Prostitution

En prostituerad kvinna, en hora - fenomenet man kan funder över i flera år, utan att direkt komma fram till något. Ska det vara lagligt eller ej? Vad innebär det? Hur är det? hur ser den etiska bilden ut?
Frågorna är många och ärligt talat behöver man nog, precis som med massa annat, uppleva det själv för att kunna svara på dom.

Jag är ju inte direkt prostituerad men jag ska göra så gott jag kan att svara på dom frågorna jag har fått av er, angående ämnet.

Den första, som jag får väldigt ofta är; har du någongång funderat på att prostituera dej?

Det tror jag faktiskt att dom allra flesta tjejer funderar på, speciellt i tonåren. Man vill ha snabba pengar till allt man vill köpa och man tror att det är lätt. Lite sex och sen är det klart. Man tror verkligen att det är lätta pengar. Jag har, som sagt, aldrig gjort det men jag är väldigt duktig på att tänka mej in i olika situationer. Vi snackar alltså om att man ska klä sej utmanande, eventuellt gå långt under sitt värde, på ett eller annat sätt få kontakt med män - troligtvis riktiga grisar- därefter säljer man sej till dom och dom kan göra vad fan dom vill. 13- åriga tjejer säger lite sex, jag tror snarare att det handlar om sitt livs värsta upplevelse i många fall. Man vet aldrig vem man stöter på. Det kan vara en vidrig typ som inte alls har tänkt sej lite sex, betala och vara klar. Man kan råka ut för så jävla mycket. Om man har sålt sej till någon, kommer den personen anse att den har rätt att göra vad som helst. Det är klart att det inte är så, men när man är i en situation med en man man inte känner, som kanske är 30 år äldre och 3 gånger så stor , då har man nog inte så mycket att säga till om längre. Han kan praktiskt taget våldta, misshandla, mixtra med grejer som han blivit inspirerad av porrfilmer att göra och en jävla massa mer - rätt vad det är ringer polarna på dörren och plötsligt är det inte bara ett svin vi snackar om.
En 13-åring har tyvärr sällan det tänket.
Självklart har jag funderat på dom positiva bitarna , vill säga den lilla slanten man får. Men riskerna är alldeles för stora för att jag ska vara korkad nog att göra det.
Jag är för smart, och en smart människa kan skaffa sej ett jobb där man inte behöver sälja sin värdighet. Man kan skaffa ett jobb där riskerna att bli lurad är mindre och framför allt behöver man inte bli lika trasig. En prostituerad mår knappast bra inom sej.
Jag tror inte att dom som köper sex är normala snygga killar i 25-årsåldern. Snarare ensamma äldre män med speciella fantasier som gjort att ingen lägger sej framför som, eventuellt ett rätt avtändande utseende. Jag har svårt att tro att en hora knullar hunkar dygnet runt.
Jag vill inte ytta mej för mycket om det men jag har sett en hel del snubbar som jagar efter prostituerade och ärligt talat skulle jag inte ligga med någon av dom, inte ens om det var dom enda snubbarna kvar på jorden.

Folk har försökt köpa mej, flera gånger. Jag är bara glad att jag har en hjärna som säger att jag kommer behöva stora mängder droger för att klara av det.




Som svar på frågan om nya prostitutionslagen säger jag att jag tycker att det är jättebra att den finns. Det är en säkerhet för alla tjejer som kan hamna snett eller råka ut för något. Det känns bra att veta att man har ett stöd från lagboken om man blir utnyttjad eller lurad, om man är dum och går med på något som sen inte blev speciellt bra. Jag håller med om att det är varje enskild individs val vad man vill göra med sin egen kropp, men när man inte kan tänka för sitt eget bästa är måste någon gå inte och tänka åt en. Det gäller självklart inte bara prostituerade eller folk som .. vad vet jag .. hamnar snett- men nu var det prostitutuon som var ämnet.

Jag vill inte veta hur Stockholm hade sett ut om prostitution varit lagligt. Det hade väl funnits massa horföretgag överallt. Det hade förmoldigen blivit ett överskott av horor och ett underskott på den övriga arbetsmarknaden. Jag tror inte på att det är hållbart att göra det till laglig verksamhet. Om det skulle bli ett vanligt jobb skulle säkerheten öka så att det skulle bli lättare för folk att klara av det och snart skulle vi höra 5-åringar säga; När jag blir stor ska jag bli hora.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0