After work

Hej
Just nu sitter jag på jobbet och tar en välförtjänt after work. Ett glas virre och snart kommer en sallad som också är väldigt välförtjänt . Jesus vilka dygn jag har haft. 
Stängning igår, klar vid 01.30 satt och pratade med en kollega, tog en bulle hem. I säng runt 3.00. Kan självklart inte somna och även om jag somnade halvt vid 4.30 var det långt ifrån tillräckligt. Vid 8.30 flög jag upp, rädd för att ha försovit mej. Vilade 20 minuter och sen upp för att öppna på jobbet. 
Jag sov inte i förrgår inte i natt och idag blev det varken frulle eller lurre så Jaa i fucking bred this 
 



Tisdagschill

Nu ska jag kolla gårdagens avsnitt av paradie hotel och mysa lite med min kanin innan jag sticker iväg till gymmet för ett pass innan jobbet. Måste bara räkna timmarna lite och se så att jag inte kommer försent till jobbet. Nog för att jag vill träna, men jag tänker inte komma försent till jobbet bara för det.
 

That's what they tell me

 

Tisdag

Hej

Guuuuud vad jag är trött. Seriöst! Jag har knappt sovit någonting i natt. Först kunde jag inte somna för att jag var för pigg, sen blev jag grymt trött men kunde fortfarande inte somna. Vid typ 4 på morgonen klädde jag på mej och satte mej i soffan, stirrade rakt ut i mörkret och väntade på att jag skulle bli för trött för att göra det.
Det är rätt effektivt faktiskt.  
Jag tror att jag somnade en kvart efter det. Vaknade igen vid 10.40, trött som ett as med nackspärr. Yaaay vilken underbar dag detta blir.
Dessutom blev det första jag såg ett meddelande från snubben där han berättar att en kontrollant hade tagit honom på bussen - 750 pix i böter.
Åh vad den här dagen redan suger, är helt fantastisk.
Idag ska jag jobba också. Det blir två ganska jobbiga pass nu. Först stänger jag idag och sen öppnar jag imorgon. Det innebär att det inte blir så många timmars sömn på ett tag nu. Att stänga ikväll gör att jag kommer hem tidigast, tidigast 1.00. Jag ska inte hoppas på för mycket för det kan lika bra bli 2.00. När jag kommer hem tar det alltid en stund innan jag somnar. Smink ska bort, tänderna ska borstas, kläder ska av, man ska kunna slappna av och vips har det gått en halvtimme/ timme till. Imorgon när jag öppnar börjar jag lyckligbis inte 6.00 som man normalt gör när man ska öppna någonstans. Nej vi öppnar vid 11.00 så jag kommer dit vid 10.30.
Ändå, det blir inte så mycket sömn. Speciellt inte när man som jag, är van vid att sova 10 timmar och fortfarande vara trött.

Men jag klagar inte, kämpar på och gäspar (hade iiiiingen aning om att det ordet stavades med "g" vad fult det ser ut. ) väl lite ibland, men klagar inte.
 

#93

 

Paradise hotel

 
Tittar ni på Paradise hotel? Jag har faktiskt aldrig sett programmet. Jag har väl i stort sett alltid känt till det, men min pappa höll strängt fast i skogs-tv så det var svårt att följa några serier eller såpor när jag var yngre. Btw så har han fortfarande skogs - tv  Men nu finns tv3 och tv4 play så jag kan följa allt jag vill ändå. Jag kollade faktiskt lite på årets säsong idag. Det första jag tänkte var typ, men gud inga snygga killar. Tur att man inte är med. Sen tänkte jag väl att han Samir är en sån där typisk snygg-kille. Killen som alla dregglar efter och ba åååååh han är så jävla sexig.. Fast... jag håller inte med.
Han har lixom allt det där sexiga - ögonen, kroppen, tatueringar, håret, utstråliningen och när man har allt på det sättet blir det bara en enda jävla sörja. Man vet ju inte ens vart man ska kolla när man kollar på honom. Han är för mycket och eftersom han är det blir han ännu mer för mycket. Jag vette tusan. Jag fattar precis varför alla tycker att han är så snygg, han är ju ett exempel man drar när man pratar om en snygg kille men nej, det är något kladdigt med honom.
 
För övrigt är inte som andra heller speciellt snygga. Tror det beror på att jag inte gillar blonda killar.  Och Björn har jag inte sett så mycket av så det är svårt att säga något om honom. Han pajasen har ju mörkt hår också men tycker han verkar så jobbig. Han är nog jätte rolig i början men efter ett tag tror jag att han blir för tjatig.
För att aldrig ha kollat på programmet tidigare och aldrig haft något intresse och dessutom inte sett så mycket av den här säsongen (eftersom den knappt börjat), hade jag väldigt mycket att säga tycker jag.

Skinnshorts

Åh jag är så himla glad att jag plötsligt sprang på dom här!  Here is the story: En gång när jag var i Kista och shoppade hittade jag dessa shorts på rea. Det fanns ett par kvar och självklart var dom inte i min storlek. Efter det kikade jag runt efter ett par liknande på andra ställen men utan att hitta några.
Plötsligt hittade jag dom HÄR i Oslo! Det fanns väldigt många kvar så jag började hastigt leta efter min storlek. För en gång skull hade jag tur att hitta ett par!  Folk kollade lite konstigt på mej när jag provade dom - shorts i november men what the hell.  Jag ska ha dom i sommar på party med mina tjejer jö! Sexii
 
 
♣ Skinnshorts - H&M - 150 kronor (ord. pris 299 kronor)
 

100 pass

Idag körde jag ett ganska hårt ryggpass. Jag tog inte i till max, eftersom jag inte har tränat på en vecka. Jag har haft en vecka med ganska mycket jobb och annat som kommit emellan så träningen har blivit skadad och så även jag. Ikväll skadade jag armen och axeln lite när jag körde, men det är nog bra till imorgon.
Nu när jag har varit borta en vecka måste jag verkligen lägga på ett kol i min lilla tävling. 100 pass på mindre än 6 månader.
 
144 dagar kvar, 86 pass kvar. Än så länge känner jag mej rätt lugn. Det har jag egentligen gjort hela tiden. Jag har tyckt redan från början att 100 pass på mindre än 6 månader är för lätt. Men det var snubbens ide att lägga till och jag tyckte att det var bra. Först sa jag bara att jag skulle köra 100 pass och räkna ner som en kul grej, men han tyckte att jag skulle lägga på lite press. Jag borde kanske kört 100 pass på mindre än 5 månader istället.  Det blir kanske nästa tävling. Kanske 5 sen 4 kanske
 
 

Nu jävlar

 

Dagens outfit

 
 
♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Shorts - Bik Bok
♥ Linne - Shana
♥ Tröja - Bik Bok
♥ Örhängen - Bik Bok
♥ Skor - Din sko

Tarzan

Hittade en gammal bild på Tarzan. Här är han när han kom hem till oss, första dagen. Han håller på och bekantar sej med mitt rum och det gick ganska fort.
 

Söndag

Hej

Haft en bra söndag? Min har faktiskt varit rätt okej. Jag kom hem vid 5 i morse och somnade vid typ 5.30. Jag struntade i att ställa alarm och sov ut. Det är väldigt sällan jag gör det men sen några dagar tillbaka har jag börjat med att strunta i att ställa alarm. Jag stänger ju ändå bara av det och znosar i 2 timmar så vad är meningen med det?  Sen blir jag ändå inte utvilad när jag gör så. Idag vaknade jag i alla fall vid typ 12.30. Jag käkade lite lurre, kollade på reprisen av solsidan och sen stack jag och snubben ut på en promeflax. Den slutade med ett litet glas virre innan vi gick hem och slappade framför en film med lite middag.  Helt okej söndag.
 

