packar

Så, nu har jag skrivit några inlägg. Nu ska jag börja packa alla grejer som jag ska ha med mej till pappa.

Ha en bra kväll

Kramar

Del 8. Aborten


Lagom till att jag och Henning skulle göra slut började jag känna en konstig känsla i magen. Jag kunde gå runt helt vanligt och det kändes ingenting, och plötsligt kunde en otrolig smärta slå till i magen. Det gjorde mej illamående och jag var ofta tvungen att sätta mej ner och vila en stund för att det gjorde så jävla ont.
Först trodde jag att det var mensvärk, men när min mens inte kom och smärtan inte gick över, bestämde jag mej tillslut för att gå till ungdomsmottagningen och göra ett graviditetstest.
Det var inte första gången jag gjorde det, men den här gången var jag otroligt nervös.
Jag satt och kollade på det ensamma strecket på testet, och plötsligt dök ett streck till upp.
Jag lutade mej bakåt i stolen och för en stund svartnade allt.
Jag kunde inte fatta hur det hade blivit så här, jag åt p-piller, hade inte missat något. Abort var fel, men vad som var ännu mer fel var att Henning skulle bli pappa till mitt barn. Henning var den sista jag ville ha som pappa till min son eller dotter.
- Jaha, då ser vi ju här att du är gravid.
Hon tittade på mej och var tyst i två sekunder.
- Hur känns det?
Känns tänkte jag, det gör så ont att jag vill ta livet av mej. Hur fan borde det kännas? Jag hade vetat att jag var gravid i inte ens en minut när hon kastade ut frågan hur det kändes att vara med barn.
Hur fan skulle jag kunna svara på det när jag knappt fattat att det var sant?
Efter det fick jag gå till någon psykolog och dom bokade tid för abort och allting gick jävligt snabbt. Jag var inte säker på om jag skulle klara av att göra en abort.

På väg tillbaka till skolan ringde jag Henning och berättade. Han sa inte speciellt mycket, vad skulle han säga?
I skolan visste tydligen alla redan om det. Min klassföreståndare satte sej ner och berättade för mej att det inte var jordens undergång att jag var gravid. Nej men snälla, det fattade jag väl själv. Min idrottslärare började på en gång spekulera kring vem pappan kunde vara.

Allt var bara så jävla oseriöst. Jag visste fortfarande inte vilken vecka jag var i och veckorna fortsatte att gå.
Jag åkte bort några dagar på en skidresa. En dag fick jag ett sms av Henning, där han gjorde slut. Jag hade bett honom att vara med under aborten, men han hade tydligen andra planer.
När det tillslut var dags för aborten var min enda riktiga kompis med mej. Det var den 10:e april 2008, och min födelsedag.
Min kompis hade med sej presenter till mej som jag öppnade precis innan allt satte igång som värst. En av presenterna var en ganska stor, mjuk, tiger. Den hjälpte mej mycket under aborten.

I samma rum som mej fanns det några tjejer till, men ingen verkade ha så ont som jag. Bara några minuter efter att jag tagit mina första piller började jag spy, och smärtan satte igång. Jag försod inte hur en av tjejerna hade lyckats somna.
En sjuksköterska kom hela tiden in med smärtstillande till mej, men ingenting hjälpte. Efter några timmar fick dom ta in mej hos gyn och där tryckte dom in två sprutor på ett mycket smärtsamt ställe. Inte ens det hjälpte. Tjejerna började gå hem en efter en, men jag låg kvar.
Efter ett tag kom carre till sjukhuset. Han hatade sjukhus, men för min skull tog han sej dit. Vi hade bara känt varandra i 6 dagar, men ändå kom han dit.
Vi lämnade sjukhuset sist av alla den dagen, och då mådde jag inte alls bra. Smärtan hade suttit i hela kroppen i 6 timmar och ingenting hade hjälpt. Jag hade försökt gå runt, pressat ut allt blod, slappnat av så gott det gick men ingenting hjälpte.
När dessa timmar var över, var jag otroligt lättad men jag hade fortfarande ont. Och jag var otroligt besviken på att pappan till det dödade barnet aldrig dök upp...

RodeoDet här blir sista ställningen där tjejen är över killen, sen byter jag plats på parterna.

I den här ställningen kan inte tjejen se killen överhuvudtaget, mer än benen, men killen har å andra sidan en riktigt bra utsikt över tjejens rumpa, vilket brukar vara väldigt uppskattat. Tjejen sätter sig över killen, som ligger ner, med ryggen mot hans ansikte. Som tjej kan man luta sej lite frammåt för att få stöd med armarna.

  
Rodeo


Överkurs

Killen kan sätta en kudde under rumpan för att komma upp en bit. Han kan också ta på och smeka eller kanske smiska sin tjejs rumpa.


Loveugars betyg (0-5)

För Tjejer
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 1
Njutning: 4


För Killar
Bekvämlighet: 5
Svårighet: 0
Njutning: 3,5


För Båda
Intimitet: 1,5
Penetrationsdjup: 4
Penetrationsrörlighet: 4,5


dagens humorHaha jag har verkligen blivit galen i dom där =P

Kramar

issas kväll

Det kommer bli en skön kväll för mej ikväll. Jag ska bara vara hemma och ta det jävligt lugnt. Kanske läsa lite, om jag orkar. Köra på lite hårinpackning och ansiktsmask kanske, och för att inte glömma min underbara fotfil, haha.
Jag sov nästan inget inatt, så för andra gången käkade jag tacos mitt i natten. Förra gången måste ha varit förr fredagen om jag inte minns helt fel.
Om jag ligger och kollar på klockan och det börjar pasera 1, då är det dags för tacos. Så blev det inatt. Jag hade gått och lagt mej vid typ 12 och vid 1 gav jag upp och började fixa tacos, sen kollade jag på en film och efter det försökte jag somna igen. Då var klockan 3, så då gick det ganska bra.
Sen vaknade jag runt 10 och var fortfarande trött. Jag kollade klart på filmen som jag kollat på mitt i natten, men inte orkat se klart. Och sen började jag göra mej i ordning.
Fatta, lovet är snart slut och jag är tröttare nu än vad jag var innan. Jag skulle behöva en vecka till för att bara sova och få tillbaka lite ny energi till skolan.

Men men, det får jag göra ikväll. Jag har lite plugg med mej hem som jag absolut måste fixa, så det kanske blir av i kväll.. hahahah, I wish

Kramar

dagens shopping

Hej, kom nyss hem från Skärholmen.
Har rest runt ganska mycket idag. Först åkte jag till Brommaplan, sen till slussen, sen till skärholmen, sen till Hornstull, sen till Fridhemsplan, sen till Vällingby och till sist hamnade jag här.
Klockan är halv 6 och nu sitter jag här och slappnar av för första gången idag.
Tänkte visa vad jag köpte för dom sista slantarna idag. Eller nästan sista i alla fall.

♥ Linne- Gina tricot- 29 kronor (ord. pris 99 kronor) det är vad jag kallar rabatt
♥ Bh- H&M- 149 kronor
♥ String (rosa)- H&M- 59.50 kronor
♥ String (svarta)- H&M- 29.50 kronor (ord. pris49.50 kronor)
♥ Fotfil- H&M- 19.50 kronor


Tillslut köpte jag i alla fall min efterlängtade fotfil, så nu vet ni vad jag ska göra ikväll i alla fall =P.

