Belgrad

Hej
 
Snacka om att det blev en lååång tågresa. Som tur är träffade vi två danskar som hjälpte till att göra resan kortare.  Vi satt i en kupé i första klass och drack billig öl från andra klass. Många roliga historier delades och inte förrän sent på natten bestämde vi oss för att försöka få några tömmars sömn. 16,5 timmar tog resan från Thessaloniki till Belgrad.
 
Egentligen skulle vi hoppa av i skopje i Makedonien men när vi såg att tåget gick hela vägen till Serbien, bestämde vi oss för att stanna kvar. Danskarna hoppade av i skopje, men kom tillbaka efter en kvart. Så kul var Skopje. 

Just nu sitter jag på ett hotell och nu är det dags att hitta frulle någonstans. Planen är att ta oss vidare redan idag, jag vill verkligen inte bli kvar här.
 



Souvenirer á la issa



Det är ju skitkul med olika typer av souvenirer men jag köper ändå dom bästa grejerna. Det här och lite till fick jag med mej från Grekland medan alla andra shoppade nyckelringar, kylskåpsmagneter, knullande grisar och jättesnoppar

Thessaloniki

Hej
 
Min mobil har varit död fram tills nu. Tåget vi fick åka med var inte så fancy som jag hade hoppats, kunde inte ens ladda luren. Sömn kunde jag också glömma såklart.
Vi sitter på tågstationen i Thessaloniki just nu och jag har sovit några timmar här. Först slog jag ut en sovsäck på golvet och sen flyttade vi vidare till en bänk. Snacka om backpacker.
 
Det var bra att jag sov ett tag för tåget vi ska med går inte förrän 4. Vi kom hit 6.30 i morse så ni fattar säkert att det är lite segt. 
Nästa tåg ska i alla fall ta oss vidare till Skopje. 
Vi har träffat ett par här på stationen som är därifrån. Well.. Tjejen snackar inte så mycket men hennes minst sagt speciella kille babblar på som sjutton. Själv kör jag den tråkiga stilen och grottar ner mej i min bok.
 
 



Frozen yoghurt



Frozen yoghurt är bäst utomlands! Ingen protest.
Dom har alltid fööör många toppingar och jag kan aldrig bestämma mej så jag blandar hej vilt av det mesta.
På det stället jag var idag hade dom utvecklat det hela ännu mer. 
Dom hade nämligen yoghurt också. Man kunde alltså ta vanlig yoghurt och lägga på flingor, nötter eller frukt som man ville.
Eller så kunde man, som vanligt, välja en yoghurt med smak. Det fanns massa olika smak på yoghurt och sjukt mycket god topping. 
Jag är så glad att även Oslo börjar komma igång ordentligt. Att bara ha non stop och oreo kommer man inte långt på längre 

På tågstationen

Hej 
 
Nu sitter vi på Larissa station i Athen och väntar på ett tåg som ska ta oss vidare till Thessaloniki. Det ska bli kul att prova nattåg. Nästa inlägg: åk ALDRIG nattåg!!!
Haha.
Ärligt talat har jag fått lite dåliga erfarenheter av att se fram emot saker på sista tiden. Allt som jag har varit taggad på har slutat upp i en mindre katastrof. 
Men än så länge är jag positiv.
 
Vad jag mer är väldigt positiv till är Athen. Otroligt mysig stad och grekerna är så gulliga och hjälpsamma. Jag reste mycket till Grekland när jag var yngre och det är något jag definitivt ska ta upp igen.
 
För en stund sen käkade vi middag på en supermysig uteservering och sen bestämde vi oss för att chilla på stationen sista timmarna. 
Tåget tar oss på 7 timmar till Thessaloniki och om vi sommar och missar att gå av, hamnar vi förmodligen i Ryssland. Peppar och salt.
 


Sista kvällen

Det är sista kvällen här i Athen, men långt ifrån sista kvällen på vår resa.  Eftersom det är sista kvällen, bestämde vi oss för att gå ut och lyxa till det lite med att gå på restaurang.  Som luffare är halva grejen lite att leva lite fattigt - bo billigt, äta billigt och upptäcka massor. Men jag tycker att variation smakar
bäst.

En liten souvenir från underbara Grekland får följa med också.   (en kruka jag inte riktigt vet vad jag ska göra med )
 
 
 
 
 

Hop on, hop off

Hej

I dag har vi varit väldigt aktiva, utom senaste timmarna när jag har sovit . Vi stack upp i ganska bra tid i morse för att fixa med hotellrum. Vi skulle checka ut från vårt rum, men hade bestämt oss för att stanna i Athen en dag till så vi bokde ett nytt rum och flyttade över våra prylar innan vi stack iväg för att åka hop on hop off.
 
 Det är coolt hur mycket man kan se från en buss.  Vi bestämde oss för att föst åka ett helt varv och sen hoppa av på dom ställena vi ville. Det var lite kaos i början. Jag skulle såklart ha en cola så snart vi satt oss ner och samtidigt skulle jag hålla på med kartan, ta kort såklart, försöka hitta rätt kanal för att få engelska guiden (man får ett head set som man kopplar in i en apparat) och fixa ljudet. Det var typ glapp i maskinen så vi fick byta plats med alla våra grejer och för en stund trodde jag att jag skulle få colan över mej. Så typiskt mej att absolut ine kunna vänta.

Det var i alla fall superintressant att hoppa av lite här och var och se grejer. Sen blev jag lite sur för att dom ville att man skulle betala på varje område så vi gjorde faktiskt inte det. Gillar inte sån stil alls, så vägrar supporta den. Först betalar man massor för att få hoppa på och av en buss för att man tror att man ska få se massa häftiga grejer och sen när man ska se dom häftiga grejerna vill dom ha ännu mer pengar. Nej där sätter jag ner foten minsann.
Vi fick vandra och se en hel del i alla fall. Så jag är nöjd  men lite sur

Sen blev jag lite besviken på att Zeus tempel var helt tasigt. Jag såg verkligen fram emot att gå in i ett tempel byggt på gamla grekiska pelare. (Nu hade jag ju inte fått det även om templet sett ut så, eftersom grekerna är så himla giriga plötsligt ) Men Zeus tempel var bara några få pelare och en pelare som gått sönder i 10 bitar.

