3 februari 2009

Ibland sitter jag och kollar igenom min blogg. Jag vet inte varför för varje gång konstaterar jag bara att min blogg är jävligt svart, fylld av hat, sorg och minnen jag egentligen inte vill minnas.
Men ibland sitter jag ändå och kollar igenom gamla inlägg.

Jag vet inte om ni håller med men ibland hittar jag ett inlägg som verkligen drar mej tillbaka in i den där världen. Det är antagligen lättare för mej, eftersom jag redan har varit där, men ibalnd tror jag att jag hade en förmåga att få andra att se den värden genom en liten springa.

När jag läser vad jag har skrivit för några år sen saknar jag mitt sätt att skriva och min förmåga att få läsare att fastna för det jag skriver.

Jag hittade nyss det här inlägget. Jag vet inte vad ni tycker om det men i mej väcker det gamla minnen som jag hela tiden kämpar för att glömma.

Det är skrivet den 3 februari 2009
"Hej
Fy fan vilken hemsk dag.
Hela tiden försöker jag inbilla mej själv att jag är glad, jag tror att jag är glad och jagförsöker visa att jag är glad.
But the truth is that inside of me I'm crying.

Min självkänsla är verkligen 0. Folk behandlar mej som dom vill och jag finner mej i det, bara här i min blogg kan jag gå ut med hur jag känner mej.
Hur förjävligt det känns att alltid bära upp den tunga fasaden, att alltid le och vara trevlig, göra alla till lags men aldrig få något tillbaka. Jag syns när folk vill se mej, jag finns när folk behöver mej och jag tröstar när folk gråter.
Men vem finns när jag gråter?

Det finns en person som vet allt om mej, och som har funnits där hela tiden, men även den fågeln flög sin kos.
Jag är så trött på att bli sviken och bedragen, förådd. När tar det slut?
Jag gråter inom mej men inget kommer ut, jag ler, försöker glömma, försöker komma över, men det finns där, hela tiden.

Ingen älskade mej förrän du gjorde det. Tack för tiden..."Emilia och Roya, om ni läser det där. Ta inte åt er då. Jag kände inte er när jag skrev inlägget.

Onsdag

Hej
Förlåt 1000 gånger om för sämsta uppdateringen. Jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu, jag vet varken ut eller in rent utsagt.
Imorgon har vi tydligen prov i engelska. Och jag som bara har varit på 2 engelskalektioner på hela terminen! Det är sant, hur fan har jag lyckats med det?

Och tack alla underbara läsare för era urgilliga kommentarer! Ni ger mej dåligt samtvete för min taskiga uppdatering. Era kommentarer är hur som helst helt underbara. Om jag skulle få chansen att träffa er skulle ni få en bamsekram allihop!

Snabbt till vad jag har gjort dom senaste dagarna. Igår hamnade jag i Södertälje, idag har jag jobbat och dagarna innan det har jag redan glömt.


Bronze

 

Allt är från Make up store om jag inte skriver något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke, den finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Kakaw
♦ E/D Bamboo
♦ E/D Panic
♦ E/D Champion
♦ E/D Carat
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
Café 60

Hej 

Kockan har passerat 00.00 och det är tisdag, och enligt min blogg är det 11 dagar kvar tills jag fyller år. Enligt mina beräkningar stämmer det mycket bra . Fan, jag hade helt glömt bort att jag fyller år snart. Först idag blev jag påmind om det när det började snackas om kryssningen igen. Galet.

 

Jag tänkte i alla fall fylla på med lite inlägg nu innan jag gör ett försök att sova.

 

Jag skrev ju i inlägget under att jag egentligen skulle fikat med två kompisar idag, men att det inte blev av. Jag fick plötsligt ett sms om att jag skulle komma till stan på en timme så det var bara flyga upp ur sängen, glömma allt vad plugg hette, klä på sej, sminka sej och kuta iväg till bussen.

Jag mötte upp Pauline i Vällingby och sen åkte vill till stan och mötte upp Mariam. Café 60 blev det . Jag är kortfattad för jag vet att dom flesta av er inte bryr sej speciellt mycket om vad jag gör på dagarna. Ni vill ha bilderna, eller hur?

Kul att träffa dom utanför jobbet faktiskt
Tack brudar, ni räddade min dag.


Måndag

Hej
Jag är hemma från skolan idag. Jag är trött, seg, deppig och tänker för mycket. Dessutom måste jag plugga, vilket går helt okej faktiskt.
Jag har på några timmar läst några sidor och svarat på 4 instuderingsfrågor. Det är bättre än ingenting alls.

Ikväll skulle jag egentligen fikat med två kompisar, men vi har ändrat dag nu, så jag kanske lyckas ta mej till gymmet. Det vore allt annat än dåligt, jag måste börja röra på mej mer!


Ångest rinner längs ryggraden

Fan jag har börjat gråta igen.
Jag måste ut, klarar inte av hettan inomhus, hettan av ångest.

Later


SexHar man en gång börjat är man fast i det..
.. och sen är det det enda man duger till


Gårdagens shopping

Igår när var på väg hem fån jobbet sprang jag in på Coop för att köpa raklödder och en deo och sen passade jag på att kvista förbi H&M för att köpa en foundation och en mascara också.
Som vanligt kommer man hem med mer än man tänkt sej.

Jag shoppar ju aldrig på H&M heller, men när jag var där igår blev jag överfallen av alla vårfärger så jag var helt enkelt tvungen att bara skaffa lite nya basplagg i olika färger.                                   ♣ Blått linne - H&M - 49.50 kronor
                                  ♣ Rosa linne - H&M - 69.90 kronor
                                     ♣ Strumpor - H&M - 99 kronor
                                    ♣ Grön linne - H&M - 99 kronor
                                ♣ Gul klänning - H&M - 199 kronor
                                  ♣ Foundation - H&M - 169 kronor
                                   ♣ Mascara - H&M - 149 kronor
                               ♣ Raklödder - COOP - 40.50 kronor
                                   ♣ Deo - COOP - 36.90 kronor


Gårdagens outfit

Slänger upp gårdagens outfit. Ni brukar ju gilla det.

Jag klädde mej i grönt igår, vilken hemsk jävla impuls. Linnet ser gult ut av kontrasterna men det är grön i verkligheten.♥ Lackleggings- Gina
♥ Grönt linne- H&M
♥ Munkjacka- BikBok
♥ Uggs- Eurosko
♥ Skinnjacka - Hollies

Taskig bild, jag vet


Söndag

Hej

Jag har haft en så jävla skum helg. Jag räknade nyss ut att jag har sovit 9 timmar sammanlagt på hela helgen. - 6 timmar från fredag till lördag och 3 timmar för några timmar sen.

Idag har jag haft en otroligt dålig dag också. Jag vet några saker som spelar in i den meningen och det ena leder till det andra. Jag höll på att bryta ihop på jobbet idag för att jag tog sönder min penna och för att jag tappade en låda på golvet.

Tur att man har bra kollegor och skiftledare som muntrar upp en lite. Efter en mysig kram kändes allt lite bättre i alla fall.

Jag hatar sånna här dagar. Jag börjar gråta utan anledning, säger att jag är värdelös om jag misslyckas med en liten grej och hela dagen går jag och övertänker varför just jag lever när jag ändå bara misslyckas med allting.

 

Jag minns särskilt en dag när jag hade en sån här dag. Det var på kvällen och jag var med C och ville plötsligt köpa choklad. Jag hade 10 minuter på mej innan affären skulle stänga och jag samlade ihop alla mina mynt och såklart saknades det 3 kronor (tror det var 3) och jag började storgråta och sa att jag var värdelös och misslyckades med allt. På C:s skrivbord låg en 5:a så problemet var egentligen inte speciellt svårlöst. Men idag kan jag se tillbaka på det där och nästan småskratta lite åt hur sjukt det är att tycka att man är värdelös och börja storgråta för att det saknas 3 kronor till choklad.

 

Idag och just nu känner jag mej mest som ett skelett. Jag tänker inte, jag har ingen direkt vilja, jag är trött på hela mitt liv, jag drömmer om att dö igen, jag ser ingen mening med att gå upp på morgonen, jag misslyckas med allt jag börjar med så jag ser inte längre någon mening med att påböra något, jag försöker hjälpa människor utan att det blir någon skillnad mer än att jag mår sämre, jag försöker hjälpa människor men aldrig visar någon sin uppskattning för det jag gör, jag ser inte längre någon mening med någonting.

Jag hatar sånna här dagar.


Tacos med Emilia

Min underbara middag, på Emilias beställning.Tacos, om Issa själv får välja

Wild Ocean


Allt är från Make up store om jag inte skriver något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke, den finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ Lime & Turquoise  Isadora
♦ M/S Dita
♦ M/S Zone
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece- Kicks, H&M , Åhléns...
♦ Lipstick  Exit
♦ Lip sealer

Videoblogg


Fredag

Hej
Just nu sitter jag hemma hos mammsen med Emilia. Vi har precis käkat lite här och nu firar vi fan vet jag med några glas vin. Lovely

Det blev inget bloggande igår för då satt jag på samma sätt med Hanna och en fet fruktsallad.   Det var en supermysig fredagkväll. Hoppas eran var bra också.

Haha gud vad jag känner att jag bara skriver massa skit nu, jag hatar "hej - bloggen- idag- har- jag - gjort - det -här" - inlägg.

Bjuder på den här istället


Tåflörta mer!Att tåflörta är ett annat, faktiskt bra, sätt att visa sitt intresse på. Många glömmer det, och jag gissar att det beror mest på att man själv skulle tycka att det kändes jävligt skumt om någon började buffa på ens egna fötter när man sitter och äter till exempel. Dessutom kan det lätt misstolkas, man kan tror att någon bara råkar stöta till ens fot. Men tänk en gång till. Om två personer är smått intresserade av varandra, men den ena är rätt blyg då kan tåflörtar bli precis hur porriga som helst. Sitter man på en giganstisk middag med massor av människor kan det bli rätt spännande att sitta och hålla på med varandras fötter under bordet.

Hur många tänker så? Räck upp en hand.

Jag började, ärligt talat, tänka så nu. Kanske är det mitt singelliv som skriker ut sin ångest.
Jag vette fan, jag är ju van vid att det mesta inte är så spännande och romantiskt. Jag är van vid att man får det man vill ha, levereat på bästa sätt. Jag har, ärligt talat, lite svårt att för stunden avgöra vad som är bäst. Nyfikenheten som kan leda till en fet besvikelse, eller det gamla vanliga som man är van vid men som alltid tillfredställer en till max.

No matter what, tåflörtar kan vara jävligt porriga i vissa situationer. Dessutom är det ju ett utmärkt sätt för den blyge att våga ta ett litet steg framåt. Det svåra är väl på vilket sätt man gör det, som jag sa tidigare är det väl lätt att missuppfatta det hela. Men så kan det ju vara med allting.

Testa att gå fram till någon och säg:
- Kan jag få ditt nummer? jag har tappat mitt.
(Taskigt exempel på raggningsreplik, men klockan närmar sej 00.00 och fantasin är inte den bästa)
så kan jag lova er alla att det kan misstolkas på minst lika många sätt som en tåflört.

Tåflörta mer, för fan. Ni kan få öva lite på mej om ni vill
Mina tår är era tår  Haha


"Shopping"♣ Ytterligare en finfin bikini från Ed Hardy - 65$
♣ Skitsnygg kofta från Funky Diva

Måste nog börja ta det lugnt med mina inköp av Ed hardy- bikinis. Jag kan ju ändå bara ha på mej en i taget  Jag vet inte varför jag har blivit så föräldskad i dom plötsigt. Antar att man letar efter kärlek när man inte har någon, och jag fann den hos Ed Hardy och Make up store, höhö
Ingen shoppingrunda direkt, men vad fan ska jag kalla det då?


Dagens outfit
♥ Jeans- Vero moda
♥ Långt linne- Gina
♥ Vårjacka- Gina
♥ Skinnjacka- Hollies
♥ Väska- Belle
♥ Uggs - Eurosko

Farligt dålig klippning av bilderna, jag vet det.


Shiny stone

Tänkte visa dagens make.


Om jag inte skriver något annat kommer allt från Make up store

♦ Loose powder Milk
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Dita
♦ E/D Sassy
♦ E/D Strict
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


Nope, jag har ingen foundation idag. Den var slut så jag blev så illa tvungen att gå naken


Dear Diary...

... I found a letter. I wrote it it April 6th one year ago. I wrote it to a boy, but I did never send it away and now he has forgotten me.
I named the letter- The truth. It describes my feelings for him. It describes how I felt when he looked at me, when he held my hand and when he kissed my lips. It describes every heartbeat.

Dear Diary I did never give him the letter. Soon it's two years ago since I wrote it and he never got to know the truth. I told him I loved him, but that letter describes so much more.

Dear Diary can you save broken love? Can you make love come back? Can you change hate into love?
Dear Diray I don't think so. One mistake doesn't change your love, but tears do. If someone let you down and hurt you like no one has hurt you before, and if you get that feeling over and over again and finally make a desision to stop care about the love and try to get a better life, I think it's impossible to get the love back.

Dear Diary you can't get your feelings back. If they are gone, they are gone, no matter what.

Dear Diary I didn't send the letter to the boy, maybe everything would be different now if I had. I named the letter- "The truth". When I wrote it, the truth described how much I loved the boy and how much I didn't want him to leave me. I was crying when he hurt me and I never stopped to love him.
Now the truth describes how much I fighting to forget him, to let him out of my mind.

Dear Diary he has forgotten me long time ago

Våffeldagen

Hej

Nu är jag hemma.. eller jag kom väl hem för en timme sen ungefär. Jag har faktiskt varit duktigt idag. Först var jag i skolan.. jag försov mej i och för sej rätt ordentligt, men ändå.

Sen var jag i skolan hela dagen och jobbade riktigt duktigt i min grupp och sen var jag ute och kröde bil i typ en och en halvt timme. Jag börjar bli ganska duktig på det där.. tror jag.

Jag gjorde en ordentlig miss idag. Jag skulle till höger i en korsning och när det var min tur att svänga glömde jag helt att jag skulle till höger för jag satt och snackade om något, så jag körde rakt fram och mitt i allt när jag kom på att jag skulle svänga blev det den helgalen sväng.. herregud det kunde gått precis hur som helst haha.

 

Idag är det i alla fall våffeldagen. Ska ni käka våfflor? Det ska jag nog göra

 


Stuumpan.blogg.se blir 3 år!Visste ni att Stuumpan.blogg.se fyller hela 3 år idag?!  Det är i och för sej inte så långt kvar på dagen men tycker vi kan fira det lite ändå.


 

On ni klickar på knappen här under så ska jag försöka uppdatera mycket, mycket, mycket mer. Det låter väl som den perfekta födelsedagen för en blogg

 

bloglovin


SexVariera sexlivet och kör stående. Ibland kan det blir rätt trist att mala samma gamla missionären. Testa något helt nytt, tex. att stå upp.
Andra tips är att köra på golvet, annan plats eller mot väggen.
Den här ställningen är skön men lite småknepig för vissa.
Ett tips till er tjejer är att inte svanka för mycket. Jag vet hur sexigt det är och jag vet något mer också- hur jävla painful det för ryggen tillslut.
Svanka i doggy, skeden och alla ställningar ni vill. Men den här avråder jag er från att svanka. Ryggen klarar inte sånt i längden.

För övrigt finns det inte mycket att säga om den här ställningen.. den är jobbig för benen och knäna och som tjej måste man stå rätt jobbigt för att killen ska komma åt.

Skor, smink, kläder...

Imorgon är det lön, imorgon är det lön, imorgon är den lön!! ÅÅÅÅÅHHH fy fan vad det märks på hela mej. Det vimlar av snygga skor, fina färger på mink, nya kläder och fan och hans moster.

Litet exempel på något jag fastnade för.Enkel och grymt snygg. Typiskt stuumpan.
Ni hittar dom och många andra snygga skor här


Onsdag

Hej
Nu har jag äntligen tid att slänga iväg några inlägg. Det blev inga igår för jag var inte hemma.
Nu har jag precis läst igenom era kommentarer också, kul att så många av er verkligen gillar min blogg . Jag ska göra mitt bästa för att ny ska bli nöjda.Jag vet att uppdateringen suger just nu. Om ni bara visste hur mycket jag har att stå i!
Jag har dels en himla massa plugg, sen åker jag till Rom snart, Spanienresan måste planeras, en kryssning i april ska planeras, jag jobbar oh mitt i allt det där är allt kaos.

Jag ska försöka uppdatera mer


Godnatt

Jag tänkte sova nu. Jag har ändå ingen fantasi just nu. Jag gör ett nytt försök att få iväg fler inlägg imorgon.

Om ni vill får ni jättegärna skriva en kommentar och berätta vad ni skulle vilja att jag skrev om. Jag har, som sagt, lite torrt på fantasi just nu


Godnatt

Stuumpan svarar: Sex

Fick en rolig kommentar för någon vecka sen. Den innehöll ett antal frågor om sex. Klart jag inte behöver svara men jag tänkte; tja, varför inte?

         


Stuumpan DINA SVAR OM SEX

Ett sex-test.Du värkar så öppen och cool så jag tror du vågar:

När hade du sex sennast?
Härom dagen .. fredags tror jag det var

Med vem?
Svar: Mitt ex

Har du haft sex med fler än 5,10,15?
svar: 10

Berätta om en sex-fantasi!
Svar: Jag har ingen för tillfället.

Berätta om en någon pinsamt sex-mine!
Svar: Det var väl kanske mitt i omgången när killens farsa kom in och vägrade gå ut, han stod och snackade i evigheter och där låg vi 15 bast nakna. Det var rätt pinsamt. Undrar vem det var värst för, oss eller farsan. Man kan lugnt säga att hans ansiktsfärg var.. röd.

Din favoritt sexställning?
Svar: Doggy

Vad får dig kåt?
Svar: Oj, det är nog en del. Dirty talk och killar som vet vad dom håller på med och som vet vad dom vill och ser till att få det. kyssar, smek o.s.v. Lite dominans är aldrig fel heller.

Vilken tid på dygnet är du som kåtast?
Svar: Kvällen och när jag är full.. vilket brukar vara på kvällen

Vad kan en kille säga till dig i sängen som du gillar?
Svar: hmm .. vette fan. Bara det är spontant spelar det ingen större roll. Det ska inte vara frampressat utan komma just för att han tycker så.

