Shoes


Här är några av skorna jag har här i Oslo. Åh vad jag längtar tills man kan börja ha dom till olika fina somriga plagg.

17 dagars dieten - Dag 16

16:e och näst sista dagen på dieten.  Jag flängde runt så mycket denna dag så det var inte mycket jag hann med, bland annat till gymmet.
 

Söndag

Hej

Så var det redan söndag. Jag kom precis hem från gymmet och ska snart käka lite sen lurre. Jag var så otroligt trött när jag vaknade så struntade i allt och somnade om. Det blev såklart så att jag kom upp ganska sent men så blir det ibland.
Jag stack i alla fall direkt iväg till gymmet så strax ska jag äta för första gången idag. Dieten är över så ska faktiskt ge mej på att käka lite ris.  Senare kommer såklart en liten sammanfattning av dieten. Först måste jag lägga upp krubbet för både dag 16 och dag 17 eftersom det inte har blivit av. I fredags var jag ute och sprang runt hela eftermiddagen och kvällen och vi kom hem sent så hann lägga upp och på lördagen vaknade vi ganska sent, var sega och det tog ett bra tag innan vi tog tjuren vid hornen och sate igång med städningen, som sen tog exakt hela dagen. Vid 21.00 satte vi oss soffan och då var vi fortfarande inte klara. Jag tänkte inte direkt på att lägga upp krubbet då.  Dessutom eftersom dagen var som den var, hade vi inte hunnit äta så mycket.
 
Resten av min söndag här blir väl att kanske städa klart det sista, plugga till högskoleprovet såklart och om jag hinner och orkar blir det nog en omgång till på gymmet.
 
 
 

Lördag

Hej

Sorry att jag inte har bloggat idag det har varit fullt upp här i stort sett hela dagen. Vi har städat, städat och städat. Vi är fortfarande inte helt klara men nu pallar vi inte mer. Pontus står i köket nu och fejar med lite käk samtidigt som han städar lite i köket och jag har satt mej ner för att vila lite.
När maten är klar ska vi köra våran vanliga lördagsdeluxe - först senaste avsnittet av let's dance och sen gladiatorerna direkt efter det.
Jag ska även ta en lång och skön dusch och sen sitta och pula lite med naglarna, Pontus kom hem med några ansiktsmasker till mej igår så jag kanske joxar in en sån i fejan och jag har en helt ny brun utan sol också som ska testas.
Så blir min kväll.
 
 
 

Kyckling á la Issa

 
 

Sugar Crush

Det är inte ofta jag bloggar om naglar men ärligt talat - hur fina var inte dom här nagellacken?? Gaah, jag vill ha typ alla. Isadora "Sugar Crush".
 
I'm in love
 
 
 
Alla bilder är lånade från Google

Blue beauty


Åh vad jag längtar tills jag kan tills jag kan ta dom här bejbsen på en promenix.  Idag står solen högt på himlen och det är sååå mysigt. Jag som bor högt upp känner verkligen värmen från solen, nu saknas det bara att det ska bli värme nere på marken också.

Alkohol stopp 10 dagar

 

17 dagars dieten - Dag 15

Jag glömde lägga upp krubbet igår så jag har fixat det nu. Som ni ser hade jag inte min bästa dag igår. Ingen träning, ingen frulle. Tja, det är väl så det blir när man somnar 4.30 och sen går upp några timmar senare. Usch det var ingen rolig dag igår.
 
 
 

Fredag

Hej
Fredag kära vänner.  Solen skiner och det är fredag. Inte för att det spelar mej någon större roll egentligen. Jag göra samma sak vareviga dag, typ. Idag ska jag lägga mycket krut på att plugga till högskoleprovet. Imorgon är det bara en vecka kvar tills det är dags. Tänk att det redan var 3 veckor sen jag var i Sverige senast och nu är det dags igen.
Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för mej på provet. Jag skulle bli så himla stolt över mej själv om jag lyckades göra en bra poäng på första försöket. Dom flesta som gör högskoleprovet gör ju det flera gånger och får lite bättre varje gång. Jag vågar inte ens hoppas på någon specifik poäng för det skulle bli så himla jobbigt om jag inte lyckas med det då så jag kör på inställningen - gå dit, göra mitt bästa och sen får jag göra om det nästa gång om det går skit.
Jag har ju trots allt bara haft 3 veckor på mej att förbereda mej.
 
Anyway. Det är i alla fall fredag och bortsett från plugg och så har jag inga direkta planer. Pontus snackade om att han skulle till stan och kirra något efter jobbet. Jag kanske sticker dit och möter upp honom och hittar på något. Jag ska i alla fall till gymmet. Jag har blivit lite sugen på crosstraining på gamla dar så det ska jag nog köra idag.

 
Ha en fin fredag gott folk
 
 
 

HP

Jag sitter och försöka plugga till högskoleprovet just nu. Usch vad päckigt det är. Jag och matte har en väldigt enkel relation. När det är lätt är jag glad och tycker att det är skitkul. När det blir svårt blir jag arg för att det inte är anpassat efter min mänskliga hjärna som troligtvis inte är mer än 60% utvecklad av vad man behöver att den ska vara typ. Fatta hur hjärtskärande det är att ha en sån relation. 

Kom förresten att tänka på beskrivningen av högskoleprovet när jag gick i typ 9an. Vet inte hur det är nu men då lät det i alla fall såhär: kunskapsprov man inte kan plugga till . 
Typ.
My ass
Det finns ju en hel del man kan göra. Och tur är väl det för annars hade körd varit mitt förnamn 




Armband

 

Mangosmoothie

Här kommer jag med ett tips på en riktigt god smoothie.  Nyttig och väldigt mättande. Perfekt som mellis.

 
 
 

Torsdag

Hej
 
Idag har jag en riktigt dålig dag. Jag har sovit dåligt hela veckan i natt sov jag ta mej tusan ingenting. Vid 4.30 började jag känna att det fanns möjlighet att somna och sen somnade jag väl en 20 minuter senare. Jag är trött idag, har träningsvärk i triceps, tygg, ben, mage och axlar. Usch jag vill bara ligga i soffan hela dagen. Så lär det också bli men lite vettigt ska jag väl klara av att åstadkomma.
 
Hoppas ni får en bättre dag
 
 

Where you are the power

 
Live in your own world, where everyone has to follow your rules..

17 dagars dieten - Dag 14

 

Min kväll

Jag är fortfarande chockad över att det är ljust ute vid den här tiden.  Det är verkligen ett vårtecken. Snart kommer blommorna också.  
Jag tycker att vintern gick väldigt snabbt faktiskt, men å andra sidan bor jag ju i Oslo och om jag har förstått saken rätt så har Oslo aldrig riktigt lika vidriga vintrar som vi ibland har i Stockholm. Det är i alla fall vad norrmännen har berättat.
Ajja, hur som helst ska jag dammsuga lite här nu. Och sen ska jag iväg till gymmet och pumpa lite.  
Yeah me!
 
