04.00

Nu återstår bara en sista grej, och jag ljuger om jag säger att jag inte har längtat. Det har varit en lång dag, speciellt med tanke på att jag blev väckt 6.30 vilket är ytterst ovanligt när det kommer till mej. Jag har jobbat, chillat, städat, tvättat. Nu orkar jag baskemej inge mer.  Jag ska bara skölja ur min hårinpackning, beundra min slarviga upphängning av tvätten, smörja in kroppen, vädra lite snabbt och sen krypa ner mellan dom nybytta lakanen fucking naked. Låter det inte heelt underbart!?
För min del finns det i alla fall inte mycket bättre saker än att sova i en nybäddad säng. Vi hörs imorgon gott folk.
 
Godnatt typ
 


Onsdagens outfit

Efter det här inlägget har jag nog äntligen tjatat färdigt om min onsdag.  Här kommer onsdagens outfit. Och ja, bilderna sög.
(Det ser ut som att jag har vääärldens utväxt dessutom, men ärligt talat min hår är bara rätt smutsigt.  aa jag är ärlig i alla fall  + att jag har hårspray också och den mörkar till det hela lite.)

 
♥ Kjol - Bershka
♥ Skjorta - Bershka
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Halsband - Ur&Penn
♥ Örhängen - Bazar (Spanien)
♥ Diadem - Bioux Brigitte
♥ Klackar - Missguided
♥ Väska - Wedins
 

Videoblogg

Här kommer en liten videoblogg som jag gjorde precis innan jag stack ut för att möta Pop.  Det är inte precis mitt bästa verk, men den duger väl.
 
 
      

Gratis presentkort

Jag tänkte passa på att tipsa er om att bli medlem på olika sidor som har med typ undersökningar att göra. Jag är nu medlem på flera, men förut var jag bara medlem på en och den har varit jättebra. När man svarat på tillräckligt många undersökningar får man sin belöning. Själv fick jag hem mitt första presentkort i början av veckan.  Kortet kanske inte är värt en mille, men vem säger nej till lite gratis shopping?


Sleek makeup

Titta vad som trillade ner i min brevlåda idag.  Jag beställde inte min från deras hemsida, men jag rekommenderar er att ni gör det om ni vill beställa den för det billigare. Jag vet visserligen inte vad frakten ligger på men jag är rätt säker på att det blir billigare om man, som jag, vill ha fler än en palett.
 


♣ Make up palette - Sleek makeup
 
 

Elitstädar'n

Herregud vad snabbt tiden har gått nu på slutet av kvällen. Jag åkte hem till mamma för ett tag sen för att kolla på film. Tja det fick väl sådär. Hon var med från början, sen somnade hon, sen vaknade hon till och konstaterade att hon hade sett filmen och spoilade en bit innan hon somnade om igen, sen vaknade hon och gjorde samma sak igen och en stund senare gav hon upp och gjorde sej i ordning för att sova. Kvar satt jag ensam i tv-soffan och hade min filmkväll tillsammans med mamma - själv.
 
Jag kom hem till pappa igen vid typ 23 och 23.30 när han bestämde sej för att gå och lägga sej, bestämde jag mej för att börja dammsuga.
Pappa jublade inte precis när jag kom med idén men han var glad att jag äntligen bestämde mej för att städa, även om det var precis när han skulle sova.
Sen rullade tiden i ljusets hastighet. 2 timmar flög iväg och jag blev faktiskt chockad när jag kollade på klockan. Vadå 1.30, den måste gå fel!
Jag hade bara hunnit dammsuga och sen damma av speglar och lite möbler och mitt "godisfat" för smyckena, mina burkar och grejer för sminkpenslar och sen bytte jag lakan i sängen. Helt otroligt att det kunde ta 2 timmar att göra det!
Jag får fortsätta imorgon. Nu ska jag vänta tills min tvätt är klar, hänga den, duscha, lägga hårinpackning och sen blir det sooova.
 

Bad lyrics

 

"All I really wanted to, was to have a little piece of you..
I never meant to fall"

 

 

Torsdag

Hej
Det blev rätt sent igår så idag är man lagom stekt kan man säga. När Pop mötte mej igår satt jag med ett glas vin i hösta hugg och njöt av solen.. dock i skuggan.  Jag drack upp och sen gick vi hem till mej för att slappa framför en film. Jag tror att klockan var runt 20 när vi satte igång första filmen, sen kom andra och jag har ingen aning om när vi somnade. Det enda jag vet är att jag sov riktigt dåligt. Det kändes som att jag var halvvaken hela natten och jag bara väntade på att hans alarm skulle ringa. Det ringde vid typ 6.30 och tro mej, då sved det kralligt i ögonen. Jag lyckades piggna till men efter mycket om och men somnade jag om och sov till 13.00. Efter det cyklade jag hem till pappsen och satte igång med trädgårdsarbete igen.
 
Det sköna med att jobba för pappsen är att jag bestämmer mitt schema själv.  Jag pallade 2 timmar och nu känns det som att jag ska decka närsom helst.
Ikväll ska jag över till mamma och chilla lite med henne. och det var min torsdag det.
 
Simma lugnt
 


Sticker ut

Nu ska jag sticka ut och ta en liten cykeltur och möta upp Pop som kommer med pendeln om ett tag. Om jag har tur hinner jag med ett glas vin innan.  Det skulle vara mysigt att njuta lite av kvällssolen innan den försvinner.

Later
 


Outfit de Viernes

Sådär då, här kommer äntligen fredagens look.  Det tog ett tag men nu är det fixat. Jag tog bilderna idag och jag slarvade ganska mycket med solpudret så ja.. ni ser ju själva att bilderna inte blev dom vackraste.

 
 

♥ Kjol - Bershka
♥ Tubtopp - H&M
♥ Kofta - Pimkie
♥ Väska - Wedins
♥ Armband - Ur&Penn
Halsband - SophieLowes
♥ Klackar - Missguided
 
 

Jobb och cash

Hej
Så var det onsdag och jag har varit riktigt duktig! Först städade jag en stor del av natten, sen fick jag några timmars sömn och sen har jag röjt på tomten hela dagen.  Eftersom jag behöver så mycket stålar som möjligt nu till Spanien, så har pappsen gått med på att pröjsa mej för att möblera om våra rabatter lite. "Lite" är egentligen fel ord, det finns massor att göra. Tur för mej för då blir det mer jobb.  Lönen är helt okej så om jag jobbar på ordentligt framöver kan det nog bli en fin slant.  Utöver det har jag ju mitt bartenderjobb, som jag för övrigt hatar så otroligt mycket just nu. Jag vantrivs på stället jag är på och det är ytterst få saker jag gillar med att jobba där. Baren är urkass och på något sätt känner jag mej lite för kompetent för att jobba där. Jag tror att jag insåg hur trött jag är på stället när jag fick en beställning på två P2 och chefen frågade mej om jag kunde göra dom eller om han skulle göra det.
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Har jag gått från att jobba på ett ställe där drinkarna inte lämnas ut om dom inte är exemplariska till en chef som frågar om jag klarar av att göra en P2?! Trot eller eller ej, men egentligen kan man fan inte göra en P2 där. Dom har ingen vaniljvodka! AAAh jag tänkte samma sak; hur kan man ha en bar utan vaniljvodka?!
Okej, egentligen är Stockholms drinklistor inte dirket överfyllda med drinkar som innehåller vaniljvodka, men ändå.
 
Ja.. så nu jobbar jag lite i trädgården istället. Det är nice. Jag får lyssna på musik, jag har ingen som står och glor på mej hela tiden, jag har ingen som anmärker på det jag gör och jag jobbar i det tempot som passar mej. Men det är ju i och för sej ruskigt kul att jobba som bartender - när man jobbar på rätt ställe vill säga.
När man står rakt upp och ner i 10 timmar och under dessa timmar bara har några få saker att göra som inte inkluderar att bara stå rakt upp och ner, då är det inte så glammigt att vara bartender. Men annars, fan jag klagar inte.
 
När jag kommer till Spanien ska jag försöka hitta ett bartenderjobb. Jag tror att det är sååå mycket roligare att jobba som bartender där. Dom har ju inte samma ölkultur i södra Europa som här i norr så det blir mycket mer drinkblandande, och det är ju det som är kul.  När jag kommer tillbaka till Svergie en dag kommer jag vara en riktigt attraktiv bartender om jag lyckas få till det i en bar i Spanien.

Nog om pengar och jobb, haha.
Hoppas ni har en bra onsdag so far.
 


Städa

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Jag måste komma igång med städningen, vilket jag egentligen skulle gjort för flera veckor sen men kom på att jag skulle skjuta upp till i söndags. Det var 3 dagar sen och ändå har jag fortfarande inte lyft ett finger. Fy på mej, nu blir det ändrig!
 

Life

 
The things that make you cry,
and the things that make you wanna give up.
Those things are called life.
 

Spanskakurs

Nu blir det en liten update om Spanien.  Det är nämligen så att jag äntligen, äntligen, har hittat en spanskakurs som jag vill gå.  Det har inte varit helt lätt ska jag säga. Att hitta spanskakurser har väl inte direkt varit någon kosnt, men att hitta en som verkar bra och som dessutom är aktivt, det har varit lite trickigare. Nu har jag i alla fall hittat en som desustom erbjuder lite fritidsaktiviteter i form av olika sporter.  Det är ju inget man måste göra, men det känns ju kul att det finns. Sporter som finns är till exempel golf, vilket jag inte är så intresserad av, och surfing, vilket jag är betydligt mer intresserad av!  Det var ganska dyrt att hänga med och surfa lite en dag, men det kan det vara värt.
 

Outfit

Här kommer gårdagens outfit.  Det kändes som att det var okej att köra lite höstigt. Det är ju ungefär så man känner sej these days.


♥ Shorts - Cubus
♥ Strumpbyxor - Lindex
♥ Skärp - LA
♥ Skjorta - H&M
♥ Armband - Från Marre
♥ Ring ödla - Bioux Brigitte
♥ Ring - Bioux Brigitte
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Wedins
♥ Boots - MM
 

Chris belt

Jag blev jätteglad när jag såg på Ginas hemsida att deras populära skärp har kommit tillbaka.  Jag skyndade mej såklart att trippa iväg till en Gina för att köpa ett. Jag var beredd på att dom skulle vara slut redan men jag fick faktiskt tag i ett. Tyvärr glömde jag det hemma hos Pop så nu lär jag väl få gå och köpa ett nytt.
 
♣ Skärp - Gina - 99 kronor
 

Månag

Hej
 
Den här veckan springer på fort som tusan och det är redan tisdag! Det känns som att det var lördag igår.. undrar vad jag har gjort dom senaste dygnen.
Igår var det i alla fall en ganska bra dag. Jag vaknade av att Pop väckte mej - som tur var, för jag hade försovit mej. Jag gick upp, gjorde mej i ordning och drog iväg för lite ärenden. Sen gick jag till systemet, köpte lite cider och satte mej utomhus för att njuta av den sista solen. Någon timme senare kom Pop och gjorde mej sällskap och en stund senare åkte vi hem till honom för att grilla.
Kvällen spårade såklart lite, som den alltid gör. Troligtvis för att en idiotisk brud bestämde sej för att göra min kväll till ett helvete genom att vägra låta mej vara ifred. Jag förstod aldrig vad hennes problem var, men när hon hade snackat om mina föräldrar i över en halvtimme fick jag nog. Jag kunde utan svårigheter ta att hon står och skriker att jag kommer sluta upp som en hora, men när hon snackade om att mina föräldrar är pundare som slår mej varje dag och aldrig har äskat mej, fick jag nog. Jag blev förbannad, men valde att vara den mogna och gick därifrån för att lugna ner mej. När jag kom tillbaka var allt mer eller mindre normalt igen - så normalt det kan vara på en lokalpub en måndag kväll.
 
 


I väntan på lite happening satt jag och fotade.  Tur att det inte regnade i alla fall, det hade inte varit så kul att sitta utomhus då.

Med tunga fingrar

Nu känner jag bara att jag måste skriva av mej. Det var länge sen jag höll något hemligt för den här bloggen. Förr eller senare kommer allting ut och det mesta brukar jag släppa på en gång. Den här gången har jag inte vetat vad jag ska skriva.
 
Det brukar göra ont någonstans, oftast känner jag mej deppig över något som har hänt. Oftast berättar jag om hur jag vill dricka något starkt för att glömma för en stund, men aldrig gör jag det. Även om viljan varit stark och även om det funnits gott om starka saker framför mej, har jag aldrig rört det. Det skulle inte vara likt mej att falla så enkelt. Jag har alltid tillåtit mej att känna som jag gjort, låtit mej själv gråta när jag varit ensam, jag har låtit mej själv tagit min tid.. i alla fall ett tag, och sen har jag tagit mej upp igen. Jag är inte personen som ser en flaska, tar den och hoppas på att den ska lösa allting åt mej. Det där "allting" brukar jag ha koll på innebörden av.
 
Men nu.. jag är där igen. Jag ser flaskan och jag vill ha den, men tänker inte ta den. Istället försöker jag identifiera vad som får mej att skriva det jag skriver. Varför skriver jag inte om hur lycklig jag är och hur bra allt känns? Varför skriver jag inte om hur jag inte kan sova på kvällarna för att jag är så exalterad över något?
Varför är det alltid så att jag sitter med tunga fingrar och en tår rullandes längs min kind, så fort jag ska berätta om hur jag mår?
 
