Snyggaste sminkningen

Nu startade jag en liten omröstning. Det skulle vara jättekul om ni röstade.
Alla sminkningar finns under kategorin: Make up



Dear Diary...

... He thinks I'm sitting on a chair all day long just thinking of him. He thinks he is the best thing that could ever happen to me. Seriously, I don't know if I should laugh or cry. I don't know when I heard such a pathetic thing last time.

Dear Diary I've messed it up again. Usually I cry but now I don't care. I don't have no heart, I can't feel their pain. I don't even know what people are weeping for. They say they love me. Huh, they don't even know the meaning of those words. 
 
Dear Diary I'm smiling too often. It's a smile, for God's sake, it's a damn smile.
Dear Diary you don't know how evil it is.

Dear Diary have you ever heard something more pathetic than a guy who thinks he's the most wanted guy in the world. He thinks he is huge like a mountain and he thinks he can do whatever he wants. Perhaps he can, but he thinks he can make people do things for him against their will. He thinks I'm sitting all day long on a fucking chair waiting for him to come and take me back, hold me in his arms and he thinks I want to hear him say : - I love you.
Oh God poor guy.. He doesn't even know the meaning of the words.




Slow

Efter allt tigerkladdande behövde jag fixa till allt ordentligt. Men kvällen var ju planerad så ärligt talat slängde jag på mej sminket på bara några minuter och sen sprang jag iväg till tåget. Inga krusiduller inte. Men snygg blev det ändå

Allt kommer från Make up store om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Dita
♦ M/S Cotton candy
♦ E/D Sassy
♦ E/D Panic
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...







 







Det var ganska likt "Cotton" som jag gjorde för ett tag sen.. men ändå inte


Hemma hos Mr V

Och vad gjorde lilla jag igår?
Jag hälsade på hos Mr V, faktiskt. Stormtrivdes på en gång , haha en glad gubbe gör jag på det. Jag tror inte att Mr V är lika glad . Just för stunden är han kanske det men när jag har våldgästat honom ett antal gånger då kommer vi få se en Mr V som inte alls är lika nöjd tror jag.

 

Vi hade en mysig kväll i alla fall. Jag skulle ju upp och jobba tidigt som satan så det blev nyktert. Jag kom dit rätt sent och det första jag gjorde var att tvinga honom att laga mat åt mej.. det gick rätt bra  Sen checkade vi ett antal avsnitt av Solsidan. Jag älskar solsidan! Men jag vet inte varför.

Det blev sen såklart. Jag slockande 04.30 och 06.00 var det dags att kliva upp igen. 8 timmars arbete, what a lovely day!

 

Och en film på det såklart. Sorry Mr V.



Shit, vad hungrig jag blev nu. Om jag börjar tjata lite redan nu så står nog maten på bordet när jag kommer fram   


Plåster i defensivt syfte

Jag kom precis hem från jobbet förresten. Usch vad trött jag är, men jag har lovat att hitta på något med Maacys så nu är man ju smått taggad på att göra det. Snubben är och bowlar just nu och jag orkade pallra mej dit så nu får man se vad som händer

Själv har jag, som sagt, jobbat hela dagen. Klockan 6 i morse stod jag på benen och det kan jag lova er, det var ingen småsak inte. Speciellt inte med en och en halv timmes sömn. Men jag var väl förberedd på ett långt pass  och glad är jag för det

 

Plåster i defensivt syfte   , förmodligen en av dom bästa idéerna jag någonsin haft .. Fast jag lyckades få lite skavsår under tårna istället..


Stuumpan svarar: Blowjob

Hej

Det blir bara roligare och roligare att logga in på bloggen, era kommentarer är hur underbara som helst.

Jag är däremot inte speciellt duktig på att svara på dom, men jag ska försöka bättra mej. Jag börjar redan nu



 

Stuumpan kan du inte också skriva hur vi killar vill också ha det.
Nät det gäller oralsex= blowjob för oss killar.

Jag förstår inte riktigt vad det är du vill att jag ska skriva om. Visst kan jag jag skriva om vad killar gillar vad gäller avsug, men jag förstår inte riktigt om du är en tjej eller kille. Är du kille vet du väl vad du gillar..
Det vore bra om jag kunde får den där kommentaren igen, något tydligare. Eller om någon annan kan förklarar.

Om inte annat så har jag redan ett inlägg där jag berättar om några bra tips på ett, i och för sej, oseriöst sätt. Men tipsen är otroligt hållbara, det lovar jag!
Jag har i alla fall aldrig prickat fel.

Hur man suger kuk

Den videon beskriver kort både vad många killar gillar och små tips på hur man kan göra. Självklart kan jag skriva mer om det önskas.

sex i stuumpans värld

Jag ska alldelses strax gå och duscha och fixa till mej lite, så hemsk som jag ser ut efter tiger-maken  men jag känner att jag bara måste svara på en kommentar innan jag gör det och jag hoppas verkligen att den som skrev kommentaren ser det här...

 

... för det är precis sånna här kommentarer och liknande (tex. dom snälla orden ni skriver ibland) som får mej att våga skriva mer, som får mej att våga skriva det jag egentligen kanske inte skulle skrivit och det är sånna här kommentarer som får mej att ge mer.
Jag vill underhålla er, jag vill skriva inlägg som i vissa människors ögon bara är too much men som i mina ögon är något man kan skratta åt. Det där är faktiskt otroligt jobbigt, jag måste hela tiden tänka och skilja på saker som är okej och saker som är för mycket.

I min värld finns det inget som heter för mycket. I min värld kan man skratta åt det mesta, man skrattar och sen glömmer man det. I min värld är sex inte äckligt, det är något man tycker är skönt, något man kan ha kul åt , något som ibland ger en fantastiska minnen och roliga flashbacks och helt ärligt kan man i min värld kombinera det med maxad underhållning.

Hur är det i era världar?

Tack som fan för den här kommentaren och för alla andra fina kommentarer jag får. Det är för er jag fortfarande bloggar. Jag hoppas att ni förstår det.


Sex

Det var länge sen vi körde en 3D, så nu är det dags igen 



Jag ska faktiskt vara ärlig och säga att jag inte har testat den här varianten av doggy. Jag ska också vara så ärlig att jag tänker säga att den ser förbannat skön ut! Jag gissar att han kommer djupt, eftersom hon står som hon står, jag gissar också att jag tänker sluta skriva om den här ställningen nu innan det hela går lite för långt..

Tiger

Tänkte visa en "flams-make" . Som jag berättar i videon fick jag plötsligt en impuls att testa något nytt. Jag lovar er att jag tvättade bort det strax efter att jag var klar

Allt kommer från Make up store om det inte står något annat

 

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ M/S Satin
♦ M/S Kakaw
♦ C/S Ra
♦ M/S Doris
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...

 


Skaffa nya underkläder

 

Fimpa H&M's tråkiga, solkiga och lågkvalitetsunderkläder och börja köp ordentliga underkläder som inte bara är snygga utan också har bra kvalitet. Ett varmt tips från mej bara  evas underkläder har gott om snygga och bra underkläder, dessutom är en hel del på rea nu.

 

Oj vad det här lät som reklam  obetald reklam.


Fredag, härliga fredag

Hej

Det är fredag. Är vi lyckliga? Ja det är vi!!
Men det kommer bli långt ifrån en lugn helg för min del. Jag har fullt upp från morgon till kväll och dessutom ska jag jobba hela helgen. När måndagen kommer kommer jag nog vara helt slut, ärligt talat.

Det är fredag, och jag vet att ni inte spanar in min blogg så jättemycket under helgen, men jag tänkte ändå försöka få iväg några inlägg



Bland kan jag inte låta bli att undra vad ni tror och tycker om mej. Jag har ne känsla av att vissa av er tror att jag är största sexfreaket som tänker på sex 90% av dygnets vakna timmar, vissa av er tycker säkert att jag skämmer ut mej i 90% av mina inlägg och andra tycker säkert att jag bara verkar allmänt sjuk. Jag har ingen aning, men jag kan, som sagt, inte låta bli att fundera i bland.

Det skulle vara superkul om någon av er någon gång vågade yttra en liten mening om hur jag verkar vara som person.  Tja, om det inte är något helt idiotisk förstås för det har jag ingen lust att läsa ens.


Princess

Guess what! Allt är från Make up store om det inte står något annat! Surprise!

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Satin
♦ C/S Babydoll
♦ E/D Lollipop
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
♦ Lipstick Exit
♦ Lipsealer











Dagens outfit

Igår började jag med Dagens make up, då börjar jag med Dagens outfit idag då.  Här kör vi stenhårt på variationen.



♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå
♥ Långt vitt linne - Gina
♥ Skjorta - H&M
♥ Scarf - H&M
♥ Gympadojor - Intersport / Stadium
♥ Örhängen - Guldfynd
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Väska - Belle


Onsdag

Hej

Idag har jag, till att börja med, en halvsjuk lite video till er


Stuumpan.blogg.se

Jag är så jävla lycklig att min blogg finns!


