Dagens träningsmål

Förra gången jag körde spinning var det mitt livs första spinningpass. Jag hade faktiskt trott att det skulle vara värre än vad det var men jag var ändå stolt över mej själv efter. Det är viktigt att man är det för att hålla motivationen igång! man kommer ingenstans på att klanka ner på sej själv, jag menar det räcker ju med att omgivningen gör det.
 
Jag tycker dock att jag gav upp lite väl ofta. Jag har en tendens att göra det när jag blir uttråkad på träningen. Plötsligt tycker jag att allt blev lite för jobbigt för att kämpa vidare, men samtidigt finns det en vilja i mej som säger att jag ska fortsätta. Spinningpasset blev därför ganska hackigt för mej. När vi stod upp satte jag mej plötsligt ner i några sekunder, för att sen tvinga upp mej själv igen. Det måste sett ut som att jag var helt slut men jag hade faktiskt väldigt mycket kvar att ge.
 
Jag brände 446 kalorier. Och målet för det här spinningpasset är såklart att slå det.
 
Tror ni att jag klarar det?
 

30 november

Hej
 
Första inlägget blev ett sent inlägg idag. Jag har nämligen haft fullt upp med kurs, ligga i solen och chilla, sitta vid datorn och chilla och ligga i sängen och chilla.  Jaa, jag vet, mitt liv är så hektiskt!
 
Strax är det i alla fall dags att röra lite på arslet. Jag och morsan ska sticka iväg till gymmet för ett svettigt spinningpass och efter det blir det en timme på gymmet så ja.. snart är det dags för 2 svettiga timmar. Inte undra på att jag har laddat hela dagen.  Skämt åsido.
 
När jag kommer hem ska jag slänga ihop en tacopaj.  MUMS!!
Inte världens nyttigaste direkt, men det är fredag och jag måste dessutom käka upp kalorerna jag har bränt.
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll
 

Vitaminers baksida

 
Här är livsmedelsverkets rekommendationer om hur mycket vitaminer du behöver:
 

VITAMIN A KAN GE FOSTERSKADOR

 • Nödvändig för:
Syn, hud och slemhinnor. Brist kan ge nattblindhet och nedsatt motståndskraft mot infektioner, allvarlig brist kan orsaka blindhet.
 • Rekommenderad daglig dos, för vuxna:
800 mikrogram (kvinnor), 900 mikrogram (män).
 • Finns i:
Inälvsmat (främst lever), matfett, ost och mjölkprodukter, rotfrukter, grönsaker, kött och fågel.
 • Risk vid överdosering:
Kan bidra till benskörhet. Kan ge fosterskador. Kosttillskott med vitamin A i form av multivitaminer eller andra preparat ska innehålla högst 1 mg vitamin A per dagsdos, om inte läkare förskriver annat.
 

VITAMIN D KAN GE NJURSKADOR

 • Nödvändig för:
Reglerar kalkbalans i skelett och tänder. Brist kan orsaka rakit (engelska sjukan) hos barn och benuppmjukning hos vuxna. Bildas i huden när solen lyser på den.
 • Rekommenderad daglig dos, för vuxna:
5 mikrogram.
 • Finns i:
Matfett, fisk och skaldjur, kött, fågel, ägg, mjölk, fil, yoghurt.
 • Risk vid överdosering:
Kan (vid mycket höga doser) leda till njurskador på grund av kalciumöverskott.
 

VITAMIN E KAN ÖKA RISKEN FÖR HJÄRTATTACKER

 • Nödvändig för:
Skyddar fleromättade fettsyror mot nedbrytning i vävnaderna. Fungerar som antioxidant i livsmedel och i kroppen.
 • Rekommenderad daglig dos, för vuxna:
  8 milligram (kvinnor), 10 milligram (män).
 • Finns i:
Fågel, fisk, skaldjur, ägg, korv, frukt och bär, nötter.
 • Risk vid överdosering:
  Kan öka risken för hjärt- och kärlsjukdomar. En amerikansk studie, med 136 000 personer, visar att risken att dö i förtid är mätbart större för dem som äter mer än 268 milligram E-vitamin per dag, jämfört med dem som tar kosttillskott med lägre doser eller inte alls. En annan studie visar att höga doser kan öka risken för hjärtattacker och slaganfall. En holländsk studie visar att höga doser försämrar immunförsvaret. Äldre som åt 200 mg E-vitamin om dagen drabbades av svårare luftvägsformationer än de som åt sockerpiller.
 
Källa: Expressen.se
 
 

Skor


Fräckis

 

29 november

Hej
 
Så var det torsdag igen och det ska bli såååå skönt med helg. Jag har haft en väldigt tuff vecka med tidiga morgnar och hård träning.
Egentligen fattar jag inte varför jag längtar till helgen för det kommer inte bli någon somhelst skillnad. Både lördag och söndag ska jag upp tidigt. Lördag för att träna och söndag för att gå på markand. Talk about weekend huh.
 
Nu får jag i alla fall vila en stund.. innan jag ska på nästa träningspass. Body combat ikväll och träningsvärken från zumban i förrgår följer såklart med på passet. Jag tror att jag faktiskt kan klämma fram ett "YAAY"
 
Jag lovar att jag börjar bli väldigt trött på min träningsvärk. Den har plågat mej i 3 dagar nu. Igår hade jag så ont i kroppen att jag fick skippa mina två träningspass. Jag hatar mej själv för det, men ibland måste man lyssna på sin kropp istället för att följa ett schema.
 
Hoppas ni har haft en torsdag utan träningsvärk
 
 
 

It feels like they just want to use me

 
I wonder if I will ever love myself enough to let someone love me for real?
 

Skor

 
 
För ganska länga sen dissade jag converse med sånhär plattå. Jag tycker att det ser förjävla dumt ut, men dom här föll jag faktiskt för. Jag tror att det är pärlorna. Jag är ju löjligt förälskad i nitar och sånt.. det kan också vara skinnet. Av någon anledning föll jag lite för dom.
Dojorna kostar inte ens 500 spänn hos Madlady.

Lookbook Inspiration

 

Bygg en egen friend

Om man, som jag, tycker att hela makeupfriend-grejen är lite överskattad men ändå gillar tanken på att ha en spegel med fina lampor runtom, är ett hett tips att bygga sin egen.  Makeupfriend kostar närmare 1600 om jag inte minns helt fel och det är inte säkert att detta blir speciellt mycket billigare men det beror ju på hur man väljer att göra. Jag kan i alla fall tycka att den unika känslan kan vara värd en del.
 
Köp lampan "Musik" från IKEA. Den kostar bara 299 kronor (dock ingår inte lamporna så lägg på en slant till) Om man köper lamporna som IKEA rekommenderar + 2 stycken musik landar man på  843 kronor.
 
OBS! Jag vet inte om lamporna ingår när man köper en makeupfriend, men jag tror inte det. Jag kunde dock inte hitta någon exakt information när jag kollade lite snabbt igår.
 
 

2 skjortor

Har ni förresten sett dom här 2 snygga skjortorna som har landat hos Gina?  
 
299 spänn kostar dom.
 

28 november

Hej
 
Så var det onsdag igen. Veckorna springer verkligen fram och dagarna här går otroligt fort. Jag minns att dagarna gick fort i Sverige, men undrar om dom inte går ännu fortare här!
Jag går upp tidigare här än vad jag gjorde i Sverige, ändå känns det som att jag inte hinner göra någonting förrän det är dags att sova igen.
 
Jag går upp, käkar, cyklar till kursen och kommer hem. Plötsligt är det kväll. Tiden är verkligen en märklig pryl. Nu när jag har gymmet också är det ännu mer som ska klämas in. Kirrar jag ett jobb också vette fan hur jag ska hinna med allt. Men den dagen den sorgen.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag
 

00.00

Jepp.. nu tänkte jag dyka ner i min bok. Imorgon ska jag börja dagen med spinning igen. Damn vad bra jag
är.   Efter det blir det kurs och sen när jag kommer hem blir det mat och en snabb vila innan det är dags för nästa träningspass. Damn vad bra jag är.
 
Sleep tight
 
 
 

Odjuret

 
 
Hör och häpna!!
 
Jag tillhör generationen som knappt vet hur man öppnar en bok, ännu mindre hur man läser en. Det är egentligen ganska synd att det har blivit så.. om man tänker efter. Jag kan väl egentligen inte säga så mycket för jag har aldrig saknat att sitta och läsa, jag ser ju hellre en bra film. Kankse kanske kanske har jag läste en bok någon gång ibland på stranden när man varit utomlands. Men det var ett bra tag sen, numera är man väl alltid bakis när man är på stranden.  Ja.. ni hör ju.
 
Men i somras läste jag faktiskt Box 21 av Roslund och Hellström och den var sååå spännande att jag nu inte kunde låta bli att börja bläddra i Odjuret när jag hittade den här i huset. Mamma läser just nu Tre sekunder och när hon åker hem på söndag ska jag böna och be lite trevligt om att hon ska lämna kvar den. Kanske kanske kanske klarar jag av att läsa ut böckerna, trots att jag tillhör den generationen jag gör.  

Lookbook Inspiration

 
 

La clase de Zumba

Så var man hemma igen och nu sitter jag bänkad framför tv:n   Vad tycker jag om mitt första zumbapass?
 