Skulle du vilja ha sex med någon av samma kön som dig?
Svar: Det räcker nog ganska bra med en gång.. men fan jag tänkte inte dö imorgon, det lär väl bli mer

När det gäller sex.Gillar du mest när killen ''kör'' eller när du ''kör''?
Svar: Jag föredrar när han gör jobbet , men sex handlar väl om att ge och ta

Hur länge har du haft sex som längst?
Svar: Nästan 3 timmar blev det väl någon gång. Jag ligger väl inte direkt och tar tid men jag tror att det var nästan 3 timmar. Om man räknar sammanlagt på en dag hade jag en dag med 7 omgångar.

Vad har du för sexskydd?
Svar: p-piller

Ångrar du någon du haft sex med?
Svar: ooojaa

Har du blivit påkommen du har/haft sex? Berätta!
Svar: Haha måånga gånger! Finns inte mycket att berätta. Man knullar och plötsligt öppnas dörren.

Hur vill du att din sex-partner ska vara i sängen?
Svar: Varierad, fantasifull, dominant, lättlärd, humoristisk och inte så jävla komplicerad.
Sex ska vara skönt, varierande och roligt.
Jag lär honom hur jag vill ha det

Vad tycker ska ingå i ett förspel?
Svar: Jag hatar vanor. Det finns inget "SKA", varierat är bäst. Att mixa och trixa är bäst. Kyssar och smek är aldrig fel, okej det SKA ingå.

Vad tycker du porrfilmer?
Svar: Funkar bra när man är desperat

Vad tycker du om kondomer?
Svar: No me gusta

Hoppas du är nöjd med svaren

Hemma igen

Hej
Jag kom nyss hem, helt slut. Usch jag är så trött och sliten nuför tiden. Förut klagade jag på att jag hade för lite att göra, nu hatar jag att jag har så mycket att göra att jag inte ens hinner tvätta mina strumpor.

Jag vet att jag uppdaterar lite och jag vet att ni inte gillar det. Jag försöker så gott jag kan att pressa fram nya idéer och uppdatera så mycket jag kan. Nej, jag tycker inte synd om mej själv för att jag inte hinner med allt, gör inte det ni heller. Slöseri med tid.
Mitt liv är inte det bästa just nu heller men ni får mej ofta att le lite i alla fall  Många av er är otoligt gulliga. Jag önskar att jag visste vilka alla var.

Stort
Till alla er som vet att ni säger gulliga saker till mej, det värmer väldigt mycket mörka dagar


Dear Diary...

... I can't smile anymore. I wake up day after day, afraid of my smile.


Dear Diary. I know that something bad is going to happen if I smile, I'm afraid of my own smile. Scared, terrified. I don't know what to do. I sleep with tears in my eyes and I'm dreaming about what it's like to not wake up the next morning.


Dear Diary. Sometimes I feel like I have nothing to live for. I'm afraid of my own smile, cause I know that something bad is going to happen.
My smile is like poison or something, when I smile I know it's not long time left and then the tears come.


Dear Diary. The tears flow like a river, down the cheek. They taste like death and very deep anxiety. I pray night after night for help, nothing happens. The tears keep falling, I keep waiting for a real smile, a smile that doesn't scares the shit out of me


Golden

Gårdagens make var halvtråkig. Men jag skulle ut med Mr Indi lixom. Den dagen jag står och gör mej i ordning i en timme för honom, då är det dags att...
tja..
börja fundera över vad i helvete man håller på med kanske
Guess what, om jag inte skriver något annat är allt från Make up store

♦ Foundation Visible lift L´oréal  H&M (den finns överallt)
♦ Loose powder Milk
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ Svart ögonskugga Maybelline
♦ E/D Carat
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...Otroligt lätt, det här kan vem som helst göra. Lätt och snyggt  Men ni får tänka er att det var snyggare i verkligheten, mina bilder visar ju aldrig riktit hur snyggt det är i verkligheten.

Det var i alla fall lite mer guld


En romantisk middag för två

Det blev inga inlägg igår kväll heller. Jag var med Indi på kvällen och sen åkte jag till Södertälje och träffade Emilia  Igår var inte hennes snubbe hemma heller så vi hade en kväll för oss själva, mysigt faktiskt  .
Jag kom hem till henne runt 20.00 och då gick vi direkt och handlade lite käk.
Tacos blev det, haha.

Tacos, om Issa själv får välja.El blondie herself .. Ja Emilia, du blev en man nuEn romantisk middag för två helt enkelt.

Trots min huvudvärk och att jag inte alls mådde specillt bra igår är jag jävligt glad att jag åkte dit

Så noppar jag ögonbrynen

Hej

Det har varit dåligt med uppdatering den här helgen, jag vet det . Jag har jobbat både lördag och söndag, jag var sjuk i fredags och dessutom har mitt internet krånglat.

Jag tänkte försöka få iväg några inlägg nu innan jag börjar min natt av plugg.

 

En av er frågade om jag kunde visa hur jag noppar mina ögonbryn. Nu har jag fixat ett klipp. Jag vet inte om det funkar, jag kan i alla fall inte se det. Kan ni?

Om inte får jag försöka fixa det på något sätt


Väntar på mr indi

Nu står jag och väntar på mr indi. Han kommer nog om typ 2 minuter. Tänkte att jag passar på att skicka iväg ett inlägg så länge då. Jag ska försöka skriva mer sen. Eller aa jag kanske ska till miss emilia sen men det är inte säkert. Nu kommer indi här. Later

Peacock

Tänkte lägga upp gårdagens make. Ni brukar ju tycka att sånt är kul

Allt kommer från Make up store, om jag inte skriver något annat

♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
♦ Loose powder Milk
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Dita
♦ M/S Zone
♦ E/D Sassy
♦ E/D Panic
♦ E/D Bamboo
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...

Så såg jag ut igår


Vaför jag inte bloggade igår

Hej
Förlåt för dåligt uppdatering, igår var jag jättehängig och låg i soffan från att jag kom hem till att jag gick och la mej. Jag låg och glodde på Let's dance, men missade vem som åkte ut för då hade jag somnat. Vem åkte ut igår?

Sen gick jag upp 6 i morse för att åka till jobbet och nu har jag precis kommit hem. Jag hinner inte uppdatera så mycket nu heller för jag måste plugga en stund och sen ska jag röra mej mot stan och träffa Indi. Vi ska köra lite biljard tror jag

Nu vet ni i alla fall varför det inte kom några inlägg igår.Torsdag

Hej

Idag är jag faktiskt rätt nöjd med dagen.

Till att börja med var jag på nästan alla lektioner i skolan.

Sen körde jag med pappa. 1 och en halv timme och trots att BMW är en jävligt svårkörd bil, tycker jag i alla fall, eftersom kopplingen är så jävla lång och allt måste vara så exakt när man ska hitta dragläge.
Det gick i alla fall grymt bra tyckte jag

Sen fick jag Emilia att plugga lite, det var också grymt bra.

Efter det slängde vi i oss lite käk och sen åkte vi och gymmade.  

Just nu sitter jag här och pressar i mej apelsin.

Dagen var skitbra fram tills typ för 15 minuter sen. Jag returnerade en jacka till ett företag för rätt länge sen. Nu hävdar dom att paketet kom efter 19 dagar och min ångerrätt gäller i 14. Jo tack, det vet jag gott och väl.
Det känns i alla fall jävligt surt just nu för jag vet ju att jag egentligen inte har ett skit att säga till om. Det suger att vara en liten jävla maktlös konsument. Företag tar varje slant dom kan.
Torsdag

Godmorgon godmorgon

Jag sitter just nu i skolan och har en lång håltimme. Varje jävla tosdag har vi håltimme i en och en halv timme.
Om ett tag ska jag röra mej in mot stan och käka något och möta upp Emilia.

Vet inte riktigt vad jag ska säga just nu. Imorgon är det fredag! Fan vad veckorna går fort  Ingen är gladare än jag.

Sen vill jag ju såklart önska er alla en riktigt riktigt bra dag
Bloggtävling

Skulle ni vilja att jag startade en liten bloggtävling?


Dream of wednesday

Vad drömmer du om en seg och tråkig onsdagskväll?

Hjälp mej

Fan vad jag känner mej frustrerad just nu. Jag sitter här, helt lugnt och börjar få hög puls, huvudet dunkar och jag känner att det inte är långt kvar till kallsvetten.
Vad fan är det som händer?


Smält jävla snö, smält!

Såhär ser det ut hemma hos mej


Ca. 1 meter snö.

Har ni tänkt på hur glad man har blvit bara för att solen har tittat fram varje dag den senaste veckan?
Jag reagerade i alla fall på det när jag skulle ut "i morse", så solen inte var framme. Som tur var kom den nu på eftermiddagen, lagom till att jag skulle ta några otuftisbilderUnderbara solen. Jag önskar bara att den kunde vara lite större, lite varmare och stanna längre. Haha, man blir då aldrig nöjd.

Jag gissar på att snön kommer ligga kvar till slutet av maj, vad gissar ni på?

Hemskt det låter . MAJ? April brukar kunna vara snöfritt ibland


Dagens outfit

♥ Lack leggings- Internet, ska försöka kolla upp vilken sida det var
♥ Långt brunt linne- Gina
♥ Kofta- Mango
♥ Skinnjacka- New Yorker
♥ Halsduk- Åhléns
♥ Skor- Chapnlle
♥ Väska- Belle


Black Sassy

Hej

Idag är jag på grymt dåligt humör men jag ska försöka få iväg några inlägg ändå. Jag tänkte börja med smink och outfit. Det styrs idag lite av mitt dåliga humör.. som i och för sej inte var så himla dåligt i morse. Men men..

 


Behöver jag ens nämna att det mesta är från Make up store? Om det inte är det skriver jag vart det kommer ifrån.

♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
♦ Loose powder Milk
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Dita
♦ Svart ögonskugga från Maybelline
♦ E/D Sassy
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece
♦ Lipstick Exit
♦ Lip sealer

Dear Diary..

.. I know I'm bad, I know it's wrong to treat a person that way. I can't help it.
When I'm this confused and I don't know what to do I use to turn around or sleep for one day or two and then I think : - Tomorrow is a new day.

Dear Diary. I fighting for something, I just don't know what I'm fighting for.. not yet.
When I'm this confused I use to think that tomorrow will tell me.. or the day after tomorrow. It will come with the aswers.

Dear Diary, I know I'm confused, and I know that I don't know a thing about anything, not really.

Sometimes it's just too much


Ballerina kladdkakaNågon som har testat Ballerina med kladdkaka?
Den verkar god.  Någon som rekkommenderar den?


Stuumpan svarar

Jag tänkte svara på några av era frågor på ett annat sätt den här gången. Det är långt, hoppas ni orkar kolla på den.


-

Silly question, silly answer


Stuumpan svarar: Rakning


         Var rakar du dig?
och med VAD rakar du dig?


Med risk för att låta otrevlig men.. varför frågar du något du redan vet svaret på själv?
Du vet säkert att om man som brud inte rakar sej under armarna så lär 90% av världen gå på minst 10 meters avstånd från en. Rakar man inte benen så blir man precis lika utfryst. Man kan ju göra ett tappert försök och skylla på att man vill att benen ska se brunare ut, men det lär inte gå så jävla bra.
Om man som brud inte rakar fittan är man bara jävligt äcklig. Så vilka val har jag?
Jag är bara jävligt glad att jag i alla fall får behålla håret på huvudet och på armarna, man fryser ju i det här landet.

Men jag ska vara helt ärlig. Jag diggar att vara vinterluden. Man hör hur alla går runt och klagar på att det är så jävla kallt. Jag håller mej varm med underställ, byxor och ett par smått ludna ben. Ni borde testa det någongång.

För övrigt fattar jag inte vad du menar med "VAD rakar du dej med?".. Asså.. hur många grejer finns det att välja på?
Osthyvel, potatisskalare, kniv, pinsett och en kille som med tänderna noppar bort alla strån.
Hmm.. kan garantera dej att jag använder det sistnämnda


Förbjuden frukt.. true, fucking true

Jag har det lite tortt på sexfronten här. Det blir end 3D med min taskiga fantasiUtan att vara för subjektiv men... ska man bli slickad är den här ställningen att rekommendera starkt. Det finns inget skönare sätt att bli slickad på.
Kudden som är med på filmen är dock rätt onödig. Jag tycker att den är rätt osexig också, men man gör som man vill. Med eller utan kudde, det här är fortfarande det skönaste sättet att bli slickad på.

.. fast det är ju enligt mej. Testa och se om ni håller med mej

Stuumpan svarar på era frågor

Tänkte svara på alla era frågor också. Många av er chattar ofta med mej på msn och ställer många och bra frågor. Jag tänkte dela med mej lite nu och den här gången blir det väl mest om mej själv. Det är det frågorna har rört mest, så .. here we go.

Det är långt, hoppas ni orkar kolla på hela
Snygga skor på Vivistyle

Klickade in på Vivistyle för en stund sen. Jag kan säga att dom har massor med snygga skor just nu

 


Var nöjda med er själva

Jag kollade i min blogg härom dagen och hittade ett riktigt rörande inlägg som jag skrev den 18:e april 2009, det var alltså min och carres ett-årsdag. Konstigt att jag satt och bloggade då, men några inlägg blev det i alla fall.

Ett av dom tycker jag att flera av er borde ta 3 minuter och läsa igenom.

I hela mitt liv har jag varit avundjuk på en eller flera personer. Ibland har jag fantiserat om att jag tar en del från en person, en del från en annna och en del från en tredje och bygger ihop mej själv. Idag har jag lärt mej att sånt tänkande inte gör en lyckligare. Det är bättre om man försöker förbättra det man inte är nöjd med.

Det här inlägget skrev jag för snart ett år sen och det var då framförallt riktat till tjejer, men klart killar kan ta åt sej också. Men på den tiden läste inga kilar min blogg.
Godmorgon sötnosar
Idag tänkte jag börja med att ta upp gårdagens fråga.


Frågan var: Är du nöjd med ditt utseende?

Och bland alla kommentarer sen sa dom flesta att dom var det, men det fann också några som inte alls var speciellt nöjda.

Av 15 kommentarer säger 5 att dom inte är nöjda. Det är ca. 33%.
Det är 33% för mycket.
Självklart kunde jag ju inte låta bli, så jag tog mej friheten att kolla er som skrev att ni inte var nöjda (om jag kunde).
Och då har jag genast dagens fråga klar: Hur tänker ni?!
Det var inget fel på någon av er, skitsnygga allihop! Men det är okej att vara lite missnöjd vissa dagar. Ni vet ju hur mycket som kan gå fel för oss tjejer på morgonen. Huvudsaken är bara att ni alla vet att ni är guld värda och ni är precis lika mycket värda och precis lika vackra!

Bland alla kommentarer fanns det också några som frågade om jag är nöjd.
Det var jag faktiskt inte beredd på. Jag har tyvärr oerhört dålig självkänsla och jag tycker nästan aldrig att jag är bra som jag är, så jag har väldigt svårt att kalla mej själv snygg. Men visst finns det vissa dagar så jag tänker; wow, fan vad snygg jag blev idag.
Mne för att vara ärlig är jag väl rätt nöjd med mitt ansikte men min kropp är jag inte lika nöjd med. Jag skulle vilja gå ner några kilon och helst göra en fet bröstförminskning. Och jag skulle gärna vilja ha tillbaka mitt hår som jag hade innan det blev såhär förjävligt som det är nu. Men över lag är jag väl rätt nöjd, men man kan ju alltid se bättre ut. Men oavsett vad är jag glad att jag är frisk och har alla kroppsdelar kvar, det finns ju dom som inte har det.Haha den bjuder jag på ; )

Bikini + lackleggings

Jag fick hem två små paket härom dagen.

♣ Lackleggings med spets på sidorna- Minns inte vart jag beställde dom men ska försöka kolla upp det
♣ Ed hardy bikini - 65$

Till skillnad från svinrika kissie köper jag inte mina grejer på H&M.. var bara tvungen att lägga in en liten hatisk kommentar till henne haha


Förlåt

Hej
Hoppas allt är bra med er och att ni inte är för sura på mej för den här dåliga uppdateringen.

Jag har i alla fall lyckats spela in en liten video


In schoooool

Godmorgon godmorgon

Just nu står jag vid en av skolans datorer. Yes, ni läste rätt. STÅR! Man måste stå vid vissa datorer och ovanför datorerna står det en lapp - Här sitter vi inte.

Vilket jävla bullshit, varför inte?

Jaja, snart dags för lunch.  Haha jag tror att ni märker att jag inte har ett skit att säga just nu.

Idag hade jag i alla fall tänkt mej dagens outfit, någon video med massor av svar på era frågor och sen blir det väl endel sex.. om jag hinner med allt.

Later


Gammal bild, men den är vacker så jag bjuder på den


Söndag

Förlåt för riktigt dålig uppdatering. Mitt intrnet har krånglat hela helgen, men det börjar bli lite bättre nu.

Snart är det måndag, då blir min blogg sej själv igen

Mät kuken

Godmorgon godmorgon
Nu när jag inte har ett skit att skriva tänkte jag att jag kan tipsa om en kul grej.

En kul grej bara. Det enda jag inte fattar är hur man mäter, eftersom den visar att kuken är mindre ju längre upp på skalan man kommer.. det betyder alltså att man mäter bakvänt. Jag tror inte att ni fattar vad jag menar nu  förhoppningsvis följer det med en liten infolapp  

Kul grej bara. Den kostar 99 kronor och man kan hitta den här


Sexnovell

Med tonåringar på klassresa (2)
Författare: Peter_1980
Källa: Sexnovell.se


Fortsättning av "Med tonåringar på klassresa" (läs del 1 först). Kommentarer uppskattas!Efter att jag plötsligt lämnats ensam på stranden börjar hjärnverksamheten så smått komma igång igen. Tjejerna har nyss övermannat mig och sedan tillfredsställt mig med sina unga kroppar och sugande munnar. De har nu återvänt till sjön, och till och med vågat sig ut en bit. Jag samlar tankarna, reser mig upp och börjar söka efter mina kläder. Inser att nu gör jag bäst i att dra mig undan så diskret som möjligt. Jag går och lägger mig och somnar snabbt, efter den mest påfrestande - och spännande - dagen på länge.

På lördagsmorgonen vaknar jag av att det är livat i köket. Tittar på klockan, den är bara 8. Det låter som att eleverna redan är i full gång. Nyvaken stapplar jag in i köket, och möts genast av glada tillrop. Jag känner inte alls igen klassen, så här pigga och muntra har de aldrig varit klockan 8 på morgonen under det gångna året…

Jag börjar göra i ordning min frukost. Tittar förbryllat på några skålar och bunkar som Emelie och Moa grejar med. De håller på att blanda till chokladsås i en skål och någon slags rödaktig syltsmet i en annan.

- Vi behöver nog mer sylt i den här för att man inte ska se igenom så tydligt, säger Moa.

