bröstförstoring ?

här har man legat i
image166

Vilket var snyggast, innan eller efter?
skriv en kommentar


Nicole Richie


Vild och vågad... men inte speciellt snygg


Borat och... Borat?

image165

Lika som bär

image164 


Lindsay Lohan riskerar fängelse

Lindsay Lohan riskerar att få dela sin vän Paris Hiltons öde att hamna i fängelse för rattfylla. Lindsay Lohan stoppades nyligen av polisen med både kokain och för mycket alkohol i blodet.

Skådespelerskan Lindsay Lohan blev tagen av Los Angeles-polisen i förra månaden. Än så länge har inget åtal väckts men enligt åklagaren är det för tidigt att säga vilka bevis som finns. Lindsay Lohan lades in på behandlingshem 29 maj kraschade med sin Mercedes SL-65 26 maj klockan halv sex på morgonen. Två andra personer fanns med i bilen men ingen skadades allvarligt.


Läs även om hur Nicole Richie riskerar fängelse under kategorin skvaller.


the true story- det började med en bitchblick och slutade med misshandel

Okej jag fick en liten kommentar av en person som tyckte att jag verkar spela deprimerad eftersom inlägget the best midsommar ever tyder på raka motsatsen till deprission.
Jag raderade kommentaren av den enkla anledningen att jag inte orkar med några omogna tjafs, istället väljer jag att skriva ett inlägg just för dej eftersom att du tydligen inte har hängt med en längre tid i min blogg.

För det första är jag inte deprimerad och det är jag aldrig påstått, idag är det lätt att man använder just det ordet för att det inte finns något mittemellan glad och deprimerad. Möjligen ledesen men det beskriver inte min situation ett dugg.
För att göra en lång story kort:
Framförallt andra terminen i 8:an var ett helvete och är är en kort the true story about that.
Jag har under en tid flikat in inlägg med små händelser då och då men är är hela storyn.

-Det började med en bitchblick och slutade med misshandel

Det började någon gång i vintras med att en tjej från sexan gav mej en bitchblick vilket jag inte tolererade. Hon blev livrädd, vilket jag kan säga eftersom att jag såg hennes ansiktsuttryck. Hon var nog inte van vid att se ner på någon som säger ifrån. I alla fall sa hon det till sin kompis som är "populär" som satte igång ett tjafs med mej på pa. Mycket omoget från båda men tjejer är tjejer. Det slutade med att hon drog in massa andra för att hon tydligen inte klarade sej själv och eftersom folk såg vad jag skrev började dom inse att hon inte var speciellt kaxig och så fick jag gb:n om att jag skulle slå henne lite från dom också om jag hamnade i ett slagsmål med henne. Egentligen tyckte jag att hela grejen var patetisk. Ja, det var den fram tills jag en dag loggade in efter träning och såg att jag hade fått ett gb från en kille. Han sa att det var någon som hade gjort ett konto om mej och skrev till folk. Personen som skapat kontot gjorde två missar.
den första var att den skrev till mej från kontot så att jag visste att det existerade. mycket korkat med tanke på att då kunde jag göra något åt det mycket snabbare än om jag hade hittat sidan på egenhand en månad senare. Då skulle det dessutom gå så många rykten att jag skulle bli helt utmobbad.
Den andra missen var att personen la ut bilder på mej och skrev "Jag", det gjorde att jag kunde polisanmäla sidan, vilket jag gjorde eftersom att den i hög grad trakasserade mej med massa saker.
Det stod bland annat att jag var fjortis, bitch, hora, lesbisk, bisexuell och knarkare och det var inte allt. (hur man nu kan vara allt det där på samma gång men det är en annan fråga)
Den kvällen skrämde jag mej själv med att jag var så jävla förbannad så det finns inte ord att beskriva. Jag bestämde mej för att gå till hennes skola redan nästa dag och bokstavligt talat misshandla henne, men pappa stoppade mej och istället var jag hemma i 2 dagar och vägrade gå till skolan. Men min storebrorsa lovade att när vi visste exakt vem den skyldiga var så skulle han hålla i personen så kunde jag få slå hur mycket jag ville, då kändes det bättre.

Polisen satte igång med en utredning och vi visste ganska snabbt vem som var skyldig. Problemet var att jag blev mobbad av folk i parallellklassen för att jag hade polisanmält det. I månader kunde jag inte gå igenom korridoren utan att få glåpord efter mej. Ord som tjockis, beskrev hur ful jag var mm. var ord som var min vardag.
Men jag gick till en min mentor och berättade vilka dom värsta var och han lovade att snacka med dom. men det blev ingen skillnad. Dessutom vick mina mentorer samtal från SOS som sa något om att mitt psyke inte var stabilt och att jag tydligen låg högt upp på en lista över elever som inte har det bra. Jag fattade verkligen ingenting av det. Men jag tvingades gå på möten och sen tvingade dom mej till psykologer och det blev inte ett skit bättre.

Mitt i hela skiten när allt var som värst förlorade jag en av mina bästa vänner, min vovve. V var tvugna at sälja honom och jag gjorde det med gott samvete för hans skull. Jag hade inte tid med honom längre men han har det bra nu. Och som om inte det vore nog med allt som redan var igång så är jag helt udda i min klass.
90% av alla är pluggisar och resten, fan vet jag datanördar. och jag är en person som är mer typisk tjej som gillar tjejgrejer, you know. Men dom skulle bara plugga och dessutom på fritiden gjorde dom inga tjejgrejer, dom lekte! kull, kurragömma, vattenkrig sånna saker, alltid, alltid, alltid!
Det ledde till att jag inte precis har enormt många kompisar i min klass, därimot gjorde jag framsteg i andra klasser, enda tills pa-sidan gjordes.
Sen dess har den enda jag kunnat prata med varit den jävla psykologen med hörapparaten och det känns som att ingen förstår.

Och när allt var som värst skulle min tränare plötsligt sluta. Jag har tränat med honom i 3 år och det blev en chock att få veta att sportgardens bästa tränare ska sluta. Sen plötsligt skulle sportgardens näst bästa tränare också sluta. Ett tag ville jag också sluta. Men jag brinner för sporten så jag är tvungen att fortsätta för att inte deppa ihop helt.

Jag vill inte alla det deprimerad men man blir sakta men säkert nertryckt när man dag efter dag, månad efter månad får höra hur misslyckad, ful, dum och fet man är. Som att jag inte redan visste det liksom.

Det finns flera idioter som jag mer än gärna slår ner, tyvärr råkade det en gång gå ut över fel person. Det var inte meningen, men nu vet jag att jag kan och att jag gärna gör det.

Så du som skrev den där jävla kommentaren. Jag vet att du inte vet ett skit om vad som egentligen händer i mitt liv men var då inte en sån jävla tönt och skriv massa saker som du inte vet något om.
Du är inte cool för att du vågar säga att deprimerad är fel ord, tvärt om.
Det heter sköt dej själv och skit i andra va?

piercing

På måndag eller tisdag ska jag pierca mej i tungan. Shit vilken tid det har tagit för det att bli av, jag minns när jag skrev i bloggen att jag skulle pierca mej i tungan, asså det var ju jätte länge sen. och nu har min navel äntligen läkt så nu är det dags för en piercing där också, det blir nice.

Så i alla fall, nu sitter jag här och kollar på lite smycken. To be honest: det skulle egentligen inte bli så, det bara blev så. När jag säger att jag sitter och kollar på smycken låter det som att jag gör värksta grejen av det här.
OOOH JAG SKA PIERCA MEJ JAG BARA MÅÅÅÅÅÅÅSTE HA DOM RÄTTA SMYCKENA!
seriöst, that´s not me. Egentligen kollade jag på kläder, som blev väskor, som blev örhängen och ringar som tillslut, efter några timmar blev piercings.
And that is the true story about this night.

Anyway, nu när alla vet sanningen kan jag väl visa vilka fina små saker jag hittade.
Bony Skeleton
Here is the first one: Den svarta var lite snyggare eller hur? den ville jag ha egentligen men sen läste jag att den limegröna lyser i mörkret så då var jag ju bara tvungen att ha den istället. 139 kronor
Playboy UV Belly
Jag satsar på den rosa. UV Belly bars, det är det speciella med dom. dom lyser i uv strålning. Neon med ett annat ord, shit vad man kan. 99 kronor
UV Reactive Eye Spike
Även här är det den rosa som regerar. Jag var bara tvungen att kollar hur det här ser ut IRL jag kan se det framför mej men det är ju en helt annan sak att verkligen testa det. Ser nästan ut som gummi, tyvärr är det inte det. 59 kronor

Det var issas internetshopping för den här gången. smidigt och enkelt. Nu vill jag ju självklart tipsa om vad sidan heter för alla som har piercingar av olika slag. Sidan hade hur många smycken som helst, särskilt på navelgrejerna, där var det över 100 smycken....
Så självklart tänker jag säga vad sidan heter...
när jag hittar den.
Jag råkade klicka ner den av misstag förrut och jag kommer ju inte ihåg vad den heter, men jag ska leta tills jag hittar den. det här är mitt tappra jag.

Later

fuck gymnasium

Regniga dagar är rätt mysiga dagar, men så slutar det rega lagom till att jag kommer in.
Jag var och köpte två nya filmer idag.  Vadå det var 2 för 99 då var man ju tvungen!
Jag vet, jag är helt galen i film =P
Big Daddy och Mean Girls blev det i alla fall.
såg Big Daddy idag också, den var bra, men vad fan Adam Sandler som huvudperson då kan ju inte filmen bli dålig, det är som typ omöjligt!

Och nu tittar jag lite på gymnasium eftersom att det så småningom måste göras och eftersom att min pa dampar.
Seriöst håller jag på och slå sönder datan. det står inte ett jävla skit om dom där jävla gymnasieskolorna. asså man kanske ska hoppa över skiten i alla fall. Hela tiden klickar man sej vidare på vilket program man vill välja och vilket yrke man helst vill att det ska inrikta sej på men så kommer man tillbaka till samma skitsida hela tiden. Asså dom gör mer reklam för vad själva sidan heter än att göra reklam för alla program och inriktningar dom har att erbjuda.
Fan jag får damp bara jag tänker på det, jag gav upp efter typ 7 minuter och sen bestämde jag mej för att försöka igen men det funkade i en minut sen dampade jag på skiten igen så nu har jag gett upp helt och funderar på att gå IV istället, internet gör verkligen framsteg!

Favorit i repris

Favorit i repris:

Schizofren

ensamvarg

gruppvåldtog

sej självI Love it!

Horoskop

Ta först fram en penna och ett papper:
När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt
känner på riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då förstör du det roliga!!
1. Skriv först siffrorna 1 till 9 under varandra, börja med 1.
2. Bredvid siffrorna 1 och 5 skriver du namnen på två personer av det motsatta könet
3. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc)
bredvid 2:an, 3:an och 4:an.
4. Skriv titlarna på tre melodier/låtar bredvid 7, 8 och 9 .
5. Vid siffran 6 skriver du ett djur.

Här kommer då nyckeln till detta:

1. Personen vid siffran 1 är den du älskar.
2. Personen vid siffran 5 är någon du tycker om men inte kan komma underfund med.
3. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 2.
4. Personen vid 3:an känner dig väldigt bra.
5. Personen vid 4:an bringar dig lycka.
6. Djuret vid 6:an påminner dig om personen vid 3:an.
7. Melodin vid 7:an hör i hop med personen vid 5:an
8. Melodin vid 8:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
9. 9:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.


Horoskop

Om du är fullkomligt ärlig kommer
horoskopet att berätta sanningen för dig.

Skriv dina svar på ett papper.
Fuska inte!!

Svaren finns nederst på sidan

1. Skriv namnet på någon av motsatta
könet

2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart,
blå, grön, gul?

3. Skriv den första bokstaven i ditt namn

4. I vilken månad är du född?

5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit?

6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.

7. Vilket är ditt lyckonummer?

8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?

