Nya accessoarer

Det blev ju som sagt rätt mycket shopping när jag var på min lilla semester i Sverige. Nu tänkte jag snabbt bara lägga upp lite accessoarier. Det är väl typ vad jag orkar med just nu. Dom större och lite mer fulla påsarna fortsätter jag tömma när jag är frisk och orkar tänka
 
 
♣ Scarf - New Yorker - 69 kronor
♣ Halsband - Nelly - 149 kronor
♣ Halsband - Kappahl - 99 kronor
 

Fri frakt

Än så länge går det fortfarande att beställa hos Nelly och få fri frakt.  Själv har jag redan utnyttjat det.
 

40 timmar till lördag


28 februari

Hej
Jag hoppas att ni har haft en bra torsdag. Själv har jag fortsatt med att vara sjuk.  Jag låg i sängen till 15.30 idag, somnade, vaknade, somnade och vaknade. Sen gick jag i alla fall upp och tog en lång dusch innan jag käkade "lunch". Om en stund ska jag gå och lägga mej igen. Jag är alldeles seg och trött i kroppen men jag antar att jag inte kommer kunna somna på några timmar, eftersom jag sov så länge idag.
Jag hoppas att jag är frisk imorgon i alla fall men jag tänker ta en vilodag imorgon oavsett vad annars blir jag bara sjuk igen.
På lördag kommer ju Pontus hit så då vill jag verkligen vara frisk
 
Förhoppningsvis är jag lite roligare imorgon
 

1 februari

 
Jag hade redan varit en vecka i Sverige och hela veckan hade jag varit sjuk då det hade inte blivit någon träning och faktiskt knappt något annat gjort heller. Jag och Pontus spenderade mycket tid tillsammans och ja.. en del shopping hade jag ju hunnit med också.
Fredagen den 1:a februari bestämde jag mej för att överraska Pontus lite. Jag sa åt honom att möta mej på Söder vid 5-tiden och ungefär så blev det. Jag tog med honom till en av mina favoritplatser vid den tiden på fredagar - Hellströms.
Vanligtvis är Hellströms inte riktigt min grej men varje fredag har dom riktigt bra tacobuffé  Vi käkde och snackade och efter att vi hade käkat började vi beställa lite starkare drycker. När klockan var runt 19.00 gick vi vidare till Sweden hof, som numera heter Harrys. Där blev det goda drinkar och efter någon timme kom Melissa och gjorde oss sällskap. Senare kom Linnea och även Jennifer tittade förbi.
När jag och Pontus började tröttna på att sitta där bestämde vi oss för att gå vidare och hamnade då på Jameson. Egentligen skulle vi någonannanstans men vi hittade inte så vi hamnade där istället. Jennifer hade gått hem och istället kom 2 andra förbi. Vi blev inte kvar så länge på Jameson utan fortsatte istället kvällen vidare till Medusa.
När klockan slog 3 och Medusa stängde har jag ingen aning om i vilket läge jag var men eftersom jag inte kommer ihåg så mycket antar jag att det var på sin plats att jag åkte hem. Jag och Pontus åkte hem till  mej och efter det.. tja det vette fan.
 
 

3 par skor

I november klickade jag hem 3 par skor från Members. Jag visade upp bilder från Nelly men jag tänkte att det kanske kunde vara på sin plats att jag visar hur dom ser ut egentligen.  Först vill jag bara säga att jag fullständigt älskar alla 3 paren, även om dom silvriga har liiiite för hög klack - men bara lite!
 
♣ Bruna pumps - Members (Nelly) - 149 kronor (ord.pris 399 kronor)
♣ Gula skor - Members (Nelly) - 124 kronor (ord.pris 349 kronor)
♣ Silvriga skor - Members (Nelly) - 133 kronor (ord.pris 349 kronor)
 

31 januari

 
Jag kommer knappt ihåg något från den här dagen. Det enda jag verkligen vet är att jag var sjuk och att jag skulle träffat Jennifer. Först var tanken att vi skulle äta middag någonstans men när jag mådde som jag mådde bestämde vi oss för att vi skulle vara hos mej istället. Plötsligt kom något emellan och Jennifer kunde inte komma. Det var såklart lite trist men samtidigt fick jag en chans att verkligen vila ut. Jag låg i soffan och kollade på film resten av kvällen.. mer än så minns jag inte.