Motivation

 

Leopard

 
Gaaah vad snygga! Dom ligger på en enda liten röding så självklart ska dom bli mina.

Me

 

Lördag

Hej

Så var det lördag igjen. Jag hade en hyfsat lugn kväll på jobbet i går, vi får väl se hur det blir ikväll. För övrigt har jag inte så mycket att säga. Jag är slut, i kroppen och skallen. Jag känner mej sliten dygnet runt men kämpar på ändå
 
 

Fredag

Hej
 
Redan fredag igen. Tiden går verkligen fort här i Oslo.
Min helg är slut nu och ikväll ska jag jobba igen. Jag börjar 17.30 så tanken är att jag ska hinna med att gå till gymmet och köra rygg innan. Jag får se om jag lyckas med det. Är så himla seg och trött nuför tiden. Det blir så när man jobbar konstiga tider, men sen är ju jag en trött person rent allmänt.  Både fredag och lördag blir det ganska mycket jobb, men ska försöka hinna få iväg några inlägg i alla fall.

Ha en bra fredag folket
 
 

REA på Bik Bok

I går var jag och snubben i Oslos största köpcentrum. Tror jag i alla fall. Hörde något om160 affärer, men när vi var där tyckte jag inte att det kädes så himla stort. Hur som helst kollade vi runt och käkade lite innan vi åkte till Majorstuen för att gå på bio.
Jag köpte faktiskt ingenting... mer än lite jag hittade på rea + att ett av mina nya örhängen har försvunnit. Dom fanns inte i silver men i alla fall i grått.
 
 
♣ Svart tröja - Bik Bok -  99.50 kronor (ord. pris 199 kronor)
♣ Vit tröja - Bik Bok - 124.50 kronor (ord. pris 249 kronor)
♣ Örhängen -.Bik Bok - 18 kronor (ord. pris 59 kronor) 

Chilltime med Tarzan

Nu ska jag och Tarzan chilla lite framför en rulle och sen ska jag sätta igång att städa här innan jag pinnar iväg till gymmet.
 
 

Underkläder

Mina bh:ar blir ganska ofta för små, väldigt irriterande. Först köper jag en och då tycker jag att den sitter bra, sen verkar det som att den kryper lite i tvätten och då sitter den inte alls bra längre. Sen ligger den i en byrålåda ett tag och plötsligt kan jag inte ha den alls. Det är väldigt irriterande faktiskt. Så nu har jag beställt hem lite nytt från Nelly. Hela setet till vänster och bara bh:n till höger. Den här gången tog jag E75 så nu kan dom väl inte bli för små!
 
 

Hunger games

 
I går var jag och snubben på premiären av Hunger games.  Det är första gången jag var på bio någonannan stans än i Sverige så det var kul!   + att filmen var riktigt bra! Vi var på en biograf i Majorstuen och salongen vi var i tog mellan 600 och 700 personer tror jag! Det är mäktigt asså. Sen var hela byggnaden format som globen typ. Taket var som en kupol eller vad det heter.  Stort och runt i alla fall. As coolt.

Torsdag

Hej

Hur är det med er? Själv mår jag i alla fall ganska bra, förutom att jag har gjort så mycket på sista tiden att jag slarvat med gymmet föööör mycket. Jag ska försöka ta mej dit ikväll och då blir det första gången på typ 6 dagar!! jag veeeet inte bra. Men en stor anledning till det är mina arbetstider. Jag jobbade ju två långa pass i fredags och lördags och då var det bara bra att jag inte gymmade. Jag hade aldrig pallat jobbet helt och hållet då. På söndagen var jag så himla slut men lyckades i alla fall ta mej ut för några glas vin för att göra något i alla fall. På måndagen var jag lite småbakis men hade ändå tänkt gymma. Men efter jobbet var jag sååå slut att jag och snubben bara gick hem och fixade mat, kollade på film och sen tokdeckade jag. På tisdagen var jag så glad för det var fredag för mej. Efter jobbet gick jag och snubben ut och det ledde ju såklart till att jag under onsdagen var väldigt trött. Det var alltså i går, min lördag. Jag hade tänkt träna men istället blev det bio och ja så har jag hållt på. Men än sål änge är klockan bara 16 så det finns gott om tid för gym i dag.   Dessutom har jag bestämt mej för att gymma fredag lördag även om det blir två mördarpass. Jag får köra bara styrka helt enkelt, troligtvis mage och rygg. Det är det ända jag jag träna ordentligt och ändå kunna jobba lika hårt som vanligt efteråt.

I dag har jag varit duktig och gått till skatteverket i alla fall. Jag har fixat ett skattekort nu så förhoppningsvis hinner jag få mitt personnummer och skattekort innan första lönen kommer. Men det kan bli lite knivigt för dom tar gott om tid på sej dom där nissarna.
 
 

180 ögonskuggor

 
Sen jag började med smink har jag ju ratat paletter lite. Jag har själv bara kört på ögonskuggor från Make up store för att jag har tänkt att kvaliteten måste vara bättre + att det ser snyggare ut i samlingen med många skuggor.  På senaste tiden har jag börjat tänka om lite i alla fall. Här är en palett jag nog inte skulle tacka nej till. 180 skuggor innehåller den och går att köpa på eleven.
 

Måndag

Hej
 
Usch vad slut jag är. Vilka dagar jag har haft! Jag jobbade varje dag förra veckan och även om vardagarna var ganska tuffa, var det ingenting emot vad helgen blev. På fredagen hade vi något sällskap p 100 pers som hade bokat bord. Fatta hur det blev när alla som klampade in  Det blev ganska många hårda timmar eftersom det var fler människor där än dom 100.
Jag och en kollega stod i baren och jobbade som galningar. Men det var ganska kul faktiskt, även om tiden gick ganska långsamt.
 
På lördagen körde vi klubb och herre jisses säger jag bara. Det var såååå mycket folk. Jag och chefen jobbade i baren och från typ 20.30/ 21.00 tills när vi stängde 03.00 jobbade vi konstant i så sjukt högt tempo. När jag sen gick hem klockan 5 på morgonen räknade jag ut att jag hade stått upp och sprungit runt, inte suttit en enda minut inte ens gått på toaletten på 11 ½ timme!
Det känns fortfarande helt sjukt att jag typ har stått upp i nästan ett halvt dygn! Vid 02.00 började jag känna att det var riktigt jobbigt och slitigt. Hur fort vi än jobbade blev det inte ens en sekund över till att ta ett halvt glas vatten. Sjukt tryck men det var ändå kul, fram tills jag blev sådär slut. Nu har jag jobbat i dag och sen jobbar jag imorgon innan jag får två välförtjänta fria dagar.

Hoppas ni har haft en bra helg
 
 
 

Kontrastbrallor

Vad tycker ni om såna här kontrastbrallor? Jag har inte bestämt mej, men jag tycker i alla fall att dom här var ganska häftiga. Det är ett bra sätt att ha vita brallor utan att behöva vara orolig för att sitta ner.  Köpt dom hos Nelly för 499 pix.

 
 

Sugarfree shoes

Jag har sagt det förr men säger det igen. Jag älskar verkligen Sugarfree shoes's skor. Som är så himla sköna, snygga, helt okej bra kvalitet och dessutom har dom helt okej låga priser. Därför jag kan stolt säga att jag är så himla glad att jag äger dom här snygga pjucksen nu.  
Jag köpte ett par i svart och blev så himla förälskad i dom att jag köpte ett par  beige nu på rean. Jag tror inte att dom sålde så bra. Jag trodde att dom skulle ta slut fort som tusan så jag nästan slängde mej på att köpa ett par i svart när Nelly släppte dom. Eftersom Kenza hade dom svarta på sej på några modellbilder trodde jag att alla skulle vilja ha dom, men jag tror att folk är rädda för att köpa skor som är lite annorlunda. Speciellt när dom är som dessa -  har böjd klack.
Personligen kan jag inte säga annat än att det är trist att man inte vågar ta ut svängarna lite. Jag gör i alla fall det och jag kan säga att dom svarta Lilja väldigt snabbt blev ett par nya favoriter i skogarderoben. Jag har haft på mej dom flera gånger än vad jag har haft vissa skor som jag ägt i flera år. Dom är såå sköna och så snygga och precis lagom höga. Dessutom skiftar klacken i guld och silver så man kan matcha hur man vill. Inga regler där inte.  Mina i beige är precis lika snygga. Jag har dött och hamnat i Sugarfree shoes's heaven typ.
 
