Lämnar aldrig kvar trosor

Igår vaknade jag upp på helt fel ställe efter en natt av värdelöst sex. Efter två hårda månader borde det känns perfekt oavsett hur dåligt det var men total bottennapp.
Ingenting med honom var egentligen speciellt bra.. förutom att han tydligen lyckades dra hem ingen mindre än mej.
på morgonen vaknade jag lagom snurrig av att mitt alarm på mobilen ringde. Då hade jag sovit kanske 2 timmar och ville inget annat än hem. Att hans polare crashat på soffan var inte direkt något trevligt plus. Han vaknade också av mitt alarm.
Tyvärr råkade jag veta att dörren inte gick att låsa upp om man inte visste hur man gjorde, så det fanns ingen chans att fly.
Jag passade på att slänga på mej så mycket kläder som möjligt medan polaren var på toaletten, sen fanns det bara ytterligare ett problem; Vart tusan var mina trosor?
Jag hade inte planerat att lämna dom, inte heller hade jag planerat att väcka snubben och börja jiddra om dom.

Jag letade så gott det gick, utan framsteg och när allt kändes som mest hopplöst vaknar han självklart. Först undrade han vad jag sysslade med och därefter bevisade han vilket gigantiskt bottennapp han var. Till att börja med fick jag förklara både för honom och hans polare att jag letade efter mina trosor, därefter fick jag vända mej och skämmas lagom mycket för att några minuter senare höja stämningen med ett stort flin. Efter att ha letat efter mina trosor i säkert en halvtimme hittade jag dom på mej.
Såhär efteråt önskar jag att jag aldrig gett mej själv anledningen att leta efter dom, dom borde suttit där dom skulle hela kvällen, hela natten och gärna tills jag kommit hem.

















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0