Sex på första dejten

Jag har tänkt på några saker på sista tiden. För det första - varför dejtar folk inte längre? Folk gör väl det men det känns som att det var vanligare förr. Nu träffas folk på internet och vad gör dom sen? Träffas man ute, vad gör man då?
Ringer folk varandra och frågar om dom får bjuda på middag?
Jag har inte hört det på minst 9 år. Det känns old school, kanske Men vad gör man istället?
Träffas folk på krogen en lördagkväll och sen tar man sällskap hem, eventuellt hörs man igen?
Jag har funderat en hel del på det där med date. Existerar ordet ens längre?

Om vi säger hypotetiskt att man faktiskt skulle gå på en "riktig" date, då kan man ju börja fundera på det som diskuterades gott för ett antal år sen - sex på första dejten eller ej?

Kanske lägger jag upp detta på ett rätt konstigt sätt. Klart att folk fortfarande dejtar, att jag inte ser det betyder inte att det inte existerar. För mej har det mesta vad heter romans försvunnit ut i rymden och kvar finns alkohol, fyllemisstag och sex där killen med ordentligt krigande får upp den.
Överdrift, kanske. Men ni fattar vad jag menar. Jag ser aldrig folk i min ålder som faktiskt går ut och har en romantisk kväll med någon av motsatt kön, och sen går man hem till sej själv. Är det det eller sex jag fokuserar på nu?

Om vi forstätter på hypotsen att man faktiskt är på date finns risken att man absolut inte vill hem till sej själv efter, finns då risken att det hela slutar med att man blir personen den andre hade sex med och inget mer? i så fall var väl dejten rätt waist? Dejtar man inte för att träffa den rätta?
I'm cunfused!

Framför allt är väl kanske den stora frågan om samhället har blivit såpass styrt av sex att man inte längre bryr sej om känslor. Jag försöker se hur jag tänker angående det. Jag håller mej ju undan från känslor så gott jag kan, men sex är oundvikligt. Har jag då hamnat i det träsket där date känns som mil långt bort och kvar finns bara dregglande fulla människor som knappt är kapabla att gå, egentligen ännu mindre att knulla.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Viola Morina

Verkligen tänkvärt. Vi har ju inte samma dejtingsystem som i tex USA där det verkar vara regel att bjuda ut varandra på olika saker. Men här har väl fest kulturen ett ås hårt grepp om samhället så det är väl antagligen så man umgås.



Och vad gäller det där med sex tror jag att om man sätter i system att lösa förbindelser går före äkta känslor så kommer man få det jobbigt sedan när man väl träffat någon man tycker om- skaffat ett stabilt liv med denne och när man efter några år blir van och kanske upplever viss tristess är mer benägen att vara otrogen...

2011-10-04 @ 22:26:09
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0