Klänningen från Nelly

I paket från Nelly låg inte bara ett par skitsnygga skor, en klänning följde med också. Jag visade upp tidigare att jag funderade på att beställa den, eftersom jag har den i vitt visste jag att den skulle vara snygg på. Det var bara ett litet problem.. jag tänkte inte på att jag styrketränat rätt många timmar i veckan dom senaste veckorna, så jag borde provat min vita innan jag beställde. Nu är jag osäker på om jag ska skicka tillbaka klänningen. Jag har fått så bred rygg att det var mission impossible att få upp blixtlåset. Det gick efter att jag dragit så mycket att fingrarna sved, och så ska det ju inte vara. Typsikt!
Man får välja klänning eller träning helt enkelt. Samtidigt är den ju snygg men jag vette tusan om jag köper ett plagg som tar mej en timme att få på mej för 399 kronor.





♣ Klänning - Nelly - 399 kronor


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Nathalie

Den är supersöt på dig, men det är alla kläder på dig om jag får påpeka :)

Men om det är så at klänningen är för svår att få på så tycker jag att du borde skicka tbx den och beställa en annan storlek.



Puss

2011-11-07 @ 14:06:22

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0