what is love?


A är kär i B som är kär i C.
C och A är bästa kompisar
C är kär i B
ändå dumar C B
varför?

Helt onödigt inlägg

Så börjar den här veckan ta slut.
I måndags var jag på 9:ans mest misslyckade klassresa, två dagar i Oxelösund.
det säger väl typ allt.
sen blev jag förkyld igen lagom till att jag hade blivit frisk så jag har varit hemma idag. I morgon är det skolfotodags igen, *glädjeskrik*
Hoppas att jag kan bli hyfsad i år i alla fall, jämför man med resten av åren lär jag väl kunna bli värsta fotomodellen om jag anstränger mej lite, eftersom jag har sett ut som ett monster på alla tidigare bilder.

Och så träffade jag ju schtego i tisdags också. det var kallt. fler kommentarer har jag inte =P

Snart ska jag på min första gohindoträning. Jag och Hanna ska "prova på" i en fortsättningsgrupp där alla är typ runt 20. Jag känner redan nu att det kommer gå jätte bra.

Med andra ord kommer vi bli totalt mosade.


Wish me luck


en jäkel på att hamna i jobbiga situationer

Asså jag har kommit på en grej. Jag var i Skarpnäck igår och asså hur ska jag säga...?
Jag är typ dum i huvet..
Eller det var väl kanske inte rätt ord men om jag säger så här.

Jag träffade anton på midsommar och han blev kär i mej och vi var nästan ihop. Några veckor senare håller jag på med en av hans bästa kompisar.

Hur låter det? i mina öron framstår jag som en "nästan hora" eller bara en jävla idiot.
Asså jag dissade aldrig anton det var han som dissade mej. plötsligt slutade han att snacka med mej och när jag träffade honom sa han inget och tittade knappt på mej. och sen kom hans kompis som var värsta perfekt och sen blev det som det blev och igår blev allt liiiiite värre.
Vi låg typ på rampen i Skarpnäck, jag Elli, Stig, och Gino och Anton höll sej borta med Theo.
sen på tuben vid 12 tiden sa Gino att Anton var asledsen och att det var därför han höll sej undan.
Då andra sidan förstår jag att han gjorde det för så som jag och Stig höll på igårkväll är han nog inte tillräckligt stabil för att se.
Snacka om idiot jag är vad gör jag nu då?

Någon som har förslag, jag är verkligen öppen för dom. Skriv jätte gärna en kommentar om du har varit i liknande situation och vet hur man tar sej ur den.
Alla kommentarer uppskattas =)


Nu ska jag gå och packa till våran jävligt trista klassresa som jag verkligen inte alls vill åka på, det ska bli så jävla tråkigt!!

Skarpnäckfriends´s history by issa

Dagarna går och hur fördriver jag tiden?
Tja... jag har tillbringat några dagar på världens tristaste jobb men som råkar vara oerhört välbetalt. Efter det har jag tillbringat en del timmar i rampen i Skarpnäck där det konstigt nog inte bara bor bögar utan också normalt folk...

Egentligen blir jag helt förvirrad av att tänka tillbaka på hur vi lärde känna dom från första början...
Det var väl på midsommar i Furusund som ett litet frö började växa till något stort, om man nu kan kalla det här stort.
Jag var med Elli i Furusund där också Carro (Ellis kompis) höll till vid samma tidpunkt.

Carro var med Anton och Fabbe och jag strulade med Anton...

Sen fick vi veta att Anton åkte inlines och efter ett tag bestämde vi oss för att åka och kolla när han åket. Anton var då med Theo, Gino och Alex. Nästa gång vi åkte dit tog Anton med sej sin kompis Stig som jag lyckades få nummret till och sen sms:ade till. Nästa gång vi åkte dit hade Stig med sej Hampus, Torkel, Anton och Theo samt några fjortistjejer. Lite senare kom Gino till rampen och han hade med sej Samuel... och så flyter det altså på.
Weird isn´t it?
Så hur många har jag lärt känna genom att strula med Anton?
lite patetiskt sådär men men.
Och allt blev ju lite jobbigt när Antons kompis visade sej vara jäääääävligt snygg. Hehe issa råkar vara expert på att hamna i jobbiga situationer, men man vänjer sej ;)

Later


Hon som aldrig släpper den stackars jycken

image185image187

För sexig för bh?

image184


Hon kunde väl åtminstonne satt på sej en bh, det hade sett bättre ut då....
Kanske

Nitlott

Onsdag, imorrn börjar skolan, fy fan fy fan fy fan.
Nu ska jag tillbaka till helvetet igen. Precis när jag äntligen börjar må bättre.
Dom flesta hatar skolan för att det är så jävla tråkigt och för att det finns idioter till lärare men dom flesta har också kompisar i skolan som ändå är kul att vara med...
Tja.. jag tillhör ju då inte dom flesta, av den anledningen kan jag säga att skolan är helvetet och djävulen finns där med tro mej.

