Ni ville se mej i action

Nu är ni några som har bett mej lägga upp en film när jag är i action. Någon sån har jag inte för tillfället, men jag har en gammal. Den är från maj 2009 och jag tror att det är min näst sista termin. Det finns dock inga spår efter att jag har tränat en termin till men jag minns gott och väl att vi inte hade min ordinarie tränare under mitt absolut sista pass och det var bland annat på grund av tränaren som jag slutar. När man tränat i flera år och kommer till ett pass där tränaren går igenom hur man slår och bockar ett rakt slag, då lovar jag er att man lägger av. Därför tror jag att jag tränade fram till december 2009. Jag tog sen paus fram till den 13 september 2011. Mina handskar låg på hyllan rätt länge.

Idag tränar jag oftare och hårdare än vad jag gjorde då, men här har ni en film när jag är heeelt slut, efter ett rätt hårt pass.
Efter den här ronden var det en rond till och efter det körde vi idioten. Jag lovar att jag var död när vi var klara.
 
             

Syns det att jag är trött eller?

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: olivia

heej gillar din blogg kan du göra ett videoinlägg när du visar din mamma och pappa är med jjag skulle järna vilja se dom :) och så skulle jag vilja att du gjorde ett vinoinkägg när du fixar ditt hår och smink



skulle uppskata det puss kram ps du är rolig

2011-11-10 @ 19:28:03

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0