Hemmafest

Hej

Man mår som man förtjänar.. jag har haft en asvild helg.

I fredags var jag på fest hos en tjej jag inte kände.  Det var kul faktiskt - tills det som vanligt blev bråk och alla var tvunga att dra. Så är det ju alltid på hemmafester, folk kan ju inte bete sej. Det är tråkigt tycker jag att man inte kan samlas ett gäng och ha kul tillsammans utan att fönster ska gå sönder, grannar ska klaga och polisen ska komma. När jag var på hemmafester när jag var typ 16 var det ju mer regel än undantag att polisen kom. Det har jag mer förståelse för, i den åldern är man ju forfarande ett barn, men ärligt talat i fredags var det ändå folk som går i gymnasiet. What's up med att inte ens vara nära på att bli vuxen?

När polisen kom fick jag som vanligt vittna. Jag hamnar alltid i situationen där jag måste göra det. Vette tusan varför men så är det. Som tur var hade vi en B-plan. En av oss var nyktra så vi åkte bil till en kompis som var hemma och fortsatte kröka där. Vid typ 3-tiden började jag rulla hemåt. Då var man full och glad kan jag säga.



15 år på mitt livs andra hemmafest. Egentligen kan man nog inte kalla den första för hemmafest.. kanske inte heller den här. Men gratis sprit var nice.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0