Jag älskar stunderna när jag skriver en text med många glada gubbar och berättar hur underbart allt känns för stunden. Jag brukar försöka hålla i dom stunderna, men ganska snabbt flyger dom iväg och jag har lärt mej att ju mindre saker man har att glädjas åt, desto längre bort från sorgen kommer man. Är det inte lustigt egentligen, att om man saknar den största delen av lycka slipper man sitta som jag gör alltför ofta. Den enda gången man gör det är väl i så fall när man funderar över varför man inte känner sej helt fulländad. Men fortfarande behöver man en kontrast för att fastställa en känsla. Det är vad jag alltid sagt.
 
Min största sorg och mina största problem grundar sej i att jag ser lyckan på håll, jag kämpar för att komma fram och när jag väl är framme vid den får jag röra den, krama den, lukta på den och jag hinner precis förälska mej i den, när den bestämmer sej för att hastigt och lustigt, utan ett riktgit farväl, fara sin kos och låta mej leta igen. Det är då jag tittar ner i marken och frågar mej själv om jag verkligen tror på äkta lycka.
Ganska snart hittar jag min väg för att se upp igen och om jag kisar kan jag återigen se lyckan stå och vinka till mej. Väldigt långt bort förstås, men det kommer inte att hindra mej. Jag kommer att springa tills jag inte orkar springa, sen kommer jag vila, hämta andan, springa igen. Jag kommer gå, krypa, ramla, hoppa och återigen springa - allt som behövs för att komma fram.
Inners inne tycker jag hela tiden att det till viss del är idiotiskt. Jag vet ju att det hela kommer att upprepa sej gång på gång. Men jag antar att jag aldrig slutar hoppas på att lyckan ska stanna lite längre varje gång jag väl får tag i den.
 
I allra flesta fall vet jag varför jag skriver som jag skriver. Jag vet exakt vad som får mej att känna att lyckan är ett privilegie. Alla människor kommer inte att bli lyckliga. Vi kommer aldrig sluta hoppas, men någonstans finns det en del av oss som hoppas förgäves.
Jag brukar veta varför jag ibland tänker så.
Men nu.
 
Jag sover inte, jag vill inget, jag vantrivs med det mesta, jag kallsvettas, jag skakar, jag fryser, jag mår illa, jag kan ibland inte andas, när jag tänker på det börjar jag gråta, när jag pratar om något runt det börjar min röst hacka, jag är hela tiden trött, jag har hela tiden ont, jag vill hela tiden bort, jag vet inte vad jag ska göra,  jag vet inte varför det är som det är, jag vet inte hur länge det tänker stanna.
 
Det enda jag vet är att jag inte fungerar, jag mår åt helvete, jag vill sova och vakna när allt känns bra igen, jag vill få en chans att se allt klart. Framför allt vill jag få en chans att springa mot lyckan igen.

Outfit

Såhär såg jag ut i torsdags när jag och Pop var och spelade biljard och sen överkonsumerade vin.
 
 
 
 
♥ Shorts - Gina
♥ Skjorta - Gina
♥ Spike bra - Stylegodis
♥ Örhänge - Fått från Olivia
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Halsband - Bazar (Spanien)
♥ Väska - Wedins
♥ Klackar - MM
 

Fredag

Jag fick ju, som sagt, vara ledig på fredagen. Det var ju skönt, eftersom jag var bakis, men allt annat än skönt eftersom jag behöver jobba lite nu och dessutom ställt in mej på att jobba och därför inte gjort några andra planer. Men men. Jag köpte hem lite goda grejer på vägen hem från Pop och sen skulle jag kolla på film, men istället fick jag syn på mitt PS 1, som jag inte använt på ett tag. Film var som bortblåst och istället spenderade jag typ 3 timmar med att spela mitt favorit- tvspel från back in the days.  Någon som minns Rayman?!
 
 
Sen blev jag ju självklart uttråkad efter ett  tag och även om jag borde stannat hemma, åkte jag iväg och träffade Linnea för lite vin på söder. Vin.. det var väl knappast det jag behövde mest men även om jag höll på att kollapsa på pendeln bestämde jag mej för att ta mej ut en stund i alla fall.
Jag ville sova ut ordentligt, eftersom jag var svintrött och dessutom skulle jobba på lördagen. Det blev såklart inte riktigt som jag tänkt mej. Även om jag var för bakis för att bli full drog jag 4 glas vin och en öl och istället för att åka hem åkte jag och Linnea till Gamla stan och mötte upp några där. Jag åkte hem strax innan 3 och fick i alla fall nästan 10 timmars sömn. Men jag hade verkligen behövt mer.
 
Tyvärr har jag inga bilder från kvällen och batteriet i kameran hade dött så jag kunde inte ta kort på kvällen outfit, men jag får väl klä ut mej likadant igen någon dag.
 
 
 

Sex över hela världen

Jag kom att tänka på något för några veckor sen. Undrar hur många länder jag har besökt sexuellt.  Jag tänkte försöka rada upp det för skojs skull.
 
 
Sverige
Norge
Estland
Spanien
Holland
Etiopien
Tyskland
Italien
Iran
Brasilien
USA
Polen
Syrien
 
Hmm.. undrar om det var allt.
 
 

Biljard och massa vin

All right.. vart ska jag börja?
 
Torsdag kanske..
 
Jag och Pop träffades på dagen i Fridhemsplan och jag kom med förslaget att kicka hans ass i biljard, vilket jag gjorde också.  
Det var kul att vinna, även om jag erkänner att det var mest tur. Jag passar på och erkänner att det var nog ändå en av mina bättre omgångar. Jag tror att det blir så när man kör mot en snubbe. Inners inne är man livrädd för att bli utklassad och att han ska få så himla tråkigt att man på något sätt tvingar sej själv att vara duktigare än man egentligen är.
Det låter konstigt, men jag tror på det. Annars hade jag aldrig vunnit med 3-1. Sen klantade sej Pop vid 2 av omgångarna men ändå.
 
Efter det gick vi över gatan för några glas vin och efter det hamnade vi på mina vänners kära lokalpub tillsammans med några vänner, för att sen åka hem till Pop för ännu mer vin. Jag var inte helt nykter när jag somnade den natten morgonen.  En halvtrevlig baksmälla trängde sej på också. Som tur var för det, så hade min chef messat på kvällen och sagt att jag skulle få vara ledig på fredagen.
 

Söndag

Hej
 
Det finns bara en sak att säga - jag har inte orkat.
 
Jag är ledsen att jag gör er som kollar in här varje dag, besvikna gång på gång. Jag försöker hålla igång bloggen men min inspiration har försvunnit helt. Istället känns det som att jag pressar fram lite inlägg ibland bara för att det ska bli något. Hur bra blir det?
Inte så mycket.
 
När man har väntat några dagar med att blogga, finns det dock alltid en hel del att skriva om.
 
Idag är det söndag, det regnar, jag är trött och allmänt glad att bara sitta för mej själv. Allt är tyst, ingen är hemma, min mobil är gömd och nu är det bara jag och issa.
 
Om ett tag ska jag sätta igång och röra lite på fläsket tror jag. Dels måste jag städa och tvätta och dels skulle det vara trevligt med lite träning.
Efter det ska jag åka och handla mat och grejer - Shit hur många vuxenpoäng är jag uppe i nu?
 
Ikväll ska jag åka över till mamma och slänga ihop en pizza. Hon har hyrt film så pizza och film, så ser min söndag ut.
 
Happy sunday
 

04.00

Nu har klockan blivit över 4.00 så antar att det är dags att börja tänka på refrängen. Först och främst ska jag gå och försöka göra något åt mitt hår. Det blev väldigt tovigt och torrt av färgandet så jag ska försöka klura ut vad man kan göra för att det ska bli bättre. Det känns som att allt kommer lossna (inte minst färgen) om jag lite aggressivt försöker borsta igenom det.
Hmm.. jag får se vad jag hittar på.
 
Just nu vräker regnet ner förresten. Det var tydligen inte bara jag som var och stampade på spindlar tidigare idag.
 
Godnatt
 

Dip Dye

Här kommer lite bilder på när jag testa hair colour chalk första gången.
 
Några av bilderna är med blixt och några utan, men inga har gått igenom photoshop.
 
Räcker inte bilderna så finns det ett litet fint klipp också.
 
 
 
                

Outfit

Här är en outfit som jag helt har glömt bort att lägga upp.
 
 
 
♥ Puss och kram jeans - Gul&Blå
♥ Topp - Gina
♥ Skinnväst - Gina
♥ Skor - Intersport

Chicy space cardigan

Kollade in snabbt på Chicy nyss och blev riktigt glad när jag såg att deras space cardigan är tillbaka.  Första gången jag såg den på Fanny Lyckman, täntke jag att jag absolut måste skaffa en sån. Sen blev det aldrig av och sen försvan den. Jag har kollat lite då och då, men den har inte kommit tillbaka förrän nu.
Jag ska försöka kirra den den här gången - även om jag borde spara varenda slant till Spanien.
 
Bilden är lånad från Chicy och Fanny Lyckman

Skärp dej

Här är ett skärp från Asos jag inte skulle banga på! Jag är rätt kräsen när det kommer till skärp, men det här gillade jag faktiskt.
 

Kalorisnålt

Nej nur är det dags att börja tänka på vikten igen. Det har varit en rätt fet sommar och några kilon + har man väl lyckats kirra.
Här är min middag - ett steg åt rätt håll.
 
Kyckling, bulgur, sallad och tomat. Mums
 

Onsdag

Hej
 
Idag blir det ytterligare en seg dag, men jag tänker inte klaga. Jag menar, hur många perioder får man i sitt liv när man bara kan sitta hemma och chilla vid datorn eller glo på film en hel dag  (?) Utöver det har jag svinont i mitt öga så jag känner inte direkt för att springa ute på stan med kompisar.
Istället ska jag ta mej till en mataffär och handla lite och sen ska jag testa mina hair colour chalk.  Det kommer ett klipp på det, så håll utkik.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 
 

04.00

Idag blev det verkligen dåligt med inlägg. Jag antar att fantasin var kass så får väl göra ett nytt försök om några timmar.
 
Godnatt
 

Bli en bättre löpare

 
2 sätt att förbättra löputhålligheten
 
Man kan dela in uthållighetsträning i två olika skolor; den korta och hårda skolan och milskolan

Den korta och hårda skolan
Den korta och hårda skolan fokuserar på att göra träningen så effektiv som möjligt. Därför ingår det mycket tempoträning med relativt hög intensitet i och omkring just det tempo som är målet att man ska kunna hålla under ett mil- eller halvmaratonlopp (det motsvarar ofta 85–95 % av maxpulsen).

Träningen delas ofta upp i flera korta pass på 20–40 min. under hela veckan. Korta tempopass ger bra träningsutbyte, men kan vara tuffa för benmusklerna.

Milskolan
Den största delen av träningen sker under eller precis i det tempo som man klarar av att hålla på maratondistansen (motsvarande 65–85 % av maxpulsen). Långa och långsamma rundor gör att det blir lättare att dosera träningsbelastningen, men i gengäld tar det längre tid att uppnå samma träningseffekt.

 

Bägge skolorna fungerar så länge man utmanar sig själv genom att hela tiden löpa längre och snabbare. Oftast används den korta och hårda skolan till kortare distanser från 5 km till halvmaraton, medan milskolan används av de flesta maratonlöpare. Det går också utmärkt att kombinera de två metoderna så att man t.ex. tränar kort och hårt under vardagarna och ger sig ut på längre och mer tidskrävande löprundor på helgerna.

källa: Aktiv träning


Tycker i och för sej att det var en halvskum text när jag tänker efter. Jag menar, det är ju rätt uppenbart att det här är dom enda sätten. Om man inte springer snabbt och inte långsamt hur ska man då springa lixom?  Men men, det är alltid schyst med lite tips.


Musik

 
Skön låt jag hörde på radion i bilen när jag var ute och kirrade ärenden tidigare idag.

Bloggvärldens no lifer

Hej
 
Jag tog en lååång sovmorgon idag och gick inte upp förrän vid 15.20. Det känns skönt att vara utvilad igen, även om jag vet att jag kommer ändra på det nu.
 
Klockan tickar på i en väldig fart här och jag har egentligen inga planer för dagen, mer än att jag nu ska slänga på mej träningskläder och svettas ett tag. Resten av dagen blir väl lugn och skön. Hösten börjar komma och jag drar mej tillbaka.
Ibland undrar jag hur ni uppfattar mitt liv. Ni måste ju tycka att jag är en av dom tråkigaste människorna i bloggvärlden.  Flera gånger i veckan skriver jag att jag ska kolla på film lixom.  Men tro mej, när jag inte bloggar - vilket är ofta, är jag ute och flänger runt mer än jag borde. Jag brukar passa på att ha en film rullande samtidigt som jag bloggar. Sen är det väl onekligen så att dom flesta jobbar på vardagar och om jag inte gör det finns det inte mycket annat att hitta på än att sitta hemma.
 
Kanske är lite tråkig då.  
 
Nej nu ska jag sätta igång
 
Later
 
 

02.00

Nej nu ska jag sova. Jag blev plötslig triktigt satans trött.
 