Emelie springer iväg och hämtar några burkar från kylen.

- Vad håller ni på med? undrar jag.

- Det är bara lite förberedelser inför klassfotot som vi ska ta idag, svarar Moa.

Jag förstår ingenting, men funderar inte så mycket på saken. Tankarna om gårdagens händelser gör sig påminda istället. Moa står och rör runt en slev i en skål, men framför mina näthinnor ser jag henne istället runka min kuk, som hon gjorde igår kväll. Hon tittar upp på mig och verkar notera att jag funderar.

- Nåt särskilt som snurrar där inne? frågar hon och tittar upp mot min panna.

Mitt bortviftande svar avbryts av att hon tar upp sleven, skakar av den och sedan lyfter den mot munnen och långsamt slickar den med tungspetsen. Hon låter tungspetsen följa slevens skaft och ända upp till toppen, där hon avslutar med en puss. Hon upprepar samma rörelse igen, och igen, med en allt mer förförisk blick fäst i mina ögon. Hon vänder sig nu helt mot mig, med den lediga armen över magen.

När hon kommer upp till slevens topp igen, början hon suga in hela sleven i munnen. Samtidigt trycker hon ihop brösten med armarna, på samma sätt som hon gjorde när hon badade igår - fast då var hon helt naken. Hennes rosa linne trycks ihop i klyftan mellan hennes bröst, som ser så stora ut för en 15-åring. Linnet är generöst urringat, så jag ser den övre halvan av hennes runda bröst när hon trycker ihop dem.

- Nej, inget särskilt alls, svarar jag ansträngt och går iväg till bordet med min frukost.

* * *

Efter frukosten är planeringen av klassfotot i full gång igen. Kö till badrummet för att alla tjejer ska sminka sig. Det tisslas och tassas en hel del, och jag börjar bli fundersam. Vad har de nu planerat?

Trappan upp till huvudstugan är ganska bred, och den har nu utsetts till fotograferingsplats. Eftersom trappstegen är i flera nivåer ska alla kunna synas ordentligt. Micke har ställt upp kameran på ett provisoriskt stativ. En rad med stolar står nedanför trappan. Klassen börjar samlas.

När jag ser mig omkring upptäcker jag att alla verkar ha sina badkläder på sig. Jaha, tänker jag, det här planerade de igår kväll när jag gått och lagt mig. Sorlet stiger när alla elever ska placeras rätt beroende på sin längd, så att alla ska synas på kortet. Jag ska tydligen stå mitt i den bakersta raden. Jag börjar bli orolig för att vara med på ett kort tillsammans med alla eleverna i endast badkläder. Det känns som att den här resan redan kan ge upphov till alldeles tillräckligt med ryktesspridning. Jag försöker komma undan.

- Det skulle se konstigt ut om jag är med på kortet fullt påklädd om ni ska vara klädda så där, säger jag.

Emelie tittar upp. Det är uppenbarligen hon som driver det här projektet.

- Då får du väl ta på dig badbyxorna du också, konstaterar hon innan hon fortsätter dirigera de andra eleverna.

- Kommer inte på fråga. Jag tar inte av mig ett plagg, svarar jag.

Emelie tittar upp med ett stort leende.

- Det där har vi hört förr, och då vet vi ju hur det gick!

Jag blir tyst, men hittar snart en bra utväg. Kameran håller på att glida ner från det provisoriskt byggda "stativet" bestående av några lådor som ställts på varandra. Jag lyckas till slut få ta över timerutlösarens roll.

* * *

När alla står på sin plats, deklarerar Emelie att nu är det tags för tagning ett. Tjejerna står i bikini och killarna i badshorts. Jag börjar bli van att det är så de går klädda här. Siktar kameran noga, så att alla kommer med i sökaren. Fyrar av några bilder. Men ganska snart utropar Emelie att det är dags för tagning två. Alla tjejer lämnar plötsligt sina platser och springer in i huset. Som på en given signal börjar killarna ta av sig sina badbyxor. De står sedan och håller händerna över sina kukar när tjejerna efter en stund kommer tillbaka.

Tjejerna håller också sina händer över sina fittor, där de inte längre har några bikiniunderdelar. Brösten har de täckt på lite olika sätt. Moa, som har störst bröst av tjejerna, har snurrat svart tejp runt överkroppen, precis så den täcker brösten. När hon håller händerna över fittan trycks brösten ihop så där inbjudande igen. Även Emelie har surrat tejp runt brösten, fast bara ett varv, så att den precis täcker bröstvårtorna. Man ser gott och väl både underdelen och överdelen av hennes runda, fina bröst. Jenny och Tanja har istället spänt sina skärp runt brösten, så att deras små, toppiga bröst trycks in. De har spänt ganska hårt, så att brösten får runda former över och under skärpen.

Anna, som har små men runda bröst, är den största överraskningen. Hon har surrat ett snöre runt sin överkropp, som spänner hårt in i brösten varje varv. Snöret sitter tätast över hennes bröstvårtor, men man kan ändå ana vårtgårdens färgskiftning på de nakna delarna. Camilla har helt enkelt vridit runt sin bikinitopp så att den sitter bak och fram. De andra tjejerna visar inte upp sig riktigt lika generöst, men ändå utmanande.

På Emelies signal börjar jag fota igen, utan betänkligheter längre. Jag börjar fundera över i vems händer dessa bilder ska hamna. Jag är väldigt glad att jag lyckades ta denna plats, både för att jag slipper vara med på bilderna, och för att jag ser tjejerna mycket bättre nu än jag skulle ha gjort på andra sidan kameran.

Efter ett antal bilder avbryter Emelie igen.

- Dags för tagning tre!

Hon och Moa springer iväg och kommer strax tillbaka med de skålar som de grejade med tidigare på morgonen. De går fram till Jenny, och öppnar hennes skärp. När skärpet glider av är hela klassens blickar riktade mot de nakna, toppiga, mjuka små 15-årsbrösten. Hon får välja en skål, och pekar på jordgubbssmeten som Moa håller i. Moa tar en slev av smeten och lägger ett tjockt lager på hennes båda bröst. Jenny ser så oskyldig ut där hon står, med små fina bröst som knappt döljs alls, de styva bröstvårtorna som tydligt avtecknar sig under jordgubbssmeten. Hon rodnar och håller fortfarande båda händerna över fittan.

Sedan är det Tanjas tur. Hennes skärp lossas och hon väljer skålen med vispad grädde. Hennes små bröstvårtor styvnar också snabbt av den kalla grädden. Moa och Emelie går snabbt vidare till Anna. De knyter upp snöret som är spänt runt hennes bröst, och börjar surra upp det. Det är ganska besvärligt när hon samtidigt håller händerna över fittan, så till slut sträcker hon upp händerna rakt upp i luften istället. Klassens alla blickar sänks intuitivt ner till Annas nakna fitta. Hon har en liten blond tofs alldeles ovanför fittan.

Jag såg henne visserligen naken igår kväll också, men då var det så mörkt. Det är en helt annan sak att se henne nu, i fullt dagsljus. Hennes små blygdläppar har börjat öppna sig lite, och hon är nog inte ensam om att börja bli upphetsad. När snöret runt hennes bröst lossas allt mer, söker sig i alla fall min blick tillbaka till hennes små men härligt runda tuttar. Snöret har varit så hårt spänt att brösten fortfarande har röda och vita ränder. Hon väljer chokladsåsen, och brösten är snart täckta. Den bruna chokladsåsen rinner lite ner över hennes platta mage, och blir en skarp kontrast mot hennes ljusa hud.

Så fortsätter behandlingen av tjej efter tjej, tills det blir Moas och Emelies tur. Jag har redan förstått att både Moa och Emelie har lite exhibitionistiska drag, så jag blir inte särskilt förvånad över det som nu händer. De ställer sig mitt emot varandra, mitt emellan mig och övriga klassen. När de gick runt med sina skålar hade de kvar sina bikiniunderdelar, men nu böjer sig Moa fram och tar av sig sin. Sedan sträcker hon händerna rakt upp och låter Emelie börja dra loss tejpen. Moa börjar snurra hela kroppen runt, medan Emelie står stilla och drar i tejpen. Moas piruett blir en uppskattad uppvisning, eftersom både jag och alla klasskompisar för varje varv får se både fittan och allt mer av hennes stora runda bröst…

Så släpper slutligen tejpen från hennes ena bröst, som hoppar till på ett inbjudande sätt. Tejpens ände sitter fortfarande fast i hennes andra bröst, men nu har hon stannat. Hon tittar upp på mig och säger lite utmanande:

- Vad väntar du på? Ska du inte passa på att fotografera lite nu när jag är naken? Eller tycker du inte att jag är sexig? frågar hon och putar lite med munnen.

- Jo då, svarar jag, men ångrar mig genast.

Det blir fel hur man än svarar.

- Kom igen då, säger Moa förföriskt.

Jag kan inte låta bli att ta några bilder av de två tjejerna - med hela klassen i bakgrunden. Emelie drar lite mer i tejpen, som i sin tur drar lite mer i Moas stora bröst. Klick, klick. Runda, mjuka tonårsbröst, styva bröstvårtor. Bulan i mina träningsbyxor växer pinsamt.

Så släpper tejpen taget även om det andra bröstet, som tacksamt gungar till och lägger sig symmetriskt vid det andra bröstet. Klick, klick, klick. Jag zoomar ogenerat in brösten, när Emelie börjar smörja in dem med jordgubbssmet. Emelie använder händerna istället för sleven nu, och masserar passionerat in Moas stora, mjuka bröst med jordgubbssmet. Alldeles halt och blankt.

Sedan åker även Emelies trosor av, och hon ger samma sexiga uppvisning. Snurrar ett varv tills tejpen tar slut. Moa masserar in Emelies bröst med rikligt med chokladsås, som rinner vidare ner över magen och ner över hennes nakna, svullna och hala fitta. Jag skulle så gärna vilja slicka av henne all chokladsås, men nöjer mig tills vidare med att ta närgångna foton. Istället sjunker Moa ner på knä, och gör precis det jag drömmer om.

- Det blev visst lite för mycket chokladsås, säger hon och börjar slicka Emelies hala fitta inför mig och hela klassen.

Emelie skruvar på sig, och lägger upp ena benet på Moas axel för att hon ska komma åt bättre. Hon stönar till, andas högt och börjar själv smeka sina fina, runda och lite toppiga bröst. Runt, runt, så att chokladsåsen bara ligger som ett tunt, genomskinligt lager. Jag tar fler bilder.

Jag lyfter blicken för att kolla läget i övriga klassen. Flera tjejer verkar trycka sina händer misstänkt hårt och rytmiskt för att bara skyla fittorna, men ingen onanerar helt öppet. Killarna håller också diskret sina händer över kukarna, men det är tydligt att de flestas kukar nu står i givakt, och att små rörelser i händerna inte är särskilt oavsiktliga. Alla stirrar på skådespelet framför dem, och jag inser att min position kanske inte är den mest diskreta nu, eftersom jag står med ett tydligt stånd alldeles bakom Moa och Emelie. Jag tycker mig också se att några tjejer verkar flacka med blicken mellan tjejerna och mina byxor.

Nu verkar Emelie vara på väg mot sin kulmen, hon vibrerar i hela kroppen och trycker fittan hårt mot Moas slickande tunga. Hon tar tag i Moas huvud och trycker det hårt mot fittan, samtidigt som hon skriker hämningslöst. Emelie verkar vilja suga ut det mesta ur orgasmen, och släpper inte Moas huvud förrän hon blivit helt lugn. Klassen applåderar spontant och Moa och Emelie bugar glatt.

I den spontana applåden är det ingen som tänker på att de inte har några kläder på sig, utan de står plötsligt nakna och applåderar. För mig blir det en smärre chock när ett tiotal nakna, 15-16-åriga fittor visar sig helt öppet för mig. Moa och Emelie tappar nästan hakan när de ser alla killar i klassen med styva, nakna kukar som pekar upp mot dem och gungar lite i takt med applåderna.

Applåderna avtar snabbt när alla inser sin nakenhet. Moa och Emelie går tillbaka till sina platser och står sedan stilla. Plötsligt är all uppmärksamhet på mig igen, och jag inser att jag förväntas fotografera igen. Alla håller åter igen händerna över sina kukar och fittor. De tjejer som har grädde på brösten blir allt mer nakna i takt med att grädden smälter och rinner ner mot deras nakna fittor. Men jag fortsätter att fota. Om det är vad de vill, så inte mig emot.

* * *

Efter ett tag griper Emelie in igen.

- Då kör vi tagning fyra.

På den signalen börjar killarna se sig runt efter varsin tjej, och de börjar suga och slicka på deras bröst för glatta livet. Som av en händelse hittar Micke fram till Jenny, och Richard dyker in mellan Annas runda små bröst. Johan börjar slicka och suga Emelies tuttar rena från det tunna lagret choklad. "Samma par som igår", tänker jag.

- Du glömmer väl inte att fota, ropar Emelie med grötig röst.

- Det här ska bli vårt minne av den här klassen, istället för det där urtråkiga skolfotot vi tog i gympasalen!

Jag fortsätter att fota och tänker att det blir garanterat ett bra minne. Tjejerna börjar bli renslickade, och jag ser att både ett och annat par nu håller för varandras kön istället för sitt eget. Men det är fortfarande rätt diskret.

- Tagning fem, ropar Emelie.

"Herregud, hur många tagningar har de planerat", tänker jag.

Alla ställer upp sig på sina platser igen.

- Nu! ropar Emelie

Hela klassen börjar jubla, hoppa och sträcka upp sina händer rakt upp i luften. Jag fortsätter fota av bara farten, och ser att nu är alla elever plötsligt helt nakna. Moas bröst guppar våldsamt för varje hopp. Jenny har ett stadigt tag om Mickes stake. Emelie är den enda som inte sträcker upp händerna, för hon använder dem för att hålla isär sina svullna, nyslickade blygdläppar.

När jag tagit en massa snabba foton stannar jag upp och beundrar klassen i all sin nakenhet. Det ligger en spänd upphetsning i luften - men inför kameran, läraren och alla klasskompisar hämmas ändå lusten från att härja fritt. När så tagning fem är avklarad verkar det inte som att Emelie och Moa planerat så mycket mer. Samtidigt är det ingen som vill lämna trappan och klä på sig, så när jublet tar slut står alla kvar och tittar lite nyfiket på varandra. Alla vill något mer, men ingen vet riktigt vad.

* * *

Det blir Richard som tar nästa initiativ:

- Jag tycker att vi killar ska bjuda tjejerna på en tagning sex. Vi har ju inte fått ta del av era skålar än!

Han går fram till Emelie, som fortfarande har de halvfulla skålarna bredvid sig. Emelie skiner upp och lyfter upp skålen med chokladsås. Hon doppar sin hand i skålen och smörjer sedan sensuellt in Richards bröstkorg med såsen. Hon börjar sedan slicka honom ren, och virvlar lite extra med tungan runt hans bröstvårtor. Såsen har runnit ner över magen, så hon fortsätter att slicka sig nedåt.

Richard håller fortfarande händerna över kuken, men när Emelie fortsätter nedåt tvingar hon bort hans händer. Kuken pekar snett uppåt, alldeles framför Emelies ansikte. Hon verkar tveka lite, men då kommer Moa till undsättning. Hon doppar även ner sin hand i skålen med chokladsås, och tar sedan ett ordentligt tag om Richards kuk. Hon smörjer in hela kuken med chokladsås, runkar kuken alldeles framför Emelies ansikte. Richard börjar stöna, men då slutar Moa sin behandling. Istället tar hon ett steg tillbaka och låter Emelie fortsätta med det hon höll på med. Emelie ser ingen annan utväg än att helt enkelt suga in kuken i munnen. Det har hon ju gjort tidigare, så hon får snart in ett bra tempo.

Under tiden går Moa vidare med chokladsåsen till Micke. Hon hoppar över bröstkorgen den här gången, och sätter sig direkt på huk framför honom. Hon är fortfarande naken, och Mickes kuk är sprängfylld bara av att se Moa sitta där framför honom, med sina stora bröst och rödlätta kinder. Han tar tag i kuken och börjar runka framför Moa, som bara sitter och tittar storögt på kuken som bara är några centimeter framför hennes mun.

Hon tar ordentligt med chokladsås i handen och tar över runkandet. Sedan suger hon prövande in kuken i munnen några gånger, som för att smaka av, innan hon släpper fram Jenny som otåligt står på tur. Jenny tvekar inte det minsta, utan suger direkt in kuken så gott hon kan. Hon smeker passionerat Micke överallt där hon når, och försöker hela tiden ta in den chokladsmakande kuken längre ner i halsen. Hennes små, toppiga bröst skakar lite lätt för varje sugtag, och Micke smeker och klämmer oavbrutet på de mjuka brösten och stenhårda bröstvårtorna.

Moa har under tiden gått vidare med chokladsåsen till de andra killarna. För varje kille nu så doppar hon helt enkelt kuken i skålen, runkar några drag och provsmakar sedan kuken innan hon överlämnar den till en av tjejerna. Hon går sedan vidare till nästa kuk. Framför mig är nu ett tiotal par som är i full färd mot upploppet. Emelie suger Richard allt intensivare och han stönar högt. Han trycker ihop Emelies tuttar med våldsam kraft och sprutar sedan med ett avgrundsvrål hennes mun full. Fler killar är på väg nu, och en efter en sprutar de i tjejernas munnar eller på deras kladdiga bröst.

* * *

Jag tar sporadiskt några bilder, men är mest handlingsförlamad av den här utvecklingen. Jag har fullt upp med att hålla fingrarna från kuken, och för den delen att hålla fingrarna från tjejernas kroppar.

När alla killar sprutat så inser jag att jag måste avrunda den här episoden på ett smidigt sätt. Jag lägger ner kameran i sin väska, för att demonstrativt visa att projektet "klassfoto" är avslutat. Jag har sedan länge gett upp försöken att styra händelseförloppet den här helgen, men nu verkar även eleverna ha fått nog för den här gången. De börjar irra runt och söka sina kläder, och jag kan andas ut efter ännu ett på(frestande) upptåg med klassen. Det börjar bli dags för lunch, och jag inser med blandade känslor att bara halva helgen har gått ännu.


Bloggtorka

Hej
Jag är grymt ledsen för den dåliga uppdateringen. Mitt internet har strulat och jag har haft fullt upp med att försöka bygga upp det som har rasat i mitt liv.
Jag skulle beskrva mitt liv just nu som en riktigt smal, ostabil bro av rep, som går mellan två höga berg. Jag står mitt på den smala bron och ett enda misstag gör att bron går sönder och jag faller ner flera 100 meter i ett iskallt hav med absolut ingen återvändo.

