Skillnaden mellan självförtroede och självkänsla

Jusste! I min fina lilla video sa jag ju att jag skulle klargöra skillnaden mellan självförtroende och självkänsla.
Det glömde jag ju såklart, så jag gör det nu istället.

Självförtroende- handlar om att lyckas, eller att misslyckas. Har man bra självförtroende är man oftast duktig på att vid ett litet hinder tänka:
äh vad fan det här klarar jag, jag kan klara allt.
En person med bra självförtroende vet oftast vad den vill med sitt liv och kan gå hur långt som helst för att lyckas. En person med bra själförtroende tänker oftast positiva tankar om sej själv när det gäller att lyckas med saker. Det kan vara inom idrott, kariär, skolan eller något annat.
Hur som helst är en person med bra självförtroende en sån person som helt enkelt brukar lyckas, och varför?
Jo, för att dom tänker positivt och har så mycket power i sej att dom inte ger upp förrän dom har uppnått målet.
En person med dåligt självförtroende sticker ut desto mer, Man ser att det går lite sämre för en sån person. Det beror mest på att den från början har ställt in sej på att den är sämst på allt och aldrig kommer klara något ändå, därför försäker den inte ens. Det är viktigt att man berömmer sej själv när man har lyckats också. Jag, personligen, brukar klappa mej själv på axeln. Det syns inte från andras håll,vilket är bra för då slipper jag framstå som skrytsam, och hela min kropp känner av att jag har gjort något bra genom den lilla klappen på axeln.
Kom på ett bra sätta att ge dej själv positiv kritik, du behöver och förtjänar det!Självkänsla- handlar om att kunna se positiva eller negativa egenskaper med sej själv. Allt som handlar om personlighet och utseende tillhöt självkänlsan.
Säger man att man är ful, dum i huvudet, misslyckad som person, fet osv. osv. har man dålig självkänsla, och inte dåligt självförtroende som dom flesta tror. Är man däremot mycket nöjd med sej själv så märks det. Det märks på det sättet att en person med bra självkänsla gärna kan sträcka på sej lite extra. Dom skäms inte, kan gå ut lite lodigt om dom har lust för det och är oftast rätt behagliga att umgås med. Det beror på att en person med bra självkänsla oftast är glad, vilket resulterar i att andra blir glada. När andra blir glada uppmärksamar dom den här personen i fråga lite extra, vilket i sin tur leder till att den personen blir ännu gladare.
En person med dålig självkänsla gör allt precis tvärt om. En sån person är extremt duktig på att dra ner folk i sin omgivning och få folk att ta avstånd. Man kollar också gärna ner i marken, vilket är detsamma som att ge sin fulla tillåtelse till adnra att kasta skit. En bra självkänsla är grunden för att kunna skapa bra relationer, må bra och nå framgång i livetDen stora skillnaden på dessa två är alltså att självförtroende handlar om att lyckas med saker och självkänsla handlar om att vara, att känna sej nöjd med sitt utseende och personlighet.
De alldra flesta har sämre självkänsla, därför har jag skapatden här kategorin. Utan självkänsla funkar inte självförtroendet. Struntar man i att bygga upp en bra självkänsla, kan det resultera i självmord.
Ni som läser det här nu, sträck på er och använd ert självförtroende och säg:
- Vi ska klara det här! Vi som har dålig självkänsla nu, vi kommer klara det här!

Kramar

några frågor om sex...

Har fått lite frågor om sex, tänkte att det unde vara kul att svara på bara

Är du oskuld? Nej
Någon gång haft sex med samma kön? Ja
När hade du sex senast? I natt 
Vem hade du sex med senast? Carre
Haft sex på offentlig toalett? Nej
Haft sex i duschen? Japp
Kollat porrfilm? Ja
Haft sex i snön? nej, tror inte jag kommer göra det heller
När blev du av med din oskuld? Hade precis fyllt 15
Haft gruppsex? ja, det kan man nog säga att jag har
Drömt sexdrömmar? ja.
Blivit påkommen när du haft sex? Jo..
Haft sex i en bil? Nej
Sugit av någon? Ja
Slickat någon? Ja
Hur många har du haft sex med? Ointressant
Fått oralsex? Ja
Haft sex i någon annans säng? Japp
Ångrat att du haft sex med någon? Ja
Haft sex på stranden? Nej
Vem tog din oskuld? säger inte hans namn
Har/haft kk? Nej, lyckligtvis har jag aldrig behövt =)
Haft ett one- night- stand? Ja
Haft sex med någon annans flick/pojkvän? Ja men inte meningen! Visste inte att han hade tjej 
Tänkt på någon annan när du haft sex? Ja
Haft sex i någons förälders säng? ja
 Haft sex i sjö/hav/pool? Japp
Haft sex med någon kompis bror/syster? Nej
Somnat under sex? hihi.... jaaa
Haft sex när det är andra folk i rummet? ja
 Varit med någon som är över 5 år äldre än dig själv? Nej 4 år däremot
 Varit med någon som är yngre än dig själv? Försår inte frågan.. har varit tsm med en yngre, men jag har inte haft sex med en yngre.Haha jag vet mycket väl vad det där kan sända ut för konstiga signaler. Snälla kalla mej inte för hora, jag är 17 år och precis lika nyfiken som alla andra, det är bara det det handlar om ;)
Se det som en kul grej och ta det inte så jävla seriöst, jag vet hur några av er kan vara..... too much ibland

Kramar

lunchdags

Nu blir det lunch ute i solen. Pasta och köttbullar tror jag att det får bli för mej idag. Mums =)

Hörs senare.
Kramar

Ett steg närmare att älska sej själv

Så nu ska jag ta tag i det nya projektet här!


