Bio med Mister Indi

Nu när jag ändå sitter vaken kan jag lika gärna berätta om min lördag.

Först och främst vaknade jag 13.00 av att Indi sms:ade mej. Upp och hoppa, huvudvärk och en schysst baksmälla, men jag gjort mej i ordning och sen åkte jag till stan för att träffa Indi. Först gick vi och köpte biobiljetter och sen gick vi till Donken. Jag hade inte ätit något så det satt rätt bra med en hamburgare. . Efter Donken gick vi till Hemköp och fixade mitt himla naturgodis. Glad var jag men det tror jag inte att Indi var  Jasg var rätt jobbig. Men men, jag fick i alla fall mitt godis och på grund av det kom vi lite sent till bion. Hehe.

Det blev Gränsen i alla fall. Himla bra film . Den hadlar typ om Sverige under andra världskriget, även om jag inte riktigt tror att det var så som filmen visar. Filmen var i alla fall sjukt bra! Rekommenderar den, men var beredd på några äckliga scener om ni vill se den. 
Självklart ska ni se den!
Men som sagt, håll händerna nära ögonen. 

 

Om min klänningSjävklart kan jag göra det .  Jag har faktiskt tänkt att jag ska göra det men sen blev jag ju av med kameran. Den senaste dagen har gått åt till att fundera över hur jag ska göra för att fixa en ny så snabbt, billigt och enkelt som möjligt.

Jag lovar att fixa en bild på hur den ser ut på INNAN den försvinner från Nelly

Jag och Marre har stora planer på G

Hej

Klockan är 03.00 och jag har fortfarande inte somnat! It sucks!
Jag är hyfsat trött, men inte tillräckligt för att somna.

Jag tror att det är min kära vän Marres fel. Vi har stora planer på gång och planerna gör mej alldeles flummig. Det är inte första natten på sista tiden, som jag går och lägger mej och det bubblar i magen och sen ligger jag där i mörkret och storflinar för mej själv. Jävla tur att det är mörkt och att jag ligger för mej själv. Ingen hade överlevt att se det.

Jag hoppas att allt går som det ska  Mer info kommer lååångt senare när jag vet om våra planer kommer slå in. Det känns himla dumt att sitta och skriva om hur bra allt kommer bli nu, och sen blir det inte av.
Nej .. jag väntar med det


The perfect couple.. haha


Min fredag

Hej

Klockan har paserat 00.00 och det är söndag. Det är otroligt deppigt här hemma just nu. Jag vet inte om det beror på min förlorade kamera, den här äckliga månadens alla utgifter eller att det redan är söndag! Det är troligtvis en mix av dom 3 tillsammans med att jag skulle behöva lite manligt sällskap. *Suck*

Inget är som jag vill just nu!

Jag tänkte i alla fall dra igenom fredagen lite snabbt. Först var jag i skolan, sen tog jag en snabb tripp till solariet.. den snabba trippen blev dock längre än tänkt och när jag var klar var jag minst sagt röd!
När jag började resan hemåt var klockan redan 17.00 och jag och Marre skulle träffas i Fridhemsplan 19.00. Det gick inte så himla bra, kan jag säga. Vi hann i alla fall sitta och snacka en stund på Dovas, vi drack några cider och sen gick vi och mötte upp några för att fira någons födelsedag.

Efter det drog jag, Marre och Jennifer vidare till Lobby. Det var rätt trist drag den här kvällen... eller så var det jag som inte var helt taggad. Efter några timmar tappade dom sitt partymood och ville gå. Jag kände mej inte riktigt redo för att gå så hör och häpna! Jag stannade kvar på Lobby ensam.. eller tja, ensam var jag väl inte. Det var fullt med folk.

Jag minglade runt som vanligt, träffade gott om sköna människor och visst roligare har jag haft men det var helt okej.

Kvällen förstördes dock mer och mer hela tiden. Först kom en kille och visade en nakenbild på Kissie, av någon anledning lackade jag, vill säga blev grymt äcklad och hade ingen lust att se den. Sen fick jag syn på självaste Kissie. Då sjönk kvällen ännu mer.
Men det hade varit kul att se henne vara sådär populär som hon verkar vara i bloggen, men ärligt talat satt hon i en soffa med en kompis och posade för sej själv. Hon satt där och ingen brydde sej om henne. Knappt några såg henne.

Tydligen var Kenza där också. Jag träffade henne inte den här gången men jag vet att hon var där. Kul Kissie och Kenza på ett och samma ställe.
Och sen lilla stuumpan också. Underbar blandning.

Min fredagkväll får verkligen inte högsta betyg.. tvärt om.
Nästan inga snygga killar, dåligt drag, jobbiga människor och värst av allt - jag hade en jävligt dålig fylla.

Hoppas det blir bättre nästa gång.


Partybild från Vain

NOOOOOOOOOOO

Igår försvann min kamera! Fan fan fan!


Okej.. det blir ont om bilder ett tag fram över, jävlar vad pissed jag är!

Träningsschema
Ett brev till min förlorade ängel

Jag läste precis igenom mitt förra inlägg.. Det är deppigt men det är så jag känner.

Jag har en vän, hon är hur söt som helst en ängel på jorden. Hon har ett hjärta av guld och totalt omöjlig att ogilla. Läser hon det inlägget tror jag att hon kommer känna en liten kniv i magen.

Om du vet vem jag syftar på, om du läser inlägget. Då vill jag att du ska veta att jag skrattade men det var med tårarna i halsen. Jag är glad för din skull, jag säger det med handen på hjärtat men när du inte ser gråter jag för jag vet exakt vad det innebär för mej.

Han får en ängel och jag förlorar en. Det är så det är.

Känner du att det inlägget svider kan jag bara säga att den kniven gick rakt genom min kropp, men jag skrattade bort den tills du vände dej om. När du vände dej om slet jag ut kniven och kände den extrema smärtan. Jag visade inte hur ont det gjorde och det kommer jag aldrig att göra.

Jag vill att du ska veta att jag är glad för din skull, att jag önskar dej all lycka och att jag finns där du lämnade mej sist..


Min hjärna i en enda röra

Vet ni vad, jag är trött på att försöka tillfredställa alla människor. Vad jag än gör, hur jag än gör det går det alltid åt helvete förr eller senare. Jag gör så gott jag kan. Jag sitter på min lilla fritid och kämpar skiten ur mej för att hjälpa människor.
Jag säger inte att det är synd om mej, jag valde det själv. Det är en av meningarna med mitt liv- att få hjälpa människor.
Men att hjälpa människor är inte alltid en dans på röda rosor, det ligger mycket svart i jobbet och det är fruktansvärt jobbigt och frustrerande stundvis. Trots det älskar jag det och vill göra det. Dom största problemen finns inte i att hjälpa dom jag hjälper, problemen ligger hos dom som sätter käppar i hjulen för mej hela tiden.

Någon vill att jag ska misslyckas, någon hatar mej.. många hatar mej.

Jasg känner mer mer och mer tillbakadragen. Jag har alltid varit social, kämpat för att bli omtyckt. Nu trivs jag bättre med att ta bilen till gymmet, slippa sitta bland folk på bussen. Jag sitter hellre i bilen och lyssnar på min musik. Jag gymmar helst på kvällen för då slipper jag gymma bland folk. Jag åker hem och jag njuter av att äta mitt naturgodis och titta på ändlöst många avsnitt av Sex and the city. Jag har inte längre några problem med att gå ensam i skolan, jag skulle till och med kunna tänka mej att käka ensam i matsalen.
Så trött är jag på människor som sätter käppar i hjulen för mej hela tiden. Om det inte finns några människor runt om mej kan ingen stoppa mej.

Jag funderar hela tiden på vad det här handlar om egentligen.

Är det min rädsla för att falla för en kille?
Är det min kamp att hitta äkta vänner?
Är det onda människor som kommenterar i bloggen?
Är det alla hjälplösa människor som jag kämpar för?

Jag vet inte. Det snurrar i hela skallen. Ena stunden flyger jag av lycka, andra stunden sitter jag och slänger ut tusentals kronor på tröstshopping på internet.

Jag vet inte längre vad jag håller på med, jag har tappat greppet totalt.

Men det finns några saker jag vet.

Jag har alltid sagt att jag bara har tillfälliga vänner, att jag aldrig får ha vänner som stannar länge. Varje gång jag får en ny vän försöker jag bevisa för mej själv att det är fel men fuck it! Det stämmer varje gång. Vad är det för fel på mej? Varför flyr alla?
Det kanske är såhär jag borde fortsätta mitt liv. Gömma mej i bilen och åka till gymmet när det är tomt, glo på Sex and the city och prata med människor på internet, där ingen varken ser eller hör mej. Det känns tragiskt..

Jag hatar det faktum att mina vänner dessutom går och skaffar pojkvänner. Inte bara 1 utan hela 4 stycken har nu dissat mej, inte bara 1 gång utan flera- för att vara med sina killar. Jag tänker inte blama dom, jag vet hur det är att vara nykär.
Men jag hade verkligen hoppats på bättre från dom, i alla fall 3 av dom. Den 4:e har alltid haft sitt hörhållande så.. Men det är inte precis sällan jag känner att hon och jag fan inte är vänner. Vi är .. någonting.. som träffas ibland. Riktiga vänner beter sej inte så.

Jag försöker vara en god vän, jag försöker finnas där dygnet runt när jag behövs, jag försöker ställa upp, jag försöker tillfredställa, jag försöker vara den där vännen dom vill ha, jag försöker, försöker , försöker.
Men vet ni vad. Jag är så himla trött på det.
Jag har inte kämpat för att bli dissad av en snubbjävel. Jag vet hur dom är, förr eller senare tar det slut i alla fall. Välkommen till 2000-talet. Det finns, men dom är inte många - dom som håller ihop hela livet från 18-års ålder. Jag tror inte riktigt på det där och jag har mina argument för det. Bortsett från det har jag gjort misstaget själv. Jag var mycket med min pojkvän och relationerna till vännerna blev sämre, jag försökte parera men jag kan lova hela världen att jag gör ALDRIG om det misstaget igen.

