Halvfungerande dator

För ett tag sen löste jag problemet med att jag nu har en halvtrasig dator. Som tur är funkar rätt del. Det ä5 alltså min skärm som är helt kaputt och jag gillar inte att ha massa sladdar överallt men så får det vara nu. Tv:n blev min nya skärm.
 
 

Trasig dator ... Igen

Hej 

 Jag är sjukt ledsen att jag knappt uppdaterar längre. Jag har satsat mycket på min utbildning på sista tiden och jag kommer ofta hem sent och svintrött så bloggen hinns inte riktigt med. Idag hade jag tänkte blogga lite men tappade datorn riktigt ordentligt i golvet två gånger så nu funkar inte skärmen . Jag ska försöka hitta en bildskärm här någonstans och sen ska jag försöka fixa några inlägg.

Hoppas ni står ut med mej
 


Magnum

I Spanien delade jag och Pontus på den första glassen i Magnums sommarserie och idag delade vi på den blåa . Det är visserligen den 3:e glassen i serien men den 2:a fanns inte här så det fick bli så.


Onsdag

Hej
Hoppas ni har haft en bra dag so far . Jag är på jobbet och har just nu lunchrast. Jag sitter i solen med Pontus och delar på en glass.

Efter jobbet ska jag åka och fixa mina naglar så dom blir riktigt fina till midsommar

Vi hörs sen


Dagens outfit

    
 
♥ Byxor - Gina tricot
♥ Topp - Pimkie
♥ Jeansväst - H&M
♥ Väska - Primark
♥ Solglasögon - Primark
♥ Boots - GoJane
 

Tisdag

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra tisdag.  Det har jag i alla fall haft. Tuff, men bra.  Jag tänkte uppdatera er on lite vad som händer. För några dagar sen skrev jag om att det hade hänt något bra. Det som är bra är att jag äntligen har fått ett jobb.  Fan vad man har krigat men jag har äntligen segrat. I alla fall for now. Jag vet ju inte vad som händer i framtiden men just nu kan jag säga att jag stormtrivs och om jag får bestämma dröjer det innan jag försvinner därifrån.
Just nu går jag en utbildning och den är väldigt intensiv så när jag kommer hem på kvällarna är jag ganska trött och det är svårt att hitta motivationen till att blogga, men jag ska försöka bättra mej.
 
Förutom att det är fullt upp med jobb flyter livet på som vanligt. Jag har ju äntligen skaffat ett gymkort så nu ska jag sätta igång med min hårdträning igen.  Det ser jag verkligen fram emot! Jag funderar på att börja redovisa allt jag bränner här i bloggen, jag tror att jag kommer hålla motivationen uppe längre då. Vi får väl se hur det blir.
 
Ha en fortsatt bra kväll
 
 

Rea hos Nelly

Nu har Nelly satt igång sin sommarrea.  
 
Jag kollade igenom den lite och hittade några saker jag gillade lite extra.
 
 
 

Söndag

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit sådär. Okej, men jag har haft bättre.
I fredags gick stack jag ju ut för att fira lite. Tyvärr blev det senare än planerat och på lördagen när vi gick upp vid 8.00 var jag rätt trött och smått bakis. Vi gick i alla fall upp, packade bilen och drog iväg till en loppis. Väl där försökte jag sälja av en del av allt jag äger men det gick sådär.
När jag kom hem var det film, soffa, middag och mys som gällde. Jag hade dessutom börjat få riktigt ont i halsen. I morse vaknade jag av att det var betydligt värre. Inte alls kul.
Så ja.. vad jag har jag gjort idag?
Vilat massor, kollat på massa film och gjort allt för att bli frisk till imorgon. Det blir att sova tidigt ikväll och förhoppningsvis är jag på fötter imorgon igen.
 
Ha en bra söndagskväll
 
 

Thanks to me

I'm not invisible
I'm still alive
 
 
I wanna thank myself
I want me to know that I've given myself a life
I've never given up on myself
I've woken up every day to fight
I've fought for myself
and I wanna tell myself that I appreciate everything I've done.
I gave me my life.
Even though it's broken and sore
I have a life
I gave myself something not every one can have.
And for that, I wanna thank myself.
 
I'm a fighter
No one can change that.