27 februari

Godmorgon godmorgon
 
Det var länge sen jag bloggade vid den här tiden!
Igår gick jag och la mej vid 21.30.. aah jag vet - sjukt! Jag somnade vid typ 22.00.. aah jag vet - ännu sjukare!
Sen vaknade jag igen vid 1.30 och kunde inte somna om.. aah jag vet - väldigt förutsägbart.
För ungefär en timme sen alltså vid typ 06.30 gav jag upp och bestämde mej för att lämna sängen för att göra något vettigare. Det sjukaste av alltihop är egentligen att man kan ligga i sängen och vrida på sej i 5 timmar utan att somna och ändå känns det som att man bara legat där i max en timme.
Hur som helst har jag inte lyckats åstadkomma något vettigare än men jag jobbar på det.
 
Hoppas ni får en bra dag
 

30 januari

 
Dag 5 vaknade jag och Pontus upp i min säng. Han skulle nog egentligen åkt och jobbat men jag tror att han bytte ut sitt pass mot ett helgpass. Vi tog sovmorgon och sen såg jag mitt golde opportunity att få shoppa lite mer. Först åkte vi iväg till Barkaby outleten. Där hittade vi inte ett smack över huvud taget så istället åkte vi vidare till Jakans centrum, där hittade vi desto mer.. eller i alla fall jag.
Pontus fick vara en vandrade klädhängare och hittade grejer som aldrig förr. När jag säger att man tillslut inte kunde se Pontus under alla kläder som han bar på är det faktiskt ingen överdrift. Hela han var täckt av kläder. Jag gick runt där som en riktigt vidrig flickvän och slängde kläder över honom och han gick trumpet efter och försökte hålla koll på allt. Jag tror att jag fick en hel del sura blickar från folk runt omkring och tro mej jag brydde mej. Jag kände mej fasktiskt taskig för jag är inte den typen av tjej som behandlar min kille som en hund och det såg verkligen ut som det där. Men sanningen är att Pontus inte ville ge mej något när jag sa att jag kunde hålla. Som tur är, för hans del, är jag även extremt snabb i provhytten. Med tanke på det berg av kläder jag skulle prova borde det tagit i alla fall en timme för en "vanlig" tjej. För mej gick det betydligt fortare.
Jag köpte en del och nöjd och glad trippade vi därifrån för att käka lite.
 
När vi skulle hem skickade jag hem Pontus till sej igen. Jag skulle ha middag med pappa och Pontus fick såklart inte vara med
Jag och pappa käkade och snackade i några timmar och sen tog jag en lugn kväll för mej själv tillsammans med min älskade DVD.
 
 

90 timmar till lördag!

 
 

Batman tee

Här är en bild på min batman tee som jag för övrigt älskar!  Jag tänkte att jag kunde lägga upp en bild som jag tagit själv så ni får se hur den ser ut i verkligheten. Materialet är ett sånt där superskönt material så tröjan var extremt mysig att ha på sej. Den har redan fått uppleva två långa utekvällar på stan med mej.
 
Jag köpte den på Melba för 269 kronor
 
 

Lookbook Inspiration


Nya skor

 
Som jag har väntat!! och ÄNTLIGEN har dom landat på Nelly.
 
Vad som är ännu bättre är att jag klickade hem ett par direkt. När man väntat så länge som jag har på dom här då väntar man inte en sekund till. 
 