 
 
♣ Skor - Nelly - 549 kronor

Kloklipp

Min lördag började med att vi klippte Tarzans klor. Vi klippte framtassarna härom dagen men då var jag så himla rädd att komma åt pulpan så vågade inte ta för mycket. Idag gjorde vi det lite mer ordentligt men klippte framför allt baktassarna, eftersom jag råkade sätta honom i en position han tyckte var mysig och då passade vi på att knipsa alla 8 bakklor.  Så himla söt var han, låg alldeles stilla. Nästan som om han tyckte om det. Det kan jag säga att han inte gjorde när vi klippte framtassarna.  Men då var det ju första gången. Jag tror att han måste få vänja sej lite vid att vi klipper hans klor, han är ju inte van vid att vi gör det, eftersom jag alltid lämnar in honom för kloklipp. Jag tycker själv att det är rätt obehagligt att klippa naglarna så jag förstår honom om han tycker att det är obehagligt att jag plötsligt håller i honom och tvingar honom att få sina älskade klor kapade. Så tänker jag.

Det har i alla fall gått jättebra och Tarzan har fått godis och motion så nöjdare kanin får man leta efter.
 
 
 
 

Lördag

Hej

Idag är det lördag och solen skiner, vi har 11 grader här i Oslo och jag ligger och myser i sängen med snubbens morgonrock. På golvet springer en lycklig Tarzan runt och undersöker allt. En ganska bra lördag förmiddag med andra ord. Jag vaknade vid 12.20, trött som ett as. Jävlar vilket mördarpass jag hade igår. Så mycket folk att jag inte ens hann dricka vatten på flera timmar. Vi sprang alla runt fram och tillbaka som galningar för att hinna med allt och mitt i allt hade vi plötsligt nästan inga fungerande kortmaskiner. Fatta att det blev kö på att betala.

Men det var ändå en riktigt bra kväll. Stället jag jobbar på är otroligt mysigt och uppskattat och mina kollegor är supertrevliga och väldigt duktiga. Jag tror att alla som var inne igår hade en supergrym kväll, jag vet att vi som jobbade hade det i alla fall även om det var lite struligt med betalningen.
 
Ikväll ska jag jobba ett ännu längre pass än igår. Men jag är ganska taggad faktiskt. Det är inte ofta jag är taggad på att jobba  Men idag känns det helt okej. Jag har väl börjat känna lukten av pengar haha  
 
Det innebär dock att jag kommer skippa gymmet idag. Jag gjorde ju det igår också och det visade sej vara en bra grej. Jag var så otroligt sliten efter passet att jag knappt kunde gå, jag vill inte veta hur det hade varit om jag dessutom hade tränat innan. Ikväll ska jag ju jobba ännu längre så jag tror att jag skippar gymmet för mitt eget bästa.  Däremot kör jag nog en hårding imorgon istället.

Hoppas ni får en fin lördag
 
 

Så många år av mörker

Jag minns när den här bloggen var en öppen dagbok där jag kunde skriva om mina känslor och säga vad jag kände just för stunden. Jag kunde skriva hur mycket jag hatade saker eller hur ledsen jag var över något, jag kunde berätta hur hopplöst allting var och hur mycket jag bara ville försvinna. Det kändes aldrig jobbigt att logga in och skriva vad som just då kom ut. Det blev ett sätt för mej att hantera vardagen. Jag kunde hålla saker inom mej för att sen skriva om det här. Inte många kände till min blogg så även om allt hamnade på internet var jag som anonym.
 
Var inte så naiv och tro att jag har trott att jag faktiskt är anonym. Det är ingen, men bakom en skärm såhär så känner man sej ganska isolerad. Jag har aldrig varit rädd för att mina texter ska hamn i fel händer, tex hos en arbetsagivare. Alla människor känner sej dystra då och då och alla människor går igenom tuffa perioder och om en arbetsgivare inte kan acceptera att jag är en av dom, är det nog ingen människa jag vill ha till arbetsgivare ändå. Jag tycker att man har rätt som människa att bearbeta vad man är med om på sitt eget sätt. Jag har gillat att skriva för människor någonstans i Sverige. Jag har tyckt och mått bättre att av skriva av mej, låtit människor läsa och kommentera och därefter kunnat ha mailkontakt med vissa för att höra deras historier.
Många har sagt till mej att jag borde ha en fysisk dagbok istället. Men jag har inte ens orkat kommentera det. Det är inte ens i närheten av samma sak som den här bloggen. Jag förstår inte ens varför jag ska behöva förklara varför. Så jag skiter i det.
 
Jag vill inte säga att jag saknar tiden då den här bloggen var ingenting för det vore samma sak som att sakna sorg, ensamhet, förtvivlan, mörker och saknad. Men vad jag har insett är att jag saknar att få ha allt det där jag alltid drömt om. Jag har insett att jag fortfarande till stor del lever i det mörker jag skrivit så mycket om. Skillnaden är att jag har lärt mej att jag inte längre kan skriva om det. Jag har lärt mej att hålla det inom mej och prata med vissa personer om det. Jag har börjat förstå att det är så mitt liv ser ut. Jag är destruktiv, olycklig, omotiverad, trasig, vilsen och har ingen aning om hur jag ska vända det. Jag vill inte ha någon hjälp, jag vill inte klara det själv. Jag har tappat allt vad vilja och motivation heter. Det är väldigt sällan jag faktiskt vill något längre. Då och då pressar jag fram någon vilja för att människor i min omgivning ska fortsätta tro att jag är lycklig. När jag väl uppnår det jag sagt att jag strävar efter är jag inte glad, inte tillfredsställd, inte lättad, känner ingen ro och vill helt av allt bara därifrån till att fortsätta vilja ingenting.
Jag har accepterat att det är sån jag är. Jag har accepterat att jag får mina glada stunder men att jag större delen av tiden är dämpad, orkeslös, viljeslös, vilsen och deppig. Jag har accepterat att människor i min omgivning inte förstår hur man kan vilja leva så och dom vill hjälpa mej. Jag har accepterat jag själv inte vill leva så men att jag inte har någon ork eller lust att ändra på det eller låta andra försöka hjälpa mej.
Jag tycker att det är jobbigt att prata om det och på samma sätt hatar jag att hålla allt inom mej. Jag är svag. Jag har aldrig varit svag, alltid varit stark alltid orkar kämpa.
Jag börjar tappa greppet. Så många år har gått, smärta, kramp, ångest.
 
Sanningen är den att jag är trött. Jag ser inte värdet i att kämpa vidare. På senare tid finner jag ofta mej själv fantiserandes om döden. Att slippa allt det här. Jag kan inte längre se vad som är så lyckligt i livet att jag borde kämpa för det. Det är så mycket lättare att bara följa efter på avstånd som jag gör, tills allt är över. Men det är förbannat långt kvar.
Jag fantiserar ofta om att förkorta tiden, att strunta i att försöka bli någon, göra något bra av min tillvaro, göra alla i min omgivning tillfreds och så vidare. Det jag vill då?
 