Dramtatiskt, något. Just nu är det så det ser ut. Jag är så jävla trött på alltihop.

Jajja, jag kämpar på.

Idag hade jag mitt första event på jobbet. Det gick nog helt okej i allafall

Jag har lite bloggtorka just nu också, typiskt. Jag ska försöka hitta lite ispiration 

Om du vill se något speciellt, skriv en liten kommentar.  Då hjälper du mej också


Lip sealer

Hej
Dags för första inlägget idag. Jag är as trött och ska upp och jobba tidigt imorgon så jag är hemma och tar det lugnt ikväll. Jag ska göra mitt bästa för att få iväg några inlägg, även om jag vet att jag kommer springa runt och göra massa annat skit.

Ett litet klipp blir det först

 


Fyll i ögonbrynenDubbelhaka i all ära, sexigt värre


Dark brown

Det blev inget käk för imorgon. Jag orkade inte ens försöka.

Dagens smink blir det istället

Allt kommer från Make up store om jag inte skriver något annat

♦ Foundation Visible lift L´oréal H&M (den finns överallt)
♦ Loose powder Milk
♦ Brunpuder- vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Kakaw
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece
♦ Lipstick Exit
♦ Potgloss Spy
♦ Lip sealer

En otroligt enkel make som funkar bra till vardags. Jag kan förklarar kort att jag bara har sotat med min bruna skugga. Riktigt enkelt. Smeta på lite på ögonlocket och sudda sen ut kanterna med en mjuk pensel, då blir det en snyggare kant. Gör man inte det blir allt väldigt fyrkantigt.


Hemma, äntligen

Hej
Nu är jag äntligen hemma. Dagen har varit lång, precis som en vanlig dag i stuumpans liv. Jag är trött både psyiskt och fysiskt men för första gången på länge känner jag mej riktigt lycklig.

Jag har tyvärr inte haft någn möjlighet att uppdatera idag, det är därför det här är första inlägget, ledsen för det. För att gottgöra er lite i alla fall kan jag väl säga att en video är på väg. Grabbarna lär väl i och för sej bli besvikna för det är inte en hemmagjord porrfilm , inte den här gången heller.

En av er hade frågat om jag kan visa hur jag fyller i ögonbrynen. Sagt och gjort. Just nu laddas ett klipp upp på youtube och så fort det är färdigt kommer det upp på bloggen  .

Just för stunden håller jag på och dör av hunger så jag tänkte gå och fixa något att käka för ikväll och imorgon. Sen blir det fler inlägg

Vi hörs om ett tag

Sex mot din viljaHar du haft sex mot din vilja och känner att du inte har någonstans att vända dej.

Hos Stuumpan finns i alla fall en liten hjälpande hand från någon som vet hur det känns.

Stuumpan@live.se

Att bära stenen ensam klarar man inte, ibland kan det vara bra att öppna sej för någon som man inte känner men som har varit med om en liknande händelse.

Stuumpan skrattar inte, och hos stuumpan är det inte fel att inte vet allt, stuumpan försöker inte leka kurator, stuumpan vill bara att alla ska vara glada och må bra. Det är allt.


Glidmedel

vart kan man köpa glidmedel i olika smaker förutom apoteket? :)

Det där verkar vara en ständigt återkommande fråga. Jag har ett inlägg där jag länkar till olika internetshoppar som har gott om olika varianter av glidmedel. Checka detStuumpan svarar: Glidmedel


Dagens outfit

Hej

Jag har haft en minst sagt jobbigt och fullspeckad dag. Den har varit rolig, men väldigt lång.

Jag har inte överdrivet mycket att skriva om, tänkte slänga upp dagens outfit sen får vi se vad jag hittar på.


Bjuder på facet .. haha

♥ Ljusblå jeansleggins- New Yorker
♥ Långt vitt linne- Gina tricot
♥ Vit topp- New Yorker
♥ Väska- Belle
♥ Jacka - Vero moda
♥ Uggs- Eurosko


Video de Emilia

Hej

Första inlägget idag bjuder Emilia påJag är nog en viktig ståndpelare i många mäniskors liv, haha

SexAllt vad svänga med benen hit och dit heter gillar jag inte, men det finns ju dom som gör det. Här är i alla fall en helt okej ställning. Är man tillräckligt vig kan den nog nästan bli skön.. om man frågar mej. Jag tror i och för sej att jag har kört den, eller jag är rätt säker på att jag har gjort det. Och jag minns att det inte är min favvo. Doggy är oslagbar, det kommer jag alltid säga.

Man ska ha testat den i alla fall, det tycker jag. Akta ryggen bara och ett tips till er tjejer att inte ligga som hon gör, det ser jävligt osexigt ut. Det ser ut som att hon ligger en söndakväll och sappar mellan alla värdelösa kanaler på tv. Sätt handen på hans mage, krama pungkulorna.. vad fan som helst, men ligg inte sådär. Ett till hett tips från Stuumpan är att sen ta ner benet som är uppe på hans axel och dra upp det mot magen. Det ska alltså inte ligga i 90 grader utan lägg det på sängen ovanför hans ben.. det är jäääävligt skönt. Jag vet inte om det finns någin 3D video på det så jag får väl visa själv hur det ska se ut någon gång.. Haha jag skojar bara.

Stuumpan svarar: Varför har man analsex?Varför kör man analsex om det gör ont? :S

Det finns nog flera svar på den frågan. Jag skulle säga att man har det för att testa något nytt eller för att variera sexlivet lite. I ett förhållande är sex ofta ganska viktigt och ett dåligt sexliv kan ta död på förhållandet. Det låter jävligt konstigt , men så är det.

Analsex är också en sån där grej som man kan lära sej att tycka om. "Vanligt" sex är ju inte heller sådär jätteskönt första gången, eller hur? Men det blir ju det sen. Analsex fungerar ngefär på samma sätt, men det tar längre tid att "lära sej gilla det".

Det där med hur ont det gör är också väldigt individuellt. Har man tur får man en småtting i röven, klart det inte gör lika ont då. Har man tur är det en snäll kille som respekterar att det är jobbigt i början och tar det lugnt.

Analsex behöver inte göra ont, men för dom allra flesta (tjejer) gör det det.

Jag vet däremot en tjej som öppet erkänner att hon hatade analsex i början. Hon tyckte att det gjorde så jävla ont, numera kommer hon av det.

Det kan ju också vara en anledning. Nyfikenhet och variation, det tror jag är dom två starkaste drivkrafterna när det kommer till sex


Till er läsare <3

Även om stämningen är deppig hade jag ju faktikt spelat in en video till er så klart att jag måste lägga upp den då

 


Han skaffade brud.. han med

Hej

Det blev inte mycket plugg för mej förut. Jag körde lite bil istället och typ.. jag vet inte. Jag fattar nte riktigt vart jag gjorde av tiden.

Aja, strunt samma. Imorgon ska jag till skolan igen.

 

Fan vilken jävla humörsvängning jag fick nu. För typ 20 minuter sen spelade jag in en lycklig video till er och nu känner jag mej as deppig och redo att typ döda för alkohol.

 

Kan det här ha något med det att göra...

 hm.. men jag var väl inte ens intresserad av snubben. Kanske hatar jag bara känslan av att alla har förhållanden, nur jag inte är van vid det än.

Jag hoppas för hans skull att hon inte tittar i hans dator bara...


Huvudvärkens dag

Hej

Jag vaknade i morse och huvudvärken hade forfarande inte försvunnit, tvärt om hade den blvit värre. Jag kunde inte ens öppna ögonen och allt bara dunkade.

Jag sov några timmar till, vaknade, fortfarande inte bort, jag sov några timmar till.

Nu mår jag lite bättre i alla fall, men jag hinner inte skriva några inlägg nu. Jag har skolarbete att fixa först. Fan, det där är verkligen inte min grej.

Aja, men det är bättre att bara få det gjort. Vi hörs om ett tag igen

Later

Blundade och valde en .. det gick bra ser jag


Bakis eller bara jävligt sliten?

Fy fan, mitt huvud dunkar och min mage värker. Jag är så jävla hungrig och jag har himla ont i huvudet att jag inte kan se ordentligt.

Ledsen, inga svar på era frågor ikväll. Issa behöver verkligen få några timmars sömn.

Tomorrow ♥

Dagens outfit

När jag ändå är igång kan jag ju visa dagens otutfit. Det var väl som vanligt inte sådär jätte avancerad, men det var evigheter sej jag körde en dagens outfit.
                                    ♥ Lackleggings- Gina tricot
                                  ♥ Långt brunt linne- Gina tricot
                                      ♥ Spetslinne- New Yorker
                       ♥ Skjorta- vette fan, men det var en dyr jävel
                                         ♥ Jacka- Vero Moda
                                              ♥ Väska- Belle
                                            ♥ Uggs- Eurosko

Skjortan är rosa egentligen. Fick lite vårkänsla i morse när solen tittade in genom fönstret så körde på det.


Baota-fika med Royliisch

Det här är en av anledningarna till att jag inte har uppdateat något idag:Vi tog våran baota-fika som vi gör ibland.

Roya fick vara med på bild idag, istället för mej. Jag såg FÖR hemsk ut. Att jag ibland ser hemsk ut brukar inte hindra mej, men det här var verkligen a bit too much

Nej, fan vad man börjar sakna Emilia nu. Det var ett tag sen man gjorde något kul med henne. Tur att vi ses imorgon i alla fall.

Naturell

Hej
Hoppas allt är bra med er. För stuumpan rullar väl allt på.
Jag räknar ner till Romresan, Spanien, när jag och Indi ska firas och allt annat kul som händer snart, och jag glädjs över att jag i alla fall har löst ett av mina problem.


Och som vanligt är allt från Make up store om jag inte skriver något annat.

♦ Foundation Visible lift L´oréal  H&M (den finns överallt)
♦ Loose powder Milk
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Kakaw
♦ E/D Champion
♦ Cake eyeliner midnight black Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece


Helt fel ljus,I know.

Guds gåva till människan


Bild lånad från google

Lördagens make

Nu är jag hemma från bion  Den var bra men vi tyckte att den var lite för sorglig för att vara en komedi, men den var ju rolig också såklar

Nu tänkte jag lägga upp sminkvideon, som jag gjorde igår. 

 


Bio med Mr Bullt

Du slet ut det, du förstörde det och nu trampr du på det

Jag stödjer mej mot dej brorsanBio med Indi om en timme. Det blir farsan. Självklart haha, det är väl det som passar oss bäst.

Vi ses i stan


Under my controlSexigaste bilden tagen igår av stuumpan herself


Stuumpan svarar: Dirty talkhej! kan inte du tippsa lite om hur man snackar dirty talk? jag skulle vilja pröva det på min bf
tack i förskott!

Dirty talk är nice, självklart kan jag skriva om det  Tack för tipset också. Jag börjar ju få det lite torrt på idéer här. Jag ska försöka få ihop ett inlägg om dirty talk.

 

Kanske blir det ett uppdrag för the teacher  Haha


Stuumpan svarar: Doggystyle
dogy style, visst knullar man inte i analen då?hehe

Det var väl ingen kosigt fråga (jag får intrycket av att du skäms lite och lägger till "hehe")

Doggystyle måste inte köras i analen. För att vara lite subjektiv, när jag skriver om doggy och hur mycket det råkar vara min favorit, syftar jag aldrig på analt.
Ska du däremot testa analt, rekommenderar jag en grymt försiktig doggy. Det är det absolut bästa sättet att kunna göra allt ordentligt, plus att (som jag har nämnt tidigare) behöver inte killen se tjejens anisktsuttryck när hon står där och har så jävla ont. Det kan lätt bli fel då.
Analsex kan också köras i tex. missionären och skeden. (Det var dom enda namnen jag orkade komma på nu)

 

Som svar på frågan går alltså doggy att köra både analt och "vanligt". Jag säger ju att ställningen är fucking oslagbar


Läsare, ni är bara för underbara

Hemma halv 8 imorse?.. låter som att den där civiltaxin hade varit ett bra alternativ!


Så charmigt :D

Gick du in till en livsmedelsbutik och köpte endast en gurka? Undra vad personen i kassan tänkte.

Antingen smittar jag av mej, eller så är ni precis lika grymma som mej allihop


Söndag

Bjuder på lite härligt bakissnack från tidigare idag. Jag orkade verkligen inte skriva när jag vaknade så det fick bli film istället. Men ni verkar ju gilla det


Utgång

Nu ska jag ut ett tag. Mina dagar brukar se ut såhär numera. Vakna, jobba, komma hem, gå ut, komma hem och sova, vakna, jobba, komma hem, gå ut, komma hem och sova.

Blir det inga fler inlägg i natt vet ni vad jag gör

Sexnovell

Med tonåringar på klassresa
Författare: Peter_9080
Källa: Sexnovell.se

I höstas tog jag över som klassföreståndare för 9D. De hade då ett år kvar på skolan. En trevlig klass, och stämningen blev allt bättre ju närmare sommaren kom. Dessutom skulle de snart sluta på den här skolan. Det märktes tydligt på eleverna, som verkligen levde upp med årstiden. Stämningen var ofta glad och högljudd. Eleverna var dessutom väldigt frispråkiga och det låg ständigt ett snuskigt skämt i luften. De var ju bara 15-16 år, men de pratade mycket mer om sex och var mycket mer öppna med sina fantasier än några andra jag nånsin träffat.

Killarna brukade ofta ge tjejerna lite fräcka kommentarer och förslag, och det verkade tjejerna bara tycka var kul. De svarade ofta i samma jargong. Det var ofta diskussioner om sexrelaterade ämnen i klassrummet, och som lärare fick jag försöka hålla tillbaka diskussioner och påhopp, framför allt från killarna, för att det hela inte skulle gå överstyr.

Flera tjejer utmanade gärna killarna, och ibland kanske även mig, med allt sexigare, tajtare och mindre kläder ju närmare sommaren vi kom. Killarnas busvisslingar blev allt tätare, och mina hyschanden och försök att skapa ordning blev allt mer hopplösa. Jag har nog aldrig varit med om en liknande uppsluppen stämning innan sommarlovet...

Det blev förstås inte bättre av att speciellt tjejernas kroppar hade utvecklats mycket det senaste året. Hela dagarna fylldes av dessa små skönheter som precis slagit ut i blom. Jag kom ofta på mig själv med att sitta djupt försjunken och stirrandes på Emelie, som ofta satt längst fram i klassrummet. Hon var blond, och hade axellångt hår som alltid såg lite busigt ut. Det verkade alltid komma en vindpust som strulade till håret lite. Smal, som de flesta andra tjejer i klassen. Hon hade lite större bröst än de flesta tjejer i hennes ålder, vilket hon verkade vara stolt över. Hon var inte det minsta blyg, varken när det gällde klädsel eller samtalsämnen. Jag var inte den enda i klassrummet som fick koncentrationssvårigheter när Emelie hade på sig ett litet linne som tryckte upp de runda brösten, små tights tätt mot underkroppen, och en penna i munnen.

Terminen började närma sig sitt slut, och det var dags att planera den typiska klassresan som alla ska åka på i slutet av nian. Inga föräldrar verkade vilja följa med, men jag tänkte att ett 20-tal tonåringar i 15-16-årsåldern ska jag väl kunna klara av på egen hand. Vi bestämde att vi skulle köpa färdig mat och eleverna lovade att sköta sig, så då skulle det räcka att jag följde med. Vi bestämde också att vi skulle åka till en liten stugby vid en sjö. Där skulle man kunna bada och basta - vilket möttes av busvisslingar från killarna och fnitter från tjejerna. Jag började rätt snart känna en oro över vad jag gett mig in på.

* * *

Så kom fredagseftermiddagen alla väntat på. Vi sitter i bussen på väg mot stugbyn. Resan går snabbt, men när vi kommer fram så återstår fortfarande en bra bit att gå till fots. Naturligtvis har regnet börjat ösa ner under bussturen, men det finns inte så mycket annat att göra än att börja vandra. Efter en stund avtar dock regnet, och vi stannar till en stund eftersom några elever vill byta till torra kläder.

Klassen samlas på en gräsmatta vid sidan av vägen. De flesta börjar genast gräva runt i sina ryggsäckar efter något torrt att ta på sig. Jag tittar ut över eleverna och min blick söker sig självmant till Emelie. Hon har hittat en grön munktröja i väskan, som ser mycket varmare ut än den t-shirt hon har haft hittills. Den vita t-shirten är blöt och lite genomskinlig, så jag ser tydligt den vita bh:n under. Ovanför bh-kanten syntes hennes runda bröst som pressas upp lite av den lilla bh:n. Nu när t-shirten ligger som klistrad mot kroppen så ser hon väldigt oemotståndlig ut.

Emelie har aldrig varit blyg och verkar ta livet med en klackspark. De flesta tjejerna går iväg en bit bort för att byta sina tröjor utom synhåll för killarna, men inte Emelie. Hon drar helt ogenerat t-shirten över huvudet. Jag kan inte låta bli att fortsätta titta på henne, när större delen av hennes bröst blev synliga. Det vanliga sorlet bland klassens killar verkar snabbt avta när allt fler lägger märke till Emelies generösa uppvisning. Själv verkar hon helt oberörd.

Till min stora förvåning för hon sedan händerna bakom ryggen och knäpper upp bh:n. Den glider ner över brösten - ganska långsamt, som för att retas med oss. Hennes vårtgårdar är ljusbruna och ganska små, och hennes bröstvårtor är stenhårda i kylan efter regnet. Hennes bröst är väldigt fina, men kanske inte riktigt så stora som de brukar ge intryck av under push-up-bh:n i klassrummet. Brösten är runda, men lite toppiga på samma gång. Hennes hud är knottrig i kylan. Brösten har samma gyllenbruna ton som hennes mage, trots att det bara är försommar, så hon brukar nog sola topless i solarium.

Hon tittar upp och möts av blickarna från ett 10-tal fascinerade killar i klassen, och en minst lika fascinerad lärare. Jag vet att jag inte borde stirra på henne, egentligen kanske till och med försöka skyla henne, men jag är helt handlingsförlamad. Jag bara står och tittar på hennes oskyldiga ansikte och fina bröst som äntligen är ute i det fria. Hon ser lite förvånad ut över den plötsliga uppmärksamheten, men snart förändras ansiktsuttrycket och hon ser närmast triumferande ut. Som att hon njuter lite av sin uppenbara påverkan på oss.

Hon stannar upp lite, sträcker på sig, spänner ut brösten lite grann och tittar på oss en efter en. Hon bara står där och låter oss titta. Nu är de andra tjejerna på väg tillbaka, och förtrollningen bryts när Emelie plockar fram sin munktröja och snabbt låter den falla ner över kroppen. Killarna har helt kommit av sig och vet inte vad de ska säga. Jag ser min chans att bryta det pinsamma läget:

- Jaha, nu är de andra tjejerna tillbaka, så då kan vi väl gå vidare!

