Stuumpan svarar: Deadly women




Vad är grejen med det här?Jag vet inte om det är för att jag är sjuk, det måste det nästan vara. Jag kan inte komma på en annan anldning till att jag reagerar som jag gör på den här frågan - aggressivt.
Frågan var kanske inte menat att skapa negativ effekt, men så känner jag. Så fort jag gör något annarlonda, vilket jag gör most of the time ska ta det ta mej fan alltid ifrågasättas. Jag skriver om sex när jag vill, jag lägger upp nakenbilder om jag vill, jag fjantar mej om jag har lust, jag svär och gormar om jag är på det humöret, jag har stötande designer och annorlunda ämnen, Ja jag har en annourlunda blogg. vad ska ni göra åt saken?

Så okej jag är ingen "tjatja blogääään"-brud, jag leker inte korkad och jag försöker inte vara som alla andra. Jag är en dark person med ett stort leende på läpparna, jag är svår att läsa och ska alltid tas med en nypa salt. Hur många gånger ska jag behöva säga det? Usch jag är så förbannat trött på det här!

Deadly women skriver jag för att jag tycker att det är fruktansvärt intressant. Andra skriver om skvaller, medan jag bloggar om skor sitter vissa och kollar på nyhetena på tv. Vissa läser tidningen varje morgon, då jag vanltigtvis sover och andra dör för sportdelen. Jag har deadly women. Det är visserligen inte nyheter, nej okej. Men det handlar om saker som har hänt i världen och som förmodligen händer även idag. Kvinnor som dödar är fortfarande ovanligt, det är det som gör det så intressant. Speciellt för en person som vill bli polis! Men det var det ingen av er nötskal som tänkte på, eller?

Jag kollar inte på nyheterna för jag känner att det inte ger mej någonting. Jag kan inte göra något åt alla krig hit och dit. Det jag behöver veta tar jag reda på. Jag läser inte tidningen på morgonen för att jag oftast är för trött för att fatta vad det står och så är det med den saken.

I programet Deadly women har jag fått lära mej om olika kemiska ämnen som är fullständigt livsfarliga och vad som kanb hända om dom kommer i kontakt med vissa andra ämnen, jag har lärt mej hur vissa har använt dessa kunskaper för att döda på brutala sätt och jag har lärt mej hur uppväxt, samhälle, lagar och närmsta miljön på verkar en som människa. Jag som gillar psykologi har betydligt större användning för den faktan än vad metro har att erbjuda. Det som skrivs i Metro på måndagen, är glömt på tisdagen för nya nyheter. Det gäller inte Deadly women, här snackar vi historier som levt kvar i över 50 år många gånnger.

Anledningen till att jag skriver om det på bloggen är för att dom som inte har kanalen ska kunna följa det som har hänt, dom som är lika intresserade som jag alltså, för att jag själv ska kunna läsa det och minnas, för att jag gillar att skriva, för att jag lär mej massor av det , för att jag tycker att det här programmet är ett av få som faktiskt är värt att se och för att det faschinerar mej något otroligt.

Jag hoppas att detta duger som svar. I fortsättningen kommer jag alltid att ha samma bild innan texten så för er som finner Deadly women hemskt, skrämmande eller onödigt är det bara scrolla förbi det. Problems solved!




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0