Men sanningen är jag inte vågar. Det spelar ingen roll hur långt ner i smutsen jag är och hur mycket längre ner jag kommer att komma. Det spelar ingen roll hur mörkt och kallt allt är, hur ensam jag är, hur svag jag är och hur otroligt lite jag vill fortsätta att finnas. Jag kommer aldrig våga ta steget att döda mej själv. På vissa sätt kan man väl säga att jag redan gjort allt som står i min makt för att förgöra mej själv. Jag vänder mej hela tiden med ryggen mot allt och alla, jag fortsätter att fantisera om att sluta finnas och att jag inte orkar eller har lust att ta tag i mitt liv, eller låta andra göra det.
Jag är den enda som håller i pinnen, jag är den enda som kan förändra allt och jag är den enda som inte har någon lust, ork eller vilja att göra det.
 
Det var länge sen, men nu har jag skrivit. Min blogg - bättre än många psykologer och slår en fysisk dagbok med hästlängder.

Boots

Ni vet ju en tidigare att jag älskar boots och äger flera par, dom flesta har nitar men inga är glansiga.... förrän nu.
  Säg hej till mina första och kanske ända glansiga boots.   Jag köpte dom på GoJane tillsammans med det förra paret som jag redan har visat upp.
 

Julafton 2012 i repris

På tal om julafton tänkte jag köra en liten repris på julafton 2012 som jag friade ensam i Spanien.
 
 

Julafton 2012

Min julafton blev inte riktigt som jag först planerat. Jag hade ju tänkt mysa med massa lussebullar och en bok men min kära mamma hade helt andra planer.   Redan igår gav hon mej mitt lilla uppdrag.
 
Hon skrev ner hela uppdraget på spanska och det första jag skulle göra var att cykla iväg till en affär idag efter gymmet och köpa något gott att äta och sen ta kort på det när jag kom hem.
När jag hade gjort det skulle jag komma hem och svara på ett antal frågor hon skrivit på spanska. Efter det fanns det en oavslutad mening i beskrivningen och jag lovar att jag inte hade en susning om vad hon hade i kikaren.
 
Efter gymmet cyklade jag iväg till carrefour och köpte lite grejer och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en as sjukt bild på mej tillsammans med det jag hade köpt.  När jag hade svarat på alla frågor sa mamma att jag skulle fråga henne "fågel, fisk eller mitt emellan", så då gjorde jag det och när hon svart mitt emellan fick jag springa iväg och leta efter mina julklappar.
Min galna mamma hade tydligen gömt paket här i huset när hon var här i november. Det är helt otroligt att hon lyckades både handla och gömma paketen utan att jag märkte något eller att jag hittade paketen sen när hon åkt hem.
Min mamma är duktig på sånt där med överraskningar. Hon lyckas alltid på ett eller annat sätt, men visst har jag helt galna historier om hur det har blivit ibland när hon ska överraska. Tyvärr är det nämligen så att personen hon ska överraska alltid går och köper det hon köpt eller gör det hon tänkt göra, precis innan hon ska komma med sin överraskning. Det är alltid lika kul.
 
Anyway. När jag hade hittat paketen satte vi igång skype och så öppnade jag paketen tillsammans med en del av min lilla familj.  Det var mysigt faktiskt. Jag hade aldrig något emot att vara ensam idag, men när vi väl satt där på skype insåg jag att det nog inte kunde bli bättre än det var just då.
 
 
Jag fick 4 paket från mamma, mini och pappa och i varje paket låg en liten lapp.
 
 
 

Fredag

Hej

Här sitter jag och skrotar denna fredag innan jobbet. Jag skulle ju egentligen gått till gymmet som vanligt men istället blev det ett långt samtal på Skype med pappi. Idag börjar jag jobba 17.30 och jobbar fram till sent i natt. Egentligen har jag ingen lust att gå ut idag. Jag sitter insvept i snubbens morgonrock, har myst med min kanin framför en rulle och det regnar ute. Jag vill bara sitta här och titta på film efter film efter film med typ varm choklad och en mysig film.
Men nej, här ska det serveras alkohol. Hua mej. Jag har jobbat hårt den här veckan. Lite för hårt för att inte få betalat. Dom kallar det "utbildning". Tja vi känner väl alla till restaurangbranschen.. eller nej det gör vi inte, det är därför det fungerar. Jag känner väl till branschen och är ganska trött med alla små trick för att spara pengar. Dåligt betalat och provjobb, det är väl ta mej tusan bara restaurang som kör med det. Jag provjobbade aldrig på 3 och jag har aldrig hört någonstans att någon provjobbar någonstans mer än om man ska in på en restaurang. Så nu har jag då gått "utbildning" i 3 dagar. Vad jag har gjort är egentigen att jag har jobbat sten fucking hårt som jag alltid gör. Och det är ju klart man ska göra det, fast det vore ju nice att få lön för det man gör. Jag har gått mina 3 dagar nu så jag hoppas att jag börjar få lön idag.
 
Verkar jag lite bitter? Jaa, kanske lite nu när jag tänker efter. Jag är verkligen seg i kroppen och supertrött. Jag har inte sovit ordentligt på flera nätter känner jag. Gissa vad jag kommer göra på söndag.  
 
Visste ni förresten att det är typ 5 veckor kvar till julafton?? Alltså borde det vara typ 6 veckor kvar på det här året. Det är ju helknäppt. Jag firade ju nyss jul, ska det redan göras igen?!
 
Ha en bra dag och kväll gott folk
 
 
 
 

Mat- tänk

Just nu håller jag på ganska strängt med min matlista. Varje dag byter jag ut ett mål mot en healthy shake som innehåller endast 99 kalorier. Sen försöker jag att göra två mål så nyttiga som möjligt. Det är ganska svårt när man bor i ett kollektiv och har begränsat med plats i köket. Jag kan inte köpa hem hur mycket olika råvaror som helst utan får försöka experimentera med det jag har.
Idag ska jag i alla fall göra något med kyckling och bulgur. Massa sallad till det blir det såklart. Med andra ord får jag rappa på lite för jag ska hinna gymma också. Idag blir det ett hårt magpass, sen hem och laga mat och sen sticka till jobbet. Jag hoppas att jag hinner med allt!
 
Här har ni min nyttiga sallad från igår.
 
 

Nice brax

Från en sak till en annan, här är lite snygga braxor jag tänker beställa hem så småningom. Jeansen - sååå snygga. Lite kalla nu på vintern kanske men till senare vårdagar och sommaren och kanske även hösten - nice nice nice.  
 
 

Utanför fönstret


Jag tänkte att det kanske var dags att visa lite hur det ser ut precis närmast där vi bor. Nu var det kanske lite synd att jag valde att fota just idag.  Det har varit sol i stort sett varje dag sen vi kom hit men just idag är det mulet och grått och då passar jag på att fota våran miljö.  Alltså vi bor ju lite i slummen så det är ju lite grått och trist här även när det är sol, men kanske inte såhär extremt.  Hur som helst bor vi väldigt högt upp och som ni ser på huset mittemot kan vi se rakt in till grannarna och vise versa. Eftersom vi lär stanna här ett tag lär dom se mej flasha både det ena och det andra både två och 100 gånger.
 
 
 

Bloggkaninen

Såhär ser det ut när jag sitter och bloggar i min morgonrock. Ena handen på tangentbordet, andra handen på Tarzan.  
Jag får passa på när snubben är på jobbet, han brukar inte gilla när jag myser med Tarzan i soffan eller i sängen. Det beror nog mest på att Tarzan plötsligt kissar eller något.
 