Vi hörs imorgon
 

Klänningar

Just nu har New Look satt ner priset på några av sina klänningar. Det finns en hel del snygga faktiskt. Själv föll jag för den här gröna. Jag har länge velat ha en grön paljettklänning så kanske slår till på den här.
 

Worn by Stuumpan

Såhär såg jag ut igår när jag var ute med Olivia och alla andra som var med senare.
 
 
♥ Shorts - Cubus
♥ Topp - Gina
♥ Halsband - SophieLowes
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Örhänge - fått från Olivia
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skärp - LA
♥ Jacka - Urban outfitters
♥ Boots - Deichmann
♥ Väska - Wedins

Freedom

 
Freedom
Can you see how much I enjoy it?
 
 

Spike bra

Titta vad som trillade ner i min brevlåda idag.
 
 
♣ Spikebra - Stylegodis - $ 28.00

Söndagsölen

Igår var det söndag och jag hade planerat att träffa Olivia.  Eftersom jag hade sovit så dåligt bestämde vi att träffas ganska sent så vid 15.00 sågs vi i stan för en sen lunch. Självklart blev det Sandys, vart skulle issa annars gå lixom.
Vi satt där i några timmar och blabblade om allt möjligt och sen skulle Olivia egentligen iväg på annat håll men det blev ändrat så hon stannade kvar med mej.  Vi tog tillfället i akt att ta den heliga söndagsölen så vi förflyttade oss till Dovas. Anledningen till att vi gick dit var för att vi skulle till Rålis efter en snabb öl och det ligger ju väldigt nära. Tyvärr blev det världens skitväder så det blev inget Rålis för vår del. Istället hamnade vi på en uteservering på söder. Och glad för det var jag för bartendern var en av dom snyggaste killarna jag har sett på väldigt länge.  Sen kom jag på att jag hade raggat på någon bartender där, för ganska länge sen, och funderade på om det var han. Tillslut bestämde jag mej för att det omöjligt kunde vara han. Varför skulle den där snygga människan ge sitt nummer till en as packad brud? Så tänkte jag . Sen kom Pop med några vänner och det blev betydligt senare än vad jag och Olivia hade tänkt oss. Några få öl var tanken, men det förvandlades snabbt till en vääääldigt sen söndag på söder.
Senare visade det sej att bartendern vi suttit och sneglat på hela kvällen, var samma bartender som den jag raggade upp för ett tag sen.
 
Stället stängde 3.00 och då skulle jag och Pop hem till mej och lämna mitt busskort, men det blev inte riktigt så. Jag somnade i alla fall hemma hos Pop klockan 8.00 på morgonen och som på den gamla goda tiden när man var 15 och precis hade börjat sin krökarkariär, rusade jag upp redan 4 timmar senare och var svinpigg.
Jag slapp till och med baksmällan idag.  Riktigt soft!
 
Det var faktiskt en kul kväll, även om det var himla jobbigt att ta sej hem sen.
 
Olivia <3

Studded biker boots

Jag älskar boots! Just nu äger jag väl kanske 5 par eller något, men jag skulle inte banga på ett par till. Hur snygga var inte dom här lixom?! Jag skulle gärna ahffa ett par i varje färg, men måste jag välja 1 par blir det dom bruna och dom svarta.  Jag tror att tan kan vara lite för mycket cowboy för mej. Köp dom på New Look för £ 34.99
 
 

Sömnlös helg

Min helg har faktiskt varit helt okej, även om jag knappt har sovit något alls. Fredag och lördag bestod av jobb, så som tur var hade jag suttit hemma och chillat på torsdagen. Jag var smått bakis efter min kväll med Sofia och egentligen skulle jag träffat Pop, men istället åkte jag hem och kollade på film. Jag köpte hem mat och chirre och sen parkerade jag mej i soffan tills det var dags att sova.
Jag lyckades dessvärre aldrig somna den natten, så efter bara 3 timmars sömn gjorde jag mej i ordning och åkte till jobbet.
Jag slutade jobba vid 1.30 och då mötte jag upp Pop och sen åkte vi hem till mej. Först kollade vi på Hide and seek och sen försökte vi sova. Jag var svintrött men det blev inte mycket sömn ändå. Efter det åkte jag tillbaka till jobbet igen.
 
Lördagkvällen var rätt lugn ändå, det brakade till och kom folk vid 22.30 men annars stod man mest och trampade hela dagen. Det var underbart att sova den natten kan jag säga! Jag åkte hem och bestämde mej för att tvinga mej i genom en film. Jag kom väl halvvägs innan telefonen ringde och jag blev sittande i ett samtal istället. Efter det gav jag upp filmen och somnade istället.
Snacka om underbar känsla att sova igen 3 nätter typ!
 
 
Issa, redo för sängen - en kväll när jag var betydligt piggare.

Army

I måndags fick jag hem min armyjacka från Urban outfitters.  Här har ni en bild på den. Snygg va?!
 
 
♣ Militärjacka - Urban outfitters - £ 48.00 + frakt

Onsdagens outfit

Nu är kameran tillbaka igen så nu kan jag äntligen visa vad jag hade på mej i onsdags.  Onsdagen blev en dag på jobbet och sen åkte jag ju ut till Sofias landställe.
 
 
 
♥ Skinnbyxor - Gina
♥ Linne - Pimkie
♥ Halsband - SophieLowes
♥ Örhängen - Olivias
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Skor - Missguided

Update

Hej
 
Jag har haft några riiiiktgit långa och jobbiga dagar med extremt lite sömn, därför har jag inte bloggat.
 
Jag kan inte längre skilja på vilken dag som är vilken för att jag sovit så lite och gjort så mycket. Kort sagt har det varit riktigt tufft den här helgen och det känns skönt att äntligen få chans att vila upp sej lite.
 
Det är visserligen måndag idag, men för mej är det söndag och jag ska spendera resten av kvällen i min soffa, blogga och förmodligen låta ett antal filmer rulla.
 
Hoppas ni har haft några bra dagar
 

03.00

Fy farao vad pömsig jag blev nu! Det är verkligen dags att sova lite. Det ska bli helt underbart att få sova ut nu. I'm in heaven, lite så känns det.
 
Sleep tight
 

It's a part of a story that will never come true

 
Why don't we hate the person who came up with
"and they lived happily ever after.."
 

Plugga spanska

Nu tänkte jag berätta lite om mitt nästa steg i mitt flyttprojekt.  Än så länge är jag fortfarande fast besluten om att flytta. Några vänner har börjat knorra lite nu och det känns ju förstås förbaskat bra.  Då vet man att man kommer bli lite saknad i alla fall. Fast jag har en känsla av att jag är mer eller mindre bortglömd efter en vecka.  Ajja stunt samma.
 
En del av flytten handlar om att lära mej språken - helst snabbt och effektivt.
Men jag har väl aldrig varit ett proffs på språk direkt, inte heller kan jag förstå att jag sitter och letar spanskakurser och frivilligt går tillbaka till skolbänken. Det här var jag i gymnasiet när det kom till att plugga:
 
 
Plugga.. roligare saker fanns det ju om man säger så. Nu har jag bestämt mej för att ta min lilla spanska till en lite högre nivå.  Än så länge har det gått i vågor när det kommer till att hitta spanskakurs. Ena stunden hittar jag något riktigt bra, och sen visar det sej att dom har klappat igen, och andra stunden hittar jag något som jag inte alls vill gå, men så tvingas jag väl nästan inse att det kanske ändå är det bästa alternativet.
 
Det jobbigaste har varit att vissa kurser bara kör en eller max två gånger i veckan. Så kan man göra om man är med i en pingisklubb men fasiken inte om man ska lära sej ett språk så jag hummar lite på den punkten. Jag vill ju att det ska gå så fort som möjligt så jag kan göra av mej själv någonstans, så det vore riktigt bra att hitta en intensivkurs på ett antal timmar om dagen i x antal veckor, men det var svårare än jag trodde.
 
Det verkar också finnas gott om folk som startat sin egen lilla skola i hemmet, men dom är helt värdelösa på att svara på mail. Så det är väl lite där jag står. Mitt emellan "jag kommer aldrig lära mej spanska" och "det här kommer gå alldeles utmärkt"
 
Vi får se hur det går helt enkelt, men jag har bestämt mej för att jag ska baskemej lära mej spanska nu.
 
To be continued

Dear Diary..

... I'm confused again. For a moment or two it feels like I've everything under control, and during the third moment I lose it all.

Dear Diary it's like, I want to control every minute of my future and at the same time I just wanna lose my self to chance. After all, what is life without some risks?

Dear Diary it's been said that you have to take a risk once in a while, that's what you have to do to discover something new. Even though everybody agrees with that claim, they're still too afraid to actually break the rules and go for the risks. I don't get it. Why say something, or even agree with what someone else says, if you don't behave like you mean it after you've said it?

Dear Diary Sometimes I feel so alone when I'm trying my best to do what's not expected from me. What's expected is education, job, family, house, husband... perhaps a dog. That is some kind of idea of an easy, normal, perfect life. It's probably easier than change direction and break all the rules. This is probably the answer to my confusion. Should I let my engine continue to run, or should I do as everybody else - save my energy for a tough divorce?
 

Allt kan hända på fyllan


Hair colour chalk

Jag fick en glad överraskning när jag kollade i brevlådan idag.  Jag har äntligen fått hem mitt hair colour chalk
Självklart kunde jag inte låta bli att testa en lite, även om jag inte orkade göra som man ska. Egentligen ska man ju göra det på fuktigt hår och så men jag testade bara att dra lite över några strån och dom funkar hur bra som helst!
 
Jag köpte dom för 85 spänn styck och dom finns i stort sett överallt
 

Miss trött

Hej
 
Här kommer ett litet inlägg från en sjukt trött och sliten issa.
Det är sannerligen hårt att vara mej.  
 
Dom senaste dygnen har jag knappt sovit något alls och ändå sitter jag fortfarande uppe och glor, antar att jag får ändra på det snart etersom jag ska orka jobba imorgon.
 
Dagarna flyter ihop lite just nu för tiden går ovanligt fort och jag hänger inte alls med. För mej är det fortfarande torsdag och allt jag gjorde under onsdagen blandas ihop med det jag har gjort idag. Jag ska försöka sortera ut allt lite för mej själv - allt för att slippa denna förvirring.
 
Min onsdag börajde förjävligt. Jag gjorde allt för att somna utan att lyckas. När jag tillslut slockande klockan 11.00 på morgonen sov jag oroligt och väldigt lätt och bara 3 timmar senare ringde alarmet. Plikterna kallade och långsamt masade jag mej upp för att ta mej till jobbet. Jag skulle egentligen jobba 16.00-01.00, men fick sluta tidigare och efersom vädret var så himla mysigt ville jag inte åka hem. Efter mycket om och men lyckades jag ta mej ut till Sofias landställe.
Jag tänker inte gå in på några direkta detaljer men när vi hittade Malibu, vaniljvodka, ananasjuice, apelsinjuice och lime i kylen, då var kvällen gjord.
 
Om ett tag kommer det upp en halvdragen video från kvällen.
 
Vi somnade först klockan 8 på morgonen och det gick inge vidare för en hantverkare hade kommit och stod och slog i väggen oavbrutet tills jag några timmar senare gick upp.
 
En stund senare kom Sofias två kompisar dit och efersom det fina vädret höll i sej, tog vi ut båten för att sola och bada. Plötsligt kom massa svarta moln och inte långt därefter kom världens oväder. Helt sjukt!
När vi skulle ta båten för att åka tillbaka till stan sprang vi ute i regnet och blev dyngsura på bara några sekunder.
 
Resten av min torsdag har spenderats just där jag sitter nu. Film, mat, chirre och några softa timmar för mej själv.  Här finns det inget att klaga på inte.
 
(Möjligtvis min uppdatering i så fall)
 

04.30

Nej nu är det dags att runda av. Tanken var att jag skulle lägga mej tidigt idag, men det gick inge vidare .. obviously.
Imorgon är det back till work som gäller.  Jepp, det är jag glad för. Jag spenderar för mycket pengar och drar in för lite just nu och dessutom behöver jag aktivera mej. Det ska bli kul att få komma ut och träffa lite folk och hälla upp lite vin och öl - som omväxling till 11 timmars sömn per dygn och 6 filmer per dygn.  Jag kickar igång direkt med ett pass från 16.00 - 01.00
 
Godnatt
 

Studded bra

 
Det här får bli mitt nästa DIY - projekt. Jag har hittat några affärer som säljer den här men hur mycket jag än har velat beställa har jag fått inse fakta. Den är för liten precis överallt och ingen affär verkar ha tänkt sej sälja den i större storlekar.  Svenskor, som över lag har små bröst, kan ju skatta sej lyckliga eftesom denna bh bara finns i B- C-kupa. That sucks men what the hell.. hur svårt kan det vara att klämma fast en jävla massa nitar på en bh. Det lär göra ont i fingrarna, det har jag ju fått erfara idag ,men vill man vara fin får man baskemej lida pin. Det är så sant som det är sagt.