Vi var även inne i ett 9 våningar högt köpcentrum. Där fick man i alla fall få in gratis . Det var nog väldigt grekiskt för jag tyckte inte att jag hittade ett smack av värde där. Dom två första våningarna fångade mitt intresse lite grann. Dom hade bara massa kosmetik. SE MASSA. Jag blev nästan matt av det, hur ofta blir jag det i ett shoppingcenter?
I övrigt fanns det inte mycket som intresserade mej, men det är kul att ha vart där.
 

Mellan Patras och Kiato

Bjuder på en fin bild tagen från bussen mellan Patras och Kiato 




Omonia

Hej 
 
Just nu sitter vi på en uteservering vid Omonia i Athen. Vi har mest farit fram och tillbaka hela dagen och det är otroligt varmt så tillslut bestämde vi oss för att svalka oss med en öl innan vi fortsätter. 
Jag såg att det är storm i Stockholm och vatten överallt. Herregud det är skrämmande vad som händer. Hoppas ingen har dött eller skadat sej
 



Sovrum under bar himmel

 
Jag nämnde ju att vi sov utomhus första natten på luffen. Det var på båten mellan Italien och Grekland. Bilden visar exakt vart vi sov, vid den röda dörren. Vi la ut en sovsäck på golvet och hade ryggsäcken som kudde.
Jag somnade först och Pontus vaktade mej och packningen. Stackarn har verkligen inte sovit mycket dom senaste dagarna.  Bilden togs dagen efter när personalen hade städat bort partyfolkets inälvor och våra grejer var ihoppackade. Lucky you! 

Athen

Puh vilken resa vi redan gjort och vi är bara på början! 
Vi har flugit, åkt tåg, färja, buss och tunnelbana. 
Vi hoppade i land i Patras, tog buss till Kiato och sen skulle vi ta tåg till Athens centrum men det var jäkligt otydligt vart vi skulle av så vi hamnade vid flygplatsen.
Allt hade gått så smidigt och alla resmedel matchade så det gjorde att det plötsligt hade gått nästan 12 timmar sen vi åt. 
Vi käkade på flygplatsen och sen drog vi tillbaka för att försöka fatta hur vi skulle ta oss till centrum.
And we made it! Nu sitter vi på en bar/café och har precis bokat hotell. 
Jag kan även bocka av en grekisk bärs.
 



Tidsfördriv

Här kommer ett tips till er alla som någon gång tänkt luffa runt. Skaffa en bra bok. Jag tror i och för sej att alla redan skulle tänka på det men ändå  (Det är nog lite viktigare än vad man tror)
 Det är ganska mycket slötid så en bok man fastnar vid kan slå ihjäl rätt mycket tid. Jag har med mej två. Ta inte med för många. Risken är stor att man inte läser så mycket och då är det bara onödig packning.
 
Här är en av mina. Den verkar sjukt bra.
 

Sneakers


Jag gillar ingenting från Rebecca Stella's kollektioner men dom här skorna föll jag hårt för! Jag har velat ha dom ganska länge och väldigt sällan känner jag så med skor - att jag inte kan släppa dom.
Jag klickade tillsist hem ett par och jag är såååå nöjd. Jävlar vad sköna dom är och snygga! Dom är helt perfekta. Att det är lite klack gör dessutom att fötterna ser väldigt små ut, stort +
Köpt dom hos Nelly för en röding.

Ombord

Godmorgon godmorgon

Nu ha vi genomlidigt större delen av kryssningen. Jag trodde att det skulle bli as grymt och såg verkligen fram emot båtresan på 16 timmar, men det har verkligen inte varit en dans på rosor.
 
Till att börja med var båten fullbokad, men det fattade inte vi eftersom vi fick följa med. Det märkte vi däremot när vi förstod att vi, bland många, inte fått en hytt.
Efter det var det som om allting föll. Först tvingades vi vara utomhus på båten. När vi tillslut fick komma in, fick vi inte  med våra ryggsäckar. Dom ville att vi skulle lämna dom utomhus. Hur tänker man då?!! Det tar väl 10 minuter, sen är ryggsäcken tömd.
Vi vägrade och tillslut fick vi lägga in ryggsäckara på en hylla i ett rum där man tydligen egentligen skulle bokat något.
Vi gick iväg för att käka middag och där fattade vi inte heller ett smack, så vi råkade besälla två rätter var.
 
Efter middagen hämtade vi ryggsäckarna och även om personalen inte gillade det, gick vi runt med dom hela tiden. Jag blev plötsligt riktigt trött så vi försökte hitta någonstans at ta vägen. Men överallt var det fullt av folk och tillslut tvingades vi ut på däck.
Vi hittade en liten plats där vi slog ut en sovsäck och satte oss. Någon timme senare bäddade vi ner mej och jag somnade.
Trots att det var fullt av festande ungdomar runt omkring mej och trots att italienarna envist skulle gapa i högtalarna var femte minut, sov jag som en stock.
Jag vaknade då och då för att lägga mej på olika sätt. Golvet var hårt och jag var rädd för att bli stel eller få nackspärr.
 
Jag trodde att det skulle bli kallt men det blev det faktiskt inte. Pontus höll sej nära och stoppade om mej hela tiden. Vid ett tillfälle när jag vaknade, var festen slut och Pontus fortfarande vaken. Han berättade lite om hur kvällen hade sett ut. Folk hade tydligen spytt och ramlat och haft sej och där hade jag sovit som ingenting.  Jag sov en stund till men sen gick vi båda upp väldigt tidigt.
 
För en stund sen lämnade vi Igoumenitsa och om 5 timmar beräknas vi vara framme i Patras där vi äntligen ska av. Detta har verkligen inte varit en drömkryssning. Personalen om bord är överlag rätt otrevlig och man känner sej som en liten bakterie här typ. Det värdet har man. Jag hoppas att Grekland bjuder på lite trevligare atmosfär.
 
 
 
 

Bari

Hej
 
Idag började äventyret genom Europa . 7 imorse ringde alarmet och då hade vi sovit 3 timmar. Som två zombies tog vi oss till stan och försökte fatta hur vi skulle använda interrail korten. När vi 8.15 satte oss på tåget mot Bari, tog det inte många minuter innan jag hade däckat.
Jag vaknade och somnade flera gånger under några timmar. Tåget vi egentligen skulle ta var fullbokat så istället för 4 timmar tog det oss 6 att komma fram och det gjorde ju inte så mycket för vår del.
 
Just nu sitter vi vid hamnen och om två timmar ska vi på en båt som tar oss från Bari och vidare till
Grekland.
 

