Hon kom som vitt skräp, hon var nog vilse

Usch och apropå kläder, stil och lite inspiration så såg jag världens white trash på mässan. Det var faktiskt lite ironiskt att det var en skönhetsmässa och sen klampade hon in där. Jag är inte mycket för att anmärka på folks stilar, med tanke på hur jag själ klädde mej en gång i tiden, men det här var .. alltså.. jag finner inga ord. Gräsligt är inte gräsligt nog.

Hon hade paljettshorts med passform som om hon klippt hål i en LIDL-påse och klätt på sej. Pösigt men ändå inte så att säga. Ut från hålen kom två kritvita rätt vidriga ben. Dom var smala men ändå sladdriga.. hur det nu går till. Plötsligt tycker jag att jag har sjuukt snygga ben!
Till det hade hon en gigantisk pälsjacka i någon ful brun färg och på fötterna ett bar söndertrasade "vita" converse. Snörena hände åt alla håll, håret var trassligt och vidrigt och hela hon gav ett förfärligt intryck.
Nej usch.

Skorna kanske jag inte borde klaga på, med tanke på att jag själv vandrade runt i ett par minst sagt trasiga sneakers fram tills nu när jag köpte mina uggs. Minst 100 gånger har jag hört att jag måste köpa nya skor, men jag har inte sett någon anledning till att shoppa sneakers nu när det ska bli vinter. Då köper man vinterpjucks och inget annat... om man inte hittar ett par dösnygga goingar till bra pris. Då kan till och med jag tänka mej att vika mej.  Klackar köper man såklart året runt, men det har ni väl inte missat?


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0