DIY - Amerikanska shorts

Så var nästa dag slut. Herregud ibland är det nästan lite deprimerande att blogga. Man ser ju verkligen svart på vitt hur fort tiden går.
Denna kväll har i alla fall gått åt till att sy klart mina shorts som jag håller på med.  Jag nämde för evigheter sen att jag så gärna ville ha ett par shorts med amerikanska flaggan, men att jag var kräsen. Jag blev väl det framför allt när jag hittade en bild på ett par riktigt snygga shorts någonstans på internet. Dock var dom inte till salu så efter mycket om och men bestämde jag mej för att snickra ihop ett par egna. Sagt och gjort.  Jag har gjort varenda litet stygn själv, utom självaste shortsen - som by the way var alldeles för stora till en början så jag fick börja med att sy in dom. Sen har jag sytt ränderna, det blåa och stjärnorna. Jag har sytt fast allt och idag har jag satt på lite nitar som jag köpte härom dagen. Tyvärr räckte inte 100 stycken så jag måste köpa ett gäng till.
 
Det ska faktiskt bli himla kul att visa upp resultatet sen och hur jag gjorde.  Det var ju flera år sen jag gjorde ett plagg själv nu. För er som har följt min blogg i 5 år vet ni ju hur det såg ut då.  Det är väl inget jag visar upp med stolthet nu direkt.
 
Jag ska försöka bli klar med shortsen så fort som möjligt nu så jag kan använda dom innan det bli för kallt. Om inte annat så drar jag med dom till Spanien och sliter ut dom.
 
observera att shortsen på bilden inte är dom jag har gjort .
 

Trainers

 
Det är faktiskt pjucks som jag gillar, vilket är skumt eftersom jag brukar dissa både kilklack och alltför klumpiga dojor. Jag har redan dissat conversen med den feta plattån och klackskor med fet plattå och pinnsmal klack. Av någon as skum anledning gillar jag gympadojorna med klack. Jag fattar faktiskt inte alls varför, om man tänker efter så är dom ju faktiskt rätt fula - precis som converse med plattå.
Som tur är gillar jag inte alla, då hade jag nog sökt hjälp. Men just dom här oavnför gillar jag skarpt. Dom går att köpa på diverse engelska sidor, till en bra peng, eller till en värre peng på Have2Have.

Studded bag

För en gång skull ska jag tipsa om en väska, det gör jag ju i princip aldrig. Anledningen är enkel - jag har inga ögon för väskor.
Det är svårt att tipsa om snygga väskor när jag inte kan se någon somhelst skönhet i dom. Men här är i alla fall en som jag skulle kunna tänka mej.. om jag orkade offra min ena hand.
Köp den hos Nelly.
 

Happiness

Happiness is to control your destiny
 
 
 

Från Sverige till Spanien

Nu startar jag den här kattegorin - Spanien 2012. Det finns redan två Spanien 2012 - den första var när jag åkte med mamma och hennes kompis till Torrevieja (Alicante) en vecka och den andra när jag åkte till Costa del sol (Málaga, Torremolinos) i 3 veckor.
 
Den här kategorin blir något heeeelt annat.  Jag har nämligen inte ens åkt än,
 
Planen är att jag ska flytta till Torrevieja på obestämd tid. Varför? tja, för att jag är så jävla cool helt enkelt. Eller för att jag har tröttnat lite på livet här i Sverige.
 
Ett år har gått sen jag tog studenten.
 
Härlig bild eller hur
 
Det var en härlig tid också, men nu har det gått ett år och en sommar och fortfarane har jag inte gjort något vettigt över huvud taget.
 
Människor som jag har förutsättningar att kunna åstadkomma nästan vad som helst, och det känns nästan pinsamt att inte utnyttja det. Istället roar man sej med sjuka mängder alkohol och a-kassa.
Jag har försökt söka jobb i ett års tid och visst har jag haft lite jobb till och från, men fortfarande har jag inte ens jobbat heltid, inte haft ett enda kontrakt och egentligen inte en enda ordentlig tjänst. Det känns som att det är dags för något nytt.
 
Länge har jag haft Norge på tavlan.
 
 
Baa bababa, lite extra stålar sådär. Home sweet home. (Jag är ju delvis därifrån) det var väl en riktigt bra idé fast.. njae.. eller jo, men egentligen ville jag ju bara dit för att kirra pengar. Bra plan i och för sej. Pengar gör ju att jag kan göra massa grejer jag i nuläget inte kan. Men.. sen kom jag ju på att jag ville till USA.
 
 
Hallååå staterna!! Fast det var lättare sagt än gjort. Det är därmed inte sagt att det är omöjligt att ta sej tid så en dag ska jag fan lyckas men inte just nu.
 
Istället låg jag på stranden i dag i juli 2012. Jag var smått irriterad på alla snorisar som kastade bollar runt omkring mej och baksmällan var väl lite väl påfrestande i den värmen, men ändå kunde jag inte låta bli att njuta av friheten, värmen, vågorna, havet, atmosfären, folket, språket - allt.
Någonstans rusade tankarna iväg och strax började jag googla på spanskakurser, kickboxning i Torrevieja och allt vad jag behöver för att kunna skaffa mej ett liv i varma härliga södra Europa.
Det gick ju ganska bra först, men sen sötte jag på lite motgångar men fortfarande är flaggan hissad högt och än så länge är planen att fortfarande flytta.
 
När jag kom tillbaka till Sverige efter mina 3 veckor i Costa del sol (Torremolinos) fick jag panik och ville flytta på en gång. Jag insåg hur lite jag hade saknat livet här hemma och det fanns inget som kunde hålla mej tillbaka. För en stund kände jag att jag inte hade ett smack här. Men sen kom det.. dom riktiga motgångarna.
 
 
Jag kom på att jag har alla mina vänner här och det är väl det som är tufft att lämna.
 
Nu hade jag inte bilder på alla så några av mina vänner som läser det här kommer säkert känna sej jätteträffade men så är det inte. Jag har varit tvungen att töma på bilder så. Men ni känner ju mej, jag tycker lika mycket om alla mina vänner.
 
Hur som helst har jag väl varit tvungen att tänka bort det. Jag hoppas att mina vänner är vänner som finns kvar även om jag är borta ett tag.
 
Sen jag lämnade barnsben och började vandra runt med en egen hjärna har jag faktiskt inte trivts här i Sverige och jag har drömt om att lämna landet. För första gången sen dess trivs jag faktsikt lite och det är det jobbigaste just nu.
Jag är rädd att det ska ta över drömmen om att testa mina vingar och se vad som händer. Jag vill veta vad som händer om jag går utanför säkerhetens gränser. Face it, jag vet ingenting om någonting mer än det som jag alltid har haft här runt omkring mej. Jag fattar inte hur man kan känna att det räcker så. Jag vill veta mer.
 
Jag brukar starta en resekategori när jag är på väg. Men denna kategori har jag startat nu för att hålla mej själv peppad och förstå att jag gör rätt som drar. Jag måste i alla fall försöka. Även om jag är tillbaka en månad senare så har jag försökt något nytt.
 
I den här kategorin får ni följa mej från och med nu. Min resa har redan börjat och nu handlar det om att hålla fast vid idéen om att våga.
Man får inte vara rädd för att våga, men det är ju allmänt känt att nya saker skrämmer människan. Men nu är det bara hålla fast vid att det här är något som ska genomföras. Det blir lättare när allt faller på plats.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er denna tisdag.. det är tisdag va? hmm.. aa men det tror jag att det är.  Idag är jag mej själv igen.  Igår var det ju lite som det var. Jag var seg hela dagen och låg och kollade på film efter film efter film.
Idag har jag varit fit for fight igen.  Jag har till och med varit ute och sprungit och sen kört lite app-träning här hemma.
Mitt gymkort har gått ut, eftersom jag var dum nog att säga upp det, så nu är det löpträning utomhus och styrketräning hemma som gäller.
Planen var ju att jag skulle börja på kickboxning om några dagar, så det var därför jag sa upp kortet. Men nu när jag sanckar om att flytta till Spanien istället, finns det ju inte någon direkt anledning att kirra kort på kickboxningen.
 
Det känns inte heller som det är någon idé att skaffa gymkort eftersom jag måste börja om med startavgift och hela baletten då så nej.. det får bli såhär nu.
 
Resten av dagen har gått åt till att ringa samtal, slappa, kolla på film, äta, hämta paket och googla runt på massor angående Spanien. Jag är såååå taggad
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

Dreams are for ever..

 
Dreams are what keeps us alive.
 

Min helg

Hej
 
Det är måndag kväll.. eller tja, nu är det tisdag morgon och jag har verkligen ingen som helst koll på läget. Min helg har varit as grym men konstig på samm sång.
I fredags käkade jag tacos hos mamma mitt i natten packade jag en väska och åkte hem till Jossa. Jag, Jossa och Olivia körde ett litet sleep over- party och tidigt nästa dag - typ 14.30, bar det av mot Strängnäs.
 
3 bilar kom för att hämta oss och sen åkte vi som en liten karavan ut på landet. När vi kom fram drogs spriten fram och sen var festen mer eller mindre igång. Jag önskar att jag hade tagit lite bilder men det fanns ingen tid för det.
 
Vi grillade, snackade, skrattade, spelade fyllespel, badade och dansade. Typ vad man kan kalla en magic night. Musiken var hög, vädret var toppen och alla var fulla och glada. Det kunde inte bli bättre - eller tja, jag är fullständigt uppäten av myggor men annars ska man väl kanske inte klaga. Visst finns det såklart några saker jag gärna hade gjort annorlunda den kvällen men what the hell.
 
Jag gick och la mej sist. Jag fattar inte varför det alltid blir så. Yngst, fullast och piggast - varje gång. Lyckligvis var jag en av få som fick tag i en säng. Medan jag gick och sparkade på alla som sov på golvet slog klockan tidig morgon och tillslut gav jag väl upp och insåg att festen var slut.
 
På söndagen fick jag åka med en av bilarna hem till Stockholm. Jag såg ut som ett monster men orkade inte bry mej. Jag var glad att jag hade tagit med mej ett par mjukisbrallor, så dom åkte på och sen sov jag halva bilresan.
 
Efter det har jag tappat tidsuppfattningen lite. Jag var en kokt grönsak hela söndagen. Jag slappade framför tv:n, käkade, kollade på film och sov. Precis som jag brukar när jag är bakis. Till min stora ångest mådde jag faktiskt inte helt bra när jag vaknade idag. Jag har varit seg hela dagen så varje minut av denna trevliga måndag, har spenderats framför tv:n med x antal filmer. Jag vet inte ens hur många jag har sett.
 
Hur som helst är det tisdag nu och jag planerar att göra något bättre av denna dag än vad jag gjorde av min måndag. Först ska jag chilla lite till och sen försöka sova några timmar.
 
Det var min helg, och det är faktiskt himla synd att jag inte tog några bilder så ni får en partybild från förra sommaren. En tidig morgon när jag började likna ett monster.
 

03.30

Klockan är som vanligt tidigt på morgonen när jag går och lägger mej. Om några timmar ska jag upp igen så antar att det är dags att stänga fabriken för idag.
 
Godnatt
 
 

My day will come

 
It's just not my turn yet..
 
 
 

Skor

ÅÅÅÅHH!! JAG VILL HA!!
 
Speciellt dom gröna. Skorna kostar 299 kronor paret och kommer från Nelly. Om mitt konto inte hade ekat för tillfället, hade jag inte bangat en sekund.
 
 

Militärjacka

Ett tips till er som inte har råd, eller inte vill beställa från sidor utanför Sverige, eller av någon annan anledning inte får tag i den sjukt snygga armyjackan från Urban outfitters, är att beställa en från Nelly. Den är billigare och exkt likadan. Dragkedjor, antal knappar, karborrarna, ärmarna, biten längst ner med resoren. Allt är likadant så satsa på den i så fall.
 
 
♦ Army jacka - Nelly - 399 kronor

Videoblogg


Ett gott skratt förlänger livet

 
Det sägs att ett gott skratt förlänger livet..
Men jag vette fan om jag är redo att slå världsrekord i högsta ålder.

Dagens outfit

 
 
♥ Leggings - Vero moda
♥ Linne - Gina
♥ Jeansjacka - Lindez
♥ Scarf - Spanien
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Väska - Wedins
♥ Klackar - Missguided
 

Middag med Jennifer

 
Så var man hemma igen efter en ganska lång men mysig kväll.  Tyvärr började man verkligen känna att hösten börjar inkräkta på sommaren - sommaren som inte ens hann komma igång. Det var faktiskt riktigt kyligt när jag skulle hem.  Trist.
 
Men jag och Jennifer hade kul i alla fall.  Vi käkade på Grekiska kolgrillen på söder, vilket jag har velat göra i över en vecka nu. Jag slutar verkligen inte tjata om att jag har varit sugen på gyros i över en vecka.  Men nu kan jag äntligen sluta med det för nu har jag tillfredsställt det lilla behovet.  Vi satt där från typ 18.15 till 22.00 så det var en lång middag. Men för min del hade den gärna fått vara längre, vi ses ju så sällan.
 
Säger bara; MUMS!
 

Torsdag

Hej
 
Idag var det i alla fall lättare att logga in.  Men istället har jag inte så mycket att säga.
 
Jag vaknade sent och tanken var att sticka och träna innan jag ska till stan och möta upp Jennifer, men det bangar jag på såklart.  Istället ska jag träna lite här hemma, med hjälp av alla tusen träningsappar jag har men aldrig använder.
Ooops.. såg nu att jag bara har en timme på mej! Vart tusan tog tiden vägen? Nyss var det 2 timmar kvar.
 
