Min brun utan sol

Nu när vintern närmar sej börjar alla tappa sommarbrännan och den bleka trötta hyn kommer fram. Jag tillhör skaran som absolut vägrar bli vit. Eftersom jag är en flitig solare av solarium, som numera börjar bli rädd att få hudcancer ska jag nu introducera och betygstätta min nya brun utan sol. Jag tänkte väl varva lite.

Jag använder Dove. Jag tesade den för några år sen - både den mörka och ljusa, och måste väl erkänna att jag testade den nu för att jasg tänkte att dom kanske uppgraderat den lite.


              

Betyg



4 ½
Jag gillar att man inte blir superbrun direkt utan att man grafvis blir brunare, det gör att man inte blir flammig. Har man bråttom eller är lite klantig kan det bli jäkligt jobbigt dagen efter om man blir jättebrun direkt Den ger en fin bränna snabbrt - man behöver bara smröja in sej max 2 gånger för att se resultat.
Det dåliga är att den torkar segt , har en jobbig lukt som man inte direkt blir av med, man måste smörja in sej varje dag för att det ska hålla (knappast sällsynt för denna) och den räcker inte så himla länge. Då andra sidan är den billig och jag gillar att man bli jättelen av den.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0