En kväll i Rom

Har haft en supertrevlig sista kväll här  Rom  Vi har bubblat massor och skattat och haft skitkul. Det har varit en så lyckad kväll att jag känner att det har varit en av dom bästa kvällarna på länge,  Vi spenderade kvällen på en mysig bar i närheten. Massa drinkar och några shots senare är vi nu tillbaka i lägenheten för att packa ihop våra grejer för att starta nästa äventyr imorgon.
 
 

24 juli i Rom

I dag har vi haft en mysig dag inne i Rom. Våra kompisar bor en bit utanför så i dag har vi åkt både tåg, buss och tunnelbana.  
Vi var och kollade på Colosseum och Pontus tog en guidad tur i Vatikanen, Det var ganska dyrt och jag har varit där förut så medan Pontus njöt av att var turist, tog vi andra en kall cola på en uteservering. Vi vandrade runt en hel del i Rom innan vi stack hem för att käka middag.
Nu fortsätter kvällen med goda drinkar.
 
 
 
 
 
 

Rea hos Chiquelle

 
♣ Tee - Chiquelle - 149 kronor (ord. pris 200 kronor)
♣ Kjol - Chiquelle - 99 kronor (ord. pris 349 kronor)
♣ Skinnjacka - Chiquelle - 349 kronor (ord. pris 600 kronor)

23 juli i Rom

Jag och Pontus kom till Rom vid 10.30 där vi först möttes upp av våra kompisar. Vi började med att åka hem till dom för att slappa lite och lämna av våra grejer.
Italens trafik är ju, som välkänt, crazy så det blev en minst sagt intressant resa.
 
När vi kom till lägenheten chillade vi med en kall bärs på ballen och när det hade blivit lite svalare stack vi iväg och badade. På kvällen blev det drinkar och poker på ballen.
Här kommer en bildbomb från badet.
 


Rom

Hej

Här kommer ett litet inlägg från Rom, där jag befinner mej just nu  

Jag och Pontus åkte hit för att hälsa på två vänner som bor här, men lite sightseeing har vi fått till ändå
 

På flygplatsen

Hej

Nu sitter vi och chillar på flygplatsen. So far har allt gått väldigt bra och smidigt. Det är första gängen jag reser med bara handbagage. Helt ärligt, hade jag kunnat hade jag alltid gjort det från och med nu. Men man får acceptera att man  blev tjej och behöver väldigt mycket grejer när man reser. 

Om en halvtimme är det dags att gå på planet och och om ca 4 timmar landar vi i Rom. Woooopi 




Enkla kläder

 
Idag har vi varit och köpt en del grejer som vi behöver till tågluffen. Bland alla dessa behövligheter fick jag även med lite kläder som jag ska ta med.
När jag har packat har jag inte brytt mej ett dugg om att vara snygg - bara bekväm och enkel.
Min packlista kommer vid ett senare tillfälle. Jag tänkte att det kan vara bra för er som också planerar att sticka ut och tågluffa .

Packar

Hej

Nu packas det för fullt här hemma och om 4 timmar bär det av till Rom  

För första gången, känns det faktiskt som att jag har fått med mej allt och då har jag  aldrig rest såhär lätt. Min ryggsäck är på 65 liter och den är inte ens full. Det är storartat för att var tjej! Vi har ju en tendens att överpacka när vi reser. Allt vi äger ska med, som om ens boende skulle brinna upp när man är borta på semester.  Den här gången har jag packat superlätt och det känns bra.  

Datorn kommer såklart hänga med och jag ska försöka blogga så mycket jag kan.

 
 

I Stockholm

Hej
 
Hoppas allt är fint med er. Jag är ju i Stockholm och det är intensivt som alltid. Jag har många att träffa och mycket att göra. Nu börjar det dessutom bli stressigt inför resan. Det är mycket som inte är klart och vi åker imorgon natt. Men det är väl så det ska vara inför en resa, lite panik och stess.  Vi ska förska fixa så mycket som möjligt ikväll och sen blir det resten hela dagen imorgon.
 
 
 
 
 
 

2 skirts

När jag beställde från Nelly senast, blev det en hel del nya grejer bland annat dom här två fina kjolarna.  Den rosa är så himla söt att jag dör. Färgen är heeeelt perfekt.  
 
♣ Rosa kjol - Nelly - 65 kronor (ord. pris 129 kronor)
♣ Grå kjol - Nelly - 74 kronor (ord. pris 149 kronor)

Fredag

Godmorgon godmorgon

Idag är jag på fett bra humör. Hur kan jag lixom inte vara det? Det är fredag och om 8,5 timmar börjar min semester!! As grymt 




High heel bootie


På Nellys rea fyndade jag dom här enkla men fina skoletterna. Det är sånt som man alltid behöver ha hemma, tänkte jag.
Sanningen är nog egentligen att det kändes som att det var evigheter sen jag köpte skor sist. Men det var det nog inte, däremot var det nog väldigt länge sen jag la upp ett par nya skor på bloggen. Jag shoppar fortare än vad jag bloggar så  Här är dom i alla fall, mina nya skor. Dom passar perfekt till hösten så ni kommer nog inte se dom på mina fossingar än på ett tag.  Dom har kostat 399 kronor, men jag fick dom för 196

Tågluff i Europa

Nu är det snart dags för mej att ge mej ut på 3 underbara veckor i Europa . Jag tror att jag var ca. 11 år när jag för första gången hörde talas om att man kunde tågluffa runt i hela Europa. Man köpte bara ett kort och sen kunde man flänga runt som man ville.
Jag var nog inte mycket äldre när jag själv började fantisera om att göra det. För varje år som gick blev jag mer och mer intresserad av att resa. Och som jag har rest under mitt än så länge korta liv. Jag glömde tågluff för ett tag, men sen började jag plötsligt drömma om det igen.
Sen kom det största problemet - att hitta någon att åka med.
 
Jag har inga problem med att resa ensam, men en sån här resa vil jag dela med någon. Tyvärr är världen full av sååå otroligt tråkiga människor. Alla jag frågade skyllde på åksjuka, pengar, jobb och gud vet allt. Seriöst. Det är väl bara hosta upp lite stålar, köpa ett kort, planera lite och dra. Det blir hur kul som helst. Men som sagt, folk är tråkiga.
Efter många års längtan och väntan har jag nu äntligen fått ihop det.