Så vill jag ha det

Jag satt inne på msn och chattade med en hel del läsare samtidigt som jag skrev det förra inlägget om att slicka fitta. Självklart fick jag några frågor, speciellt av mina manliga läsare, om jag kunde skriva hur det perfekta oralsexet ser ut för mej. Alltså om jag bara tar emot.
Tja, jag ville ju egenligen inte vara subjektiv på den här punkten och egentligen kan jag inte se någon som helst meing med att ni ska veta hur jag gillar att bli slickad. Ärligt talat har ingen med det att göra. MEN .. jag bjuder ju ALLTID på mej själv och jag skäms ALDRIG över mej själv så ... visst kan stuumpan bjuda alla killar på lite våta drömmar  För er som är totalt ointresserade, scrolla ner till mina tidigare inlägg (det gör ni rätt i) eller klicka över till Fokis blogg.

Here we go

Det bästa jag vet är när du börjar med att smeka mej utanpå trosorna först... går långsamt och försiktigt fram. Smeker insidan av mina lår, låter sakta ett finger smyga sig in under troskanten, sedan två. När du känner att jag är våt, "sprid ut det"... smek mej med dina fuktiga fingrar... Jag älskar att ligga och kyssas och känna hur du sakta, sakta letar dig in till min hemliga plats samtidigt som du kysser mej. När du sen tar av mig trosorna, låter dina läppar och tunga möta mej så skälver jag av upphetsning. Du går långsamt ner från min hals till min mage, vidare mot naveln och börjar sen långsamt sära på mina blygdläppar.
Sen vill jag att du ska slicka mej på ett sätt så att jag blir fullständigt galen och plaskvåt för att sen tränga in i mej hårt o galet. Tryck in ett finger samtidigt som du låter tungan leka runt, försiktigt, mjukt och dra fingret ut och in snabbare och snabbare.
Då kommer jag svanka, böja huvudet bakåt och gnissla så att du blir så upphetsad att du inte tänker på att du spänner tungan och trycker rakt på klittan. Jag vill inte att du tittar på mej, koncentrera dej på att få mej att njuta. Jag vill att det ska gå lite fortare, jag känner hur jag närmar mej orgasm. Jag tar tag i ditt huvud och pressar det mot min blöta fitta.
Du slutar slicka och flåsar upphetsat, trycker in två fingrar och hör mej gnissla igen. Strax därefter står du inte ut längre, du flyger upp, tar tag i mej hårt och vänder på mej på ett ögonblick. Du placerar din högra hand strax nedanför min mage och lyfter upp mej för att ta mej stenhårt i doggy...




Och sen får ni ta mej fan tänka själva.

Puh.. det var några för privata ord från stuumpan, ärligt talat. Be mej aldrig göra det här igen, nu har jag skämt ut mej så det räcker för flera år framöver

Dröm inga mardrömmar nu pojkar


Slicka fitta

Jag lovade en läsare att ge några tips på hur man slickar fitta som bäst. Jag har tänkt lite fram och tillbaka och hur jag än tänker kommer jag alltid fram till samma sak- det är omöjligt att egentligen ge några direkta tips, eftersom det är jävligt individuellt.
Det är som att fråga en kille om dom bästa tipsen för att ge ett bra avsug. Han kan svara på vad han gillar, men inte vad alla killar gillar.

Alltså skulle jag kunna svara på vad jag gillar, men inte vad andra gillar. Schysst slutsats eller hur?  Men varför skulle ni vilja veta vad jag gillar?

Det vill ni inte  Så istället tänkte jag försöka mej på att hitta lite undersökningar och se generellt vad tjejer inte vill ha och vad tjejer vill ha, och jag ska göra mitt bästa för att vara objektiv även här .

                                     

Många tjejer gillar inte när killen "vispar runt" för mycket med tungan, så som många gör när de är fulla eller verkligen inte har någon kontroll. Det är ingen njutning över huvud taget, enligt många tjejer men inte alla. Vissa vill ha tungan nästan uteslutande på klittan, omväxlande hårt och mjukt med spetsig och platt tunga. Tänk på att klittan är ett otroligt känsligt område. Jag tror att många killar glömmer det, för vissa kör på som galningar och är bara ute efter att få tjejen att komma. Det kan jag säga, lyckas man inte genom att bara trycka på klittan. En annan sak är saliv, vissa gillar inte när jag blir helt nerdreglad, medan andra tänder järnet på det, samma sak när killen hårdhänt bänder upp blygdläpparna. Det är något som många tjejer har kommenterat. Om man är en tjej som gillar hårdare tag har man oftast inga större problem med det.
 
Dom flesta tjejerna säger att dom vill bli slickade mjukt och försiktigt, varsamt och kärleksfullt. Hårt och bestämt. Ja, en blandning av allt. Killen ska vara självsäker och ändå lyhörd.

Litet tips som nästan bara gäller för oralsex: Om tjejen stönar mycket på ett ställe, fortsätt då på exakt samma sätt, det är ett tecken på att du gör rätt. Du kan dock öka takten lite successivt.

Ett till tips: Lägg gärna en eller två kuddar under hennes höft och rumpa så att hennes fitta kommer upp en bit. Tycker personligen att det är en mycket skön ställning att ligga i och han kommer åt mycket bättre.
Smek och kyss henne också runt omkring fittan och på innerlåren. Fånga hennes blick ibland, det är mycket sexigt.

Ju mer jag läser om allt det här, desto mer tycker jag synd om den som ska slicka. Vissa vill ha ögonkontakt, andra inte, vissa vill vara upphetsade innan, andra inte.

Det finns egentligen bara ett riktigt hållpart tips och det är att ta det lugnt som fan i början, känna av vad hon gillar och sen öka ju mer du får reda på. En bra grund är att vara bra placerad. Om du som ska slicka ligger eller sitter obekvänt kommer du spänna tungan ganska snabbt, ganska snabbt blir du trött och sen var det "roliga" över.

Ett hett tips från stuumpan själv är att kolla av om hon gillar att bli pullad samtidigt. Om du känner dej osäker på slickandet och hon gillar att bli pullad samtidigt kommer det ta bort lite av uppmärksamheten från tungan. Det är antagligen något svårare, eftersom du nu måste göra två saker samtidigt, men med hjälp av fingrarna behövs det inte alls lika mycket tunga. Testa det!

Ett till sista tips från mej är att du som slickar ska visa att du älskar den fittan du ska slicka. Många tjejer känner sje otroligt obekväma med att få oralsex, dom är rädda för att det ska sitta fast något papper från senaste toalettbesöket, att dom ska stinka, hur dom ska visa njutning, smaken för den som slickar o.s.v.
Allt det där tillsammans gör att det inte blir skönt, oavsett hur duktig du är på ditt "tungarbete". Om  man börjar med att ta det lugnt och om du visar hur mycket du vill slicka och får henne att förstå att du inte har några som helst problem med det, blir det hela automatiskt lite lättare. Det är kanske en självklarhet för vissa, men fan långt ifrån alla!


Dagens outfit

Och såhär såg lilla jag ut idag





♥ Tights - H&M
♥ Långt vitt linne - Gina tricot
♥ Skjorta - H&M
♥ Skärp - Charmante
♥ Klackar - ZOE
♥ Väska - Belle
♥ Örhängen - Guldfynd
♥ Glajor - Åhléns
♥ Skinnjacka - Hollies



Jag vet att jag inte har skjortan som man kanske borde ha den .. eller förresten, skit i det där borde. Det finns inte. På bilden i mitten ser man det framför allt, att jag har knäppt upp flera knappar och låter skjortan hänga på vänster sida medan den sitter uppe på höger. Sjukt hett




Turtle

 

Behöver jag säga att allt kommer från Make up store om det inte står något annat?

 

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Zone
♦ C/S Extreme
♦ C/S Ra
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...


















Och sen täckte jag över hela maken med dom här ..



Skojade bara.. men dom var på en del av dagen i alla fall


OBS! Mycket viktigt inlägg som ni inte får missa!








Antar att det där fick föreställa min apelsin

Tisdag

Hej

Idag är det en bra dag.  Jag vet inte varför men jag är bara så himla glad . Idag är det tisdag, det betuder att det snart är onsdag, vilket genast för mej vidare till att det snart är torsdag, vilket innebär att det snart snart snart är helg!!  Dessutom känner jag mej så jävla snygg! Sitter precis framför spegeln och kollar upp från skärmen lite då och då. Ursäkta att jag säger det men vissa dagar måste man faktiskt få erkänna hur otroligt jävla snygg man är!  Speciellt jag dårå . Jag älskar sånna här dagar när det mesta bara känns perfekt.

 

Solen skiner och jag är jävligt sugen på en kall cider. Dags att sms:a gänget tror jag. Medis nästa


Underbara vårbild

Om en liten stund kommer dagens outfit och dagens make up. Jag måste bara slänga i mej en apelsin och ett glas mjölk först


Ballerinas till sommaren

Nu börjar våren komma och jag är som vanligt på jakt efter dom perfekta ballerinaskorna. Hittills har jag inte lyckats sen i Hastings 2007, och dom skorna råkade jag glömma på en buss året efter. Det var grymt irriterande.

Nu sitter jag i alla fall och kollar runt lite. Jag hittade nyss några riktigt söta par från Melba.