Vi fortsätter promenera, och jag undrar verkligen jag vad jag gav mig in på när jag accepterade att åka iväg med den här klassen som enda vuxen. En viss oro har spridit sig i kroppen, men samtidigt en pirrande förväntan över hur helgen ska utveckla sig.

* * *

När vi kommer fram till stugbyn är klockan redan runt 6 på kvällen, så vi ställer in packningen i huvudbyggnaden och börjar duka för middagen. Eftersom jag åker själv med klassen så får maten inte vara för komplicerad. Vi hade gjort det enkelt för oss och beställt pizza till hela gänget. När vi har ätit så börjar alla göra sig hemma i sina stugor, och packa upp väskorna. Allt eftersom samlas fler och fler i huvudbyggnadens samlingsrum, och den uppsluppna stämningen gör att ljudnivån ökar allt mer.

Killarna har samlats på ena sidan av rummet och tjejerna på andra sidan. När sexskämten börjar hagla mellan killarnas och tjejernas läger så tänker jag att det är dags att lämna klassen i fred ett tag. Jag går upp för trappan till övervåningen och börjar läsa en bok. Från övervåningen kan jag både höra eleverna och se några av dem genom trappans öppning, så jag kan se att de inte river stället.

Efter en stund har eleverna satt sig i en ring på golvet, och de börjar tydligen leka "sanning eller konsekvens". Jag lyfter blicken från min bok när flaskan pekar mot Jenny, som väljer en "sanning"-fråga. Jenny är en smal, blond tjej, med små bröst och ett väldigt oskyldigt leende. Hon är nog egentligen en ganska blyg tjej, men hon dras lätt med i övriga klassens öppenhet. Hon har lätt för att rodna, och jag tycker att hon redan börjar bli lite rödlätt på kinderna, trots att hon inte fått frågan ännu. Det är Markus som ska ställa frågan, och han är lika brutal som väntat:

- Har du legat med en kille nån gång?

Jenny är nu pionröd i ansiktet och det dröjer en stund innan hon svarar. Eleverna börjar skandera hejarramsor för att tvinga fram ett svar, och till slut erkänner Jenny ett svagt "nej". Klassen jublar. Jenny är så söt där hon sitter i skräddarställning på golvet nedanför trappan, med ett vitt linne och en svart kjol, och det blonda håret i en tofs.

Flaskan snurrar igen.

Jenny igen. Jublet ökar. Markus får ställa en till fråga:

- Har du fått orgasm nån gång då?

För att få det hela överstökat svarar Jenny snabbt nej denna gång. När flaskan för tredje gången pekar mot Jenny är klassen i extas. För att undvika ytterligare förödmjukelse väljer Jenny "konsekvens" denna gång. Markus satsar högt:

- Då är det hög tid, deklarerar han. Välj en av oss som ska slicka dig till orgasm!

Klassen briserar som vid ett mål på en fotbollsmatch. Jag tänker att jag säkert borde ingripa nu, och stoppa den här leken som uppenbarligen är på väg att spåra ur. Men jag kan inte göra någonting. Jag sitter som förhäxad och tittar på den oskyldiga 15-åriga flickan som rodnar som aldrig förr. Jag måste få se hur detta slutar. Jag kan alltid säga att jag somnade här uppe om det blir besvärliga frågor om mitt agerande efteråt. Jag tror att Jenny ska dra sig ur leken nu, men till min stora förvåning säger hon obesvärat:

- Micke.

Oj. Micke är en ganska lugn och trevlig prick, som ofta brukar sitta och prata med Jenny i skolan. Tanken slog mig att det här kanske är upplösningen på en hemlig romans - sista chansen att komma till skott innan sommarlovet och klassens splittring. Jag ser hur Micke kryper fram till den del av rummet som jag kan se här uppifrån, och fram till Jenny. De verkar växla några ord, men jag hör inget eftersom klassen jublar och klappar i takt. Jag inser att det blir svårt att hävda att jag sov i detta oväsen...

Jenny nickar och börjar krångla av sig trosorna under kjolen. Det lyckades hon med utan att visa hela härligheten för klassen. Micke lägger sig ner på golvet och kryper in under kjolen. Jenny lutar sig lite tillbaka mot väggen, och särar på benen lite. Hennes ögon blir större och större, innan hon börjar blunda och bara njuta. Hon andas häftigt och gnyr säkert högt, men det hörs inte upp till mig. Hon tar tag i Mickes huvud och trycker det hårdare mot fittan, och släpper inte taget. Hon slänger huvudet bakåt, och plötsligt tittar hon rakt upp i taket.

"Shit", tänker jag, men hinner inte röra mig förrän hon lutar sig ännu mer tillbaka och upptäcker mig. Våra blickar möts och hon höjer förvånat på ögonbrynen. Sedan ler hon lite och fäster blicken i min. Jag ser hur hon stönar och spärrar upp ögonen. Hon fortsätter titta på mig hela tiden, och jag på henne.

Hon börjar smeka sina bröst utanpå linnet så att de trycks upp lite. Sedan tar hon tag i överkanten på linnets framsida och drar det rakt ut. Jag tittar ner i hennes linne och får se hennes fina små kullar och ett par rosa, stenhårda bröstvårtor. Tankarna snurrar runt. Hon visar brösten bara för mig - de andra eleverna ser ju inget eftersom de också sitter på golvet. Hon fortsätter att se mig rakt in i ögonen, men jag kan inte slita blicken från hennes fina, toppiga små bröst.

Då tar hon sin andra hand och för in den under linnet underifrån, och börjar smeka och klämma på brösten, fullt synligt för mig. Hennes orgasm eskalerar, hon skakar i ben och armar, och skriker till så att hon för en sekund lyckas överrösta klassens jubel och applåder. Hon klämmer krampaktigt sin bröstvårta under linnet innan hon lugnar sig lite. Men Micke fortsätter att slicka henne. Snart spärrar hon upp ögonen igen, och denna gång möts våra blickar under hela orgasmen. Hon trycker ihop benen hårt mot Mickes huvud, och smeker våldsamt sina små bröst framför mina ögon.

Efter en stund drar sig Micke tillbaka, alldeles blöt i ansiktet, och med ett stort leende på läpparna. Jenny ler också lite, innan hon vänder ner huvudet, ser sina fascinerade klasskamraters ansiktsuttryck, och återkommer till verkligheten. Jag sitter helt chockad ovanför trappan, och inser att jag både flyttat mig ur fåtöljen och fått ett rejält stånd i de mjuka träningsbyxorna.

Jag sätter mig ner i fåtöljen igen. Leken fortsätter där nere, men nu är det lite mer sansade "sanning"-frågor ett tag. Jag funderar mest på hur jag ska hantera situationen. Jag bestämmer mig för att avbryta leken om de börjar fingra på varandra igen.

Tvåliters colaflaskor går åt på löpande band, och nu har några killar fått igång en stereo också. Musiken och skratten överröstar varandra. Flaskan snurras igen och pekar nu på Emelie. Hon väljer konsekvens, trots att det åter igen är Markus som ska bestämma vilken konsekvensen ska bli.

- Strippa för oss! Det brukar väl du gilla…

Från min plats i fåtöljen kan jag bara skymta Emelie, men hon verkar inte protestera. Istället reser hon sig upp och går bort till stereon och byter låt. Killarna jublar igen. Hon ställer sig mitt på av golvet, vilket gör att jag inte ser henne längre. "Äh, vad fan, jag har ju redan sett henne halvnaken idag, lite mer stripp gör väl inte saken värre", tänker jag och flyttar mig ett par meter så jag kan se Emelie. Det är nog ingen där nere som kan se mig i mörkret på övervåningen - särskilt inte med tanke på sevärdheterna där nere...

Emelie har redan fått av sig sina byxor, så hon står nu och dansar i bara ett par tangatrosor och sin gröna munktröja som hon bytte till tidigare idag. Hon går varvet runt och dansar förföriskt för sina klasskamrater. Framför varje kille hon passerar svankar hon lite extra och smeker sin rumpa.

Så ställer hon sig mitt i rummet igen och smeker långsamt av sig sin munktröja. Hon har inte satt på sig någon bh, utan ju längre upp hennes händer smeker, desto mer av hennes bröst blir synliga. Helt underbara bröst, alldeles lagom stora och runda. På något sätt får den förföriska dansen brösten att se lite större ut än de gjorde utomhus tidigare idag. Emelies förföriska stil kommer verkligen till sin rätt i den här uppvisningen - "en riktig naturbegåvning", tänker jag.

Jag ser henne från sidan nu, så det ena bröstet är delvis dolt bakom det andra. Hennes ljusbruna bröstvårtor är lika hårda nu som de var i kylan tidigare idag, fast det inte alls är kallt nu. Hon är så oskyldig och förförisk på samma gång, en kombination jag knappt sett tidigare. Hon dansar i takt med musiken, drar tröjan över huvudet och slänger den till Markus. Hon snurrar långsamt runt, som för att visa upp sig för alla klasskamraterna. Killarna skanderar "av med trosorna" gång på gång, och hon retas lite med dem genom att dra ner troskanten lite, för att direkt dra upp den igen.

Killarna, och kanske även tjejerna, verkar rätt uppvärmda nu, och gör inga försök att dölja sin upphetsning. Till slut tar Emelie tag i troskanten och drar långsamt ner dem ända till fötterna. Klassen applåderar och tjoar högljutt när Emelie rör sig mjukt fram och tillbaka i takt med musiken. Hon fortsätter att rotera långsamt, och när hon kommer mot mitt håll ser jag att hennes fitta är helt renrakad. Den ser också ganska mjuk och svullen ut vid det här laget, nästan lite hal.

När hon böjer sina knän och nästan sätter sig på huk, så öppnar sig fittan villigt. Hon står alldeles framför Johan nu, en halvpunkare som inte drar sig för mycket. Han sträcker helt enkelt ut handen och börjar ganska oberört smeka Emelies fittskåra upp och ner. Hans finger blir alldeles blött och det glider lätt in i Emelies fitta.

Nu börjar jag känna att jag måste ingripa igen, innan detta går alldeles överstyr. Men hur? Jag är ju själv omåttligt kåt, vilket dessutom är svårt att dölja med de här träningsbyxorna. Jag tar mod till mig och tar fram boken som jag planerar att dölja min bula med. Gnuggar mig i ögonen för att se lite nyvaken ut. Kisar lite och börjar nervöst gå ner för trappan.

- Men vad håller ni på med här egentligen!? Ska man inte kunna somna en stund utan att ni spårar ur totalt? Ta på dig kläderna på en gång Emelie!

Mitt försök att låta myndig verkar inte alls ge önskad effekt. Emelie tittade upp med en glansig min, och verkar inte alls reagera på att se mig.

- Vi leker bara "Sanning eller konsekvens", säger hon. Vill du vara med?

Jag kommer av mig lite av hennes fråga, med hämtar mig snabbt:

- Nej, jag är rädd att både sanningen och konsekvenserna skulle bli rätt så besvärliga då...

* * *

När jag ser mig omkring inser jag att problemet är större än jag först trodde. Flera av eleverna är onormalt lättklädda. även med tanke på att det är varmt i rummet. Moa och Sofie har bara bikini på sig, och dessutom är det två killar som masserar dem bakifrån. Jenny sitter med benen i kors, så att kjolen har åkt upp och man kan ana hennes fitta där under eftersom hon inte tagit på sig trosorna efter Mickes behandling. Flera andra tjejer sitter i bara linne och trosor, och deras ständigt kåta klasskompisar uppvaktar dem flitigt men diskret. Richard har sin hand innanför Annas linne, och masserar målmedvetet hennes bröst under bh:n. Halvpunkaren Johan fortsätter att köra sitt finger in och ut ur Emelies fitta, och hon stönar till lite varje gång.

Hur ska jag klara av det här? Varför gick jag med på att åka ensam med den här klassen?! De har alltid lyssnat på mig tidigare, men nu är de som i trance.

Jag går snabbt över golvet och hämtar Emelies munktröja. Går tillbaka och försöker få henne att ta på sig den. Ryter till för att hon ska lyssna, men hon ignorerar mig. Jag stänger av stereon i ett tafatt försök att bryta förtrollningen - det brukade alltid funka på fester när jag var ung. Men inte nu. Istället hör man nu alla häftiga andetag och små stön i rummet.

Jag ger upp, och inser att jag är maktlös. Sätter mig på en stol i ett hörn. Jag ångrar att jag överhuvudtaget gick ner, men jag vill samtidigt kunna ingripa om det skulle behövas på något sätt. Jag kan ju inte bara lämna dem åt sitt öde och låta dem föröka sig fritt. Då kan vi snacka om konsekvenser. Och sanningen är att jag innerst inne inte vill missa denna kulmen av erotisk spänning som har legat i luften i flera månader.

Nu försvinner flera par ut genom ytterdörren och ut i sommarnatten. Jag ser genom fönstren hur de söker sig in i stugorna eller ner till stranden. Nu har jag ingen kontroll längre. Det är på något sätt en befrielse. Jag hoppas att de kommer ihåg något från sexualkunskapen...

Emelie reser sig upp och lämnar Johan med ett glansigt finger och en ordentlig bula. Jag tror först att hon tagit sitt förnuft till fånga, men istället kommer hon fram till mig, helt naken.

- Du är ju snart inte våran lärare längre. Vad spelar det för roll om du leker med oss nu eller nästa vecka? Vi har ju redan fått våra betyg, säger hon.

Jag försöker komma på ett bra svar, men sitter istället mest och tittar på hennes runda bröst, styva små vårtgårdar och hårda bröstvårtor. Hon tar det sista steget fram till mig och gränslar mig.

- Strippshowen är inte slut än, säger hon.

Min hårda kuk spänner mot träningsbyxorna, och den blir glatt överraskad när Emelies fitta glider ner och gnuggar sig mot bulan. Men här går gränsen, jag tar tag om hennes midja och ställer tillbaka henne på golvet framför mig.

Då ska flaskan snurras igen. Det är en mycket mindre grupp nu efter att flera par har dragit iväg på privata äventyr. Emelie sätter sig i ringen igen, utan att ta på sig några kläder. Hon sätter sig mitt emot mig, antagligen bara för att retas med mig. Hon sitter med benen lite isär, så att man ska bli alldeles galen när man ser hennes hala fitta. Hon har tydligen bestämt sig för vem som ska knäckas innan kvällen är slut.

Flaskan stannar när den pekar mot Jenny denna gång. Emelie ska välja en konsekvens.

- Nu är det din tur att visa lite hud, säger Emelie.

Jenny reser sig långsamt upp. Emelie sätter igång stereon igen och börjar dansa med Jenny. Emelies nakna kropp står i kontrast till Jennys påklädda - men inte så länge till. Emelie dansar runt och ställer sig bakom Jenny, så att de båda står vända mot mig. Emelies händer smeker sig in under Jennys linne, upp över den platta magen och upp mot de uppnosiga brösten. Jenny verkar finna sig i sitt öde, och sträcker upp armarna mot taket så att Emelie kan smeka av henne linnet helt.

En rosa push-up-bh visar sig, men Emelies händer försvinner snabbt bakom Jennys rygg och lossar bh-bandet. Bh:n släpper sitt grepp och Emelies händer glider in under bh:n. Jenny har fortfarande händerna sträckta rakt upp i luften, hennes ögon är slutna och hon vaggar långsamt till musiken. Det är mycket färre elever kvar här nu jämfört med tidigare, musiken är lugnare och stämningen erotisk snarare än uppspelt. Emelie masserar och smeker Jennys toppiga bröst under bh:n hela tiden.

Så sänker Jenny långsamt armarna och bh-banden glider ner över axlarna. Emelie håller händerna stilla över Jennys bröst, biter försiktigt i hennes ena örsnibb och gungar långsamt, tätt emot henne, i takt med musiken. Emelie börjar ta små steg framåt och trycker Jenny framför sig. Hon leder Jenny i dansen, långsamt närmare och närmare mig. Jag sitter som förstenad och kan inte göra annat än att längta tills Jennys bröst blir fria.

Jenny och Emelie är nu alldeles framför mig, jag kan känna deras vibrerande kåthet genom luften. Bara två decimeter från mina ögon där jag sitter. Jenny har fortfarande sina ögon stängda, men jag misstänker att hon förstår var hon har hamnat. Emelie låter sina händer långsamt glida ner, så att allt mer av Jennys bröst blir synliga. Händerna passerar den ljust rosa vårtgården, och den styva bröstvårtan hoppar fram. Så stannar Emelie, och trycker istället upp brösten, uppåt, inåt, och ihop. Jennys små, fina, toppiga bröst blir alldeles runda framför mina ögon.

Plötsligt fortsätter Emelie att gå framåt igen, och jag ryggar instinktivt tillbaka. Jag kommer inte så långt, och stolen står i ett hörn, så jag kommer ingenstans. Jenny känner stolsbenen med fötterna, men Emelie fortsätter att trycka henne framåt, så att hon till slut tappar balansen och faller över mig. Emelie släpper brösten och trycker istället Jenny framåt så att hennes bröst pressas mot mitt ansikte.

Ett litet toppigt, mjukt bröst på varje sida ansiktet, trycker sig allt hårdare mot mig. Jenny verkar vara med på noterna, lutar sig mot väggen bakom mig och låter Emelie trycka hennes bröst mot mig. De vrider lite på sig så att Jennys ena bröst trycks mot min mun. Jag vet förstås att detta är absurt, men jag kan inte stoppa det nu.

Jag öppnar munnen och suger in hennes unga, lena, härliga lilla bröst. Suger krampaktigt på den stenhårda, rosa bröstvårtan. Låter tungan virvla runt runt. Jag sitter helt stilla i övrigt, för att inte de andra eleverna ska se att jag totalt kapitulerat för kåtheten. Emelie vrider Jenny åt andra hållet, och jag ger det andra bröstet samma behandling. Bröstet är så lent mot tungan. Sedan börjar Emelie backa och tar med sig Jenny. Jag saknar genast brösten, men får i alla fall se dem en sista gång innan bh:n åker på igen.

Nu verkar leken vara slut. Eleverna börjar röra på sig, och Jenny tar på sig sitt linne igen. Jag börjar sakta komma tillbaka till verkligheten och upptäcker att klockan hunnit bli 12.

- Ska ni med och bada? ropar Moa in genom det öppna fönstret.