En riktig vän tar lång, lång tid att hitta och att komma riktigt nära. Aldrig mer ska en snubbe få förstöra det för mej. Jag hade hoppats på att mina vänner skulle följa det men nej.. dom försvinner en efter en och kvar står jag. Det låter som att jag är avundsjuk men tvärt om. Ibland känner jag raka motsatsen. När jag går och lägger mej på kvällen kan jag ibland tänka: Stackars henne som har kille nu kan hon inte göra det, det , det , det ,det ,det och det... men guess what! Jag gör vad fan jag vill.

Jag är trött på människor, jag vet inte vad det är eller varför. Jag kanske känner mej helt lämnad. Kanske blev jag sårad innerst inne när jag ser att jag är så himla lite värd. Jag är så jävla lite värd att mina vänner kan känna mej i flera år, veta hur jag är utantill och fullständigt lämna mej för en kille. I guess it broke my heartTitta in i den söta tjejens ögon.

Hur blev hon så hatad?
Hur blev hon så ensam?
Hur kan man dissa henne så lätt?

Dille... igen

Jag har fått dille på en kille som jag snckade med en gång och aldrig riktigt täkte på igen... förrän nu när han har skaffat tjej.. What is wrong with me?


Paket från Nelly

När jag kom hem från jobbet väntade nästa överraskningEtt paket från Nelly  Det var skönt att det fick plats i brevlådan, så slapp jag gå och hämta ut det.

                               ♣ Klänning - Nelly - 499 kronor
                                 ♣ Scarf - Nelly - 69 kronor

Nya boots

Det var nog inte många som hann se det förra inlägget innan det här kom men det spelar ingen roll. Efter jobbet var jag jättesur och var tvungen att pigga upp mej lite, så jag gick raka vägen till skoaffären!

Believe me, that helped!                                 ♣ Boots - Din Sko - 499 kronor

Pallar inte mitt jobb längre

Nu sitter jag hemma och ugglar i min soffa . Det känns riktigt skönt att få en helkväll hemma. Der händer inte ofta. Idag har det varit fullt upp och jag hann inte med allt jag hade tänkt mej, men men så blir det ibland.

Idag har jag varit på riktigt bra humör, jag vet inte varför för inget bra har hänt men jag har varit glad ändå .. tja tills jag kom till jobbet. Idag var jag färdigt för att säga upp mej. Jag kämpar ett tag till, sen får vi se vart jag tar vägen. Jag känner mej stuck för jag behöver ett jobb med livlig miljö, och tyvärr är det nog Donken som är  bäst.. jag får se vad jag gör. Det var en helvetesdag på jobbet i alla fall.

Såå... efter jobbet bestämde jag mej för att köpa...

To be continue

Torsdag

Hej

Idag är det fullt upp från nu till sent ikväll. Jag kommer troligtvis inte hinna blogga.

Först ska jag vara i skolan och vara duktig. Sen ska jag till Stockholms universitet och sen blir det jobb.
Efter jobbet kanske jag ska ta en tripp till solariet och sen blir det hem och sova.

Ha en bra dag


Gömmer mej för känslor jag inte kan känna

Jag brukar alltid framstå som tuff och orädd, men det finns en sak jag är rädd för, livrädd.
Jag är livrädd för att bli kär.
Jag gömmer mej för känslan hela tiden.

Men jag har funderat på en sak.
Hur kan en person utan hjärta bli kär?
En person som jag borde inte vara rädd för det.
Men det är jag.


Min onsdag

Nu är jag hemma efter en lång dag

Jag började dagen med en timmes promenad, creds till mej hallå!  
Efter det tog jag en lång frukost och gjorde mej i ordning och sen stack jag till plugget. Efter skolan satt jag kvar och jobbade över! Ännu mer creds till lilla mej!

Sen åkte jag till stan och träffade Sofia  Det var ingen direkt prestation men lite creds till mej ändå

Vi gick till vårat vanliga fik och käkade. Skoja inte vad hungrig jag var! Min frukost höll sej bra men inte sååå länge.

Det blev en hälsotallrik för mej  Jäkligt fånigt namn, men det är gott!


När Sofia var på toaletten passade jag på att köpa en minibrownie för 10 spänn, tyckte jag förtjänade det.

Efter min lilla date med Sodia åkte jag och gymmade. Nu har jag precis kommit hem och funderar på att pressa upp ögonlocken för några avsnitt av Sex and the city  ... eller ska man gå och lägga sej? hmm


Träningsschema
Good news, finally!

Hej

Nu sitter jag i skolan och försöker fixa allt plugg jag strunade i igår för Sex and the city.

Jag fick nyss lite good news och det var verkligen på tiden att det hände något bra!

Jag har i några månader, tänkt försöka åka till Kos för att på en bar hela sommaren. Min kompis var där förra sommaren och sa att det var riktigt kul. I sommar ska hon tillbaka igen och jag vill följa med mer än något annat. Tyvärr har allt gått emot mej. Det är otroligt många som vill dit och dessutom vill många som var där förra året tillbaka. Dom som var där förra året har självklart förtur och jag började bli mer eller mindre säker på att jag inte skulle få åka.

Nu försöker jag planera sommaren på annat sätt och det känns riktigt surt. Alla har redan alla möjliga planer och det ser ut som att min sommar kommer bli riktigt tråkig. Jag skickade i alla fall en ansökan till baren, jag menar om jag inte skickar en ansökan har jag ju verkligen ingen chans. Jag skickade in min ansökan igår och redan idag hade jag fått svar på den i form av ett mail.
Klar du ska få komma på intrevju, stod det.
Jävlar vad glad jag blev!

Jag vet att man inte ska ropa hej än, men det känns så jävla bra att redan ha fått ett svar och att man blir lovad en intrevju.

Det saknas bara att intrevjun inte blir av nu. Det skulle inte förvåna mej om min vanliga otur fixade till det men just för stunden känner jag ett riktigt lyckorus.

På två sekunder bestämde jag mej för att fixa skolan så jävla bra jag bara kan! Jag ska komma hit varje dag och slava för att få bra betyg. Jag ska träna som en tok och varför inte lägga alkoholen på hyllan?

Jag vet att det inte är något jag kommer hålla men just för stunden är jag så himla glad!

Please jag ber till alla andar som eventuellt finns, låt mej få åka på den här resan!


Sex and the city VS plugg

Det blev inge plugg idag. Jag förstår inte hur jag kan vara så himla dålig  Imorgon ska jag fråga min lärare om några papper som jag redan har fått 3 gånger. Han kommer bli galen på mej. Inte alls kul egentligen.

Just nu försöker jag pigga upp min ångest med te och sex and the city. Mitt hår, mina ben och mitt ansikte är i alla fall lena så det känns hyfsat bra i alla fall


Just a crazy part of me


Istället för onödiga kalorier...

Jag skippade ölen. Jag känner att det verkligen är åt fel håll på precis alla sätt just nu.

Istället tog jag en låååång dusch, smetade jag in ansikten med ansiktsmask, fyllde håret med hårinpackning och fixade morgondagens planer med min vän, Sofia  Så mycket bättre än massa toma kalorier.Nu ska jag försöka fixa lite plugg innan jag drar mej tillbaka och roar mej med Sex and the city

Herre på täppan


Mot gymmet

Nu ska jag rulla iväg till gymmet  Yes, jag försöker tycka att det ska bli kul, men egentligen drar jag mej för att åka dit.
Men det känns som att det är dags för mej att kämpa mej upp ur soffan och åka dit.

Efter gymmet kanske jag ska ta en öl med Hanna på vårat alkishak. En del av mej vill gärna ha lite alkohol medan en del säger att jag åker till gymmet för att gå ner i vikt och jag ska inte förstöra det med alkohol efteråt. Jag får se hur jag gör.

Blir det ingen öl blir det Sex and the city . Något plugg kan jag meddela att jag inte har fixat, men jag förtjänar en belöning ändå.


Videoblogg


Don't trust the eyes
Do you think I can lie?

Som ett ovetande barn

Som ett barn är världen innanför skolans murar, världen utanför vet man ingenting om och den är för stor för att man ska vilja ta reda på något.

Så var det i alla fall när jag var ett barn. Jag saknar den tiden.

Dagens outfit

Idag var vi igång med fotandet igen. Det är faktiskt kul att få vara med på bild när någon annan tar fotot, för en gång skull♥ Puss och kram jeans - Gul&Blå
♥ Vitt linne - H&M
♥ Bolero - Gina
♥ Kofta - Mango
♥ Ring - Style by tyra
♥ Väst - Skinnaffär
♥ Uggs - Bianco
♥ Jacka - Intersport
♥ Väska - DeichmannMusik

Det finns en kille jag alltid kommer tänka på när jag hör den här låten.. satan så irriterande


Dagens planer

Idag är det tisdag

Om ett tag är jag klar i skolan för idag

När skolan är slut ska jag först hem till mamma, sen pappa, sen plugga lite och sen ska jag iväg till gymmet ikväll. Efter det blir det nog en kopp te med Hanna och sen kommer troligtvis sängen se himla lockande ut.
Rinkebysvenska

Nu sitter jag i skolan. Jag kom verkligen, verkligen försent idag. Jag har 3 lektioner och jag kom till den sista. Jag förtjänar ett pris!

Just nu sitter jag och skriver ett arbete om rinkebysvenska. Jag tänkte dela med mej av lite kul upptäckter. 

 • Bängen = Polisen 
 • Haigwan(hi-1) = Odjur 
 • Jonatan = spring pojke 
 • Kelbo = hund 
 • Memets = Bröst 
 • Orozbo = Hora 
 • På skottet(ai tiro) = Snabbt 
 • Shuno = Snubbe 
 • Taitisch = trend nisse/ rikemans barn 
 • Araba = Bil 
 • Aguer jäck =blå tira/infekterat öga 
 • Back = Kolla 
 • Beckna = Sälja

Jag känner att jag ligger efter lite

Jag har också frått fram att man kanske tänker göra rinkebysvenskan till ett språk, då slipper invandrare lära sej svenska... Vad är det för jävla skämt? 


 
Tisdag

Godmorgon godmorgon

Jag är uppe med tuppen och ska ta mej till skolan. Engelska första lektionen, sen psykologi och sist men inte minst svenska. Underbara dag! Jag älskar tisdagar. Dom är korta och bra, och oftas är jag ledig från jobbet så jag har massa fritid.