Bäst jag skyndar mej för om en timme ska jag vara klar för att åka.. Det här lär gå åt helvete
 
Ha en bra dag!
 

03.00

Tiden går verkligen fort när man sitter vid datorn. Redan snart 3.00 lixom. Tänk om tiden kunde gå lika fort när man är ute och springer.
Ajja.. det börjar rycka lite i ögonlocken nu. Dags att tvätta bort smink och försöka sova, jag lär ju piggna till någonstans på vägen.
 
Godnatt
 

Army jacket

Jag har äntligen varit modig nog att beställa army jackan från Urban outfitters.  Det har tagit sin tid men nu så. Jag har ju velat ha den länge men jag har velat fram och tillbaka men så tillslut så.
 
 
♣ Army jacka - Urban outfitters - £ 48.00 + frakt
 
 
 

Rut m.fl.


Filmtime

Nej nu orkar jag inte med att blogg.se ska vara såhär segt längre. Fattar inte vad problemet är idag men jobbigt är det.
 
Kör på filmtime istället.
 

3 kjolar

Jusste. Sen fick jag tag i lite grejer på rean också.  3 kjolar närmare bestämt. Ni får bättre bilder när dom sitter på någon annan gång.
 
 
♣ Vit kjol - Cubus - 99 kronor (ord.pris)
♣ Paljettkjol - Cubus - 99 kronor (ord. pris)
♣ Vit kjol - Gina - 49 kronor (ord. pris 249 kronor)
 
 

Äntligen mina!

En av sakerna som fick följa med mej hem var dom här ursnygga "skinnbrallorna" från Gina.  Jag har velat ha dom såååå länge men alltid har det kommit något i vägen. Dessutom brukar dom aldrig finnas i min storlek, men idag hade jag tur. Ett enda par var i min storlek.  Egentligen kom väl ekonomin i vägen men jag köpte dom ändå. I värsta fall får jag väl lämna tillbaka dom. Men det vill jag verkligen inte.  
 
 
 
♣ Skinnbyxor - Gina - 599 kronor

Onsdag

Nog med gnat. Nu ska vi ha kul istället.
 
Idag var jag hos tandläkaren, som planerat, och sen kom jag hem och tog det lugnt några timmar innan jag åkte till det nya jobbet.
Dagen har känts väldigt lång måste jag säga, och det beror nog på att klockan ringde 9.00 i morse istället för 12.00, och jag gick upp 9.30 istället för 14.00.  Jag åkte mot jobbet vid 14.00 och då kändes det som att det var kväll redan. Tja, hade man slagit ut allt på mina normala tider hade det ju i princip varit kväll. Det var ganska nice att få lite dagsljus för en gång skull.
 
Det var väl dock inte den bästa dagen att provjobba på. Regnet öste ner så det var rätt folkdött på serveringen, men det är rätt soft om det är det första dagen. Då hinner man verkligen kolla igenom allt. I och för sej lärde jag mej väl det mesta på 1 timme.
 
Jag kom därifrån redan strax efter 16.00 och eftersom det fortfarande regnade väldigt mycket när jag kom till min cykel, såg jag lite perfekt tid till shopping. Jag menar, vad skulle jag annars göra? bara stå där och vänta? Knappast.
 
Jag kom hem vid 18.00 och resten av kvällen har varit lugn och skön. Egentligen skulle jag tränat men på grund av vissa omständigheter när jag skulle till jobbet, är mina träningkläder helt genomblöta. Men jag funderar på att lösa det hlea på ett annat sätt... Om jag orkar.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag
 

Blogg.se

Alltså.. PUH! Idag har det varit helt omöjligt att logga in på blogg.se. Jag har alltid gillat blogg.se men nu börjar det bli lite väl mycket problem. Det funkade jävligt bra innan allt skulle göras om och nu ser man blogg efter blogg som klagar på att deras bloggar är nere, att inget fungerar och att man inte kan logga in. Jag har haft ganska tur. Jag kan inte ladda upp bilder när jag mobilbloggar men det är i stort sett det enda som inte har funkat för mej. Sen är det väl smågrejer till exempel att man inte kan göra mellanrum mellan bilder, eller flytta ner dom utan man måste ta bort dom och lägga in dom igen. Det är några grejer till men jag orkar inte rada upp allt, men en sak kan jag säga och det är att blogg.se funkade alldeles utmärkt innan det skulle göras om. Jag förstår inte varför allt alltid ska förändras, inget gamalt ska behållas. Det går ju för fasiken inte att komma på en enda grej som är kvar sen 10 år tillbaka.
 
Det här är man ju också jäkligt trött på nu.
 
 
Aaa det var väl lite halvgulligt första gången, men sen börjar man väl fundera över hur många 5-åringar som bloggar. Det som stör mest är väl att den kommer upp lite väl ofta. Hur ofta ska den där jävla kon springa bort egentligen? Det känns som att det är dags att skaffa någon säkrare bur av något slag.

23.00

Nej nu ska jag softa lite i soffan här, dra igång en thrille och bara vara. Jag säger godnatt redan nu för förhoppningsvis somnar jag snart.
 
Godnatt
 

Hair color chalk

Jag har förresten beställt hair color chalk  Nu när det är så poppis tänkte jag att jag kunde kolla om det är min grej. Många går ju till frissan och färgar men jag tycker att det är roligare om man kan byta färg lite då och då så jag har köpt grejer som sitter i typ 3 dagar. Det passar mej utmärkt. Nu är det ju dessutom inne att ha halva håret mörkt och andra halvan ljus. Vissa kör mörkt upptill och andra nertill. Jag är inte riktigt done med vad jag tycker är snyggast än men jag beställde i alla fall en brun färg också. Då kan jag testa lite på mej själv och se vad som blir snyggast.  Utöver den bruna mixade jag ihop lite andra roliga färger så får se hur det blir. Leveransen var tyvärr ganska lång såg jag, men det kommer när det kommer.
 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... Om det ändå var sant.
 
 
 

Stuumpans vecka

Beroende på hur det går med jobbet imorgon så kan det nog bli en hel del ändringar.
 

Outfit

Här kommer dagens hemmaoutfit. Om man bara är hemma måste man ju inte direkt klä upp sej, men om pappsen fyller år passar väl lite safarifeeling perfekt.
 
 
 
♥ Shorts - Bershka
♥ Linne - Gina
♥ Väst - New Yorker
♥ Halsring - Sophie Lowes

Halsring

Som jag berättade igår kom halsbandet från SL hem otroligt fort! Jag hann ju aldrig visa det igår så gör det idag istället.
 
 
 
♣ Halsring - Sophie Lowes - 129 kronor
 

Tisdag

Hej
 
Idag har det varit fullt upp hela dagen och jag är faktiskt ganska trött.  För en gång skull får man vara trött redan vid den här tiden och det känns rätt bra.
Det har nog mycket att göra med att jag gick och la mej vid 3.30 i natt och somnade betydligt senare än så och gick upp redan vid 12.00. Det är tur för mej att jag är trött för jag ska upp så tidigt som 9.00 imorgon. Så tidigt har jag inte varit uppe sen jag jobbade på Piggen och det var ju ett tag sen.  Jag ska hur som helst upp till tandläkaren. Fy och blä, men det behövs.
 
Idag har jag firat pappa hela dagen. Jag vet inte hur mycket hande fylde men han fylde år i alla fall.  Dagen har bestått av att handla, hämta farmor med bilen, äta, fika, prata, skratta, lämna farmor med bilen och puh nu sitter jag här. Förhoppningsvis håller tröttheten i sej ett tag till.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag
 

03.00

Heregud! Apropå pappas presenter. Jag måste ju slå in dom! Och sen är det dags att sova. I natt lär jag nog äntligen sova bra. Min kropp är ju helt slutpumpad efter den här dagen. Okej inte helt.. det hade varit värre om jag hade varit ute i naturen och vandrat hela dagen, nu har jag ju bara spenderat 1½ timme på gymmet - men ändå.
 
Godnatt
 
 
 

Hår och hud

När jag var och köpte presenter till pappa passade jag på att köpa något till mej själv också.. såklart.  Glad coh nöjd kom jag hem med det här.
 
 
Hårinpackningen provade jag idag, den verkar bra så jag rekommenderar den redan nu. Fast jag vet inte om den är bra egentligen.
Doven gillade jag kralligt mycket kan jag säga. Den luktar mycket godare än originalet och huden käns riktigt fresh efteråt.

Mina skor

Jag har fått frågan sååå många gånger förut så jag tänkte väl att det var dags att svara nu när jag ändå är igång. Jag vet inte varför men på något sätt är det alltid så intressant att veta hur många par skor en tjej äger. Jag måste ärligt säga att jag hatade skor tills jag blev rätt gammal. Skoaffärer gjorde mej såå uttråkad och mamma älskar skor så hon plågade mej gott och väl när jag var yngre. Varenda skoaffär skulle kollas och aldrig hittade man något. Jag tror det var därför jag hatade skor - jag hittade aldrig några.
 
Idag är det tvärt om. Min tur har väl vänt antar jag, men jag ligger efter lite i skoköpandet. Såhär ser det i alla fall ut här hemma i mitt rum hos pappa just nu. Några par står i hallen - dom jag använder mest. Jag bor ju i källaren och jag orkar ju inte ta ner skorna varje gång jag använder dom så det brukar sluta med att när jag tar skor från mitt skoskåp hamnar dom där uppe och någon gång i månaden samlar jag ihop alla par och tar ner dom igen. Dom skorna som inte står i mitt skoskåp här och som inte står i hallen, är hemma hos min mamma.
Jag tror att det är 33 par (eller tja 32½, den ena gula skon har vandrat iväg på eget håll ett tag.. den saknar förmodligen sin blåa tvilling som ligger tillsammans med några andra par som inte får plats, i rummet här bredvid) med på bilderna. Herregud vad mycket det lät ändå. Så många fötter har ju inte jag.
 
 
 
Jag hoppas att alla ni som undrat är nöjda med svaret. Jag skulle gissa, om jag fick slänga till med en siffra bara, på att jag äger strax över eller runt 50 par skor.

Google

 
Okej, sjukt opassande men gud jag kan inte låta bli.  Gick in på google för att söka på något men fastnade istället för det här. På första sidan har dom just nu ett spel som man kan spela. x meter häck.
Barnet i mej var såklart tvungen att köra några gånger haha,  Jag vet inte varför, men jag fastnar alltid för såna där skumma grejer.. speciellt på natten. hmm..

Me, myself and I..

Självklart vill jag också vara älskad..
Men jag har inte tid med svek,
sorg,
svaghet,
lögner
och otrohet.
Jag har inte tid med att bli nertryckt,
att få sämre sjävlkänsla,
att tappa min kontoll,
att minska mitt självförtroende,
och att förlora mej själv.
Jag har inte tid att visa hänsyn,
att bry mej,
att tänka om,
att förändra mej,
att titta bort,
och att le åt det som känns svårt.
Självklart vill jag också vara älskad
men jag har inte tid att ge upp mej själv för att uppnå något jag inte vet någonting om..
 

Lita spike

Som jag förklarade när jag först la upp att jag hade klickat hemma dessa spikes, är jag glad att dom är i mocca. Dels gillar jag mocca för att det är svartare än skinn och det ger en riktigt snygg kontrast till silvernitarna, men dels slipper jag att folk kollar på dojorna för att leta efter tecken på att dom är fejk.. Jaa exakt så löjligt är det i storstan. Antingen har man äkta eller så har man det inte alls. Att gå runt med en fejk-gucci väska till exempel, det är inte bara ganska fult utan väldigt fel. Folk stirrar direkt. Jag har personligen aldrig brytt mej men jag har ändå planerat att köpa äkta JC spikes en dag så det är väl kul med ett par i mocca nu. Utöver materialet så är dom faktiskt skrämande lika äkta JC spikes.
 
Otroligt sköna och otroligt prisvärda. I'm in love!
 
 
♠ Skor - Missguided - £ 54.99
 
 

Nya skor

Ålrajt, jag har redan avslöjat att jag fick hem mitt skopaket idag så jag kan lika gärna visa upp lite pix.
2 par skor förtjänar 2 inlägg, jag tror att skönheten i skorna kommer fram mer om jag delar upp det.
 
Till att börja med har vi dom här otroligt fina klackarna. Jag fullständigt dog när jag öppnade den första skokartongen. Först tänkte jag att klackarna kanske var lite väl för höga men efter att ha tittat på dom en stund och sen provat dom var jag fullständigt såld. Så otroligt sköna! Jag älskar det nuvarande skomodet. Höga klackar men feta kalckar, det gör att det är så oerhört mycket bekvämare att gå i dom. Dessutom att plattå är inne, det är riktigt soft. Nu behöver man inte kriga lika hårt för att gå i höga klackar.  Nu kan till och med brudarna som inte kan gå i klackar, gå i klackar - Awesome!
 
Personligen tycker jag att skorna sitter som en smäck och dessutom är dom riktigt bekväma, som om dom var formade efter mina fötter.  Jorå, dom kommer användas flitigt. Jag är så himla nöjd med att det var så snabb leverans också. Jag beställde dom torsdag den 2:a och sen är det lixom helg och jag får dom redan på måndagen. Riktigt nöjd, kommer definitvit beställa igen.
 
