktigt snyggt.

Jag gick tillbaka till sängen och sov ett tag till. Nästa gång jag vaknade började jag hoppa på F för att han skulle gå upp och göra mat åt mej. Vi båda var rätt bakis, men jag kände mej ändå rätt skonad med tanke på hur mycket jag drack kvällen innan. F, däremot, verkade nykter när vi träffades på Donken, men han blev belönad med en ordentlig huvudvärk.

Efter ett tag tog han sej upp och lagade mat åt mej, sen kollade vi på film och efter det mötte jag Marre i Vällingby. Vi gick hem till mej och hon packade ihop sina saker och sen åkte hon hem. Jag var rätt duktig och satte igång med det sista på hemtentan. Jag fixade lite, käkade mat och sen har jag glott på Hem till midgård resten av kvällen.

Det är precis så en söndag ska se ut. Fucking awesome.
Jag har sovit och kollat på film hela dagen. Det kunde ine bli bättre.








Checka blåmärket... sexigare är svårt att hitta

Galen kväll på Lobby

Min fredag har jag ju redan berättat om så jag tänkte dra lite om min galna lördag! Tro mej, den är svårslagen som fan!

Allt började med att jag vaknade ganska sent, låg kvar i sängen och drog mej i flera timmar. Sen ringde vakten D från Lobby och väckte mej. Han frågade varför jag inte har varit på Lobby på evigheter, och ärligt talat undrar jag det med. Jag sa i alla fall att jag skulle dit den här kvällen. Vi snackade en stund och sen började jag fixa min hemtenta i Psykologi.
Den skulle vara inlämnad på söndagen och jag misstänkte att jag skulle vara bakis så det var lika bra att kirra det på en gång.

Efter att jag hade fixat några frågor åkte jag och hämtade Marre från jobbet, sen åkte vi hem till morsan och fixade min outfit för kvällen. Efter det åkte vi hem till farsan och sen åkte vi och solade solarium.. eller jag solade solarium och Marre lekte med mobilen så länge. Sen åkte vi tillbaka hem till farsan och började storsupa.

Spelade in en videoblogg, och vid det här laget var jag redan "smått" onykter...



Jepp... jag skämmer ut mej.


Allt vårt flams och trams gjorde givetvis att vi kom ut jävligt sent. Vi landade på Lobby vid typ 00.30.

Det roliga och framför allt galna med den här kvällen var alla mål.
Jag och Marre hade ett kontrakt med en del punkter.
I den här fula videon berättar jag om alla planerna

HELT FEL ljusinställning

Det roligaste av allting var idén med att samla nummer. Det var riktigt kul faktiskt. Och det bästa av allt var jag vann... självklart.
Kunde man tänka sej något annat?
Det låter kanske helt sjukt men det var faktiskt riktigt kul. Planen med att vara riktigt packade var just det att man skulle klara av att skämmigt nog gå runt och fråga folk om nummer. Det blev inte så pinsamt som jag trodde att det skulle bli, men det kunde ju ha blivit så lika bra att vara på den säkra sidan - vill säga, så packad som möjligt.

När vi kom in på Lobby vandrade vi runt ett tag, sen bestämde vi oss för att gå till baren. Det var as lång kö och tillslut gav vi upp och skulle till den andra baren. Men innan vi hann fram sötte jag på en jävligt skum tjej.
Hon: Vill du ha en drink?
Jag: ... jag är på väg till baren
Hon: ja vill du ha en drink?
Jag: ja... det är ju därför jag är på väg till baren..
Hon: du kan få en drink här, sätt dej

Jag var jävligt skeptisk men innan jag visste ordet av det satt jag bredvid en snubbe som redan hade hällt upp vodka i ett glas. Ta för dej, sa han och gav mej en redbull.
Jag blev jävligt osäker och började fundera på om det var droger i glaset. Men alla drack och tillslut så körde jag på. Självklart hade jag mitt eget drickbara hemifrån i väskan, vilket resulterade i att hela kvällens nota gick på sammanlagt 150 spänn och det var för inträdet! Hur sjukt är inte det?!

Jag blev råpackad, märkte inte riktigt det men plötsligt fick jag jävligt taskig balans. Det värsta under hela kvällen var när jag stod och hängde med Lobbys älskade DJ. Det var 2 andra tjejer där också. Dom verkae inte känna DJ:n för dom stod bara uppe hos honom och dansade. Jag joinade i alla fall dom ett tag, snackade med dom och tja.. .det var väl kul. Men plötsligt kände jag världens smäll i bakhuvudet, allt svartnade för en sekund och sen när jag såg igen hade jag ramlat ner bakom hela skiten. Jag låg inpressade i ett litet hörn och kom inte upp. Fallet var på typ en och en halv meter och fy helvete vad ont det gjorde. En av tjejerna hjälpte mej upp och frågade om allt gick bra. I helvete heller.

Sen kom en bra låt så jag vandrade ner och började mingla. Vid det laget hade jag tappat bort Marre och sprang runt helt själv.

Sen skulle jag ner till toaletten. På vägen upp ser jag att det är världens kö och vad gör jag? Givetvis bara mååååste jag skämma ut mej lite extra. Jag ramplar i trappan. Förgäves försöker jag ta mej upp, ramlar igen, tar mej upp, ramlar igen.. Noga räknat ramlar jag 6 gånger innan jag tillslut lyckas ta mej upp och försvinner så fort jag bara kan. Jag hade ont som fan i käken och dessutom spillde jag ut nästan hela min drink på köpet.

Jag minglade runt lite till och plötsligt blev en vakt arg och sa att jag var för full och skulle hem.. jag fattade självklar ingenting men lyckades få tag i vakten D.
Han kunde tyvärr inte gör något åt saken men jag fick veta sen att han skällde ut vakten som slängde ut mej. Det hjälpte ju inte mej så mycket för jag stod där i kylan utan kläder. Jag frös så mycket att jag tillslut inte kunde sms:a, sen kunde jag inte prata och sen kunde jag knappt gå.

Det kom några killar och frågade om jag frös. Jävla idioter, vad fan tror dom?

Eafter ett tag kom det 2 hederliga killar och tyckte att det såg ut som att jag frös. Den ena fick riktigt dåligt samvete och tog av sej sin jacka och gav den till mej. Sen drog dom med mej till fylledonken och köpte en cheeseburgare åt mej. När vi hade suttit där ett tag kom F och löste av dom.
Han tryckte in mej i en taxi och sen åkte vi hem till honom.

I taxin raggade jag upp chaffisens nummer, fortfarande desperat att vinna tävlingen .

När vi kom ur taxin fick F nästan bära mej in. Jag hade snö över mina helt röda fötter och förs så mycket att jag knappt kunde röra mej. Han fick in mej i lägenheten hjälpte mej av med skorna och sen la vi oss i soffan och värmde mej tills jag inte frös längre. Sen gick vi och la oss.

Jag fick en del konstiga samtal och en del sms innan vi tillslut somnade. Det bästa just då var att jag inte frös längre. Men tanken på hur jävla lätt jag hade kunnat frysa ihjäl om ingen hjälpt mej fanns där.













Det var några bilder från kvällen


Stuumpans underbara helg

Den här helgen har varit sjukt galen och sjukt rolig!
Det är första (eller i alla fall första som jag kan minnas) helgen som jag har varit helt ledig sen jag började jobba på Donken. Vill säga, jag har inte haft en enda fredag, lördag, söndag off på snart ett och ett halvt år!

Men den här helgen var det min tur, och gissa om det firades! Jag börjae fira redan tidigt på fredagen!

Här är kort hur min helg såg ut




Som ni ser, fullt upp med roliga saker.

En bra kväll

Hej

Ikväll är det en bra kväll. Jag är på jättebra humör och allt känns bara jävligt bra just nu.

För er del innebär det att jag kommer peppra med lite inlägg nu.

 


Fredag med Indi

Hej

Jag har hittills haft en ganska stressig helg, men just nu sitter jag och kopplar av i alla fall. Egentligen har jag sjukt mycket att göra nu också men jag tänkte vila en stund.

 

Igår var jag med Indi . Vi skulle egentligen gått på bio men vi kom försent så vi gick till Max istället. Indi käkade snabbt och sen skulle vi gå och spela biljard. Det blev inte så heller för det stod typ att biljarden bara höll på till 18 så då gick vi och tog några bärs istället. Även om det inte riktigt blev som planerat blev det jävligt lyckat ändå .


Gårdagens videoblogg



4 nya komedier

4 nyaFick hem 4 nya komedier att muntra upp mej lite med.

Jag vet ,gaaaaaaaaaaaaalet ointressant. Det är därför jag tar en kort paus nu. Mitt liv är förjävla ointressant just nu. Men så fort jag har tid ska jag uppdatera om roliga saker, bara bra saker vettni


Samlar energi

Hej

Som ni märker är uppdateringen inte ritkgit vad den brukar vara. Eller, kanske är det precis vad den är. Vill säga upp och ner hela tiden.

Nu kommer en kort period med lite sämre uppdatering. Jag ligger efter grovt i plugget och med sömnen så jag måste ta i kapp det först. Bloggen kommer sen.

Just för tillfället har jag ändå bara deppiga saker att skriva om. Ni snackar ofta om vilken positiv energi jag ger er och jag just nu är jag varken positiv eller har någon energi att dela med mej av. Kanske är det bäst att jag tar en liten paus, drar mej tillbaka, reder ut allt skit jag och andra ställt till med (som så många gånger förr) och helt enkelt koncentrerar mej på vad som är viktigast just nu.
Jag tror att det kan vara bra, om det ska bli några inlägg över huvud taget i framtiden, om ni fattar vad jag menar.



Lite mer rehab helt enkelt


Ful bild men orkar inte bry mej

Döda min engelskalärare, pleeeeeaaaaase

Jag sitter i skolan. Ja.. Jag är faktiskt här. Ibland är jag riktigt duktig på att förvåna.

Just nu är det en helt värdelös engelskalektion, jag vill bara döda min vidriga lärare. Jag vet inte när jag hade en så värdelös lärare senast?

Jag ber om hjälp, då förklarar han en liten del 5 gånger för att han har fått för sej att jag är totalt död i skallen. Sen lyssnar han inte på vad jag verkligen frågar och när jag säger att jag inte fattar vad en uppgift går ut på eller om jag inte fattar vad han menanr blir han förbannad och jävligt otrevlig.

Dö på honom.

Idiotjävel

Ni vet ingenting

Jag vet vad ni tänker:
Så fort något litet händer vill hon ta livet av sej på en gång.

Men ni vet ingenting och den tanken bevisar ännu mer hur lite ni förstår.

Men jag förstår att mina texter framkallar dessa tankar, och det beror ju på att jag lägger tyngen på ena sidan och fullständigt utelämnar hela förklaringen till varför dessa texter ens existerar.

Död baklänges blir frihet


DÖD



.. oavsett hur man vänder och vrider på det, inte ens när man läser ordet baklänges får det en ny innebörd.

Död, det blir aldrig något annat än den lättaste flykten från dom vidrigaste problemen man kan tänka sej


Låt blodet rinna tills det inte finns något blod kvar

På min planering igår stod det gym, solarium och att ta hand om mej själv.
Varför i helvete gjorde jag inte det?!

jag drog ut, började supa, bröt mitt löfte om en vit helg.
Och vad i helvete gjorde jag sen?

Innerst inne vet jag att det inte bara var mitt fel, innerst inne vet jag att jag borde varit mognare.

Jag är bara så jävla naiv i vissa situationer.
Ibland är jag som ett barn på julafton.
Jag var så jävla lycklig, kunde inte sluta le. Det kändes som att mitt liv började vända.

Minns ni det jag sa och det jag har sagt flera gånger?
Jag är alltid berädd, alltid spänd för jag vet att när jag slappnar av och tror att livet går mot en ljusare tid, det är då jag får en riktigt vass kniv i ryggen.
Jag var dum, jag slappnade av.
Nu håller jag kniven mot halsen.
Jag orkar inte spänna mej längre.

Det värsta är att jag blir huggen i ryggen när det tidigare såret precis läkt. Huden är extra tunn och kniven skär lätt upp ett stor köttsår igen. Detta köttsår tar evigheter att läka, det kräver en kamp som är omöjlig att beskriva, en envishet och en glöd. Framför allt krävs det att man har viljan att fortsätta leva.
Det känns som att det är tid att förblöda nu ..

Djävulen, jag är tillbaka

Jag är där igen.
Jag ser hur djävulen ler och välkomnar mej tillbaka.
- Jag sa ju det, att du inte passar bland fina människor, säger han och skrattar.
Jag kollar ner i marken och känner hur hoppet dras ur kroppen. Sen blir jag helt vit, livlös på något sätt.
Som ett jävla skal.

Döden, jag är tillbaka.

Jag fuckade upp allt igen.

Eller var det jag?

Det är så lätt att lägga skulden på sej själv för att slippa att  det blir värre. Om man lägger skulden på sej själv tvingar man sej att inse att man är helt jävla värdelös, sen accepterar man det och sen kan man gå vidare. Det låter helt sinnesjukt, det är precis vad det är också. Det borde inte behöva vara så.

Jag lägger skulden på mej själv för då kan jag säga förlåt.
Jag kan säga det och mena det, eftersom allt var mitt fel.

Djävulen, jag snackar med dej för jag vet att du lyssnar. Du vet hur det känns att vara hatad, du vet hur det känns att leva i ett jävla mörker där alla "respekterar" en för att dom är så jävla rädda för att göra motsatsen.
Vi är lika du och jag.
Jag föröskte göra något bra, jag försökte verkligen.
Aldrig någonsin har jag kämpat så hårt för att förändra den jag är.
Jag tvingade mej själv att slänga bort den jag var och bli en ny person. Men jag sabbade det också. Jag försökte göra rätt, och till och med det blev fel.

Jag är så jävla trött på allting.

Men snaran runt halsen.
Djävulen, jag är tillbaka. Gör vad du vill, jag kommer inte göra motstånd.
Behandla mej efter det jag är, en död maskin utan hjärta. Gör vad du vill, men du kommer aldrig kunna döda mej, det går inte att döda något som sen länge redan är dött.

Nutiden är full av misstag, lev för framtiden

Jag är på väg hem.
Klockan närmar sej sex på morgonen.
Kroppen värker och 1000 tankar springer runt i huvudet .
Och imorgon är allt glömt..



