Lördag

Igår körde jag all in. Först var jag och min före detta kollega Nina, på alkishaket och förkrökade och lite senare kom hennes syrra. Vi började tidigt så att vi verkligen skulle få en lång kväll och det kan jag lova att det blev.

Vid typ 21.30 åkte vi mot stan och mötte upp Linnea, Ninas kompis och hennes typ snubbe. Tanken var att förkröka mer men istället hamnade vi på Ojojoj. Vi stannade där hela kvällen och jag träffade 4 supersköna tejer. Tråkigt nog bor dom i Borås, jävligt synd för sånna tjejer träffar man int evarje dag.
När det stängde skulle vi egentligen vidare på efterfest på Lobby, men det visade sej att vi var lite för många för att dom som vi skulle dit med skulle vilja betala alla drinkar så istället gick vi mot en lägenhet där det tydligen skulle vara efterfest. Sen spårade allting lite och det slutade med att jag, Nina och Linnea är i en lägenhet där hennes kille och hans kompisar är.
Jag minns att jag hälsade på killarna och när jag hälsade på en av dom minns jag att jag tänkte: wow vi kommer knulla ikväll.
Damn vad snygg han var, han slog många rekord måste jag säga.

Efter några timmar där åkte vi vidare till Linnea. Där inledde jag och Nina en packt att vi skulle ha sex med killarna som var mej, inte Linneas kille men dom 2 andra. Jag vet inte hur det gick för Nina men jag vet hur det gick för mej.
Plötsligt var klockan 9.30 på morgonen och den hann bli mer innan jag somnade. Jag sov några timmar och sen åkte jag hem. Sen dess har tiden gått rätt långsamt och jag har varit svintrött hela dagen. Lyckligtvis har jag i alla fall sovit en timme så nu kan jag hålla mej vaken... förhoppningsvis inte för vaken.



En bild från en annan galen kväll


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: IS

Du är så sjukt snygg! Önskar jag hade din kropp <3

2011-11-06 @ 19:08:56

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0