Jag funderar på att beställa allihop . Jag gillar speciellt det första paret med paljetterna, dom kan man ha en utekväll då man inte orkar ha klackat. Dom passar däremot inte lika bra till vardags så, då blir det svart eller vitt. Jag tyckte dom blåa var roliga för det är ju rätt enformigt med svart och vitt på sommarn. Färg ska det vara  Dom gröna hade extremt fin grön färg.

Trist nog var dom dyra för att vara helt vanliga ballerinas, men men. Vilka tycker ni var snyggast?


Ed hardy- bikini

Jusste ja. Idag var jag hemma hos pappsen och hämtade mitt Ed Hardy- paket som kom för några dagar sen. Jag har inte hunnit dit på hela helgen, eftersom det har varit massa party från morgon till kväll. Idag, efter körningen, passade jag i alla fall på att åka dit.

Klart.. det var en ny bikini i paketet
Jag tänker inte beställa några fler på ett tag, kanske en ljusblå så småning om, men nu får det vara bra i några månader

Nu har jag två vita, en svart och den här:



                                             ♣ Ed hardy bikini - 59.99$

Nytt i garderoben

Innan körninen idag vandrade jag runt en liten stund i centrum. Jag hann inte så långt på 20 minuter men ändå. Av någon skum anledning drogs jag dessutom in på H&M, fråga mej inte varför för jag handlar aldrig där. Men idag så  3 saker trippade jag ut med



                                            ♣ Scarf - H&M - 149 kronor
                                       ♣ Rosa skjorta - H&M - 99 kronor
                                        ♣ Gul skjorta - H&M - 99 kronor
                                          ♣ Glajor - Åhléns - 99 kronor

Måndag

Hej
Jag kom precis hem och tänkte bara konstatera att jag verkligen inte har ett skit att berätta . I skolan idag diskuterades det hej vilt om den där jävla Rom-resan, som jag ärligt talat börjar bli trött på redan nu. Jag är så himla glad att jag aldrig riktigt brydde mej om den, för då slapp men deppa över den här "krisen".

Jag skippade sista lektionen idag och åkte och övningskörde lite. Jag ska boka några nya tider på körskolan, sen tycker jag fan att det börjar bli dags att köra upp. Det här har tagit två månader nu .. är det länge? äh, jag vet inte , jag vill bara ha mitt körkort nu


En andfådd videoblogg

Nu är jag hemma igen. 2 timmars powerwalk, det är fan inte dåligt inte.  Jag är nöjd med mina och Bellas prestationer för dagen.

Här kommer en liten videoblogg som jag gjorde till er på vägen också. En riktigt andfådd en.


Powerwalk

På med mjukisbrallorna. Powerwalk på G

 









Vi hörs när jag kommer hem

 


Dagens outfit

Nyss var det sol, nu regnar det. Det är svensk vår det. När jag åkte mot stan tidigare idag var jag rädd att jag hade klätt mej lite för varmt, men ärligt talat frös jag ibland. Tur att man har fattat att det bara är april och inte augusti trots att solen skiner.


♥ Puss och kram jeans - Gul&Blå
♥ Topp - Spanien
♥ Kofta - Bershka
♥ Skinnjacka - New Yorker

♥ Skor - Stadium / Inter sport

♥ Väska - Belle

♥ Glajor - H&M

 

I' m a Biker, yeeeeah


Sen lunch med Bella

Hej

I'm home, men inte så länge till. Om typ en halvtimme ska jag röra mej ut igen. Jag och Bella ska ta en saftigt lång promenad! Det behövs kan jag säga! Efter alla dessa Smirnoff Ice, all bärs, alla drinkar, allt fyllekäk, allt bakisliggande.. ouf det behövs en ordenligt powewalk och mer därtill!!

 

Jag har, by the way, varit jävligt duktig idag faktiskt! Jag och Bella var ju i stan och käkade. Sen kollade vi, självklart, runt lite i affärer och det blev en hel del sminktittande. Gissa hur mycket jag köpte! Ingenting.  Jag känner mej megastolt ärligt talat. Jag brukar alltid komma hem med en påse. Men inte idag  Hurra för mej!



Bella, i egen hög person  


Ångest

Han undrar vad jag känner för honom. Vad vill han att jag ska säga?

Jag hörde honom säga att jag är som en fågel som flyger runt och är helt omöjlig att fånga. Kanske har han rätt.

Han kände sej som en svans, ett jäva plåster. Håller jag med?

Han har tänkt sej något men han säger inget.

Han sa till en annan att han gillar mej, varför i helvete då för?

Hur jag än vrider och vänder på allt, alla namn, alla meningar, alla ord så är det fortfarande jag som är det hjärlösa svinet i dramat.

Jag vill vara kravlös, jag vill leva ett kravlöst liv. Jag vill inte ha några krav på mej, jag ställer inga krav på andra. Jag tror ingenting, jag bryr mej inte speciellt jag vill bara ha kul.




Söndag

Hej

Det är söndag och jag borde ha varit i Rom om några timmar. Det ska bli kul att se hur et här äventyret slutar.

 

Anyway, igår hade jag väl tänkt mej en skön hemmakväll. Jag var ju inte prcis lite sliten. Jag hade tänkt att köra lite hemma-spa och skriva några inlägg i bloggen. Så blev det inte.

Jag drog ut med Marcus och grabbarna istället. Marcus fyllde 19 igår så det blev party party  Grattis Maakys. Det finns inte så mycket att säga men kul var det   Issa och 7 eller 8 grabbar. Klart det blir kul  Sen slaggade jag och Marcus hos mej, han drog för ett tag sen så om en liten stund ska jag röra mej mot stan och möta upp Bella för lite käk Inte fel alls! 
Sen kanske jag ska svänga förbi apberget ett tag. Indi, Eddie, Eik och Cissi sitter tydligen och röker vattenpipa och har det bra där. 
Jag får se hur det blir

Idag tänker jag i alla fall ha med mej kameran  


Resan till Rom - INSTÄLLD



Ja om några timmar borde jag ha suttit på ett plan mot Rom.. men nej. Precis som många anadra får jag vara hemma istället. Jävla Island  Det är säkert ingen som har missat att alla planen från och till Skandinavien är inställda. Jag vet ärligt talat inte vad som är värst, att vi inte kom iväg eller situationen som vissa är i just nu- att inte kunna komma hem!

Jag såg förresten att min klass har gjort ett team på facebook i ren protest. Okej... jättetråkigt att resan inte blev av men herregud, är inte det en smula överreaktion?
Vi har hela livet på oss att resa utomlands, det här var väl inte hela världen?

Fredag kväll

Nu är issa vaken igen.  Jag är nykter, pigg och inte bakis. Jävligt magisk känsla .

Igår kväll alltså.. jag vet inte hur mycket man bör snacka om den kvällen egentligen. Jag vet inte om jag var den enda som spårade ordentligt i alla fall

Allt började med att jag och Emilia skulle ta en efterlängtad After work - bärs någonstans. Båda slutade 20.00 så vid typ 20.30 var jag på väg mot stan. Jag mötte upp Fanny och Emilia i stan och sen åkte vi till Medis och hamnade på Hellströms.
Redan då var det tydligen bestämt att vi skulle dra vidare, men jag vill inte följa med. Jag var trött för jag hade bara sovit 4 timmar den natten och sen varit i skolan och jobbat, hade inte ätit sen lunchen i skolan (om man du kan kalla det att äta), vilket var runt 12.00 och dessutom skulle jag upp och jobba idag.

Men ni vet hur man blir efter några glas, hej och hå.
Vi var ganska många faktiskt. Vi satt väl vid ett bord för typ 12 på Hellströms, och då fick inte alla plats. Själv sprang jag runt en del, as always.
Efter några glas var jag, som sagt, rätt lätt att övertala så vi gick tillbaka till Metro.

Precis som förra helgen höll jag på att bli utsläng igen.. for nothing om man frågar mej! Men aja.. jag skyller på tiquilan idag. Livsfarlig dryck det där, ännu farligare om man varken har ätit eller sovit. Okej, jag erkänner, det blev lite för mycket. Jag vill inte ens tänka på allt jag gjorde igår kväll. Som typ att jag var inne på toaletten med en tjej jag inte kände och som dessutom visade sej vara Viktors ex! Nej fan, jag snackar inte mer om igår.

Men jag klarade mej, tills jag skulle hem. Det var satans vingligt . Jag sov ett tag på en bänk i gamla stan, sen somnade jag på tåget och tillslut var jag hemma. Vinglade in i mitt rum och bokstavligt talat ramlade ner i sängen, snark.

 


Hade inte min kamera med mej igår, så det fick bli en bild från google


Bakis

Jag måste sova ett tag, sova bort baksmällan och sen ska jag berätta lite om igår... utan för många detaljer.