♣ Skor - Nelly - 379 kronor

26 februari

Hej
Jag spenderar yttrligare en seg dag här i Spanien. Jag har fortfarande ont i halsen, men framför allt ont i mina fötter och i ryggen vilket gör att jag har svårt att göra något just nu. Jag försöker istället att koncentrera mej på att massera och göra övningar för att min kropp ska bli så bra som möjligt och det glädjer mej att det faktiskt börjar bli bättre.  Snart kommer jag kunna köra slut på mej själv på gymmet igen.
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 

29 januari

 
När jag och Pontus vaknade började vi med en lugn förmiddag. Vi kollade på film och satt bara och myste i soffan. Några timmar senare började jag göra mej i ordning lite och sen lämnade vi huset. Vi tog sällskap till min mamma men sen skickade jag hem honom och gick in till mamma för att äta middag, schyssta klubben lixom. Mamma frågade ut mej massor om Pontus och vad vi sysslar med och så vidare så tillslut kunde jag inte låta bli att sakna honom lite. Vid ett pra tillfälle under kvällen ringde jag honom och kollade vad han gjorde och passade på att slå in ytterligare en taskig smäll. Jag minns inte riktigt vad jag sa men på ett eller annat sätt lyckades jag övertala honom att komma tillbaka hela vägen.  Stackarn.
Det är ungerfär en timme mellan oss och han hade redan åkt den ena streckan och då ringer jag och vill att han ska göra hela resan en gång till, men denna gång senare på kvällen då allt tar ännu lite längre tid. Han verkade i och för sej inte ha något emot det för det var väldigt lätt att få honom att genomföra det hela. I samm veva ringde dessutom min pappa för att kolla hur det var med mej efter mitt tidigare utbrott. Han ville också passa på att säga att han tänkte lämna mej ensam och undrade om det var okej med tanke på det inträffade. Det var en himla tur att Pontus var på väg tillbaka kan man säga.
Pontus kom först förbi min mamma och satt och var trevlig en stund och sen tog vi en promenad tillbaka till min pappa. Först gick vi förbi en videobutik för att kolla om sista Twilightfilmen hade kommit ut, men det hade den inte så jag laddade ner den när vi kom hem istället. Jag tycker att den var rätt dålig men jag är glad att jag såg den i alla fall.
Mycket mer än så hände väl inte denna tisdag i slutet av januari.
 

Good news

 
Jag blev rätt överraskad kan jag säga. Även om snacket gick lite igår kväll så trodde jag väl inte att jag skulle vakna av det här.

25 februari

Hej

Jag hoppas att eran dag är bra so far. Min dag började med att jag fick ett glädjande mess på quizkampen så min dag började helt klart bra. Jag hann inte ens kliva ur sängen.

Just nu sitter jag i soffan och har precis chillat med ett avsnitt av pretty little liars och frulle och strax ska jag sätta igång att plugga lite för att komma igång med spanskan igen.
Ikväll ska jag sticka iväg till gymmet och fixa ett nytt kort så jag kan få igång mina rutiner igen ( om jag känner mej helt frisk och kry, är fortfarande lite krasslig)

Hoppas ni får en fin dag

 


28 januari

Jag vaknade upp hos mej, gjorde mej i ordning och sen stack jag till stan för att käka lunch med Olivia När vi satt på ett café och käkade kom Jessica förbi och hängde med oss ett tag. Några timmar senare lämnade vi caféet och gick runt i lite affärer. Mitt i allt ringde Pontus och berättade att en taxichaufför från kvällen innan hade hittat hans telefon och var villig att möta upp honom för att ge tillbaka den. Han skulle tydligen möta chauffören i Kista och undrade om jag ville följa med. Det var väl lite svårt att bestämma något just då men när Olivia och Jessica skulle hem bestämde jag mej för att möta upp Pontus i alla fall.
Vi åkte till Kista och fick tillbaka hans telefon och sen blev det en gigantisk shoppingrunda. Jag fyndade en del billiga saker och en del lite dyrare och älskade lilla Pontus köpte massa nya underkläder till mej.
 
 

It may be hard, but it's worth it

 
If you're up for a change, make sure no one recognizes you when you're done..
 