För att älska sej själv, eller för att slippa ogilla sej själv, eller för att helt enkelt må bra med sej själv krävs en hel del jobb, speciellt om man är en person som jag och många andra, som befinner sej i en situation där man starkt ogillar sej själv.
För att kunna ändra på det krävs tyvärr både jobb och en hel del annat.Du måste bland annat ha en stark vilja, och du måste vilja ändra på din syn på dej själv.
Är du riktigt säker på att du verkligen vill lägga ner tid, jobb och energi på att tycka bättre om dej själv?
okej, då kör vi då.

Till att börja med tänkte jag att vi tillsammans ska göra en lista.
Jag har redan gjort min som ett exempel, sen är det ju meningen att ni ska göra samma sak. Inten en likadan lista men aa.. ni fattar.Nu kanske man inte ser så jättebra vad det står, men det spelar inte så stor roll.
Det ni ska göra nu är det här:

1. Ta fram penna och papper, helst ett papper som ser lite roligare ut än mitt det är så trist med vitt


2. Dela upp pappret i 2 delar, där den ena delen får överskriften "Bra saker" och den andra "Mindre bra saker", eller liknande


Nu har ni säkert listat ut vad ni ska göra.
Börja med att skriva 5 bra egenskaper med dej själv. Du börjar med dom positiva för att inte tappa glöden, att börja klanka ner på sej själv det första man gör är nog det sämsta man kan göra om man vill få bättre självkänsla.
Skriv alltså 5 bra saker eller 5 saker som du gillar hos dej själv.
Det kan vara precis vad som helst, tex:

Jag har rätt söta fötter
Jag är snäll mot grannens hund
Jag hälsar alltid på busschauffören
Jag har bra betyg
Jag har bra smak när det gäller smycken
Jag har väldigt lena öronDet jag försöker komma fram till är att oavsett vad du uppskattar hos dej själv så spelar det ingen roll, huvudsaken är att ATT det finns något du gillar hos dej själv eller något som du tycker gör dej lite extra speciellt.
Skriv 5, eller flera, bra saker. Det måste vara minst 5!

Efter det skriver du under den andra rubriken 3 mindre bra saker om dej själv. Skriv sånt du skulle vilja förändra eller saker du helt enkelt inte gillar men förmodligen kan leva med. Att kunna se sina negativa sidor är en stark egenskap, det är inte alla som klarar av att se att man är en människa som inte alltid är perfekt.

Skriv endast 3 stycken, och vill du skriva fler måste du skriva fler positiva egenskaper, annars blir det en negativ krets och det vill vi ju inte.

Sist men inte minst vill jag att du fixar till pappret så att det blir lite roligare att titta på, därefter sätter du upp det någonstans där du kan se det. Tex på spegeln.
 Det är viktigt att man påminner sej själv varje dag om det som faktiskt är riktigt bra och det som gör just dej speciell! Glöm inte det!

Kramar2 nya linnen

Och sen har jag köpt två linnen också. Jag var osäker på om jag hade lagt in dom i bloggen redan, men nu ser jag att jag inte har det så då gör jag det nu =)♣ Linnen- H&M- 49 kronor st.

Bilden ser jävligt tråkig ut, jag vet det. Men det inna linnet är fint ljusblått och ger en riktigt härlig sommarkänla och den andra har en perfekt ljusgrön färg som också är härligt somrigt.
Ni kan säkert se dom i dagens outfit någongång ;)¨
Linnena är i alla fall billiga och bra och det är perfekt att ha en dag då man bara ska sitta hemma på altanen i solen, eller en dag då man vill lägga folkus på något annat eller en dag då man inte alls riktigt bryr sej om hur man ser ut utan mest bara vill smälta in i mängden.

Kramar

Nya jeans

Sen tänke jag också lite snabbt bara lägga upp en meningslös bild på ett par jeans jag köpte då jag inte bloggade.
Har ju inte visat dom än, så det kan väl vara dags nu kanske.♣ Jeans- Ginatricot- 400 kronor


Grymt meningslöst egentligen, alla vet ju vilka jeans det här är och vart man köper dom men skit samma och dom är i och försej inte så nya längre heller, jag köpte dom ju för någon vecka sen.... men ändå =)

Kramar

ett äventyr lördag morgon

Hej
Sen första uppdatering idag. Det beror på att mitt internet har krånglat hela morgonen, men jag gör ett försök att blogga nu och så ser vi hur långt jag hinner innan det händer något igen.

I morse var jag ute och äventyrade faktisk. Jag hamnade i Häggvik av någon konstig anledning. Jag sov hos Carre inatt och eftersom han skulle upp och jobba tidigt idag, fick jag också gå upp tidigt. Det valde jag i och försej själv.
Vi åkte pendeln mot Märsta och jag skulle av i Sollentuna, men missade stationen och hamnade i Häggvik istället, och det var knappt att jag hamnade där ens för dörrarna skulle precis stängas igen när jag hoppade ut genom den lilla glipan som fanns kvar.
Sen låg jag på en av bänkarna och såg ut som ett nerrökt fyllo som övernattat där. Det var riktigt varmt då faktiskt. Och efter det lilla äventyret hamnade jag tillslust på rätt buss i Sollentuna och somnade på bussen. Precis när min station kom vaknade jag till och hann precis komma av även där, vem vet vart jag hade befunnit mej just nu om jag inte hade kommit av bussen. Läskigt sånt där.

Aja, då har ni fått veta hur min morgon såg ut, och ändå kom jag hem typ 9.45. Sen dess har jag misslyckats med att fixa internet och packat upp mina kläder. =)

Kul inlägg va =P

Kramar

idag

Hej
Sorry att jag inte har skrivit ett enda inlägg idag. Men sen 9.00 imorse har jag varit på något hemskt, som jag inte tänker prata om nu. Kom hem för någon timme sen och vill bara att alla ska veta att jag lever.

Just nu är det deppigt som fan, så jag har Carre hos mej och han har lovat att vi ska hitta på något kul, så just nu sitter vi med beslutsångest.