Later

Stuumpan svarar: MSN




undrar om man kunde få din msn och snacka om en sak du verkar ha koll på?:(

Här har du den 




Mr V

Efter några timmar framför datorn och efter en timmes samtal med Mr V tänkte jag nu börja på mitt goda försöka att plugga. Oh God, det blir en lång natt

"Videoblogg"

Jag och Emilia började våran plugg-eftermiddag med att spela in två komplett värdelösa videobloggar. Ni brukar ju gilla mina filmer så jag slänger upp dom ändå
Jag känner mej ganska stolt över att egentligen aldrig ha spelat in en seriös videoblogg som alla andra småkex gör. Dom står där, filmar sej själva genom spegeln, håller på med sitt hår och berättar om deras tråkiga vardagar.
Nej, jag står stolt upp och sträcker lite extra på mej för att jag aldrig ens varit i närheten av så tråkiga videoklipp.

 

Jag bjuder på den här skiten





Vad hände sen...? Tja, vi svarade på två frågor på instuderings-fråge-pappret och sen somnade vi i solen

Spring Fling

I morse när jag sminkade mej tänkte jag vårinspiration. Solen tittade in genom fönstret och utanför såg jag en blå himel och grönt fint gräs. Snart kommer blommorna också

Enligt mej passade min make prima




Som vanligt får jag väl inte glömma att nämna att allt är från Make up store om jag inte skriver något annat

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Satin
♦ M/S Dolly
♦ C/S Ra
♦ C/S Bloom
♦ C/S Babydoll
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...










Dagens outfit

Hej
Idag har jag gjort ett tappert försök att plugga till mina två prov som jag förhoppningsvis har på fredag och inte imorgon. Jag kan säga att det gick precis som det brukar. Fan att det ska vara så satans svårt att plugga. Det roliga med hela baletten är att när jag inte har något plugg att göra tänker jag alltid att det är ju inte så svårt att plugga lite, och det där fixar jag lätt när det väl kommer. Yeah right. Sen sitter jag här och får inte ett smack gjort.

Jag ska snart göra ett nytt försök, först måste jag försöka uppdatera bloggen lite tänkte jag.

Dagens outfit först



                                           ♥ Puss och kram jeans- Gul&Blå
                                                   ♥ Gult linne - ZARA
                                       ♥ Rosa kort munkjacka - Funky Diva
                                              ♥ Halsband- New Yorker
                                       ♥ Gympadkor - Intersport / Stadium
                                           ♥ Kort skinnjacka - New Yorker
                                                     ♥ Väska - Belle



Jag trodde att det skulle bli dö-hett med svarta brallor i solen, men nej det gick bra faktiskt  Lite varmt på bussen kanske, men jag klagar inte. Nu vet man att sommaren i alla fall är på väg. Gött!

En ensam flicka tänker men säger inget

Ingen vet vad en ensam flicka tänker på

Ingen vet att en leende flicka kan ha självmordstankar

Ingen bryr sig om hur en ensam flicka gråter sig till söms natt efter natt

Ingen vet hur en ensam flicka kan gå och räkna dagarna dag efter dag

Och ingen förstår att man inte behöver säga till en mobbad flicka att hon är värdelös,

ty hon vet redan om det...



I.I 2007-05-02

jorå , jag kan ta kritik ;)

Åh jusste. By the way. Jag kommer nog aldrig sluta förvånas över att människor fortfarande kallar mej fjortis. Gracias för dom "söta" kommentarerna, jag tackar och bockar. Men nästa gång tycker jag att människor som inte vet ett smack ska hålla käften! 
Om inte annat kan man väl åtminstone ta reda på vad en fjortis är först.  

Och en grej till.

Jag skriver DEJ , MEJ , SEJ, DOM för att jag hatar DIG, MIG , SIG , DE/DEM för det ser så fucking fult ut och är dessutom inte någon logiskt stavning över huvud taget. OMG VILKEN DÅLIG SVENSKA VA SHIT-A-MAN!

Godnatt

Hej
Jag hade faktiskt tänkt uppdatera lite mer än ett inlägg idag , men min fantasi är 0 just nu. Dessutom har jag haft galen huvudvärk i flera timmar och jag sov några timma innan det. Det var min dag, haha

Nu återstår det väl bara att säga godnatt. Jag är as trött i alla fall.

Tomorrow

Tisdag

Hej
Jag kom precis hem oh ska käka lite lunch. Det är fisk i skolan och det vägrar ju jag äta. Om ett tag ska jag röra mej tillbaka till skoan, göra ett prov och sen ska jag hem igen. Det känns som en rolig dag.


Måndag

Hej

Jag kom nyss hem och klockan är 00.00 om 3 minuter så det är dags att sova. Kul dag.

Jag kan väl snabbt bara berätta att jag var i skolan, jobbade och sen har jag och Emilia varit grymt dukiga och skrivit en uppsats till engelskan. Det är det första jag gör i engelska på hela terminen. Hurra för mej!  Jag känner mej faktiskt jättestolt. Imorgon ska jag gå på min första engelskalektion  .

Egentligen skulle vi hunnit med en bärs också men det blev lite för sent för det tyvärr. Det blir en annan dag

Det är måndag, och jag säger det redan nu. Jag har grymt, grymt, grymt . Jag säger det igen; grymt, grymt, grymt mycket att göra den här veckan. Uppdateringen kommer förmodligen vara förjävlig. Förlåt för det, men nu vet ni i alla fall.

Godnatt


Dear Diary..

... I did it again. I don't know why.. or that's a lie. I did it because I like it, I like to do it. How can something that feels so great suddenly become something wrong?

Dear Diary have you ever heard of the story about the two lions and a sheep? It's about two lions wanting a sheep so bad that they are fighting like the sheep was the last one. They are bleeding, suffering, trying to kill each other. What about the sheep? The sheep is scared to death, it's in the middle of everything and it can't escape. Can you see the two lions and the poor sheep?
Sometimes I feel like I'm the sheep.

Dear Diary I can't see the difference between a mistake and something well done anymore.



Gårdagens dagsoutfit

Slänger upp hur jag såg ut när jag åkte till jobbet.



♥ Leggings - H&M
♥ Långt grönt linne - Monki
♥ Vit tröja - Estland
♥ Skinnjacka - New Yorker
♥ Väska - Belle
♥ Skor - Intersport / Stadium


Stuumpans 18-årsdag

Hej

Just nu är jag dödligt trött, men så himla glad.

Jag vette fan varför jag är glad egentligen men jag bara är det. Dålig uppdatering igår och idag beror på att jag fyllde år igår och på att jag har jobbat hela dagen idag.

 

Jag MÅSTE helt enkelt bara berätta om min födelsedag. Den dagen då issa fyllde 18, det är fan en dag jag kommer minnas forever.

Det första som hände var att jag var med Indi och snurrade runt i Brommaplan. Klockan slog 00.00 och Indi blev den första att säga grattis.  Sen åkte jag hem, sov några timmar och väcktes av mamma, totte och Mini. Vi brukar alltid sjunga på morgonen när någon fyller år och så får man te eller varm choklad, lite presenter och sen är det hela avklarat  Mycket enkelt.
Där togs också den första bilden på mej som 18-åring. Mini tyckte att det var vikigt att ha med


tja, speciellt vacker är jag ju inte

Sen skulle jag börja göra mej i ordning och åka och jobba. Morsan tyckte att jag skulle klä på mej något finare nu när jag fylde år och allt. Men jag kunde vekligen inte se någon som helst poäng med att klä upp sej för att gå till jobbet. Hur som helst blev det i alla fall inte mjukisbrallor, men när det kom till skor vägrade jag ta klackar. Där gick min gräns. Men det kändes nästan ännu värre att tvingas klampa runt i gympadojor, eftersom jag inte kan hitta mina tygskor. Skitsamma tänkte jag, som ändå fick skjuts till jobbet. Jag skulle ju ändå hem sen.. trodde jag.

Assistenen fick för sej att jag slutade jobba klockan 14. Det var i och för sej flera som trodde det, själv hade jag ingen aning. Hon bad mej i alla fall att göra henne en tjänst klockan 14. Det är väl inga problem , tänkte jag och undrade vad jag skulle göra. Hon svarade att vi skulle ta det klockan 14 och att jag skulle skynda mej tillbaka till kassan. Tack vare högskoleprovet hade vi en otroligt äcklig rusch som höll på väldigt länge. Klockan 14 kommer högsta hönset in och går fram till min kassa.
Hon grattar mej och sen går det en sekund och sen börjar hela kassalinjen sjunga för mej. Jag kan ärligt säga att jag var i chocktillstånd på precis alla plan. Det var kö ner till dörren och där står alla och sjunger för MEJ! Min födelsedag som nästan ingen brukar komma ihåg ändå. Det går inte att beskriva hur det där kändes, så jag tänker inte ens försöka.