 

Ny kjol

Den här fina kjolen köpte jag när jag var i Sverige.  Ni som tycker att den är snygg - skynda, fynda!
 
 
♣ Kjol - New Yorker - 169 kronor
 

Skor


Vad tycker ni om pjucksen?
I fucking love them, kan jag säga. Väldigt nätta och kvinnliga. Jag har ju faktiskt alltid haft lite svårt för det här med jätteklumpiga stora dojor med hög plattå och fet klack. Jag tycker inte att det är speciellt kvinnligt. Men å andra sidan har jag vant mej och tycker förstås att det är skitsnyggt. Men jag kommer aldrig säga att det är kvinnligt att ranta runt i dojor som väger ett halvt arsle och gör att man låter som 15 elefanter när man dundrar fram på tunnelbanan. Dom här däremot - mums! Jättefina och somriga.  Köp dom hos Nelly.

Onsdag

Hej

Hoppas eran dag har börjat bra. Jag startade min med lite dans jag  Eller tja, jag gjorde uppvärmningen sen kom jag inte längre  Jag vill lixom inte push it to the limit dag 1 så jag kör snäppet längre imorgon istället tror jag.  Haha.
 
 
 

Frulle


Sen jag började med min diet har jag verkligen lärt mej att uppskatta frukost. Jäklar vad mycket god frulle jag serverar mej själv. Gott och nyttigt är det för det mesta.  Här ska jag rekommendera en av mina frukostar.
Äggröra på 2 ägg, skoja till det med lite salsa om man vill. Se över näringsinnehållet bara. 1½ dl blåbär. Sååå gott. Behöver absolut inte sockras eller något utan käka dom som dom är. Så smarr!!  1 kopp grönt te till det. Behöver jag säga det? Självklart inget socker.
Lyxfrulle känns det som men det tar bara några minuter att fixa till. 
 
Att man brukar ogilla frukost. Det hör man ofta folk säga. Ja, självklart blir det så om man äter någon halvtorr brödbit med en klick smör och någon äcklig gammal ostskiva på, eller sur och hemsk a-fil med några äckliga smaklösa flingor som bara fastnar i tänderna och skär i halsen om man inte tuggar dom ordentligt. Helt ärligt, vem gillar en sån frulle? Att göra något bättre behöver inte alls ta längre tid. Man har ju ofta kort om tid på morgonen så här har ni ett fantastiskt tips. Äggröran tar ca. 3 minuter att göra. Blåbären häller jag upp precis som om det vore fil i en skål och teet fixar sej själv samtidigt som äggröran görs. Lägg 3-4 minuter varje morgon och jag lovar att frullen blir bättre.

17 dagars dieten - Dag 13

 
 

Alkohol stopp

 

Tisdag

Hej

Puh vilken dag jag har haft. Jag har kolllat såå många jobb och även pluggat en del till högskoleprovet. Jag har också snackat med pappsen i typ 2 timmar och tackat nej till ett jobb jag skulle börjat på imorgon. När jag tänkte ge upp allt och lägga mej i soffan för att bara slappna av, kom jag på att jag måste till gymmet.
Nu har jag kommit hem, maten står i ugnen och snart ska jag ta en dusch och bara slappna av. Jag har sovit dåligt två nätter i rad och det börjar ta ut sin rätt lite. Jag hoppas att jag får ordentligt med sömn i natt så jag kan ta nya tag imorgon.
Imorgon bitti ska jag köra igång med dans, får se hur det går.
 

17 dagars dieten - Dag 12

 
 
 

Outfit

Såhär såg jag ut idag.
 
♥ Byxor - IMSO
♥ Skjorta - Cubus
♥ Kappa - H&M
♥ Boots - GoJane

Pälsvästen

För länge, länge sen bloggade jag om en brun pälsväst från VILA. Jag minns att jag ville ha den så galet mycket och jag har kommit på mej själv med att fortfarande vilja ha den galet mycket så nu har jag äntligen lyckats får tag i en!!  Jag är superglad.  Jag älskar ju västar i alla former, färger och material (utom äkta päls, det tycker jag är rätt snuskigt. Snyggt kan det vara men fortfarande äckligt). Jag äger redan ganska många, men man kan aldrig får för många tycker jag.

Här är en gammal outfit med samma väst i grått, och västen i brunt som jag nu äntligen efter flera år fått tag i
 
 
 

Flyger och far

Här sitter jag nu på en bänk i solen och käkar lite mellis. Jag har varit på mötet och sen tagit en lååång promenix istället för att ta bussen. Jag har gått i över 1,5 timmar . Nu ska jag strax till nästa stopp ; gymmet 




Måndag

Hej

Det är måndag igen, jag kom som vanligt upp senare än planerat eftersom jag aldrig kan sova på söndagar och nu sitter jag här med en ganska svårätlig frulle - ägg och grapefrukt.
Livet som tjockis är underbart.
 
Om ett tag ska jag börja göra mej i ordning och sticka iväg på ett möte. Det blir även träning och sen får man se vart dagen tar mej. Solen skiner i alla fall så jag ska försöka passa på att vara ute ett tag.
 
Hoppas ni får en bra måndag
 
 

17 dagars dieten - Dag 11

Här kommer dagens krubb, ganska exklusiva rätter om jag får säga det själv.  Och då är jag en person som fram tills nu bara har klarat av att koka pasta, göra pannkakor och steka köttbullar. Självklart är jag ju proffs på allt som har med tacos att göra, men det behövde jag väl inte nämna ?  Hur som helst har jag verkligen imponerat på mej själv idag från frulle till middag. Helt otroligt.
 

Träningsbh

Här är en ny träningsbh som jag köpte igår.  Det ska bli kul att testa om den är bra
 
 
♣ Träningsbh - Gina tricot - 199 kronor

Shorts


Hur snyggar är inte dom här shortsen?! ?! Ett par är beställt och snart på G hem till mej   Ni får veta vilka när jag får dom.

Söndag

Hej

Idag är det söndag och typiskt söndagsväder. Vi ska städa, städa och ... städa. Det är verkligen behövligt här. För någon timme sen fick jag världens utbrott och stod här och skrek ett tag. Jag blir så jävla trött på allt skit ibland. Jag har i hela mitt liv varit väldigt stökig och slängt typ allt på golvet jämt. Ibland kunde jag ha 10 tallrikar i mitt rum bara för att jag käkade där och glömde ta med mej disken när jag gick från rummet. Så kunde det hålla på i några dagar så vips var det 10 tallrikar på hög. Först när pappa klagade på att det inte fanns några tallrikar kvar, kunde jag gå och lämna allt i köket. Jaa ni fattar grejen, jag har alltid varit riktigt stökig, hatat att städa och bara tyckt att det är mysigt och personligt att det är lite stökigt. Jag har aldrig velat ha damm och smuts men att mina grejer dekorerar golvet har aldrig varit ett problem.
 