.. Lev för morgondagen

Mitt paket från CDON

Guess what! Mina filmer har kommit och igår kväll hämtade jag ut dom . Posten stänger 19 och 18.59 var jag där. Ren tur!
Det är helt underbart för en filmälskre som mej att få fylla på lagret lite.



♣ A walk to remember
♣ Skruva den som Beckham
♣ Prinsessa
♣ Hot rod
♣ What happens in Vegas
♣ Börllopsfotografen
♣ Gustaf 2
♣ Twilight
♣ Pojkeni randig pyjamas
♣ Den där Mary
♣ Dagboken
♣ Mulan
♣ Peal Harbor
♣ Dear John
♣ Hem till Midgård (båda säsongerna)
♣ Sebbe
♣ 8 Mile
♣ Nyckeln till frihet
♣ Taken
♣ The hot chick
♣ White chicks

Alla är från CDON.COM och hela kalaset gick på ca. 1600 tror jag.



Gör som jag, beställ hem nya filmer till vintermörkret. Perfekt med mysiga hemmakvälla med film nu när det börjar bli så jävla kallt.

Jag går i ide i slutet av september, vi ses igen i början av april


Fredag

Det blev inga inlägg igår. Jag hade fullt upp hela dagen. Föst var jag i skolan och sen åkte jag hem, vilade en stund och sen var det ut igen.
Jag brukar ju sällan hålla mina planer men den här gången gick det  Igår var jag hemma hos F. Först gick vi och handlade käk och sen gick vi hem till honom. Det blev en riktig jävla msykväll. Tacos och film  . Det passade mej bra. Jag har sovit dåligt hela veckan så en lugn kväll var allt annat än fel.
Först kollade vi på IDOL, sen mitt efterlängtade Cirkus Möller, sen blev det My best friend's girl och efter det gick det någon skräck/thriller på tv som hette han älskade dom alla. Vi kollade på den också sen var klockan över 3 och jag höll på att decka.
Vi snacade ett tag, sen gick vi och la oss. Halv 11 i morse ringde jobbet och väckte mej.
Kul va! när man äntligen får sova ringer jobbet.

Efter det kunde vi inte somna om så vi snackade ett tag och sen kollade vi på en till film - the hit chick och jag käkade rester från tacosen.
Efter filmen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här.

Jag har precis sovit en halvtimme, trött som jag är.

Det blev en kul fredag faktiskt . Och jag var jätteduktig på att hålla mej i skinnet, riktigt stolt . Det känns som att jag är på rätt väg med det där.

Jag glömde helt bort att ta bilder så mina 2 pix jag tog är inte allför imponerande...





Videoblogg

Hej

 

Jag kom hem för typ 40 minuter sen. Sen dess har jag sovit. Nu vaknade jag precis och om ett tag ska jag hitta på något, sen ska jag försöka ta mej till gymmet och sen till solariet.

Det blir en skön kväll helt enkelt.

 

Igår innan jag åkte hemifrån spelade jag in en liten video.


Stuumpans blivande nyårsklänning

Tillåt mej att säga OH MY GOD!
Jag tror att jag precis hittade min nyårsklänning!!

Eller är det bara modellen som är så fruktansvärt jävla snygg att man inners inne känner att man bara vill vara henne!!

Nyår 2010 Här kommer jag!!

                            

                                                    ♦ Klänning - Modegallerian.se - 399 kronor

Om jag hade varit en riktigt homosapiens med riktiga homo känslor hade jag sagt:
- Kvinna! Ge mej dej, och med hull och hår hade jag käkat upp dej.

Det är nästan så man vill skriva

♦ Modell - Modegallerian.se - 19000 (men 20 spänn för stuumpanpeople dårå)

höhö nu var jag riktigt rolig  

 

Börjar man bli trött eller? Smått, men jävlar vad man törstar efter alkohol nu.. Det börjar bli fredag, jag känner det... OCH NEJ jag skullle ju ha en vit helg så håll käften nu!


 

Snygg klänning i alla fall

Stuumpans blivande nyårsklänning- sådär 2 månader i förskott.
Borde kanske börja inhandla julklappar i maj


Last but not least

Jag har i alla fall hunnit med en dusch mitt i mitt planerande här. Nu ska jag kleta på en ansiktsmask, joxa in en hårinpackning i håret och glo ett tag på solsidan så hörs vi imorgon

Godnatt alla schvooompar där ute

                                                   


Kommande helg

Nu har jag suttit och knåpat med planeringen inför kommande helg

Det är kul men jäklar vilken tid det tar att göra som här planeringarna! Tur att det blir snyggt i alla fall

 




Jepp, ni såg rätt!

Jag ska försöka mitt yttersta att hålla mej ifrån alkoholen den här helgen.  Och vad är det då som motiverar mej att till att göra detta?

Ja... vad sägs om.. LÖNINGSHELGEN nästa helg!  Kommer köra hårt då. Läckert!


Stuumpans helg

Sen måste jag ju berätta lite om min helg också.  Det gör jag ju alltid.
Det är redan onsdag men det känns som att det var helg igår!

Tyvärr blev den inte riktigt som jag tänkte mej. Massa tragiska saker har hänt i helgen. Dom bitarna tänker jag dock inte ta upp. Den här bloggen innehåller tragedi och drama så det räcker.

I fredags... vad gjorde jag i fredags?

Jusste! Jag var hemma hos morsan och tog några glas vin, käkade sallad, kollade på idol och Cirkus Möller självklart!, myste och hade det bra. Sen kom jag på att jag skulle jobba i Vällingby på lördagen så jag var tvungen att åka till Alvik och hämta mina kläder.

Min första biltur alldeles själv!

Jag hade tråkigt nog ingen radio med mej och sen hade jag hunden i bilen och han vägrade bestämma sej för om han skulle sitta i framsätet eller baksätet, så hittills kan man väl säga att mina turer har varit mindre lyckade men väldig äventyrsfyllda

På lördagen skulle jag ju egentligen till Emilia på tjejmiddag. Tyvärr kom en hel del riktigt tråkiga saker emellan så jag fick skippa det. Men dom hade nog kul utan mej.

På söndagen var det jobb igen , inget långt pass som tur var för lördagkvällen blev som vanligt rätt galen.

 


Hemklickat

Nu är det snart vinter, jag har redan gått i ide. Jag går alltid i ide runt septermber- oktober, så det är redan fixat och klart.
Men något måste jag ju underhålla mej med tills sommaren kommer tillbaka! Ni vet ju hur mycket jag älskar film så igår kväll satt jag och klickade hem runt 20 nya filmer från



Så nu finns det bara en sak jag går och tänker på



Hon får hämta ut dom !! It's gonna be AWESOME!

Månadens hårgrejer

En sak lyckades jag och kärran i alla fall fixa idag, trots mitt låånga äventyr

HÄMTA UT ETT PAKET



♣ L'oréal absolute repair balsam - Baresso - 399 kronor
♣ Pump till palsamet - Baresso - 69 kronor
♣ Kérastase värmeskydd - Baresso - 209 kronor
♣ 2 OSIS dust it (kampanj - Baresso - 149 kronor

Precis som mitt förra hårpaket kommer allt från Baresso  Gillar Barsso, dom har allt man behöver


Stuumpans äventyr i Stockholm

Idag har jag haft en rätt galen dag. Till att böja med kunde jag verkligen inte sova i natt. Jag låg och tänkte på allt möjligt, jag var hungrig och av någon anledning var jag dödligt trött men ändå för pigg för att somna.. ni vet den där känslan - vidrig!

När jag vaknade på morgonen insåg jag att jag hade försovit mej, givetvis.
Så jag gjorde mej i ordning snabbt och tog bilen till skolan.

Det var bara det att jag råkade åka fel...

Alltså.. jag vet vägen, jag åkte rätt, men av någon dum anledning bytte jag plötsligt fil och åkte fel. Strax efter att jag hade bytt fil kom jag på det och sen blev det stört omöjligt att hitta tillbaka.

Först kom jag till Fridhemsplan, sen var jag plötsligt mitt inne i Stockholms innerstad. Jag kom till Centralstationen först och sen gick allt åt helvete och jag åkte runt i gigantiska cirklar. Tekniska höskolan, Sergels torg, Rådhuset, Stadion, Odenplan, Fridhemsplan igen och så runt några varv till.. Då oc hdå såg jag skyltar mot Kungsholmen. Jag blev riktigt lycklig när jag såg dom. Klart jag bestämde mej för att följa dom, men av någon dum anledning svängde jag alltid av fel. Tillslut kom det skyltar mot Nacka och Lidingö, och när man tillslut bara kunde köra mot Göteborg började jag nästan gråta.
Jag snurrade runt i stan i över 2 timmar innan jag tillslut hittade en skylt som skulle visa vägen hem. Tyvärr råkade jag svänga av fel igen och snurrade runt ett tag till.
När jag började snurra runt 2 timmar tidigare var min taktig att köra på måfå och hoppas att jag hittar rätt.. det gick inte så bra.
Sen började jag försöka lokalisera mej, det gick inte speciellt bra det heller.
Slutligan försökte jag komma ihåg hur jag hade kört för att hitta tillbaka samma väg när jag väl lyckats vända... det gick inte speciellt bra det heller.
Rakt fram, vänster, vänster, rakt fram, höger, rakt fram, vänster och vänster igen... Sen är man helt lost. När man väl lyckas vända kör man tillbaka på måfå och då blir det helt jävla fel igen.

Yes, jag var lost.

Tillslut hittade jag i alla fall min älskade skylt som skulle ta mej hem igen.

Den sista gången körde jag faktiskt inte fel. Efter 3 timmars körning var jag hemma och då hade jag aldrig ens hoppat ur bilen vid skolan. Det känns som en av mina mer meningsfulla resor jag kommer göra under livets gång, det här

Bortsett från att det blev rött hela tiden och att radion började ändra kanal av sej själv var det en helt okej tripp



Men tanken på att jag körde fel, även fast jag visste exakt hur jag skulle köra irriterar mej lite om jag ska vara helt ärlig
Jag hade 3 minuter kvar till skolan, jag hade hunnit göra mitt prov och allt hade varit jättebra. Istället satt jag i 2 och en halv timme och snurrade runt i innerstan. Det var ett äventyr i egen klass

Att leva tillsammans utan att se varandra

Jag vet att jag är stark
Jag vet att jag verkar hård
Jag vet att jag har temperament
Jag vet att jag är aggressiv
Jag vet vad jag kan göra..

Men även den staraste
Men även den hårdaste
Men även den tuffaste och mest aggressiva
ja... även den faller ibland.

Den är kanske för stark för
Den är kanske för hård för
Den är kanske för tuff för
Och kanske vet den vad den kan göra för ...
.. att inte be om hjälp

Men att den inte ber om hjälp betyder inte att den klarar allt själv.

En person kan verka stark
En person kan verka hård
En person kan ha temperament
En person kan vara aggressiv
En person kan verka veta exakt vad den kan göra

Ändå är det just den personen som ligger på spåret när tåget kommer



Därför bloggar jag inte

Hej

Hoppas allt är bra med er, själv har jag varit ute på ett riktigt äventyr idag. Det tänkte jag berätta om snart, först ska jag berätta varför jag uppdaterar så jävla dåligt. Det finns en mycket bra förklaring till det.

Varje gång jag loggar in på blogg.se har jag fått minst en och max 5 kommentarer sen jag loggade in sist. Varje gång jag ska läsa den eller dom kommentarerna sväljer jag en stor klump. På sista tiden har jag fått så sjukt många jobbiga kommentarer att jag på riktigt har funderat på att sluta blogga.
Att blogga ska vara kul, den här bloggen har dessutom ett speciellt syfte och det känns inte alls kul att försöka uppfylla det när så många bara sitter och klankar ner på allting.
Jag kan inte se anledningen till att folk fortsätter klicka in stuumpan.blogg.se om dom hatar mej så mycket, men av någon anledning gör dom det.

Det är klart jag fattar att man måste kunna ta lite onda kommentarer ibland, jag är fan inte dum. Om jag skriver något är det klart att jag måste kunna ta kritik, bra som dålig. Men på sista tiden har det varit så mycket dåligt att jag börjar fundera på om jag gör något bra över huvud taget.  
Hur tror ni att det känns? Täker ni över huvud taget eller skriver ni bara och hoppas på att det ni har skrivit låter smart från åtminstone en människas synvinkel?

I en stor del av mitt liv har jag fått höra hur värdelös jag är, jag startade bloggen för att göra något bra och nu får jag höra hur värdelöst det är också. Jag önskar att jag för en gång skulle fick vara bra på något!

MEN! Jag tänker inte glömma att nämna en viktig punkt i allt det här och det är ni som faktiskt skriver otroligt snälla och varma kommentarer. Ni vet själv om ni har gjort det. Jag tänker dock nämna ett namn- Linda.
Jag tror jag får minst en snäll kommentar varje dag från dej.
Pinsamt nog tänker jag numera såhär när jag ska läsa mina kommentarer:
"Okej, var beredd på att det kan vara något as taskigt, det är det förmodligen.. men... det kan också vara från Linda. "

Tack till Linda och alla ni andra som skriver snälla saker. Stuumpan lever tack vare er.
Dock vet jag tyvärr inte hur länge till..


... Det sägs att det krävs tre komplimanger för att täcka en förolämpning


Tisdag

Nu har jag tagit ut dagens ilska så nu kan jag vara glad resten av dagen


..


Hej
Idag är det tisdag och jag är helt ledig! Det känns jävligt skönt. Jag har i och för sej sovit bort hela dagen för jag var vaken till 04.30 i morse. Det var kanske inte spciellt välplanerat. Jag vaknade 13.30 typ och sen dess har jag pluggat kristendom. Imorgon har vi ett sånt där vidrigt läxförhör på skiten, och det måste gå bra!
Egentligen borde jag plugga spanska till spanskaprovet på fredag också.. men jag föredrar att sitta vid datorn så det blir nog så istället.

Om några timmar ska jag tärffa Hanna. Morsan ska fixa naglarna så jag kommer väl vara med ett tag, sen åker jag nog och gymmar.

Jag ska försöka hinna med att ta kärran till något solarium snart också, innan hon kommer. Det borde jag hinna.