Det blir genast en nytändning i rummet. Även om jag är fruktansvärt kåt så kommer denna vändning som ett välkommet avbrott. Alla börjar söka efter sina badlakan, och jag tar chansen att gå ut och hämta lite luft. Jag kan inte alls tänka klart. Vad är det som händer? Vilken tur att leken nu är slut, medan jag fortfarande har kvar någon slags värdighet - även om min forna auktoritet nu är som bortblåst.

* * *

Jag börjar planlöst vanka ner mot stranden, omskakad av både kåthet och förvirring. Emelies unga, runda bröst har bränt sig fast på näthinnan, och jag kan fortfarande känna Jennys toppiga små bröst i min mun. När jag närmar mig stranden inser jag att det jag trodde skulle bli ett avbrott från den erotiska stämningen, istället ser ut att bli en acceleration. I det skumma ljuset ser jag nämligen att ingen verkar ha tänkt på att ta på sig badkläder, utan eleverna tar helt enkelt av sig sina kläder och springer ut i vattnet.

Kvar på stranden ligger linnen, tröjor, shorts och underkläder utspridda. Min blick söker sig ut i vattnet. Det verkar vara kallare än de räknat med, för istället för att gå ut till djupare vatten så stannar eleverna bara ett par meter ut. De huttrar högljutt och står mest och tittar på varandra.

Jag ser både Emelie och Jenny, men min blick söker sig vidare till några tjejer jag inte sett nakna tidigare. Närmast mig står Moa, som verkar allra minst intresserad av det kalla vattnet. Hon står vänd mot mig, med armarna runt kroppen. Istället för att skyla brösten, trycker armarna ihop brösten från sidorna, vilket gör att de ser ännu större ut än annars. Moa har stora bröst för sin ålder, men när hon nu trycker ihop dem så ser de ut som riktiga honungsmeloner. Hon har dessutom stora och jättehårda bröstvårtor, som pekar rakt ut mot mig.

För att hålla värmen börjar Moa gnugga sina händer upp och ner längst med utsidan av kroppen, vilket gör att brösten börjar guppa våldsamt upp och ner. Jag står som hypnotiserad och tittar på hennes skönheter, när de hårda bröstvårtorna åker upp och ner i takt med hennes försök att hålla värmen. Jag känner att hon har höjt blicken och tittar på mig nu, men det dröjer ändå några sekunder innan jag lyckas slita blicken från hennes nakna, skakande bröst och se henne i ögonen. Hon ler mot mig och fortsätter värma sig på samma upphetsande sätt som förut, fast denna gång med ett leende på läpparna och en fascinerad blick fäst på mig. Jag inser att det inte spelar någon roll längre, utan fortsätter att titta ogenerat på hennes guppande bröst. Jag fortsätter med blicken nedåt, förbi hennes platta mage och vilar en stund på hennes fitta. Såvitt jag kan se är den helt rakad, vilket gör mig ännu kåtare. Men hon står med benen tätt ihop, så jag söker mig tillbaka till de guppande, stora och runda brösten.

- Ska inte du också bada? Du kan ju inte bara stå där och titta på oss när vi badar nakna, det är orättvist, hör jag plötsligt Emelie ropa en bit bortifrån.

Hon har ju en poäng, men jag svarar kort att jag inte tänker ta av mig ett enda plagg.

- Då får väl vi göra det åt dig då, svarar Emelie kaxigt, och ropar åt sina klasskompisar att de ska hjälpa till. Jag blir alldeles paff, men innan jag vet ordet av så har 7-8 tjejer samlats i en ring runt mig, och de börjar försöka slita av mig kläderna. Jag tänker att detta kan inte vara sant, och börjar desperat försöka komma loss ur deras grepp. Men 7-8 målmedvetna tonårstjejer gör man sig inte av med så enkelt. För att hindra mig från att springa därifrån knuffar de ner mig på rygg i sanden.

Plötsligt har situationen förändrats dramatiskt. Jag skymtade att killarna och några andra tjejer gick in i bastun, och kvar på stranden är bara jag och tjejerna över mig. Tjejerna är ju redan nakna, och deras blotta närvaro gör att jag inte kämpar emot så mycket längre. De klänger på mig och drar i mina kläder, och mitt motstånd avtar för varje sekund. Jag ser bara mjuka, fina tonårsbröst och platta små magar var jag än tittar. Unga nakna fittor trycker sig mot min allt mer avklädda kropp. Deras ansikten är segervissa men samtidigt oskuldsfulla, deras hår är rufsiga.

Nu har jag bara kalsongerna kvar. Emelie sätter sig gränsle över mitt vänstra ben, och Moa över mitt högra. Båda gnuggar frenetiskt sina fittor mot mina lår. Så börjar Emelie smeka lite på Moas bröst, och Moa svarar genast med att luta sig fram mot Emelie och kyssa henne passionerat. De har båda händerna på varandras bröst, och tungorna djupt inne i varandras munnar.

När de slitit sig från varandra så vänder sig Emelie mot mig, med en triumferande blick.

- Nu är det din tur att visa vad du har.

Hon och Moa börjar smeka min bula utanpå kalsongerna, och snart har de lirkat ner kalsongerna ett par decimeter. Kuken sprätter upp. Moa rycker till lite förskräckt, men Emelie börja långsamt runka kuken.

Plötsligt skyms min sikt av att Jenny böjer sig fram över mig bakifrån. Hon låter sina toppiga bröst snudda vid mitt ansikte, hennes hårda små rosa bröstvårtor rispa mot mina kinder. Så plötsligt lägger hon sig ner på mig, så att ett bröst trycks hårt mot min mun. Jag öppnar munnen och låter hela hennes bröst komma in igen, precis som för en stund sedan. Virvlar med tungan runt hennes bröstvårta. Suger in hela bröstet.

Jenny stönar hela tiden nu, och jag tror hon börjar bli otålig. Hon vill känna orgasmvågorna svepa genom hennes kropp igen. Hon glider långsamt nedåt, så bröstet åker ut ur min mun. Jag ser hennes lilla platta mage passera på några centimeters avstånd. Sedan kommer hennes renrakade lilla fitta. Precis när den passerat mina ögon saktar hon in. Jag sträcker ut tungan och börjar genast slicka henne intensivt. Hon är alldeles hal och öppen för mig. Trycker in tungan så långt jag kan några gånger, innan jag fortsätter koncentrera mig på klittan.

Samtidigt har Emelie och Moa fortsatt att runka mig, och gnidit sina fittor mot mina lår så de blivit alldeles blöta. Nu känner jag att de lugnar sig med runkandet, men håller kvar sina händer vid kukroten.

- Smaka på kuken, Jenny! hetsar Emelie.

Jenny tvekar lite. Hon smakar försiktigt på ollonet, slickar lite, och låter det sedan långsamt glida in i hennes mun. Kuken glider längre och längre in. Hon verkar inte alls erfaren, hon tar det lugnt och försiktigt, men hon suger verkligen på kuken. Så låter hon hela kuken glida in för första gången. Hon fortsätter så, och varje gång hon drar tillbaka huvudet får hon hjälp av Emelie och Moa att runka kuken. Deras små fingrar smeker hela tiden kuken strax nedanför Jennys läppar. Jag smeker, nyper och klämmer på Jennys bröst hela tiden, samtidigt som jag slickar hennes fitta. Hon stönar högljutt hela tiden, så hela stranden fylls av kåthetens ljud i natten.

Jenny börjar röra sig i cirkelrörelser mot min mun, samtidigt som hon suger kuken snabbare och snabbare. Hon trycker sin tonårsfitta hårdare mot mig och stönar allt intensivare. Hon skakar okontrollerat när orgasmen sköljer över henne. Hon har kvar kuken i munnen under hela orgasmen, men kan inte koncentrera sig så mycket på sugandet. Istället turas Emelie och Moa om att runka den nedre delen av kuken. Efter en stund rullar Jenny av mig och ligger helt utslagen bredvid mig i sanden.

Emelie och Moa sitter fortfarande på mina ben, och nu ser jag även de andra tjejerna som verkar ha stått bredvid och tittat på. De är lite blygare och ingen vågar ta Jennys plats, men Tanja sätter sig på huk mellan Moa och Emelie. Tanja har kastanjbrunt hår, är kort och smal med toppiga bröst. Hon böjer sig fram mellan mina ben och låter kuken glida in i munnen. Hon verkar faktiskt ha sugit kuk tidigare, för hon kommer snabbt in i ett bra tempo och lyckas snart suga in hela kuken.

Så turas de tre småtjejerna om, och suger kuken en stund var. De två som inte suger för tillfället kysser istället varandra och smeker varandras bröst. När Tanja märker att jag börjar närma mig upploppet, så suger hon in hela kuken och ökar takten. Samtidigt ålar Emelie framåt tills hennes runda, fina tonårsbröst trycks mot min mun. Jag suger in hennes bröst i munnen, och klämmer och nyper i det andra bröstet. Fortsätter så samtidigt som jag tar ett ordentligt tag om hennes runda skinka, trycker hennes fitta mot min midja, och med ett vrål sprutar hela satsen rakt in i Tanjas sugande mun.

Jag hör som i ett töcken att tjejerna fnittrar hysteriskt, och de som stått bredvid och tittat på föreställningen applåderar glatt. Sedan försvinner alla tjejerna ner till sjön igen. Jag ligger ensam kvar, naken på stranden, och ser fram emot resten av helgen med skräckblandad förtjusning.

Stuumpan länkasJag finns med på sexgumman.com. Inte helt fel inte  Bland allla sexiga bloggar som finns, finns lilla jag med. Kul kul

Stuumpan svarar: Könssjukdomar i munnenKan man inte få könssjukdommar i fall om man suger nån utan kodom det sa min kompis :S

Det är sant att man kan få könssjukdomar av oralsex. Det är inte många som vet om det men nästan alla könssjukdomar kan förekomma på slemhinnorna i munnen och på läpparna, det gäller framförallt herpes, kondylom, gonorré, syfilis och klamydia. HIV och B-hepatit kan också smitta via slemhinnorna i munnen.

Man blir smittad precis som vid vanligt sex, slemhinnorna får kontakt oskyddat. Man kan alltså bli smittad när man suger av någon. Även kyssar kan smitta via slemhinnorna i munnen. När det gäller HIV kan smittan ske vid djupa tungkyssar som tränger ner i svalget om saliven innehåller blod och om HIV-smittan antingen är alldeles ny eller i AIDS-skedet. Vid lättare kyssar säger man att det inte finns någon risk att bli smittad.

För att inte bli smittad via munnen finns det bara ett sätt och det är just att använda kondom. Men jag kan personligen inte se någon anledning till att göra ett avsug över huvud taget då. Vissa kukar smakar skit, men det är nog ingenting emot smaken av kondom. Gummi med budget-glidmedel, mums.

Om ni inte tror mej, Källa: http://www.hammaslaakariliitto.fi

Glidmedel

heeej! :) vart kan man köpa glidmedel i olika smaker förutom apoteket? AS BRA BLOGG! :)puss

svar:
Jag fick en liknande fråga för inte så länge sen och skrev ett inlägg om glidmedel och länkade till flera internetbutiker och tipsade även om olika andra butiker.
Inlägget kan ni hitta här:

Stuumpan svarar: Glidmedel

Videoblogg de Stuumpan


Sov issa

Klokcna närmar sej halv 5 och det börjar väl bli dags att sova några timmar. Jag förstår inte varför jag alltid skriver mina inlägg hela nätterna nuför tiden  Jävla ovana.

Jag försov mej ju till bilskolan imorse. Jag skulle vara där 15.30, jag behöver åka hemifrån senast 15 då och det försov jag mej till. Jag har mer förståelse när jag försvo mej till skolan när man börjar 8.15. Då finns det ju två bra anledningaer till att försova sej.
Dels att man ska till skolan och dels för att det är fucking kvart över 8 på morgonen.

Jag har lite svårare att förstå hur jag missade att höra klockan som ringde klockan 13. Ajja, what to do?


Förbättra ditt förhållande

Tänkte ge några tips på hur man förbättrar sitt förhållande. I många förhållanden har man ondögia bråk och onödigt många onödiga bråk. Alla förhållanden har sina baksídor och efter 2 år av förhållanden har jag lärt mej ett och annat.


Gör roliga saker tillsammans- det är mitt abolut första tips. Om man kollar i min egen kärlekskategori kan man se att mitt senaste förhållande inte var helt stillasittande, vi rörde oss en del. Det berodde antagligen på att vi båda var så som personer. Jag har alltid varit sån. Det gäller att ha roliga minnen att se tillbaka på och skratta tillsammans åt. Det finns massor med saker man kan göra tillsammans, typ gå ut och käka (inte på donken då kanske), gå på bio, bowla, paintball, museum, teater, lasergame, baka, göra picknick, spela minigolf, åka skidor över en dag... jag tror att ni förstår vad jag menar. Jag rabblade precis upp några förslag jag kunde komma på nu.
Det spelar egentligen ingen större roll vad man gör, det är att man gör saker tillsammans som håller förhållandet vid liv.

Sex- När det kommer till den biten så är den oftast viktigare än vad man tror. Oftas vill den ena personen ha sex oftare än den andra. Här handlar det om att ställa upp lite. Man ska aldrig göra det mot sin vilja men om man kan färättra sitt förhållande genom att ha sex oftare så gör man väl oftast det utan att tänka på om man verkligen vill eller inte. Det bästa är om man på något sätt kan komma överrens om något som passar båda. Man kanske inte behöver ha sex 7 gånger om dagen.
Jag säger inte att sex är avgörande för om ett förhållande ska ta slut eller inte, men det intima samspelet skapar ofta starka och heta känslor

Bråk- I ett förhållande där man bråkar mycket bör man ibland ställa sej en viktig fråga : - Vad bråkade vi om den gär gången?
Jag började göra det i mitt senaste förhållande och varje gång kom jag fram till att allt började med en så jävla liten grej. Jag minns särskilt ett bråk. Det började med att en film vi ville se inte fngerade. Senare önskade jag att vi bara hade valt en annan film för det bråket det gick lite för långt. Jag tänker inte gå in på vad som hände, det var bara otroligt onödigt allting. Om man stannar upp och funderar snabbt över vad man egentligen bråkar om kommer man oftare än vad man tror komma fram till att man bråkar om saker som att den ena tog den sista glassen, eller den andra har inte ställt skorna snyggt i hallen, någon har slängt en tröja på golvet o.s.v. Jag vet att man inte tänker så när man är mitt uppe i en fight. Men när ni har lugnat ner er, ställ er frågan då. Förr eller senare kan det göra att man minskar bråken, sepeciellt om man börjar diskutera vad man bråkar om egentligen. Bråk har ofta en tendens att byta riktning. Det börjar med att man bråkar om att den ena inte har köpt mjölk och slutar med att man står och skriker om ett otrohetsdrama året innan.

Prata- Något som har förlängt mina förhållanden var att prata om saker. Är man uppriktig och berättar vad man tycker, vad man tänker eller hur man känner kommer det minska risken för bråk. Om det är något man stör sej på är det bättre om man diskuterar det innan det går för långt.

Ge och ta - Okej han vill åka bort över en helg med sina polare för att åka skidor och parta sönder på after ski'n. Det är kanske inte veckans roligaste nyhet, eller hon vill åka på kryssning med tjejkompisarna, det känn kanske inte helt bra. Men om man har ett starkt och bra förhållande är det egentligen inga problem att låta sin partner åka iväg på något kul ibland, så länge båda får göra det. Det handlar om att ge och ta och låta varandra leva ut till 100%. Visst är man lycklig med den man är tillsammans med men man vill kanske inte strunta i precis allt annat bara för att man är tillsammans med någon. Om man låter sin partner åka bort med sina kompisar över en helg kommer den komma tillbaka och kanske sakna sin partner lite, den kommer vara glad över att den inte behövt dissa sina vänner, den kommer känna att livet är toppen för att den verkligen kan leva ut och framför allt kommer den att känna att den har världens bästa partner. Reultatet av det är mindre bråk.

Svartsjuka- är ett sånt där äckligt ord som man alltid förknippar med dåliga saker. Svartsjuka är inte bara dåligt. Om min kille skulle komma hem och säga att han tänkte sova hos en jättegammal tjejkompis som han inte träffat på 10 år tillsammans med hennes tjejkompis och jag frågar vad dom tänkte göra och han berättar att dom tänkte käka en god middag, ta några glas vin och sitta och prata och jag inte bryr mej, då kan man börja undra vad som är fel. Om man inte bryr sej om att ens kille sover hos två, för honom främmande, tjejer bör man nog börja fundera över hur starka känslor man har för honom.
Svartsjuka är ett tecken på att man faktiskt tycker om varandra på riktigt och inte är med den man är med bara för att vara med någon.
Tyvärr har svartsjuka, som ni vet, också sin baksida. Den kan framkalla bråk och begränsa ens liv väldigt mycket. Mitt tips är att ibland göra ditt bästa för att sjuta undan svartsjukan en stund. Låt inte din partner göra vad som helst, det måste ju finnas en gräns, men var inte för hård. Tänk på det där med att ge och ta.

Förtroende- Det är ett viktigt ord för mej. Det trycker jag på jämt, jämt , jämt. Stackars C, han var nog grymt trött på mitt snack om förtroende hela tiden, men jag tror inte att han fattade i början hur viktigt det är. Förtroende bygger allt, vänskap, förhållande och relationer till alla. Utan tillit fungerar ingenting.
Om ni i ett förhållande kan lita på varandra minskar ni bråk, låter göra varandra mer saker och allt blir bara hur bra som helst. En sak man ska ha i åtanke är att det tar 5 minuter att bryta ett förtroende, men flera år att bygga upp det. Om man är tveksam till att sin partner ska göra något men tillslit, tackvare tillit, går med på det och så klantar sej personen kommer det ju ta väldigt lång tid innan man kan lita på den igen, tänk på det.

Det är väl dom tipsen jag kan komma på nuJag har dessutom hört att lätt beröring ska vara bra för förhållandet. Jag vet inte om det är sådär jättestark effekt, men tillsammans med mina tips kanske det fungerar. Med lätt beröring menar jag att man kanske snuddar vid varandra när man går förbi varandra, istället för att låtsas som att den andra inte finns. Om man går från rum till rum hemma till exempel kan man "smeka" den andras axel. Det låter jättetöntigt att börja klappa på varandra bara för att man går förbi varandra, men det sägs att det ska vara bra. Observera att man inte behöver göra det varje gång, det blir ju ett jävla klappande då


Musik


Stuumpan på andra bloggar

Det  här var riktigt kul att se


 

Ingen är gladrare än jag att min teacher-kategori verkar gå hem  Men skåningarna lär väl bli arga, för den hemska skånskan måste narra dom otroroligt mycket, men men what to do?