Haha.. alltså.. ja.. det såg nog lite roligt ut när jag hoppade omkring där. Det var många andra som inte heller riktigt fick kläm på vad man skulle göra men jag tror att jag helt klart var en av dom sämsta.  Men what the fuck. Man kan inte vara bäst på allt  
 

Zumbäääh

Nu sticker jag iväg och kör en timme zumba.
 
Later
 

2 för 5 euro

Mini brukar säga att mina bh:ar kommer spetta mej en dag.. eller något i den stilen.  Han brukar syfta på att i stort sett alla mina bh:ar är trasiga och byglarna står lite hej vilt. Varför jag har det så istället för att köpa nya är 1) för att jag tänker för mej själv att jag ska laga dom en dag (det blir såklart aldrig av) och 2) för att det är så innerligt svårt att hitta en bh i min storlek om man inte vill ha kärringgrejer så jag har inte så mycket till val.
 
Men när jag och Nina var på fredagsmarknaden fyndade jag faktiskt 2 bh:ar för €5  ! Dom är as sköna men nackdelen är väl att kärringen som sålde dom stod och kedjerökte vid sitt stånd så dom är ju helt sönderrökta typ. Men det är ju bara att tvätta.  Sen brukar ju jag föredra att köpa set men nu när det är en vit och en svart så kan man ju säkert hitta något passande. Men i övrigt är det as svårt. Om jag väl har turen på min sida att hitta en bh i rätt storlek och som dessutom är snygg, då är trosorna fruktansvärda. Hittar jag ett set som är perfekt på alla sätt - då finns inte min storlek. Hittar jag ett par trosor som jag älskar, finns det ingen bh till och hittar jag ett snyggt set som för en gång skull passar mej, kostar det en förmögenhet. Och så håller det på.
 
Därför går jag runt i mina trasiga grejer.
 

Spinning

Idag körde jag spinning för första gången i mitt liv.  Klart jag har suttit och trampat på en cykel på gymmet ganska många gånger, men det är ju inte riktigt samma sak. Igår körde jag mitt livs första träningspass i klass och idag körde jag mitt livs andra och det blev spinning.
Jag försökte ta det lugnt, eftersom jag inte hade någon aning om hur det skulle kännas, men det är klart att det blev ganska hårt ändå.
Imorgon bitti ska jag köra nästa spinningpass och då vet jag ju i alla fall lite mer. Man kör 50 minuter + 10 minuter stretching så jag tror att jag kommer behöva köra några gånger innan jag klarar av att stå pall hela passet. Idag blev det så att jag satte mej ner i bland när man skulle stå. Egentligen hade jag orkat men jag är tyvärr en sån person som ganska lätt ger upp några sekunder och sen fortsätter. Jag är egentligen inte helt slut när jag ger upp, så jag vet inte varför jag gör det men jag skyller på min taskiga smärtgräns.
 
Hur som helst är jag jättestolt över mej själv.  Jag tog mej upp strax efter 8.00, vilket bara det är en prestation, och jag körde intensiv spinning på en rätt bra nivå för att vara första gången. Jag brände visserligen bara 446 kalorier men nu kan det bara bli bättre.
 

Makeupfriend

Något som blivit väligt populärt nu är spegeln som kallas "Makeupfriend". I ett mörkt land som Sverige är det sannerligen en friend!
Jag själv har i många år planerat att skaffa en spegel med lampor, men då och då har jag funderat på om det verkligen ger det ljuset man vill ha. Någonstans känner jag att det kanske blir lite väl ljust med alla dessa lampor, eller så är det ett helt annat ljus än det man ska vandra iväg till sen.
 
Istället för att köpa en spegel med lampor har jag använt mej av 2 - 3 rum när jag sminkar mej. Det har varit olika ljus och olika speglar i varje rum så på något sätt har jag väl i alla fall kunnat lyckas. Men det känns inte heller helt kul.  
Sen tycker jag väl i och för sej att det låter as löjligt hela grejen - ÅÅH jag bara måste ha en spegel med inbyggda lampor. Varför inte bara ha en lampa vid spegeln?? Hmm... ajja brudar är dom som är och jag inte låta bli att följa efter lite nyfiket på avstånd.
 

27 november

Hej
 
Än så länge har jag inte så mycket att säga om min tisdag, mer än att jag har grym träningsvärk i ryggen och att jag som vanligt varit på min kurs.
Det är soligt idag så jag har legat ute och sovit en timme i solen också. Det behövdes verkligen när jag kom hem. Lunch och sömn!
Spinningen i morse var tuff, men inte riktigt lika tuff som att komma upp klockan 8 på morgonen. Jag hade såklart svårt att sova i natt så när alarmet ringde sved det fruktansvärt i ögonen. Nu har jag ju sovit en timme så nu går det väl åt pipan med att sova ikväll också.
 
Hur som helst ska jag i alla fall börja laga mat snart - något med kyckling.. undrar vad - och sen vid 20.00 vankas det zumba.
Jag vet att jag kommer se ut som en megatönt bland alla spanjorer, dom kan ju sånt där med höfter mendan vi svenskar är plattarslade och stela. Men men, det är i alla fall träning och förhoppningsvis rätt kul ändå.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag.
 
 

Veckans träning

Nu har jag snickrat ihop veckans träningsschema.  Vad tycks?
 
Jag hoppas att jag klarar det även om det är rätt tufft. Att gå upp tidigt på morgonen är ju inte riktigt min grej som ni vet.  Imorgon ska jag upp klockan 8.00.
 
Nu kör vi!
 
 

26 november

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra måndag.
Måndagar brukar väl aldrig vara någons favoritdag men man får väl försöka göra det bästa av situationen.
 
För min del har dagen sett ut precis som alla andra. Jag som inte jobbar har ju i stort sett lördag hela veckan.  Idag har jag i alla fall vairt på kursen först och sen veckohandlat. När jag kom hem käkade jag lunch och tog en nap. Vid 5-tiden stack jag och morsan iväg till gymmet. Först blev det en timme body combat och efter det körde jag rygg på gymmet en halvtimme.  Jag är rätt stolt över mej själv faktikt.  Jag trodde att combaten skulle vara svinjobbig, men jag som tränat kickboxning så länge hängde med as bra. Det svåraste var att förstå vad man skulle göra när men i övrigt gick det så bra att jag efter passet inte var tillräcklig trött för att ge upp för kvällen.
Istället för att gå och duscha sprang jag upp till gymmet och pumpade rygg en halvtimme.  Men jag försökte ändå att ta det relativt lugnt (hur man nu gör det) för imorgon bitti ska vi köra en timme spinnig. Hujeda mej. Det ser jag verkligen inte fram emot
 
 
Träningsbrud. Fan vad grymt det känns att vara igång igen.
 

25 november

Sådär. Då tror jag att jag börjar bli ganska klar med vad jag gjorde för någon vecka sen.  Det enda som är kvar nu är lite shopping här och var. Antar att jag sparade det bästa till sist.  
 
Idag, söndag, har jag i alla fall inte gjort så mycket. Jag vet inte varför men jag har varit så himla trött.
 
I fredags var jag och mamma och tog ett.. två, glas vin efter skolan. Efter dom två glasen och en sallad blev det några glas till på ett annat ställe och jag som hade planerat att söka jobb hela kvällen, fick skjuta upp det.
Vi hade en supertrevlig kväll och för första gången på väääldigt länge (ärligt talat för typ 2.a gången i mitt liv) vaknade jag upp på lördagen och var inte bakis.
 
Planen var att jag och mamma skulle tränat då, men tja.. det fick vi såklart skjuta upp. Istället var vi hemma och tog det lugnt hela dagen. Jag låg i soffan och kollade på film, precis som jag brukar dagen efter. Men det var faktiskt riktigt skönt att inte vara bakis. Jag tror att det beror på att jag drack 1½ liter vatten när vi var ute - jag ska helt klart fortsätta med det! Eller i alla fall försöka.
När mamma hade piggnat till åkte vi och handlade och sen lagade jag tacos åt oss.  Walk the line på tv fick knyta ihop våran lördag.
 
Idag stack vi iväg på söndagsmarknaden. Jag förstår faktiskt inte varför jag har varit så trött hela dagen men men. På marknaden köpte jag bara ett par strumpor och en scarf.  Mer än så blev det inte. Vi käkade lite lunch och sen har resten av dagen bestått av plugg, även om jag inte ens har pluggat en tiondel av vad jag borde ha gjort. Fy issa!
och sen har vi självklart kollat på Beck. Och här sitter jag nu. Klockan är snart 2.00 så alldeles strax är det dags att borsta gaddarna och slänga täcket över skallen.
 
 
 
Saknar min scull-scarf som jag använde väldigt väl tills jag blev av med den. Den här är inte likadan men den får duga tills jag hittar en som är precis lika fin som den jag hade var.

17 november

Förra lördagen blev jag och Nina väckta av mamma vid 10- tiden eller om den var 11.. jag minns inte så noga. Ninas plan skulle i alla fall gå vid 16.00 så vi skulle åka hemifrån vid 13.00 tror jag. Vi käkade, packade hennes väska, fixade allt som skulle fixas och sen packade vi oss iväg. Det var rätt bra jobbat med tanke på våra trevliga baksmällor. Stackars Nina som skulle sitta på ett plan och vara bakis.
 
Vi släppte av henne vid flygplatsen och åkte iväg för att ... inte tusan vet jag, åka på "utflykt" tror jag. Vi åkte i alla fall runt och sen stannade vi för att dom skulle ta ett glas och jag skulle käka. Det var nog första gången i mitt liv som jag åt röda hamburgare - helt klart en upplevelse.
 