25/7 - 15/8 kommer jag och min pojkvän flänga omkring i Europa. Det kommer bli huuur kul som helst och alla som någonsin har skyllt på åksjuka, pengar, jobb och gud vet vad kommer att ångra det.

Det här är kartan vi utgår ifrån. Så småningom kommer jag rita ut vår rutt så ni kan hänga med oss på vårt äventyr.
 


Torsdag

Godmorgon godmorgon
 
Idag har jag vaknat på en riktigt bra sida.  Vette fan vad det är med mej, men livet känns plötsligt lite lättare.

Idag är det sista dagen för mej här ute. Det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till mina gamla rutiner, men samtidigt har det varit ganska nice att vara långt bort från allt ett tag.
Men innan jag går tillbaka till dom gamla rutinerna, ska jag ju på en lång semester.   Imorgon jobbar jag mitt sista pass och sen bär det av.  Gud vad grymt det ska bli!

Igår skulle jag ju packat och städat men det gick åt helvete. Istället hände vi på takterassen och drack virre. När jag ville gå ner och börja städa och packa, tyckte Pontus att vi skulle köpa pizza och sitta kvar. Han vann.
Så ja, nu är det fett med stress för att hinna. Jag ska upp  imorgon och jag kommer hem vid typ ikväll så ni ser ju själva hur jävligt det kommer gå.
Jag straffar min pojkvän med att han nu får städa, packa min väska, städa Tarzans bur och ja.. fixa allting som ska fixas. Så kan det gå.

Hoppas ni får en fin dag folket
 
 
Men ändå.. ser det inte ganska nice ut, jämfört med att packa och städa lixom. 

Musik


Ivyrevel

 
Först var jag tvek på dom här topparna från Ivyrevel. Men ändå gillade jag något med dom, speciellt den gröna. Sen såg jag den grön på Kenza och då dog jag. Sjukt snygga toppar som nu dessutom är på rea. Bara 299 pix istället för 499. Som hittat nästan.  Om inte jag hade shoppat så nedrans mycket dom senaste dagarna och om jag inte hade partajat så dyrt i helgen, hade jag klickat hem den gröna dirr kan jag säga.
Förresten finns det massa rea hos Ivyrevel nu - in och fynda!

Scuba skirt


Jag tyckte inte riktigt att dom var värda att beställa när dom kostade 299, men när jag hittade dom på rea gick det väldigt lätt att klicka hem.  Tror det är för att jag äger fler kjolar än vad jag får plats med och jag använder ju i stort sett aldrig kjol.  Jag ska försöka använda dom här i alla fall. Förutom dom här, klickade jag hem ett flertal andra kjolar. Ser ut som att jag får börja bli kjoltjej snart.
 
 

Onsdag

Godmorgon godmorgon

Idag känner jag mej ganska glad. Undrar varför.. Kanske för att det är dags för min semester snart.  Det är typ en lycka när alarmet ringer på morgonen just nu. Då vet jag att det är dags för en ny dag och att den snart är över och jag är en dag närmare min resa.
 
På tal om min resa så har vi inte planerat ett smack än. Många som har varit på tågluffat rekommenderar att man planerar flera månader så man har koll på vart man ska bo och sånt. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt planera men det har slutat i pannkaka så istället kommer vi nu åka iväg och hoppas på att allt blir as bra. Personligen tycker jag att det är roligare att ta allt som det kommer än att hålla på och planera. Jag tycker att man planerar tillräckligt under vardagarna. Resor ska vara roliga och avslappnade. Men det är klar, det kan ju vara en fördel att ha någonstans att bo.
Men om man ska kunna boka boende måste man ju veta exakt vart man är exakt vid alla tider och då blir det ju massa planerade ändå. Jag hoppas att vi löser det där med boende på något sätt.
 
Idag är det exakt en vecka kvar tills vi sticker till Rom för att hälsa på två kompisar.  Sen bär det av på tågluff därifrån. Shit vad fort tiden gick plötsligt. Jag trodde att jag hade mer tid. Måste nog börja packa snart.

Hen fin onsdag alla
 
 
 
 

 
 

Cut off tre

Idag var det regn och rusk men jag drog i alla fall på mej min nya tee från Nelly.
Jag har velat ha den såååå länge och försökt få tag på den länge men varje gång har den varit slutsåld. Nu när jag väl fick beställa den försvann den i posten och det tog 3 veckor innan jag fick tag i den. 
Nu är den min och jag är sååå nöjd




To do

Jag tycker jättemycket om att göra listor. Jag vet inte riktigt varför. Det kanske är något omedvetet inom mej som gillar att se framför mej att jag får saker gjort. Ingen aning, men checlistor är i alla fall superkul, speciellt om man kan göra dom snyggt.
 
Idag har gjort en lista som inte är så snygg, snarare enkel bara. På fredag är det ju dags för min semester och jag åker iväg samma dag, direkt efter jobbet, och det faktum att jag inte ens har börjat planera något gör mej lite stressad. Jag har inte funderat på vad jag ska packa med mej, jag har inte börjat städa lägenheten, jag har inte planerat tågluffen, jag har inte planerat ett smack faktiskt. Jag känner att det är dags att börja ta tag i det, innan det är försent. En checklista för att reda ut lite vad det faktiskt är som ska göras var bra att fixa, så det har jag gjort.
 I samma stund som jag blev klar med den, insåg jag att jag måste ha glömt massor. Sådär lite har man ju inte att göra precis innan man sticker på en månads semester. Herregud, detta kommer sluta i kaos.
 
 
 
 
 

Budskap

Hittade den här bilden förut. Tycker att den är sååå söt.  Lite sann också, men inte helt va?
Visst är det väl sant att man är perfekt för den rätta, men det är väl inte många tjejer som säger nej till ett par riktigt snygga armar (?)  Sååå ... även om någon är rätt person så betyder ju inte det att man inte kan skaffa sej lite muskler för det.
Men fortfarande ett fint budskap och nu var det ju det som var grejen.  
 

Hey Barbie

 
 
Råkade nyss springa på dom här sjuuukt fina skorna. Herregud jag dör, perfektion! Jag som älskar rosa och silver så himla mycket och tillsammans blir det så gulligt!  Love it! Jag föll stenhårt för dom här skorna, gillar ju Barbieskor så ja.. förlåt plånkan men kunde inte låta bli att beställa dom. Det blir nudlar ett tag framöver nu.
 