Well.. jag antar att jag börjar bli äldre äntligen. Nu plötsligt är det svinigt jobbigt att det är grejer överallt och man hittar aldrig något. Sen tror jag i och för sej att den stora anledningen till det är att vi är två personer instängda i ett rum. Självklart blir det kaos, men jag fuckar ur på allt ändå så idag ska det städas och jag antar att nästa utbrott kommer på tisdag när jag inser att det är dags att städa igen.
 
Hoppas ni får en bra söndag
 
 

Min lördag

Idag var vi som sagt ute hela dagen. Först tog vi en promenad till stan för att kolla efter ett par träningsbyxor till mej. Vi hittade inte dom jag vill ha så vi får vänta ett tag till och hoppas på att dom kommer, eller beställa från nätet.
Jag fick i alla fall med mej en ny tränings-bh  Efter att vi var klara med det gick vi vidare en bit och sen tog vi trikken mot Majorstuen. Vi hoppade av vid en park där det fanns massa nakna statyer som vi gick och kollade på. Sånt tycker ju jag är skitkul och Norge har dessutom kört en deluxe variant av det där med nakna statyer. I Stockholm finns det ju en del herrar som visar upp sej och hela härligheten men dom står lixom bara där. I Oslo finns det mängder av nakenhet och när jag säger i alla former så är det verkligen i alla former. Aldrig trodde jag att en människa kunde vika sej på så många sätt, tills jag såg alla dessa stenstatyer idag. Dessutom är en hel del barn inblandat och även om allt säkert ska vara vackert och så, kan jag inte låta bli att tycka att vissa av statyerna var rätt perversa. Oslo har en hel del statyer som är ganska vulgära och dom här följde med rätt duktigt på den stigen.

Jag hade klätt mej varmt i underställ så jag var beredd på en lång vandringsdag. Det blev rätt långt också men när vi gick där och kollade på statyerna började det plötsligt hagla och sen ösregna och då blev jag helt blöt. Det var jag lixom inte riktigt beredd på.  Då var det inte roligt längre så vi åkte till gymmet istället och cyklade 20 minuter + tränade lite mage.
 
Här får ni ett litet collage på mej väntandes på trikken, blöt och extremt redo för att flyga hem.
 
 

17 dagars dieten - Dag 10

Här kommer dagens krubb.  Pojkvännen blev jätteavis på min tacosallad igår så för hans skull blev det tacosallad till middag idag igen.  Väldigt mycket tacogrejer på sista tiden måste jag säga. Men det är gött som fan så why not  Sen hade vi med oss våran lurre ut idag, eftersom vi har varit ute och lekt hurtbullar hela dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 dagars dieten - Dag 9

När det är fredag kommer såklart det stora problemet. Man vill gotta till det, man vill gärna ha alkohol. Godis och chips står högt på listan. Jag kan erkänna att jag under dietens gång har fuskat lite, bland annat igår. Jag mutade mej själv för att inte gå ut med chirre, dipp och cola zero. Mycket dumt men helt klart värt det. Jag har makten över min diet och jag bestämmer om jag vill fortsätta när mina 17 dagar är avslutade eller inte. Jag har också bestämt mej för att ta igen för dom extra kalorierna igår, idag.
 
Jag är stolt över mej själv som inte drack alkohol i alla fall.
 
En vanlig fredag är det ju även gärna tacos eller pizza som står på middagsbordet hos dom flesta. Även här kan man faktiskt kompromissa lite. Jag gjorde en tacosallad. Lika gott men nyttigare. Jag brukar vanligtvis skippa osten men denna fredag körde jag på ett litet undantag.  Se till att allt är fettsnålt bara och sen släpp lös
 

Lördag

Hej
Mitt internet slutade mystiskt att fungera igår så därför blev det inte så många inlägg. Bland annat kunde jag ju inte lägga upp mitt krubb så det får jag göra idag istället.
 
Idag är det i alla fall ganska regnigt här i Oslo. Det är mulet och småregnar då och då. Ibland kommer solen fram men det är bara korta stunder.

I natt kunde jag inte sova så det slutade med att jag drog ur jacket vid 4.30 och självklart blev det en länge sovmorgon då men planen är i alla fall att göra något av dagen i alla fall. Min idé är att vi ska klä på oss ganska lätt och sen gå ut och promeflaxa, först mot stan och sen vidare. Jag behöver bland annat ett par nya träningsbyxor så jag tänkte kolla på det och sen ta tillfället i akt att utforska outforskade gator. Nu när jag har ett norskt nummer med hela 6GB data tänkte jag sätta igång runkeepern och kolla hur långt vi har gått sen.  
Självklart ska jag även försöka ta mej till gymmet senare.  Det blev ju inget igår på grund av hur jag mådde men jag ska göra allt jag kan för att ta igen det idag.

Ikväll blir det en lugn och soft kväll med let's dance och gladiatorerna.

Hoppas ni också får en bra lördag
 
 
 

Fredag

Hej

Idag har jag haft en tung och seg dag. Jag är trött i huvudet och i kroppen och har inte orkat göra någonting. Det enda jag har lyckats åstadkomma är bokning av ett möte på måndag. Snacka om kraftansträngning.  Egentligen borde jag både städat och pluggat men det har helt enkelt inte gått. Ingenting annat har gått heller. Jag låg i sängen till typ 13.00 så det säger väl en hel del om hur jag har mått idag.
 
Solen skiner i alla fall här i Oslo och det är riktigt varmt. Egentligen vill man ju bara gå och sätta sej på en uteservering och njuta men så blir det nog inte heller. Jag har ingen aning om vad som händer ikväll men jag har en stark känsla av att det blir en lagom seg och lagom tråkig hemmakväll.
 
Oj vad positiva vi var idag.


Ny tröja

Titta vad fin tröja jag köpte när jag var i Sverige.  Den kommer bli perfekt i sommar
 
♣ Tröja - New yorker - 89 kronor

Smoothie tips


Jag älskar smoothies och gör ofta olika smoothies med olika smaker. Så himla gott och nyttigt   Hur nyttigt det blir beror ju förstås på vad man har i men jag kan säga att jag oftast gör dom så nyttiga jag kan och på sista tiden har jag faktiskt börjat få till det ännu bättre.  Tidigare har jag till exempel haft lite mjölk i och gärna smaksatt yoghurt. Nix pix till det numera.  Jag kör fil för att jag har börjat föredra att min smoothie blir lite "rinnigare". Förut körde jag ganska tjock konsistens men nu vill jag kunna dricka dom smidigt och enkelt. Fil är dessutom väldigt ofta nyttigare än yoghurt. (Det beror självklart på vilken man väljer)

Här kommer i alla fall ett slående tips på hur man får den perfekta konsistensen. Även om filen är hyfsat rinnig så är det inte alltid det hjälper när man mixar frukten eller bären. Konsistensen har tyvärr en tendens att bli lite tjockare ändå och det är inte okej att hälla på mer fil. Vad jag brukar göra då är (trummor, trummor) att hälla på en skvätt vatten. Först när jag provade det trodde jag att det skulle bli skitäckligt, men ärligt talat - vatten har faktiskt ingen smak. Tillsammans med alla bär spelar det faktiskt ingen roll om man kör vatten eller mjölk, fil eller yoghurt för guess what (trummor, trummor) det kommer bar smaka en blandning av alla bär man hällt i ändå.
Så nästa gång ni gör smoothies, testa då att hälla i en skvätt vatten. Det är nyttigare än att hälla i typ mjölk och konsistensen blir mycket bättre än om man inte häller i något alls, tycker jag i alla fall eftersom jag vill ha den perfekta konsistesen för att kunna dricka

17 dagars dieten - Dag 8

Här kommer dagens krubb. Självklart ska ni får receptet på nyttiga pizzan.
 

