Beverly mördade spädbarn

               

År 1991 började det inträffa minst sagt märkliga saker på barnavdelningen på ett ett sjukhus. Spädarn som var inlgada av olika anledningar och som precis började återhämta sej dog plötsligt.

Beverly var en sjuksköterska som vid flera tillfällen hittade spädbarn närmare döden än livet. Hon satte igång larmet fick sina kollegor att komma inom några sekunder och tack vare det blev många barn räddade. Därför fick Beverly ofta förtroende för barnens föräldrar och i många fall lämnade föräldrarna sina barn till henne personligen. Dom trodde att deras barn var i goda händer, då Beverly räddat många barn tidigare.
Det dom inte visste om, och inte kunde föreställa sej, var att den som försökte döda deras barn var Beverly själv.

Ett av dom första fallen under 1991 var 9 veckor gamla Patrick. Han kom in till sjukhuset och togs om hand av Beverly. Plötsligt slutade han andas en kväll. Beverly tillkallade hjälp och med hjälp av flera läkare överlevde Patrick. Men det hela inträffade igen och den här gången kunde inget rädda Patrick.

Patrick hade en tvillingsyster, som hette Becky. Även hon blev snart sjuk och föräldarna visste att Beverly tagit väl hand om deras son, så dom överlät Becky åt henne. Vid det här laget hade 20 märkliga incidenter inträffar och när Becky plötsligt dog började man ta fallen på allvar. Då Becky endast haft en liten förkylning var det av högsta grad anmärkningsvärt att hon dött så plötsligt.
Vi obduktion hittade man 9300 millimol insulin i den lilla kroppen. Efter det var en polisutredning i full gång.

Man undersökte tidigare fall nogrannare och hittade då kalium, brutna revben, att dom var kvävda eller klämda och därefter var det insulin.

Beverly blev snabbt misstänkt, eftersom hon var den enda på hela avdelningen som var på plats vid samtliga incidenter.

Efter att ha fastslagit att hon förmdligen var skyldig började man fundera över varför hon begick dessa brott. Det var märkligt att hon försökte ta livet av barnen och därefter försökte rädda dom. Det visade sej att Beverly led av en svår sjukdom där hennes svåraste symptom var att bli en hjälte. Hon försökte därför döda baren, sen såg hon till att dom räddades och därefter dog dom en hjälplös död.

1993 fastslog man alla incidenter och att hon var den skyldige.
2007 fastslog man alla domar och Beverly dömdes till bland annat 6 mord.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: prinsessanadia

Vilka jävla idioter det finns! Läste om en mamma idag som hade tvångsmatat sin 10 månader bebis med en tratt, så att den dog.

2011-10-12 @ 23:32:28
URL: http://www.prinsessanadia.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0