Hantverkarvideo från 2009

Nu tänkte jag avsluta min söndag med ett klipp. Yeey säger alla i kör.
Jag såg att flera märkte att jag hade lite problem med klippet. Sanningen är att jag hade en låt med, men Youtube ville inte alls ha med den. Jag fick göra om allt 2 gånger och testade med 2 andra låtar, vilket resulterade i att det tog en satans tid.

Efter mycket om och med fick jag ge upp och här är klippet utan musik. Lite tråkigt, men så får det bli när det finns något som kallas upphovsrätt. Klippet är rätt kul ändå, till och med jag skrattade.. i alla fall under större delen av andra tagningen.  För att få till det sista roliga måste man nog se klippet två gånger och lägga ihop det jag säger, för det blir verkligen så himla idiotiskt allting. Kul, men helt fel.

Det här klippet är i alla fall från 2009 när jag började feja i mitt rum. Jag har precis gett mej på att bygga ihop mina filmhyllor och nu ska ni få följa hur det går. Issa har gett sej på något som borde vara lätt, men som vanligt i hennes värld blir inte mycket som hon har tänkt sej. 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0