9. Föredrar du en sjö eller havet?


När du är färdig så scrolla
ned...******************************


Svar:

1. Du är förälskad i denna person.

2. Om du valde:
Röd = Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek
Svart = du är konservativ och aggressiv
Grön = din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka
Blå = du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar
Gul = du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta

3. Om den första bokstaven i ditt namn är:
A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv
L-R - Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra
S-Z - Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut

4. Om du är född i:
Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig,och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad
April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.
Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv
Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.

5. Om du valde:
Svart = Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen
Vit = Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske inte att vara medveten om detta

6. Denna person är din bäste vän.

7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under
ditt liv

8. Om du valde:
Sydney = Du föredrar äventyr
Brisbane = Du är en tillbakalutande och avslappnad person.

9. Om du valde:
Sjön = Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad
Havet = Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds


Läskigt nog stämmer det här lika bra in på mej som alla andra horoskop och test jag läser och gör

Vilken glass är du?

1. Vad beskriver dig bäst ?
A)
Du är givmild och vill dela med dig.
B) Du är cool och laidback
C) Du är ett vanedjur och gillar inte stora förändringar

2. Vad äter du helst ?
A)
Jag äter helst hemma med min familj
B) På den nya coola resturangen i stan
C) Hamburgare - då får man äta med händerna

3. Vad är det bästa med sommaren ?
A)
Glass! Så mycket som möjligt !
B) Hänga med mina kompisar på stranden
C) Att åka till Mallorca, som varje år

Räkna ihop vilken du fick flest av.

Flest A: Paketglass. Du är snäll och givmild. Lycka för dig är att dela med dig och du vill att sommaren (och glassen) ska räcka åt alla !

Flest B: Isglass. Du är cool och har koll på det mesta. På sommaren gillar du att bara vara, typ spana in killar/tjejer på stranden eller sitta på café och snacka i timmar.

Flest C: Sandwich.
Du vet precis vad sommaren handlar om och du ser framemot den årliga resan till Mallis, Men även om du ibland välkomnar små förändringar vill du i grunden ha samma sak varje år.

Det här testet var läskigt jag blev isglass och det stämde bra på mej men haha det beror väl på vad man menar med cool, men som jag tolkar det i den meningen så stämmer det in på mej.
Det här testet snodde jag från en av blogg.se:s bästa bloggar, du hittar den bland mina kontakter

Vilken typ är du?

musiktestet

 

Typ alla har ju gjort det lilla musiktestet så jag får väl göra det jag med

1. Hur mår du idag?
we ride

2. Kommer du komma långt i livet?
miss fatty

3. Hur ser dina vänner dig?
loose

4. Kommer du att gifta dig?
I do it again


5. Vad är ditt livs themesong?
tetris


6. Hur är skolan för dig?
I hate everything


7. Hur kan du komma framåt i livet?
in the dark


8. Hur kommer morgondagen att vara?
escape


9. Vad är det bästa med dina vänner?
love just is


10. Vilken sång beskriver dig bäst?
puss puss

11. Hur är det med ditt liv?
suck my dick

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
cp barn

13. Hur ser världen på dig?
be without you

14. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
pappa betalar

15. Vad tycker dina vänner om dig?
come clean

16. Har du en djup och mörk hemlighet?
saknar dej

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?

en tutte är en tutte

18. Hur kan jag göra mig själv glad?
love, sex & sunshine

19. Kommer du någonsin få barn?
det ska du ge fan i

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
fjortis hora

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
inget skitsnack

22. Vad är några tips till mig?
leave get out

23. Hur kommer jag att bli igenkänd?
het


24. Vilken låt är din danssång?
naken i min säng


Dagens outfit

Dagens outfit var mycket enkel, är man förkyld är en mysig outfit mycket viktigt om man frågar issa..
här är den
image159
image160 
Bilden går inte att förstora av flera anledningar

UCLA mjukisar från BikBok 399 kronor
bh från H&M 50 kr på rean

Onsdagens shopping

Äntligen kommer den efterlängtade onsdagsshoppingen, som alla har väntat.. =P

image157image158

Tunikaliknande grej H&M 79 kronor
Leggings Gina tricot 79 kronor
topp H&M 69 kronor

Jag är lite osäker på priserna på de två plaggen från H&M men det är på ett ungefär det kan hända att jag har vänt på dom också, altså att det ska vara tvärt om på den rosa och den vita... men det är ju jag hallå =P

vad är sexigast på killkroppen?

 

Vad är sexigast på killkroppen?

Rumpa

Rygg

Biceps

Mage

Svenskor har Europas minsta bröst

Kvinnorna i England har Europas största bröst. En tredjedel av de behåar som säljs har D, E eller F-kupor. Europas minsta bröst sitter på oss svenskor! Men oavsett om du har stora eller små bröst så är det viktigt att de får rätt stöd.


Så här ser försäljningen ut i Sverige:
A-kupa: 25%
B-kupa 38%
C-kupa 24%
D-kupa 13%


The best midsommar ever

Shit vad mycket jag har att berätta nu!
Torsdagen har jag väl redan skrivit om. Eller bara nästan.
Here is my story
på onsdagen åkte jag till Furusund till Elli, det var en upplevelse precis som allt annat i issas liv.
en del har jag skrivit i förra inlägget men det var inte bara det som hände denna onsdag.
När vi skulle gå på sista bussen gick några killar på samtidigt. dom var i våran ålder och dom satte sej bakom oss. så typiskt. sen satt dom och kastade saker på oss och så vid ett tillfälle tog dom kort på mej. Det tillfället kommer föralltid vara ett hemskt tillfälle att minnas för det var ungefär då jag märkte att jag hade tappat min sko någonstans på vägen. 700 spänn och vad fan ska jag med EN sko till?!

på torsdagen var vi bara hemma i stugan och slappade, ärligt talat kommer jag inte ihåg vad vi gjorde =P

fredagen var en av dom bästa dagarna i mitt liv, den bästa midsommaraftonen någonsinn i issas 15-åriga liv!
I still rememer that day! och det är konstigt. Dagen började med ett dopp tror jag. och sen kom vi hem, det var jag elli och ellis syrra, vi hoppade lite studsmatta och det slutade med att jag ramlade ner.
Det var kul men gjorde jävligt ont. Nu får kiropraktorn börja om från början igen för jag landade rakt på ryggen och fan vad det knakade. Det var ingen rolig incident i issas liv.
På kvällen skulle vi på midsommarfest så jag och Elli gick upp till hennes kompis Carro, som bor i närheten. Carro var med två killkompisar, Anton och Fabbe, och Anton var 1.92 lång.
Asså, hehe.. jag är 1.58 så han var liksom.... stor!
Anyway.. Dom var blyga och jag och elli sa inget till dom. vi gick framför dom och carro sprang i mellan oss och snackade ibland med oss och ibland med dom.

Vi hittade ingen midsommarfest, därimot hittade vi en tjej som stod upp och kissade.
Det var en nykter syn!
Det visade sej att ett gäng killar hade klätt ut sej till tjejer och skulle ha någon konsert, konserten visade sej vara en Thomas Dileva-konsert. Haha jag skrattar bara av tanken på hur mycket narr "Thomas Dileva" gjorde av originalet. Det var verkligen kul. Efter det gick vi till något utkiksställe där det fanns bänkar.
Jag och elli hade fortfarande inte sagt något till Anton och Fabbe, men där satte vi i alla fall igång ich dricka.

Det tog ett tag sen var vi mer eller midre glada i hatten allihop. Elli var väl den enda som tog det lugnt med tanke på att hon skulle kunna stå inför sin mamma sej och säga att hon minsann var nykter. Tja.. det gjorde ju inte jag.
Jag, Anton och Fabbe blev väldigt fulla, Carro låg och spydde och Elli... jag vet inte riktigt vad hon gjorde...
Jo hon tog hand om Fabbe som stod och sjöng Thomas Dilevasonger. kul kille det där. Han var rätt skum men kul.
Jag och Anton fick hjälpa varandra och carro så gott det gick. och när elli var hos carro sprang jag runt med Fabbe och Anton. Asså det känns konstigt att jag minns allting för trots allt drack jag rätt mycket.
Anton kunde knappt gå och fabbe rullade runt på golvet. det var rätt skumt allting, men kul. Sen strulade jag med Anton och efter det började elli tjata på att vi var tvugna att gå hem. Vi följde med fabbe och anton till vattnet för dom skulle blöta ner ansiktena för att nyktra till lite. efter det försvann fabbe någonstans och jag och elli gick hem.

jag kunde inte sova den natten, trots att jag var trött och klockan var halv 3 när vi kom hem. Hela huvudet snurrade runt och jag lyckades faktiskt somna halv 8. Sen vaknade jag halv 1 och inte hade jag hunnit sova ruset av mej då.
En hopplös baksmälla hade jag dessutom. Men trots det vinglade jag hem till Carro och sen träffade vi Fabbe och Anton som nog var rätt bakis dom också. Jag undrade faktiskt hut mycket Anton mindes från kvällen innan med tanke på allt som hade hänt (allt står inte här). Jag och elli snackade inte ens då med dom.
Vi gick runt lite och jag var uttråkade och hade ont i huvet så tillslut gick jag och elli hem.
Vi var hemma några timmar och sen på kvällen stack vi ut igen.
Då hade deras kompis Gino kommit. Jag trodde förövrigt att han hette Tiquila. Det var en funny story det med. den har sitt ursprung från kvällen innan. Anton sa att Carros pojkvän skulle komma nästa dag. Han var turk och hette Gino. Då vände jag mej om och frågade carro om hon hade en pojkvän som hette Tiquila. Asså fråga mej inte hur jag fick Gino till Tiquila men jag lyckades med det, 3 gånger till och med.

Fan, folk säger att jag kan prata oavbrutet, men jag har mött min.. vad säger man? skit samma, men han var värre. Han snackade hela tiden och först den här kvällen fick man bättre kontakt på med fabbe och anton.
Det känns skönt att snacka med en person sen när den är nykter för allt är mer pålitligt då. Vi drog runt ett tag och sen gick vi hem till Carro och satte oss på hennes veranda. Där satt vi ett tag och sen började alla röra på sej och tillslut var det bara jag och anton kvar. Jag kastade en kapsyl på honom och kom fram till att han hade oerhört sega reflexer.
Vi satt där ett tag och sen gick jag iväg för fabbe hade klätt ut sej rätt roligt. Jag vet inte exagt vad han hade gjort men en sak är jag säker på och det var att han hade tagit ur armarna från jackan och satt ner dom i byxerna istället och sen gick han runt och lossades att han hade stånd. Han gick runt där på tomten och det såg faktiskt jävligt kul ut. Sen hade han ramlat och då gick jag för att hjälpa honom upp. Dessvärre hade jag lämnat kvar mina skor hos anton så han tog dom och sen ville han inte ge tillbaka dom. Jag antar att det berodde på att jag hade tagit hans mobil och vägrat ge tillbaka den. Jag ställde mej på kanten på verandan och så sträckte jag mej ut mot honom. Gräset var blött och av den anledningen gick jag inte bara ut till honom. Sen ramlade jag och så tog han imot mej och så gav han tillbaka skorna. Jag satte på mej dom och så satte jag armen runt hans nacke och tryckte ner honom och så sa jag att vi skulle gå runt lite. Stackarn han gick framlutad och drogs av en galen psykopat, det kan inte vara kul. Men det slutade inte så bra för mej, det slutade med att han bar upp mej och sen gick han in i en liten stuga där alla andra satt. Vi tröttnade rätt fort på att vara där så vi gick ut och jag började piska honom med en sladd. Efter att jag hade piskat honom på hans käraste ägodel ett antal gånger tyckte han att det räckte och sa att han faktiskt ville ha barn och familj. Sen var han tyst en stund och sen sa han:
- och du ska föda dom...
Ehm... okej.. det var en konstig sak att säga. Han tog tag i mej bakifrån och sen gick vi runt lite. stackarn måste fått ont i ryggen för han behövde ju böja sej hela tiden. men han verkade trivas med det. han gick där med armarna runt mej och så undrade han vart vi var påväg.
Vi gick en bit och tillslut började folk ringa och undrade vart vi hade tagit vägen så vi gick tillbaka. Jag hade piskat honom typ hela vägen men han sa ju att han tände på det så =P

Idag var vi och badade och stackarn var helt röd på ryggen.. fast det var inte mitt fel. Han hoppade i dirrekt men jag stod på stegen ganska länge och tillslut försökte han dra i mej. Jag fattar inte riktigt varför han inte ville att jag skulle stå där men men.. killar är konstiga sometimes.
Innan jag och elli skulle hem hade vi startat någon liten tävlig, asså jag och anton. Av någong anledning hade vi bestämt oss för att putta i den andra och ingen ville ge upp. han fick rätt många chanser att putta i mej men ångrade sej varje gång. Jag fick också några chanser men misslyckades varje gång.
Fabbe och Tiquila blev rätt irriterade på anton när han satte ner mej varje gång men jag var glad. Tillslut fick han i mej i alla fall och så kom jag upp och ville putta i honom. men istället kramade jag honom, jag antar att han blev blötare på det sättet sen vred jag ur håret på hans rygg. men jag tror inte att han fattade att jag kramade honom för att göra honom blöt. Men vad fan, han var ju rätt korkad då och då.