Idag ska jag försöka kirra lite plugg, sen blir det gym och är jag riktigt duktig ska jag belöna mej själv med några timmar tillsammans med Sex and the city. Awesome!  


Ha en bra dag alla


Just tell me the truth

Hörru mister... Hur mycket skit snackar du egentligen?

Jag planerar inte att bli sårad


Jag vandrar mot sängen

Okej.. nej nu är det dags att sova. Ögonen siver, på riktigt! Fan så obehagligt.

Hoppas ni gillar uppdateringen i alla fall.

Godnatt


Gaaangstaah.. I move you move ;)


Alltså... GAAAANGSTAAH.. Vi får nog göra ett nytt försök imorgon

Dagens outfit

Tänke köra en outfit. Jag har fått klagomål på att det går för lång tid mellan mina outfits, att jag hinner byta utseende totalt mellan dom. Ni har nog rätt. Här har ni en♥ Lackleggings - Gina
♥ Vitt linne - Gina
♥ Kofta - MQ
♥ Boots - MM
♥ Ring - Style by tyra
♥ Örhängen - Glitter
♥ Halsband - Glitter
♥ Jacka - Intersport
♥ Väska - DeichmannJust Like Snow

Tänkte visa en make från idag. Sjukt nog ser sminket exakt likadant ut just nu som det gjorde i morse. Det är sjukt! Jag har sprungit runt hela dagen, svettats på jobbet och fortfarande sitter ögonskuggan som om det var nygjort. I love it!


Allt kommer ifrån Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ Ögonskugga  Golden Rauel Isadora  Kicks, Åhléns...
♦ M/S Satin
♦ E/D Chrome
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


För trött för att blogga, men bloggar ändå

Nu har jag äntligen skrivit klart min uppsats  Jag är så himla trött så tror inte att den blev speciellt bra, men bättre att ha gjort den i alla fall.

Egentligen är jag för trött för att blogga men jag har lovat er och jag håller nästan alltd vad jag lovar


Svar på två kommentarer

Nu jag precis kommit hem från jobbet. Jag hatar måndagar. Förut älskade jag dom. Det var skönt att börja 13.00 och sluta 16.30. Numera börjar jag 11.00, slutar skolan 16.30, börjar jobba 17.00 och slutar 21.00 eller 22.00. Därefter är det hem och plugga som gäller. Kul liv man lever!

Nu har jag, som sagt, precis kommit hem. Strax ska jag skriva klart en uppsats som ska lämnas in ikväll. Suck! Sen blir det lite inlägg, som jag lovade
Först ska jag svara på två kommentarer, det har jag i alla fall tid med  
Svar till:  ETT FAN AV DIN UNDERBARA BLOGG
Mister Duracell går inte i skolan längre. Jag är inget fan av yngre / jämnåriga killar. Det är illa som det är med honom redan
P.s Gillar ditt namnval skarpt


Svar till: Sessan
Det kan jag göra, när det kommer upp något kul. Det finns ett antal inlägg om mina egna sexupplevelser utspritt i bloggen, framför allt under sexkategorin. Jag gillar egentligen inte att skriva om mina egna upplevelser, då för många människor som vet vem jag är läser den här bloggen och då jag inte vill att ni ska döma mej utefter det jag skriver. Mycket är humor och ska tas med en nypa salt. Vad gäller sex är det lättare för vissa än för andra att döma ut på ett negativt sätt. Den här bloggen är till för alla och jag måste därför försöka hålla mej så objektiv som möjligt, även om det verkligen inte är min grej.
Här kan du hitta sexnoveller av alla möjliga slag.

Sex & Kärlek

FlickanNej hörni, plikterna kallar.

Veckans träningsschema

Här är veckans träningsschema
Nu kör vi igen

I skolan

Nu sitter jag i skolan och försöker får ett och annat gjort. Det går... men inte så himla bra.

Jag längtar redan till helgen och det är långt kvar. Sucks!

Min helg har ju varit minst sagt speciell, nästa helg ska jag försöka köra lite mer normalt- en himla massa alkohol med andra ord.

Skojade bara, jag gör ju ett försök att trappa ner och det går bättre och bättre för varje dag. Den här veckan planerar jag att att gå ut på fredag och endast fredag! En gång i veckan känns okej

Nu ska jag jobba vidare här. Ikväll blir det en make och en outfit, precis som ni har bett mej fixa. Issa kirrar biffen

Först blir det några timmar på Donken.

Later


Like them all!Vad ska jag göra? Älskar alla 3.. buhuu

Vitt, rosa eller svart..

Hjälp mej!


Måndag

Godmorgon godmorgon

Nu är jag upp och idag ska jag fan till skolan! Det var en vecka sen jag var där och jag är riktigt taggad på en skolvecka! Det ska bli underbart att checka hur mycket jag ligger efter

Ehm.. inte ritkigt.

Jag ska försöka uppdatera från helvetet. And for your information - Jag tar studenten om 18 veckor och 4 dagar!

That is awesome shit!

Ha en jäkligt bra dag allesammansFunny picture for you, just to make your day


Sleep alone.. fucking wonderful

Det känns som att det börjar bli dags att sova. Jag är faktiskt trött  Ibland är det underbart att vara trött.

Jag ska hoppa in i duschen nu och sen blir det zzzzzooooovaaaaa, awesome!

TomorrowDet ska bli skönt att sova ensam i natt- Ingen kostym, ingen Duracell, bara stuumpan.

Lördag hos Mister Duracell

Igår satt jag hemma och kollade på Sex and the city. Jag har verkligen blivit besatt av serien. Den går före allt, till och med bloggen!
Jag är dock inte van vid att sitta hemma en lördag kväll, och tro mej det blev värre när en vakt från Lobby ringde.
Jag brukar alltid spendera mina lördagnätter där. Det kändes sjukt att inte göra det nu. Men jag var för trött. Jag var smått bakis efter alla glas vin jag svept kvällen innan och dessutom bestämde jag mej för att en mysig hemmakväll kanske var på sin plats nu. Det behövdes, men efter några timmar blev jag uttråkad. Vid 23.30 ville jag ut.
Det slutade med att jag begick mitt lilla misstag.

Hello mister Duracell.

Efter fredagens bravader med kostymnissen behövde jag en riktigt bad guy, och bättre än Duracell finns inte... inte än i alla fall  

Det var kanske inte det smartase draget, men jag kan lätt erkänna att jag aldrig hade åkt om jag inte hade haft bilen. Så mycket värd är han inte  haha.

Jag åkte i alla fall dit. Vi slog ihjäl lite tid framför tv:n och sa egentligen ingenting till varandra. Jag och Duracell pratar aldrig, vi knullar bara sen är det klart. Ett mindre romantiskt förhållande, skulle man kunna säga.
Självklart hettade det till efter några timmar. Och Duracell skötte sitt jobb som mister Duracell fläckfritt, believe me. Allt var som jag mindes det. Det enda som egentligen inte gjorde i 180 var själva utlösningen, jag klagade inte men resten fick gärna inspireras lite av det.
Jag var egentligen inte riktigt beredd på att det skulle bli några trevligheter. Speciellt inte när vi båda la oss 1 meter ifrån varandra med vovven emellan oss. Vi båda låg på mage med ansiktet mot väggen. Verkade vi intresserade av att göka?
Inte, om man frågar mej.
Plötsligt kände jag hur han knäppte upp min bh. Och ja, det var riktigt plötsligt. Jag var inte beredd för 5 riskorn.
- Det är bh förbud i min säng, sa han bara.. för ´4:e gången. Det var ett himla tjat om min bh denna natt. Där, klockan 02.30 , åkte den i alla fall av. Inte långt efter det var han igång. Jag gjorde mitt bästa för att sakta ner honom lite, han glömde allt var förspel heter och ville bara köra in sin kompis direkt. Jag gick inte med på det men han tyckte att jag inte hade något att säga till om. Jag har aldrig sett Duracell som så aggressiv. Nog för att det inte skulle förvånat mej från första början, men trots sitt duracellande har han ändå haft en "lugnare" attityd... elle vad man ska säga. Men nu jävlar. Med våld slängde han mej som han ville ha mej och höll fast mej. Jävligt sexigt.. det var tyvärr det enda som var sexigt. Men men, man får vara glad för det man får.


Jag har en teori om att mister Duracell kanske borde knulla lite oftare, det skulle nog sakta ner honom lite. Nu är han som ett barn på julafton så fort han ser en fitta... typ.

Men slow down, jag tänker inte vara den som lär honom att tagga ner på Duracellandet. Jag har massa stolpar att upptäcka  Hey hoe.


Jag ville slippa P-böter så jag åkte vid typ 12.30. Det första vi sa till varandra idag var:
- Jag måste rulla snart.
- Varför det?
- Jag måste lämna bilen
- Okej
5 minuter senare
- Hej då
- Vi hörs
- Sure

Mycket exklusiva konversationer. höhö.
Det kommer nog dröja ett tag till nästa omgång.

Jag funderar på om jag ska skicka ett par laddningsbara batterier på posten- Då kanske han går från Duracell till laddningsbar. Hahah fan vad rolig jag är. Sån humor 12 på natten.

Jag vill älska vågen

Nu har jag precis kommit hem från gymmet  ¨
Känns himla skönt att röra på sej. Jag mår så dåligt när jag inte rör på mej. Något att må ännu sämre av är att jag har gått upp hela 3 kilo!! Det känns inte alls kul.

Nu är det jag som tar tjuren vid hornen, nu är jag sur!


Nu jävlar!
När jag inte vill knulla blir jag ett lik

Alla borde läsa, åtminstone från den feta texten
Den där frågan får jag alltid när jag säger att jag inte har velat ha sex och istället för att säga nej har jag låtsas sova. Jag har mitt svar på frågan, men när jag har förklarat rynkar folk fortfarande alltid på näsan.

Kanske är det så att dom som frågar inte har varit i som situationerna jag har. Har ni någonsin legat i en säng med en eller flera vilt främande människor och så har ni känt att ni inte vill? Om svaret är ja, har ni någonsin börjast funderar på vad snubben eller snubbarna kan få för sej att göra om du trotsar dom?