Motelrocks

Det känns som att det verkligen är dags att visa upp vad som låg i paketet från Motelrocks. För evigheter sen skrev jag att jag klickade hem ett par byxor. Jag visade upp en bild från hemsidan, men här är dom irl   Jag är så himla nöjd med det här paketet för exakt allt satt hur bra som helst! Det är inte sista gången jag beställer från Motelrocks kan jag säga.
 
 
♣  Ärmlös klänning - Motelrocks - £38 (ord. pris £15)
♣ Blommig klänning - Motelrocks - £18 (ord. pris £43)
♣ Byxor - Motelrocks - £48
♣ Topp - Motelrocks - £15 (ord. pris £23)
 

24 februari

Hej
 
Jag har redan varit här i 3 dagar och inte har jag fått mycket gjort kan jag säga. Den störta anledningen är väl för att jag har legat nerbäddad i soffan och varit krasslig, vilket jag fortfarande är lite grann, men sen finns det väl också någon typ av lathet och en väldigt jobbig tröttheter eftersom jag vridit om dygnet lite. Jag käpar nu för att vrida om dygnet och idag gick det väl helt okej, men jag lär behöva en dag till.
Idag är det söndag och jag ska försöka göra tyiska söndagsprylar - städa, byta sängkläder, packa upp min väska och så vidare. Yaaay vad kul vi ska ha!
 
Hoppas ni får en lite roligare söndag
 
 

Sommarklänning!

 
Den här söta sommarklänningen från Club L kommer jag använda massor i sommar, i alla fall så länge det är fint väder. Jag älskade den från första stund när jag såg den på Nelly och tipsade om den här på bloggen för evigheter sen och jag älskar den fortfarande. Skillnaden är att nu är det inte bara en bild på Nelly. Nu är den min.  Jag ångrade mej såå hårt när jag inte beställde den, jag vet inte varför jag inte gjorde det men när den dök upp igen och dessutom på REA var jag inte riktigt lika ledsen längre. Jag köpte den för 99 kronor, tyvärr i fel storlek och sen fick jag kriga som tusan för att hitta en i rätt storlek. Det är fortfarande lite fel så nu sitter jag med 2 klänningar i fel storlek men hellre det än ingen alls.  Nu kan sommaren komma, I'm ready

Skor

 
När jag såg dessa 3 nyhter från Nelly föll jag pladask, framförallt  för dom första men även dom svarta var sjukt snygga och dom vita kommer på en stadig 3:e plats för mej. Älskar modellen, som dessutom är riktigt populär nu till våren, plus att klackarna var extremt coola. Shit vad jag vill ha. Priset ligger lågt också så vad tusan väntar man på egentligen. 399 kronor det blir inte ens 200 spänn per sko - cheap!

Lookbook Inspiration


Toppar från 49 kronor


27 januari

 
 
Jag vaknade upp hos Pontus och var dödssugen på pizza, jag som aldrig äter pizza. Vi var rätt bakis båda två men jag var så hungrig att jag mycket om och men släpade upp Pontus ur sängen och sen gick vi till pizzerian. När vi kom tillbaka hem till honom med pizzorna satte vi på den första filmen av Arne Dahls 5 filmer. Jag hade planerat denna bakisdag länge så jag var minst sagt nöjd att den blev av. Sen blev det kanske inte riktigt som jag tänkt mej men jag fick både pizzan och filmen, precis som jag planerat.
Senare den eftermiddagen fick jag ett sammanbrott och visste inte vad jag skulle göra. Allt var bara upp och ner. Jag hade varit van vid att vara ensam i flera månader och trivdes med det, plötsligt omgavs jag av människor igen och fort som tusan klarade jag plötsligt inte av att vara ensam. Det var såklart inte vara det som gjorde att jag spårade ur, men jag har ingen lust att gå in på det. Efter ett samtal med pappa åkte både jag och Pontus hem till mej. Han muntrade upp mej lite med choklad och nya filmer.
Vi packade också ihop alla mina paket oc hdet gjorde mej såklart på lite bättre humör. Som jag nämde igår krävdes det två ryggsäckar, en sportbag och en papperspåse för att få med allt.
 