Idag har jag jobbat hela dagen. Samma igår.
Jobbet är döden men... man får gratis varm choklad =)
Men själva jobbet är fortfarande slavgöra.
Det är flera steg.
Det första är att ta ut en bunt med 200 femmalotter ur plast.
Sen ska man dela dom så att det är 4 och 4
och sen så att det blir 2 och 2
för att sen sätta in dom 2 och 2 i kuvert
som sen ska stängas igen
och sen slutligen läggas i en låda.
That´s it.
Och så sitter jag och Elli i 6 timmar.
What can I say?
det är kul dom första timmarna fram till lunch sen är det inte kul längre, då gör man det enbart för pengarna.
Och fatta vad frestande det är att skrapa lotterna.
Om det är 200 i varje bunt och jag la in 14 buntar idag så är det 2800 lotter.
NÅGON MÅSTE JU VARA EN VINSTLOTT eller hur?!
jag skrapade faktiskt två lotter =).. men jag vann inget =(
Nu kom jag på att jag la dom skrapade lotterna i papperskorgen... det kanske inte var så smart. Om dom kommer på mej med att sitta och skrapa lotter kommer jag säkert få sparken.. Utan tvekan. Varje gång någon har gått förbi där vi sitter, har dom sett att jag bara sitter och leker medan Elli jobbar på asflitigt...
Not so good.
Men men...
image183

Fatta att man blev frestad att skrapa alla istället för att lägga dom i kuvert.
Vad är det för fel med att lägga i skrapade lotter i kuvert då?
Sanning att säga så la jag faktiskt i halva lotter i vissa kuvert,
då kan man snacka om nitlott.

Imorgon börjar skolan,
see you after school then

Vilken kändis passar du bäst ihop med?

Tisdag och jag är jätte förkyld, det är den där bussens fel.
Vi åkte buss i England och den hade inget tak så flera blev förkylda men ingen så länge som jag och dessutom blir det bara värre varje dag.

Det var ett tag sen jag skrev något nytt om kändisar så därför hade jag lite lust med det och när jag sitter och letar info här och var som bäst hittar jag ett test som inte var helt fel.

Vilken kändiskille/ kändistjej passar du bäst ihop med.
Det här testet hjälper dej att hitta den perfekta kändisen att dejta.
Jag gjorde testet två gånger och första gången fick jag
Fredrik Ljungberg, 30 år
och andra gången fick jag
Mikael Persbrandt, 44 år
Inte helt fel, gör testet ni också, ni hittar det Här


Kulturhuset, The voice och Spectrum

När kom jag hem...? var det inte typ i tisdags?
joo och nu är det söndag, 5 dagar har jag varit i kalla Sverige där det inte går runt pingviner på gatorna.
Konstingt nog tycker jag inte att jag sett så mycket regn men nog är alla vita i alla fall.
Då känner jag mej desto brunare så det passar mej perfekt.

Kulturhuset, det var en upplevelse. Ung 08 är ju igång som alla vet och veckan tog slut.
För några dagar sen var jag där och gjorde en av försvarsmaktens "prova-på-grejer", nämnligen klättra ner från kulturhusets tak. Klättra ner och klättra ner, en bättre benämning är väl "hissa ner mej".
Det var väl vad jag gjorde, ni vet med snören an shit like that. Dom som jobbade där sa att jag var duktig så jag fick prova på massa extra grejer när jag väl hände där 30 meter upp i luften precis ovanför plattan. Hänga upp och ner var en av sakerna som jag inte precis bad om att få göra utan som jag bara fick på köpet.
Anledningen till att jag var så lugn var att jag har gjort det en gång tidigare. Fast då var det på en höjd av 15 meter och utan samma säkerhet och så hade man ingen hjälm heller, inte konstigt att jag var lugnt.

Sen var det ju the voice igår också. Det var väl inte precis jätte drag och speciellt inte när Frida försökte dra igång alla, pinsamt. Men när Mange Schmidt satte igång blev det väl mer drag. Jag var där med två tjejer från STS och några andra. Och appropå vita svenskar.. Har aldrig sett fjortisarna värre.
Okej att dom alltid syns med oranga ansikten och vit hals, men nu är det nästan som om dom använder kalkpulver för att få ännu större kontraster, det ser bara så dumt ut. Men håret matchar som vanligt den normala huden. Luktar hårspray på en mils avstånd och ögonfransarna är som stora lerklumpar, any news, gaah vad jag längtar tillbaska till Hastings där dom inte finns.