Gymgrossisten

För några dagar sen kom det hem ett stort paket från gymgrossisten. Min snubbe har bestämt sej för att han ska träna stenhårt nu så han har beställt hen allt möjligt. När han ändå höll på med sin beställning kollade han runt efter lite grejer till mej.  Kolla vad jag slutligen fick
 
 
♣ Ultra loss shake - Gymgrossisten - 179 kronor
♣ Active fat burner - Gymgrossisten - 219 kronor
♣ Shaker - Gymgrossisten - 49 kronor
 
 
 
 

Jag vågar

Vi faller
Vi skadar oss
Vi får ärr
Vi känner smärta
Vissa av oss ligger kvar
Vissa av oss kliver upp
Vi kämpar
Vi vinner
Vi förlorar
Vi säger blod, svett och tårar
Vi ger upp
Vi ser åt ett annat håll
Vi vill inte veta
Vi försöker glömma
Vi gömmer oss
Vi vill inte höra
Vi vill inte se
Vi låtsas att vi inte vet
Vissa av oss väljer att försvinna
Vissa av oss tar ett steg till
 
För visst är det sant
Att skam den som ger sej..
 
 
 
 

5:e skolådan

Här kommer det 5:e av 5 par nya skor.   Inte för att det är dom ända skorna jag köpt på sista tiden.. puh absolut inte. Här svämmar mina skohyllor över. Men dessa 5 par är dom senaste som kom i en gigantisk låda från Nelly.
 
Nu när jag har visat upp dom kan jag visa upp resten av skorna som har kommit både innan och efter.. eller i alla fall innan. Någonstans måste man ju börja.
 
 
♣ Skor - Nelly - 149 kronor (ord. pris 599 kronor)

Fredag

Hej
 
Här kommer dagens första, ganska sena inlägg.
Idag har det hänt en riktigt bra grej! Men jag tänker inte börja skriva om det förrän jag vet säkert att det håller i sej. Jag brukar ha otur rätt ofta när det väl går bra så jag tänkte nypa mej i armen några gånger, ta några djupa andetag och sen kanske jag kan berätta vad som händer.
 
Utöver det har det inte hänt så mycket idag. Jag har kollat på film och tagit det lugnt, rensat bland allt jag ska sälja imorgon och om ett tag ska jag sticka iväg till gymmet.  Jepp, det är äntligen dags att köpa ett nytt gymkort och sätta igång.
 
Ikväll kommer jag antagligen fortsätta att rensa och strukturera upp inför loppisen imorgon. Det ska bli skönt att bli av med lite massor av grejer. Just nu äger jag så mycket kläder, skor, smink och saker att jag inte får plats med allt på riktigt. Alla mina lådor och garderober är fulla och det är dom även om jag nu har fyllt två säckar med kläder som ska säljas imorgon. Det kommer antagligen bli fler än en loppis.   Det ska bli kul att se hur mycket pengar man får ihop också.
 
Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll
 
 
 

Frulle-tips

Jag tänkte tipsa lite snabbt om enkel och smarrig frulle.  Är du trött, hungrig och vill fixa något snabbt är det här perfekt.

Ta lite kvarg, se till att det är en sort som innehåller mycket protein och så lite kolhydrater som möjligt. Blanda sen i lite sockerfri sylt. Sååå gott och faktiskt mättande.  Dessutom är det inte jätteonyttigt fast det är så gott.
 
 
 

Purple night

Igår fick jag lite lust att sminka mej lite extra så jag gjorde det.
 
Allt kommer från Make up store om det inte står något annat
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor, Kicks
♦ Eyeprimer Clear
Sleek I divine palette Acid
MS Pollution
MS Muffin
MS Kakaw
ED Sassy
ED Mercury
MS Cotton candy
Lipstick Max factor
Lip gloss
Cake eyeliner black
Eyepencil Darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece, Kicks
 
 
 

Gårkvällens outfit

Såhär såg jag ut igår när jag var i rålis med Melissa, Jessica, Linnea och Jossa.
 
  
 
 
 
♥ Shorts - Cubus
♥ Topp - H&M
♥ Jacka - Gina tricot
♥ Solbrillor - Primark
♥ Halsband - Nelly
♥ Skor - Jeffrey Cmpbell

Torsdag

Hej

Idag har jag en sån där dag då jag bara vill ligga kvar i sängen. Mitt alarm ringde vid 8.30 och egentligen var jag väl rätt pigg då men ändå låg jag kvar i sängen till 10.00 och inte ens då ville jag gå upp.
Men jag tog mej upp ändå, tog en dusch och käkade frulle.
Om ett tag ska jag sticka iväg för veckans tredje och sista intervju. Jag hoppas att det går bra, speciellt nu när jag är så otaggad på livet.
 