En annan ska som helt klart var en upplevelse var att Nina ringde typ 45 minuter efter att vi hade lämnat av henne. Då hade det visat sej att hennes plan tydligen gick vid 12.00 och inte 16.00. Herregud stackarn. Som tur var lyckades hon komma med ett plan senare den kvällen men snacka om rappakalja.
 
Själv hade jag en soft kväll. Jag kollade på film och tryckte i mej chirre för hela slanten. Det var antagligen betydligt bättre än vad det var för stackars Nina. Snacka om äventyr.
 

16 november

Ninas sista dag är var fredagen den 16:e november. Vi började dagen med att sticka iväg på en fredagsmarknad som finns här i Torrevieja. Den slutar vid 14.00 och vi kom dit vid 13.00 så det var ganska sent men vi hann titta lite ändå. Jag höll i plånkan rätt ordenltigt och köpe bara 2 ringar för €2 och sen fyndade jag två bh:ar för €5. Det kommer såklart bilder på det nu när jag äntligen har fixat det.
 
När marknaden var slut hade vi gått vilse. Man gör ju lätt det på såna där. Men efter mycket om och men hittade vi tillbaka till våra cyklar. Och inte bara det. Där satt mini och mamma med varsitt glas på en bar. Vi slog oss ner där för lite lunch, öl och vin. När mamma och mini hade gått satt vi kvar och snackade lite och sen gick vi in för att spela biljard.
 
På kvällen åkte vi alla 4 till en riktigt mysig restaurang. Jag vet inte vart den låg men den var supermysig och maten var sjukt god. Jag körde på oxfilé jag. Det var faktiskt det enda i menyn som lockade.
 
På vägen hem släppte mini av mej och Nina vid en nattklubb som heter Genius. Det blev en sjukt rolig men lång kväll där vi först festade loss på Genius och sen tog oss vidare till en nattklubb som heter OZ. Som tur var låg dom ganska nära varandra så det vara bara att promenixa, men vid det laget tror jag inte riktigt att vi fattade att vi var ute och vandrade. Vi hade festat i ganska många timmar och även om fyllan hade kommit krypande rätt långsamt, eftersom vi först druckit på dagen och sen slutat för att sen börja igen, tror jag nog att den slog till rätt ordentligt. Lite lagom i alla fall.
 
Vi hade sjukt kul kommer jag ihåg. Fast jag vet egentligen inte vad som var så himla kul, men det var jag ju aldrig när det kommer till nattklubb. Men det är något med det som ofta blir förbaskat kul, även om man inte ens minns allt dagen efter.
 
Däremot minns jag att Nina stod och inspekterade min skinka precis vid gatan när vi var på väg till OZ. Jag, som det klantarslet jag är, hade väl bestämt mej för att kissa på vägen och då hade jag lagt handen mot något väldigt vasst och det gjorde skitont. Istället för att ställa mej upp sätter jag mej ner.. eller något, vilket resulterar i att något vasst körs rakt in i min skinka och det börjar rinna blod längs med hela benet. Nina fick helt enkelt stå och lysa med sin telefon för att se om något vasst hade fastnat. Det var den andra mindre trevliga tjänsten Nina fick göra mej den dagen.  Dock tänker jag inte ens nämna den första.
 

Shoppat med Nina

Så.. nu när jag äntligen påmint mej själv och alla er andra..  tänkte jag äntligen bocka av shoppingen från den 15:e november.
 
 
♣ Topp - Blanco - €19.99
♣ Kjol - Blanco - €15.99
♣ Kjiol - H&M - €10 (ord. pris €19.99)
♣ Svart ring - Bioux Brigitte - €4.95
♣ Ormring - Bioux Brigitte - €4.95
♣ 3 ringar - Bioux Brigitte - €5.95

Snabbrepris

Jag hatar att jag hoppar så mycket i tiden, och jag antar att det är sjukt jobbigt att försöka hänga med i den här bloggen när jag ena stunden bloggar om vad jag har gjort idag och andra stunden berättar om något jag gjorde för 2 veckor sen. Jag lovar att det snart är över.
Ärligt talat tycker jag själv att det är himla jobbigt att försöka tänka tillbaka och komma ihåg vad jag gjorde när.  
 
Jag måste lära mej att sluta slarva med uppdateringen!
 
Hur som helst tänker jag i alla fall spola tillbaka tiden till då när Nina var här. Hon kom hit tisdagen den 13:e november och åkte hem lördagen den 17:e.
 
Det sista jag berättade var om den 15:e november, då vi var på fötter igen efter vår bakisdag. Det var en torsdag och vi hade cyklat iväg till ett köpcentrum för att shoppa. Efter det hade vi käkat på Burger king och sen haft en chillkväll för att ladda batterierna inför fredagen. Längre än så kom jag inte.  Nu tänkte jag strax lägga upp shoppngen, men jag antar att denna lilla uppdatering behövdes först. Jag kommer ju knappt ihåg själv vad jag gjorde den dagen.
 
 

Sallad

För er som frågade litegrann. Här är min supergoda sallad som jag gjorde i.. hmm.. torsdags (?)
 
Jag gjorde till och med egna krutonger.  Tyvärr är det ändå inte det nyttigaste man kan äta.. såklart. Men det är lyckligtvis inte det värsta heller.  Det är i alla fall en ceasarsallad och dom vanliga ingredienserna är i - kyckling, sallad, tomat, dressing. Sen gjorde jag ju som sagt mina egna krutonger och jag vet inte riktigt hur det är med om bacon brukar vara i men det har i alla fall jag.
 

Nytt från Nelly

Jag tänkte börja med att lägga upp två plagg från Nelly.  Pontus hämtade ut dom för jättelänge sen och sen skickade han med dom med Nina, men när Nina var här bloggade jag ju inte och jaa det var över en vecka sen hon åke hem så det är rätt uselt av mej att jag inte har kirrat det här än.  Apropå det så kom jag på NU att Pontus skickade med sin mamma några plagg och sen hon träffade min mamma på flygplatsen i Sverige, tog min mamma över dom. Dom har jag inte heller tagit kort på än!  Kommer knappt ihåg vad det var nu.  Hehe.
 
Här kommer i alla fall min übersnygga klänning som jag verkligen verkligen verkligen ville ha! Den blev slutsåld men kom tillbaka och jag är så glad att jag lyckades lägga vantarna på en då. Brallorna tipsade jag om här på bloggen för väldigt länge sen. Jag ville ha dom redan då men tyckte inte att dom var värda sitt pris. Nu när dom var på rea kunde jag inte låta bli.  Jag har provat dom och dom sitter som en smäck. Jag älskar plagg som inte flyter ihop med allt annat man har i garderoben  Mina metallicbrallor är ju ett väldigt bra exempel på det.
 
 
 
♣ Klänning - Nelly - 349 kronor
♣ Metallicbyxor - Nelly - 299 kronor (ord.pris 899 kronor)

Hej hopp

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Det har i alla fall jag, även om jag inte har haft någon tid att blogga alls. Eller tid har jag väl haft men tyvärr brist på både lust, ork och fantasi. Ikväll har jag i alla fall tagit tag i mej själv och tagit kort på all shopping som jag lovat att lägga upp. Jag ska försöka få till några inlägg till innan det är dags att försöka sova.
 

När allt känns hopplöst

När något känns tung och jobbigt vet jag exakt vad jag gör. Det nästan skrämande att fundera på vad jag skulle göra om du inte fanns där. Nu vet jag att du är på samma ställe där jag lämnade dej sist. Plötsligt har jag glömt hur jag hanterade allt innan jag träffade dej, plötsligt finns det bara en sak.
 
 
 

Musik

 
 

When life sucks

 
When you don't know who to trust
when you don't know what way to go
when you don't know who to turn to
when you don't know  what to do
when you don't know  what to believe
when you don't know  how to continue
 
when you don't know  if it's time to give up...
 
 
 

Shine like the star you are

Jag är egentligen en silvermänniska.. faktum är att jag aldrig använder guld.. okej ytterst ytterst sällan, men aldrig guldsmycken. Oftast är det någon guldtetalj på kläder eller skor. Men som sagt, jag är en silvermänniska. Tur för min kärlek, då blir det billigare presenter höhö.  
 
Men.. i det här fallet skulle jag kunna göra ett gigantiskt undantag. Mama! I'm in love!
 

22 november

Hej
 
Mitt glada humör fortsätter att kuta omkring i kroppen.  Härligt! Vad som inte är lika härligt är att jag efter kursen satte mej ute i solen för att läsa och råkade decka så nu kommer det vara omöjligt för mej att somna ikväll. Men men, som man bäddar får man ligga (höhö kul ordval)
 
Däremot var det grymt härligt att sitta i solen. Det var såå sjukt varmt att jag nästan var tvungen att klä av mej kläderna! Talk about November!
Jag tror att det var upp emot 24 grader idag. Det är verkligen inte illa.
 
Om ett tag ska jag laga lite mat. Idag blir det ceasarsalld. Mums!!  Damn, my life is nice. haha.
 
Sen händer det nog inte så mycket mer idag. Jag ska försöka plugga, plugga och plugga. Jag är så himla trött på att det går trögt med språket. Jag vill kunna prata spanska nu nu nu.
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag so far
 
 

Stalkers

 
Någon mer än jag som sitter och tittarpå Stalkers?
 