 
 
♦ Klackar - Missguided - £ 35.99
 

Stans finaste hy

Man blir glad när man vaknar på "morgonen" (morgon i mitt fall är ju typ 13.30) och man ser ut som på bilderna.
Observera att bilderna inte har gått igenom photoshop och jag har inte fixat mej innan. Håret är min morgonfrilla och hyn.. tja vad kan jag säga. Vacker som en sommardag, aaaiiiight!
 
Tog med en lite närmare bild också för att ni ska se hur fin hy jag har just nu. Jag brukar alltid ha lite alkoholspots i ansiktet. Men nu.. jag använder inte ens foundation för tillfället.  Schwéét as hell.
 
 
 
 

Motion

Jag tänkte börja med att skriva lite om dagens motion, som jag btw är väldigt stolt över.  Först cyklade jag 1½ km för att köpa presenter till pappa. Sen cyklade jag lite till för att komma till gymmet. Jag hade redan träningskläderna på mej så det var bara att hoppa upp på löpbandet direkt.
 
Jag sprang 5 km men det var inte planerat så tiden blev ganska kass. Normalt brukar jag bara satsa på att springa så mycket som möjligt på 20 minuter och sen bruakar jag inte bry mej så mycket om vad det blir för distans men det brukar väl hamna runt 3 km. När jag idag hade kommit upp till 3 km bestämde jag mej för att kämpa 2000 meter till och det under 30 minuter.
Jag lyckades inte riktigt, men nästan. När jag var på 32:28 var jag äntligen i mål. Det var den enda lilla besvikelsen, men hade jag gått in för att klara 5 km på 30 minuter från början - då hade jag klarat det galant.
 
Bette luck next time.
 
MEN. Jag är fortfarande grymt stolt över mej själv. Att jag ens sprang 5 km direkt efter att jag cyklat halvintensivt, det tycker jag var bra jobbat. Efter det körde jag nästan en timme styrketräning. Mage, rygg - min favorit.  Men nu ligger jag efter med armar så det får det baskemej bli nästa gång.
 
Efter gymmet cyklade jag hem.. såklart, jag var ju tvungen att få med mej cykelhelvetet hem.  Då¨blev det ytterligare 1 km, så jag tycker nog att jag har rört på mej rätt bra idag.  Om jag skulle fortsätta såhär borde jag ju tappa några cm på midjemåttet..
 
 
På ett annat gym för några år sen

Glad brud

Hej
 
Jag är så himla glad just nu!!  Jag hoppas att jag kan smitta av mej lite på er!
 
Min dag har bara blivit bättre och bättre för varje minut idag. Och den här kvällen har precis blivit 100% perfect. Då kan man ju undra vad det är som har hänt och det ska jag såklart berätta!  ... men inte i det här inlägget.
 
I det här inlägget ska jag berätta att min måndag började med att jag tog en lång sovmorgon.. surprise! haha
 
När jag väl kom upp satt jag och snackade med pappa ett tag. Vi snackade lite om Spanien, försökte få tag i en spanskakurs jag ska gå där och ja .. lite sånt. Sen käkade jag frulle i form av pasta och köttbullar. (idag kollade jag upp hur mycket kalorier en köttbulle innehåller och det blev typ över 100 kalorier för 5 köttbullar, snacka om att jag ska dissa köttisar i fortsättningen)
Sen fyller min farsa år imorgon så jag och brorsan trampade i väg på varsin cykel för att kirra lite presenter. Sagt och gjort och efter det stack jag till gymmet.
Jag var på gymmet jäkligt länge idag faktiskt, sen cyklade jag hem igen trött som ett svin. Dags för lite middag och mitt i allt när jag står och lagar mat och forskar om köttbullens kalorier ringer min telefon. Det var någon angående ett jobb som jag har sökt så nu ska jag in och provjobba om 2 dagar.  Jag hoppas att det går bra för lite extra cash till Spanien är ju precis vad jag behöver.
Och som om det inte vore nog här så fick jag hem pjucksen och halsbandet som jag beställde härom dagen. Jag var helt chockad över hur fort det gick att få allt! Jag är i alla fall såååå nöjd med allt och självklart kommer det bilder.
 
Ooops.. nu berättade jag visst allt i alla fall.  Men det kommer mera.
 
 
 
Glad brud, jajemen
 

04.30

Tiden går fort när man har kul, och det var ju inte riktigt meningen vid den här tiden. Klockan är strax 4.30 och jag borde väl sovit för ett antal timmar sen.
Det blev lite hemmaträning strax efter 2.00 och nu har jag bestämt mej för att jag är färdig. Svetten rinner lite lagom här så det är dags att fräscha till sej, borsta gaddarna och hoppa i säng.
 
Vi hörs om några timmar
 

Rayos de sol

 
Jag saknar det hela tiden. Även om det var en skum resa som blev allt annat än vad jag hade tänkt mej. Den hade ju kunnat bli så ofantligt mycket bättre än vad den blev men jag klappar mej själv på axeln som verkligen gjorde det bästa av situationen och krigade för att njuta av varje minut där. Det är inte svårt att njuta i det paradiset, men om omständigheter sätter käppar i hjulen är det lätt att börja titta åt ett annat håll.
 
Om ni vill veta hur jag löste situationen är det bara att kolla mina videoklipp som jag lägger upp allt eftersom. Ni hittar alla klipp i den här katergorin; Spanien 2012. Utöver klippen finns såklart hela resan i text och bild.

Dag 21

Dag 21
26/7
 
Dag 21 började innan dag 20 ens hann ta slut. Vi var båda ganska trötta när vi gick hem efter våra sista drinkar. Först försökte jag vila lite, sen gav jag upp och kollade istället lite på film. Prick vid 3-slaget kom gubben och kollade så vi hade städat lägenheten ordentligt och sen ringde han en taxi åt oss.
En stund senare var vi på flygplatsen och jag kan säga att det verkligen var heeelt dött där. Dom flesta bänkarna var ockuperade av sovande människor som väntade på att incheckningen skulle öppna. Jag och Totte blev ganska snabbt medlemmar i det gänget.
Först förskte jag sova på en bänk och när det blev obekvämt rullade jag ihop mej och la mej på min gula resväska.
 
Plötsligt vaknade jag av att jag hade dregglat och att det dessutom började bli liv runt omkring. Helt vimmelkantig kollade jag på klockan och lyckades inte riktigt connecta om vi hade bråttom eller fortfarande hade gott om tid kvar. Men eftersom det var så mycket folk runt omkring väckte jag Totte och sen började vi leta efter våran disk.
 
Efter att vi hade checkat in var det bara att vänta igen. Jag köpte lite godis och 1 liter sprit i tax-freen och sen var det inte långt kvar tills vi skulle gå på planet. Hela tiden sved det i ögonen och jag tänkte bara på hur mycket jag ville komma hem nu när jag redan kommit såhär långt. Någon timme tidigare ville jag bara vända tillbaka men nu började det ju bli verklighet - jag skulle tillbaka till Sverige igen och så var det med den saken.
 
Väl på planet försökte jag sova. Jag försökte mitt yttersta i över 4 timmar utan att lyckas. Ibland nickade jag till för att sen vakna 5 minuter senare. När vi landade i Skavsta var jag knappt kapabel att stå upp längre men fick kämpa så gott det gick ändå.
Tyvärr missade vi bussen på grund av att det bara fanns en plats kvar och anledningen var att vi inte hade sett bussen i tid. Det sög, men what to do. Vi fick helt enkelt sitta ner och vänta en halvtimme på nästa.
 
När vi äntligen gick på bussen fick jag äntligen ro. Jag somnade strax efter att vi hade börjat åka och sov i en hel timme innan jag vaknade igen. Äntligen lite ny energi.
När vi kom till Stockholm kom mini och hämtade mej. Han skjutsade hem mej till pappa och där var huset helt tomt. Ångesten började komma krypande med onaturligt stora steg och bara 5 minuter tidigare hade mini frågat vad jag skulle göra nu.
Tack som fan. Ångesten blev desto värre. Jag visste inte längre ett smack. Inga vänner hade hört av sej på flera veckor, jag hade ingen som helst koll på jobb, min vardag, mitt schema.. ingenting.
Allt var uppochner och det enda jag ville vara att sätta mej på ett plan och åka tillbaka till Costa del sol.
Men nej, något sånt fanns inte.
 
Jag försökte vara positiv och tänkte att det är säkert bara för att jag är övertrött. Lie sömn så mår jag bättre. När pappa kom hem blev min kväll i alla fall lite bättre. Jag ville verkligen inte vara ensam.
 
Jag återhämtade mej ganska snabbt. Mycket var tack vare min nya plan på att flytta till Spanien. Utan den planen hade jag legat i sängen och glott in i väggen i flera dagar, men nu fick jag ny energi till att fundera ut hur jag ska ta det från plan till verklighet.
 

Svar till Linda

 
Hej Linda och tack för din söta kommentar.
Jag tror att du är den första som har observerat att jag dricker mjölk på bio, bortsett från ett antal som befunnit sej i samma biosalong vid tillfällena.
Jag dricker ofta mjölk på bio, men det beror väldigt mycket på vad jag käkar. Jag dricker till exempel aldrig mjölk till lösgodis, det skär sej för mycket. Men utöver det dricker jag mjölk till det mesta. Jag gissar att jag hade morotskaka på det inlägget du såg. Morotskaka och mjök, that's the shit helt enkelt.
Ibland dricker jag cola på bio, jag brukar växla lite mellan dom.
Jag tror faktiskt att jag har gjort så i större delen av mitt liv. Mjölk har alltid varit en nära vän.
 
Min tanke är helt klart att fortsätta blogga från Spanien. Det skulle vara sååå kul att få dela med mej av hur jag tar mej fram där, eftersom jag kommer stå där en dag med en enkelbiljett och min packning. Jag kommer i princip komma dit utan någonting och jag skulle gärna blogga om hur jag löser allt och så. Jag hoppas verkligen att jag kan fixa WiFi på något sätt. (Jag har alltid undrat hur alla andra bloggare gör, jag ska försöka ta reda på det)
 
Just nu .. hmm.. det är en väldigt bra fråga.  Jag springer mest omkring tror jag. Jag träffar kompisar, tränar, försöker att inte göra av med alltför mycket pengar (det sistnämda går mer eller mindre åt helvete), Eftersom jag bara har en vid behovsanställning så är det krångligt med jobb just nu. Jag sitter lite i skiten eftersom jag behöver så mycket pengar som möjligt till flytten, men samtidigt behöver jag det snabbt. Att sitta och söka jobb tar alldeles för lång tid - speciellt eftersom flytten är beräknad till 19:e september. Jag undersöker just nu hur jag ska få tag i snabba pengar, men utöver det lallar jag väl bara runt. Så.. tja, jag antar att svaret på sista frågan blir att jag inte gör ett smack just nu. Men jag verkar klara mej ganska bra ändå.
 
Jag hoppas att du är nöjd med svaren.
 
Kram

Perfektion

 
Att sträva mot perfektion är människans största misstag..
 

Outfit

Och så dagens issa såklart.  Hur ska man annars överleva?
 
 
 
♥ Shorts - Bershka
♥ Linne - Bershka
♥ Skinnväst - Gina
♥ Armband - Ur&Penn
♥ Glajor - Åhléns
♥ Boots - Deichamnn
♥ Väska - Wedins

Droger, mord, misshandel, prostitution och hot - Box 21

Åh jusste.. missade det i förra inlägget. Jag kom ju hem ganska tidigt - typ 16.30. Då hann jag med ett snabbt besök på apoteket också. När jag kom hem satte jag mej ute på altanen för att njuta av dagens sista sol. Shit vad det har varit skönt väder idag.  Äntligen! Men tja, jag väntar mej ju inte direkt att vädret är här för att stanna, men man får njuta av det lilla.
Jag hann i alla fall ikapp med lite läsning och hör och häpna - jag har äntligen läst ut boken.  Jag tror att det var rekordsnabbt faktiskt. Jag började läsa den i mitten av juli och är redan färdig.  Det blir väl så när man har massa tid över och boken dessutom är bra. Normalt är ju jag precis på gränsen till generationen som slutade läsa böcker. Det finns fortfarande några i min ålder som läser men frågar man folk som är några år yngre så har dom väl läst några få böcker och det är enbart dom man tvingades läsa i plugget. Nästa generation lär väl säga: vad tusan är en bok?
 
Synd, böcker är ju egentligen bra grejer. höhö.. insåg precis hur dumt det där lät.  Det sägs i alla fall att man blir bättre på att stava om man läser böcker. Troligtvis sant - sen jag slutade plugget har jag behövt googla massa ord för att jag inte kan stava längre, och då var jag ändå jävligt bra på svenska när jag gick skolan. Fast det är klart, man märkte ju redan då hur det gick sämre och sämre. Man började plugget med massa energi, 10 år senare finns det inte mycket kvar - för att inte tala om när man väl gått klart sina 13 år. Pest och pina.
 
Anyway. Boken heter Box 21 och är en kriminalroman. Jävligt bra faktiskt, speciellt om man är intresserad av människohandel, hur det ser ut i samhället och allt runt omrking. Droger, mord, misshandel, prostitution och hot är en del av allt man stöter på i den här boken.
 