Sporty

 
♣ Topp - Cubus - 199 kronor
 

Torsdag

Hej

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag! Eller i och för sej kan jag det, sååå fort har veckan inte gått.  När man jobbar tycker jag att tiden går lite långsammare faktiskt. Det är egentligen bara första timmen som går fort sen slöar sej tiden fram resten av passet. Däremot går fritiden sjukt fort.
Idag kommer jag jobba från 16.30 så lite bloggande hinner jag med i alla fall.  Innan jobbet ska jag hinna med att träna och laga mat  bara.
Hoppas ni får en bra torsdag
 
 

Gymgrossisten


Igår gjorde jag och snubben en beställning från Gymgrossisten. Han gillar ju såklart sidan massor men själv tycker jag typ att den är läskig och beställer hellre från gymvaruhuset typ.  Men igår blev det gymgrossisten för att dom faktiskt har en del riktigt bra grejer som andra ställen inte ens har i närheten av.
På tal om grejer andra inte alls har så är Norges utbud på gymgrossiten helt värdelöst jämfört med Sveriges. I Norge kanske man kollar allt innan man börjar sälja det, vilket i och för sej låter konstigt för jag trodde att allt shippades från samma ställe. Jag har ingen aning men sitter väl på lite olika teorier kanske.
 
Hur som helst blev vi tvungna att beställa till Sverige.  Såhär i efterhand kom jag på att det kanske skulle varit smart att kolla upp om grejerna skickades till Norge, jag gjorde aldrig det.  När snubben sa att Norge inte hade så mycket förutsatte jag väl att han hade kollat upp det här men det skulle inte förvåna mej och våra grejer tar värsta omvägen nu

Eat more fruit

 

100 pass

Den här veckan ska jag ju hinna med 5 pass. Mina träningsveckor går ju för tillfället från lördag till lördag så jag har 3 dagar på mej inklusive idag. Om jag kör nu både onsdag, tosdag och fredag kommer jag faktiskt ha fått till 5 pass denna vecka.  Jag sjabblade mer än vad hag hade räknat med att jag skulle göra nu när mamma kom hit. Flera dagar gick bort och det gjorde att jag missade 1 pass på förra veckan och kom igång lite väl sent med passen den här veckan. Men sånt är livet. träna träna träna blir det nu för att hinna med. Såhär ligger jag i alla fall till än så länge.
 

Onsdag

Hej

Jag vet att jag börjar bli sämre på uppdateringen men just nu är det såå mycket annat som händer. Eller tja, jag jobbar ju.  Men alla som jobbar vet att det tar en jävla massa tid så det blir inte alltför mycket tid kvar till annat.
Igår var det första dagen och det måste antagligen ha gått bra för jag fick fortsätta till dag två.
Idag börjar jag klockan 16 och jobbar till stängning så det blir inga inlägg idag heller tyvärr.
 
Apropå att man inte hinner med så mycket efter jobbet, så hann jag i alla fall med lite grann igår. Jag kom hem och sen stack jag och snubben till Jysk nästan direkt. När vi kom hem igen tog jag träningsväskan och stack till gymmet. Sen blev det middag och film innan jag deckade vid typ 00.00. Personligen tycker jag ju att det hela låter skittråkigt men det är väl ungefär så folk lever ?

Hoppas ni får en bra dag
 
 

1 timme på cykeln

Vet ni vad, jag skippade faktiskt inte gymmet förut!  Jag är väldigt stolt över mej själv som tog mej iväg. Jag tycker ju bättre om styrketräningen än motionstimmen så jag gjorde en liten deal med mej själv idag. Jag brukar ju springa 20 och cykla 40, men idag körde jag bara cykel hela timmen. När jag cyklar kan jag titta på film samtidigt. Tyvärr tycker jag inte att cyklingen är ens hälften så jobbig som löpningen även fast jag tar i och kör på ordenligt. Jag får inte alls samma puls och det är säkert helt självklart. Jag tror inte att jag är ensam. Men helt ärligt tycker jag att det är såååå konstigt att man, enligt maskinen, bränner mer kalorier när man cyklar än när man springer när det är lättare att cykla.
Oavsett vad gjorde jag ett grymt jobb.
 

Nya arbetskläder

Idag har jag kirrat lite nya arbetskläder  Jag behöver ett par svarta jeans att jobba i. Dom måste också vara ganska stretchiga så att jag kan röra mej ordentligt. Sen behövde jag en svart skjorta också. Den ville jag skulle vara lite loose så att det inte syns när jag svettas på en gång. Ibland kan det ju bli lite svettigt när man springer runt så en stor och skönt skjorta passar bäst. Jag lyckades hitta båda två när jag tog mej till det närmsta köpcentrumet här.
 
♣ Skjorta - H&M - 99 kronor
♣ Jeans - Kappahl - 349 kronor
 
 

Motionstimme

Jag sitter här och försöker kämpa mej upp ur soffan och masa mej iväg till gymmet. Gaah vad svårt det är. Jag ska cykla en timme, kanske byter av lite med crosstrainern men egentligen vill jag inget av det. Efter gymmet ska jag till stan för att köpa ett par svarta jeans och en svart skjorta till jobbet. Det blir nog mycket roligare.  Usch vad otaggad jag är på att träna.

Men får väl försöka tänka såhär
 
 

Nya skor

Nu har jag ett par svarta och ett par bruna, nu saknas bara beige.
 
♣ Skor - Din sko - 399 kronor

Snabbt om helgen

Hej
 
Förlåt att jag inte har bloggat en enda gång i helgen. Det beror på att mamma och mini kom på besök i fredags. Med sej hade som min kanin och massa packning.  På fredagen åt vi middag på deras hotell och på lördagen var vi först ute hela dagen och sen på kvällen gick vi ut och käkade och så. Sen åkte dom hem igen ganska tidigt på söndagen. Själv låg jag bakis i soffan hela dagen.  
Jusste! Jag fick ju jobb i fredags också så imorgon kör jag igång.  

Några riktigt bra dagar med andra ord.
 
Hoppas ni har haft en lika bra helg
 
 

Outfit

 
♥ Leggings - H&M
♥ Topp - ONLY
♥ Boots - Gojane
♥ Jacka - H&M

2 intervjuer - CHECK!

Jag sa att något bra måste hända snart, och något bra hände. Idag har jag varit på två lyckade intervjuer.  Jag vet inte vad som hände men det bara gick.
Jag brukar väl kunna fixa en intervju ganska bra men det beror så mycket på vem man har framför sej, vilket humör man är på vad klockan är.
Jag som är så morgontrött har extremt mycket svårare att klara en intervju på morgonen än en på kvällen eller eftermiddagen.
Mina intervjuer idag var klockan 15 och klockan 16.30 och det är typ perfekt för mej. Då är jag igång, har haft gott om tid att bestämma kläder och smink, jag har hunnit göra en del grejer och är gott och väl pigg. Sen är det ju klart att man har bra och dåliga dagar. Idag hade jag väl helt enkelt en bra dag antar jag. Att ha två intervjuer på samma dag kan ju också bringa lite tur. När jag kom till andra intervjun var jag ju redan uppvärmd och kunde ganska lätt svara på frågor och så. Men what the hell, jag är väl en rätt hygglig person lixom.  
Sen är det ju så idag att konkurrensen är hård och även om en intervju har gått bra betyder inte det att man får jobbet.
I restaurangbranschen har man ju löst det hela med provjobb. Man intervjuar en del personer som verkar bra, sen får alla provjobba några timmar och sen tar man den som man fått bäst intryck av. Jag brukar klara dom där provjobben ganska bra men jag ropar inte hej än kan jag säga. Man kan ropa hej när man skrivit under papper

Men att det har gått bra är ju skitkul och jag är jätteglad  
 

As cliché as it sounds

 

Harry Potter clothing

Om man gillar Harry Potter väldigt mycket... fortfarande. Jag menar, det var ju ett tag sen sista filmen kom ut.  
Det finns ju fortfarande gott om folk som dyrkar HP, själv ser jag väl en film lite då och då. Men hur som helst, om man fortfarande är väldigt into HP har jag hittat den perfekt onlinebutiken för att krydda garderoben lite.
 