 

Jacka


På tal om snygga jackor. Jag tipsade ju om en från Bubbleroom igår. Här kommer en från Nelly. Den är lite dyrare om inte riktigt lika snygg som den jag tipsade om igår så jag tror jag vet vilken jag kommer klicka hem

Mina ord till er som tränar

Nu har jag varit på gymmet igen. Jag är heeeelt slut i mina stackars armar. Jag kände det nyss när jag skulle bära två tallrikar. Det var som om armarna ville ge upp och bara tappa. Jag körde hårt på axlar och rygg och jag är faktiskt riktigt stolt över mej själv.  Jag kör tungt (i alla fall för mej) och tar i även om jag bara vill sluta. Jag kör tyngre än vissa killar på vissa maskiner och jag skiter i vad folk tycker runt omkring mej. Medan dom flesta tjejerna står inne på tjejgymmet, står jag gärna på stora gymmet med grabbarna. Självklart är det lite pressat ibland. Man syns ju rätt bra som ensam liten tjej bland allt testosteron och när folk glor på mej får jag ofta prestationsångest och börjar stressa. Ofta tar jag tyngre än vad jag egentligen klarar av och eftersom jag blir stressad och hetsar mej igenom övningarna tar energin slut fortare.
 
Så var det väldigt mycket förut men nu har det börjat släppa och dom 3 senaste styrketräningspassen har jag bara glidit fram till speglarna och hantlarna, där dom allra flesta killarna är, och kört mitt race. Jag har inte ens märkt om folk glor. Det är så förbannat skönt att bara försvinna in i sin egen lilla värld och kunna säga med handen på hjärtat: - Jag skiter verkligen i om folk tittar på mej, tänker grejer om mej eller om dom skrattar bakom min rygg. Jag är här av en anledning och endast en - get biff or die trying!
 
Jag har själv inte tid eller lust att glo på andra så någonstans måste man fråga sej själv - varför skulle andra ha tid eller lust att glo på mej?
Den frågan är ganska nyttig att ställa sej själv, inte bara på gymmet utan egentligen hela tiden. Jag tycker att människor i allmänhet bryr sej på tok för mycket om vad människor i omgivningen tänker och tycker om en. Jag tror att vi alla skulle bli betydligt mer uppskattade för dom vi faktiskt är om vi slutade bry oss så himla mycket om vad folk tror om oss.
Jag har egentligen aldrig riktigt brytt mej om vad okända människor tror och tycker om mej. Det spelar ändå ingen roll vad jag gör för att ändra deras åsikter för dom kommer troligtvis aldrig att ändra sej. Varför lägga energin?
Men prestationsånget när jag tränar har jag alltid haft. Det har hänt att jag kör vissa maskiner på tjejgymmet bara för att jag har känt att jag inte vågar göra fel, vågar vara långsam, vågar prova, våga försöka förstå hur maskinen fungerar inför massa vältränade människor.
Jag har förut bara kört grejer jag faktiskt kan framför folk och dom sakerna jag vet att jag inte kan har jag gjort på tjejgymmet där inte lika många ser.
Idag tycker jag att folk ska ge fan i om jag kan eller inte kan. Låt mej få prova, låt mej få förstå, låt mej få vara långsam.
Även här har jag sagt till mej själv: - herregud issa, du bryr dej ju inte om när andra inte kan eller inte förstår helt och hållet hur en maskin fungerar, du skrattar inte när folk misslyckas en och två gånger, du låter folk göra sitt i sin egen takt, du respekterar att folk inte kan det du kan - varför skulle folk inte behandla dej likadant?
 
Alla dessa frågor man kan ställa sej själv är nyttig för självkänslan och även självförtroendet. Idag vågar jag gå med stora kliv över golvet, jag skiter i vilka som är där. Jag går fram till dom maskinerna jag vill köra och jag kör. Jag kör så svetten sprutar, håret är rufsigt och ansiktet blodrött. Jag känner hur sexigt det är att våga ta ut sej, våga svetta, våga ta i, våga skita i omgivningen. Bli ett med det man gör och anledningen till att man gör det.
Nu känner jag att jag kan utvecklas, nå mina mål och att jag kan klappa mej själv på axeln efter varje avslutat pass oavsett hur det har gått. Mina mål är inte att alltid kunna ta i och att alltid vara lite starkare än förra passet. Mina mål är att växa som människa, kroppsligt, själsligt, på alla sätt.
Mina mål är att våga sträva efter det jag vill få ut av min träning utan att låta någon stå i vägen.
 
Viktigt är dock att aldrig glömma att det är väldigt nyttigt och bra att titta på andra som tränar. När jag har kört några repetitioner och vilar inför nästa sitter jag gärna och tittar runt omkring mej. Att andra människor gör likadant är inte alls konstigt. Faller deras blickar på mej är det lika naturligt som att dom faller på någon annan. Det handlar inte alltid om att folk är elaka, men vi har tyvärr en tendens att tro det. När jag tittar på människor får jag tips, idéer, motivation och kunskap. Man kan tro att man gör någoting rätt tills man ser en person som gör rätt på riktigt och då få en tankeställare. Man kan få idéer på övningar man inte visste fanns och man kan bli otroligt motiverad av hur man ser andra kämpa. Det är viktigt att man lär sej själv att vara oberoende av andra, att våga vara sej själv och att våga träna som man själv till träna. Men det är även viktigt att förstå att omgivningen kan hjälpa en på vägen om man är redo att se att människor sällan går till gymmet för att vara elaka mot varandra.
 