Efter jobbet gick jag ut och satte mej på en bänk med en mugg vatten och ringde till pappa för att kolla om jag skulle komma hem till honom. Det tyckte han inte alls var någon bra idé. Han jiddrade något om att han var på gymmet och att jag skulle åka hem till mamma så skulle han titta förbi en stund senare. Jaha, sa jag och så la vi på och sen började jag sms:a Emilia och plötsligt hör jag en bil som tutar som fan.
Klart man kollar upp och självklart är det min storebror som har hoppat ur en taxi och kommer gående. Han trycker in mej i bilen och hans pappa kör i väg mot Sumpan. Efter en stund stannar vi utanför Prisextra och står där i nästan en halvtimme och jag har fortfarande inte fått veta vad vi håller på med. Efter en stund kläcker dom ur sej att vi väntar på en tårta.
När vi suttit där i nätan en halvtimme kommer brorsans flickvän ut med champagneglas och brorsan öppnar en flaska. Jag kan btw meddela att den var slut på 5 minuter

När vi stannar nästa gång drar brorsan in mej på en pub. Jag var så nära på att hela tiden säga: -Jaha, och när dyker morsan upp då?
Men jag ville ju inte förstöra något så jag höll tyst.
Jag ser en pall där det ligger ett papper som det står RESERVERAT på. Det tar en sekund till sen ser jag mamma, mini och kusinernas mamma.
Det första jag ser när jag tittar på Mini är  mina snygga skor från ZOE. Tacka fan för att han hade tänkt på det!
Morsan hoppar direkt upp och börjar spöka ut mej med någon ful tofs och rosetter och grejer sen slänger dom ut mej i baren och jag beställer ena grejen efter den andra- jaa, tills dom tyckte att vi inte fick dricka mer för att vi var för högljudda tydligen.
Efter ett tag dyker även pappa, Jess och totte upp.
Vi käkade och jag fortsatte att beställa från baren.

Det som egentligen gjorde det här till det mest magiska ögonblicket i mitt liv var att båda mina föräldrar och deras nya satt i samma rum mitt emot varandra. Känslan av att se det går inte att beskriva, men jag säger helt ärligt att jag aldrig hade trott att dom skulle göra det. Det var nog en av dom finaste presenterna jag kunde få!


Haha.. ja, jag var otroligt ful i mina grejer på puben. Speciellt efter några timmars jobb. Försvarar mej också med att bilden togs efter några glas..


Kvällens planer var att förkröka hemma hos mej. Emilia skulle sluta jobba klockan 19 och sen skulle hon komma hem till mej . Jag ringer henne 19.15 och berättar vart jag är.
Tror ni inte att hon visste helt och hållet exakt vart jag höll hus!
Morsan hade såklart ringt mina närmsta vänner, som tyvärr inte hade kunnat komma. Men jag förstår inte hur alla har lyckats hålla det hemligt.

Jag, Emilia och Marijana åkte hem till mej, förkrökade, sen kom Sofia, sen åkte vi och mötte upp Mariam, sen åkte vi till stan, sen hamnade vi på Metro där Indi och Viktor var med några och sen kom Fanny.
Yes, vi partade loss. Jag ser riktigt skum ut på precis alla bilder av mej men någon kanske jag kan bjuda på.

Efter någon timme höll jag på att bli utslängd men jag snackade ur mej allt. Herregud, min personlighet passar då aldrig in någonstans.


Jag ser ut som ett monster, men bilden är söt i sej så det var svårt att låta bli att lägga upp den

Jag kom hem tidigt tidigt på morgonen, fick inte sova många timmar och sen var det bara upp och jobba.
Min 18-årsdag kunde nog inte varit bättre. Jag hade en helkul kväll, morsan försökte supa mej under bordet det blev snarare tvärt om och äventyren i morse var långt ifrån fel.

Det enda jag egentligen saknade var att jag också hade velat ha någon vid bordet på puben. Ibland saknar jag att vara kär, speciellt när alkoholen börjar spela sina spratt.


18 bast

Grattis till lilla mej då.


Dear Diary...

... The girl looks great. When I look in the mirror I see a monster. That's all I can see. When I look at the pictures of her I see an angel. Her face, her skin, her hair.. I'm sure she has a smile to die for. I'm sure they talk about her like she was the most perfect girl in the world.

Dear Diary I try so hard to not think that I'm worthless, I'm ugly, fat, hated by almost everybody. I try so hard to not be jealous. I try so hard to accept that this is who I am, this is who I'm gonna be the rest of my life. Maybe I will get a bit fatter or even thinner. That would be nice. But the point is that I will never be her. What's the point of being jealous? I will never be her

Dear Diary I'm sure she is loved by everyone who looks at her. I'm sure you can't find anything wrong about her.

Dear Diary I know that jealousy doesn't solve any problems. I will still wake up every morning in the same damn body. I will still look at it and hate it just as much as I did yesterday.


After work

Hej
Nu är jag äntligen hemma och jag är så himla trött, men duktig har jag varit. Jag har jobbat från 14.00- 22.45. Det var rätt bra jobbat tycker jag.

Sen kom Indi och mötte upp mej efter jobbet och sen gled vi omkring lite och nu har jag så ont i benen att jag varken kan stå, gå eller sitta. Fy fan.

Och klockan har passerat 00.00 så jag har haft min sista dag som 17-åring. Tillåt mej att säga ; FY FAN VAD SKÖNT!! Det finns verkligen ingenting bra med att vara 17. Stackars er som träder in i den åldern nu.

Så var man 18 då. Det känns... absolut inte ett skit. Men det är som jag sa till morsan härom dagen. Nu kan jag äntligen supa ner mej när jag vill på ett lättare sätt. Allt som krävs är pengar.. och det har ju jag. Så bra.

Jag har precis ökat lagret lite så jag funderar på att kanske börja storfira redan nu. Det vore skönt att glömma mitt liv ett tag.


Indi




Fredag

Godmorgon godmorgon.   
Jag hade precis påbörjat min lediga dag som var tänkt att plugga lite i alla fall. Marcus skulle komma hit och käka lunch och så men så ringde chefen nyss. Det blir inga inlägg idag , inget plugg och ingen lunchg med Marcus för jag måste in till jobbet och hjälpa till.
Vi får helt enkelt höras när jag kommer hem igen.


-

Alla inläggen är raderade


En kväll med Indi och Cowboy

En av dom lyckligaste dagarna i mitt liv var helt klart när jag träffade Indi!!








 



Vi har grymt kul vi 3   Det tycker jag i alla fall.  Fast det var inte kul att bli tvingad att dansa bugg utomhus 5 på morgonen!

Kom över din kärlek - 4




Hittills har jag skrivit 3 delar om hur man kommer över sitt ex. Samtliga inlägg med text och video hittar ni under kategorin : killar
Nu tänkte jag skriva en 4:e del.

Observera! Långt men viktigt inlägg, för er som vill komma över en kille och mår riktigt dåligt, ta er tid och läs det. Det tar inte så många minuter

Som ni vet håller jag själv på med det stora projektet; att komma över en kille. Ni som ville att jag skulle skriva om hur man kommer över en kille är inte ensamma om att tycka att det är jävligt svårt. Men en sak jag hittills glömt att säga är att vi tjejer har en tendens att tro att killar kommer över en på 10 minuter, skaffar en ny brud och sen lever loppan igen. Så är det inte. Jag har lärt mej så jävla mycket på senaste tiden!

En kille som skaffar en ny tjej på en gång är en kille som inte verkar klara sej ensam, avtändande om man frågar mej. Han kan antingen skaffa en ny tjej för att dölja och trycka bort sina känslor för dej eller rakt av för att göra dej grymt svartsjuk. En sak jag har lärt mej om ett sånt förhållande är att den tjejen aldrig kommer kunna göra honom 100% lycklig. Om en kille gör så kan vet du att han fortfarande har känslor för dej, eller att han helt enklet bara inte vill att du ska komma över honom. Ignorera det där. Det är omoget och jävligt löjligt.

En annan sak jag har lärt mej är om det tar slut och killen börjar bli jävligt elak är han sårad. Glöm inte det. Ibland när man dumpar en kille kan han börja kasta ur sej saker som tex. att man är en hora, han har aldrig velat ha en från första början, han är glad att man är borta, han tycker att man är ful och äcklig, han säger att han vr med en för att få knulla enkelt, han snackar skit om ens kompisar, drar in saker som inte har med saken att göra och gör praktiskt taget allt för att få dej att må dåligt. Där har vi en sårad kille. En kille som på riktigt känner; nåja det var kanske lika bra att det tog slut mellan oss, behöver aldirg kalla sitt ex för slampa eller säga att hon är äcklig och psykiskt sjuk och att han inte fattar att han stod ut med henne ens en dag. Så säger en kille som är så jävlar sårad att han inte vet vart han ska ta vägen. Men han tror att han kommer må bättre av att få sitt ex att må dåligt.

Det är 2 viktiga saker jag lärt mej på senaste tiden. Nu tänkte jag lära er något bra!
När man försöker komma över sitt ex måste man ibland byta "taktik". I mitt fall var det i och för sej jag som gjorde slut så det jag försöker komma över är väl att jag inte kan ringa honom när jag verkligen behöver, jag kan inte sms:a honom på morgonen och säga ; godmorgon älskling. Jag måste helt enkelt lära mej att leva med att jag inte kommer se honom igen. Det är tungt, självklart, men det är fan långt ifrån omöjligt. Så jävla underbar är han inte, så jävla underbar är inte någon! Alla går att komma över, VILJA I ALL ÄRA, det är vad jag säger.