Stuumpan svarar: Peruken

              


okej, du har rätt i att halva världen idag är fejk. så rätt så. men det är okej att vara fejk om det inte SYNS att det ÄR fake! vilket det då gör på dig när du går omrking med en peruk på skallen. vafan är det liksom :S

Men alltså... herregud... finns det INGEN gräns för korkade uttalanden? Nu får både du och ni andra SERIÖST ge er!
Jag tänker inte sluta byta hårfärg varannan dag för att ni håller på och kommenterar det.

Och ärligt talat... hur DUM FÅR MAN VARA?! YES I said it, för det här var just inget annat är KORKAT!
Grejen med fejk är att det SYNS!

Fettsugning, läppförstoring, extensions, tandblekning, solariebränna, bröstförstoring, färgade linser, ögonfransförlängning, nagelförlängningar, hårblekningar och så fucking vidare!

ALLTING SYNS, tänkt lite för fan!

Eller du kanske inte klarar av det... Jag gissar på. INTE!
Galna idioter det finns i den här jävla världen, ta mej härifrån för fan för jag klarar ärligt talat inte av er längre! Det finns ju ingen gräns för hur lite människor tänker!

Det bästa med peruk är att det inte är permanent. Jag kan ju färga håret brunt och se ut som en jävla wb kissie, är det så jävla mycket bättre?
Färgar jag håret snackar vi fejk på riktigt!

Shit alltså, jag dör på sånna som dej. Hipp hurra, du fick ditt rampljus som korkad. Finally! Jag hoppas att du är nöjd nu.  



Förlåt äckliga du att jag är lika snygg både som blond och brunett. Och förlåt vidriga du att du var den FÖRSTA som inte trodde att det var äkta.




omg... inkompetenta mottagningen BUP kanske hade rätt om min aggression.. höhö

 


Datorstatus: Lagad

Hej

Min kära pappa är ett geni. Ett tag trodde jag att det var kört för min dator. Jag trodde att jag skulle behöva skrota skiten och värst av allt - att jag skulle förlora alla bilder. Min dator är full av bilder som jag tagit under 2 års tid, det vill man helst inte förlora. Tyvärr är jag dessutom för lat för att orka fix en back up, men jag tror att det är dags att göra det nu. Min dator spelar på sista visan, och det har den gjort alltför länge nu.

 

Datorstatus: Lagad


Sista inlägget

Nu är det dags att sova tror jag.

Jag är nöjd med att jag höll mitt löfte i alla fall. Minns ni att jag lovade er att skriva minst en del på Novellen innan årsskiftet, sagt och gjort.

Jag ska försöka att skriva nästa del ganska snart. Jag har kommit fram till att jag skriver bättre om det inte är ett år mellan varje del, då hinner jag tappa den röda tråden.

Var beredda på att min blogg kommer vara rätt tråkig nu. Jag hoppas verkligen att vi kan fixa min lap. Annars har jag stora problem.

Godnatt


Del 16. Mitt första självmordsförsök



Jag gick fortfarande hos BUP när det hemska hände.
Min hjärna svartnade.
Allt försvann.
Det var dags nu. Det var dags att välkomna ljuset.

Jag kom hem en kväll. Jag hade precis varit och tränat och mamma och Eric satt och tittade på tv. Det var något program om vad människor gör för galna saker på kryssningar. Mamma frågade om jag ville titta med dom, umgås lite. Jag började nästan gråta när jag tillslut fick fram att jag precis hade varit på kryssning, så aldrig i livet.
Det var en kryssning som hade börjat hur bra som helst och slutat i katastrof.

När det gäller datum för händelsen är allt lite luddigt, men Carre hade fyllt 17 och vi hade firat det genom att åka på kryssning. Jag hade precis kommit hem och vi hade gjort slut. Mitt i allt det här hade rättegången, som precis varit, tagit kål på mej. Jag hade suttit i 6 timmar på samma plats och det hela hade varit otroligt obehagligt. Jag var bara 16 år, jag borde inte suttit där.
Jag satt där jag satt, jag fick min dom och efter det blev det otroligt trassligt mellan mej och Carre.

Jag kom hem från träningen. Jag var helt knäckt. Rättegången och att jag och Carre hade gjort slut var det enda som snurrade i skallen.
Jag gick upp och tog en dusch. Då såg jag den. Den låg där, sylvass.
Jag grät nästan allid när jag duschade och den här gången var inget undantag. Jag lät det varma vattnet skölja över mej, tårarna rann. Jag såg suddigt genom tårarna och plötsligt bestämde jag mej.
Tanken hade slagit mej så många gånger, i mina drömmar hade jag gjort det på minst 10 olika sätt. Det var så enkelt.
Jag stände av vattnet, men tårarna fortsatte rinna.
Jag tog rakhyveln, tittade på rakbadet. Det var srillans nytt och otroligt vasst. Jag spände ut pulsådern och tittade på den. Det är så lätt att döda en människa. Ett hugg, pulsådern är av och man förblöder inom någon minut. Jag drog rakhyveln långsamt över pulsådern, bara för att få känna känslan av vad jag snrt skulle göra. Jag drog det vassa bladet över ådern igen. Min hjärna skrek åt mej att göra det. Tårarna rann och när det var dags för det tredje draget tryckte jag till, hårt. Jag grog bladet över ådern och kände hur det pressades ner och skar upp huden. Blodet sipprade först ut, sen kom det mer och mer. Det började droppa mot golvet och sen blev det ännu mer. Ganska snart var det blod överallt. Jag tappae rakhyveln och med ett tyst ljud slogs den mot marken.
Jag grät mer , såg blodet genom tårarna. Jag har aldrig sett så mycket blod i hela mitt liv.

Snart hörde jag någon gå upp för trappan, det var mamma. Hon hörde mej gråta och knackade på dörren, frågade om allt var okej. När hon inte fick något svar kom hon tillslut in i badrummet. Jag undvek att titta in i hennes skräckslagna ögon när hon såg blod överallt. Med chockad röst frågade hon vad jag höll på med. Hon visste inte vad hon skulle säga, vad hon skulle göra. För några sekunder stod hon som förstenad och tittade på hur hennes dotter försökt skära pulsådern av sej. Jag hade misslsyckats med att kapa den men flodet fortsatte att forsa ut.
Min mamma kom tillbaka till verklighten, ryckte åt sej min handduk och lindade in mej.
Jag kände hennes tappra försök att hålla sej lugn och vara stark.

Hon tog hjälp av Eric. Han följde med mej till mitt rum, tvättade jacket och kramade mej länge. Jag kunde höra mamma på övervåningen. Hon pratade med pappa, berättade vad som hade hänt. Efter en luten stund ringde min mobil. Det var min pappas tjej som spontant ringde för att fråga hur jag mådde. Genom tårarna pressade jag fram min vanliga röst och sa att jag mådde bra, jag orkade inte berätta.
När vi hade lagt på tittade Eric på mej, nya tårar pressades ut ur mina blodspränga ögon.
- Och hur länge orkar du hålla upp den här fasaden? frågade han.

Mamma ringde ett samtal till. Jag vet inte vilka hon pratade med men jag hörde henne skrika:
- Vad har ni gjort med henne?!
- Hon är helt förstörd!!
- Ni skulle ju hjälpa henne!!

Jag antog att hon pratade med BUP. Hon fick stränga order om att gömma alla vassa föremål, inte lämna mej ensam och sen skulle dom ta in mej på akuten dagen efter.

Det behövdes ett jack för att alla skulle ta mej på allvar. Jag berättade för mina föräldrar hur mycket jag ville dö, att jag drömde om att skada mej själv och att jag sändigt fantiserade om hur jag tog livet av mej. Mina föräldrar tog det aldrig på allvar.
Plötsligt förändrades allt.

Mamma gjorde som BUP sa och hon sov inte på hela natten. Hon stoppade om mej, satt på min sängkant tills jag somnat och sen kom hon ner till mitt rum flera gånger i timmen för att se att jag fortfarande sov.

Ärret förändrade inte speciellt mycket, jag ville fortfarande dö. Jag fantiserade fortfarande om hur jag släckte mitt eget liv. Det förändrade dock en sak - Min kamp.
Från denna dag bestämde jag mej för att jag aldrig ville se mina föräldrar sådär igen. Jag ville forfarande dö, men jag kunde inte tack vare eller på grund av dom.

Del 15. BUP gjorde mej psykiskt sjuk



För första gången i mitt liv hade jag tur. Jag slapp mobbingen och jag fick två vänner jag tivdes otroligt bra med. Dom visste ingenting om tidigare år, inte då.
Vi tre hade mycket gemensamt och vi hade väldit sällan tråkigt tillsammans. Den ena av dom bjöd med mej att umgås med hennes vänner på fritiden ibland. Hon fick aldrig veta det men det hände att jag började gråta när vi lagt på, efter att hon bjudit över mej. För första gången kände jag att livet kanke höll på att vända.
Jag hade äntligen fått två vänner, läget mellan mej och Carre var helt okej och jag hade börjat gå hos BUP, som skulle hjälpa mej att bearbeta mina problem. Jag trodde, ärligt talat, att mitt liv kanske var på väg att ta en ordentlig vändning.
Men det finns tydligen ingen gräns på hur fel man kan ha.

Jag gav BUP en chans att hjälpa mej. Jag började gå där i början av 1:an i gymnasiet. Jag kände att det kunde vara en bra grej att börja om på nytt och glömma det som varit.
Det låter som en bra idé men jag har nog aldrig haft så fel. Jag fick en psykolog, hon var gammalmodig, tråkig och hade ett typiskt psykologutseende - grått hår, trötta ögon, neutrala kläder och fula örhängen. Hon pratade långsamt och hennes röst hade en sövande ton. Övningarna hon lät mej göra var totalt meningslösa och faktum är att vi, efter flera veckor, inte hade kommit någonstans.
Min rädsla för att fortsätta i samma träsk som hittills gjrde att jag hade otroligt svårt att sova på nätterna. I flera år hade jag haft sömnproblem och BUP hjälpte mej inte att ta bort dom.
Tillslut ville dom erbjuda sömntabletter, som min pappa strängt sa nej till. Han menade att BUP skulle hjälpa mej med en hållbar lösning, inte att jag ska äta sömntabetter tills jag blir gammal och dör. Han hade såklart rätt, men BUP ville komma undan lätt.
Jag undrar om dom på allvar tror att deras "behandlig" hjälpte mej.
Jag fortsatte att gå dit en gång i veckan. Jag led otroligt hårt av mina sömnproblem så på slutet kom jag dit och sov hela timmen. Min psykolog väckte mej när mötet var över och påstod att även det här var en bra typ av terapi.
Ibland pratade jag om mina problem, vilket jag faktiskt var där för att göra. Min psykolog antecknade allt jag sa och kom sen med uttalanden jag bara kopplade bort. Det lät ologisk och gammaldags.

I mitten av första terminen i 1:an kom en kallelse till rättegång. I 6 timmar satt jag där, och tillslut var det dags för domen. Jag blev skyldig att betala en summa skadestånd och dömdes till ett antal timmars ungdomstjänst.
Efter rättegången var det nästan det enda min psykolog pratade om. Jag var så trött på det redan som det var och ändå skulle det pratas och antecknas om händelsen.

Jag gick hos BUP i nästan ett år. Det här är ett litet utdrag från ett av mina inlägg om BUP:

"Jag fick ett papper från BUP. Det är rutor som man ska färglägga. Ovanför rutorna står det olika färger som betyder olika saker- känslor.
Jag ska fylla i rutorna tre gånger om dagen, morgon, dag och kväll.
Vid flera tillfällen har jag försökt, men jag känner ingenting. På torsdag, eller var det onsdag? ska jag komma med pappret till "IH" och det kommer vara vitt.

Jag har verkligen försökt, det har jag, men vad känner jag?


Jag är en zombie. Jag är ett skelett som lever men ändå inte. Jag varken äter eller sover men håller mej vaken ändå. Jag tränar utan att svimma och går till skolan. Jag ser en lärare men förstår inte vad hon säger. Jag går hem, jag tänker men vet inte vad jag tänker på. Jag har en fjärdedels hjärta som gör allt för att pumpa ut blod i min halvdöda kropp. Det hjärtast tillhör ingen annan än mina vänner och dom som betyder något för mej

Och sen alla skälvmordstankar. Jag kan komma hem från min träning, jag brukar må bra av att träna. Jag kan komma hem och sätta mej i soffan.
Jag sitter i soffan nu.
Min senaste bild var hur mamma kommer hem och finner mej i våran svarta soffa. Det är blod överallt. Det brukar det aldrig vara i mina självmord. Vad har jag gjort den här gången? Kniven ligger i min högra hand och på magen ligger min mobil. Den är öppen och med endast en mening på skärmen:
- Säg till honom att jag älskar honom.
Det är allt. Som om han var det viktigaste. Vem försöker jag lura? det är ju tyvärr precis så det är.

Men jag fattar inte hur jag kan. Hur kan man göra så mot sina föräldrar. Okej att ta livet av sej och skita i sina föräldrar och alla som bryr sej om en. Föräldrar, men inte mina. Inte efter allt dom gjort.
Jag blir rädd för mina egna tankar. Hur kan jag sitta och fantisera om hur jag på olika sätt tar livet av mej?..." 23 februari 2009

Jag trodde verkligen att BUP skulle hjälpa mej, men mitt liv fortsatte att vara instabilt. Det började krångla med Carre, och när det väl hade börjat slutade det inte. Han träffade den där tjejen i sin skola. Plötsligt gick det rykten om att dom var tillsammans. Han flörtade ute på stan och på internet och hela tiden verkade han tro att han skulle komma undan. Jag kom på honom gång på gång men fattade aldrig hur mycket det tryckte ner mej. Vi gjorde slut och bråkade ofta, men jag sa hela tiden till mej själv att jag älskade honom. Ändå kunde jag komma över honom så lätt ibland. Men han kom alltid tillbaka. Han dumpade mej när något annat var viktigare, men han kom alltid tillbaka när han hade tröttnat. Jag var så förbannat dum och jag hade verkligen ingen självrespekt. Jag borde ha kastat en sko i ansiktet på honom, men nej. Jag tog tillbaka honom och han sårade mej igen. Efter att vi hade haft det så väldigt länge sa jag det till honom, att det var sista gången. När han stod på sina knän och ville komma tillbaka igen lovade han av hela sitt hjärta att inte såra mej igen. Jag var dum och gick på det, en vecka senare låg jag i tårar som vägrade ta slut.