När vi kom hem till mej tittade vi på en av filmerna vi köpte och jag började rota lite i mina paket.
 
 
Jag med en del av alla paket

23 februari

Hej
 
Det är lite knackligt med bloggandet nu, jag är ju rätt ovan kan man säga. Jag avslutade precis ett samtal på Skype och då kom jag på att jag inte bloggat på hela dagen.
Jag vaknade i alla fall i morse och hade sjukt ont i halsen så hela dagen har jag suttit vid datorn och kollat på Pretty little liars och .. tja det är faktiskt i stort sett det enda jag kommer ihåg.
Men jag har faktiskt gjort lite vettiga saker också. Det är nämligen så att jag inte har en susning om vad jag ska göra till hösten och då har jag ändå funderat en hel del. Tillslut har jag nu kommit fram till att det kanske är en bra idé att plugga något så jag har kollat upp lite kurser och sen hur man söker och när man söker. Jag har också funderat lite på vad jag ska göra i sommar och räknat lite på det. Jag hoppas att allt går ihop, fast känner jag mej själv rätt gör det ju aldrig det. Jag har alltid gigantiska förväntningar och sen faller allt pladask. Förhoppningsvis har jag tur med mej denna gång... undrar hur många gånger jag har sagt just den meningen.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

Nya underkläder

Jag och Pontus tog en dag en tripp till New Yorker för att köpa underkläder till mej. Vi fyndade en hel del bland underkläderna  Bortsett från det hittade vi en heeel del annat också kan jag säga, men det får ni se sen.
 
Färgerna på den rosa och gröna bh:n är helt magiska kan jag säga, dessutom får man en väldigt snygg fejkbränna när man sätter på sej dom
 
 
♣ Rosa bh - New Yorker - 139 kronor
♣ Grön bh - New Yorker - 139 kronor
♣ Svartvit bh - New Yorker - 139 kronor
♣ Rosa trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Rosa trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Gröna trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Gröna trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Svartvita trosor - New Yorker - 79 kronor
♣ Svartvita trosor - New Yorker - 79 kronor
 

26 januari

Jag har ju haft ungefär en månads uppehåll i bloggen. Min semester i Sverige var ganska fullspeckad så ni får höra om allt nu i efterhand istället.
 
 
Min första dag i Sverige och även min avresedag. Jag fixade ju två tidsinställda inlägg för denna dag, och tanken var att det skulle bli fler.. undrar vad som hände.
Jag försökte i alla fall hålla mej vaken dagen innan men slocknade runt 2.00 och vid 8.00 ringde alarmet. 1 timme senare blev jag upplockad och skjutsad till flygplatsen.
När jag kom dit fick jag en hemkst jobbig magkänsla, något var fel men jag visste inte vad. Kanske var det det faktum att jag vägt väskan 20 gånger men fortfarande var säker på övervikt, eller att jag ställde mej i fel kö för incheckning eller så var jag bara oerhört nervös över att något i min plan skulle gå åt pipan.
 
Det var egentligen inget som gick åt pipan så jag vet faktistk inte vad jag var så orolig för. Jag har rest utomlands hur många gånger som helst så jag vet hur det fungerar och jag är inte flygrädd. Men men..
Jag kom fram till Skavsta i tid, fick ut min väska och allt gick som smort.. tills jag satt på flygbussen. Mamma skulle plocka upp mej i Stockholm och jag skulle sms:a vilken tid men när jag försökte göra det ville mitt spanska nummer inte alls skicka något. Som en tok försökte jag skicka sms och ringa i 20 minuter och sen började jag bli riktigt nervös. Tillslut frågade jag en kille bakom mej om jag fick låna hans telefon och det gick bra. Jag pustade ut och försökte sen sova en stund, det gick okej fram tills den gigantisk olyckan på motorvägen framkallade en flera mil lång kö och jag insåg att jag skulle bli duktigt försenad. Då blev jag nervös igen men som tur var fick jag låna telefonen igen och det löste sej relativt bra. Jag kom väldigt sent till Stockholm och fick snabbt som attan fixa ett svenskt nummer så jag kunde ringa Lea som hade hjälpt mej att ordna med överraskningen.
 