 

Torsdag

Hej

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag. Jag trodde faktiskt att det var onsdag så var tvungen att kolla upp vilken dag det faktiskt är.
Jag kom precis hem från gymmet och sitter nu och dricker en smoothie till ganska sen frulle. Snart ska jag sätta igång med mina viktiga prylar. Viktigast för dagen är att plugga till högskoleprovet. Jag ligger efter litegrann och dessutom är det svåra riktigt svårt så det hoppar jag gärna över. Det som är lätt är sjukt lätt och det som är svårt fattar jag ingenting av. Det är dags att lägga i nästa växel känner jag. Det är inte långt kvar tills provet är och även om det är min första gång så skulle jag gärna vilja ha bra poäng. (Daaah klart man vill det, det vill väl alla)
Jag ser denna gång lite som en prövomgång men jag skulle bli sååå stolt över mej själv om jag fick bra resultat, speciellt eftersom jag bara haft 3 veckor på mej att plugga och det rekommenderas att man pluggar några månader.
 
Utöver att plugga ska jag såklart kolla mer jobb och sen är det städa som står på schemat. Det ser hemskt ut i lyan just nu. Så ja.. det är min dag.
 
Hoppas eran blir bra
 
 

Jacka

 

Den här jackan blir det nog att klicka hem någon dag. Sjukt snygg för bara 399 pix
Den finns på bubbleroom för er som också vill ha
 

17 dagars dieten - Dag 7

 

Jeans


Hur snygga var inte dom här jeansen från G-star?!?! Jag älskar mina jeans från G-star men dom här var baskemej exakt lika snygga, fast tightare modell. Älskar fickorna också. Finns att köpa hos Nelly.

17 dagars dieten - Dag 6

Jag hann aldrig lägga upp käket igår så här kommer det idag istället.
 

Onsdag

oHej

Sorry att det har stått stilla idag. Jag har haft fullt upp med massa grejer. Imorgon hoppas jag att allt är som det ska igen.
Jag har i alla fall haft en helt okej dag. Jag har kollat jobb, pluggat, kollat klart på pretty Little liars säsong 4 och ja typ inte så mycket mer. Min enorma träningsvärk i benen, rumpan och magen höll mej hemma från gymmet idag. Egentligen vet jag att jag inte alls har tid att strunta i gymmet men förhoppningsvis kan jag ta igen det imorgon.
 
Hoppas ni har haft en bra dag i alla
 
 
 

Somriga klackar


Det är ingen slump att Sugarefree shoes är ett av mina favoritmärken när det kommer till skor. Jag älskar ju färgglada skor och Sugarfree shoes kommer ofta ut med nya skor i alla möjliga fina färger. Här är 3 nyheter som jag älskar! Jag saknar dock att dom aldrig gör pjucks i ljusblått eller ljusgrönt i typ samma neonstuk som skorna på bilden och tidigare skor av samma stuk.
Men det kanske kommer.  Sugarfree shoes skulle hur som helst kunna ruinera mej hur lätt som helst.

Hemklickat

Skorna jag bloggade om igår att jag så gärna ville ha är nu på G hem till mej.    Jag är så sjuukt glad för det!! När jag ändå skulle shoppa dom passade jag på och kolla om jag hittade något mer. Det är ju så himla tråkigt att bara få hem en grej, då shoppar jag hellre lite fler prylar och skickar tillbaka typ.  Det fanns inte så jättemycket jag ville ha men några saker i alla fall. Det blev alltså skorna, en kjol och sen dom här.
 
 
 
 
 
 

Sallad


Jag måste bara blogga lite om baota salladen jag käkade till lurre igår. Ni måste ju ha tänkt typ: herrreeeegud hur ska hon kunna käka upp hela den?!
Tja som svar på frågan: jag fick ta det lite i omgångar
Men annars tänkte jag förtydliga och tipsa lite om vad som är i för den var svinigt god kan jag säga.
Till att börja med är den inte så stor som man tror, eftersom det ligger massa salladsblad under så nu har vi rett ut den saker.
För det andra hade jag ingen aning om att rostad lök var så onyttigt. Käkade först, kollade näringsinnehåll sen, så skippa den om ni vill - ni som ska göra en likadan sallad.
 
♠ Mycket grönsallad
♠ Babyspenat
♠ Små tomater
♠ Röd paprika
♠ Gurka
♠ 2 skivor rökt skinka
♠ Fettsnål riven ost
♠ Rostad lök
♠ Keso
♠ 2 citronskivor

Tisdag

Godmorgon godmorgon

I natt hade jag jättesvårt att somna men jag har ändå kommit upp redan vid 8.50. Egentligen ska jag till gymmet nu men jag känner verkligen att jag inte orkar just nu. Jag har inte heller någon vidare lust. Förhoppningsvis kommer jag igång om ett tag.
 
Idag är det inget nytt som står på schemat. Det är gym, jobb och plugg. Jag ska satsa extra hårt på pluggandet idag för jag har slappat lite med det dom senaste dagarna. Först såg jag till att ligger före så jag skulle kunna faila någon dag och sen gjorde jag det så nu ligger jag i fas rent tidsmässigt men det faktum att jag inte fattar allt och då hoppar över det, gör ju att det egentligen är rätt meningslöst att plugga - bortsett från att jag får en repetition om vad matte är för något. Det var ju några år sen man slutade plugget nu och ännu fler sen man slutade lyssna på lektionerna så det är ju en hel del man glömt. Men faktiskt måste jag erkänna att när jag sitter och kollar i boken är det väldigt mycket som är repetition från 9:an.
 
I 9:an fick jag mitt stora genombrott i matte. Jag har alltid varit ganska hygglig på matte, egentligen dom flesta ämnena, förmodligen mycket för att jag har en schyst förmåga att använda mitt sunda förnuft, tänka logiskt och utöver det är jag snabblärd, lagom smart och så vidare. I 9:an gjorde jag plötsligt gymnasiematte för att allt annat var för lätt och allt gick i raketfart. Jag som var lärarens syndabock för att jag var stökig och drev med varenda lektion, fick henne plötsligt att höja på ögonbrynen. När hon skulle ge mej matte A sa hon att till och med det var för lätt. Tror jag det, jag tentade ju av hela kursen sen.
 
Jaja, nog om mej och matte. Det är ett fruktansvärt ämne rakt igenom, med massa små helveteskapitel som jag egentligen är oerhört ointresserad av. Det är 18 dagar kvar till högskoleprovet så hang on there issa
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 
 
 

17 dagars dieten - Dag 5

 

Skor


Jävlar vad jag måste ha dom här!! Aouch dom var typ för snygga, vågar man använda dom?  799 kronor hos Nelly.

100 pass

Yeaaah jag är över hälften!  33 dagar kvar 48 pass kvar - Jag kirrar biffen

 
 

Nya saker

Här är några fler saker jag fick med mej hem härom dagen.  Älskar verkligen smyckesskåpet, så himla fint!!
 

Måndag

Hej

Åh vad jag är glad att det är måndag.  Jag tror aldrig att jag har sagt det förut.  Men just nu gillar jag verkligen mina rutiner som jag har på vardagar. Dom är svåra att hålla på helgerna så just nu är jag glad att det är 5 vardagar och 2 helgdagar. Fredagen är i och för sej sisådär med rutiner.
 
