Korvparty

Nu har jag korvparty i sängen... Det är faktiskt sant haha. Kul att jag kan skämta till och med vid den här tiden.
Efter att jag skrivit förra inlägget gjorde jag mej färdig för sängen och gick och la mej. Nu, 2 timmar senare, är jag fortfarande vaken och hur jag än försökt har jag inte lyckats somna . Ja det suger rätt ordentligt . Och hungrig blir man. Jag försökte strunta i det men man kan inte lura magen. Min sista utväg blev att gå upp och fixa en korv, vilken jag sitter och mumsar på i sängen nu.. hmm.. undrar om jag stängde av spisen.. Anyway, hittade en muffinliknande sak som jag tog halva av. Den har någon typ av fyllning som ser lite halvkul ut.

Hoppas eran fredag börjar bättre. Medan ni sover sitter jag och beskriver en muffin. Värre än såhär kan det inte bli.. eller jo. Om jag glömde stänga av spisen lär det med all säkerhet börja brinna snart och jag som håller till i källaren lår bli innebränd.. braa jobbat Issa , nu kan jag verkligen sova.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0