Christine dödade för kärlek



Christine går sista året på High school och lider av en jobbig sjukdom. Denna sjukdom orsakar håravfall och för en tjej i den hår åldern kunde det inte bli värre. Att knappt ha något hår på huvudet gör att människor i samma ålder drar sej ifrån och Christine blir mobbad i skolan. Hon har inga vänner och i hemmet är hon ofta ensam, då hennes föräldrar av någon anledning nästan aldrig var hemma.
Plötsligt kommer en dag som förändrar hennes liv föralltid.

Christine skaffar en peruk och från en dag till en annan blir hon plötsligt snygg. 2 tjejer mår dåligt över hur dom och deras vänner behandlat Christine och bestämmer sej för att gå över på hennes sida. Det är första gången i Christines liv som hon har vänner. Tjejerna umgås tätt, gör allt tillsammans och för första gången på länge känner sej Christine lycklig. 
Men hon vet inte då att detta kommer ta en hemsk vändning.

En kväll är Christine bjuden till en fest. Bara det populära gänget från skolan är där och hon kommer dit ensam. När hon kommer är hennes två kompisar redan där och hon välkomnas med en stor kram och många skratt. Under kvällen tar en av killarna fram en kamera och fotar. Tjejerna står framför kameran, ler, skrattar och allt känns som en lek. 
Det är inte svårt att förstå Christines lycka vid tillfället. Hon har aldrig haft vänner, ständigt varit förföljd av hat och inte ens hemma har det funnits stöd. Hon har alltid varit en ensam själ på flykt från sej själv. Plötsligt ändar hon på det som gör allt till ett helvete och inte långt efter det har hon fått nya vänner och blivit accepterad hos skolans populäraste gäng. Allt går fort och plötsligt befinner hon sej framför en kamera tillsammans med sina ända vänner.
Killen fotar och från ett hörn står Chris och diskret tittar på. Han tittar på Christine och ser något vackert. Hennes leende och utrstrålning får honom att dras till henne och snart kan han inte stå emot längre.

Chris och Christine inleder ett förhållande, men Chris är inte som alla andra. Han missbrukar Marijuana och Extacy och eftersom Christine aldrig blivit älskad förut är hon lätt att påverka. Dom spenderar mycket tid tillsammans och allt eftersom tiden går testar Christine på hsns livsstil. 
En kväll frågar han om hon någonsin tänkt på hur det känns att döda någon. 
Christine vill inte svara fel och skrattar istället frånvarande. Chris fortsätter att fråga. Han frågar återigen om hon någonstin undrat hur det känns att döda, därefter om det finns någon hon vill döda och slutligen om hon skulle vilja ha en pistol om han kunde fixa det.
Hon svarar "ja" och kysser honom.

Christines två ända vänner och två killar sitter en efteriddag i huset där festen hållits. Den enda tjejen, vars namn är Rachel, ska gå iväg till affären och handla och precis lagom tills att hon ska gå kommer Christine och Chris förbi. Dom går in i vardagsrummet och finner killarna i ena soffan och den andra tjejen i andra soffan. Rachel bestämmer sej för att stå kvar en stund för att prata och plötsligt får Chris ett utbrott och börjar skrika om "grejerna". Killarna fattar ingenting och ber honom att lugna ner sej men han fortsätter att skrika om "grejerna". När killarna sitter kvar i soffan och inte ger mycket till intryck av att gå och hämta det Chris vill ha drar han fram en pistol ur bakfickan. Han siktar mot killarna, som för sitt liv skriker och håller upp händerna. Tjenen i soffan skriker och plötsligt drar även Christine fram en pistol. Rachel ser sin chans att fly och springer till rummet bredvid. 
Detta blev hennes stora misstag.

Christine springer efter henne och ser till att hon börjar rota i lådor efter Marijuana. Christine håller hela tiden sin pistol riktad mot Rachel, som ber för sitt liv. Hon kan se rädslan i Christines ögon och för en stund tror hon astt hon kanske kan övertala henne att sänka pistolen och gå emot Chris, men båda stannar upp när dom hör två skott avlossas från vardagsrummet. Dom springer tillbaka och ser hur Chris skjutit båda killarna. Dom ligger i soffan och skakar, blodet forsar ur deras kroppar och rädslan för att dö skriker ur deras kalla ögon. Dom kippar efter andan och gör allt för att fortsätta andas och be Chris att skona dom. Christine ser vad hon måste göra. Dom är så illa skjutna att dom aldrig kommer överleva. Christine avlossar två dödande skott och sedan ett mot sin skrikande tjejkompis i andra soffan. Endast en är nu i livet - Rachel.

När hon försöker fly för sitt liv blir hon träffad i ryggen och faller mot golvet. Hon skriker av smärta när nästa skott träffar henne i benet. Ytterligare ett skott träffar henne i baken och därefter lämnas hon kvar att dö. 
Chris och Christine springer ut ur huset. 

Återigen har Rachel en chans att rädda sitt liv. Smärtan i kroppen sprider sej och hon kan inte ställa sej upp. Istället ålar hon, med den lilla krafen hon har kvar, bort mot sin mobil. Hon knappar in 911 och börjar för en sekund få hopp om att det är över.
En sekund spricker hoppet, då hon hör fotsteg. 
Christine är tillbska i huset för att kontrollera att det inte är någon levande kvar. Hon hittar Rachel på golvet, förgäves kravlande för att komma undan. Christine tar tag i hennes ben och släppar iväg henne. Rachel ber för sitt liv, ligger på rygg och tittar rakt in i Christines svarta ögon. Christine siktar återigen pistolen mot henne och ser Rachels hopp försvinna ur dom livrädda ögonen. Hon trycker av, men inget händer. Magasinet är tomt.

Rachel inser till sin fasa vad som kommer hända när Christine vänder pistolen. Det är redan blod överallt men det är ingenting emot vad som täcker golvet när Christine tagit pistolen och slagit ihjäl sin bäste vän. Slag efter slag, tills vännen tagit sitt sista andetag. 

Christine återvänder till pojkvännen, men ganska snart tar det slut emellan dom. Det enda som inte försvinner med honom är ångesten över att ha dödat sina ända vänner för kärlek. Christine träffar en ny pojkvän, även han är missbrukare, men ångesten fortsätter att skölja över henne. Varje gång hon tittar sej i spegeln ser hon Rachels blodiga ansikte skrika emot henne. Tillsammans med sin nye kille börjar hon ta tyngre droger och deras lägenhet har snart flera lådor med sprutor och heroin.
Men inte ens droger kan dämpa hennes ångest. Tillslut berättar hon för sin nye pojkvän vad hon gjord. Hon litar på honom och genom hav av tårar berättar hon hur hon skjutit dom ända vänner hon någonsin haft och slagit ihjäl en av dom med en pistol. Inte alltför långt därefter får paret besök av polisen. En kväll störtar dom in i sovrummet och det kommer fram att någon har tipsat. Det var inte alltför svårt att räkna ut vem som gav tipset.

Christine erkände brott och dömdes till livstids fängelse.
Chris ställdes aldrig inför rätta, eftersom han hittades död i skogen då han tagit sitt liv. 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0