Efter några ganska bra försök att bara glömma honom testade jag något nytt. Hittills har jag många gånger nästan glömt honom. Men ibland kommer han upp i skallen och ibland gör man så jävla dumma grejer som egentligen bara plåga en själv. Ett bra exempel är att sitta och titta på mobilen. Det är ett sätt att plåga sej själv på. Han kommer inte att höra av sej, och om han gör det är det ändå inget speciellt. På det sättet plågar man sej själv med alla dessa förhoppningar. Jag vet att ni gör det! Jag är bara glad att jag slutade med det för länge sen.

Hur som helst kände jag att det var dags att testa en ny taktik. Det jag gjorde var att stänga in honom.
Yes, låter sjukt va? Men jag stängde in honom. Stäng in honom i vad som helst, gör det och låt honom inte komma ut. Jag stängde in honom i en låda. Det spelar ingen roll om man väljer en låda, ett skåp eller något annat. Det viktiga är att han inte kan komma ut.
Nu låter det här förmodligen jättekonstigt men jag ska reda ut det.
Det jag gjorde var att ta en stor låda (det behövdes) och sen plockade jag ihop exakt allting som har med honom att göra, allt som påminner mej om honom. Det kan vara saker som hans kvarglömda strumpor, hans deo, hans tandborse, saker du fått av honom osv. osv.
Jag plockade ihop allt jag såg som påminde om honom, sen tog jag några toma DVD-skivor och brände ner varenda lite bild och film med oss två. La DVD- skivorna i lådan och sen raderade jag allt från datorn.
När allt låg i lådan tejpade jag igen det och gömde lådan i ett skåp jag inte öppnar så ofta.
Så låser man in sitt ex.

Ni måste tro att jag är galen, men testa det för det funkar faktiskt. Det är as jobbigt att radera alla bilder i datorn, men att titta på bilderna och sakna sitt ex är ett sätt att plåga sej själv. Han kommer inte tillbaka för att man tittar på bilderna eller hur?

Det viktiga är att man inte öppnar lådan varje kväll sen också. Låt alla sakerna ligga där i och öppna den när man är helt över honom om man vill. Det kanske kommer en dag så man vill titta på bilderna tex. När jag låste in mitt ex i lådan var det som att hans själ i mitt rum förljde med in i lådan. Det var faktiskt riktigt skönt. På kvällarna när jag ska sova kunde jag ibland känna lukten av honom i rummet. Hela mitt rum är ju fyllt av 2 år av minnen med honom. Det försvinner inte på en dag.
Men nu är han inlåst i en låda och jag har totala makten, jag bestämmer när han ska komma ut.

Det låter kanske jätteskumt men det skadade inte mej att prova. Tvärt om känns det faktiskt bättre


Onsdag - parta med Marcus

Godmorgon godmorgon

Jag vaknade för kanske en timme sen och idag måste jag verkligen, verkligen plugga. Jag vet ju själv att det antagligen inte kommer bli av, men jag måste!

Sen skulle jag behöva gymma och sola också. Vet inte riktigt vad som har hänt med mej men jag har tappat greppet rätt ordentligt.

 

Klockan är redan 14.30. Usch jag hatar att vakna sent men jag gick och la mej typ vid 5 i morse så.

Igår kväll var jag och grillade med Bella, Isabelle, Robin, Marcus och Joel. Sandra och Ina (tror jag hon hette) kom förbi i 5 minuter sen skulle dom med någon buss. Jag var fireman, det gick inte så himla bra.

 

Vi drog hem rätt sent och jag lyckades efter en stund hitta till tuben, 25 minuters väntetid. Jippe! Tur man har en snäll brorsa, jag ringde Indi och så kollade han SL åt mej, eftersom mitt inte fungerade plötsligt. Stackarn lät dötrött men han kollade SL för en snabbare väg hem i alla fall och sen kom Marcus och hämtade mej istället. Han fick tydligen dåligt samvete så han ville skjutsa hem mej istället.

Fast det blev inte riktigt så  Vi åkte hem till mej och satt i bilen i närheten av mitt hus i flera timmar! Snackade och drack en jävla massa mjölk haha.  Det roligaste var när vi skulle köra lite och Marcus nästan låg ner och bara gasade, bromsade, kopplade och jag skulle styra och växla. Men det gick faktiskt bra  Haha, tur att ingen var ute och såg det då bara.

Efter typ 5 tmmar i bilen gick vi in till mej och drack te. Sen var klockan 5 på morgonen och jag deckade.

 

Det var det haha


Stuumpan svarar: Slicka fitta


kan du inte skriva lite tips om hur man ska slicka en tjej bäst? :)

Jag kan göra ett försök men jag kan inte lova att det blir det mest grymma inlägget jag någonsin skrivit. Det känns som att det är jävligt svårt att förklara hur man slickar bäst. Men visst, klart jag gör ett försök!


2 nya skuggor

Igår var jag ett tag i Kista för att möta upp Emilia, sen mötte vi upp Roya och sen åkte vi till Södertälja på några glas vin  . Det är alltid lika trevligt när våran lilla trio samlas. Vad som var mindre trevligt var att jag delade soffa med Roya när vi skulle sova och ända sen jag vaknade jag har jag haft så , rent utsagt, fruktansvärt ont i röven!

Jag har inte kunnat börja med framåt på hela dagen. Jag vet inte riktigt vad som hände, men på min röv att dömma gick det nog rätt vilt till inatt

 

I Kista kunde jag såklart inte hålla mej ifrån varken Make up store eller New Yorker. Det blev lite småplock från varje affär. Men det från New Yorker vill ni nog inte se ändå.

Däremot blev det ju såklart lite nytt smink

                      
 
                                            ♣ Gul Cybershadow - 135 kronor
                                              ♣ Vit Microshadow - 135 kronor

Nu undrar ni säkert vad jag ska med en gul skugga till.  Men jag kände att jag behöver lite ljusa vårfärger. Ni ska se att jag säkert får användning för den


Dagens outfit

Hej
Det var inte riktigt tänkt att det skulle bli ett så sent första inlägg idag, men jag har precis varit utelåst i över en timme. Det var inte kul kan jag säga. Nu har jag precis kommit in och tänkte väl försöka skriva några inlägg i alla fall.

Börjar med dagens outfit, det var länge sen.



                                        ♥ Jeansleggings - New Yorker
                                           ♥ Långt svart linne - Gina
                                              ♥ Vit tröja - Bershka
                                   ♥ Slitna dojor - Stadium / Intersport
                                             ♥ Skinnjacka - Hollies
                                                ♥ Pälsväst - Vila
                                                 ♥ Väska - Belle

Dear Diary...

.. I've been bad again. I wrote something in my blog. I wrote about how a guy falls in love with me... kind of.
It feels so wrong right now because everyone has misunderstood it. They think that I've met a guy, fucked him and now I'm leaving him and he stands right by my back and waiting for me to turn around.

Dear Diary. people are wrong. The text is about so much more. I feel that nobody understands me. I wrote about how a guy calls me every saturday. It's true. He does, but the text isn't just about him calling me for sex.

Dear Diary. I've nevere been this confused. I've never hurt a guy and I've never heard I guy say such things. All I've heard is stuff I don't even want to hear, in fact I hate to hear it over and over again. He said something I've never heard before.

Dear Diary. I think he thinks that I've not heard a word of what he said. He thinks that I live in an other world, he thinks I miss my ex boyfriend and all I can think about is how wounderful he was. He thinks of my ex boyfriend and I can se the jealousy in his eyes. I know the truth, and I also know that the truth is something that the guy will never find out.

Dear Diary. If the guy read the text, he will never talk to me again. He is just like other people. He doesn't get me, he doesn't get the point. Like every one else he has misunderstood.

Dear Diary. I regret so much. But I know one important thing. I can only look foreward and hope for the best.


Om igår

Hej

Om ni visste hur trött jag är just nu skulle ni tycka synd om mej.. kanske.

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och sen dess har jag fått i mej lite youghurt och sen dött här i min säng. Igår var jag med Indi, självklart han fyllde ju år. Och självklart när mna är med Indi så blir det sent. Vi hade filmaraton men såg bara en film och knappt det.  Sen hände massa grejer, vi missade nattbussen och fick vänta en halvtimme på nästa. Sen hamnade vi i stan. Käkade på Donken och klockan 6 var vi hemma hos Indi. Då envisades plötsligt Cowboy med att dom skulle dansa bugg ute på loftet. Fråga mej inte hur dom tänker men Indi i kallingar och Cowboy drog i alla fall ut en halvt död issa på loftet och sen vägrade dom låta mej komma in förrän jag hade lärt mej dansa bugg. Alltså, hur ska man kunna lära sej dansa bugg av två lärare som inte ens själva kan dansa bugg och som dessutom knappt klarar av att stå upp.

Tillslut fick jag i alla fall komma in. Hamnade i mitten av oss tre och tror ni jag fick sova? Nej, dom skulle plötsligt spela GTA och när den ena körde höll den andra mej vaken. Jävla idioter haha  Fick sova tillslut i alla fall och några timmar senare var det upp, hem, duscha, åka till jobbet och nu är jag äntligen hemma.

