Tänkte köpa film

Eftersom jag som vanligt är vaken vid den här tiden har jag kollat runt efter lite julklappar till mej själv. Eller tja.. jag tänkte ju köpa det nu, så får väl leta vidare efter julklapp

Som vanligt är det film. Eller egentligen är det faktiskt inte som vanligt - det var ett tag sen jag klickade hem film, men nu såhär till vintern tycker jag att det är helt okej att beställa hem massor. Det blir snart en ny tripp till IKEA för en femte filmhylla tror jag.  Stackars pappa, han måste ogilla morsan starkt för att hon köpte en film till mej i födelsedagspresent för ett antal år sen. Efter det satte filmintresset igång och sen dess har han fått ranta till IKEA i tid och otid med mej för att köpa hyllor till min samling.


Lite blandat blev det. Jag har faktist bara sett 2 av dom, märkligt nog. Hur som helst tänkte jag väl lite "feel good" och lite "kom igång". Ibland är det skönt att bara dra igång en rulle och slippe fundera så mycket på om det finns något budskap man ska analysera och ibland vill man ha en riktigt spännande thriller eller actionfilm. Här blev det drama, komedi och action för en, förhoppningsvis, fin slant. Jag ska kolla om jag vill ha mer när jag ändå håller på och sen klickar jag väl hem allt imorgon.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0