Bio, bowling eller baka och film-maraton.

Hoppas att något blir av i alla fall. Har ingen lust att vi bara sitter här. Egentligen måste jag plugga till mitt kursprov i spanska, som jag har imorgon det flyttades på grund av skiten jag var på idag, men det orkar jag inte så får göra det imorgon bitti.

Så mycket intressant hade jag att berätta idag.

Kramar

Dagens outfit♥ Shorts- Jane Norman
♥  Linne-  Von o five
♥ Tygskor- Le qoc sportif
♥ Solglajor- H&M
♥ Halsband- Ginatricot
♥ Örhängen- Ginatricot
♥ Väska- Wedins


Kramar

dom vackraste orden

Jag kan inte hjälpa det. Jag måste bara lägga in det!! Så jävla fint skrivet!
En av jordens sötaste och gladaste tjejer skrev ett inlägg i sin blogg.... OM MEJ!!
Hon påstår att hon inte har något hjärta, men jag har aldrig träffat en person med större hjärta.

Läs dessa fina ord så får ni det bevisat att det faktiskt fortfarande finns goda människor här i världen

Undrar du ibland?
Undrar du varför jag sänder olika tecken hela tiden?
Ena stunden full av kärlek.
Andra stunden helt tveksam och dissig.

Jag är medveten om det.
Men det är bara försvarsmekanisk eller vad man vill kalla det.

Jag vågar inte.
Jag vågar inte inse, erkänna.
Erkänna att jag fallit.
Att jag blivit en del av dedär patetiska folket som går hand i hand på gatan och visar upp för resten av världen vem dom älskar.
Älskar.
Den man älskar.
Kan man ens säga så?
Jag älskar dig.
Aldrig sett på mer ful mening.
Så patetisk, för jag vet inte ens vad det betyder!

Jag vill inte vara en av dom.
En av dom som fallit ner för det djupa, patetiska, äckliga mörka diket.
Diket där alla är glada och lyckliga.
Diket där alla offrar sig själv för sina käraste.
Diket där dom offrar och offrar tills dom till slut blir svikna och tagna för givet.
Jag vill inte bli tagen för givet...
Kanske därför jag inte vågar älska?

Jag kan inte ens säga såhär;
"Fan jag har blivit sårad förut så vill inte känna det igen"
För jag låter ingen hinna såra mig.
Jag försvinner innan dom hinner.
Gömmer mig, försvinner, och börjar om med någon annan från början tills det oxå går för långt så jag gömmer mig igen.

Men det går inte med dig.
Jag lyckas inte gömma mig.
Jag lyckas knappt rymma, du hittar mig igen.
Du hittar mig och du drar ut all denna kärlek ur mig.
Kärlek som jag inte visste om att jag hade.
Svartsjuka som jag aldrig känt förut, jag trodde inte jag var kapabel till att känna så.

Du fick mig att ramla ner för diket.
Du fick mig att bli en av dom patetiska älskarna.
En sån där patetisk jävel som offrar och offrar tills dom blir sårade.

Jag vill inte bli tagen för givet.
Så där.
Där har du anledningen till varför jag är så feg och icke kärleksfull ibland.

Alkohol hjälper på traven,
det hjälper mig inse att jag kanske inte behöver vara så jävla överbeskyddande.
Men det slår tillbaka dagen efter.
Tårar,
floder av tårar,
för hur dum jag varit dagen innan och sagt sanningen bakom mina känslor.
Berättat hur dumt patetiskt hopplöst förälskad jag är i dig.

Det kanske ledde till bra saker,
det kanske ledde till dåliga,
vad det än ledde till,
kan jag inte vara utan nu.
Men det är så.
Nu vet du varför jag är så messed up ibland och ger dig mixade signaler.

Något som tog på dig idag,
att jag inte kan säga en sak framför någon annan.
Innerst inne gör jag det.
Jag älskar dig.
Men jag kommer förmodligen aldrig att ha mod nog att säga det framför någon annan.
Hur mycket alkohol jag än har i mig.
För när jag säger det till dig,
så menar jag det.Fuck it jag saknar issa just nu. Som fan.
Jag saknar hennes helt fucking underbara leende, som för övrigt är det vackraste jag sett. Aldrig sett finare leende än hennes. Hennes skratt, när hon skrattar åt absolut ingenting duvet..fan det bara hoppar av glädje i mig när jag ser henne sådär glad. Det där bubbliga skrattet får det att bubbla som kolsyra i mig!
Älskar sättet du alltid försöker lugna ner mig när jag brukar få panik i skolan, hur du klappar mig om armarna och säger att allting kommer att ordna sig. Hur du ger vibbarna som säger: Jag finns alltid här för dig Roya. Du är för go för att va sann! Älskar sättet du alltid har ett bra svar på allting, älskar att du alltid vill gå på "dejt" med mig hahaha, att du alltid "runkar" av mina armar vid lunchkön.. älskar hur du alltid blinkar snabbt med ögonen och ler med öppen mun, älskar hur du är tacksam över livet dag efter dag. Hur underbart korkad du kan verka ena stunden, " BWAH?!? VA SA DU NU??" hahahhaa.. ba love love love på dig issa! Fan låter som jag är kär i dig nu insåg jag..hahaha..förlåt:P Nä, är bara full av mod just nu och vill få dig att inse hur älskvärd du är! <3
Känns som du försvunnit iväg bara på sistone.. du syns knappt i skolan, när du väl är där så är du frånvarande och helt tyst och dyster :( Och det svider i mig! Svider som satan för jag vill aldrig se dig ledsen, vill alltid se ett leende på dina övermjuka o underbara kinder. Och det svider i mig att jag aldrig kan samla mod och fråga vad felet är..är så sjukt dålig på att prata seriöst med folk och vara nykter. Förlåt :(
Men hoppas att du läser detta och vet hur sanningen ligger till och att jag verkligen bryr mig om dig! Issa min pissa du lyser upp mina dagar mer än du tror, jag är som sagt sämst på att visa såna känslor face to face. Men tro på mig när jag säger så. Hoppas jag får se ditt söta ansikte i skolan imorrn, saknar dig massor min duuuva <3