Hoppas eran dag har börjat bättre
 
 
 

Black eternity

The moment when you realise that honesty is an illusion,
that you will probably never be real happy,
that you can't trust the person who tells you that he or she loves you.
The moment when you realise that you're all alone,
that everything around you has lost all the colours,
everything is black.
The moment when you cry and hope that everything will get better,
that it soon will be all over..
 
Even though you know that this is only the beginning..

4:e skolådan

Här kommer det 4:e av mina 5 par skor. Vill ni se dom tidigare jag lagt upp ? Klicka på shoppat.
 
 
♣ Skor - Nelly - 99 kronor (ord. pris 399 kronor)

Dagens outfit

Idag de jag på vitt och brunt + boots. Lite cowboy feeling över det hela tycker jag. Jag hade egentlige en vit skjorta på mej först, men när jag hade köpt min vita blus ville jag hellre ha den. (Sorry att vissa av bilderna blev såå dåliga)
 
    
 
♥ Shorts - Shana
♥ Blus - H&M
♥ Väska - Spanien
♥ Örhängen - Åhléns
♥ Stövlar - MM

Rea

 
♣ Vit blus - H&M - 75 kronor (ord. pris 99 kronor)
♣ Gul topp - H&M - 50 kronor (ord. pris 99 kronor)
♣ Gul blus - H&M - 75 kronor (ord. pris 129 kronor)
♣ Leggings - H&M - 50 kronor (ord. pris 99 kronor)

Onsdag

Hej

Min dag idag började med ett återbesök på vårdcentralen. Jag hade ju varit där för några veckor sen och tagit några blodprover. Som vanligt är alla mina värden perfekta och dom kan absolut inte se något fel på mej.
 
Efter sjukan var jag väldigt uttråkad så jag tog en sväng in på H&M och kollade rean lite. Sen stack jag hem, käkade lunch och nu har jag gjort kvällsplaner med Melissa och Linnea.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag so far
 
 
 

Skosamling

Jag tänkte visa upp en del av min skosamling. Ibland får jag lite frågor om hur många par skor jag äger och så vidare. Jag är inte helt säker på hur många par det är men jag tänkte att jag kunde visa några bilder på dom flesta skorna.
Alla skor finns dock inte med och det beror på att dom inte får plats så jag har behövt ställa en hel del par på andra ställen.
 
Som ni ser ligger en hel del av pjucksen huller om buller också. Det är svårt att rada upp stövlar ordentligt.
 

 

3:e skolådan

Här kommer det 3:e paret skor. För att se det 1:a och 2:a, klicka in på shoppat.
 
 
♣ Skor - Nelly - 149 kronor (ord. pris 499 kronor)

Summerlovin

Allt kommer från Make up store om det inte står något annat
 
 
♦ Bronzing powder 01GOLDEN Max Factor, Kicks
♦ Eyeprimer Clear
Sleek I divine palette Acid
CS Ra
MS Ruby
MS Kakaw
Cake eyeliner black
Eyepencil Darkest shadow
♦ Mascara Masterpiece, Kicks
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Hej
Idag har det varit en rätt intensiv dag. Till att börja med blev det ganska sent igår. Jag, Pontus, Sebbe och Lea var här hemma hos mej och spelade pictionary och drack lite vin. Tiden sprang på och plötsligt var den 01.00. Jag och Pontus somnade ett tag efter det och sen ringde alarmet vid 7.00.
Jag gick upp, gjorde mej i ordning och sen stack vi båda iväg - han till jobb, jag till intervju. Intervjun var en gruppintervju som höll på i 3 timmar så efteråt var man ganska trött i skallen men ändå på väldigt bra humör. Jag är inte säker på att jag gjorde jättebra ifrån mej men jag hoppas det, håller tummarna stenhårt.
 
När jag kom hem käkade jag en sallad, kollade på film och stendeckade i soffan. Nu har jag piggnat till så nu är frågan om jag kommer kunna sova ikväll.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 
 
 

Idag

Här kommer lite om min dag idag och planerna för kvällen.
Den första planen för dagen var att gå på intervjun. Innan jag gick på den mötte jag upp snubben. Han bjöd på lunch, plåtade min outfit och sen trippade jag in på intervjun.
Nu sitter jag hemma bloggar och har en film igång.
 
Lite senare kommer Lea och Sebbe hit och när snubben kommer hem ska vi spela pictionary och chilla med allt vad det innebär.
 
 

Dagens outfit

Såhär såg jag ut idag.
 
 
 
 
♥ Leggings - H&M
♥ Vit topp - Pimkie
♥ Kofta - Primark
♥ Väska - Primark
♥ Örhängen - Åhléns
♥ Skor - Nelly
 
 

På tricken

Nu är jag strax hemma igen. Jag ska bara springa förbi systemet snabbt och köpa en flaska vin till ikväll.
När jag kommer hem slänger jag upp dagens jag.