Kramar

godnatt

Nej nu tänkte jag gå och ta bort sminket och försöka sova några timmar. Min estniska resegrej skulle göra av sej runt 10 imorrn för att jag ska logga in på msn och snacka med honom.
Ja 10 det låter inte så tidigt, nej, men det är estnisk tid. Då är klockan 9 här i Sverige och jag har fan ingen lust att vakna då asså. Men vi får väl se när han hör av sej.
Hur som helst måste jag väl ändå upp ganska bra tid imorrn om jag ska hinna med allt.
Så har det fan varit hela lovet. Jag har gått upp as tidigt och gått och lagt mej as sent. Mitt lov har nog varit dubbelt så långt som alla andras. Då andra sidan är jag säkert dubbelt så trött som alla andra. Men vad fan, det är jullov snart ;P

Godnatt


omvända missionären


Tänkte fortsätta lite till med ställningar där tjejen är över killen, innan jag byter plats på parterna.
Den här gången blir det omvända missionären:

Det är precis som det låter, missionären fast med tjejen överst. Killen lägger sig helt enkelt på sängen med tjejen över sig, lättare kan det inte bli.
Tjejen kan sen variera positionen på sin överkropp för att välja mellan kyssar och smek eller att ge killen något att titta på.

Omvända missionären


Loveugars betyg (0-5)

För Tjejer
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 2
Njutning: 4

För Killar
Bekvämlighet: 5
Svårighet: 0
Njutning: 3


För Båda
Intimitet: 5
Penetrationsdjup: 3,5
Penetrationsrörlighet: 3,5


lycklig för en stund

Fan vad lycklig jag blev nu plötsligt. Det slog mej nyss att jag inte har några planer imorrn och jag har inte bokat med någon, för första gången på hela lovet.
Det känns faktiskt riktigt bra =)
Då får jag lite tid att ta igen allt som jag ligger efter med i skolan, på grund av alla möten med BUP, SOC och rättegången och sånt shit.
Och sen fick jag plöstligt lust att åka till Skärholmen så det kanske jag gör också. =)
Då kan jag byta ut mitt svara linne från Monki, som var en storlek för stort. Skönt d slipper jag sy in och hålla på.

Och sen kanske jag kan köpa en ny fotfil och ta hand om mej själv lite.
Det ska jag i alla fall göra någongång tills Carre kommer hem. Hemmaspa med andra ord, så är jag len och fin när han kommer hem =).

Idag var jag på lifestyle också. Totalt meningslöst egentligen. Jag och Olivia satt där i en timme för att fråga om man kan tatuera sej under 18 år, men med föräldrars tillstånd. För det första visste vi att man fick det, nästan i alla fall, för det andra frågade vi aldrig och för det tredje kunde vi bara ringt och frågat.
Vad som var bra med besöket var att jag fick hem 10 bra bilder på olika tatueringar. Bara att bestämma sej också. Men det är väl inte hela världen, alla är ju snygga så =).

Kramar

heta skor

Efter ett ganska dyster inlägg måste jag lägga in något som får upp mej igen.
Den här får mej faktiskt att le lite, trots alla jobbiga omständigheter som håller på med mej just nu.Klart jävligt klockren. =)

Kramar

Del 7. Henning
Efter den 15 september intalade jag mej själv att jag aldrig i hela mitt liv ville se en kille naken igen. Ingen kille skulle få ta i mej igen. Alla ord som snygg och sexig, som ibland ropades efter mej, äcklade mej bara.
Jag ville inte ha med dom att göra. Jag hatade killar. Varför fanns dom?
Så tänkte jag då.
Men jag hade ingen aning om att det ganska säkert skulle försvinna ganska snabbt.
Idag förstår jag varför jag tänkte som jag gjorde. Händelsen i Farsta inträffade nästan precis ett år efter den första händelsen med en av mina gamla killkompisar.
Han hade trott att jag sov och börjat hålla på, för att sen lägga sej över mej. Jag tackade mej själv för att jag tränat kickboxning ett tag och utan det hade jag blivit våldtagen av en kille jag känt i 9 år.
Då ville jag inte heller ha med killar att göra, men den känslan gick över ganska snabbt. Men när slaget träffade på samma sår ett år senare var det nog. Trodde jag i alla fall.

Inte ens en månad efter det träffade jag Henning. Han var ett av mina första mer seriösa förhållanden. Henning visste inte hur jag hade haft det tidigare. Han pratade mycket om att hans pappa slog honom och att hans äldre bror alltid misshandlade honom när deras föräldrar inte var hemma.
Trots mina egna problem, som att jag inte kunde gå till skolan utan att någon skrek hur fet jag var efter mej, brydde jag mej mer om honom än något annat.
Då, varje dag efter den 6:e oktober 2007, var det homom jag levde för. Han fick mej att le och även när allt var som värst fick han mej att känna mej omtyckt.
Vi spenderade otroligt mycket tid tillsammans och vi gjorde en hel del roliga saker, dessvärre var det även en hel del bråk mellan oss. Eftersom vi båda var vädurar var det sällan någon av oss som vill lägga sej när bråket var i full gång. Det brukade dock vara jag som tillslut gav upp. Mitt samvete sa mej alltid att bråk inte lönade sej och att i princip inget blev bättre att av skrika. Det blev det inte heller.
Tvärt om.
Att jag och Henning gjorde roliga saker kommer inte ifrån hur illa han behandlade mej emellanåt. Det hände ofta att han höjde handen för att slå mej i ansiktet. Jag visste ju att han aldrig skulle göra det, men på grund av förflutet kröp jag alltid ihop och skyddade ansiktet. Det var ett av Hennings stora intressen. Strax efter att jag kommit ur mitt skydd kunde han höja handen igen, igen, igen och igen. Det slutade oftast med att jag satt ihopkrupen en längre stund för att jag inte vågade komma fram.
Det hände också ofta att jag vaknade på nätterna av att han knullade mej. Han kunde inte vänta tills morgonen så han var tydligen tvungen att "utföra sina behov" mitt i natten när jag sov som bäst.
På dagtid när han var kåt och inte jag hände det precis lika ofta att han höll fast mej och tvingade mej.
Jag vet att det inte räknas som tvång när man är tillsammans, men om man verkligen inte vill, ska man behöva utsättas för det då bara för att man är tillsammans?
Men trots alla bråk och konstiga beteenden älskade jag honom.
Jag vet inte varifrån jag fått min låga självrespekt men då lät jag honom verkligen behandla mej hur som helst.
Värst av allt var nästan alla tjejer han hade bakom ryggen på mej. Alla nummer till fjortisar, alla g:n som han duktigt raderade för att jag inte skulle se dom, alla bilder i datan och mobilen och alla msn-konversationer som jag aldrig såg.
Självklart kom jag ibland på honom, men jag lät honom fortsätta. Jag blev såklart arg men jag dumpade honom aldrig.
Istället krossade han mitt hjärta den 27 mars 2008, två dagar innan hans födelsedag och 10 dagar innan vi skulle fira sex månader.
Återigen föll allt, som jag lyckats bygga upp. Henning hade varit mitt ljus i livet just då, och han hade varit min enda anledning till att forstätta kämpa. Jag la mitt liv i hans händer och plötsligt försvann han bara.
Och återigen satt jag ensam kvar, hatad och oerhört ensam. Fortfarande var jag mobbad i skolan och fortfarande blev jag varje dag påmind om hur otroligt ful, misslyckad och hur otroligt jävla fet jag var. Vilka fula kläder jag hade, hur äcklig jag var och hur jävla utstött och efterbliven jag var.
Ett tag hade jag i alla fall haft en kille som det sas att jag var för ful för att få ha kvar, men efter den 27:e mars hade jag inte ens det...

don´t know what to do

Hej, idag har jag varit med Olivia hela dagen =)
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske åker och gymmar ett tag senare, men får se.
Jag är så jävla trött och jag sover inte bra på nätterna. Det är otoligt jobbigt med Carre just nu.
Han sitter och skriver till någon tjej på internet och han anklagar mej för att skriva till massa killar.
Sånt vet man ju alltid hur det slutar =/
Vi får se hur det blir när han kommer hem.