Jag vet hur jag är i sängen. Jag gör oftast killar så galna att ett nej skulle göra dom, från utsidan sett, skadligt labila - för sej själv eller för andra.
Lyckligvis brukar jag låta killar få det dom vill ha, och även om jag tycker att det är kul att leka och retas med killar tycker jag att det finns en gräns. Har man retat upp katten får man plocka fram desserten. Så enkelt är det.
Givetvis är det skillnad om jag faktiskt inte ville från början, som i det här fallet med snubben i kostym.

Vanligtvis brukar jag låtsas sova just för att slippa den jobbiga situationen som kan uppstå. Jag säger inte att den kommer uppstå men kan uppstå. Om man ligger där med en kille som man faktiskt inte känner har man ingen aning om hur hans reaktion på ett nej kan bli.
Jag har tidigare träffat aggressiva killar och mot min vilja hamnade jag i en situation jag inte riktigt bäddat för. När dom började mixtra bestämde jag mej för att det bästa sättet att komma så lindrigt undan som möjligt är att spela död.
Människor brukar redan här börja rynka på nästan och tycka att jag är en idiot som låter folk hålla på med mej mot min vilja.
Men det är fel! Jag LÅTER inte folk hålla på mot min vilja. Jag har bara en annan taktik för att få det att sluta.

Nu ska jag slå hål på hela skiten! Bäst för er att ni läser det här och sen vill jag aldrig höra ett skit om det här igen. Läs det och tänk efter!

Första gången jag utsattes för sex mot min vilja gjorde jag det alla tycker och förväntar att man ska göra; jag sa nej. Av hela mitt hjärta sa jag nej. Jag stretade emot, försökte gå, trots att jag var full, såg suddigt och knappt kunde stå på benen. Han såg på mej som ett hjälplöst offer, jag var fast hos honom. Vad skulle jag göra? Jag gjorde det jag kunde göra - jag sa nej.
Mitt nej resulterade i en våldtäkt i en iskall trappuppgång, mitt i natten och även om jag försökte fanns det inget eller ingen som kunde hjälpa mej.

Andra gången jag utsattes för ett sexuellt påhopp låg jag i en säng, inte långt ifrån den soffan jag sitter i just nu. Den här gången var dom flera och när dom började fick jag flashbacks direkt. Som en sten kastades den kalla trappuppgången in i mitt huvud. Jag blev livrädd. Det stämmer, stuumpan som är så stark och självständig, sjävlaste stuumpan blev livrädd. Jag ville inte att det skulle hända igen.
Den starka och självständiga sidan av mej tog som tur var över. Jag tänkte iskallt.
Vad är roligast att knulla för en kille - en tjej som försöker göra motstånd eller .. ett lik?
Jag gjorde en snabb värdering. Hade jag varit kille hade jag dött av manlighet när jag såg tjejen försöka komma loss ur mitt hårda grepp. Faktum är att jag egentligen inte ens behövde hålla ett hårt grepp men hon fick kämpa för kung och fosterland ändå. Så manligt!
Däremot hade jag känt mej som en insekt om jag satte igång att knulla ett lik..
Vad tror ni att jag valde den här gången?
Att spela död räddade mej från 3 killar.

Det är 2 situationer jag aldrig kommer glömma, fattar ni det? ALDRIG!
Det var 4 helt normala killar. Dom hade absolut ingen störning. Dom var bara kåta och såg mej som ett enkelt ligg, vilket jag troligtvis var på den tiden.
Första situationen är redan beskriven, andra kommer så småningom på Novellen.

En våldtäktsman har minst ett fel i hjärnan, dessa killar var normala. Det var otur för mej bara  för dom har satt spår i mej.

Nu kanske ni förstår varför jag låtsas sova. Det är inte bara jävligt effektivt, jag är dessutom riktigt jävla duktig på det. Övning ger färdighet och idag kan det tricket hjälpa mej ifrån betydligt fler situationer än bara dåligt sex.Studentklänning

Jag sitter och pluggar / torrshoppar på internet.

Vad tror ni går bäst? höhö


Sprang precis på den här underbara saken. Kan det blir en studentklänning?

Enkel, inget överdrivet, vit, tar inte uppmärksamheten från min personlighet - väldigt issa.. hmmm

(obs. det sista var skrivet med glimten i ögat och ett mycket ironiskt leende efter)

                            

                                         ♦ Klänning - Nelly - 499 kronor
 

Pff... mer än 500 spänn slänger jag inte ut på något som jag vet att jag bara kommer använda en gång. Och ja, det är faktiskt skillnad med alla plagg som man slänger mer pengar på men aldrig använder, det är mer okej.

En outfit

Jag lovade en outfit och här kommer den.. Men jag varnar er, det är inte lätt att fota när man är full.♣ Lackleggings - Gina
♣ Lång topp - BikBok
♣ Pälsväst - H&M
♣ Armband - Ur&Penn
♣ Halsband - Glitter
♣ Ring - Style by tyra
♣ Jacka - Intersport
♣ Uggs - Bianco
♣ Väska - Deichmann


Hur gör djur?


En kuk med kostym

Jag har haft många halvskumma sexupplevelser. Den ena konstigare än den andra. Till exempel så har vi mister Duracell. Han gör ingenting långsamt i sängen - fullständigt galen... och fullständigt avtändande.
En kille som inte kan lägga band på sej.. Hur kan man vara så fruktansvärt kåt att man inte riktigt klarar av att ta det lugnt och göra det ordentligt utan istället, bokstavligt talat, ligger på hålet... eller snarare så långt in som möjligt. Ärligt talat, när en kuk känns som en sämre version av en vibrator är det nog dags att han övar på sina skills lite. Mister Duracell har en lång väg att vandra.

I fredags stötte jag på ytterligare en kul... kul men mest obehaglig, sexupplevelse. Jag träffade en kille i kostym.. sooo NOT my style! Ni vet hur jag är. Jag vill ha bad guys med tatueringar och lagom mycket muskler, inte en fjolla i kostym, slips och det trendiga pressvecket på byxorna- tack... meeeeen nej tack.
Jag föredrar slitna jeans, vitt linne, tatueringar, mörkt hår / knappt något hår alls (=10mm typ) och så vidare. Den här killen var ingenting av det.

Han förväntade sej att få ner mej och när det kommer till sex brukar jag inte vara den mest kräsna man kan hitta. Det är ju kuken jag ska bekanta mej med inte honom, eller hur?
Det är EN AV anledningarna till att jag i många fall kör doggy. Inte bara för att det solklart är den bästa ställningen, utan för att man också slipper se snubben om det är en risig kratta man har tagit mede sej hem.

Nåväl, killen var inte min stil, inte speciellt snygg men jävlar vilken upplevelse det var att ha honom i sängen. Det värsta jag har varit med om i hela mitt liv, tror jag!  (exklusive dom mer tragiska upplevelserna)

Först tog jag av mej kläderna, la mej i sängen i underkläder och försökte sova. Nej jag är aldrig personen som tar initiativ till sex, det bara är inte så.. jag behöver sällan göra det heller. Dessutom var jag lång ifrån intresserad av den här snubben. Han satte sej på sängkanten och babblade om något. Min manliga sida slängdes ut från min kropp direkt- hummade lite ibland men lyssnade verkligen inte ett smack på vad han sa.
Jag försökte bara sova.
Plötsligt fick han värsta spelet. Fört la han sej med hela sin kostum bredvid mej. Och när han fick noll reaktion började han plötsligt slå mej med massa kuddar och sen slängde han i väg både dom och täcket. Kvar låg jag och frös i underkläder. Förgäves försökte jag plocka upp en kudde, som han direkt slänge iväg igen. Jag vet inte vad det var för kontakt han försökte få med mej genom att göra sådär men tillslut blev jag seriöst förbannad på honom.
I ett försök att få ner mej sa han:
- Jag kan sova i ett annat rum om du vill.
Förmodligen hoppades han på att jag skulle säga, nej gör inte det, men istället sa jag:
- Gör det! Gärna!

Min diss gjorde självklart att han gick därifrån och jag kunde lägga mej och försöka sova igen. Jag tänkte en liten stund på hans skumma beteende. Han hade släng iväg alla kuddar pchj sen lagt sej bredvid mej och börjat pussa mej på axeln, försökt vända mej mot honom och sen hade han blvit helt knäpp när jag inte hade gjort det. Jag låg bara där, med ryggen emot honom och struntade i att han häll på. Jag flinade lite för mej själv när jag märkte att han försökte närma sej mej, mycket pinsamt.
Han började med att pussa mej på axeln, lägga armen om mej och så vidare. Riktig nolla.

Jag såg min chans att somna nu medan han var borta. Jag misstänkte att han skulle komma tillbaka och det gjorde han, lite för tidigt tyvärr.
Ganska snart var han tillbaka och la sej över mej. Jag låtsades sova. Jag hade ingen som helst lust att snacka mer med den där tönten. Redan vid den här tiden visste jag att jag aldrig skulle vilja se honom igen. Som en galning försökte han väcka mej men jag sov som en klubbad säl.

Efter ett tag lyckades jag faktiskt somna, men jag sov inte länge förrän jag vaknade till av att han hade handen inanför mina trosor och gjorde ett tappert försök att pulla mej. Antingen hittade han inte hålet, eller så hade han inga fingrar på handen eller så har den snubben helt enkelt ingen som helst aning om hur man pullar en tjej.
Det var det obehagligaste någon någonsin gjort med fingrarna mellan mina ben (exklusive dom mer tragiska upplevelserna).

Han fortsatte att "pulla" mej och jag låg där helt vaken, låtsades sova, och var inte helt medveten om vad som pågick. Bara någon minut tidigare hade jag sovit djupt och nu hade jag precis vaknat till för att uppytäcka att en fjant i kostym hade sin hand i mina trosor samtidigt som han torrjuckade mot mitt ben i 180. Stackars människa! Ha borde gå en kurs.

Steg 1: Hur man pullar en kvinna.
Börja med att smeka lätt utanför
För sen IN ett finger och gå gärna vidare med flera.

Jag tror att han fuckade upp allt innan han ens hann komma till steg 1, och tanken på att trycka in ett finger verkade inte finns. Han föredrog väl att trycka lite på måfå utanför hålet i stället. Riktig galning, och fan vad obehagligt det var.