BUP kunde inte hjälpa mej med mina och Carres problem, dom kunde inte hjälpa mej med min ensamhet, dom kunde inte ge mej några tips på hur jag skulle förändra mitt liv eller hur jag skulle komma in på rätt stig. Faktum är att BUP inte kunde ett skit.

Skolan var okej, men jag kan inte precis säga att jag stormtrivdes. Men jag blev i alla fall inte mobbad.

Jag slutade gå till BUP när jag en dag fick träffa en doktor. Han hade ett konstigt namn och kunde knappt svenska. Jag hade aldrig träffat honom tidigare och det enda han visste om mej var det min psykolog antecknat. Han hade läst det och utifrån det bedömt att jag har en psykisk sjukdm som heter Bipolär 2. Det är en mildrare grad av antidepressivitet och det innebär att man kan ha väldiga humörsvängningar. Denna sjukdom måste behandlas med tabletter för att man ska hålla sej stabil och det är just det som är mitt problem. Mobbingen, ensamheter, problem med pojkvänner, aborten, ångesten, misshandeln, våldtäkten och allt ananat som hänt var bara rena inbillningar. Jag var psykiskt sjuk och deras tabletter skulle hjälpa mej att må bra.

Med dom orden sa jag och mina föräldrar tack och hej sen gick vi aldrig tillbaka igen. Mina föräldrar vägrade se mej som tablettuggare, men min mamma sa att hon ville ha en ordentlig och professionelt utarbetad diagnos för att över huvud taget kunna tänka sej att överväga att jag började tugga tabletter. Hon hade otroligt svårt att tro att jag skulle vara psykiskt sjuk. Det hade givetvis pappa också och förmodligen var det bara ett sätt för dom att kunna kasta ut mej i samhället och "hjälpa" andra.


Orkar inte

Hej
Nu när min dator är trasig kan jag tyvärr inte skriva några rolia inlägg. Jag lånar pappas dator och det blir endast snabba små uppdateringar utan bilder. Riktigt tråkiga inlägg med andra ord.

Och by the way- jag har aldrig påstått att ni har varit dumma, jag har kallat vissa av er för idioter ett antal gånger, och jag har sagt att vissa av era kommentarer är fullständigt korkade, men jag har aldrig försökt lura er och garvat åt att ni inte har fattat det.
yes det är den jävla peruken jag snackar om.
Som vanligt är jag fullkomligt ärlig.
Jag får väl har peruk om jag vill... eller?? Stör det er? Stör det er att jag byter hårfärg och ögonfärg lite när jag har lust med det?
Jag kanske inte VILL vara permanent brunett, men jag kanske känner att jag vill vara brunett vissa dagar. Vad är det som är så jävla fel med att jag gör det då?

På riktigt, skärp er... lite i alla fall.. snälla.
Jag tycker verkligen inte om när ni lägger er i mina val, oavsett vad det handlar om. Jag gör vad fan jag vill. Juridiskt sätt räknas jag som vuxen, så att ni sitter med onödiga kommentarer är bara jävligt onödigt. Vad vinner ni på det?
Jag är säker på att du som skrev kommentaren i fråga känner dej otorligt duktig just nu, du har varit riktigt smart och du fick ut otroligt mycket av att skriva den.
Grattis!

Ibland funderar jag på att lägga ner bloggen, för det verkar lite för ofta som att ingen fattar meningen med att den här bloggen finns.
Jag bloggar inte för att folk ska slänga ut patetiska meningar hur som helst, jag bloggar inte för att provocera och jag bloggar inte för att idioter ska missuppfatta exakt allt jag skriver.

Om ni nu inte är dumma, hur kommer det sej att ni fortfarande inte har fattat varför stuumpan finns då?



Yes, det är fejk. Precis som halva världen! Allt är fejk idag, vad ska ni göra åt saken?
Och by the way, jag är jävligt ledsen att jag kom på idén innan ni som stör er på det gjorde det. Förlåt som fan!

Datorstatus: trasig

Woho! Jag har tagit sönder min dator... igen.
Jag har tapat räkningen på hur många gånger jag har gjort det nu. Jag vet bara en sak, jag måste sluta ta sönder den.

Nu kan jag inte blogga.. När kommer nästa inlägg?

Tja.. den som lever får se.


Dagens outfit

Nu blur det en dagens outfit, sen är det dags för mej att sova. Jag är helt slut, men jag fattar inte riktigt varför, jag har ju inte gjort något den här veckan.



♥ Spetsleggings - Gina
♥ Vitt linne - Gina
♥ Pullover - SALT
♥ Lårhöga stövlar - Skopunkten
♥ Skinnväst - Randomshop
♥ Jacka - Vero Moda
♥ Nitarmband - Glitter
♥ Nitarmband - Gitter
♥ Nitarmband - Ur&Penn





Det finns bättre bilder på smyckena under kategorin; stuumpan shoppar.



Sorry för dom halvtaskiga bilderna... det blir så ibland


Grattis, ni har fortfarande inte lyckats ta mina åsikter ifrån mej.

Jag har ju i princip slutat svara på idiotiska kommentarer. Jag får någon ibland som jag helt enkelt bara måste svara på, men oftast nöjer jag mej med att sucka, skaka på huvudet, konstatera att personen inte är värd min tid och stax efer är den obetydliga människan med den obetydlige kommentaren glömd.

Den här veckans hot stuff har varit min syn på svenskar och jag måste bara lägga ett sista ord till er som har kommenterat det och sagt att jag beskriver mej själv och att jag inte är så annorlunda och bla bla bla.

Alltså.... vad fan vet ni om det? På riktigt...
Ni sitter någonstans i världen och beter er som att ni tror att ni känner mej.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Hur vet ni hur jag är, hur jag tänker och hur jag beter mej?
Ni är ju fan skämmiga.
Tänk en gång till.
Egentligen vet jag inte ens varför jag gör ett försök. Jag vet att ni har så jävla fel, varför ska jag försöka övertyga främlingar som precis förolämpat mej? Det räcker med att jag vet sanningen. Jag har aldrig brytt mej om vad andra tycker och det gör jag fortfarande inte.
Men jag antar att jag bara inte gillar tanken av att människor ute i världen på riktigt tror att jag är en sån där vidrig person.


Men ibland är ni ta mej fan värre. Jag hade aldrig kommit på tanken att skriva sånna kommentarer som ni precis har gjort. Ett av många exempel på att ni är betydligt vidrigare människor än vad jag är.
 Den tanken var skönare.



Jag kommer aldrig sluta undra varför ni checkar den här bloggen när ni ogillar bloggerskan så starkt som ni verkar göra.

Jodå, jag går i skolan

Det har varit en rätt lång dag, men nu har jag äntligen landat i min sköna säng . Snart är det dags att sova men först måste jag ju fixa några inlägg. Nu när jag är så duktig på att uppdatera måste jag ju hålla det

Den här veckan har by the way varit grymt chill.
På måndagen var det ingen skola och inget jobb.
På tisdagen var jag inte i skolan och så var det inget jobb.
På onsdagen var jag i skolan, men det var inget jobb.
Idag har jobbat i skolan i typ 2 timmar och sen har jag jobbat.

Såhär duktigt är jag när jag är i skolan:



Min prestationsnivå är på topp

Idag var det en stor dag på jobet också. Idag var dagen då jag tog farväl av Alvik och satte min fot i Vällingby. Vi får väl se om det passar mej. Jag har alltså bytt restaurang och jobbar i ett nytt team med lite nya arbetsuppgifter nu. Jag tror att jag ska klara av det, men i grund och botten kommer jag alltid vara en alvikare, and that's the way it is

Torsdag

Hej
Sitter i skolan och lallar. Det gick inte riktigt lika bra att ta sej hit idag som igår. Jag kom til lunch och nu är det en lektion kvar. Det känns jävligt värdefullt.
Om några timmar blir det jobb och sen ska jag hem och sova!!

Jag längtar redan till sängen, det blir dagens hödpunkt.

Ha en bra dag

Muskler, kom fram kom fram, vart ni än är (Hide and seek, in Swedish, inspiration höhö)

Nu ska jag gå och koka ett ägg .

Hanna har lärt mej att man ska göra så efter träning

Jag tycker i och för sej bara om äggvitan, och det gör jag nog tack vare att den inte smakar något. Men fan, jag får pressa lite.


Stuumpan håller hårt på träningen

Jag är jävligt nöjd med att jag hittills har hållit min veckoplanering . Jag hann inte sola solarium idag, men eventuellt gör jag det efter jobbet imorgon, eller på fredag.  Det löser sej.

Jag har däremot tränat måndag, tisdag och onsdag, vilket är betydligt viktigare. Är det inte lite coolt att jag kom hem ikväll klockan 21.20 typ och började täna då. Det är klart att jag inte kunde masa mej iväg till gymmet vid den tiden, men jag har varit igång sen 06.30 och ändå körde jag på lite träning. Det är värt en klapp på axeln.

Det blev 20 minuter på maskinen och sen 10 minuter styrketräning. Mer än så ska man nog inte köra när man har tränat 2 dagar i streck innan.





Fika med Bella

Efter skolan åkte jag till stan och satte mej på Donken och läste min bok. Först gjorde jag en läxa i religion och sen läste jag boken. Mitt i allt blev jag grymt trött och bestämde mej för att sova en stund, mest för att palla med Bella sen . Jag vet ju att man inte får sova på Donken, så jag satte bokeni knät och försökte få det att se ut som att jag fortfarande läste.

När jag vaknade hängde jag konstigt med huvudet och dregglade som ett halvt fotbollslag.

Städaren kollade lite konstigt på mej, så någonting säger mej att han fattar att jag sov..

 

Klockan 5 mötte jag upp Bella för en fika på Rose.



Den där smaskiga delade vi på.
Yes, min diet går alldeles utmärkt, tackar som frågar.

Jag spelade in en underbar liten video också. Om ni inte brukar titta på mina videoklipp, så kan ni i alla fall titta på det här om ni vill sova gott ikväll.

Många av er säger att jag ger er energi, otroligt fint sagt. Jag måste erkänna att jag ibland förstår varför ni säger så. Det här klippet ger till och med mej både energi och ett leende på läpparna  Check it out.



För er som undrar, så skrattar jag åt den fula minen jag gör i början av klippet. Som farsan brukar säga:
- När hon väl har börjat, slutar hon inte.

Jag fullständigt älskar när jag garvart åt absolut ingenting och när jag garvar åt något är det något som inte är speciellt kul... min humor alltså.

Här är ett underbart exempel till.




Det är verkligen underbart med det där äkta, bubbliga skrattet som kommer från någon del som sitter allra längst in i magen. Något av det bästa som finns är att ligga på golvet och skratta tills det känns som att magmusklerna ska gå av på mitten.
Fullständigt oslagbar lycka.

Jag hoppas att mina små videos här får er att sova riktigt gott

Dagens outfit

Nu när jag ändå är igång och uppdaterar så himlga bra, tänkte jag visa dagens outfit. Det var också sjuuukt länge sen, men nu är det dags.





♥ Lackleggings - Gina
♥ Långt svart linne - Gina
♥ Kofta - Cubus
♥ Benvärmare med ludd - Lindex
♥ Klackat - Deichmann
♥ Väska - Deichmann
♥ Nitarmband - Glitter
♥ Nitarmband - Ur&Penn
♥ Rosettarmband - Glitter
♥ Halsband med handboor - Ur&Penn
♥ Spetshandskar - Glitter
♥ Dubbelring - Glitter
♥ Jacka - Vero Moda


Bättre bilder på smyckena finns under kategorin; Stuumpan shoppar


Sweet Cooper

As länge sen jag körde en make så nu kör vi!

Det blev en MYCKET lätt sotning idag. Jag sov en halvtimme längre än vad jag egentligen skulle så då är det bara rappa på med sminket.


Om det inte står något annat är allt som vanligt från Make up store

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor- Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ Svart ögonsugga Maybelline - Kicks
♦ M/S Satin
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...










Turn around, if you have any faith



They say that one should not turn our back on God,
I have no God


I händerna på ett anteckningsblock

Hej

Jag gick faktiskt till skolan idag, jag känner mej rätt stolt faktiskt. Det sista jag ville var att gå dit, men så tog jag mej i kragen och gjorde det ändå. Visseligen missade jag första lektionen, men det gjorde inte så mycket.

Jag lyckade dessutom rädda dagen med ett anteckningsblock. Från och med nu ska det följa med mej överallt. Det anteckningsblocket kommer rädda mej ur många obehagliga situationer, och just nu är planen att den ska rädda mitt kommande halvår.

Awesome.

 

Jag lägger mitt hopp i händerna på ett anteckningsblock.


Chatta med stuumpan


Den perfekta mannen

En fråga som många klillar frågar mej är hur den perfekta killen är. Jag tänkte ge er alla ett snabbt svar nu.

Enligt mej finns det nog inga direkt perfekta killar. Den dagen jag går ut på jakt igen kommer jag leta efter en man.

Han ska vara min "bästa vän", den jag kan snacka om allt med, planera saker med och genomföra det.
Han ska hata otrohet lika mycket som jag gör och han ska fatta innebörden av ordet förtroende och värdesätta det.
Han får gärna vara bra på att laga mat, för det är ju inte jag  
Han ska ha ett jobb över sopgubbestandard och hjärnan ska sitta på rätt plats.
Impulsivitet, spontanitet, äventyrssinnen, humor o.s.v. är egenskaper som uppskattas.
Vad gäller utseende vill jag helst inte spy när jag tittar på honom. Han ska ha mörkt hår, gymma då och då, han ska vara längre än mej och klä sej med smak.

Det är väl en liten kort beskrivning , hoppas att ni är nöjda med svaret.


Fika för hela slanten

Jag fick till en kopp te med Hanna också  Supermysigt.

Vi har stora planer på G, vi . Jag hoppas att allt går igenom bara



Imorgon blir det fika med Bella. Ytterligare en mysig kväll


Tisdag

Hej

Nu sitter jag här nyduschad med hårinpackning i håret. Jag upptäckte nu att klockan snart är 23.30. jävla skit.