Idag har jag namnsdag btw, för att snacka om annat. Eller Isabella har namnsdag men det är ju typ samma sak som Isabell.
Om jag orkar kanske jag går på bio med mamma ikväll. Men just nu är jag bara deppig. För en stund sen satt jag och Carre och skrek åt varandra i telefonen.
Han beter sej som största idioten, varför älskar jag honom fortfarande?
Jag behöver fan hjälp.

Idag läste jag mitt horoskop och där stod det just att jag inte vet hur jag ska tackla ett problem. Är det här ett problem? JAAA i högsta grad för fan.
Hjälp mej någon!

Kramar

godnatt

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga ikväll men seriöst orkar jag inte.
Den här kvällen har det verkligen varit fullt upp.
Jag hann bara komma hem från Sara för att sen sticka iväg och träna en timme.
När jag kom hem var jag galet suge på tacos så jag lyckades få skjuts av pappa, som kom för att hämta totte, till Lidl, sen fick jag gå tillbaka.
När jag hade fixat lite mat åt jag och efter det har jag bara dött i soffan.
Nu vill jag helst av allt bara sova. Men min säng är full av grejer så jag måste fixa det först .

Bloggar mer imorgon innan jag ska träffa Olivia, eller så blir det väl när jag har kommit hem.

Godnatt

you are messing with the wrong fighter bitch!


anonym: haha jag med, jag och my sexy back, aaw love it!
jag önskar att jag kunde digga din fega stil att inte VÅGA stå för vad du tycker. Men töntar finns ju överallt så det är fan bara att vänja sej.
Däremot diggar jag som fan att du höjer min statistik för att säga ... hmm.. för att säga.. absolut ingenting!
fucking tönt.
Hej jag heter Issa och jag VÅGAR i alla fall stå för att du måste vara den mest envisa och mest patetiska person jag någonsin haft att göra med.


Ser det ärligt talat ut som att jag bryr mej? Om du vill kan du få bilder på mej och varenda kroppsdel skickat direkt på mail, hur jävla nice är inte det  ? I know you want it.
Anonym vill ha issas rygg som bakgrundsbild på datan, och issas boobs som skärmsläckare.
oh that is gonna cost you a lot. and damn bitch, you are disgusting!


hemma igen och nu ska jag ut

Hej =)
Nu är jag hemma från Årsta och Sara.
Men ska snart ut igen, den här gången ska jag träna. Jag vet, jag är dum i huvet. Jag är jättefökyld men tränar ändå.
Men jag är tvungen, måste rensa tankarna.

Bloggar mer när jag kommer hem ; )

Kramar

filmkväll med Sara ikväll

Hej hej. Nu är jag hemma igen. Men ska snart ut igen.
Ska käka lite och fixa till mej sen ska jag åka till Årsta och träffa min älsklings Sara.
Ikväll blir det en lugn kväll för jag är jätte förkyld, som jag sa tidigare.
VI ska kolla på film och bara chilla.
Sex and the City blir det igen, 3:e gången på några dagar, helt sajk. Jag börjar fan bli trött på den =P haha
Nej men det är nog skillnad att se den med Sara än ensam eller med Carre.
Man kan ju hoppas =P.

Vad ska ni göra ikväll då?

Nu ska jag käka lite
Kramar

oops

Oj, nu kollade jag på klockan och såg att jag hade glömt bort tiden lite. Jag ska vara hos BUP om en timme så nu ska jag börja göra mej i ordning här. Bloggar mer när jag kommer hem.

Kramar

3 is the magic number

.


Länge sen man skrattade lite mellan alla jävla problem

Kramar

solfjädern


Den här ställningen är skän och intim trots att man inte har någon ögonkontakt, eftersom ställningen gör det lätt för killen att kyssa sin tjejs nacke och smeka hennes bröst. Ställningen ger också en bra vinkel på penetrationen som är perfekt för g-punktsstimuleringen. Solfjädern går till så att killen ligger på sängen med tjejen ovanpå sig i linje med hans kropp.Solfjädern

Dock har inte tjejen i den här ställningen så stor möjlighet att röra sig mycket, så det är främst killen som får jobba. Ar du en tjej som gillar när killen gör jobbet, är den här ställningen perfekt för dej.
 

Extra
Killen har händerna fria att göra det mesta med sin tjej om har har lust med det. Han kan också lägga en eller två kuddar under rumpan för att komma upp lite.


Loveugars betyg (0-5)


För Tjejer

Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 1
Njutning: 4,5


För Killar

Bekvämlighet: 4
Svårighet: 3,5
Njutning: 4


För Båda

Intimitet: 5
Penetrationsdjup: 3
Penetrationsrörlighet: 2,5


 


godmorgon- dagens planering

Godmorgon. nu har jag överlevt ytterligare en natt ; )
Dock är jag ganska sjuk idag. Har ont i halsen, hostar och är allmänt snorig. Inte alls kul =(

Tänkte gå ut och ta lite frisk luft nu, sen ska jag not göra en kopp te och fortsätta blogga. Låter det bra? =)

Vet inte hur länge jag hinner blogga dock, för jag ska vara på BUP 13.00 och hos kiropraktorn 16.00, men ikväll kommer jag nog bara ta det lugnt så då blir det väl mer bloggande.

Nu ska jag gå ut en liten stund, typ 10 minuter lär det väl bli för det är svinkallt ute =P

Kramar

godnatt

Tänkte egentligen blogga mer men jag är alldeles för trött.
Jag gick ju upp 6.30 i morse, för att säga hej då till Carre när han skulle till Estland. Sen dess har jag shoppat i flera timmar och tränat kickboxning, så ja, jag är trött.

Bloggar mer imorrn istället.

Godnatt
made for fighters

Så, nu har jag duschat och käkat lite.
Tänkte lite snabbt visa min sista shoppingpryl.♥ Lindor (eller snören som jag säger)- 60 kronor (för mej)


Bra att ha för alla som tränar sporter där man änvänder handleder mycket. Detta enkla snöre kan alltså minska risken för att få problem med handlederna i framtiden. Skit bra ju =)
Dessutom gillar jag dom två meningarna som står längst upp och längst ner: "made for fighters" och "made by fithters"

Kramar

svettbomb är hemma igen

Hej, nu är jag tillbaka hemma igen. Ska bara duscha så ska jag försöka blogga mer sen.
Jusste måste nog käka något också, fick uppstötningar på träningen, minst sagt välkomna, så det kanske är bäst att käka lite i alla fall.
I know toooo much information, haha.
Ni får stå ut. Jag vet att ni gillar min blogg i alla fall ; )

Kram på er alla söta läsare

träning

Nu ska jag gå och träna.
Bloggar mer när jag kommer hem.