Jag lärde mej i alla fall en sak - det är fysiskt möjligt att ha sex med minst 12 snubbar per dygn i 3 år när man inte är färdigvuxen.
 
Jag kan ärligt erkänna att jag kände viss obehaglig smärta när jag skrev den meningen.
 
 
Bilden togs underifrån så jag censurerade - herregud jag vill ju inte skrämma livet ur er.

Söndag med Ebba

Idag har det varit en bra dag.  Även om jag inte lyckades somna i natt heller, kom jag upp i tid. Eller tja, jag drog mej så länge jag kunde. När jag väl kom upp var det sanbba puckar som gällde och sen kutade jag iväg till bussen och åkte in till stan. Runt 13.00 mötte jag upp Ebba och sen gick vi och käkade lunch på Sandys.  Den här gången blev jag igenkänd när jag kom dit.  Det krävdes några besök men sen så.
 
Vid 3-tiden började jag röra mej hemåt igen. Först tänkte jag kolla med Olivia om det var något kul på gång men sen bestämde jag mej tillslut för att åka hem.
Det blev ju dessutom en bra eftermiddag ändå.
 

The ugly truth

Hej
 
Jag ligger efter lite med bloggandet för dagen, sorry för det. Som tur är tänkte jag kirra några inlägg nu så har ni något att göra till morgonkaffet.
 
Jag kom i alla fall nyss hem från mamma. Det är alltid mysigt att åka över och hälsa på henne när hon är ensam hemma, speciellt på söndagar. Vi såg en av alla filmer som gick på tv 21.00- The ugly truth blev det.  
Det är en film som jag har velat se väldigt länge, jag har den till och med i datorn sen evigheter tillbaka dock utan text. Jag kan bara säga att det var ett awesome val.  Filmen var as rolig och ni borde verkligen se den.
 

01.30

Nu ska jag försöka sova igen.Jag hoppas verkligen att jag har mer tur i natt. Det var synd att jag aldrig orkade ta mej iväg till gymmet - då hade jag definitivt somnat nu. Men jag brukar strunta i att träna när jag känner att kroppen kommer ta mer stryk än vinning.
 
Imorgon ska jag upp redan vid 11.00 för att åka till stan för att käka lunch med en tjej jag träffade på en fest för ganska länge sen. Rätt sjukt egentligen.  Jag sms:ade henne för lite över en vecka sen och kollade om hon ville ses någon dag.. undrar varför. Jag minns inte ens varför, men det ska bli jävligt kul ändå.
 
Godnatt
 

Spanien

Okay, let's drop the secret!
 
 
När jag kom hem från Spanien för inte alltför länge sen. Vad är det nu? 10 dagar sen kanske (?)
 
Skitsamma.. då avslöjade jag att jag hade kommit på en plan, en as bra idé, och att jag skulle avslöja det när jag visste om jag kommer klara av att genomföra det.
 
Well.. älskade vänner here we go. Det är nästan helt klart, det kan fortfarande gå åt pipsvängen men mina ambitioner är att för en gång skulle verkligen lyckas med en av mina planer - och då har jag ju haft många under mina år på jorden.
 
Planen är som följade: I september köper jag en enkelbiljett till Spanien. När jag kommer dit kör jag en intensivkurs i Spanska och sen börjar jag leta jobb.
Eftersom det här är en sån jävla bra plan har jag ju givetvis sett till att täta en del hål och vattenskador - alltså komplikationer.
Jag skulle vilja påstå att min plan är i princip vattentät.  Joppsituationen i Spanien är inte något vidare just nu. Dom har drabbats hårt av finanskrisen, så där har jag väl ett litet hinder. Men jag litar starkt på att mitt blonda hår, mina 3 språk och mina erfarenheter inom restaurangbranchen som bartender och delvis servitris, ska ta mej en bra bit framåt.
 
Det finns väl dom som har varit skeptiska till att jag litar på att det ska funka, men så sent som igår kom pappa hem och berättade att han hade läst en artikel om att just skandinavier lyckas få jobb i Spanien relativt lätt, trots att det är som det är. Hell yeah! Don't mess with me, känner man då.
 
Hur som helst.. Det finns fortfarande saker som kan gå åt helvete. Jag behöver lite mer pengar och som det ser ut nu gör jag av med pengar i rekordfart. Ingen vidare bra idé egentligen.   Men när jag väl kommer dit kommer jag leva svinsnålt tills jag kommer på ett sätt att få tag i cash.
 
Wish me luck buddys.
 
 
En bild från Spanien i maj. Det var första gången jag åkte till Spanien i år - ska det bli en 3:e tripp?
 

Jag har stor, vill du knulla?

 
När jag ser den här bilden tänker jag på två saker; dels att den är rätt humoristisk (den tanken är ju svår att undvika)
men också vilken typ av sanning den speglar.
Det var kanske inte meningen när bilden gjordes, knappast gissar jag. Men jag kan ändå inte rå för att jag tänker lite längre.
 
Alltså, det jag tänker är betsattheten av storlek. Tjejer snackar alltid om att skaffa större bröst och killar tjatar alltid om att kirra större kuk... det vill säga när dom inte går och snackar om hur otroligt stor dom redan har (oavsett om det är sant eller inte).
Hela grejen är bara helt sjuk tycker jag. Vem fan har tutat i folk att det ska vara så himla bra att saker ska vara stora?
Vilket i och för sej är lite motsägelsefullt när man på riktigt får veta att man lever om man har en lite för stor mage.
 
Hur som helst.
Jag kan inte snacka för killar, såklart. Fast jag tycker att dom är lite töntiga som så blint tror på storleken när det klottras överallt att teknik slår storlek med hästlängder... Eller, en ny teori. Det kan vara så att killar försöker få tjejer att tro att dom är besatta av storleken och skyller på den för att det är desto värre att få höra att man har dålig teknik.. jag menar tekniken KAN man ju faktiskt göra något åt, och borde göra något åt innan man får höra att man är kass i sängen.
Så.. antingen är storleken något man är besatt av för att man på allvar tror att det är så himla viktigt, eller så är man besatt av storleken av anledning att man vill gömma sej för det riktiga problemet.
 
Som sagt, jag kan ju inte snacka för killar men jag har en känsla av att deras tankar kring storlek inte springer alltför långt bort från tjejernas tankar.
 
Tjejer däremot, dom kan jag snacka för. Och där är det fullständigt idiotiskt att hålla på med storlek. Okej, var besatt men gör något åt det för fan.. alltså med hjärnan.
Bröstförstoring borde till viss del förbjudas tycker jag. Litegrann, visst, giganter, för i helvete nej!
Hade jag fått välja hade jag valt två mindre kompanjoner. Det är inte så jävla glammigt med stora bröst.. det är inte som tjejerna med småttingarna tror. Tvärt om.
 
Tunga, ivägen, blir mycket lättare hängiga, det är i princip omöjligt att hitta rätt bh-storlek i en vanlig affär, ska man ha en bh i rätt storlek får man gå till en kärringaffär och köpa underkläder i beige, svart och vitt oj vad sexigt. Dessutom är det det första folk ser - skitkul i början, deprimerande efter ett tag. Vart man än går stirrar folk, pekar och snackar som om man var ett freak. Tjejer hatar en, såklart, killar dregglar, såklart. Och allt handlar enbart om sex och inget annat. I princip är det omöjligt att bli tagen helt seriöst, eftersom många utgår ifrån att dom inte är äkta, eller så tror dom att man har pushat upp för att göra sej till. Folk spekulerar som idioter istället för att fråga. Oavsett vad blir det aldrig någon rolig slutsats. På krogen ses man som ett lätt offer och i mitt fall som blond blir väl inget egentligen lättare. Hey playboy bunny!
Vidare är det jävligt svårt att se ut som en liten söt tjej som man gärna tar med hem till föräldrarna, det är svårt att träffa en seriös kille och dessutom ser man otroligt mycket knubbigare ut eftersom brösten syns så tydligt. Det är svårt att hitta kläder som passar, till exempel är oversizetröjor något som får en att se ut som svampbob fyrkant och klänningar måste i princip alltid köpas i stretchigt material, annars går dom inte att knäppa om man är relativt fit i resten av kroppen. I många aktiviteter är stora bröst i vägen, något så lätt som löpning blir något svårare med två bollar som hoppar upp och ner, ont gör det dessutom så fram med en dyr bra sportbh.
Det var lite av en typisk dag i mitt liv i alla fall. Sååå kul är det med stora bröst.
 
Och jusste.. Glöm inte; Hej ryggproblem!
 
Dessutom finns det gott om killar som föredrar små bröst - förmodligen har jag prickat in i alla fall några av anledningarna.
 
I korta drag tror jag att mycket av besattheten kring storlekar handlar om prestige  - för att såklart inte glömma ideal.
 
Personligen tycker jag att det är jävligt synd att så många killar har fått för sej att allt handlar om storleken. Stor kuk = bra sex.
Om killar som tänker så skulle lägga lika mycket energi på att fundera över sina tekniker, som dom gör på att tänka så, skulle man verkligen kunna snacka om en positiv kurva. Jag vet inte hur många killar jag har träffat som i princip har inlett med: Hej, vill du knulla? Jag har stor så du vet.
Jaha.. okej..
Jag har också träffat killar som i princip ursäktar sin storlek precis innan dom ska sätta igång.
Gud vad tändande.
 
Jag undrar om man någonsin kommer få höra: Tjena, jag är rätt bra på missionären.
Förmodligen inte.
Nej, jag vet inte hur många gånger jag har sagt till killar som har börjat jiddra om storlek med mej, att det är något som man såklart har visst intresse av men inget som ska vara i centrum. Herregud vad man har träffat killar som har varit värdelösa - helt ärligt. Teenagesex, som jag hatar så mycket. Det blir dessuomt ännu värre ju större kuken är.
Usch, jag mår illa när jag tänker på det.
Teenagesex-snubbar är för mej egoistiska killar som tror att dom är duktiga och som tror det enbart för att dom är ganska säkra på att dom har en bra storlek på polaren down under. Hemskt.
 
Anyway.. nu blev det ett långt inlägg och det känns som att det blev luddigare för varje ord jag skrev.  Bra jobbat issa. Efter drygt 5000 inlägg har jag glömt hur man skriver en text som går att förstå.

Skjorta med nitar

Just nu säljs dom här på Gina
 
 
 
Jag skulle vilja ha en liknande i svart, men det blir nog inte den här. Dels skulle jag vilja ha synliga knappar som en snygg detalj mot nitarna och sen vill jag hellre ha nitarna på kragen. Jag kanske får snickra ihop en själv.
 

Yeah, I'm a special girl


Lördag

Hej
 
Jag börjar med att säga att jag hade en helvetesnatt i natt. Först och främst skev jag ju sista inlägget vid 04.30. Jag trodde faktiskt att jag skulle somna när jag väl stängt ner systemet men nej.. verkligen inte. Efter några timmar av vridande fram och tillbaka, gav jag upp. Jag gick upp, gjorde frulle i form av pasta och köttbullar och sen strecksåg jag hela Solsidan säsong 2. När jag var klar var klockan strax efter 11.00 och då bestämde jag mej för att göra ett nytt försök att sova. Jag ställde alarm på 3 timmar men hann knappt påbörja sömen innan min pappa ringde. Efter att ha babblat med honom en stund somnade jag äntligen och bara några få timmar senare blev jag väckt av att telefonen ringde igen.
Jag låg kvar och snarkade ett tag till men somnade aldrig riktigt ordentligt efter att alarmet ringt klockan 14.00. När klockan var typ 16.00 tog jag mej i alla fall upp, trött som ett svin. Det blev en väldigt lugn dag efter det kan jag säga. Jag har lagat massa mat, ätit lite och kollat på film. Vips så var klockan 21.00!
Trist dag, verkligen!
 
Mammsen tjatar lite på att jag kan åka hem till henne och sätta mej där. Hon kom precis hem från Pride så det går väl egentligen ingen nöd på henne, det är mest det att jag är så förbannat uttråkad här. Min kväll lär väl fortsätta såhär - film.
Senare i natt tror jag att jag ska sticka iväg och gymma faktiskt.. Jag behöver röra lite på fläsket. Det blev ju bara 10 minuter crosstraining igår och det är ju inte mycket att hänga i julgranen. Jag gillar att slå ihjäl en del av natten på gymmet.
Vissa säger ju att det är dumt att träna på natten, andra säger emot. Jag vette fan vad jag tycker. Jag har ju tränat mest på natten på sista tiden och jag är väl egentligen mest rädd att det ska vara förgäves men jag vet ju inte, det kan ha gett något.. eller inte. *Suck*
 
Ha en bra kväll gott folk
 
 

04.30

Tiden går fort när man har kul. Klockan är redan 4.20!! Helt sjukt. Vart tog kvällen vägen lixom?
När jag hade kollat klart på min film var klockan redan 2.00, sen rasslade det till ordentligt efter det.. Det gjorde det i och för sej redan innan. Men ändå!
 
Jag känner mej inte speciellt trött, men jag har inte planerat att sova till 16.00 imorgon så.. tja jag får helt enkelt göra ett försök.
 