Om Stuumpan as a teacher


Torsdag kväll

Klockan är 23.30 och jag har börjat kvällen med chokladpannacotta.
Det har jag inte ätit sen den 25:e mars 2009! Det var choklad det med. Haha, nej jag lägger inte sånna grejer på minnet. Jag visste när jag käkade panacotta sist och sen gick jag självklart tillbaka i arkiven på bloggen, här kan man ju hitta allt.

Chokladpanacotta på restaurangen med C. Det var faktiskt otroligt mysigt. Den kvällen kommer jag nog aldrig glömma.

Nu sitter jag här i alla fall och käkar det, helvete vad gott det är. Mini är duktig hanAfter work

Hej


:)

Nasse vet hur jag vill ha det han

How to suga kukDen här skulle egentligen suttit ihop med den sista, men jag missade att lägga ihop domTrist att dom bortklippta scenerna blev åt fel håll för ni anar inte hur mycket vi skrattade åt dom. Ibland är det helt underbart att se sej själv


Det här är underhållning för oss, vad tycker ni?

Vill ni ha mer av Stuumpan as a teacher eller ska det bort redan nu?
Bu eller Bä?


Stuumpan svarar: CVi värkar vara flera som vill veta saker om carre nu han bara försvann. Varför trycker du bort och nämner aldrig honom och varför berättar du inte vad som hände?
tack för en jätte bra blogg iaf :) :) :) <3


Jag vet att ni är flera som frågar nu, jag får även frågor på msn. Jag har gått runt frågan men jag har gett er några små svar. Anledningen är att det gick precis lika fort för mej som för er. Det finns bara en sanning, han försvann bara. Det är allt.
Jag vet inte vad mer ni vill ha. Eller jo, det vet jag väl delvis.
Men han hatar när jag skriver om honom i bloggen och han vill inte att jag nämner hans privatliv så jag kan inte berätta vad som har hänt. Han är borta bara. Jag vet typ lika lite som er. Jag har ingen aning om hur hans liv ser ut just nu eller om han ens minns mej.. minns mej gör han nog, det hoppas jag i alla fall, annars går det utför för issa.
Jag trycker bort era frågor, eftersom jag själv tyckte att det var jävligt jobbigt i början när han precis hade försvunnit. Det tog ett tag att vänja sej vid tanken att han plötsligt inte skulle stå vid min sida längre. Numera när era frågor kommer spelar det inte så stor roll, jag undviker som bara av respekt för honom. Även om han inte läser min blogg så känner jag att jag inte borde nämna hans namn här.
Nu vet ni i alla fall lite.
Svaret är kort och gott; respekt.

Han vill inte finnas i mitt liv och jag respekterar det. Jag ber er att i fortsättningen också respektera det.
Han var förra kapitlet, det är dags för nästa nu.


Stuumpan as a teacher

Som jag nämde för någon timme sen har jag ju planerat ett tag att komma med något nytt till bloggen och jag tror att det kan vara rätt underhållande. Efter typ en månads kö är det äntligen fixat .elt ny kategori blev det

En helt ny kategori blev det till och med, så var det inte riktigt tänkt.
 Det var kul att göra det här, även om det tog tid, så jag hoppas att jag kommer få fler liknande idéer. Vi har några på lager just nu, men vi behöver nog fler.

Enjoy


Välj rätt ögonskugga

För att koppla bort sex en stund.. om det går haha  så tänkte jag snabbt lägga upp det jag har tänkt lägga upp ett tag men hela tiden glömt.

 

Även om jag inte skriver om smink varje dag så tänkte jag att det kan vara bra att lägga upp hur man matchar ögonskugga. Många tror att ögonskuggan ska matcha kläderna, det stämmer inte för 5 öre kan jag säga. Ögonskugga (och allt annat man kan använda för att ge färg runt ögonen) används för att framhäva ögonen, precis som man använder läppstift (och allt annat som ger läppar färg) för att framhäva läpparna. Simple.

Det som inte är lika lätt är att veta från början vilken färg som framhäver vilken ögonfärg, såvida man inte är konstnär eller målar mycket för då kan man ju allt om färger.

För er som inte är konstnärer eller målar mycket tänkte jag snabbt lägga upp hur man framhäver ögonen bäst. Där handlar det också om lite tur, vilka ögon man är född med. Jag har otrolig tur som förddes med den gröna färgen jag har för den är inte bara sällsynt den är ockå otroligt lätt att framhäva. Jag behöver inte anstänga mej speciellt för att få mina ögon allt lysa.

Det som framhäver ögonfärgen är det man kallar för kontrastfärger, på ren svenska blir det typ "färgens motsatskompis".. eller hur man nu ska förklara det.
Det spelar inte så stor roll.

Om du har gröna ögon framhäver du dom lättast och snyggast med lila och rosa
Om du har blåa ögon framäver du dom lättast och snyggast med orange och färger åt det hållet
Om du har bruna ögon framhäver du dom lättast och snyggast med grönt och även blått

 

Gråa ögon är lite svårt att veta för om jag har förstått det hela rätt så finns det ingen direkt kontrastfärg på grått. Man får helt enkelt testa sej fram. Jag skulle testa med grönt.

Sjävlaklart kan man ha andra färger än det som framhäver ens ögonfärg. Jag har ju inte alltid lila. Jag tycker att det är kul att blanda runt och testa olika saker. Det finns ingen lag på att man måste framhäva ögonen med just sin egen färg. Som tur är!


När man provar olika färger och leker med ögonskuggorna tipsar jag att ni är försiktiga med blåa nyanser. Ett litet fel kan göra att det ser ut som att man har varit med i ett härligt slagsmål och fått rejält med stryk.


Hur kåt är du?

Kåtheten kan få en att gå hur långt som helst...... Det där var ingenting.
Det sägs att kvinnan är det vackraste som finns. Men jag vette fan om det stämmer alltså. En kvinna kan omöjligt slå en man med dom perfekta magrutorna, ögonen man bara drunknar, det bruna håret som är sådär sexigt rufsigt, det söta leendet, den fina rumpan och den där underbara kuken..

 


Sex med ögonen

Jag vet att flera av er tycker att jag ska sluta helt med bilder som .. vad ska man säga? är för mycket?
Men jag hittade en bild på en ställning som jag inte kan hitta i 3D. Den är jävligt skön och vill rekommendera er att testa den nästa gång ni kommer fram till att sexlivet börjar bli en aning torrt.

                               

Plus med den här ställingen är att man även som tjej kan se en hel del. Dom flesta ställningarna är ju rätt blinda för tjejens del. Många tjejer vet inte ens om att dom tänder på att se kuken gå in och ut, förrän dom ser det för första gången. Det här är ett bra exempel på en ställning som man kan testa för att få se lite mer än vad man är van vid.
Ett annat exempel är spegel, men det är ju inte riktigt lika kul och inte riktigt lika upphetsande som att testa en helt ny plats och ställning.
Jag är nöjd med den här bilden faktiskt. Jag hade nog inte kunnat hitta en bättre bild som visar hur underbar den här ställningen är.
Var lite försikiga med luften bara. Det kan vara rätt lätt att pusha in lite för mycket luft och det är väl inte sådär jätteskönt..


Fråga mej inte hur jag hittar allt...... Men det här var nästan för underhållande för att inte ha med, haha. Diggar dojorna också.

Nästa gång en kompis säger att den ska till gymmet och viftar med gympadojorna kommer jag definitivt tänka ett steg längre

Update

Hej

Jag har sett att mina inlägg som jag skrivit idag inte har kommit upp. Trist, men jag får skriva några nu istället.

För någon månad sen lovade jag att jag hade roliga saker på G. Jag vet inte hur roligt ni kommer tycka att det är , själv har jag precis skrattat för ett år framåt här.

 

Det nya roliga är i videoform, precis som flera av er önskat. Det läggs upp så fort det är uppe på youtube, så länge får jag hitta på något annat att skriva om


Of to work

Jobbet ringde nu och jag måste åka dit och hjälpa till lite.

Vi hörs när jag kommer hem igen .

Later

Stuumpan svarar: OtrohetsgränsVad tycker du är gränsen för otrohet?

För mej är otrohet allt konstigt man gör med en annan som man inte kan berätta för sin partner om, för att man misstänker att den kommer göra slut då.
Det är ett enkelt och kort svar, som enligt mej stämmer för alla exempel, ibland med små undantag

Om jag har kille och strular med någon annan skulle det ta emot förjävligt att säga det till min kille, eftersom han antagligen skulle lämna mej då, eller bli jävlig arg - OTROHET.

Om jag raggar på en annan och jag vet innest inne att min kille skulle bli arg på mej för det, säger jag det inte till honom, eller så gör jag det och får ta konsekvensen - OTROHET.

Observera också att jag skrev allt konstigt man gör. Om jag är hemma hos en killkompis är ju det ingen konstig grej, det kan jag dessutom  berätta för min kille att jag är så - inte otrohet.

Jag tycker att det är en rätt bra utgångspunkt att tänka så: Allt konstigt man gör med någon annan som man inte kan berätta för sin partner är otrohet.

Allt blir ganska mycket lättare när man har det där klart för sej för då kan man enkelt dra en gräns.

För att svara på frågan (och nu kommer jag även avslöja varför stuumpan den store hatar communities) går otrohet för mej i många fall redan på internet. Jag har haft två seriösa förhållanden där båda snubbarna inte har lyckats hålla sej ifrån internet. Att sitta och ragga på okända brudar när man har tjej är för mej otrohet. En mild grad förvisso, men otrohet. Det är inget man gör slut för, om han slutar, men mina fall var rätt extrema.
Att bestämma träff med en tjej man inte känner på internet och man har gjort det klart för varandra att man träffas för sex- DAMN OTROHET

Att sitta och skriva till en annan tjej på internet att hon är snygg och att man skulle vilja träffa henne- Fucking OTROHET det med.

Varför ska man göra det när man har tjej?

Jag ifrågasätter allt sånt där. Varför, varför och varför ska man ragga på andra när man har tjej/kille? Räcker det inte med den man har så ska man göra slut. Jag, personligen, är rätt sträng vad gäller otrohet. Min gräns är låg och det beror på att mina förhållanden har fått mej att inte lita på killar. Tacka dom för det, bra jobbat grabbar. Jag i ett förhållande låter min kille göra så mycket jag kan. Jag försöker släppa honom, han får träffa tjejer, gå ut med grabbarna och göra lite som han vill, så länge han är ärlig mot mej och så länge jag kan fråga honom vad som helst eller ringa när jag vill och frågar jag vart han är ska jag få ett ärligt svar.
Otrohet är något jag vägrar leva med. Och communities kan dra åt helvete just därför.

Fast nu när man är singel är det väl i och för sej bra med communities. Haha

 


Onsdag

Godmorgon godmorgon

Nu har jag sovit några timmar .  Roya stack för några timmar sen, som vanligt när hon gör så märker jag inte ett skit.
Vad händer idag världen?

Det är onsdag och jag känner på mej att den här dagen kommer gå åt helvete. Det första jag ska göra är att kolla igenom inläggen jag skrev inatt/imorse när jag inte var helt nykte. Jag måste kolla så jag inte har skrivit något jag inte borde ha skrivit.
Sen vette fan vad jag ska göra. Jag vet att jag borde plugga, jag ligger ju efter i allt och jag vet lika bra att det inte kommer hända.
Ikväll skulle jag väl träffa Filip egentligen. Vet inte om det blir av. Han är väl och jobbar nu så vi får väl se sen. Antagligen kommer det inte bli av och då kommer jag sitta här som ett ufo och inte veta vad jag ska göra. Indi den tönten åker ju på kryssning och resten av grabbarna är väl hos -. Ajja what to do?
Får se vad som händer helt enkelt. Shopping blir det i alla fall inte på många veckor nu, haha.


Zzzzzooooovaaaaa

Nej, nu är klockan 4.. Man kanske borde se till att få några timmars sömn. Det är onsdag och jag har nog mycket att göra.. undrar vad bara..

Ajja dom bekym.. hur säger man bekymmer i plural bestämd form?

Wahtever haha klockan är 4 och jag har lov, varför tänker jag ens på svensk grammatik?

Härlig minifylla. Jag hoppas verkligen att jag inte har skrivit något som jag kommer skämmas över när jag vaknar.

Några timmars sömn var det.

Later

Naturlig brud.. Yes I am

Kommentar på min sminkvideo:

Naturligt är alltid bäst!

Jag tycker det är så gulligt med killar som säger så.. även om jag vet att många säger det just för att dom vet att tjejer uppskattar att dom säger det och det är en liten taktik för att få ner en tjej lite lättare .. och fan vad vi går på det varje gång.
Alla killar gör väl inte så men det finns gott om dom som försöker.

Jag gillar verkligen när killar säger att tjejer som är naturliga är bäst, då känner jag verkligen att det finns folk som uppskattar mej för den jag är.
Fast samtidigt tycker jag att det är tråkigt. Jag tycker att det är as kul att hålla på med smink, det är ett intresse jag har, en samligt jag älskar att bygga på och titta på. Jasg tycker att det är kul att göra mej fin för killar och för mej själv och jag tycker att det är riktigt kul när folk uppmärksammar det och säger något om det.

Jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag gillar när killar säger att det är bäst med naturliga tjejer eller om jag tycker att det är rätt trist. Om man nu ändå lägger ner tid på att göra sej fin känns det väl bättre om killen säger att det är det snyggaste han har sett än att lägga fram en spydig kommentar att det är bättre osminkat.

Det här är inte till dej som skrev kommentaren jag bara fick en lite tankeställare, nu när man börar nyktra till och allt.

Hur som helst kommer jag nog aldrig kunna ha en kille vid min sida som tycker något annat än att en tjej ska vara naturlig. Det där med plastikoperationer är nog inte riktigt min grej tror jag.

image275

2 år sen.. en skönhet i sej

Stuumpan svarar: Löspuder

Det där pudret du tog under ögat, fattade inte riktigt vad det var till:P Var det för att det inte ska hamna ögonskugga under ögat? Och är det lätt att torka bort sen? :)

Stämmer bra det. När man målar med mörkare färger eller eyedust, som är en löst, eller andra lösa skuggor är det lätt att det faller ner under ögonen. Det är grymt irriterande när man har gjort en snygg bas och sen börjar man lägga skuggorna och när man är klar med det måste man göra om basen, eftersom en del av skuggan har hamnat under ögat och om man försöker borsta bort det kommer man få streck av skuggan (om man har en bra ögonskugga vill säga) Löspudret duttar jag dit för att lätt kunna borsta bort det tillsammasn med ögonskuggan som har ramlat ner.

Det är otroligt lätt faktiskt, mycket lättare än vad man tror. När det kommer till smink har jag alltid varit säker på att det är något fuffens med produkter som antingen fungerar eller sägs vara lätta att använda. Just det här löspuderet är jag otroligt nöjd med. Man slänger dit lite under ögonen, lite på näsan och precis mellan näsan och ögat, vad fan det nu heter, och sen när man är klar tar man en borste - rougeborste eller vad som helst i borstform - och bara sopar bort, superenkelt. Det svåraste är egentligen att se till att det inte finns något kvar. Jag använder ju en så ljus så det blir inte så snyggt om några korn blir kvar. Ibland när jag kommer ut märker jag, när jag speglar mej, att jag har några korn på hakan. Det är det jobbigaste av allt. Förstår du nu hur lätt den är att använda. Jag kunde knappt tro det när jag använde den första gången.

Löspuder är en must have när man leker med ögonskuggor. Många använder det bara till mörka ögonskuggor eller till glittriga, jag använder det jämt för jag vill inte förtöra min bas och behövar göra om hela.

Gracias för kommentaren =)

tja, ta det lugnt tjejen! du är snygg och sexig och du skriver jättebra, det är väl ganska långt ifrån att vara helt värdelös och en loser?! jaaa de flesta bloggtjejerna skriver skittråkigt, men dina inlägg orkar man läsa! we love you stuumpaan!! ;)

AAW , Det var nog den sötaste kommentaren jag har fått av en kille. Har ju fått ett och annat gulligt mail också men inte så många kommentaren, bortsett från den under frågestunden då som var minst sagt... speciell.

Man tackar och bockar, snygg och sexig och skriver jättebra. Det var fler komplimanger på en och samma gång än vad jag någonsin fått under ett helt förhållande med en kille.. tror jag.. Haha, skämt åsido. Men komplimanger gillar jag  Kanske borde man skriva det här nykter, men det är ju så mycket lättare mej lite vätska i kroppen. Och helvete bara ditt namn gör mej grymt kåt! Kunde du inte valt ett bättre namn? alkohol + ett namn som påminner om en jävla saknad till en så in i helvete snygg person är ingen bra kombination.


Dagens outfit

Jusste! Jag höll nästan på att glömma dagens outfit, som jag för övrigt spillde choklad på. Tänkte på det när jag köpte min vita vårjacka idag. Hade C varit med hade han sagt:
- Eh, den där kommer du smutsa ner på en gång.
Han har antagligen rätt, jag brukar ju spilla och smutsa ner mej själv en del. Speciellt när jag var med honom haha.

 
Dagens outfit var det ja. Jag glömmer fort nu, tur att jag har skrivit på första raden vad jag skulle skriva om nu♥ Lackleggings- Gina tricot
♥ Långt vitt linne- Gina tricot
♥ "Tunika" - New Yorker
♥ Uggs - Eurosko
Väska - Belle
♥ Jacka - Vero Moda

Hade lite svårt att välja en bild


Stuumpan goes dancingqueen

Apropå att dans visar min personlighet lite.. tja.. hehe

Gillar Royas halvt uttråkade kommentarer i bakgrunden, speciellt när hon säger "herrgud" efter 2:34Ibland förstår jag varför vissa killar fastnar så grovt för mej  Jag blir fan själv lite smått kär asså

Dancing with the alcohol

Det var någonstans efter det min kväll spårade lite. Nog för att jag trivs mer än bra med Roya men plötslig böjade jag känna mej socialt handikappad och jag ville träffa folk. Snackade med Rasmus, som var sliten efter igår och skulle sova, Glenn, som gjorde jag vette fan vad, Indi som.. fan jag minns inte ens.
Whatever.
Jag och Roya hade en helkul kväll bara vi. Jag korkade upp några av mina ice ... korkade och korkade, det är ju kapsyl på dom, men det låter bra.
Sen dansade vi och shit vi har faktiskt haft kul. Vet inte vad som hände sen för efer ett tag började jag känna av alkoholen och nu sitter jag här, 3 på morgonen och bloggar för fullt. Det är väl dags för sängen snart.Det slog mej i alla fall plötsligt varför C passade på att spana på när andra brudar dansade när han väl gjorde det, han såg mej aldrig dansa så han har absolut ingen aning om hur jag dansar seriöst. Jag var väl aldrig tillräcklig för honom, I guess.
Tanken får mej trots allt att le. Efter ett och ett halvt år hade han fortfarande inte sett mej dansa seriöst. Varför? Det jag ler åt är nog hur i helvete vi kunde missa det.
Okej, jag må vara galen och min dans brukar visa det, men nog fan kände jag en och annan hård kuk på efterfesten i Södertälje. BOO YAARoya kan sina grejer hon.. haha vilka minnen vi har

Dressar upp i skinn

Efter storshoppingen på New Yorker åkte jag och Roya hem till mej. Medan hon satt och chattade med sitt "ragg" "klädder jag ut mej till biker-girl".. Asså meninen var väl att jag skulle se ut som en riktigt fjant... tycker nog att jag lyckades rätt bra... rätt bra i alla fall.Dressing up.. Skinnajcka- check, skinnhotpants- check, lackleggins- check, luddiga rosa strumpor- check for fuck sake

Diggar dubbelhakan satans mycket.Jag är en riktigt raggare, raggare, raggare och med min gamla jenkare glider jag fram.. fast jag kanske borde skaffa en först


Huge shopping , as we like it

Jag tappade kontrollen igen.. Idag har det varit en "tappa- kontrollen- dag". Jag shoppade för 2 lax idag .. och det var väl inte riktigt meningen.