Så oerhört fint. Det finns inga ord för att beskriva hur man känner efter att ha läst det här. Roya du är och kommer alltid vara en speciellt person för mej!! ♥♥

Kramar


1000 tack till er <3

TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA SÖTA KOMMENTARER!! DET ÄR NÄSTAN SÅ JAG BÖRJAR KALLA ER FÖR MINA ÄLSKLINGAR SNART, MEN JAG HÅLLER DET INOM MEJ SÅ SLIPPER JAG FRAMSTÅ SOM EN FJORTIS.
MEN NI VET DET, ATT I MITT HJÄRTA FINNS EN LITEN PLATS FÖR ER SOM BIDRAR MED NÅGRA ORD SOM GÖR ATT JAG FORTFARANDE FINNS PÅ DENNA JORD! NI ANAR INTE HUR MYCKET ERA ORD BETYDER.

EN 1:A OCH OTROLIGT MÅNGA 0:OR TACK TILL ER SOM HAR SKRIVIT. NI VER SJÄLVA VILKA NI ÄR. OCH DET ÄR NI OCH NÅGRA ANDRA SOM FÅR MEJ ATT FORTSÄTTA GÅ!

KRAMAR TILL ER SÖTA MÄNNISKOR


Stuumpan hjälper dej till bättre självkänslaKramar

Läser du min blogg och har skrivit en fin kommentar, ta åt dej!

Godmorgon.
Jag vill börja denna morgon med att uppmärksamma er läsare faktiskt.
Hel bloggen handlar om.. mej, typ 90%. Nu vill jag att alla som läser min blogg ska veta att jag hade inte alls kommit såhär långt utan er, mina läsare.
Dom allra flesta av er skulle kunna få mej tårögd när som helst. Ni skriver så otroligt fina kommentarer!

En mycket speciell person som börjat komentera på sista tiden är Carola. Hon verkar verkligen vara en otroligt fin person. Hon beskriver sej som fröken dramatisk, men jag ser henne faktiskt som en stark person med en varm insida.
Vill ni också veta vem hon är? http://smooaa.blogg.se/ , så enkelt var det fixat.
Svar till hej som kommenterade om våldtäkten:
Nej jag anmälde det adlrig, jag orkade helt enkelt inte det. Jag blev av med oskulden på ett vidrigt sätt, och blotta tanken på att behöva sitta och berätta det för polisen ... Nej jag gjorde ett g- test sen försökte jag komma över det. Jag tänker fortfarande på det ibland.KramarDagens outfit

Slutpluggat för idag =).
Snart ska jag ner till Spånga en snabbis och möta Carre. Men först tänkte jag för en gång skulle göra som jag har sagt, och blogga lite.

Här har vi dagens outfit då

♥ Puss och kramjeans- Gul&Blå
♥ Linne- Ginatricot
♥ Kort zip- Ginatricot
♥ Scarf- Indiska
♥ Halsband- Ginatricot
♥ Örhängen- Ginatricot
♥ Tygskor- Le coq sportif


Kramar

bloggar snart

Hej
Nu ska jag ut i solen och plugga lite spanska, så jag bloggar om några timmar.
Håll koll ; )

Kramar

Gårdagens outfit

Hej
Känner mej dum som har suttit här vid datorn i flera timmar utan att skriva ett enda inlägg. Jag håller nämnligen på och lär mej photoshop så jag har suttit helt uppslukad av det, trots att jag egentligen borde plugga till allt som jag ligger efter i. Sen har mamma lovat att ge mej lite pengar om jag städar huset, så det måste fan också bli gjort... och här sitter jag.

Aja pengar och städning får gå först .. såklart ;P. Jag slänger in gårdagens outfit snabbt nu, precis som jag lovade igår, sen ska jag gå och städa så hörs vi senare. Och så kanske kanske kanske jag bjuder på en av mina bilder som jag så duktigt har redigerat..
Den som lever får se.

Gårdagens outfit var i alla fall mycket enkel.♥ Puss och kramjeans- Gul&Blå
♥ Svart linne- Gina tricot
♥ Tjocktröja- New Yorker
♥ Tygskor- Le coq sportif
♥ Väska- Wedins


Dags att städa
Kramar

Skottkärran


Kommer du ihåg när man hade tävlingar i skottkärran i skolan? Den här ställningen bygger på samma princip, fast det är mycket roligare eftersom man har sex också! För att komma in i ställningen går tjejen ner på alla fyra och killen lyfter upp dem i midjan och kommer in stående.

Skottkärran

Loveugars betyg(0-5)

För Tjejer
Bekvämlighet: 2
Svårighet: 3,5
Njutning: 3,5


För Killar
Bekvämlighet: 4
Svårighet: 2,5
Njutning: 3,5


För Båda
Intimitet: 3
Penetrationsdjup: 4,5
Penetrationsrörlighet: 4


Del 11. Slaget, för min frihet- Hej då tjockis, jag kommer sakna dej under sommarlovet.
- Hej då tjockis, jag kommer sakna dej under sommarlovet.
- Hej då tjockis, jag kommer sakna dej under sommarlovet.
- Hej då tjockis, jag kommer sakna dej under sommarlovet.
- Hej då tjockis, jag kommer sakna dej under sommarlovet.
..........................................................................................................