Idag har jag slappat hela dagen, nope ingen skola. Jag kanske åkter dit imorgon. Jag borde göra det... men jag har varken lust eller ork. Det känns så jävla onödigt, men men. Plikterna kallar.

Idag har jag faktiskt varit duktig och följt min veckoplanering, precis som igår  Jag orkade dock inte åka till gymmet så jag tränade hemma. Det funkade ganska bra det med.



Har grym träningsvärk i armar, bröst och axlar från träningen med Mini igår så det känns som att det var en bra idé att köra den här grejen och rygg och mage.


Snowflake

Tänkte tipsa om min ögonpenna.
Just den jag har är vit och heter Snowflake. Jag brukar använda den å vattenlinjen för att öppna upp ögat. Den sitter nästan hela dagen. Den bleknar lite men man ser fortfarande en kontrast från mascaran. Jävligt snyggt.

Som sagt, just den jag har är vit, men det finns många andra färger.



Snowflake kommer från Make up store och kostar 149 tror jag.

Mitt betyg:



För att få 5 skulle den suttit även på vattenlinjen hela dagen.
Men jag har aldrig hittat en bättre ögonpenna så vill ni ha en bra till ett bra pris- kör på Make up store

Stuumpan klarar sej utan



Aldrig mer.
Jag är stolt över mej själv som tog steget och fimpade sista ciggen. Det har visserligen inte gått så lång tid än men det är inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara.

Nu när det blir vinter dessutom. Det blir skönt att slippa stå ute i kylan i år.

Förlåt mamma och pappa. Jag sökte tröst, men har nu insett att allt jag behöver finns hos er.
Jag gick bakom ryggen på er och skäms som fan för det, men nu är det över.

Don't cry for pain




Sista

Jag släpper det här nu för jag orkar inte diskutera grejen. Jag ser det inte som ett bråk, jag ser det som onödigt.
Funny... jag försökte nyss förklara varför jag skriver och inte ens det greppade du. Där har du svaret på varför jag nästan aldrig skriver svart på vitt.
Jag känner att jag snart har besvarat alla dina frågor. Några frågor kvarstår dock.
VART nämer jag Linneas namn?
VART säger jag något om henne?
och VAD har DU med den saken att göra?
Du var väl inne på att du inte var en typisk stockholmare, great good for you.
Men vart och när bildades det någon typ av pakt?
Det här är ju  sjukt.

Kul att du såg den där kommentaren också. OCH du reagerade på det. Du tycker att hon dömer dej efter 3 kommentarer. Vad tror du att jag tycker om det du sitter och skriver nu?
Inse fakta Samuel, du vet ingenting om mej. Du får gärna kommentera, fritt fram, absolut. Jag gillar att se hur människor tänker och jag lär mej mycket av det.
Jag tycker däremot inte alls om sättet du gör det på.

Om du vill kalla det här bråk får du göra det, jag ser det som vardaglig easytrackning. Jag får stå till svars för vad jag tycker nästan varje dag, är det rätt?
Du säger att jag ska vara beredd på kommentarer, det är jag. Läsare ska få tycka vad dom vill, givetvis. Men vart är punkten på listan där jag får tycka och tänka som jag vill? Den fanns visst inte, eller? Det verkar inte så.

Du reagerar på att en enda människa sätter sej upp mot dej, efter att nyss ha sagt åt mej att jag inte ska tjafsa emot folk och allt vad du nu sa. Jag vet vad du sa, jag kommer bara inte ihåg det just för stunden men du sa något om att jag inte klarar av andras åsikter... typ... inte exakt så men typ och du antyder på att jag säger emot mej själv.
Tja jag skulle vilja påstå att det är precis exakt vad du gjorde nu.

Vi kommer långt på det här!
Jag släpper det nu

Sexnovell

Min frus första dubbelmacka

Källa: sexnovell.se
Författare: enigma60

För ett tag sedan fick jag ett ovanligt erbjudande. Via en bekants kompis kom jag i kontakt med två män i min egen ålder som var proffs på MMF. De stod till tjänst när en man ville se sin fru tillsammans med andra män – frun blev dubbelpenetrerad av de två männen med mannen som åskådare; allt förevigades på en DVD. Paret fick därmed en upplevelse utöver det vanliga och ett ”minne” för livet.

En kväll tog jag upp detta med min fru sedan barnen somnat. Som väntat slog hon bakut och vägrade: ”- Skulle jag bli knullad av två främmande män medan du tittar på? Aldrig i livet!” Vi diskuterade fram och tillbaka (eller rättare sagt, jag argumenterade och hon vägrade). Jag förklarade att jag ville se henne med två främmande män. Jag förklarade hur kåt jag blev på tanken att se henne bli knullad av andra män. Efter en lång och intensiv diskussion gick hon till sist med på att pröva: ”- OK, men jag vill kunna dra mig ur det hela om det inte känns rätt!” Det lovade jag och följande dag ringde jag och bokade in oss hos ”MMF-teamet”. Det bestämdes att vi skulle träffas en lördag några veckor senare. Mötesplatsen var ett mycket trevligt hotell i centrala Köpenhamn. Det enda vi behövde göra var att checka in på hotellet vid en angiven tidpunkt och sedan vänta på rummet.

Aktuell helg körde vi barnen till mormor och morfar (om dom bara visste vad deras dotter och barnens mor skulle få uppleva denna lördag!). Vi tog tåget över bron och checkade in på hotellet. Väl uppe på rummet påminde jag henne: ”- Älskling, du kanske skulle gå på toaletten och, ja du vet..” Hon såg frågande på mig. ”Du kommer ju att bli tagen i stjärten!” Då förstod hon och gick in på toaletten. Efter att ha duschat kom hon ut, lite nervös, som om allt blivit mera verkligt, och hon tog därför ett glas av vår medhavda champagne (tillfället till ära!) för att lugna nerverna. Samtidigt såg jag ett speciellt ljus i hennes ögon. Det märktes också på hennes sätt att röra sig. Sanningen att säga verkade hon nu ganska upphetsad inför tanken på att ha sex med två vilt främmande män. Jag var också ganska nervös vid tanken på att främmande män skulle ta på min fru, klä av henne, få henne att ta emot dem i alla sina öppningar. Skulle jag klara av att se min fru bli tagen av två främmande män?

En timma efter det att vi checkat in på rummet ringde det från receptionen, vi hade besök och skulle man sända upp dem (undrar om personalen visste vad som föregick)? Jag bad dem sända upp besöket, vände mig till min fru och sa: ”- Jaha, älskling, nu börjar det!” Hon log ett flyktigt leende och gav mig en hastig kram. Det knackade på dörren och jag öppnade. In kom två välklädda och, som det verkade, vältränade män. Faktiskt mycket trevliga att se på vilket även min fru noterade. Vi hälsade på varandra (bägge männen komplimenterade min hustru). De förklarade sitt upplägg, vad som skulle ske och började därefter packa upp och montera videokamera och belysning. Dessutom tog en av dem fram en ganska rejäl dildo och glidmedel. Jag fick ”order” att sätta mig i soffan; jag fick inte ingripa under akten men jag skulle inte missa någonting, lovade de.

Männen (jag kallar dem A och B) satte sig på sängen och bad min fru att komma fram till dem. Hon kastade en blick på mig och gick mot dem (herregud, tänkte jag, hon börjar njuta av detta. Hur skall detta sluta?)

Framme vid sängen stannade hon. Den ena av dem, B, sa ”- Du vet att din man har betalat oss för att knulla dig? ”- Jo, det var hon väldigt på det klara med.” B fortsatte: ”- Har du någonsin hamnat naken mellan två män som tränger in i dig samtidigt? Nä, det hade hon ju inte. Har du blivit tagen i stjärten någon gång? Nä, men ibland hade hon fått min tumme i stjärten medan vi älskat. Hade hon sugit kuk och tagit satsen i munnen någon gång?” ”- Nä, det hade hon aldrig gått med på förut – suga kuk ja, svälja nej!” ”- Men du har haft tankarna på att bli tagen av främmande män medan din man tittar på?” ”Ja, jo, tanken hade vid något tillfälle förespeglat henne.”

B fortsatte: - Vi kommer att klä av dig naken och smeka dig våt, villig och vidöppen. Vi kommer att tränga in i alla dina öppningar. Vi skall få dig att göra saker med män som du hitintills bara drömt om. Du kommer att göra allt som vi säger till dig att göra och du kommer att älska att göra det. Vi kommer att tränga in i dig samtidigt och till sist kommer du att få sprutet i munnen och du kommer att ta emot allt och svälja. Vill du dra dig ur så säg till nu, för när vi väl börjat kommer vi inte att sluta förrän du är riktigt tämjd. Din man kommer inte heller att kunna hjälpa dig – han får bara sitta på soffan och höra dig stöna och be om nåd när vi tar dig. Min fru svarade, med skakig röst: ”- Ja, jag vill…. bli påsatt av er”. A gjorde en sista justering av kameravinkeln, tände lamporna och startade kameran. Själv tänkte jag: ”jag känner inte min fru, såna ord har jag inte hört henne använda förut: Bli påsatt av er?”

Min fru satte sig på sängen mellan männen. De började smeka henne över låren, magen, brösten – det var som om de ville få en bild av min frus företräden innan de klädde av henne. Till sist landade B:s vänstra hand på hennes sköte, trängde på och tvingade henne att sära på benen. Händerna fortsatte smeka med och hon rörde lite på höfterna. Snart hade männen fått av henne klänningen och hon satt mellan dem endast iklädd BH och trosor; dessa plagg åkte av. Nu satt hon med benen ihop och huvudet vänt bortåt medan männens händer smekte hennes bröst och fortsatte ner över magen för att till sist hamna på hennes sköte. ”- Sära på benen, befallde A!” Fortfarande med bortvänt huvud lydde min fru och särade på benen. ”- Är du nervös? Frågade A och när min fru nickade började han smeka hennes sköte demonstrativt utmanande. Själv förstod jag deras upplägg: Manipulera min fru till läget att hon gör som de vill och tycker om det. B smekte och kysste hennes bröst, snart var hennes bröstvårtor styva. När A:s två fingrar gled in i hennes kön, liksom drog hon efter andan och började röra på sina höfter. ”- Sära mer” blev nästa kommando. Min fru lade sig ner och särade på benen. Liggande på rygg mellan männen och med benen särade hade hon snart männens fingrar i sig som gled ut och in.
”- Rör på höfterna, fortsatte A, vi vill se dig knulla våra fingrar. Med roterande höfter lät hon sig bli fingerknullad. Hon stönade och rullade med höfterna - Jag hade aldrig hört henne stöna med sådan inlevelse eller rulla så utmanande med höfterna tidigare. Jag fanns inte längre i hennes sinnevärld!

”Jag tror att du är redo för fortsättningen”, sa A och stoppade in sina två våta fingrar i hennes mun och frågade ”- känner du smaken av din fitta?”. B fortsatte ”- Nu skall vi ha dig på riktigt ”. Min fru satte sig, lite vimmelkantig, upp varefter hon gled ner på golvet och knästående började hjälpa A och B av med deras kläder. Snart var även de nakna. ”- Säg att du vill ha våra kukar i din mun” sa A och min fru svarade lydigt att: ”- Ja, hon ville suga deras stora kukar.” B sköt fram sitt styvnande organ mot min frus ansikte och sa: ”ta den i munnen, jag vill se dina läppar om min kuk”. Hon öppnade lydigt sin mun och tog emot honom samtidigt som hon smekte A:s rejäla påk. Bägge männen var mycket välutrustade, noterade jag. Jag såg på min frus sensuella sätt att ta emot männen att hon gjort samma iakttagelse.
Än hade hon B:s kuk i munnen, än var det A:s. Hela hennes kroppsspråk signalerade: ”Knulla mig, jag vill ha kuk!”. A satte sig nu på sängen, lutade sig bakåt med min fru på golvet framför sig på alla fyra med guppande huvud. B ställde sig på knä bakom henne och sa: ”- Svanka mera, visa mig fittan” och tog henne om höfterna. Nu var hon så kåt att hon gjorde allt som

dom sa till henne, faktiskt behövde dom inte regissera henne särskilt mycket, hon visste vad hon skulle göra. B:s ena hand öppnade hennes fitta – hela hennes sköte var som en vidöppen blomma med svullna blygdläppar; hon var redo för kär lek! I en enda rörelse trängde han in i henne. Hans stora kuk gled med ett blött ljud nästan ända in till roten (jag tror ärligt talat inte att hon kunde ta emot hela honom – undrar om hon också skulle låta honom köra in sin kuk i stjärten). B vände sig till mig och sa: ”- Din fru har en härlig fitta och en riktig knullröv!” Min fru slutade att suga av A, tittade på mig och sa: ”Jag blir så kåt av att du tittar på när jag knullar med två män”. Torr i munnen kunde jag bara nicka till svar. Det svartnade för mina ögon av kåthet blandad med svartsjuka – ”min fru blir knullad av två män och hon njuter av det!”

B tog sen fram glidmedlet, tryckte ut en klick på sin tumme och började smeka hennes lilla stjärthål medan han knullar henne med jämna långa tag (”detta har han gjort förr”, tänkte jag). Stjärthålet öppnade sig för hans tumme. Snart hade hon en tumme i stjärten, sen bägge tummarna; hennes höfter roterar sensuellt. B tummar vidgar sakta men säkert min hustrus stjärthål. Detta verkar inte räcka för B som drar ut tummarna ur stjärthålet och i stället plockar fram dildon som han smörjer in med glidmedel. Med ena handen särar han hennes skinkor och trycker/roterar dildon, sakta, sakta in i hennes stjärthål. Han stannar upp, drar ut den en bit och trycker/roterar sen på. Varje gång trycker han in den lite längre in. Min fru kvider när B pressar in den i henne. Till sist är dildon intryckt så långt det går i hennes stjärt. A frågar henne om det går bra. Hon slutar suga hans kuk och med skakig röst svarar hon: ”Var försiktig med min stjärt, jag tror inte att jag kan ta emot där bak!”