Men det är rätt sjukt. Jag strulade med honom när jag var full, okej det är förlåtligt..
men jag strulade nästan med honom nykter och då kom jag och tänka på freddan.
OOOPS!
Jag kanske är född att vara singel eftersom jag tydligen aldrig tackar nej till hångel... eller så har jag bara inte träffat den som jag tycker mest om även fast jag tror det...
Jaja, allt löser dej men flaskan var ett otroligt bra plåster på alla mina problem. + att man blir full lättare om man är deprimerad. övertrött och hungrig.. hehe jaa inte konstigt att det gick så bra för mej då =P

Skabbig tant på bussen

Fan, nu märkte jag att mitt fina lilla inlägg som jag skrev på bussen inte sparades.
ÅÅÅH jag som var så glad över att jag hade skrivit så fint!
Nåja lossas att det är onsdag den 20:e


Onsdag 20/6-07
Nu sitter jag och elli på bussen och bredvid mej sitter en sjukt snuskig tant.
Hon luktar fotsvett blandat med pedofil. Pedofil är mitt sätt att uttrycka lukterna av gubbe, öl och mustach. Tillsammans bildar lukterna en pedofil. Det första hon gjorde var att trycka sej ner på sätet bredvid mej och slänga upp sina fötter på sätet mittemot. Det måste varit ett bra tag sen hon bytte strumpor senast för fan vad dom stinker och hon har grymt håriga ben för att vara tjej. Elli tror att hon har gjort en könsopertation och nu börjar jag hålla med henne med tanke på lukten.


Det var typ så jag skrev.
Tyvärr hann jag inte lägga in några bilder från shoppingen för jag åkte till Furusund med Elli samma dag som jag shoppade, men det kommer.
It´s a promise!

Later

shopping i morgon

Idag var jag hos kiropraktorn igen. ett tips är att aldrig få riktigt ont någonstans, alldra minst i ryggen för den styr alla delar i kroppen. Det är ett helvete att vara där, det är dyrt, gör ont och tar tid.

Efter att jag hade varit där åkte jag hem och på vägen kom jag på att jag skulle gå in på H&M och köpa en ansiktsmask, det var tur att jag gjorde det, för fan vad jag hittade massa snygga kläder. Jag la undan två plagg till i morgon så om jag går dit och köper dom lovar jag två trendiga bilder i bloggen.
Båda plaggen är mode i högsta grad så jag rekomenderar att ta en titt imorgon.
Och glöm inte att lägga in en nice kommentar om vad du tyckte om plaggen.

See you tomorrow

Dagboken

När jag ändå är igång och tipsar om filmer kan jag tipsa om ytterligare en.

Dagboken, den är ett måste att se. En sån där film som man bör ha sett minst en gång i sitt liv.

Den är så fin på alla sätt. En film om riktig kärlek och många känslor.

Se den mer pojkvännen/flickvännen så blir det den bästa filmen du någonsinn sett, that´s a promise.. eller nästan i allafall.

Den är sorglig men när man tänker efter borde den inte vara det. Den är lycklig genom hela filmen egentligen. Konstigt nog får den en att gråta på slutet. Helt klart en av de vackraste filmerna som någonsinn har gjorts.

den får en att önska att man levde för 50 år sen. Tyvärr är filmer sällan verklighet, men ibland önskar man att vi skulle leva som dom gör i filmen, fast inte hela tiden. Se den så fattar du kanske varför jag tycker att det är synd att inte världen är sån som i filmen då och då...


Den handlar om en pojkes sätt att kämpa för att få den flickan han vill ha.
Noah träffar Allie på ett nöjesfällt där han gör allt för att hon ska tacka ja till en dejt. Men det går inte riktigt som han tänkt sej. Tillslut säger hon ja när han hänger i parisehjulet och hotar med att släppa taget. Någon dag senare när han springer på henne påstår hon att hon aldrig lovade något och att hon nu har ändrat sej. Noah ger inte upp och tillslut vinner han hennes hjärta.
Det är bara ett liter problem, hon är från stan, han är från landet.
och hennes föräldrar anser att han inte är fin nog och hans lön är för låg för henne.
Sommaren börjar lida mot sitt slut och Allie ska läsa på collige i New York. Precis innan de åker ser Allies föräldrar till att hon bråkar med Noah så att deras sommarromans förblir en sommarromans.
Allie träffar en ny kille och Noah går vidare, men de kan inte sluta tänka på varandra.
Lagom till Allies bröllop dyker Noah upp igen...

5 nya filmer

Åh jusste, självklart köpte jag inte bara mjukisarna ikväll.
Som dne filmälskaren jag är kom det nu 5 nya filmer till min samling!
Självklart förtjänar dom en liten plats i min blogg.
image156


Okej och den där bilden säger ju så otroligt mycket så..

Här är filmerna:
A Guy Thing

Jag har ingen aning om hur bra filmen är för jag har inte sett den än, men den handlar tydligen om en kille som är förlovad med en tjej och sen träffar han hennes kusin som är jätte sexig och inser att han har förlovat sej med fel kusin. En komedi som säkert är jätte kul, jag brukar inte ha felEn djävulsk romans
Den har jag inte heller hunnit se, men den handlar om en tjej (Kathryn) som blir dumpad av sin kille lagon till sommarlovet. Då bestämmer hon sej för att hämnas och snackar med sin blaserade styvbrorsa Sebastian som ska hjälpa henne att få hennes ex´s nya tjej att framstå som ett fnask.
De slår dessutom vad om en helt annan grej: Om Sebastian lyckas förföra den fromma och pryda Annette, den nya rektorns dotter, innan skolan börjar får Sebastian Kathryn om han inte lyckas får hon hans bild. 


Heartbreakers
Den har jag därimot sett, och tro mej när jag säger att filmen är ett måste!
Om jag berättar handlingen kommer jag säkert säga för mycket, men jag kan säga att den handlar om en mamma och hennes dotter som lever på att gifta sej med folk och sen skilja sej. Som ni vet får ju tjejen alltid 50% av mannens grejer, det dom är ute efter är självklart pengar. Därför, om man är smart, hittar man en rik snubbe och ser till att han faller som om han trampat på ett bananskal, vilket tillstånd han än befinner sej i. Det är mamman som sköter själva giftemålen men dottern dras åt ett annat håll.
Som sagt den här filmen är ett måste, så jävla bra och så jävlar rolig. Vissa scener är helt underbara.

My Boss´s daughter

När den unga Tom blir erbjuden att sitta husvakt i chefens lyxvilla en kväll, ser han chansen att äntligen klättra uppåt på karriärstegen OCH- inte minst- att få chefens sexiga dotter Lisa i säng. Men vad Tom inte har räknat med är att villan plötligt kryllar av både oväntade och påträngande gäster som snabbt spolierar hand planer.
The girl next door
Den här filmen visades på tv igår... eller i förrgår blir det eftersom klockan är över 00.00, Men men skit samma.
Den handlar om Matthew som går sista året på gymnasiet. En dag flyttar en tjej in i grannhuset och han bli kär i henne. Hon är snygg, sexig och har allt. Dessuomt är hon en f.d. porrstjärna, vilket han inte vet om från början. Matthew lär känna henne och hon tar med honom på saker som han aldrig gjort och aldrig kunde tro att han skulle göra. Dessutom hamnar han i jobbiga situationer då och då. Filmen är väl inte den bästa som någonsinn gjorts men den är helt okej och jag skulle ju inte köpt den om jag tyckte den var dåligt.

Jag har bra filmsmak så om jag tycker att dom är 5 filmerna är bra är det definitivt värt att se dom.
Men jag tipsar verkligen alla att se heartbreakers, den är sjukt bra och the girl next door är också värd att se

Kista förra gången

Jag har fortfarande inte satt in några bilder på när jag och Elli var i Kista. Eller jag har satt in två bilder men jag shoppade ju mera. *skäms*

Jag får väl göra det nu då. Men bilderna blir nog inte så bra, dom blir bättre med min mobil men jag kan inte fixa det nu.
image153image154image155

Vit-grå t-shirt med tryck "Don´t steal my style" i rosa. BikBok runt 150 kr
Shorts i handdukstyg med två små tryck BikBok runt 200 kr

Jag är inte säker på priserna för det var så länge sen, men det är på ett ungefär

Kista again

Idag har jag varit hemma och slipat trappan, suttit vid datan och skrivit massa inlägg och nu på kvällen var jag i Kista och käkade. Samtidigt köpte jag ett par mjukisbrallor som jag har velat ha i typ ett år nu men aldrig köpt. Varför vet jag inte.. eller jo, det beror på trycket. Jag har ju redan visat upp mina älskade mörkblåa mjukisar från BikBok, och bak står det UCLA, samma med dom här. I flera år har jag letat efter ett par riktigt grå-vita mjukisbyxor men allt jag har hittat är gråa och dom är så mörka, för mörka. Jag har ett par men dom är rätt oanvända. Jag visste i alla fall två ställen som hade dom riktigt ljusa mjukisbrallorna, BikBok och Kungliga seglarsällskapet.

Jag har ingen aning om vad affären heter eller om den heter så, det kan bero på att jag inte handlar något där p.g.a det otroligt löjliga namnet. Vad fan, jag är ingen seglare så vad fan ska jag med deras märke till.

Fan fjolligt. Dessutom går varenda jävel runt med deras kläder numera, ytterligare en anledning till att INTE köpa skiten. Vad har hänt med folks image?!

Antingen är man emo, fjortis, pluggis, sportfåne, tönt, brat eller bitch!

och kommer man med sin egen stil någon gång så blir man mobbad för det! SJUKT!


Anyway, jag snackade mjukisar, det andra får jag ta någon annan gång tror jag. Så var var jag?
Aha! jusste, jag föredrog i alla fall mjukisarna från BikBok, and here they are:

image151image152

Ursäkta dom dåliga bilderna. Jag ser kontig och tjock ut byxorna på bilderna men i verkligheten är dom snygga.
Finns i kort och lång modell.
Mjukisbrallor BikBok 399 kr.
den korta modellen kostar 299 kr.


Egenskaper- Singelkillar och singeltjejer

Egenskaper som singeltjejer gillar:
1. Intelligens
2. Händig
3. Kreativ
4. Omhändertagande
5. Underhållande/rolig
6. Etisk/moralisk
7. Modig
8. Serviceinriktad
9. Ordningsam
10. Juridisk kunnig

Egenskaper som singelkillar gillar:
1. Intelligens
2. Underhållande/rolig
3. Kreativ
4. Omhändertagande
5. Huslig
6. Ordningsam
7. Händig
8. Modig
9. Serviceinriktad
10. Etisk/moralisk
Okej men hur är det med icke singlar då?
tycker dom annorlunda, ändrar dom uppfattning om egenskaper så fort dom dumpar eller blir dumpade? WEIRD

yrken som attraherar singelkillar

Ni som läste det minns nog när jag la in en bildspecial med de sexigaste yrkena. Här kommer en lista på de sexugaste yrkena enkugt singelkillar.