 

Skinnjackan


Nu ska den här snygga jackan äntligen bli min!!   Det känns så sjuuuukt grymt!! Jag var en av dom första som bloggade om jackan för 100 år sen, men eftersom jag redan hade en svart skinnjacka tyckte jag att det kändes onödigt att lägga 700 pix på den här - även om den är sjukt snygg.
Nu var jag inne och checkade rean och tänkte att det borde ju vara dags för den här att reas ut nu, så länge som den har sålts.
Men nope, den fanns inte med under rean.
För säkerhets skull kollade jag igenom jackor också och där låg den ju - på rea!
 
Jag klickade hem den på en gång  Istället för 700 blev det 350, snacka om kap.  Jag hoppas att den sitter lika snyggt på mej som på alla andra som har köpt den. Men det gör den nog, skinnjackor brukar sitta snyggt.


 
 
 
 
 

Tisdag

Godmorgon godmorgon

Det är tisdag och nu är veckan igång. Det är alltid skönt när måndagen tar slut, tycker jag. Man älskar ju helgen, men hur mycket man än hatar det så tar den ju slut och måndagen kommer. Det är sjukt hur fort man kommer ur vardagsrutinerna bara för att det blir helg. Men när måndagen har genomlidits tycker jag att man börjar komma tillbaka i sin vanor igen.
 
På tal om vanor så sitter jag på jobbet och käkar en riktig frulle just nu.  Riktig frulle för mej är sånt som skulle kunna vara en hotellfrulle, sånt man aldrig har tid att stå och fixa på morgonen när man är hemma. Och sen ska det ju vara extra gott förstås.

Hoppas ni får en fin dag
 
 
 

På gräsen mellan liv och död

Idag när jag körde till jobbet hände något jävligt obehagligt.
 
Jag körde precis som vanligt, samma väg till jobbet som jag kör varje dag. Jag körde ganska fort, det gör jag oftast och nästan hela vägen till jobbet är motorväg så jag har börjat vänja mej vid högre hastigheter. Plötsligt, från ingenstans, kom värdens ös skur. Det var sol och så pang började det as regna. Så mycket att jag inte såg ett skit. Jag satte igång vindrutatorkarna och efter några minuter var skuren slut. Jag var verkligen förvånad över hur mycket regn som kunde komma så fort under så kort tid.
Det fick mej i alla fall att vakna till lite. Måndag morgon har aldrig varit favorittiden att köra. Faktum är att det ofta känns som att jag ska somna bakom ratten. Jag flyger lixom iväg i andra tankar och bara kör, men har egentligen ingen koll på hur.
Men nu var jag i alla fall ganska vaken, i alla fall för en stund.
 
Sen blev det dags att svänga av. När man gör det, bromsar man ju naturligt in eftersom det är ganska stor skillnad på vilken hastighet man kan hålla direkt eter en avfart jämfört med vad man gör på motorväg. Och där kör jag hej och hå, kurva. och från ingenstans tappar bilen sitt fäste helt. Bilen sladdar åt ena håller och jag hinner inte riktigt fatta vad som händer. Jag sladdar ut över hela vägen och när jag fattar vad som håller på att hända slänger jag ner kopplingen och försöker styra upp bilen, vilket såklart leder till att jag sladdar fullt ut åt andra hållet. Så fort jag kan, vrider jag ratten tillbaka åt andra hållet och hoppas nu att kunna få bilen i rätt riktning och få tillbaka fästet. Det händer inte ett skit och när jag ser att bilen är på väg rakt ner i diket, i en rasande fart, bestämmer jag mej för att göra det enda jag vet att jag inte ska göra - med kopplingen fortfarande nere stampar jag hårt på bromsen och hoppas att bilen ska hinna stanna innan det är försent.
I samma stund som jag bromsar, är det som om bilen åter får fäste i marken och jag kan snabbt styra bort från diket med bara någon decimeter till godo.
 
När jag åkte vidare fattade jag inte riktigt vad som hade hänt. En bil syntes framför mej, och en började dyka upp bakom men under hela tiden som jag sladdade runt och nästan for av vägen, var jag helt ensam. Ingen bil syntes ens på avstånd. Plötsligt var dom alla tillbaka. Jag tog det riktigt lugnt resten av vägen till jobbet, men jag fattade inte riktigt varför.
Jag kunde fortfarande inte riktigt fatta vad som hade hänt. Hade jag sett massa vatten hade jag fattat att det var en vattenplaning, men det måste varit något annat halt.
 
Oavsett vad det var så är jag glad att det inte hände något. Antingen hade jag riktigt tur, eller så är jag en ganska hygglig chaufför som är duktig på att hålla huvudet kallt i panikartade situationer.
Oavsett vad, så blev jag påmind om hur fort livet kan passera framför en. Ena stunden kan man sitta och skratta och andra stunden sätta något i halsen och kvävas till döds. I det här fallet kunde vad som helst ha hänt och jag är glad över att det inte gjorde det. Men jag vaknade upp ordentligt och insåg framför allt att man ska hålla när och kära hårt och se till att man aldrig skiljs åt som ovänner. Hur hemsk det än låter, speciellt eftersom jag som skriver detta är 22 år gammal, vet man aldrig när man ses för sista gången.
 
 

Måndag

Hej
 
Hoppas ni alla har haft en fin helg. Det kan jag verkligen säga att jag har haft. . Min fina Vanki kom ju och hälsade på från Stockholm och vi har haft hur mysigt som helst. Man kan ju verkligen säga att vädret var på vår sida också.  Vi har chillat i solen, grillat, druckit virre, gått på stan, suttit på uteservering, käkat pizza och glott på film.
 
Idag är det måndag och det märks. Jag är seg och trött och har inte alls någon lust att jobba. Men men, det är bara att köra på och hoppas att tiden går fort.
 
Här har ni en bild från i lördags.
 
 
 

Fredag

Hej

Freeeeedaaaag!!!! Kommer man någonsin tröttna på att skrika det?  Tror inte det.
Idag är det en extra bra fredag, eftersom en kompis är på väg hit till Oslo.  Det ska bli sååå mysigt att sitta och snacka massa tjejsnack igen. Det var ju evigheter sen jag gjorde det. Det kan jag ibland sakna. I Stockholm finns ju mina vänner som jag kan snacka om allting med, men här är mina vänner mest jobbrelaterade. Även om vi ses på fritiden ibland så snackas det ju inte så mycket om sånt man snackar om med vänner man haft i flera år. Sen är det ju så när man lär känna svenskar i Oslo, att många kommer och går. Väldigt få människor stannar här så pass länge att man kan bli riktigt goda vänner. Det är lite synd.