Han höll på i över en timme och mellan varven försökte han väcka mej. Jag vägrade vakna utan koncentrerade mej på att försöka komma bort från honom och somna om. Jag vred mej flera gånger bort från honom men han lyckades sära på mina ben på ett eller annat sätt ändå. Tillslut somnade jag igen. Jag var så fruktansvärt trött vid den tiden.
Jag hade jobbat hela dagen, druckit för mycket vin och dessutom var klockan nästan 7 på morgonen. Jag skulle upp klockan 8 för att jobba så lite sömn uppskattades.

När klockan ringde nästa morgon satte jag mej upp, klädde på mej och gick utan att titta på fjanten i kostym.


Stuumpans fredag

I fredags jobbade jag först till 21.00 sen åkte jag till Nockeby och crashade Hannas date. *Bad girl* höhö.

Sen drack jag en himla massa vin och efter det spealdes den här trevliga videon in


Hatar min röst när jag säger: Hallaae

Fy fan haha, men jag antar att jag får bjuda på det.


Ett riktigt fyllesvin

I onsdags var jag ute och tog en bärs med Hanna igen. Jag försöker ju stå emot alkoholen men i onsdags blev det liiite för mycket.

Jag blev riktigt full, sen vinglade jag hem och när jag kom hem kunde jag inte sova för att allt snurrade så my0cket. Inte alls kul! Tillslut tryckte jag i mej två knäckemackor för att slippa spy.
Efter det somnade jag i alla fall, men gick inte till skolan dagen efter.På vägen hem ringde jag ett mycket, mycket dumt samtal.
Som tur var har jag den ordentliga fyllan att skylla på, det var den som gjorde att jag ringde en person jag bestämt mej för att inte ringa och verkade mer desperat än vad jag egentligen, då andra sidan hade jag förmodligen inte ringt det dumma samtalet om jag inte hade varit så förbaskat full... hmmm

Stuumpans sallad

På sista tiden har jag ju inte gymmat ett smack. Jag har tryckt i mej feta grejer och ser varje dag hur min kropp väller mer och mer... tja det var inte riktigt min tanke med att göra träningsscheman och tänka på kostintaget o.s.v. hehe.
 
Vad sägs om nystart?

Jag har faktiskt ätit lite vettigt på sista tiden också. Här har ni receptet på min sallad


Svar till NathalieHej Nathalie.
Först måste jag börja med att säga att jag tycker att det är riktigt skönt med någon som äntligen läser lite innan dom frågar. Det händer inte ofta, tyvärr.
Superkul att du gillar bloggen också
Nu till svaret på din fråga.

Det går jättebra att adda mej på min blogg-msn. Den har jag just för att läsare ska kunna kontakta mej på ett lätt sätt. Många behöver någon att prata med, någon utomstående, och det finns dom som använder min msn för det efter det dom har läst i min blogg. Det går jättebra att göra det, eftersom jag verkligen vill hjälpa människor. Vissa har rikigt jobbiga problem och det är för mej en ära att få chansen att göra mitt bästa för att hjälpa till.

Andra addar mej bara för att prata om blommor och bin. Sen har vi ju den något tråkigare biten, då många killar addar mej i hopp om att jag ska spendera en kväll med dom efter att dom har charmat mej.

Kort sagt, får du självklart adda mej  Är jag inte online går det alltid bra att hiva iväg ett mail om du vill. Här är adressen:

P.S Det var verkligen inget olämpligt i det du skrev och hos stuumpan behöver du aldrig ha några bad feelings.

Söndag

Hej

Som många av er kanske märkte igår, så la blogg.se ner mitt i allt. Jag kunde alltså inte skriva några inlägg. Jag gör ett nytt försök idag


Chillkväll

Hej

Ikväll har jag en night off och myser med mej själv ... eller jaa.. SATC är självklart med också.

Om ett tag ska jag försöka pausa och skriva några inlägg.

Har visst glömt att visa er något...

... En riktig fjortisvideo, observera fjortisvideo!
Haha, gå ut och vandra med en hund mitt i natten, full såklart. Ölburken är pricken över i:et.. En riktig fjortisvideo som sagt.

Jag bjuder på den


I have been hated since I was born

Now I know why you hate me so much. But I hope you can see, one day, that perhaps it wasn't my fault. Even though I understand why you think it is, I hope you will understand the rest some day.
I know you think that nothing of this would ever happend if I never existed, you blame my birth. You will always blame me, until you can see with the right eyes. I was a kid, a helpless kid, what could I do?
Now I Know why you hate me, and I know you will do that until you can see it all with clear eyes.

I understand it must be very hard for you, but do you understand how it is to be me?
Do you understand how it is to be the person that get to know it all 18 years too late?

Do you know that?

Do you know what it feels to be unconsciously blamed?

I don't think so! You hated me, because it was me. I hadn't done anything, you just hated me.

Now I know why!


No more dille (på på några dagar i alla fall)

Jag känner hur min dille börjar försvinna  Underbart!

Nu fattar ni ingenting. Jag förklarar lite ... ytterst lite.

På sista tiden har jag verklignen inte varit mej själv. Jag har sett en snubbe... bang.. KÄR! 
Jag har sett en snubbe till.... bang... KÄR!
Dom senaste veckorna har jag haft fjräilar i magen dygnet runt, troligtvis för att jag ser snubbar hela tiden.

Okej jag är inte kär, jag har bara dille på alla som faktiskt har något mellan benen. Dille är en annan grej! Efter en vecka är dom glömda och jag har fullt upp med att ha dille på nya.

Jag försöker tygla mej själv, men tro mej, den här hästen är fan inte tam.
Jag är ett vilddjur på riktigt. Det var därför jag tog en paus från bloggen ett tag. Man vill ju inte riskera att få dille på alla manliga läsare, höhö.

En vecka har gått!
NO MORE DILLE!
Satan så skönt!


Get up, lazy


You are invisible when you want to be seen the mostWonder why...

Stop Teasing

Vi kör en till, just för att det var så länge sen.

(Det kommer en snyggare rubrik gjord i PS sen)

Stop Teasing

Om inget annat står kommer grejerna från Make up store

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor- Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Satin
♦ M/S Pollution
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
Happy New Year

Det var länge sen, nu kör vi!

(Snygg rubrik ska fixas i ps senare)

Happt New Year

Som vanligt är allt från Make up store om det inte står något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor- Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Poullution
♦ E/D Mercury
♦ Glittereyeliner
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...Svensk husmanskost

Nu när jag inte har tränat på länge minskar jag på kolhydraterna, ökar proteinet och missbrukar det gröna... skulle man kunna säga.

Det här är gårdagens middag


Det ser äckligt ut . Jag sa det så nu slipper ni


Svensk husmanskost med sallad, bulgur och avocado.

Lagom nyttigt.

Herregud man ska ju inte överdriva, jag är ju inte från Östermalm


Smoothie

Jag satsar på beach 2011 stenhårt redan nu. Det här är min frukost nuför tiden, igår blev det mitt mellanmål. Det är gott, nyttgt och .. gottOBS lite socker. Det behövs för att smoothien inte ska bli för sur.

Nu börjar allvaret!

Hej

Idag har jag varit hemma hela dagen. Igår kväll åkte jag på feber så det var lika bra. Idag är jag pigg och glad igen.
Om en liten stund ska jag åka iväg och träna. Det är verkligen dags för det!

Jag har svullat för mycket på sista tiden, nu ska skiten bort. På allvar!


Photoshop


Jag ska aldrig bli "fashion instructor"Den kostade mer än min nyårsklänning så hoppas att jag åker mycket bräda i år!

Modern konst

Källa: Klumpesnusk & Sheila.

Vågat och underhållande, the way I like it!


Chatta med Stuumpan

Slänger in den här, till alla som är vakna.Sjuk

Hej

Uppdateringsstatus: dålig, dålig, dålig!
Jag vet!

Idag är det tisdag och jag har varit hemma och sovit hela dagen. Jag är sjuk, och det var bara förnamnet.
Allt började med hosta, hosta höll vej vaken natt efter natt så tillslut blev det bara några timmars sömn per dygn - i skolan.
Resultatet blev en ordentlig förkylning. Nu sitter jag här och har ingen energi att röra mej.


Så mycket mer intressant hade inte jag att säga.. där har ni svaret på varför det inte har blivit några inlägg.

Januari har varit en dålig månad, jag satsar på februari!


-

2010: 42000
2010: 8400 +


Det är glömt i mars

Ända sedan 1:a januari har jag längtat till februari. Jag vill bara att tiden ska gå.
Jag längtade till februari.
Nu vill jag att tiden ska stanna, snälla låt det inte bli februari...

Kan inte fatta att jag är kär


Slut på vecka 2 2011

Jag tror att jag har berättat det mesta om min vecka som gått nu. Nu vill jag inte se tillbaka. Man ska alltid se framåt.
Nu släpper jag vecka 2 och rullar fram till vecka 3.

Lillördagen

I onsdags kunde jag inte hålla mej ifrån alkoholen längre. Det gick söndag, måndag och tisdag sen var det nog.
Jag är lite besviken på mej själv faktiskt. Jag ska göra ett nytt försök att stå emot den här veckan.

Jag och Hanna träffades efter att jag slutade jobba och gick till ett riktigt alkishak.. det blev som det blev, men jag fick min alkohol så jag var nöjd.

Min tanke var att sitta kvar där hela kvällen, men det slutade med att vi irrade runt i stan och jag kom hem 04.00 på morgonen.

Nej, jag gick inte till skolan på torsdagenSkitful bild! Men den är lite för klockren för att inte få vara med

Fika med Bella

Den här veckan har jag också lyckats trycka in en fika med Bella . Det var verkligen på tiden. Den människan och jag ses för sällan. Men vi är rätt upptagna båda två så antar att det blir så då.Först åkte jag till Kista och käkade lunch och pluggade lite. Självklart blev det en sallad från Sandy's, MUMS!

När Bella slutade åkte jag in till stan och mötte henne.En utomordentligt vacker bild på mej.
Aja.. men hur snygga är ni när ni käkar Maltesers då?