Ha en bra kväll
Kramar

shopping med Sara

Som sagt var jag ju och shoppade lite idag.
Tänkte visa bilder som vanligt.

 
¨


♥ Stickad lång kofta- Gina tricot- 199 kronor
♥ långt boxarlinne- Monki- 80 kronor
♥ Vit topp- BikBok- 3 för 99 kronor (REA)
♥ Rosa partytopp- BikBok- 98.50 kronor (ord. pris 199 kronor)
♥ Vit kofta med luva- BikBok- 3 för 99 kronor (REA)

Kramar

lördagens outfit

Här kommer min outfit som jag hade lördags. Fixade mej lite extra eftersom jag skulle träffa Carre, dock inte för mycket. 

♥ Lång boxarlinne- Monki- 125 kronor (ord. pris 250 kronor)
♥ Vit någonting- Stradjvarius- pris ?
♥ Tights- H&M- 29.50 kronor
♥ Stövlar- Din sko- 600 kronor
♥ Knästrumpor- H&M- pris?
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor


Kramar


tjockislördag- end of relationship

Tänkte berätta lite om helgen också.
Ifredags var Carre ute med Thomas. Jag satt hemma och försökte koncentrera mej på att kolla på tv, men efter nästan en timme blev det omöjligt. Eftersom läget mellan oss just nu inte alls är speciellt bra, var jag ännu mer orolig för att något dumt skulle hända.
Jag bestämde mej för att gå ner till pappa för att packa alla grejer jag skulle ha över lovet. På väge försökte jag få tag i folk som kunde vara med mej. Efter ett tag fick jag veta att det var fest i Blackeberg, så jag åkte dit några timmar.

På lördagen hade jag och Carre bestämt att vi skulle träffas. Han hade jätteont i huvudet och mådde inte speciellt bra, så jag fick komma hem till homom. Eftersom han mådde som han mådde bestämde vi oss för att svulla hela kvällen.
Det var precis vad vi gjorde också.
Jag tog med tre filmer och sen åt vi så mycket vi bara kunde.Vi kollade egentligen bara på en film den kvällen, och nästa dag kollade vi på Sex and the city.
Så två filmer blev det i alla fall. Kan i alla fall säga att efter att vi hade ätit sådär mycket hade man rätt ont i magen, så jag och Carre tog en romatisk promenad ner till sjön.

På söndagen hade vi riktigt tråkigt. Vi kollade som sagt på Sex and the city men efter det hade vi absolut ingenting att göra. Vi kom med lite olika förslag men ingenting blev av. Atingen hade vi för lite pengar, eller så hade jag inte lust med det eller så var det något annat.
Hur som helst blev det bara så att vi låg hemma.
Tyvärr har jag, som många andra extrema problem med söndagar och med att ha tråkigt. Det gjorde att jag blev på as dåligt humör och det slutade med att jag och Carre bråkade och sen åkte jag därifrån. Att jag åkte därifrån slutade med att Carre gjorde slut.
Det var förstås inte bara därför, men det var väl den sista anledningen.
Kändes as tråkigt efter en, ändå mysig lördag.

Nu är ju Carre i Estland, så vi får se vad han vill när han kommer tillbaka. Kanske saknar han mej så mycket att han verkligen vill ha tillbaka mej, eller så gör han det inte och då är det nog tyvärr, efter nästan 7 månader, slut =(.

Jag hoppas i alla fall på att det här ska lösa sej och att det ska bli bra.

Håller ni tummarna med mej?Kramar

Dagens outfit

Här har vi dagens shopping outfit

♥ Svarta puss och kramjeans- Gul&Blå- 899 kronor
♥ Svart linne- Gina tricot- 99 kronor (ord.pris 199 kronor)
♥ Vit kofta- Mango- 200 kronor
♥ Svarta stövlar- Din sko- 600 kronor
♥ Knästrumpor- H&M (?) - pris ?
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor


Kramar

hemma igen

Nu är jag hemma igen, så jag tänkte passa på att skriva några inlägg innan jag sticker på träning.

Kramar

later

Hej. Jag vet att jag har varit off ett tag nu, men ikväll ska jag försöka skriva några inlägg innan jag går och tränar.
Nu hinner jag i alla fall inte skriva för nu ska jag snart in till stan och träffa Sara =)

Vi hörs ikväll då
Kramar

kväll med Olivia

När allt är jobbigt, vad gör man då?
Jo man åker till stan och träffar Oliva. That´s what I did.
Efter allt skit orkade jag inte vara hemma längre så åkte till stan och träffade Olivia.
Tro mej, det får en på helt andra tankar. Glad blev jag i alla fall. Sen träffade vi Carre, Thomas och Kevin i stan också, det var inte precis planerat, det bara blev så.
Kvällen var faktiskt ganska lyckad, dock missade jag min träning men sånt händer ibland.

Jag som skulle köpa svarta fina lindor och allt, men det får bli på måndag istället
Hoppas ni hade en bra kväll ni också

Kramar

skit


Och så var allt skit i gen ...

fullt upp

Hej. Kom precis hem. Jag har verkligen mycket att göra just nu, så det blir tyvärr inte så mycket tid kvar till bloggen.
Sånna perioder har man ju ibland.

Idag har jag träffat älsklingen igen, och så var det ju BUP också..
Efter det mötet åkte vi hem till älsklingen och spelade playstation. Helt okej faktiskt =P

Försökte hinna med lite matteplugg också, men tja, det gick inte så där jätte bra.
 Nu hinner jag inte blogga mer för jag har mer att göra innan den här kvällen är slut *suck*

Kramar

fredagens shopping

Hej. Just nu sitter jag och kollar på en film men tänkte i alla fall lägga in lite bilder från shoppingdagen som jag hade i fredags

♥ Vit huvtröja- New Yorker- 199 kronor
♥ Vit kofta- New Yorker- 199 kronor
♥ Grå- och vitrandig kofta- New Yorker- 250 kronor
♥ Svart topp- Gina tricot- 99 kronor (ord. pris 199 kronor)


Kramar

godnatt

Okej, insåg nu att jag inte hinner fixa med bilder på det som jag shoppade och så, ikväll.
Försöker fixa det imorgon innan träningen istället, blir det bra?

Säger godnatt istället

kramar

plugg =(

Nu ska jag börjar fixa lite här hos mamma och sen ska jag ta min lap och gå över till pappa.
Där väntar lite tråkigt plugg som jag har skjutit upp hela helgen.. Fy fan säger jag bara.
Skolan är verkligen med en dygnet runt, jämt ska skiten förstöra allting.
Aja, "som man bäddar får man ligga" brukar dom säga. Om jag hinner ska jag fixa med bilderna från shoppingen lite senare.