Jag hade gått ner 8 kilo på några veckor, fortfarande var jag ett fetto. Alla mina former var borta. Min rumpa var platt och mina bröst nästan obefintliga. Jag hade gått från B-kupa till ...
Jag var vit,  jag var hängig. Min hållning var borta och jag såg rent luffig ut.
Själv såg jag det aldrig, det enda jag såg var hur fet jag var.
Mina jeans började ramla ner, mina linnen hängde slappt. Jag började sy in allt, utan att tänka.
Plötsligt satt allt tight igen, då var det bara att gå ner mer i vikt.
Jag gick ner, sydde in kläder, plötsligt satt kläderna tight igen och då kämpade jag ner några kilon till.
Det ofattbara idag är hur jag varje gång lyckades glömma att anledningen till att kläderna blev tighta berodde på att jag hade sytt in dom.
Det andra ofattbara idag är hur jag kunde gå ner så otroligt många kilon och fortfarande vara ett fetto. Det var tydligen så det var, det var den jag var.

Sommarlovet kom, och nog var det det bästa sommarlovet jag någonsin haft. Språkresan 2007, England i 3 veckor. Jag glömmer aldrig. Det var som om någon eller något, sett hur jag mått under ett år och ville ge mej något att le åt. Jag fick 3 veckor i Hastings, England. 3 veckor av sol och massa skratt. Jag fick 30 nya nummer och ett antal nya vänner. Riktiga vänner. Jag kunde då säga orden flera gånger, bara för att höra det.
- Riktiga vänner.
Fan vad magiskt det lät.

Det blev dags att åka hem. Mina tårar rann. Jag grät , som fan. Jag minns hur jag satt där på bänken. Oskar kom och kramade mej och sa att vi skulle hålla kontakten via msn. Elisa kom och kramade mej, flera kom sen gick dom. My kom och satte sej med mej och grät hon med. Karolina, min ledare satt på bänken bredvid henne. Jag berättade så gott jag kunde, vad som väntade när jag kom hem. Jag berättade för henne hur hatad jag var, vilket helvete jag hade det i skolan och hur mycket jag hatade mitt liv. Jag berättade och Karolina grät.

Det var sent och vi hade haft en fin kväll tillsammans. Vi var 30 ungdomar som lärt känna varandra under 3 veckor och nu skulle vi till olika delar av Sverige igen, kanske skulle vi aldrig träffas igen.
Vi hade lärt känna varandra ganska bra under dessa 3 veckor, men jag bara på en svart hemlighet.
Sista kvällen led mot sitt slut och jag kunde inte hålla emot. Jag satt där på bänken med Karolina och grät. Alla tittade på mej men ingen förstod. Alla trodde att jag grät för att det var sista kvällen, men Karolina fick veta. Min berättelse fick henne att gråta.

Augusti. Skolan börjde. Tro't eller ej, men jag mådde bra... nästan. Jag klarade att komma till skolan. Jag var en ny person. Känslan går inte att beskriva. Jag hade gått upp i vikt igen. Mina former var tillbaka, så var mitt leende.
Jag såg fräsch ut nu. Jag var brun från den varma sommaren, håret hade vuxit och var välmående, jag hade gått upp i vikt och jag hade fått så bra stöd under sommaren att jag återigen kunde gå med rak rygg genom korridoren... I alla fall i någon vecka.

Jag mådde bra, men dom visste precis hur dom skulle göra för att få mej att bli förstörd igen. Det gick 2 veckor och jag var förvånad över att ingen hade sagt något om hur fet jag var. Men jag behövde inte vara förvånad länge. Men jag behövde inte vara förvånad länge. Efter ytterligare en vecka fick jag ett sms på extra- engelskan.
Dom trodde verkligen att jag var dum i huvudet.
"Hej snygging" eller något sånt stod det bara.
Jag svarade kort: "vem"
"din beundrare"
"hm intressant, mer information tack" sa jag, som om jag inte visste vem det var.
"du är så jävla het, du påminner lite om shrek faktiskt"
"hmm tack skulle det vara en komplimang eller?"
"Jag tycker att shrek är rätt söt faktiskt"
"haha kul, en grönt träsktroll såå sexigt", svarade jag och låtsades om att jag inte visste vem det var.

Sofie ditt jävla pucko. Jag satt framför Julia i min klass, bakom Julia satt Sofie. Sofie hade frågat Julia om hon fick låna hennes mobil snabbt. Julia hade gett henne den och 30 sekunder senare hade jag fått ett sms från ett nummer jag inte hade. Hur korkad tror hon att jag är?

Lektionen tog slut.
Det blev luch. Jag käkade med Anna och Nelli. Plötsligt fick jag ett sms från ett annat nummer än det som hade skrivit tidigare:
"Du är så sexig när du äter" stod det.
Jag la ner mobilen i fickan och fortsatte att äta. Jag var tyst.
Nelli och Anna märkte att det var något som inte riktigt var rätt, jag berättade om sms:e, och för varje ord blev jag mer och mer arg.
Efter att vi hade ätit gick vi till biblioteket för att kolla upp de båda nummrena. Väl där började biblotikarien protestera. Vid den tiden hade jag redan blivit så sur så jag käftade emot och skrek åt henne att det handlade om trakasserier och om hon var smart skulle hon stänga sin jävla käft och jobba istället.
Bibliotikarien sa inget mer.