1. Sjuksköterska
2. Läkare
3. Flygvärdinna
4. Yrken inom media/information/reklam
5. Konstnär
6. Ekonom
7. Polis
8. Skådespelare
9. Personlig tränare
10. Civilingenjör
11. Hantverkare
12. Pilot

Sjuksköterska, om singelkillarna får välja

Om samma kille kommer till sjukhuset flera gånger i veckan bör du som sjuksköterska börja misstänka ett och annat, särskilt om det inte är något större fel på honom.

Fridas sexlåt- årets sommarplåga


MISSFÖRSTÅDD
Frida förstår inte kritikerna som tror att hennes låt handlar om misshandel. "Det gör den självklart inte. Den handlar om sex".


"Utan internet hade jag varit en nobody"
Som spindel får du vara glad om en eller två insekter fastnar i nätet.
  Frida Muranius fångade hela svenska folket - på nätet.

Hon hade en bra taktik. Hon tog dem bakifrån. Inte bokstavligt, men faktiskt nästan. Hennes hitlåt heter Dunka mig gul och blå och hon förklarar:
  -Om man säger så här, du ställer dig på alla fyra och killen står bakom och dunkar dig.
  Medan Frida säger det klappar hon hårt i händerna för att ge en realistisk ljudupplevelse.
  Jag som skriver det här stannade i steget första gången jag hörde låten.
  Vad var det här!?!
  
Sjunger om analsex
  En bred, men ljuv skånsk röst som sjunger om att ragga upp ett ligg vid fyra på natten med förslaget att de kan gå hem till henne och leka doktor: Du kan va tempen och tre hål det har jag. Nej, nåt sånt hade man inte hört från en svensk artist förut. Det är mig veterligen den första kända referensen till analsex i den svenska musikhistorien. Vågat  och i en alternativ värld skulle den kunna ersätta Du gamla, du fria.
  Låten har klart nationalistiska drag: -Jag vill se ut som svenska flaggan när du är klar, mörbultad och underbar.
  Frida är ingen blyg tjej.
  Men hon hade aldrig fått till den här megahiten utan det som kallas internet.
  -Nej, jag är alldeles för feg för att skicka mina grejer direkt till skivbolag. Jag hade aldrig vågat söka till ett program som ?Idol? heller. Utan nätet hade jag varit en nobody.

fem festliga frisyrer

Hårstylisten tipsar!
Hårstylisten Anna Frid hjälper Sofi Fahrman att fixa fem olika festfrisyrer.   Hollywoodlockar Använd läggningsvätska som skyddar mot värme på torrt hår. Rulla upp håret på värmespolar. Vänta till spolarna har svalnat. Kamma igenom med fingrarna. Använd hårspray som fixerar lockarna.Stiligt. Arbeta in en stylingprodukt som gör håret blankt och formbart. Tupera baktill. Borsta så att du får en blank, slät yta och tvinna sedan ihop håret till en svinrygg. Fäst med hårnålar längs hela sidan. Fixera med hårspray med glanseffekt.Enkelt. Använd ett spray som skyddar mot värme och gör slarviga lockar med hjälp av en locktång. Tupera baktill så att du får en höjd bakom hårbandet. Dra fram några lockar plus luggen framför hårbandet. Vill du att bandet ska sitta extra hårt, fäst med hårnålar.
 

Filmstjärna. Kamma sidbena och rulla sedan upp håret på värmespolar tillsammans med läggningsvätska. Använd en rullborste för att borsta ut och forma lockarna. Fixera med spray.


 
Modernt.
Kamma sidbena. Använd en tjock locktång för att få till böjen i pagen. Göm eventuellt långt hår med hjälp av hårnålar som du fäster undertill. Spraya ordentligt så att pagen håller hela kvällen.Produkt som tar fram lockar, 245 kronor, Redken.
Hårspray som håller frisyren på plats, 45 kronor, Wella.
Glansspray, 260 kronor, Bumble & Bumble.
Sidenband säljs i sybehörsbutiker.
Lyxig och keramisk plattång som alla stjärnor använder. Ger ett makalöst bra resultat. Pris, 1999 kronor, ghd.Choklad gör dej smartare

BRA FÖR HJÄRTAT - OCKSÅ. Choklad har länge ansetts vara bra mot hjärt- och kärlsjukdomar. Nu tyder forskning på att man blir smartare av choklad också.


Men elli det är ju bra, det kan du behöva. Du ska få en års förbrukning av choklad av mej i julklapp!

Hunden lämnades i en varm bil och dog

Nu åtalas läkare för djurplågeri
En barnläkare från Göteborgstrakten åtalas för djurplågeri. Han lämnade sin hund i en kraftigt solbelyst bil. Hunden var död när den kom till Blå Stjärnans djursjukhus.
   Läkaren säger att han parkerade bilen på gatan utanför den lokal där han skulle på ett möte, och att parkeringsplatsen då var i skugga. Han lämnade vatten i bilen till hunden, en boxer. Men mötet drog ut längre på tiden än läkaren trott, och när han kom tillbaka låg hunden livlös och okontaktbar i kombibilens baklucka. Mannen stänkte vatten på hunden och for till sjukhus, men den var död vid ankomsten. Enligt SMHI var det den aktuella dagen 22,9 grader varmt i skuggan mitt på dagen, vilket enligt polisutredningen kan innebära upp till 85 grader i en stängd bil.

Missbedömde solens gång
  Läkaren medger de faktiska omständigheterna. Han säger att hunden var i bilen ett par timmar, och att två rutor var öppna. Han erkänner att han varit oaktsam och att han missbedömt hur fort solen skulle nå fram till bilen.
  ? Det var en av årets första varma dagar och jag var oförberedd på hur hett det skulle kunna bli, säger han i förhör.
  När han insåg att hunden dött av akut uttorkning blev han chockad.
  Straffet för djurplågeri är böter eller fängelse i upp till två år.


Jag har bara en liten grej att säga för min del. Lägg märke till hans yrke, läkare, ursäkta mej men är det inte typ sånna som ska kunna sånt här. Shit hur jävla dum i huvet får man vara, häng honom läkare eller inte! stackars hund. ='(

Slickepinnen var en dildo

Glass lockar många i värmen. Men en man i Linköping
 slickade på något helt annat. En tjej fick se mannen cyklande på Linnégatan mitt i staden. Han vände sig mot henne, förde en hand till munnen och slickade på ? en dildo.
  Händelsen inträffade i söndags, mitt på dagen.
  Kommissarie Bo Österberg på våldsroteln säger att det är första gången mannen anmälts för ett så pass ovanligt ofredande.Haha omg , shit vad normalt.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen.
Killar är konstiga prylar

HAHAHA oj oj oj
  

Jesse McCartney

Jag kan ju inte snacka om alla kändisar, man tar dom mest aktuella och mest intressanta.
En av de jag aldrig nämn är Jesse McCartney, flickidolen som inte faller mej i smaken.
Så vad har han gjort då?
Han har ju varit med i serien Summerland, som har lagt ner.
Nu ska han vara med i indipendentfilmen Keith som så småningom lär komma till Sverige.
Dessutom är han på G för ett gästspel i Disney-serien Hannah Montana, där han ska spela pojkvän till Hannah!

Snart lär det skrikas om honom i Sverige, men just nu är det lugnt.
Jag är väl glad så länge det lugnet håller sej. Det räcker ju med Paris.
Häng jävlen så har vi tid med Jesse McCartney sen!

Sommarens hetaste plagg

Hetast i sommar
Jeansshorts och tunika

Ska vara lätt, snyggt och sitta skönt. Precis den känslan man vill ha på sommarlovet.
Slippa ha sådär tighta jeans så man måste ligga ner för att kunna knäppa dom bara för att framhäva rumpan och tight tröja med världens urringning.
Just nu är det så flopp som det bara kan bli!


Sparring next

Jag är oerhört uttråkad. Sommarlovet har hållt på i typ... 3 dagar och jag är redan fett trött på det. det känns som att det har varit sommarlov i en vecka minst.
Jag vill tillbaka till kickboxningen jag har ökat som fan i vikt, jag skulle ju gå ner men det blev typ tvärt om.
Men en tjej från kickboxningen har lovat att sparras lite med mej någon dag och jag har lovat att jag ska ge henne fett med stryk, vi får väl se hur det blir med det. Info kommer efter att jaghar lämnat blommor åt henne på sjukhuset, that´s a promise.
Åh jusste sparring, för dom som inte vet, är en boxnigsmatch. Dom flesta vet hur det ser ut utan att ha sett en. Den som slåss mest, bäst och skaffar sej flest poäng vinner, that´s the rules men från publikens håll är det mest den som gör snyggast slag. Även det går på poängen Knock out finns det inte en jävel som inte hört talas om. Det räcker med att ha spelat Eye Toy så vet man på ett ungefär.
jag kan inte reglerna för hur poängen ges men jag vet hur man slåss för att få en bra kamp. Vi är rätt jämna, d.v.s. vi har gjort illa varandra ungefär lika mycket tror jag.
Det kommer bli superkul tror jag, jag är trött på att bara sitta hemma och slappa, nu vill jag göra något.

Later

Ungdomslumpen för tjejer

Livet är som min statistik i den här bloggen,
det går upp och ner varje dag.

Otroligt bra sätt att uttrycka mitt liv på, Issa känner sej återigen oerhört porud över sej själv.
Men vadå om ingen annan någonsinn är det måste man väl göra det själv, eller hur?

Men tillbaka till den lilla grejen om livet och statistiken, kanske är det sant
Livet är som min statistik i den här bloggen,
det går upp och ner varje dag.
Men nu har den blivit jämn, plötsligt skiljer det sej bara några få läsare per dag och för någon vecka sen var det olika siffror varje dag. Skumt, Issa får fortsätta att analysera och fundera verkar det som.

Sommarlovet flyter på, jag har ingen aning om vilken dag det är och jag har helt tappat begreppet om tiden. Kanske kan det bero på att jag har fixat om alla klockor i huset. Dvs. min datorklocka och den ställde om sej själv men ändå. Det gör i alla fall att jag inte vet vad klockan är om jag inte kollar typ på hur mycket klockan är när jag har skrivit klart det här inlägget för det står ju längst ner.

Anyway, nog om klockor och statistik.
Det jag egentligen vill berätta är att min mamma känner... känner och känner, det är väl lite mer än så men doesn´t matter, en kille som råkar vara typ elitsoldat, d.v.s. mannen med rätt att döda. eller något.
Det coola är att han har ingen identitet och har får döda precis vem som helst.
Nackdelen är väl att han reser typ hela tiden. Han ringer då och då och varje gång är han i olika länder.
Han har precis åkt till England. Kom nydligen hem från Ryssland och innan det var han i Australien och så håller det på, jävla stressigt det måste vara. Dessutom gör han något i Norrland och han bor i Skåne.

Men förutom det verkar det som att han är med och leder endel verksamheter and stuff. Undrar om "verksamheter" var rätta ordet. Anyway nu ska han fixa fram massa info till mej om försvaret. och jag ska förmodligen göra lumpen, ungdomslumpen för tjejer. Can´t be better. Och jag som vill bli polis.
Kickboxning, Goshindo, lumpen och tränare i bakfickan lär man komma en bit på.
Han har fixat en colegietröja från försvaret han skulle tydligen fixa någon rygga och sånt också, får väl se vad det blir men det är ju bara så jävla ballt.
En tröja som det står Swedish Army på, det kan man ju inte precis gå till Gul&Blå och köpa!

Sakta men säkert börjar mitt liv se ut så här:
___________________-------------------------------------------------
och det här är den här bloggens statistik:
__---__---____--------------------------------------

Kramar //
Issa

p.s. Den där elitsoldaten har typ värsta bigga musklerna, jag har sett honom han är huuuuge.
Men världens snällaste. Den roligaste kommentaren jag har hört från honom var när mamma och han snackade:
Mamma: Det är väl ingen som ger sej på dej när du är ute (syftade på musklerna)
Han: ... Dom gör det ju bara en gång.
Mamma ville inte höra mer.
Varje gång jag tänker på det ser jag henne framför mej liten som hon är bredvid honom när han säger det där. Hon måste sett ännu mindre ut. I hennes fantasi dödar han ju dom, det är ju inga problem för honom med tanke på vad han gör varje dag men det är fortfarande oerhört kul !!
Kan inte skriva mer jag håller just nu på att dö av skratt.
Men som morsan säger, det är lättare med ett ansikte framför sej, med det menar hon att man vet hur personen ser ut och får en helt annan bild av vad som händer, kanske därför ingen skrattar åt den där dialogen..
tja bortsett från mej som får kramp i magen varje gång!

Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö

Haft en lugn kväll ikväll, förkykd, trött, huvudvärk, känslor som bara gör att man inte orkar göra ett skit. Tja några timmar la jag på att bara slappa framför datan, chatta lite med honom jag tycker allra mest om. Så jag antar att kvällen och dagen har varit helt okej men nu längtar man efter lite action så fort min älskade förkylning försvinner.
Kvällen gick till att kolla på filmen som visas i bild till höger Kim Novak badade aldrig i Gensearets sjö heter den visst. Skumt namn men man ska aldrig dömma en film efter namnet.
 Den handlar om två killar i 14-års åldern (Erik och Edmund) som har sommarlov. Tre veckor innan sommarlovet kommer en vikarie till skolan. Hon visar sej vara en ängel i killarnas ögon och hela klassen röstar för att bryta deras lärares andra ben när hon kommer tillbaka. Hur som helst blir det sommarlov tre veckor senare och Erik och Edmund åker till en sommarstuga som har gått i arv generation efter generation i Eriks släkt. Eriks äldre bror Henry är också med, han är lite speciell på sitt sätt. Han skriver en bok om livet. Stället som de är på ser ut att vara värsta drömstället men det visar sej ganska tidigt i filmen att även jordens vackraste plats kan vara fyld av onska.
Issa tipsar om den här filmen av den enkla anledningen att den är sevärd och otroligt bra. Den käns som en lång film men inte långtråkig på något sätt. Det händer saker hela tiden och det gör att man inte somnar trots att vissa saker upprepas flera gånger i filmen.
Just den här filmen är en film som man måste ha sett minst en gång i livet, ett annat exempel på en sån film
är Dagboken. Den är verkligen att rekomendera. Jag har sett många fler filmer än jag borde under mina 15 år i livet och Dagboken är en av favoriterna.
Fler filmtips kommer. 

Snyggaste kändiskillarna

Nu när jag har gjort en lista på de 10 snyggaste kändistjejerna saknas ju bara de10 snyggaste kändiskillarna
självklart har jag även den listan. Listan som följer nästan varje tjej genom livet.
 jensen ackles


 

1. Orlando Bloom
2. James Lafferty
3. Chad Michael Murray
4. Jensen Ackles
5. Sean Faris

6. Måns zelmerlöw

7. Channing Tatum Bryan

8. Johnny Depp

9. David Beckham
10.Christiano Ronaldo


 


 

snyggaste kändistjejerna

Förut la jag in en lista på världens snyggaste tjejer
1:an var som sagt Lindsay Lohan vilket flera av oss inte höll med om.
Här är istället min lista på de 10 snyggaste kändistjejerna.

1. Eva Longoria
2. Vanessa Anne hudgens
3. Hilary Duff 
4. Rachel McAdams
5. Alicia Keys
6. Rachel Bilson
7. Keira Knightley
8. Jessica Simpson
9. Kristin Cavallari
10. Hyden Panettiere

Ungefär så tycker jag

tack till alla bruds och gubbs

Hallå bruds och gubbs blev chockad när jag så statistiken!
Den bara ökar och ökar.
nu är det bara kommentarer som saknas.
kommentera mera
//Issa


Svenka Michael Jackson

Rubriken säger väl det mesta. Sveriges Michael Jackson kan inte vara någon annan än Linda Rosing som gjort några plastikoperationer för mycket. Numera håller hennes mun på att kladdas ut i hela ansiktet.
Hur nice är det liksom?
Hittade ingen jätte bra bild på henne men tja.. den här säger väl endel i alla fall


Jag har väl aldrig gillat Linda men jag måste erkänna att hon faktiskt såg bra ut en gång i tiden. Hon var väl inte Sveriges stolthet och utan smink var det väl nästan pinsamt att hon är svenks överhuvud taget.

Nu ska hon tydligen vika ut sej igen. Mjukporr kallar dom det, vilket innebär att hon är ensam på filmerna. Hon kudne dessutom tänka sej att ha sex med tjejer, vilket kommer vara med i kalendern.
Haha oj oj oj.
Någon som vågar gissa på hur länge det håller?
Hur lång tid dröjer det innan ett antal för många killar är med i samma bild som henne?
Som hon ser ut nu fattar jag inte ens hur hon kommer in på den branchen men men folk har sina knep inte minst Linda Rosing som redan har gjort lite för mycket.
Hade jag varint en av dom som ska jobba med henne hade jag blivit grymt äcklad ass.
hur fan kan killar kolla på henne egentligen.
DISGUSTING!


och
Pinsamt

Skolavslutning

Länge sen nu, typ..
Idag är en av de bästa dagarna på hela året.
Skolavslutning of course.
det har varit en otroligt jobbig termin för mej och det vet väl alla aktiva läsare om.
Eller, tja ni vet en bråkdel av allt som händer mej och av bara dom små sakerna får jag kommentarer om hur hemskt det måste vara att vara jag.
Haha jo det är möjligt men jag har massa bra saker som jag är fett proud över och det byter jag inte bort mot allt i världen. And that´t it!

Så vad har hänt denna underbara dag?!
Tja som vanligt blev det inte som planerat, en av anledningarna till det kan vara att det är jag som planerade det.
Vi skulle egentligen till kanan och ta med mat från donken. Men vi hamnade tre stycken hemma hos mej och tre stycken på maltan och sen var det så.
sen var det tänkt att vi i kväll skulle spela poker men det blir väl inte så för alla är så jävla trötta.

Det enda som blev typ som planerat var donken, fast vi åt där i stället för att ta med.
Partade lite på donken helt enkelt.
det var en upplevelse det med med tanke på att alla som vanligt glodde mer eller mindre på oss.
så brukar det bli när jag är med.

Och igår var jag och elli på grönan. När vi skulle åka slänggungorna var det en kille som frågade om mitt nummer.
Jag sa att jag inte ger mitt nummer till folk jag inte känner bara sådär. i brist på något svar men sen var jag oerhört nära på att säga att vi kunde åka kärlekstunneln istället.
Vadå? Issa är hångelkåt 24/7 och han hade nog inte bangat.
men så ville jag ju inte att elli skulle behöva stå där och kolla på så jag sket i det. Nu ångrar jag mej lite men det gör inget.
Jag tänker inte ens nämna att jag har träffat Måns Zelmerlöws tvilling för då blir jag så jävla deperimerad.
Han var nästan ännu snyggare än originalet.
FAAAN SÄG INGET MER NU JAG BLIR SÅÅÅ DEPERIMERAD !!

okej nu byter jag ämne. Jag kom hem och satter på mej ett par av mina favvobyxer. dom har varit favvosar i några dagar bara men är inte nya. Rejält häng gör det bara ännu snyggare !
image142

vitt linne från lindex eller hm kostar runt 60 kr
sloggi hotpants från lindex

Kram på er alla läsare //
Issa

Deperimerad

Åh nu blev jag fett deperimerad också. Precis när man började känna sej bättre.
Jag vet inte vad jag vill. Ena stunden känns allt hur bra som helst men nu så.. fan.. åååh.
Allt är hans fel.

Jag testade att gå in på en sida för att fråga någon jävel som tydligen skulle kunna svara på ens frågor, om jag var kär i honom eller inte. Tönten var mitt sista hopp och så säger han att han inte tänker svara på det.
Hate him.

Richie buras in

Nu fasar Nicole Richie att hon, precis som kompisen Paris Hilton, ska hamna i finkan.

Det var under en inspelning hos David Letterman på onsdagen som Richie berättade om sin rädsla.
- Självklart är jag rädd, men jag är beredd att ta vilka konsekvenser som helst och ansvarar för allt som jag har gjort, säger hon.

Richie åtalades tidigare i år för rattfylla, och eftersom stjärnan har en rattfylla i bagaget från 2003 riskerar hon nu mellan 90 dagar och ett år i fängelse.
Domen meddelas i slutet av den här månaden.


Haha alla kändisar buras in, this could be fun


Idol-Kishti dejtar

 

Kishti Tomita från "Idol"-juryn har skilt sig från japanske aikidomästaren Takeji Tomita efter åtta års äktenskap.

- Jag tycker väl att jag är lycklig även om jag har mina downs. Jag är en lycklig människa i grunden, säger hon till Aftonbladet.

Den 43-årige röstcoachen är ovan vid singellivet men ser positivt på sin nya tillvaro.
- Det är roligare att dejta nu än när man var yngre och inte hade någon koll. Det blir bättre på alla plan med åren, säger hon.

Vad tror ni? Hittar hon the man as she looking for?
To be honest, I don´t think so, but what do I know?
Man får väl säga lycka till då... eller något


Chan´s the man


Ni har väl inte missat snyggingen Channing Bryan.
Hunk precis som Wentworth Miller och visst har dom endel gemensamt.
Chan är idrottare, modell och skådespelare. Finns det någonting han inte klarar av?
Typ 27 år gammal, snygg, tydligen rätt framgångsrik och tyvärr inte singel, vilket i och för sej är begripligt men men, en schteekhet hunk i alla fall.
(och självklart var bilden inge bra men men)

Magtröjan is back?

Jag behöver väl knappast nämna det som alla redan har skrivit så mycket om
Paris tillbaka i fängelset till allas glädje
så var det sagt. Och människan gråter, jävla tönt, det handlar om 45 dagar, hur mycket är det av en livstid lixom?! hon är väl 26 så har hon ju en jävla massa år kvar, hon kommer nog hinna tröttna på livet flera gånger så vad fan är 45 dagar? hon kan vara glad att hon slappa 3 år.

Nog om det.
För att snacka lite mode. Magtröjan som så länge varit ute ser ut att värka ta fäste igen, inte mej emot.
De är svala, sköna, ett otroligt bra sommarplagg och kan i viss modell bli otroligt het på.

Punkt!


Jeansshortsen är ju också ett hett plagg i sommar, för dom som lyckats ungå det.

jeansshorts, tunika och leggings.

För håret: stekhett just nu är höga tofsen. Hilary har fattat det och hon kör stenhårt på det.

Om man är ett modelejon är det en hög tofs som gäller nu.

Lite enformigt om man frågar mej, men mode är mode.Halvtimme i solen = brun utan sol extra extra extra braaa ;)

Jag har fett ont i huvet och så har jag börjat bli stel i nacken också.
det är inte bra för det betyder att kiropraktorn kommer att knäcka min nacke, vilket han skulle ändå men allt blir så mycket värre när man har ont.

Ska snart på sommarfest, måste gå och duscha först. Jag låg och solade i en halvtimme och ta mej på orden när jag säger att jag blev buuuun! det är gymt kul, min rumpa är helt vit, det är mindre kul.
men.. jag får tänka ut något när sommarn är slut.

Jaja, sitt inte inne framför datorn nu när solen tar som bäst....
sitter hon som precis har skrvit ett inlägg i sin blogg, och säger.
haha jaja

Ha det bra för det har jag...
Nästan, jag är förkyld, har huvudvärk och ont i hela jävla bodyn
men annars har jag aldrig mått bättre (typ)

En moppetur som ingen annan, the nationaldag

Här om dagen var jag och Elli och åkte lite moppe, det var egentligen inte tänkt så men det blev så. och innan vi åkte kollade jag bensinen för att se om det verkligen skulle räcka. Jorå det fanns gott om bensin i tanken.
Vi åkte ett tag och hittade många härliga vägar och plötsligt saktade vi ner fast vi inte skulle.
Vad fan!
Det visade sej att bensinen var slut. och visst fan hade jag tänkte lite snett när jag kollade hur mycket som fanns kvar. haha
men issa och elli vet hur man utnyttjar tiden. man tar massa fina pictures of course!
image135

It´s okay to be cp sometimes =Pimage136


Anyway.. tillslut tog vi oss i kragen, om vi hade någon vilket vi inte hade så vi tog tjuren vid hornen vilket heller inte gick eftersom att det inte fanns någon tjur närvarande... så vad kan man mer göra..
Elli and issa know the answear
image137
Man sitter ner, får absolut inte drabbas av panik, ser lite gullig ut och hoppas på att någon ska komma och hjälpa till.
tja.. det brukar funka, det gjorde det inte den här gången, det kan bero på att inte en jävel kom. tillslut kom en hurtbulle springande som jag attackerade...
tyvärr hörde hon inte eftersom hon lyssnade på musik, men det var ett oerhört bra försök.
tillslut kom i alla fall några, vi frågade dom vart närmsta bensinmack var och det visade sig att den var runt hörnet. vi rullade ner moppen och till min stor förtjusning var det nedförsbacke så vi satte oss på moppen och åkte ner.

jag driver inte när jag säger att folk glodde. their faces said:
vilket slöseri med pengar, köpa en moppe för att sitta på och putta med fötterna!
Ja men det är deras problem, dom kunde ha frågat vad fan vi höll på med men istället fick dom gå och undra.
Vi tankade och det gick prima och sen åkte vi vidare.