Gillar verkligen det hemska programmet men jag tycker så sjukt synd om dom som är drabbade. Man ser verkligen att dom som är det har jättesvårt att hålla kvar tårarna när dom pratar om vad dom varit med om. Jag kan inte fatta att samhället inte ser mer seriöst på att det finns människor som hänger efter folk på helt sjuka sätt i flera år!
 
Jag har själv aldrig haft en stalker så det är klart att det är svårt att föreställa sej exakt hur hemskt det är men klart jag förstår att det är fruktansvärt.

The boys who


"Stud it"


15 november

Nu är det dags att spola tillbaka tiden igen. Nina åkte hem för snart en vecka sen och fortfarande har jag inte berättat om allt vi gjorde.  Jag berättade att onsdagen den 14:e november var en bakisdag med TV4 film och Rayman. Men på torsdagen var vi igång igen.
 
När vi vaknade käkade vi lite frulle och sen drog vi iväg till ett köpcentrum som ligger precis här i närheten. Där blev det en hel del shopping och efter några timmar skrek plånböckerna och vi började bli hungriga, så vi avslutade shoppngen och gick till Burger king för att käka. Där blev vi kvar i över 2 timmar pratandes om allt mellan himmel och jord. Sen började vi fundera på vart vi skulle göra av kvällen. Jag tyckte att vi skulle spara partymusklerna till fredagen. Sagt och gjort så istället åkte vi hem och chillade med mer Rayman och mer te.  
 

21 november

Hej
 
Idag har jag en sån där bra dag igen. Lyckoruset kutar omkring i hela kroppen och jag vet inte ens varför. Kanske är det för att det har gått ganska bra på kursen både igår och idag. Eller för att mitt hår plötsligt känns friskare. Eller för att jag på något sätt blivit lite piggare. Kanske är det för att jag har hittat ett gym som jag verkligen har fallit för. Eller kanske beror det på att vädret är helt underbart här.
 
Jag har snart varit här i 2 månader. Längtar jag hem?
Det skulle jag inte säga, men visst kommer det en vindpust av saknad till olika människor där hemma då och då. Men inte tillräckligt ofta för att jag ska planera en hemresa.
 
Jag tänker i alla fall inte parkera mitt arsle i Sverige förrän jag kan spanska, däremot kanske jag kan gå med på en och annan visit.  
 
Ikväll blir det en lugn kväll. Jag ska försöka plugga massor. Det vore riktigt kul om jag kan börja använda språket snart. Men jag är väl för feg antar jag.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag
 
 
 

Fräckis


Söta tofflor

Hur perfekta är inte dom här tofflorna nu till vintern?!   Dom kostar bara £14.99 på New Look
 

Gym med spa

Idag har det blivit dåligt med bloggande. Jag och mamma har haft fullt upp med att åka runt i stan och titta runt och så har vi varit på det där gymmet som ligger här i närheten. Jag ska helt klart försöka börja gymma där. Gym, klasser och spa för 51 euro i månaden, inte dåligt.  Här är schemat som dom har just nu. Jag har ingen aning om varför dom har slagit ut det på två och lämnat massa toma ytor, men det kanske beror på att spinning är det populäraste.. Inte tusan vet jag men när det inte är något annat är det spinning.  Sjukt mycket bra grejer!!
 

20 november

Hej
 
Idag är det tisdag och jag har haft tidig kurs. Det är nice det där med att börja tidigare två dagar i veckan. Dagarna blir lite längre då men man slipper vara ett värsta vrak.
 
Jag kom hem för kanske en halvtimme sen, efter att fixat ett nytt nummer till min nya telefon.  Skönt att ha det avklarat!
Nu ska jag bara byta ut numret på alla mina CV:n och sånt. Hmm.. undrar vad mitt nya nummer är.
 
Idag är jag hur som helst på toppenmood. Det händer inte ofta.  Kanske mina vitaminer gör någon nytta ändå.. eller så har jag bara fallit för lite variation.
 
Om ett tag kommer mamma hem och då ska vi sticka iväg med bilen och kolla någon restaurang eller vad det var. Det var något svenskt shit i alla fall. På vägen ska jag försöka få henne att köra iväg mej till gymmet där det finns kickboxning för att se hur det fungerar och så.
 
När vi kommer hem ska jag försöka ge mej ut på en löprunda och sen ska jag laga middag åt oss. Middagen ska avnjutas framför en amerkiansk film dubbad till spanska.
 
Låter inte det som en helt okej tisdag?
 

Kjolar från Nelly

Tidigare ikväll klickde jag runt lite bland Nellys nyheter och sprang på dom här fina kjolarna! Personligen är jag en silverbrud men i det här fallet skulle jag helt klart kunna tänka mej båda.
 

Hemklickat

Vill du bli medlem på Members på en gång (istället för att få vänta 3 dagar för registrering) och dessutom få 50 kronor att shoppa för?
Skicka då din mailadress till mej så bjuder jag in dej, sen är det bara shoppa loss.
 
 
 
♦♦♦ Hemklickat från Members part 2! ♦♦♦
 
 
♣ Skor - Members (Nelly) - 133 kronor (ord.pris 349 kronor)

Lookbook Inspiration

 
 
 

Nokia 100

Eftesom jag blev av med min älskade telefon förra veckan, har jag idag varit och köpt en ny. Jag köpte det billigaste jag kunde hitta och det var den här.
 

19 november

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag svintrött som vanligt.  Men trots det har jag fått lite gjort idag.
Efter kursen var jag och mamma och storhandlade för hela veckan, sen fyllde hon tvättmaskinen medan jag lagade lunch och nu sitter jag här och pustar ut.
 
En nap vore verkligen inte helt fel, eller en film.
 

En liten systemkamera

Idag såg jag en reklam om en ny kamera... eller jag tror att den var ny.. jag gissar att den var ny annars hade dom väl inte gjort så mycket reklam för den.
Oavsett vad så har jag ingen riktigt koll på vilken kamera det är men när jag såg den tänkte jag; ÄNTLIGEN!
 
Jag har verkligen väntat på att det ska komma kompaktkameror med systemkamerakvalitét. Jag kan absolut ingenting om systemkameror men jag har väl viss koll på att man byter objektiv och grejar (?) Anledningn till att jag själv inte har en systemkamera är såklart för att dom är så himla klumpiga. Dom är roliga att bära omkring på en månad, sen tröttnar man.
 
Att ha med dom på krogen tex. det är ju helt omöjligt. Men en kompaktkamera slänger man enkelt ner i handväskan. Dock!
Systemkameror är ju såååå mycket bättre och när man bloggar är det ju roligt att kunna visa upp bra bilder. Ibland har jag väl funderat men jag håller fast vid att systemkameror är för klumpiga och istället har jag önskat att man någon dag ska kunna uppfinna kameror som kan hålla samma kvalitét även om dom är mindre och sanna mina ord! Nån har hört mina böner.
 
Här är en kamera från Sony som jag tycker verkar vara himla snitsig. Antingen är det den, eller så är det ett syskon till kameran jag såg på tv. Jag gissar att det är ett äldre syskon.
 
Enligt Sony kostar den 5700 men surfar man in på Elgiganten får man en glad överraskning.
 

Outfit

Här är lilla jag i tisdags. Jag vet att bilderna är riktigt dåliga men vi var båda väldigt fulla vid den här tiden och dessutom är min kamera halvdålig i mörker. Sen vet ju dom flesta att blixtbilder sällan blir speciellt snygga, men men.
 
 
♥ Linne - H&M
♥ Kjol - GoJane
♥ Skärp - Gina
♥ Väska - Deichmann
♥ Klackar - Missguided

Vitaminer

Som jag har tjatat om att jag har vitaminbrist!
Nu har jag äntligen varit och köpt en del i alla fall. Jag har länge känt mej trött i stort sett hela tiden, lätt irriterad, mitt hår känns dött och trasigt och hela jag känns allmänt död. Jag tycker att det är jättekonstigt när jag bor i ett land som på en vecka har mer sol än vad Sverige har på ett helt år typ och när jag för en gång skull faktiskt har haft rutiner.
 
I Sverige somnade jag ju vid 4 på morgonen och sov nästan hela dagen. Mitt liv var en enda stor katastrof. Här tränar jag regelbundet.. eller nåja jag gjorde för några veckor sen, jag sover och äter bra och egentligen borde jag må perfekt.
 
Men jag tror att jag har fått järnbrist och att jag även är i behov av D- och B-vitamin. Så nu har jag varit och shoppat lite trevligheter i tablettform.
 
Jag hoppas verkligen att det här ska hjälpa mej lite i alla fall!
 

Rolig historia


Videoblogg

Såhär gör ni en Fat frog  Finally!
 
 

14 november

När vi vaknade upp på onsdagen var vi bakis.. såklart. Vi parkerade oss i soffan och där satt vi resten av dagen. Först var det Pippi Långstrump på tv, sen Rasmus på luffen och senare var det She's the man.
 
Natten spenderdes med några koppar te och Rayman.  Och inte förrän vid 4-tiden gick vi och la oss.
 
 
En bild på mej med ett kinderägg som jag köpte dagen innan. Jag köpte det mest för att jag skulle kunna skcika en bild till Pontus, men också för att kinderägg är så missbildat gott. Jag och Pontus missbrukade ju kinderägg när han var här och hela tiden klagade jag på storleken så när jag såg det här kunde jag såklart inte låta bli att köpa det.