Kramar

Härskaren
Det här är en väldigt intim ställning, som ger möjlighet till mycket ögonkontakt. Den passar särskilt bra för dom som gillar att kyssas mycket under sexet. I den här ställningen sitter killen på sängkanten och tjejen sitter över honom med ansiktet mot honom. Tyvärr är ställningen inte så lätt att röra sig i vertikalt när man sitter på sängen som bilden visar.

Härskaren


Om du vill uppleva dess fulla effekt (som indikeras i våra ratings) så se till att utföra den på en stol som ger dig ett bra stöd med fötterna i marken.


Överkurs
Båda parter har fria händer - så se till att använda dem på bästa sätt!


Loveugars betyg (0-5)

För Tjejer
Bekvämlighet: 4,5
Svårighet: 1
Njutning: 3,5


För Killar
Bekvämlighet: 5
Svårighet:0
Njutning: 4,5


För Båda
Intimitet: 5
Penetrationsdjup: 4,5
Penetrationsrörlighet; 5


6 månader med älsklingen

Hej, så var det söndag igen.
Kan knappast klaga, jag har haft en underbar helg.I fredags hade jag ju studiedag, den firade jag med lite shopping. Bilder kommer nog senare idag. ; )
Igår, lördag, firade jag och älsklingen 6 månader.
Japp, vi är fortfarande tillsammans. Med en rätt jobbig historia kring det.
Efter att, i nästan två veckors tid, ha försökt få tillbaka honom lyckades jag faktiskt. Men jag ljuger om jag säger att det inte var jobbigt.
Jag har gråtit, hamnat efter i skolan, varken sovit ätit eller druckit och allt har bara varit en jävla plåga.
Men idag kan jag i alla fall klappa mej på axeln för att jag inte gav upp hoppet för igår firade vi 6 månader och det blev verkligen perfekt.

Here is abut the day:

Vi vaknade ganska bra tid på lördagen. Carre hade sovit hos mej. Egentligen skulle han ha krökat med någon kompis kvällen innan, men kompisen hörde inte av sej, så så blev det med det. Carre stannade hemma hos mej istället. Vi kollade på film och hade det allmänt mysigt bara.
Senare på kvällen tog vi en promenad från pappa till mamma, för att lämna all mat vi skulle ha nästa dag.
Det första vi möttes av när vi kom fram var 4 fulla och glada 20-åringar. Det var tydligen inte bara jag som hade utnyttjat att huset vart tomt över helgen.
Kvällen fortsatte ganska lugnt, vi gjorde inte så mycket.
På lördagmorgonen vaknade vi, som sagt, ganska bra tid. Carre gjorde frukost på sängen och sen åkte han hem till sej för att fixa lite grejer och jag åkte till SEB i Rissne för att gymma.
Efter det träffades vi hemma hos mej igen. Hemma var 3 av 4 20-åringar kvar, så jag började slänga ut dom, en efter en. Det gick inte speciellt bra men tillslut åkte dom i alla fall därifrån.
När dom hade åkt började jag och älsklingen laga tacos. Vi satt ett tag och åt och efter det fick jag en present av honom. Han hade redan kommit med en bukett med jättefina rosa rosor, men det räckte tydligen inte. Han hade köpt en parfym också =).
Ngn timme senare var det dags för min överraskning, tänker dock inte avslöja så jätte mycket kring det. Skulle gärna vilja tipsa er tjejer om det, men vet inte riktigt vad ni skulle tänka om mej om jag blottade för mycket i bloggen.
Kan i alla fall tipsa om att knyta fast eran kille i sängen. Många killar gillar det, men inte alla, min gjorde det 0ch det var en chansning. Mitt tips är att lite diskret fråga ganska långt innan. Jag körde med ögonbindel också, det gör det hela mindre nervöst för en själv. Killens blick när han ligger där och tittar är lätt avskräckande, så ögonbindeln var verkligen en räddning för mej. Det beror ju förstås på vad man tänker göra, och i mitt fall vilka kläder man har på sej. Har man på sej något man inte är van vid att ha på sej och dessutom inte känner sej helt bekväm eller oerhört nervös inför killens reaktion på det hela, är ögonbindel verkligen ett hett tips.
Efter det gjorde vi inte så mycket. Vi hade en del idéer på vad vi skulle göra men det blev inte av, så tillslut gick vi och hyrde två filmer, run fatboy run och what happens in Vegas, båda filmerna var faktiskt jävligt bra.
Idag är det söndag, och vi har inte gjort så mycket. Kollade på filmen som vi inte hann se igår och käkade tacos till lunch. Det var väl allt.

Kramar

med sara

Hej.
Just nu är jag med Sara, så jag hinner inte skriva så mycket.
Men imorogn har jag studiedag, så då kanske jag hinner skriva lite... eller jag ska ju shoppa hela dagen så får se hur det blir =P

Snart ska jag kanske träffa brorsan också så det är fullt upp.Kramar

miércoles

Hej.
Jag har varit lite off ett tag nu. Det händer så mycket just nu och jag har helt eneklt varken haft tid eller ork för bloggen.
Jag har just nu ganska mycket i skolan, rättegången är precis avklarad, jag och Carre har börjat lösa våra problem och jag har äntligen börjat få tider hos BUP. Så det käns som att det mesta faller på plats nu.

På fredag har jag studiedag, så då tänkte jag shoppa lite. Jävligt nice. På kvällen tänkte jag kröka, men jag tror att jag går och gymmar istället =P. Fan vad nyttigt. Men har inte varit på träningen på ett tag, på grund av psyket som ni kanske förstår, så det käns som att jag borde röra lite på mej.

Förövrigt har jag en massa att berätta, men tänkte lämna det till novellen istället. Det blir så jobbigt med massa händelser mitt i.

Kramar

tack för stödet

tack för stödet

Domingo- stan med Olivia och angelica

Hej
Nu är jag hemma, men ska snart gå igen. Idag har jag spenderat några timmar i stan med Olivia och Angelica. Haha herregud dom brudarna säger jag bara.
Skit kul i alla fall, speciellt på Sub way, eller hur Angelica? =P
Nu ska jag åka hem till Carre och slagga där, rättegång imorgon och det är fan så mycket närmre från Tumba.

Skriver mer imorgon
Kramar


fåtöljenSå fort du har fått in rytmen rätt är det verkligen en kul ställning att variera sig med. För att komma in i den här ställningen sitter killen upp med raka ben medan tjejen sitter ovanpå honom med sina ben över hans axlar och med armarna utmed sidan som stöd.

Fåtöljen


Det krävs ganska så mycket styrka av tjejen i det här ställningen, så man kan behöva träna en del innan man kan njuta ordentligt av den här ställningen.

Killen kan sätta en kudde under rumpan för att komma upp en bit. Han kan också ta på och smeka eller kanske smiska sin tjejs rumpa.