Hennes svankande ställning signalerar dock något annat till männen och hennes ord till trots, nu är det inte längre hon som bestämmer – hon skall bli tagen i stjärten och det är inget hon kan göra än att ta emot vad hon får! B ställer sig i position bakom henne igen, drar ut dildon och tränger sakta men obönhörligen in sin kuk (betydligt grövre än dildon) i min frus stjärt. Stjärthålet vidgar sig och hon kvider på riktigt: Oooooohhhh, ajajajajaj, ohhhhhhh” – hon försöker komma bort från detta stora som invaderar hennes stjärt. A igen: ”- Går det bra?” Min fru: ”ajajajajaj, den är för stor, det går inte, jag vill inte, jag går sönder”. Jag reser mig halvvägs ur soffan men B säger bara: ” – Ta det lugnt och sitt ner, det här kommer att gå bra” Snart kommer din fru att stöna av vällust igen!”.

A reser sig upp och greppar om hennes midja. Medan B drar ut sin kuk och smetar på mera glidmedel tar A ett fast grepp om min hustrus venusberg och smeker hennes fitta, han säger till henne: ”- Rör på höfterna så går det lättare att ta emot hela kuken. Min fru gnyr ”- nej, nej, den är för stor!” A lyssnar inte utan fortsätter smeka hennes fitta. B trycker sakta in kuken igen, längre och längre: Min fru kvider och rör på höfterna och plötsligt vet jag inte om hon accepterar att ta emot den i sin stjärt eller gör allt för att komma loss. Men hennes rörelser har ingen betydelse, hon skall ha den i stjärten vare sig hon vill eller inte!. ”- Slappna av så går det bättre. Du skall ta emot hela kuken i din stjärt och du skall gilla det!” säger B och min fru verkar finna sig i behandlingen. A har nu återtagit sin tidigare position och håller min frus ansikte med ena handen medan han med den andra drar sin svullna jättekuk över hennes ansikte – snart har hon den i munnen igen. Min fru fortsätter att kvida men inte lika intensivt som innan. B tittar på mig, ler lite och säger: ”- Så här är det ofta när frun får kuk i stjärten för första gången. Snart kommer hon att ta emot den som ett proffs!”. Till sist är, faktiskt, hela B:s jättekuk inne till roten i min frus stjärt (kommer hon att kunna gå imorgon?) och han drar långsamt fram och tillbaka i henne. Han drar ur (hennes uttänjda stjärthål drar snabbt ihop sig) och smörjer på för att sen återigen trycka in den till roten; om och om igen. Jag stirrar med vidöppna ögon: ”Min ordentliga fru, mamma till tre, står här på alla fyra med brösten dinglande och suger en stor kuk samtidigt som hon får jättekuk i sin stjärt”. Stjärthålet är nu helt öppet och hon tar villigt emot kuken i sin bak. Hon är helt i deras våld, hon stönar med mun och stjärt fylld av stora kukar; hennes höfter rullar vällustigt. De bägge männen äger min fru och får henne att göra precis som dom vill. Med utstuderad långsamhet drar dom henne fram och tillbaka mellan sig. Brunstigt låter hon sig spetsas i stjärt och mun. Efter en stund tittar A och B på varandra: ”Är hon inriden?” undrar A?

B drar sig ur min frus stjärthål och säger till henne att gå upp i sängen och rida A. Hon reser sig på skakiga ben, utan att titta på mig. Hon sätter sig på A och börjar glida upp och ner på den svullna kuken. B kliver upp i sängen och tar tag om min frus nacke och trycker ner hennes överkropp mot A så att hon har stjärten i vädret. Hon förstår att hon nu skall bli dubbelpenetrerad. Hon tittar på mig och jag kan se att hon är lite orolig för det som männen nu skall göra med henne men hon är tämjd och männen får göra vad de vill med henne! B trycker in mera glidmedel i hennes stjärt. Nu skall jag få se min fru bli dubbelmackad för första gången.

B ställer sig över hennes uppvända stjärt, tar med ena handen tag i hennes höft och den andra om sin kuk. Sakta tränger han in i hennes stjärthål. A ligger still under tiden och håller nere hennes överkropp. Nu är hon penetrerad i både stjärt och sköte. A och B börjar lugnt men taktfast knulla min fru i både stjärt och fitta. Om hon kved av smärta förut så stönar hon av kåthet nu. Hon rör kroppen i takt med deras stötar. När hon tittar åt mitt håll syns nästan bara ögonvitorna – hon är i en egen värld där bara jättekukar som tränger ut och in i henne existerar.

Efter en stund går B ner på sina knän så att min fru hamnar i 45 ° vinkel mellan dem. Detta är själva höjdpunkten. Nu är min fru tämjd och inriden. Männen har fått henne dit de vill. De tre är nu som ett, i en långsam, samstämd rytm rör sig deras kukar in och ut i min frus vidöppna fitta och stjärt och hon följer deras rörelser. Hon tar emot männen med svankande rygg och hängande huvud. Om penetrationen förut var smärta är det nu bara njutning. Männens händer är över hela hennes kropp – de smeker vällustigt hennes bröst, hennes stjärt och rygg. Emellanåt drar B ut sin kuk som för att njuta av att se min frus vidöppna stjärthål. När hon frågande tittar bakåt kör han in den igen. Trekanten fortsätter i samma långsamma tempo. Jag ser de svullna kukarna glida in till roten i hennes stjärthål och fitta. Jag kan se hur stjärthålet villigt öppnar sig vid inträngandet och lika villigt drar ihop sig när kuken dras ut. Männen äger henne och hon njuter av vad de gör med hennes kropp. Stora kukar som glider in och dras ut. En tämjd fitta som villigt tar emot vad den får och ett lika välsmort stjärthål som tar emot in till roten. Oroligt undrar jag om jag, efter detta, skall kunna tillfredsställa henne?

Som på ett givet kommando drar sig A och B ur min fru och med jättekukarna i vädret tar dom tag i min frus huvud: Nu skall hon få kuk i munnen. Först verkar det som hon inte räknat med detta och hon tvekar en smula men sen tar hon först den ena sen den andra i munnen utan att protestera. Att B:s kuk varit i hennes stjärt verkar inte bekymra henne. Hon är tämjd och hon suger omväxlande männens sprutfärdiga kukar med långa drag. Vid ett tillfälle får hon ta emot båda kukarna i sin mun. Med putande kinder försöker hon tillfredställa männens lust.

Till sist säger A: ”- Nu får du satsen i munnen” Hon stönar bara. Liggande på rygg tar A tag i min frus huvud och för det mot sin sprängfulla kuk. Viljelöst tar hon emot hans kön i sin mun. Djupare och djupare tar hon emot honom.

Det är nästan ofattbart hur mycket kuk hon kan ta emot – A:s kuk är nästan
intryckt till roten i hennes mun! A spänner sig i en båge, tar ett fast grepp om min frus huvud. Stående på alla fyra hör jag henne ulkande få sperman insprutad långt ner i halsen.

Med A:s sperma droppande från munnen får min fru ta emot nästa uppdrag: Att bli sprutad i munnen av B. Medan A går fram till kameran och justerar den för en extreme close-up lägger sig B ner på sängen och tar min hustrus huvud och håller hennes mun mot sin kuk. B håller dock hennes huvud stilla medan han med stötande rörelser knullar hennes mun. Läppar som sensuellt tar emot honom och signalerar: ”Spruta i min mun!”. Efter bara en kort stund ökar han takten för att till sist spruta i henne med ollonet precis i munöppningen. B tittar på mig medan han tömmer sig i min hustrus mun.

Filmen blev bra fast när vi tittar på den säger min fru att hon inte kan fatta att hon kunde ställa upp på något sådant. Hon säger det dock med ett speciellt uttryck och ibland undrar jag….

Räcker det inte nu?

Alltså Samuel nu får du fan ge dej... vad vill du? på riktigt!
Fram tills nu diskuterade jag trevligt. VEMS NAMN ÄR DET JAG HAR HÄNGT UT?

KAN NÅGON DÄR UTE VARA SÅ JÄVLA SNÄLL OCH SÄGA DET!? NI ÄR FÖRBANNAT DUKTIGA PÅ ATT SNACKA SKIT MEN EN ENKEL FRÅGA KAN NI INTE SVARA PÅ!

Och Samuel vad gäller den där texten befinner du och jag oss på heeeeelt olika plan. Jag märker det desto tydligare nu. Inte ens om jag så förklarade 10 gånger skulle du haja. Jävla tur att jag kodar så mycket. Mycket av det jag skriver skriver jag för mej själv. Jag tvingar inte folk att läsa, dom bara gör det. Jag vet att allt jag skriver kan läsas av alla, jag har valt det så ge fan i att försöka säga något smart om att det här är internet och bla bla bla... inte anonym bla bla bla..
Jag vill inte vara anonym, jag ber inte om att vara det. Jag bara gillar att skriva vad som faller mej in just för stunden. Folk väljer att läsa, eller så gör dom det inte. Jag är beredd på kommentarer efter varenda inlägg. Men jag har inget som helst intresse av att försöka få folk att fatta mina texter, då hade jag skrivit extremt tydligt redan fån början.
Sorry Samuel men du är inget undantag. Jag har inget intresse av att öppna min hjärna för dej.
Jag vette fan om du LÄSER min blogg, men överallt står det tapetserat - Läs min blogg med en nypa salt.
Om du tänker fortsätta läsa mina texter rekomenderar jag att du följer det. Du kommer inte få ut ett skit av att kommentera, blir arg, fråga saker eller vad du nu kommer göra.

Du frågade mej om du passar in på min beskrivning av en stockholmssnubbe och nu har du bevisat en liten del som faktiskt gör det. Om man läser texten med mina ögon ser man det klart och tydligt. OBS !!! Jag påstår inte att allt skulle vara dej upp i dagen för det, jag bara svarar på din första fråga. Jag känner inte dej, vet knappt vem du är.. mer än att du går i min klass dårå, men redan nu har jag kunnat svara på det. Jag kan inte förklara, du behöver mina ögon och min hjärna för att fatta. Vi tänker så olika. Just därför kommer jag nog inte överens med den här befolkningen - som temat från början var. *SUCK*

Stuumpans plånka

Satt och rensade plånkan tidigare idag och hittade allt möjligt skit. Sen blev jasg fascinerad över hur mycket jag får plats med. Och bara för det måste jag visa



Min plånka

Och här är allt som finns i den nu:



♦ Rabattkuponger på matställen
♦ Kaffekuponger
♦ KICKS klubbkort
♦ Åhléns klubbkort
♦ Vero Moda klubbkort
♦ H&M kubbkort
♦ Dinsko, Nilson, Skopunkten, Jerns , R och ecco klubbkort
♦ Lindex klubbkort
♦ Värdecheckar
♦ Glitter stämpelkort
♦ Kondomer
♦ Gamla biobiljetter
♦ Maestrokort
♦ Masterkard
♦ VISA
♦ Körkort
♦ Bibliotekskort på THG
♦ BLÅ kort
♦ Presentkort
♦ Personalkort
♦ X summa kontanter


Nya smycken ... igen

Jag tänkte släppa allas underbara kommentarer en stund nu och lägga upp bilder på det jag har köpt idag

















♣ Örhängen (handbojor) - Ur&Penn - 49 kronor
♣ Örhängen (Love) - Ur&Penn - 69 kronor
♣ 4 nitarmband - Glitter - 34,90 kronor
♣ Rosa armband med små nitar - Ur&Penn - 59 kronor
♣ Halband (hörlurar) - Ur&Penn - 89 kronor
♣ Halsband (Handbojor) - Ur&Penn - 98 kronor
♣ Rosettarmband - Glitter - 49.90 kronor
♣ Svart nitarmband - Ur&Penn - 59 kronor
♣ Rosa nitarmband - Ur&Penn - 59 kronor
♣ Dubbelring - Glitter - 69.90 kronor
♣ Handskar - Glitter - 89.90 kronor
♣ Tofsar - Ur&Penn - 19 kronor
♣ Hårnålar - Ur&Penn - 19 kronor
♣ Hårnålar - Ur&Penn - 19 kronor


Videoblogg



Jätteäcklig
Jättetrött
Jätteblek
jätteosminkad

....

Och smått dragen


Ytterligare ett svar

Men Samuel... Jag har drivit den här bloggen i över 3 år, jag vet gott och väl att åsikter följs av svar.
Jag har lärt mej att skaka på huvudet för era svar ger ingenting, dom påverkar ingenting och framför allt blir jag inte förbannad.. Det är det sista jag blir. Folk får tycka vad dom vill, inklusive du, jag skiter i vad folk tycker, det, sorry om det låter ännu mer oförskämt än vad mina ord redan har gjort, gäller även ditt tyckande.

Jag kommer alltid tycka det jag tycker och det kommer alla andra också göra, men jag ser ingen som helst anledning till att diskutera saken.
Därför har jag lärt mej att skaka på huvudet åt alla.
Det gör jag även nu. Och anledningen till det är mycket simpel. Jag skulle lätt kunna skriva en text och förklara exakt vad jag menar med det som står, i inlägget i fråga. Jag skriver i stort sett aldrig svart på vitt, av flera anledningar.
Visst skulle jag kunna skriva ett inlägg och förklara texten svart på vitt, men det finns ett jävla problem med det och det är att många, för många, inte läser ordentligt, missuppfattar och hoppar över det vesäntliga. Och då är vi tillbaka där vi är just nu. Lustigt nog har till och med du missat textens riktiga innebörd.

Jag har gjort det lätt för mej och fortsätter skaka på huvudet och låter människor tro och tycka vad dom vill om det jag skriver.


Mitt nya liv

Jag hatade mitt liv, allt var skit, i 6 år har jag försökt vända ljuset.
Eafter 6 år insåg jag att det behövs en ny taktik.