Våran tisdag

Jag kanske bord berätta lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna.  
 
I tisdags var jag ju först på flygplatsen och hämtade Nina. När vi kom hem packade vi upp lite av hennes grejer, käkade, cyklade iväg för att handla alkohol och snacks (bortsett från det kom vi även hem med en heliumballong  ) och efter det sov vi i typ 3 timmar.
När vi vaknade började vi göra oss i ordning för kvällens galenskap och sen drog vi iväg runt 22.00
 
Det blev en väldigt lång kväll där vi först börajde på en bar här i närheten, sen hamnade vi på ett casino och efter det åkte vi vidare till Shannon. Tyärr blev jag av med min telefon på vägen hem, men annars var det en väldigt rolig kväll.
 


 

Hemklickat

Vill du bli medlem på Members på en gång (istället för att få vänta 3 dagar för registrering) och dessutom få 50 kronor att shoppa för?
Skicka då din mailadress till mej så bjuder jag in dej, sen är det bara shoppa loss.
 
 
 
♦♦♦ Hemklickat från Members part 2! ♦♦♦
 
 
♣ Skor - Members (Nelly) - 149 kronor (ord.pris 399 kronor)

Back in the game

Hej
 
Nu är jag back in the game. Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat den här veckan, men som sagt så har ju Nina varit på besök och hon var ju inte här för att kolla på när jag bloggar. Hon åkte hem igår, men då var jag bakis och bestämde mej för att köra på en lugn dag och komma tillbaka idag. And here I am!  
 
Jag hoppas att ni har haft en bra vecka även om ni har saknat mej väldigt mycket
 

Snabb update

Hej
 
Jag vill börja med att säga att dom dagarna då Nina är här kommer uppdateringen att vara ganska dålig. Jag antar att ni förstår det.
Hittills har vi i alla fall haft en galen partykväll, en bakisdag framför tv:n och idag ska vi ge oss ut på en liten shoppingrunda.
 
Jag ska försöka hålla i mina slantar, eftersom jag redan bränt tillräckligt på det planet men något litet kanske jag köper. Hur som helst är det ju kul att komma ut lite, speciellt nu när det är så fint väder.
 
Hoppas ni får en bra dag.
 
 

13 november

Godmorgon godmorgon
 
Det var länge sen jag skrev ett morgoninlägg så nu kör jag på det. Egentligen är det väl inte direkt morgon längre för dom flesta av er (?) Jag antar att ni sitter i olika skolor och halvsover eller på olika jobb och försöker få något gjort. Själv har jag bara varit vaken i en halvtimme.
Jag har käkat frulle, klätt på mej, myst med min kattunge och hoppat omkring för att göra något jag inte kan komma ihåg.
 
Om en stund ska jag sticka iväg till flygplatsen och hämta Nina.  Shit vad fort dagarna har gått. Ngåon som kommer ihåg när jag skrev att hennes biljett var bokad? Det var i alla fall mer eller mindre 2 sveckor sen.
Nu landar hon om en halvtimme och hon lär ju vara svintrött så vi ska börja med att tag det lugnt och sen blir det nog en hård utekväll.
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 
 
 

Tränat mage och rygg

Idag såg jag den spanska Madagaskar. Det var en upplevelse kan jag säga.  Efter det tränade jag rygg och mage. Bra jobbat issa.
 

Hemklickat

Just nu har Members ett as bra erbjudande på skor från Nelly shoes.  Självklart har jag varit i farten
igen.
 
 
Vill du bli medlem på Members på en gång (istället för att få vänta 3 dagar för registrering) och dessutom få 50 kronor att shoppa för?
Skicka då din mailadress till mej så bjuder jag in dej, sen är det bara shoppa loss.
 
 
 
♦♦♦ Hemklickat från Members part 1! ♦♦♦
 
 
♦ Skor - Members (Nelly) - 124 kronor (ord.pris 349 kronor)
 

Fräckis


Videoblogg


Shoppat på marknaden

Igår var jag som sagt på en marknad som finns borta mot Guardamar (typ) varje söndag. Jag önskar att jag kunde gå där lite oftare men det är på tok för långt att cykla dit.
 
Hur som helst höll jag i mina små slantar ganska bra men fick i alla fall med mej några saker hem. Närmare bestämt en kofta, några ringar och 3 filmer på spanska.
 
 
 

Översvämning

Okej idag har jag alltså cyklat igenom en översvämning för första gången i mitt liv. Det var en häftig känsla men fördmodligen är det ren tur att jag kom hem oskadd.
Till att börja med cyklade jag mitt i bilvägen och det gör ju att man måste hålla ett visst tempo och därefter var det rätt halt.
Plötsligt bestämde sej en ambulans för att börna förbi mej onödigt nära och därav blev jag ju helt nerstänkt med vatten.
När det var översvämning förra veckan satt jag som tur var i en bil, men det var omödjligt att se något när väldigt stora mängder vatten sköljde över rutan. Ni kan nog föreställa er hur svårt det blev att se men exakt lika stora mängder vatten sprutandes rakt emot en. Nej, den ambulansen var sannerligen inte snäll.
 
Tänk om jag hade flugit av cykeln. Det hade ju såklart inte varit kul alls, men löpsedeln därefter hade nog varit det:
Cyklande tjej dränktes med vatten av ambulans, hon vårdas nu på sjukhus med allvarliga skallskador.
 
Okej om någon annan gör det men just att det var en ambulans. Dom, om några, ska ju se varenda riskt i allt som görs.
 
Jag kom i alla fall hem och det var ju bra. Men snacka om att "gå på vatten" verkligen har fått en ny innebörd. Det visade sej att mina skor är utomordentligt duktiga på att suga till sej vatten, däremot vill dom inte alls lämna det ifrån sej.
 
 

12 november

Hej
 
Idag är det översvämning här! Alltså, jag har ju sett översvämning på bilder från typ Kina och så, men jag trodde aldrig att jag skulle hitta mej själv cyklandes igenom den djupaste och störta vattenpölen man kan tänka sej. Det var en sjuk känsla. Kul som fan, men sjuk.
 
Jag kom hem för kanske 2 timmar sen och sen dess har jag bara slappat. Jag skulle egentligen cyklat förbi frissan, men jag tror att jag skjuter upp det ytterligare en dag.
 
Om ett tag ska jag ge mej på att plugga och sen blir det självklart träning ikväll.  Eftersom det är måndag och jag hatar måndagar, låter jag mej själ träna mina favoritdelar - mage och rygg.
 
Hoppas ni har haft en bra måndag so far
 

Min nya kattunge

 
Visst är hon hur söt som helst! Skrällets efterträdare som än så länge inte har något namn men Satan, Harry, Skrållan och Sickan har varit på tapeten men jag tror att jag ska spåna vidare

Lookbook Inspiration


Bränn 100 kalorier


Wanties

 
 
Om jag bodde i Sverige skulle jag nog trippa iväg till Gina imorgon och shoppa loss lite. Men nu får jag sitta här och tipsa er istället.

11 november

Så.. bortsett från att jag inte riktigt varit en normal människa idag har jag i alla fall fått en hel del gjort.
 
Jag har först varit på söndagsmarknad med mamma och mini. Vi käkade frulle med Pontus mamma och hennes snubbe på marknaden, men sen gick dom för att spela golf men vi var kvar för att fynda prylar.
 
För min del blev det inte så jättemycket prylar men jag är nöjd ändå.
 
Efter marknaden åkte vi till en bar i La Mata och tog ett glas vin innan vi åkte hem igen. På vägen till bilen hittade jag en kattunge som jag tog med mej. Jag vet att man kanske inte brukar göra så men jag tyckte så synd om den och på samma gång känner jag mej ju lite ensam här i Spanien ibland. Den stormtrivs här redan.
 
När vi kom hem tog jag det lugnt ett tag, spelade Rayman och käkade lunch. Sen var det dags för att kirra spanskaläxan och käka middag. Jag har dessutom fått lite träning gjort.  Snacka om att jag har hållt igång bra efter bara 3 timmars sömn.
 

6 timmar sömn på 48 timmar

Hej
 
Sorry att jag inte har bloggat idag men mamma snodde min dator för att jobba för några timmar sen och sen blev det väl något problem så hon behöll den ett bra tag. Först nu kom jag på att jag kunde bloggat via mobilen.
 
Om en liten stund tänkte jag skriva några rader om dagen som gått men nämner först bara att det lär inte bli så många inlägg för kvällen. Jag har bara sovit 3 timmar i natt igen och mått sjukt illa och sen har jag varit rema rama zombien hela dagen.
 
Här är jag klockan 9 i morse efter 3 timmars sömn. Oerhört snygg brud. Det var mulet men drog på mej ett par brillor för att slippa visa mitt lik till ansikte.
 
 

Inspiration

Gud vad jag inte skulle banga på den kroppen!!
 

Lördag

Idag har jag faktiskt varit duktig och tränat i 1½ timme.  Så mycket plugg blev det dock inte men om ett tag tänkte jag försöka sova så då ska jag ge mej på min monsterbok.  Jag läste några rader förut men gav rätt snabbt upp men det blir ett försök till för kvällen.
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på marknad, om jag får någon sömn vill säga. Som vanligt är jag ju jättepigg nu fast jag har varit rema rama vraket hela dagen. Typiskt!
 