När vi kom hem tog vi några fler bilder på moppen exempel finns of course:
image138image139image140

AND THIS IS OUR FAVORITE!
image141


Det går att förstå varför, hahaha

det var nationaldagen det, udda som allt annat i Issas liv.

Later

stackars små oskyldiga pojkar

För dom som läste i min blogg för någon vecka sen tror jag:
Det här är dom två konversationerna som jag lovade att klistra in, dom är läsvärda båda två och för dom som inte fattar vad jag snackar om så kan jag berätta att jag och elli drev med två små oskyldiga pojkar på msn. den ena tog allt på allvar och den andra skämtade bort allt. båda är läsvärda. sätt dej skönt, det kan ta en stund men läs dom!

Jag sökte dej och fann mitt hjärta säger:hej sötnos vad gör du .a säger:

inge spec

sj?
jag sitter naken i badkaret och väntar på dej jue

trevligt

kan tyv inte komma

neeeej vad tråkigt jag som hade hoppats på en helfin kväll /natt med dej och våran "lilla" kompis

du skrev att du va i badet lrhur?

ehm.. ja.. men jag påstod aldrig att det fanns vatten med

sant. men då tycker ja det e lite onödigt att vara i badkaret

ja det är möjligt men jag väntade ju på att du skulle komma hit och hjälpa mej lite med det

aja, men du kan glömma de kan tyv inte komma

nej det var ju synd
mm

men..

har du någon snygg kompis d¨å lite halvkåt

njae, asså jag funderar över vem du kan vara men har liksom inte mommit på den än, så då blire lite svårt att hitta en kompis till dig

vet du inte vem jag är

njae inte riktigt

anton lilla nu blir jag besviken på dej vi hade ju planeraqt det gär och allt
ursäkta måste vara senil lr nåt

är du kär i dennen

lol

inte!!! :

vrf troru de

hon sa det tilk mej..  hon sa att du hade sagt det till henne och massa grejer, anton jag som trodde att det var du och jag

sötnos jag förlåter dej

lol

jag tror ja vet cem du e

nu börjar du bli som erik

vad

vem är jag cutiiiiiie

 njae e inte helt säker än

guess

ge mig en ledtråd

nej gissa först

jo gissa en gång först sen får du en ledtråd, gubben jag skulle aldrik ljuga för dej det vet du väl

nick...

haha är det min tur att skriva lol nu eller

nick är med pelle och hampus

aha

hr vetu de

men snälla det kallas mobil jag snackade med pelle idag det är en sockerbit det med

du e rolig du

ja folk brukar säga det

nu borde du vetqa vem jag är

nope

du är dålig men jag älskar dej ändå

...

älskar du mej inte längre `

har jag nånsin gjort?

anton nu blirj ag deperimerad

nu skär jag mej i armen med min rakhyvel

gör de du

jag köpte en ny idag för jag hade hoppats att du skulle raka min bikinilinje

aha,  men använd den till att skära di du

nu har du fått två ledtrådar om du är så smart som du ser ut så borde du lista ut det här snart
asså, ja visst vem du va när du adda mig men jag verkar ha blivit senil

det är möjligt det blir ju så med åldern jag vet att du älskar mej för du är ju min lilla gulleplutt

aha, men eftersom jag fortfarande inte vet vem du e så måste du ju avslöja dig om jag ska vara så himla kär i dig

men älskliiing nu gör du mej besviken

vem vill du att jag ska vara

igen..
asså jag e hu senil så jag har glömt bort vartenda ansike som fanns i mitt minne

vem av alla 15 tjejer i våran klass vill du att jag ska vara det här stannar mellan oss sötnost, du kan lita på mej jag har haft många långa konversationer med alex och jag vet mycket om honom säg nu vem vill du att jag ska vara johanna jessica

nu vet jag ylva kanske

ahahaaa

du e förjävla rolig

men jag e inte komplett blåst bara för att ja e senil

vad e det nu då älskling

kommer strx sk hämta en bit pizza

hämta en till mej oxå

te bax

vill du har internetsex

hjärtat vem tror du att jag är

jag lovar att erkänna när du har rätt

hjärtat är du där

mm

vem tror du att jag är

faktiskt så har ja ingen aning men jag kan säga vem jag vill att de ska vara

vem vill du då det hade varit ganska sjysst om de va typ jlo

lr nån annan het kändi
men tror du det hjärtat lilla

naej

men välj nån från klassen sötnos

vrf

då får ja ju inte velja vem ja vill

nää hjärtat men då har du ju chans att välja mej

förlåt att jag loggas ut hela tiden men det är dåligt signalstyrka i badkaret så internet fungerar inte hela tiden

är du kvar
mm
vem tror du att det är nu då kom igen nu dom flesta listar ut det ganska snabbt. jag vet att du vill att dej ska vara jag som skriver det här så gissa då på det

jag är den du mest vill att jag ska vara så gissa ärligt på den i klassen som du helst vill att jag ska vara

vrf e du så uppspelt på att jag ska säga vem du e. du vet ju de själv

så du flörtar me pelle oxå

ja men jag vill ju att du ska veta vem jag är söötnos

nu gör DU mig besviken

neej

kian du inte bara säga de isåfall

joo

vem är pelle

du gör bort dig hela tidn. du sa att du ingt honom förut när han va me hampe o nicj

nick*
ja men han var det då

ja men nyss sa du att du inte visste vem pelle va

jaha var han

vem är det

jag älskar ju dej hur kan du trp något annat

jag har mina misstankar

men vem är jag då älsklling vad har du för miss tankar, du är väll inte otrogenasså, jag börjar bli förvirrad. du ar ställt samma frågor hela tiden om o om igen. snart orkar ja inte mer...

Är du otrogen 

lr

asså

räknas lt-sex?

it

ehm.. men älskling vi har ju vanligt sex hur kan du sjunka så lägt

du e så enformig börjar bli uttjatat

va!

jaa, e ledsen att ja behövde säge det

men så e re

okeey darling

men jag älskar dej och kommer alltid att göra det

Föralltid

snällt, men jag kan lika gärna säga det nu

du börjar bli lita enformig så om du inte ändrar dig kanske jag måste gå vidra

jag vet

jag vet alltiohop

om vad

jag vet att du har haft en romans med johanna och lkevt ett dubbelliv men jag fattar inte vaför du inte sa något

men älskling jag förlåter dej vi kan gå vidare och våran relation kan trappas upp ett steg och du vill kan vi förlova oss

men du kanske tycker att jaqg går för fort fram

du ahr fattat allt helt fel

men älskling jag troddde att du var äkta men jag hade så fel jag gör slut

men jag vet att du älskar mej

jag älskar dej sötnos du är allt för mej
je vet, men vi måste gå vidar. vi kan inte vänsterprassla helöa tiden så det e nog bäst att vi går skilda vägar

neej älskling jag hoppar från balkongen om vi går vidare

men jag tror att det e bäst så

nej men älskling ja vet att du vill ha mej

vi kommer aldrig så bra överense

nej men älskling

vad

jag är så kåt

du får väl använda händerna..

nej men älskling jag vill andvända dej

jag ahr ju sagt att jag inte kan ikväll

du ser. vi kommer inte så bra överens om saker och ting

jodå älskling vi kokmmer alltid överens

jag  gör allt för dej

du får bestämma

vad vill du att jag sak besätmma da?

men älskling jag vet att du kommer estämma att jag ska komma hem till dej och suga av dej men jag vågar inte gå ensam jag är ledsen jag älskar dej jötte mycket men jag vågar inte gå hela vägen till dej ensam

men det passar fortfarande inte bra ikväll

men älskling det gör inget

vi tar det en annan dag

jag gör allt för dej det vet du

mm du sa de..

ahaha ja vet vem du e nu

vem

fnitterungen_92 e ellis mail

nej men älskling tror du verkligen att det är de  horan

 faktiskt

så va de en kompius som sa de

och jag tror på honom

nej men älskling du kan väll inte tro att det e elli som skriver allt det här vackra till dej, elli är en billig hora

 faktiskt inte. jag tror att de e hennes kompis.

och det e typ bara isssa a hennes kompisar, vad ja vet, som har sån här typ av humor och fantasi

elli har inga inga kompisar

synd för henne..

vad e klockan?

ja men är man en billig hora så får man skylla sig själv men älskliing jag är ingen biullig hora

jag tycker de verkar så

..

SKULLE JAG VARA EN BILLIG HORA

blev du sur nu...

nej men jag förlåter dej sötnos

du är mitt allt

du ahr sagt det ett antal gånger

ja men jag vill att du ska förstå det

jag ahr förstått det, men frågan är om ja tror på det

självklart älskling jag skulle inte säga det om jag inte menade det

men du ahr sagt det så månmga gånger nu så det betyder inte så mycke för mig längre
jo men älskling det är klart att det gör

för varje gång jag säger det menar jag det bara mer

men  för varje gång du säger det betyder det minder för mig

vill du knulla imorrn då
vad e de för da i morrn

lördag..

hm

sry ska va hos farsan

han bor ute vid vaxholm

ja vi kan göra det ädr älskling

han kanske vill vara med

om du tar bussen till vaxholm så hämtar ja dig där

ja men älskling det blir bra då tar vi det i morrn du är så charmig du överraskar mej

ok..

du skrämde mej med att vi skulle gå skilda vbägar jag visste att du älskade mej och att du skulle säga något sånt här tillslut jag älskar dej

men imorrn kan vara sista gången

vad menar du med det älskling

som sagt jag tycker du börjar bli tråkig..

menar du det sokertopp du sårar mej när du säger så där

jag vet men det är så jag känner

du sårar mej djupt

jag e ledsen men jag kan inte göra något åt mina känslor

stackars små oskyldiga pojkar

Jag sökte dej och fann mitt hjärta säger:hej älskling ååh vad jag har saknat dej P-e-l-l-e säger:Jasså?P-e-l-l-e säger:Vem e du?Jag sökte dej och fann mitt hjärta säger:men älskling vet du inte vem jag är nu blu jag besviken  P-e-l-l-e inbjuder dig att starta skicka webbkamera. Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) inbjudan? Jag sökte dej och fann mitt hjärta säger:den är inte inkopplad men jag skulle gärna strippa lite för dej sötnos  Du har tackat nej till inbjudan att starta skicka webbkamera.Okay ..men vem e dO!?
nu blir jag deperimerad här älskling nu skär jag mej i armen med min nya rakhyvel

Jasså? e du emo?

nej men du torterar mej Okay men jag slutar om du säger vem du e Går du i min klass ? ^.-
älskling min kärlek är så stark så inget kan komma emellan oss det vet du väll hjärtat Vafan.. Säg

men hjärtat vet du inte vem jag är snart så vet jag inte vad jag gör

ge mig en ledtråd

jag går i din klass men sötnos det borde du väll veta

Verkligen inte

Fnitterungen_92

issa?

va! varför tror du det`ÄR DU OTROGEN MED DEN HORAN!

Ehm..nej..o vaddå ''otrogen''?

ja hon har ju knullat med alla!

jag trodde att det var du och jag älskling

du skrämmer mig..

