Fnular på ny tattoo

Jag brukar ju mest uppdatera på kvällar och nätter just nu. Men ikväll känner jag mej ofokuserad. Dels har jag ingen fantasi och dels sitter jag och fnular på en ny tatuering. Jag har gjort det rätt länge nu så det är verkligen inget spontant. Jag vet exakt vad den ska sitta och jag jag vet på ett ungefär hur jag vill ha den. Det enda är att jag velar melan motiv, och nu vill jag få ett helt eget uppritat. Jag känner att blommor inte är min grej och jag fattar inte varför det ska vara ett typiskt motiv för tjejer. Blommor och stjärnor.. njae.
Då andra sidan känner jag mej manlig så det räcker, så kanske behöver jag något mer girly. Jag fnular på och sen ska jag försöka hitta någon som är åtminstone lite bättre än mej på att rita, som kan rita upp hela rasket. Jag sitter nu och funderar på någon enstaka blomma, lite fåglar kanske.. resten säger jag inte.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0