Jag måste försöka få ordning på min sömn. Vill jag uppnå mitt mål med träningen och allt så är det nog en bra grej.
 
Har ni haft en bra kväll?
 
 
 
 

Fräckis


10 november

Fy farao vad trött issa är idag. Jag somnade strax efter 6 i morse och när alarmet ringde vid 10 stängde jag såklart bara av det. Vid 13.00 kom jag ur sängen. Okej om jag ska vara helt ärlig börjar jag kvickna till nu. Jag är hungrig däremot, irriterad och frustrerande kåt. Det är ingen vidare kul dag idag inte, men vädret är i alla fall bra. YAAAY!
 
Om ett tag ska jag försöka tvinga mej själv att plugga massa spanska. Jag hade ju bestämt mej för att lära mej det här jävla språket. Lite senare blir det hårdträning. Jag bedömer att min kropp är tillräckligt utvilad för att klara av det.
 
Hoppas ni får en bra lördag
 

Stackars mej

I natt har jag en sån där hemsk natt igen. Klockan är 4.30 och jag har vritit och vänt på mej i 2½ timme utan att lyckas somna. Det värsta är att jag faktiskt är ganska trött.
Och jag som skulle sova ut och träna ordentligt imorgon. Nu får vi se hur det blir. Jag tänker inte träna om min kropp är helt slut innan jag ens har börjat.
 
Men men, såna här nätter finns det bara en sak att göra - kolla på film tills man deckar.  Det är i alla fall roligare än att ligga i sängen och rulla omkring.
 

Natthumor

Jag som tjej borde väl hata den här men den är bara föööör klockren!!
 

Stuumpans helg


Vitaminer

Ikväll har jag funderat på det där med vitaminer.
 
Det hela började med att jag känner att jag har brist på något så jag började forska. Jag vet att jag skulle behöva mer b-vitamin men i övrigt vet jag inte riktigt vad som är fel. Jag vet bara att jag är onaturligt trött och även om jag sover mer än vad som känns "normalt", är jag fortfarande trött. I min forskning fick jag fram lite olika anledningar, bland annat just b-vitaminbrist och järnbrist. Det är möjligt att det ligger något i det så jag ska försöka göra något åt det.
 
I övrigt finns det linte andra piller jag gärna skulle beställa hem. Här har jag fixat ihop en liten halvfin bild.
 
 
Nu glömde jag lägga till järn där men aa skitsamma. Lite allt möjligt för håret, huden, naglarna, energin och lite andra trevliga grejer.
 
Men.. då är den stora frågan, behöver man verkligen massa tabletter egentligen?
 
I min värld får människor i sej det som behövs genom schyst krubb. Men å andra sidan säger mitt sunda förnuft att det inte hade kommit upp 10 000 olika sorters b-vitamintabletter när man googlar på just b-vitamin, om det inte hade behövts.
Okej cigaretter behövs inte men det tillverkas ändå, så det kanske inte var något jättestarkt argument. Folk tillverkar ju alla möjliga grejer. Men efterfrågan måste ju trots allt finnas om tabletterna ska fortsätta produceras.
 
Eller är det helt enkelt så att vi köper dessa piller för att tillverkarna lurar i oss att vi behöver dom? Jag har ingen aning men jag har en känsla av att många människor tar massa tabletter "utifall att". Jag tror att många (förmoldigen inklusive mej själv) tänker att dom lika gärna kan ta dom.
- Lite extra vitaminer är väl alltid bra (?)
 
Hmm.. frågan är om det verkligen är det. Kolla nästa inlägg för lite skrämmande information jag hittade i en artikel från Expressen.

Min bok om monster

Nu har jag bestämt mej för att lära mej spanska snabbt så häromdagen köpte jag en bok. Jag tror att det är en barnbok så förhoppningsvis fattar jag vad det står.  Om jag lär mej spanska på några veckor får jag tillbaka mitt jobb. Sweet
 

Fredag

Nu är jag hemma igen. Det blev en rätt lagom lång kväll tycker jag. Vi käkade kött på en restaurang och jag var duktig nog att hålla mej borta från vinet.  Det blev en cola istället.
 
Nu sitter jag i soffan igen och funderar på vad jag ska hitta på. En del av mej vill helt klart ut och springa, men en annan del funderar på hur bra det är att träna vid den här tiden. Ibland hör man ju att man inte ska träna efter en viss tid och ibland hör man att det inte har någon som helst betydelse vad klockan är.
Jag skulle vilja gå ut och springa en vända till Torrevieja och tillbaka och sen dra fram mina älskade små hantlar. Jag har ju slarvat även denna vecka så det är väl helt klart dags.
 
I morse cyklade jag till kursen för första gången på hela veckan och det kändes faktiskt i benen. Jag vet inte om det beror mest på dom tighta byxorna eller om jag tappat cykelbenen redan.
 

Tonight I'm wearing this

Såhär ser jag ut ikväll.  Jag har bland annat på mej ett par nya byxor som jag fick ner till Spanien när mamma kom hit.
 
 
♥ Byxor - Nelly
♥ Blus . H&M
♥ Halsband - SophieLowes
♥ Klackar - Missguided

9 november

Hej
 
Så var det fredag igen och jag börjar snart tappa uppfattningen om hur länge jag har varit här.  Jag tror att jag har varit här i 1 månad och 9 dagar... eller ja, det var ju inte så svårt att räkna ut.
 
Idag har jag varit på kursen, kommit hem, käkat lunch och sovit. Jag fattar inte vad det är för fel på mej men jag är trött hela tiden.  
 
Om ett tag kommer Pontus mamma och hennes snubbet hit. Dom ska väl chilla lite här först och sen ska vi ut och käka. Det är första gången jag träffar Pontus mamma, hur sjukt är inte det?  Vad som är ännu sjukare är att mamma och mini träffade dom på flygplatsen på vägen ner hit. Pontus hade besrkivit hur dom såg ut så Pontus mammas snubbe gick fram till min mamma mitt i allt.
 
Jag sjäv visste inte ens vad Pontus mamma hette förrän typ i förrgår när jag frågade mini.
 
Well, snart kommer dom så vi får väl se hur det blir. Det blir säkert sjukt nervöst först men sen blir det säkert bra
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll
 

Min hemmagjorda glass

Här kommer äntligen klippet med min hemmagjorda glass. Och bara så ni vet så gick det åt helvete.
 
 

Ett träningstips

Jag får ibland lite frågor om hur jag tränar och om jag har några bra tips. När jag gymmar till exempel, tränar jag väldigt varierat. Vissa pass kör jag mer intensivt än andra. Men ett bra tips när det kommer till just gym är att köra kortare träningspass med högre intensitet. Många kör väldigt långa pass för att dom tror att dom får ut mer av det men jag forskade lite och fick fram att träningen inte är lika effektiv efter att man tränat i 35-40 minuter. Förklaringen var att man måste träna långsammare för att orka träna länge och det gör att det hela blir mindre effektivt. Ett tips är att köra mer intensivt men under en kortare period.
 
En sak att tänka på är att om man är ny på gymmet, är det viktigt att inte köra på för fullt från början - man ska bygga upp kondition och styrka under typ en månad innan man ökar.
 
När man lyfter vikter är det vanligt att man lyfter vikterna långsamt och sen bara släpper vikterna. Jag träffade en kille på gymmet en gång och han lärde mej att det man ska göra är att lyfta och släppa så långsamt som möjligt, men det viktigaste är att man håller samma tempo.

Det är bra att ha tyngre vikter och göra färre övningar och set. Man ska ha så mycket vikt som möjligt men inte så mycket att man inte kan utföra övningen ordentligt. Om man inte orkar lyfta vikterna ordentligt hela vägen upp eller om man vacklar så är det inte bra och träningen blir ineffektiv, men om man lyfter så mycket man orkar samtidigt som man lyckas utföra övningen ordentligt maximerar man sitt resultat. Kör färre set. Det är vanligt att folk tror att man bara ska lyfta tungt om man vill bygga stora muskler, men det stämmer inte.
 
 

Trouble top

 
Vad tycket ni om dom här tröjorna från Nelly?
Personligen älskar jag den vita och den gråa är också snygg. Dom finns i flera färger men dom tyckte jag inte alls lika mycket om. 199 spänn kostar dom.

8 november

Hej
 
Jag hoppas att ni har saknat mej riktigt mycket under dom här två dagarna. Jag är fortfarnde rätt otaggad på att blogga men jag ska försöka komma igång igen.
 
Idag har jag varit bakis hela dagen så det finns tyvärr inte så mycket att säga. Jag, mamma och mini gick till Tango och tog några glas igår efter kursen och sen hade jag såklart vårt att sluta så senare på kvällen tog jag med mej min dator och gick till en bar. Jag satt och pratade med Pontus på Skype till rätt sent och sen stängde jag av mitt alarm på morgonen och försov mej. Så jag, min dag har väl inte varit den bästa men sånt får man ta när man ska ha en trevlig kväll.
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag
 

6 november

Hej
 
Ikväll har jag verkligen inte varit på humör för att blogga och det är jag fortfarnde så jag tänker bara säga godnatt och kanske hörs vi imorgon.
 
Puss och kram
 

Lookbook Inspiration

 

Videoblogg

 
 

5 november

Hej
 
Jag hoppas att allt är bra med er idag. Själv är jag jättetrött just nu. Jag sov inte så mycket i natt och sen hade jag en lång första arbetsdag idag. Jag är i alla fall på bra humör och håller tummarna för att jag ska få stanna kvar på jobbet.
Det känns dock lite småjobbigt att vara ensam tjej. Jag tror att det är jag och 7 killar. Men det blir säkert bra när man kommer in i det.
 
