Jag veeet! Jag ska sy in dom

Nu har jag äntligen provat färdigt mina byxor från Bubbleroom och kommit fram till att dom får stann.  Förmodlien får även den ena koftan och toppen stanna och sen får den sista koftan åka tillbaka. Tyvärr måste jag sy in byxorna, men det är jag rätt van vid. Jag har ju rätt stor kagge men rätt smala ben. Om byxorna ska sitta bra i midjan måste jag alltid sy in dom i benen.

Jag har provat dom med skor och skjorta och om jag bara syr in dom lite kommer dom bli perfect! Såhär ser dom ut just nu.
När jag har sytt in dom ska jag slänga upp en bild på hur snyggt det blir med pumps och skjorta till. Minns ni att jag srkev att cargo kommer vara hett i höst, cargo, skinnbrallor och metallicbrallor? Inte tusan hade jag fel!
Fast jag tycker egentligen inte att vi har speciellt mycket till höst, i alla fall inte som är anpassad till alla snygga höstkläder. Det är ju sommar och sen får vi kanske max en månad och då går man gärna fortfarnade i sommarkläder - fast det är för kallt, sen blir det plötsligt jättekallt och den första snön börjar dala. I år har vi haft tur dock.





Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0