Vi fick fram ägarna av nummrena och precis som jag trodde var det Sofie och Hampus som hade sms:at.
Dom satt som vanligt i korridoren. vi gick förbi för att snacka med Göran. Göran borde ha varit längst bort i korridoren, för att komma dit var man tvungen att gå förbi dom. Jag gjorde det och var beredd på en kommentar, vilket jag fick.
Göran var inte längst bort i korridoren, utan i personalrummet, i andra änden av korridoren. Det innebar att jag skulle behöva gå förbi dom igen. Jag lovade mej själv att ge dom en sista chans. En sista chans sen skulle jag säga ifrån, för min egen skull, för att slippa falla ner igen. Jag lovade mej själv att låta dom vara om dom inte sa något, men att ett ord skulle få mej att spricka.
Jag gick, Anna och Nelli gick bakom mej. Det var tyst och i min hjärna snurrade det runt:
- Låt mej bara var ifred, snälla, det är allt jag vill, snälla säg ingenting så slipper vi det här.
Jag gick, steg för steg, kom närmre och närmre. Jag kom till dom, jag kom i mitten, jag kom förbi. Inte ett ord. Dom gjorde som dom brukade. Något steg efter att jag gått förbi dom precis hörde jag Sofies äckliga röst bakom mej:
- Shreeek!!
Jag vände mej om.
- Din jävla hora!!
Min hjärna reagerade direkt: Vad i helvete säger du?
Jag kastade på henne och jag slog. Jag slog, slag efter slag. Men jag aktade mej. Inga slag med knuten hand, det kan bli farligt. Bara med öppna händer.
En lärare flög på mej och skrek att jag skulle sluta.
- Håll käften och gå kärring, annars slår jag dej också.
Livrädd sprang hon därifrån.
En kille kom närmare mej och försökte få mej att sluta. Han tog tag i mej men jag slog bort honom.
- Sluta, sa han med halvt bedjande röst.
SLUTA?! ?! SLUTA?! ?! SLUTA?!
Kan man inte säga något bättre? Efter att ha behandlat mej såhär i över ett år, ber dom mej att sluta. Det är verkligen något allvarligt fel på dm allihop. Ska JAG sluta?! ?!
Sofie fick tag i mitt hår och drog ner mej. Jag insåg hur mycket jag kunde misshandla henne i det läget, men jag ville inte. Istället tog jag tag i hennes hår också. Hon skrek åt mej att släppa. Tillslut släppte vi samtidigt. Jag ställde mej upp, sparkade henne några gånger i magen sen gick jag iväg med snabba steg.
Jag svängde in i matsalen och tårarna började komma, jag skakade i hela kroppen och min hjärna skrek åt mej att jag var så dum i huvudet, att jag var största idioten och att jag hade gjort så otroligt fel. Jag letade efter Göran i matsalen innan vi fortsatte till personalrummet. På vägen till personalrummet stötte jag på två tjejer som sett allting. Dom klappade mej på axeln och sa samtidigt:
- Bra gjort!
Jag förstod inte vad som var bra.
Vi knackade på på personalrummet, Kjell öppnade. Med tårar i hela ansiktet sa jag åt honom att hämta Göran. Efter någon minut kom Göran ut:
- Hej Issa... oj... ehm... gå upp en trappa och vänta där.
Vi gick upp och Anna lugnade ner mej med musik. När Göran kom berättade jag vad som hade hänt. Sen sa han åt mej att vänta där och så skulle han gå och hämta Sofie och Hampus och sen gå till rektorn med dom.
Under tiden lugnade jag ner mej med mer musik, sen kom Linn och Julia med ett minicrew. Dom var mest sura för att jag hade kallat Sofie för hora. Göran passerade nedanför och såg vad som hände. Snabbt fick han ner mej och sen låste han in mej hos rektorn, eftersom jag fick attack efter attack på mej där ute.

Efter det följde flera timmars samtal med Hambus och Sofie. Som vanligt var jag kaxig, kanske lite för kaxig. Efter alla dessa timmar lovade dom att dom och deras kompisar skulle låta mej vara ifred.
Jag var skeptisk...

Del 10. Fjortiz-izzaMitt bråk med Rebecca slutade plötsligt.
Det var en sen kväll, jag kom hem, jag loggade in på playahead.
Jag hade fått ett antal gb:n. Jag kollade snabbt. Ett av dom var från en kille som berättade att en tjej hade gjort en ny användrare och låtsades vara jag. Hon hade bilder på mej och sen skreb hon till folk.
Jag fattade ingenting.
Men det verkade vara sant.
Denna någon, som gjort det hade gjort något så korkat som att skriva till mej också. "Fjortizizza" hette användaren.
Jag klickade och läste om mej själv.
Det någon hade hittat på.
På notisen stod det "Elverket 4- life" och på pressen kunde man läsa att jag var knarkare, emo, lesbisk, ful, hora, tänder bara på invandrare, fet, fjortis, bisexuell, tänd på Ylva och mycket mer. Det räcker, man förstår.
I albumet fanns det bilder på mej där någon hade skrivit egna beskrivningar. Jag var full, jag var påtänd och så vidare.
Det var hemskt att se och jag visste inte vad jag skulle göra.
Jag skrek, jag tappade kontrollen totalt.
Pappa kom och såg sidan, min lillebror stod bredvid.
Jag sprang upp på övervåningen och slängde igen ytterdörren. Jag sprang, sprang och sprang. Benen gick så fort och jag visste inte vart jag var på väg. Jag vara sprang. Jag sparkade på träd, drog mej i håret och jag var helt förstörd. Jag kände mej så otroligt hjälplös just då.

Jag kom hem, pappa försökte prata med mej.
Det enda jag sa var:
- Imorgon dör Rebecca..
Jag var helt säker på att det var hon. Den här sidan hade kommit upp strax efter vårat bråk, och jag visste att hon var inblandad på ett eller annat sätt.
Pappa ringde mamma och mamma gick hem till Rebecca och hotade henne lite.

- Om sidan inte försvinner innan 22.900 ikväll gör vi en polisanälan.

Rebecca såg livrädd ut.

Sidan försvan.