Men i helgen får jag i alla fall hänga med en vän, som jag i och för sej inte heller har känt så himla länge, och det ska bli sjukt kul  Jag hoppas att det blir lite som jag har tänkt i alla fall. Saker har ju tyvärr en tendens att bli så himla bra i skallen, men sen när man ska försöka genomföra det hela går det inte riktigt som man tänkt sej.
 
Jag har i alla fall 7 liter vin och en halv platta bärs i kylskåpet så fan allt kan ju inte gå fel i alla fall.
 
Och nu till det ni alla väntat på! Hur mår jag idag??
Jo nu ska ni få höra!
Igår när jag kom hem drog jag i mej en Alvedon, en ipren, 3 skedar Cociallane och ett stort glas av min äckliga huskur.
Efter det blev jag alldeles skum i kroppen och det kändes som att jag hade jättehög puls. Jag kunde känna mitt hjärta banka på ett rätt obehagligt sätt. Som tur var, gick det över efter ett tag och det gjorde även min halsvärk.. nästan i alla fall.
Jag började må bättre, samtidigt som jag kände mej jätteflummig i skallen. Sen var det så grymt varmt hela natten så jag sov utan täcke. Jaa.. då gick det som det gick, jag vaknade och hade ont i halsen såklart.
Men...!!
Hela jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Igår var jag ju även hängig och det kändes som om en rejäl förkylning var på väg. Vitlök, honung och varm mjölk is the shit säger jag bara. Det är äckligt, men det gör gott.

Ha en fin fredag allihop
 
 
 

Huskur

 

Usch idag har jag haft rekordont i halsen hela dagen. Jag har inte ens kunnat äta något för att jag har haft så ont. Smärtan har slagit over hungern så det har faktsikt inte varit speciellt jobbigt, bortsett från att jag vet att jag måste käka för att få energy så jag kan bli frisk. Jobbigt läge .

Hur som helst har jag nu bestämt mej för att skita i allt jag skulle göra, och istället bara åka hem och laga min egen huskur. Jag har suttit en stund och googlat på huskurer för att kunna bli frisk till imorgon, men alla jag har hittat som verkar bra kräver att jag måste iväg och handla massa.
Därför blir det förmodligen min gamala vanliga huskur som brukar fungera ganska bra. Att äckligt är gott, som papa brukar säga.. eller undrar om han verkligen gör det.  Den här kuren är i alla fall vidrig.

Jag brukar vanligtvis skippa honungen men idag känener jag: Let's go in deep yo.
Det man gör är att man värmer mjölk, pressar i vitlök och blandar i honung.
Silleribopp så var det klart. Perfekt när man är jättesjuk och inte klarar av att göra något mer ansträngande.
 
Denna huskur kör jag på när det är kris eller när jag verkligen måste bli frisk. Vitlöken har ju någon typ av bakteriedödande effekt, varm mjölk vet jag ger lite dåsig effekt för jag brukar dricka det ibland när jag inte kan sova, så det är perfekt för att komma till ro pch låta kroppen vila, Jag har hört att honung har en mjuk effekt på typ halsen så trust be, this can't go wrong.
 
Nu ska jag se till att bli klar här så jag får komma hem och hälla i mej min äckliga häxa.

Torsdag

Godmorgon godmorgon

Idag är det torsdag och veckan är snart slut!!  Även om jag har jobbat väldigt långa dagar, har veckan gått gansak snabbt tycker jag.  Torsdagar är dock extremt sega dagar tycker jag.
 
Idag har jag ganska mycket att göra efter jobbet. Först och främst ska jag till posten. Ni kanske minns att jag nämnde att jag hade gjort en beställning hos Nelly för ett tag sen. Sanningen är att det är 4  2 av dom har dock kommit bort på något sätt och ingen verkar veta vart paketen håller hus, så jag håller på och jiddrar med det ganska mycket nu. Eller.. egentligen är det Pontus som gör det åt mej.  Jag blir tokig på att sitta och ringa runt till massa människor som inte gör sitt jobb ordentligt. Herregud, det här är 2014. Paket ska inte kunna försvinna på det här sättet! Och sen att ingen vill ta ansvar för det heller, är ju ganska irriterade bara det. Så jaa, Pontus har försökt fixa det hela och nu har vi äntligen fått veta att vi ska kunna gå till posten idag för att kolla om vi har fått någon post. Tydligen har dom inte kunat leverera post till oss på några veckor' (??????) tror inte riktigt på det men men. Jag tror inte heller på att mina Nellypaket kommer ligga där på posten om vi nu har något som ligger där, så mina paket lär väl fortsätta att vara spårlöst försvunna. Gaaah så irriterande det är.
 
Hur som helst ska vi till posten.  Efter det ska jag handla lite inför imorgon. Jag tror att det kommer bli fint väder så det blir grillning i parken.  Supermysigt!
Så idag blir et att shoppa lite krubb till det grejer som behövs. Eventuellt ska jag även hämta någon möbel men jag vet inte riktigt hur det blir med det.
 
Hoppas ni får en fin dag folket
 
 

Musik


Semestertider

Nu svämmar facebook och bloggar över med underbara semesterbilder! Såå kul tycker jag.  Vanligtvis klagas det så himla mycket på facebook. Det är negative kommentarer om vädret, jobb och polare som sviker.. typ. Men nu när solen skiner och folk är ute och far, läggs det bara upp glada gubbar och fina bilder. Jag blir jätteglad av det, trots att jag inte är ute och far runt själv.
Men eftersom det nu är semestertider och jag inte har varit på semester än, tänkte jag bjuda på några gamla semesterbilder.  Det blir man väl glad och peppad av?

 

Haters


Onsdag

Hej

I morse vaknade jag med ont I halsen. Noooooo inte bli sjuk nu!! tänkte jag. Jag trodde att det skulle gå over men det håller fan i sej.
När jag kom till jobbet fick jag veta att ventilationen har gått sönder. Jippi, ännu en dag i extrem hetta. Jag kollade på min thermometer och trodde att den här dagen skulle bli outhärdlig. Men nopp, bara 1 grad varmare. Nu är det 31 grader istället för 30.. tja det kan man väl överleva (?)
 