Off we go

Nu är det dags för mej att snickra ihop en bra intervjuoutfit, slänga på mej lite smink och sticka iväg.  Jag hoppas att intervjun går bra, det skulle vara kul att komma igång med något nu.
 
Later
 

Student 2011

Kan ni fatta att det var hela två år sen jag tog studenten nu??? Det kan inte jag. Härom dagen kom jag till och med på mej själv med att prata om min student förra året. Åren går verkligen fort.
Att ta studenten är bland det bästa som hänt i mitt liv. Tätt följt av körkortet, att jag slutade jobba på donken och att jag vågade tag steget att flytta till Spanien.
 
Shit alltså. två år. Jag kan väl inte direkt säga att jag har åstadkommit stora ting sen dess, jag väntar fortfarande på mitt genombrott.
 

2:a skolådan

Här kommer den 2:a av 5 skolådor.  Klicka på "shoppat" för att se det första paret.
 
 
♣ Skor - Nelly - 149 kronor (ord. pris 399 kronor)
 

Måndag

Godmorgon godmorgon
 
Jag hoppas att eran måndag har börjat bra. Själv har jag varit väldigt morgontrött som vanligt, men jag tog mej i alla fall upp för snart en timme sen.
Om en stund ska jag börja göra mej i ordning och sticka iväg och käka lunch med snubben och direkt efter blir det en liten intervju.  
 
Ha en bra dag allihop
 

21.00

Nu tänkte jag krypa ner i soffan och kolla på en film. Imorgon börjar en ny vecka och den kommer vara fullspäckad även den
 

Mataffärernas salladsbarer

Något som jag skulle vilja hissa högt i till skyn är mataffärernas små salladsbarer. Jag minns att coop nära mej började väldigt tidigt men det var så lite grejer där och såg inte så jättefräscht ut så man köpte aldrig något därifrån. Nu har det poppat upp små salladsbarer i nästan varenda mataffär och dom har så fräscha och goda grejer att man vill slänga ihop en sallad nästan varje gång man är i en mataffär. Själv har jag gjort det flera gånger sedan jag kom hem från Spanien,
Det är enkelt, supergott och rätt billigt. Dessutom har dom typ allt man vill ha.
 

1:a skolådan

Här kommer det första paret av mina 5 nya par.  Utöver dessa 5 par finns det faktiskt några till som jag inte har hunnit visa upp än.
Massa skor framöver med andra ord.
 
 
♣ Skor - Nelly - 149 kronor (ord. pris 399 kronor)

5 par skor

Minns ni mitt gigantiska paket jag hämtade ut för några dagar sen?  Det här fanns i .
 
 
 
5 par skor.  Jag kommer lägga upp varje par var försej. check it out!

Brorsans student

Igår var jag och la familia nere i Småland för att fira min lillebrorsas student. Han gick i plugget i Eksjö så igår morse vid 7.30 packade jag, pappa och Pontus in oss i bilen och åkte ner.
Först hade dom utspring vid 13.00. Det var ett rätt skumt utspring. Alla sprang samtidigt och ställde sej i en stor klump och hoppade och skrek.
Jag minns att när jag sprang ut för 2 år sen ropade dom upp klass för klass och sen sprang man ut från skolan och längs med en bana som var inramad. Det var verkligen ett utspring kan man säga. Det började med en nerförsbacke och sen sprang man en liten bit till och sen var banan slut. Men det här var helt annorlunda. Alla sprang ut ur skolan och sen stod dom och hoppade och skrek ett tag innan allas familjer fick släppas in i klungan.
 
Vi träffade brorsan en stund och sen gick vi iväg till torget för att se dom komma åkande på ett flak. När vi hade stått där ett tag gick vi och satte oss på en uteservering och tog något att dricka tills vi skulle iväg till restaurangen.
Vid ´15.00 käkade vi tidig middag tillsammans med brorsans flickväns familj på en asiatisk restaurang. Dom flesta av oss käkade mongolian bbq. As nice!  
Efter det tog jag och Pontus en sväng i stan medan alla andra tömde brorsans lägenhet. Sen bar det av tillbaka till Stockholm igen.
 
Jag hade aldrig varit i Eksjö tidigare så det var jättekul att komma dit och se hur det ser ut. Riktigt mysig liten stad måste jag säga. Och shit vad tur vi hade med vädret!
 