Plötsligt fick jag ett samtal av Tommy.
Han sa att han satt och kollade sidan och påstod att det faktiskt inte fanns något som sa att det där skulle vara just jag.
Han ändrade i och försej den saken när jag sa att det stod "Här är jag när jag är aspackad" på en av bilderna.
- Okej.. men då polisanmäler vi det här.
- Vad fan ska det vara bra för, vad gör polisen? Jag sköter det där själv, jag vet ju vem det är.
- Syrran ta det lugnt, du vet ju faktiskt inte vem där är.
- Jo
- Okej du tror att du vet, men tänk OM du har fel
- ....
- Okej, vi gör såhär. Vi polisanmäler och är det hon får du slå henne hur mycket du vill, jag kan hålla i om du vill.
- Okej

Jag visste att han inte menade det. Tommy skulle ju aldrig gör det där, men det kände bättre när han sa det.
Jag polisanmälde, dagen efter visste alla om det.
Extra- engelskan blev värst.
- Issa, varför heter du "fjortizizza" på pa? frågade Sofie
- Tror du seriöst att det är jag? färga tillbaka håret för fan.
(Hon hade färgat håret brunt, och blondiner sägs ju vara korkade, det var bara ett kaxigt inlägg)
Ryktena om att jag hade polisanmält spreds oerhört fort. Vem hade någonsin kunnat ana att man kunde få så mycket skit för att polisanmäla en sån sak.
Jag led mer än någonsin i skolan. Samtidigt som jag lyssnade på deras onda kommentarer fick jag höra hur töntig jag var som hade gått till polisen. Men jag stod ut.

Som tur var tog allt slut på en vecka. Polisen spårade IP-adressen och det visade sej att den skyliga var Carro, eller rättare sagt, det var hennes dator. Självklar hade hon inte gjort det där ensam.
Hon åkte in på förhör, sen var saken klar.
Carro vågade aldrig säga ett ord till mej mer. Däremot snackade hon högt och tydligt med andra om mina bröst och om resten av min kropp.
Mina bröst blev kända som "chipstuttar", vilket oerhört omoget ord...


hemma igen

Hej
Nu är jag hemma igen och håller precis på att göra lite sen lunch. Nu har jag några timmar på mej att göra lite vad jag vill innan jag ska åka och träffa Sara. Tänkte verkligen försöka skriva några rader nu när jag har tid.
Först ska jag bara käka

Kramar

Idag

Hej
Det är lördag och jag är uppe tidigt som vanligt. Idag ser min dag ut ungefär såhär:
Om en stundska jag käka lite frulle och sen lite senare ska jag iväg till gymmet ett tag. Efter det, när jag kommer hem, blir det nog en massa bloggande, eftersom jag har dissat så mycket nu. Sen ska jag väl käka middag och vid 7-tiden ska jag träffa Sara =).
Jag och Sara träffas typ bara en gång i veckan numera, det är rätt trist. Men jag har ett förslag som hon säkert inte alls kommer gilla, men jag ska i alla fall fråga henne.

Har inte så mycket att säga just nu, men jag tänkte att jag kanske kunde skriva nästa del av novellen när jag kommer hem, jag har ju också shoppat en del när jag inte bloggade så jag tänkte snabbt visa lite vad jag har köpt.
Förmodligen blir det en outfit för ikväll också. En ny ställning kan ni ge er fan på att ni får också ; ). Så bloggen är i sin vanliga form, men snart drar jag igång det nya projektet =).

2 ganska gamla bilder på mej och Sara =P haha

Kramar

2 filmer från sista träningen

Hej
Förlåt att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har inte riktigt kommit in i det här med bloggandet än. Dessutom jobbar jag på en ny design också.
En ytterligare anledning till att jag inte har kunnat blogga är att jag har vait med Carre igår och han gillar ju inte riktigt att jag bloggar när jag är med honom.
Och sist men inte minst har jag drunknat i plugg.

Nu har jag i alla fall tid för just nu är Carre ute och klipper gräset här.
Tänkte faktiskt bara snabbt lägga in två videos från igår.
Igår var det sorgligt nog min sista träning innan sommarlovet. Carre var med och filmade lite och jag tänkte ge två exempel på hur det kan se ut på våra träningar.

Den andra filmen visar när jag får jävligt ont. Dock visar jag det inte speciellt tydligt då, men sen gör jag det. Men kampsporten är som den är, rolig men ibland helt livsfarlig.Nu efteråt är det rätt kul att kolla på hur det såg ut, men fan vad trött jag var. Efter det där sprang vi idioten som riktiga idioter så jag tog det så lugnt som möjligt under sparringen. Den andra filmen här när jag får en spark på benet som träffar så illa att jag knappt kunde fortsätta, är väl inte så rolig. Jag gillar mest min lilla hämnd i slutet =P.

Nej nu måste jag plugga lite gär. Block 1 och 2 i idrotten skulle in igår, så jag måste verkligen göra det nu.

Kramar

världens sämsta månadsdag :'(

Jag ber om ursäkt för det här inlägget, men jag känner att jag måste skriva av mej och jag har glömt min privata "skriva av mej bok" hemma hos pappa.
Jag ska i alla fall försöka skriva så lite som möjligt för att inte blotta för mycket.

Idag är det den 18:e maj.
Det är ett av två viktiga datum för mej. Det andra är den 25:e. Dessa två datum kommer varje månad, men det är ingen skillnad för mej. Varje månad är lika mycket värt.

Den 25:e, som alla vet, får man nya pengar. Det är ett sånt där datum som man väntar på hela tiden men som aldrig tycks komma.

Den 18:e är min och Carres månadsdag. Det är en sån där dag som jag älskar för att jag tycker att det är kul att lägga på en månad varje månad.

Idag är det den 18:e. Vi har idag varit tillsammans i 13 månader.


Det är speciellt för mej.. men han håller tydligen inte med...


Just nu skäms jag bara så förbaskat mycket, men jag borde inte göra det.

Hela dagen har bara varit så stressig för att jag ska hinna med allt. I morse skyndade jag mej iväg till ett möte i skolan, sen direkt efter det till läkaren. Direkt efter det skyndade jag mej på en anställningsintervju. Fort som fan efter det, hem. Jag satt hemma ett tag och istället för att plugga till alla min miljoner grejer som jag ligger efter i, började jag planera min lilla 13-månaders- överaskning.