Loveugars betyg:

Tjej:
Bekvämlighet: 3
Svårighet: 4
Njutning: 3

Kille:
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 0,5
Njutning: 3,5


Båda:

Intimitet: 1,5
Penetrationsdjup: 4,5
Penetrationsrörlighet: 4


=)

Nu ska jag gå och kolla på alla smycken som jag fick =)
Sen ska jag nog börja göra mej i ordning och föreslå krök ikväll om någon är på

Ha en grymt bra kväll
Kramar

Distrurbia

Älskar den här låten. Brukar normalt sätt inte gilla hennes grejer, men fan ,den här låten är bra


Kramar

Del 6. VåldtäktenNär jag ser tillbaka på min tid på högstadiet förstår jag inte hur jag stod ut. Allt hände under dom 3 åren. Mitt minsta problem var att jag var utfryst av alla tjejer i min klass. I slutet av 7:an började det dessutom vända. Men i 8:an gick allt ner igen. Det var det absolut värsta året. Jag hade börjat få kompisar och jag tror att det var det som förändrade allt.
Plötsligt, från ingenstans, började vissa skrika fjortis efter mej i korridoren. Det var inte precis så att jag brydde mej.
Okej jag hade kompisar i skolan, men hemma grät jag bara. Jag satt hemma varje helg medan alla var ute och krökade och gjorde andra kul saker. Det var aldrig någon som frågade mej om jag vill hänga med och kröka, så jag satt hemma och kollade på film och var för mej själv.
Jag såg verkligen hur mina föräldrar led för att dom såg hur jag mådde. Dom viste hur mycket jag gillade att vara med och hur mycket jag gillade att folk frågade mej. Dom hatade verkligen att se mej sitta hemma varje helg, försökte underhålla mej men det är ju aldrig samma sak att umgås med föräldrar som det är att umgås med jämnåriga.
Jag sov jättedåligt, nästan ingenting, oftast bara varannan natt. Jag grät mycket och jag mådde verkligen skit.

Plötsligt en dag när jag och min kompis var i Vällingby träffade jag Hanna, en gammal kompis. Vi stod och snackade ett tag och sen fick hon mitt nummer.
Redan på helgen den veckan ringde hon mej när jag, i vanlig ordning på lördagar, gymmade.
Hon frågade om jag ville kröka och klart som fan var jag på.
Vi blev plötsligt festkompisar och började festa ganska mycket. Det kändes som att jag plötsligt var med på banan och att jag efter allt jobbigt, kanske skulle lyckas ändå.
Sen kom datumet som förstörde mej totalt.
15 september 2007.
Jag och Hanna skulle på fest i Farsta. Vilka var dom vi skulle till? Det visste vi inte, vi visste deras namn och att vi skulle till Farsta, men det var allt.

Vi kom dit och mötte 3 killar. Dom hade sagt att det skulle vara fler men det var det inte. Dom hade tydligen bangat för att göra något annat. Jo, det sas så ja. Vi gick hem till en av killarna och till en början verkade allt ganska normalt. Klockan var 21:15 när jag tog av mej jackan i lägenheten.
Jag och Hanna fick varsin grogg och en av killarna tände en cigg. Till en början var allt helt normalt, vi snackade och satt bara där. Efter ett tag kom pappan, som bodde där, hem. Vi gick ner i källaren och en av killarna la fram madrasser som vi satte oss på. Sen forstsatte vi att dricka. Jag minns att det var ganska mörkt och när man skulle ut och kissa gick man ut från det lilla stenrummet, som vi satt i, sen gick man igenom en trång gång, upp för en liten trappa, höger och upp för en trappa till. Sen var det ett rätt stort tomt utrymme. Det var kallt, golvet och väggarna var av sten och det var helt mörkt. Rakt fram var den stora dörren, sen väntade den mörja himlen.

För varje timme som gick blev killarna äckligare och äckligare. Jag, som sov dåligt och var ganska liten, blev packad före Hanna. Jag låg och strulade med en av dom. Han knäppte upp mina jeans och tryckte ner en hand. Han var 19 år och ganska lång, han hade stora händer, och jag kan lova att det kändes. Han tryckte in ett finger. In, ut, in, ut... ... .. ...
Hanna satt och snackade med dom andra två killarna. Jag tror att dom körde sanning eller konsekvens. Hanna hamnade i samma situation med en av dom andra två killarna. Det pågick i flera timmar, jag har ingen aning om hur länge, bara att det enda sättet att komma därifrån var genom att säga att man var tvungen att kissa. Allt fortsatte om och om igen. Killarna turades om. Jag var helt borta. Plötsligt vaknade jag till och låg då mellan två av killarna och kände att större delen av deras händer var inuti mej.
Det började bli ganska ömt, hur länge hade dom hållt på?
Tiden gick. En av killarna låg över mej och juckade mot mej. Om och om igen. Jag var kladdig i störrde delen av ansiktet, jag började känna mej äcklad. Drickan var slut. Hanna hade tagit ut mej en gång och sagt att vi borde åka hem.
Men jag var alldeles för packad för att snacka med. Det enda jag vet är att mitt huvud var helt klart. Jag hade full kontroll, trots att mina ben vägrade gå rakt och jag behövde hjälp för att gå ordentligt. Jag pratade konstigt och allting var dubbelt, men min hjärna tolkade varje signal och jag minns varenda sak som hände den kvällen.
Killen som låg på mej la sej på rygg och drog ner min hand mot sin kuk. Jag gjorde inget motstånd, varför? Rödsla förmodligen. Ville jag? Det har jag ingen aning om.
Han tog ut den och sa gång på gång:
- Runka av mej, runka av mej, runka av mej.
Jag började, men min självrespekt tillät inte mer. Jag sa att jag var tvungen att kissa. Ytterligare en gång. Var var Hanna?
Hon låg kvar där hon låg. Jag hade inte hört ett ljud från henne sen hon satte sej upp och insåg att jag hade deckat. Jag vaknade till först när jag hörde henne skälla ut två av killarna.
Jag vaknade, mina byxor var vid knäna. Jag tänkte efter, i huvudet fanns små minnen av att jag hört ljudet av en kamera och sen hört killarna prata om mej. Det var uppenbart att dom tänkt utnyttja oss nu.
Jag var alltför trött för att orka göra något åt saken.

Jag tror att han drog ner sin stenhårda kuk  i byxorna igen. Jag tittade inte, det var ändå för mörkt, jag såg absolut ingening. Jag ljög inte för honom när jag sa att jag var tvungen att kissa, men jag medger att det till viss del var en undanflykt. 19- åringen, som nog var med Hanna, regareade av någon anledning på att jag gick upp. Han följde efter. Jag sa åt honom att stanna och att jag klarade mej själv.
- Nej, du behöver hjälp
- Nej jag kan själv
- Du kan knappt gå upp för trapporna
- Jo, det kan jag visst. Stanna här jag vill inte

Han lyssnade inte, följde bara efter.
Jag la mej ner på marken och kollade på stjärnorna. Allt var fortfarande lite snurrigt men jag hade verkligen börjat nyktra till.
När jag kom in genom dörren var han där. Vi var i det större utrymmet. Han tryckte upp mej mot en av de iskalla stenväggarna med min rygg mot sej. Han drog ner mina byxor och tvingade mej att luta mej framåt.
Jag höll emot så gott det gick. Jag lyckades, han fick inte in den, men han gav inte upp. Han vände mej mot sej.
- Sug av mej
- Jag vill inte, viskade jag.
- Jo, snälla, sug av mej
Jag fortsatte att viska
- Jag vill inte
- Jo, kom igen snälla
- Nej
- Jo sug av mej.
Han började trycka ner mitt huvud.
Sen tryckte han upp mej mot väggen igen...