Nu börjar jag känna mej rejält krasslig. Jag tror att det beror på värmen. I sån här värme sprids bakterier som knullande råttor. Minsta lilla och man blir sjuk. Människor runt omkring här, har börjat klaga på hur varmt det är och dom förvånas over hur jag står ut med det och fortfarande ler dessutom.
Jaa.. asså jag har ju haft det såhär varmt i flera dagar nu. Jag ska inte saga att man vänjer sej, för det gör man inte, men man lär sej sakta att det inte hjälper att klaga. Det blir inte kallare för det.
Men nu klagar jag.
Jag har ont i huvudet, ont i halsen och känner mej jättehängig.  Jag var ju precis sjuk, vill inte bli det igen.

Jag sitter och dricker en Vitamin well Antioxidant och hoppas på att det ska hjälpa mej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min babe kommer till Oslo

På tal om terapi så kommer en av min babes och hälsar på I helgen.  Jag hoppas verkligen att det blir fint väder. Om det blir det ska jag se till att kirra ett mysigt parkhäng först och främst. Det känns som att vi har massor att prata om nu när vi inte har setts på så länge.

Haha dum jag är, vi tjejer har ju alltid mycket att prata om även om det bara har gått ett dygn sen vi sågs.  Det ska bli sjuk kul att se henne igen. När man flyttar runt, som jag gör, tappar man ju många vänner. Sånt får man ta. Det har ju även sina fördelar - man ser vilka vänner som faktiskt var äkta, för dom stannar trots att man far runt som jag gör. 

 

Tisdag

Hej

Idag har det varit superfint väder hela dagen.. åtminstone tror jag det. Våra fönster är täckta med något slags tyg, så det är ganska svårt att avgöra vad det är för väder. I och för sej kollade jag ut genom ett fönster som inte var täckt av tyg, för några timmar sen och då var det typ mulet.
Men alla skriver överallt att det har varit soligt och varmt idag så jag antar att det har varit det. Just nu ser jag faktistk att solen skinner och jag är instängd på jobbet.. blööö.
Jasg hoppas att solen är kvar när jag kommer hem, då kanske jag pallar ta mej ut på en promenad.  Det skulle jag behöva, lite terapi I solen.
 

Nu är vi på väg


Jag hann såklart inte till gymmet idag. Sjukt synd, men istället köpte vi äntligen våra InterRail kort.  Om mindre än 2 veckor går jag på semester. Då blir det först några dagar I Sverige, sen flyger jag till Rom för att vara där I 2 dagar och sen är det hej Europa som gäller.
Det ska bli så sjukt kul allting!!

Måndag

Hej 
 
Nu börjar flytten äntligen bli klar! Snacka om att det har varit en resa! Att flytta till Spanien från Sverige och från Sverige till Norge var betydligt lättare än attt flytta från Norge till Norge. Våran nya lägenhet ligger bara någon kilometer ifrån den förra och ändå har det varit oerhört mycket jobb kring den här flytten. Jag antar att det blev lite så för att jag var sjuk och sen för att vi har mer grejer nu och också för att man bryr sej om inredning på en helt annat sätt nu.
Vi har fortfarande inte fått upp riktigt alla grejer, men för en vecka sen stod det stora säckar överallt. Man kunde inte gå ordentligt utan att det stod grejer i vägen. Nu är det bra någon enstaka flyttlåda kvar, så det känns grymt. 
 När den väl är uppackad ska vi börja fixa till allt lite så det inte blir så  trångt. Det blir lite ommöblering och så. 
 
Idag, eller just nu, befinner jag mej ganska långt ifrån vart jag brukar vara. Jag är faktiskt inte riktigt säker på vart jag är.  Vad jag vet är att jag tog bil hit och att det tog ungefärminuter att ta sej hit. Det räcker för mej att veta. 
 Här, någonstans där jag är, jobbar jag åt en kollega. Det är lite speciellt att jobba just här så man brukar byta av varandra lite. Nu när det är semestertider och så, erbjöd jag mej att ställa upp och vara här så från och med idag och 2 veckor framåt blir jag kvar här  
 
Annars då? 
Pontus mamma var och hälsade på i helgen, så därför blev det inte något bloggat. Jag var dessutom extremt trött. På fredagen var vi ute och checkade in nya lokalisen och sen gick vi upp ganska tidigt på lördagen. Jag stack sen iväg och lämnade bilen till någon som behövde den och när jag kom tillbaka hem var dom andra ute. Jag satte mej i soffan och baaam, deckad. 
Jag sov sååå skönt i flera timmar. På kvällen var vi nere vid Aker brygge och käkade och drack lite virre. Vi kom hem ganska sent och då var det väl typ marsch i säng. Söndagen blev som vanligt en nice chilldag.  
 
Den här veckan hoppas jag på att kunna komma tillbaka till gymmet igen. Jag är frisk och det känns som att jag börjar få tillbaka lite tid nu. 
 
Ha en fin dag allesammans 
 
 

White leather


 
Jag älskar verkligen skinnjackor, så jag äger några stycken nu.  Svart, crème, brun, röd och numera vit.  Här är senaste tillskottet i skinnfamiljen  Massa mer shopping kommer upp inom kort.
 

Torsdag

Hej
Idag mår jag äntligen bra igen.  Jag har haft en låång dag på jobb och kom hem för ett tag sen. Körde bil för första gången också .. I Oslo asså. Bil har jag ju kört sen jag var 18. Det gick väl helt okej tror jag.  Oslo har ju spårvagnar och det är ju något jag inte är så van vid så till en början visste jag inte riktigt hur jag skulle ha däcken i förhållande till alla spår men kollade lite på alla andra och lärde mej till sist. Sen fick jag min första upplevelse med polisen också.  Eller tja.. jag har ju haft farbror blå i häcken massor med gånger. Jag har till och med en fantastisk strategi när det händer. Jag bara kör rakt fram, svänger inte, bara kör. Då lämnar dom en ifred efter ett tag.  Det funkade bra idag.. tills jag körde in på en väg man inte fick köra på  Då blev jag stoppad haha.
 
Ajja så kan det gå. Sket på mej lite men annars gick det fint.
 
Just nu sitter jag och chillar lite och om en stund tänkte jag ge mej på att packa upp en påse här. Vårat berg av packning blir ta mej tusan inte mindre. Vad gör vi för fel??
 