Tror att jag blockar dig nu

men sötnos det menar du väll inte

sluta kalla mig sötnos -.-

det är en i klassen du kommer snart få reda på det

men älskling min lilla sockerbit

Det e nick lr hur ;>

Nick som driver

nu ska du inte bli arg här det här går att lösa, jag förstår dej om du är otrogen vi har ju inte haft så mycket sex men du kunde ha frågat onnan

innan*

jag är fan inte nick snälla tänk lite för en gång skull

Det e issa

vad frå dej att tro att den horan skulle få skriva till dej den här kärleken är äkta hon haqr inga lkänslor 

jag gör allt för dej

Ok

vill du veta vem jag är

För det e elli

det vill du visst

det är inte alls elli den horan kan trycka upp något

någonstans
hon tror att hon rä så jävla ball för att hon har kört moppe utan hjälm

Nick sa att det va elli

men nick vet inte vad han snackar om

han snackar braj

okej

jag är en riktigt brud vettu

Nu snackar du braj

jag vet att du är hemligt kär i johanna dessutom för det har nick sagt

Ok

Vad bra

Men om du älskar mej så mkt kan du väl komma e suga av mej ?

jaaa!

Ok jalla kom hit

jag vet vart din brevlåda bor

Läskigt

jag tycker också det, jag såg den nämnligen igår

Ok hade du sex med den lr?

nej men den försökte våldta mej den haggan men jag slåg den på käften med en pinne så den bet mej i benet och sen försvan den otäck incident det där

Okay  P-e-l-l-e inbjuder dig att starta skicka webbkamera. Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) inbjudan?  Du har tackat nej till inbjudan att starta skicka webbkamera.jag har har ingen det är något fel på denb  

Och=

Jag tror dig inte 

men jag skulle gärna strippa om den funkade för jag ligger här i badkaretr och jag är kåt

vad har du på dej älskling

Tre sockor
faan va hett

mhm

vill du veta vad jag har p mej'

vad synd

mhm lr hur

för om du fick veta de skulle du få stån¨d

Jag har redan stånd

Så..

Om du inte skyndar dig hit så e det försent

men älskling jag är rädd jag vågar inte åg ensam

men jag vill vekrligen

Gå med din mamma då
hon är inte hemma

det är problemet annars kunde hon ha varit med

hon är bra på trekant

Usch

jag vet men hon är så noga med att kondom används

så hon kollar alltid det

men annars är det jätte bra

tyvärr

Jag e djupt religös

Jag kör 100% natrual

men sötnos

vad?

jag älskar dej

Och?

jag vet att du älskar mej mer än johanna

Jag vet inte ens vem du e

Lr jo

Elli

Det e ellis msn

men elli är en hora

e du en hora?!?

men elli fan hur kan du ha hennes msn

jag är ingen hora

Det här e ellis msn

men älskling

hur kan du trå något sånt

elli är dessutom hemma hos alex ich knullar nu

dne horan

jag har hört att ylva står på tur men det kan vara rykten hon har väl fullt upp med kjell

Ok vem brukar du knulla då?

jag är djupt religiös och väntar till efter giftemål

Ok

Jag tänker inte gifta mej

men älskling vi har ju knullat många gånger

sötnos

Jag har inte knullat med nån i kllassen

min lilla sockertopp

Käften

nej men älskling har du knullat med någon annan är du otrogen

Kanske

om du är det så förlåter jag dej för jag älskar dej så mycket min lilla gulleplutt

Nej gör inte det

vem har du knullat med, jag ska slå ihjäl den horan sötnosär det issa så är hon död på tisdag

Ok det e issa döda din kompis bara

elli

nej men älskling du sa jue att du inte hade knulklat med nån i klassen så det kan inte va issa

Okay men då kan jag inte ha knullat med dig heller

jo men älskling det har du

Då måste jag ha varit jääävlig packad

nej men älskling du drr inte inte för att du är djupt troende

Nä jag ljög för att slippa ha sex med din morsa

men älskling du kan säga allt till mej

Men du kan inte säga allt till mig antagligen

joo men älskling det kan jag

HAH

Ok

Vad heter du?

;>

men ä'lskling har du glömt mitt namn

Japp

För mkt alkohol du vet

O marre

men älskling jag förlåter dej

det vet du

sötnos

vem tror du att jag är förutom dom där jävla hororna som jag önskar kunde dö eller något

Men jag vet att det e elli o issa -.-

men älskling varför skulle det vara det

är du kär i denise

Ofc hon e shteeek

jag visste det, jag visste att du var otrogen

jag ska mörda den haggan

Ok osis bättre lycka nästa gång

men älskling jag förlåter dej

det känns bra att ha pratat ut om det hät

nu kan vi trappa upp våran förhållande lite

åå jag är så lycklig

du är mitt allt

våran förhållande?

min sötnos

vårat*

e du blattte

?

men älskling det vet du väl att jag inte är

sötnos då

lille vän jag tror du behöver en kram

Nej jag behöver en avsugning

det tror jag nog men vi kan vänta till i morrn det är så sent nu

det e aldrig försent för sånt

neb sötnos vad bra då tar vi det imorrn

ok

jag visste att du älskar mej

killar är sånna
nej jag vill bara ha en avsugning

dom vågar inte uttrycka sina känslor men jag vet att det är du och jag

aa visst bara jag får en avsugning

du behöver inte säga att du älskar mej då blir jag bara generad jag vet redan att du dör för mejh

men jag vill ju knulla jue

O'rly?

men älskling

vi kan göra allt i ett

Ja

Mina soldater räcker för både issa o elli

Du e en av dem

vilka soldateR

comprendo?

nej inte riktigt

Fett dum

aha

nu fattar jag

Grattiz

jag är smart säg inte att jag är dum sockertopp

HAHHAdet e ISSA dessutom ska du inte säga något du  vet ju fortfarande inte vem jag ärFett DÅLIGTHAHAnej men älskling

Det e issa

''Säg inte att jag e dum jag e smart''

ISSA

¨vad tror du om mej hur kan du jämföra mej med henne

ja men vad tror du

det var ju meningen

att du e issa

jag går i samma klass hallå jag vet hur hon låter

Ok

det är inte såvrt att imitera henne

varför försökte du imitera nån som du tkr e en hora?

därför att du trodde att de var hon, den horan ska dö

ok

men vi ska till nälsta kl 4 typ

Kom dit så kan jag se att det e issa

men älskling du och jag kan ju vara tillsammans föralltid, jag är så lycklig när jag är med dej

Och jag vet inte ens vem du e så snurra lagom

vart ligger nälsta

Nälsta badet pöcko

så dum e bara Issa

men du och jag skulle ju knulla, om issa kommer kommer du knulla med henne då+

Japp bak o fram o upp e ner

ska ni dit 4 i natt eller

Jap

vilka kommer älskling

dedu..säg vem du e så säger jag ;9

nej men älskling du vet vem jag är om duy tänker sök djup in i hyjärtat

ok ge mig en sekund

hmm....

JAG VET!ISSA!

jag ringer issa och säger att du tänker knulla med henne om on kommer till nälstabadet kl 4

Ok gör så

hon har typ redan varit där dessutom hon kan nog komma tillbaka en gång till

perfea

säg vilka som kommer hon vill nog veta det

Nopp inte förrän du säger vem du e ISSA

men älskling jag önskar att du kunde lsuta tro att det är issa

erkänn att du e issaok

men

säg vem det e så slutar jag det

men snälla älskling

vad vill du?!+

jag tänker

Oj då

Då kan det inte va issa ;S

nej jag äsger ju det

varför tror du att det är issa

jag lovar att säga vem det är nu

Ok säg

jag är beredd att erkänna men det kommer skära i mitt hjärta som ett hugg med en köttkniv

Ok bra

Säg

men först vill jag veta vilka som kommer

Men e du tröoeg?

säg förstokej Hanna

hanna?

ja

hanna h?

ja

HAH

varför trodde du att det var issa

För att nick sa att det va ellis msn o issa brukar va me elli

och det brukar inte jag då eller

Det vet jag inte

jag kan hennes lösenord det kan inte issa

 

säg nu vilka som kommer till nälsta

människor.......

Medis

Idag var jag på Nälstabadet med elli, jessica, dennen, malin och carro, fast jag var bara med elli och Jessica och vi låg och solade och kollade på killar.
njae, jag har bara en sak att säga, dreglandet får man vänta med tills efter sommarn när dom har blivit lite brunare och lagt på sej lite mer fett eftersom att aktiviteten inte är så stor för dom flesta på sommaren.

Jaja, och så tillslut kom en snygg kille med en snygg kompis och en.. rätt ful kompis.
jag reagerade på att den snygga killen verkligen var lik en jag känner, som förhoppningsvis snart är lite mer än "känner" om ni fattar vad jag menar.
jag sa det till elli och jessica och tillslut ville jag ta reda på det. jag tänkte inte på att jag kunde gått fram och frågat utan tog den svårare vägen som vanligt. Men jag var smart. jag tog mobilen och skickade ett sms till honom och frågade vad han gjorde. sen gjorde vi oss i ordning och lagom till att vi skulle lämna stället gick dom upp ur vattnet och självklart kollar han på sin mobil det första han gör. och självklart är det han!
vi gick därifrån för det var verkligen fel läge att springa fram när man har suttit och kollat på dom i evigheter för att se vad som händer, nej det får bli någon annan gång.
vi satt och skrev små söta sms till varandra istället och det var också helt okej.

Åh nu kom jag på en grej, eftersom att jag vet att elli läser det här så har jag ett utmärkt förslag, självklart är det min smarta hjärna som har överträffat sej själv ännu en gång.
Om han nu hade en sån snygg kompis så tycker jag att elli som är nästan lika desperat som jag ska gå fram till honom och typ fria eller något, nej men seriöst. är han kompis med min hetnos måste han också vara det !

När vi hade lämnat Nälstabadet gick vi hem till mej och satt i skuggan, drack juice, lyssnade på musik och snackade lite.

på kvällen var Issa ute på vift igen. jag och mamma var innte på medis och jag kände att rätt mycke folk glodde på med. vid ett tillfälle kom en hyfsat snygg kille fram till mej och sa att hans kompis undrade hur gammal jag var.
haha sure, det var ju absolute iiiiiinte han själv som undrade det. haha kul grejer dom där, killar.

jaja nu orkar jag inte skriva mer, jag ska gå och käka något

helt okej kväll

Idag var jag hos kiropraktorn igen. Jag hatar att gå dit det gör så jävla ont och jag hatar när han knäcker.
Han lixom ligger på någon kroppsdel och plötsligt tar han typ sats eller något och trycker ner kroppsdelen mer än vad som egentligen går. jag tyser av tanken.

vi var också på en såndär otroligt rolig klassträff med brännboll på kvällen. Jag älskar brännboll *host*
Jag och Elli tittade på och efter brännbollen gick alla hem. det var bara jag, elli, daniel, anton, nick, pelle, viktor, niklas och alex kvar. bara och bara men ja det var bara vi. det började egentligen med att pelle skulle sparka med och det gjorde han och så skulle jag brotta ner honom som den otroligt tjejiga typen jag är. Jag lyckades inte, han har blivit starkare det måste jag nog erkänna. sen blandade sig alex i oc hsen kom daniel och ja.. sen fortsatte det så i någon timme till. eller egentligen inte, det var väl till och från och det roliga är att det alltid är alex som blir slagen. utan undantag.
Det var rätt kul, vi var där i någon timme längre än alla andra och sen gick vi hem.

det är lite synd att jag inte hade några bilder från kvällen men men, I guess this is life.
Jag fick VG på mitt engelskaprov dessutom, jag är proud över mej själv.
jag fick 26/27 på en del som jag inte hadepluggat till och det är VG, hallå borde inte det vara MVG eller något?
skumt men kärringen kan inte sätta betyg.
Jag får väl IG i betyget sen då bara för att jag har blivit utkastad så många gånger.