Jag och Hanna kom därifrån 06:45. Jag hade ont överallt. Mitt smink hade runnit, jag var äcklad och vid det tillfället ville jag aldrig mer se en kuk i hela mitt liv. Jag var äcklad av killar och jag fattade inte hur det kunde göra så.
Jag åkte hem. Jag duschade i en timme. Efter det kollade jag mej i spegeln, luktade på min hand och min hjärna inbillade mej att jag fortfarande kunde känna lukten av den första killens kuk. Jag duschade igen. Tvättade händerna. Luktade igen. Det satt kvar. Jag grät. Satte mej ner och spolade varmt vatten över hela kroppen. Jag kände mej så jävla smutsig och så jävla äcklig, minst sagt utnyttjad. Det dröjde ganska lång tid innan jag lät en kille trycka in något i mej igen...

hemma igen

Hej, nu är jag hemma igen.
Carre är i Jakan och skra träffa en kompis, så efter det ska vi åka hem till honom igen.
Carres  mamma gav mej massa grejer igen. Ni vet sånt som blivt över och som affärer inte lyckats sälja, elle vad det nu kan bero på. Förra gånger var det smink och ett gäng krämer och sånt kul. Den här gången var det smycken och väskor. En hel del var faktiskt jävligt snyggt. Visar bilder senare.

Nu tänkte jag försöka koncentrera mej på att skriva ett nytt inlägg i min ovanligt långa novell.
Läs det senare.
 
I know you like it! All of you. You don´t have to say it I just know it.

Kramar

han träffade en annan

Hej. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har helt enkelt inte orkat.
Jag var hemma från skolan onsdag och torsdag, på fredagen tog jag sovmorgon och efter att varit på en lektion gick jag hem.
Det var länge sen jag mådde så här dåligt.
Vill ni veta vart jar är just nu..?
Hemma hos Carre.

Jag vet inte ens själv vad jag gör här. Jag vet bara att allt känns jävligt konstigt och att jag inte vet vad jag ska göra.
Hela den här veckan har bara varit ett jävla jiddrande om vi är tillsammans eller inte, och varför han vill göra slut, fram och tillbaka.
Mitt förra inlägg gör att Carre ser jätte oskyldigt ut och att han tvingas välja framtiden för flickvän. Läget har ändrats något och numera är det så att han i princip har träffat en annan, och att han i princip har tröttnat på att inte vara helt fri.

Så då kan man ju undra, vad fan gör jag hemma hos honom?

Dom senaste dagarna den här veckan har vi umgåtts ganska flitigt. På onsdagen kom han hem till mej, på tosdagen åkte jag till hans skola och sen var vi med varandra hela dagen. På fredagen fick han äntligen sin födelsedagspresent (något sent) och idag är det lördag.
Igår, efter att vi hade varit med varandra åkte jag iväg på en fest. Efter det ville Carre att jag skulle komma hem till honom. Jag har ingen aning om varför, får väl fråga sen, för nu är han inte hemma.

Jaja vi får se hur det går med allt det här. Om precis en vecka firar vi 6 månader. Jag har en rätt speciell present till honom så jag hoppas att vi är tillsammans då.
Jag vet vad ni tänker.
Fan vad hon inte har någon självrespekt!
Jag vet, jag har hört det några gånger nu. Men om man älskar någon, och har insett att man vill verkligen inte att det ska ta slut efter 5 månader, utan man vet att man skulle kunna hålla ihop i 3 år, och om man verkligen vill det, då kämpar man lite.
Dock har jag väl till viss del insett att loppet är kört. Om han dessutom har träffat någon annan är jag rätt stekt. Men jag tänker ha kul så länge jag kan med honom. Tar det slut så gör det det, jävligt synd men inget jag kan göra mer åt än vad jag redan har gjort.

Nu ska jag gå och duscha.
Ha en bra lördag

jag kommer sakna dej älskling

Idag vill jag inte blogga.
Idag vill jag inte göra någonting.

Idag gjorde jag och Carre slut... typ..
Allt är fortfarande jävligt komplicerat. Han har ringt till mej oavbrutet i en timme nu och jag vägrade svara.
Tillslut svarade jag i alla fall och nu vette fan vad som händer.
Det sista jag sa till honom innan han gick på bussen var att jag kommer sakna honom och så önskade jag honom ett bra liv.
Han har inte gjort slut, jag har inte gjort slut så det är jävligt komplicerat.
Till viss del kan jag väl säga tyvärr är Carre en sån som verkligen satsar på sin framtid. Självklart är det bra men det gör att han inte har tid med flickvän.
Grymt trist men så är det.

Han kanske kommer tillbaka .. ='(

(ber om ursäkt för ett rätt osammanhängande inlägg, men om jag går in på detaljer börjar jag gråta)Jag kommer sakna dej älskling. Jag hoppas verkligen att du går ut gymnasiet med toppbetyg, att du kommer till Tyskland och lyckas med det du verkligen vill göra och det du verkligen är bra på.
Jag vet att du kommer lyckas, hoppas bara att det gör dej lycklig också.

Jag älskar dej

please don't leave me
Jag ser att ni gillar att läsa om min dystra period, för ni hänger kvar här trots att jag uppdaterar bloggen väldigt sällan.
Kul tycker jag att jag, när jag väl skriver, lyckas få er att bli intresserade. =)
Nu vet jag inte när jag skriver nästa gång för imorgon ska jag träffa Carre igen....

Vi får se hur det går den här gången. Vårat förhållande här som en elefant på en spindeltråd just nu. (mins ni den visan, jag gör, det var inte precis lite jobbigt när någon jävel på dagis hade kommit till den 54:e elefanten..)
För att bli lite seriös igen, med det menas att vårat hittills roliga, fartfyllda, händelserika och minst sagt mysiga förhållande spelar på sista versen och efter rättegången är det förmodligen ganska kört.. ='(
Tänker inte påstå att det är något jag vill, för sanningen är att det är raka motsatsen.
Men jag ser hellre att min älskling vänder mej ryggen än stannar kvar, utan känslor, för min skull.Jag älskar dej och mitt liv kommer aldrig bli samma sak utan dej.

RyttarenStällningar där tjejen är över killen
Fördelen med ställningen där vi tjejer är över killen är att det ger oss kontrollen över hastighet, rytm, djup och vinkel på sexet. När vi kontrollerar de här faktorerna är chansen att vi kommer större och så känns det såklart bra att ta kontrollen från killarna som oftast är de som dominerar mest. Fördelen är att det inte heller spelar någon roll om längden är olika. Om killen är välutrustad är dessa ställningar absolut att rekommendera, eftersom du själv då kan kontrollera hur djupt in han kommer. Positivt är också att båda oftast har händerna fria och kan då smeka och ta på varandra, plus att killar normalt sett gillar synen av sin tjej ovanpå och tycker att det är extremt tändande.En av de vanligaste ställningarna där tjejen är över är Ruytteren. Den är väldigt skön eftersom man har så bra rörlighet som tjej i det här läget. Killen lägger sig på rygg med eller utan böjda ben och tjejen sätter sig gränsle över honom och tar stöd mer armarna. Ställningen är fantastisk så länge armarna och musklerna orkar med!Hon på topp
Extra:
Killen kan sätta en kudde under rumpan för att komma upp en bit.