 
 
 
 
 

Några helvetesdagar

Hej  
 
Dom senaste dagarna har varit så fruktansvärda att jag inte har klarat av att skriva ett enda inlägg. Dagarna som egentligen skulle bli så bra med flytten och allt, blev ett helvete. Pontus började städa och packa i helgen när jag var och jobbade. Under söndagen hjälpte jag till och på kvällen var vi på akuten på grund av att jag hade fått UVI mitt i allt. Det gick förvånansvärt smidigt att komma till akuten och få antibiotika, jag hade inte ens mitt leg med mej.
 
På måndagen tog jag min första tablett och efter ca 4½ timme var det som om hela mitt immunförsvar hade slagit ut. Jag hade mått hur bra som helst och sen bara - pang! allt på en gång. Jag började yrsla, fick ont överallt, mådde illa, fick svimkänsla och så vidare. Jag mådde åt helvete, med andra ord. Vid 14.00 var alla mina krafter puts veck och jag bröt ihop. Hela min kropp värkte och att jag kände mej så svag, gjorde att allt blev ännu värre. Jag fick skjuts hem och gick sen raka vägen till sägen.
Detta var dagen för flytten och min stackars pojkvän fick göra allting själv.
 
Efter att jag hade legat i sängen i någon timme hjälpte han mej att ta mej till nya lägenheten tillsammans med Tarzan. Han bäddade ner mej i soffan, slog igång en film och sen stack han vidare för att fortsätta med flytten. Stackarn höll på i hur många timmar som helst och även om all vår packning tillslut fanns i nya lägenheten, var han långt ifrån klar. Pontus har hållit på non stop med flytten sen i måndags morgon (egentligen sen i lördags, men ordentligt sen i måndags morgon).
 
Själv har jag legat nerbäddad i soffan sen i måndags efter jobbet. Jag har sovit, vaknat, kollat på film, somnat, vaknat, kollat på film, tagit mej till sängen för att sova mer. Igår ringde mitt alarm klockan 5 och hur dåligt jag än mådde tog jag mej upp för att gå till jobbet. Vem som helst hade kunnat kolla på mej och sagt att jag borde gå tillbaka till sängen. Jag kände ett ansvar att gå till jobbet och göra mitt bästa så länge jag kunde. Jag vet, helt idiotiskt. I det skicket blir man bara ännu sjukare om man inte vilar.
Jag tog mej till jobbet och sen kom jag inte längre. Jag satte mej ner och kunde inte ta mej upp. Vid det laget insåg jag att jag bara borde åka hem igen, men mina två kollegor som var där, verkade lite tveksamma, vilket gjorde mej jävligt irriterad måste jag säga. Jag vet exakt vad jag själv hade sagt i det läget. Sitter min kollega ner och helt enkelt inte karar av att sätta igång hade jag sagt: Men herregud gå hem människa, här kan du ju inte vara. Jag hade gett allt mitt support i det. Det har jag gjort, till och med när folk inte har varit i närheten av så dåliga som jag var.
Men jag fick: Jag vet inte vad du ska göra, jag vet inte hur du känner.
Förlåt, men vad är det för jävla replik? Det ser du väl för fan när jag bara sitter där, blek och jävligt, UTAN SMINK! Jag har inte varit på jobbet en enda dag utan smink. Jag skulle aldrig strunta i det.. unless mascaran plötsligt väger alldeles för mycket för att orka hålla i den och när jag ser så suddigt att jag är rädd att sminka mej helt konstigt och dessutom knappt klarar av att stå upp för att kroppen värker så mycket.
Det enda jag vill höra i det läget är det jag själv hade sagt: Gå hem, jag håller ställningarna, herregud det är inga problem.
Inte: jaa.. du får ju göra som du vill, jag vet ju inte hur dåligt du mår. Tack för stödet lixom. Nej det irriterade mej så mycket att jag tillslut sa: nej fan, nu går jag hem, här gör jag ju ingen nytta och så gick jag.
 
När jag kom hem gick jag raka vägen till sängen och somnade. Jag vaknade någon timme senare och i typ en halvtimme försökte jag ta mej upp ur sängen och tillslut lyckades jag. Jag tog mej dom få metrarna till soffan, satte igång en rulle och så låg jag där i flera timmar. Somnade, vaknade, kollade på film, somnade, vaknade, kollade på film.
Under tiden fortsatte min stackars pojkvän med flytten, som fortfarande inte var i mål. Vid ett läge, när jag vaknade, kände jag mej så pigg att jag gick upp och hjälpte till att packa upp en säck med mina kläder. När jag kommit halvvägs var energin slut och jag var tvungen att gå och lägga mej och sova igen. Jag sov alltså i över ett dygn för att kunna vara vaken och göra något ansträngande i 20 minuter typ. Tänk om människan hade så dåligt batteri på riktigt haha.
 
Pontus stack iväg och köpte en router, fixade en ny säng, eftersom den vi köpte av dom som bodde i lägenheten innan var helt trasig, han kom hem och tog hand om mej ett tag och sen stack han iväg till gamla lägenheten för att städa det sista ordentligt och ta med dom sista prylarna. Han har verkligen slitigt dom är dagarna och jag har bara slappat i soffan. Jag har inte dåligt samvete, även om det låter som det, för jag har nog fått kämpa exakt lika mycket som honom för att bli frisk.
Just nu har jag extremt mycket att stå i på jobbet och att ligga hemma såhär passar sej inte alls just nu. Jag har mått så sämre än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag kan minnas en gång när jag har varit på nästan den här nivån, men fortfarande inte hela vägen fram.
 
Idag är det onsdag och äntligen börjar jag kunna se normalt igen. Huvudvärken börjar långsamt släppa, vilket bara det känns som ett mirakel. Konstant huvudvärk i ca 1½ dygn och inga tabletter har hjälpt har varit ett helvete i sej. Till det kan man lägga till att jag har frusit som en tok, trots dubbla täcken, ibland svettats så att det har varit obehagligt och runnit mer än vad det gör efter att jag har sprungit en halv mil, jag har blåsor på tungan, som gör det svårt att äta, och när jag sväljer känns det som om jag sväljer tio spikar, jag har sett suddigt fram tills nu, haft extrema smärtor i magen, benen, fingrarna och nacken. Jag vet faktiskt inte vad av allt som har varit värst men jag kan säga att det känns helt underbart att kunna sitta upp igen och att orka skriva ett inlägg utan att min kropp säger ifrån. Jag ser inte suddigt längre och jag hoppas att jag är frisk imorgon!!
 
 
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0