Penny ströp sin 12-åriga dotter



Penny och Karissas lever ett vanligt liv som mor och dotter. Karissa är 12 år och bråk med mamma är deras vardag. Detta är förstås inget anmärkningsvärt, snarare en normal mor-och-dotter-relation i den ålder Karissa befinner sej i.
Penny och Karissa bor i ett hus tillsammans med Pennys nya man, Vernon, och han är givetvis trött på att lyssna på bråket hela tiden. Då och då säger han att han inte längre orkar men han stannar fortfarande kvar.

Det hela tar en hemsk vändning en mörk kväll.
Karissa och hennes mamma sitter i bilen och av någon anledning utlöses ett bråk. Dom skriker åt varandra och precis som Karissa kan man tolka hennes mamma för en 12-åring. Penny gör inte det många mödrar skulle göra, skaka på huvudet och vänta på att dottern ska växa upp. Istället bråkar hon på samma nivå och det hela trappas snabbt upp. Dom skriker och snart vill dottern ut ur bilen. Penny vägrar stanna och dottern forstätter att skrika. Snart kör Penny av vägen och upp i ett dunkelt område. Där stannar hon och ger sin dotter chansen att gå ur bilen. När Karissa sitter kvar kastar mamman ut henne i mörkret och låter henne gå iväg. 

Men Karissa hinner inte långt förrän hennes mamma anfaller henne bakifrån och fäller henne till marken. Karissa vänds om på rygg och mamman sätter sej över hennes bröstkorg. Dottern skriker att hon ska gå av henne och låta henne vara ifred, men Penny har helt andra planer.

Istället för att släppa sin dotter tar hon upp ett snöre ur fickan, trär det runt sin dotters hals och drar åt. Karissa sprattlar för livet för att komma loss, hon försöker skrika men snart sluts ögonen långsamt. Normalt sätt tar det cs. 2 - 3 minuter att döda en människa med ett snöre som detta, men eftersom modern sitter på dotterns bröstkorg blir det fortare än så svårt att andas. Sin mammas hånande ansike blir det sista 12-åriga Karissa ser.

Dottern lämnas på plats och när mamman kommer hem anmäler hon sin dotter saknad. Polisen tar snabbt upp fallet och till en början misstänks det givetvis att hon rymt till en kompis eller liknande. När Karissa inte hittas börjar man misstänka brott, dock misstänkts inte mamman.

När Karissas kropp inte hittas går modern ut i tv och ber allmänheten att hålla utkik eller höra av sej till polisen om någon sett något. I direktsändning gråter hon och och berätta hur mycket hon och alla andra saknar Karissa. Även en presskonferens hålls och där avslöjas mer än vad som borde avslöjas, anser polisen.
Polisen kan inte förstå hur en mamma kan prata om sin försvunna dotter i tv på det sättet som Penny gör, och här läggs första spåret. 

Efter 2 veckor hittas Karissas döda kropp. Hon har inte flyttats från platsen och hon hittas med både byxor och trosor nerdraga till knäna. Detta skakar samhället och polisen jagar nu en våldtäktsman.

Penny bestämmer sej för att berätta för Vernon att hon är skyldig till mordet och det blir genast bråk. Penny förklarar att den utlösande faktorn var att Vernon dagen innan mordet sagt: "Jag är så förbannat trött på allt bråk, jag drar.. nu får du välja, henne eller mej".
Men vad Vernon egentligen menade inkluderade inte mord.
Paret grälade länge och högljutt och snart reagerade grannarna på att dom flera gånger hörde Penny förtvivlat skrika: "Jag gjorde det för oss!"

Snart greps både Penny och Vernon för mord. De sattes i varsinn cell och Vernon delade cell med en annan brottsling. Dom började prata och brottslingen förklarade att han satt med i ett brottssyndikat och att dom skulle behöva någon som honom. Vernon litade på berottsingen och såg sin chans att ta sej ut, eftersom han var oskyldig. Detta blev parets undergång, då brottslingen egentligen är polis.

Snart släpps Penny och Vernin och dom tar sej till brottssyndikatet för att få jobb. Penny förklarar att hon vill att dom ska bränna alla bevis polisen har. Hon vill ha alla arkiv om henne förstörda av elden och detta har förstås ett pris. En av brottdlingarna i syndikatet säger att om hon kan genomföra ett mord på en person dom vill få bort, lovar dom att bränna arkiven. Penny går självklart med på det och vid mötet syns det tydligt vilken roll Vernon har - oskyldig.

Penny tar med två brottslingar och Vernon till platsen där hon stypt sin 12-åriga dotter. Med hjälp av skådespel visar hon från början till slut hur hon släckt sin dotters låga. En bit bort ligger ytterligare en "brottsling" med filmkamera.
Männen bestämmer sej för att dom tror henne och dom åker tillbaka.

Den här gången är bevisen mot Penny för starka och hon döms till livstids fängelse för mord på sin dotter.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: ida

vad hemskt :O

2011-10-13 @ 23:30:44
URL: http://thoursie.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad är grejen med det här?

2011-10-14 @ 15:35:52

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0