Dom senaste dygnen jag har jag levt på youghurt, alkohol , cheeseburgare och en och annan Billy panpizza. Ingen hållbar diet kan jag säga. Det blir fan gymmet imorgon efter jobbet!!



Lite "elverket- nostalgi" nästan.


Bloglovin'

bloglovin


What a man

Nyfiket undrar man om han är lika manlig nedanför höfterna som ovanför.



Säg vart du bor så är jag på väg..

Sex

Det var ett tag sen jag skrev om sex. Finns det något speciellt inom sex ni vill att jag ska skriva om?
Eftersom jag har lite dåligt fantasi, när det kommer till sex, just nu så får det bli det gamla vanliga.



Vad kan man säga om den här ställningen? Den är perfekt för er tjejer som vill ta lite mer plats och för killar som vill att tjejen ska vara lite mer dominant. Den här ställningen ger ju tjejen 100% kontroll och man kommer dessutom djupare än vad man gör om man rider i sängen. Den tar ordentligt på benen så nackdelen är att man inte orkar köra den hur länge som helst. Men det är skönt så länge det varar.

Glad påsk

Jag försöker hålla uppdateringen uppe så gott det går nu när det är påsk. För er som firar påsk galet, ni får väl checka när ni är tillbaka i det normala livet. Själv la jag av med det där tramset för flera år sen. Jag säger som jag brukar om svenska högtider; - Det är bara en taskig anledning för svenskar att få ta fram spritflaskan  Vi super ju så jävla bra här upp i norr, det finns ju inte så mycket annat att göra.

                                 http://gardener.blogg.se/images/2006/0424_1145138055_217725.jpg

                                                     Hur ett påskägg blir till


Stuumpan svarar: Sex


Jag börjar bli smått trött på alla frågor om sex men visst är det det som intresserar er så..



Berätta om din allra bästa sexupplevelse?
Någon sån har inte jag. Allt jag gör är en upplevelse i sej. Jag minns inte om jag har haft någon bästa, men jag hahr helt klart haft sämre

Vad tycker du om one night stands?
Det är vanligtvis inte min grej, sexet är så jävla dåligt i typ 80% av fallen så jag brukar hålla mej undan men blir man desperat så

Gillar du oral sex?
Både jag och nej

Vad blir du kåt av?
Det har jag redan svarat på

Vad är det bästa en kille kan göra för att få dig kåt?
Det har jag också redan svarat på

Kollar du på porr?
Kollar och kollar. Klart man har sett det några gånger. Den mest enformiga filmgenren jag någonsin sett

Tycker du om sexställningen rida?
Jag ogillar den inte

Hur gör du? sexställningen rida?
Jag rider

Är det nedvärderande att suga av enligt dig?
Vanligtvis inte, men det beror väl på vad snubben bestämmer sej för att göra mitt i allt.

Hur ofta har du sex?
Numera är det väl i genomsnitt en gång i veckan, tiderna var bättre förr

Kommer du ha tjej sex i framtiden?
Om du menar om jag kommer ha sex med en tjej i framtiden så kan jag väl säga att det inte är något jag planerar och funderar så jävla mycket på. En gång räcker ganska bra. Men jag vet ingenting om vad jag gör om ett år

När blev du av med oskulden? När?hur?var?
15, du kan läsa om det i kategorin: novellen. Det är inget jag gärna snackar om

När hade du sennast sex?
I förrgår

Brukar du onanera och sånt och i så fall hur?
Aldrig, jag behöver inte göra sånt

Vilken kille var du sennast naken med?
Jag tror inte att du känner honom

Hur många har du haft sex med?
9 eller 10 tror jag

Tips på några sköna sexställningar?
Doggy i alla ära. Den går inte att tröttna på, eftersom man kan göra den på så många olika sätt

Vad tycker du? Föredrar du din sexpartner rakad eller orakad?
Halvt. Tjejer rakar sej över hela kroppen. En snubbe som gör det blir en aning... gay

Hoppas du är nöjd ett tag nu

Stuumpan svarar: Skåne






Fråga?
Nå stuumpan varför kommer du inte till malmö nån gång.Kom hit så festatar vi nån kväll.
Det finns bra nattklubbar man gå på.

Jag brukar trippa ner till Skåne åtminstone en gång per år.  Det är ju inte så jävla mycket, men jag har inte så mycket att göra där nere. I sommar kanske jag tar ett tripp dit ner men det är inget direkt bestämt än
Så för att att svara på din fråga; varför jag inte kommer ner dit, så är väl svaret att jag inte har så mycket att göra där. Men man vet aldrig

Grattis brorsan!



Grattis Indi  


Nostalgiiiii

 

 


I don't wanna break his heart

Jag var ute och körde lite bil för ett tag sen och då började jag tänka. Jag närmade mej Jakan, typ 70 större delen av vägen. Man satt där fram och tillbaka mellan 70 och 50 och så började jag tänka.

Fan, jag är ett jävla svin. Jag ler, skrattar, pratar, syns och hörs. Jag finns, jag märks och värst av allt jag sårar så in i helvete. Jag vet det.
Jag drar runt, vet inte vart jag har mej själv och plöstligt, boom.

Han ringde, jag svarade inte, han ringde.. WTF.
Han ringde en vecka senare. Jag kollade på mobilen, vad fan håller jag på med?
Jag blev tvungen att svara, jag vet vad han vill. Killar vill bara en sak. Great, here we go.
BOOM

Jag drar vidare, leker, leker och fan vad jag leker. Issa, vakna! Vad fan har hänt med dej?
Släpp flaskan, kolla honom i ögonen och fråga dej själv vad i helvete håller du på med?
Good job, dra vidare.

Fråga dej själv varför han ringer varje helg, varför han skriver på facebook, varför han sms:ar hela tiden. Varför lägger han tid på dej?
K N U L L A.
Vad fan har du gjort?

Fuck it.

Jag är ett svin, okej. Jag drar runt, ler och skrattar. Jag syns, jag hörs, jag sårar.
Sugmärket börjar försvinna, dags för ett nytt?

Skärp dej, skärp dej. God help her!

***** : -Om du håller på såhär kommer killen bli kär i dej
God damn it, jag är bara mej själv. Ska jag bli en annan person för att ingen ska falla för mej? Jag klarar inte att se hans ledsna, lite för fulla, ögon. Jag hatar att höra honom säga det han säger. God damn it!
Eh, jag vet ju inte vad han känner..

Förlåt, jag ska bättra mej

Börjar jag bli schitzofren?


Söndagshumor


Ett dygn i stuumpans liv

Godmorgon godmorgon 

Jag har precis haft ett jvligt konstigt dygn.
Jag vaknade igår morse i Blackan, fick skjuts hem, fick pappa att laga käk åt mej själv kunde jag varken sitta eller stå för att magen värkte så mycket, sprang till bussen, missade bussen, kom tillbaka hem och fick skjuts av pappa, jobbade 3 timmar, fick jobba över en timme, jobbade till 5, satt kvar på jobbet med Mariam en timme, kom hem klockan 18.10, ställde alarm på en timme, sov, sov, sov och sov.

Jag somnde vid 18.15 och vaknade 09.30.. det är fan 15 timmar!!
Jag kollade mobilen också och jag har fått en hel del sms. Vissa har jag dessutom öppnat i sömnen, hoppas att jag inte har svarat något konstigt.

Jag har precis varit och tvättat bort sminket också, då kom sugmärket tillbaka, crap. Tur att jag inte jobbar idag.
En day off kan nog vara bra, speciellt när jag har sovit med kläderna på. Det är verkligen inte likt mej.

Idag är det den 4:e april.. Shit, Indi fyller år idag!
Jag får ringa och väcka honom om ett tag.

Åh vad jag älskar mitt fartfyllda liv.. What to d?

Off to work

Nu måste jag springa till bussen, en går om några minuter så jag har bråttom!
hörs efter jobbet

Cotton


Allt är från Make up store, om det inte står något annat.

♦ Infallible foundation L´oréal
♦ Brunpuder vet inte, något dyrare märke, den finns säkert på Kicks
♦ Eyeprimer clear
♦ M/S Cotton candy
♦ Svart ögonskugga- Maybelline
♦ E/D Sassy
♦ E/D Strict
♦ Cake eyeliner midnight black- Smashbox Kicks
♦ Ögonpenna Snowflake
♦ Ögonbrynspenna H&M
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
♦ Lipstick Exit
♦ Lip sealer









Skitdåliga bilder , jag vet

Fredag

Godmorgon godmorgon
Solen skiner, det är lördag och det är inte alls morgon längre.

Jag tänkte snabbt plöja igenom gårkvällen. Jag hann inte skriva några fler inlägg igår kväll för Marcus kom hit och skulle hämta mej och det blev en jävla stress plötsligt. Jag glömde till och med min mobil i all panik, men jag kom på det precis när jag hade låste dörren.

Sen åkte vi hem till Bella. En stor del av allting där sviktar lite. Det kom 7 killar dit, det minns jag. Ajja det spelar ingen roll.

Jag kom hem för någon timme sen. Marcus fick helt enkelt ta sej upp och skjutsa hem mej  Haha fan vad krävande jag känner mej.

