Söka jobb är en pärs

Just nu sitter jag och kollar runt efter ställen jag ska söka jobb på. Usch det här är så himla jobbigt, det värsta jag vet är att gå omkring till ställen och tjata om jobb. Visst är det lättare att bara skicka mail, men så får man inget jobb idag. Att ringa vore betydligt skönare, men ändock är det dom som kommer in och visar sej som får jobbet. Så är det alltid. I alla fall i min åldersgrubb. Det är klart att en 40-åring inte går omkring på stan med CV, men i min ålder har man oftast inte speciellt många arbetserfarenheter i bagaget och då är det desto viktigare att visa upp vem man är, tror jag.
Jag ska göra ett försök imorgon. Det kommer troligtvis inte gå speciellt bra, men eftersom jag ändå ska mot stan kan jag lika gärna göra ett försök att ta tjuren vid hornen. Sen lär jag behöva göra om det försöket ett antal gånger, innan jag tillslut tar steget och faktiskt delar ut mina CV:n men det är en annan story.
Jag ska försöka att tänka att det var värt att sluta på Donken för det här. *Suck*


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0