Lördag/Söndag

I lördags var jag ute med en gammal kollega från Donken - Nina.
Det blev verkligen en lång kväll, där vi började på Lion bar för lite förkrök. Efter det gick vi vidare till Helenes och näe klockan började närma sej 00.30 (tror jag) drog vi vidare till After för några sista knyck och lite dancemoves.
När After stängde skulle vi först åka på efterfest, men efter tillräckligt mycket jiddrande tröttnade vi och åkte hem till mej istället. Varsin korv med bröd och några shots senare lunkade vi ner för trappan till mitt rum för några timmar av sömn.
Vid 15.00 vaknade jag av att mitt jävla alarm satte igång. Efter det var det svårt att somna om. Med för mycket alkohol kvar i kroppen, lyckades jag efter mycket om och men att ta mej fram till filmhyllorna.
Följaden 3 timmar bestod av BERT och sen ännu mer film joinat av chirre och dipp.

Baksmällan försvan lagom till att jag skulle sova igen. Min söndag var väl kanske inte speciellt händelserik, annat kan man säga om min lördag. Hujeda mej. Inte udnra på att man blir så himla bakis. Jag tror jag slog mitt personliga rekord i spritmängd i lördags. *yeey*

Tyvärr har jag inga bilder från kvällen.. mer än den här fräsiga grejen.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0