Pix såklart.

Ber om ursäkt för att jag såhär 02.45 på morgonen inte orkar leka med Photoshop♣ Hårkontoll- Hälsokraft- 169 kronor
♣ Massageboll - Hälsokraft - 129 kronor
♣ Mjukisbrallor - BikBok - 199 kronor
♣ Bh - New Yorker - 139 kronor
♣ String - New Yorker - 79 kronor
♣ Rosa kofta - New Yorker - 199 kronor
♣ Topp - New Yorker - 139 kronor
♣ Skinnhotpants - New Yorker - 199 kronor
♣ Skinnjacka - New Yorker - 539 kronor
♣ Vit vårjacka - New Yorker - 399 kronor
♣ Eyedust - Make up store - 135 kronor
♣ Eyedust - Make up store - 135 kronor
♣ Microshadow - Make up store - 135 kronor

Jaja vad fan , ibland behöver man komma hem med många och framförallt tunga påsar


Konstverk av smink

Innan jag och Roya träffades frossade jag på Make up store... Kan man säga frossa i det här fallet?
... Whatever. Jag säger det igen. Jag är inte nykter, det är jävligt svårt att ens skriva ordentligt. Vette fan vad som hände.

Anyway.. Tänkte visa några underhållande pix från Make up store. Helt ärligt vet jag inte riktigt vad som hände där heller. Jag snackade med Roya i telefonen, jag skyller på detSådär såg jag ut upp över armbågarna. Själv kallar jag det konstverk. Det är helt underbart att se alla dessa färger  . Sanningen är egentligen att jag vaknade i morse ... i morse och i morse, klockan var 12. Jag vaknade i alla fall och det första jag tänkte var:

- Fan jag har inga bruna toner.

När Hanna åkte för att träna stack jag till Make up store för att fynda brunt. Det fanns ju inte precis lite att välja mellan och det tog mej ett bra tag att bestämma mej, eftersom jag kollade lite på andra färger också. Busted, det syns på bilderna .

Tänkte egnentligen lägga in Dagens shopping här , men nej det passar inte in så det får hamna i nästa inlägg


Kista med Roya

När Hanna skulel åka och träna ringde jag till Roya.. Emilia tyckte att jag skulle göra det så jag gjorde det. Haha. Hon var tydligen på väg från Uppsala, kåtbock som hon är haha. Vi bestämde i alla fall att vi skulle åka till Kista och käka. So we did.Taco bar, of course. Alla kända bloggerskor käkar på taco bar hela tiden . Haha, jag skojade bara . Ingen Kissie
här inte jag bara ÄLSKAR tacosFan man blir hungrig bara man kollar på bilden, lite fyllekäk vore inte helt fel. NÄSTA INLÄGG


Fika med Hanna

Hej

Jag är så jävla lycklig just nu. Jag och en av mina bästa vänner sitter hemma hos mej, diggar grymm musik, dansar och klunkar ice. Grym kväll.

 

Det har varit en lång dag men helvete vad bra den har varit.

Först och främst träffade jag Hanna från kickboxningen. Vi fikade på Pallas i typ 3 timmar och herregud vad vi hade grejer att snacka om. Hoppas vi ses snart igenOnykter säger jag ärligt att jag har saknat dej som fan


Sminkvideo

Som jag sa tidigare gjorde jag en sminkvideo idag. Jag tänkte lägga upp den nu. Man ser lite mer på den här än på förra. Problemet med den här är väl att jag är stressad och därför sminkar mej välidigt slarvigt.

Resultat: Inte så snyggt. Det blev väl helt okej och meningen är att ni ska förstå principen. Jag gör om det någonannan gång ocksåJag vet att det inte blev så snyggt den här gången. Jag gjorde ju allt på 5 minuter så. Jag ska försöka göra om den så ni får se hur det ser ut när det blir snyggt. Det blir ju sådär när man har haft smik hela dagen och plötsligt på 5 minuter ska smeta på massa ögonskugga. Jag tog i alla fall några bilder också, det kaske visar lite bättre.. fast bilderna blev inte heller så bra  Allt går verkligen åt helvete när man är stressad haha. Aja, jag lovar att göra det bättre nästa gång, och så ska jag försöka fixa med kameran så det går att se vad jag gör. Men det är ju riktigt svårt, jag behöver ju ha en spegel och jag kan inte filma framifrån för då ser jag ju inte spegeln. Det kanske inte blir bättre än såhär.. nåja , jag är lite för trött för att ta en sån grej nu. Klockan är snart halv 2 och jag ska upp om några timmar


Jag hjälper alla så gott jag kan

Har du ett problem som du inte kan prata om med vem som helst.

Tveka inte att skicka iväg ett mail till mej. Jag svarar alltid 100% seriöst på 100% seriösa mail. Jag har gott om humor så självklart svarar jag även på oseriösa mail. Idiotiska grejer med innehåll som är till för att såra har jag inte tid med, det hamnar i papperskorgen direkt. Ni är flera stycken som faktiskt vill ha seriösa tips och försölag för att lösa alla möjliga problem, det finns helt enkelt inte tid över för idioter. Sorry. Vänd er till Foki istället, hon tar hand om alla sina läsare.

För er som vill vända er till mej så är jag endast några klick bort

 


Kukstorlek

Som vanligt kollar jag min mail på kvällen. Jag brukar alltid skriva om lite läsarproblem på kvällarna numera. Nu hade det kommit ett mail från en kille som har ett problem som jag tror att välidigt många killar delar.

Jag tycker, till att börja med, att det är rent ut sagt coolt att ni killar vågar gå fram med era problem och saker ni tycker är jobbgt genom att skriva ett mail till mej. Det gör att jag känner att ni faktiskt litar på att jag tar tag i det och försöker hjälpa er. Till vissa av er skriver jag ett svar i form av mail, men andra av er får ert svar här och det beror på att jag vet att fler killar är intresserade av svaret.
Mailet jag läste nyss var från en kille som mår dåligt över sin kukstorlek. Han tycker att den är för liten, precis som många andra killar. Han vet säkert att många tjejer inte skulle hålla med. Men det är klart att det är en riskt han får ta när han träffar en tjej första gången. Är det ett one night stand är det 50% risk att han stöter på en tjej som skulle tycka att den är för liten.Jag ska inte säga att jag vet hur det känns, jag är inte kille och har inte en jävla aning. Däremot är jag duktig på att tänka mej in i olika situationer och jag har träffat flera killar som upplever att dom har för små. Och jag tänker inte ens försöka säga att storleken inte spelar någon roll, för jag vet att det inte hjälper. Ni som tycker att ni har för små kommer ändå inte ta till er det, så det är ingen idé att säga det. En dag kommer ni fatta det själva.

Man skulle kunna jämföra det här problemet med en mängd problem tjejer har:
- Shit mina bröst är för små
- Helvete mina bröst är olika stor
- Fan mina bröst börjar bli hängiga
- Jag har gått upp i vikt
... .... ...

Det finns en mängd bekymmer vi har också, och många gånger får vi höra det från killar utan att det ens handlar om sex. Våra bröst syns och det gör våra magar också. Ni har lyckligtvis era grejer osynligt fram tills ni själva väljer att ta fram det.
Det är en sak jag tycker att alla människor borde ha i åtanke. Alla människor bekrymras över något men det blir inte bättre av att andra påpekar det.

För att återgå till kukstorleken. Kuken växer i sin takt, när den har slutat växa har den det. Det finns allt möjligt ingrepp man kan göra idag och jag ifrågasätter dom alla. Jag tror inte på tabletter, tyngder, sprutor och allt annat skit som folk uppfinner, jag tror att det framkallar impotens, på ett eller annat sätt. Vad jag däremot tror på är inre styrka. Det låter töntigt, men jag ska erkänna en sak för dej som skickade mailet. Jag hatar mina bröst otroligt mycket. Flera gånger i veckan får jag höra hur stora dom är och jag kan inte göra ett skit åt det. Ibland mår jag riktigt dåligt av det och jag hatar att se mej i själv i spegeln utan bh. Tjejer snackar hit och dit om att göra bröstförstoring, men dom fattar inte hur lyckligt lottade dom är som kan se sina fötter. Att ha för stora kan ofta skapa problem. Mina bröst har gjort att många inte tar mej seriöst. Folk ser min framtid på bigbrother eller så är dom helt säkra på att mitt ansikte kommer dyka upp på framsidan av en herrtidning en dag, är det vad jag vill? Är det så jag vill att folk ska se på mej? Ska jag behöva gå i stora tröjor för att slippa bli sedd som en tjej utan framtid?
Jag har hatat mina bröst i några år nu, men vet du, först nu har jag insett att dom sitter där dom sitter. Dom komemr alltid vara där. Dom är den storleken dom är. Utan ingrepp kommer dom bli hängiga, dom är lite olika stora för att det är så det är, men det är fortfarande en del av mej. Det är bara så det är , acceptera läget.

Inre styrka har hjälpt mej att acceptera att en kille som garvar åt dom eller kommenterar dom är en kille med sörre problem. I alla tider har man sagt att man trycker ner andra för att få upp sej själv, jag har aldrig trott på det fullt ut för jag vet ju att det också är så in i helvete roligt att såra andra och få andra att stirra ner i golvet. Men det har hjälpt mej att tänka så.

Mitt absolut bästa tips till dej, och till alla andra killar, är att jobba på att acceptera sej själv. Knulla inte vem som helst förrän du är helt säker på dej själv.
Tro mej jag vet vad jag snackar om.Jag var med en kille för länge sen. Han hade inte speciellt stor. Jag sa inget om det, varför skulle jag göra det? Men han verkade tro att han hade jättestor. Hans inre styrka gjorde att han gärna visade upp sin kompis utan några problem. Om en kille är osäker kommer tjejen också bli det. En säker kille som kör sin grej gör en inte osäker. Det är viktigast av allt och det är då man kan säga att storleken inte spelar någon roll.

Vad spelar det för roll om du har en riktig gigant om du ändå är osäker på den? Om du sitter där och är rädd för att göra fel , eller om du tittar på den och av olika anledningar är osäker, kommer tjejen inte att uppleva det som lika skönt. En säker kille som har full kontroll har man skönare med än med en osäker kille. Det bara är så.

Det är som potenstal, det är bara acceptera att det är så det är.

Gör inga konstiga grejer med tabletter, krämer och hit och dit. Acceptera din kompis som han är. Kuken är din bästa vän, gör honom till din vän istället för din fiende. Ni funkar bäst som ett team, det är en tjej som säger det och jag vet vad jag snackar om.


Alla blder är lånade från google

SexJag kan inte riktigt minnas om jag har kört den här själv men det spelar ingen roll. Den ser otrologt skön ut och är nog inte speciellt svår. Det svåraste med den är nog att få in rythmen om både tjejen och killen ska röra sej samtidigt.
Man kan börja med att ena parten rör sej, turas om och kolla vad som är skönast. När man klarar det bra kan man gå vidare till step 2. Som med flera sexställningar går det ju att avancera uppåt. Det här är en sån man kan köra i flera varianter. Testa den och berätta för mej hur det kändes och vad som var bäst. Jag har ju förmodligen inte hunnit testa den än, men det ska jag nog fixa.

2:a mars

Hej
Jag kom hem för kanske en halvtimme sen. Jag hade ett långt samtal med Indi hela vägen hem och den senaste halvtimmen har jag snackat med Matte. Nu tänkte jag skriva dom inläggen jag lovade.

Det är den 2:a mars och playahead är nerstängt. Stackars Matte, vad ska han nu hitta på efter jobbet , haha  Pa for life.

 

Jag lovade sex, och sex ska det bli. Jag ska bara tänkta ut något bra först


Back in X hours

Nu ska jag hem till Hanna och kolla på film och klippa hennes hår. När jag kommer hem blir det antagligen sex, sex .. sex och sen har jag gjort en sminkvideo som ska läggas upp också. Missa inte detLater


2 nya saker

Och så var det snabbt dagens shopping. Om man nu kan kalla det shopping..♣ Topp - New Yorker
♣ Bokstavsstansar - Clas Olsson


Dagens outfit

Dagens outfit fotades i provhytten i en av mina favoritaffärer.. där jag för övrigt inte hittade ett smack idag. Eller jo, en topp kom jag ut med.. EN jävla topp. Jag brukar handla för 700 där varje gång, MINST!
♥ jeansleggings - New Yorker
♥ Långt vitt linne - Gina tricot
♥ Kofta - Mango
♥ Skärp - Lindex
♥ Väska - Belle
♥ Scarf - Indiska
♥ Päls - Chapnlle
♥ Uggs - Eurosko


Mitt nya liv

I morse började jag mitt nya liv med en bra frukost  Visserligen slängde jag i mej det på 5 minuter för att jag skulle hinna med bussen, men normalt sätt brukar jag ju aldrig äta frukost så det var väl ett lite framsteg i alla fall. Sen blödde jag näsblod hela vägen till bilskolan och i ytterligare en halvtimme, jag blödde alltså näsblod i 1 jävla timme! Det började precis när jag skulle gå hemifrån, som om jag hade tid med det. Sen satt jag med en tuss i ena näsborren hela bussresan.
Som tur var slutde det några minuter innan jag skulle börja köra  Funderar på att gå och köpa lite chips nu.. haha neej issa stå emot nu! Morötter får det bli

Nytt i garderoben

Jag var ju på körskolan idag först. Det var min näst sista lektion idag. Efer det åkte jag en stund till Kista. Shoppingen gick åt skogen idag. Inte alls kul, det fanns bsolut inget snyggt.

Däremot om jag på att jag öpte med mej hem lite aker i fredags och det har jag ju glömt visa. Det var antagligen för att det inte var något speciellt men nu visar jug det ändå

♣ Strumpbyxor- Lindex
♣ Stay ups- Lindex
♣ Kjol- Gina tricot


Stuumpan svarar: BUP

Hej

Det har varit en lång dag för mej idag. Jag kom nyss hem och ska snart ut igen, tänkte bara skriva några inlägg först.

Först vill jag svara på en kommentar som jag har fått

 Jag tänker inte säga att du ska skaffa ett liv eller växa upp. Jag säger sök hjälp. Inte på ett elakt, ironiskt sätt som många gör typ "sök hjälp ditt offer". Då menar jag att du kanske ska kontakta BUP och säga att du inte mår bra. Du kanske har testat det förut, många har testat ungdomsmottagningen, men jag tycker personligen att UM suger.
BUP är barn och ungdomspsykiatrin. Det visste du kanske. Psykiatri låter illa, men det är det inte. Dit kan man gå med vilket problem som helst, litet eller stort. Jag tror att du behöver prata om vad som har hänt dig och reda ut det. För det är uppenbart, du mår inte bra. Och jag har en känsla av att du är stark nog att erkänna det för dig själv med.

Jag kan i alla fall se att du behöver någon att prata med. En person som vet hur man hjälper, inte en kompis. Även fast kompisars stöd också kan vara viktigt!


Jag fick några kommentarer på mitt senaste deppinlägg. Först vill jag bara säga tack för alla värmande ord. Det är klart att jag uppskattar dom. Alla dåligt kommentarer rensar jag bort och alla bra kommentarer tar jag åt mej av. Men jag väljer att svara på den här, inte för att den värmer extra utan för att personen som skrev den rekommenderar mej att söka hjälp hos BUP.
Det är det jag vill svara på.

Flera av er ser Novellen som den här bloggens bästa kategori. Jag vet inte exakt hur långt jag har kommit men jag tror att jag precis avslöjat att jagfaktiskt sökte hjälp hos BUP. Jag fortsätter del efter del och för er som gillar den blir det nog trist att få veta nu att den snart är slut. Men några delar till blir det.

Som svar på den här kommentaren kan jag säga att jag gick hos BUP regelbundet i nästan ett år, det gav mej ingenting. Möjligtvis det första och enda jacket jag har i armen. Jag har blivitit tvingad till skolpsykologer och olika skolsköterskor hit och dit. Jag hade samtal efter samtal med rektorn, mina mentorer, föräldrar, hela skolans psykgrupp. SOC var tydligen inkopplad ett tag också. Tro mej, jag vet mycket om psykiatrier och det är inte min grej. För mej är det människor som sitter där för att få pengar och inte för att hjälpa mej .

Tack för omtanken. Det dr hjälper mej 100 gånger mer än en jävla psykolog. Jag behöver nog ingen psykolog, jag behöver hitta något eller någon att leva för.


Of to bilskolan

Godmorgon godmorgon

Jag blev rätt förvånad att jag somnade igår vid typ 1 tiden. Jag hade ju föst varit vaken fån 8-15 och sen sovit från 16- 19 och sen lyckades jag somna vid 1. Jag var beredd på att vara vaken hela natten men nej. Nu har jag precis vaknat här. Herregud vad jag sover.

Om en timme ska jag röra mej mot körskolan så jag måaste sätta fart här snart. Efter körskolan hade jag tänkt åka och shoppa lite, men jobbet ringde för en stund sen och vill hellre ha dit mej. Det krockade lite mer körskolan så dom skulle ringa runt till andra och säger alla nej skull dom ringa tillbaka till mej. Jag som är så sugen på shopping idag, hoppas dom hittar någon annan

 

Nej nu hinner jag inte skriva mer , det kanske blir något inlägg från mobilen sen

 


Tur att jag är nykterist, höhö


Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0