Sleep tight
 

It exists in our heads

Vi alla har i stor sett samma drömmar om kärlek.
I stort sett fantiserar vi alla om hur underbar den är
och våra första tankar när vi hör ordet "kärlek" skiljer sej inte alltför mycket från varandra.
I stort sett försöker vi alla uppnå samma sak när vi är på jakt efter kärlek
och i stort sett blir vi alla sårade på exakt samma sätt och det sättet får oss att känna i stort sett likadant.
 
Är det inte jävligt konstigt att vi hittills aldrig lyckats uppfinna den kärleken?
Speciellt eftersom vi uppfunnit allt från flyplan till papper.
 

Hemklickat

Ni vet den där listan jag drar upp ibland (?) Okej kanske inte, men det gör jag i alla fall. Jag har en lååång lista på allt jag vill köpa och äga. Tyvärr lägger jag alltid pengarna på annat, eller så glömmer jag listan eller så kommer något annat före. Alltid är det något. En av många saker på listan är en halsring. Jag har länge letat efter den perfekta. Jag vill ha en som är precis lagom bred, som är rätt vinklad, rätt färg, sitter på rätt sätt, som jag inte tappar, som inte kostar skjortan och som är allmänt snygg. Är det för mycket begärt?
Tydligen, för hittills har jag inte hittat någon.
 
Ibland stöter jag på någon jag gillar men ändå har jag skjutit upp beställningen utifall att jag skulle hitta någon snyggare eller billigare. Nu orkade jag inte mer. Bilden jag la upp från SL härom dagen, inspirerade mej tillräckligt så nu har jag slängt iväg en beställning. Det fanns två halsringar jag gillade och efter mycket velande tog jag den som var mest unik.
Snälla Sophie, gör mej inte besviken nu!
 
 
 
Den gick på 129 kronor + frakt (148 kronor)

Yeeeah

Nej nu funderar jag på att dra mej tillbaka ett tag, kolla om det finns någon bra film och sen har jag ju min choklad här någonstans.
 

Kenza pants

Något säger mej att man kommer se gott om folk med dom här i höst. Personligen skulle jag fortfarande vilja ha hennes skinnbrallor, men jag får gott nöja mej med mina från H&M. Någon måtta får det vara på prislapparna.
 
 

What a batman-fan

Jag är ju ett stooort fan av Batman, det vet alla som har läst min blogg ett tag i alla fall. Jag tycker att filmerna har vissa jäkligt bra budskap, eller så är det jag som hittat på att dom har bra budskap bara för att dom säger vissa smarta grejer. Det kan ju vara sagt utan att ha någon direkt mening.  Men i min värld har filmerna bra budskap.
 
Så när den nya Batmanfilmen dök upp blev jag ju såklart jätteglad. På samma gång dök väl en ny spindelmannenfilm upp (?) jag är ju ett litet fan även av den galna spindeln, weird though eftersom jag är så himla rädd för spindlar.
Anyway.. Det känns väl lite skumt att jag inte har gått och sett filmen än, men så fort jag har tid ska jag göra det.
 
De nya filmen heter The dark knight rises, som alla vet. Men för mej är det verkligen RISES. Jag visste ju att Heath Ledger är död, God bless him, (Tycker fortfarande att det är lite jobbigt att se the dark knight för jag gillade verkligen honom och att veta att det var Jokerrollen som tog musten ur honom gör det jobbigt att se filmen)
men av någon anledning hade jag fått för mej att även Christian Bale, som spelar Bruce Wayne och Batman, var död.
Jag vet inte vart jag har fått det ifrån men på något sätt ser han väl ut som en person som skulle kunna tänkas vara död... eller något.  hehe. Jag antar att jag inte tänkte så mycket så jag blev lite snopen när jag såg trailern härom dagen.
Jag tror att det är därför jag inte har varit så excited när det kommer till den nya batmanfilmen - jag trodde ju att det var andra skådespelare. Lycka när jag såg trailern att självaste Christian Bale har RAISED. Hahah. Tillbaka från dom döda, utan att egentligen ha dött.
Bra jobbat issa - snacka om batman-fan.  Självklart måste jag lubba iväg och se filmen jävligt snart.
 

Dagens outfit

 
♥ Jeans - Bershka
♥ Tubtopp - H&M
♥ Kavaj - Spanien
♥ Klackar - Nelly
 

Smälter tacos

Så var man hemma igen.  Nu känns det helt klart mer okej att sitta hemma en fredagkväll. Jag hade nog fått lite ångest vid den här tiden, om jag hade suttit hemma fram tills nu. Men med tanke på att det har varit full fart på mej hela dagen så gör det inget om jag drar fram lite choklad och en bra rulle.  Problemet är väl att jag säkert kommer vilja dra ut imorgon då, men det kan jag inte för jag har en tidigt lunch inbokad så jag ska baskemej vara nykter hela helgen!
Istället ska jag satsa på att träna och ta det lugnt.
 
Ikväll har jag i alla fall varit och käkat tacobuffe, som sagt.  Jag fick med mej både Olivia och Frida, men tyvärr inte så mycket tacos. Jag brukar orka betydligt mer än vad jag gjorde idag. Konstigt, eftersom jag bara hade ätit lite keso och groddar. Men men, jag kanske lyckas klämma mer nästa gång.
 
 
En bild på när jag var på tacobuffe med Emilia i december. Jag veeet, det ser inte gott ut men det är sjuuuukt gott och det är helt sjuuukt att dom bara tar 20 spänn för det!

Fredag

Hej
Så var det fredag igen och jag har haft en ganska stressig dag. Jag skulle gått upp vid 12 men det blev 14 istället. Jag började med 10 minuter crosstraining och sen slängde jag i mej ett ägg, några groddar och 2 skedar lättkeso. Efter det började jag göra mej i ordning och när jag var klar åkte jag iväg för att handla mat för helgen. Som tur var hade jag bil annars hade kag aldrig hunnit. Snabbt som fan i affären, snabbt hem. Väl hemma fixade jag det sista på Meh själv och sen var jag on the road igen 10 minuter senare.
Nu sitter jag på pendeln på G till söder. Jag lyckades övertala Olivia att gå på tacobuffe så Here we go.
Ska försöka få henne att ta kort på mön Outfit också.

Later


SophieLowes

Ingen har väl missat det nya stjärnskottet till smyckesbutik? SophieLowes.  Jag älskar i stort sett allt som finns på sidan. Om man ändå var miljonär.
 
 

Shoppat i Torremolinos

Nu kom jag på att jag forfarande inte har lagt upp shoppingen från sista turen till Torremolinos. Well.. bättre sent än aldrig. eller hur.
 
 
 
♣ Oversizetopp - Pimkie - € 9.99
♣ Shorts - Pimkie - € 19.99
♣ Oversizekofta - Pimkie - € 10 (ord. pris 19.99)

Torsdag

Hej
 
Torsdag och offeciellt min chilldag. Man kan verkligen säga att jag har haft en lugn dag hittills. Lång sovmorgon som vanligt, sen frulle, film och dator. Men lite vettigt har jag faktiskt gjort. Jag har gjort hela 6 av 12 tester från mitt jobb. För att bli en så bra medarbetare som möjligt har mitt jobb olika tester man måste göra. Typ hygien, baren, service, lagar, mat, säkerhet och så vidare. Idag har jag gjort 6 av dom och det tog sin tid kan jag säga.
 
Om ett tag är det tänkt att jag ska gymma och idag får jag inte skippa det! Igår var väl okej att skippa det eftersom jag var lite bakis och dessutom ska man ju inte träna dagen efter, men dagen efter "dagen efter" då borde man verkligen vara tillbaka.
 
Jag ska försöka ta en cykeltur över till mamma också. Jag har fått massa kläder som hon inte vill ha längre så det är dags att prova ut vad jag ska behålla. Herregud vad det regnar in kläder här.  Stackars min lilla pappa.
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag
 

03.00

Nej nu är klockan strax 3.00
 
Time to sleep
 

Worn by Stuumpan

 
♥ Shorts - Bik Bok
♥ Oversizetröja - Pimkie
♥ Väst - New Look
♥ Boots - Deichmann
♥ Nitarmband - Ur&Penn
 

Hemklickat

 
 
 
Jag gillar att spikesen är i mocca, då slipper jag se ut som en riktigt wanna be. Alltså.. nu är det ju mer uppenbart att dom inte är äkta och även om jag gärna skulle skaffa äkta har jag inget intresse av att skaffa ett par fejk och försöka intala människor att dom är äkta. Det är lite trist för dojorna är ju sjukt snygga men köper man dom i skinn lär ju folk scanna lagom om dom är äkta eller om man försöker leka rik. Jag menar, det finns ju jättemånga riktigt snygga kopior men när det kommer till vissa grejer är det som att det är förbjudet att köpa fejk. Många gånger kan man ju göra det - typ converse till exempel. Där är det ju ingen som bryr sej direkt.. inte vad jag vet i alla fall. Men något säger mej att när det kommer till ett par skor som typ alla vill ha, då blir det extra irriterande om någon har dom och då vill bara klappa till att dom är fejk för att slippa halva avundsjukan.. eller något.
Jag vet inte, men personligen tycker jag att det är softare att våga köpa ett par dojor som är sjukt snygga även om det råkar finnas en designer som uppfunnit likadana till ett tio gånger högre pris.
 

Tiden är en märklig pryl

Idag är det redan 1:a augusti! Det känns helt sjukt! Det är inte många månader kvar innan vi kör igång 2013. Usch vad tiden går fort.
Det var inte länge sen man var två äpplen hög och nu har jag redan vandrat på jorden i 20 år. Det var hela 5 år sen jag startade den här bloggen och ändå kan jag nästan minnas några av mina första inlägg.
 
Tiden är en märklig pryl. Det går så fort att man inte hinner med. Saker man trodde inträffade för en månad sen visar sej vara ett år gammala grejer. Men ibland när man vill att tiden ska gå riktigt fort har den en tendens att saktar ner överdrivet mycket. Är inte det väldigt ironiskt?
 
Jag tycker nog fan det - att tiden är rätt ironisk.
 
 
 
Min första outfitbild.

Gårdagen med Emilia

Igår spårade det som sagt ur ordentligt. Emilia kom hem till mej tidigt på morgonen.. typ 12.00 men ändå.  Vi chillade ett tag och sen fixade jag till mej och så åkte vi iväg för att spela biljard. Efter biljarden skulle vi egentligen käka middag men dumma som vi är hade vi tagit 2 glas vin under tiden vi spelade. Vi båda visste hur det brukar sluta men kunde ändå inte hålla oss. Jag vann i alla fall och efter att Emilia avslutat en omgång med att säga: vart fan har den svarta tagit vägen? tänkte vi nog att det var dags att börja runda av. Vi körde en omgång till och sen satte vi oss för att dricka upp vinet.
 
Såhär efteråt tror jag att jag får ta på mej skulden för att den svarta försvann. Jag var hel, och vafan.. jag tänkte väl inte så mycket.
 
När vi skulle gå och käka ville jag käka grekiskt men det var en bit att åka för att kirra det, speciellt om man jämför med vårat älskade alkishak Dovas på andra sidan gatan. Det slutade med att Emilia vann loppet så det blev fläskfilé, pompa, bea och sallad - mums i och för sej.
 
 
Efter maten blev det såklart vin.. vin och ... vin. Vi träffade några trevliga människor som bjöd på tequila och tja, sen var det väl mer eller mindre kört. Själv försökte jag faktiskt avrund första gången redan vid 23.00. Emilia skulle ham och packa för att åka iväg tidigt nästa morgon och själv skulle jag ju träffa Olivia i stan vid 13.00.
Det gick hur som helst inge vidare att få hem Emilia vid den tiden så tillslut bestämde jag mej för att sista tuben fick var mitt sista bud. 00.21 och den tuben fick jag inte heller åka med. Jag ville ju stanna själv, såklart, men å andra sidan tänkte jag på att Dovas ändå stänger 01.00 så..
Men hur som helst gick det åt helvete.
Vi hamnade på en fest och kom inte därifrån förrän tidigt på morgonen. Vid 5.00 travade vi in på Max för att käka igen. Jag var egentligen inte ett dugg hungrig, ändå åt jag.
En av dom i köket hade skrivit ett trevligt lite meddelande i hamburgerlådan.
 
 
Jag landade i min säng vid 6.00 efter en väldigt lång dag. Vi hade haft riktigt kul såklart, även om det aldrig blev som vi hade tänkt oss.

Onsdag med Olivia

Hej
 
Idag är jag småsliten igen.. typiskt! Gårdagen blev verkligen inte som jag tänkt mej. Min tanke var att jag och Emilia skulle spela biljard, käka lite och sen skulle jag åka hem och sen till gymmet. Men nej..
 
För en stund sen åkte Olivia härifrån för att jobba Stackarn jobbar natt och även om jag vet hur det känns tycker jag riktigt synd om henne haha.
Vi har i alla fall chillat hos mej, suttit i soffan och bara degat och snackat. Mysigt värre! Hon tog med sej lite kläder till mej också, det har jag ju brist på så.
 
Resten av min kväll borde heta gym. Jag ska verkligen försöka men jag tror starkt att jag kommer avstå, dels på grund av mina smalben och dels på grund av den lilla baksmällan och dels på grund av att film är såå mycket softare än att stå och flåsa på gymmet.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0