Spectrum efter The voice var väl precis som alla andra ungsomsdiscon, dvs. strul är ingen komplimang utan mer ett tidsfördriv. Jag var där med en tjej från STS och dom andra bara försvann, det tog oss max 20 sekunder på dansgolvet sen hade vi 5 killar runt oss som höll på och tafsade och grejer. Det är liksom som att om man inte vill att dom ska hålla på så har man inget där att göra. Ja och sen strular man med dom och sen 5 minuter efter att man har dumpat dom- p.g.a. kramp i tungan eller att man absolut måste gå och kolla så att ens mamma inte har ringt eller så att kompisen inte har ramlat någonstans- ser man dom hålla på med andra tjejer.
What´s the point with that? Fråga inte mej för jag har inget vettigt svar och det är bara pinsamt att behöva säga att man inte vet... Jag vet inte vad själva grejen med det är men jag har inget imot det. Man kanske är lite hångelkåt men vill inte har pojkvän för det, då är det här väl alderles utmärkt. Vänder man på det till att man vill ha pojkvän men inte på det här sättet så blir det väl mindre utmärkt.

Aja, jag fick några strul och blev mer eller mindre rätt avtaggad på allting och dessutm fick jag ett sår i munnen efter att sista killen oavbrutet skulle blanda in sina tänder i allting.
Not so nice. Där sa issa stopp och ett tag efter lämnade vi stället.

Mamma hämtade mej vid Fridhemsplan och när jag kom upp mot Fridhemsgatan såg jag hur 6-7 vakter höll på att gripa någon gubbe. Min första tanke var att dom grep helt fel person för han var helt lugn.. hans fru därimot var helt galen. Men men their problem.
Sen åkte vi och spionerade på mammas ex. *HOST* hon spionerade på sitt ex, jag satt bara i bilen. Hennes ex råkar nämnligen vara en otroligt god vän till mej som dessutom har bra kontakter. Sååå... jag vill inte gärna bli inblandad i några spionerier..
Kul det där, hur vuxna från en minut till en annan kan bli som småbarn. Men, tja det var väl lite mer än att hon bara plötsligt kom på att hon skulle åka runt och kolla vart han höll hus. Men that´s a privatestory.

Goodnight


internettrakasserier är omoget och patetiskt

Sluta säga att jag är tjock hela jävla tiden, mår ni bättre av det eller?
Har ni inget vettigt att skriva så skriv inget alls, seriöst så är jag helt ointresserad av vad det här landets befolkning tycker om mej. Så jävla omoget. Ni skulle aldrig våga säga det ni skriver face to face så ni använder datorn som ett sätt att få ut vad ni tycker, grymt töntigt.
Det här skulle jag säga face to face till vem som helst för det är fan precis så här det är.
Ni är fan patetiska det är synd om er, skaffa ett liv. Shit och jag klagar på att folk som spela WOW and so on inte har något liv...

Snälla gör något bra av livet istället för att trycka ner andra, det är väl ingen som mår bättre av det, och liksom varför ska man trakassera folk man inte känner?
mer patetiskt än så här kan det fan inte bli.

why do all good things come to an end?

För några timmar sen kom jag hem från England, jävlar vad jag saknar stället. Det var nog tre av dom bästa veckorna i hela mitt fucking liv.

Jag grät mest av alla igår kväll. Alla trodde att jag grät för att jag skulle sakna dom men egentligen grät jag nog mest för vad som väntade på mej i Sverige. Jag mins 8:an som ett stort svart hål av sorg, saknad och längtan efter det onåbara. Men det onåbara nådde jag i England. Känslan av att ha kompisar och att tillhöra ett visst gäng av folk man gillar är inte dum. Fan vad kul vi hade.

Språkresa är verkligen rekomenderat från min sida. Där mötte jag de mest underbara människorna och på 3 veckor har jag inte hört ett enda kränkande ord. Det är ju annat än vad man kan säga om alla jävla ruttna svenskar som sitter framför datorerna på kvällarna och tror att dom är sjukt coola för att dom klickar fram någons blogg och skriver en kommentar som är helt onödig och som inte alls borde vara där.

VARFÖR?
shiiiiiiat vad kul liv dom måste ha som gör sånt... OMG VAD JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ DOM!!!!!!!

Det är för sånna som er jag tänker bli polis, ni behöver HJÄLP och dom kommer ni inte ur själva.

Hastings 2007 är ett minne för livet och alla underbara människor som jag träffade där har verkligen stärkt mitt självförtroende

Biggy loves till My, Martina, Linda, Moa, Emelie, Rosanna, Oskar, Elisa, David, Maja, Jonte, Linn, Max, Coffe, Amanda, Michelle, Lina, Sophia, Anton och Karolina.
hehe resten av folket var väl helt okej......

nu ska jag gå och kolla på en film eller något tror jag

Tomorrow


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0