 
 
Själv tycker jag faktiskt att dom är rätt coola och på baksidan av plaggen står det antingen Potter, Malfoy eller Diggory.. förutom på Ravenclaws där det inte verkar stå någonting.  Dom finns att köpa hos Black Milk för 90AUD
 

BMI

 
Tyckte att den var så himla söt så kunde inte låta bli att lägga upp den.
 

Tarzan till Oslo

Imorgon kommer min lilla hårboll hit!   
Som jag har väntat och längtat. Min lilla kanin ska bli norsk nu hihi
 
 
 

Torsdag

Hej

Oj vad jag sov många timmar i natt... tror jag. Jag gick ju och la mej vid 21.30 men kunde såklart inte somna då. Jag kollade på klockan en timme senare och jag tror att det tog mej ytterligare en timme att somna, minst. Sen ringde alarmet 07.30, men självklart gick jag inte upp då. Jag znosade hela vägen till 9.30. Jag funderar på att testa något nytt - strunta i alarmet.
Man blir ju så himla trött av att znosa sådär länge som jag gör.
 
Hur som helst sitter jag här nu med en kom te och en macka. Man vet att man är en riktigt bloggare när man har en kopp te bredvid datorn.  Jag tycker ju inte så mycket om frulle så jag försöker variera den så mycket som möjligt så idag blev det macka.  Det är nog en personlig favorit om man nu ska försöka klämma fram något. Fralla med ost eller skinka och gurka och paprika. Det gillar issa.
 
För resten av dagen är det ganska fullt upp. Jag ska på två intervjuer och sen träna. Innan dess ska jag skicka in ett CV på ett ställe här i närheten som tydligen ska söka folk. Ikväll ska jag mosa på min rygg lite tänkte jag. Rygg och axlar lär det bli. Kanske lite triceps också, eftersom det ändå kommer med så lätt när man tränar rygg.
Jag är faktiskt på god väg att lyckas med mina 4 pass den här veckan, även om jag sjabblade bort 1:a passet i lördags och sen även tisdagen. Ikväll blir det veckans 3:e pass. Kör jag på även imorgon så har jag klarat det och sen börjar en ny vecka på lördag med 5 pass.
Det blir väldigt mycket träning framöver om jag följer mitt schema. Så blir det när man inte följer sitt schema och därmed måste trycka ihop allt på slutet.

 
Hoppas ni får en bra dag
 
 
 
 
 

21.00

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen försöka sova tror jag. Jag och snubben hade en rätt jobbig natt i natt. Först och främst gick vi och la oss supersent, typ riktigt supersent. Mer som runt 3.00. Sen kunde inte han somna och då väckte han mej, varpå jag inte kunde somna om. Det blev inte så många timmars sömn med andra ord. Snubben ligger redan och snusar och jag ska som sagt hänga tvätt sen funderar jag på att försöka rycka ut jacket jag med.
 
Godnatt
 
 

Sneakers

 
♣ Skor - Eurosko - 1199 kronor
 

Skor

 
Vad tycks om dom här snyggingarna? Jag har inte helt bestämt mej än, fast jag tycker i alla fall att dom vänstra var snyggast. Dom kan vara supersnygga, eller superfula hmm...

100 pass

Så var andra raden klar!  Det här går ju galant.
 


 

Magträning

Nu är jag hemma från gymmet och ska precis äta lite middag och se ett avsnitt av Breaking bad.
Jag har haft en ganska aktiv dag med för 40 minuters promenad till mitt möte, som förresten inte blev av eftersom jag kom till heeeelt fel ställe klantarsel som jag är.  Sen körde jag ett hårt magpass och sen blev det en liten promenix med snubben.
Jag älskar verkligen att träna mage. Man känner verkligen av resultatet, eftersom det går ganska snabbt att bygga magmuskler, däremot är det typ omöjligt att få dom att synas.  När jag kör mage kommer jag till en punkt där jag inte längre länger något, då kan jag hålla på hur länge som helst. Vanligtvis brukar jag lägga av en stund efter det för att jag är uttråkad eller helt enkelt börjar fundera på om jag gör något fel .  Jag vet att jag inte gör fel, jag måste slutat tvivla på mej själv och bara inse det ända logiska här.
Jag har tränat mage i flera år, jag har tränat kickboxning sen jag var 11 små år gammal .. Klart jag har cpstarka magmuskler.
 
 
 

Outfit

 
♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Kjol - GoJane
♥ Linne - Gina tricot
♥ Kofta - ONLY
♥ Väska - Primark
♥ Skinnjacka - Hollies
♥ Stövlar - Scorett

Videoblogg


ONLY

Här kommer 3 nya plagg som jag köpte på ONLY förra veckan.
 
 
♣ Blå kofta - ONLY - 130 kronor (ord. pris 143 kronor)
♣ Grön kofta - ONLY - 130 kronor (ord. pris 143 kronor)
♣ Grå topp - ONLY - 240 kronor

Onsdag

Hej
 
Redan onsdag! Det är helt sjukt vad veckorna springer fram. Snart har jag varit här i 2 månader! Idag har jag i alla fall spenderat lite tid åt att städa här. På fredag kommer ju min mamma hit med Tarzan så jag tänkte att det kanske kunde vara en bra ide att städa upp lite här.
Om ett tag ska jag börja göra mej i ordning och sen sticka iväg på en intervju. Jag vet inte vad som hände men plötsligt bara slog det till och flera stycken har ringt för att träffa mej. Jag har fixat hela 5 intervjuer den här veckan, imorgon har jag två stycken till och med!
Så ja, nu är det fullt upp. Jag ska även försöka hinna med träning efter intervjun, eller rättare sagt - jag SKA till gymmet efter intervjun. Jag sjabblade till det igår så om jag ska ha en chans att få till 4 pass den här veckan är jag tvungen att köra ikväll. Mitt träningsschema utgår ju från lördag så det är bara några dagar kvar tills nästa vecka börjar.
 
Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag
 
 

Bli piggare på morgonen

Här är något för mej som alltid sover så himla länge.  Jag är sämst på att gå upp tidigt på morgonen. I morse gick jag upp 10.00 och tro mej, det är tidigt för mej. Dessutom snosar jag alltid i ca. 1½ timme innan jag tillslut tar mej upp. Inge bra, jag vet men jag orkar ju inte som första gångerna alarmet ringer.
 
 
1. Ät lätt kvällen innan
Sen och kraftig mat är inte bra för sömnen. Din matsmältning ska inte behöva jobba för högtryck under natten. Så ät en lättare måltid på kvällen, helst inte senare än två timmar före sänggåendet. Då sover du bättre och är mer utvilad när du vaknar.

2. Ta en sak i taget
Om du ligger och tänker på att du snart måste ut i snöovädret eller vilken kämpig dag det kommer att bli på jobbet är det svå-rare att lämna sängen. Ta en sak i taget istället. Tänk först på vilken god frukost du ska laga åt dig själv. När du har ätit den – tänk på hur skönt det ska bli med en varm dusch. Sen är du rustad att gå vidare med nästa steg!

3. Vräk på med ljus
Sitter du och myser med tänt ljus och dämpat lampsken om morgonen? Inte bra. Dra på rejält med ljuskällorna istället. Ljuset skickar nämligen signaler till hjärnan om att det är dags att piggna till. Bäst är det om ljusskenet kommer från många olika håll samtidigt, menar Thorbjörn Laike vid Lunds tekniska högskola. Vita väggar i köket förstärker effekten!

4. Drick ett glas vatten
Börja dagen med att dricka ett glas vatten medan du gör i ordning frukosten. Det är länge sedan du drack, så kroppen blir glad och tacksam. Dessutom sätter det igång cirkulationen.