Ny tv

Ny håller jag på att städa för fullt här. Det går rätt okej faktiskt. Jag har också burit in en ny stor tv.
Hej då tjocktv. Allvarligt talat, det var verkligen på tiden ! Vad tycks?


Naglar

Vad tycker ni om mina nya fina naglar?  Själv är jag supernöjd. Jag tycker att det är så fint att kombinera grönt och rosa. Längden och formen blev också perfekt.
 
Om ni vill ha lika fina naglar men först se lite bilder kan ni kolla hos nageltippen Stockholm på facebook.
 

Söndag

Hej
Jag är ledsen att jag inte kommit igång med uppdateringen ordentligt. Sen jag kom hem från Spanien har jag haft fullt upp varje dag i stort sett och när jag väl inte har haft det har jag väl inte direkt tänk på bloggen.
 
Det har väl egentligen inte hänt så mycket nytt heller. I onsdags chillade jag i rålis med några vänner, i torsdags köpte jag och Pontus en kamera, i fredags sydde jag klart min klänning och grillade hos min mamma och igår var jag upp klockan 7 för att åka ner till Småland och fira lillebrorsans student.
Idag är det söndag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är rätt trött från flera intensiva dygn, så antingen ska jag bara ligga här och glo på film och återhämta mej eller så sticker jag iväg och hittar på något.
 
Hoppas ni får en bra söndag
 
 
 

Torsdag

Hej

Igår hade jag en supermysog eftermiddag och kväll med några vänner i rålis.
Sen blev det en spontanare med Sofia.

Idag har jag varit en grönsak hela dagen men jag har ändå varit ute hela dagen. Jag och snubben har bland annat köpt en kamera. Jag hoppas att ja kan få till riktigt bra bilder här nu


Onsdag

Hej
 
Idag har jag fullt upp. Jag ska bland annat städa och fixa här, jag måste bara komma upp från soffan först. Jag är som vanligt så hiiimla trött att jag inte orkar ta mej för någonting.
Egentligen skulle jag gått upp vid 9.00 i morse men som vanligt znosade jag 10 gånger innan jag tillslut orkade masa mej upp vid 10.15.
Jag tänkte börja med lite frulle nu och sen ska jag sätta igång med dagens bestyr.
 
Ha en bra dag
 

Issa goes red head

Passar jag som reddie??


Pakeet!!

Nu är jag på väg hem och har precis hämtat ut ett gigantiskt paket.
Älskar paket !!


Tisdag

Godmorgon godmorgon
 
Idag är jag uppe tidigt för en gång skull.  Jag gick upp vid typ 7.00, gjorde lite frulle och nu sitter jag framför en film.  Vid 10-tiden ska jag sticka iväg och jobba några timmar.  Jag har aldrig jobbat med det här förut så det ska bli lite spännande faktiskt.
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 

Nya skor

När jag var i Spanien kom det hem en hel del skor i brevlådan här i Sverige.  Här är nästa par.
 
 
♣ Skor - Nelly - 110 kronor (ord. pris 399 kronor)
 

Måndag

Hej
 
Måndag och ny vecka.
Idag har jag en hel del att stå i. Pontus är på sin första dag på sitt nya jobb så jag ska verkligen försöka få något gjort i alla fall.
Jag har i alla fall dammsugit bilen, vilket var en av sakerna på listan. Snart ska jag sätta igång att skrapa färg från ett räcke och sen ska jag sticka iväg och köpa ett gymkort.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan
 

Shoppat i Zenia Boulevard del 4

Nu tror att jag att detta ska vara det sista från mina två shoppingrundor i Zenia Boulevard.
 
 
♣ Vit topp - Shana - € 7.99
♣ Grått linne - Shana - € 3.99
♣ Neongrönt linne - Shana - € 5.99
♣ Blått linne - Shana - € 3.99
♣ Svart linne - Shana - € 5.99
♣ Väska - Primark - € 13.00
 
 
 

Lördag

Hej
 
Jag vet att min uppdatering fortfarande suger men mitt liv är sååå fullproppat just nu. Jag har knappt tid att träffa mina vänner ens.
Mina grejer från Spanien ska packas upp, det ska städas, en mäklare kommer mitt i allt, jag måste sitta nagelmodell, jobb ska sökas, måste springa på ett läkarbesök mitt i allt, en anställningsintervju, ytterligare en intervju, måste städa.. och så håller det på.
Förhoppningsvis lugnar allt ner sej lite snart.
 
Ikväll ska jag i alla fall iväg och kolla på när pappa spelar och efter det blir det en liten utgång.
 
Hoppas ni får en trevlig lördag
 

Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggar om lust och sex bloggar
RSS 2.0