Åh juste vad tycker ni om min nya design? lite bimbo kanske men dom säger ju att jag är en bimbo så det passar väl mej antar jag

Later

Fredagens outfit

Typ fredagens outfit
image133image134

Mina nu rätt kända mjukisbrallor från Bikbok 150 kronor
och toppen är från Spanien
Halsband med ett "K"  Ur och penn, har ingen aning om priset

Kaos på planen

Nu är matchen mellan Danmnark och Sverige slut.
För alla som har missat det:
Det blev ett rätt konstigt slut om man säger så.
Efter första halvlek ledde Sverige med 3-1 och i andra halvlek blev det 3-3 ända tills en dansk spelare klantade till allt med att slå en svensk i magen och en supporter kutade in på planen och slog dommaren för att han gav Sverige en straff för det och en annan supporter tog bollen och kutade över hela planen och gjorde mål för att sen bli nerslagen av vakter.
För att säga allt med ett enkelt ord så var det kaos och allt slutade med att Sverige fick vinna med 3-0.
Det var ju bra för oss men danskarna är nog rätt missnöjda med den här matchen.

Utmaning

I Evelinas blogg kan man göra en utmaning som går ut på att gå in på google.se och sen skriva sitt förnamn, efternamn, favoritdjur, färg, boende osv. och ta den första bilden som kommer upp.
verkar kul så jag testar.
 
Namn: IsabellFärg: Svart/ Blå


Bor: Stockholm


Mat: Tacos


Djur: Tiger


Kompis: Ellinor

Väder och reklam

Fan vad najs väder det har varit idag
Lite färg har jag nog fått, jag låg och  stekte hela dagen, riktigt najs.
I dag lördag  
 
 
Förmiddag    Eftermiddag    Kväll    Natt
    
             
Övervägande klart och uppehåll.15
12
Övervägande klart och uppehåll.
Övervägande klart och uppehåll.15
14
Övervägande klart och uppehåll.
Övervägande klart och uppehåll.14
9
Övervägande klart och uppehåll.
Övervägande klart och uppehåll.13
9
Övervägande klart och uppehåll.
    
    
    
  
  
  
  
 
 
 
Söndag   Måndag   Tisdag   Onsdag
    
             
Övervägande klart och uppehåll.17
11
Övervägande klart och uppehåll.
Övervägande klart och uppehåll.20
12
Övervägande klart och uppehåll.
Övervägande klart och uppehåll.22
13
Övervägande klart och uppehåll.
Övervägande klart och uppehåll.23
14
Övervägande klart och uppehåll.
   


Nu spelas matchen Sverige mot Danmark och andra halvlek börjar nu. Jag har inte bestämt mej för om jag ska se den eller inte. Första halvlek var rätt kul, Sverige tog ledningen ganska snabbt och nu står det 1-3 till Sverige.
Efter att matchen hade pågått i 10 minuter frågade jag vilken sida Sverige skulle göra mål på.
Ibland fattar jag vaför folk säger att jag är dum i huvet.

- Och Sverige är dom med blåa och gula kläder

Jaja jag får väl ta det, kläckart man ur sej dumma saker får man stå sitt kast.

Nu vill jag göra reklam för några av favoritinläggen i denna blogg.
Några inlägg som är värda en titt är Vad killar egentligen menar, vad killar menar, genomskåda deras carmningsförsök och bortförklaringar, Avslöja otroheten och Hans stjärntecken avslöjar honom under kategorin:
Killar

Sexigaste yrkena, Bildspecial: sexigaste yrkena och Är du en romantiker (test) ? under kategorin:
Allmänt

Så nu ska jag kanske gå och kolla på matchen då, eller jag vet inte men jag passade på att sätta in den kommande veckans väder, se till att ha tunna kläder för det blir varmt och plötsligt blev långa raster inte så tokigt i alla fall, det är nämnligen en perfekt tid att sola lite =)

Shopping i Kista

Jag kom på nu att jag har glömt att sätta in mina shoppingbilder.
Den där dagen när jag var i Kista gick ju också till lite shopping.
Här kommer de första bilderna
image108

Halternecklinne med dödskallebrosh som går att byta ut från Gina tricot  200 kr
vita vida shorts med rosett baktill (för att kunna justera storleken) Gina tricot 149 kronor

Ytterligare bilder på andra plagg kommer
Bilderna är för mer information tagna i S Ängby precis vid Islandstorgets uppgång för den som var intresserad av att besöka den gula läskiga grejen som jag står på =P ;)

Vad killar egentligen menar

Det här är värt att läsa, rätt underhållande om man har min humor =P

Jag är hungrig. <=> Jag är hungrig.
Jag är sömnig. <=> Jag är sömnig.
Jag är trött. <=> Jag är trött.
Jag måste pinka. <=> Ur vägen!
Jag måste lägga en kabel. <=> Ur vägen, och håll dig ur vägen tills dimman lättar.
Kan jag slå dig en signal någon gång? <=> Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt.
Vill du gå på bio? <=> Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt.
Kan jag bjuda dig på middag? <=> Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt.
Kan jag ta din kappa? <=> Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt.
Låt mig öppna dörren. <=> Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt.
Får jag lov? <=> Jag skulle vilja älska med dig, så fort som möjligt.
Snygg klänning! <=> Snygg urringning!
Du verkar lite spänd, låt mig ge dig lite massage. <=> Jag vill röra vid dig.
Vad är det för fel? <=> Jag förstår inte varför du blåser upp den här affären till så enorma proportioner!
Vad är det för fel? <=> Vad för självförvållat trauma går du igenom nu då?
Vad är det för fel? <=> Jag antar att sex inte kommer på frågan...
Jag har tråkigt. <=> Vill du älska?
Jag älskar dig. <=> Nu älskar vi!
Jag älskar dig också. <=> Ok, nu har jag sagt det...bäst för dig att vi älskar nu.
God morgon. <=> Det där var härligt sex...mer!
Ses senare! <=> Det där var härligt sex...mer!
Ja, jag tycker om hur de klippte håret på dig. <=> Jag tyckte bättre om det förut.
Ja, jag tycker om hur de klippte håret på dig. <=> 400 spänn och det ser inte mer annorlunda ut än din förra frisyr!
Ja, jag tycker om hur de klippte håret på dig. <=> För 400 spänn borde de ha gett dig mer hår!
Kan vi inte prata lite. <=> Jag försöker imponera på dig genom att visa att jag är en djup person och sen kanske du vill älska med mig.
Vill du gifta dig med mig? <=> Jag vill göra det olagligt för dig att ha sex med andra killar.
Vill du gifta dig med mig? <=> Jag kan lika gärna dra nytta av de skattelindringar som finns för att ha de här pratstunderna.


Under shoppingen:
Ja, den fin är fin. <=> Varför frågar du mig, när du ändå inte lyssnar på vad jag tycker?
den där passar jättefint på dig. <=> Ta vilken jäkla klänning som helst så åker vi hem!
Jag tycker bättre om den där. <=> Ta vilken jäkla klänning som helst så åker vi hem!
Aahvisst. <=> Ta vilken jäkla klänning som helst så åker vi hem!
Jag tror inte att den där blusen och den klänningen passar ihop.


Vad killar menar, genomskåda deras charmningsförsök och bortförklaringar

Killar säger saker men menar något helt annat, knappast något nytt. Gäller dessutom även tjejer men den här gången ska vi genomskåda killar

Jag åker och fiskar."
Betyder egentligen: "Jag kommer att dricka mig totalt aspackad och stå vid en å med ett spö i min hand medan fiskarna simmar förbi utom all fara."

"Det är en sak som bara killar fattar."
Betyder egentligen: "Det finns inget som helst mönster knutet till detta, och du har inte en chans att försöka förstå det på ett logiskt sätt."

"Kan jag hjälpa till med middagen?"
Betyder egentligen: "Varför står den inte på bordet redan?"

"Visst." "Javisst, älskling." eller "Ja, min älskling."
Betyder egentligen: Absolut ingenting. Det är en reflexartad svarskommentar.

"Det skulle ta för lång tid att förklara."
Betyder egentligen: "Jag har inte en aning om hur det fungerar."

"Jag har börjat motionerna på sistone."
Betyder egentligen: "Batterierna i fjärrkontrollen till teven är slut."

"Vi kommer att komma försent."
Betyder egentligen: "Nu har jag ett bra skäl för att köra som en vettvilling."

"Ta det lite lugnt, älskling, du arbetar för hårt."
Betyder egentligen: "Jag kan inte höra matchen på teven om du ska dammsuga här."

"Intressant."
Betyder egentligen: "Pratar du fortfarande?"

"Älskling, vi behöver inte en massa saker för att förklara vår kärlek till varandra."
Betyder egentligen: "Jag har glömt vår bröllopsdag igen."

"Du förväntar dig för mycket av mig."
Betyder egentligen: "Du vill att jag ska hålla mig vaken."

"Det där är ett jobb för en kvinna."
Betyder egentligen: "Det är ett svårt, smutsigt och otacksamt jobb."

"Du vet hur dåligt mitt minne är."
Betyder egentligen: "Jag kommer ihåg musiken till Plutonen, adressen till den första tjej jag någonsin kysst och registreringsnumren på samtliga bilar jag ägt, men jag glömde bort din födelsedag.

"Asch, ta det lugnt, det är bara ett litet skärsår."
Betyder egentligen: "Jag har skadat en enormt viktig del av min kropp, men jag blöder hellre till döds än att erkänna att det gör ont."

"Jag hjälper visst till i hushållet."
Betyder egentligen: "Jag la en smutsig handduk i tvättkorgen i fjol."

"Jag har mina skäl till varför jag gör på det här viset."
Betyder egentligen: "Jag hoppas verkligen att jag kommer på de där skälen snart."

"Jag kunde inte hitta den."
Betyder egentligen: "Den föll inte ner i mina utsträckta händer, så jag har ingen aning om var den är."

"Vad har jag gjort nu då?"
Betyder egentligen: "Vad kom du på mig att göra?"

"Du ser jättebra ut."
Betyder egentligen: "Snälla, sluta prova alla dessa kläder. Jag är hungrig!"

"Jag har saknat dig."
Betyder egentligen: "Jag kan inte hitta mina sockor, barnen är hungriga och vi har inget toalettpapper."

"Jag är inte vilse. Jag vet exakt var vi är."
Betyder egentligen: "Jag är vilse. Jag har ingen aning om var vi är, och ingen kommer någonsin att se oss i livet igen."

"Vi delar på hushållsjobbet."
Betyder egentligen: "Jag smutsar ner, hon städar upp."

"Jag behöver inte läsa instruktionsboken."
Betyder egentligen: "Jag behöver inte en bok för att strula till det här ordentligt."


Doldissnygging

Vad ska man säga? Han syns inte överdrivet mycket.
Är han dagens, veckans, årets eller det här inläggets doldissnygging?
Doesn´t matter eller ska man säga Don´t matter.
Fan vad mobbat, förlåt Akon men din låt är så grymt ute nu så jag kan inte låta bli att anmärka på hur man förstör en låt genom att så tydligt sjunga helt fel ord.
Seriöst, han kan engelska men vad fan, om det rätta ordet inte passar in så byt lite med andra ord eller lägg in don´t men inte så jävla tydligt, det är som att han är stolt över att ha ett gramatiskt fel med i låten.
Anyway, nog om låten det enda man kan säga är att den är uttjatad och jävligt ute och snart så jävla kass att man inte orkar höra den längre. Den var bra enda tills radion förstörde hela grejen med sitt jävla tjat.

För att gå vidare innan jag blir för upprörd över låten (måste vara PMS eller något)
doldissnyggingen
image107


Det krävs många ord för att beskriva denna hottie, inget starkt nog.
aaw I love him.
Självklart är det Chad Michael Murray som vi vill se mycket mer av
eller hur?

No life? What?!

Outch och folk säger att inget händer mej
eller säger dom det?!
tänker snarare
Issa är tjejen som lever det efterblivna livet
det är mycket möjligt att dom har rätt men fan vad jag är med om saker som ni missar och ändå kan jag ta igen era nöjen om några år.
Just nu går det inte så bra för Issa, hon har en böter, en s.k. "misshandel" (för att ta i) och massa bråk med lärare på halsen man annars lever hon.
Här om dagen försökte Kaminski ta hennes mobil som tur var lyckades hon inte och efter 10 minuter gav hon upp.
Idag hade vi ett prov som issa inte hade pluggat till och några läxor till igår som issa totalt hade glömt bort men annars går det jättebra.

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0