Fredag dag

Fredagen var det extremt deppigt. Hela dagen var helt åt helvete och jag ville bara hugga ihjäl mej själv med en yxa.
Som tur var kom en räddare, Hanna. Vi käkade lunch inne på Kungsholmen någonstans. Sen åkte jag tillbaka till skolan och försökte genomlida skiten innan jag tillslut fick åka hem.Jag hann egentligen inte mer än komma inanför dörren innan jag vände ut igen. Jag gick hem till Hanna och umgicks med henne ett tag sen var det off to work som gällde.


För mycket plugg för mitt eget bästa

Jag kom hem runt 16.00 på lördagen och resten av den dagen gick åt till att plugga. På söndagen skulle jag jobba från 10.00. Jag råkade försova mej men hann precis i tid.

Efter jobbet var det bara hem och fortsätta plugga igen.

Kul helg.Ni anar inte hur uttråkad jag är!


Liten påfyllning i garderoben

På lördagen vaknade jag upp hos F. Jag hade bestämt mej för att kirra projekt 100p under dagen så jag var tvungen att åka från honom en bra tid. Det blev inte så bra tid som jag hade velat.
Först busade vi i sängen. Han vann givetvis eftersom jag är så himla svag i armarna.
Jag var egentligen rätt trött, låg och halvsov i sängen medan han var långt ifrån trött och himla rastlös. Försök att sova med en raslös kille i sängen. Det går inte!

Det slutade med att jag fick ge med mej och sen gick vi och gjorde frukost vid typ 13.00... Eller rättare sagt, han gjorde frukost. Jag kan ju inte laga mat . Det blev bulgur, bacon lite till av något som jag inte fattar ett smack av. Supergott och superenkelt, precis som jag vill ha det.

Vid 14.00 började jag röra mej "hemåt", vill säga centrum!

Eftersom det är ett tag kvar till löning var jag ändå tvungen att hålla i pengarna, så det här är vad som blev.                     ♣ Jacka - Tohshop - 499 kronor (ord. pris 899 kronor)
                                      ♣ Lackleggings - Gina - 149 kronor 
                                     ♣ Lackleggings - Gina - 149 kronor


Utöver det köpte jag hem lite ansiktsmasker men inte ens det tog bort mina hemska utslag

Stuumpans fredag

I helgen var, som sagt, tänkt att jag skulle ta det lugnt, ta hand om mej själv och få lite plugg gjort. Av någon anledning är plugget det enda jag har fixat av det! Chockerande, inte sant?

I fredags var jag bjuden till en 25-årsfest. Först tackade jag ja, men efter att jag började känna av massa konstiga grejer i kroppen, ville få bort mina utslag och dessutom kände att det sista jag ville var att dricka alkohol, lämnade jag återbud.
Ni skulle bara veta hur förvånad jag blev när jag kom på mej själv med att säga : - Asså jag vill inte dricka ikvll... Den meningen har jag aldrig sagt förut. Alkoholförgiftning? hmmm...

Sen ville mina kollegor att jag skulle ut och parta med dom, jag måste erkänna att det var frestande, men jag höll emot.

Det hela slutade med att jag åkte och krökade på Soup.
Så duktig var jag..
Jepp, jag sminkade över utslagen så gott det gick...


När det var dags för hemgång kände jag mej inte riktigt redo för hemgång.. Så är det alltid när jag går ut. Om jag väl har gjort mej i ordning, lagt pengar på förkrök, tagit mej ut i kylan, köat, kommit in på ett ställe och bränt lite stålar där.. tja då ska jag fan inte vara hemma förrän tidigast 07.00. That's it.

Jag kör all in..

Det kanske förklarar mitt slitna tillsånd hehe.

Jag kände mej som sagt inte redo för en stor och ensam säng så jag åkte hem till F. Jag minns inte riktigt när jag kom dit, men jag minns att jag i alla fall slapp sova ensam .

En puffra för fingrarna

Härom dagen fick jag hem ett efterlängtat smycke  Även om det var lite deppigt, blir man ju alltid något gladare av att ett paket dimper ner i brevlådan.                       ♣ Dubbelring med puffra - Style by tyra - 220 kronor

Bloggar med halva fingrar

Hej

3 dagar har gått, men det känns som att det är mycket mer. Jag började nästan få lite ångest för att jag inte har uppdaterat.

Here is the truth. Jag tog några dagar ledigt från bloggen för att försöka mej på en rehabilitering. Jag kunde helt enkelt inte blogga samtidigt som jag skulle försöka ta reda på vem jag är.

Det blev inte ritktigt som jag hade tänkt mej. Jag hade tänkt mej kroppslig behandling, bra mat och en himla massa sömn.
Så blev det inte riktigt.

Jag har för mej att jag berättade om mina fula utslag för en vecka sen.. tja dom är fortfarande kvar. Dom gör ont, dom kliar och är helt vidriga. Utöver det har jag problem med armen, ryggen, jag hostar, mitt hår är konstigt och livet känns allmänt tungt.
Jag ska försöka ta mej till sjukan och fixa lite roliga grejer som ska göra mej bättre, någon dag.

Nu vet ni i alla fall hur läget är, nämnt det mycket fina ord... alltså inte speciellt bra egentligen.
Jag försöker mest skratta bort det, det dumaste man kan göra egentligen. Men inners inne vet jag ju om att jag inte mår helt okej.before it's too late

Hej

Förlåt att jag är så frånvarande. Jag måste få ordning på mitt liv, allt är kaos.
Jag kan inte fortsätta som jag gör nu, jag mår inte bra.

Jag kommer fortsätta blogga så fort jag känner att jag klarar av att hantera mej själv. Just nu vet jag inte vem jag är.

Hoppas ni förstår.
Do you wanna see me smile again?

Självkänsla

Det har varit otroligt mycket snack om självkänsla på msn den sista tiden. Det känns som att det är dags att jag gör ett inlägg. Det var länge sen och många av er verkar vara i behov av lite snäll vägledning, oavsett om det hjälper er eller inte.

Ingen kan älska dej förrän du älskar dej själv.
Så ska man tänka när man jobbar på att bli vän med själv.

Vi lever i en vrickad värld där det är fel att älska sej själv.

Jag ska fundera ut något bra som kan hjälpa alla som behöver
Jag är snygg
och bra,
men inte perfekt.
Jag kommer aldrig bli perfekt men jag vet inte om jag vill det heller.
Det är bland annat av misstag jag lär mej, och är man perfekt gör man inga misstag.
Gör man aldrig misstag kan man inte veta att man är perfekt.
Det är precis samma sak som att alltid vara lycklig.
Upllever man aldrig sorg kommer man aldrig kunna känna riktig lycka.

Jag är en växt som är halvvissen.
Några gamla fula blad skulle behövas ta bort för att låta det nya växa fram.
För varje dag som går blir jag lite vackrare.
Tänk er hur underbar jag kommer vara om 10 år


Lillördag
Så var mina kvällsplaner fixade  Först ska jag jobba några timmar, sen blir det afterwork med Hanna .
Ingen hemmakväll i kväll inte . Feels great.
Jag ska försöka komma undan med en öl... får väl se hur det går. Jag gissar på ... inte bra


Musik


Jag vill bara knulla er

Fan jag känner mej så jävla förvirrad.

Jag dras mellan allt. Jag har mina planer och mina drömmar. Jag tvingar mej själv att känna på ett visst sätt och tvingar mej själv att hålla mej borta från fel känslor.

Issa..
Han är inte speciellt snygg egentligen
Han skämtar ju på din bekostnad hela tiden
Han har redan sårat dej lite
Han är alltid dryg mot dej
Han är inte speciellt bra i sängen
Han är troligtvis ingen bra kille
Han är rätt tråkig
Han verkar inte alls intresserad
Han verkar inte ens vilja umgås med dej
Han är enbart intresserad av att knulla dej..

Men bortsett från det är han en undebar kille.

Gaah... jag hatar att bli dragen i småbitar.

Jag ser dom, dom får mitt hjärta att slå.
Jag vill inte. Jag vill inte ha dom i mitt liv. Jag vill köra mitt eget race, precis som jag har gjort hela tiden.
Det funkar bra.

Jag är deras leksak och dom är mina leksaker.

Håll det där issa, var lika hård och respektlös som dom.

Du vet att du blir sårad annars.Musik


Musik


Musik


Onsdag

Hej

Sitter i skolan nu och ska snart börja fnula på projekt 100p. Det känns så jävla bra att det är deadline om en vecka och jag har inte ens börjat

Tänkte i alla fall bara önska alla en trevlig onsdag innan jag ger mej på projektet.. och troligtvis ger upp det 5 minuter senare.Tisdag

Nu ska jag chilla med SATC ett tag, sen ska jag fixa med mina kläder, kirra lite plugg och sen blir det gym. Ett och annat inlägg ska jag väl lyckas få in också...


issa, sakna aldrig skolan. Det blir ditt misstag

Hej

Jag kom typ nyss hem från min första riktiga skoldag. På ett sätt är det skönt att det är igång igen, ju fortare skolan kommer igång desto fortare är den över.

Tänk den dagen jag sitter och tittar tillbaka på mina hatinlägg till skolan och tänker; fan vad otacksam jag var, skolan var underbar. Man borde inte ha klagat så mycket.

Issa, om du en dag läser det här, tänk om!
Nog för att Kaminiski med sina hot och ryska musik var roligt. Visst att Ulla var den bästa och roligaste no-läraren du någonsin haft och ja Evas äckligt jälla röst kommer du aldrig att glömma, visst kommer man sakna det lite grann. Precis som skolans pannkakor och fiskpinnar. Visst kommer man sakna att få käket serverat och visst kommer man sakna att man KUNDE klaga på käket, för sån var man - en äcklig otacksam snorunge.

Vad gäller gymnasiet är det det jag gissar att du kommer sakna mest. Du kommer tänka tillbaka på hur kul det var att ta studenten.. för det är så man minns den, eller hur?

Öppna ögonen, skolan är inget att sakna.

Det är lätt att sakna kossan när båset är tomt- man saknar alltid en tid som är över oavsett hur den egentligen var.