Min måndag är solig och varm  Jag har varit och cyklat i 20 minuter + köttat lite insida lår. Jag har inflammation i smalbenen så just nu är det helt omöjligt att springa men jag hoppas att jag kan göra det snart igen.
Jag har precis käkat en svingod sallad till lurre och nu ska jag fortsätta med mina viktiga grejer.
 
Ha en bra dag folket
 

 

Outfit

Igår när jag skulle göra mej i ordning visste jag att vi skulle promenare väldigt länge och väldigt långt så jag var smart och tog ett par sköna gympadojor. På sista tiden har jag haft väldigt ont i fötterna, jag har ju sen länge haft problem med dom, och även i smalbenen så jag är väldigt glad att jag bestämde mej för att vara smart istället för att ta ett par snygga pjucks.
 
 
♥ Jeans - G-star
♥ Topp - Pull & Bear
♥ Tröja - Puma
♥ Solbrillor - Åhléns
♥ Skärp - H&M
♥ Ringar - H&M
♥ Ring - Bioux Brigitte
♥ Ringar - Ur&Penn
♥ Väska - Primark
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Skor - Intersport

2 plagg

Här är två nice kap jag kom över igår.  Fick en ny väst för 99 kronor och ett par nya skinnbrallor för 99 kronor  Västen kostade 600 förut och skinnbrallorna 700. Snacka om rea.

 
 

17 dagars dieten - Dag 4

Min middag idag var heeelt fucking amazing. Köttbullarna är gjorda på väldigt fettsnål svinfärs som är supergod. Det bästa med just dom här köttbullarna är att dom är världsa enkla att göra, jag har inte ens lök i. Bara köttfärs och tacokrydda.
 
 
 

Söndag

Hej

Sista dagen på helgen. Det känns rätt bra faktiskt. Det ska bli skönt att komma in i mina rutiner igen. Helger har ju en tendens att fucka upp allting.
 
 Idag ska jag bland annat till gymmet och till en marknad här i närheten. Pontus är ett fan av att gå på marknader och kolla på massa plottriga grejer så det ska vi göra idag.  Först blir det frulle och sen gymmet för att springa en stund och därifrån vidare till markanden.
 
Hoppas ni får en mysig söndag allihop
 
 
 

Träningsväska

Idag när vi var på stan köpte Pontus den här träningsväskan till mej .  Blev sjukt glad och dessutom behöver jag verkligen en!!  Jag äskar materialet, storleken - allt! Och Pontus är nog glad för nu får han tillbaka sin. Eftersom jag inte har någon träningsväska har jag snott hans.  Men jag har tyckt att den är jobbig så på sista tiden har jag använt en påse. Och hur kul är det att gå till gymmet med en påse?? Inte så mycket tror jag. Men nu har jag en egen väska.
 
 
♣ Väska - Gina tricot - 299 kronor
 

17 dagars dieten - Dag 3

 

Träna mer!

Jag är verkligen inget fan av det här "träningsmodet" som är nu. Visst är det skönt att man kan hitta träningskläder i typ alla affärer och inte bara i sportaffärer men det är lixom toooo much istället nu. Överallt ser man tjejer som går runt i träningstights, som om det var jeans. Plötsligt ser varenda jävel ut som atleter. Det ser ut som att alla är duktiga och springer till gymmet var och varannan timme men egentligen äger folk inte ens ett gymkort. Typ så.
 
För min del känns det som att det aldrig skulle falla mej in att dra på mej träningskläder om jag inte ska träna, och nu när det är som det är skulle jag ännu mindre göra det. Folk drar på sej träningstights och går ut med hunden. Not my style kan jag bara säga.
 
Men jag får väl rata mej själv lite på det där med träningskläder över huvud taget. Jag är såååå dålig på att köpa träningskläder. Jag nöter ut mina fullständigt innan jag köper nytt. Väldigt ofta har jag bara två träningsbh:ar, ett träningslinne och ett par träningsbyxor. Jag tvättar dom ganska flitigt men till och med där tycker jag inte jag behöver överdriva. Men jag ska försöka bli bättre på att skaffa fler set, men det verkar jobbigt att hålla reda på tycker jag.  Jag har i alla fall spanat in några snygga grejer från Gina tricot. Det är framför allt tightsen jag vill ha.
 

Don't be jealous, girl

 
Don't be jealous, girl
 

Outfit

Såhär såg jag ut igår.  
 
 
 
♥ Shorts - Cubus
♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Topp - Shana
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Skor - Eurosko

17 dagars dieten - Dag 2

Här kommer dag 2 på dieten. Det är ju klart att det är olagligt att gå ut när man är på diet men detta var ett extremt undantag.  Som tur är var jag i alla fall på gymmet på morgonen. Jag cyklade först och främst men sen köttade jag lite extra på insida lår och mage.
 
 
 
 
 

Lördag

Hej
 
Så var det redan lördagkväll. Min dag har varit väldigt lång faktiskt. Men mysig.  Igår tog jag och Pontus en sväng på stan och det blev såklart väldigt sent men vi var ändå uppe vid 10 idag. Vi käkade frulle, chillade lite, gjorde oss i ordning och sen stack vi ut. Först och främst tog vi en promenad till en affär som motsvarar elgiganten. Där fixade vi äntligen norska nummer.  Det ska bli så skönt att kunna ringa utan att behöva oroa sej för att det blir svindyrt  När vi var klara med det fortsatte vi att gå och gå och gå. Vi har varit på stan och shoppat lite och gått och gått. Vi kom hem för ett tag sen och då hade vi varit ute i 5 timmar så fatta att man är slut nu. Det blir en lugn och mysig kväll framför tv:n. Det blir nog att kolla på let's dance som gick igår och någon film.
 

 
 

Ny klänning

Det här tror jag blir grymt snygg i sommar speciellt på kvällarna då man kan dra på sej en skinnjacka över. 
 
 
 
♣ Klänning - H&M - 99 kronor

100 pass

Jag vet att jag ligger efter en hel del nu, och det känns bra för det här var aldrig en utmaning. Men nu är det  Och ni kommer få se att jag kommer ikapp.

 
 

17 dagars dieten - Dag 1

Jag har ju kört igång 17 dagars dieten från och med igår.  Jag tänkte att ni skulle få hänga med på detta lilla äventyr. Här är dag 1:
 
 
 
 

String

Innan jag stack hit till Oslo var jag ju i Kista en snabbis. Jag passade då på att köpa lite fler trosor, eftersom jag gillade setet jag köpte så himla mycket.  Jag vet att jag har lite mer shopping att visa er, det kommer.
 
♣ String - New yorker - 69 kronor
♣ String - New yorker - 69 kronor
♣ String - New yorker - 69 kronor
 

Fredag

Hej

Trott eller ej men jag kom faktiskt upp klockan 8 i morse  Jag var grymt trött, vilket egentligen är skumt för jag sov ändå normalt, men jag tog mej först och främst iväg till gymmet och sen har jag suttit resten av dagen med mina viktiga prylar. För en stund sen skulle jag sätta mej med högskoleprovsboken och börja plugga. Jag slog upp där jag sluta igår. Index.. blää. Det tog mej ca. 10 sekunder att slå ihop boken och ba: nej fan jag är för slut i skallen för det här.
 