 
Jag i min nya arbetströja
 

Mina träningsappar

Duktiga jag får nog göra om mitt mål lite. Innan jag gick ut och sprang sa jag att jag hade sprungit till Torrevieja och tillbaka på 40 minuter (jag gissar nu att det förmodligen egentligen kanske tog 43 - 44 minuter) och att mitt mål är att få ner det till i alla fall 25 minuter innan jag flyttar tillbaka till Sverige.
 
Nu sprang jag hela vägen till Torrevieja utan att stanna en enda gång och det tog nästan en kvart. Sammanlagt sprang jag på 35 minuter.
 
Det kändes som att jag sprang sjukt mycket snabbare nu än förra gången så jag är lite snopen att det blev hela 35 minuter. Men som sagt, förmodligen tog det nog typ 44 minuter att springa förra gången så det är en förbättring med 9 minuter.  Å andra sidan blåste det väldigt mycket förra gången.
 
Ajja, nu släpper jag det.
 
När jag kom hem testade jag en av mina nya träningsappar. Nu när jag inte går till gymmet är jag väldigt beroende av mina små appar och mina hantlar. Jag har rätt många appar så igår satte jag mej och fixade med dom jag vet att jag använder mest. Jag har några yoga-appar också, men jag fattar inte varför.
 
Såhär ser en av mina sidor ut nu
 
 
Ikväll testade jag den som heter back, och jag är verkligen sjukt nöjd med den.  Bortsett från att man inte kan ha musik på samtidigt och att rösten som säger till när man ska börja är sjukt jobbig. Men övningarna var as bra och dessutom står det efteråt hur många kalorier man har bränt. Appen räknar ihop hur många minuter man har använt den och hur många kalorier man har bränt. Väldigt smidig och bra. Sen tror jag i och för sej att man inte bränner så många kalorier som det står, men det är jävligt peppande att se det ändå.
 

Lookbook Inspiration

 

Dags att svettas

Puh! Nu sitter jag och pustar ut i soffan. Äntligen har jag städat klart hela huset. Det hade nog gått snabbare om jag inte hade tagit timmespauser lite då och då.  Men men, varför stressa?
Nu ska jag sitta här en stund och vänta på att golven ska torka åtminstone lite, sen ska jag slänga på mej träningskläderna och sticka ut och springa. Förra gången tog rundan till Torrevieja och tillbaka 40 minuter. Jag hoppas att jag ska kunna dra ner det till åtminstone 25 minuter innan jag flyttar tillbaka till Sverige.  När jag kommer hem ska jag fortsätta med styrketräning och efter det blir det middag framför tv:n.  Någonstans där mitt i allt ska jag hinna med att duscha också såklart.
 
Nu kör vi
 
 

Jag tar tag i flaskorna igen

För ett tag sen fick jag ett samtal från en kille som jobbar på en bar precis här i närheten. Jag hade varit där nu i veckan och lämnat mitt CV hos honom och då sa han att jag skulle komma tillbaka om två veckor, då chefen skulle vara tillbaka från semester.
Men det hann inte gå 2 veckor. När han ringde sa han att han ville att jag skulle komma in och jobba imorgon och på tisdag.   Jag vet inte vad det handlar om, kanske hade han ringt chefen och sagt något eller så är hans kollega sjuk.
Jag har ingen aning men jag ska i alla fall dit imorgon. Oturligt nog börjar jag på morgonen och då har jag ju min kurs. Jag ska försöka ringa och prata med dom på kursen imorgon bitti. Jag måste ju ta den här chansen.
 
Förhoppningsvis får jag vara kvar. Det skulle vara nice med ett jobb typ 3 dagar i veckan.. Hallååå.. jag måste ju ha fritid vafan.  Hur som helst är det bara hålla tummarna för att det blir mer än en engångsgrej. Om inte annat så får jag ju i alla fall lite extra fickpengar för besväret.
 
Så var bartender-issa igång igen.
 
 

Lunch á la stuumpan

Till en återkommande fråga. Vad käkar jag när jag försöker lätta på några kilon?
 
Svar; vanligtvis i stort sett vad som helst men i betydligt mindre volym. Sen försöker jag såklart minska på fettet och kolhydraterna och justera eventuella snedvridna rutiner.
 
Eftersom jag tränar ganska mycket kan jag inte strunta i kolhyraterna helt, men däremot väljer jag att inte äta kolhydrater till varje måltid. Såhär kan en lunch se ut till exempel.
 
 
 
1 ägg (ibland skippar jag äggulan)
Skinka (proteinrik och nästan helt utan kolhydrater)
Lite yoghurt (0,8% fett)
 
Det där ger lite lagom energi, man blir mätt och det funkar att träna på.
 

Shoppat till barret

När min pojkvän var här nere och häslade på mej i slutet av oktober hade han med sej lite grejer som jag hade klickat hem.  Paketet från GoJane hade kommit men tyvärr kom paketet från Nelly samma dag som han kom hit. Han har i alla fall hämtat ut inte bara ett paket utan två från Nelly nu och det tredje kommer imorgon . Förutom mitt älskade paket från GoJane, kom Pontus släpandes med ett paket från Bodystore.  Som ni ser har jag redan tagit lite.  Så småningom kirrar jag en liten recension också.
 
 
♣ Shampoo - Bodystore - 95 kronor
♣ Ricinolja - Bodystore - 89 kronor
♣ Balsam - Bodystore - 95 kronor
 
 

4 november

Hej
 
Jag hoppas att ni har en grym söndag so far. Här i Spanien är det vilodag på riktigt så jag aktiverar mej genom att städa och tvätta.
Lite senare ska jag ut och springa, sen ska jag gå lös på några nya träningsappar och efter det blir det att plugga spanska och chilla framför solsidan.  
 
Vanligtvis brukar jag vara råbakis såhär dags men det känns faktiskt rätt soft att vara en männsika för en gång skull.
 
Själv ser jag fram emot en soft söndag, hoppas eran blir lika soft.
 

Kärlekslista

 
Igår när jag var ute och sprang kom jag att tänka på det där med kärlekslistor. Ni vet dom man skrev när man var liten. Jag och tjejerna i min mellanstadieklass var väldigt duktiga på att uppdatera våra listor. Den ovanför är väl på  ett ungefär kanske någon jag skrivit någon gång.
Jag är inte helt säker, eftersom jag inte har någon gammal dagbok här men jag minns att jag och vissa tjejkompisar älskade att sitta hemma hos någon en fredagkväll och skriva vilka killar som passade ihop med vilka tjejer och så.
Nästan alla i min mellanstadieklass var tillsammans med någon, till och med jag fick till det.
 
Men men. Det som jag funderade på med kärlekslistor är just hur kul det är. Man skriver vem man är kär i på 1:an om det skulle gå åt helvete med den tar man bara 2:an och så vidare. How romantic!
 
Man såg ju det ju inte på det sättet på den tiden, men egentligen är det ju jävligt douche att sitta och rada upp folk på någon himla lista. Okej honom gillar jag och honom och honom och honom... han är bätte än honom, honom flyttar vi ner några rader, okej han är snyggare så han hamnar högre upp. Oj, oj oj, igår var han så himla spydig ooopsie då åker han ner två rader *stackarn*.
 
Jag antar att ni förstår att jag smilade ordentligt för mej själv, där jag sprang och funderade fram och tillbaka på allt runt kärlekslistorna man skrev. Det roligaste av allt är väl nästan att man oftast inte ens var kär i 1.an på listan, men har var alltid lite mer trolig än vad resten var  - det var därför han blev 1:a.
 
Visst var man rätt rolig när man var liten.
 
Någon mer än jag som har gott om kärlekslistor i dom gamla dagböckerna?

Don't hug me

 
 

Lookbook Inspiration

 

Min lördagkväll

Just nu går Harry Potter på tv och om ett tag börjar The switch på en annan kanal. Jag sitter och småtittar på Harry Potter nu men funderar på att slå om till The switch senare.
 
För er som inte har sett The switch kan säga att det är en sjukt rolig komedi som jag rekommenderar duktigt.
 

1 månad med bosho

Idag är det den 3:e november och exakt en månad sen jag och Pontus blev ett sånt där litet kladdigt par som jag hittils tagt väldigt stora avstånd ifrån.  Antar att många av er fortfarande tycker att jag talar emot mej själv. Men det finns en väldigt bra förklaring till allt, det är väl bara att jag inte dirket känner för att ta den (än). 
 
Jag är ju inte direkt känd för att vara en förhållandetyp, så kanske är det bra för mej att ha distansförhållande. En månad har vi varit tillsammans och vi har bara träffats i 4 dagar. Så för mej kanske det funkar bra då.. bortsett från sexdelen då. Den punkten är, som ni säkert förstår, oerhört frustrerande.
 
Här är en nytagen bild på min bosho. Han skickade den idag efter att han hade varit och klippt sej.
 

Outfit

Här har ni mej, en dag den här veckan.. Hmm... undrar vilken?
 
