Mina skor från 2010

Jag har på sista tiden fått frågor om hur många par skor jag äger. Jag har aldrig riktigt fattat vad som gör en frågan så intressant, men jag antar att det finns någon inre kvinlig täving vad gäller skor - typ, ju fler skor desto kvinligare är man. Att jag har en walking closet och 3 garderober fulla med kläder är inte lika intessant, eller?

Jag bor, som sagt, på 2 ställen. Att bo så gör att jag har himla dålig koll på vad jag äger. Mina skor är ofta uppelade. Men för er som var intresserade av mina fotvänner kommer här en passande bild jag hittade. (Jag hade nog inte tagit upp frågan om jag inte hade hittat bilder nu.)





Här är en del av skorna jag hade hos mamma. Alla är inte med och resten är hos pappa. Bilden är tagen i slutet av oktober 2010 så det har väl förändrats lite sen dess.



Några av favoriterna, vissa går fortfarande att köpa så från bakre raden till vänster:
- Scorett
- Wildflowe by Kenza
- Deichmann
- Scorett
- Scorett



Favoritstövlarna från vänster:
- Skopunkten
- Sorett
- MM


Det var det. Om det fortfarande finns intresse får jag väl plåta skogarderoben som den ser ut nu. Men då måste jag nog fixa till den lite först, numera ligger nämligen alla skor på varandra. Så blir det när man shoppar för mycket *oops*


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0