Det har varit en väldigt tung dag faktiskt. Jag är rätt trött men det hjälps inte jag har en hel del kvar att göra. Men inget av det heter plugga till högskoleprovet . Det gör inget att jag hoppar idag för jag ligger redan lite före min planering och sen kan jag ta lite extra tungt imorgon. Så får det bli.
Nu har jag lite egen tid en stund, sen ska jag göra mej i ordning och sticka in till stan. Det ska shoppas duschslang typ. Sen ska jag laga mat och ikväll får vi se vad vi hittar på. Bio har varit på tapeten, men vette tusan om det hinns med.
 
Hoppas ni får en awesome fredagkväll
 
 

Torsdag

Hej

Det känns som att det är måndag idag men det är ju redan torsdag! Nu när jag är tillbaka i Oslo igen har jag massor att göra, mitt schema är fullt från att jag vaknar ett bra tag framöver. Först och främst håller jag ju på och kollar lite jobb igen och sen ska jag även plugga så mycket jag hinner till högskoleprovet. När dom två sakerna är avbockade har jag lite egen tid innan jag ska sätta igång med middag och gymma. Planen är även att gå upp så pass tidigt på morgnarna att jag hinner med ett morgonpass på gymmet och sen ett till på kvällen. Men ni som känner mej vid det här laget vet ju hur jag är med morgnar.  Men jag ska i alla fall göra mitt bästa, även om jag kämpar i uppförsbacke. Jag har ju ofta svårt att sova på nätterna så självklart blir det svårt att komma upp tidigt då, och då är ändå målsättningen 8.00  Det är sovmorgon för många har jag hört.

Just nu sitter jag här och har lite egen tid  Så skönt!   Om typ 1½ timme kommer Pontus hem, då ska jag försöka släpa med honom till gymmet och sen blir det middag.
 
Jag har dragit igång 17 dagar dieten idag så ni kommer få massa grejer om det framöver.
 
 

Tarzan

 
Titta vilken jättesöt hårboll som väntade på mej här i Oslo när jag kom hem . Jag kände knappt igen honom. Han är annorlunda på något sätt. Färgen på pälsen och hela kroppen typ. Jag tror det beror en del på att jag inte sett honom på länge och sen förmodligen också att han håller på och gör sej av med vinterpälsen. Det sistnämnda är redan väldigt irriterande. Jag har klappat honom i 1 timme och det är hår bokstavligt talat överallt. Till och med min dator är nerhårad. Sjukt jobbigt men kan ändå inte låta bli att klappa honom.

To do klart

För er som vill veta hur det gick med min to do lista igår.

 
 
Jag hann med allt utom att skicka lite viktiga mail, istället stack jag ut och träffade Linnea och Melissa.  Mailen kan jag skicka idag istället, eller imorgon. Men det var ju tur att jag hann packa i alla fall, annars hade det blivit lite jobbigt.

Tillbaka i Oslo

Nu har jag varit i Oslo i 2 timmar. Det är superfint väder här  Varmt och skönt typ. Självklart tycker ju jag att det är varmt. Jag kom hit med en gåsjacka och 30 kilo packning på ryggen.  Snacka om att odla svett.
 
Om typ 1½ timme kommer Pontus hem, får se vad vi hittar på då. Vi har haft lite olika idéer på tapeten så vi får se vart det slutar.
 
 

På tåget

Godmorgon godmorgon 

Det är sjukt mysigt morgonväder och jag sitter på tåget mot Oslo . 20 munter har gått, bara 5,5 timmar kvar.





To do so far

Innan jag hoppar in i duschen nu tänkte jag bara checka av hur långt jag har kommit med min lilla lista.

Såhär går det för mej, hej och hå
 
 

Humor

Haha jusste måste bara visa. Hittade den här roliga bilden. Gud vad jag garvade haha. Klockren!
 
 
 

Kvarg med smak

Nu är jag hemma igen.  Sitter och chillar med en sån här god grej.
 
Jag har varit i Kista och sen har jag kört ett hårt pass på gymmet. När jag kom hem såg jag att jag låg före i tid så tog mej gott om tid att snacka en bra stund i telefon med en kompis och sen chilla med lite musik. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fortsätta med min lista.
 
På bilden har ni i alla fall jättegod kvarg med smak.  Sockret i den kommer helt och hållet från frukt. Först är det kvarg och sen i botten ligger riktigt frukt.  I det här fallet ligger det då passionsfrukt i botten. Sjukt gott.
Den finns i massa andra smaker, kan verkligen rekommendera er alla att köpa hem några. Det är grymt smidigt att ha i kylen + att dom är lagom nyttiga och as goda.
 
Om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt inte att vanlig kvarg är så himla gott så jag tar hellre att det inte är exakt lika nyttigt men att det är gott istället. Fan det får väl finnas en gräns för hur mycket äckliga grejer man måste trycka i sej för att komma i form.

17 dagars dieten

Minns ni att jag satte igång med 17 dagars dieten i december? Minns ni att jag ganska snabbt kom på vilken idiotisk idé det var när det var jultider och allt?  Jaa det var ju lite kul det där. Att sätta igång en diet i december är väldigt korkat och dömt att misslyckas, så jag strök det efter en dag.  Men jag lovade också att ta nya tag, eftersom det är en diet jag faktiskt vill prova. Så sagt och gjort, om 2 dagar sätter jag igång igen.  Jag har redan gjort en matlista för dom 17 första dagarna, den är skittråkig och skitsnål men som tur är ska jag bara stå ut drygt två veckor. Det ska man väl klara av (?)
Det är dessutom precis lagom! Nästan exakt när jag är klar med dom 17 första dagarna kommer jag till Sverige för att göra högskoleprovet. Då kan jag passa på att väga mej och se om det har blivit någon skillnad.  
 
 
 

To do

Här har ni min upptagna dag
 
 

Tisdag

Hej

Idag är det fint väder och det passar perfekt till allt jag ska göra idag.   Om en stund slänger jag upp en liten todo list. Jag har i alla fall ganska mycket att göra och jag kunde inte somna i natt så jag ligger redan efter i tid, vilket såklart alltid är lika irriterande.
Nu ska jag slänga i mej något att käka innan jag sätter igång med allt.
 
Hoppas ni får en fin dag
  
 
 
 

Nästa högskoleprovet

Nu är det dags för mej att bli lite smart.  hehe. För några dagar sen var jag och köpte en bok så jag kan börja plugga till högskoleprovet som är i april. Jag har inga jättehöga förhoppningar om att få bra resultat, eftersom det är så kort tid kvar men bättre att försöka än att inte göra det.
 