Hej och hå.

Någon timme senare fick jag kasta i mej käk och sen springa iväg till träning.

Nu har jag precis kommit hem och duschat här. Har gjort mej av med överaskningen och nu ska jag sätta igång och plugga. Egentligen är jag helt slut och jag hade mycket hellre haft Carre här just nu och gett honom överaskningen som jag knåpade med ett jävligt bra tag. Men han hade tydligen viktigare saker för sej än att komma hit så.. jaja men jag får plugga istället, det är ju nästan lika kul. Jag har ett viktigt förhör imorgon och jag får verkligen inte få IG på det.

Usch var jag känner mej dålig just nu =(, jag hade kunnat göra mer för att det skulle gått ihop...Kramar


Norge

Lite sent kanske... men Norge vann ju faktiskt och det måste man ju uppmärksamma, bättre sent än aldrig . =)För er som inte vet om det kan jag väl snabbt berätta att det rinner norskt blod i mina ådror.

Kramar

Jag hjälper dej till bättre självkänsla

Under tiden som jag har varit borta nu har jag framför allt jobbat med mej själv.

Ni som har läst min blogg under mina 2 år på blogg.se vet förmodligen att jag har otroligt dålig självkänsla. Det är just det jag har jobbat med mest nu, och faktum är att jag mår bättre nu än jag mått på länge.

Den här bloggen kommer fortsätta som vanligt, men med en ny viktigt detalj! Jag tänker hjälpa er som också har dåligt självkänsla, och tillsammans ska vi jobba på att bli precis den man vill vara, och lära sej att acceptera sej själv som man är.
Jag är inte utbildad, såklart, men jag lever i det och det är det inte många psykologer och kuratorer som gör, därför tror jag att jag kan vara till stor hjälp.

För er med dålig självkänsla tänkte jag starta en ny kategori, bara för er! =)

Kramar

stuumpan is back in the game

Hej
Med risk för att låta lite fjortis men... läsare ni gör mej tråögd.
Så länge har jag inte varit borta men några söta kommentarer har ramlat in här.
Det är så härligt att det fortfarande finns fina människor i världen. Några av kommentarerna var extra fina och jag vill uppmärksamma dom lite extra genom att kopiera in dom här:

Så synd att du slutar blogga, din blogg är den ända jag läser som är skriven av någon som jag inte känner irl. Den är väldigt personlig, men egna tankar känslor och mycket vardagligt som händer i ens eget liv och som man själv kämpar med och bekymrar sig över. Tycker om att du har skrivit en blogg som inte enbart handlar om mode, kändisar också. Den här bloggen känner man att det verkligen finns en ÄKTA person bakom. Och inte någon som enbart sitter och skriver om hur PREKEFKT deras liv är, karriär kärlek osv. Tycker att många skriver blogg för att enbart skryta och få sitt liv att framstå som så prefekt och lyckat. Din blogg innehåller både med och motgångar.
Hur som helst, tack för en fin blogg och lycka till med allt :). Håller tummarna för dig i framtiden tjejen. mvh carola

Nej men vafan :( trodde faktiskt att du skulle klättra över kenza, kissie och alla de andra idioterna :( varför slutar du nu för.
Fy fan för den eller de som sa åt dig att sluta blogga, fattar de inte hur bra du är?!
kramar till dig

Jag slutade blogga i fredags för att jag får höra hela jävla tiden om hur extrem jag är.. folk kommer fram till mig när jag är på krogen och ifrågasätter saker jag skriver i bloggen... Jag bloggade inte på tre dagar, ända tills jag insåg att jag tänker inte bry mig om vad andra tycker, för aldrig i livet att jag slutar göra något som jag älskar.. BLOGGA!!


Alla kommentarerna tillsammans har fått mej att inse att min blogg var inte bara något skit på internet, den har faktiskt själp människor och det tänker jag fortsätta med.
Jag byter tema på min blogg nu och jag tänker hjäla folk att få bättre självkänsla!
Berättar mer om min plan i ett annat inlägg

Sen tänkte jag visa en bild som också fick mej att vilja komma tillbaka till min blogg. Kolla på det här:Trots att jag slutade blogga under en kort tid här är det fortfarande folk som har klickat sej in på min sida. Det är för er läsare jag fortsätter. Och givetvis för mej själv. Jag har insett nu att min blogg var inte så hatad som vissa skrev i sina kommentarer, tvärt om.
Nu kan ni komma tillbaka utan att bli besvikna.

Kramar

Förlåt // stuumpan

Hej och tack för alla sura kommentarer.
Egentligen tar jag det mest som en komplimang. Att ni skiver att jag ska uppdatera är väl en positiv sak.
För er som faktiskt gillar min blogg har jag lite bad news.

Anledningen till att jag inte har uppdaterat på jävligt länge, tro mej jag är väl medveten om det, är att jag har slutat.
Och varför?
Tja, det vill jag inte gärna prata om men kort kan jag väl säga att det finns en eller flera personer som inte gillar att jag bloggar och för den personens eller dom personernas skull slutar jag.
Det beror inte på att bloggen inte är tillräckligt mycket värd, för det är den. Jag älskar att blogga, det är kul och framför allt älskar jag att gå tillbaka till mina inlägg som jag skrev för 2 år sen.
Det är så kul att se tillbaka och minnas allt kul man har gjort, men tyvärr.

Så varför slutar jag då?
Jo, för att jag hatar allt fucking tjafs jag får på grund av att jag skriver det jag skriver. Jag hatar att få skiten kastad i ansiktet. Ja jag har en fri vilja och jag gör vad fan jag vill, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Och min fria vilja och min person är förbannat trött på att få skiten i ansiktet, därför slutar jag.

Men en sak är säker och det är att stuumpan kommer komma tillbaka. Kanske inte imorgon men snart så =)

Kramar

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0