Väl i bilen och väl på väg hem till min pappas hus frågar mamma om jag har med mej nycklarna. Extremt fort inser jag att dom ligger kvar i Spanien och att pappa inte är hemma.
Shit nu är det klippt, tänkte jag.
Men som tur var fanns pappa i närheten så vi fick åka och hämta hans nycklar.
 
Jag kom hem, stressad, skakig, nervös, ganska utmattad och gående på någon överskottsenergi och började göra mej i ordning. Min batmantröja från Melba satt hur snyggt som helst och till den satte jag på mej min lackade kjol från H&M. Strumpbyxor, höga klackar, smink och hår sen var jag klar. Jag hade pratat med Lea i telefon och hon var som värsta raketen, vilket inte direkt gjorde mej lugnare.
 
Jag lämnade huset och åkte mot Slussen där jag skulle leverera min lilla överraskning till Pontus. När jag kom fram fick jag veta att jag kommit före dom andra, men det gjorde inget för jag behövde tid att fylla på läppstiftet, parfymen och andas ut lite. Det var knappt så jag hann med det förrän Lea ringde och sa att alla var på plats och att hon hade smitit ut. Hon kom och mötte mej och var fortfarande super uppe i varv och jag undrade verkligen hur Pontus inte hade kunnat fatta något vid det här laget. Lea var så uppspelt att hon inte ens kom ihåg vart dom satt sej när vi kom tillbaka. Först gick vi åt helt fel håll men lyckligtvis hade Leas kille sett till att Pontus skulle sitta med ryggen mot dörren.
 
Så vitt jag förstod blev han i alla fall riktigt överraskad och det var ju kul för det var det som var syftet. I 2 månader hade jag suttit med en flygbiljett och verkligen krigat för att inte försäga mej så det var ju verkligen kul att det fungerade.
 
Först satt vi ett gäng på 7 personer på en mysig bar vid Slussen. Senare avvek några och resten av oss åkte vidare till en nattklubb vid Medis.
 
Sen var det dags att åka hem och jag avslutade min kväll hos Pontus.
 

4 månaders shopping

Jag tänkte börja med att berätta en lite halvkul grej. Det är nämligen så att all internetshopping som har gjorts under mina första 4 månader här, har skickats hem till Pontus och det har ju inte direkt blivit lite shopping. Stackars Pontus har fått springa till posten både i tid och otid och när jag kom hem till honom för att hämta alla saker drunknade jag typ i paket.  Det blir ju en del på 4 månader. Jag tänkte visa lite i bild hur det såg ut när jag tog mej an alla paket, däremot struntar jag i att berätta hur lång tid det tog att prova allt.
 
 
Skooor!!
 
 
Jag sitter och rotar bland några av paketen, sen packade vi ner dom och åkte hem till mej. Det behövdes två ryggsäckar en sportbag och en papperspåse för att få med allt.

Tillbaka i Spanien

Hej
 
Nu är jag tillbaka i Spanien igen. Jag har verkligen inte bloggat någonting när jag var i Sverige, men jag antar att ni förstår varför. Jag hade bara en månad i Sverige och det var fullt upp i stort sett hela tiden så bloggen blev lixom lite bortglömd kan man säga.
Men nu när jag är tillbaka i Spanien kan jag fortsätta som vanligt igen.  
Självklart kommer jag att uppdatera om allt jag gjorde i Sverige på min lilla semester och all shopping kommer också komma upp i omgångar.
 
Hoppas ni har haft en bra månad medan jag var borta
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0