Friday night out

Hej

Uppdteringen har varit rätt dålig den här helgen. Inga konstigheter egentligen. Jag var ute i fredags, lördagen var jag död och nu är det söndag.
Bortsett från det tappar jag internetanslutning heeeela tiden! Det blir bara värre hela tiden så jag ska ringa Tele2 imorgon och fråga vad dom pysslar med.

I fredags var jag ute med Emilia. Vi körde en liten barrunda för en gång skull. Först var vi på konsert på Improvisations teatern. Där blev det 3 glas vin. Efter konserten åkte vi till Söder, tog 2 snabba bira på Hellströms och sen gick vi vidare. Dom två ölen blev inte jättesnabba men vi hade gott om tid. Vi fortsatte till Ojojoj för en eiktigt partynatt. Där träffade vi några från gamla klassen så vi blev kvar till stängning. Efter det tog vi en snabb runda till Lobby, stannade dock inte utan gick till Max istället.

Vi var egentligen inte hungriga , men det kändes jävligt bra att bara trycka i sej mat.

Sen började den långa resan hem.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Tele2

Hej Issa,



Vi på Tele2 hoppas att du kontaktat vår support redan och fått hjälp med felsökning av din bredbands uppkoppling som börjat koppla ner. Givetvis är det viktigt för oss att dina tjänster fungerar fullt ut och för snabbast felsökning kan du nå supporten på 0772-25 25 25. Hör gärna av dig till mig om du har frågor.



Med vänliga hälsningar



Michaela Lindell, Tele2



[email protected]

2011-10-24 @ 15:23:55

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0