Konstigt nog kan jag sakna högstadiet idag! Det mina vänner, det är sjukt på riktigt. Jag pinade igenom skiten utan vänner och hatad av större delen av klabbet, SOC, skolsyrran, rektorn och ett gäng kuratorer förföljde mej precis lika mycket som glåporden av idioterna i min parallellklass. Hur i helvete kan man sakna det?
Troligtvis för att det är över, det är en tid som aldrig kommer tillbaka.

Sanningen är att det faktiskt inte är mycket att sakna, men man vill alltid ha det man inte har. Sånt är livet.

När jag har gått ut skolan, när jag har gjort samma sak i över ett år och tycker att mitt liv är rätt trist och monotont vill jag läsa det här, bli påmind om att gräset inte var så jävla grönt i skolan.

Det är lätt som vuxen att säga till barn och ungdomar: - fan ni fattar inte hur bra ni har det, ta vara på det!
Som svar brukar vuxna få: - Fan NI fattar inte hur bra NI har det.

Sanningen är kanske att ingen har det helt bra, ingen har det helt värdelöst. Men det handlar om att det är tider i livet man helt enkelt måste ta sej igenom, och då handlar det om att göra det bästa av situationen.

Självklart är min dröm, precis som alla andras, att bli ekonomiskt oberoende och göra vad jag vill. Men vet ni vad jag tror? Till och med då skulle man klaga!
Det jag helst vill är att ha ett jobb som passar min livsstil och som ger mej tillräckligt med pengar för att få mej att känna att mitt liv är värt något. Pengar är en jävla drivkraft. Man säger att pengar inte gör en lycklig, men jag tror inte riktigt på det där.
Om man älskar att dansa, måla, spela instrument eller gå alla möjliga andra kurser, behöver man pengar. Älskar man att resa behöver man definitivt pengar.
Vill man ta en afterwork en fredag, behöver man pengar! Vill man göra kul saker med sina barn - gå på bio, bowla eller spela minigolf behöver man pengar. Jag tror att ni fattar poängen där. Det är kanske inte papperslapparna som gör en lycklig, men det är en förutsättning för att man ska kunna göra något som kostar pengar, ganska logiskt. Man vill kanske inte se det, men det är den bittra sanningen.

När jag läser det här så småning om för det vet jag att jag kommer göra, vill jag inte se tillbaka på skolan som en lycklig tid. Det har haft sina glada stunder, men det har i flesta fall varit pain in the ass- troligtvis beror det mest på mej själv...

Riktiga män, huh?


Varför reagerade jag såhär..? :S


Stuumpans måndag

Godmorgon godmorgon

Det känns som att jag är uppe med tuppen, trots att klockan är 10.

Jag ska strax hoppa in i duschen, göra mej i ordning och sen bär det av mot THG.

Jag hoppas att grupparbetet går fort att fixa, jag undviker helst att vara där på lediga dagar.
Stället är tyvärr inte med på min topp 10 bland bästa platserna i världen.

Efter grupparbetet måste jag fixa lite plugg. Jag hade bestämt mej för att göra på det på lovet. And guess what! 3 veckor har gått och fortfarande har jag inte tagit en jävla minut till plugg. Idag är det min sista lediga dag så det är bara sätta igång.

Senare ska jag träffa Bella. Det blir nog en kaffe och en jävla massa snack om sex.
Jasg har inget facit, ingen aning, jag bara känner det på mej.
Det kallas kvinnlig intuition va?


Snart ett år gammal bild på underbaraste Bella

Musik


Cashflow

Även om det är lite smådeppigt här just nu, var jag ändå tvungen att ta mod till mej och kolla kontot.

Det är måndag och en rejäl plan både för kommande vecka och resten av månaden behövs. För att min ekonomi inte ska krasha fullständigt behövs penna, papper och en schysst hjärna... trodde jag.

Det är med glädje jag meddelar att alla mina konton är fyrsiffriga.  helt underbart. Jag var helt säker på att jag inte skulle kunna röra mej med mer än några hundra, men attans vad duktig jag har varit på fyllan... för en gång skull
Jag vet att jag har lite cash också. Mitt nästa mission innan jag går och lägger mej blir att ta reda på exakt hur många siffor det rör sej om .


                                                        Spara eller shoppa?
 
                                            Det är den stora frågan.. Hmmm

Words of truth, I know it's hard to trust it.

Don't trust any one but your self.
You will only get dissappointed.
I know it's hard to have faith in one self sometimes.
But who will ever trust you, if even you don't?


Sista terminen närmar sej

Det är redan måndag. Lovet har gått galet fort! För fort!
Ångesten att gå tillbaka till skolan kryper verkligen längs ryggraden. Det finns inte många kottar jag gillar där, kan jag säga, och antalet kottar som gillar mej är nog ännu färre.

Jasg vill bara bli klar med skiten och slänga varenda kotte åt skogen.

Haha, fan vad rolig jag var nu.  Jag tänkte inte ens på vilket klockrent skämt det där var!

Imorgon ska jag till skolan och fixa färdigt ett grupparbete i psykologi, med en grupp som är väldigt uppdelad i sina egna små grupper. Det låter bra va?
MVG here I come! Yeeeey!

Fuck it, 21 veckor kvar sen är jag friiiiiiii!!!!! Fri att aldrig mer se dom här... kottarna.

Fucking awesome!


Gräver ner mej med SATC

För tillfället försöker jag fly från min ångest och dom vidriga tankarna.
Jag vill inte tänka längre. Allt jag tänker på är förbjudet och det enda jag vill är att sluta, släppa ut det, slänga bort det, springa ifrån det.

Jag gräver ner mej med min älskade Sex and the city -box.


Dear Diary..

.. I'm asking my shelf all the time, and all I want is a simple answer. But I don't get a word, it's tatally quiet.

Dear Diary I don't know what I'm looking for. One of my thoughts is that I want a confirmation. I want to know that I'm a person, possible to love. I want a guy to talk to me like a person, a human, not a girl you can fuck and leave on the street. 

Dear Diary I know I'm stupid. Who could ever love me? Exactly, could you hear an answer for that question?
Neither did I.

Dear Diary there are no answers. I know I will keep doing this, just as I do right now. I will do it until I can't do it anymore. Perhaps I will break a heart, perhaps several. I just have one answer - I won't care at all..


Skärp dej issa

Det finns tusentals killar, den ena bättre än den andra.
Varför välja en?


Jobb om några timmar

Nu vet ni lite om vad jag har pysslat med på sista tiden.

Nu är klockan snart 1 och jag borde få några timmars sömn. Imorgon väntar ett kul 8-timmarspass på jobbet.
JIPPIE!!
Jag taggar till redan känner jag.

Höhö


På Lobby

Igår var jag och Hanna på Lobby. Det spårade självklart också. Det var lite smått kaos, speciellt på slutet men enligt min mening hade vi ändå kul.


Där kan ni se mina äckliga fylleutslag också. Fy fan vad det ser illa ut..

10 minuter innan stället skulle stänga tyckte en vakt att jag skulle gå hem. Jag var redan på väg att hämta ut min jacka så det var lugnt, men annars hade han slängt ut mej... 10 minuter innan placet skulle stänga! Det är lite sjukt men okej.
Det säger i alla fall lite om vad och hur mycket jag drack igår ..Roadtrip

En kväll höll jag mej faktiskt nykter!

Jag var dessutom och tränade. Det behövdes verkligen. Jag skulle ut och dricka egentligen men det blev inte så. Istället åkte jag och gymmade och sen plockade jag upp Marre.

Vi åkte hem till mej och började planera inför kryssningen vi egentligen skulle åka på bara en dag senare. Vi hade inte packat eller fixat någonting så en ordentlig plan behövdes.

Såhär slutade det...
Vi lyckades ta oss till Tullinge faktiskt. Jag var dödstrött men efter mycket om och men lyckades vi komma fram oskadda.

Efter några timmars sömn:


Nästa snubbe

Vi behövde lite... variation, så vi drog vidare.Jag behöver inte nämna något. Vi är fullständigt galna bara. Näst intill för mycket.

Hos N&M.. en av många gånger

Det här lovet har varit sjukt kul.
Jag har hängt med Hanna större delen av tiden och vi har i princip bara gjort galna saker. Allt med alkohol i kroppen, förstås.

Vi har hängt runt hemma hos olika killar, supit ner oss fullständigt och garvat åt allt dagen efter.Såhär såg det ut en av kvällarna hos N&M.

Nyårsdagen

På nyårsdagen vaknade jag upp i brorsans lägenhet. Jag tog mej till Vällingby och mötte upp Hanna. Hon flyttar ner till Skåne nu så var tvungen att träffa henne en sista gång.

Det blev lite bakiskäk på Mirella och en jävla massa tjejsnack.Första måltiden 2011


På kvällen drog jag fram flaskorna igen


Jag är alkoholist

Anledningen till att jag inte har uppdaterat på väldigt länge är att jag har haft fullt upp med att vara helt galen.

Jag har haft jullov i snart 3 veckor. Det har varit 3 underbara, men jävligt slitsamma veckor.

Jag har supit praktiskt taget varje dag.
Resten av tiden har jag jobbat.
Jag har varken ätit eller sovit speciellt mycket så ni kan ju tänka er att jag är rätt sliten nu.

Jag har till och med fått alkoholutslag! Jag har sår i hela anisktet och riktigt taskig hy, jag tror att det beror på att jag har gått och lagt mej aspackad kockan 3-4 varje morgon och sen gått upp vid runt 10.

Så sliten som jag är nu har jag aldrig varit.

Let's face it.

Jag är alkoholist.
Jag måste dricka varje dag. Jag är nykter nu och ni anar inte hur svårt det är. Jag är nykte av en enda anledning och det är att jag ska jobba ett långt pass imorgon.

Sanningen är att jag sitter och tittar på mina flaskor hela tiden, jag vill så gärna ha innehållet. Jag är dessutom välkommen till en fest ikväll. Det finns verkligen ingen anledning för mej att sitta här. Jag hatar att jag ska jobba imorgon. Jag hade aldrig suttit här nykter om jag inte hade jobbat.

På 3 veckor har jag haft ungefär 4 eller 5 nyktra kvällar. Resten av dagarna har jag varit aspackad. Det är så jag vill ha det, I guess.
Det låter så jävla hemskt. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär. Jag är beroende av alkohol. Jag känner mej inte glad, jag har ingen lust att leva, jag vill bara bort. Jag mår bara bra när jag är full. Det är då jag trivs.

