Så mycket ilska

När jag kom hem från Kickboxningen tog jag en kraftansträngning och pluggade faktiskt lite drinkar. Det känns bra att har hyfsat bra koll på ungefär halva bunten i alla fall.  Däremot är jag as pissed just nu. Jag har inte fått min lön, jag har ett flertal paket som är försvunna, vilka jag redan borde fått hem och allt känns bara allmänt förvirrat just nu.

Jag har använt nästan alla mina besparingar till.. gud vet vad, jag hatar att det är dammigt på kontot, jag hatar att jag vill sova nu men inte är trött, jag hatar att folk inte bara kan göra det dom ska så allt flyter på Ärligt talat är denna irritation mest riktat mot .. få se nu... typ 5 personer och en mindre irritation till några till. Lägger man ihop allt är jag som ett frustande monster just nu. Hur fan ska man kunna sova då?

Usch jag är jättearg. Inte alls så där söt och harmonisk som ni tror att jag är. Just nu finns det 2 personer som jag vill strypa, men ingen av dom kan jag komma åt.
Det här är en kväll att hata, yes I said it.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0