För att inte gå in för djupt kan jag väl bara säga att det var en schysst kväll.


Laddar!

Nu ska jag ladda upp inför kvällen med en timmes sömn. Sen är det dags att maka och sånt, då blir det bilder

Fortsätt gärna att rösta på min lilla omröstning några inlägg längre ner.


Ladda ladda ladda


Tjejer, sluta hetsa jobba på rätt grejer istället

Tänkte skriva ett meningsfullt inlägg.

Jag hörde två tjejer sitta och prata, återigen får jag väl säga att jag inte tjuvlyssnar på när folk snackar jag har bara jävligt bra hörsel, och den ena av dom var rätt deppig.
Hon sa något om att hon inte är tillräckligt sexig och bla bla bla.

Jag kunde inte släppa det där så jag funderade hela vägen hem. Nog för att ni har sett en liten del av min sexsida men ibland blir jag bara så jävla trött på att hela samhället styrs av hur man ser ut.

Efter allt funderande finns det bara en sak jag vill säga till den tjejen:
Vem bestämmer vad som är sexigt?

Jag lovar er att hon hade varit helt tyst. Hon är antagligen en av föööör många som ser upp till Megan fox (som alla killar tycker är så jävla snygg) Jessica Alba (som också alla killar tycker är så jävla snygg) med flera.
Men helt ärligt, hur snygg måste inte killen vara för att haffa en sån brud?
Tror ni han klarar trycket? Det tror inte jag.

Tjejer, helt ärligt, ni måste sluta låsa fast er i att det enda som är viktigt är att vara sexig i andras ögon. Det spelar ingen roll vad ni gör, ni kommer alltid kunna träffa någon som inte kommer tycka att ni är sexiga. Om ni struntar i att göra något över huvud taget kommer ni alltid kunna träffa någon som tycker att ni är det.
Vad som är sexigt och inte är en jävla smaksak.

Vissa tänder på långa, vissa tänder på tjocka, vissa tänder på riktigt smala, vissa tänder på brunetter, vissa tänder på blondiner och så vidare..
Oavsett vad ni gör kommer ni alltid vara sexiga i någons ögon och antagligen rätt otattraktiva i någon annans ögon.
Men jag är rätt säker på en sak. Oavsett vad folk tänder på så finns det en grej som är så jävla avtändande att det inte är sant.
Låg sjävlrespekt, taskig självkänsla och en riktigt tråkig utstrålning.
Kom naken till en fest, gör dej så fin du kan, köp nya underkläde, köp  nya kläder, gör vad fan du vill. Ingen kommer se dej om du ändå står i ett hörn och tvekar.
Det, om något, är förbannat osexigt.

Tänk inte så jävla mycket på att vara trådsmala, tänk inte på att brösten ska vara stora och bla bla bla. Killar är så jävla mycket lättare, och dom komplicerade är ändå inget att ha.
Kolla på Kissie till exempel. Alla vet ju vem hon är.
Hon förstorade brösten, hon har gjort läppförstoring efter läppförstoring, vad hände? Hon är fast och nu ser hon, enligt många, ännu slampigare ut än vad hon gjorde innan. Bra jobbat Kissie!

Varför är hon inte sexigt?
Jo det ska jag svara på!
För att hon måste opperera sej för att känna sej snygg,
hon måste redigera alla sina bilder för att hon är så förbannat osäker på sej själv.
Hon måste visa upp en kaxig sida för att hon inte vet vem hon är, och det är jävligt genomskinligt. Hon har gjort sej själv till ett objekt och nu sitter hon i den fällan och det enda hon kan göra är att fortsätta tills hon inte längre har något att ge, hennes s k. känsisskap är det enda hon har och utan det är hon absolut ingen. Hade hon haft lite stil hade hon inte behövt vara känd för att känna att hon duger , finns och är omtyckt.
Hon ljuger för att öka en status hon själv fantiserat ihop, och för att känna sej minsta lilla sexig inbillar hon sej att hon är först med allt och att alla är avundsjuka på henne.

Så jävla osexigt, enligt mej.

Det sexiga enligt mej är en brud med stil, som drar fram utan att dra fram för hårt, som är snäll, bryr sej om folk, som har sin stil utan att putta undan andra, hon klär sej i kläder som passar henne, hon bryr sej inte för mycket om sin kropp, hon käkar vad fan hon vill, tränar om hon känner att hon behöver men ingen panik, hon går i lågskor om hon inte kan gå ordentligt i klackar och hon vägrar bli som alla andra.

That's hot.

Lyssna på uttrycket: Kvinnan är det vackraste man kan se med ett par ögon.

Det spelar ingen roll hur du ser ut, ditt beteende kan göra dej ful på 1 sekund, det kan också göra dej otroligt sexig i mjukisbrallor och en riktigt mysig hood med en chipspåse under armen.

Do your thing!


Fredag

Hej
Nu är jag hemma efter en dag av arbete och sen träffade jag Indi.

Jag är faktiskt på riktigt bra humör idag, trots att jag är trött och jävligt hungrig.
På senaste tiden har jag träffat en hel del speciella människor, kom inte på något bättre uttryck  Dom hade nog sagt detsamma om mej.

Jag kom dessutom på mej själv med att sitta på Burger king med ett sugrör i käften och småflörta med en kille som jobbade där. Gaah, jag kommer ha hans ansikte i huvudet när jag somnar ikväll. Det må jag säga, vilken karl, haha.

Det blev ju inte precis sämre när han gick runt och torkade borden och bestämde sej för att torka mitt kliniskt rena bord. Busted, haha.

Vi bytte i alla fall några ord och sen kom Indi. Det såg inte alltför bra ut det där. Han trodde väl att Indi var min snubbe.

Jag och Indi satte oss i skuggan ute i solen. Svinkallt, tja eftersom vi satt i skuggan. Sen kom två snubbar som typ kände Indi. Så vi spenderade några timmar med dom. Samtidigt som dom kom kom bk-killen och började snacka med mej igen. Det var ett jävla rabalder, det må jag säga.

Nu tänkte jag i alla fall ta en nap snart så jag orkar med kvällens galenskaper.

With a smile on my face

 


Header

Ibland diskuteras min header, som tur är inte alltför ofta för då blir jag bara generad. Jag vet inte om jag börjar bli gammal och sliten eller om jag bara har fått spader men jag vaknade upp en morgon och tänke: Vad fan..

Stor fråga till er kära läsare och jag hoppas verkligen att ni kan hjälpa mej med mitt lilla dilemma. Svara jätte jätte jättegärna.

Tack på förhand

Är min header för naken?

Nu måste jag verkligen sova. Jag ska ju upp och jobba om några timmar. Vi hörs efter jobbet


Att njuta av sex



Finns det någon bättre känsla än att ha honom över sej, känna hur han flyttar händerna längs ens nakna kropp och långsamt rör sej fram och tillbaka?
Finns det någon bättre syn än hans ruffsiga hår, hans kåta blick och hans maximala njutning.
Helt ärligt, nej.

Det finns nog inte mycket som är bättre än att ligga där och se hur han spänner varje muskel i sin kropp och håller emot för att det inte ska ta slut.
Egentligen befinner man sej i ett rätt hjälplöst tillstånd, men fan vad sexigt.

Att njuta av sex är en konst. Det är känsloladdat, i vissa fall romantskt, upphetsande, känsloväckande för att inte säga vackert. Vad är bättre än en riktigt sexigt kropp som utstrålar njutning?

Jag kan inte komma på många saker som känns bättre än att flyga iväg tillsammans med honom och bara se hur mycket han njuter av att vara med just mej.

Till dej brorsan

Till Indis ära


Nytt från Make up store

Vandrade till Make up store härom dagen, jag tror att det var igår innan jobbet. Jag jobbade ett tag i Vällingby igår så jag passade på när jag ändå var där  Jag verkar kanske snurrig, men det beror på att jag var på Åhléns och shoppade en ny ögonskugga från Make up store i tisdags också, dessutom är klockan snart 1 så jag har lite svårt att skilja på dagarna just nu.

Anyway..
Jag tyckte att behövde lite nya vårdärger och hittills har jag blivit mest nöjd med mina gröna sminkningar så jag stod där och frossade i alla färger. Jag sprang även in en snabbis hos frissan för att köpa en ny dust it.
Det här är vad jag kom hem med:





                                    ♣ Rosa Microshadow - 135 kronor
                                 ♣ Orange Microshadow - 135 kronor
                                  ♣ Grön Cybershadow - 135 kronor
                                 ♣ Blågrön Microshadow - 135 kronor
                                    ♣ Blå Cybershadow - 135 kronor 
                                   ♣ Vitskimrig Eyedust - 135 kronor
                                    ♣ Svart Ögonpenna - 130 kronor
                                           ♣ 2 Dust it - 290 kronor



Inlägg på väg

Hej
Jag kom precis hem. Nu tänkte jag skriva några inlägg innan jag går och lägger mej så ge inte upp än

Sista inlägget

Jag måste fixa lite saker till imorgon nu, så jag hinner inte blogga mer.
Men imorgon lovar jag att blogga mer

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0