Det här är mitt nya liv



Förut hade jag i gång ett projekt att hjälpa er med självkänsla. Det ligger vilande nu, men jag funderar på att ta upp det igen.
Det här gjorde jag på en vecka.
Det första som behövs är inställning - rätt inställning = att vilja förändra sitt liv eller sej själv.
När man väl har ställt in sej är det bara börja jobba.
Vad gör mej deppig? Ensamhet, bland annat.
Jag tog upp kontakten med människor jag inte snackat med på länge, började rensa i mobilen. Jag har bestämt mej - falska människor är verkligen ingenting för mej. Jag har aldrig gillat dom men jag har kunnat stå ut med dom, nu är det slut på det. Jag vill ha riktiga vänner som inte sviker i tid och otid, som inte beter sej som idioter när dom har lust och som helt enkelt är bra vänner. Jag fick tillbaka kontakten med Indi, då började allt kännas lite bättre och nu har jag även fått tillbaka kontakten med Mr G. ag har rensat bort ogräs och laddat på med fina blommor.
Jag ville camouflera mej ett tag. Jag bytte hårfärg, nu känner ingen igen mej. Jag är trött på issa. Som blond ser jag bara den äckliga delen av mej i spegeln. Jag bytte utseende för att se något nytt. Som tur är, är inget permanent.
Jag insåg att cigg aldrig kommer kunna ta mej till toppen. Det var bara fimpa. Inga problem. Men jag kommer nog feströka ibland.. kanske.
Jag har gjort en ordentlig makeover. Jag ser allt med andra ögon, inklusive mode.
Jag insåg också att ett av mina problem är att jag träffar fel personen och gör fel saker med dessa personer. Jag har för hög profil, det är jag och det kan jag inte rå för , men jag kan tänka om.
So for now lever issa delvis i celibat..

Issa har lekt färdigt, nu får människor ta mej som jag är eller inte alls. Jag tänker inte gå med på att göra saker bara för att få en vän längre. Jag tänker inte tvinga mej själv att tro på folks skitsnack för att jag tror att jag blir lycklig då och jag tänker inte gå på lögner längre. I'm done with it.

Säg hej till den nya issa'n

Sluta diskutera mina texter, ni vinner ingenting på det

Jag tycker att det är ganska kul att se hur starkt folk har reagerat på min syn på svenska folket.
Tyder inte det lite på att man fattar hur sant det är men vägrar erkänna det så istället för att erkänna det försöker man göra allt till en lögn.

Kom igen nu alla som har läst psykologi, visst är det så det är. Freud hade i alla fall hållt med mej


På riktigt.. Let it go.

Låt mej vara en liten fjant som tror att jag vet allt, eller som tror att jag är jätteannorlunda eller vad fan ni nu tror om mej. Har det inte gått in i er att jag inte bryr mej? Jävla tid det ska ta. Jag vet vad jag är, jag vet vad jag har, jag kan förklara varför jag ser på allt som jag gör, men är det värt det när ni bara läser det ni vill läsa?
Knappast.
Fortstätt med det. Jag vet vem jag är, vet ni?

Vidare skiter jag fullständigt i vilka som passar in på beskrivningen och inte. Det är MIN syn på svenska folket i allmänhet. Vad ska ni göra för att ändra den? Ingenting... bra, let it go then!


Stuumpans vecka

Det tog ett jävla tag att fixa men nu är veckoplaneringen klar

 




Så... nu vet alla allt om vad jag ska göra.
Mitt liv är såå hemligt


Svar till er läsare.. och nu får det fan vara nog!

Nu ska jag svara på allas kommentarer i ett svep här:

Människor, tänk själva.
Sluta döma,
sluta gissa,
sluta anta,
sluta tro.

Ta reda på fakta!

Jag anklagar ingen, jag nämner inga namn, jag skriver vad fan jag vill, jag tycker och tänker som jag vill.
Har ni problem med det är det här inte rätt plats för er.
Jag undrar hur många gånger jag ska behöva skriva det här inann det går in...
Lite IQ tack!

Och till Linnea:
Jag kallar inte dej korkad, jag har inte nämnt ditt namn i den här bloggen... förrän nu. Om du vill hitta på massa skit är det upp till dej. Jag tänker inte ta ansvar för det. Den dagen jag säger till dej Linnea DU är korkad, eller den dagen jag skriver: den där linnea är riktigt korkad, här på bloggen.. tja, först då kommer jag kunna förstå att du lackar.. men nu... ärligt talat. Dra inte in mej i något fjantigt skit för jag pallar ärligt talat inte det.

Om du nu inte har skrivit kommentaren i fråga, varför tar du då åt dej?

A walk to remember

Godmorgon, godmorgon

Jag vaknade för typ en timme sen. Skönt med sovmorgon. Vad som är ännu skönare är att det inte är någon skola idag .

I natt såg jag A walk to remember. Jag har tänkt se den i flera år , men det har aldrig blivit av.
Usch.. alltså, jag är ingen snyftare. Förutom Micke och Molle, är det bara en film som har fått mej att fälla en tår och möjligtvis Titanic.
Men shit vad jag grät. Som en riktig jävla tönt.

Se inte filmen med smink. Hett tips!



Fy fan vilken vacker film. Jag ska aldrig se den igen! Jag verkar inte klara av sådär mycket känslor.
Men den får 5 igelkottar av 5. Den är grym bra på precis alla sätt. Men jag gillar inte att böla när jag kollar på film, det blir svårt att se då.


Bara en idiot i mängden

med tanke på att ja känner dig va de ganska kul att du precis förklarade dig själv ;D

Hmmm.... vem kan du vara.. Som är dum nog att säga något så korkat.
Inte Roya, inte Emilia.
Det är inte en kille
Bara på röda linjen har jag hört korkade uttalanden på sista tiden så vi går för det.
Vilka vet jag om på röda linjen som är tjejer.
Det är nog inte Olivia
Det är förmodligen en vän till Olivia.
Vad vill Olivias vänner mej?

Okej, nu när jag har kommit såhär långt i listan har jag nog knäckt vem det är. Jag är rätt säker på att jag har rätt men eftersom jag inte är 100 tänker jag inte skriva något namn och anklaga någon för att vara korkad. Hade jag varit säker hade det varit en annan femma, men nu är jag bara nästan säker.
Du vet själv om du skrev kommentaren, nu vet alla hur onödig du är och jag vet vem du är. Jag tycker att det räcker där.



Ni tror att ni känner mej. Alla ni som har mitt nummer, alla ni som snackar med mej varje dag, en gång i veckan, ibland. Alla ni som ser mej varje dag... Ni tror att ni känner mej.
Fan jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Ni vet vad jag heter, ni vet att jag är aggressiv som fan, ni vet att jag har hamnat i bråk, ni vet att jag ler en del, inte så mycket längre, det var mer förut, men ni har sett mej le, ni vet vart jag bor och ni läser min jävla blogg. Känner ni mej?

Jävla idioter ... på riktigt, jävla idioter.

INGEN känner mej. INGEN!

Slut på söndag

Nej nu ska jag ta bort sminket och sen glo på en film tills jag somnar.

Imorgon ska jag försöka få in några inlägg om sex, självkänsla, killar och mitt nya liv, sen blir det nog även en liten veckoplanering. Häng med då.

Tomorrow


Kista á la blattefamilj

Känner att förra inlägget triggade upp mej. Nu är jag förbannad här!
Det är nog dags att börja förbereda sej på onda kommentarer dessutom. Det är sällan man får tycka som man vill längre. Allt ska diskuteras. Kör hårt, jag är redo för att läsa era onda kommentarer med halvsovande ögon



Nu släpper jag det.
Istället kan jag ju berätta att jag var i Kista igår (lördag) 
Alltså ja... hehe... det är nog dags att jag slutar ranta dit i tid och otid. Min famil körde i alla fall en blattestyle. Alla som bor i Stockholms vackra förorter vet vad jag menar.
Varje söndag åker varenda blattefamilj som bor i Tensta och Rinkeby till Kista. Vad dom gör där vette fan, men jag tror att det mest handlar om att visa hur stolt man är över Kista. Jag tror att dom käkar kebab och vandrar runt mest. Haha, nej men jag tycker att det är sjukt gulligt. Jag är ju inte rasist så jag ser inte alls ner på stilen.

Min familj körde en copy på lördagen, så vi gick och såg Hämnden med min älskade Micke P.
Efter det käkade vi, dock inte kebab



Filmen var bra, men jag vet inte hur man ska beskriva handligen. Se filmen istället. Om man har läst filmkunskap, som jag har, kan man verkligen se ett djup i filmen  Haha... kidding. Filmen är otroligt känsloladdad och visar en bra verklighetsskildring mellan I- och U-länder. Den skildrar människans tänkande och handlande i olika konflikter och barns olika typer av utsatthet i olika delar av världen. Det låter kanske dödstrist men Hämnden är en film man faktiskt borde se.

Time for a DISS!



Vad som är betydligt mer pinsamt än att jag showar mina lår i headern är:

                                                    UNGA MAMMOR!

Fy fan vad jag önskar att det fanns en lag på att tjejer mellan 10 och 20 inter borde få föda barn! Man förstör sitt eget liv, visst det är ens eget val. Det är som att välja att cykla utan hjälm.. nästan. Det är ens eget val. Men hur fan kan Sverige gå med på att man i en stor del av fallen förstör ett stackars oskyldigt barns liv på samma gång?!
Det är vad jag kallar sjukt.

Ett barn ska inte ha barn, det SKA fan vara olagligt.

Hur ska man kunna ge ett barn en bra uppfostran när man inte har gått klart skolan, när man får en lägenhet av SOC, när man inte har varken jobb eller utbildning, när man inte har någon livserfarenhet och när man knappt har vuxit färdigt ens!
Brudar som knappt har fått mens går runt med en unge i kaggen, vart fan är världen på väg?!

Barn ska vilja ha husdjur, katter, hundar, kaniner och fåglar.. Dom ska inte vilja ha barn!
Min teori är att brudar får för sej att dom tar ett liv om dom gör abort. Men fan det är precis tvärt om. Man tar ett liv om man föder barnet.
Det stackars barnet kommer se på sina vänner som har föräldrar som hjälper dom med läxorna, vännerna får resa, vännerna har föräldrar som bor tillsammans, vännerna har en helt annan trygghet.
Det stackars barnet kommer ha en morsa som inte kan ett skit eftersom plugget aldrig blev avslutat, det stackars barnet kommer antagligen ha separerade föräldrar, eftersom föräldrarna träffades när dom var så små är det klart som fan att dom väldigt sällan håller ihop. Kanske farsan dessutom skiter i ungen, eftersom han är fri att göra vad han vill och hellre vill ha en utbildning och upptäcka livet.
Därav har morsan satt sej i en situation hon inte kan komma ur. Vips har livet gått åt helvete och så har även det stackars oskyldiga barnets.

Fan människor! Vi har fan laglig abort i Sverige. Använd det! Unga mammor är något av det sjukaste jag vet om!


Det är sjukt orättvist och jag tycker så fruktansvärt synd om barn som har morsor som är mellan 13 och 20 när barnet föds. Ett barn har inget tålamod, ett barn kan inte ta hand om sej själv, ett barn vill testa saker, ett barn har otroligt mycket att lära, ett barn är definitivt inte mogen att ha ett barn!

Vakna världen, hör ni hur sjukt det låter! Hej. jag är ett barn, jag har precis fått mitt första barn och nu väntar jag mitt andra.

GALENSKAP!!!

Nej jag ser verkligen inte upp till unga mammor. Förr eller senare tappar dom greppet och går ut och är tonåringar igen. Dom tar igen sin förlorade ungdom och vad fan händer då med barnet? Tja det är en helt annan, förmodligen lika fruktansvärd, historia

Stuumpan.blogg.se

Tillåt mej att tillägga att min blogg aldrig har riktat sej till människor under 15 år och människor över 30 år.
Om mågot känns överdirvet, omoget eller stötande är det antingen för att du som läsare inte har rätt ålder, eller för att du har missuppfattat vad jag menade när jag sa: -"Läs min blogg med en nypa salt".

Vidare vill jag poängtera att det är jävligt viktigt att läsa vissa inlägg INNAN man kommenterar. Detta för att slippa onödiga aggressioner, pinsamma kommentarer och fullständigt värdelösa konflikter som inte leder till någonting.

Jag hoppas att ni alla tar er tid att läsa dessa rader, då jag ärligt talat är fruktansvärt trött på idioter som inte förstår sej på varken mej, mina texter eller den här bloggen. Om du inte redan har insett att du inte passar in här, är det dags att du gör det nu.

För er som har rätt ålder, hjärnan på rätt plats och en vilja att förändra liv:

- Välkommen till stuumpan.blogg.se





























Stuumpan svarar: Headern




                                                                   passar fint :D

                     men skämmer du inte ut dig sjuukt mycket i header iklädd trosor?


Helt ärligt, så har jag aldrig tyckt det. Jag gillar attitydbilder och jag tycker att min header är kaxig.. men jag kanske ska göra som alla andra då och ha en header på mina läppar och mej själv i några löjliga kläder.. Varför göra som alla andra?
Folk får tycka att jag skämmer ut mej om dom vill, jag har aldrig brytt mej om det. Jag är den jag är och av någon anledning fortsätter, även dom som tycker att jag skämmer ut mej, att checka min blogg så antagligen skämmer jag inte ut mej så jävla mycket. Jag har en attityd som heter duga och jag kommer aldrig bry mej så jävla mycket som alla andra gör.

Jag har mindre kläder på mej på stranden for god's sake! Visst det är ett taskigt exempel, men det är ett exempel.
Jag tycker inte att jag skämmer ut mej genom att jag står med ryggen utåt och kör hotpants, linne och stövlar.. Om du tycker det får du tycka det.. Jag skiter i det. En stor del av mej har redan fattat att du gärna hade kommit på det före mej. Hade du gjort det, hade du haft mod.. tja då hade du gjort det. Men är man förbannat rädd för vad andra ska tycka förstår jag att man sticker huvudet i sanden.

Det viktigaste för mej är att jag aldrig kommer göra det. Sen får folk hata mej hur mycket dom vill. Jag vet vem som vinner i slutet.

Videoblogg från en brunett


Indi´s back

Drop it...

Idag har jag spenderat min dag väl
Efter att ha legat och dragit i sängen jävligt länge åkte jag in till stan och träffade Indi. Fan vad gött det var att träffa den mannen. Det var evigheter sen vi sågs sist och sen dess har det varit allt annat än bra mellan oss. Jag var beredd på det värsta men fick tillbaka min vän.  Lilla söta Indi var precis den gamla goa knasbollen som han alltid har varit.
Jag hoppas att det får vara såhär länge nu. Det finns inte många jag trivs bättre med än med honom.



I'm one of a kind

Alltså ... JOOOO jag är speciell.
Alla människor är speciella på sitt sätt.. Och ni som inte fattar det, shit vad jag tycker synd om er. Vad har ni i huvudet? Väx upp.
Jag sa aldrig att jag var bättre än alla andra och jag sa inte att jag var sämre. Lär er läsa!
Läs innan ni kommenterar så slipper ni skämma ut er.

