Nästa vägg

För typ en timme sen bestämde jag mej för att det var dags att ta en paus från städandet. Dels vill jag ju uppdatera er som sitter hemma och väntar på att jag ska uppdatera och dels måste man ta en paus från städning för att palla med. Just nu håller jag på och lägger upp flera nya auktioner på Tradera. Skinnjackor och grejer från MQ, passa på att checka det.

Det här är en av dom nya skillnaderna i rummet.

     

     

Som ni ser jobbar jag väldigt mycket med att göra små skillnader. Ärligt talat har jag faktiskt kommit fram till att man inte behöver göra en brakförändring för att det ska bli riktigt hemtrevligt.
Mitt rum hos pappsen är rätt stort, faktum är att det är lika stort som en lite mindre 1:a. Jag har varken spis eller dusch här inne så jag har rätt mycket space som ska fyllas. Det enda som verkligen behövs är garderober. Jag har 3 och dessutom en stor byrå, mer än så blir pinsamt.
Nu försöker jag göra det här stora schabraket lite hemtrevligt.. efter att ha bott i det här rummet i typ.. 6 år eller nåogt.  Ajja bättre sent än aldrig säger man ju

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0