 
♥ Kjol - H&M
♥ Tubtopp - H&M
♥ Väst - Newlook
♥ Skärp - Gina
♥ Halsband - Från Pontus
♥ Glajor - Åhléns
♥ Sneakers - GoJane
 

Cockpit

Igår såg jag äntligen Cockpit.  Jag har velat se den så länge och äntligen blev det av.  Jag kan verkligen rekommendera filmen. På bilden ser ni min favoritscen från filmen. Så sjukt rolig. Jag tror i alla fall att det är den scenen.  Om ni ser filmen och ni ser den här bilden följt av att dom ska käka ostron, då får ni förbereda er för ett härligt skratt. Jag höll på att ramla ur soffan jag.
 

3 oktober

Hej
 
Det är lördag men det känns som att det är söndag. Här i Spanien är det typsikt söndagsväder. Eller tja, typiskt spansks söndagsväder. Jag har inte gått ut men det ser ut att var rätt varmt ute men övrigt är himlen täckt av tjocka moln. Solen kommer fram då och då men det är ju inte dirket så att man känner att man vill kuta iväg och bada.
 
Det gör inte mej ett smack för jag har haft en helvetesnatt. Jag får såna då och då. Över lag är jag en sån person som har svårt att sova på nätterna. Jag är alldeles för pigg och vissa kvällar får jag glädjerus och då är det heeelt omöjligt att somna.
Jag vet inte riktigt vad jag pysslade med i natt, men jag somade inte förrän efter 6 i morse. Segt som tusan för nu är ju den här dagen helt förstörd. Jag är jättetrött och seg men känner jag mej själv rätt kommer jag kvickna till ordentligt lagom tills att det är dags att sova igen och då får jag en sömnlös natt till och så håller det på.
 
Jag är såg seg att jag inte ens orkar fundera på vart jag ska göra av den här dagen. Just nu sitter jag i soffan och något säger mej att jag kommer bli kvar här i några timmar.
 
Hoppas ni får en bra lördag i alla fall
 

Dags att kriga

nu ska jag slänga på mej träningskläder och gå ut och springa. Det blir en runda ner till Torrevieja och tillbaka så det lär ta minst 30 minuter. Direkt när jag kommer hem ska jag ta ut cykeln och sticka iväg och handla lite och ta en tur för att verkligen göra slut på benmusklerna.
Det kommer bli sjukt plågsamt för jag börjar bli riktigt hungrig och har inte fått i mej ett enda gram kolhydrater sen någon gång igår..
 
Det är priset man får betala om man vill ha tacos till middag.
 

"Nyttigt godis"

Härom dagen köpte jag så kallat "nyttigt godis". Jag vet egentligen inte vad det är men jag såg att det stod vit choklad på paketet så självklart blev jag nyfiken.  Som ett litet barn tog jag tag i paketet och ba: ooooouuu!
Jag vände och vred på det lite och sen slutade det med att jag kom ut ur affären med det. Jag provade en lite senare och tja, den var väl god.
Varje liten sak innehåller 100 kalorier så det är ju helt klart nyttigare än allt annat godis som finns. Sen innehåller dom massa andra bra ämnen och så. Det får funka som "bantningsgodis" framöver. Utom ikväll.. och kanske några kvällar till. höhö
 

Rea hos Missguided

Jag älskar missguided. Deras skor, kläder, allt. Dom har hur fina grejer som helst! Just nu har dom rea också och hade jag fått beställa hade jag helt klart gjort det. Men nu är det ju så att jag inte får beställa en enda grej till så jag får nöja mej med att titta på sakerna och se dom försvinna till andra ägare *snyft*
 
 
Hade jag fått besälla hade jag tagit en svart och en vit.. och förmodligen en rosa. Jag hade kanske skippat den svarta.. kanske en blå istället. Nej men jag hade nog tagit den vita och den rosa.. och kanske den blåa. Fast den svarta var ju snygg... Jag antar att det hade slutat med en av varje
 
... Om jag hade fått beställa.

Say my name

 
Well, the problem is
you're not me..

Kinderägg

På måndagmorgonen skiljdes vi åt halvvägs till min kurs. Pontus cyklade till affären för att handla hem lite grejer och jag cyklade vidare till kursen. När jag kom hem några timmar senare kändes det ganska tomt men som tur var vande jag mej ganska snabbt. Jag hade hoppats på att det skulle ligga en liten lapp och vänta på mej när jag kom hem. Jag var i alla fall helt säker på att det skulle finnas ett kinderägg.  Jag fick båda  Men att ett kinderägg var mer självklart än en lapp haha.. herregud vi och våra kinderägg.
 

28 oktober

Nu är det dags att spola tillbaka tiden lite igen. Trots att det snart är en vecka sen Pontus åkte hem, har jag fortfarande inte berättat om dagarna när han var här. Inte alla i alla fall.
 
Söndagen den 28:e oktober. Då vaknade vi upp hemma hos Pontus. Vi käkade, städade och sen cyklade vi tillbaka till mej. Vi var rätt trötta och allt var stängt så det fanns inte mycket att göra mer än att slappa. Så vi kollade på film, tog det lugnt och jag passade på att sminka Pontus.  Men självklart blev jag tvungen att själv bli sminkad för att få göra det.
 
Såhär såg det ut
 
 
 

2 november

Hej
 
Så var det fredag igen.  Jag vet inte varför jag gör en glad gubbe för det för för mej är det ju fredag mer eller mindre varje dag.  
 
Planen för idag är att plugga spanska, träna, gå bort till en frissa som ligger här i närheten och kolla om jag kan få hjälp med att rädda mitt hår och sen blir det mys med mej själv för hela slanten   Bra fredag va?
 
 
 Hoppas ni också får en mysig fredag
 

01.30

Nej nu tror jag att det är dags för lilla mej att sova. Man ska ju trots allt upp snart igen. Herregud, dagarna springer iväg. Det känns bara läskigare och läskigare. Vissa börjar sitt liv nu och jag har redan hållt på i 20 år.. Okej, det är nog fel tid på dygnet för att fundera över det här med livet.
 
Godnatt
 

Candyshop tutorial

Jag hann faktiskt med att filma lite när jag sminkade mej.  För en gång skull.
 
Jag inleder ju min tutorial med att be om ursäkt för dubbelhakan, men poängterar det igen. Kameran filmar underifrån och då kommer lätt otrevliga grejer fram. Lyckligtvis vet ni ju att min dubbelhaka inte är sådär grotesk.
 
 

Candyshop

Här är en liten sminkning jag gjorde idag.  Jag lyckades inte fixa några närbilder tyvärr, men det här får duga.
 
 
Allt kommer som vanligt från Make up store om det inte står något annat
 
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor Kicks, H&M, Åhléns...
♦ Eyeprimer Clear
♦ M/S Satin
♦ M/S Cotton candy
M/S Kakaw
♦ E/D Strict
♦ Eyepencil Vanilla
♦ Mascara Masterpiece Kicks, H&M , Åhléns...
 
 

Dagens outfit

 
 
♥ Shorts - Cubus
♥ Denimbustier - GoJane
♥ Tröja - Bik Bok
♥ Skärp - LA
♥ Halsband - Från Pontus
♥ Sneakers - GoJane

Månad 1 avklarad

Nu river jag bort första bladet på min lilla Spanien-kalender.
 
Idag har jag nämligen varit här i en månad! Shit, det har gått fort. Men jag ser fram emot att spendera ytterligare en månad här i värmen.
 

Outfit

Det här slängde jag på mej i måndags när jag var trött och seg och inte alls speciellt sugen på att cykla iväg till kursen.
 
"Dress to impress"... well, not so much
 
 
 
♥ Jeans - Gina
♥ Linne - Gina
♥ Glajor - Åhléns
♥ Sneakers - GoJane
 

1 november

Hej
 
Idag är det sådär varmt igen. Det har varit riktigt varmt i flera dagar i steck nu och ändå sitter jag inomhus.  Snacka om att inte uppskatta värmen till fullo.
 
Jag är som en riktig sengångare. Jag bara sitter här och ugglar i soffan men sen när jag väl tar mej för något då blir det en himla fart. Fast det sista är kanske inte speciellt likt en sengångare..  Herregud vad snackar jag om?!
 
Idag är jag inte riktigt mej själv. Min rygg gav mej ett helvete i natt så jag har inte sovit bra alls. När min väckarklocka ringde i morse stängde jag av den och somnade om. Tillslut tog jag mej upp vid 11.30 eller något, men det var inte dirket med ett stort leende på läpparna.
 
Idag ska jag fortsätta kolla runt efter lite jobb. Det ser tyvärr ganska mörkt ut just nu, men det är ingen anledning att strunta i det. Dessutom måste jag bränna bort chokladen jag käkade igår.
Att plugga lite vore inte helt fel men jag ooooorkaaar inte. Det är helt enkelt inte riktigt min dag idag. Men ändå är jag, som alltid, så himla glad. Men jag fattar inte varför.
 
Jag vet inte ens vad jag sitter och klagar över just nu.  Jag antar att jag redan har glömt det.
 
Hoppas ni får en bra torsdag
 
 

Videoblogg


Outfit

Såhär såg jag ut när jag och Pontus körde vårat fredagsrace. Efter en halv liter vin, en öl, en halv flaska vin, 2 drinkar, en öl och 2 drinkar till kan man ju inte direkt säga att jag posar dåligt.  Jag var nog modell i mitt förra liv.
 
 
♥ Kjol - Chicy
♥ Topp - Gina
♥ Skärp - Gina
♥ Halsband - SophieLowes
♥ Väska - Deichmann
♥ Klackar - Missguided

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0