Jag är min unika person, jag är inte alls som alla andra, jag kommer aldrig att bli.

Ni som lackade passar tydligen in på den typiska humorbefriade svensken, eftersom ni reagerade som ni gjorde. Då fick jag det bevisat att det verkligen är sant, too bad. Jag hade hoppats på bättre av svenska folket.

Att vara svensk och att känna sej svensk är fan inte samma sak

Tugga och svälj




Hämta ut paket imorgon

Tur att jag kollade öppettider innan jag gick hemifrån.
Posten är stängd idag så får hämta mitt lilla paket imorgon istället.


Söndag

Hej

Idag har jag fullt schema. Det är inte helt ovanligt i och för sej.

 

Jag har precis vaknat och strax ska jag slänga i mej lite frukost och sen gå och hämta ut ett av dom viktigaste paketen i mitt liv! It's gonna be awesome!

Sen ska jag kanske trippa förbi solariet.

Vi hörs sen


Har inga bilder på mej som brunett så det fick bli en blond


Vad har stuumpan runt halsen?



Jag bytte ut "tro-hopp-kärlek" mot 1 norsk krone. Jag har ingen tro, jag trodde att jag hade det men allt står still. Jag har tappat meningen med att hoppas och kärlek är ett ord som för länge sen tappat sin innebörd. Människor glömde för länge sen att uppskatta och bevara det kärlek egentligen är så nu är det ett smutsigt ord man slänger runt omkring sej utan att fatta effekter och konsekvenser av det.
Jag bytte bort det mot en symbol för mitt ursprung.

Jag vet inte om jag någonsin kommer känna mej hemma här. Landet är vackert. Skog, vatten, fina städer och välbevard landsbygd. Men människorna är helt sönderknullade.
Så jävla länge har jag trott att det har varit något fel på mej. Jag har ställt mej frågorna så jävla många gånger Vad gör jag fel? Varför gillar ingen mej? Varför är jag så jävla annorlunda? Varför får jag aldrig känna mej älskad?
Plötsligt stod svaret framför mej.
Jag är inte perfekt, jag kommer aldrig att bli men jag är inte så jävla hemsk som jag alltid har trott.

Svenska folket är däremot helt förstörda av samhällets ytliga ideal.
Stockholmarna i all ära, ni är fanimej inte kloka i huvudet någonstans!

Jag må vara född här,
jag må ha en del av min familj här,
jag må snacka på samma sätt som er,
jag må dricka samma sorts sprit som er,
men jag kommer fan aldrig bli som er.

Den typiska Stockholmsbruden hänger på facebook hela tiden, för att säkerställa att hon inte missat något. Hon har en blogg där hon skriver allt skit hon kan komma på, hon döljer sitt riktiga jag med en fasad, säger att hon älskar alla, gör saker som hon inte vill eller som inte riktigt liknar sej med hennes personlighet.. bara för att!
Hon är rätt dum i huvudet ärligt talat, hon vet inte vad hon vill med sin framtid, hon säger bara att hon vill ha kul.
Kul har hon genom att söka sej till vissa människor, trycka bort resten och skrika ut hur KUL hon har.
Hon är fejk på minst ett sett men det spelar ju ingen roll, bara man har kul. Hon påstår att hon bryr sej om människor men i själva verket är hon bara dragen till folks smärta för att det är intressant, inte för att hon vill hjälpa någon. Hon super taskigt och älskar uppmärksamhet, dock vägrar hon erkänna det.. givetvis. När det inte finns något trist brudprogram på tv spenderar hon tiden med att snacka mängder av skit om andra människor med sina så kallade kompisar.
Hon försöker bli någon men om några år kommer hon inse hur korkad hon var.. några år senare kommer hon inse att hon fortfarande inte blivit ett dugg smartare.
Hon kommer se hur alla hon tryckte bort blir framgångsrika och ser ner på henne där och fullständigt slutar upp i taskig alkohol och tårar.

Den typiska Stockholmskillen hänger på facebook hela tiden. Han har den nyaste mobilen, så nu kan han checka facebook vart han än är och det är ju bara sååååå coolt. Han skryter gärna om hur många tjejer han drar över och han har halvtaskiga betyg i skolan, om han går i skolan. Han jobbar på något halvtaskigt jobb och har egentligen ingen direkt personlighet, faktum är att han är rätt torr. På helgerna drar han fram flarran, drar ut, letar ragg och har han tur får han med sej ett gäng hem. Hamnar han i konflikt sticker han huvudet i sanden och drar ine gärna upp det igen förrän vinden blåst förbi. Han är precis lika falsk som tjejerna han umgås med, dock på ett helt annat sätt. Han har svårt att visa känslor och är sällan ärlig med vad han tycker och tänker, han hänger mest bara med. Han är noga med att försöka ta centrumplatsen och briljera med antal brudar han har runt sej. Självklart är ölburken med hela sommaren. Han skryter sen om hur nice sommaren har varit. Egentligen har han suttit inomhus, spelat löjliga onlinespel och kommer tillbaka till hösten rätt vit. Han växer upp fysiskt, men i psyket är han samma lilla pojke. Han knullar runt, har ett taskigt jobb, tror att han är något och så småning om mognar han lite hittar en tjej som han, halvt motvilligt, skaffar en unge med. Går det åt helvete tar han gärna flaskan före allt annat.

Jag säger inte att Normän skulle vara bättre, inte ett skit för det vet jag ingenting om.
Jag konstaterar bara att jag aldrig kommer känna mej hemma i den här stilen.

Vänner som drar när dom har lust, folk som lovar att höra av sej men som känner sej för viktiga för att göra det, killar som säger att dom älskar en men har en annan vid sidan om, kompisar som säger att man ska vara vänner för alltid men som man senare kan höra stå och säga hur mycket dom vill bli av med en.

Det är sjukt! Fullständigt sjukt! Hur orkar ni bete er så?
Hur orkar ni vara så falska?

Hur orkar ni vara sämre än dom ni inte tycker om och tydligen måste snacka skit om?

Sverige är underbart men svenskar kan dra åt helvete

You broke it, once again




Varför säger du att du hatar att se människor gråta, lida, må dåligt
när du själv är orsaken till så jävla många tårar?



Stuumpan älskar just nu...



Helt underbara strumpor från Cubus. (69 kronor)

Shopping

Igår var jag och fixade ett mycket viktigt ärende.. Sjävlklart fanns det tid för lite shopping innan jobbet

 









♣ Kofta - Cubus - 499 kronor
♣ Rosa halsduk - Cubus - 99 kronor
♣ Svart pullover - SALT - 199 kronor
♣ Nitarmband - Glitter - 119 kronor
♣ Rött armband - Glitter - 119 kronor
♣ Ögonpenna - Make up store - 149 kronor
♣ Jeans - New Yorker - 99 kronor (ord.pris 319 kronor)
♣ Blåa trosor - New Yorker - 69 kronor
♣ Röda trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Rosa hoodie - New Yorker - 269 kronor


Det var ingen beredd på...

Hade ni kunnat gissa det här?


Jag har väl inga problem med alkoholen

Fan jag blir smått deppig när jag tänker på att lovet snart är slut! Jag har verkligen inte gjort ett skit, bara jobbat!
Måndag, onsdag, torsdag och fredag!
Fy fan vad det känns värdelöst nu. Speciellt när chefen har skurit ner på mina pass efter lovet. Då hade jag ju lika gärna kunnat jobba som vanligt bara. Ska man ändå få samma lön spelar det ju ingen roll att jag precis jobbade bort alla mina sovtimmar.

Vad som känns nästan lika sjukt är att jag har varit nykter hela helgen, tro mej jag har törstat efter sprit men ändå har jag suttit hemma. Det känns jävligt främmande.
Jag vet att det låter som att jag har alkoholproblem, jag börjar faktiskt fundera över om jag börjar glida in på någon sån bana.
Jag menar inte att jag är alkoholist, jag har bara lite svårt att motstå dricka som gör mej glad, det är allt.  I hårda tider som dessa är det jävligt lätt, nästan lite för lätt, att ta den vägen.

Nu måste jag hur som helst vänta en vecka med att öppna nästa flarra. Fysiskt kanske det inte är helt fel.

*suck*


Halloween

På lördagen var det Halloween  Jag är inget fan av högtider och firande men halloween är en grej jag gillar. Jag hatar bus eller godis, med tanke på vad elaka barn kan vara, men jag älskar att klä ut mej! Finns det dessutom alkohol med är det skrivet i sten att kvällen blir bra! Blev min halloweenkväll bra? OM DEN BLEV.

Jag började min kväll med att jobba till 22.30. Vi har ett fjortisgäng som brukar dyka upp ett antal gånger varje dag, denna kväll var inget undantag. 2 av tjejerna i "gänget" var utklädda till bunnys. Jag log, ärligt talat, för mej själv när dom kom in. Minderåriga, varför överdriva?
Jag log av tanken på att jag var bunny förra året, och visst fan var jag minderårig då!
Däremot var jag inte riktigt lika naken som dom. Det var en cm ifrån att se mycket, mycket mer än vad en söt liten flicka borde visa ute bland folk. Överspacklad och med så otroligt lite tyg tyckte jag att det stod smått slampa ovanför deras öron. Men men.

I år var jag katt. A black cat.

Eftersom klockan var så mycket blev det Lobby, gjorde jag succe? Om jag gjorde, as always















Det sägs att bilder säger mer än 1000 ord. Vad säger då dessa bilder er?
Mej säger dom flera saker, framför allt att ni förmodligen tänker; Jävla slampa efter varje bild .

Då har ni nog missat dom 1000 orden som bilderna egentligen säger. Jag hade en sjuuuuukt kul kväll.



Shopping

Jag kom hem från Rom mitt i natten, natten till torsdagen. Jag hade precis fått lön och kände ett sug efter att göra av med lite pengar. Av någon anledning drogs jag på fredagen till Kista.

















♣ Bh - New Yorker - 139 kronor
♣ Röda trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Rosa trosor - New Yorker - 69 kronor
♣ Röda trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Svart väst - New Yorker - 199 kronor (ord. pris 379 kronor)
♣ Vit topp - New Yorker - 99 kronor
♣ Örhängen - Glitter- 89.90 kronor
♣ Tofsar - Glitter - 17.90 kronor
♣ Halsduk - Glitter - 199 kronor
♣ Spetshandskar - Glitter - 89.90 kronor
♣ Dubbelring - Glitter - 139 kronor
♣ Ugglahalsband - Glitter - 69.90 kronor
♣ Leopardhalband - Glitter - 99.90 kronor
♣ Silverarmband - Glitter - 79.90 kronor
♣ Flätat armband - Glitter - 99.90 kronor



Shoppingen från Rom

Bara några timmar innan vi skulle åka hem, låg alla och sov i lobbyn- bakis och äckliga.
Själv slapp jag ju det tillstånde så jag tog mej friheten att kolla Roms shopping. Ärligt talat vet jag inte vad som var sämst, utelivet eller shoppingen.

Men jag fick i alla fall med mej en del värdefulla grejer hem





Ni vet vilket värde alkohol har för mej, min enda riktiga vän här i livet, det har inte svikit mej en enda gång. Alkhohol och mysiga kläder och mit lov var fullbordat. Hallelulja

Rom 2010

Ni ville se lite bilder från Rom, så lägger upp några nu. Vi tog sjukt mycket bilder så klart jag inte lägger upp alla. Men här kommer några i alla fall



 Min älskade halvlitersburk. Hade inte städerskan tagit den hade jag haft den nu!























 





Som sagt, jag har ju hur mycket bilder som helst men jag kan inte lägga upp alla. Det orkar ni ändå inte se

Jag plockade ut ett antal bilder som ger en bild av resan i helhet. Det vi gjorde var i alla fall att åka dit för att plugga i grupper. Alla grupper hade olika områden som man skulle ut och kolla runt i. Min grupp hade Garbatella. När vi var där kollade vi runt, intervjuade folk, käkade på olika ställen, checkade kulturen o.s.v. Nu när vi är hemma igen ska vi jämföra det hela med vårat område här i Stockholm, som är Gröndal.

 

När vi inte pluggade var det supande, givetvis. Sista kvällen skulle alla ut och klubba. Jag hände inte på och det fanns en bra anledning till det. Jag och några hade varit ute kvällen innan och då hade jag fått bevis på att Rom inte har något som helst uteliv. Folket som drog ut verkade hitta något tillslut, men hur kul det var tror jag att dom överdriver lite. Klart man inte berättar att man vandrade runt i över 2 timmar för att hitta en klubb, hade ni gjort det?

Knappast.

Jag var i alla fall kvar hemma, vad jag gjorde kommer jag inte ens ihåg .

Det var i alla fall 4 dagar som var helt okej. Vi vandrade runt mycket, käket var helt värdelöst. En av dagarna fick jag dessutom ingen mat. Jag fick förrätten men inget mer. Hotellet var rätt uffigt och vädret var sådär. Slutligen är det nog en av veckorna med minst sömn på jävligt länge. På 4 dagar tror jag att jag sov typ 15 timmar, yes jag var trött när jag kom hem.

På planet hem försökte jag plugga lite teori, det satt en tant bredvid mej som snackade med mej och en tjej från klassen mer eller mindre hela tiden, det var irriteande tillslut. Sen raggade vi lite på den manliga flygvärdinnan också. Han fattade ingenting men hans manliga flygvärdinnekompis verkade tycka att det var kul.. Själv var jag så fruktansvärt drogad att jag inte fattade ett skit.

SÖMN stod det stooooort i huvudet när man kom hem.

Resan var helt okej. Jag var ju inte ett dugg taggade, som ni vet. Bortsett från vissa saker så blev den lite bättre än jag hade tänkt mej.


Back in the game

Hej

Tomt på inlägg på sista tiden, jag vet! Jag har tänkt uppdatera varje dag, men sen försvann internet. Så vad gör man?

 

Höstlovet är snart slut och jag kan ärligt säga att jag inte har gjort ett skit. Jag har jobbat måndag, onsdag, torsdag och ikväll fredag. Jag har bara jobbat långa pass så jag har knappt varit hemma och sovit ens.

Jag har i alla fall fixat tillfälligt internet nu, så jag ska försöka få iväg några inlägg innan jag deckar.


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0