5. Ät bästa frukosten
En frukost med havre, råg eller korn håller dig pigg och alert ända till eftermiddagen, eftersom det ger en långsam och stabil höjning av blodsockret. Det visar flera olika forskningsstudier. Gröt, bra müsli eller fullkornsbröd rekommenderas, tillsammans med mjölk, juice och en frukt.

6. Ta en kopp kaffe
Jodå, kaffe piggar upp, precis som det sägs. I boken ”Socker och fett på gott och ont” skriver Charlotte Erlanson-Albertsson att de som drack riktigt kaffe på morgonen blev piggare och mer uthålliga än de som drack koffeinfritt kaffe. Så ta gärna en kopp gott kaffe på morgonen – men det räcker med en. Fler än så kan göra dig stirrig istället.

7. Rör på dig
Motion höjer humöret eftersom det sätter fart på de lyckofrämjande hormonerna i hjärnan. En cykeltur eller rask promenad till jobbet är alltså ett bra sätt att mota bort sömnigheten. Eller varför inte ett lätt styrkeprogram före morgonduschen? Tjugo minuter räcker. Enligt en studie vid University of Vermont kan det påverka humöret positivt så länge som tolv timmar efteråt.

8. Sov ordentligt
Regelbundna sömnvanor och mörkt i sovrummet är viktigt för att få en god sömn och därmed vakna utsövd. En del männi-skor, inte minst kvinnor i medelåldern, har en tendens att ligga och oroa sig eller älta tankar under natten. Ett tips kan vara att skriva ner dem på ett papper bredvid sängen, så att hjärnan förstår att den kan ”lämna över” ansvaret till pappret under nat-ten.

9. Ta en promenad
När solen har gått upp är det viktigt med en dos dagsljus. Inget slår solljuset när det gäller att få oss att vakna till. Om du sätter dig i bilen eller bussen direkt och sen stänger in dig på jobbet går du miste om denna energikick. Se till att ta en förmiddags-promenad för att ta tillvara på det viktiga dagsljuset!

10. Skippa sängfösaren
Visserligen kan alkohol göra så att man somnar snabbare på kvällen. Men det är inte ovanligt att man vaknar igen tre eller fyra timmar efter att man tagit den sista drinken. Under den senare delen av natten blir sömnen ytligare, sömnkvaliteten sämre och den biologiska klockan förskjuts, enligt Statens Folkhälsoinstitut. Slutsats: Ta ingen sängfösare om du vill vakna utvilad!

KÄLLA: The Huffington Post med flera.

Triceps 2

Jag tänkte visar er ännu en övning jag brukar köra på gymmet. Den tränar främst triceps men det härliga i denna kråksång är att man faktiskt känner av det även i ryggen. Ta ordentligt med vikt bara så drar det riktigt skönt. Jag brukar även svanka en hel del. Då känner jag att det tar ordentligt i både triceps och rygg.
 
Vill ni se klippet är det bara kolla på min insta: thebrattie
 
 

Tisdag

Hej

Idag är jag på rätt sopigt humör. (älskar att jag alltid inleder med en glad gubbe, även om jag ska förstöra det en rad senare )

 
Jag har en sån där dag då allt känns hopplöst och bara vill ligga i min säng och försvinna ett tag. Jag är trött på att allt går så dåligt för mej hela tiden. Jag har försökt vända det så länge nu men det händer inte ett smack. Och när jag struntar i allt blir det snäppet värre. Det är som om min kamp enbart håller allt i schack tills jag ger upp. Jag gillar inte alls såna här dagar.

Vad jag har lyckats åstadkomma idag är i alla fall att gå upp i hyfsat okej tid - 10.00 tror jag att det blev, sökt några jobb och faktiskt lyckats få till någon intervjuliknande grej imorgon. Tredje gången gillt brukar man väl säga.
 
Om 2 timmar ska jag gå och möta min snubbe, sen ska vi gå och ta reda på vart stället jag ska till imorgon ligger, jag måste också köpa en hårolja och när vi kommer hem igen är tanken att jag ska slänga träningsväskan över axeln och sticka iväg till gymmet för ett ordentligt magpass.  Jag kanske kan lyckas vända mitt trista humör, men det kommer nog ta ett tag till.

Hoppas ni har en lite bättre dag än mej.
 
 

To win the fight you have to be in the fight

 

To win the fight you have to be in the fight

Bik Bok

 
♣ Svart topp - Bik Bok - 99 kronor (ord. pris 199 kronor)
♣ Vit top - Bik Bok - 99 kronor (ord. pris 199 kronor)
♣ Vinröd topp - Bik Bok - 199 kronor
♣ Grå topp - Bik Bok - 199 kronor
♣ Tee - Bik Bok - 199 kronor
♣ Örhängen - Bik Bok - 18 kronor (ord. pris 59 kronor)
♣ Svarta fjädrar - Bik Bok - 21 kronor (ord. pris 69 kronor)
♣ Bruna fjädrar - Bik Bok - 18 kronor (ord. pris 59 kronor)
♣ Kors - Bik Bok - 15 kronor (ord. pris 49 kronor)
♣ Örhängen - Bik Bok - 30 kronor (ord. pris 99 kronor)

Halloween

 
 
Min lördag var AWESOME! Jag hann dock inte med gymmet och det var väl inge vidare, men som tur är har jag möjlighet att fylla ut en annan dag den här veckan.
Det jag däremot hann med var lite shopping.  Jag och snubben promeflaxade in till stan och skulle handla något litet till Halloween och passade då även på att handla något litet till mej. Det där lilla råkade bli ganska stort men jag kände mej såååå lycklig sen.
Efter att vi var klara gick vi till en mataffär och köpt på oss alkohol innan vi tillslut äntligen fick vila fötterna på en liten mysig bars uteservering. Jepp, man kan fortfarande sitta på uteservering här fast nu börjar det faktiskt bli ganska kallt.  *redan lixom*
När vi kom hem gjorde vi oss i ordning, lyssnade på musik, drack lite och sen kom två av våra roomies och hängde lite med oss innan vi senare gick ut och tog en öl ute. Det var ju en del Halloweenfirande här och var så vi ville ut och kolla läget lite bara. Det blev ingen superhård partynatt, även om vi var kvar till stängning.
Sjukt lyckad dag och kväll.
 

Motionstimme

Vilken dag jag har haft! så himla lång.  En hel värld har öppnats bara för att jag gick upp 8.30 i morse.  Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Det var min motionstimme idag. löpning och cykling som vanligt. Det märks att jag har slarvat dom senaste dagarna för jag kuggade maxat på löpningen, inte alls stolt över mej själv. Jag fick håll 3 gånger, men att det blev så många gånger beror på att jag inte gav upp. Det är i alla fall ett litet plus. Jag vet att man aldrig ska springa med håll så jag stannade och vilade en stund men ville kvick upp på bandet igen för att hela tiden slå mitt senaste score. Man kan inte alltid ha bra dagar men nu när jag lagt upp ett ordentligt schema för vilka dagar jag ska träna, känns det som att dom kommer bli många fler i alla fall.
Cyklingen däremot är jag väldigt nöjd med. Brände massor av kalorier och körde på tungt hela tiden. Jag tror att hela timmen landade på nästan 600 kalorier. Det var helt okej i alla fall.

 
 


 

Outfit

Här är en outfit från förra veckan.
 
 
 
 
 
 
♥ Byxor - Gina tricot
♥ Tee - H&M
♥ Halsduk - Glitter
♥ Jacka - IMSO
♥ Väska - Primark
♥ Boots - GoJane
 

Måndag

Hej

Hur är det med er?  Jag mår jättebra, fast var på en intervju idag och den var fan helt vrickad den med. Vi får väl se vad som händer härnäst. Imorgon ska jag i alla fall sitta och peppra in med nya sökningar. Jag gick upp tidigt i morse så kanske har jag börjat få snurr på någon typ av dygnsrytm nu  Hoppas!  
Om en stund ska jag sticka iväg till gymmet. Sen blir det någon lite matlagning kanske och sen blir det väl en lugn kväll, kanske ska försöka komma ikapp lite med bloggandet.
 