Loveugars betyg:

För Tjejer
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 1
Njutning: 3,5


För Killar

Bekvämlighet: 4
Svårighet: 3
Njutning: 4


För Båda

Intimitet: 3
Penetrationsdjup: 5
Penetrationsrörlighet: 4


träning snart =)

Nu är klockan halv 7. Om en timme är det dags för träning i gen =).
Det kan jag verkligen behöva just nu känner jag.
Jag behöver få slå bort några tankar och jag behöver definitivt få några slag i huvudet, som gör att jag glömmer bort dom jobbiga grejerna som jag går runt och tänker på.

Kramar

älsklingen tillbaka

Bland alla dåliga grejer som händer just nu, finns det i alla fall en bra sak.
Det är att min moppe är upphittad och att den har stått på polisstationen ett jävligt bra tag =).
Det är i alla fall kul att vi får hem min älskling snart. I have missed it =).

Krmar

dagens outfit

Tänkta lägga in dagens outfit också, det var ett tag sen nu.
Den är inte så värst speciell men jag vet att ni brukar klaga på mej när jag sluta med det ett tag så här kommer det några bilder i alla fall
♥ Vitt lång boxarlinne- Gina tricot- 99 kronor
♥ Svarta puss och kramjeans- Gul&Blå- 899 kronor
♥ Grå hoodtröja- Champion- pris (okänt)
♥ Vita tygskor- Le coq sportif- 400 kronor
♥ Skinnjacka- Hollies- 1700 kronor


Kramar

Lunes

Lunes, Lunes, Lunes. Plötsligt kom jag på varför jag hatar dessa dagar.
Första dagen på veckan. Man är trött, och inte alls glad.
Måndag.
Fan. Men dagen har varit rätt okej i alla fall, bortsett från att jag fick stanna kvar från 14.35 till 15.40 för att min lärare ville snacka med mej.
Det tog verkligen slut på mitt hyfsat glada humör.

Sen kom det för ovanlighetens skull fram en kille och kramade mej i skolan idag.
Det var inte speciellt normalt, men eftersom att det var just han... ah okej då.
Han har själv erkänt att han har varit hmm.. "besatt" av mej sen jag började på Thorildsplan.
Stackars kille.. hehe
Idag fick jag i alla fall veta vad han heter.. Fast det har jag ju såklart glömt. =P
Men men.
Nu måste jag skriva klart min jävla opponering =(
Sen är det träning ikväll =).
Fast jag har inte ätit något idag så får väl se hur det går.

Pappa håller på för fullt här och försöker fresta mej med olika maträtter som han kan fixa, men han har inte lyckats än. Jag tror att han håller på att ge upp nu. Han känner ju mej, hehe.

Kramar


hate my life

Hej
Idag hade jag tänkt skriva ett antal inlägg, bland annat en del av del av novellen. Men störrde delen av kvällen har gått åt till att fixa med kläder och att snacka i telefon.
Det har verkligen varit en hemsk helg.

Jag har sovit as lite och jag och Carre har i princip bara bråkat och snackat om att göra slut.
jag hoppas att vi fortsätter för jag älskar honom verkligen och enligt honom älskar han mej också. Så varför vill han då göra slut kan man undra.
det beror tydligen på att jag mår så ldåligt nuför tiden. Jag är sur hela tiden för att jag har problem med typ allting. Mitt förflutna, mitt självförtroende, min dramtid, mina "kompisar" och skolan.
Allt är bara kaos just nu och jag har två sätt att reagera på. Det ena är att jag sätter mej ner och gråter oavbrutet i flera timmar, det händer oftast på kvällar och nätter men numera också på dagtid. Det andra är att jag blir riktigt jävla förbannad på säkert ingenting. Det händer i princip bara på dagtid. Tyvärr har det blivit massor av allting på sista tiden och Carre orkar väl inte med det mer. Jag förstår honom, men är det verkligen ett skäl att ge upp?

Efter 6 månader av mycket skratt kan man väl inte bara ge upp för att det på sista tiden har blivit mycket bråk.
Jag fattar att han tycker att det är jobbigt, men hade det varit jag hade jag försökt hjälpa honom istället. Tagit reda på vad som gör att han mår så dåligt och sen hjälpt till allt vad jag kan för att förändra det.
Men tja, Carre hjälper mej väl till viss del men det stora jobbet låter han BUP ta..
Jusste fan, jag har ju den skiten också. Min tid räcker inte till mej själv och nu måste jag till BUP för att några idioter i högstadiet inte kunde låta mej vara ifred!

Tack som fan

horrible day

Idag har jag och Carre känt varandra i 6 månader och det firar vi på världens sämsta sätt.
Vi bråkar och just nu sitter vi och diskuterar om vi ska göra slut eller inte.
Om vi gör slut fortsätter mitt mönster.
Precis som med Henning blir det då nästan 6 månader och vi gör slut precis vid en födelsedag

Med henning var det så att vi träffades i oktober, gjorde slut precis innan hans födelsedag strax innan 1:a april.
Jag blev tillsammans med Carre i början av april och nu i oktober, precis vid hans födelsedag, snackar vi om att göra slut.

Det är med andra ord ingen bra dag i dag =/

Som om det inte vorde nog med mina problem som jag har med mej själv. Det här är lixom det sista jag behöver =(.
Om jag åker hem idag bloggar jag nog mer ikväll...

Hoppas ni har en bättre dag

I skolan

Hej, nu sitter jag och håller på med mitt jävla projekt igen =(
Börjar bli riktigt trött på skiten.

Idag slute jag tidigt så efter skolan ska jag in till stan och kolla runt lite. Kommer jag hem med något snyggt kommer bilder ikväll ; )

Nu måste jag jobba vidare
Ha en bra dag

dödsångest

Hej förlåt att jag inte bloggar så mycket just nu, men jag har en riktigt dålig period då allt verkligen är skit.
Jag orkar helt enkelt inte tänka på bloggen. Egentligen orkar jag inte tänka på någonting, men ändå maler min hjärna dygnet runt.
Jag sover inte så mycket nuför tiden, jag äter inte speciellt och jag känner att ivet är oerhört meningslöst, gör du?

Idag har det varit en helt vanlig dag, precis som alla andra. Inget händer, inte ett jävla skit.
Man går upp tidigt som satan, gör sej i ordning. Sminkar sej, fixar håret, för vadå? för vem?
Sen går man till skolan och där händer det absolut aldrig något nytt. Samma tråkiga människor varje dag. Sen blir det helg. Vag gör man? Jo, man super bort varenda timme och varje nykter minut ligger man och sover. Sen blir det måndag igen och så går helvetet runt.
Vissa helger, för ovanlighetens skull, går ju åt till att plugga till viktiga prov.

Har du någonsin funderat över meningen med livet? Jag har, och det enda vettiga svaret jag har kommit på är:
-choklad.
Det är vad jag kallar riktig ångest. Om man lever för en enda sak. Ett jävla substantiv, tja... då borde man tagit livet av sej för länge sen.
Fast, det låter ta mej fan jävligt mycket bättre än att svara:
- Jag vet inte.
Det kan ju knappast finnas ett värre svar. Om man inte har en blekaste aning om vad man lever för, tja... då borde man definitivt tagit livet av sej för länge sen.
I know, jag drar ner er alla i graven. Men vad fan, face the truth.
Om se sådär 80- 90 år ligger ni alla där och det ska ni göra ett jävligt bra tag.
Sorgligt men sant...

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0