Jag har kommit på mej själv med att äta en gång om dagen.
Igår åt jag klockan 18.00 jag krökade från 21.00-07.00 jag sov från 08.00- 13.30 och jag åt inte igen förrän 16.00.
Alkoholen får mej att glömma att äta. Jag känner ingen hunger, jag kan gå i över ett dygn utan mat utan att känna det. Det enda jag vill ha är alkohol.

Ni anar inte hur jobbigt det är, hamna inte där jag är nu. Man måste ta tag i sej själv. Jag har insett mitt beroende nu. Jag vet inte hur jag ska få det att sluta. Varför ska jag avstå något jag mår bra av?


Nyår 2010

Och sen kom nyåret. 2010 led mot sitt slut.

Jag hade jobbat några timmar på dagen, inte hunnit käka något och sen hade jag bara sprungit hem och gjort mej i ordning.
Jag firade mitt nyår tillsammans med min storebror, hans flickvän och deras vänner i deras nya lägenhet.
Till en början hade jag riktigt kul.

Min storebror lassade upp massa käk på en tallrik. Jag tryckte i mej det relativt fort och med stora tuggor, ja jag hade inte sett mat på flera dagar.

Efter det började partyt
Jag hade en grymt kul kväll, men självklart spårade allting ur. Jättetråkigt.
En tjej blev misshandlad, en kille fick sparkar i ryggen, tjejen som bodde i lägenhten flydde och kom inte tillbaka. Folk bråkade och allt var bara kaos.
Jag försökte på något sätt stå emellan allt och lösa allt. Jag säger inte att jag gjorde det bra, men jag fixade i alla fall till ett och annat.

Trots allt kaos hade jag en kul kväll. Jag fick ju umgås med min bror så jag har svårt att inte uppskatta det då.

Året som gått 2010

Jag tänkte att jag skulle försöka mej på en liten överblick av året som gått.

Jag hoppas att jag inte blir deppig bara. Ibland när jag tittar tillbaka i bloggen tror jag att vissa inlägg har bytt plats. Ibland är jag helt säker på att det var en månad sen jag skrev ett visst inlägg, men det står att jag publicerade det för 11 månader sen. CreeeeeepyJag började januari med att vara nöjd med ett trevligt nyårsfirande. Det var det roligaste på många årStrax efter det skrev jag med en rad i ett inlägg att jag började det nya året med ångest.
Mitt nyår var definitivt lyckat, men jag kunde inte låta bli att avundas kärleken bland alla par som var där.Jag kollade mitt BMI och blev i alla fall lite gladare när jag fick bekräftat för mej det jag egentligen redan visste.Sen skrev jag den första delen i något som blev mycket populärt - "Kom över din kärlek".
Jag slutade på Kickboxning och betygsatte min första sak: Dust it

I slutet av januari bestämde jag mej för att börja försöka ta körkort.. Det tog ett tag innan jag satte igång men jag drog fan skeppet i land!


Jag började februari med en riktigt äcklig hemmafest och ett långt inläågg om preventivmedel.
Jag fixade en msn så att mina läsare lätt skulle kunna få kontakt med mej.Jag började lägga upp makeups på bloggen.

och sen första sexnovellen kom upp.Jag och Indi käkade på taco bar, en av många gånger under 2010.En outfit, tillsammans med en lite mer avancerad sminkning än tidigare.Februari blomstrade av sex i min blogg och flera ville att jag skulle skriva hur man får orgasm (g-punkts-). Det ledde till ett långt inlägg om precis det.Som sagt, jag hade schysst med inspiration vad gäller sex- just i februari.Jag hittade en underbar sko på Scorett. Det blev min drömsko och större delen av min fria tid gick åt till att försöka sluta tänka på dom.

På slutet av februari började jag deppa igen och det sista inlägget i februari heter : jag är van vid tårarna.
Jag började mars med ett nytt liv. Jag börajde äta frukost, och bestämde mej för att efter jul och nyår tappa några kilon. Jag vet inte hur bra det gick, ärligt talatJag började på allvar bli beroende av att shoppa på Make up storeJag lärde mej några nya dancemoves.Premiär för "Stuumpan as a teacher". Jag vågar själv inte kolla på klippet men jag minns hur populärt det blev.När det kommer till mitt eget sexliv i mars, vill ni inte ens veta vad jag pysslade med.Premiär för Dear Diary..
Det är ínlägg där jag på engelska uttrycker sorg, ondska, besvikelse, självupptagenhet och ilska.´Bloggen fyllde 3 år

Jag började april med ett inlägg om att njuta av sex.
En perfekt början på en ny månadSex dagar innan min födelsedag skrev jag ett hårt inlägg om vilket svin jag var, jag ville förändra mej men fortsatte ändå på samma spår.
Sen fyllde jag 18.
Det blev en galen dag, en galen kväll och massa alkohol.I april var det tänkt att min klass skulle åkte till Rom, men ett vulkanutbrott på Island förstörde allting. Det där har knappast någon glömt.


Precis i början av maj / slutet av april var jag på Hannas studentskiva. Deras tema var what is love så jag klädde ut med till Shrek.Jag besökte blå lagunen för första och sista gången 2010. Riktigt vacker plats på sommaren.En outfit från maj, rätt snygg kropp hade jag i alla fall.Jag hade en tävling i samarbete med Evas underkläder
Jag skaffade en digipass. Till en början fattade jag inte alls har man använde den, men som tur var rullade det på bra ganska snabbt.

I juni började det bli lite varmare. En onsdag i början av månaden var jag ute och partade med Sofia. Den partykvällen slutade med att vi satt på varsin häst mitt i innerstan klockan 05.30.Efter några få timmars sömn åkte jag och träffade Indi. Vi käkade donkenfood och avnjöt några Smirre vid vattnet.
Älskade Chaplin's stängde igen. Vi var självklart där och tog farväl av det underbara stället.Jag gjorde min första anchor.Av någon anledning började jag köra supergympa. Till en början gick det bra, sen gick det käpprätt åt skogen.juni avslutades med en midnattsvisning av Twilight, New moon och Eclipse.
1:a juli åkte jag och Emilia till Spanien. I ett år hade jag planerast resan och det kändes helt overkligt att den blev av. Jag brukar ju inte direkt ha turen på min sida.
Det var 3 veckor av alkohol, sol och en jävla massa skratt. Det var nog en av mina bästa resor någonsin.
I augusti blev mina drömskor äntligen mina.Skolan började igen. Jag laddade upp med ansiktsmask, hårinpackning och allt vad min kropp behövde efter en sliten semester med mängder av alkohol.
Första dagen i skolan var jag aspackad.Jag lyckades se jävligt oskyldig ut på bild, en kväll när jag faktiskt bjöd hem kille efter kille efter kille. Den första kom, vi hade sex, han åkte hem, den andra kom, vi hade sex, han åkte hem. Så fortsatte det hela helgen. Och jag ser ut som en oskyldig liten flicka som aldrig har sett kuk förut.Premiär för "Flickan med sinne för sex"Sist men inte minst så kuggade jag min uppkörning. Det var jävligt surt.

I slutet av augusti och början av september började jag bli deppig igen, troligtivs berodde det mycket på att jag kuggade uppkörningen och teorin. Pappa började dessutom fundera på om jag började bli deprimerad och styrkte det med ett antal teorier och symptom. Det var ingen bra start på månaden.Det blev lite bättre när jag var och såg Hoffmaestro på grönan.Jag röstade för första gången i mitt liv.Jag beställde hem Solsidan för att försöka muntra upp mej själv.


Jag började oktober med 3 nya anchors.Efter massa deppande och alkohol bestämde jag mej för att försöka gå vidare i livet och förtränga allt som hänt.Sen åkte vi äntligen till Rom. Jag ville egentligen inte ens åka, men man var ju tvungen.

Den första och viktigaste händelsen i november var att jag fixade mitt körkort. Helt underbart!

Sen var det Halloween. Jag och Sofia firde det på Lobby, självklart lyckades jag hamna på Finest's frontpicture.'Massa skit hade hänt i Rom, allt hade blivit värre efter Rom och jag kände mej som ett jävla vrak. På höstlovet bestämde jag mej för att börja ett nytt liv.Jag blev brunett på deltid.Jag hittade min nyårsklänning. Efter mycket om och men blev den min.Jag beställde hem massa nya filmer till mitt ide.

I december började jag hata, så jag skapade ett beroende av Hem till midgård, för att lyckas lysa upp min vardag lite.I början av december fyllde min storebror 25, då var jag ute och firade honom med honom och hans killkompisar.

 

Jag tränade rekaordmycket i december.Den 23 december vann jag 2 biobiljetter för bästa säljare under en timmeJag och Marre firade juldagen på Lobby, i snygga tomteluvor.


Om jag kollar snabbt hur mitt 2010 har varit skulle jag förkorta det såhär:
Det har egentligen varit exakt som mina senaste år, ordentligt med sorg och smärta.
Det som skiljer sej från tidigare år är att jag har ökat alkoholkonsumtionen och nu på slutet av 2010 början av 2011 har jag till och med börjat få seriösa alkoholproblem.
Jag dricker stora mängder varje dag.

Det bästa med 2010 var Spanienresan och att jag blev singel. Nu gör jag exakt vad jag vill! Det är underbart och så vill jag fortsätta.

2011 vill jag uppnå lycka. Jag vill kunna skriva den 1/1 2012 att 2011 var ett bra år och att jag kände mej lycklig.

Årets första videoblogg


1:a januari är slut, faaaan så skönt!

Godnatt flippaaaaaaaaaaaaaareeeee!!!!


Oboy, perhaps it's too much

Hej

Är jag trött?
Är jag sliten?
Har jag spårat dom sista dagarna på 2010?
Har jag druckit för mycket?
Har jag ätit för lite?
Har jag sovit för lite?
Har jag jobbat för mycket?

Jag vette fan om jag orkar blogga idag...


Nu ska jag strax åka och hämta en bil, och så ska jag plocka upp Hanna. Sen tänkte vi nog kröka lite.

Det blir en kanonstart på 2011

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0