Jag kör 69 alone

Apropå att knulla sin granne så funderade jag på en sak härom dagen.. och det har ingenting med grannar att göra, men apropå ändå.
69.. Siffrorna tillsammans ser ut som två killar som desperat försöker suga av varandra men inte riktigt når fram. Jag har aldrig fattat ställningen.
Vad är det som är så hett med den? Överallt hör jag 69, 69, 69.. Ärligt talat. Om jag suger för allt vad jag är värd (kul ordval), vill jag att killen ska koncentrera sej på att tycka att det är det skönaste han någonsin varit med om och han ska absolut inte vilja göra något annat än att ligga där och njuta ... framför allt ska han inte slicka mej. Hur fan ska jag kunna göra ett bra jobb med en tunga mellan benen? Och hur ska han kunna fatta hur mycket man spänner käkarna, hur irriterad tungan blir efter ett tag, hur yr man blir i huvudet, hur mycket hjärnan hoppar fram och tillbaka i skallen, hur jobbigt det är att försöka hinna med att andas genom nästan samtidigt som man ska skjuta nacken åt olika håll och så vidare, om han har fullt upp med att försöka fatta hur han ska röra tungan?

Nej jag kör på oldschool - en sak i taget.

Men allt ska ju vara så satans stressigt nuför tiden, aouch lät jag precis som en gammal tant där? tror ta mej tusan att jag satte den i krysset.
Men ärligt talat så är det ju så. Jag kan inte minnas att jag någonsin gjort en sak i taget. Kan inte fatta att det till och med ska vara stressigt i sängen. Inte undra på att man aldrig kommer när folk ska stressa så förjävligt.

In, av med kläderna, så , lägg dej, sära på benen kvinna, in fort som tusan, jucka i 180, se till att hon skriker , det var säkert bra, åh vad skönt, in ut , in ut, klart. Flytta på dej, var är mina kläder? där, tröjan ut och in, skit samma, kuta iväg, tillbaka till reallity.

Yeaaah, can I tell you.. I just loooove sex!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: sören

vad vore livet utan qvinnor som vill ha tunga och lite släm spett

2011-11-12 @ 18:54:49
Postat av: sören

vad vore livet utan qvinnor som vill ha tunga och lite släm spett

2011-11-12 @ 18:58:03
Postat av: sören

sex är det största som finns

2011-11-12 @ 19:00:12
Postat av: Filip

Tycker bara det är så fubbigt. Är det mysigt att ha en tunga mellan benen? Ska vi träffas nå'n kväll? Så kan vi ha det lite mysigt.

2012-10-29 @ 19:24:00
Postat av: Filip

Någon kväll borde ju passa bra.
Du är såå sexig.

2012-10-29 @ 19:26:22

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0