Killar och cigaretter - och jag har fimpat

Killar är exakt som cigaretter - Ena stunden kan jag sitta och skaka och skrika efter company, andra stunden känner jag mej äcklad av bara tanken. Suget är helt borta och om någon kommer nära slänger jag iväg den med en äcklad min. Jag brukar skippa det där med att trampa, men har jag inget bättre för mej så kan jag gärna trampa två gånger.

Egentligen finns det mycket runt killar man kan jämföra med cigaretter.

Att komma över en kille är som att sluta röka.. faktiskt. Det blir lite lättare för varje dag som går. Att suga kuk är som att röka, varken gott varken äckligt men i slutändan gör det sällan gott.
Sex går också att jämföra- Först är man galen och när suget är som värst kan man nästan döda för att få det och efteråt är man hur lugn och snäll som helst. Ibland kan man känna att det löser en hel del problem, men ganska snart behöver man fylla på för att hålla sej lugn.

Jag skulle kunna hålla på och komma på grejer i all evighet. En stor del av tiden tycker jag faktiskt att jag klarar mej jäkligt bra utan killar. Mina manliga kompisar kan ibland bli för mycket och det räcker alldeles lagom att ta en överdos av dom ibland.

För övrig känner jag mej rätt fulländad bara jag har choklad.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0