 

Måndag

Hej
Nu är klockan snart 14.00 och jag sitter här och ska försöka käka mitt första mål för dagen. Vi får väl se hur det går.
Jag tog två ägg och rörde ihop sen tog jag lite keso och la på lite mango curry för smakens skull. Resten av dagen ska jag försöka göra lite viktiga grejer, börja packa lite smått och om jag hinner ska jag ta en tripp till Kista.
Synd att vädret suger idag. Det var ju så himla fint igår och även några av dom senaste dagarna. Men så är det ju med svensk vår, ena dagen sol, andra dagen snö.
 
Hoppas ni får en fin dag i alla fall
 
 

Sjuk

Hej

Jag hoppas att allt är bra med er. Sorry att jag bloggar dåligt just nu men jag har legat hemma och haft sjukt ont i magen. Jag har först haft otroligt mycket att göra och sen i fredags slog det till i magen. Jag blev liggandes i soffan hela dagen, sen tog jag mej upp, gjorde mej i ordning, stack iväg till en kompis och sen ut på krogen. På lördagen var jag hemma hos min brorsa och firade min brorsdotter 2års-dag. Jag mådde skit från början till slut och när jag väl kom hem bäddade jag ner mej i mammas säng direkt. Vi tittade på melodifestivalen tillsammans. Sen kollade vi på något mer och sen tokdeckade jag. När jag vaknade idag mådde jag fortfarande riktigt dåligt. Jag har legat kvar i mammas säng hela dagen och kollat på Bert.
En stund mådde jag bättre och då passade jag på att gå ut och njuta av solen lite. Annars har jag behövt ta en nap lite då och då för att orka hålla mej vaken.
 
Att jag har såhär ont i magen har gjort att jag knappt kunnat äta någonting och därför har jag såklart ingen energi över huvud taget. Det hela är otroligt plågsamt. Så fort jag får i mej något börjar min mage låta jättemycket så egentligen mår jag allra bäst och samtidigt allra sämst när jag inte har ätit någointing.
 
Tanken var ju att jag skulle åkt tillbaka till Oslo för några dagar sen men vissa grejer har ju kommit i vägen så nya planen var att jag skulle åkt idag. Nu får jag istället åka när jag är frisk. Jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg på tisdag.
 
 

Ringar

Kolla snyggaste ringarna jag köpte härom dagen! Aa syftar såklart mest på löven men dom andra var rätt snygga dom med.  Såklart annars hade jag ju inte köpt dom.  Men dom är lixom mer vanliga.

Spring till Ur&Penn om ni vill ha likadana.
 

Onsdag kväll

Igår kväll hängde jag hemma hos en kompis med henne och hennes kille. Vi klunkade lite virre, snackade massa goja och lyssnade på musik.  Skönt med chill ibland.

Var det förresten någon som såg meteoren?? Jag hörde att det skulle komma någon igår vid 21-tiden. Jag tror att jag missade den
Såhär såg jag ut igår.
 
 
 
 

Körkort igen!

Hej

idag har jag hunnit göra massa saker   Jag har först varit och tankat kärran, sen köpt en bok för att plugga till högskoleprovet, köpt hö till Tarzan, shoppat lite mat och hämtat ut mitt paket. När jag kom hem märkte jag att mitt nya körkort hade kommit så jag åkte iväg igen för att hämta ut det men just då var posten stängd. Jag åkte hem igen, käkade lite, kollade på en rulle med mamsen och sen stack jag iväg och kirrade körkortet.  Det är sååå skönt att ha körkort igen. Det är ju fasiken bara småttingar och folk som super något vansinnigt som går runt med pass. Diss på det säger jag bara. Jag har körkort igen och det känns så fucking amazing !!
 



Nya undies

 
 
♣ Bh - New yorker - 139 kronor
♣ String - New yorker - 69 kronor
♣ String - New yorker - 69 kronor
♣ String - New yorker - 69 kronor
 
 
 
Jag älskar verkligen när jag hittar en bh som passar mej och som dessutom är snygg. Händer typ aldrig! Jag vet att allt ser rätt boring ut men när man har det på sej.. mm sexy mama säger jag bara

Tagit hand om mamsen

Nu har jag suttit hemma ett tag, umgåtts lite med min lilla mamma som är småkrasslig och nu börjar jag bli lite uttråkad så om en stund ska jag göra mej i ordning och sticka iväg till en kompis.  
 
Nu mår min mamma mycket bättre.

På gymmet

Just nu är jag på gymmet. Jag har precis kört en timme styrka och sitter nu och svettas i omklädningsrummet. Stark som en oxe körde jag tungt konstant i nästan exakt en timme. Det blev mycket rygg, triceps och axlar men även en del mage. Jag känner mej så stolt över kampen den här timmen. 
Nu ska jag ta en promenad och sen njuta av en välförtjänt sallad .




Truckkort

Hej
Hoppas eran onsdag började lika bra som min.
Jag gick upp, stack iväg till truckstället och skrev ett felfritt prov på 4 minuter. 45 frågor på 4 minuter, jag säger att det var snabbt you do the math.
Nu är jag i alla fall helt klar
 
 
 
Bild från google.

Tisdag

Idag har jag varit på truckutbildningen. Det gick rätt bra faktiskt.  Jag klarade praktiken bra men råkade kugga på 2 frågor för mycket på teorin. Det var lite irriterande för när jag kollade på provet så fanns det flera frågor som jag först svarat rätt på och sen hade jag ändrat och så hade det blivit fel. Nåja, jag kirrar biffen imorgon istället. 
 

 

Lördag

Hej

Hoppas allt är fint med er och att ni har haft en bra helg.  Min helg var grym kan jag säga  Det är också därför jag inte har hunnit blogga så mycket dom senaste dagarna.

Tidigt på lördagmorgonen kom Pontus hem till mej. Han kom väl runt 8.00 typ och då sov jag såklart. När han kom vaknade jag och sen kunde jag inte somna om. Vi båda somnade en bra stund senare och gick sen upp vid typ 12.00 eller om kockan var 13.00 kanske.
 
Det första vi gjorde var att sticka till Kista för lurre och shopping. Sen stack vi hem till mej igen och gjorde oss i ordning för att sen träffa Nina och hennes kille. Vi käkade först middag och åkte sen vidare till stan för att ta några öl på en engelsk bar. Vi hade en sjukt kul kväll, ni vet en sån där man inte vill ska sluta.
 

Bästa fredagen

Så var man på G hem. Jag har haft en sjukt kul kväll. Först tacobuffe med. Nina och sen biljard med Nina, Indi och hans flickvän. Efter biljarden gick jag, Nina och hennes kille och tog en öl. Visst har man fått i sej en del alkohol men precis som mina senaste utekvällar känner jag mej inte speciellt påverkad. Börjar jag dricka ansvarsfullt?? 

Sitter just nu på bussen och glassar med en Cola zero. Livet är fett lagom just nu




Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0