Herregud vad man hinner mycket när man går upp tidigt på morgonen. Klockan är bara 16 lixom! Fan jag brukar ju bara ha varit vaken i 4 timmar vid den här tiden och då har jag hunnit käka lite och söka en del jobb men idag har tiden stått still känns det som.
 
Hoppas ni också har haft en bra dag
 
 

3 veckors träning

Jag har insett att om jag ska hinna med mina 100 pass innan 6 månader har gått får jag nog rajda på lite.  Nu har jag gjort ett schema för dom första 3 veckorna från och med nu. Jag hoppas verkligen att lyckas hålla det! Så svårt kan det inte vara att mana iväg mej själv till gymmet  Hur som helst måste jag ligga i med 4 pass i veckan flera veckor för att hinna ikapp. Sen kommer jag även kunna träna 3 gånger i vecka vissa veckor. Det är 168 dagar kvar och 92 pass. Det här borde väl inte var så svårt. När mina 3 veckor har gått ska jag lägga upp ytterligare 3 veckor för att lyckas med mitt mål.
 

 

Musik

Nu ska jag gå och fixa min pizza.  Det blir köttfärs, babyspenat och rödlök tror jag.  Jag tänkte försöka göra den lite nyttigare i alla fall. hehe
Men innan jag går iväg tänkte jag slänga upp en låt som jag lyssnar på väldigt mycket nu.
 
 

The jacket

 

Outfit

Här är jag igår.
 
♥ Leggings - H&M
♥ Linne - Gina tricot
♥ Kofta - H&M
♥ Pälsväst - Sisters point
♥ Skor - Converse

IMSO

Här är två plagg som jag fick hem från IMSO  Jag måste bara säga att IMSO är heeeelt outstanding på att skicka grejer. Jag fick paketet rekordsnabbt. Jag beställde på söndagen och redan på måndagen fick jag ett sms om att paketet fanns att hämta ut. Galet! För övrigt fanns det vissa komplikationer när jag gjorde min beställning. Jag tror till och med att jag tog ut min ilska här på bloggen. Men IMSO löste allt otroligt snabbt och bra. Thumbs up säger jag bara!

Jackan hade jag på mej idag och jag tokälskar den. Den är dock väldigt tunn. tishan tänkte jag ha till ett par vita jeans och snygga boots. Ska bara losa en del av kaggen först.  Jag blev dock lite besviken på den för jag trodde att den skulle vara i typ bomullstyg och lite slabb men istället var det något stretchmaterial och den sitter tight. Men men, den är väldigt snygg i alla fall.
 
♣ Jacka - IMSO - 299 kronor
♣ Tee - IMSO - 199 kronor

Halloween

Här i Oslo är Halloween förmodligen i full gång nu, men själv har jag en hemmakväll. Jag och snubben fick ju en tjuvtitt igår när vi var ute en sväng och eventuellt ska vi ta oss ut ett tag imorrn. Eftersom det är Halloween är jag ju nästan tvungen.  Det är i alla fall en hel del Halloweengrejer på G i området.  
Jag tänkte bjuda på en bild ni sett förut. Den till vänster är Halloween 2010 på Lobby och den andra är Halloween på Amnesia 2011. 2012 var jag i Spanien och nu 2013 är jag i Norge.
 
 

Triceps

Jag har ju snackat lite löst om att lägga upp lite bilder på övningar jag gör på gymmet. Här kommer en  Det är min favoritövningar när jag kör triceps. Jag är inte så mycket alls för att köra armhävningar eller övningar med min egen vikt. Jag kör mycket hellre rep eller hantlar. Rep är mest effektivt för mej och där ser jag också hur jag hela tiden ökar. Jepp, it's true. Jag har lite magiskt gått från 14 kilo till 25. Skumt, jag vill fortfarande inte tro på det själv men nu har jag testat två olika maskiner och tar 25 på båda så det kan inte längre vara fel på maskinen.  Vill ni se exakt hur jag gör övningen kan ni kolla på min instagram - thebrattie. Där ligger det ett litet klipp.
 

Torsdag

igår var det Halloween .. tror jag. Det är alltid lika svårt att veta vilken dag det är. Personligen äskar jag Halloween men hatar när folk gör massa grejer på just allahelgona. Om jag inte minns helt fel så sitter man gärna och sörjer nära och kära som gått bort på allahelgona. Om jag sitter hemma och sörjer vill jag väl inte att någon jävel ska banka på dörren och hota med att bränna upp min brevlåda om jag inte ger dom godis.
Men jag kan ju fått allt om bakfoten.
 
I övrigt älskar älskar älskar jag Halloween. Jag tycker att det är sååå kul att klä ut mej och festa på ett annat sätt.  Imorgon är det Halloweenparty lite här och var i området. Jag och snubben tänkte eventuellt utforska det men om inte annat så fick vi en liten försmak igår när vi var på Memphis.  Det var en bra dag igår.  Först var vi på gymmet, sen gick vi och shoppade lite till mej och efter det gick vi till Memphis och käkade och tog några öl.

Snubben sa åt mej att jag skulle avstyra allt tidigt, eftersom han skulle till jobbet tidigt idag. Men igår ville han absolut inte gå hem och jag hade inte hjärta att släpa honom när han väl hade kul så det blev ganska sent.  Vi hade i alla fall väldigt kul och jag fick lite nya saker.
 
 

Nya boots

När snubben var i Sverige hämtade han bland annat 3 av alla mina skolådor som kommit hem på sista tiden.  Ett par har jag redan visat upp och här kommer nästa par.

Dessa sköna snyggingar klickade jag faktiskt hem från GoJane.
 
 

Fredag

Hej

Sjukt mycket sorry för att jag har struntat i att blogga dom senaste dagarna. Jag har helt enkelt mått för dåligt. Jag och snubben har haft en riktigt jobbig tid här i Oslo och även om vissa bitar börjar lösa sej sakta men säkert, är det fortfarande mycket kvar. Sen vi kom hit har våra humör gått upp och ner som hissar och vi har fått stötta varandra massor. Ibland har jag bara legat och stirrat rakt in i väggen och då har han legat bredvid mej och gjort allt för att få mej att le lite. På samma sätt har jag dunkat honom i ryggen när han har tyckt att allt är skit.
Självklart är det inte lätt att flytta till ett annat land. Speciellt inte om man gör det bara sådär som jag har gjort. Att flytta till ett annat land kräver att man har en liten plan. Vart ska man bo? hur ska man leva? vad ska man leva av? jobb? pengar? lagar och regler? och så vidare. Det finns en mängd saker att tänka på innan man sticker iväg... saker jag inte tänkte på.
Som tur var googlade snubben lite innan vi drog igång karusellen så han vet massor om hur man lever i Norge. Jag kommer att göra ett inlägg om det lite närmare. "Saker att tänka på" typ.
 
I detta inlägg vill jag mer förklara att jag har haft några tunga dagar men att det nu känns lite bättre så nu är jag igång med bloggandet igen.   Lite shopping och några öl har muntrat upp mej lite.  Jag har också hängt lite på gymmet, dock inte så mycket som jag borde eftersom jag inte haft någon ork nu när jag mått som jag mått. Jag ska ta nya tag även med det.  Det blev i alla fall ett hårt pass igår.  

För övrigt är det idag fredag och jag och snubben ska göra hemagjord pizza och mysa i soffan. Igår firade vi in Halloween lite så vi måste vila innan vi eventuellt tar nya tag imorgon.
 
Hoppas ni också får en toppen fredag
 
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0